Amagerbrokirkerne juni - september 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Amagerbrokirkerne juni - september 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke"

Transkript

1 Amagerbrokirkerne juni - september 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke 3 i 1 - Luthers nøgle - Ulvetime - Koncerter - Natkirke - Udflugter - Studiekreds Høstgudstjeneste Søndag den 11. september kl holder vi fælles høstgudstjeneste i Nathanaels Kirke. Amagerbrokirkernes Voksenkor medvirker, og der vil være en sammenkomst med kirkefrokost efter gudstjenesten. Alle er hjerteligt velkomne. Kulturelle udflugter I eftersommeren og efteråret fortsætter rækken af udflugter til museer eller kirker. Udflugterne sker i samarbejde mellem Nathanaels og Sundby Kirker. Deltagerne samles til en kop kaffe eller the i Nathanaels sognegård, hvorefter vi samlet tager med bus eller metro til museet/kirken. Der er ingen forudgående tilmelding eller betaling, men man afholder selv udgiften til den offentlige transport. Der er planlagt følgende udflugter: Der er cafeer på alle tre museer, hvor man for egen regning kan få lidt at spise eller drikke. På udflugten 11. oktober til Ordrupgård har vi planlagt at gå gennem skoven fra Klampenborg Station og nyde vor medbragte mad i den efterårssmukke natur, idet Ordrupgård først åbner kl. 13. Det er dog også muligt at køre med bus 388 fra Klampenborg til Ordrupgård. Bus 388 kan også benyttes fra Rungsted Station til Karen Blixen museet. Bemærk, at vi først er tilbage på Amager sidst på eftermiddagen fra Karen Blixen Museet og fra Ordrupgård. Tirsdag den 23. august kl : Glyptoteket, særudstillingen Gauguins verdener. Tirsdag den 6. september kl : Karen Blixen Museet. Tirsdag den 11. oktober kl : Ordrupgård, særudstillingen Monet ud af impressionismen Husk madpakke. Fælles gudstjenester i sommerperioden Som det fremgår af gudstjenestelisten, holder vi i pastoratet en række fælles gudstjenester i sommerperioden. Gudstjenesterne finder sted på skift i vore to kirker. Der er fælles højmesser søndage kl og fælles aftengudstjenester tirsdage kl

2 Refleksion til eftertanke Husk, du skal leve I 1600-tallet kom det på mode at sende en hilsen til den, der gik forbi et gravmæle. Hilsenen lød: Husk, du skal dø. Sagt for livets skyld, så man husker at skønne på det; husker, at alt ydre, man besmykker sig med, er noget forgængeligt; husker, at tiden ikke er til smålighed og uforsonlighed. Husker, at kærlighed, tilgivelse og fællesskab er det vigtigste. Lige så sand den hilsen er, lige så tung kan den også føles. Husk at nyde det, siger de voksne til de unge, der måske slet ikke synes, det er så sjovt at være ung. Spild ikke tiden, hører man og prøver at tage sig sammen. Jeg skal nok, siger man og bliver klar over sin egen utilstrækkelighed. Her er det den kristne frihed, friheden i Kristus kommer til. Kristus siger også: Husk, du skal leve, men i samme nu rydder han det af vejen, der forhindrer mig i at leve: Det, der binder mig til fortiden og dens fortrydelse. Og han åbner en dør på vid gab til den fremtid, jeg ikke kender. Han kommer os i møde og byder os velkommen til livet. Hilsenen Husk, du skal leve er nu ikke længere et krav, men et løfte. Et løfte fra ham, der som den opstandne og levende er gået i forvejen for os i livet. Det liv, der i ham er fra evighed til evighed. Michael Krogstrup Nissen, sognepræst Ansvarshavende reaktør: Mia Andersen, Miaan@km.dk Redaktionsudvalg Michael K. Nissen,

3 DET SKER I DIN KIRKE Konceptet er enkelt: Du vælger selv, om du vil deltage i ét, to eller alle tre arrangementer. Onsdag den 1. juni er 3 i 1 i Nathanaels Kirke, hvor vi kl. 20 har koncert med kgl. operasanger Hanne Fischer som akkompagneres af Flemming Friis. Onsdag den 7. september er 3 i 1 i Nathanaels kirke, hvor vi kl får besøg af gospelkoret Conquerors. Det nye 3 i 1 program udkommer til august og kan til den tid hentes på kirkekontorerne. Vi glæder os til at se jer! og Michael Krogstrup Nissen, sognepræster Gudstjeneste, spisning og event Den første onsdag i hver måned er der 3 i 1 i vores pastorat, dog holder vi sommerlukket i juli og august Gudstjeneste med altergang Spisning til 25 kr. Ingen tilmelding Et varieret arrangement Hanne Fischer synger 1. juni kl Foto: Miklos Szabo Menighedsrådsvalg 8. november - Vær med til at forme din kirke. I Sundby Kirke er der orienterings- og opstillingsmøde tirsdag den 13. september kl i menighedshuset. I Nathanaels Kirke er der orienterings- og opstillingsmøde tirsdag den 13. september kl i sognegården. Læs mere om menighedsrådsvalget på Indskrivning af konfirmander i Sundby Kirke og Nathanaels Kirke Så er det tid til indskrivning af konfirmander. Konfirmationerne i 2017 finder sted: Sundby Kirke lørdag den 6. maj 2017 Nathanaels Kirke torsdag den 12. maj 2017 (Store Bededag) Undervisningen, der først begynder i januar 2017, kommer til at ligge på fire udvalgte weekender og torsdag eftermiddage. Undervisningen sker i et samarbejde mellem kirkerne. Indskrivningen af konfirmander til konfirmation i Nathanaels Kirke: Henvendelse bedes rettet til sognepræst Michael Krogstrup Nissen på mail: mkni@ km.dk eller mobil: Ved konfirmation i Sundby Kirke sker indskrivning hos sognepræst Rikke Weissfeld på mail: rmw@km.dk eller mobil Dåben er en betingelsesløs gave fra Gud! I konfirmationsundervisningen får du hjælp til at pakke gaven op.

4 DET SKER I DIN KIRKE KirkeCafé i Nathanaels Kig indenfor til en kop kaffe eller te og en hyggelig snak i sognegården kl fredagene den 10. juni og 16. september. Der holdes sommerferie i juli og august. Babysalmesang i Sundby og Nathanaels Vi har babysalmesang og rytmik i begge vore kirker og starter løbende hold op henover året. Nathanaels Kirke har hold tirsdage og torsdage og Sundby Kirke fredage. Hvis du er interesseret, så kontakt kirkekontorerne for at høre, hvornår der starter hold og om der er pladser på holdene. Nathanaels Kirke: nathanaels.sogn@km.dk Sundby Kirke: sundby.sognamagerbro@km.dk Seniorkoret i Nathanaels Seniorkoret er et åbent HK-kor, hvor alle, der har lyst til at synge sammen med andre, er velkomne. Vi er et blandet kor, men mangler herrestemmer! Vi synger sammen hver torsdag formiddag fra kl til kl i Nathanaels Kirkes sognegård. Sæsonen er slut nu, men vi starter igen efter sommerferien: Torsdag den 15. september. Kig ind og se, om det er noget for dig. Retræte i Nathanaels Sæt kryds ved lørdag den 26. november, for der holder vi adventsretræte. Advent er ikke bare julegaver, pynt og julefrokoster. Advent er egentlig en forberedelsestid, en renselsestid til at gå ind til den store højtid. Retræteleder er Helga Møller Christiansen Mere herom i næste kirkeblad. KirkeBio i Nathanaels sognegård Tre tirsdage kl Velkommen til KirkeBio i sognegården ved Nathanaels Kirke. Der vises kvalitetsfilm, der på hver sin måde handler om og kommenterer kristendom, etik, filosofi, erkendelse, menneskers livsvilkår og samfundsforhold. Efter vi har set filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement. Alle over 15 år er velkomne. Pris pr. aften: 25 kr. som betales ved indgangen. 20. september: De urørlige (Frankrig 2011) 18. oktober: Ida (Polen/Danmark 2013) 15. november: Det flammende bogstav (Tyskland 1973) Tirsdagsmøde i Sundby Tirsdagsmøderne går på sommerferie i juni og juli, men vender stærkt tilbage den 13.sep. kl med følgende program: Vi skal se en dokumentar af en times varighed, der hedder Min morfars morder. I denne film om tilgivelse sætter filminstruktør Søren Pauli sig for at forsone sig med den for nylig afdøde danske SS-officer Søren Kram for det mord som han i slutningen af anden verdenskrig begik mod hans morfar, journalisten Hans Henrik Clemmensen. Som altid er der te og kaffe og en bid brød. Torsdagsmøder i Nathanaels En gang om måneden holder vi åbent hus i Nathanaels Kirkes sognegård en torsdag eftermiddag fra kl. 15:00 til kl Vi hygger os med kaffe og blødt brød. Derudover har vi en gæst, der underholder med et foredrag eller andet. 2. juni kl udflugt til Roskilde med sejltur på fjorden. 1. september mødes vi i præstegårdshaven kl , hvis vejret tillader det, ellers finder mødet sted i sognegården som sædvanligt. Det er Birgit Nissen der er vært denne dag.

5 22. september får vi besøg af Niels Henrik Olesen. Foredraget handler om kirken og menighedsplejerne på Amager under besættelsen. Ulvetime i Sundby det for børn! Det er som altid den sidste onsdag i måneden kl Dog holder vi ferie fra Ulvetimen i juli måned, men kommer STÆRKT tilbage i august. I de varme måneder vil vi, såfremt vejret er godt, spise udenfor på græsset efter gudstjenesten. Der er ingen tilmelding og maden er gratis. Vi glæder os til at se jer! Studiekreds i Nathanaels Studiekredsen om litteratur fortsætter, og vi bliver i det nordiske. For denne gang er nogle af os blevet enige om at læse den norske forfatter Jon Fosse trilogi: Andvake (2010), Olavs drømme (2015) og Kvælsvævd (2015), som han modtog Nordisk Råds Litteraturpris for. Men bare rolig, hver bog er på mindre end 100 sider. Ikke desto mindre formår Jon Fosse at fortælle en historie, hvis hovedpersoner, det unge par Alida og Asla, hvirvles ind i dramatiske begivenheder, der rummer blandingen af krimi og evangelisk pastiche, middelalderballader og kristen mystik. I første bog befinder vi os pludselig i juleevangeliets situation med Dostojevskijs Raskolnikov i baggrunden. Jon Fosse formår at lade en familiehistorie rumme både kunsten, religionen, familien og historien. Og alligevel taler den til os her og nu. Bøgerne betegnes som højdepunktet i den nye norske romanlitteratur og Jon Fosses navn nævnes ofte i forbindelse med Nobelprisen. Kom og vær med! Bøgerne kan lånes på biblioteket eller købes for 148 kr. pr. stk. Der er en bog til hver gang. Studiekreds dagene er: torsdagene den 29. september (Andvake), den 27. oktober (Olavs drømme) og den 17. november (Kveldsvævd), kl Tilmelding til Helga Møller Christiansen, tlf.: eller helgamc42@hotmail.com Natkirken i Sundby Natkirken er et fælles projekt mellem Mødested Amager og Sundby Kirke. Natkirken ledes af sognepræst Jens Lind Andersen. Natkirken holder åbent den 2. og 4. fredag i måneden fra kl (juli lukket) Mød Gud i mørket og stilheden! Det er Natkirkens formål at skabe rammerne for et sådant møde. Derfor er der stille i kirken bortset fra dæmpet musik, og kirken erkun oplyst af levende lys. Der sidder tre mennesker parat til at tale med dig, men du skal selv tage initiativet og henvende dig til enten præsten, sognemedhjælperen eller kirketjeneren; ellers lader de dig være i fred. Du kan eventuelt tænde et lys eller skrive en bøn og få den læst op. Stilheden bliver brudt, hver gang klokken er hel: prædiken og oplæsning af bønner; altergang og oplæsning af bønner; skriftemål og oplæsning af bønner. Disse indslag varer højst 10 minutter, for mørket og stilheden er det vigtigste ved natkirken. Vi slutter med velsignelsen, oplæsning af bønner og en salme. Der er Natkirke: FDF FDF truppen Amagerbro K12 mødes hver onsdag i Nathanaels sognegård, hvor vi spiser fælles aftensmad. Flere gange om året er FDF på lejre og ture. I FDF lærer børn en masse gennem leg, fantasi og oplevelser i naturen. Vi mener, at børn skal mærke, der er noget, de er gode til, at de er noget værd i fællesskabet, og at deres færdigheder kan bruges. FDF tilbyder aktiviteter for børn fra 0. klasse til 18 år. Aktiviteterne varierer, så der er balance mellem tryghed, udfordringer og oplevelser.

6 LUTHERS NØGLE 2016 Billederne er fra det store rollespil Luthers nøgle der blev afholdt på Femøren den 2. april. Rollespillet handlede om reformationen og Danmarks vej til vores nuværende protestantiske folkekirke. Konfirmander fra stort set hele amager deltog i rollespillet, der var en stor succes og bliver gentaget til næste år den 1. april. Fotos af Flemming Pless. Frivillige var statister Konfirmanderne kom fra post til post gennem reformation Det hele foregik på Amager Strand Jens Lind Andersen og Leo Kamstrup-Olesen solgte afladsbreve Frivillige fra vores kirker passer sammen med Michael Krogstrup Nissen Wittenbergs Morgenstjerne.

7 som Per Smed og finde sild. Konfirmanderne må gå bodsgang løse posternes opgaver Du kan læse mere om Luthers nøgle: Djævelen bærer mange masker

8 KONCERTER I NATHANAELS KIRKE Onsdag den 1. juni kl Sopran og orgel Kgl. operasanger Hanne Fischer var solist ved en koncert i Nathanaels Kirke i 2006, hvor hun blev akkompagneret af Flemming Friis på kirkens tidligere orgel. Nu, ti år efter, mødes de to igen. På pogrammet er der musik af Bach, Händel, Wagner og Lange-Müller. Hanne Fischer. Fotograf: Miklos Szabo Torsdag den 2. juni kl Sommerkoncert med tre lokale kor Torsdag den 16. juni kl Sommerkoncert med Amagerbrokirkernes Spirekor og Børnekor De to kor synger hver for sig og sammen. Korene ledes af Marie Westergaard og ved klaveret sidder Flemming Friis. To orgelkoncerter Kirkens organist, Flemming Friis, spiller to koncerter med to ugers mellemrum. På programmerne er der bl.a. musik af den tyske komponist Max Reger, hvis dødsår, 1916, i år markeres verden over. Søndag den 3. juli kl Ved den første af de to orgelkoncerter spilles musik af Vivaldi/Bach, J. P. E. Hartmann, Max Reger og Fl. Friis. Kajse Darre med Korfødderne fra koncert i 2014 Traditionen tro mødes tre lokale kor til en festlig sommerkoncert: Denne gang har Amagerbrokirkernes nye Juniorkor koncertdebut. Koret ledes af Marie Westergaard. Korfødderne fra Kofoeds Skole synger under ledelse af Kajsa Darre og Nathanaels Kirkes Kantori ledes af Flemming Friis. Tilhørerne får mulighed til at synge med på de kendte, danske sommersange. Efter koncerten inviteres til kagebord i sognegårdens store sal. Søndag den 17. juli kl Musik af Bach, Max Reger og Niels Viggo Bentzon er på Programmet til den anden orgelkoncert. Efter begge koncerter inviteres tilhørerne til reception i sognegårdens store sal. Fri adgang til alle koncerter

9 KONCERTER I SUNDBY KIRKE Søndag den 5. juni kl AMAGERBROKIRKERNES VOKSENKOR Søndag den 14. august kl Kathrin Thelén Solo Session Amagerbrokirkernes fælles voksenkor synger sommerkoncert søndag den 5. juni kl. 16 i Sundby kirke. Programmet består af danske sommersange og nordiske folketoner bl.a. Sommersalme, Yndigt dufter Danmark og Norsk potpourri. Koret ledes af Kathrin Thelén og akkompagneres af organist Simon Jansfort. Alene ved flygelet vil Kathrin Thelén synge en vifte af engelsksprogede sange fra den poppede sangskat, f.eks. Natural Woman, Somewhere over the rainbow og People get ready for at nævne nogle. Fri adgang til alle koncerter Værestedet DRYS IND søger frivillige Vi har modtaget følgende fra DRYS IND, et værested som både Nathanaels og Sundbys sogne har støttet gennem årene. Vi er en lille flok frivillige der arbejder i Værestedet DRYS IND - Englandsvej 2. Gennem nærvær, omsorg og samtale tilbyder vi voksne mennesker et frirum i vores hyggelige og aktive værested. Vi søger nye frivillige kollegaer, som har lyst og overskud til at deltage i dette arbejde. Som frivillig vil dine arbejdstider ligge i tidsrummet: Onsdag & fredag kl , lørdag kl , søndag kl eller kl Kom ind og hils på os i åbningstiden, find os på hjemmesiden eller ring til frivilligkoordinator Margit på tlf.: TAK TIL KIRSTEN Kirsten Buch stopper med udgangen af maj som kordegn ved Nathanaels Kirke. Sammen med sin mand, Peter Buch fra Højdevangskirken, drager hun til Tanzania. Her skal parret undervise på Nyakato Theological College ved Victoriasøen. Kirsten skal undervise i græsk og desuden rådgive i forhold til skolens økonomi og regnskaber. Menighedsrådet og menigheden ved Nathanaels Kirke er Kirsten stor tak skyldig for den indsats, hun har ydet. Kirsten blev ansat som kordegn i 2008, og gennem alle årene har Kirsten arbejdet med en flid og en energi, som langt overstiger, hvad man kan forvente. Kirstens samarbejdsevner har været en stor hjælp for personalet og for skiftende menighedsråd ved kirken ligesom hun har været kirkens venlige ansigt udadtil i sognet. Ud over de daglige kordegneopgaver har Kirstens hjerte ikke mindst banket for diakonalt arbejde, og hun var i flere år næstformand i Menighedsplejen. Kirsten har altid haft tid til en snak med én fra sognet, som havde brug for en samtale. Kirsten har også stået for at arrangere skiftende kunstudstillinger i sognegården. Menighedsrådet beder om Guds velsignelse over Kirstens og Peters arbejde i Tanzania. Ole Meldgaard på vegne af Nathanaels Kirkes menighedsråd

10 JUNI Søndag den 5. juni (2. søndag efter trinitatis) 10.00: Ellen Margrethe Gylling Lørdag den 11. juni Søndag den 12. juni (3. søndag efter trinitatis) 10.00: Søndag den 19. juni (4. søndag efter trinitatis) 10.00: Jens Lind Andersen Lørdag den 25. juni Søndag den 26. juni (5. søndag efter trinitatis) 10.00: JULI Søndag den 3. juli (6. søndag efter trinitatis) Lørdag den 9. juli Tirsdag den 12. juli 19.00: Ellen Margrethe Gylling Søndag den 17. juli (8. søndag efter trinitatis) SUNDBY KIRKE Lørdag den 23. juli Jens Lind Andersen Tirsdag den 26. juli 19.00: Søndag den 31. juli (10. søndag efter trinitatis) 10.00: AUGUST Tirsdag den 9. august 19.00: Lørdag den 13. august 11.30: dåbsgudstjeneste Søndag den 14. august (12. søndag efter trinitatis) 10.00: Jens Lind Andersen Søndag den 21. august (13. søndag efter trinitatis) 10.00: Lørdag den 27. august Søndag den 28. august (14. søndag efter trinitatis) 10.00: Jens Lind Andersen SEPTEMBER Søndag den 4. september (15. søndag efter trinitatis) 10.00: Lørdag den 10. september Søndag den 11. september (16. søndag efter trinitatis) 10.00: Prædikant: Michael Krogstrup Nissen (og ) Fælles høstgudstjeneste for Sundby og Nathanaels sogne i Nathanaels Kirke. Søndag den 18. september (17. søndag efter trinitatis) 10.00: Lørdag den 24. september Søndag den 25. september (18. søndag efter trinitatis) 10.00: Jens Lind Andersen

11 JUNI Onsdag den 1. juni 18.00: Michael Krogstrup Nissen 3 i 1 gudstjeneste Lørdag den 4. juni Michael Krogstrup Nissen Søndag den 5. juni (2. søndag efter trinitatis) Søndag den 5. juni 17.00: Mødested Amager International gudstjeneste Søndag den 12. juni (3. søndag efter trinitatis) 10.00: Ole Meldgaard Lørdag den 18. juni 11.00: Dåbsgudstjeneste Jens Lind Andersen Søndag den 19. juni (4. søndag efter trinitatis) 10.00: Ellen M. Gylling Søndag den 26. juni (5. søndag efter trinitatis) JULI Lørdag den 2. juli Ellen M. Gylling Tirsdag den 5. juli 19.00: Michael Krogstrup Nissen NATHANAELS KIRKE Søndag den 10. juli (7. søndag efter trinitatis) Lørdag den 16. juli Ellen M. Gylling Tirsdag den 19. juli 19.00: Ellen M. Gylling Søndag den 24. juli (9. søndag efter trinitatis) 10.00: Ellen M. Gylling AUGUST Tirsdag den 2. august 19.00: Ellen M. Gylling Lørdag den 6. august Ellen M. Gylling Søndag den 7. august (11. søndag efter trinitatis) 10.00: Ellen M. Gylling Søndag den 14. august (12. søndag efter trinitatis) Lørdag den 20. august 10.00: Dåbsgudstjeneste Søndag den 21. august (13. søndag efter trinitatis) 10.00: Ole Meldgaard Søndag den 28. august (14. søndag efter trinitatis) SEPTEMBER Lørdag den 3. september Søndag den 4. september (15. søndag efter trinitatis) Michael Krogstrup Nissen Søndag den 4. september 17.00: Mødested Amager International gudstjeneste Onsdag den 7. september 18.00: Michael Krogstrup Nissen 3 i 1 gudstjeneste Gospelgudstjeneste med gospelkoret Conquerors Søndag den 11. september (16. søndag efter trinitatis) Fælles Høstgudstjeneste 10.00: Pastoratets præster. Prædikant: Michael Krogstrup Nissen Lørdag den 17. september Ellen M. Gylling Søndag den 18. september (17. søndag efter trinitatis) 10.00: Ellen M. Gylling Søndag den 25. september (18. søndag efter trinitatis) Fælles gudstjenester i sommerperioden: Som det fremgår af gudstjenestelisten, holder kirkerne en række fælles gudstjenester i sommerperioden. Gudstjenesterne finder sted på skift i vore kirker. Der er fælles højmesse søndage kl og fælles aftensgudstjeneste tirsdage kl

12 PRÆSTER Michael Krogstrup Nissen Sognepræst (kbf), Jemtelandsgade 7 tlf , mkni@km.dk træffes tirsdag - fredag kl på præstekontoret i Nathanaels Kirke samt tirsdag kl på bopælen. Mandag fri. Sognepræst, tlf rmw@km.dk. Træffes mandag - torsdag kl i Sundby menighedshus. Fredag fri. Ellen Margrethe Gylling Sogne- og indvandrerpræst, J.C. Christensens Gade 3, 1. th. tlf , eg@km.dk. Træffes i Nathanaels sognegård mandag kl og tirsdag kl Træffes i Mødested Amager i Kvarterhuset onsdag kl Træffes på bopælen torsdag kl fredag fri. Jens Lind Andersen Sogne- og indvandrerpræst. tlf , jelb@km.dk. Træffes bedst i Sundby Kirkes menighedshus torsdag og fredag kl , i Mødested Amager (Kvarterhuset): onsdag kl samt efter aftale. Mødested Amager Tværkulturel sekretær Hanna Vesalainen Hirslund. Træffes dagligt kl i Mødested Amager, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 4.sal.. Tlf: / E-post: hanna@modestedamager.dk Udsigt fra to kirkekontorer KONTAKT Sundby Kirke, Oliebladsgade 2, 2300 København Kontoret er åbent: Tirsdag kl og Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Kordegn Mia Andersen tlf sundby.sognamagerbro@km.dk Kordegneassistent Hans Nabe-Nielsen træffes onsdag og torsdag og Kirketjener Pernille Wilby tlf pw@km.dk Kirketjener Símún Johannessen tlf sjj@km.dk Organist Simon Jansfort. organist@jansfort.com. Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, 2300 København Kontoret er åbent: Mandag kl , Tirsdag kl og Onsdag kl Torsdag kl Kordegnen træffes på tlf nathanaels.sogn@km.dk og Kirketjenere Ulla Bentzen og Lars Angaard Madsen Telefontid tirsdag - fredag kl tlf nk.kirketjener@gmail.com Organist Flemming Friis. composer.friis@sonderport.dk.

Amagerbrokirkerne juni - september 2015 Sundby Kirke Nathanaels Kirke

Amagerbrokirkerne juni - september 2015 Sundby Kirke Nathanaels Kirke Amagerbrokirkerne juni - september 2015 Sundby Kirke Nathanaels Kirke 3 i 1 - Aktivitetsoversigt - Ulvetime - Koncerter Natkirke - Morgensang - Studiekredse Høstfest Søndag den 13. september kl. 10.00

Læs mere

Amagerbrokirkerne Oktober januar 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke

Amagerbrokirkerne Oktober januar 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke Amagerbrokirkerne Oktober 2015 - januar 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke KirkeBio - 3 i 1 - Retræte - Koncerter - Natkirke - Advents- og juleprogram - Studiekreds Juletur til Birkegårdens Haver Fælles

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Amagerbrokirkerne Oktober januar 2017 Sundby Kirke Nathanaels Kirke

Amagerbrokirkerne Oktober januar 2017 Sundby Kirke Nathanaels Kirke Amagerbrokirkerne Oktober 2016 - januar 2017 Sundby Kirke Nathanaels Kirke KirkeBio - 3 i 1 - Retræte - Koncerter - Natkirke - kulturelle udflugter - Studiekreds 3 i 1 Gudstjeneste, spisning og event Første

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Amagerbrokirkerne februar - maj 2015 Sundby Kirke Nathanaels Kirke

Amagerbrokirkerne februar - maj 2015 Sundby Kirke Nathanaels Kirke Amagerbrokirkerne februar - maj 2015 Sundby Kirke Nathanaels Kirke KirkeBio - Tre i én - Retræte - Koncerter - Natkirke - Påske - Ulvetime - Studiekredse Fælles gudstjeneste med menighedsmøde Fælles gudstjeneste

Læs mere

Amagerbrokirkerne februar - maj 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke

Amagerbrokirkerne februar - maj 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke Amagerbrokirkerne februar - maj 2016 Sundby Kirke Nathanaels Kirke KirkeBio - 3 i 1 - Retræte - Koncerter - Natkirke - Påske - Ulvetime - Studiekreds Kulturelle udflugter Fra februar 2016 afholdes udflugter

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Navn: Klasse: Jeg er døbt i Kirke d. Jeg bliver konfirmeret i Nexø kirke d. Min kirkegang Nr Søndagens navn Kirke Præstens underskrift 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

Vanløse Frikirke

Vanløse Frikirke Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2016 LÆS OM: Tema: Sendt til verden Inspirationsaften Gospeldag Bryllupper Alpha-kursus Menighedsweekend Gæstetaler 1 Dit kirkeblad

Læs mere

Kirkebladet for. Greve sogn Juni juli august 2011

Kirkebladet for. Greve sogn Juni juli august 2011 Kirkebladet for Greve sogn Juni juli august 2011 Midt i en sommertid Det dufter lysegrønt af græs. Solen skinner, og Guds natur viser sig fra sin bedste side. Med solen kommer varmen. Med varmen kommer

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring kirkebladet for hvidovre sogn marts-april 2013 Påskemusical palmesøndag Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Vanløse Frikirke Kirkeblad september og oktober 2017

Vanløse Frikirke  Kirkeblad september og oktober 2017 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2017 LÆS OM: Tema: Den store historie Gæstetaler Menighedsweekend Åbent Hus Gæstetaler Krea-aftener 1 Dit kirkeblad Velkommen til

Læs mere

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!.

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Esbjerg, maj 2016 Kære konfirmander og konfirmandforældre! Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Det kommende skoleår bringer igen nogle ændringer - også

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

GRUPPE 1: BØNNER GRUPPE 2: SALMER

GRUPPE 1: BØNNER GRUPPE 2: SALMER GRUPPE 1: BØNNER I Det Gamle Testamente står der i salme 139: Før ordet bliver til på min tunge, kender du det fuldt ud, Herre. Giver det mening at bede, hvis Gud allerede ved, hvad vi vil sige? En kvinde

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

januar / februar 2013

januar / februar 2013 januar / februar 2013 Et nyt år! Det sidst år har budt på mange ting i vores menigheds liv. Vi startede året med en økonomi, der var langt fra tilfredsstillende. Medlemstallet havde enten stået stille

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Velkommen på Menighedslejr 2013

Velkommen på Menighedslejr 2013 Christianskirkens Menighedslejr 8.-10. november 2013 Velkommen på Menighedslejr 2013 Christianskirkens Menighedslejr 2013 er for alle, der har deres gang i kirken fra babysalmesang til tirsdagsklub. Giv

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev begravet i kirkerummene, med dødningehoveder..

... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev begravet i kirkerummene, med dødningehoveder.. MAJ - AUGUST 2014 ANNA SOGNS KIRKEBLAD MEMENTO MORI HUSK DU SKAL DØ... Kirkebladet udgives af Anna Sogns menighedsråd Redaktion: Sognepræsterne i Anna kirke... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside Missionær: og Layout:

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside  Missionær: og Layout: P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord.

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord. kirkebladet for hvidovre sogn In Consort Koncert med blokfløjtenister September-oktober 2014 Udflugt til Udby og Møns Klint og øen Nyord Halloween Græskar og aftensang for hele familien Kristendom for

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept.

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept. Nyt fra Ølstykke Sogn Ølstykke & Udlejre Kirker 1 Indhold Menighedsrådets vision 3-4 Arrangementer 5 Aktiviteter i sognet 6-7 2 0 1 4 April Maj Juni Juli Aug. Sept. Adresser Kirkens præster: Træffes efter

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

Islebjerg Kirke. Nyt hold til babysalmesang. Nyhedsbrev. September Menighedsrådet. Husk orienteringsmødet

Islebjerg Kirke. Nyt hold til babysalmesang. Nyhedsbrev. September Menighedsrådet. Husk orienteringsmødet Nyhedsbrev Islebjerg Kirke September 2014 Velkommen til september måneds nyhedsbrev fra Islebjerg Kirke. Alle kan få nyhedsbrevet sendt som mail ved at sende en mailadresse til kirkekontoret islebjerg.sogn@km.dk.

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere