Soløen. Øen Usedom. Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Soløen. Øen Usedom. Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse"

Transkript

1 Soløen. Øen Usedom.

2 Usedom island Aalborg DANMARK Kolding Vejle Rødby NORGE Rostock Hamborg TYSKLAND Berlin 2 Soløen. Øen Usedom. SVERIGE Østersøen Aarhus Københagen Gedser Insel Usedom FINLAND Ruden Peenemünde Broen Wolgast Wolgast 111 Züssow Anklam Peenemünder Haken Zecherin Mölschow Mahlzow Ziemitz Neeberg Sauzin Østersøbad Karlshagen Bannemin Krummin F a s t l a n d e t M e c k l e n b u r g V o r p o m m e r n 111 Netzelkow Lütow K r u m m i n e r W i e k Østersøbad Trassenheide Østersøbad Zinnowitz Neuendorf LüttenOrt Damerow Görmitz Seebad Loddin Pommernbugten Achterwasser Ø s t e r s ø e n Søbad Zempin Østersøbad Koserow Seebad Ückeritz Kölpinsee Stubbenfelde Havkurbad Bansin Reestow Grüssow Warthe Havkurbad Heringsdorf Pudagla Neu Neuhof Liepe Sallenthin Havkurbad Ahlbeck Stoben Sellin Bansin- Quilitz Dewichow Sallenthin Dorf Rankwitz Balm Neppermin Benz Gothen Reetzow Krienke Morgenitz Mellenthin Labömitz Korswandt Suckow Katschow Ulrichshorst Świnoujście 110 Kachlin 110 Zirchow Görke Dargen Kutzow Garz Gummlin Prätenow Bossin Usedom Stolpe Neverow Kamminke Broen Voßberg Paske Zecherin Gneventhin Zecherin Wilhelmsfelde Gellenthin Kölpin Welzin Kleines Haff Wilhelmshof Ostklüne Karnin Westklüne Mönchow 111 Stettiner Haff P O L E N Fakta Tysklands andenstørste ø (373 km2 tysk, 72 km2 polsk) Cirka en million overnattende gæster om året 42 Kilometer gennemgående fin, hvid sandstrand et langtidsstudie lavet af Deutsche Wetterdienst (det tyske meteorologiske institut) viser, at solen gennemsnitligt skinner 1906 timer om året på Usedom - i år 2013 blev der endda målt 2029 timer i Trassenheide, 2005 timer på Usedom og 1992 timer i Zinnowitz der er fem historiske havbroer der rager ud i stersøen, deriblandt Tysklands længste bro i Heringsdorf (508 meter) og Tysklands ældste bro i Ahlbeck (opført i 1898) på øen findes der en hel del wellnesshoteller - faktisk er det af de steder med flest wellnesshoteller i hele landet en virkelig imponerende sammenslutning af smukke, historiske kurbadsarkitektur villaer smykker Europas længste strandpromenade, der rækker 12,5 km fra de 3 kejserbade helt til det polske Świnoujście vindmøllen i Benz var et elsket motiv for den tysk-amerikanske maler Lyonel Feininger, der besøgte øen flere gange i tidsrummet der er talrige flotte teglstenskirker i baglandet til Usedom hele øen Usedom er en naturpark, og er hjemsted for en af de største havørne-populationer der findes Østersøen, bagvandet, Peene og indsøerne på Usedom er et sandt Eldorado for sejlere, vind- og kitesurfere samt kanoroere langt mere end 30 havne, marina og anløbssteder to 18-huls golfbaner og en 9-huls træningsbane i Balm, Usedomms første 19-huls golfbane i Korswandt to offentlige termalbade med saltvand inviterer til badesjov på regnvejrsfulde dage 3 Soløen. Øen Usedom.

3 Foran er det Ku dam og bagved ligger Østersøen plejede Kurt Tucholsky at sige om berlinernes badekar. For beboerne af hovedstaden var Usedom allerede i det sene 19. århundrede et elsket rejsemål. Enhver der mente at være noget, tog til Usedom for at forfriske sig om sommeren. Berlinerne nød den friske havluft ved Østersøen - naturligvis godt beskyttet mod solen, for dengang var det moderne at være bleg. For mange af de velhavende storbybeboere var det næsten et must at eje en villa på Usedom. Således opstod den berømte kurbadsarkitektur. Har du nogensinde gået en tur i Berlin-bydelen Grunewald? Hvis ja, så vil du have set en masse villaer fra den wilhelminske tidsalder - ægte spejlbilleder af de rige og berømtes sommerboliger de 3 kejserbade i Zinnowitz. Hvem undrer det så, at allerede Heinrich Mann kærligt kaldte de 3 kejserbade for Berlins forstad? fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Roy von Elbberg 5 Soløen. Øen Usedom.

4 Peenemünde - mere end bare et museum. Peenemünde er blevet til et internationalt mødested. Der gennemføres internationale seminarer, workshops og ungdomsprojekter her, der beskæftiger sig med temaer som historie, teknologi, økologi, politik og etik. Større events, som de årlige koncerter i kraftværkets turbinehal som del af Usedomer Musikfestival gør ligeledes Peenmünde til et specielt nationalt og internationalt kultursted. Således bliver historien og det kulturelle liv smeltet sammen til en enestående syntese. Peenemünde Hærsforsøgsanstalten Hærens forsøgsanstalt i Peenemünde var i tidsrummet et af de mest moderne teknologicentre i verden. Under den videnskabelige ledelse af Wernher von Brauns lykkedes det i 1942 at sende den første raket ud i verdensrummet - et af de mest spektakulære, men også farligste gennembrud i det 20. århundrede, for forskningen havde kun et mål: den bedstmulige teknologi skulle sikre militærisk overlegenhed. Peenemünde idag: et sted med mange ansigter Idag kan man i Peenemünde besøge udstillinger i det historisk-tekniske museum, der dokumenterer drømmen om rumfarten for de første rumfartspionerer frem til den systematiske udvikling af den første store militæriske raket V2 i Peenmünde, samt serieproduktionen og krigsindsatsen af denne. Museet ligger i kraftværket i den forhenværende hærforsøgsanstalt - det største tekniske monument i Mecklenburg-Vorpommern - og det har siden det blev åbnet i 1991 haft over 5 mio. besøgere. Fotos: HTM Peenemünde GmbH 6 Soløen. Øen Usedom. 7 Soløen. Øen Usedom.

5 Tysklands største legeplads. fotos til venstre og højre: Christina Hoba Jens König, Andreas Heyn, Andreas Dumke Hele 42 kilometer er den lang og op til 70 kilometer bred: Tysklands største legeplads. Dag efter dag lokker stranden muslingesamlere og strandforskere ned til stranden for at lege, opleve og bare have det sjovt. Men det er ikke kun de små der finder alt hvad deres hjerter begærer her! Deres forældre og bedsteforældre finder også hvad de søger: lange gåture fra havbro til havbro, stavgang, svømning eller kitesurfing. Og ved den altid vedvarende konkurrence om det største og mest originale sandslot bliver selv de voksne til børn igen og ser verden med et barns øjne - Usedom er et paradis og det perfekte sted til familieferie. 9 Soløen. Øen Usedom.

6 hektar naturpark - skønhed til enhver årstid. Naturparken Usedom et paradis for naturelskere og aktive feriegæster. Øens facetter er lige så mangfoldige som den flora og fauna der er hjemme her. Her bor mere end 280 fuglearter - og en af Tysklands største population af havørne bor her også. Frem for alt er der om foråret og efteråret tusindvis af gåse, vildænder og kraniker på besøg på øen, der besøger kysten på vej til og fra deres vinterkvarterer. fotos til venstre og højre: Jean-Pascal Günther, Andreas Dumke Dennis Donohue - fotolia.com 10 Soløen. Øen Usedom.

7 fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Roy von Elbberg, Karl Heinz Schröder Usedom er ikke kun en drømmeø på grund af de endeløst lange flormelissandstrande. Baglandet med dets vildt romantiske landskaber, de stille bugter og de gemte vinkler viser naturelskeren og den der leder efter ro og fred et helt andet ansigt. Uanset om du er afsted til fods, på cykel eller på en guided tur - selv om efteråret og vinteren har øen helt imponerende indtryk at byde på. Hvad siger du til en gåtur i efterårskulørte bøgeskove eller en hestevognstur over sneklædte marker? 13 Soløen. Øen Usedom.

8 En ø til velbehag. Gourmetøen... Usedom - overraskende anderledes. Nyd udsigten over østersøen fra en strandkurv og lad dig samtidig forkæle med økøkkenets delikatesser: hvert år i maj-måned er der Grand Schlemm, Usedoms kulinariske strandmileattraktion på stranden foran de 3 kejserbade, hvor man kan nyde en ti-retters menu. At nyde Usedom - allerede for 150 år siden havde Pommerne en faible for god mad, og lærte at kombinere de bedste opskrifter fra det svenske, tyske og polske køkken helt ecxcellent. De pommerske traditioner fra det 19. århundrede er blevet bevaret godt frem til idag: det nye pommerske køkken forener traditionerne med nye innovative ideer. Afsted på gourmetrejse. Hvad siger du til f.eks. røget fiskekonfekt med honningrejer og sennepsfrugter? Det er bare himmelsk afslappende at lade sig forkæle fra top til tå med chokolademassage, mælkebad, thalasso eller et bad med Heringsdorfer Jodsole. Øens wellnesshoteller venter på dig. Men det er ikke kun på wellnesshotellerne du kan forvente wellness. De bedste wellnesstilbud findes under åben himmel. Tag en dyb indånding - og når så sol, vind og bølger mødes, opstår den såkaldte brændingsaerosole, der er en sand velgerning for krop og sjæl. Aerosolenes koncentration er betydeligt større nede ved havkanten, end blot få meter væk på promenaden. Det ved og værdsætter de løbere og stavgængere også, der tidligt om morgenen er afsted mod solopgangen. Ved det efterfølgende Qi Gong eller Pilates på stranden tanker de ny energi, bliver helt afslappede og nyder Usedom alt det de kan. fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Sandra Grüning, Jens König 14 Soløen. Øen Usedom. 15 Soløen. Øen Usedom.

9 Usedom - er elsket af kunstnere. Kender du den følelse? Nogle gange vil man bare gerne holde fast i et øjeblik for evigt - det helt specielle øjeblik man nok kun oplever en eneste gang. I hundredevis af år føler kunstnere sig tiltrukket af de lange, endeløse strande, af fiskernes både og det helt specielle lys der er på Usedom. Hvert år om foråret mødes 7 malere ved havet til det såkaldte Kejserbads-Pleinair på Usedom, for at forevige atmosfæren ved de 3 kejserbade på lærred. Bag deres staffeli og skitse-blokke er de stille iagttagere af øverdenen. Måske føler de sig så en smule som den tysk-amerikanske maler Lyonel Feininger: Pommern og Østersøen, det var engang... De var medbestemmende for alle mine skabninger og jeg tærer stadig af de oplevelser jeg havde dengang. Hans og talrige andre kunstneres værker fra dengang og idag kan beundres i forskellige galerier og atelierer fordelt på øen. Et af de mest aparte atelierer er nok maleren og Usedomelskeren Otto Niemeyer-Holsteins værksted. I 1933 hentede han sig nemlig en gammel s-banevogn fra Berlin til øens smalleste sted og døbte sin nye bolig og værksted Lüttenort (det lille sted). fotos til venstre og højre: Hans Werner Richter Haus Bansin Geert Maciejewski Mode-Mekkaet ved Østersøen Usedom er trendsetter. Med grænseløs kreativitet og håndværkelig ekspertise konkurrerer talenterede modedesignere fra de forskellige østersøstater hvert år mod hinanden om at vinde den begærede Baltic Fashion Award i Kejserbadsalen i Heringsdorf. Men det er ikke nok bare at være kreativ - det er ligeså vigtigt at udvælge det rigtige stof samt præsentere sine kollektioner bedst muligt på catwalken i Kejserbadsalen foran talrige tilskuere. Mode der er til at røre ved - det er Usedom Baltiv Fashion. Usedomer Musikfestival Hvert efterår forvandler Usedom sig til musikelskernes ø. I over 20 år har Usedomer Musikfestival lokket feriegæster fra alle verdens lande til Tysklands andenstørste ø. Store symfonier, små kammerkoncerter, sonater og kor med stykker fra kendte komponisters fjer fra både for- og nutiden optræder i kirker, koncerthalller, atelierer og kejsertidens bygninger rundt omkring på øen. 16 Soløen. Øen Usedom. 17 Soløen. Øen Usedom.

10 Soløen Usedom - det perfekte opholdssted. Kejservillaer Hold ferie som tilbage i kejsertiden - det kan man nemlig i de kærligt istandsatte kurbadarkitekturvillaer i Østersøbadene. De frisk renoverede bygninger i barok, klassisitisk, alpenlandsk, skandinavisk eller italiensk stil beviser god smag og omfavner feriegæsterne med den flair der var tilbage i kejsertiden. Førsteklasses lejligheder Luksuriøst og næsten ligesom derhjemme på samme tid: i øens lejligheder oplever især familier en helt uforglemmelig ferie. Ligemeget hvor på øen: At holde ferie i sit eget hus på lånt tid er muligt overalt på Usedom. Wellnesshoteller Afsted nu! Direkte fra den dejlig varme seng på en af øens mange wellnesshoteller ned til et skønt Cleopatrabad, til aromamassage eller aquafitness. Du burde tillade dig selv en lille flugt fra hverdagen, at holde en pause - og det lykkes nok allerbedst på et af Usedoms wellnesshoteller, der er fordelt over hele øen. fotos til venstre og højre: Roy von Elbbebrg, Andreas Dumke Andreas Dumke Stråtækte huse De stråtækte huse, der frem for alt præger baglandets charme, lover romantik for alle pengene. Her kredser der havørne over fiskekutterne, der gynger hen over bagvandet, alt imens solen går ned foran en betagende kulisse af uberørt Usedomer natur. Eksklusive overnatningsmuligheder med enestående karakter I de ferielejligheder der ligger på den længste havbro i Tyskland er man helt tæt på det ruskende hav. Lad dig vække af de første solstråler. I de Floating Hourse midt i naturen ved Krumminer Wiek oplever du ligefrem en følelse af vægtløshed. På sejlbåden Weiße Düne kan du drømme under sejlet. Det i 1909 byggede traditionssejlskib har 20 sovepladser at byde på. Wellnessferie som i et eventyr og med idyllisk kvalitetstid som par får du garanteret i lodstårnet Karnin. Her kan du nemlig sammmen med din ledsager hygge dig i tårnets egen whirlpool eller slappe af med morgenmad i sengen med udsigt over Stettiner Haff. Hvis du gerne vil have det lidt mere herskabsagtigt, kan du tjekke ind på vandslottet Mellenthin med deres rustikke gæstfrihed, wellness og eget bryggeri og kaffebrænderi. Stjerneferie på hotel På Usedom kan du næsten røre ved stjernerne. For Usedoms hoteller er det et must at kunne tilbyde førsteklasses kvalitet. Ligemeget hvor mange stjerner dit hotel har du får lov at tilbringe din ferie på det højeste niveau. Ligemeget hvad du beslutter dig for at booke - din stjerneferie på Usedom bliver helt sikkert en uforglemmelig ferieoplevelse, for her er den beste service og velbehag inkluderet. 18 Soløen. Øen Usedom. 19 Soløen. Øen Usedom.

11 Henrejse - kom bekvemt til øen. I bil Autobahn A20 sørger for at du kommer hurtigt til Usedom. To broer, Peenebroen i Wolgast og Broen i Zecherin ved Anklam forbinder øen med fastlandet. fotos til venstre og højre: Andreas Dumke, Usedom Tourimus GmbH, Dirk Laubner Med tog Du kan også komme til øen helt klassisk med tog. Usedoms Kurbadstog holder ved hvert kurbad på øen. Med båd og færge Sportsudøvere og fritidskaptajner kan lægge til i en af de mere end 30 sportsbådshavne. Fra Gedser kan man tage færgen til Rostock og fra Rostock kører der busser direkte til Kurbadstogstationen på øen. Med bus og færge Eurolines Busserne kører direkte fra København og Nykøbing/Falster til Gedser. Derfra tager du Scandlines-færgen til Rostock. Fra banegården i Rostock Lütten Klein, lige overfor færgeterminalen Warnow, kører buslinjen Usedomer Bäderbahn direkte til Usedom. Med bus Det er også muligt at tage Eurolines busserne fra Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg og Rødby til Hamborg. Der står du om i busserne Usedomer Bäderbahn, der kører direkte til Usedom. 20 Soløen. Øen Usedom. 21 Soløen. Øen Usedom.

12 Vidste du mon, at Usedom har over 400 km vandreruter og mere end 180 km cykelruter?, at den vidunderligt skønne natur på øen ikke kun kan opleves i bil, til fods eller på cykel, men også i form af en ø-safari i en ægte jeep?, at du kan opleve Europas længste strandpromenade helt til det polske Świnoujście på en Segway?, at du i skoven ved Neu Pudagla kan klatre i 15 meters højde eller ved hjælp af lianer kan svinge dig fra træ til træ ligesom Tarzan?, at du i en så historisk præget by som Peenemünde ikke kun kan se på raketter, men også spille minigolf i ultraviolet lys, prøve at løfte en trabant i Phänomenta eller sige godnat til sandmanden i legetøjsmuseet?, at du i Trassenheide kan stille verden på hovedet eller se de største sommerfugle i verden?, at der i Prätenow i baglandet til Usedom lever ægte bisoner - de såkaldte europæiske bisoner? fotos til venstre og højre: iofoto-fotolia.com Roy von Elbberg titel og sidste side Andreas Dumke 22 Soløen. Øen Usedom.

13 Informationer og prospekter Usedoms bookingcentral

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag ØSTERSØEN Feriehuse Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag Strandweg 31 D-24369 Kleinwaabs Tlf. +49 (0)4352 2530 www.ostseeurlaub-waabs.de Hjertelig velkommen til vores feriepark Kleinwaabs, ved

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed

Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed 2013 Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed Gæstfrihed, unikke oplevelser og attraktiv beliggenhed er væsentlige parametre, når man skal vælge, hvor man skal bo på ferien eller holde konferencen.

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser ...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser Daydreams-princippet! Vælg hotel over 3000 muligheder. Se et udvalg på www.daydreams.dk! Tjek pris på morgen- og aftensmad inden afrejse.! Køb

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2015-16 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Lykkeposeophold Kender du det med at købe en lykkepose i fx Matas?

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

En dag på Føhr. Ø-rundture, ture og tips til en dagstur til Føhr. Friesische Karibik. FTG_Logo_cmyk

En dag på Føhr. Ø-rundture, ture og tips til en dagstur til Føhr. Friesische Karibik. FTG_Logo_cmyk En dag på Føhr. Ø-rundture, ture og tips til en dagstur til Føhr. FTG_Logo_cmyk Friesische Karibik. Tips til dagsture Ligegyldigt om man tager en afstikker i det frisisk-karibiske øhav eller om man vælger

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Spa og Wellness på Sardinien

Spa og Wellness på Sardinien Thalasso Spa og Wellness på Sardinien Specialrejser til Sardinien i samarbejde med Art of Touch v/henrijette Kamille Andersen Thalassoterapi har været anvendt i landene omkring Middelhavet gennem mange

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

$%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#' !" #

$%&'$(#)%'*%+,%!+$,# -./)01#' ! # $%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#'!" # 2,'3.4$%+'/#'&,.'"&'#%'5%+',' *."3%+61#%(7'!8'#&+"($%(7,'-1&,))%+(%'%..%+999!"#$%&$'()*$*+'$,-$#+.*+.$%,/'+.$0,#+,$1$"'%#+.$.',22,#3$45$672$*+'$8'769&)$7.$-(%$,-$"0$

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted Originalitet, mangfoldighed, æstetik og kvalitet... Med grundigt forankrede værdier fremstår Konventum Lo-skolens konferencecenter som et kvalitetsmættet

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

Dykning. Danmarks sjoveste

Dykning. Danmarks sjoveste Dykning Danmarks sjoveste Lyst til at opleve verden under overfladen? Så kom til Camp Hverringe og dyk med børnene, med din partner eller de andre i klubben. Her er noget for alle, der elsker vand... Danmarks

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

H39. Flensburg : Fleksibilitet. Midt i byen - en ny kontorgeneration

H39. Flensburg : Fleksibilitet. Midt i byen - en ny kontorgeneration H39 Flensburg : Fleksibilitet Midt i byen - en ny kontorgeneration Mojn - og hjertelig velkommen H39 præsenterer sig I fremtidens forretningscenter H39 finder firmaer fra alle brancher og af enhver størrelse

Læs mere

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Undersøgelsen er en del af helårsturismeprojektet Naturen+ indsatsområdet Profilering af årstider Udviklet med støtte af Hjørring, Frederikshavn

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Til dig, der planlægger eller afholder konferencer, er der en ekstra oplevelse inden for rækkevidde 250 km nord for polarcirklen Hvilken udsigt

Læs mere

Fabelkunst EVA JOENSEN

Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelagtig kunst... I århundreder har mennesker fortalt hinanden fabler. Fantasier og fortællinger i ord og billeder. God kunst er fabelagtig og Fabelkunst er udtryk, der gør indtryk

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Kunstnere, der har malet billeder i Randbøl sogn

Kunstnere, der har malet billeder i Randbøl sogn Kunstnere, der har malet billeder i Randbøl sogn Tekst og affotografering N.M. Schaiffel-Nielsen Kunstmaler Axel Marinus Sørensen. Han ville så gerne have heddet Randbøl til efternavn, men det ville myndighederne

Læs mere

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14.

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. 1 Julen var noget, der skete engang. Et barn blev født I Betlehem et menneske, der blev til fryd og fred for alle, selv for os, der lever i dag. Julen er en drøm. En drøm

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

europas-lande.dk PRÆSENTATION OG WORKSHOP

europas-lande.dk PRÆSENTATION OG WORKSHOP europas-lande.dk PRÆSENTATION OG WORKSHOP På europas-lande.dk kan du gå på opdagelse i hele Europa. Du kan læse om alt fra natur og miljø til historie og politik. På sitet kan du også møde børn fra andre

Læs mere

GOLFTYSKLAND.DK. Dansk oversigt over tyske golfbaner

GOLFTYSKLAND.DK. Dansk oversigt over tyske golfbaner GOLFTYSKLAND.DK Dansk oversigt over tyske golfbaner Guide over golfbaner og golfpakker i Tyskland Gratis service - Få 3 tilbud på din tur til Tyskland Du modtager direkte fra udbyderen så du er sikret

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

En fortælling om Bornholms Regionskommune af Dennis Gade Kofod

En fortælling om Bornholms Regionskommune af Dennis Gade Kofod Det, der vokser Det var havnen, der i sin tid skabte Hasle. Det siges der, og det er vel en slags sandhed. Den vækst byen har oplevet dengang, kom fra havnen. Kom fra havet. Som med så mange andre byer

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Jeg bygger kirken -1

Jeg bygger kirken -1 kirken - Helligånden & kraft Mål: Det er første pinsedag dagen, hvor kirken startede Vi skal høre, hvordan det gik til, og vi skal opdage, at det alt sammen skete ved Helligånden og Guds kraft. Dette var

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

- tid til natur og fællesskab

- tid til natur og fællesskab - tid til natur og fællesskab Indhold Danmarks smukkeste kanotur... 03 Stolte traditioner... 04 Det praktiske... 05 Planlæg din kanotur... 06 Lejrliv ved Gudenåen... 08 Udstyr til din kano... 09 Sådan

Læs mere

Det Musikalske St. Petersburg

Det Musikalske St. Petersburg Det Musikalske St. Petersburg 6 Dage / 5 Natter Dag 1 Ankomst til St. Petersburg. Ved ankomst er det transport til hotellet. Gruppen vil blive mødt af vores lokale quides, der er med under hele turen.

Læs mere

Gl. Havn. Vestre Skole

Gl. Havn. Vestre Skole Gl. Havn OPSAMLING Inddragelse af 6. klasserne fra Vestre Skole 11. juni 2014 Vestre Skole Middelfart Stadion Ældrecenter Middelfart - byen set med et barns øjne I forbindelse med den afholdte walk and

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens folk, levestil, magi, kraft og ørkenens

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2013: 9,8 UD AF 10 C SCOACHINGREJSE NOGLE REJSER, NOGLE UDDANNER SIG, ANDRE GØR BEGGE DELE! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Living. Blød beton. Bolig Tendens Design Brevkasse. Design: 10 designere fejrer 10 år med Bourgielampen. Side 4

Living. Blød beton. Bolig Tendens Design Brevkasse. Design: 10 designere fejrer 10 år med Bourgielampen. Side 4 Gå på opdagelse på vores nye website www.planet-huse.dk 8008-02 SØNDAG DEN 9. MARTS 2014 Bolig Tendens Design Brevkasse Living Design: 10 designere fejrer 10 år med Bourgielampen. Side 4 Blød beton Det

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår K U N S T I "VÆREBRO RÅDGIVNING KUNST PROJEKT" Værebro Rådgivning Værebrovej 72, 2880 Bagsværd, Danmark Telefon: 45 39 57 60 60 B E R L I N 2011 ART BEYOND BORDERS I BERLIN Kunstprojektet

Læs mere

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 Mad Events Byliv Rejse Lige midt i København ligger Danmarks nye højskole: Suhrs Madakademiet. Her får du masser af hands-on i køkkenerne, møder nogle af byens bedste kokke

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Small Danish Hotels Moments of Happiness

Small Danish Hotels Moments of Happiness 2014 Small Danish Hotels Moments of Happiness Danmarks suverænt største hotelkæde, Small Danish Hotels, repræsenterer omkring 100 hoteller, kroer, slotte og herregårde i Danmark. Hotelkæden er landsdækkende

Læs mere

Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder

Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder Få inspiration til de udfordringer, du står overfor lige nu: Læs om de 16 inspirerende projekter i vores publikationer Kom

Læs mere

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE Knudsøskolen er den ene af Ry s to folkeskoler, beliggende ved kanten af Knudsø og omgivet af store grønne arealer. Skolen har 140 elever og er 1-sporet til og med

Læs mere