Teaterprogram sæson 2015/2016 Ferritslev Fritidshus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teaterprogram sæson 2015/2016 Ferritslev Fritidshus"

Transkript

1 Teaterprogram sæson 2015/2016 Ferritslev Fritidshus Ferritslev Fritidshus - Ørbækvej Ferritslev Fyn - tlf Hjemmeside: mail@ferritslev-fitidshus.dk Betaling af billetter og kontingent på netbank: Vi præsenterer på de næste sider de teaterforestillinger og aktiviteter med relation til teater, vi har på programmet i sæsonen 2015/16. Medlemstilbud: Som medlem af Ferritslev Fritidshus kan du vælge 4 forestillinger og betale for 3. Medlemmer kan bestille nu og betale månedsvis forud. Rabat udløses ved d. 4. forestilling. Man kan også vælge 8 forestillinger og betale for 6. Rabat udløses ved 4. og 8. forestilling. Udfyld kuponen i vedlagte omslag, som samtidig angiver, hvilke aktiviteter, der er med i rabatordningen. Ved nogle forestillinger er der mulighed for spisning. En to retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv. Der er en rabatmulighed pr. medlemskab. Medlemskab er personligt. Alle myndige i husstanden kan blive medlem. Hvis du vender programmet rundt, kan du se, hvad vi byder på af andre spændende aktiviteter.

2 Onsdag d. 30. september 2015 kl GHITA NØRBY & LARS HANNIBAL I ORD OG TONER En aften, hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, der netop har fejret sin 80 års fødselsdag, b.la. vil læse nogle af hendes favorit eventyr af H. C. Andersen, fortolke Jeppe Åkjærs smukke sange og de underfundige og livskloge fabler af La Fontaine, i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse. Guitaristen Lars Hannibal vil skabe laguner til eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire. Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de aktuelle temaer, der optager dem indenfor kunst og kultur. Eventyere e, fablerne, de små anekdoter og historierne fra et langt liv med teater, film og tv serier formidles til publikum i en intens og intim stomosfære, hvor man fornemmer deres årelange venskab. Billetpris: 250 kr.

3 Fredag d. 9. oktober 2015 kl Cafe Liva på gæstevisit med BODIL JØRGENSEN i Lulu Ziegler kabaretten: DEN SIDSTE TURIST En kvinde har stået på Livas skibsdæk i 70 år og ventet men ventet på hvad; ventet på hvem og ikke mindst: Hvorfor? Nu står hun så her en kvinde i limbo og ser tilbage på sit liv og sin samtid... Og det sker ved hjælp af cabaretkunstneren og teaterlederen m.m. Lulu Zieglers omfattende repertoire spændende fra Sangen om Larsen, Mit Hjertes Café og ikke mindst Den Sidste Turist i Europa Ja, nu kunne klichéerne om tredivernes cabaret-tradition og verfremdung godt stå i kø, MEN når stedet er Cafe Liva, repertoiret Lulu Zieglers og ikke mindst skuespillerinden Bodil Jørgensen... Ja, så blev det pludselig eksplosivt på en helt anden måde. Sammen med akkompagnatøren Bjarne Sahl fortæller Bodil Jørgensen her en historie om kærlighed og et Europa, som ikke syntes at have lært meget de sidste hundrede år. Bodil Jørgensen står selv for manuskriptet og til at kigge på løjerne udefra, har hun allieret sig med den Reumert-vindende instruktør, Thomas Bendixen og Cafe Livas kunstneriske leder, Jacob Morild. Forestillingens varighed 1 time og 10 minutter uden pause. Dampet torsk. Marineret nakkefilet. Husk at bestille spisning.

4 Søndag d. 25. oktober 2015 kl PÅ SPORET AF CARL NIELSEN Hvem var manden bag de store orkesterværker og de fine danske sange? Hvad var hans baggrund, og var hans liv så enkelt og hans tilværelse så harmonisk, som sangene kunne antyde? I et levende samspil mellem de medvirkende skabes et billede af en kraftfuld personlighed - en kunstner med appetit på livet og i bestandig søgen efter lyden til sine nye værker. Medvirkende: Maria Stenz, skuespiller Tine Jensen, fløjtenist og Jan Sommer, guitarist Billetpris: 250 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.

5 Fredag d. 6. november 2015 kl LOUISE FRIBO OFF DET NY: MUCICALS UNPLUGGED Tell Me On A Sunday er en sangcyklus om en kvindes søgen efter kærlighed. Hendes mislykkede parforhold bringer hende fra New York til Hollywood og tilbage til Manhattan. Historien fortælles med både humor og glæde, men er samtidig en inderlig og bittersød fortælling om kærlighedens ufuldkommenhed. Tell Me On A Sunday var Andrew Lloyd Webbers næste projekt efter musicalen Evita, som netop nu spiller på Det Ny Teaters store scene. Forestillingen blev født efter en idé af Andrew Lloyd Webbers mangeårige librettist Tim Rice, som han også skrev musicalen Evita sammen med. Lloyd Webber valgte imidlertid at lade den Oscar-vindende tekstforfatter Don Black skrive sangteksterne til forestillingen. Off Det Ny er Det Ny Teaters alternative scene for musicals der er for smalle til det store udstyr, men for gode til at forbigå i tavshed. Tell Me On A Sunday opføres på engelsk. Medvirkende: Louise Fribo. Christian Berg (piano). Jesper Thorn (bas og cello). Pelle Fridell (reed). Forestillingens varrighed 1 time uden pause. Varmrøget laks. Oksesteg. Husk at bestille spisning.

6 Fredag d. 20. november 2015 kl Kartoffelsuppe. Sprængt andebryst. Husk at bestille spisning. Billetpris: 250 kr. inkl. spisning: 380 kr.

7 Fredag d. 5. februar 2016 kl Halfdan Rasmussen er verdenskendt i Danmark som børnerims-fjollerist og voksenrims-tosserist, han elskede at fantasere og facettere, elskede at tage ordet på ordet og er stadig en af de mest levende digtere for børn, men bestemt også for legesyge voksne. OptimisTeatret kommer med denne voksen-cabaret med hans kendte viser: Noget om Helte, Noget om Kraft, Noget om Kammermusik, Noget og Jungleliv men også med små rejser ind i hans mørkere side med tekster om barndommen på Christianshavn, arbejdsløsheden i 30érne, modstandskampen, udlandsrejserne og hans rammende tekster om den sidste tids skrumpealder. Cremet hønsekødssuppe. Sprængt svinekam. Husk at bestille spisning.

8 Fredag d. 12. februar 2016 kl Det Kongelige Teater DET STORE SKUFFEJERN I samarbejde med Det Kongelige Teater har rapper Per Vers, komiker Per Helge Sørensen og poetry slammer Peter Dyreborg skabt et sprudlende teatershow om den bløde mands hårde odds. Men forestillingen tager diskussionen om mænd og kvinder videre end klichéernes underkuede træ-mænd og speedsnakkende kontrolkvinder. Det Store Skuffejern handler om manden, der ikke er bange for sine egne følelser. Den mand, som forstår sin kvinde langt bedre, end hun selv gør. Den mand, som både kan være blød og hård. Og ikke er blevet den mindste smule mere lykkelig af den grund. Mousse på varmrøget laks. Langtidsstegt kalvetyksteg. Husk at bestille spisning.

9 Fredag d. 11. marts 2016 kl SØNCK EN GANG Kabaret med: Liselotte Krogager Liselotte Krogager gæster os igen. Denne gang med en Grethe Sønck kabaret. Pianist: Sven Erik Jensen. Kabareten er en hyldest til Grethe Sønck. Hele Danmarks Grethe, men så sandelig også til den folkelighed som Grethe var så flot en eksponent for. Materialet er hentet fra Søncks righoldige sangkatalog. Tak for alle kys, Lille fru Flink, Medicin, Klaus Jørgen er blot nogle aaf numrene. Grethe spændte vidt, så vi kommer rundt om jazzen, poppen, Grand Prixét og selvfølgelig revyen. Stegt torsk. Oksebryst. Husk at bestille spisning. (Dette arrangement er i forbindelse med vores årlige generalforsamling. Pris for medlemmer af Ferritslev Fritidshus 130 kr. inkl. spisning).

10 Onsdag d. 16. marts 2016 kl Den Ny Opera og operaselskabet Figaros producerer i sæsonen operetternes operette, Johann Strauss elskede Flagermusen. Flagermusen er den muntre fortælling om mænd og kvinder, der narrer hinanden, om utroskab, forviklinger og sød hævn. Alt sammen ledsaget af fest, farver og rigelig champagne. Det er 5. gang Hans Dueholm, Jakob Næslund og Allan Dahl Hansen kaster sig ud i at præsentere en stor operaforestilling, hvor de spiller og synger alle roller. Men denne gang trues harmonien af ægte kvindelig indblanding. Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af, når Lisbeth Kjærulf kræver sin plads. Den Ny Opera og Figaros garanterer en anderledes, skør og festlig udgave af Flagermusen, der ikke snyder publikum for de elskede sange og melodier fra Johan Strauss vinderunderlige oprette. Billetpris: 250 kr.

11 Fredag d. 15. april 2016 kl Café Liva Sebastian kabaret MÅSKE KU VI For 20 år siden havde Cafe Liva stor succés med cabaretten Knud, Krig & Kærlighed med omdrejningspunkt i troubaduren Sebastians liv og levned. Men hvordan går det med Sebastians sange i dag? Folkene bag én af Livas største succésser Beatlescabaretten Love Me Do - Jacob Morild & Morten Wedendahl - har kastet sig over Sebastians sange i alle dens afskygninger og tegner gennem dem et portræt af Danmark i dag, under overskriften Måske Ku Vi Hvis Du tror Du Er Noget for Du Er Ikke Alene Når Lyset Bryder Frem. Med sig på scenen har de skuespilleren Mette Marckmann og bassisten Eva Skipper. Kyllingesalat. Grillet svinemørbrad. Husk at bestille spisning.

Fredag d. 4. september 2015 kl. 17.30-19.00

Fredag d. 4. september 2015 kl. 17.30-19.00 Blad uge 34-2015 Ferritslev Fritidshus Ferritslev Fritidshus - Ørbækvej 916-5863 Ferritslev Fyn - tlf. 65981315 Hjemmeside: ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk Betaling af billetter

Læs mere

SeniorOnsdag April-Maj-juni 2017 Ferritslev Fritidshus

SeniorOnsdag April-Maj-juni 2017 Ferritslev Fritidshus SeniorOnsdag April-Maj-juni 2017 Ferritslev Fritidshus Ferritslev Fritidshus - Ørbækvej 916A - 5863 Ferritslev Fyn - tlf. 65981315 Hjemmeside: www.ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE. Yahya Hassans Digte

2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE. Yahya Hassans Digte 2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE Yahya Hassans Digte YAHYA HASSANS DIGTE Iscenesættelse Minna Johannesson Scenografi Eilev Skinnarmo Musikere Jens Hellemann, Peter Hellemann og Christian

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur H.C. Andersen Lykke-Peer Lykke-Peer er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om hovedpersonen Peers opstigen til en fremtrædende operasanger og komponist. Den kendte

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

SMÆKKYS. PH i tide og utide

SMÆKKYS. PH i tide og utide SMÆKKYS PH i tide og utide HUNDEN ER RASK om det groteske liv bag jerntæppet I AL STILHED drama der rører og berører DEN SIDSTE TURIST en Lulu Zieglerkabaret PAGTEN Mellem Karen Blixen og Thorkild Bjørnvig

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

BLIV MEDLEM FOR 50 KR

BLIV MEDLEM FOR 50 KR TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD byder i sæson 2015-2016 velkommen til 14 professionelle turnéforestillinger, som fordeles i kommunen. Teaterforestillinger fra Det Kongelige Teater og Svalegangen er repræsenteret

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik Oplæsningens grand old man, kongelig skuespiller Paul Hüttel også kendt og elsket som Bertolt Brecht alter

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR 2015/2016 HERNING TEATER

ÅRSBERETNING FOR 2015/2016 HERNING TEATER ÅRSBERETNING FOR 2015/2016 HERNING TEATER 1 BESTYRELSENS ARBEJDE OG FOKUSPUNKTER I REGNSKABSPERIODEN 1. JULI 2015 TIL 30. JUNI 2016 Der har været afholdt syv bestyrelsesmøder i regnskabsperioden. Der har

Læs mere

Historien bag Papageno og Papagena

Historien bag Papageno og Papagena Papageno & Papagena Historien bag Papageno og Papagena Børneoperaen Papageno og Papagena er inspireret af Mozarts opera Tryllefløjten. Det er en meget gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nr. 4 Januar årgang. Halfdans A B C. musik. lsk. ende. billedska. teater. abaret

Nr. 4 Januar årgang. Halfdans A B C. musik. lsk. ende. billedska. teater. abaret infomasion Nr. 4 Januar 2017 44. årgang g Halfdans A B C musik billedska teater lsk ende abaret Kode Kære MAS-medlem! Nu kan vi købe billetter til vores forestillinger online. Gør det via MAS hjemmeside

Læs mere

P Å 2 X 3 & 4 T V Æ R S. Et samarbejde mellem Frederikssund Bibliotekerne, Kulturhuset Elværket og Kulturhuset Rejsestalden

P Å 2 X 3 & 4 T V Æ R S. Et samarbejde mellem Frederikssund Bibliotekerne, Kulturhuset Elværket og Kulturhuset Rejsestalden 1 2 3 4 Januar-juni 2018 t samarbejde mellem Frederikssund Bibliotekerne, ulturhuset lværket og ulturhuset ejsestalden t samarbejde mellem Frederikssund Bibliotekerne, ulturhuset lværket og ulturhuset

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

2018 naestvedrevyen.dk

2018 naestvedrevyen.dk 2018 Velkommen Kære Gæst! Det er os en glæde, at byde velkommen til endnu en omgang sjov og ballade, satire og skæve vinkler på året der gik. Det er bestemt ikke altid tingene går, som alle håber og forventer

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Efterår 2018 Tur til Samsø Torsdag den 6. september 2018 7.50 Afgang fra Hedensted (Hedensted Centret). 8.10 Afgang fra Horsens (Forum Horsens).

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

Stjernestunder 2016/2017

Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 for kun kr. * for kun kr. * Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for Ringsted og Omegn. Igen i år

Læs mere

Hvad ved jeg om H.C. Andersen?

Hvad ved jeg om H.C. Andersen? Før jeg læser bogen Hvad ved jeg om? Tænk dig godt om. Kig på mindmappet. Kig i bogen. Skriv eller tegn alt, hvad du ved om. Nina Sahl Gyldendal Hvor har du hørt om ham? Hvad lavede han? Hvad har du hørt

Læs mere

Tryllefløjten. Papageno og Papagena er en historie om netop disse to og deres venskab.

Tryllefløjten. Papageno og Papagena er en historie om netop disse to og deres venskab. Tryllefløjten Tryllefløjten er en opera skrevet af Emanuel Schikaneder med musik af Wolfgang Amadeus Mozart. Det er en gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse, en ond dronning og en vis

Læs mere

MODUL 1 En børneopera inspireret af Tryllefløjten

MODUL 1 En børneopera inspireret af Tryllefløjten MODUL 1 En børneopera inspireret af Tryllefløjten Tryllefløjten er en opera skrevet af Emanuel Schikaneder med musik af Wolfgang Amadeus Mozart. Det er en gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

Claudia Splitt: Recycle 5. maj 2007

Claudia Splitt: Recycle 5. maj 2007 Claudia Splitt: Recycle 5. maj 2007 "Recycle" er en vandring ad eftertankens og følelsens veje. En aften med kærlighedssange, billeder og citater. (fra programmet) Kærlighedssange er banale, men så inderligt

Læs mere

( ) ^ ^ ^ Denne Hilsen kommer fra en Person, som Jeg er sikker på, mange af Jer stadigt kan huske.

( ) ^ ^ ^ Denne Hilsen kommer fra en Person, som Jeg er sikker på, mange af Jer stadigt kan huske. Her kommer L I S * L Ø W E R T's smukke og varme Hilsen til Danmark, som vi modtog den 19. oktober 2015. - - Hun har ønsket, at denne Hilsen skal slutte med en Sang af HELGE KJÆRULFF- SCHMIDT og ELLA HEIBERG

Læs mere

Ulla Jessen Kim Brandt ÅRETS SJOVESTE FAMILIE ELLER FIRMAUDFLUGT. Bygaden 30, Ganløse, 3660 Stenløse Tlf: 4818 3001 www.ganlosekro.

Ulla Jessen Kim Brandt ÅRETS SJOVESTE FAMILIE ELLER FIRMAUDFLUGT. Bygaden 30, Ganløse, 3660 Stenløse Tlf: 4818 3001 www.ganlosekro. Ulla Jessen Kim Brandt Lars Hjøllund Lisbeth Kjærulff Mickey Pless Revy inkl. menu fra kun kr. 347,- Instruktør: Michel Castenholt Koreograf: Rikke Buch Bendtsen 17. juni - 10. august ÅRETS SJOVESTE FAMILIE

Læs mere

Børneteater for 3-7 år (Børn og deres forældre, bedsteforældre)

Børneteater for 3-7 år (Børn og deres forældre, bedsteforældre) Blad uge 4 2017 FERRITSLEV FRITIDSHUS Ferritslev Fritidshus * Ørbækvej 916A*5863 Ferritslev Fyn www.ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk Betaling af billetter og kontingent på netbank:

Læs mere

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik December 2013 Odense Magasinet Nøddebo Præstegård Fynske Årbøger LitNet Teater 95b Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik Jul på gamle postkort 1 Historiefortæller Jens Peter Madsen Månedens Kunstner

Læs mere

Rødovre. sæson 2015/16

Rødovre. sæson 2015/16 Rødovre teater sæson 2015/16 2015 Den sidste turist kabaret uden spisning kl. 19.30 15. september side 4 Skylight kl. 19.30 22. oktober side 5 Kære publikum Fandens Oldemor kabaret MED spisning kl. 18.00

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

I dette nummer i hovedtræk:

I dette nummer i hovedtræk: Oktober 2015 I dette nummer i hovedtræk: KAT-revy Fremtiden i KAT Flugten Facebook Foto: Emil Andresen Inge Napora i gang med at male børneansigter under Kirsebærfestivalen 2015 Tilrettelæggelse: Aleksandra

Læs mere

2011> 2012 PREMIERE 4. MAJ 2012>LILLE SCENE. Det store ædegilde

2011> 2012 PREMIERE 4. MAJ 2012>LILLE SCENE. Det store ædegilde 2011> 2012 PREMIERE 4. MAJ 2012>LILLE SCENE Det store ædegilde DET STORE ÆDEGILDE Frit efter filmen af Marco Ferreri Med tekster af Daniel Wedel m.fl. Instruktion: Rolf Heim Scenografi: Martin Eriksson

Læs mere

Lukas Grundahl konfirmation den 25. maj 2017

Lukas Grundahl konfirmation den 25. maj 2017 Lukas Grundahl konfirmation den 25. maj 2017 Konfirmeret i Vonsbæk Kirke af en aldeles rar, moderne og velformuleret kvindelig præst. Festen blev afholdt på Restaurant Damende, hvor alt bare klappede og

Læs mere

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger Nyhedsbrev nr. 24 22. januar 2012 Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger I den kommende uge vil alle medlemmer af Silkeborg Teaterkreds modtage en opkrævning fra os. Vi håber naturligvis

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Julebasar. Vi ønsker alle en rigtig dejlig julebasar! ------------------------

Julebasar. Vi ønsker alle en rigtig dejlig julebasar! ------------------------ [deadline mandag kl. 8.30] Julebasar Det summer af Julebasar-aktivitet alle steder, vi beder vejr-guderne om dejligt vintervejr på lørdag, håber at der er kager nok i Konditoriet, og så er der vist bare

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

præsenterer Alle dage kl (inkl. pause)

præsenterer Alle dage kl (inkl. pause) præsenterer KulturKaravanen Kom med i KulturKaravanen når vi igen begiver os ud på de store vidder og får udvidet vores horisont. 7. og 21. marts, 4. og 18. april, 2. og 16. maj Alle dage kl. 10.00-12.00

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Det var sjovt at være med, fordi vi hyggede os, og det var spændende, fordi der var rigtige professionelle med.

Det var sjovt at være med, fordi vi hyggede os, og det var spændende, fordi der var rigtige professionelle med. Hvad synes du om at være med i operaprojektet? Det har været sjovt, fordi vi fik lov til at arbejde med professionelle, og vi fik også nogle oplevelser for livet, og dirigenten og instruktøren var så søde.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion. & Edition NONSK Kultur

Søren Kierkegaard Kulturproduktion. & Edition NONSK Kultur Martin Luther Om de gode Gerninger En litterær-musikalsk oplæsningsarrangement med tekster fra Martin Luthers Om de gode Gerninger. - Med oplæsningens grand old man, kongelig skuespiller Paul Hüttel og

Læs mere

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst 15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst Når vi ser en film eller læser en rigtig god bog, sker der tit det, at vi kommer til at identificere os med en af figurerne. Det er som regel den, vi synes

Læs mere

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2016-2017 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 25. august kl. 14.30 Mit liv med musik Musiker og klaverstemmer, Ole-Peter Jørgensen Vejle Ole-Peter

Læs mere

Special-pædagogisk forlag OPGAVER TIL. H.C. Andersens liv

Special-pædagogisk forlag OPGAVER TIL. H.C. Andersens liv E T E R OPGAVER TIL H.C. Andersens liv NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 Instruktion: Hvad ved du om H.C. Andersen? Skriv stikord til de fire overskrifter i cirklen. Se eksemplet. P E R S O N E R T I N

Læs mere

Det er fordi min far steger hanekyllinger sagde Prinsessen. Øh svarede den første bror, for han kunne stadig ikke finde på noget klogt at sige.

Det er fordi min far steger hanekyllinger sagde Prinsessen. Øh svarede den første bror, for han kunne stadig ikke finde på noget klogt at sige. Klods Hans 1 Der var engang.. Ude på landet var der en gammel gård. I den gård boede der en gammel mand, der havde tre sønner. De to ældste sønner ville gerne fri til Prinsessen, for de havde hørt, at

Læs mere

2014> 2015 PREMIERE 17. SEPTEMBER 2014>LILLE SCENE. spilleren. Af F. M. Dostojevskij

2014> 2015 PREMIERE 17. SEPTEMBER 2014>LILLE SCENE. spilleren. Af F. M. Dostojevskij 2014> 2015 PREMIERE 17. SEPTEMBER 2014>LILLE SCENE spilleren Af F. M. Dostojevskij Spilleren af F. M. Dostojevskij Oversætter: Ole Husted Jensen Dramatiseret af: Kjersti Hustvedt Instruktør: Viktor Tjerneld

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Featuring Borgerscenen JERNBANEGADE 9-9000 AALBORG Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANSFORMATOR ER AALBORG TEATERS EKSPERIMENTE-

Læs mere

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts [deadline mandag kl. 8.30] Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts 18 elever har i det forløbne år arbejdet med hver deres emne og den 12. marts fremlægger de deres arbejde. Kom og oplev denne fantastiske

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2011 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 6. oktober 7. oktober 10. oktober 11. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

V I S D O M PÅ K A N T E N Film & mindfulness

V I S D O M PÅ K A N T E N Film & mindfulness Fire SamtaleSaloner Fire lørdage formiddage Fire film med udgangspunkt i forskellige kunstarter ansporer til at sætte begreb på visdom VISDOM PÅ KANTEN er skabt i samspil med psykolog Lisbeth Bruus-Jensen.

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året.

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Formandsberetningen 12. januar 2015 Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Det er vores 10- års Jubilæumsår! Og det vil I få at vide mange gange i år.

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG Ansøgninger til Kulturpuljen til Kultur- og Idrætsudvalgets møde 8. marts 2017 Sags nr. Ansøger Arrangement/projekt Ansøgt kr. (brutto) Indstillet kr. (brutto) Indstillet kr. (netto) 285602 Jyllinge Festival

Læs mere

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr.

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr. Stjernestunder 2016/2017 Vælg 5 forestillinger for kun kr. * 900,- Stjernestunder 2016/2017 Nøddeknækkeren (Schaufuss) balletten) Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for

Læs mere

TEATERFORENINGEN HNT SALGSSTART PRÆSENTERER TEATERSÆSON 2015/2016

TEATERFORENINGEN HNT SALGSSTART PRÆSENTERER TEATERSÆSON 2015/2016 TEATERFORENINGEN HNT PRÆSENTERER TEATERSÆSON 2015/2016 GSSTART 12. JUNI 2015 KL. 12.00 MIO, MIN MIO BARBEREN I SEVILLA JEAN DE FRANCE FLAGERMUSEN RENT MEL I POSEN KONSTELLATIONER...OG MANGE FLERE MÆRK

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn

Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn Pressemeddelelse 12. september 2019 Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn Under fællesprojektet 'Film For Alle' inviterer

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.16.november 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.16.november 2018 1. klasse lærer om genbrug I 1. klasse afslutter vi i denne uge vores forløb om bæredygtighed. Torsdag var vi på Malling Genbrugsstation, hvor en formidler viste os rundt og fortalte om, hvordan man genbruger,

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

2011> 2012 PREMIERE 23. FEBRUAR 2012>LILLE SCENE. Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia?

2011> 2012 PREMIERE 23. FEBRUAR 2012>LILLE SCENE. Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia? 2011> 2012 PREMIERE 23. FEBRUAR 2012>LILLE SCENE Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia? Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia? Instruktion: Lars Knutzon Scenografi: Jonas Fly Filbert Oversættelse:

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Love Birds. Handling. 1. Blind date

Love Birds. Handling. 1. Blind date Titel: Love Birds Instruktør: Trylle Vilstrup Produktionsår: 2000 Filmens længde: 9 min. 38 sek. Målgruppe: Udskoling Alderscensur: Tilladt for alle Timetal for undervisningsforløb: 3 4 lektioner Love

Læs mere

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 7.1. Dengang Fyn kom på skærmen -en fortælling om TV2/Fyns første år v/ Ebbe Larsen, TV2/Fyns første direktør. I januar 1989 begyndte TV2/Fyn

Læs mere

dansfantasi kreativitetkunst

dansfantasi kreativitetkunst dansfantasi kreativitetkunst Forord Få ting i vores verden kan få folk til at glemme hverdagen, som dans kan. At bevæge sin krop til musik er livgivende og kan virke helende både fysisk og psykisk. For

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

www.syddjursteaterforening.dk

www.syddjursteaterforening.dk Syddjurs Teater - Fuglsø 2015-2016 Spillestederne Forestillingerne i opføres i Højskole og Efterskoles Teatersal, Skolevej 2,, indkørsel fra Smouenvej. Forestillingerne på Mols opføres i Fuglsøcentrets

Læs mere

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015 Leve Livet Nr. 24 Januar 2015 Indhold Godt Nytår 3 Månedens fødselsdage 4 Siden sidst 4 Mindeord 5 Livet leves 6 Sangbogen 25 Beboeroversigt 26 Rart at vide 27 Månedskalender 28 Redaktion Ann-Lene Aagaard,

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Kong Arthur. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museums ACTIONBRAG OM KAMPEN MELLEM DET GODE OG DET ONDE DEN 20.JUNI OG DEN 21 JUNI 2019

Kong Arthur. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museums ACTIONBRAG OM KAMPEN MELLEM DET GODE OG DET ONDE DEN 20.JUNI OG DEN 21 JUNI 2019 Vi gentager successen fra 2017 og laver 2 ture til Moesgaard Museums flotte scene på taget af museumsbygningen. Husker I Røde Orm? Så spænd sikkerhedsbæltet! Nu kommer legenden om MEDLEMSTILBUD MEDLEMSTILBUD

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Mandag den 20. juni til fredag den 24. juni 2016. på Haslev Bibliotek Jernbanegade 62 Haslev. Livet er en morgengave (Halfdan Rasmussen)

Mandag den 20. juni til fredag den 24. juni 2016. på Haslev Bibliotek Jernbanegade 62 Haslev. Livet er en morgengave (Halfdan Rasmussen) Mandag den 20. juni til fredag den 24. juni 2016 på Haslev Bibliotek Jernbanegade 62 Haslev Livet er en morgengave (Halfdan Rasmussen) SOMMERHØJSKOLE 20. - 24. juni 2016. Det er Sommerhøjskolens idé, at

Læs mere

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 Julestue fra kl. 15 Arrangementet starter med julestue i cafeområdet fra kl. 15 til kl. 17, hvor

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

OPERAen i København: PORGY & BESS

OPERAen i København: PORGY & BESS I løbet af januar udsender vi via NETS kontigentopkrævning for 2014. www.silkeborg-teaterkreds.dk Nyhedsbrev nr. 48 5. december 2013 Julegaveidé: GAVEKORT TIL TEATERFORESTILLINGER Du kan glæde dine nærmeste

Læs mere