Soløen. Øen Usedom. Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Soløen. Øen Usedom. Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse"

Transkript

1 Soløen. Øen Usedom.

2 Usedom island Aalborg DANMARK Kolding Vejle Rødby NORGE Rostock Hamborg TYSKLAND Berlin 2 Soløen. Øen Usedom. SVERIGE Østersøen Aarhus Københagen Gedser Insel Usedom FINLAND Ruden Peenemünde Broen Wolgast Wolgast 111 Züssow Anklam Peenemünder Haken Zecherin Mölschow Mahlzow Ziemitz Neeberg Sauzin Østersøbad Karlshagen Bannemin Krummin F a s t l a n d e t M e c k l e n b u r g V o r p o m m e r n 111 Netzelkow Lütow K r u m m i n e r W i e k Østersøbad Trassenheide Østersøbad Zinnowitz Neuendorf LüttenOrt Damerow Görmitz Seebad Loddin Pommernbugten Achterwasser Ø s t e r s ø e n Søbad Zempin Østersøbad Koserow Seebad Ückeritz Kölpinsee Stubbenfelde Havkurbad Bansin Reestow Grüssow Warthe Havkurbad Heringsdorf Pudagla Neu Neuhof Liepe Sallenthin Havkurbad Ahlbeck Stoben Sellin Bansin- Quilitz Dewichow Sallenthin Dorf Rankwitz Balm Neppermin Benz Gothen Reetzow Krienke Morgenitz Mellenthin Labömitz Korswandt Suckow Katschow Ulrichshorst Świnoujście 110 Kachlin 110 Zirchow Görke Dargen Kutzow Garz Gummlin Prätenow Bossin Usedom Stolpe Neverow Kamminke Broen Voßberg Paske Zecherin Gneventhin Zecherin Wilhelmsfelde Gellenthin Kölpin Welzin Kleines Haff Wilhelmshof Ostklüne Karnin Westklüne Mönchow 111 Stettiner Haff P O L E N Fakta Tysklands andenstørste ø (373 km2 tysk, 72 km2 polsk) Cirka en million overnattende gæster om året 42 Kilometer gennemgående fin, hvid sandstrand et langtidsstudie lavet af Deutsche Wetterdienst (det tyske meteorologiske institut) viser, at solen gennemsnitligt skinner 1906 timer om året på Usedom - i år 2013 blev der endda målt 2029 timer i Trassenheide, 2005 timer på Usedom og 1992 timer i Zinnowitz der er fem historiske havbroer der rager ud i stersøen, deriblandt Tysklands længste bro i Heringsdorf (508 meter) og Tysklands ældste bro i Ahlbeck (opført i 1898) på øen findes der en hel del wellnesshoteller - faktisk er det af de steder med flest wellnesshoteller i hele landet en virkelig imponerende sammenslutning af smukke, historiske kurbadsarkitektur villaer smykker Europas længste strandpromenade, der rækker 12,5 km fra de 3 kejserbade helt til det polske Świnoujście vindmøllen i Benz var et elsket motiv for den tysk-amerikanske maler Lyonel Feininger, der besøgte øen flere gange i tidsrummet der er talrige flotte teglstenskirker i baglandet til Usedom hele øen Usedom er en naturpark, og er hjemsted for en af de største havørne-populationer der findes Østersøen, bagvandet, Peene og indsøerne på Usedom er et sandt Eldorado for sejlere, vind- og kitesurfere samt kanoroere langt mere end 30 havne, marina og anløbssteder to 18-huls golfbaner og en 9-huls træningsbane i Balm, Usedomms første 19-huls golfbane i Korswandt to offentlige termalbade med saltvand inviterer til badesjov på regnvejrsfulde dage 3 Soløen. Øen Usedom.

3 Foran er det Ku dam og bagved ligger Østersøen plejede Kurt Tucholsky at sige om berlinernes badekar. For beboerne af hovedstaden var Usedom allerede i det sene 19. århundrede et elsket rejsemål. Enhver der mente at være noget, tog til Usedom for at forfriske sig om sommeren. Berlinerne nød den friske havluft ved Østersøen - naturligvis godt beskyttet mod solen, for dengang var det moderne at være bleg. For mange af de velhavende storbybeboere var det næsten et must at eje en villa på Usedom. Således opstod den berømte kurbadsarkitektur. Har du nogensinde gået en tur i Berlin-bydelen Grunewald? Hvis ja, så vil du have set en masse villaer fra den wilhelminske tidsalder - ægte spejlbilleder af de rige og berømtes sommerboliger de 3 kejserbade i Zinnowitz. Hvem undrer det så, at allerede Heinrich Mann kærligt kaldte de 3 kejserbade for Berlins forstad? fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Roy von Elbberg 5 Soløen. Øen Usedom.

4 Peenemünde - mere end bare et museum. Peenemünde er blevet til et internationalt mødested. Der gennemføres internationale seminarer, workshops og ungdomsprojekter her, der beskæftiger sig med temaer som historie, teknologi, økologi, politik og etik. Større events, som de årlige koncerter i kraftværkets turbinehal som del af Usedomer Musikfestival gør ligeledes Peenmünde til et specielt nationalt og internationalt kultursted. Således bliver historien og det kulturelle liv smeltet sammen til en enestående syntese. Peenemünde Hærsforsøgsanstalten Hærens forsøgsanstalt i Peenemünde var i tidsrummet et af de mest moderne teknologicentre i verden. Under den videnskabelige ledelse af Wernher von Brauns lykkedes det i 1942 at sende den første raket ud i verdensrummet - et af de mest spektakulære, men også farligste gennembrud i det 20. århundrede, for forskningen havde kun et mål: den bedstmulige teknologi skulle sikre militærisk overlegenhed. Peenemünde idag: et sted med mange ansigter Idag kan man i Peenemünde besøge udstillinger i det historisk-tekniske museum, der dokumenterer drømmen om rumfarten for de første rumfartspionerer frem til den systematiske udvikling af den første store militæriske raket V2 i Peenmünde, samt serieproduktionen og krigsindsatsen af denne. Museet ligger i kraftværket i den forhenværende hærforsøgsanstalt - det største tekniske monument i Mecklenburg-Vorpommern - og det har siden det blev åbnet i 1991 haft over 5 mio. besøgere. Fotos: HTM Peenemünde GmbH 6 Soløen. Øen Usedom. 7 Soløen. Øen Usedom.

5 Tysklands største legeplads. fotos til venstre og højre: Christina Hoba Jens König, Andreas Heyn, Andreas Dumke Hele 42 kilometer er den lang og op til 70 kilometer bred: Tysklands største legeplads. Dag efter dag lokker stranden muslingesamlere og strandforskere ned til stranden for at lege, opleve og bare have det sjovt. Men det er ikke kun de små der finder alt hvad deres hjerter begærer her! Deres forældre og bedsteforældre finder også hvad de søger: lange gåture fra havbro til havbro, stavgang, svømning eller kitesurfing. Og ved den altid vedvarende konkurrence om det største og mest originale sandslot bliver selv de voksne til børn igen og ser verden med et barns øjne - Usedom er et paradis og det perfekte sted til familieferie. 9 Soløen. Øen Usedom.

6 hektar naturpark - skønhed til enhver årstid. Naturparken Usedom et paradis for naturelskere og aktive feriegæster. Øens facetter er lige så mangfoldige som den flora og fauna der er hjemme her. Her bor mere end 280 fuglearter - og en af Tysklands største population af havørne bor her også. Frem for alt er der om foråret og efteråret tusindvis af gåse, vildænder og kraniker på besøg på øen, der besøger kysten på vej til og fra deres vinterkvarterer. fotos til venstre og højre: Jean-Pascal Günther, Andreas Dumke Dennis Donohue - fotolia.com 10 Soløen. Øen Usedom.

7 fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Roy von Elbberg, Karl Heinz Schröder Usedom er ikke kun en drømmeø på grund af de endeløst lange flormelissandstrande. Baglandet med dets vildt romantiske landskaber, de stille bugter og de gemte vinkler viser naturelskeren og den der leder efter ro og fred et helt andet ansigt. Uanset om du er afsted til fods, på cykel eller på en guided tur - selv om efteråret og vinteren har øen helt imponerende indtryk at byde på. Hvad siger du til en gåtur i efterårskulørte bøgeskove eller en hestevognstur over sneklædte marker? 13 Soløen. Øen Usedom.

8 En ø til velbehag. Gourmetøen... Usedom - overraskende anderledes. Nyd udsigten over østersøen fra en strandkurv og lad dig samtidig forkæle med økøkkenets delikatesser: hvert år i maj-måned er der Grand Schlemm, Usedoms kulinariske strandmileattraktion på stranden foran de 3 kejserbade, hvor man kan nyde en ti-retters menu. At nyde Usedom - allerede for 150 år siden havde Pommerne en faible for god mad, og lærte at kombinere de bedste opskrifter fra det svenske, tyske og polske køkken helt ecxcellent. De pommerske traditioner fra det 19. århundrede er blevet bevaret godt frem til idag: det nye pommerske køkken forener traditionerne med nye innovative ideer. Afsted på gourmetrejse. Hvad siger du til f.eks. røget fiskekonfekt med honningrejer og sennepsfrugter? Det er bare himmelsk afslappende at lade sig forkæle fra top til tå med chokolademassage, mælkebad, thalasso eller et bad med Heringsdorfer Jodsole. Øens wellnesshoteller venter på dig. Men det er ikke kun på wellnesshotellerne du kan forvente wellness. De bedste wellnesstilbud findes under åben himmel. Tag en dyb indånding - og når så sol, vind og bølger mødes, opstår den såkaldte brændingsaerosole, der er en sand velgerning for krop og sjæl. Aerosolenes koncentration er betydeligt større nede ved havkanten, end blot få meter væk på promenaden. Det ved og værdsætter de løbere og stavgængere også, der tidligt om morgenen er afsted mod solopgangen. Ved det efterfølgende Qi Gong eller Pilates på stranden tanker de ny energi, bliver helt afslappede og nyder Usedom alt det de kan. fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Sandra Grüning, Jens König 14 Soløen. Øen Usedom. 15 Soløen. Øen Usedom.

9 Usedom - er elsket af kunstnere. Kender du den følelse? Nogle gange vil man bare gerne holde fast i et øjeblik for evigt - det helt specielle øjeblik man nok kun oplever en eneste gang. I hundredevis af år føler kunstnere sig tiltrukket af de lange, endeløse strande, af fiskernes både og det helt specielle lys der er på Usedom. Hvert år om foråret mødes 7 malere ved havet til det såkaldte Kejserbads-Pleinair på Usedom, for at forevige atmosfæren ved de 3 kejserbade på lærred. Bag deres staffeli og skitse-blokke er de stille iagttagere af øverdenen. Måske føler de sig så en smule som den tysk-amerikanske maler Lyonel Feininger: Pommern og Østersøen, det var engang... De var medbestemmende for alle mine skabninger og jeg tærer stadig af de oplevelser jeg havde dengang. Hans og talrige andre kunstneres værker fra dengang og idag kan beundres i forskellige galerier og atelierer fordelt på øen. Et af de mest aparte atelierer er nok maleren og Usedomelskeren Otto Niemeyer-Holsteins værksted. I 1933 hentede han sig nemlig en gammel s-banevogn fra Berlin til øens smalleste sted og døbte sin nye bolig og værksted Lüttenort (det lille sted). fotos til venstre og højre: Hans Werner Richter Haus Bansin Geert Maciejewski Mode-Mekkaet ved Østersøen Usedom er trendsetter. Med grænseløs kreativitet og håndværkelig ekspertise konkurrerer talenterede modedesignere fra de forskellige østersøstater hvert år mod hinanden om at vinde den begærede Baltic Fashion Award i Kejserbadsalen i Heringsdorf. Men det er ikke nok bare at være kreativ - det er ligeså vigtigt at udvælge det rigtige stof samt præsentere sine kollektioner bedst muligt på catwalken i Kejserbadsalen foran talrige tilskuere. Mode der er til at røre ved - det er Usedom Baltiv Fashion. Usedomer Musikfestival Hvert efterår forvandler Usedom sig til musikelskernes ø. I over 20 år har Usedomer Musikfestival lokket feriegæster fra alle verdens lande til Tysklands andenstørste ø. Store symfonier, små kammerkoncerter, sonater og kor med stykker fra kendte komponisters fjer fra både for- og nutiden optræder i kirker, koncerthalller, atelierer og kejsertidens bygninger rundt omkring på øen. 16 Soløen. Øen Usedom. 17 Soløen. Øen Usedom.

10 Soløen Usedom - det perfekte opholdssted. Kejservillaer Hold ferie som tilbage i kejsertiden - det kan man nemlig i de kærligt istandsatte kurbadarkitekturvillaer i Østersøbadene. De frisk renoverede bygninger i barok, klassisitisk, alpenlandsk, skandinavisk eller italiensk stil beviser god smag og omfavner feriegæsterne med den flair der var tilbage i kejsertiden. Førsteklasses lejligheder Luksuriøst og næsten ligesom derhjemme på samme tid: i øens lejligheder oplever især familier en helt uforglemmelig ferie. Ligemeget hvor på øen: At holde ferie i sit eget hus på lånt tid er muligt overalt på Usedom. Wellnesshoteller Afsted nu! Direkte fra den dejlig varme seng på en af øens mange wellnesshoteller ned til et skønt Cleopatrabad, til aromamassage eller aquafitness. Du burde tillade dig selv en lille flugt fra hverdagen, at holde en pause - og det lykkes nok allerbedst på et af Usedoms wellnesshoteller, der er fordelt over hele øen. fotos til venstre og højre: Roy von Elbbebrg, Andreas Dumke Andreas Dumke Stråtækte huse De stråtækte huse, der frem for alt præger baglandets charme, lover romantik for alle pengene. Her kredser der havørne over fiskekutterne, der gynger hen over bagvandet, alt imens solen går ned foran en betagende kulisse af uberørt Usedomer natur. Eksklusive overnatningsmuligheder med enestående karakter I de ferielejligheder der ligger på den længste havbro i Tyskland er man helt tæt på det ruskende hav. Lad dig vække af de første solstråler. I de Floating Hourse midt i naturen ved Krumminer Wiek oplever du ligefrem en følelse af vægtløshed. På sejlbåden Weiße Düne kan du drømme under sejlet. Det i 1909 byggede traditionssejlskib har 20 sovepladser at byde på. Wellnessferie som i et eventyr og med idyllisk kvalitetstid som par får du garanteret i lodstårnet Karnin. Her kan du nemlig sammmen med din ledsager hygge dig i tårnets egen whirlpool eller slappe af med morgenmad i sengen med udsigt over Stettiner Haff. Hvis du gerne vil have det lidt mere herskabsagtigt, kan du tjekke ind på vandslottet Mellenthin med deres rustikke gæstfrihed, wellness og eget bryggeri og kaffebrænderi. Stjerneferie på hotel På Usedom kan du næsten røre ved stjernerne. For Usedoms hoteller er det et must at kunne tilbyde førsteklasses kvalitet. Ligemeget hvor mange stjerner dit hotel har du får lov at tilbringe din ferie på det højeste niveau. Ligemeget hvad du beslutter dig for at booke - din stjerneferie på Usedom bliver helt sikkert en uforglemmelig ferieoplevelse, for her er den beste service og velbehag inkluderet. 18 Soløen. Øen Usedom. 19 Soløen. Øen Usedom.

11 Henrejse - kom bekvemt til øen. I bil Autobahn A20 sørger for at du kommer hurtigt til Usedom. To broer, Peenebroen i Wolgast og Broen i Zecherin ved Anklam forbinder øen med fastlandet. fotos til venstre og højre: Andreas Dumke, Usedom Tourimus GmbH, Dirk Laubner Med tog Du kan også komme til øen helt klassisk med tog. Usedoms Kurbadstog holder ved hvert kurbad på øen. Med båd og færge Sportsudøvere og fritidskaptajner kan lægge til i en af de mere end 30 sportsbådshavne. Fra Gedser kan man tage færgen til Rostock og fra Rostock kører der busser direkte til Kurbadstogstationen på øen. Med bus og færge Eurolines Busserne kører direkte fra København og Nykøbing/Falster til Gedser. Derfra tager du Scandlines-færgen til Rostock. Fra banegården i Rostock Lütten Klein, lige overfor færgeterminalen Warnow, kører buslinjen Usedomer Bäderbahn direkte til Usedom. Med bus Det er også muligt at tage Eurolines busserne fra Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg og Rødby til Hamborg. Der står du om i busserne Usedomer Bäderbahn, der kører direkte til Usedom. 20 Soløen. Øen Usedom. 21 Soløen. Øen Usedom.

12 Vidste du mon, at Usedom har over 400 km vandreruter og mere end 180 km cykelruter?, at den vidunderligt skønne natur på øen ikke kun kan opleves i bil, til fods eller på cykel, men også i form af en ø-safari i en ægte jeep?, at du kan opleve Europas længste strandpromenade helt til det polske Świnoujście på en Segway?, at du i skoven ved Neu Pudagla kan klatre i 15 meters højde eller ved hjælp af lianer kan svinge dig fra træ til træ ligesom Tarzan?, at du i en så historisk præget by som Peenemünde ikke kun kan se på raketter, men også spille minigolf i ultraviolet lys, prøve at løfte en trabant i Phänomenta eller sige godnat til sandmanden i legetøjsmuseet?, at du i Trassenheide kan stille verden på hovedet eller se de største sommerfugle i verden?, at der i Prätenow i baglandet til Usedom lever ægte bisoner - de såkaldte europæiske bisoner? fotos til venstre og højre: iofoto-fotolia.com Roy von Elbberg titel og sidste side Andreas Dumke 22 Soløen. Øen Usedom.

13 Informationer og prospekter Usedoms bookingcentral

Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse

Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse Ruden Peenemünder Haken Usedom island NORGE Aalborg DANMARK Vejle Kolding Rødby Rostock Hamborg TYSKLAND

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger)

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger) Vores arrangementer (kan tilkøbes til overnatninger) Nyd ikke kun overnatningen i vores skønne skandinaviske omgivelser, men lad dig samtidig forkæle. Om end det drejer sig om en kulinarisk oplevelse,

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

FerienResidenz MüritzPark

FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark ligger i et naturskønt område Hotellet tilbyder FerienResidenz MüritzPark ligger midt i Mecklenburgs fantastiske søland, Mecklenburgischen Seenplatte,

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

golddigger Fire hovedværker

golddigger Fire hovedværker Fire hovedværker GOLDdigger tager afsæt i fire af P.C. Skovgaards landskabsmalerier. Disse hovedværker er udgangspunkt for udforskning af tre perspektiver på Skovgaards identitet som menneske: Hans personlige,

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie Bornholm - lejrskolebogen Troels Gollander Møllen Multimedie INDHOLD Østersøens Perle 4 Klipperne 6 De første bornholmere 8 Krig og frihedskamp 10 Erhverv 12 Hammershus 14 Rundkirkerne 16 Bornholms byer

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Hotel Bavaria Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Introduktion Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet Konference & Hotel Klinten Hotel Klinten ligger i Rødvig, få hundrede meter fra østersøkysten. Her får I en fremragende udsigt, kort afstand til stranden og masser af muligheder for at opleve nogle af

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Dette hotel ligger skønt og fredeligt, omgivet af dejlig natur

Dette hotel ligger skønt og fredeligt, omgivet af dejlig natur Landhotel Herrenhaus Bohlendorf Dette hotel er indrettet i en historisk bygning og er beliggende på halvøen Wittow, som er en del af Tysklands største ø, Rügen. Her bliver I indlemmet i en varm og landlig

Læs mere

Hotel Atlantis. Bo 50 meter fra Timmendorfer Strand - den længste strand i Schleswig- Holstein. Hotel Atlantis. Hotellet tilbyder

Hotel Atlantis. Bo 50 meter fra Timmendorfer Strand - den længste strand i Schleswig- Holstein. Hotel Atlantis. Hotellet tilbyder Hotel Atlantis Besøg Hotel Atlantis med den skønne beliggenhed ca. 50 meter fra Timmendorfer Strand og 150 meter fra det attraktive centrum i badebyen med indbydende udendørs cafeer og butikker. En miniferie

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag ØSTERSØEN Feriehuse Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag Strandweg 31 D-24369 Kleinwaabs Tlf. +49 (0)4352 2530 www.ostseeurlaub-waabs.de Hjertelig velkommen til vores feriepark Kleinwaabs, ved

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Tranerastepladser i Nordøst-Tyskland

Tranerastepladser i Nordøst-Tyskland Tranerastepladser i Nordøst-Tyskland Tekst og fotos af Dieter Maaszen Rastende Traner ved Zingst. Foto: Dieter Maaszen. I landsdelen Mecklenburg-Vorpommern mellem halvøen, Fischland, Darss, Zingst hen

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

InterCity Hotel Stralsund

InterCity Hotel Stralsund InterCity Hotel Stralsund InterCity Hotel Stralsund er beliggende i hjertet af Stralsund, ved byens butiksarkade med bowlingcenter og casino lige overfor. Introduktion InterCity Hotel Stralsund ligger

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre...

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre... Drømmer du om en ny horisont? En horisont med bøgetræer, græs og duftende blomster? En horisont, hvor solen spejler sig i havets bølgende overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs

Læs mere

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet Seehotel Brandenburg Hotellet ligger i naturskønne omgivelser 15 minutter fra den hyggelige by Brandenburg an der Havel og ca. 50 km vest for Potsdam nær Berlin. I de smukke omgivelser kan I blandt andet

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

New Hampshire Carolinensiel Tag på ferie blot ti minutters kørsel fra stranden og det Østfrisiske Vadehav.

New Hampshire Carolinensiel Tag på ferie blot ti minutters kørsel fra stranden og det Østfrisiske Vadehav. New Hampshire Carolinensiel Hotel New Hampshire Carolinensiel ligger i det populære ferie- og badeområde, Carolinensiel, på den tyske vestkyst i Niedersachsen. Herfra har I kort afstand til stranden og

Læs mere

Hotellet har en fantastisk beliggenhed helt ned til havet på Sveriges vestkyst. Her kan I gå lange ture og nyde den friske havluft.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed helt ned til havet på Sveriges vestkyst. Her kan I gå lange ture og nyde den friske havluft. Gullmarsstrand Hotell & Konferens Kun en time fra Göteborg og idyllisk beliggende lige ved havet finder I Gullmarsstrand Hotell. Hotellet ligger så tæt på havet, at både udendørspoolen og en af restauranterne

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad.

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Kurhotel Quellenhof Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Introduktion Trænger I til at trække stikket ud? Til at få en pause

Læs mere

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 Rejsebehov hos loyale, tidligere og nye turister Fokus pårejsebehov og oplevelsesønsker hos tyske turister både blandt de som kommer til Danmark,

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser ...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser Daydreams-princippet! Vælg hotel over 3000 muligheder. Se et udvalg på www.daydreams.dk! Tjek pris på morgen- og aftensmad inden afrejse.! Køb

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Ramundbergets Fjällgård

Ramundbergets Fjällgård Ramundbergets Fjällgård Ramundbergets Fjällgård er et klassisk bjerghotel fra 19'erne. Ramundbjerget er et lille hyggeligt skisportssted ved verdens ende med masser af ski muligheder, både langrend og

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Best Western Hotel Carlia

Best Western Hotel Carlia Best Western Hotel Carlia Dette hotel ligger i Uddevalla ved Bäveåns munding i byfjorden omgivet af skøn natur og masser af udflugtsmuligheder. Med et ophold på Best Western Hotel Carlia får I et skønt

Læs mere

Newsletter, Februar 2013

Newsletter, Februar 2013 Newsletter, Februar 2013 Nye ejendomme Spitzen-klasse Neubau i Berlin-Lichtenberg Det er lykkes os at finde et af de helt særlige tilbud i Berlin. Udover de berlinske nybyggeriers normalt høje standard,

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO UDLEV BOLIGDRØMMEN Nu kan jeres byggedrøm realiseres... Drømmer I om at opføre jeres egen bolig midt i den smukke danske

Læs mere

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling Grønne spirers konkurrence Dagplejen Beder/Malling Kære Grønne spirer I dagplejen Beder/Malling kan vi i sandhed sige, at vi er vildt begejstrede for udelivet. Vi voksnes glæde ved naturen smitter automatisk

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring indenfor Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure Bowlingcenteret har åbent hver dag året rundt... Book on-line på www.bowlogspis.dk 66 værelser klassisk eller superior (med

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder.

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder. OREA Hotel Voronez I Den hyggelige universitetsby Brno er Tjekkiets næststørste by og den største by i Mähren området. Her finder I mange historiske bygninger og spændende. Orea Hotel Voronez I er et indbydende

Læs mere

Tine Petersen og Heidi Andersen i Stockholm på 6. Semester. Nov Feb Vores studieophold i Stockholm, Sverige.

Tine Petersen og Heidi Andersen i Stockholm på 6. Semester. Nov Feb Vores studieophold i Stockholm, Sverige. Vores studieophold i Stockholm, Sverige. Nogle af de første indtryk af Stockholm var at der er meget internationalt, der er mange og god plads til studerende fra hele verden. Der er hundekoldt men smukt,

Læs mere

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard er en gammel herregård beliggende i Eskilstrup på Med et ophold på Voldstedgaard vil I befinde Jer midt i den dejlige danske natur, mellem skønne grønne marker

Læs mere

Arrangør: PI Aarhus. Grundlovstriatlon. den 5. juni 2014. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI Aarhus. Grundlovstriatlon. den 5. juni 2014. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Aarhus Grundlovstriatlon den 5. juni 2014 Dansk Politiidrætsforbund Kære Triatleter Det er en stor fornøjelse for mig, at byde jer velkommen til det første triatlon-stævne i PI Aarhus regi.

Læs mere

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Undersøgelsen er en del af helårsturismeprojektet Naturen+ indsatsområdet Profilering af årstider Udviklet med støtte af Hjørring, Frederikshavn

Læs mere

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg.

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg. Hotel Reinstorf Hotel Reinstorf ligger lige ved og den gamle hansestad Lüneburg. Introduktion har en unik charme og I forelsker jer straks i det fantastiske landskab. Hotel Reinstorf ligger i den lille

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

OREA Hotel Voronez II

OREA Hotel Voronez II OREA Hotel Voronez II Den tjekkiske by er den næststørste i landet og ligger i den sydlige del af Tjekkiet. Byen er den by i Tjekkiet næstefter Prag, hvor der findes flest beskyttede historiske seværdigheder.

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere