Fra Rocky Mountains til Stillehavet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra Rocky Mountains til Stillehavet"

Transkript

1 Fra Rocky Mountains til Stillehavet En enestående naturskøn rejse med god tid til at opleve naturen Tag med Giba Travel til USA 21 dages fly/busrejse kr. Afrejse den 15. september 2012

2 Et spændende rejsetilbud for de oplevelseslystne, der gerne vil kombinere en tre ugers ferie i roligt tempo med en stor»effektivitet«i oplevelserne: Vi skal se, vandre i og opleve naturen på nær hold. Effektiv skal ikke forstås som så meget som muligt på kortest mulig tid, snarere på den måde, at rejselederen kender alle disse nationalparker rigtigt godt og derfor i hver park ved, hvilke udsigtspunkter og hvilke overkommelige vandreture, der giver størst muligt udbytte af den tid, der afsættes og der er i hver nationalpark afsat tid til at nyde, opleve og få lidt sved på panden. Selv de flotteste udsigtspunkter toppes af oplevelsen af at gå en tur, f.eks. 347 højdemeter ned i Grand Canyon ved solopgang, en oplevelse for livet! Arches og Canyonlands ved byen Moab i det østlige Utah byder på så flotte og forholdsvis lette vandringer, at man aldrig glemmer det. med fantastiske Death Valley, Yosemite og Kings Canyon/Sequoia. De store træer fortjener et besøg ved de største af dem, med Sierra Nevada i»baghaven«. Vi kører det sidste stykke til Stillehavet og nyder den berømte Californiske kystvej op til San Francisco, hvor vi har godt halvanden dag til at lande efter en eventyrlig»ekspedition«. Tre uger er måske lang tid, kan man synes, men oplevelser er mangeartede og alsidige: Vi lander lige øst for Klippebjergene, i Denver, der har gode flyforbindelser til Europa. Efter en blid start gennem Rocky Mountains Nationalpark kører vi gennem Colorado, langs floden af samme navn og kommer så til ferieparadiset Moab. Videre til den verdensberømte klippedal, Monument Valley, gennem stort set ubeboede områder i Utah til nationalparkerne Capitol Reef, Bryce og Zion. I hvert tilfælde er der vandreture, der får én til at tabe både næse og mund! På vej til Grand Canyon skal vi opleve nogle meget smukke steder, hvor ikke mange kommer forbi. Efter et fyldigt ophold ved den store kløft er det tid til lidt Route 66-nostalgi, indbefattende en overnatning inden gyset på Grand Canyon Skywalk. En enkelt overnatning i Las Vegas inden nationalparkerne rundes af Rejsen dag for dag 15. september Der er afgang fra Kastrup Lufthavn med British Airways sidst på formiddagen. Med mellemlanding i London lander vi i Denver først på aftenen omkring kl. 22 lokal tid. Herfra kører vi til vores hotel Hotel Inn Express, hvor vi overnatter. 16. september Næste dag vågner vi op for foden af én af verdens mest berømte bjergkæder, Rocky Mountains. Vi starter dagen med en lille tur gennem Denver og herefter står turen på naturoplevelser. Vores første stop er ved Eldorado Canyon en lille perle lidt uden for Denver. Vi tager den smukke bjergvej gennem Rocky Mountains Nationalpark, og med et par stop undervejs, når vi endelig Nordamerikas hovedvandskel, Continental Divide. Turen fortsætter til vores overnatningssted i vintersportsbyen Winter Park efter at have passeret den anden side af bjergene og de smukke store bjergsøer. Overnatning: Best Western Alpenglo, Winter Park.

3 Sidst på eftermiddagen kører vi atter ind i Arches nationalpark til dagens sidste store oplevelse, og her skal vi igen tage traveskoene på, for vi tager en tur op til Delicate Arch. En vandring, man aldrig vil glemme, og der er smukkest i eftermiddagslyset. Trænger man i stedet til et hvil eller lidt shopping, er hovedgaden i Moab hyggelig med mange butikker, cafeer med mere. Måske runder en god øl på statens ældste, lovlige bryggeri en spændende dag af. Overnatning: BW Greenwell Inn, Moab. 17. September Dagens udflugt går til Colorado, og vi kører mod vest til grænsen til Utha. Dagen byder på mange smukke strækninger langs Coloradofloden, ikke mindst det sidste stykke frem til Moab, vores base for de næste tre nætter. Vi bliver indkvarteret og herefter er det tid til en hyggelig aften med fælles middag. Overnatning: Best Western Greenwell Inn, Moab. 18. september Efter en god og mættende gang amerikansk morgenmad kører vi de få km til ét af rejsens højdepunkter, Arches National Park. Vi tager en tur på den imponerende, men lette vandresti Park Avenue og fortsætter til naturfænomenerne Balanced Rock og Windows, inden vi i bunden af parken møder den 88 meter lange Landscape Arch, en pragtfuld gåtur. Efter en oplevelsesrig formiddag i Arches NP med mange indtryk, kører vi til Moab, hvor der bliver mulighed for en let forsinket frokost (egen hånd). Dagens slutter med en solnedgang over Dead Horse Point, et sted af næsten overjordisk skønhed! Overnatning: BW Greenwell Inn, Moab. 20. september Efter morgenmaden forlader vi Moab og kører lidt mod syd og ind i en anden afdeling af Canyonlands, det såkaldte Needles District. Her tager vi på en to timers flot travetur, inden vi spiser vores medbragte sandwich. Needles har en speciel skønhed over sig, og efter den flotte oplevelse, bliver der tid til afslapning i bussen, som kører os til navajoernes stolthed af en naturpark, den storslåede Monument Valley. Parken er kendt af alle, især siden John Ford indspillede Diligencen her i Efter en times tid med de mange indtryk og oplevelser over den flotte udsigt, kører vi over til den gamle handelspost fra 1923, hvor navajoerne byder på aftensmad. Mætte af deres gode mad og dagens store oplevelser kører vi over grænsen til Arizona for natten. Overnatning: Holiday Inn Kayenta. 19. september I dag får vi den vel nok flotteste oplevelse på turen. Vi kører ud til den fantastiske natur i Island-in-the-Sky, langs kanten af et helt utroligt spændende naturfænomen. Her finder vi tre niveauer, hvor det nederste gennemskæres af Green River og Coloradofloden, et par hundrede meter oppe ligger White Rim-plateauet, og yderligere et par hundrede meter oppe spejder vi ud over et klippelandskab. En fantastisk fryd for øjet. Der bliver tid til at opleve denne skønne natur til en tur blandt landskaberne inden vi kører tilbage til Moab for at få indtrykkene sat på plads.

4 21. september I dag skal vi køre gennem landskaber, der er stort set ubeboede, og som bl.a. derfor byder på noget af den reneste luft i hele USA. Vi kører igen gennem Monument Valley, der ser anderledes ud i morgenlyset, forbi naturfænomenet Goosenecks, hvor San Juan-floden tager nogle næsten naturstridige drejninger. Videre op ad landevej Utah 95, hvor vi krydser opdæmningen af Coloradofloden, den store Lake Powell. Midt på eftermiddagen skal vi se lidt på Capitol Reef nationalpark, inden en lidt rolig dag går til ende med solnedgangen over det endeløse klippelandskab. Overnatning: BW Capitol Reef Resort, Torrey. 22. september Dagen begynder med en flot og spændende køretur sydpå ad Utah 12, et fantastisk vejanlæg, der først blev færdiggjort 1940 og asfalteret 1985! Ved frokost er vi fremme ved rejsens måske smukkeste syn, Bryce Canyon. Udsigten over det orange landskab tager helt pusten fra én for de, der er raske til bens, byder vi på en fantastisk travetur ned blandt de orange klipper, der mange steder fremstår som spir, de såkaldte hoodoo er. Efter nogle timer med denne fantastiske natur, kører vi videre til Zion, der byder på en helt anden natur. Virgin-floden har udgravet denne meget smukke dal, hvor det er lykkedes os at få plads på den historiske Zion Lodge inde i selve dalen, midt i nationalparken. Vi orienterer os i lidt i dalen, måske en lille afslappende aftentur, inden endnu en fantastisk dag går til ende. Overnatning: Zion Lodge 23. september Vi går en tidlig morgentur for enden af Zion-dalen - The Narrows er smukkest i morgensolen! Midt på formiddagen tjekker vi ud fra lodgen, hvorefter der er fri til fortsat udforskning af dalen på egen hånd. Shuttlebussen kører hele tiden gennem den smukke dal, der har mange kortere og længere vandreruter. Midt på eftermiddagen fortsætter vi til vores næste overnatningssted i Jacob Lake, Arizona. Overnatning: Jacob Lake Inn. 24. september Vores tur fortsætter og i dag når vi frem til verdens måske mest berømte kløft, Arizonas fantastiske Grand Canyon. Undervejs venter der dog mindre kendte, men meget store oplevelser, bl.a. Navajo Bridge fra 1929 broen knejser 140 meter over Coloradofloden og det gamle færgested, Lee s Ferry, hvor der bliver tid til en spadseretur langs floden, en fredfyldt og smuk oplevelse. Midt på eftermiddagen kommer vi frem til East Rim, hvor der er frit udsyn til floden halvanden km nede! Vi har god tid til de flotteste udsigtspunkter på vej mod Grand Canyon Village, hvor vi indkvarteres på en lodge i gåafstand til kløftens kant. Efter et lille hvil finder vi et sted at se solen gå ned over Grand Canyon.. Overnatning: Maswik Lodge.

5 25. september For de morgenfriske og raske til bens venter der en oplevelse for livet: Vi tager shuttlebussen meget tidlig om morgenen til South Kaibab Trail, hvor vi lige når at gå de første skridt, mens solen rammer det øverste af klippevæggen. 347 meter nede er vi ved Cedar Ridge, hvor solen nu stråler over Grand Canyon. Vi er tilbage på lodgen i god tid til at tjekke ud. Herefter er der godt fem timer på egen hånd til at nyde de forskellige udsigtspunkter. Dagen slutter af med lidt Route 66-nostalgi: Vi kører på en god bid af den legendariske vej i dag og i morgen. Ikke luksuriøs overnatning, men et stykke autentisk Route 66»road adventure«. Overnatning: Stagecoach 66 Motel, Seligman. 26. september Endnu en spændende dag venter os! Efter morgenmaden fortsætter vi ad Route 66, inden vi skal op ad mindre veje, dybt ind i indianerterritoriet til områdets helt store nyskabelse, Grand Canyon Skywalk. Vores sidste blik ned i den store kløft falder fra 1200 meters højde ud over Canyonen, gennem en glasbund! Efter dette smukke»gys«fortsætter vi til en lidt ældre berømthed, Hoover Dam fra trediverne. Herfra fortsætter vi den korte vej til en tur langs The Strip vi er kommet til Las Vegas! Vi bliver indlogeret midt blandt de berømteste hoteller og kasinoer og kan således let gå ud og opleve dem efter mørkets frembrud først dér lever Las Vegas og lyser for alvor op! Aftenen er fri til egne oplevelser og spilleudgifter eller indtægter! Las Vegas er åben for alle, hvad enten man spiller for 100 dollars eller en kvart dollar ad gangen. Overnatning: Bally s, Las Vegas. 28. september Vi forlader ørkenen og kører op mod Tioga Passet, der ligger smukt i tre kilometers højde. Vi gør holdt et par steder, inden vi sidst på formiddagen når frem til turens næste højdepunkt: Yosemite-dalen. Efter en hurtig frokost skal vi på en fantastisk udflugt op til Glacier Point, én km lodret op i forhold til dalen! Udsigten heroppefra er enestående og er med til at give en nuanceret oplevelse af denne meget smukke nationalpark. Der bliver lidt tid nede i dalen, inden vi skal til vores logi lige uden for parken med Mercedfloden i baghaven! Overnatning: Yosemite View Lodge 29. september Efter morgenmaden tager vi de få km tilbage til Yosemite-dalen, hvor der er tid til på egen hånd at udforske dalen eller bare sætte sig nede ved Merced-floden og nyde livet, med kilometer høje klipper til alle sider! Rejselederen går gerne med på en travetur eller to. Midt på eftermiddagen kører vi sydover til Fresno, hvor vi skal sove de næste to nætter. Inden aftensmaden bliver der tid til lidt afslapning eller en dukkert i poolen. Overnatning: Holiday Inn Express, Fresno. 27. september Med afgang midt på formiddagen, skal vi på dagens udflugt gennem Death Valley. Undervejs køber vi ind til en frokost, som vi skal indtage godt 80 meter under havets overflade, det dybeste naturlige sted på den vestlige halvkugle. Forinden gør vi holdt ved det smukke udsigtspunkt Zabriskie Point, kendt fra en kultfilm af samme navn fra Efter frokost skal vi bl.a. se en udstilling for minedrift i dalen (borax) og lune tæerne i sandklitter! Efter flere passager af mindre bjergkæder er vi nede for foden af Sierra Nevada-bjergene. I solnedgangens skær når vi frem til aftenens overnatning i Bishop. Overnatning: Best Western Creekside, Bishop.

6 30. september En speciel oplevelse er det at se de kæmpemæssige sequoiatræer, og det gør man bedst i Sequoia og Kings Canyon nationalparker, der ligger små 1½ times kørsel fra Fresno. Vi bruger dagen i disse parker og kommer helt tæt på disse kæmper tager man ét skridt i sekundet på godt en meter, tager det et halvt minut at gå rundt om de største af træerne! Det største af dem er General Sherman Tree, der er den største levende skabning på kloden. Dagen byder også på mulighed for en let tur op på det lille bjerg Moro Rock, hvorfra der er en enestående udsigt over Sierra Nevada-bjergene. Tilbage i Fresno til afslapning inden aftensmaden. Overnatning: Holiday Inn Express, Fresno. 1. oktober Vi forlader det bjergrige Østcalifornien og krydser den store centrale dal San Joaquin Valley, der er Californiens spisekammer. Når sulten melder sig til frokost, skal denne indtages med udsigt over Stillehavet. Vi er fremme ved det vestlige mål for rejsen! Dagens store oplevelse bliver dog den berømte strækning på California highway1, hvor vi vil gøre holdt ved en række udsigtspunkter over Stillehavet. Overnatning: Carmel Mission Inn. 2. oktober Vi lægger ud med en morgentur på Monterey-halvøen, på den berømte 17-Mile drive, hvor de rige bor med flot udsigt over Stillehavet og Californiens mest fotograferede lille træ, den enlige cypres på Cypress Point. Bagefter kører vi nordpå mod San Francisco. Efter frokost bliver vi mødt af en lokalguide, der vil introducere os til byen på en rundtur i bussen. Overnatning: Beresford Arms, San Francisco. 3. oktober Dagen er fri til afslapning oven på en intens og oplevelsesspækket rejse. Nogle vil måske opleve de kendte ting fra San Francisco: Golden Gate-broen, Fisherman s Wharf, en tur med sporvognene til eller en tur til Alcatraz, den berømte fængselsø. Andre vil måske slentre rundt i centrum af byen og shoppe lidt inden hjemrejsen. Om aftenen holder vi afskedsmiddag på en hyggelig restaurant. Overnatning: Beresford Arms, San Francisco. 4. oktober Hjemrejse. Efter en sidste god nats søvn tager vi til lufthavnen og tjekker ind til vores hjemrejse via London 5. oktober Vi lander i London og skifter fly til Kastrup, hvor vi lander efter en eventyrlig rejse. En anderledes rejse, hvor naturen har allerhøjeste prioritet i næsten tre uger tre uger med tid til lette vandringer, storslåede udsigter, oplevelser i det vilde vesten en rejse, hvor der er tid til at gå i dybden med naturen, og alligevel være fremme ved hotellet sidst på eftermiddagen de fleste dage. Priser 2012 Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Tillæg for eneværelse: Ekspeditionsgebyr: Afbestillingsforsikring: kr kr. 60 kr. 6% af rejsens pris Med i prisen: fly Kastrup, London, Denver og San Francisco t/r Lufthavnsskatter, afgifter Bus til transfer og udflugter 19 x overnatning med morgenmad 10 x middag 8 x let frokost 1 x middag Alle udflugter i hht. til program. Dansk rejseleder Alle priser er inkl. moms Diverse informationer: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl samt evt. øvrige pris- eller rejseændringer forårsaget af faktorer, der ligger uden for GIBA Travels kontrol..

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada USA & CANADA Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter USA & Canada 2011 Om Risskov Travel Partner Siden starten i 1992 har Risskov Travel Partner A/S været i rivende udvikling, og i dag tilbyder

Læs mere

USA. På eventyr i det vestlige USA Rundrejse med dansk rejseleder

USA. På eventyr i det vestlige USA Rundrejse med dansk rejseleder USA På eventyr i det vestlige USA Rundrejse med dansk rejseleder Nr. 1, 7. september 2012 På eventyr i det vestlige USA 14 dage / 12 nætter Det svære valg mellem kvalitet og pris Der er mange rejsebureauer,

Læs mere

Highlights of the West

Highlights of the West Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter Højdepunkter: Pacific Coast, San Luis Obispo, San Francisco, Yosemite National Park, Death Valley National Park, Las Vegas, Zion National Park, Bryce Canyon

Læs mere

På tværs af USA. På tværs af USA. Turen kort. USA, Rejser i autocamper

På tværs af USA. På tværs af USA. Turen kort. USA, Rejser i autocamper På tværs af USA På tværs af USA Oplev det bedste af USA på denne rundrejse med dansk rejseleder. Først udforskes New York, Niagara Falls og østkystens øvrige ikoner, inden vi flyver til filmbyen Los Angeles

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

INDHOLD: Side 2-3 Side 4-5 Side 6-21. kør selv

INDHOLD: Side 2-3 Side 4-5 Side 6-21. kør selv usa usa Er I til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller I vil opleve det hele, kan I få det i USA - her har I virkelig mulighed for store ferieoplevelser.

Læs mere

Den store Amerika-rejse

Den store Amerika-rejse Den store Amerika-rejse 21 dage Vores absolutte USA-bestseller er Den store Amerika-rejse, fordi du oplever det allerbedste af USA. Rejsen inkluderer både østkysten og vestkysten og endda en afstikker

Læs mere

USA & CANADA Rundrejser med rejseleder

USA & CANADA Rundrejser med rejseleder USA & CANADA Rundrejser med rejseleder USA & Canada 2011 Det Hvide Hus, Washington D.C. Om Risskov Travel Partner Siden starten i 1992 har Risskov Travel Partner A/S været i rivende udvikling, og i dag

Læs mere

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 En af de bedste måder at opleve USA på er med autocamper eller motorhome som de siger over there. Nu er muligheden for en unik

Læs mere

INDHOLD: kør selv. Side 6-23 PRAKTISKE OPLYSNINGER. Side 4-5. Side 43

INDHOLD: kør selv. Side 6-23 PRAKTISKE OPLYSNINGER. Side 4-5. Side 43 usa usa Er I til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller I vil opleve det hele, kan I få det i USA - her har I virkelig mulighed for store ferieoplevelser.

Læs mere

Vestlige USA Sommertilbud

Vestlige USA Sommertilbud Vestlige Sommertilbud Klassisk kør-selv tur i bil i det vestlige hvor alle højdepunkterne er med. Oplev naturens forskelligheder i imponerende Grand Canyon, livløse Death Valley, Zion og tilgængelige Bryce

Læs mere

Det sydvestlige USA. 2.-18. april 2008. Sammendrag af blog skrevet af Helle Rettig www.curiousexplorer.dk

Det sydvestlige USA. 2.-18. april 2008. Sammendrag af blog skrevet af Helle Rettig www.curiousexplorer.dk Det sydvestlige USA 2.-18. april 2008 Sammendrag af blog skrevet af Helle Rettig www.curiousexplorer.dk Vi drager mod vest Om få dage og timer er årets første eventyr en realitet. Efter tre måneders planlægning

Læs mere

californien & las vegas

californien & las vegas californien & las vegas Californien Det er intet under, at amerikanere fra andre stater i USA og folk fra stort set hele verden valfarter til Californien, hvor vejret er vidunderligt, naturen eventyrlig,

Læs mere

Det Klassiske USA. 18 dage 17. september-4. oktober 2014

Det Klassiske USA. 18 dage 17. september-4. oktober 2014 Solvang Highway 1 San Francisco Yosemite Sequoia Mojave-ørken Route 66 Hollywood Det Klassiske USA med dansk rejseleder 18 dage 17. september-4. oktober 2014 Med autocamper i det klassiske USA Tag med

Læs mere

Rejse i privatfly i USA

Rejse i privatfly i USA Rejse i privatfly i Vestkyst rundrejse i privatfly. Oplev seværdighederne og byt timer på vejen ud med minutter i luften og mere tid til oplevelser. Du kan opleve på mange måder, men nu kan du opleve vestkystens

Læs mere

Autocamper USA & Canada

Autocamper USA & Canada Autocamper USA & Canada Campingrejser Læs meget mere om at rejse i autocamper i USA & Canada På campingrejser.com kan du finde flere informationer om at rejse i autocamper i USA og Canada. Campingpladser

Læs mere

2015 USA - the best of the West

2015 USA - the best of the West information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2015 USA - the best of the West NU på 17. år Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og 16 dage www.gislev-rejser.dk God tid i Nationalparkerne Kun

Læs mere

Rockies til Hollywood

Rockies til Hollywood Rockies til Hollywood 18 dage Denne rundrejse med dansk rejseleder giver et godt et indtryk af det vilde vesten, som det var dengang, Buffalo Bill slog sine folder i Cody, og lovløsheden herskede i western-byen

Læs mere

DET STORSLÅEDE USA OG HAWAII

DET STORSLÅEDE USA OG HAWAII RUNDREJSE USA SAN FRANCISCO - LOS ANGELES - GRAND CANYON - LAS VEGAS - HAWAII DET STORSLÅEDE USA OG HAWAII Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Verdens supermagt er skabt af store drømme og mange nationaliteter,

Læs mere

kør selv usa 2014/15

kør selv usa 2014/15 kør selv usa 2014/15 usa Er I til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller I vil opleve det hele, kan I få det i USA - her har I virkelig mulighed for

Læs mere

Australien med Søren Ervig

Australien med Søren Ervig Australien med Søren Ervig En eventyrlig rejse på hesteryg, til fods, til vands og i gummibåd Rejseperiode er 26. marts 12. april 2010 Rejsen er for dig, der ønsker at opleve Australien på en anden måde

Læs mere

Kids go California. Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter. SAS Travel Center When you expect more

Kids go California. Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter. SAS Travel Center When you expect more Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter Højdepunkter: Los Angeles, Santa Barbara, San Simeon, Monterey, San Francisco, Yosemite National Park, Sequoia National Park, San Diego og Anaheim. Rejs

Læs mere

Oversøiske rundrejser

Oversøiske rundrejser Oversøiske rundrejser Australien New Zealand USA Cuba De Vestindiske Øer Mexico Vietnam Cambodja Thailand Kina Sydafrika Indien Dubai Marokko Egypten Israel Krydstogter i Caribien Med dansk rejseleder

Læs mere

www.mc-fossilerne.dk

www.mc-fossilerne.dk Marts 2009 nr 1 Kalender 2009 Sms liste på vej MC-Cowboys på USA-tour Invitation til fest på Fort Østerlund www.mc-fossilerne.dk Formanden har Ordet Det sner så fint og stille uden for vinduerne. Solen

Læs mere

Fra kyst til kyst. Den store 20 dages rundrejse i USA. Oplevelsesrejse til USA med

Fra kyst til kyst. Den store 20 dages rundrejse i USA. Oplevelsesrejse til USA med Den store Oplevelsesrejse til USA med 2 Fra kyst til kyst Den store New York -Boston -Niagara -Washington -San Francisco - Fresno -L.A. -Laughlin -Grand Canyon -Bryce -Las Vegas Tag med på opdagelse i

Læs mere

I tog tværs over Canada

I tog tværs over Canada Det er din tur... I tog tværs over Canada Rundrejser med dansk rejseleder Dybe fjorde, himmelstræbende bjergkæder, krystalklare søer, endeløse skove, åbne prærier, mægtige gletsjere og et rigt dyreliv.

Læs mere

Motorhome i USA - Chicago til San Francisco: Kørsels-guide

Motorhome i USA - Chicago til San Francisco: Kørsels-guide Motorhome i USA - Chicago til San Francisco: Kørsels-guide Stater: Illinois - Missouri - Kansas - Colorado - Utah - Arizona - Nevada - Californien (8) A - B: 473 km ca. 4 timer 31 minutter B - C: 404 km

Læs mere

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014.

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Før du læser rejsebeskrivelsen! Rejser i USA foregår oftest i større grupper det vil sige over 25 personer. Vi har valgt, at gøre det en smule anderledes på

Læs mere

Turen går til Californien (sommeren 2011)

Turen går til Californien (sommeren 2011) Turen går til Californien (sommeren 2011) Vores første tur til USA, der var virkelig spænding på. Da vi er medlem af FDM, kunne vi lave vores ruteplan på AAA (USA svar på FDM), det var en fantastisk måde

Læs mere

Canada. På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder

Canada. På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder Canada På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder Canada - På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder - 16 dage Velkommen til Canada Denne rundrejse gennem den canadiske

Læs mere