Soløen. Øen Usedom. Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Soløen. Øen Usedom. Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse"

Transkript

1 Soløen. Øen Usedom.

2 Usedom island Aalborg DANMARK Kolding Vejle Rødby NORGE Rostock Hamborg TYSKLAND Berlin 2 Soløen. Øen Usedom. SVERIGE Østersøen Aarhus Københagen Gedser Insel Usedom FINLAND Ruden Peenemünde Broen Wolgast Wolgast 111 Züssow Anklam Peenemünder Haken Zecherin Mölschow Mahlzow Ziemitz Neeberg Sauzin Østersøbad Karlshagen Bannemin Krummin F a s t l a n d e t M e c k l e n b u r g V o r p o m m e r n 111 Netzelkow Lütow K r u m m i n e r W i e k Østersøbad Trassenheide Østersøbad Zinnowitz Neuendorf LüttenOrt Damerow Görmitz Seebad Loddin Pommernbugten Achterwasser Ø s t e r s ø e n Søbad Zempin Østersøbad Koserow Seebad Ückeritz Kölpinsee Stubbenfelde Havkurbad Bansin Reestow Grüssow Warthe Havkurbad Heringsdorf Pudagla Neu Neuhof Liepe Sallenthin Havkurbad Ahlbeck Stoben Sellin Bansin- Quilitz Dewichow Sallenthin Dorf Rankwitz Balm Neppermin Benz Gothen Reetzow Krienke Morgenitz Mellenthin Labömitz Korswandt Suckow Katschow Ulrichshorst Świnoujście 110 Kachlin 110 Zirchow Görke Dargen Kutzow Garz Gummlin Prätenow Bossin Usedom Stolpe Neverow Kamminke Broen Voßberg Paske Zecherin Gneventhin Zecherin Wilhelmsfelde Gellenthin Kölpin Welzin Kleines Haff Wilhelmshof Ostklüne Karnin Westklüne Mönchow 111 Stettiner Haff P O L E N Fakta Tysklands andenstørste ø (373 km2 tysk, 72 km2 polsk) Cirka en million overnattende gæster om året 42 Kilometer gennemgående fin, hvid sandstrand et langtidsstudie lavet af Deutsche Wetterdienst (det tyske meteorologiske institut) viser, at solen gennemsnitligt skinner 1906 timer om året på Usedom - i år 2013 blev der endda målt 2029 timer i Trassenheide, 2005 timer på Usedom og 1992 timer i Zinnowitz der er fem historiske havbroer der rager ud i stersøen, deriblandt Tysklands længste bro i Heringsdorf (508 meter) og Tysklands ældste bro i Ahlbeck (opført i 1898) på øen findes der en hel del wellnesshoteller - faktisk er det af de steder med flest wellnesshoteller i hele landet en virkelig imponerende sammenslutning af smukke, historiske kurbadsarkitektur villaer smykker Europas længste strandpromenade, der rækker 12,5 km fra de 3 kejserbade helt til det polske Świnoujście vindmøllen i Benz var et elsket motiv for den tysk-amerikanske maler Lyonel Feininger, der besøgte øen flere gange i tidsrummet der er talrige flotte teglstenskirker i baglandet til Usedom hele øen Usedom er en naturpark, og er hjemsted for en af de største havørne-populationer der findes Østersøen, bagvandet, Peene og indsøerne på Usedom er et sandt Eldorado for sejlere, vind- og kitesurfere samt kanoroere langt mere end 30 havne, marina og anløbssteder to 18-huls golfbaner og en 9-huls træningsbane i Balm, Usedomms første 19-huls golfbane i Korswandt to offentlige termalbade med saltvand inviterer til badesjov på regnvejrsfulde dage 3 Soløen. Øen Usedom.

3 Foran er det Ku dam og bagved ligger Østersøen plejede Kurt Tucholsky at sige om berlinernes badekar. For beboerne af hovedstaden var Usedom allerede i det sene 19. århundrede et elsket rejsemål. Enhver der mente at være noget, tog til Usedom for at forfriske sig om sommeren. Berlinerne nød den friske havluft ved Østersøen - naturligvis godt beskyttet mod solen, for dengang var det moderne at være bleg. For mange af de velhavende storbybeboere var det næsten et must at eje en villa på Usedom. Således opstod den berømte kurbadsarkitektur. Har du nogensinde gået en tur i Berlin-bydelen Grunewald? Hvis ja, så vil du have set en masse villaer fra den wilhelminske tidsalder - ægte spejlbilleder af de rige og berømtes sommerboliger de 3 kejserbade i Zinnowitz. Hvem undrer det så, at allerede Heinrich Mann kærligt kaldte de 3 kejserbade for Berlins forstad? fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Roy von Elbberg 5 Soløen. Øen Usedom.

4 Peenemünde - mere end bare et museum. Peenemünde er blevet til et internationalt mødested. Der gennemføres internationale seminarer, workshops og ungdomsprojekter her, der beskæftiger sig med temaer som historie, teknologi, økologi, politik og etik. Større events, som de årlige koncerter i kraftværkets turbinehal som del af Usedomer Musikfestival gør ligeledes Peenmünde til et specielt nationalt og internationalt kultursted. Således bliver historien og det kulturelle liv smeltet sammen til en enestående syntese. Peenemünde Hærsforsøgsanstalten Hærens forsøgsanstalt i Peenemünde var i tidsrummet et af de mest moderne teknologicentre i verden. Under den videnskabelige ledelse af Wernher von Brauns lykkedes det i 1942 at sende den første raket ud i verdensrummet - et af de mest spektakulære, men også farligste gennembrud i det 20. århundrede, for forskningen havde kun et mål: den bedstmulige teknologi skulle sikre militærisk overlegenhed. Peenemünde idag: et sted med mange ansigter Idag kan man i Peenemünde besøge udstillinger i det historisk-tekniske museum, der dokumenterer drømmen om rumfarten for de første rumfartspionerer frem til den systematiske udvikling af den første store militæriske raket V2 i Peenmünde, samt serieproduktionen og krigsindsatsen af denne. Museet ligger i kraftværket i den forhenværende hærforsøgsanstalt - det største tekniske monument i Mecklenburg-Vorpommern - og det har siden det blev åbnet i 1991 haft over 5 mio. besøgere. Fotos: HTM Peenemünde GmbH 6 Soløen. Øen Usedom. 7 Soløen. Øen Usedom.

5 Tysklands største legeplads. fotos til venstre og højre: Christina Hoba Jens König, Andreas Heyn, Andreas Dumke Hele 42 kilometer er den lang og op til 70 kilometer bred: Tysklands største legeplads. Dag efter dag lokker stranden muslingesamlere og strandforskere ned til stranden for at lege, opleve og bare have det sjovt. Men det er ikke kun de små der finder alt hvad deres hjerter begærer her! Deres forældre og bedsteforældre finder også hvad de søger: lange gåture fra havbro til havbro, stavgang, svømning eller kitesurfing. Og ved den altid vedvarende konkurrence om det største og mest originale sandslot bliver selv de voksne til børn igen og ser verden med et barns øjne - Usedom er et paradis og det perfekte sted til familieferie. 9 Soløen. Øen Usedom.

6 hektar naturpark - skønhed til enhver årstid. Naturparken Usedom et paradis for naturelskere og aktive feriegæster. Øens facetter er lige så mangfoldige som den flora og fauna der er hjemme her. Her bor mere end 280 fuglearter - og en af Tysklands største population af havørne bor her også. Frem for alt er der om foråret og efteråret tusindvis af gåse, vildænder og kraniker på besøg på øen, der besøger kysten på vej til og fra deres vinterkvarterer. fotos til venstre og højre: Jean-Pascal Günther, Andreas Dumke Dennis Donohue - fotolia.com 10 Soløen. Øen Usedom.

7 fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Roy von Elbberg, Karl Heinz Schröder Usedom er ikke kun en drømmeø på grund af de endeløst lange flormelissandstrande. Baglandet med dets vildt romantiske landskaber, de stille bugter og de gemte vinkler viser naturelskeren og den der leder efter ro og fred et helt andet ansigt. Uanset om du er afsted til fods, på cykel eller på en guided tur - selv om efteråret og vinteren har øen helt imponerende indtryk at byde på. Hvad siger du til en gåtur i efterårskulørte bøgeskove eller en hestevognstur over sneklædte marker? 13 Soløen. Øen Usedom.

8 En ø til velbehag. Gourmetøen... Usedom - overraskende anderledes. Nyd udsigten over østersøen fra en strandkurv og lad dig samtidig forkæle med økøkkenets delikatesser: hvert år i maj-måned er der Grand Schlemm, Usedoms kulinariske strandmileattraktion på stranden foran de 3 kejserbade, hvor man kan nyde en ti-retters menu. At nyde Usedom - allerede for 150 år siden havde Pommerne en faible for god mad, og lærte at kombinere de bedste opskrifter fra det svenske, tyske og polske køkken helt ecxcellent. De pommerske traditioner fra det 19. århundrede er blevet bevaret godt frem til idag: det nye pommerske køkken forener traditionerne med nye innovative ideer. Afsted på gourmetrejse. Hvad siger du til f.eks. røget fiskekonfekt med honningrejer og sennepsfrugter? Det er bare himmelsk afslappende at lade sig forkæle fra top til tå med chokolademassage, mælkebad, thalasso eller et bad med Heringsdorfer Jodsole. Øens wellnesshoteller venter på dig. Men det er ikke kun på wellnesshotellerne du kan forvente wellness. De bedste wellnesstilbud findes under åben himmel. Tag en dyb indånding - og når så sol, vind og bølger mødes, opstår den såkaldte brændingsaerosole, der er en sand velgerning for krop og sjæl. Aerosolenes koncentration er betydeligt større nede ved havkanten, end blot få meter væk på promenaden. Det ved og værdsætter de løbere og stavgængere også, der tidligt om morgenen er afsted mod solopgangen. Ved det efterfølgende Qi Gong eller Pilates på stranden tanker de ny energi, bliver helt afslappede og nyder Usedom alt det de kan. fotos til venstre og højre: Andreas Dumke Sandra Grüning, Jens König 14 Soløen. Øen Usedom. 15 Soløen. Øen Usedom.

9 Usedom - er elsket af kunstnere. Kender du den følelse? Nogle gange vil man bare gerne holde fast i et øjeblik for evigt - det helt specielle øjeblik man nok kun oplever en eneste gang. I hundredevis af år føler kunstnere sig tiltrukket af de lange, endeløse strande, af fiskernes både og det helt specielle lys der er på Usedom. Hvert år om foråret mødes 7 malere ved havet til det såkaldte Kejserbads-Pleinair på Usedom, for at forevige atmosfæren ved de 3 kejserbade på lærred. Bag deres staffeli og skitse-blokke er de stille iagttagere af øverdenen. Måske føler de sig så en smule som den tysk-amerikanske maler Lyonel Feininger: Pommern og Østersøen, det var engang... De var medbestemmende for alle mine skabninger og jeg tærer stadig af de oplevelser jeg havde dengang. Hans og talrige andre kunstneres værker fra dengang og idag kan beundres i forskellige galerier og atelierer fordelt på øen. Et af de mest aparte atelierer er nok maleren og Usedomelskeren Otto Niemeyer-Holsteins værksted. I 1933 hentede han sig nemlig en gammel s-banevogn fra Berlin til øens smalleste sted og døbte sin nye bolig og værksted Lüttenort (det lille sted). fotos til venstre og højre: Hans Werner Richter Haus Bansin Geert Maciejewski Mode-Mekkaet ved Østersøen Usedom er trendsetter. Med grænseløs kreativitet og håndværkelig ekspertise konkurrerer talenterede modedesignere fra de forskellige østersøstater hvert år mod hinanden om at vinde den begærede Baltic Fashion Award i Kejserbadsalen i Heringsdorf. Men det er ikke nok bare at være kreativ - det er ligeså vigtigt at udvælge det rigtige stof samt præsentere sine kollektioner bedst muligt på catwalken i Kejserbadsalen foran talrige tilskuere. Mode der er til at røre ved - det er Usedom Baltiv Fashion. Usedomer Musikfestival Hvert efterår forvandler Usedom sig til musikelskernes ø. I over 20 år har Usedomer Musikfestival lokket feriegæster fra alle verdens lande til Tysklands andenstørste ø. Store symfonier, små kammerkoncerter, sonater og kor med stykker fra kendte komponisters fjer fra både for- og nutiden optræder i kirker, koncerthalller, atelierer og kejsertidens bygninger rundt omkring på øen. 16 Soløen. Øen Usedom. 17 Soløen. Øen Usedom.

10 Soløen Usedom - det perfekte opholdssted. Kejservillaer Hold ferie som tilbage i kejsertiden - det kan man nemlig i de kærligt istandsatte kurbadarkitekturvillaer i Østersøbadene. De frisk renoverede bygninger i barok, klassisitisk, alpenlandsk, skandinavisk eller italiensk stil beviser god smag og omfavner feriegæsterne med den flair der var tilbage i kejsertiden. Førsteklasses lejligheder Luksuriøst og næsten ligesom derhjemme på samme tid: i øens lejligheder oplever især familier en helt uforglemmelig ferie. Ligemeget hvor på øen: At holde ferie i sit eget hus på lånt tid er muligt overalt på Usedom. Wellnesshoteller Afsted nu! Direkte fra den dejlig varme seng på en af øens mange wellnesshoteller ned til et skønt Cleopatrabad, til aromamassage eller aquafitness. Du burde tillade dig selv en lille flugt fra hverdagen, at holde en pause - og det lykkes nok allerbedst på et af Usedoms wellnesshoteller, der er fordelt over hele øen. fotos til venstre og højre: Roy von Elbbebrg, Andreas Dumke Andreas Dumke Stråtækte huse De stråtækte huse, der frem for alt præger baglandets charme, lover romantik for alle pengene. Her kredser der havørne over fiskekutterne, der gynger hen over bagvandet, alt imens solen går ned foran en betagende kulisse af uberørt Usedomer natur. Eksklusive overnatningsmuligheder med enestående karakter I de ferielejligheder der ligger på den længste havbro i Tyskland er man helt tæt på det ruskende hav. Lad dig vække af de første solstråler. I de Floating Hourse midt i naturen ved Krumminer Wiek oplever du ligefrem en følelse af vægtløshed. På sejlbåden Weiße Düne kan du drømme under sejlet. Det i 1909 byggede traditionssejlskib har 20 sovepladser at byde på. Wellnessferie som i et eventyr og med idyllisk kvalitetstid som par får du garanteret i lodstårnet Karnin. Her kan du nemlig sammmen med din ledsager hygge dig i tårnets egen whirlpool eller slappe af med morgenmad i sengen med udsigt over Stettiner Haff. Hvis du gerne vil have det lidt mere herskabsagtigt, kan du tjekke ind på vandslottet Mellenthin med deres rustikke gæstfrihed, wellness og eget bryggeri og kaffebrænderi. Stjerneferie på hotel På Usedom kan du næsten røre ved stjernerne. For Usedoms hoteller er det et must at kunne tilbyde førsteklasses kvalitet. Ligemeget hvor mange stjerner dit hotel har du får lov at tilbringe din ferie på det højeste niveau. Ligemeget hvad du beslutter dig for at booke - din stjerneferie på Usedom bliver helt sikkert en uforglemmelig ferieoplevelse, for her er den beste service og velbehag inkluderet. 18 Soløen. Øen Usedom. 19 Soløen. Øen Usedom.

11 Henrejse - kom bekvemt til øen. I bil Autobahn A20 sørger for at du kommer hurtigt til Usedom. To broer, Peenebroen i Wolgast og Broen i Zecherin ved Anklam forbinder øen med fastlandet. fotos til venstre og højre: Andreas Dumke, Usedom Tourimus GmbH, Dirk Laubner Med tog Du kan også komme til øen helt klassisk med tog. Usedoms Kurbadstog holder ved hvert kurbad på øen. Med båd og færge Sportsudøvere og fritidskaptajner kan lægge til i en af de mere end 30 sportsbådshavne. Fra Gedser kan man tage færgen til Rostock og fra Rostock kører der busser direkte til Kurbadstogstationen på øen. Med bus og færge Eurolines Busserne kører direkte fra København og Nykøbing/Falster til Gedser. Derfra tager du Scandlines-færgen til Rostock. Fra banegården i Rostock Lütten Klein, lige overfor færgeterminalen Warnow, kører buslinjen Usedomer Bäderbahn direkte til Usedom. Med bus Det er også muligt at tage Eurolines busserne fra Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg og Rødby til Hamborg. Der står du om i busserne Usedomer Bäderbahn, der kører direkte til Usedom. 20 Soløen. Øen Usedom. 21 Soløen. Øen Usedom.

12 Vidste du mon, at Usedom har over 400 km vandreruter og mere end 180 km cykelruter?, at den vidunderligt skønne natur på øen ikke kun kan opleves i bil, til fods eller på cykel, men også i form af en ø-safari i en ægte jeep?, at du kan opleve Europas længste strandpromenade helt til det polske Świnoujście på en Segway?, at du i skoven ved Neu Pudagla kan klatre i 15 meters højde eller ved hjælp af lianer kan svinge dig fra træ til træ ligesom Tarzan?, at du i en så historisk præget by som Peenemünde ikke kun kan se på raketter, men også spille minigolf i ultraviolet lys, prøve at løfte en trabant i Phänomenta eller sige godnat til sandmanden i legetøjsmuseet?, at du i Trassenheide kan stille verden på hovedet eller se de største sommerfugle i verden?, at der i Prätenow i baglandet til Usedom lever ægte bisoner - de såkaldte europæiske bisoner? fotos til venstre og højre: iofoto-fotolia.com Roy von Elbberg titel og sidste side Andreas Dumke 22 Soløen. Øen Usedom.

13 Informationer og prospekter Usedoms bookingcentral

Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse

Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse Arkitektur Historie Strand & Sport Natur Wellness & Gourmet Kunst & Kultur Overnatning Henrejse Ruden Peenemünder Haken Usedom island NORGE Aalborg DANMARK Vejle Kolding Rødby Rostock Hamborg TYSKLAND

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

golddigger Fire hovedværker

golddigger Fire hovedværker Fire hovedværker GOLDdigger tager afsæt i fire af P.C. Skovgaards landskabsmalerier. Disse hovedværker er udgangspunkt for udforskning af tre perspektiver på Skovgaards identitet som menneske: Hans personlige,

Læs mere

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie Bornholm - lejrskolebogen Troels Gollander Møllen Multimedie INDHOLD Østersøens Perle 4 Klipperne 6 De første bornholmere 8 Krig og frihedskamp 10 Erhverv 12 Hammershus 14 Rundkirkerne 16 Bornholms byer

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Tranerastepladser i Nordøst-Tyskland

Tranerastepladser i Nordøst-Tyskland Tranerastepladser i Nordøst-Tyskland Tekst og fotos af Dieter Maaszen Rastende Traner ved Zingst. Foto: Dieter Maaszen. I landsdelen Mecklenburg-Vorpommern mellem halvøen, Fischland, Darss, Zingst hen

Læs mere

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag ØSTERSØEN Feriehuse Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag Strandweg 31 D-24369 Kleinwaabs Tlf. +49 (0)4352 2530 www.ostseeurlaub-waabs.de Hjertelig velkommen til vores feriepark Kleinwaabs, ved

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre...

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre... Drømmer du om en ny horisont? En horisont med bøgetræer, græs og duftende blomster? En horisont, hvor solen spejler sig i havets bølgende overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs

Læs mere

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 Rejsebehov hos loyale, tidligere og nye turister Fokus pårejsebehov og oplevelsesønsker hos tyske turister både blandt de som kommer til Danmark,

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Newsletter, Februar 2013

Newsletter, Februar 2013 Newsletter, Februar 2013 Nye ejendomme Spitzen-klasse Neubau i Berlin-Lichtenberg Det er lykkes os at finde et af de helt særlige tilbud i Berlin. Udover de berlinske nybyggeriers normalt høje standard,

Læs mere

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser ...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser Daydreams-princippet! Vælg hotel over 3000 muligheder. Se et udvalg på www.daydreams.dk! Tjek pris på morgen- og aftensmad inden afrejse.! Køb

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO UDLEV BOLIGDRØMMEN Nu kan jeres byggedrøm realiseres... Drømmer I om at opføre jeres egen bolig midt i den smukke danske

Læs mere

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Undersøgelsen er en del af helårsturismeprojektet Naturen+ indsatsområdet Profilering af årstider Udviklet med støtte af Hjørring, Frederikshavn

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling Grønne spirers konkurrence Dagplejen Beder/Malling Kære Grønne spirer I dagplejen Beder/Malling kan vi i sandhed sige, at vi er vildt begejstrede for udelivet. Vi voksnes glæde ved naturen smitter automatisk

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring indenfor Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure Bowlingcenteret har åbent hver dag året rundt... Book on-line på www.bowlogspis.dk 66 værelser klassisk eller superior (med

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Bornholm 18. 23. august 2014

Bornholm 18. 23. august 2014 Ta med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser til Bornholm 18. 23. august 2014 Hammershus Helligdomsklipperne Østerlars Rundkirke Hotel Pepita Bornholm Østersøens perle og hele Danmarks ferieø Det

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

SKOVTOURS TURKATALOG BAGSIDEINFORMATION. Anden halvdel af 2012. Plads til begejstring. www.skovtours.com

SKOVTOURS TURKATALOG BAGSIDEINFORMATION. Anden halvdel af 2012. Plads til begejstring. www.skovtours.com BAGSIDEINFORMATION Jeg vil rigtig gerne have jeres ønsker inden torsdag d. 21 juni, så har i en endelig booking i postkassen tirsdag d. 26 juni. I kan enten sende jeres ønsker med posten eller sende en

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2015-16 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Lykkeposeophold Kender du det med at købe en lykkepose i fx Matas?

Læs mere

En dag på Føhr. Ø-rundture, ture og tips til en dagstur til Føhr. Friesische Karibik. FTG_Logo_cmyk

En dag på Føhr. Ø-rundture, ture og tips til en dagstur til Føhr. Friesische Karibik. FTG_Logo_cmyk En dag på Føhr. Ø-rundture, ture og tips til en dagstur til Føhr. FTG_Logo_cmyk Friesische Karibik. Tips til dagsture Ligegyldigt om man tager en afstikker i det frisisk-karibiske øhav eller om man vælger

Læs mere

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka Oplevelsesmaskinen Fortællerruten Kongens Fadebur Tænd for Familierne At Rejse er at (op)leve Eventyrlig Efterårsferie Fynske Høstfester

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

TØNDER. De Sansers Land BUSINESS. Kontakt: Sans for business. Tønder Erhvervsråd. Vestergade 9. DK-6270 Tønder. Telefon: +45 7492 9395

TØNDER. De Sansers Land BUSINESS. Kontakt: Sans for business. Tønder Erhvervsråd. Vestergade 9. DK-6270 Tønder. Telefon: +45 7492 9395 Kontakt: Sans for business DK TØNDER 6 5 Tønder Erhvervsråd Vestergade 9 7 2 3 4 1 DK-6270 Tønder Telefon: +45 7492 9395 www.toender-regio.de DE De Sansers Land Kontaktperson: Christiane Plischke E-Mail:

Læs mere

Arrangør: PI Aarhus. Grundlovstriatlon. den 5. juni 2014. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI Aarhus. Grundlovstriatlon. den 5. juni 2014. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Aarhus Grundlovstriatlon den 5. juni 2014 Dansk Politiidrætsforbund Kære Triatleter Det er en stor fornøjelse for mig, at byde jer velkommen til det første triatlon-stævne i PI Aarhus regi.

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

TØNDER. De Sansers Land LIVING. Kontakt: Sans for business. Tønder Erhvervsråd. Vestergade 9. DK-6270 Tønder. Telefon: +45 7492 9395

TØNDER. De Sansers Land LIVING. Kontakt: Sans for business. Tønder Erhvervsråd. Vestergade 9. DK-6270 Tønder. Telefon: +45 7492 9395 Kontakt: Sans for business DK TØNDER 6 5 Tønder Erhvervsråd Vestergade 9 7 2 3 4 1 DK-6270 Tønder Telefon: +45 7492 9395 www.toender-regio.de DE De Sansers Land Kontaktperson: Christiane Plischke E-mail:

Læs mere

Nyhedsbrev Porsgaard

Nyhedsbrev Porsgaard Nyhedsbrev Porsgaard November 2012 Dato 26 november Teater Punkter af særlig interesse: Teater Igen i år var Juelsminde skolecenter med blandt de teaterstykker, der blev udvalgt til at gå videre. Vi skulle

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 280.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015

Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015 Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015 Baggrund og idé Sommeren 2015 viser den tyske kunstner, Till Verclas, et udendørs installationsværk, Den Anden Havn, i Bouet på Læsø. Værket består af syv

Læs mere

Golf & Østersøen Golf & Usedom Golf & Stettin Golf & Slot. Golf i Polen

Golf & Østersøen Golf & Usedom Golf & Stettin Golf & Slot. Golf i Polen Golf & Østersøen Golf & Usedom Golf & Stettin Golf & Slot Golf i Polen 2010 Golf & Østersøen Turen starter ud fra København, hvor færgen M/F Pomerania afgår klokken 20:00. Om bord finder man gode, store

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

Spa og Wellness på Sardinien

Spa og Wellness på Sardinien Thalasso Spa og Wellness på Sardinien Specialrejser til Sardinien i samarbejde med Art of Touch v/henrijette Kamille Andersen Thalassoterapi har været anvendt i landene omkring Middelhavet gennem mange

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Afgangsprojekt - Kroppen udtrykt i kunsten Mira & Andreas Art & performance Flakkebjerg Efterskole Problemstilling og indledning Eksperimentere med at flyve. Kunsten

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed

Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed 2013 Small Danish Hotels en verden af gæstfrihed Gæstfrihed, unikke oplevelser og attraktiv beliggenhed er væsentlige parametre, når man skal vælge, hvor man skal bo på ferien eller holde konferencen.

Læs mere

Fabelkunst EVA JOENSEN

Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelagtig kunst... I århundreder har mennesker fortalt hinanden fabler. Fantasier og fortællinger i ord og billeder. God kunst er fabelagtig og Fabelkunst er udtryk, der gør indtryk

Læs mere

www.lakelagangolf.com

www.lakelagangolf.com Letterhead size c ar Med golfbane som hjerte, tegnet af en af verdens bedste golfbanearkitekter, Robert Trent Jones II, slår Lake Lagan Golf Resort dørene op for et mondænt, oplevelsesrigt og alsidigt

Læs mere

Aktivitets kontor Restaurant Meeresblick Gril 600 m_ fritids lokale med bl.a. bordtennis og billard mm Fjernsyns- og video-hjemmebiograf Opvarmet

Aktivitets kontor Restaurant Meeresblick Gril 600 m_ fritids lokale med bl.a. bordtennis og billard mm Fjernsyns- og video-hjemmebiograf Opvarmet Solskin hver dag kan vi desværre ikke love jer, med en god campingplads direkte ved Østersøen. Campingpladsen ligger i hjertet af det af regeringen anerkendte ferieområde Waabs. I sin 35 års historie er

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere