AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER"

Transkript

1 2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER

2 Læsertal i Hverdagsudgivelser/dagblade MX/Metroxpress Politiken Jyllands-Posten Berlingske Børsen Jydske Vestkysten BT Ekstra Bladet NORDJYSKE Stiftstidende Kristeligt Dagblad Information Fyens Stiftstidende Frederiksborg Amts Avis Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Sjællandske Lolland-Falster Folketidende Århus Stiftstidende Horsens Folkeblad Herning Folkeblad Nordvestnyt Fyns Amts Avis Midtjyllands Avis Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad Skive Folkeblad Randers Amtsavis Viborg Stifts Folkeblad Bornholms Tidende Dagbladet Ringkøbing / Skjern Helsingør Dagblad Morsø Folkeblad Licitationen Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

3 Læsertal i hverdagsudgivelser/dagblade i 2014 og MX/Metroxpress Politiken Jyllands-Posten Berlingske Børsen Jydske Vestkysten BT Ekstra Bladet NORDJYSKE Stiftstidende Kristeligt Dagblad Information Fyens Stiftstidende Frederiksborg Amts Avis Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Sjællandske Lolland-Falster Folketidende Århus Stiftstidende Herning Folkeblad Horsens Folkeblad Nordvestnyt Fyns Amts Avis Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad Midtjyllands Avis Skive Folkeblad Randers Amtsavis Viborg Stifts Folkeblad Bornholms Tidende Dagbladet Ringkøbing / Skjern Helsingør Dagblad Morsø Folkeblad Licitationen 8 8

4 Læsertal i Hverdagsudgivelser/dagblade MX/Metroxpress Politiken Jyllands-Posten Berlingske Børsen Jydske Vestkysten BT Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2014 og 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Ekstra Bladet NORDJYSKE Stiftstidende Kristeligt Dagblad Information Fyens Stiftstidende Frederiksborg Amts Avis Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Sjællandske Lolland-Falster Folketidende Århus Stiftstidende Herning Folkeblad Horsens Folkeblad Nordvestnyt Fyns Amts Avis Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Midtjyllands Avis Skive Folkeblad Randers Amtsavis Viborg Stifts Folkeblad Bornholms Tidende Dagbladet Ringkøbing / Skjern Helsingør Dagblad Morsø Folkeblad Licitationen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

5 Læsertal i hverdagsudgivelser/dagblade i 2014 og MX/Metroxpress Politiken Jyllands-Posten Berlingske Børsen Jydske Vestkysten BT Ekstra Bladet NORDJYSKE Stiftstidende Kristeligt Dagblad Information Fyens Stiftstidende Frederiksborg Amts Avis Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Sjællandske Lolland-Falster Folketidende Århus Stiftstidende Herning Folkeblad Horsens Folkeblad Nordvestnyt Fyns Amts Avis Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad Midtjyllands Avis Skive Folkeblad Randers Amtsavis Viborg Stifts Folkeblad Bornholms Tidende Dagbladet Ringkøbing / Skjern Helsingør Dagblad Morsø Folkeblad Licitationen 8 8

6 Procentmæssig ændring i læsertal fra Hverdagsudgivelser/dagblade Morsø Folkeblad Bornholms Tidende Århus Stiftstidende Information Børsen MX/Metroxpress Dagbladet Ringkøbing / Skjern Randers Amtsavis NORDJYSKE Stiftstidende Midtjyllands Avis Fyns Amts Avis Kristeligt Dagblad Politiken Berlingske Helsingør Dagblad Horsens Folkeblad Licitationen Lolland-Falster Folketidende Nordvestnyt Skive Folkeblad Viborg Stifts Folkeblad DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad Frederiksborg Amts Avis Jyllands-Posten Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad Jydske Vestkysten Herning Folkeblad BT Sjællandske Ekstra Bladet Fyens Stiftstidende Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2014 og 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

7 Procentmæssig ændring i læsertal - Hverdagsudgivelser/dagblade fra Forskel i % Morsø Folkeblad Bornholms Tidende Århus Stiftstidende Information Børsen MX/Metroxpress Dagbladet Ringkøbing / Skjern Randers Amtsavis NORDJYSKE Stiftstidende Midtjyllands Avis Fyns Amts Avis Kristeligt Dagblad Politiken Berlingske Helsingør Dagblad Horsens Folkeblad Licitationen Lolland-Falster Folketidende Nordvestnyt Skive Folkeblad Viborg Stifts Folkeblad DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad Frederiksborg Amts Avis Jyllands-Posten Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad Jydske Vestkysten Herning Folkeblad BT Sjællandske Ekstra Bladet Fyens Stiftstidende

8 Procentmæssig ændring i læsertal fra Hverdagsudgivelser/dagblade MX/Metroxpress Kristeligt Dagblad Information Bornholms Tidende Dagbladet Ringkøbing / Skjern Skive Folkeblad Helsingør Dagblad Politiken Lolland-Falster Folketidende Børsen Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad Jydske Vestkysten NORDJYSKE Stiftstidende Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad Frederiksborg Amts Avis Berlingske Herning Folkeblad Randers Amtsavis Fyns Amts Avis Viborg Stifts Folkeblad Sjællandske DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Morsø Folkeblad Fyens Stiftstidende Horsens Folkeblad Midtjyllands Avis Jyllands-Posten Licitationen BT Århus Stiftstidende Ekstra Bladet Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2010 og 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

9 Procentmæssig ændring i læsertal - Hverdagsudgivelser/dagblade fra Forskel i % MX/Metroxpress Kristeligt Dagblad Information Bornholms Tidende Dagbladet Ringkøbing / Skjern Skive Folkeblad Helsingør Dagblad Politiken Lolland-Falster Folketidende Børsen Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad Jydske Vestkysten NORDJYSKE Stiftstidende Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad Frederiksborg Amts Avis Berlingske Herning Folkeblad Randers Amtsavis Fyns Amts Avis Viborg Stifts Folkeblad Sjællandske DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge Morsø Folkeblad Fyens Stiftstidende Horsens Folkeblad Midtjyllands Avis Jyllands-Posten Licitationen BT Århus Stiftstidende Ekstra Bladet

10 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Dagbladsgrupper Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade Alle provinsdagblade Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

11 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Dagbladsgrupper i 2014 og Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Tabloid Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Landsdækkende dagblade - Gruppe A Landsdækkende dagblade - Gruppe B Alle provinsdagblade Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade

12 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Landsdækkende dagbladsgrupper Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Tabloid Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

13 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Dagbladsgrupper i 2014 og Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Tabloid Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Landsdækkende dagblade - Gruppe A Landsdækkende dagblade - Gruppe B Alle provinsdagblade Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade

14 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Gruppe A Landsdækkende dagblade - Gruppe B Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

15 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Dagbladsgrupper i 2014 og Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Tabloid Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Landsdækkende dagblade - Gruppe A Landsdækkende dagblade - Gruppe B Alle provinsdagblade Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade

16 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Provinsdagbladsgrupper Alle provinsdagblade Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

17 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Dagbladsgrupper i 2014 og Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Tabloid Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Landsdækkende dagblade - Gruppe A Landsdækkende dagblade - Gruppe B Alle provinsdagblade Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade

18 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Landsdækkende søndagsavisdagbladsgrupper Landsdækkende søndagsudgivelser Landsdækkende søndagsudgivelser - Omnibus Landsdækkende søndagsudgivelser - Tabloid Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

19 Gennemsnitligt dagligt læsertal i Dagbladsgrupper i 2014 og Alle søndagsudgivelser Landsdækkende søndagsudgivelser Landsdækkende søndagsudgivelser - Omnibus Landsdækkende søndagsudgivelser - Tabloid Provinssøndagsudgivelser

20 Gennemsnitligt dagligt læsertal - Dagbladsgrupper - ændring i % , ,8 0,7 0,2-0,8-1,0-1,1-5 -4, , ,5-20 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Landsdækkende dagblade - Gruppe B Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Gruppe A Alle dagblade Øvrige provinsdagblade Alle provinsdagblade Regionale dagblade Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover Landsdækkende dagblade - Tabloid

21 Gennemsnitligt dagligt læsertal - Dagbladsgrupper - ændring i % fra og Forskel Forskel i % Landsdækkende dagblade - Gruppe B ,3 1,8 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business ,4 0,7 Alle dagblade ,4-1,0 Øvrige provinsdagblade ,6-1,1 Alle landsdækkende dagblade ,9 0,2 Alle provinsdagblade ,8-4,1 Regionale dagblade ,5-8,0 Landsdækkende dagblade - Gruppe A ,5-0,8 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser ,4 7,6 Landsdækkende dagblade - Tabloid ,4-14,5

22 Gennemsnitligt dagligt læsertal - Dagbladsgrupper - ændring i % , ,4-26,4-28,6-28,9-29,8-32,5-32,5-34, ,4-60 Landsdækkende dagblade - Gruppe B Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Alle dagblade Øvrige provinsdagblade Alle landsdækkende dagblade Alle provinsdagblade Regionale dagblade Landsdækkende dagblade - Gruppe A Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Landsdækkende dagblade - Tabloid Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2010 og 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

23 Gennemsnitligt dagligt læsertal - Dagbladsgrupper - ændring i % fra og Forskel Forskel i % Landsdækkende dagblade - Gruppe B ,3 1,8 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business ,4 0,7 Alle dagblade ,4-1,0 Øvrige provinsdagblade ,6-1,1 Alle landsdækkende dagblade ,9 0,2 Alle provinsdagblade ,8-4,1 Regionale dagblade ,5-8,0 Landsdækkende dagblade - Gruppe A ,5-0,8 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser ,4 7,6 Landsdækkende dagblade - Tabloid ,4-14,5

24 Gennemsnitligt ugentligt læsertal i Lokale ugeaviser Total Hovedstaden Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Fyn Jylland Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup - Helårsbaser Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

25 Gennemsnitligt ugentligt læsertal i Lokale ugeaviser fra og 2014 til 2015 (ændring i %) Total Hovedstaden Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Fyn Jylland Forskel i % Forskel i % ,6-2, ,3-2, ,3-1, ,3-8, ,7-2,6

26 Gennemsnitligt ugentligt læsertal - ændring i % ,5-2,9-2,6-2,8-5 -8, Total Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Jylland Hovedstaden Fyn Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup - Helårsbaser 2014 og 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

27 Gennemsnitligt ugentligt læsertal i Lokale ugeaviser fra og 2014 til 2015 (ændring i %) Total Hovedstaden Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Fyn Jylland Forskel i % Forskel i % ,6-2, ,3-2, ,3-1, ,3-8, ,7-2,6

28 Gennemsnitligt ugentligt læsertal - ændring i % ,6-15,7-16,3-17, ,3-25 Total Jylland Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Hovedstaden Fyn Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup - Helårsbaser 2010 og 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

29 Gennemsnitligt ugentligt læsertal i Lokale ugeaviser fra og 2014 til 2015 (ændring i %) Total Hovedstaden Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Fyn Jylland Forskel i % Forskel i % ,6-2, ,3-2, ,3-1, ,3-8, ,7-2,6

30 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på køn ,9 53,2 47, Mænd Kvinder ,1 46,8 52, Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade Alle provinsdagblade Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

31 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på køn i 2015 Kvinder Mænd Alle dagblade 49,1 50,9 Alle landsdækkende dagblade 46,8 53,2 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 46,5 53,5 Landsdækkende dagblade - Tabloid 40,2 59,8 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 49,1 50,9 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 40,8 59,2 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 52,5 47,5 Provinssøndagsudgivelser 51,6 48,4 Alle provinsdagblade 52,2 47,8 Regionale dagblade 50,1 49,9 Øvrige provinsdagblade 53,8 46,2

32 Målgruppeprofil: Læsere af landsdækkende dagbladsgrupper - fordelt på køn ,2 53,5 59,8 50, Mænd Kvinder ,8 46,5 40,2 49, Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Tabloid Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

33 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på køn i 2015 Kvinder Mænd Alle dagblade 49,1 50,9 Alle landsdækkende dagblade 46,8 53,2 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 46,5 53,5 Landsdækkende dagblade - Tabloid 40,2 59,8 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 49,1 50,9 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 40,8 59,2 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 52,5 47,5 Provinssøndagsudgivelser 51,6 48,4 Alle provinsdagblade 52,2 47,8 Regionale dagblade 50,1 49,9 Øvrige provinsdagblade 53,8 46,2

34 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgruppe omnibus/business - fordelt på køn ,5 59,2 47, Mænd Kvinder ,5 40,8 52, Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Gruppe A Landsdækkende dagblade - Gruppe B Kilde: Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

35 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på køn i 2015 Kvinder Mænd Alle dagblade 49,1 50,9 Alle landsdækkende dagblade 46,8 53,2 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 46,5 53,5 Landsdækkende dagblade - Tabloid 40,2 59,8 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 49,1 50,9 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 40,8 59,2 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 52,5 47,5 Provinssøndagsudgivelser 51,6 48,4 Alle provinsdagblade 52,2 47,8 Regionale dagblade 50,1 49,9 Øvrige provinsdagblade 53,8 46,2

36 Målgruppeprofil: Læsere af provinsdagbladsgrupper - fordelt på køn ,8 49,9 46, Mænd Kvinder ,2 50,1 53, Alle provinsdagblade Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

37 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på køn i 2015 Kvinder Mænd Alle dagblade 49,1 50,9 Alle landsdækkende dagblade 46,8 53,2 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 46,5 53,5 Landsdækkende dagblade - Tabloid 40,2 59,8 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 49,1 50,9 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 40,8 59,2 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 52,5 47,5 Provinssøndagsudgivelser 51,6 48,4 Alle provinsdagblade 52,2 47,8 Regionale dagblade 50,1 49,9 Øvrige provinsdagblade 53,8 46,2

38 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på alder ,7 18,4 26, ,9 38,6 71 år og derover år år ,8 27, år år ,7 17,7 5,8 6,7 Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade 24,1 7,1 3,7 Alle provinsdagblade Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

39 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på alder i år år år år 71 år og derover Alle dagblade 5,8 14,7 26, ,7 Alle landsdækkende dagblade 6,7 17,7 27,2 29,9 18,4 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 4,8 13,7 26,2 33,2 22,2 Landsdækkende dagblade - Tabloid 10,9 18, ,8 13,7 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 8,4 24,5 27, ,3 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 4,2 13,1 29,5 31,4 21,8 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 5,4 14,6 22, ,2 Provinssøndagsudgivelser 4,4 7,3 24,4 38,3 25,6 Alle provinsdagblade 3,7 7,1 24,1 38,6 26,6 Regionale dagblade 3,2 7,7 23,6 38,9 26,7 Øvrige provinsdagblade 4 6,7 24,7 38,3 26,2

40 Målgruppeprofil: Læsere af landsdækkende dagbladsgrupper - fordelt på alder ,4 22,2 13,7 13, ,9 28, ,2 71 år og derover , , år år år år 30 26, ,7 13,7 6,7 4,8 Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 18,6 24,5 10,9 Landsdækkende dagblade - Tabloid 8,4 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

41 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på alder i år år år år 71 år og derover Alle dagblade 5,8 14,7 26, ,7 Alle landsdækkende dagblade 6,7 17,7 27,2 29,9 18,4 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 4,8 13,7 26,2 33,2 22,2 Landsdækkende dagblade - Tabloid 10,9 18, ,8 13,7 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 8,4 24,5 27, ,3 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 4,2 13,1 29,5 31,4 21,8 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 5,4 14,6 22, ,2 Provinssøndagsudgivelser 4,4 7,3 24,4 38,3 25,6 Alle provinsdagblade 3,7 7,1 24,1 38,6 26,6 Regionale dagblade 3,2 7,7 23,6 38,9 26,7 Øvrige provinsdagblade 4 6,7 24,7 38,3 26,2

42 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgruppe omnibus/business - fordelt på alder ,2 21,8 22, ,2 31, år og derover år år år år 30 26,2 29,5 22, ,7 13,1 14,6 0 4,8 4,2 5,4 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business Landsdækkende dagblade - Gruppe A Landsdækkende dagblade - Gruppe B Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

43 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på alder i år år år år 71 år og derover Alle dagblade 5,8 14,7 26, ,7 Alle landsdækkende dagblade 6,7 17,7 27,2 29,9 18,4 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 4,8 13,7 26,2 33,2 22,2 Landsdækkende dagblade - Tabloid 10,9 18, ,8 13,7 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 8,4 24,5 27, ,3 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 4,2 13,1 29,5 31,4 21,8 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 5,4 14,6 22, ,2 Provinssøndagsudgivelser 4,4 7,3 24,4 38,3 25,6 Alle provinsdagblade 3,7 7,1 24,1 38,6 26,6 Regionale dagblade 3,2 7,7 23,6 38,9 26,7 Øvrige provinsdagblade 4 6,7 24,7 38,3 26,2

44 Målgruppeprofil: Læsere af provinsdagbladsgrupper - fordelt på alder ,6 26,7 26, ,6 38,9 38,3 71 år og derover år år år år ,1 23,6 24, ,1 7,7 6,7 3,7 3,2 4 Alle provinsdagblade Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

45 Målgruppeprofil: Læsere af dagbladsgrupper - fordelt på alder i år år år år 71 år og derover Alle dagblade 5,8 14,7 26, ,7 Alle landsdækkende dagblade 6,7 17,7 27,2 29,9 18,4 Landsdækkende dagblade - Omnibus/business 4,8 13,7 26,2 33,2 22,2 Landsdækkende dagblade - Tabloid 10,9 18, ,8 13,7 Dagblade - Gratisaviser/Trafikaviser 8,4 24,5 27, ,3 Landsdækkende dagblade - Gruppe A 4,2 13,1 29,5 31,4 21,8 Landsdækkende dagblade - Gruppe B 5,4 14,6 22, ,2 Provinssøndagsudgivelser 4,4 7,3 24,4 38,3 25,6 Alle provinsdagblade 3,7 7,1 24,1 38,6 26,6 Regionale dagblade 3,2 7,7 23,6 38,9 26,7 Øvrige provinsdagblade 4 6,7 24,7 38,3 26,2

46 Dækning i % for alle dagblade - fordelt på køn og ,6 60,4 56, ,5 42,8 40, Alle Mænd Kvinder Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2010 og 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

47 Dækning i % for alle dagblade - fordelt på køn og alder i 2010 og Alle 58,6 41,5 Mænd 60,4 42,8 Kvinder 56,8 40, år 41,6 25, år 46,2 26, år 56, år 73,3 58,1 71 år og derover 73,9 67,8

48 Dækning i % for alle dagblade - fordelt på alder og ,3 73, , ,6 56,9 58, , ,5 41, ,2 26, Alle år år år år 71 år og derover Kilde: Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2010 og 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

49 Dækning i % for alle dagblade - fordelt på køn og alder i 2010 og Alle 58,6 41,5 Mænd 60,4 42,8 Kvinder 56,8 40, år 41,6 25, år 46,2 26, år 56, år 73,3 58,1 71 år og derover 73,9 67,8

50 Målgruppeprofil: Læsere af lokale ugeaviser - fordelt på køn ,3 54,9 53,5 54,5 52, Kvinder Mænd ,7 45,1 46,5 45,5 47, Total Hovedstaden Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Fyn Jylland Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

51 Målgruppeprofil: Læsere af lokale ugeaviser - fordelt på køn og alder i 2015 Mænd Kvinder år år år årår og derover Total 46,7 53,3 3,6 9,9 34,3 32,7 19,5 Hovedstaden 45,1 54,9 3,4 10,7 34,8 30,4 20,7 Øst for Storbælt excl. Hovedstaden 46,5 53,5 3,6 8,1 34,2 34,3 19,8 Fyn 45,5 54,5 3,3 10,2 32,3 34,6 19,5 Jylland 47,7 52,3 3,8 10,3 34,4 32,7 18,8

52 Målgruppeprofil: Læsere af lokale ugeaviser - fordelt på alder ,5 20,7 19,8 19,5 18, ,7 30,4 34,3 34,6 32, år og derover år år år år 30 34,3 34,8 34,2 32,3 34, ,9 10,7 8,1 10,2 10,3 0 3,6 3,4 3,6 3,3 3,8 Total Hovedstaden Øst for Storbælt excl. Hovedstaden Fyn Jylland Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup - Helårsbase 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

53 Målgruppeprofil: Læsere af lokale ugeaviser - fordelt på køn og alder i 2015 Mænd Kvinder år år år årår og derover Total 46,7 53,3 3,6 9,9 34,3 32,7 19,5 Hovedstaden 45,1 54,9 3,4 10,7 34,8 30,4 20,7 Øst for Storbælt excl. Hovedstaden 46,5 53,5 3,6 8,1 34,2 34,3 19,8 Fyn 45,5 54,5 3,3 10,2 32,3 34,6 19,5 Jylland 47,7 52,3 3,8 10,3 34,4 32,7 18,8

54 Gennemsnitlig ugentlig dækning i % for lokale ugeaviser - fordelt på køn og 2015: ,4 66,2 72, ,7 52,7 58, Alle Mænd Kvinder Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup - Helårsbaser 2010 og 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

55 Gennemsnitlig ugentlig dækning i % for lokale ugeaviser - fordelt på køn og alder i 2010 og Alle 69,4 55,7 Mænd 66,2 52,7 Kvinder 72,4 58, år 33,4 20, år 47,8 24, år 77,0 60, år 86,4 79,8 71 år og derover 88,9 85,2

56 Gennemsnitlig ugentlig dækning i % for lokale ugeaviser - fordelt på alder og 2015: ,4 88,9 85, ,0 79, , ,7 60, , , ,5 24, Alle år år år år 71 år og derover Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup - Helårsbaser 2010 og 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

57 Gennemsnitlig ugentlig dækning i % for lokale ugeaviser - fordelt på køn og alder i 2010 og Alle 69,4 55,7 Mænd 66,2 52,7 Kvinder 72,4 58, år 33,4 20, år 47,8 24, år 77,0 60, år 86,4 79,8 71 år og derover 88,9 85,2

58 Andel i % der har "Reklamer og gratisaviser nej tak" på dør/brevsprække/postkasse fra Har reklamer og gratisaviser nej tak på døren/postkassen 9,6 10, ,9 14,2 14,9 Har ikke reklamer og gratisaviser nej tak på døren/postkassen 87,1 86,4 84,5 84,4 83,1 81,1 Ubesvaret 3,3 3,5 3,5 2,6 2,8 3,9 Kilde: Index Danmark/Gallup Helårsbaser Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

59

60 Forskel i dækning i %-point og ændring i % for alle dagblade - fordelt på alder i 2010 og Forskel i %-point Ændring i % Alle 58,6 41,5-17,1-29, år 41,6 25,2-16,4-39, år 46,2 26,4-19,8-42, år 56, ,9-38, år 73,3 58,1-15,2-20,7 71 år og derover 73,9 67,8-6,1-8,3 Kilde: Index Danmark/Gallup Helårsbase 2010 og 2015 Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

61

62 Forskel i dækning i %-point og ændring i % for de lokale ugeaviser - fordelt på køn i 2010 og Forskel i %-point Ændring i % Alle 69,4 55,7-13,6-19,7 Mænd 66,2 52,7-13,5-20,4 Kvinder 72,4 58,7-13,7-19 Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup Helårsbase 2010 og 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

63

64 Forskel i dækning i %-point og ændring i % for de lokale ugeaviser - fordelt på alder i 2010 og Forskel i %-point Ændring i % Alle 69,4 55,7-13,6-19, år 33,4 20,5-12,9-38, år 47,8 24,3-23,5-49, år 77 60, år 86,4 79,8-6,6-7,7 71 år og derover 88,9 85,2-3,7-4,1 Kilde: Lokal Index Danmark/Gallup Helårsbase 2010 og 2015 Dataudtræk foretaget af TNS Gallup, Data bearbejdet af Slots- og Kulturstyrelsen Univers: Den danske befolkning i alderen 12 år og derover

65 Oversigt over dagbladsgrupper fra 2010 til 2015 Dagbladsgruppe Enkeltmedier i gruppen (læsertal ) Dagblade Alle Landsdækkende dagblade Alle Landsdækkende dagblade Omnibus/business Landsdækkende dagblade Tabloid Landsdækkende dagblade Gratisaviser/Trafikaviser Landsdækkende dagblade Gruppe A Landsdækkende dagblade Gruppe B Provinsdagblade Alle Regionale dagblade Øvrige provinsdagblade Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske, Kristeligt Dagblad, Information, Børsen, B.T., Ekstrabladet, Metroxpress, Urban, 24timer, samt titlerne nævnt nedenfor under Provinsdagblade Alle Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske, Kristeligt Dagblad, Information, Børsen, B.T., Ekstrabladet, Metroxpress, Urban, 24timer Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske, Kristeligt Dagblad, Information, Børsen B.T., Ekstrabladet Metroxpress, Urban, 24timer Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og Børsen Politiken, Information og Kristeligt Dagblad Århus Stiftstidende, Fyens Stiftstidende, Bornholms Tidende, Dagbladet Holstebro Struer / Lemvig Folkeblad, Frederiksborg Amts Avis, Fyns Amts Avis, Helsingør Dagblad, Herning Folkeblad, Horsens Folkeblad, Lolland-Falster Folketidende, Midtjyllands Avis, Morsø Folkeblad, Skive Folkeblad, Viborg Stifts Folkeblad, Jydske Vestkysten, Vejle Amts Folkeblad / Fredericia Dagblad (H), Dagbladet Ringkøbing / Skjern, DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge, Randers Amtsavis, NORDJYSKE Stiftstidende, Sjællandske Næstved/Vordingborg/Slagelse, Nordvestnyt Holbæk/Odsherred/Kalundborg Århus Stiftstidende, Fyens Stiftstidende, Jydske Vestkysten, Nordjyske Stiftstidende Provinsdagbladene fratrukket de Regionale dagblade

66

67 Oversigt over søndagsudgivelsesgrupper fra 2010 til 2015 Søndagsudgivelsesgruppe Enkeltmedier i gruppen (læsertal ) Alle søndagsudgivelser Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, BT, Århus Stiftstidende, Fyens Stiftstidende, Jydske Vestkysten, Nordjyske Stiftstidende, Fyns Amts Avis Landsdækkende søndagsudgivelser Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, BT Landsdækkende søndagsudgivelser Omnibus Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken Landsdækkende søndagsudgivelser Tabloid Ekstra Bladet, BT Provinssøndagsudgivelser Århus Stiftstidende, Fyens Stiftstidende, Jydske Vestkysten, Nordjyske Stiftstidende, Fyns Amts Avis

68 Bladgruppe Enkeltmedier i gruppen (læsertal ) Oversigt over lokale ugeaviser fra 2010 til 2015 Lokale ugeaviser Albertslund Posten, Allerød Nyt, Allerød Nyt Weekend, Amager Bladet, Bagsværd/Søborg Bladet, Ballerup Bladet, Brønshøj-Husum Avis, City Avisen, Det Grønne Område, Det Grønne Område Weekend, Dragør Nyt, Folkebladet for Glostrup, Frederiksberg Bladet, Frederiksværk Ugeblad, Furesø Avis, Furesø Avis Weekend, Gladsaxe Bladet, Halsnæs Avis, Hareskov-Værløse Avis, Herlev Bladet, Hillerød Posten, Hillerød Posten Weekend, Hvidovre Avis, Køge Onsdag, Lokalavisen Egedal, Lokalavisen Frederiksberg, Lokalavisen Frederikssund, Lokalavisen Frederikssund/Egedal Weekend, Lokalavisen Nordsjælland, Lokalavisen Sydkysten, Lokalavisen Taastrup, Lokalavisen Vesterbro, Lørdagsavisen Køge, Midtsjællands Avis/Heden, Nørrebro/Nordvest Bladet, Roskilde Avis Onsdag, Roskilde Avis Weekend, Rudersdal Avis, Rudersdal Avis Weekend, Rødovre Lokal Nyt, Sydkysten Weekend, Ugebladet Hørsholm, Ugebladet Weekend, Uge-Nyt Fredensborg, Ugeposten Gribskov (tidl. Ugeposten Helsinge), Ugeposten Helsinge, Valby Bladet, Vanløse Bladet, Vestegnen, Vesterbro Bladet, Villabyerne, Villabyerne Weekend, Østerbro Avis, By & Land, By & Land Weekend, Det Ny Odsherred, Extra Posten Lolland (Nakskov), Faxe Bugten, Halsnæs Avis, Haslev Posten, Jyderup Posten, Kalundborg Nyt, Korsør Posten/Skælskør Avis, Lokalavisen for Hornsherred, Lokalavisen Hashøj Avis, Lokalbladet Ringsted, Lollands-Posten (Maribo), Midtsjællands Folkeblad, Næstved Bladet Tirsdag, Næstved Bladet Weekend, Næstved-Bladet, Næstved-Bladet Go'Weekend, Odsherreds-Kysten, Ringsted Weekend, Rytterknægten (Bornholm), Saxkjøbing Avis, Sorø Avis, Stevnsbladet, Stubbekøbing Avis, Susålandets Avis, Sydlollands Ugeavis, Sydsjællands Tidende, Ugeavisen Guldborgsund, Ugeavisen Kalundborg, Ugeavisen Odsherred (tidl. Odsherreds-Kysten), Ugeavisen Slagelse, Ugebladet for Møn, Ugebladet Næstved, Ugebladet Sydsjælland og Møn, Ugebladet Vestsjælland, UgeNyt Slagelse, Dalum-Hjallese Avis, Folkebladet i Assens Kommune, Kerteminde UgeAvis, Lokal Avisen Nyborg, Lokalavisen Assens, LokalAvisen NordVest, Melfar Posten, Midtfyns Posten, Skibhusavisen, Ugeavisen Faaborg, Ugeavisen Nordfyn, Ugeavisen Odense, Ugeavisen Svendborg, Ugeavisen Vestfyn, Ugeavisen Ærø, Ugeavisen Øboen

69

2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT

2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK  AVIS/PRINT 216 AVIS/PRINT MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN AVIS/PRINT Indhold 1 Introduktion... 2 2 Hovedresultater... 3 3 Konklusion... 5 4 Avisåret 215... 7 5 Læsertal for printaviser

Læs mere

MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 AVIS / PRIN NT BILAG: GRAF FER OG TABELLER H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2011 på 101 København 237,5 3,5 234,0 253 19,0 147 Frederiksberg 246,0 0,0 246,0 253 7,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 253-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 253-155 Dragør 243,0 0,0

Læs mere

Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne By & Land (gratis) Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne Extra Posten Lolland (gratis)

Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne By & Land (gratis) Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne Extra Posten Lolland (gratis) BladType Medie 2014 Ugeaviser, HT Nørrebro-NordVest Bladet (gratis) 49.783 Ugeaviser, HT Albertslund Posten (gratis) 14.811 Ugeaviser, HT Allerød Nyt (gratis) 15.391 Ugeaviser, HT Allerød Nyt Weekend (gratis)

Læs mere

Tabel 20 - Beskæftigelse 1 Beskæftigelse efter branche og arbejdsstedskommune

Tabel 20 - Beskæftigelse 1 Beskæftigelse efter branche og arbejdsstedskommune Tabel 20 - Beskæftigelse 1 03.11.00 Havfiskeri 101 København 13 12 9 12 10 9 9 147 Frederiksberg. 1... 1 1 155 Dragør 7 7 7 6 5 4 4 159 Gladsaxe 1...... 161 Glostrup. 1 1.... 163 Herlev 1...... 167 Hvidovre

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01)

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) 27. februar 2014 J.nr. 14-0341223 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 234af 31. januar 2014

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

Hjemmehjælp til ældre 2012

Hjemmehjælp til ældre 2012 Ældre Sagen august 2013 Hjemmehjælp til ældre 2012 Færre hjemmehjælpsmodtagere og færre minutter pr. modtager I 2012 var der godt 130.000 over 65 år, der var visiteret til at modtage hjemmehjælp, mens

Læs mere

Betalte hverdagsaviser

Betalte hverdagsaviser Betalte hverdagsaviser 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Landsdækkende B.T. 111.795 101.882 96.240 92.735 88.214 82.024

Læs mere

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med Notat Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med 8-05-2017 J. Nr. Click here to enter text. VOA / APK KOMMUNEFORDELINGER Kommuneopdelte opgørelser af andel langvarige

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 0 20 Aalborg Kommune 0 56 Aarhus Kommune 0 114 Albertslund

Læs mere

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune.

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune. BILAG 8c År 2014 Drikkevand Spildevand I alt Ærø Kommune 3.003 6.753 9756 Lolland Kommune 3.268 5.484 8752 Slagelse Kommune 2.442 5.176 7617 Stevns Kommune 1.845 5.772 7617 Halsnæs Kommune 2.679 4.902

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Antal ydernumre som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 11 21 Aalborg Kommune 7 62 Aarhus Kommune 21 121 Albertslund Kommune 1 12 Allerød Kommune

Læs mere

Landsdækkende dagblade Gruppe B

Landsdækkende dagblade Gruppe B Regionale dagblade Landsdækkende dagblade Omnibus/business Landsdækkende dagblade Gruppe B Alle dagblade Alle landsdækkende dagblade Landsdækkende dagblade Omnibus/business Landsdækkende dagblade Tabloid

Læs mere

PLO Analyse 2/3 af landets læger har nu lukket for flere patienter

PLO Analyse 2/3 af landets læger har nu lukket for flere patienter PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato 11. september 2017 PLO Analyse 2/3 af landets læger har nu lukket for flere patienter Hovedbudskaber: Det meste af Nordjylland, det sydlige Sjælland og Lolland-Falster,

Læs mere

Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register

Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Personer med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst Beløb totalt pr. sag Januar 2008* 462.565 185.084 4,37% 2,50 kr 7.301.684.757

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage. Åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage. Åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2008 101 København 243,6 2,5 241,1 251 9,9 147 Frederiksberg 248,0 0,0 248,0 251 3,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 251-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 251-155 Dragør 244,0 0,5 243,5

Læs mere

Til Folketinget - Skatteudvalget

Til Folketinget - Skatteudvalget Skatteudvalget 2009-10 L 221 Svar på Spørgsmål 25 Offentligt J.nr. 2010-311-0047 Dato: 9. juni 2010 Til Folketinget - Skatteudvalget L 221 - Forslag til Lov om ændring af personskatteloven, ligningsloven

Læs mere

Økonomi- og Indenrigsministeriets Kommunale Nøgletal

Økonomi- og Indenrigsministeriets Kommunale Nøgletal Økonomi- og Indenrigsministeriets Kommunale Nøgletal Kom.nr 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Undervisningsudgifter (netto) pr. 7-16-årig 1 Langeland Kommune 482 70.751 76.934 84.097 97.876 91.227 91.743 2

Læs mere

KOMMUNENAVN UDDANNELSE ANTAL

KOMMUNENAVN UDDANNELSE ANTAL Kompetencefondsansøgninger for de enkelte kommuner på HK Kommunals område Godkendte ansøgninger pr. kommune. Fra 1.10.13 til 1.12.15 Alle arbejdsområder samlet "Ikke registreret" og "anden udannelse" er

Læs mere

Andel af personer registreret med sager i RKI register

Andel af personer registreret med sager i RKI register 8,00% Andel af personer registreret med sager i RKI register Juli 2010 4,62% 6,48% 6,92% 6,71% 7,08% 6,90% 7,43% 7,19% 7,50% 7,49% 7,00% 6,00% Januar 2011 4,72% 4,80% 5,00% i RKI registret 0,47% 0,49%

Læs mere

LO s jobcenterindikatorer

LO s jobcenterindikatorer 1 Indholdsfortegnelse Jobcenter Side Jobcenter Side Albertslund 10 Køge 27 Allerød 18 Lejre 40 Assens 47 Lemvig 68 Ballerup 4 Lolland 41 Billund 55 Lyngby-Taarbæk 13 Bornholm 45 Mariagerfjord 89 Brøndby

Læs mere

LO s jobcenterindikatorer 1. Indholdsfortegnelse

LO s jobcenterindikatorer 1. Indholdsfortegnelse Jobcenter København... 2 Jobcenter Frederiksberg... 3 Jobcenter Ballerup... 4 Jobcenter Brøndby... 5 Jobcenter Gentofte... 6 Jobcenter Gladsaxe... 7 Jobcenter Glostrup... 8 Jobcenter Herlev... 9 Jobcenter

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2016-17 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt MINISTEREN Beskæftigelsesudvalget Folketinget Dato J. nr. 29. november 2016 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København

Læs mere

Experians RKI-analyse. Januar 2015

Experians RKI-analyse. Januar 2015 Experians RKI-analyse Januar 2015 Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Andel Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst registreret person

Læs mere

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K Landsdækkende Dagblade Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K Børsen Møntergade 19, 1140 København K Morgenavisen JyllandsPosten Grøndlasvej

Læs mere

Experians RKI-analyse. 1. halvår 2016

Experians RKI-analyse. 1. halvår 2016 Experians RKI-analyse 1. halvår 2016 Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Andel Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst registreret person

Læs mere

Danmark - Regionsopdelt Andel af befolkningen der er registreret i RKI registret Udvikling januar juli 2008

Danmark - Regionsopdelt Andel af befolkningen der er registreret i RKI registret Udvikling januar juli 2008 Danmark - Regionsopdelt af befolkningen der er i RKI registret Udvikling januar 2007 - juli 2008 5,50% Jan. 2007-4,69% Juli 2007-4,67% 5,00% Jan. 2008-4,66% Juli 2008-4,70% 5,11% 5,18% 5,25% 5,28% 4,93%

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget L 113 endeligt svar på spørgsmål 38 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget L 113 endeligt svar på spørgsmål 38 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2015-16 L 113 endeligt svar på spørgsmål 38 Offentligt Folketingets Beskæftigelsesudvalg udvalg@ft.dk Finn Sørensen (EL) Finn.S@ft.dk Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061

Læs mere

Bilag 2: Klyngeinddeling jobcentre

Bilag 2: Klyngeinddeling jobcentre Bilag 2: Klyngeinddeling jobcentre Tabel B1 Alle ydelsesgrupper Klynge I mere end 20 pct. over median Obs antal Præd antal Rang 360 Lolland 104,2 93,5 1 482 Langeland 92,4 89,3 2 400 Bornholm 82,6 83,7

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med 2. kvartal + 3. samt. Søndagsaviser BT 168.000 145.000 137.000 Berlingske 214.000 196.000 183.000

Læs mere

Tema 1: Status for inklusion

Tema 1: Status for inklusion Segregeringsgrad Tema 1: Status for inklusion Udvikling i segregeringsgrad januar 2015 - Andelen af segregerede elever i specialklasse på almenskole Pct. Pct. -point Pct. Pct. -point Hele landet 4,7% Hele

Læs mere

Oversigt over 3 natur i de nye kommuner

Oversigt over 3 natur i de nye kommuner Oversigt over 3 natur i de nye kommuner På baggrund af data fra Miljøportalens Arealinformation præsenteres her en oversigt over fordelingen af 3 beskyttede naturtyper i de nye kommuner og regioner. De

Læs mere

Klamydiaopgørelse for 2012

Klamydiaopgørelse for 2012 Klamydiaopgørelse for 2012 Opgørelserne over hvor mange klamydiatilfælde, der er fundet i hver kommune skal tolkes med forsigtighed og kan ikke sammenlignes fra kommune til kommune. Der kan nemlig være

Læs mere

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: /

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: / Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: 211808 / 2409759 Store ændringer i liggetiderne på boligmarkedet I store dele af landet var liggetiderne lavere i de første seks måneder af 2017 i forhold til sidste

Læs mere

Skatteudvalget L 102 endeligt svar på spørgsmål 3 Offentligt

Skatteudvalget L 102 endeligt svar på spørgsmål 3 Offentligt Skatteudvalget 2016-17 L 102 endeligt svar på spørgsmål 3 Offentligt 16. januar 2017 J.nr. 16-1389754 Til Folketinget Skatteudvalget Vedrørende L 102 - Forslag til Lov om ændring af lov om inddrivelse

Læs mere

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE NOTAT 18. juni 2007 Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE Formålet med NY CHANCE TIL ALLE er at hjælpe personer, der har modtaget passiv offentlig forsørgelse i lang tid, ind

Læs mere

Bilag til Profilmodel 2013 på kommuneniveau

Bilag til Profilmodel 2013 på kommuneniveau Bilag til Profilmodel 2013 på kommuneniveau Dette bilag indeholder to tabeller. Tabel 1 viser andelen af ungdomsårgang 2013, der forventes at opnå en ungdoms, mindst en, en videregående og en lang videregående

Læs mere

Flere elever går i store klasser

Flere elever går i store klasser ANALYSENOTAT Flere elever går i store klasser November 2016 I det følgende analyseres udviklingen i antallet af elever i folkeskolens klasser på baggrund af tal fra Indenrigsministeriet og svar fra undervisningsministeren.

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt 4. marts 2016 J.nr. 16-0151018 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 227 5. februar 2016 (alm.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 208.000 208.000 178.000

Læs mere

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Et særligt kendetegn ved Danmarks geografi er, at vi har en af verdens længste kystlinjer set i forhold til landets størrelse. Den lange danske kystlinje

Læs mere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere 16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere Ja Nej alle n København 8 92 100 1,350 Frederiksberg

Læs mere

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 440. Offentligt

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 440. Offentligt Social- og Indenrigsudvalget 21-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 44 Offentligt Sundheds- og Ældreudvalget 21-16 SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 676 Offentligt Holbergsgade 6 DK-17 København

Læs mere

Anvisninger i den almene boligsektor i 2016

Anvisninger i den almene boligsektor i 2016 TEMASTATISTIK 2017:1 Anvisninger i den almene boligsektor i 2016 Der er anvist 83.910 boliger i den almene boligsektor i løbet af 2016. Størstedelen af boligerne anvises til personer på ekstern venteliste

Læs mere

Bilag: HK s ledighed fordelt på afdelinger

Bilag: HK s ledighed fordelt på afdelinger Bilaget til HK s Ledighedsrapport omfatter ledighedsstatistik for medlemmer af HK s a-kasse fra Statistikbanken og jobindsats.dk opdelt på afdelingerne. Bilaget omfatter følgende tabeller: Tabel 1: Fuldtidsledige

Læs mere

Analyse: Anvendelsen af Joblog 2015

Analyse: Anvendelsen af Joblog 2015 Analyse: Anvendelsen af Joblog 2015 I forbindelse med diskussionerne om placering af ansvaret for at håndhæve lediges rådighedsforpligtelse har a kassernes brancheorganisation AK Samvirke analyseret tallene

Læs mere

Bilag til Profilmodel 2011 på kommuneniveau

Bilag til Profilmodel 2011 på kommuneniveau Bilag til Profilmodel 2011 på kommuneniveau Af Tine Høtbjerg Henriksen Dette bilag indeholder én tabel. Tabel 1 viser andelen af ungdomsårgang 2011, der forventes at opnå en ungdoms, mindst en ungdoms

Læs mere

Målgruppeprofil: Fordeling af læsere af dagbladsgrupper efter geografi (%) i 2013

Målgruppeprofil: Fordeling af læsere af dagbladsgrupper efter geografi (%) i 2013 4 Målgruppeprofil: Fordeling af læsere af dagbladsgrupper efter geografi (%) i 0 1 1 1 1 11 0 1 1 1 Nordjylland Vestjylland Østjylland Sydjylland % 4 4 4 4 4 1 1 1 1 41 4 Fyn Bornholm, Vest og Sydsjælland

Læs mere

AKTUEL GRAF 8. Stemmeberettigede og unge førstegangsvælgere i kommunerne ved KV13. Jonas Hedegaard Hansen, Ph.d.-studerende

AKTUEL GRAF 8. Stemmeberettigede og unge førstegangsvælgere i kommunerne ved KV13. Jonas Hedegaard Hansen, Ph.d.-studerende C E N T E R F O R V A L G O G P A R T I E R I N S T I T U T F O R S T A T S K U N D S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T AKTUEL GRAF 8 Stemmeberettigede og unge førstegangsvælgere i kommunerne

Læs mere

Kun de 9 pct. rigeste betaler topskat i 2022

Kun de 9 pct. rigeste betaler topskat i 2022 Kun de 9 rigeste betaler topskat i 2022 Nye tal fra Skatteministeriet viser, at der i 2022 skønnes at være ca. 437.000 topskattebetalere. Det er mere end en halvering siden 2008, hvor godt 1 million danskere

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

LO's jobcenterindikatorer 2. kvartal 2016

LO's jobcenterindikatorer 2. kvartal 2016 Dokumentet indeholder to sider for hvert jobcenter - indikatorværdier og antal forløb bag beregningen af indikatorværdier. Du kan nemt springe frem til den ønskede side ved at skrive sidetallet i feltet

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark Danskerne vil til hovedstaden! Analysen bygger på knap 160.000 boligsøgninger fra Danmarks største boligportaler Boligdeal.dk og Boligønsker.dk. Søgningerne er foretaget i tidsrummet fra d. 01/10 2015

Læs mere

Bilag til Profilmodel 2015 på kommuneniveau

Bilag til Profilmodel 2015 på kommuneniveau Bilag til Profilmodel 2015 på kommuneniveau Dette bilag indeholder to tabeller. Tabel 1 viser andelen af ungdomsårgang 2015, der forventes at opnå mindst en ungdoms, en erhvervskompetencegivende, en videregående

Læs mere

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE Vi har regnet på den nye af en for et gennemsnitligt parcel- eller rækkehus i de forskellige kommuner. Allerede i dag er der stor forskel på erne og dermed også stor

Læs mere

Bilag til Profilmodel 2012 på kommuneniveau

Bilag til Profilmodel 2012 på kommuneniveau Bilag til Profilmodel 2012 på kommuneniveau Dette bilag indeholder to tabeller. Tabel 1 viser andelen af ungdomsårgang 2012, der forventes at opnå en ungdoms, mindst en, en videregående og en lang videregående

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014 De nye læsertal for 2. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 sammenlignet med 2. halvår 2014 Søndagsaviser BT 223.000 208.000 191.000 Berlingske

Læs mere

Reduktion i topskatten går til Nordsjælland

Reduktion i topskatten går til Nordsjælland Reduktion i topskatten går til Nordsjælland Topskatten betales af de personer i Danmark med de højeste indkomster, og de bor i høj grad i kommunerne i Nordsjælland og omkring København. Hvis man vælger

Læs mere

MONOPOLBRUDS UDRULNINGSOVERBLIK. Version 1.0 marts 2016, baseret på tidsplan for projekter i monopolbruddet af januar 2016

MONOPOLBRUDS UDRULNINGSOVERBLIK. Version 1.0 marts 2016, baseret på tidsplan for projekter i monopolbruddet af januar 2016 MONOPOLBRUDS UDRULNINGSOVERBLIK Version 1.0 marts 2016, baseret på tidsplan for projekter i monopolbruddet af januar 2016 SAPA UDRULNING SAPA udrulningsforløb IDRIFTSÆTTELSESDATO GO-LIVE STS er konfigureret

Læs mere

Andel af elever i den almindelige undervisning i folkeskolen, 2016/17

Andel af elever i den almindelige undervisning i folkeskolen, 2016/17 Inklusionsgrad Andel af elever i den almindelige undervisning i folkeskolen, 2016/17 Dette notat giver overblik over andelen af elever i den almindelige undervisning den såkaldte inklusionsgrad. 95,2 procent

Læs mere

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000.

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000. 2. Asylkontor db UDLÆNDINGESTYRELSEN Kommunernes Landsforening Kommune Kontaktrådene Dato: 12. december 2013 Sagsnummer: 13/013100 Sagsbehandler: pep Forhøjelse af landstallet for 2014 Det følger af Integrationslovens

Læs mere

Resultaterne er opdelt i ni landsdele. En liste over hvilke kommuner, der indgår i de respektive landsdele, kan findes bagerst i dette notat.

Resultaterne er opdelt i ni landsdele. En liste over hvilke kommuner, der indgår i de respektive landsdele, kan findes bagerst i dette notat. AN AL YS E N O T AT 26. november 2012 Geografiske forskelle i resultater fra undersøgelsen af de vedtagne budgetter for 2013 på skoleområdet Danmarks Lærerforening har gennem foreningens lokale lærerkredse

Læs mere

Experian RKI analyse 1. halvår 2013

Experian RKI analyse 1. halvår 2013 Experian RKI analyse 1. halvår 2013 Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Andel Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst registreret person

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere Analyse 2016: I disse kommuner vil danskerne bo og ikke bo Analysen bygger på de knap 160.000 boligsøgerannoncer og boligsøgeragenter som boligsøgere har oprettet i perioden 01/10 2015 til d. 01/10 2016.

Læs mere

Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner

Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner I juni var der 312 tvangsauktioner. Det er 11 flere end i maj. Det viser Danmarks Statistiks sæsonkorrigerede tal for juni 2014. Overordnet set er antallet

Læs mere

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år.

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. NOTAT September 2008 Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. J.nr. 06-634-12 2. kontor/upe Formålet med NY CHANCE TIL ALLE er at hjælpe personer, der har modtaget

Læs mere

Tal for klamydiatilfælde. på kommuner

Tal for klamydiatilfælde. på kommuner Tal for klamydiatilfælde fordelt på kommuner OPGØRELSE OVER KLAMYDIATILFÆLDE BLANDT 15- TIL 29-ÅRIGE I PERIODEN 2012 2015 2016 Opgørelse over registrerede klamydiatilfælde i 2015 Følgende tal er opgørelser

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 82 Offentligt

Børne- og Undervisningsudvalget BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 82 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget 2015-16 BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 82 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget Christiansborg Økonomi- og Koncernafdelingen Frederiksholms Kanal 25 1220 København

Læs mere

Tal for klamydiatilfælde

Tal for klamydiatilfælde Tal for klamydiatilfælde fordelt på kommuner OPGØRELSE OVER KLAMYDIATILFÆLDE BLANDT 15- TIL 29-ÅRIGE I PERIODEN 2012 2016 2017 Opgørelse over registrerede klamydiatilfælde i 2012-2016 Følgende tal er opgørelser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016 De nye læsertal for 2. halvår 2016 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2015 og 1. halvår 2016 sammenlignet med 2. halvår 2016 Søndagsaviser BT 179.000 143.000 146.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 sammenlignet med 2. kvartal + 3.. kvartal 2014 og 4. kvartal 2014 +. Søndagsaviser

Læs mere

Befolkningens alderssammensætning hvor mange ældre er der?

Befolkningens alderssammensætning hvor mange ældre er der? Befolkningens alderssammensætning hvor mange ældre er der? Folkepensionsalderen er i dag 65 år. Derfor er det her valgt at tage udgangspunkt i de 65+årige som ældre, selvom folkepensionsalderen tidligere

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 5 Offentligt

Børne- og Undervisningsudvalget BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 5 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget 2016-17 BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 5 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget Christiansborg Økonomi- og Koncernafdelingen Frederiksholms Kanal 25 1220 København

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 De nye læsertal for 1. halvår 2012 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2011 samt 2. halvår 2011 sammenlignet med 1. halvår 2012.

Læs mere

Budgetår Hele kr priser

Budgetår Hele kr priser Social-udvalg Driftsønske Skema DRI Budgettering af Værdighedsmilliarden Forslag nr. 2 Budgetår Hele 1.000 kr. - 2017 priser 2017 2018 2019 2020 I alt 0 0 0 8.740 Indtægtsbudget vedr. Værdighedsmilliarden

Læs mere

PLO Analyse Stigende antal patienter pr. læge

PLO Analyse Stigende antal patienter pr. læge PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato 17. juli 2017 PLO Analyse Stigende antal patienter pr. læge Sagsnr. 2017-3110 Aktid. 559353 Hovedbudskaber Det gennemsnitlige antal patienter (sikrede) pr. læge er

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015 De nye læsertal for 1. halvår 2015 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2014 og 2. halvår 2014 sammenlignet med 1. halvår 2015 Søndagsaviser BT 208.000 191.000 162.000 Berlingske

Læs mere

ANALYSENOTAT Konkurrenceudsættelsen stagnerer

ANALYSENOTAT Konkurrenceudsættelsen stagnerer ANALYSENOTAT Konkurrenceudsættelsen stagnerer AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE OG MARKEDSCHEF JAKOB SCHARFF Nye tal omkring Indikator for Konkurrenceudsættelse (IKU) der måler hvor stor en del af de konkurrenceegnede

Læs mere

Undervisningsudvalget UNU Alm.del Bilag 5 Offentligt

Undervisningsudvalget UNU Alm.del Bilag 5 Offentligt Undervisningsudvalget 2016-17 UNU Alm.del Bilag 5 Offentligt Økonomi- og Koncernafdeling Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20453044

Læs mere

Notat. Personaleomsætningen i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Personaleomsætningen i kommunerne. Bo Panduro Notat Personaleomsætningen i kommunerne Bo Panduro Personaleomsætningen i kommunerne VIVE og forfatterne, 2017 e-isbn: 978-87-93626-21-8 Layout: 1508 Projekt: 11351 VIVE Viden til Velfærd Det Nationale

Læs mere

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011 Medieanalyse Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland August-november 211 Nøgletal Omtale af akuttelefonen: Antal, læsertal og estimeret annonceværdi Antal Positive Neutrale Negative Bruttolæsertal

Læs mere

Lovtidende A 2010 Udgivet den 26. november 2010

Lovtidende A 2010 Udgivet den 26. november 2010 Finansudvalget - FIU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 8 Offentligt Lovtidende A Udgivet den 6. november. november. Nr. 85. Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse, vurderingsankenævnskredse,

Læs mere

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst)

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Nr. Kommune Nr. Kommune Nr. Kommune 1 155 Dragør 12,3 1 155 Dragør 11,2 1 155 Dragør 10,8 2 480 Nordfyns 12,9 2 727 Odder 12,4

Læs mere

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 Salgstider, 2014 Tvangsauktioner, 2014 dage Antal Andel af alle Frederiksberg 78% Hvidovre 4,6%

Læs mere

Tal for din folkeskole - her præsenteres nyeste nøgletal på skoleområdet

Tal for din folkeskole - her præsenteres nyeste nøgletal på skoleområdet 1 - Borgmesterbrev om nyeste nøgletal på skoleområdet. Hører til journalnummer: 17.01.00-A00-31-16 Til borgmesteren Tal for din folkeskole - her præsenteres nyeste nøgletal på skoleområdet KL s bestyrelse

Læs mere

Udbudspligt og mål for konkurrenceudsættelse

Udbudspligt og mål for konkurrenceudsættelse DI Den 23. november 2010 Udbudspligt og mål for konkurrenceudsættelse I oplægget til Vækstforums kommende møde om konkurrence er det bl.a. foreslået, at der indføres udbudspligt på udvalgte kommunale opgaver.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 De nye læsertal for 1. halvår 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 1. halvår samt 2. halvår 2006. Søndagsaviser B.T. 515.000

Læs mere

Færre udnytter muligheden for at gå på efterløn Målt i forhold til alle, der har mulighed for at gå på efterløn, er udnyttelsesgraden faldet.

Færre udnytter muligheden for at gå på efterløn Målt i forhold til alle, der har mulighed for at gå på efterløn, er udnyttelsesgraden faldet. Ældre Sagen september 213 Efterlønsmodtagere Antallet af efterlønsmodtagere falder Fra 27 til 212 er antallet af fuldtids-efterlønsmodtagere 1 faldet fra 138.11 til 13.272 personer svarende til et fald

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 135 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 135 Offentligt Skatteudvalget 2016-17 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 135 Offentligt 10. januar 2017 J.nr. 16-1844169 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 135 af 13. december 2016

Læs mere

Notat. Klassekvotienter og andel elever i privatskoler i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Klassekvotienter og andel elever i privatskoler i kommunerne. Bo Panduro Notat Klassekvotienter og andel elever i privatskoler i kommunerne Bo Panduro Klassekvotienter og andel elever i privatskoler i kommunerne VIVE og forfatteren, 2017 e-isbn: 978-87-93626-13-3 Layout: 1508

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013 De nye læsertal for 2. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2012 samt 1. halvår 2013 sammenlignet med 2. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro Notat Kommunalvalg Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne Bo Panduro Kommunalvalg - Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen

Læs mere

Nedenfor gennemgås fremgangsmåden ved beregningen af målet, herunder målet for det enkelte jobcenter.

Nedenfor gennemgås fremgangsmåden ved beregningen af målet, herunder målet for det enkelte jobcenter. NOTAT 24. august Bilag A Fastsættelse af mål 1: Antal kontanthjælpsmodtagere i matchgruppe 4 i virksomhedsaktivering Kampagnens mål 1 er, at der på månedsbasis er 9.000 kontant- og smodtagere matchgruppe

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 sammenlignet med 4. kvartal 2012 + og 2. kvartal + 3. kvartal 2012. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2014 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2013 og 4. kvartal 2013 + 1. kvartal

Læs mere

Iværksætterate Sorø den 3. januar Fremgangsmåde for beregning af iværksætterrate for Kolonne 1 Angivelse af det geografiske område

Iværksætterate Sorø den 3. januar Fremgangsmåde for beregning af iværksætterrate for Kolonne 1 Angivelse af det geografiske område Iværksætterate 2011 Sorø den 3. januar 2011 Fremgangsmåde for beregning af iværksætterrate for 2011 Kolonne 1 Angivelse af det geografiske område Kolonne 2: Det samlede antal CVR numre der er, inden for

Læs mere

Danskernes afstand til nærmeste skadestue

Danskernes afstand til nærmeste skadestue Louise Kryspin Sørensen og Morten Bue Rath 31. August 2011 Danskernes afstand til nærmeste skadestue Antallet af skadestuer er halveret fra 69 skadestuer i 199 til 3 skadestuer i 2011. Dette afspejler

Læs mere

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Hidtil har fremgangen på arbejdsmarkedet været mest tydelig i og omkring København og Århus. Det seneste år er mange nye kommuner dog kommet bedre med.

Læs mere

Experians RKI-analyse 2014 Juli 2014

Experians RKI-analyse 2014 Juli 2014 Experians RKI-analyse 2014 Personer med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Sag-snit pr. Analyse Personer Vækst person Beløb totalt pr. sag Januar 2008* 462.565 185.084 4,37% 2,50

Læs mere