Velkommen til vinklubbens tur til.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til vinklubbens tur til."

Transkript

1 Velkommen til vinklubbens tur til. MOSEL 1. september 2013 Søndag morgen. Klokken 6.30 afgang mod Mosel morgenmad!...vi står klar med morgenmad og bus, klar til pakning. Afrejse fra SuperBrugsens parkeringsplads med bus fra Ørslev turisttrafik, som vi fylder med gode sager d.v.s. mad og drikkevarer, samt serveringspersonale. Vi forventer at ankomme til Hotel Römerbrücke i Trier ca. klokken Som I kan se på billedet, er det lykkedes at skaffe et Hotel med vandudsigt.

2 Her får vi ½ pension søndag, mandag, tirsdag, torsdag. Hotellets egen beskrivelse af sig selv.. lettere omskrevet. Det komfortable familie-drevne Hotel Römerbrücke ligger direkte ved Mosel. Herfra kan du nemt gå til Trier centrum og udforske Triers seværdigheder, ca.1.3km. Der er 46 ikke rygerværelser, som er indrettet med bad, badekar eller bruser, toilet, TV, radio, telefon og skrivebord. På Hotel Römerbrücke, kan du drage fordel af yderligere gratis tjenester såsom wi-fi og en flaske vand i dit værelse. Nyd Hotellets udsøgte udvalg af tyske og internationale retter, fremstillet af friske regionale og sæsonbestemte råvarer, som bliver serveret i en venlig og hyggelig atmosfære. Vinkortet forkæler dine smagsløg, med regionale og nationale vine. For ikke at blive for skuffet, skal vinklubbens rejseselskab nok forvente turistmad! Når vejret tillader det, hvorfor så ikke sidde udendørs på restaurant terrassen og tage del i den fantastiske udsigt over Mosel floden. Hotellets bar og lobby danner en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde et glas vin, eller et koldt glas øl. Her kan vi slapper af et par timer og herefter mødes til vores 3 retters middag klokken september. Kælderbesøg. på Weingut Rauen. Vi besøger Weingut Familie Rauen. Superbrugsens gode samarbejdspartner i Tyskland. En naboejendom til Lene og Jørgen Bybjerg som selv dyrker vin og som har været vinklubben til uvurderlig hjælp, med planlægningen af denne vintur til Mosel. Rauen familien har en lang vintradition. Familien har dyrket vin i flere generationer. I 1980'erne begyndte Harald Rauen at studere vinavl og sammen med sine forældre fremstillede han vin under familie navnet "Weingut Eduard Rauen und Sohn." I 1983 traf familien en vigtig beslutning, i stedet for at sælge vinen i nærområdet, ville man nu sælge vinen i større mængder til hele verden. Siden da har familiens vine fundet vej til utallige vin-butikker i Tyskland, med eksport til USA, Storbritannien, Sverige og Belgien. Siden 1990 har Harald og Maria Rauen drevet firmaet under navnet "Weingut Familie Rauen". Det har medført en sådan succes, at familien har været nød til at flytte til større lokaler. Siden 1997 har familien drevet deres virksomhed fra

3 byen Thörnich, hvor der har været mulighed for ekspansion, så de kunne følge med den stigende efterspørgsel efter deres vine. Ekspansionen har bl.a. medført et samarbejde med SuperBrugsen i Fensmark. Det danner baggrund for vores besøg i virksomheden. Det bliver spændende, da både familien Bybjerg og Rauen er super søde mennesker. Imens vi bevæger os igennem firmaets kældre, bliver der fortalt om firmaets vinfremstilling o.s.v.meget interessant for en vinklub. Vi slutter med at smage på firmaets gode vine. 3. september. Forventet afgang fra hotel Smuk sejltur på Mosel fra Trittenhein via Piesport til Bernkastel, hvor vi ser den hyggelige by og evt. spiser lidt frokost.

4 Under sejlturen skal vi bl.a. igennem et par sluser. Det er en god oplevelse, for dem der ikke har prøvet det før. I dobbeltbyen Bernkastel-Kues på hver sin side af floden er det bydelen Bernkastel, der er smukkest. Nogle siger, at pænere findes det ikke i Mosel-området. Gå evt. af Karlstrasse op til borgruinen. Gå rundt i byen og nyd det flot bagtæppe af vinmarkerne, som ses for enden af alle sidegaderne. Måske var det en idé at spadsere op til Mosel-dalens mest berømte mark, Bernkasteler Doctor med Tysklands dyreste vin. Overalt i Bernkastel er der mulighed for at prøvesmage vin. Gå f.eks. ind på Mosel Vinothek. Her har du mulighed for at smage 150 forskellige vine fra Mosel-regionen. Mosel-Weinmuseum, i Nikolaus Hospitalet. Var måske også et besøg værd. I rejsebeskrivelser fra byen anbefales en tur rundt i byen og nærmeste omegn med tog!... Enhver, der aldrig har brugt sin ferie i Bernkastel-Kues, eller ønsker at genopfriske sin hukommelse for de mange attraktioner, bør forkæle dig selv med en tur. Turen tager omkring 45 minutter. Selve sejlturen giver dig rig mulighed for at opleve hvor smuk Mosel floden og landskabet er i dette område. Glæd dig. Vi returnerer fra Bernkastel i vores egen bus. Hjem til hotellet og slappe lidt af. Ses vi på hotel-terrassen til en kold øl!!

5 4. september. Vandretur i de stejle vinbjerge med dansk guide, omkring familierne Bybjerg og Rauens marker. Generationer fra familien Rauen, har viet deres liv til dyrkning af Mosel vin. I øjeblikket fra bedstefar til familiens søn Matthias. Med sin store erfaring hjælper familiens farfar, Eduard Rauen, stadig til med produktionen. Vi skal køre i 2-3 prærie vogne gennem de stejle vinmarker, hvor vi undervejs skal smage på forskellige dejlige vine, som svarer til de vinsorter vi passerer. Der vil blive serveret små retter mad til vinen på et tidspunkt undervejs. Nøøøj, hvor må det gerne blive solskinsvejr denne dag. Der vil under rundvisningen blive oplyst, om de forskellige druesorter som vingården benytter sig af. Ikke mindst druen Riesling, vil blive spændende at opleve, da mange eksperter mener, at den ikke trives bedre andre steder i verden..spændende.

6 Kik godt på billederne er der ikke smukt..det skal vi opleve. Om aftenen skal vi ikke spise på hotellet. Vi skal på en anden restaurant, for at få lidt afveksling. Håber vi får dejlig mad i hyggelige omgivelser. Er incl. i prisen. Restauranten er ikke valgt endnu, da jeg venter på anbefalinger fra Tyskland. Dejligt, vi har en bus stående til vores rådighed. 5. september. Vi er dårligt kommet til Tyskland, før vi skal ud af landet igen.vi skal nemlig til Luxembourg. Når vi kører fra hotellet kører vi lidt nord på, så det kommer til at passe med, at vi kører ind i Luxembourg på det rette sted og på den måde kommer til den flotte dal Grundhof og Berdorf. Herfra kører vi mod Luxembourgs hovedstad af samme navn. Her går vi rundt på egen hånd og oplever byen i 2-3 timer. Herefter kører vi mod vinfirmaet Caves Saint Martin, hvor vi skal se deres underjordiske grotter, hvor de opbevarer deres Mousserende vine (Cava). Smagsprøver skal vi selvfølgelig også have. Der bliver bestilt en Grand Cru smagning. Herefter kører vi tilbage til Tyskland og hotellet.

7 6. september. Vi skal sove længe, da vi har en lang og spændende dag foran os. Klokken kører bussen ind til centrum af Trier. Når vi nu er i Mosel, skal vi også besøge Tysklands ældste by Trier. (Vi bor lige i udkanten). Det var de romerske kejsere, der for alvor fik øje på Trier. Gennem flere århundreder var Trier en af Europas mest betydningsfulde byer og en overgang Vesteuropas hovedstad. Går man rundt i nutidens Trier, er der mange mindelser om den glorværdige fortid. Den største attraktion er byens vartegn, Porta Nigra, bygget for ca år siden som en del af bymuren. Her starter vores tur rundt i Trier. Vi vil derfor køre bussen så tæt på dette sted som muligt. Der er også et kæmpe Amfiteateret med plads til mennesker, som også er værd at se. Nutidens Trier er også vinmarker, turbåde og det gamle fiskerkvarter, der minder om en lille selvstændig landsby med restauranter og caféer. Det lyder hyggeligt. Her skal vi nok få det dejligt. Skal du købe gaver med hjem, kan du shoppe, samtidig med du oplever en spændende by, som tiltrækker mange turister. Bussen kører igen fra Trier klokken 14.00, så vi kan nå hjem og få en morfar I skal nemlig være tilbage i bussen klokken 16.30, da vi skal have én på opleveren vi skal til VIN-FESTIVAL i Thörnich. Et helt specielt begivenhed hvor folk kommer langvejs fra, for at opleve den stemning, som kommer, når 13 vingårde slår sig sammen, om at arranger en vin-

8 festival. En hel speciel oplevelse. Man kommer ind på alle vingårdene, og alle tretten ligger indenfor bygrænsen. Der er meget lille afstand mellem de enkelte gårde. Det er 27. år den afholdes sikken en succes. Klokken er vi inviteret hjem til Lene og Jørgen Bybjerg, til et glas vin fra egen avl. Det bliver da hyggeligt. Festen starter klokken med en tale af borgmesteren. Imens vi lytter til talen, og lader som om, vi forstår det hele, får vi serveret et glas Mousserende vin. Vingårdene er pyntet op og der er levende musik på næsten alle vingårdene. Alle steder serveres der egnsretter og hver vingård står klar med egne vine. Det er en helt speciel oplevelse, som får folk til at strømme til fra hele Tyskland og nu også 52 feststemte danskere. Et arrangement, vi er blevet kraftigt anbefalet. På vinfestivalen kan man vinde en ganske speciel præmie, man får ved festens start udleveret et hæfte, der viser alle deltagende vingårde og deres menu. Hvis man har et stempel fra alle tretten gårde, deltager man i en konkurrence, hvor førstepræmien er, vin tilsvarende ens vægt. Altså for eksempel 80 kg = 80 kg vin. Der bliver vist set en del op til de seje, som gennemfører. Det er vist kun konen, som ikke er så begejstret, hun skal nemlig have ham med hjem. Med en sådan fest, bliver det svært at få alle med i bussen til aftalt tid. Når man sider ude i vingårdens lade med levende musik, kulørte lamper, god vine og dejlige mennesker, så er der jo ingen, som vil hjem. Forventer vi kører tilbage til hotellet klokken Når man går ind på vin-gårdne betaler man ca. 10-kr. (omregnet) for et glas vin og 30- kr. for en egnsret. Læs om festivalen på (Thöernicher Weinhöfefest). Her kan du også læse om alle menuerne.

9 7. september. Afgang mod Danmark. Forhåbentligt fyldt med gode oplevelser og hyggeligt samvær med de andre vinklubmedlemmer. Programmet kan blive revideret, hvis der dukker noget spændende op, eller hvis chaufførerne har indvendinger. Vejret kan også medføre, at vi retter i programmet. Men i store træk, vil det nok blive, som du lige har læst. PRIS KUN. 4900,-kr. Du skal have lidt lommepenge med til drikkevarer, frokost, entreer. I rejsens budget, har jeg taget højde for uforudsete udgifter. Da jeg ikke kan se, hvad disse skulle være, vil der måske være mulighed for nogle små overraskelser undervejs! Forplejning frem og tilbage Fensmark-Mosel er også incl. i prisen. Forplejning bus sandwich, kaffe, øl, vand, frugt, chokolade, bolsjer, små skarpe. Kan du lide at komme ud at rejse..så er det nu, du skal slå til. God tur. M.v.h. Peder SBVinklub.

Alsace program 2012.

Alsace program 2012. Alsace program 2012. Dette er ikke det endelige program, da buschaufførerne kan have rettelser og vejret kan også bevirke, at vi bytter om på nogle af dagene. Det kan også være, der pludseligt dukker noget

Læs mere

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR.

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter SPAR OP TIL 35% PR. PERSON REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG 2009-2010 Velkommen vores skigæster i Valmorel. 24 timer i døgnet

Læs mere

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL REJS MED PÅ PRISER FRA FLY 3.875,- INCL. LEJLIGHED, FLY, TRANSFER, LIFTKORT & MOMS HVERDAGE SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNESKISKOLER FRA 3 ÅR MED DANSKE SKI TOTAL GUIDER GRATIS LEJE AF SKI, STØVLER OG

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Uge 15 Mallorca 04 Uge 20 Mallorca 04 Uge 23 Les 3 Ballon 05 Uge 25 Mont Ventoux 06 Uge 27 La Marmotte 07 Uge 27 Mallorca (alm.

Uge 15 Mallorca 04 Uge 20 Mallorca 04 Uge 23 Les 3 Ballon 05 Uge 25 Mont Ventoux 06 Uge 27 La Marmotte 07 Uge 27 Mallorca (alm. Du har overgået alle forventninger; professionelt, det sociale, guiderne, rejsen, ruterne, service og jeg kunne sikkert blive ved. Vi glæder os til fremtidig ture. Solvejg og Hans Tusind tak for en super

Læs mere

Udflugter på dansk. Byrundtur. Privat byvandring

Udflugter på dansk. Byrundtur. Privat byvandring Udflugter på dansk Udflugter bestilles på www.prag-udflugter.dk - eller pr. e-mail: laus@prag-udflugter.dk - eller på telefon 46 98 05 07 (dansk fastnetnummer, dansk takst) eller +420 776 819 223 (tjekkisk

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

12 ture og udflugter for individuelle. Skandinavisk turistkontor i centrum af Prag. Praktiske oplysninger som er gode for turister I Prag.

12 ture og udflugter for individuelle. Skandinavisk turistkontor i centrum af Prag. Praktiske oplysninger som er gode for turister I Prag. 12 ture og udflugter for individuelle. Skandinavisk turistkontor i centrum af Prag. Praktiske oplysninger som er gode for turister I Prag. Det Skandinaviske hus og Turistkontor Nordica er et populært tilholdssted

Læs mere

Leif Buster Hansen Ved Skoven 29 6700 Esbjerg. Tlf.: 5149 4487 Mail: leifbuster@gmail.com Bankkonto: SYDBANK reg.nr.: 7701 konto: 1258001

Leif Buster Hansen Ved Skoven 29 6700 Esbjerg. Tlf.: 5149 4487 Mail: leifbuster@gmail.com Bankkonto: SYDBANK reg.nr.: 7701 konto: 1258001 - ta med til Kære måske interesserede. Her er så, for 3. år i træk, et godt tilbud på en dejlig 6 dages sommerrejse til Rhinen. Netop i august er sommeren allerbedst med de flotte drueklaser på alle vinstokkene,

Læs mere

Rejsebrev fra Spanien - 2015. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsebrev fra Spanien - 2015. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsebrev fra Spanien - 2015. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Los Boliches. Vi vågner op til en noget anderledes ferie i år. For 2. gang i vores efterhånden lange liv, skal vi flyve sammen på ferie - og det

Læs mere

Velkommen 8 dejlige dage sommertur som er inkluderet i rejsens pris (også evt. entreer) men kræver tilmelding sammen med din tilmel-

Velkommen 8 dejlige dage sommertur som er inkluderet i rejsens pris (også evt. entreer) men kræver tilmelding sammen med din tilmel- Velkommen til programmet for ferieturen 2015, - 8 dejlige dage i Krakow i det sydlige Polen og i Berlin i Tyskland, samt andre hyggelige og smukke steder undervejs. Det er første gang jeg arrangerer en

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

DANSK FJELDVANDRERKLUB

DANSK FJELDVANDRERKLUB DANSK FJELDVANDRERKLUB NR. 2 Marts 2013 DANSK FJELDVANDRERKLUB WWW.FJELDVANDRERKLUB.DK BESTYRELSE REDAKTION Formand : Mette Stagsted Larsen... 40 51 26 30 Formand@fjeldvandrerklub.dk Næstformand : Eva

Læs mere

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn 16.8. - 22.8.2015 / Rejse nr. A-8 NB: se næsten

Læs mere

Tanker på dage med 15 timers vagter.

Tanker på dage med 15 timers vagter. Tanker på dage med 15 timers vagter. Hvordan mon den ser ud set gennem et par chauffør briller? Det spørgsmål har stillet mig selv mange gange, og gennem mine oplevelser i branchen gennem nogle år, tegner

Læs mere

Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen

Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen Deltagere: Henriette Juhl Jensen, 36 år. Sofie Juhl Jensen, 9 år. Camilla Juhl Jensen, 5 år. Henrik Jensen, 34 år. Fredag den 3. april 2009 Fredag den

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR:

DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk Nyhed!

Læs mere

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden JUBILÆUMSÅRET 2010: JUBILÆUMSÅR FEJRET MED LIDT AF HVERT SIDE 4-5 FORÅR 2011 Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden til din PIGERNE BESTEMMER: 4 GENERATIONER

Læs mere

Testimonials MontBlanc Adventure

Testimonials MontBlanc Adventure 2014 Testimonials MontBlanc Adventure Roberto Gallina MontBlanc Adventure November 2014 Indhold Vandring 2014 uge 29 med Jesper og sommeradventure uge 30... 3 Anette Sundby. Østerbro... 3 MontBlanc bestige

Læs mere

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse 22. Årg. August/September 2014 Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 The never ending story

Læs mere

Søndag d. 10. august

Søndag d. 10. august Dagbog for Sicilien turen 2008 gennem Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien og Italien til Sicilien. På tur med Lis & Bjarne (2459, Marie & Preben (1721). Asta & Jørn (2234) tlf.: 75 68 39 14 Onsdag

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Vuelta a Asturias 2008

Vuelta a Asturias 2008 Vuelta a Asturias 2008 Det er endeligt blevet lørdag den 20. september, det er tidlig morgen, og vi er alle seks samlet i Gug (syd for Aalborg). Foran os venter en uges ferie i det spanske Asturien. Vi

Læs mere

8 ture og udflugter for individuelle. Skandinavisk turistkontor i centrum af Prag. Turist Café som kan bruges som mødested under opholdet i Prag.

8 ture og udflugter for individuelle. Skandinavisk turistkontor i centrum af Prag. Turist Café som kan bruges som mødested under opholdet i Prag. 8 ture og udflugter for individuelle. Skandinavisk turistkontor i centrum af Prag. Turist Café som kan bruges som mødested under opholdet i Prag. Arranger og køb jeres udflugter og ture i Prag i god tid!

Læs mere

2015-2016 VINTER. Du oplever mere med bus ta med Hanstholm Rejser. www.hanstholm-rejser.dk

2015-2016 VINTER. Du oplever mere med bus ta med Hanstholm Rejser. www.hanstholm-rejser.dk 2015-2016 VINTER Du oplever mere med bus ta med Hanstholm Rejser www.hanstholm-rejser.dk I februar 2015 havde vi den store fornøjelse at modtage prisen Danish Coach Award som årets innovatør. Prisen blev

Læs mere

DANMARK TYSKLAND ITALIEN. Som noget nyt laver vi i 2011 indkøbsture til julemarked i København og Lübeck.

DANMARK TYSKLAND ITALIEN. Som noget nyt laver vi i 2011 indkøbsture til julemarked i København og Lübeck. B U S 2011 Rejsemål DANMARK 2 Kære gæst 2010 har budt på mange udfordringer for vores bus og rejsebureau. Trods det, at mange vil huske 2010 for endnu et år i finanskrisens tegn, er det også et år, som

Læs mere

MANDAG PROGRAM 2015 ONSDAG FÆRØERNE TIRSDAG UDFLUGTER ISLAND VIKING CRUISE TORSDAG OVERNATNING SHOPPING ATTRAKTIONER FREDAG SØNDAG RESTAURANTER LØRDAG

MANDAG PROGRAM 2015 ONSDAG FÆRØERNE TIRSDAG UDFLUGTER ISLAND VIKING CRUISE TORSDAG OVERNATNING SHOPPING ATTRAKTIONER FREDAG SØNDAG RESTAURANTER LØRDAG VIKING CRUISE Program 2015 MANDAG ONSDAG ATTRAKTIONER FREDAG UDFLUGTER PROGRAM 2015 FÆRØERNE TIRSDAG ÅBNINGSTIDER OVERNATNING LØRDAG TORSDAG SHOPPING ISLAND SEJLLADS AFSLAPNING NATUROPLEVELSER SØNDAG RESTAURANTER

Læs mere

2011 Kr. Himmelfart i Berlin.

2011 Kr. Himmelfart i Berlin. 2011 Kr. Himmelfart i Berlin. Her er lidt fra vores Kr. Himmelfartstur til Berlin. At vi kom til Berlin i Kr. Himmelfartsferien, må vi sige skete meget spontant. Jeg var torsdag i ugen før til afskedsreception

Læs mere