Indholdsfortegnelse. Bilagsfortegnelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse. Bilagsfortegnelse"

Transkript

1 Banedanmark VVM-screening af projekttilpasninger på GSM- R projektet VVM screening COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby Telefon Telefax Indholdsfortegnelse 1 Indledning 1 2 Opdeling af sites 2 3 Miljøvurdering Sites, hvor mastepositionen er ændret Sites, hvor mastehøjde er ændret Sites med særlige forhold 4 4 Screening for partshøring 4 5 Konklusion 8 Bilagsfortegnelse Bilag A Oversigt over sites 9 Bilag B Screeningsskemaer og kort 10 Bilag C Tilladelse i forhold til Skovloven 11 1 Indledning Den 30. september 2010 fik Banedanmark en screeningsafgørelse fra Naturstyrelsen, der afgjorde, at GSM-R projektet ikke skulle gennem fuld VVM, dog med undtagelse af en strækning med fire antennepositioner omkring Laven Sø. Sidenhen er der stødt ændringer til projektet. Nogle sites er udgået af projektet, andre er flyttet eller ændret på anden måde. Dette har bl.a. medført, at den VVM-udløsende site nr. 154 ved Laven Sø er udgået af radiodækningsplanen. Ændringerne omfatter 28 sites. Dette notat samler op på disse ændringer og screener ændringerne i forhold til evt. udløsning af VVM-pligt (VVMscreening). Desuden er behovet for partshøring af naboer vurderet i fem tilfælde, hvor masterne er placeret nær ved nabobebyggelse. Projektnr. P a-1 Dokumentnr Version 0.1 Udgivelsesdato 8. december 2011 O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx Udarbejdet Kontrolleret Godkendt SHC LHMJ SHC

2 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 2 Tabel 1 Oversigt over fordelingen af site typer før og efter projekttilpasningerne. Site type Antal før Antal efter Nye master Genanvendelse med forstærkning Genanvendelse uden forstærkning Udskiftning af eksisterende master Anvendelse af anden operatørs mast eller lignende høje strukturer Sum Opdeling af sites Projekttilpasningerne kan opdeles i følgende typer: 1 Sites, der er blevet overflødiggjort og derved skal udgå af VVMscreeningen (site nr. 7 og 154) 2 Sites, hvor der kan anvendes en eksisterende fremmed operatørs mast (FOmast) i stedet for opførsel af ny mast (site nr. 148, 172 og 289) 3 Sites, hvor eksisterende mast alligevel kan anvendes (site nr. 11 og 158) 4 Sites, hvor mastepositionen er ændret (17 sites) 5 Sites, hvor mastehøjden ændres (2 sites) 6 Sites, med særlige forhold (2 sites) For typerne 1, 2 og 3 vurderes det ikke nødvendigt at revidere VVMscreeningen, da ændringen består i, at der ikke længere skal opstilles nogen ny mast. For type 2 og 3 skal der dog opsættes et teknikskab ved siden af den eksisterende mast, men dette vurderes ikke udløse revideret screening. Der er udarbejdet et kort svarende til kortene, der bistod de uproblematiske sites i den oprindelige VVM-screening, for de fem sites i typerne 2 og 3. For typerne 4, 5 og 6 er der derimod tale om ændringer i selve mastens placering eller udformning. Derfor vurderes det nødvendigt at revidere VVMscreeningsskemaerne for disse sites. For de sites, hvor masten er flyttet i forhold til VVM-anmeldelsen er der desuden fremstillet nye kort. O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

3 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 3 3 Miljøvurdering 3.1 Sites, hvor mastepositionen er ændret På følgende sites er mastepositionen ændret, hvilket har givet ophav til udarbejdelse af en et revideret screeningsskema og kort, som er vedlagt dette notat: Site nr. Navn Årsag 68 Odense Flyttet pga. adgangsproblemer 93 Stenstrup Syd Flyttet pga. geotekniske forhold 109 Andkjær Vig Flyttet pga. geotekniske forhold 139 Lunderskov Flyttet pga. geotekniske forhold 147 Allerød Flyttet på opfordring fra Allerød Kommune 164 Kibæk Flyttet på opfordring fra Herning Kommune pga. naboklager 184 Brande Øst Flyttet pga.kontraktforhold 199 Struer Eksisterende mast kunne alligevel ikke anvendes. Ny mast opføres 60 m fra eksisterende. 216 Skive Flyttet på opfordring fra Skive Kommune 219 Ringholm Flyttet pga. adgangsproblemer 239 Sinddal Flyttet pga. naboklager 242 Viby Ringvej Flyttet i samarbejde med Århus Kommune 247 Laurbjerg Station Flyttet pga. adgangsproblemer 250 Sønder Onsild Flyttet pga. adgangsproblemer 254 Tolne Station Flyttet pga. geotekniske forhold 283 Arden Nord Ny mast opgivet pga. adgangsforhold. FO mast anvendes, men skal udskiftes til en 36 m mast. 288 Bjerregrav Flyttet pga. adgangsproblemer 291 Vorup Flyttet pga. adgangsproblemer 294 Fårup Syd Flyttet pga. adgangsproblemer 3.2 Sites, hvor mastehøjde er ændret På følgende sites øges mastehøjden i forhold til den VVM-anmeldte højde og der er derfor udarbejdet et revideret VVM-screeningsskema, som er vedlagt dette notat: O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

4 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 4 Site nr. Navn Årsag 153 Alling For at kunne undvære opsætning af mast ved site Svejbæk For at kunne undvære opsætning af mast ved site Sites med særlige forhold Site nr. 156 Site nr. 156 var taget ud af den tidligere fremsendte VVMscreeningsanmeldelse, da den var udtaget til VVM sammen med site 154. Ved beslutningen om ikke at opføre mast på site 154, er det nødvendigt at fastholde site 156. Site 156 er en eksisterende BDK mast, der kan genanvendes. Siten må anses at være uproblematisk og dermed allerede omfattet af gældende VVMscreeningsafgørelse. Site nr. 302 Site 302 ligger i Jægersborg Skov i Nordjylland og inden for et Natura 2000 område. Oprindeligt var masten et TDC projekt og Naturstyrelsen har givet TDC planlægningstilladelse til opførelse af masten. Da denne tilladelse er uafhængig af projektejeren overgår planlægningstilladelsen til Banedanmark. Naturstyrelsen har desuden givet tilladelse i forhold til Skovloven. Den oprindelige godkendelse udstedt til TDC samt mail fra Naturstyrelsen, der bekræfter at denne tilladelse også gælder for Banedanmark er vedlagt dette notat som bilag C. Banedanmark har allerede modtaget forespørgsel fra tre tele-operatører, der ønsker at leje sig ind på masten, da der er meget dårlig dækning i området. 4 Screening for partshøring Naboer, der er naboer til en site, hvor der opsættes, må siges at have en væsentlig retlig interesse i sagen bør partshøres. I dette tilfælde vil det primært dreje sig om naboer i landzonen, der bliver naboer til nye master, men i særlig tilfælde, hvor master opføres tæt på beboelsesejendomme i byzonen kan Naturstyrelsen vurdere, at der er behov for partshøring. Der er fundet seks sites, som er blevet undersøgt i forhold til behovet for partshøring i forbindelse med projekttilpasningerne. Det drejer sig om masterne på Site nr. 147 Site nr. 164 Site nr. 199 Site nr. 216 Site nr. 247 Site nr. 283 O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

5 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 5 Site nr. 147 Masten opføres i mellem banen og nogle kolonihaver på BDK's areal på et areal anvist af Allerød Kommune. Masten ligger tæt op ad kolonihaverne, der ejes af BDK og BDK derfor er høringsberettiget, men det vil ikke give mening at gennemføre partshøring med BDK som part. På modsatte side af Banevang ligger to ejendomme (Tokkekøbvej 17 og Bakkevej 11), der har mellem 45 og 60 m til masten. Mastens placering er fundet sammen med Allerød Kommune af hensyn til naboønsker. Behovet for partshøring bør afklares med kommunen. Figur 4-1 Den røde rombe viserplaceringen af masten ved site nr Den sorte rombé viser den eksisterende masts placering. Kortets bredde er 500 m. Site nr. 164 Masten opføres i kanten af en lille skov/lund mellem jernbanen og Vardevej i Kibæk, Herning Kommune. Placeringen er anvist af Herning Kommune og er flyttet over sporet af hensyn til naboer. Nærmeste nabo er et industrikvarter og afstanden til nabo skel er 18 m og afstanden til bebyggelsen er 37 m. Men da ejendommen er erhvervsejendom (transportcenter) og desuden ligger i byzone vurderes der ikke være behov for partshøring. På den modsatte side af jernbanen ligger et parcelhuskvarter i byzone. Afstanden til disse er mere end 100 m til matrikelskel på tværs af jernbanen. Der vurderes ikke være behov for partshøring. O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

6 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 6 Figur 4-2 Den røde rombe viserplaceringen af masten ved site nr Den sorte rombé viser den eksisterende masts placering. Kortets bredde er 600 m. Site nr. 199 Masten opføres på baneterrænet ved Struer Station 60 m fra den eksisterende masts position. Den eksisterende mast står ca. 40 m lige ud for en beboelsesejendom (Godthåbsbej 11b), men skjult bag bevoksning. Den nye mast placeres ca. 60 m fra denne ejendom og flyttes væk fra udsigten fra ejendommen og stadig bag bevoksning. Partshøring vurderes ikke aktuelt. & Figur 4-3 Den røde rombe viserplaceringen af masten ved site nr Den sorte rombé viser den eksisterende masts placering. Kortets bredde er 500 m. Site nr. 216 Masten opføres på et areal ejet af Skive Kommune, der også huser et fritidshjem/sfo. Ejendommen ligger i landzone. Afstanden til institutionens nærmeste bygning er 42 m. Denne bygning ser dog ud til at være et udhus og afstanden til nærmeste hus, der anvendes til ophold er 56 m. Placeringen er anvist af O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

7 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 7 Skive Kommune og kommunen er ejer af institutionen. Det vil derfor ikke give mening at gennemføre en partshøring med kommunen som part. Figur 4-4 Den røde rombe viserplaceringen af masten ved site nr Kortets bredde er 500 m. Site nr. 247 Masten opføres i kanten af et smalt skovstykke mellem Ådalsvej og jernbanen i Laurbjerg, Favrskov Kommune. Opførelsen sker 27 m fra nærmest beboelseshus (Ådalsvej 1) og 46 m fra beboelseshuset på Ådalsvej 14. Begge beboelsesejendomme ligger indenfor byzonen og har derfor ikke krav på partshøring Figur 4-5 Den røde rombe viserplaceringen af masten ved site nr Den sorte rombé viser den eksisterende masts placering. Kortets bredde er 500 m. O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

8 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 8 Site nr. 283 Masten opføres kun 20 m fra hjørnet af nærmeste beboelseshus, men 6-7 m længere fra huset end den eksisterende mast, der udskiftes til en mast på 36 m, hvilket er 12 m højere end den eksisterende mast. Der vil være en kort periode på 1-2 måneder, hvor der vil stå to master. Beboelsesejendommene ligger indenfor byzonen og har derfor ikke krav på partshøring. & Figur 4-6 Den røde rombe viserplaceringen af masten ved site nr Den sorte rombé viser den eksisterende masts placering. Kortets bredde er 500 m. 5 Konklusion Der er ikke nogle af de anførte projekttilpasninger, der medfører en miljøpåvirkning i et sådant omfang, at det medfører VVM-pligt. O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

9 Bilag A Oversigt over sites ID Site Name Kommentar 7 Ringsted Siten er fjernet fra radioplan, da nabositen kunne opgraderes 11 Lejre Station Eksisterende BDK mast kan forstærkes og anvendes alligevel. 68 Odense Flytning af masteposition pga. adgangsproblematik 93 Stenstrup Syd Flytning af masteposition pga. byggetekniske udfordringer/jordskred 109 Andkjær Vig Flytning af masteposition pga. jordbundsforhold 139 Lunderskov Flytning af masteposition pga. byggetekniske udfordringer/skråning 147 Allerød (8.4) Flytning af masteposition på opfordring fra kommunen 148 Skanderborg FO site kan anvendes i stedet for 153 Alling Samme Position, men toprør pga. site 154 er blevet fjernet fra radioplan 154 Laven Siten er blevet fjernet fra radioplan, da nabositene kunne opgraderes 155 Svejbæk Samme Position, men højere mast pga. site 154 er blevet fjernet fra radioplan Eksisterende BDK mast, som før var udtaget af anmeldelsen, da den indgik i puljen af master 156 Silkeborg Station omkring mast 154, der var udtaget til VVM. Eks. mast kan bruges pga. opsigelse fra lejer (udskiftning er dermed ikke længere nødvendigt) 158 Hørbylunde 164 Kibæk Ny position på opfordring fra kommunen pga. naboklager 172 Tistrup Station FO mast kan bruges i stedet for ny mast 184 Brande Øst Flytning af masteposition pga. kontraktforhold 199 Struer Eksisterende mast kunne alligevel ikke anvendes. Ny mast opføres 60 m fra eks Skive Flytning af masteposition på opfordring fra kommunen 219 Ringholm Flytning af masteposition pga. adgangsproblematik 239 Sinddal Ændring af antenne position pga. naboklage 242 Viby Ringvej Flyttet i samarbejde med Århus Kommune 247 Laurbjerg Station Skift af kandidat pga. adgangsret problemer 250 Sønder Onsild Flytning af masteposition pga. adgangsproblematik 254 Tolne Station Flytning af masteposition pga. jordbundsforhold 283 Arden Nord FO mast kan udskiftes til en højere mast 288 Bjerregrav Flytning af masteposition pga. adgangsproblematik 289 Gug FO mast kan bruges i stedet for ny mast 291 Vorup Flytning af masteposition pga. adgangsproblematik 294 Fårup Syd Flytning af masteposition pga. adgangsproblematik 302 Jægersborg Skov Samme position, men Banedanmark overtager TDC's projekt og bliver dermed masteejer O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx

10 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 10 / 11 Bilag B Screeningsskemaer og kort O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

11 VVM-screening af projekttilpasninger på GSM-R projektet 11 / 11 Bilag C Tilladelse i forhold til Skovloven O:\A005000\A008616\3_Pdoc\DOC\Projekttilpasninger_sept2011\Projekttilpasninger_november_2011_KS.docx.

12 11 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Uproblematisk" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: 11 - Lejre Bemærkninger Eksisterende BDK mast - Lejre Station 4320 Lejre Lejre Roskilde COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A BJO LOHJ SHC 1: / SHC Dato 10. nov Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site 11 1

13 Basisoplysninger MasteID: 147 (kandidat 5 ) Afløser eksisterende mast: Ja (afstand 100 meter) Kommune: Allerød Kommune Banestrækning: nr. 8.4 Mastehøjde: 45 meter Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Længde: Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende lokalplan Der er ikke vedtaget lokalplan for området for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Ja Kommuneplanramme LS.E.01 der udlægger området til administration og offentlige virksomheder, og en max byggehøjde på 13 meter gælder. Formålet påvirkes ikke ved rejsning af masten Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Internationalt: Området er udpeget til at have drikkevandsinteresser og det er områdeklassificeret efter jordforureningsloven, da det ligger i byzone og dermed antages at være lettere forurenet. Forventes området at rumme beskyttede arter? Det kan ikke udelukkes at der lever bilag IV arter i området. Særligt skimmelflagermus og brunflagermus fouragerer ofte i villaområder. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Forventes området at rumme danske rødlistearter? Det er ikke sandsynligt, men kan ikke helt udelukkes, at der lever rødlistede arter i området, da det er beboelse. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? Ja I Allerød By, tæt på parcelhuskvarter Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Bylandskab Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? Den forventede miljøpåvirknings geografiske udbredelse: I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning. I driftsfasen vil der være en visuel påvirkning fra den nye mast. Der vil være et overlap mellem den eksisterende mast og den nye mast, således at der i en periode (min to år) vil stå to master, hvilket vil give en øget visuel påvirkning. Da jorden kan være lettere forurenet skal der tages forholdsregler omkring dette i anlægsfasen. Værdien af det konkrete areal, hvor masten og udstyrsenheden placeres, mistes. Men samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar. Lokal påvirkning af det areal hvor masten og udstyrsenheden står. Herudover en visuel

14 Omfanget af personer, der forventes berørt af miljøpåvirkningen? Er der stor sandsynlighed for påvirkningen af miljøet? Er påvirkningen af miljøet varig/hyppig/reversibel? Giver screeningen anledning til VVM-pligt? påvirkning i en større afstand Naboerne i parcelhuskvarteret vil opleve en visuel påvirkning far masten, der er mere end 30 meter høj. Relativt mange mennesker. Påvirkningen beskrevet i Mulig miljøpåvirkning kan ikke undgås, men må anses for at være ikkevæsentlig. Påvirkningen er varig hvor masten og udstyrsenheden står, så længe masten bliver stående. Hvis masten fjernes, vil området kunne retableres og påvirkningen er derfor reversibel. Påvirkningen på arbejdsarealerne er midlertidig og reversibel.

15 147 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen. Vanskelig site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Allerød Bemærkninger COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A BJO / SHC MMPE SHC 1: Dato 20. sept Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Vanskelige\Planforhold ny vanskelig kandidat 147.wor km

16 Basisoplysninger MasteID: BaneDK's interne ID 68 (kandidat 5) Afløser eksisterende mast: Kommune: Odense Kommune Banestrækning: nr. 1 Mastehøjde: 33 meter Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende lokalplan for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Internationalt: Forventes området at rumme beskyttede arter? Området består af ung skov/krat, men formodes ikke at rumme bilag IV arter, da skoven er for ung til flagermus. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Forventes området at rumme danske rødlistearter? Det er ikke sandsynligt, men kan ikke helt udelukkes, at der lever rødlistede arter i området. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? Den forventede miljøpåvirknings geografiske udbredelse: Omfanget af personer, der forventes berørt af miljøpåvirkningen? Er der stor sandsynlighed for påvirkningen af miljøet? Er påvirkningen af miljøet varig/hyppig/reversibel? Ja/ I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning. Der skal fældes træer inden anlægsfasen. Efter anlæg vil der delvist blive genplantet træer. I driftsfasen vil der være en visuel påvirkning fra den nye mast. Der er V1 kortlagt jordforurening lige nord for området, og evt jordforurening skal håndteres i anlægsfasen. Værdien af det konkrete areal, hvor masten og udstyrsenheden placeres, mistes. Men samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar. Lokal påvirkning af det areal hvor masten og udstyrsenheden står. Herudover en visuel påvirkning i en større afstand Beboere i den nordlige del af Holmstrup vil opleve en visuel påvirkning. Påvirkningen beskrevet i Mulig miljøpåvirkning kan ikke undgås, men må anses for at være ikkevæsentlig. Påvirkningen er varig hvor masten og udstyrsenheden står, så længe masten bliver

17 Giver screeningen anledning til VVM-pligt? stående. Hvis masten fjernes, vil området kunne retableres og påvirkningen er derfor reversibel. Påvirkningen på arbejdsarealerne er midlertidig og reversibel.

18 68 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Mindre udfordring" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: 68 - Odense SV Bemærkninger Ny mast 33 NEW Odense Odense COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A MMPE SHC 1: Dato 21. sept Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site 68 1 O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Uproblematisk\Planforhold mindre udfordring site 68.wor BJO / SHC

19 Basisoplysninger MasteID: 93 (kandidat 2) Afløser eksisterende mast: Ja (afstand: ca. 250 m) Kommune: Svendborg Kommune Banestrækning: nr. 21 Mastehøjde: 39 meter Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Længde: Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende Der er særlige drikkevandsinteresser i området. arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende lokalplan Ingen lokalplan for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Ingen kommuneplan Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Internationalt: Forventes området at rumme beskyttede arter? Det kan ikke udelukkes at der lever bilag IV arter i området. Det er dog usandsynligt, evt. kan der være vandflagermus i forbindelse med den nærtliggende sø. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet, bl.a. da der ikke fældes træer eller påvirkes vandhuller. Forventes området at rumme danske rødlistearter? Det er ikke sandsynligt, men kan ikke helt udelukkes, at der lever rødlistede arter i området. Området er bynært og med landbrugsmarker. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? I udkanten af mindre by, men 100 meter til nærmeste hus Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? Den forventede miljøpåvirknings geografiske udbredelse: I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning. I driftsfasen vil der være en visuel påvirkning fra den nye mast. Der vil være et overlap mellem den eksisterende mast og den nye mast, således at der i en periode (min to år) vil stå to master, hvilket vil give en øget visuel påvirkning. Da der potentielt er jordforurening i området, skal der tages forholdsregler omkring dette i anlægsfasen. Værdien af det konkrete areal, hvor masten og udstyrsenheden placeres, mistes. Men samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar. Lokal påvirkning af det areal hvor masten og udstyrsenheden står. Herudover en visuel påvirkning i en større afstand

20 Omfanget af personer, der forventes berørt af miljøpåvirkningen? Er der stor sandsynlighed for påvirkningen af miljøet? Er påvirkningen af miljøet varig/hyppig/reversibel? Giver screeningen anledning til VVM-pligt? Udkanten af by, 100 meter til nærmeste hus. Beboerne vil opleve en visuel påvrikning fra masten Påvirkningen beskrevet i Mulig miljøpåvirkning kan ikke undgås, men må anses for at være ikkevæsentlig. Påvirkningen er varig hvor masten og udstyrsenheden står, så længe masten bliver stående. Hvis masten fjernes, vil området kunne retableres og påvirkningen er derfor reversibel. Påvirkningen på arbejdsarealerne er midlertidig og reversibel.

21 93 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Mindre udfordring" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: 93 - Stenstrup syd Bemærkninger Eks. BDK mast, udskiftes 39 Jernbanevej 5771 Stenstrup Svendborg Odense COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A MMPE SHC 1: Dato 22. sept Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site 93 1 O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Uproblematisk\Planforhold mindre udfordring site 93.wor BJO / SHC

22 Basisoplysninger MasteID: BaneDK's interne ID (kandidat ) 109 (K2) Afløser eksisterende mast: Ja Kommune: Vejle Kommune Banestrækning: nr. 23 Mastehøjde: 45 meter Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende lokalplan for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Ja Masten skal som den nuværende placeres inden for fredskov, men uden for Natura 2000 område i hvilket den nuværende mast er placeret. Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Masten vurderes ikke at påvirke fredskoven, da der ikke skal fældes træer og ikke anlægges adgangsvej Internationalt: Masten vurderes ikke at påvirke Natura 2000 området, da masten placeres udenfor området. Forventes området at rumme beskyttede arter? Evt. Området ligger lige uden for Natura 2000 området Munkebjerg Strandskov. Der er ingen dyr på udpegningsgrundlaget. Det kan dog ikke helt udelukkes at der lever bilag IV arter i området. Området har stor værdi som svampelokalitet. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Forventes området at rumme danske rødlistearter? Ja Der er sandsynligvis rødlistede svampe på lokaliteten og evt. også andre rødlistearter. Forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Ja Masten placeres inden for værdifuldt landskab. Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Natura 2000 området vurderes ikke at blive påvirket, da masten placeres lige uden for tæt på den eksisterende mast. Området er forholdsvist bart på dette sted, hvilket betyder der ikke skal fældes træer. Der skal heller ikke anlægges adgangsvej eller andet forstyrrende. Fredskoven vurderes ligeledes ikke at blive påvirket. Da der ikke skal fældes træer vurderes eventuelle svampe heller ikke at blive påvirket. I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning. I driftsfasen vil der være en visuel påvirkning fra den nye mast. Der vil være et overlap mellem den eksisterende mast og den nye mast, således at der i en periode (min to år) vil stå to master, hvilket vil give en øget visuel påvirkning. Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar Værdien af det konkrete areal, hvor masten,

23 overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? Den forventede miljøpåvirknings geografiske udbredelse: Omfanget af personer, der forventes berørt af miljøpåvirkningen? Er der stor sandsynlighed for påvirkningen af miljøet? Er påvirkningen af miljøet varig/hyppig/reversibel? Giver screeningen anledning til VVM-pligt? udstyrsenheden placeres, mistes. Dette område anvendes dog i forvejen til tekniske anlæg. Området er udpeget som et værdifuldt landskab, men mastens nærhed til eksisterende teknisk anlæg (banen) gør, at påvirkningen vurderes som mindre væsentlig. Der vil dog være en påvirkning pga. mastens store højde. Men samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar. Lokal påvirkning af det areal hvor masten og udstyrsenheden står. Herudover en visuel påvirkning i en større afstand Få. Nærmeste naboer ligger mere end 250 m væk og der er skov imellem. Påvirkningen beskrevet i Mulig miljøpåvirkning kan ikke undgås, men må anses for at være ikkevæsentlig. Påvirkningen er varig hvor masten og udstyrsenheden står, så længe masten bliver stående. Hvis masten fjernes, vil området kunne retableres og påvirkningen er derfor reversibel. Påvirkningen på arbejdsarealerne er midlertidig og reversibel.

24 109 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen. Vanskelig site Eksisterende mast Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Andkjær Vig Bemærkninger COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 0.5 Dato 22. sept Telefon Dokument nr. Rev. Telefax O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Vanskelige\Planforhold site 109.wor A BJO / SHC MMPE SHC 1: Site km

25 Basisoplysninger MasteID: 139 (kandidat 5) Afløser eksisterende mast: Kommune: Kolding Kommune Banestrækning: 29 Mastehøjde: 33 meter Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen + adgangsvej Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Ja Længde: Afhænger af præcis udformning, formentlig ca. 50 meter. Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende Ikke omfattet af lokalplan lokalplan for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Ikke omfattet af kommuneplanrammer Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Ja Der er ikke udpeget fredskov på det konkrete areal hvor masten står, der er dog udpeget fredskov langs banen umiddelbart øst for masteplaceringen og de enkelte træer der formentlig vil blive fældet i anlægsfasen, vurderes derfor også at være fredskovpligtige. Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Ja Vurderet som fredskov, se ovenfor. Udpeget som kulturarvsområde. Det lokale museum skal kontaktes inden anlægget start da der kan være arkæologiske værdier i jorden. Internationalt: Forventes området at rumme beskyttede arter? Det kan ikke udelukkes at der lever bilag IV arter i de unge træer. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Forventes området at rumme danske rødlistearter? På grund af træernes unge alder et er ikke sandsynligt, men kan ikke helt udelukkes, at der lever rødlistede arter i området. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? Den forventede miljøpåvirknings geografiske udbredelse: I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning og enkelte træer der er fredskovpligtige vil skulle fældes. Disse vil efterfølgende blive genplantet. I driftsfasen vil der være en visuel påvirkning fra den nye mast. Værdien af det konkrete areal, hvor masten, udstyrsenheden og adgangsvejen placeres, mistes. Men samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar. Lokal påvirkning af det areal hvor masten og udstyrsenheden står samt på arealet for adgangsvejen. Herudover en visuel påvirkning i

26 Omfanget af personer, der forventes berørt af miljøpåvirkningen? Er der stor sandsynlighed for påvirkningen af miljøet? Er påvirkningen af miljøet varig/hyppig/reversibel? Giver screeningen anledning til VVM-pligt? en større afstand Masten rejses lige syd for Lunderskov, men i så stor afstand fra selve byen at det kun vil være få personer der vil blive påvirket af den visuelle påvirkning. Påvirkningen beskrevet i Mulig miljøpåvirkning kan ikke undgås, men må anses for at være ikkevæsentlig. Påvirkningen er varig hvor masten og udstyrsenheden står samt for adgangsvejen, så længe masten bliver stående. Hvis masten fjernes, vil området kunne retableres og påvirkningen er derfor reversibel. Påvirkningen på arbejdsarealerne er midlertidig og reversibel.

27 139 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen. Vanskelig site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Lunderskov Bemærkninger COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål Dato 22. sept Telefon Dokument nr. Rev. Telefax O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Vanskelige\Planforhold site 139.wor A BJO / SHC MMPE SHC 1: Site km

28 172 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Uproblematisk" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Tirstrup Station Bemærkninger Fremmed operatør mast 25 (Antennehøjde) Thyrasvej Tirstrup Varde Odense COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A BJO LOHJ SHC 1: / SHC Dato 10. nov Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site 172 1

29 148 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Uproblematisk" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Skanderborg Vest Bemærkninger Fremmed operatør mast 28 m (Antennehøjde) Låsbyvej 5 Skanderborg Århus COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A MMPE SHC 1: Dato 10. nov Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Uproblematisk\Planforhold mindre udfordring site 148.wor BJO / SHC

30 Basisoplysninger MasteID: BaneDK's interne ID (kandidat ) 153 Kommune: Skanderborg Kommune Mastehøjde: 48 meter + toprør på 2 meter Afløser eksisterende mast:, eksisterende mast forhøjes. Banestrækning: nr. Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Der skal muligvis ryddes lidt bevoksning for at placere teknikkabinen Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende lokalplan for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Ja Skovbyggelinjen og fredskov, men lige uden for et fredet område, som dog omgiver placeringen. Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Masten vurderes ikke at påvirke fredskoven, da der ikke skal fældes træer og ikke anlægges adgangsvej. Internationalt: Forventes området at rumme beskyttede arter? Evt. Det kan ikke helt udelukkes at der lever bilag IV arter i området. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Forventes området at rumme danske rødlistearter? Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Masten er placeret inden for værdifuldt landskab, men den relativt lille øgning i højde vurderes ikke at øge den visuelle påvirkning mærkbart. Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? Den forventede miljøpåvirknings geografiske udbredelse: Omfanget af personer, der forventes berørt af miljøpåvirkningen? Fredskoven vurderes ikke at blive påvirket. I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning. I driftsfasen vil der være en relativt lille visuel påvirkning fra den forhøjet mast. Værdien af det konkrete areal, hvor masten, udstyrsenheden placeres, mistes. Dette område anvendes dog i forvejen til tekniske anlæg. Området er udpeget som et værdifuldt landskab, men mastens nærhed til eksisterende teknisk anlæg (banen) og den relativt lille forøgelse i højde gør, at påvirkningen vurderes som mindre væsentlig. Samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar for den relativt lille forøgelse. Lokal påvirkning af det areal hvor masten og udstyrsenheden står. Herudover en relativt lille visuel påvirkning i en større afstand Få. Nærmeste naboer ligger ca. 180 m væk og der er skov imellem.

31 Er der stor sandsynlighed for påvirkningen af miljøet? Er påvirkningen af miljøet varig/hyppig/reversibel? Giver screeningen anledning til VVM-pligt? Påvirkningen beskrevet i Mulig miljøpåvirkning kan ikke undgås, men må anses for at være ikkevæsentlig. Påvirkningen er varig hvor masten og udstyrsenheden står, så længe masten bliver stående. Hvis masten fjernes, vil området kunne retableres og påvirkningen er derfor reversibel. Påvirkningen på arbejdsarealerne er midlertidig og reversibel.

32 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Uproblematisk" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Alling Bemærkninger Fremmed operatør mast 48 Silkeborgvej 8680 Ry Skanderborg Århus COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A MMPE SHC 1: Dato 12. maj Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Uproblematisk\Planforhold uproblematisk site 153.wor BJO / SHC

33 Basisoplysninger MasteID: BaneDK's interne ID 155 (kandidat 4) Afløser eksisterende mast: Kommune: Silkeborg Kommune Banestrækning: nr. 35 Mastehøjde: 45 meter Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende lokalplan for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Ja Masten skal placeres inden for fredskov og skovbyggelinje. Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Ja Der skal fældes træer i fredskoven Internationalt: Forventes området at rumme beskyttede arter? Da skoven er relativ ung og ikke rummer ældre træer eller vandhuller, vurderes det ikke at lokaliteten rummer bilag IV arter. Det kan dog ikke helt udelukkes. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Forventes området at rumme danske rødlistearter? Pga. skovens unge alder er det ikke sandsynligt, men kan ikke helt udelukkes, at der lever rødlistede arter i området. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Ja Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? Den forventede miljøpåvirknings geografiske udbredelse: Omfanget af personer, der forventes berørt af miljøpåvirkningen? Er der stor sandsynlighed for påvirkningen af miljøet? Ja/ I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning. Der skal fældes træer i fredskoven, så der kan anlægges et arbejdsområde på 100 m 2. Efterfølgende vil der blive genplantet træer, således at 40 m 2 omkring masten forbliver åbent. I driftsfasen vil der være en visuel påvirkning fra den nye mast. Værdien af det konkrete areal, hvor masten og udstyrsenheden placeres, mistes. Men samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar. Lokal påvirkning af det areal hvor masten og udstyrsenheden står. Herudover en visuel påvirkning i en større afstand Mange af naboerne vil få en visuel påvirkning Påvirkningen beskrevet i Mulig miljøpåvirkning kan ikke undgås, men må anses for at være ikkevæsentlig.

34 Er påvirkningen af miljøet varig/hyppig/reversibel? Giver screeningen anledning til VVM-pligt? Påvirkningen er varig hvor masten og udstyrsenheden står, så længe masten bliver stående. Hvis masten fjernes, vil området kunne retableres og påvirkningen er derfor reversibel. Påvirkningen på arbejdsarealerne er midlertidig og reversibel.

35 155 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen. Vanskelig site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Svejbæk Bemærkninger COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål Dato 12. maj Telefon Dokument nr. Rev. Telefax O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Vanskelige\Planforhold site 155.wor A BJO / SHC MMPE SHC 1: Site km

36 156 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Uproblematisk" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Silkeborg Station Bemærkninger Eks. BDK mast 45 Drewsensvej Silkeborg Silkeborg Århus COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A MMPE SHC 1: Dato 12. maj Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Uproblematisk\Planforhold uproblematisk site 156.wor BJO / SHC

37 158 Grundkort: copyright Kort & Matrikelstyrelsen km "Uproblematisk" site Natura 2000-område 3 beskyttet natur Fredet område Fredet område, forslag DKC-kulturarvsareal DKC-areal Fredet fortidsminde inkl. 100m beskyttelseszone Beskyttet sten- og jorddige Skovbyggelinje Kirkebyggelinje Åbeskyttelseslinje Søbeskyttelseslinje Værdifuldt landskab Type Højde Adresse Kommune Miljøcenter Banedanmark VVM-screening af radiokommunikationsmaster Planforhold Sitenr.: Hørbylunde Bemærkninger Eksisterende BDK mast 45 Silkeborgvej 8600 Silkeborg Ikast-Brande Århus COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby WBS-nr. Tegn./Udarb. Kontr. Godk. Mål 72648A MMPE SHC 1: Dato 10. nov Telefon Dokument nr. Rev. Telefax Site O:\A005000\A008616\3_Pdoc\GIS\Kort\Uproblematisk\Planforhold uproblematisk site 158.wor BJO / SHC

38 Basisoplysninger MasteID: BaneDK's interne ID 164 (kandidat 4) Afløser eksisterende mast: Ja (eksisterende mast 7,5 m og afstand: 430 m) Kommune: Herning Kommune Banestrækning: nr. 35 Mastehøjde: 36 meter Arealbehov: 100 m 2 i anlægsfasen, 40 m 2 i driftsfasen Karakteristika Kræves der anlæg af ny adgangsvej? Ja, ca. 22 m Placering Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende arealanvendelse? Forudsætter anlægget ændringer i eksisterende lokalplan for området? Forudsætter anlægget ændring af kommuneplan? Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer udover hvad der fremgår af gældende planer? Er anlægget placeret inden for kystnærhedszonen, Vadehavsområdet eller i område med anden form for beskyttelse eller fredning? Ja Masten placeres inden for fredskov og skovbyggelinje. Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder: Nationalt: Ja Der skal fældes træer i fredskoven før opsætning af masten. Internationalt: Forventes området at rumme beskyttede arter? Ja/ Området består af et område med træer langs banen. der er ingen ældre træer eller vandhuller i nærheden, og der formodes derfor ikke at være bilag IV-arter i området. Det kan dog ikke helt udelukkes. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Forventes området at rumme danske rødlistearter? Ja/ Det er ikke sandsynligt, men kan ikke helt udelukkes, at der lever rødlistede arter i området, da områdets naturværdi er lav. Eventuelt forekommende arter vurderes ikke at kunne blive væsentligt påvirket af projektet. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet? Overfladevand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og luft): Tænkes anlægget placeret i tæt befolket område? Ja Masten placeres i udkanten af i Kibæk og der er tæt bebyggelse ca. 120 m mod vest/nordvest for placeringen. Kan anlægget påvirke værdifulde landskabstræk: Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning Mulig miljøpåvirkning Er området, hvor masten påtænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning? Er der kumulative forhold? I anlægsfasen vil der være øget trafik og støjpåvirkning. Der skal fældes træer svarende til et område på 100 m 2 før anlægsfasen, hvor af en del vil blive genplantet, således at her forbliver ryddet på ca. 40 m2. I driftsfasen vil der være en visuel påvirkning fra den nye højere mast. Der vil være et overlap mellem den eksisterende mast og den nye mast, således at der i en periode (min to år) vil stå to master, hvilket vil give en øget visuel påvirkning. Da der er potentiel jordforurening i området (områdeklassificeret), skal der tages forholdsregler omkring dette i anlægsfasen. Værdien af det konkrete areal, hvor masten, udstyrsenheden placeres, mistes. Men samlet set vurderes lokaliteten ikke at være sårbar.

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-22-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeledninger

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Hans Martin Risgaard Højmark, Skovbrynet 1 C, 8960 Randers SØ Bygherres

Læs mere

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg VVM Screeningsskema Lovhenvisninger /6/ VVM bekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 764 af 23. juli 2014, med senere ændringer, om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Notat Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-36060 Ref.: BKHA Den 24. november 2015 VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Indledning Skamol A/S har

Læs mere

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skovrejsning ved Brylle Navn og adresse på bygherre Det Danske Hedeselskab, Klostermarken

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Herning Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Solfangeranlæg til brug for supplering

Læs mere

ETABLERING AF GSM-R RADIOKOMMUNIKATION PÅ TØLLØSEBANEN INDHOLD BILAG. 1 Baggrund 2 1.1 Lovgrundlag 3 1.2 Datagrundlag 4

ETABLERING AF GSM-R RADIOKOMMUNIKATION PÅ TØLLØSEBANEN INDHOLD BILAG. 1 Baggrund 2 1.1 Lovgrundlag 3 1.2 Datagrundlag 4 BANEDANMARK ETABLERING AF GSM-R RADIOKOMMUNIKATION PÅ TØLLØSEBANEN ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FA +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk VVM-ANMELDELSE INDHOLD 1 Baggrund

Læs mere

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt)

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA-335-05142 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og

Læs mere

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende kommuner Skema

Læs mere

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted NOTAT Skema til VVM screening af husstandsmølle, Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted Dato: 30. november 2015 VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Husstandsmølle på ejendommen

Læs mere

VVM-screening Cykelsti: Varde, Ringkøbingvej

VVM-screening Cykelsti: Varde, Ringkøbingvej VVM-screening Cykelsti: Varde, Ringkøbingvej Basis oplysninger Tekst Dok.nr. 126447/16 Projektbeskrivelse Dobbeltrettet cykelsti på 2,5 m bredde i åbent land, langs med Ringkøbing. Strækningen er ca. 3,0

Læs mere

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk>

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk> Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skive Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nyt solcelleanlæg på taget af Søby-Højslev Hallen. Navn og adresse

Læs mere

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23091 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

ETABLERING AF GSM-R RADIOKOMMUNIKATION PÅ LOKALBANEN INDHOLD BILAG. 1 Baggrund 2 1.1 Lovgrundlag 3 1.2 Datagrundlag 4

ETABLERING AF GSM-R RADIOKOMMUNIKATION PÅ LOKALBANEN INDHOLD BILAG. 1 Baggrund 2 1.1 Lovgrundlag 3 1.2 Datagrundlag 4 BANEDANMARK ETABLERING AF GSM-R RADIOKOMMUNIKATION PÅ LOKALBANEN ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FA +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk VVM-ANMELDELSE INDHOLD 1 Baggrund

Læs mere

Anmeldelse af en stk. 10 kw husstandsvindmølle fra KVA Diesel. Søren og Lene Nielsen, Horsmarkvej 3, 9230 Svenstrup.

Anmeldelse af en stk. 10 kw husstandsvindmølle fra KVA Diesel. Søren og Lene Nielsen, Horsmarkvej 3, 9230 Svenstrup. Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-14-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 11-11 2015 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Guldborgsund Kommune, Natur og Miljø VVM screening er foretaget på baggrund af kriterierne i bilag 3 i Bekendtgørelse om vurdering

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- ) Basis oplysninger Projekt

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Skive Kommune Natur & Miljø Sags id.: 779-2016-1045 Ref.: BKHA Den 18. januar 2016 VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Indledning Energinet DK har søgt om

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Navn og adresse på bygherre Tekst Etablering af afvandingsprojekt Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde Bygherres kontaktperson og

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Kroghs Kobbel 2, 6100 Haderslev Ansøgers oplysninger 10/7/2013 fra Kasper Bruhn Montering

Læs mere

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup Dansk Genbrugsisolering Knastvej 4 Oddense 7860 Spøttrup 2. marts 2016 Knastvej 4 - VVM-afgørelse Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-41906 Ref.: BKHA Den 2. marts 2016 VVM-screening af etablering

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- 130-00483 ) Basis oplysninger

Læs mere

Bilag B - VVM-screening Ny boring til Døjringe Vandværk

Bilag B - VVM-screening Ny boring til Døjringe Vandværk Bilag B - VVM-screening Ny boring til Døjringe Vandværk Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10. maj 2017) VVM Myndighed

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af husstandsmølle (Gaia-Wind

Læs mere

Anmeldelse af ændrede forudsætninger for anlægsarbejdet til omdannelse af Kanalvejsparkeringen

Anmeldelse af ændrede forudsætninger for anlægsarbejdet til omdannelse af Kanalvejsparkeringen Lyngby-Tårbæk Kommune Center for Plan og Miljø Rådhuset Lyngby Torv 17 2800 Kongens Lyngby ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FA +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk Att.: Thomas

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri Navn

Læs mere

VVM Myndighed. Basis oplysninger

VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A- Ændring af Emdrupparkens Idrætsanlæg Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omfatter etablering kunstgræsbane på

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Åbning af rørlagt vandløb ved navn Kærbækken over en 140 m lang strækning samt flytning af samme vand løb til et nyt gravet løb,

Læs mere

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, ,

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, , Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-19-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 13. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af en SWP 10

Læs mere

VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr

VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr Dok. nr. 340-2018-18070 Bilag 2 - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 6 i i lov nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)]

Læs mere

Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr af 25/10/2018

Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr af 25/10/2018 Bilag 1. Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr. 1225 af 25/10/2018 VVM Myndighed Fredericia Kommune Basis oplysninger

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: 255 kw solcelleanlæg, reflekterende solcollepaneler. 1205 paneler. Opsætning

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til

Læs mere

VVM-screeningsskema. VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projektet berører følgende kommuner. Forholdet til VVM reglerne Ja Nej

VVM-screeningsskema. VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projektet berører følgende kommuner. Forholdet til VVM reglerne Ja Nej VVM-screeningsskema VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Tekst Projektbeskrivelse Etablering af tre gydestryg i Grindsted Å. Projektet har til formål at forbedre betingelserne for laksefisk, herunder gyde- og

Læs mere

Tjekliste til screening for VVM-pligt

Tjekliste til screening for VVM-pligt Bilag A Tjekliste til screening for VVMpligt Titel: VVMscreeningsskema for kystbeskyttelse ved Sj. Odde på Gnibenvej 55 Udført af: Landskabsforvalter, MEEL Rasmus Kruse Andreasen, Natur, Miljø og Trafik

Læs mere

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag.

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nordvand,

Læs mere

1. Arealbehovet i m2: Arealbehov på ca m2 inkl. kørebaneareal. Nyanlæg omfatter 550 m2.

1. Arealbehovet i m2: Arealbehov på ca m2 inkl. kørebaneareal. Nyanlæg omfatter 550 m2. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Parkeringssløjfe til 18 biler samt afsætningsareal

Læs mere

VVM-screening af ansøgning om opstilling af en husstandsvindmølle på Ølstedvej 22

VVM-screening af ansøgning om opstilling af en husstandsvindmølle på Ølstedvej 22 VVM-screening af ansøgning om opstilling af en husstandsvindmølle på Ølstedvej 22 VVM-Myndighed Basisoplysninger Projektbeskrivelse Halsnæs Kommune Opstilling af en husstandsvindmølle på 21,6 meter på

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] Dok. nr. 340-2016-152639 Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr. 340-2016-25570 Basis oplysninger

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Realisering af vandplanprojekt 2010-2015. Høgholt møllebæk. Fjernelse af spærringer,

Læs mere

BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt)

BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Haderslev Kommune Ansøgers oplysninger Projekt beskrivelse

Læs mere

Them Genbrugsplads søger om tilladelse til at modtage forurenet keramik og porcelæn samt fjernelse af maks. grænse for hvor

Them Genbrugsplads søger om tilladelse til at modtage forurenet keramik og porcelæn samt fjernelse af maks. grænse for hvor VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

VVM-screening af opsætning af 1 stk. husstandsvindmølle på adressen Glerupvej 15, 9560 Hadsund

VVM-screening af opsætning af 1 stk. husstandsvindmølle på adressen Glerupvej 15, 9560 Hadsund BILAG 1 Screeningsnotat VVM-screening af opsætning af 1 stk. husstandsvindmølle på adressen Glerupvej 15, 9560 Hadsund Mariagerfjord Kommune, Miljøafdelingen, har d. 15. april 2015 modtaget anmeldelse,

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Åbning af rørlagt strækning i Slebsager Bæk Navn og adresse på bygherre Agerbæk Maskinstation A/S, Kærbjergvej 26, 6753 Agerbæk

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Hillerød Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23044 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projektbeskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omhandler rejsning af 5,43 ha skov ud fra et ønske om mere og sammenhængende

Læs mere

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016.

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016. Afgørelse om ikke VVM-pligt for [anlæg] er indsat i godkendelsen af recyclingsafdelingen og findes sammen med revurderingen af miljøgodkendelsen for hele Grundfos A/S Bilag A Skema til brug for screening

Læs mere

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed Basis oplysninger Brønderslev Kommune Hollenstedvej 8, Hjallerup - Miljøgodkendelse af autoophug Projekt beskrivelse

Læs mere

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil )

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil ) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af solfangeranlæg i tilknytning til Skuldelev Kraftvarmeværk Navn og

Læs mere

Bilag til screening for VVM-pligt. Etablering af et solvarmeanlæg ved Kølsenvej i Løgstrup. Viborg Kommune.

Bilag til screening for VVM-pligt. Etablering af et solvarmeanlæg ved Kølsenvej i Løgstrup. Viborg Kommune. Bilag til screening for VVM-pligt. Etablering af et solvarmeanlæg ved Kølsenvej i Løgstrup. Viborg Kommune. VVM Myndighed Basis oplysninger Viborg Kommune, Plan, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg Projekt beskrivelse

Læs mere

Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk.

Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk. VVM-screening Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk Basis oplysninger Projektbeskrivelse Tekst Fjernelse af to betonstyrt i Søvig Bæk. Projektet har til formål at skabe passage til de opstrøms dele af

Læs mere

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] Dok. nr. 340-2016-147483 Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr. 340-2016-25577 Basis oplysninger

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] VVM Myndighed Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning (journalnummer: SVANA-130-00062)

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: Privat skovrejsning Navn og adresse på bygherre Niels Tryde, Stationsvej

Læs mere

Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle. Screenings afsluttet: 9. februar 2015

Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle. Screenings afsluttet: 9. februar 2015 VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Råstofindvinding i udlagt råstofområde, Sælvig. Udvidelse

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand

Tilladelse til indvinding af grundvand VVM-screening af: Udarbejdet af: Journalnummer: Tilladelse til indvinding af grundvand Loope 13.02.01-P19-6-17 Adresse: Femhøjvej 48 Matrikel: Projekt: 8ab Gerlev By, Gerlev. Poul Jensen har ansøgt om

Læs mere

Kommunens supplerende bemærkninger til ansøgers anmeldelse-skema Søren Lolks Vej 8, Tåsinge, 570 Svendborg. Sagsnr. 15/20940 14. Bekendtgørelse om støj fra vindmøller, nr. 1284, af 15. december 2011 (Vindmøllebekendtgørelsen).

Læs mere

Forstplant Aps, Ribevej 47, 8723 Løsning. Tlf. nr , Matr. nr. 11k, Græsted By, Græsted.

Forstplant Aps, Ribevej 47, 8723 Løsning. Tlf. nr ,   Matr. nr. 11k, Græsted By, Græsted. VVM-screeningsskema Generelle oplysninger om projektet Projekt beskrivelse Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnummer Projektets placering Projektet berører følgende kommuner

Læs mere

Dok. nr

Dok. nr Dok. nr. 340-2015-24129 VVM betyder Vurdering af Virkninger på Miljøet og er en planlægningsproces, der skal gennemføres, før større projekter og anlæg kan sættes i gang. Der skal udarbejdes en VVM-redegørelse

Læs mere

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer.

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/22635 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Jordfordeling, fase II Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Jordfordeling, fase II i forbindelse med grundvandsbeskyttelse/skovrejsning

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Råstofindvinding i et udlagt graveområde

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af asfalteret parkeringsplads på adressen Strandvejen 18-20, 7700 Thisted

Læs mere

Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM

Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM VVM Screening VVM Myndighed Basis oplysninger Forsyning Ballerups vandindvinding i Ballerup Kommune, Måløv Vandværk Ballerup Kommune, Hold An-vej 7, 2750 Ballerup, C-BEM Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Ansøgers oplysninger Anmeldelse modtaget dato: 19-01-2015 Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af en vandforsyningsboring

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Projektets karakteristika

Projektets karakteristika Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 425 af 18. maj 2016 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Råstofgrav - Indvinding af ca. 500.000m

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand

Tilladelse til indvinding af grundvand VVM-screening af: Udarbejdet af: Journalnummer: Adresse: Matrikel: Projekt: Tilladelse til indvinding af grundvand loope 13.02.01-P19-26-17 Tørslevvej 61, 4050 Skibby 22a Skuldelev By, Skuldelev Glenn

Læs mere

VVM screening af skovrejsning på Rugballegård, Horsens Screeningsskema

VVM screening af skovrejsning på Rugballegård, Horsens Screeningsskema Tværgående planlægning VVM screening af skovrejsning på Rugballegård, Horsens Screeningsskema J. nr. NST-130-00215 juni 2013 Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord. Offer Madsen A/S, Odensevej 32, 5620 Glamsbjerg.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord. Offer Madsen A/S, Odensevej 32, 5620 Glamsbjerg. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført på landbrugsjord.

Læs mere

Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10.

Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10. Dok. nr. 340-2018-37281 Bilag B - Skema til brug for VVM-screening Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10. maj

Læs mere

Husstandsvindmølle på landbrugsejendom. Cirkel Energi, Henrik Olsen. Telefon Valby Overdrev 9, matr. nr. 6 c Valby By, Valby

Husstandsvindmølle på landbrugsejendom. Cirkel Energi, Henrik Olsen. Telefon Valby Overdrev 9, matr. nr. 6 c Valby By, Valby VVM-screeningsskema Vejledning til udfyldning af screeningsskema Skemaet udfyldes med blanding af tekst og afkrydsninger. Nogle punkter skal udelukkende besvares i tekstfeltet. Alle punkter SKAL ledsages

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Bygherres kontaktperson og telefonnr. Poul Søndersø, telefon

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Bygherres kontaktperson og telefonnr. Poul Søndersø, telefon Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Navn og adresse på bygherre Opstilling af en 25 meter høj husstandsvindmølle SØNDERSØ ENERGI A/S, Engvej

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Digeprojekt Gniben. Bilag 9 VVM-screening

Digeprojekt Gniben. Bilag 9 VVM-screening Digeprojekt Gniben Bilag 9 VVM-screening Bilag 9 Tjekliste til screening for VVM-pligt Titel: VVM-screeningsskema for Digeprojekt Gniben Udført af: Landskabsforvalter, MEEL - Rasmus Kruse Andreasen, Natur

Læs mere

Nordea pension Danmark, Ejendomsselskab Hollandsvej, 2800 Kgs. Lyngby Tlf: Mail:

Nordea pension Danmark, Ejendomsselskab Hollandsvej, 2800 Kgs. Lyngby Tlf: Mail: Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst: Screeningen er udført med henblik på at fastlægge, om projektet udløser VVM-pligt

Læs mere

Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10.

Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10. Dok. nr. 340-2018-18828 Bilag 2 - Skema til brug for VVM-screening Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10. maj

Læs mere

Byggeprojekt 1: Opførelse af et staldanlæg på Dyrehavens materielplads til brug for Dyrehavens kapervognmænd Sagsreference LTK: 20130430180

Byggeprojekt 1: Opførelse af et staldanlæg på Dyrehavens materielplads til brug for Dyrehavens kapervognmænd Sagsreference LTK: 20130430180 Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Byggeprojekt 1: Opførelse af et staldanlæg på Dyrehavens

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Tekst Skovrejsning på 2.91 ha af ejendommen Venslevleddet

Læs mere

Tilladelse til råstofindvinding, sand, grus og sten forventet årlig indvinding; m 3, kun over grundvandsspejl.

Tilladelse til råstofindvinding, sand, grus og sten forventet årlig indvinding; m 3, kun over grundvandsspejl. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Skema til brug for screening (VVM-pligt) Region Midtjylland Tilladelse til råstofindvinding, sand,

Læs mere

Installering af 30 MW Elkedel på Silkeborg Kraftvarmeværk. Screenings afsluttet: 26. januar Silkeborg Varme A/S Tietgensvej Silkeborg

Installering af 30 MW Elkedel på Silkeborg Kraftvarmeværk. Screenings afsluttet: 26. januar Silkeborg Varme A/S Tietgensvej Silkeborg VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

K Checkliste til brug for screening af VVM-pligt (Screeningskriterierne er ikke udtømmende) Basis oplysninger.

K Checkliste til brug for screening af VVM-pligt (Screeningskriterierne er ikke udtømmende) Basis oplysninger. Checkliste til brug for screening af VVM-pligt (Screeningskriterierne er ikke udtømmende) Basis oplysninger VVM myndighed Sagsnummer Projektbeskrivelse Stevns Kommune 09.08.26-K08-48-17 Varup Termiske

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Skinne- og svelleudveksling Aarhus Ryomgård: Midlertidigt depotplads ved Hornslet Station

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Skinne- og svelleudveksling Aarhus Ryomgård: Midlertidigt depotplads ved Hornslet Station Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skinne- og svelleudveksling Aarhus Ryomgård: Midlertidigt depotplads ved Hornslet Station

Læs mere

Stena Recycling A/S Banemarksvej Brøndby Tlf.: Arealbehovet i ha: Ingen, afkastet opføres på eksisterende bygning

Stena Recycling A/S Banemarksvej Brøndby Tlf.: Arealbehovet i ha: Ingen, afkastet opføres på eksisterende bygning Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Assens Kommune Tekst Opførelse af ekstra udsugningsafkast

Læs mere

Naturstyrelsen Odense

Naturstyrelsen Odense Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Naturstyrelsen Odense Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Banedanmark udarbejder et beslutningsgrundlag for renovering

Læs mere

Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeforsyning fra Hørning til Blegind. Se projektforslag på sag nr.:

Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeforsyning fra Hørning til Blegind. Se projektforslag på sag nr.: Bilag A Skema til brug for screening (VVM - pligt) VVM Myndighed Myndighed: Skanderborg Kommune Ansvarlig Basis oplysninger Titel/beskrivende navn på projekt: Fjernvarmeledning fra Hørning til Blegind

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Herning Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Solfangeranlæg til brug for supplering

Læs mere

Bilag 1. VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn

Bilag 1. VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn Bilag 1 VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn Billund Lufthavn har ved brev af 13. september 2012 ansøgt om ændring af gældende vilkår for tankning af fly,

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Mariagerfjord Kommune (journalnummer: 06.02.16-P19-5-16) Basis oplysninger

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Råstofindvinding i udlagt graveområde,

Læs mere

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: In-situ afværgeanlæg overfor benzinforurening i det sekundære grundvand, jf.

Læs mere

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup Randers Spildevand A/S e-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og teknik Virksomhedskontoret Laksetorvet DK-8900 Randers Telefon +45 8915 1681 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk Den 17. marts 2017 VVM-screening

Læs mere

VVM-screening af: Boretilladelse til indvindingsboring til vandforsyning (erstatningsboring for boring DGU nr )

VVM-screening af: Boretilladelse til indvindingsboring til vandforsyning (erstatningsboring for boring DGU nr ) VVM-screening af: Boretilladelse til indvindingsboring til vandforsyning (erstatningsboring for boring DGU nr. 192.1059) Journalnummer: Adresse: Matrikel: Projekt: Konklusion Bilag 13.02.01-P19-11-15 Torøgelgårdsvej

Læs mere