Borgmester besøg på Byggeren.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borgmester besøg på Byggeren."

Transkript

1 Byggelegepladsen Nymarksvej Fredericia Tlf: Åbninstider Man Fre12:00-17:30 Borgmester besøg på Byggeren. Mandag D. 14 Marts kom Borgmester Thomas Banke på besøg på Byggeren. Han var rundt og se hele Byggeren. Hvor han spillede bordtennis holdte slangen og klappede en ged. Jonas tilbød borgmesteren at lave en pandekage til ham over bål, det takkede borgmesteren ja tak til. Efter borgmesterens eget udsagn blev det en lækker pandekage. Nikolaj fik snakket om døve med borgmesteren. Børnene på Byggeren fik Thomas Banke til at skrive autografer til dem. Cecilie fortæller at Borgmesteren var sød, da han skrev en lille hilsen på det papir han skrev hans autograf på. Vi siger tak for besøget til Borgmesteren. Grisene flytter ind. Så har vi fået nye beboere på Byggeren. Midt i vinterferien flyttede Øffe og Møffe ind nede bag vores kaninhus. Her har de fået deres eget lille fine hus hvor de ligger og sover det meste af dagen. Nu har Byggeren ikke noget køkkenaffald mere da de spiser alt hvad vi har. Selv resterne fra bålmaden, som børnene ikke selv kan spise. Velkommen til Øffe og Møffe.

2 Velkommen til nye forældre og børn. Vi har fået, og får stadig nye børn her på Byggeren. Vi glæder os meget til at se hvad i er for nogen friske drenge og piger, der nu skal til at være Byggerbørn. STORT VELKOMMEN TIL ALLE! Facebook. Husk nu at blive venner med Byggeren på Facebook. Så kan du se Byggeravisen online. Plus du kan følge med i alle de ting der ellers sker på Byggeren. Det er også muligt at få den tilsendt på mail. Du skal bare komme med din adresse til os, så sender vi Byggeravisen hver gang den udkommer.

3 Farvel og tak for denne gang. Efter 5 dejlige måneder på Byggeren, er min 1. praktikperiode ved at være slut. Den 15. April siger jeg tak for denne gang. Og begiver mig tilbage på skolen. Byggeren har været et dejligt sted at være, og jeg kommer til at savne alle jer fantastiske børn, men også de dejlige voksne. Jeg er blevet en oplevelse rigere, og det vil jeg gerne sige jer alle tak for. Hilsen Mette. Fisketur SÅ SKER DET!!! foråret er på vej, solen titter frem,og fuglene synger. Så som vi alle ved kan det kun betyde én ting, FISKETUR. Turen går til trelde put & take sø, og der vil være præmie til den størst fangede fisk. Turene foregår d. 8- april, 11- maj og 8 - juni Så se frem til en super dag med super vejr og godt humør :) Mvh Philip.

4 ROLLESPIL Så er sæsonen igen startet op på byggeren og som vi gjorde det sidste år er det HVER ONSDAG fra til ca. 16. Det er tilladt hvis man selv har udstyr til rollespil at man kan tage det med og bruge det i spillet. Der vil blive introduceret nye ting i år som vil gøre spillet endnu mere spændende en af disse er at der i vores pause er flyttet 2 huletrolde ind på området, vi må se hvad det betyder for vores spil, og vi skal også til at lave lidt samarbejde med Lyng rollespil, så vi kan blive endnu bedre til at spille her på byggeren. Der vil også blive arbejdet på en rollespilsovernatning efter sommerferien, hvor vi skal have et rollespilsmøde med jer børn og finde ud af hvad vi skal lave på en sådan overnatning. AKTIVE T-DAGE Som vi også havde hele sidste år så er vores Aktive T-dage tilbage og vi skal igen i år lave forskellige udendørsaktiviteter såsom boldspil, hockey, amerikansk fodbold, høvdingebold og så videre. Forskellen vil i år være at vi om Tirsdage laver disse aktiviteter her på Byggeren og at vi om Torsdagene vil lave aktivititeter ud af huset. Dette kan også inkludere ture.

5 DRENGEKLUB Vi prøver stadig at holde liv i vores Drengeklub om Fredagen, men vi mangler lidt input fra jer drenge til hvad i kunne tænke jer, jeg har selv nogle ideer, men kunne være fedt at høre om i havde nogle gode. Træværkstedet Indtil solen rigtig kommer frem er der stadig åbent på træværkstedet. Når sommeren rammer os og det bliver sommer, laver vi nogen ting udenfor. Men kom nu ind og se hvad vi kan finde på at lave det er kun fantasien der sætter grænser. Tilbud til Pendlerforældre. Da vi kan se at flere og flere af vores forældre til børnene på Byggeren arbejder i andre byer, kommer her årets TILBUD. Holder du i kø på motorvejen, enten på grund af uheld, isslag og lignende, og kan se at du ikke kan nå at hente dine mindre børn inden vuggestuen/børnehaven lukker, så kontakt Byggeren, så tager vi den store søskende med i bilen og henter lillesøster/bror og tager dem med på Byggeren hvor du så kan afhente børnene samlet, for husk vi lukker først kl 17.30

6 Rodekassen. Har du noget du gerne vil sælge eller noget du gerne vil købe har du nu muligheden for at indrykke en annonce i Byggeravisen. Det koster ikke noget, og det kan være lige fra elefanter til knappenåle. Kontakt Personalet. Så er det ved at være tid. Efter snart 3,5 år på Byggeren er det ved at være tid til jeg skal sige farvel, til alle børn og forældre, og ikke mindst en masse dejlige kollegaer. Jeg skal til den sidste eksamen som ungdomspædagog den 21. Juni. Derfor har jeg så min sidste uge sammen med Byggeren på årets koloni. Jeg siger tak for en rigtig god tid. Og håber på at kunne komme tilbage en dag. Og forsætte mit arbejde på træværkstedet. Mange hilsner Henrik

7 Påske kaffe. Onsdag D. 27 april fra vil vi gerne invitere alle forældre og søskende over på Byggeren, til en kop kaffe eller the. Der vil være mulighed for at finde påskeæg ligesom sidste år. Så kom forbi og få en god dag og hyg jeg på Byggeren. Vi vil gerne høre fra jer pr. telefon senest d. 15. april. Tlf: Vi glæder os til i kommer forbi. Aftenklubben. Hvis du går i 5. klasse er du Velkommen, til at komme i aftenklubben. Vi har åbent Tirsdag og Torsdag fra kl Når du så fylder 13 er du velkommen indtil kl I aftenklubben kan man købe en lille smule at spise eller en sodavand. Derudover spiller vi en del pool og bordtennis. Ser en god film eller sidder bare og hyggesnakker. Så hvis du har lyst, så kig over i aftenklubben. Vi ses.

8 Sommerfest Så er det ved at være på tide at vi skal holde sommerfest på Byggeren. vi skal spille Bingo Banko. Og der vil være mulighed for at købe en pølse fra grillen og en kold sodavand. Vi holder det onsdag 1 Juni. Bingo Banko starter kl og slutter igen omkring kl Pladerne til Bingo Banko vil koste 3 kr. stykket og 4 for 10 kr. Der er en masse gode præmier så kom og hyg med os. For dem der ikke er med til Bingo Banko vil der være aktiviteter rundt om på pladsen. Barnets navn: Tilmelding senest fredag d. 27 maj. Til sommerfest på Byggeren Antal deltagere:

9 Overnatning Så er det tid til at afholde udendørs overnatning på Byggeren. Vi sover i bivuak eller i telt og har bål hele natten. Vi skal også på tur når det er blevet mørkt. Du skal være på Byggeren senest kl og du skal hentes af mor og far senest kl næste morgen. Bagning Hver tirsdag er der bagning med Heidi. Kom og vær med og få lidt godt med hjem. Nogle gange laver vi bolsjer eller slik i stedet for. Torsdag d. 19/5 11 Sidste tilmeldingsfrist Fredag d. 13/5 Fredag d. 10/6 11 Sidste tilmeldingsfrist Mandag d. 6/6 Bålmad Som noget nyt, vil vi forsøge at kombinere rollespil og bålmad. Derfor er der for eftertiden bålmad i rollespilsbyen hver onsdag Børnemøde Den første onsdag i hver måned er der børnemøde på Byggeren. Kom endelig med gode ideer. Du må meget gerne komme forslag i forslagskassen.

10 Pavien Pavien er det kreative værksted på Byggeren, hvor du kan få lov til, at slippe din indre kunstner løs. Aktiviteter i Pavien kan f.eks. være, at lave kort og æsker af karton, smykker lavet af perler eller ting fra naturen, malerier eller pyntegenstande ud af alverdens materialer kun fantasien sætter grænser, og børnene er altid velkommen til at komme med forslag til aktiviteter, hvis der er noget de godt kunne tænke sig at lave. Udover det så er der et rum i Pavien, hvor det er forbudt for drengene! I pigerummet er der mulighed for, at klæde sig ud og f.eks. Lave modeshows eller skuespil. Man kan hygge og slappe af til en film, eller synge karaoke. I april vil vi primært arbejde med dekoration af porcelæn, bl.a. male krus. Men hvis der er nogen der ligger inde med noget porcelæn, som de vil af med så tager vi gerne imod det. Og hvis der skulle blive tid til det, så vil vi også male kasketter / sommerhatte. I maj skal vi lave tasker. Jeg her en masse cowboystof liggende i Pavien, som vi skal lave om til tasker, som kan dekoreres med alt fra perler, bånd osv. Til stofmaling. I juni vil vi have smykkeværksted, som bl.a. vil være hår elastikker og armbånd lavet af gamle cykelslanger, + forskellige smykker lavet af perler og materialer fra naturen, som f.eks. Kan være kokos-skaller. På kreativt gensyn Majbritt.

11 Pigeklubben. Hver fredag holder vi pigeklub på Byggeren, og der er det pigerne der bestemmer hvad vi skal lave. Pigeklubben er for det meste åbent fra kl til , alt afhængig af hvad vi laver. Frem over vil jeg lave en kalender, der vil komme i Byggeravisen, som jeg laver sammen med pigerne, så i kan se hvad der sker 3 måneder frem, og jeg håber selvfølgelig at pigerne bliver ved med, at støtte op, om deres klub. Der vil også blive hængt plakat/ aktivitetsseddel op hver uge, så pigerne bliver mindet om hvad der sker hver uge, og evt. melde sig til, hvis der er en aktivitet, der kræver dette. Fredag d. 1. April. - Shopping nede i midtbyen. Fredag d. 8. April. - Talentshow. (Kom og optræd med dit bedste talent.) Fredag d. 15. April. - Filmhygge. Fredag d. 29. April. - Wellness/skønhedsdag. (Vi plejer og forkæler hinanden.) Fredag d. 6. Maj. - Bowling. (Koster 15 kr.) Fredag d. 13. Maj. - Båldag. (Vi hygger med snobrød og skumfiduser.) Fredag d. 27. Maj. - Forskellige lege ude i det fri. (Stikbold, høvdingebold, rundbold osv.) Fredag d. 3 Juni. - Maddag. (Pigerne bestemmer hvad vi skal lave.) Fredag d. 10 Juni. - Badeland. (Koster 30 kr. Husk cykel + cykelhjelm.) Fredag d. 17 Juni. - Tur på volden. Fredag d. 24 Juni. - Catwalk/Modeshow. Jeg glæder mig til, at hygge med jer piger de næste 3 måneder. Vi ses.. -Majbritt

12 Sommer lejr 2011 Så er det tid til vores sommerlejr. Vi tager afsted i uge 26. Turen går i år til Stensager camping ved Skamlingsbanken i Kolding. Der var vi også sidste år og vi havde en rigtig god tur. Det er en dejlig lille campingplads med eget badeland og en stor legeplads, og tæt på den skønne natur der omgiver Skamlingsbanken. Prisen for hele denne tur er kun 400kr. Dette dækker sund og god kost hele ugen, bustransport og overnatninger. Lommepenge har vi sat til 150 kr. +75kr til evt. gaver til mor og far. De tidligere år har vi sammen med frivillige forældre m/børn været nede og sætte alle teltene op søndagen før, så når vi ankommer mandag er det meget overskueligt, både for børnene og ikke mindst for personalet. Dette gentager vi i år, så derfor mødes de der kan om søndagen kl Nedtagning af telte klare vi selv. Da vi har fået mange nye børn siden sidste lejr, kommer der en mere udførlig forklaring på næste side.

13 Børnenes bagage skal være på byggeren om fredagen d det vil sige telt, sovepose eller dyne, madras og en taske,med tøj (pak tasken efter vejrudsigten) dog er det helt sikkert med badetøj og endelig et eller to håndklæder. Det er meget vigtigt med navn på bagagen, da det skal i de rigtige telte. For de forældre der skal med søndag, skal bagagen naturligvis ikke herhen fredag, det tager i med om søndagen. Børnene skal være her kl. 13 mandag den 27-6 hvor efter vi køre mod campingpladsen. Børnene skal have spist frokost inden de kommer. Hjemmefra har børnene selv fundet ud af hvem de skal sove i telt med og hvem der har et telt. Der vil blive delt 25 kr. i lommepenge ud hver dag efter frokost. Det er en god ide hvis i giver jeres børn nogle frimærker med hjemmefra så de ikke skal bruge deres lommepenge på at sende kort hjem til mor og far. Vi passer selvfølgelig godt på jeres børn. Vi vil selvfølgelig være opmærksomme på, hvis der opstår små problemer eller hvis nogle er kede af det. Der vil altid være flere voksne med i badeland og på stranden. DER MÅ IKKE MEDBRINGES MOBILTELEFONER! Byggeren har sin mobiltelefon med så man kan få kontakt til os på campingpladsen. Tlf Fredag ankommer vi igen til byggeren kl hvor vi forventer at alle børnene bliver afhentet.

14 Tilmelding til sommerlejr Navn. Medbringer telt Ja Nej Skal sove med Bager kage Ja Nej Hjælper med opsætning af telte søndag. Ja Nej Husk Betaling ved tilmeldingen 400,- Der kan også indbetales lommepenge samtidig max 150,- Gavepenge max 75,- Underskrift...

15 Til køleskabet. April. Fredag d. 1. April. - Pigeklub Shopping nede i midtbyen. Fredag d. 8. April. - Pigeklub Talentshow og fisketur for alle. Fredag d. 15. April. - Pigeklub Filmhygge. Onsdag d. 27 april - Påskekaffe for forældre og bedsteforældre. Fredag d. 29. April. - Pigeklub Wellness /skønhedsdag. Maj. Fredag d. 6. Maj. - Pigeklub Bowling. Onsdag d. 11. Maj - Fisketur. Fredag d. 13. Maj. - Pigeklub Båldag. Fredag d. 27. Maj. - Pigeklub Forskellige lege ude i det fri. Torsdag d.19. Maj - Overnatning for alle. Juni. Onsdag d. 1 Juni. - Sommerfest for forældre og bedsteforældre. Fredag d. 3 Juni. - Pigeklub Maddag. Fredag d. 10 Juni. - Pigeklub Badeland og overnatning for alle. Onsdag d. 8 Juni - Fisketur Fredag d. 17 Juni. - Pigeklub Tur på volden. Fredag d. 24 Juni. - Pigeklub Catwalk/Modeshow. Uge 26 Sommerlejr Byggeren holder lukket.

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail:

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER AKTIVITETSKALENDER FEBRUAR AKTIVITET BEMÆRKNINGER Fredag d. 6. Casino-aften for 5. - 7. klasse Se tilmeldingsseddel Uge 7 mandag Hillerød svømmehal Se tilmeldingsseddel Uge 7 onsdag Legejunglen Se tilmeldingsseddel

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Kære alle forældre

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Apr Maj 2013 Jun Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 April 2013 4 Maduge Nicklas Projekt genbrugsdåser Maduge Morten Projekt Smykker m.m. 15 Maduge Louise Projekt Konfirmation sangskulere m.m.

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side 12-13) UK information og teater (side 22-23) Klub Blovstrød

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Maj og Juni 2010. Klub 144 er blevet indehaver af en 18 personers bus! Bussen skal ses som en uundværlig del af arbejdet med børn og unge gående i klubben. Bussens formål er at skabe oplevelser

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder

Læs mere

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune Blå Flag program 2015 Ud i det blå med Sønderborg Kommune Aktivitetskalender Juni Juli August On 1 Aktiv sommer Lø 1 Undervandsjagt + Spis din kyst To 2 Aktiv sommer Sø 2 Snorkelsafari Fr 3 Aktiv sommer

Læs mere

Fredagsbrevet uge 22. Rengøring i kommende weekender: Uge 24 Grøn og Guld 1. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 22. Rengøring i kommende weekender: Uge 24 Grøn og Guld 1. Nyt fra ledelsen. Fredagsbrevet uge 22 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Vi nærmere og afslutningen af skoleåret med hastige skridt...men først er det tid til vores årlige sommerfest hvor vi håber at se jer alle sammen. Sommerfesten

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

SOMMERAKTIVITETER 2014 orbeholdes ndringer f il æ Ret t

SOMMERAKTIVITETER 2014 orbeholdes ndringer f il æ Ret t SOMMERAKTIVITETER 2014 SOMMER MED MANGE TILBUD Nu er det igen sommertid, og som altid tilbyder Greve Kommune en række spændende aktiviteter til børn og unge. Der er rigtig mange tilbud, hvoraf de fleste

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse SBREV April 2013 SBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING Sommerlukket Vi holder lukket for vores ugentlige aktiviteter fra og med mandag den 24. juni. Efter sommerferien starter vi

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Bjælken. 1. Otterup gruppe 1. halvår 2015. Bjælken 1. Otterup 1. halvår 2015 www.1otterup.

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Bjælken. 1. Otterup gruppe 1. halvår 2015. Bjælken 1. Otterup 1. halvår 2015 www.1otterup. D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Bjælken 1. Otterup gruppe 1. halvår 2015 1 Sådan bliver du spejder i 1. Otterup... Hvis du vil være spejder, skal du komme til et spejdermøde, du er meget velkommen.

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Frederik A. Hansen Klubleder Computer, ski Dennis Waldemar

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere