CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK"

Transkript

1 NR CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK

2 Formand Convoy 315 Mr Keis Næstformand: Convoy 148 Flemming Fomsgaard Henning V Olsen Kasser.: Convoy 850 Fynboen Claus Filipsen Best. Convoy 78 Leo Høier Best. Convoy 569 Frank Rasmussen Så er der atter et blad på gaden, meget er sket siden sidst. Veteran Silkeborg,- Hornum Truckshow,- Ørbæk Marked.- Ballerup Og sidst men ikke mindst Ishøj Truckshow. Bestyrelsen har ændret sig en smule, da Thomas har valgt at stoppe, da han ikke mere kunne finde gejsten, vi takker for det arbejde som du har lagt i bestyrelsesarbejdet. Som erstatning er Frank Rasmussen indtrådt i bestyrelsen. I skrivende stund er vi tæt på at have 2000 medlemmer på vores side på Facebook Der skal også lyde en STOR TAK til Mr Keyman for sponsoratet med udsendelsen af sidste nummer af Break 19. Tusind Tak for det. Juleshow arbejder vi p.t. med at få stablet på benene i Jylland bliver det hos VOLVO Horsens d og på Sjælland bliver det d Hos VOLVO Ringsted.

3 Kontingent.: Betaling af kontingent er SIDSTE BANKDAG I NOVEMBER og indbetalingen er på det velkendte reg.: 1551 Konto.: og kasseren vil blive rigtig glad hvis folk vil skrive deres CB nr i tekstfeltet og ikke andet. Og vi fortsætter uændret med 400,oo kr og til dem som har rundet de 65 er det 200,oo kr. Husk der er snart Juleshow Lørdag d ,00 VOLVO HORSENS Søndag d ,00 VOLVO RINGSTED Truckshow. Ja dem har der været en del af i løbet af sommeren. Silkeborg var endnu engang stedet hvor de gamle lastbiler bliver støvet af. Hornum Truckshow var et af de nye, nu hvor Borgergård har lukket ned, Ballerup var også en af de nye steder,godt nok lige i ferien, men noget som der kan bygges videre på. Holland Ja der kunne skrives endnu et blad om hvordan de hygger sig til Truckfestival Assen,vildt mange biler,der ku deles mange kom igen priser ud, men der var sandelig også mange som skulle ha en 1. plads. Bornholm må siges at være en af de steder hvor folk kommer igen og igen. Ørbæk de tossede Truckere gjorde det igen, atter satte de rekord i uddelingen til børneafdelingen i Odense. Ishøj var i nye klæder, og Nordig Trophy havde så valgt at lægge sig samme weekend, og det havde Nordfalster så også, til trods for at de sidste år beklagede at de havde lagt det samme weekend, men okay, man må så bare tage sine forbehold i Men blad bare videre og se små glimt fra nogle af de steder CB var tilstede.

4 BREAK 19 Silkeborg Veteran Igen i år var der virkelig noget at kigge på i Silkeborg. 115 tilmeldte biler hvoraf 29 var nye restaurerede biler, godt der er nogle som brænder for at bevare flotte klenodier Finn Bjerremann klar med linsen Hollandsk MACK En stor ros til Jens Chr Konrad for det store arbejde med at arrangere, og så er det hele overstået på bare 1 dag, men et er sikkert, igen i 2016 tror jeg der atter er nostalgi i luften over Silkeborg og omegn. Rigtig mange udlændinge var i år troppet op i Silkeborg, og det var fine sager de havde med,så hvem ved måske der er lidt mere nyt blod i flokken i 2016

5 BREAK 19 Hornum Truckshow gæve gutter som har gjort et stort arbejde med at få stablet et show på benene, efter at Erik Nielsen Aars sammen med sin kone Margith igennem mange år stod for Showet i Borregaard som samlede rigtig mange flotte biler fra både nær og fjern Tobias med tro følge svend på inspektion pladsen rundt, hvor man kan se stort set alle afskygninger af biler, lige fra små RC Trucks, til de lidt større ombyggede modeller bla. En ombygget herregårdsvogn fra vort svenske broderland, en volvo 210 B18 med sænket tag en boogie aksel hævebar, med stacks og en modificeret 500kg brenderup trailer. Mercedes-MAN-VolvoScania-Iveco-Kenworth-Peterbilt -Frigthliner, alle er de på plads vinderbiler fra Ishøj-Nordic Trophy. Alt i alt et godt arrangement som godt kan tåle lidt flere biler, en glimrende fest Lørdag aften, hvor der var mulighed for en svingom til en veloplagt DJ. Vejret viste sig ikke fra den allerpæneste side, men det var dog tåleligt med den smule vand som kom, vinden var snarer en større forstyrelse, da RC teltet begyndte at flytte på sig, men blev dog reddet i sidste sekund inden det fløj over til naboen.

6 BALLERUP Kræmer og Truckerfestival

7 CB Truckshow Ballerup 2015 Endnu et CB Truckshow er afviklet, denne gang var det et samarbejde mellem Ballerup Kræmmerfestival og Convoy Buddy CB Truckers Club der bevirkede at der for første gang kunne bydes velkommen til CB Truckshow i Ballerup. Ideen havde sådan set ligget og ventet på en mulighed for at blive luftet i CB, så på et møde i efteråret 2014 hvor vi bl.a talte om aktiviteter i 2015 blev ideen foreslået og der var enighed om at der blev taget kontakt til Ballerup Kræmmerfestival. Tilbagemeldingen var positiv og kom ret hurtigt ud fra det fremsendte materiale omkring klubbens historik og aktiviteter rundt om i landet så CB`s forespørgsel om deltagelse i 2015 var hermed et faktum og der blev sat i værk med det forberedende omkring info til medlemmerne, tilmelding m.m. Det blev trods ferietid et hyggeligt truckshow med 30 deltagende biler som alle hver især med deres medbragte gode humør var på plads da der blev åbnet for publikum lørdag formiddag. Musikalsk underholdning blev det også til, mange af deltagerne lyttede til gamle Shubidua hits fra Michael Hardinger Band fredag aften og Infernal lørdag aften i Ådalen. Der var dømt hygge ved og udenom bilerne fra start til slut og det blev en fantastisk weekend som CB rundede af med deltagerpokaler, præmieoverrækkelse til de 7 gruppevindere, publikums favorit samt konkurrencevinder prisen som var en helikopter tur sponseret af Ballerup Kræmmerfestival. Ballerup Kræmmerfestival blev i år besøgt af over hvoraf mange af de besøgende har lagt vejen forbi CB udstillingspladsen Dette års CB Truckshow i Ballerup kan betegnes som en succes så måske vil Convoy Buddy være på plakaten når Ballerup Kræmmerfestival byder velkommen i 2016.

8 Resultatet fra Ballerup Kræmmerfestival & CB Truckshow 2015 Årets deltagelse blev afsluttet med pokal overrækkelse. Der var 6 blandede grupper, hvor det som noget nyt var chaufførerne selv der stod for bedømmelsen ud fra de kriterier som var fastlagt af CB. Bedømmelsen varede et par timer, resultaterne blev optalt og der blev fundet 1 grp vinder i hver. Udover de 6 blandede grupper var der veteran grp, og største vognpark, en nyhed blev det også til "Kom igen prisen" samt Publikums prisen / Publikums favorit som i år havde en overraskelse at byde på til den der blev udtrukket i lodtrækningen. En helikoptertur sponseret af Ballerup Kræmmerfestival var sat på højkant og der blev afleveret stemmesedler til publikum som havde til søndag kl 14 at give deres bud. Optælling blev foretaget og vinderen fundet. Deltagerne fik gruppevis hver en deltagerpokal hvorefter vinder af grupperne blev afsløret. Vinder grp 1: Lasse P.O NielsenVolvo FM 500. Vinder grp 2: Jack Havsholm GTD Scania T Vinder grp 3: Tage Bonke Scania R 520 Topliner. Vinder grp 4: Lasse City Container Volvo FM 500. Vinder grp 5: Claus Hallengren Scania R 500. Vinder grp 6: Peter P.O Nielsen Volvo FH 4. Vinder veteran grp: Tonny Licht Morris. Største vognpark: 3 x 53 Publikums favorit: Peter P.O Nielsen Publikums favorit konkurrencen om en helikoptertur blev vundet af Erik Pedersen Ølstykke. " Kom igen prisen " Thomas ( Elvis ) Reanult Lander. Stort tillykke til jer alle På vegne af Convoy Buddy CB Truckers Club Tak til Ballerup Kræmmerfestival 2015 BKF servicefolk, publikum, buddy,s samt alle jer der deltog. Foto: Leo Højer Karsten Klok

9 Truckfestival Assen Holland. Ja, sad en fredag aften og tjekkede ud hvad der lige skete i weekenden, og pludselig faldt mit blik på en udstilling i Holland, så tidlig Lørdag morgen kl 4.00 lettede jeg hjemmefra, og 5 timer senere hold jeg i Assen Holland. Hold nu op, når Hollænder holder truckfest, så er der fest, blev mødt af en plads,hvor der stort set ingen system var udover at der var et organiseret rod af gud ved hvor mange firmaer, men alle var rettet ind efter første bil på pladsen, og så var der for ca hver m opstillet en trailer med et mobildiskotek, og højtalere så store som runde tårn, som var skruet op til et niveau en stor del over det tilladte, men lige meget for m længere fremme stod nok et mobildisko med hollandsk popmusik, næste sted var det alpenjodler musik, videre i rækken og så var det noget nymodens tekno, og jeg kunne blive ved, det ville ingen ende tage et sted mellem biler var kastet rundt om racerbanen og her var der fest, i ryttergården var de flotteste biler stillet ind, en del mere system,dog lidt for tæt efter min smag, flotte biler, blev vist frem,og midt i det hele stod der sørme lige et par Danskere, med deres flotte vogne. Helt sikkert et besøg værd til næste år.

10 BREAK 19

11 Store legedag I år var det 12. år i træk at der blev afholt store legedag på Nyker stadion på Bornholm, det bliver også kaldt Nyker maskin og truckershow. Her er stort set alt hvad der kan sidde en motor i samlet fredag og lørdag og altid i uge 32. Landbrug, entrepanør, bilforhandlere, bilklubber,traktortræk og truckpulling, motorcross, lastbiler oma. I år var det 6. år i træk at jeg var derovre og det har efterhånden udviklet sig til en kombineret ferie og arbejdsuge for mig. Turen i år startede for mig fredag i uge 31 hvor jeg fik vaske bil og hentede en trailer, border og stole som jeg havde lånt af Scania academy i Ishøj, her efter var det hjem til vognmanden i Ringsted og pudse bil og få læsset alle det habengut jeg skulle have med derover. Det gik det meste af weekenden med og søndag aften læssede vi min egen bil på traileren så jeg havde noget jeg kunne kører rundt i derovre. Mandag klokken 00,30 var der afgang fra Køge med kurs mod Rønne og efter vi kom i land klokken 06,00 i Rønne tog vi et par timer på øjet på havnen. Vi kørte ud til Vognmand Ole Holm og lånte en rampe hvor vi kunne kører min bil af traileren og herefter gik turen ned på havnen hvor vi satte traileren og så ud til Nordskov camping hvor jeg lejer en hytte hele ugen og hvor jeg er så heldig at jeg kan holde med lastbilen lige ved siden af hytten. Efter udpakning kom p4 Bornholm forbi camping pladsen og vi fik lavet et indslag om trafiksikkerhed og børn i trafikken. Ellers gik de første par dage gik med afslapning sammen med min kæreste Kitty som var kommet til Sjælland allerede fredag aften for at hjælpe med bilen. Onsdag kørte jeg ud på pladsen og fik aftalt hvor jeg skulle holde og så var det en tur på havnen og hente en trailer fra HMF, derefter hentede jeg min egen trailer og efter noget ventetid fik jeg lavet et indslag til TV2 Bornholm og så tilbage til hytten og pudse lidt bil sammen med Kitty som bor i Åkirkeby. Torsdag morgen var det tidligt op og ned til færgen og hente en trailer med maskiner som vi efter morgenmad på pladsen fik tømt sammen med drengene fra Camoni. Traileren blev kørt tilbage på havnen og en middagslur blev taget på campingpladsen. Torsdag eftermiddag blev brugt på de sidste ting på bilen og fredag formiddag stod den på opstilling på pladsen inden åbning klokken 16,00. Fredagen eftermiddag var stille og rolig og gik med at hilse på dem der ankom med biler og der blev som sædvanligt drillet og fortalt løgnehistorier og om aftenen var der som noget nyt fælles spisning med grill og hvad der til hører. Lørdag var så den helt store dag. Vi var ikke så heldige med vejret så min trailer var populær i regnvejret. På trods af vejret fik jeg delt en masse sikkerhedsveste ud og der blev tegnet og guffet slik og bolsjer i stor stil. Der var stor interesse for mit kamera projekt og mange roste det og var glade for at der er nogle der orker at bruge tiden på det. Lørdag aften er der altid stor fest med 600 deltagende og også i år var det en herlig aften. Søndag var det op ved otte tiden og i gang med at læsse og trække trailerne til færgen afsluttende med at vi fik læsset min personbil og så var det tid til afsked og til Rønne for at vente på færgen klokken 17,00. Jeg kom i land i Køge søndag aften klokken 22,30 og så gik det hjem til vognmanden og læsse bil af. Mandag formiddag gik turen til Scania i Ishøj for at aflevere trailer og sige tak for lån.

12 Jeg kan kun anbefale andre at tage turen til Bornholm. Det er super hyggeligt og tager man familien med og har mulighed for at hive et par dage ud af kalenderen er det en oplevelse. I år kostede det 1600 kr. og det er billigt for en tur til solskinsøen. I kan ser meget mere om det på nettet. Jeg har bestilt plads til næste år og hytten er booket. Go vind derude, Baloo. En STOR TAK til SCANIA Set a/s besko. uno-x - Kim Anker

13 Tossede Truckere. Hvad er den nu af, er der tossede truckere i Danmark,næh nej, det er såmænd bare nogle store drenge som forsøger at få så mange som muligt til at spytte lidt i kassen, så overskudet fra Truckshowet på Ørbæk Marked kan kaste lidt mønt af sig til Børneafdelingen på Odense Sygehus, og det er lykkedes endnu engang at generere et overskud, godt hjulpet på vej af en sej bestyrelse,som gang på gang finder nye muligheder,hvordan man skraber penge sammen. Godt hjulpet på vej af en større skare af chauffører som stillede op ved Statoil i Nyborg, med deres flotte biler, drog de i Convoy mod Ørbæk,turen skulle efter sigende havde været et tilløbsstykke fra mange af beboerne langs vejen, og det fortælles at skulle der havde været lidt spindelvæv i truthornene ved ankomsten til Ørbæk, ja så var det fordi at chaufføren havde vinket hele vejen, og ja der blev samlet penge ind helt nøjagtigt 35,100 kr. som nogle af Chaufførerne brugte en lørdag på at køre til sygehuset og aflevere, og primus motor for convoyen Jens Erik Højbo fortæller at det var i hvertfald ikke sidste gang det blev forsøgt. I den forbindelse har jeg erfaret at en gruppe på facebook er i gang med at bruge deres weekend på at besøge børne hospitaler rundt i landet, hvor børnene kan opleve lastbilerne på nært hold, Og mange tak for det at der er så mange som melder sig for at hjælpe, og få nogle oplevelser,som i kan leve på længe efter, det er flot at i gør det, og så er det op til andre om at støtte initativet Gruppen på facebook hedder Lastbiler for børn. Klik dig ind på den og giv dem lidt støtte

14 Ishøj Familie og Truckshow 2015 Atter engang lagde Scania Ishøj plads til et show, denne gang var der udvidet med Ishøj Erhvervsråds medlemmer, samt Bådudstilling, da vejret viste sig fra den pæne side var bådene nødsaget til at blive i Ishøj Havn, men en ældre bybus kørte i pendulfart mellem Ishøj havn og Scania s anlæg på Industribuen. Da Nordic Trophy havde valgt at flytte fremad og Nordfalster kræmmer og truckshow havde valgt samme dato, var der i sagens natur mindre biler end der plejer, men kvaliteten var endnu engang i top. Tilskuermæssigt var det cirka på samme niveau, dog var der flest Lørdag. Ligeledes kom der lige ca 25 veteranlastbiler forbi samt et lignende antal amerikanerbiler, så der var godt fyldt op i Ishøj Afholdelsen af DM i løftevognsræs var et af de nye tiltag, og 1. og 2. pladsen kunne hver gå hjem med en ny løftevogn og 3 pladsen var der også lidt sager til. Thopper sørgede for underholdningen Lørdag og det trak Ishøj linedansere til. Søndag var det Country Roots som gav den gas fra scenen, og selvom det er herrer i den modne alder var hastigheden såmænd ikke sat ned. Søndag blev Danmarksmesteren i båndoprul fundet, også her blev der delt ud af pokaler, og så var det til uddelingen af placeringerne for lastbilerne, alle fik en pokal og da vore sponsorer havde været meget gavmilde var der gaver til alle. Året s Buddy blev udnævnt og det blev CB 100 Jens chr Rank Rasmussen, som ligeledes var vinderen i dm i løftevognsræs samt en 3. plads i hans klasse, så det må siges at det var en rigtig givtig weekend for ham Hvad sker der i ja det må lige stå hen i det uvisse lidt endnu, men noget sker der. Convoy Buddy vil her gerne takke alle sponsorer for deres velvilje.

15 BREAK 19 Knud E Dan Wax Guard Fyns kranudstyr SET a/s 3F- BT-Toyota Industrial Equpment Bevola Scania -Skandi truckparts FD Parts VBG Autotec-TK Trading Din Text Trykboden Berner-Ishøj Kommune FDM Birepo- Continental-Euromaster

16 BREAK 19 De nyeste modeller.ps det er bilerne 2015 De ældste modeller. Og her er det også bilerne

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK HORNUM TRUCKSHOW BALLERUP TRUCKSHOW NR.1 2016 CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK Formand Convoy 315 Mr Keis Næstformand: Convoy 148 Flemming Fomsgaard Henning V Olsen 40833453 Kasser.: Convoy 850 Fynboen

Læs mere

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK NR.4 2015 CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK BREAK 19 Formand Convoy 315 Mr Keis Næstformand: Flemming Fomsgaard Henning V Olsen 40833453 50430511 Convoy 148 Kasser.: Convoy 850 Fynboen Best. Convoy

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan:

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan: Traditionen tro, er der fællespisning lørdag aften kl. 19.30. På Bryghuset i Svaneke. Svaneke Torv 5, 3740 Svaneke Tilmeldingen skal ske til Gitte, senest fredag eftermiddag kl. 15 Aften gril Fællesspisning

Læs mere

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan:

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan: Traditionen tro, er der fællespisning lørdag aften kl. 19.30. På Bryghuset i Svaneke. Svaneke Torv 5, 3740 Svaneke Tilmeldingen skal ske til Gitte, senest fredag eftermiddag kl. 15 Aften gril Fællesspisning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

BERETNING Den 3. marts delte vi kr. ud på Langeskov Rådhus.

BERETNING Den 3. marts delte vi kr. ud på Langeskov Rådhus. BERETNING 2010 Endnu et år er gået, et år der er gået godt i det store hele, men markedsmæssigt, kunne det have været bedre. det kommer jeg tilbage til. Den 3. februar lagde Farver og Fest ud med en aften

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK NR.2 2015 CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK BREAK 19 Formand Convoy 315 Mr Keis Flemming Fomsgaard Næstformand: Convoy 148 Baloo Henning V Olsen 40833453 Kasser / Redaktør. Best. Convoy 78 Convoy 850

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Hammel Hestemarked 30.8-2.9. 2012. I ord og billeder

Hammel Hestemarked 30.8-2.9. 2012. I ord og billeder Hammel Hestemarked 30.8-2.9. 2012 I ord og billeder 40 års jubilæum 2012 var året, hvor Hammel Hestemarked fejrede 40 års jubilæum. Der blev udskrevet en plakatkonkurrence. Vinderplakaten ses her til venstre...

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra Nyhedsbrev Så går vi hen mod efteråret og bladene er ved at falde af træerne i hobetal, vi i bestyrelsen arbejder med at få trådene til at hænge sammen, der er lidt problemer med at parkere ved cku, og

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

komme ind i byen. Men vi fandt frem. Fandt en parkeringsplads, og indrettede os.

komme ind i byen. Men vi fandt frem. Fandt en parkeringsplads, og indrettede os. Hässleholm Maj 2006 En begivenhedsrig tid. Masser af arbejde. Hvis det bare var sådan, at den ene sag afløste den anden, så ville det jo være fint, men den ene sag ligger sig oven i den anden, så det giver

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af.

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Det har været nogle meget spændende, udfordrende og givende måneder,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det

Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det FEBRUAR 2018 No. 3 Banen lige nu Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det Efter nogle dage med frost vurderede

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Betaling af kontingent

Betaling af kontingent NYHEDSBREV Dato 1. maj 2008 Årgang 2, nr. 9 af Lis Göddert I dette nummer: Kalenderen 1 Betaling af kontingent 1 Danish Design 2 Sønderborg Køkkenet 3 Stavgang m.m. Sankt Hans Aften Arrangement 4 5 Maleriudstilling

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere