Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til rosende/anerkendende sætninger"

Transkript

1 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du arbejder så hårdt, og jeg kan se, det giver gode resultater 6. Jeg ved, du er ked af det, og jeg tilgiver dig. Lad os begynde forfra 7. Du er sådan en stor hjælp, hvad skulle jeg gøre uden dig 8. Jeg er sikker på, du træffer den rigtige beslutning 9. Du kan så mange forskellige ting, vi kan slet ikke undvære dig 10. Du er sådan et dejligt barn 11. Mor og far er stolte af vores dejlige pige 12. Før vi spiser vores aftensmad, skal vi så ikke alle fortælle om en god ting, som skete i dag?

2 1. Sommetider overrasker du mig virkelig. Du er så klog 2. Det, du gjorde, var meget omsorgsfuldt. Det hjalp mig meget, og jeg er sikker på, du også fik en god følelse inde i maven 3. Bare tag dig den tid, du har brug for. Jeg kan vente 4. Vidste du godt, at selv når vi ikke er sammen, så tænker jeg på dig og bliver glad indeni? 5. Jeg tror på dig 6. Start fra begyndelsen og fortæl mig, hvad der skete. Du fortæller, og jeg lytter 7. Det, jeg gjorde, var forkert, og det er jeg ked af. Forældre kan også lave fejl, selvom vi prøver at lade være 8. Vi kan nå rigtig langt, når vi arbejder sammen. Jeg ved, du er dygtig, og at der er rigtig meget, du kan klare selv, men jeg er lige her og vil gerne hjælpe, når du har brug for det 9. Jeg forsøger at træffe positive og rigtige valg for mig selv, for jeg ved du ser, hvad jeg gør og lærer af det 10. Ved du godt, at uanset hvor stor du bliver, vil du altid være min lille skat 11. Når jeg ser du rydder op og passer godt på dine ting, minder det mig om, hvor ansvarsfuld du er blevet 12. Hvis der var én ting, du kunne ændre ved vores familie, hvad ville du så ændre?

3 1. Jeg elsker dig uanset hvad, du behøver ikke gøre dig fortjent til det 2. Jeg ville ønske du kunne se dig selv gennem mine øjne. Jeg syntes, du er fantastisk 3. Når jeg hører dig rose andre, bliver jeg så stolt 4. Jeg tænker tit på, at du er en rigtig god ven for dine kammerater 5. Jeg glæder mig allerede til at høre om din dag, når du kommer hjem fra skole! 6. Jeg er så glad for, at du er mit barn 7. Du kunne have valgt at hænge fast i det hele dagen, men det gjorde du ikke. Sejt! 8. Jeg kommer tit til at tænke på noget sjovt, du har sagt eller gjort, og så bliver jeg i så godt humør 9. Sommetider er det vigtigt, at man stopper op og lytter til sit hjerte. Hvad siger dit hjerte lige nu? 10. Når jeg er ked af det eller rigtig træt, så skal jeg bare tænke på dig, så får jeg det bedre. 11. Jeg elsker, at du altid finder en måde at få mig til at grine på 12. Skal vi snart finde noget hyggetid sammen, kun os to?

4 1. Verdens bedste supermand, det er min dreng 2. Det gør mig glad at se, at du er klar til tiden 3. Jeg tilgiver dig for i går, tilgiver du også mig? 4. Lad os lave en liste over alle de ture, vi gerne vil på, og så kan vi begynde at planlægge den første 5. Jeg vil gerne fortælle dig en hemmelighed. Jeg kan næsten ikke vente med at dele den med dig 6. Hvem er din helt? Min helt er. fordi 7. Kan du hjælpe med opvasken i aften, mens jeg hjælper din søster med lektierne? Det vil være sådan en stor hjælp! 8. Der er så mange gode ting ved dig, jeg tror ikke engang, at jeg kan vælge en favoritting 9. Vi har hele tiden så travlt. Hvad med at vi i aften bare tænder nogle stearinlys og læser historier? 10. Jeg lover, at jeg lægger min telefon væk, når vi skal være sammen i eftermiddag. 11. Vil du hjælpe mig med at lave din livret i aften? Lad os starte med at skrive ned, hvad vi skal have købt ind 12. Jeg så den prøve, du havde med hjem fra skole i dag. Hvordan føltes det at få så mange svar rigtige?

5 1. Jeg tror, du er en optimist. Ved du, hvad det er? 2. Hvor mange mennesker har du hjulpet i dag? Lad os tælle sammen 3. Dine kram er som superkraft. Uanset hvor træls dagen har været, så bliver den god lige så snart, jeg har fået et kram af dig 4. Farmor ringede og fortalte mig, hvor sød og velopdragen du var, da du besøgte hende i går. Hun var meget imponeret over dig, og det er jeg også 5. Jeg elsker både din far og din søster, og der er masser af plads til dig også 6. Jeg så du holdt døren for ham manden. Hvor er du sød 7. Jeg elsker dig, når du er glad, men jeg elsker dig også, når du er ked af det, vred og bange 8. I aften mens du sover, lægger jeg en seddel under din hovedpude, glæd dig til den i morgen tidlig 9. Når mor/far skælder ud, hvordan har du det med det? (lyt) Tak fordi du vil fortælle mig det. Jeg vil arbejde på at ændre på min måde at tale til dig 10. Hvis du lytter godt efter, kan du høre din egen indre stemme. Den vil fortælle dig, hvad du skal gøre. Det er en stemme, du kan stole på 11. Jeg er så glad for, at du vil lege med din søster. Jeg ved, det betyder meget for hende 12. Jeg føler mig så heldig, at jeg kan begynde dagen sammen med dig. Er vi ikke heldige, at vi kan begynde dagen sammen?

6 1. Det gør mig stolt at se dig være så god ved lillebror 2. Når du bliver rigtig gal, så prøv at trække vejret helt ned i maven i stedet for at råbe op og/eller slå. Mærk hvordan du slipper vreden, når du trækker vejret ind og ud, og lidt efter lidt vil vreden gå væk. 3. Når man passer på sig selv, spiser rigtigt og får sovet nok, så er man sin egen bedste ven 4. Man bestemmer altid selv, hvordan man vil reagere, når man bliver drillet. Det er et valg, man træffer, så det er dig, der bestemmer 5. Når jeg ser, at du bruger tid og energi på at lære nyt, bliver jeg så stolt af dig 6. Jeg elsker dig, også selvom jeg ikke lige kan se dig 7. Selvom jeg ser dig hver dag, så har jeg alligevel savnet dig lidt. Tror du ikke vi kunne finde tid til at lave noget sammen, bare du og jeg 8. Da jeg så, hvor flot du havde ryddet op, blev jeg super glad. Meget imponerende! 9. Man kan ikke være god til alt. Heller ikke mig eller mor 10. Jeg syntes, du er så god til at tackle nye ting. Jeg kunne vist lære lidt af dig der! 11. Når jeg ser, hvordan du leder efter det gode i situationer, så tænker jeg på, hvor positivt et menneske, du er blevet 12. Tak skat! Dine søde ord/tegning/handling er benzin på min motor

7 1. Hvis jeg havde et stykke slik for hver gang, jeg havde tænkt på dig i dag, så kunne jeg have bygget et helt hus af slik. Hvordan tror du, det havde set ud? 2. Ingen i huset støvsuger lige så ihærdigt som dig. Det er så dejligt, at du kan hjælpe til 3. Sommerferien starter snart. Lad os lave en liste over 10 ting, vi rigtig gerne vil lave sammen i ferien, så vi er sikre på, at vi når det, inden skolen starter igen 4. Jeg syntes, det bedste ved vores familie er.. Hvad syntes du, er det bedste ved vores familie? 5. Jeg kunne se, du havde det svært i går aftes. Har du lyst til at fortælle mig om det? 6. Jeg har haft en ret stresset dag på arbejde i dag, men lige så snart du trådte ind af døren og smilede til mig, blev hele min dag god igen 7. Ved du godt, at jeg elsker dig, både når du er glad, ked af det, og også når du er gal. Der er ikke noget, du kan gøre, som får mig til at holde op med at elske dig 8. Jeg er så stolt over den person du er på vej til at blive. Jeg glæder mig til at se dig vokse og blive klogere 9. Det er godt at være modig, men det er også ok at være bange ind i mellem 10. Jeg sætter rigtig stor pris på, at du hjælper mig. Tak fordi du tænker på mig 11. Jeg syntes, det lyder så dejligt, når du griner sammen med din søster. Hvad kan du bedst lide at lave sammen med hende? 12. Jo mere positiv, jeg selv er, jo mere finder jeg at være glad for!

8 1. Ved du godt, at du ikke er den eneste, som bliver klogere? Jeg bliver også klogere hver dag, og du er med til at gøre mig klogere 2. Jeg behøver ikke kontrollere alt det, du gør. Du er en fornuftig dreng/pige, og du kan sagtens træffe mange af beslutningerne selv 3. Du er sådan en vigtig del af vores familie. Vi kunne slet ikke undvære dig 4. Du har sådan et dejligt smil. Hele min verden lyser op, når jeg ser det 5. Når jeg ser, hvor god du er til at lege med din søster/bror, minder det mig om, hvor kærlig et menneske du er 6. Du betyder meget for mig 7. Jeg bliver så stolt, når jeg ser du træffer gode valg og passer godt på dig selv 8. Du skal bare vide, at hvis du har brug for hjælp, så er jeg her for dig 9. Når vores planer ændrer sig, og du ikke bliver vred over det, bliver jeg stolt af dig 10. Jeg kom lige til at tænke på, hvor meget jeg elsker dig. Tak fordi du er dig 11. Du (og dine søskende) er en gave, og den bedste jeg nogensinde har fået! 12. Dét var skræmmende og hårdt, men du gjorde det rigtige. Jeg er så stolt over, at du er mit barn

9 1. Ja, jeg er din mor, og jeg lærer også hele tiden. Er der noget, du synes, jeg trænger til at lære? 2. Jeg ved, jeg kan stole på, at du gør det rigtige, også selvom jeg ikke kigger på dig 3. Legetøj og computerspil er bare ting. Det kan også være rigtig hyggeligt at være sammen uden ting imellem os 4. Du behøver ikke gøre noget for at være elsket. Det er du allerede 5. Når du taler med andre og fortæller dem, hvordan du har det, så kan jeg høre, at du bliver mere og mere moden 6. Det er vigtigt bare at lave ingenting ind i mellem. Det er ikke bare rart, det er nødvendigt 7. Når man kan indrømme, at man tog fejl, bliver man stærkere af det 8. Sommetider er det dejligt bare at holde pause og slappe af. Har du lyst til at slappe af sammen med mig i aften? 9. Hvad er det bedste du kan huske, fra da du var lille? Det bedste jeg kan huske er Hvem er din bedste ven? Hvad er det, du kan lide ved ham/hende? 11. Et af de bedste tidspunkter på min dag er her på din sengekant, når vi to snakker lidt sammen 12. Når jeg ser, at du deler med dine søskende, så ved jeg, at du er god til at tænke på andre

10 1. Jeg elsker at spille spil med dig, for uanset hvem der vinder, så har vi det så sjovt 2. Jeg har sådan savnet dig i dag. Fortæl mig om hele din dag! 3. Da jeg så, hvordan du trøstede din bror lige før, blev jeg helt varm i hjertet. Du er bare en lille pige, og alligevel kan du trøste andre på den måde 4. Når du gør dit bedste, kan ingen forlange mere 5. Har jeg fortalt dig for nylig, at du er dejlig, som du er? 6. Kan du huske, da du hentede min kaffe til mig i går? Du skal vide, at det betød meget for mig 7. Når du gør sådan, minder du mig om din bedstefar. Han ville have været så stolt af dig 8. Det er hårdt at glæde sig til ferie. Lad os alle fortælle én god ting, vi gjorde i dag, og så fejrer vi det 9. En på mit arbejde spurgte i dag, hvad der gør mig mest glad. Ved du hvad jeg svarede? Mit barn/mine børn 10. Jeg kunne godt se, at du blev meget oprevet over, at lillebror tog din hue, og jeg blev ret imponeret over måden, du alligevel talte roligt til ham på 11. Jeg elsker at se hvordan du lever i nuet, elsker at lave det, du gør, og nyder dem, du er sammen med 12. Du kan altid regne med mig! Jeg er lige her!

11 1. Jeg er så glad for, at jeg er blevet din mor! 2. Hvad kan jeg gøre for at hjælpe dig? 3. Jeg ved godt, det ikke blev, som du havde planlagt det. Det må være træls! 4. Når jeg ser, du arbejder hårdt med noget og ikke giver op, viser det mig, at du er stærk og vedholdende 5. Drømte du noget i nat? Jeg vil rigtig gerne høre om det. 6. Det er dig selv, som bestemmer, hvordan du vil have det lige nu. Du bestemmer selv, om du vil være ked af det eller ej 7. Du skal ikke være bange for at gøre noget forkert. Det gør vi alle ind i mellem, og vi lærer alle af det 8. Når jeg ser, at du tænker lidt for dig selv og så prøver nye ting, så tænker jeg på, hvor modig du er 9. Du vil opleve sejre og nederlag gennem hele livet. Jeg vil elske dig igennem det hele 10. Jeg har en stor sol i maven over det, du gjorde for mig i dag 11. Jeg ved godt, at du lærer mange ting af mig, men vidste du godt, at jeg også lærer af dig? 12. Jeg elsker dig herfra og til månen!

12 1. Du er mit barn, men du er også helt din egen. 2. Efterhånden som du bliver ældre, vil jeg støtte og guide dig, så du kan føle dig tryg 3. Jeg elsker dig, både når du er vild, og når du er rolig 4. Når jeg lærer dig nye ting, gør jeg det, fordi jeg elsker dig 5. Man kan godt være selvstændig og afhængig af andre på samme tid 6. Jeg passer på mig selv så godt jeg kan, så du kan stole på, at jeg er en god og stærk forælder 7. Når jeg er sammen med dig, vil jeg ikke tale i min telefon. Det er rart også at kunne dele stilheden med dig 8. Når du bliver ked af det eller vred, behøver jeg ikke også blive ked af det eller vred. Jeg vil prøve at forblive rolig 9. Jeg er så glad for den, du er. Det, du gør, er også godt, men den, du er, er vigtigst for mig 10. Når vi alle tager del i opgaven og hjælper hinanden, bliver jeg så stolt over det vores familie kan udrette 11. Du er lige præcis, som du skal være 12. Lyt til dit hjerte. Fortæl mig hvad det siger

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Salg eller videre salg af denne publikation er ikke tilladt Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Når mor eller far har en rygmarvsskade Når mor eller far har en rygmarvsskade 2 når mor eller far har en rygmarvsskade Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med en rygmarvsskade. Kan dit barn læse,

Læs mere

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1 Børn i skilsmisse Ingrid Bové Jakobsen Kristent Pædagogisk Institut - pædagogik med værdi 1 Rosa på ni år kom hjem fra skole en helt almindelig fredag. Hun tænkte på, at de i aften sammen skulle se Disney

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk ung 1 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Fortællinger om familiekonflikter fra unge med minoritetsbaggrund 2 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk Ung Etnisk Ung

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Er du også en Alfa? Børnenes guide til alfa-1 antitrypsin mangel

Er du også en Alfa? Børnenes guide til alfa-1 antitrypsin mangel Er du også en Alfa? Børnenes guide til alfa-1 antitrypsin mangel Mød Sofie og Lukas Vi vil gerne have at du møder Sofie og Lukas (og Tiger). De har også en lillebror som hedder Rasmus. De skal hjælpe dig

Læs mere

børneret.nu Børn har ret!

børneret.nu Børn har ret! børneret.nu Børn har ret! en billedbog om børns rettigheder DUI-LEG og VIRKE FNs Børnekonvention Børn har ret - en billedbog om børns rettigheder Tekst: Hans Stavnsager Redaktion: Simon Bauer, DUI-LEG

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

De to bedragere. Opgave 1

De to bedragere. Opgave 1 Opgave 1 Formål: At gøre kursisterne bekendt med temaet bedrag. Omhyggelig global læsning. ca. 30 minutter. Organisering: Kursisterne læser hver for sig teksten om de to bedragere. Derefter snakker de

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

De er døde, begge to

De er døde, begge to De er døde, begge to De er døde, begge to. 2012 Ved Vivi Petersen. Alle rettigheder forbeholdes. Tryk: Eurographic, Denmark Design af omslag: Frede Uhrskov Forlagsredaktør: Vibeke Uhrskov Larsen Forsidefoto:

Læs mere

Hvad er det, du siger -4

Hvad er det, du siger -4 Hvad er det, du siger -4 Dine ord skaber Mål: Børn indser, at det, vi siger, gør noget i os selv, andre og den verden, vi lever i. Ord bliver ofte til handling. At sige gode og positive ord skaber noget

Læs mere

Det var en chance, jeg fik... Jeanette og 10 andre unge fortæller om den forskel, et ophold på en døgninstitution har gjort i deres liv.

Det var en chance, jeg fik... Jeanette og 10 andre unge fortæller om den forskel, et ophold på en døgninstitution har gjort i deres liv. Det var en chance, jeg fik... Jeanette og 10 andre unge fortæller om den forskel, et ophold på en døgninstitution har gjort i deres liv. Jacob 4 Frida 9 Jesper 14 Christine 18 Paw 22 Jeanette 25 Per 30

Læs mere

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er.

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er. Hvad er selvværd? Selvværd er tilfredshed med at være den, man er, og med det, man gør. Det er definitionen i Nudansk Ordbog, en definition, jeg synes er god. Helt grundlæggende handler det om din mening

Læs mere

Efterladte forældre gør det godt

Efterladte forældre gør det godt Efterladte forældre gør det godt Af cand.psych.aut. Eva Helweg, faglig rådgivningschef i Børn Unge & Sorg Når et barn mister sin mor eller far, så slår det sikre fundament i deres tilværelse revner, og

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Kontakt, støtte og omsorg til familier med cancerramte børn. En vejledning til pårørende og venner. Af: Maj Morgenstjerne & Hanne Bille

Kontakt, støtte og omsorg til familier med cancerramte børn. En vejledning til pårørende og venner. Af: Maj Morgenstjerne & Hanne Bille Sponsoreret af: Kontakt, støtte og omsorg til familier med cancerramte børn. En vejledning til pårørende og venner. Af: Maj Morgenstjerne & Hanne Bille 1 INDHOLD 3 3 4 5 7 7 8 10 11 Når et barn får kræft

Læs mere