GENERELLE FAQ SMARTSENG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERELLE FAQ SMARTSENG"

Transkript

1 GENERELLE FAQ SMARTSENG NÅR PLADSEN ER VIGTIG 1. Hvorfor vælge en pladsbesparende seng? Pladsbesparende senge gør det muligt at udnytte gulvpladsen optimalt, når sengen er lukket. 2. Hvorfor vælge Smartseng? Smartseng s leverandør BOONE har mere end 30 års erfaring med at designe og fremstille vægsenge. Smartseng har det bredeste sortiment af pladsbesparende løsninger i enhver stil og passer til ethvert hjem. BOONE-senge giver dig optimal komfort, så du kan få en god nattesøvn. Mange af deres pladsbesparende senge passer til standardmadrasser på op til 22 cm i tykkelsen. Du kan også lade sengetøjet ligge på BOONE-sengen, når du lukker den. Så behøver du ikke at rede sengen, når du åbner den igen, forudsat at madrastykkelsen er tilpasset efter dette. Hos Smartseng lægges der stor vægt på kvaliteten af produkter og kundetilfredshed. 3. Hvor mange års garanti får jeg på en væg-seng fra Smartseng? Smartseng giver 5 års garanti på løftemekanismerne i væg-sengene. Selve møblet er der 2 års garanti på, hvilket dækker eventuelle produktionsfejl. 4. Har I elektriske væg-senge? Dem har vi ikke endnu. Der arbejdes i øjeblikket med at udvikle elektriske væg-senge. Med en elektrisk væg-seng vil du kunne åbne og lukke sengen ved at trykke på en knap.

2 Vi vil gerne gøre opmærksom på, at mange af vores senge er udstyret med "justerbare mekaniske fjedre". Denne mekanisme gør det muligt at justere, hvor let eller tung du ønsker, at det mekaniske løftesystem skal være, så du kan åbne og lukke sengen med minimal anstrengelse. 5. Kan jeg nøjes med at købe væg-sengesystemet og installere det i mit eget skab? Af sikkerhedsmæssige årsager sælger vi ikke vores systemer separat, da hvert produkt er blevet målt og justeret ud fra vægtbalancen forrest, lamelbunden og madrasserne osv., som påvirker systemets funktion. Men Cubed bruges ofte til installering INDEN I et andet skab. 6. Laver BOONE også sovesofaer? BOONE producerer ikke sovesofaer på nuværende tidspunkt. De passer ikke ind i deres filosofi. 1) Deres senge skal være rigtige senge. Du kan lægge en standardmadras på op til 22 cm i tykkelsen i mange BOONE-senge. BOONE har også forskellige ergonomiske lamelbunde, der giver optimal komfort, så du kan få en god nattesøvn. 2) Din seng er allerede redt, når du åbner den. Med en Smartseng kan du lukke sengen uden at skulle fjerne sengetøjet. Derfor behøver du ikke at rede sengen, når du åbner den igen. VÆG-SENG 7. Min væg-seng er blevet sværere at åbne og lukke med tiden, kan jeg justere den? Hvis du har en væg-seng med en mekanisk, justerbar fjedermekanisme, kan du justere den: I skal være to personer om at gøre det. Luk sengen halvt. Tag en firkanttopnøgle i størrelse 24. Drej bolten på fjedermekanismen en hel omgang med uret. Gå derefter om på den anden side af sengen, og drej bolten på den anden fjedermekanisme en hel omgang. Gentag disse trin, indtil det er nemt at åbne og lukke sengen igen.

3 Hvis den er for stram i den ene side, skal du blot blive ved med at dreje pumpen på den anden side. Tip 1: Begge fjedermekanismer (på hver side af sengen) skal spændes lige meget. Tip 2: Vi anbefaler, at du kontakter Smartseng der kan komme og spænde din væg-seng. Vi sørger for, at din seng bliver spændt korrekt, så du ikke ødelægger fjedermekanismen. Desværre kan en væg-seng med en ikke-justerbar fjedermekanisme eller gasfjeder ikke justeres: I så fald er du nødt til at udskifte gasfjederene eller du kan installere endnu en gasfjeder eller en mekanisk fjeder, hvis du har plads til det. * Dette skal gøres af din specialiserede væg-seng forhandler Smartseng. 8. Hvilke typer fjedermekanismer er der? Vi kan opdele dem i 3 kategorier: 1. Mekanisk, justerbar fjedermekanisme 2. Mekanisk, ikke-justerbar fjedermekanisme 3. Gasfjeder-mekanisme 9. Hvad er en justerbar, mekanisk fjedermekanisme? Justerbare, mekaniske fjedermekanismer kan justeres, så de passer perfekt til vægten af den madras, du lægger i din væg-seng. Det betyder, at du kan justere spændingen i fjedrene, så det altid er nemt at åbne og lukke sengen. Du finder disse fjedermekanismer i mange af vores pladsbesparende systemer: *Smart Conventa *Conventa Extra Comfort *Studio *Flat *Loft Loft m/sofa Loft Ventura Hvordan kan jeg selv justerer de justerbare mekaniske fjedre? Her kan du ringe/maile til Smartseng og få tilsendt en manual.

4 10. Hvad er en ikke-justerbar, mekanisk fjedermekanisme? Det er en fjedermekanisme, der består af fjedrer, som ikke kan justeres. Du kan derfor ikke justere spændingen i denne fjeder, hvis den er for tung eller for let for dig. Denne mekanisme er i følgende pladsbesparende systemer: Cubed 11. Hvad er en gasfjedermekanisme? Gasfjedermekanismer findes i alle størrelser og styrker. Fordelen ved disse systemer er, at de ikke er så dyre som justerbare mekaniske fjedermekanismer. Ulempen ved gasfjedermekanismen er, at du ikke kan justere dem enkeltvis, så derfor sættes det antal gas fjeder på sengen, så de passer til vægten af madrassen. Der er gasfjedermekanismer i følgende pladsbesparende systemer: * Selecta * Officio 12. Hvad er madrasstropper, og leveres de sammen med systemet? Madrasstropper leveres med alle Smartsengs-senge. De skal spændes fast omkring madrassen og sengetøjet, før sengen lukkes. Stropperne fastgør madrassen og sengetøjet til sengen, så du ikke behøver at rede sengen igen, når du åbner den! 13. Jeg kan ikke lide håndtagene på produktet, kan jeg montere mine egne håndtag? Du kan sige til Smartseng, at du ønsker at købe væg-sengen eller skabene uden håndtag. Så sørger BOONE for, at sengen og skabene leveres uden for borede huller til håndtag. Derefter kan du selv montere de håndtag, du ønsker. 14. Hvor dyb er en væg-seng, når den er slået ud?

5 Dybden af en væg-seng i udslået tilstand, er målt som afstanden mellem væggen og sengens afslutning, når den er åben. Denne afstand er forskellig fra seng til seng. Det er derfor vigtigt at måle det sted, hvor sengen skal placeres, før du køber væg-sengen. Alle de udvendige mål på vores senge står altid på hjemmesiden. 15. Hvor tyk kan madrassen i væg-sengen være? Maks. tykkelse afhænger af, hvilken væg-sengemodel, du vælger. Den varierer mellem 11 og 22 cm. SOVEKOMFORT 16. Kan en væg-seng fra Smartseng bruges hver dag, eller er den kun beregnet som gæsteseng? Væg-senge fra Smartseng er konstrueret komfortmæssig til at blive brugt hver dag. Når BOONE designer deres produkter, lægger de meget vægt på at levere optimal komfort, så du kan få en god nattesøvn. Mange af vores modeller er udstyret med behagelige bunde, som f.eks. ergonomiske lamelbunde. Udover disse bliver der hele tiden tilføjet nye modeller, der passer til madrasser med en tykkelse på op til 22 cm. 17. Kan jeg bruge min egen madras i en væg-seng fra Smartseng? Standardmadrasser passer i de fleste af vores senge. Det vil sige, at du kan bruge madrasser med standardmålene 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm og 180 x 200 cm. Det eneste, du skal være opmærksom på, er den maksimale madrastykkelse, der passer til vægsengen. 18. Kan jeg bruge 2 separate madrasser i min væg-seng? Ja, du kan uden problemer placere 2 forskellige typer madrasser i en væg-seng.

6 Du kan f.eks. placere 2 madrasser, der hver måler 80 x 200 cm, i en seng, der måler 160 x 200 cm. Du skal bare sørge for at stramme de medfølgende madrasstropper godt, før du lukker sengen. 19. Har I væg-senge, hvor der er plads til en madras, der er længere end 200 cm? Vi har på nuværende tidspunkt ingen væg-senge til madrasser, der er længere end 200 cm. Men vores pladsbesparende senge Smart Conventa og Conventa Extra Comfort har en plade ved madrassens hovedende, som kan monteres i samme højde som din madras. Så kan du placere en pude på den, hvilket føjer yderligere cm til længden på din madras. 20. Hvilke sengebunde fører I hos Smartseng? BOONE har 2 forskellige sengebunde til sengene: Lamelbunde Ergonomiske lamelbunde Bemærk! Hver eneste BOONE-seng er udstyret med en bestemt sengebund: 21. Hvad er standard lamelbunden for væg-senge? Det er en lamelbund, hvor lamellerne ikke kan bevæge sig. Denne sengebund benyttes i følgende pladsbesparende systemer: * Cubed * Selecta 22. Hvad er en ergonomisk lamelbund? En ergonomisk lamelbund, er en sengebund, hvor lamellerne også kan bevæge sig. Du finder denne sengebund i følgende pladsbesparende systemer: Smart Conventa Conventa Extra Comfort Loft Loft m/sofa Køjesenge Base, Loft Officio

7 SAMLING 23. Kan jeg selv montere eller flytte min væg-seng? Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi at væg-senge altid monteres og flyttes af deres autoriseret forhandler Smartseng. Det skyldes, at sengene har nogle kraftige fjedermekanismer. Derfor kræver det, at man har ekspertise i at fastgøre sengen til væggen og i at samle selve sengen. 24. Skal jeg have en robust væg for at kunne installere en væg-seng? Næsten alle vores væg-senge skal fastgøres til en væg. Da fjedermekanismen er meget stærk, skal det være en robust væg. Hvad er en robust væg? 1. Mursten 2. Beton 3. Gas beton 4. Trævægge Bemærk: Vi går ud fra, at ovennævnte vægmaterialer er i god stand, er du i tvivl så spørg Smartseng. Hvad udgør ikke en robust væg? Gipsplader 1 lag. Pudset væg Hvis du ikke har mulighed for eller ikke ønsker at fastgøre sengen til væggen, kan du vælge en af følgende modeller, som ikke skal fastgøres til en væg. LOFT med sofa FLAT Officio 90 og 140 cm. 25. Kan jeg fastgøre en væg-seng til en væg, der er isoleret på indersiden?

8 Ja, bare der er en robust væg bag vægisoleringen. Du skal selvfølgelig bruge nogle længere skruer for at nå gennem vægisoleringen og ind til den robuste væg. 26. Kan jeg selv montere en smartseng? Vi anbefaler du får Smartsengs montører til at montere sengen for dig, så er du sikker på at sengen bliver samlet korrekt og fastmonteret forsvarligt til væggen, og du har garantien for udført arbejde.

VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG. LÆS OMHYGGELIGT! Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger disse anvisninger.

VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG. LÆS OMHYGGELIGT! Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger disse anvisninger. VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG. LÆS OMHYGGELIGT! Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger disse anvisninger. Opfylder krav i standard 716:2008 Tillykke med jeres nye Laura barneseng. Sengens

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse KAMPAGNER TEMPUR Original god støtte - en fast følelse TEMPUR Sensation god støtte - en traditionel følelse TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse Støtte der hvor du har brug for det Almindelige springmadrasser

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG R R 3020 4090 Soveværelse 12.40 m² Forkant overlukning U.K. gipsskørt 2350mm 600 3020 3650 Værelse/kontor 11.10 m² Værelse3 10.20 m² Fransk dør 3020 1500 3020 80x80

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på,

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, Madrasser 11_014 Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, at de overholder vores strenge standarder

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 31_017 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

Prislister. Madrasmål

Prislister. Madrasmål lister Senge nr. 420 B: 70/80 B: 85/90 B: 100/120 B: 140 m/midtersprosse B: 10/170/180 m/midtersprosse 1935,- 1935,- 2104,- 2430,- 20,- 2048,- 2048,- 2205,- 2475,- 257,- 1935,- 1935,- 2104,- 2430,- 20,-

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 35_016 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Senge Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Sengeborde nr. 215037 hvid til vægophæng Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Rullelamelbunde nr. 500 Madrasser nr. 540 9.181,- Seng nr.

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010 GORM 24_010 SIKKERHED Du skal forstærke hver anden sektion med et kryds, så reolen står stabilt. Dette møbel skal fastgøres til væggen med det medfølgende vægbeslag. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige

Læs mere

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D- 88 454 Hochdorf Tel. 073 55-9314- 0 Fax 931415 Brugsanvisning 80 000 072/000 Blumenweg 8 D-88454 Hochdorf Telefon 07355-9314-0 Fax 07355-931415 e- mail: medica-

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN SENGE TIL EN GOD NATS SØVN Hotelkollektion imødekommer de særlige krav En kollektion skræddersyet til dem, der er væk hjemmefra Vi kender det alle sammen - en dårlig nattesøvn påvirker vores energi og

Læs mere

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT:

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT: SÅDN UDNYTTER DU PLDSEN OPTIMLT: GRDEROBE under sengen Udtræksreolerne under sengen udnytter pladsen optimalt i værelset. lt er rummeligt og overskueligt. Hvis pladsen er trang, er denne seng perfekt.

Læs mere

LAURA barneseng - BabyTrold BRUGSANVISNING VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG LÆS OMHYGGELIGT!

LAURA barneseng - BabyTrold BRUGSANVISNING VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG LÆS OMHYGGELIGT! BRUGSANVISNING VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG LÆS OMHYGGELIGT! Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger disse anvisninger. Side 1 af 6 Tillykke med jeres nye LAURA barneseng. Sengens indvendige

Læs mere

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 giver dig en ultimativ soveoplevelse, da den er resultatet af mere end 80 års forskning og udvikling inden for sengeproduktion. Vi har ikke

Læs mere

For den bedst mulige nattesøvn med TEMPUR

For den bedst mulige nattesøvn med TEMPUR For den bedst mulige nattesøvn med TEMPUR Sensommertilbud Lige nu sparer du op til 10.000,- når du kombinerer TEMPUR Cloud madrasser med din foretrukne TEMPUR Relaxation sengebund. TEMPUR Relaxation Plan

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210. Bøg 945,- Eg oliebeh. 1058,- Hvid 945,- Sengehesten kan ikke eftermonteres på seng Sort 945,- Gavlmål B: 70/80

Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210. Bøg 945,- Eg oliebeh. 1058,- Hvid 945,- Sengehesten kan ikke eftermonteres på seng Sort 945,- Gavlmål B: 70/80 Sengeramme 45 45 420 Bøg 1935,- 1935,- 2104,- 2430,- 20,- Eg oliebeh. 2756,- 2756,- 2993,- 3116,- 3319,- Hvid 1935,- 1935,- 2104,- 2430,- 20,- 45 69 Udv. L. +7 Sort 1935,- 1935,- 2104,- 2430,- 20,- 421

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Gældende pr

Gældende pr Prisliste 26 Kaagaard prisliste Gældende pr. 01.02.19 Sengerammer 21 45 22,5 4 421 PRISLISTE B: 70/80 B: 85/90 B: 100/1 B: 140 m/midtersprosse B: 160/170/180 m/midtersprosse Bøg 1935,- 1935,- 2104,- 2475,-

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på,

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, Madrasser 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, at de overholder vores strenge standarder

Læs mere

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210 45 rislister Senge 45 Model Træsort B: 70/80 B: 85/90 B: 100/120 B: 140 m/midtersprosse B: 160/170/180 m/midtersprosse nr. 420 Bøg 1849,- 1849,- 2010,- 2236,- 2322,- Brunbejdset 1957,- 1957,- 2107,- 2365,-

Læs mere

MINI barneseng - BabyTrold BRUGSANVISNING VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG LÆS OMHYGGELIGT!

MINI barneseng - BabyTrold BRUGSANVISNING VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG LÆS OMHYGGELIGT! BRUGSANVISNING VIGTIGT! GEM TIL FREMTIDIG BRUG LÆS OMHYGGELIGT! Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger disse anvisninger. Side 1 af 8 Tillykke med jeres nye MINI barneseng. Sengens indvendige

Læs mere

Børnesenge fra 3 år Senge, madrasser og tilbehør

Børnesenge fra 3 år Senge, madrasser og tilbehør Produktguide Børnesenge fra 3 år Senge, madrasser og tilbehør 24_018 Er tiden inde til en ny seng? Børn er altid i gang med at lære nye ting, eksperimentere og lege. Derfor har de brug for et trygt sted,

Læs mere

Garantibevis www.sleepwave.dk

Garantibevis www.sleepwave.dk Garantibevis www.sleepwave.dk Tillykke med dit valg af ny SleepWave seng. Det kan du glæde dig over i mange år. Vi ønsker, du får stort udbytte af din seng. Vi har derfor samlet nogle vigtige informationer,

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Prisliste. Se flere billeder på Kaagaard senge 17

Prisliste. Se flere billeder på   Kaagaard senge 17 Prisliste Se flere billeder på www.kaagaard.eu 2175380_Kaagaard katalog.indd 17 Kaagaard senge 17 23/01/18 13.36 Sengerammer 21 45 22,5 4 421 PRISLISTE B: 70/80 B: 85/90 B: 100/1 B: 140 m/midtersprosse

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør M-2200-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 2200 brusedør. Læs venligst denne monteringsvejledning

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

Dansk. Installationsvejledning til elektrisk markise. Generelt

Dansk. Installationsvejledning til elektrisk markise. Generelt Dansk Installationsvejledning til elektrisk markise Indhold Advarsel Det anbefales, at markisen monteres af fagfolk. Kontakt en professionel montør til at montere markisen. Markisen er tung. Forsøg derfor

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

MovAir lufttæpper type L900 - L1500

MovAir lufttæpper type L900 - L1500 Inde Ude Kold MovAir lufttæpper type L900 - L1500 Montage- og betjeningsvejledning OBS! Denne vejledning skal altid opbevares sammen med produktet Generel beskrivelse lufttæpper til kolde rum Beskrivelse

Læs mere

TEMA: Stalden Kvæg Kongres 2014

TEMA: Stalden Kvæg Kongres 2014 TEMA: Stalden Kvæg Kongres 2014 Madrasser er yt vi vil have sand Konsulent Inger Dalgaard, Videncentret for Landbrug, Kvæg Erstat madrasser med sand og opnå sundere køer og højere ydelse. Skiftet fra madras

Læs mere

1 ÅRS FØDSELSDAG I SENGEHUSET FREDERICIA ALLE VORES FØDSELSDAGSTILBUD GÆLDER HELE OKTOBER

1 ÅRS FØDSELSDAG I SENGEHUSET FREDERICIA ALLE VORES FØDSELSDAGSTILBUD GÆLDER HELE OKTOBER I SENGEHUSET FREDERICIA ALLE VORES FØDSELSDAGSTILBUD GÆLDER HELE OKTOBER 2 Luksus 40MM Latex Topmadras UHØRT BILLIGT Danmarks billigste på SortSession Valgfri Pocket Madras i Medium eller Fast I DETTE

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 45_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Castor SystemRoMedic TM Manual - Dansk 2 1 2 5 6 7 4 5 6 7 1. Skinne (medfølger ikke) 2. Hjørnedel. Bolte med møtrik til fastgørelse 4. Løftemotor (medfølger ikke) 5. Støtteben 6. Bærehåndtag på støtteben

Læs mere

UNIG XL - LUX UNIG XL - LUX. Monteringsvejledning. Monteringsvejledning. Den helt specielle kassettemarkise. Markise Lux.

UNIG XL - LUX UNIG XL - LUX. Monteringsvejledning. Monteringsvejledning. Den helt specielle kassettemarkise. Markise Lux. UNIG XL - LUX Den helt specielle kassettemarkise Markise Basic Markise Lux Markise XL - LUX 1 1. MONTERING AF MARKISE MED MANUEL BETJENING Markisen kan både fastgøres på væggen eller i loftet. Advarsel

Læs mere

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com Flexa Baby - et hjerterum at vokse i www.flexaworld.com Et hjerterum at vokse i aby Hans Sandgren Jakobsen, som er kendt ikke kun for hans forkærlighed for træ, men også for hans lyse og luftige designunivers,

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Introduktion Figur 1, Systemoversigt og individuelle komponenter -2- Introduktion INTRODUKTION Liste over dele Antal/højde Kilde: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Produktbeskrivelse A1 1

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Hjælpemidler til Huntington Rev. 02 September 2016 NYHED Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere

Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush. hygienic

Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush. hygienic NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush GØR DET SUPERNEMT AT HOLDE RENT NYHED! hygienic flush ENKLERE RENGØRING MED SMARTERE SKYL Hygienic Flush Smartere skyl, som

Læs mere

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød Alt til soveværelset 15% SALE Gælder Auronde, Match, Essential, AVS sengebunde og madrasser Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Auping concept

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Original brugsanvisning Varenr.: 9055928 Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Rund trampolin t. nedgravning - Varenr.

Læs mere

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge...

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge... Specialister i senge... Senge 40 mm topmadras ELEVATIONSSENG Elevationsseng 180 x 200 cm med polstret 28 lamels elevationsbund Inkl. fjernbetjening Løf t i hoved- og fodende 5-zonet pocketfjedre i 2 hårdheder

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Senge til babyer og små børn

Senge til babyer og små børn Senge til babyer og små børn Produktguide Tremmesenge, madrasser og tilbehør 27_018 Sikkerhed og komfort til dit barn Det er fantastisk at blive forældre, men det kan også gi' mange bekymringer. Derfor

Læs mere

Hold dig aktiv og selvhjulpen

Hold dig aktiv og selvhjulpen TRAPPEASSISTENT Efter at jeg har fået AssiStep, er jeg ikke længere nervøs for at skulle op og ned ad trappen. - Oddbjørn (68), har brugt AssiStep siden 2016 Hold dig aktiv og selvhjulpen For mange kan

Læs mere

Senge til babyer og små børn

Senge til babyer og små børn Senge til babyer og små børn Produktguide Tremmesenge, madrasser og tilbehør 49_017 Sikkerhed og komfort til dit barn Det er fantastisk at blive forældre, men det kan også gi' mange bekymringer. Derfor

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

Trampolin 512x305 cm

Trampolin 512x305 cm SIKKERHEDSANVISNINGER OG SAMLEVEJLEDNING Varenr.: 9053595 Trampolin 512x305 cm Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Trampolin, firkantet - Varenr. 9053595 Beskrivelse:

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A MA01 VEJLEDNING HAMLET World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A 709231207 - 1 - - 2 - - 3 - MA04 FITTINGS TIL MODEL 108-A 65103 #8-32 møtrik (163) 65900A #10Bx1/2" skrue (8) (Pakket med

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA 1 1. Vægprofil 2. Væggummi 3. Hængselsprofil 4. Gummiliste 5. Sidestykke venstre 6. Sidestykke højre 7. Tagrende 8. Hængselsprofil (identisk

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Huntington Hjælpemidler til Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer med diagnosen Huntington

Læs mere

GS solvarmeventilation 20. Brugervejledning til GS-luftsolfanger

GS solvarmeventilation 20. Brugervejledning til GS-luftsolfanger GS solvarmeventilation 20 Brugervejledning til GS-luftsolfanger Indhold: Solcellepanel med solceller og ventilator Varmeregulator Plastrør diameter 100 mm, længde 63 cm, inkl. trækring) Flangesamling beregnet

Læs mere

Brugsanvisning. VIGTIGT: Læs denne vejledning inden brug af Sprizer

Brugsanvisning. VIGTIGT: Læs denne vejledning inden brug af Sprizer Brugsanvisning VIGTIGT: Læs denne vejledning inden brug af Sprizer Indholdsfortegnelse Produktkomponenter 3 Sikkerhed 4 Anvendelse 5 Pakning og transport 12 Vedligeholdelse og fejlfinding 15 Tekniske data

Læs mere

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer.

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote De er nu ejer af et AXA kvalitets-produkt. For at sikre en problemfri betjening af dette produkt,

Læs mere

Understated er dansk designede kvalitetssofaer med sovefunktion.

Understated er dansk designede kvalitetssofaer med sovefunktion. Understated er dansk designede kvalitetssofaer med sovefunktion. Der er lagt vægt på at skabe en kollektion af multifunktionelle sofaer i enkle design, som samtidigt tilbyder optimal funktion og komfort

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf Exclusive Orangeri Samlevejledning Model: 9143507 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36-6580 Vamdrup Tlf. 78 77 48 00 - mail@davidsenshop.dk Kære kunde! Tillykke med dit nye Elmholm drivhus. Følg denne detaljerede

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013

Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013 Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013 FLEXA PRISLISTE I 1 GARANTI, SIKKERHED & KVALITET Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt imens du bevarer udsigten. Glasrækværket

Læs mere

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Wihlborg

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Wihlborg Produktguide NORDLI Soveværelsesserie 31_017 DESIGN Ola Wihlborg VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren klud. SIKKERHED Nogle af

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

PROFILE LOFTTRAPPER. - den sikre adgang til loftrummet

PROFILE LOFTTRAPPER. - den sikre adgang til loftrummet PROFILE LOFTTRAPPER - den sikre adgang til loftrummet MODEL TERMO Robust og brugervenlig lofttrappe i træ. Består af 3 led, og er nem at åbne og lukke. Termo lofttrappen er let at montere i ethvert hjem

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA SULTAN madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA SULTAN madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er SULTAN 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA SULTAN madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, at de overholder vores strenge standarder

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Bihlborg

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Bihlborg Produktguide NORDLI Soveværelsesserie 26_018 DESIGN Ola Bihlborg VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren klud. SIKKERHED Nogle af

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation. Manuale d istruzioni. Gebruiksaanwijzing.

Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation. Manuale d istruzioni. Gebruiksaanwijzing. Bose 161 Speakers Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Guía del usuario Notice d utilisation Manuale d istruzioni Gebruiksaanwijzing Bruksanvisningen Her findes Opstilling.............................................

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg Kapitel 94 Møbler, sengebunde, madrasser, dyner, puder o. lign.; lamper og belysningsartikler, ikke andetsteds tariferet; lysskilte, navneplader med lys og lignende varer; præfabrikerede bygninger Bestemmelser

Læs mere

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for store saunaovne

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for store saunaovne Spa-Kompagniet Monteringsvejledning for store saunaovne 1. Introduktion a. Denne monteringsvejledning angiver hvorledes Spa-Kompagniets saunaovne skal monteres og installeres. For optimal installering

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 24_018 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

Lib L e ib r e ty y PLEJESENG

Lib L e ib r e ty y PLEJESENG Liberty PLEJESENG Fordele for dig som BRUGER Enkel betjening og tryghed Der sidder et betjeningsgreb i hver side af sengen. Når man trykker det frem, rejser hovedenden sig, og madrassen kører roligt mod

Læs mere

Neba Air Flow. Brugsanvisning. Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem. Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102

Neba Air Flow. Brugsanvisning. Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem. Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102 Brugsanvisning Neba Air Flow Dynamisk, alternerende trykaflastende madrassystem Vare nr. 80-10229 HMI nr. 39721 Vare nr. 80-10282 HMI nr. 53386 Fylde- og vedligeholdelsespumpe Plexus C-102 Maj-10 Alu Rehab

Læs mere

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG.

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG. MANUAL OPTISK RØGALARM Produktnummer: 2103-002 Udviklet af CAVIUS Røgalarmen er beregnet til brug i private hjem og campingvogne. Det anbefales ikke at installere alarmen på både. LÆS MANUALEN GRUNDIGT

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN til styring via IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave Model: Rullegardin til IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede

Læs mere

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk Hos Comfort Design har vi brugt mange år på at sammensætte det helt rigtige møbelsortiment, hvor æstetik og design går hånd i hånd med funktion og komfort. Det vigtigste for os er at tilbyde et møbel,

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 04 Juni 2017 TD Huntington Sygdom NYHED NYHED

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 04 Juni 2017 TD Huntington Sygdom NYHED NYHED J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Hjælpemidler til Huntington Sygdom Rev. 04 Juni 2017 TD 09.05 NYHED NYHED Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler

Læs mere

VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise

VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise E Produktbeskrivelse: I henhold til figur A, B, C, D, E, 1. Højre barre Håndtag 2. Plade 3. Dækplade 4. Knæstøtter 5. Fødder 6. Kontrolpanel 7. Skruer Dækplade

Læs mere