Axor Starck Organic. your. your Heart

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Axor Starck Organic. your. your Heart"

Transkript

1 Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart

2 QR koderne i denne brochure, giver dig adgang til film, interviews, apps og meget mere. Download en QR læser til din smartphone, scan koden og oplev Axor Starck Organic virtuelt. Philippe Starck Født i Paris, Frankrig i 1949 Anses som designverdenens enfant terrible Er stærkt tilknyttet til miljøvenlige produkter, så som mini-vindmøller der kan placeres i haven og soldrevne skibe, for blot at nævne et par eksempler. Axor har samarbejdet med designeren Philippe Starck i 20 år. I 1994 overraskede de sanitetsbranchen med armaturkollektionen Axor Starck. Designet på det moderne badeværelset, som også skulle være et opholdsrum, blev en revolutionerende del af badeværelseshistorien. Philippe Starck er en utrættelig fri sjæl og en af de bedste designere i vor tid. Gang på gang har han gjort indtryk på os og fået os til at tænke. Visionen om en bedre verden præger hans kreationer.

3 Philippe Starck E n designers job er, at skabe mere glæde med mindre

4 Hvad kan du forvente af Axor? En radikal ny badeværelseskollektion. Og ikke bare det, men også en revolutionerende måde at bruge vand på.

5 Tiden er inde til en ny dimension i badet. Og hvem andre end Philippe Starck passer perfekt til at revolutionere måden vi bruger vand på, sammen med os Med Axor Starck Organic, skaber han harmoni mellem design og teknologi, miljø og økonomi og hjerte og hjerne. Ifølge Philippe Starck er harmoni præcis hvad vi som mennesker ønsker allermest. Derfor blev en ny badeværelseskollektion skabt, der appellerer til både hjerte og hjerne. Follow your Head and your Heart

6

7 Det ligger i naturens natur, at klare sig med et minimum. Philppe Starck har længe fokuseret på, hvordan produkter kan fungere med mindre. Naturen og mennesker sætter standarden: minimalismens elegance er indlysende i form af en gren, et blad eller en krop de er alle fulde af vitalitet, energi og effektivitet. I Axor Starck Organic, fokuserer Axor og Philippe Starck på at opnå mere med mindre. Et kraftfuldt design, intelligente funktioner og den effektive brug af ressourcer, sammenfattes i et ekstraordinært produkt og i en kollektion der sprudler af organisk energi og miljøvenlige værdier

8 På armaturet er alt overflødigt udeladt. Det essentielle er det organiske, minimalistiske design. Axor Starck Organic designet er skulpturelt og karakteriseret af enkel skønhed. De to greb er harmonisk integreret i armaturkroppen. Unikt, organisk design: bløde former og flydende overgange Minimalistisk form: grebene og armaturkroppen smelter sammen Harmonisk design i alle grebspositioner Videreudvikling af det karakteristiske Axor Starck design Passer harmonisk ind i ethvert badeværelsesmiljø

9 organisk minimal 08 09

10 Hvor behagelig kan vand føles? Overraskende voluminøs med kun et lille vandforbrug. Den bredeste stråle fra et håndvaskarmatur, giver os en sensuel oplevelse af vand. Ligesom i brusebadet, falder de bløde regndråber på huden og gør vores hænder våde. Denne nye stråle bruger dog mindre vand, end andre konventionelle håndvaskarmaturer. Ny perlator med 90 små stråledyser: blødere, mere voluminøs stråletype med en oplevelse der kan sammenlignes med Raindance håndbruseren fra Hansgrohe. Bred stråle: Effektiv vask af hænder Gennemstrømningsbegrænser: normalstråle med forbrug på kun 3,5 l/min

11 10 11 voluminøs 3,5 l/min

12 Den innovative betjening giver os mulighed for bevidst at opleve den bæredygtige brug af vand. Vandmængden og temperatur styres separat. Det nydesignede to-grebs armatur fra Axor Starck Organic, er det næste skridt i udviklingen af armatur betjening væk fra det klassiske 1-grebs armatur hvor temperatur og vandmængde styres i ét. Armaturet sørger for miljøvenlig brug af vand på ergonomisk vis: Temperaturen indstilles øverst på armaturet, mens regulering af vandmængden, foregår på den nederste del af armaturet, på tuden. Fordele ved separat betjening: C Temperaturkontrol Den personlige foretrukne temperatur eller miljøvenlig kold temperatur kan forudindstilles. Harmonisk udseende i alle positioner. Hvis temperaturen er forindstillet, kommer der ikke dråber og skidt på armaturet grebet skal næsten ikke røres. Nye, enkle varm/kold markeringer: koldt vand=grøn (energibesparende), varmt vand=orange On / Off Vandmængde regulering Rengøringsvenlig og større komfort takket være direkte betjening på tuden. Normal position 3,5 l/min: Højeste niveau af funktionalitet med en sensation af høj vandvolumen mens der faktisk spares på vandet. Booster position der forøger vandgennemstrømningen til 5 l/min Gradvis kontrol af vandvolumen med positionerne 3,5 l/min (Normal) og 5 l/min (Booster)

13 12 13 Normal 3,5 l/min Booster 5 l/min

14 Hvor mange miljøvenlige tanker er gået igennem dette armatur? Mere end bare en revolutionær vandoplevelse med et lavt vandforbrug på bare 3,5 l/min. Axor Starck Organic minimerer ikke kun brugen af vand, men også energiforbruget eftersom den forindstillede temperatur gør at mindre varmt vand skal bruges. Ved produktionen af kollektionen er der også lagt fokus på effektiv brug af ressourcer: Armaturkroppens enkle design kræver mindre materiale og derfor mindre energi. For-indstillet temperatur på kold sikrer at vand ikke varmes unødigt op. Minimalt brug af materiale til armaturkroppen. Ca. ⅓ mindre messing i forhold til konventionelle produkter. Gennemstrømningsbegrænsning til kun 3,5 l/min. Bedre funktion end konventionelle armaturer. Indkapslet vandstrøm, forhindrer at vandet har direkte kontakt til armaturkroppen. Dermed får drikkevandet ikke kontakt med bly og nikkel fra armaturkroppen.

15 14 15

16 Det organiske, minimalistiske designsprog kommer harmonisk til udtryk i hele kollektionen. Alle Axor Starck Organic produkter er inspireret af naturen. Det kraftfulde designsprog og elegante udseende karakteriserer hele kollektionen, som tilbyder produkter til alle områder af badeværelset. Håndvaskarmaturer i fire forskellige højder. Vægmonterede armaturer til håndvasken. Fokus på termostatteknologi til armaturer til indbygning eller frembygning, til brus eller badekar. Tilbehør i Axor Starck Organic design. Mere end 40 produkter til alle badeværelsesområder. Blandingen af organiske og geometriske elementer gør det muligt at blande produkterne med andre kollektioner.

17 16 17

18 We need

19 more harmony. Philippe Starck 18 19

20

21 20 21

22 Den perfekte symbiose i badet: organisk og minimalistisk. Det kraftfulde, energiske Axor Starck Organic design smelter harmonisk sammen med det puristiske badeværelsesmiljø. I det viste badeværelse finder det organiske og minimalistiske armaturdesign sammen med de arkitektoniske elementer.

23 22 23 Betagende kontraster: de flydende former på armaturet harmonerer med den minimalistiske Starck 2 håndvask fra Duravit. Axor Starck Organic passer perfekt med forskellige håndvaske både smalle og dybe håndvaske, vægmonterede eller indbyggede. F.eks. som vist her hvor de organiske former på armaturet passer perfekt sammen med håndvasken.

24 Takket være kombinationen af organiske og geometriske former, tilbyder produkterne fra Axor Starck Organic adskillige designmuligheder til badet. Produkterne til indbygning er baseret på Axor Shower- Collection installationssystem. De kan kombineres perfekt med den store 24 x 24 hovedbruser, for et behageligt bredt brus.

25 24 25 Teknologien i termostatarmaturet tilbyder komfortabel brusefornøjelse. Alternativt er den indbyggede termostat også tilgængelig som ibox universal løsning. Porter bruserholderen har en integreret slangetilslutning.

26 Det markante, kraftfulde Axor Starck Organic design ses også i de ekstraordinære kararmaturer. Det gulvstående termostatarmatur til badekar med integreret håndbruser komplementerer sortimentet til fritstående badekar. Takket være dets organiske, minimalistiske design, passer det perfekt til en lang række badekar.

27 I tråd med kollektionens design, passer kararmaturet med form som en gren, også ind i badekarsområdet

28

29 28 29

30 Et projekt er per folk med at

31 30 31 godt, hvis det hjælfå et bedre liv. Philippe Starck

32 Inspiration og realisation: en mangfoldig kollektion, implementær atmosfærisk og sensuel. * Velvære i badeværelset, har ikke noget med størrelse at gøre, men med velovervejet indretning. Mangfoldigheden ved Axor Starck Organic er tydelig i både små og store rum, såvel som i den bredeste række af stilverdener. Det inkluderer individuel styling, passende lys og arkitektoniske løsninger, som gør badeværelset til et bedre sted at være. Det organiske, minimalistiske badeværelse: en kontrast af kraftfulde former og sensuelle materialer. Natur De kurvede, gulv-til-loft vinduer giver masser af dagslys og skaber interessant skyggespil. Armaturplacering Takket være de organiske former, ser Axor Starck Organic armaturet flot ud i alle placeringer både på venstre og højre side af håndvasken. Ovenlys Ovenlyset over håndvasken og brusebadet skaber en raffineret, hjemlig atmosfære i badeværelset. *Alle badeværelsesindretninger er designet af ippolito fleitz group architectural practice i Stuttgart.

33 m 2 Det ideelle organiske, minimalistiske badeværelse, indrettet på 16 m 2 : indenfor og udenfor, natur og arkitektur, badeværelse og soveværelse alt smelter sammen til ét. Det åbne bruseområde, gør rummet til et sensuelt spa. Toilet og bidét er praktisk separeret fra opholdsområdet. Travertin Den monolistiske, arkitektoniske midte af badeværelset er designet af sensuel mat limsten. Eg Det børstede naturlige trægulv giver en stemning af energi og vitalitet, og får en skøn patina med tiden. Petrol Den kraftige, intense farve på væg og loft går igen i badeværelse og soveværelse og giver et moderne udtryk.

34 Det sensuelle badeværelse: Emotionelt og atmosfærisk Bløde materialer, indirekte lys og tapet med struktur og et blomstret mønsker, skaber en naturlig atmosfære. Den pladsbesparende, vægmonterede Starck 2 håndvask fra Duravit (øverst) eller en oval håndvask (nederst) integreres perfekt i rummet. 6 m 2 Dette 6 m 2 rum illustrerer hvordan du på få kvadratmeter stadig kan skabe et hyggeligt badeværelsesmiljø: Det centrale punkt i badeværelset er håndvasken foran vinduet bagved toiletområdet. På trods af den sparsomme plads, er der også et bruseområde.

35 Barok badeværelset: Ornamenter, usædvanlige materialer og blødt behageligt lys Denne løsning giver et elegant udtryk med kraftige farver, skinnende materialer og barokmøbler. Med to minimalistiske håndvaske skabes en kontrast til barokstilen: Rund Starck 1 håndvask fra Duravit (øverst) eller vægmonteret i enkelt design (nederst). 12 m 2 En højere livsglæde i badeværelset, kan opnås ved at opdele rummet i opholdsrum og funktionelt rum: toilet og bruseområde er adskilt med glasdøre, som gør det lille rum større. Brusearmaturerne er placeret sådan, at de kan betjenes uden at få våde hænder, og temperaturen kan justeres inden man træder ind under bruseren.

36 Det naturlige badeværelse: Organisk når det er bedst. Den store mørke træ konsol og fliserne i læderlook fremhæver badeværelsets naturlige karakter. Badeværelsets elementer er alle organiske, fra armatur til Axor Massaud håndvasken (øverst) eller Silk håndvask fra Keramag (nederst). 15 m 2 Her giver vi dig et eksempel på, hvordan det er muligt at opfylde ønsket om eksklusivitet og respektfuld brug af vand i et rum på 15 m 2 : store vinduer bringer dig i kontakt med naturen. Toilettet er praktisk placeret i nærheden af håndvasken.

37 Det puristiske badeværelse: Fuld af kontraster og elegance. Minimalistisk. Der er ingen distraheringer og overflødigt pynt. Hvad der er tilbage er en slående karakter skabt af rene, højkvalitets materialer og former, som servantevasken (øverst) eller den enkle, smalle vægmonterede håndvask (nederst) ,5 m 2 Rummet virker åbent, selv om det er opdelt: denne effekt opnås ved den rene struktur i indretningen og opdelingen af toilet og bruseområde fra resten af rummet. I badeværelset er der også plads til et fritstående badekar og et håndvaskkonsol, som giver mulighed for opbevaring.

38 Oversigt: Intelligente funktioner sætter miljøvenlige og teknologiske standarder. Armaturstråle Den innovative perlator til håndvaskarmatur sætter nye miljøvenlige standarder. Den giver en kraftfuld vandstråle og optimal funktion. Normal + Booster Vandmængden kan placeres ved normalstrålen 3,5 l/min eller forøges yderligere til boosterstrålen (5 l/min). 5 Perlator Ved at flytte perlatoren 5 i hver retning, kan vandstrålen tilpasses formen på håndvasken. Perlatoren har QuickClean anti-kalk funkton der gør det let at fjerne eventuelle kalkrester. Indstillelig udløbstud Tuden er sat op til højrehåndede brugere, men kan ændres til venstrehåndede brugere ved at dreje tuden 180, ved hjælp af en nøgle

39 Temperaturbegrænsning Temperaturen kan indstilles individuelt. For at reducere energiomkostninger og for at undgå skoldninger, kan max. temperaturen begrænses. Det er særlig velegnet til brug på offentlige toiletter, hoteller og til hjem med små børn. Filter til stopventiler Små filtre fanger skidt og snavs fra vandrørene og forlænger levetiden for dit armatur. Filteret bør renses regelmæssigt Termostatteknologi Med termostatteknologien får du sikker og behagelig teknologi ved badekarret og i bruseområdet: Den præcise termostat sikrer at temperaturen altid er konstant og beskytter dermed mod skoldning. Indbygningsarmaturer til brus. Axor Starck Organic kan monteres med den klassiske ibox universal indbygningsdel eller Axor ShowerCollection indbygningssystem, alt efter ønske. Modulerne i 12 x 12 cm kan kombineres med modulerne i Axor ShowerCollection såsom hovedbruser, brusermodul og tilbehør.

40 Axor Starck Organic håndvask Axor Starck Organic bidét Håndvask 1 Håndvaskarmatur 280 med løft-op ventil Art. nr Håndvaskarmatur 280 uden løft-op ventil (ikke vist) Art. nr Håndvaskarmatur 365 uden løft-op ventil, til servantevaske Art. nr Håndvaskarmatur 435 uden løft-op ventil, til servantevaske Art. nr Håndvaskarmatur 240 med løft-op ventil til små vaske Art. nr Håndvaskarmatur til vægmontering Art. nr Indbygningsdel (ikke vist) Art. nr Lækagesikringer G ½ Art. nr Koldt vands hane Art. nr Bidét 7 Bidétarmatur Art. nr Alle armaturer (1 6) har en gennemstrømningsbegrænser (3,5 og 5 l/min)

41 Axor Starck Organic kar Kar 1 Termostatarmatur til kar Art. nr Kar-/brusearmatur til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr K a r t u d Art. nr huls kararmatur med termostat til montering på karkant Art. nr Indbygningsdel Art. nr huls kararmatur med termostat til montering på flisekant (ikke vist) Art. nr Indbygningsdel Art. nr huls kararmatur med termostat til montering på karkant Art. nr Indbygningsdel Art. nr Måltegninger og indretningsdata kan findes på vores hjemmeside for forhandlere pro.hansgrohe.dk

42 Axor Starck Organic brus Axor Starck Organic termostat/ventiler Brus 1 Termostatarmatur til brus Art. nr grebs brusearmatur til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr Porter bruserholder Art. nr Termostat/ventiler 4 Termostatarmatur til indbygning Art. nr Highflow termostat til indbygning (ikke vist) Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr Termostatarmatur med afspærring til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr Termostatarmatur med afspærring og omskifter til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr

43 Axor Starck Organic termostat/ventiler Axor Starck Organic bruserholder Max. 185 Termostat/ventiler 1 Highflow termostat til indbygning 12 x 12 Art. nr Indbygningsdel Art. nr Afspærringsventil til indbygning Art. nr Indbygningsdel Art. nr Til fri montering G ½, Spindel Art. nr G ½, Keramik Art. nr G ½, Spindel Art. nr Tr i o /Quattro afspærring og omskifter til indbygning 12 x 12 Art. nr Indbygningsdel Trio Art. nr Indbygningsdel Quattro Art. nr Bruserholder 4 Axor Starck håndbruser 2jet Art. nr Axor Starck håndbruser 1jet (ikke vist) Art. nr Brusersæt 2jet Art. nr Brusersæt 1jet (ikke vist) Art. nr Bruserstang (ikke vist) Art. nr Porter bruserholder Art. nr Måltegninger og indretningsdata kan findes på vores hjemmeside for forhandlere pro.hansgrohe.dk

44 Axor Starck Organic brusere / / / / / / / Brusere 1 Hovedbruser 24 x 24 med bruserbøjning Art. nr Indbygningsdel Art. nr Hovedbruser 24 x 24 til montering direkte på loftet Art. nr Hovedbruser 24 x 24 med loftbefæstigelse Art. nr Brusermodul 12 x 12 Art. nr Indbygningsdel Art. nr Showerheaven 72 x 72 uden lys Art. nr * Showerheaven 72 x 72 med lys (ikke vist) Art. nr * 6 Showerheaven 97 x 97 med lys Art. nr * Showerheaven 97 x 97 uden lys (ikke vist) Art. nr * *Overflade: poleret rustfrit stål (-800)

45 Axor Starck Organic tilbehør /57 57/57 57/ / / / / /57 57/ Tilbehør 1 Tandglas Art. nr Sæbeskål Art. nr Kargreb Art. nr Håndklædeholder 600 mm Art. nr Håndklædeholder 800 mm Art. nr Håndklædestang Art. nr K r o g Art. nr Papirholder Art. nr WC-børste (vægmonteret) Art. nr Måltegninger og indretningsdata kan findes på vores hjemmeside for forhandlere pro.hansgrohe.dk

46 Alle fordele For the Heart Kraftfuldt, unikt designsprog: organiske, minimalistiske former der sprudler af sensualitet og energi Harmonisk design i alle positioner Gennemgående design i hele kollektionen, fra en enkel kilde Sensuel oplevelse af vandet takket være den nye perlator Bred stråle der gør hænderne fuldstændig våde Alsidig: Den perfekte kombination med mange håndvaske og badekar i forskellige designs og stilarter. Kollektionen designet af Philippe Starck, designverdenens enfant terrible, og en af vor tids mest kreative hoveder. For the Head Ny funktionel perlator der kun bruger 3,5 l/min Nyt betjeningskoncept med et 2-grebs armatur: separat temperatur- og vandmængderegulering Mere komfort og sikkerhed ved håndvasken takket være muligheden for at forindstille temperaturen. Vandvolumen kan indstilles i to klikpositioner: 3,5 l/min (Normal) og 5 l/min (Booster) samt alle positioner der i mellem Ressource besparende brug af materialer, energi og råmateriale. Intelligente funktioner som QuickClean anti-kalk funktioner eller den indstillelige perlator.

47 Axor Starck Organic badeværelsesmiljø er udstyret med følgende produker: Side 20/21 Håndvask: Palomba fra Laufen Side 22 Håndvask: Palomba fra Laufen Side 23 Håndvask: Starck 2 fra Duravit Side 26 badekar: Starck fra Duravit Side 27 badekar: Starck fra Duravit Side 28/29 Håndvask: Palomba fra Laufen, badekar: Axor Massaud Side 32 Håndvask: Starck 2 fra Duravit, Badekar: Starck fra Duravit Side 34 Håndvask: Starck 2 fra Duravit (øverst), Håndvask:K-2075 fra Kohler (nederst) Side 35 Håndvask: Starck 1 fra Duravit (øverst), Håndvask: Memento fra Villeroy & Boch (nederst) Side 36 Håndvask: Axor Massaud (øverst), Håndvask: Silk fra Keramag (nederst) Side 37 Håndvask: LW 900 fra Toto (øverst), Håndvask: Elements fra Roca (nederst) Alle viste armatur/håndvask kombinationer er designanbefalinger der også er blevet funktionsmæssigt testet i Hansgrohes testcenter. Se flere håndvaske der passer til Axor Starck Organic på: Koncept og grafisk design bilekjaeger, Stuttgart Badeværelsesindretning Ippolito Fleitz Group GmbH, Stuttgart Fotograf Michael Schnabel, Stuttgart, Uli Maier, Stuttgart Set opbygning Peter Böck, Stuttgart Styling Sabine Heck, Stuttgart Post-production Eder, Ostfildern; recom, Ostfildern Tak til Casa dolce Casa/Florim, Duravit, Keramag, Kohler, Laufen, Ligne Roset, Roca, Toto, Villeroy & Boch

48 Danmark Hansgrohe Jegstrupvej 6 DK-8361 Hasselager Telefon Fax Norge Hansgrohe Åsveien 2 N-3475 Sætre Telefon Fax da-dk-axor Starck Organic Der tages forbehold for trykfejl og farveafvigelser af tryktekniske årsager. Form-Nr /12/1.6 Printed in Germany CO2 compensated printed on 100 % chlorine-free bleached paper. Axor-Hansgrohe SE P. O. Box 1145 D Schiltach Telephone Fax

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

Raindance Select. Min brusefornøjelse.

Raindance Select. Min brusefornøjelse. Raindance Select Min brusefornøjelse. Hansgrohe. Brusefornøjelse 03 Min brusefornøjelse: Altid en rørende oplevelse De mange måder at opleve vandet på. Vand er rengørende og forfriskende. Vandet vasker

Læs mere

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration!

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio. Videreudviklingen af en succesfuld kollektion Med introduktionen af Axor Citterio kollektionen i 2003, blev begrebet luksus

Læs mere

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær og

Læs mere

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær

Læs mere

RainBrain Planlægning og installation.

RainBrain Planlægning og installation. RainBrain Planlægning og installation. Intelligent brusekomfort. Takket være RainBrain, bliver brusebadet intelligent og brusefornøjelsen bliver endnu større. Via RainBrain kan en lang række funktioner

Læs mere

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på Select: Innovation for større glæde i

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Oftest er det de enkle, daglige ting i vores liv, der ved hjælp af farven, klangen eller smagen er afgørende for vores livsglæde. Dertil hører også brusebadet.

Læs mere

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102 indholdsfortegnelse.qxd 07-11-2011 09:37 Side 1 Indholdsfortegnelse Hansgrohe Axor Brusere Showerpipes 4 Brusersæt 8 Håndbrusere 16 Bruserstænger & holdere 20 Tilbehør til bruserstænger 22 Hovedbrusere

Læs mere

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Hansgrohe Teknisk information Effektive produkter til Hotel- og restaurationsbranchen EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Økonomiske besparelser med garanti Certificering

Læs mere

Axor Montreux Badeværelses- og udstillingsplanlægning

Axor Montreux Badeværelses- og udstillingsplanlægning Axor Montreux Badeværelses- og udstillingsplanlægning Axor Montreux er en eksklusiv badeværelseskollektion, hvis design stammer fra tiden omkring det 20. århundrede. Tidsånden under Belle Époque afspejler

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Hovedbrusere og brusesystemer

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Hovedbrusere og brusesystemer Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Hovedbrusere og brusesystemer Indholdsfortegnelse Indhold 4 8 12 16 32 38 40 44 5 års Hansgrohe garanti System 1: Hovedbrusere

Læs mere

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Indhold Mora MMIX... 1 Mora Cera... 2 Mora Rexx... 3 Mora Styxx... 4 Mora Izzy... 5 Mora Classic... 6 Mora Care... 7 Brusersæt og tilbehør... 8 Bundventiler...

Læs mere

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC NAUTIC WC DESIGNED By you NyHED NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC I denne brochure kan du læse om det nye Nautic wc med lav trykknap. De øvrige wc er og Gustavsbergs komplette sortiment finder du på vores

Læs mere

Axor Urquiola Badeværelsesplanlægning

Axor Urquiola Badeværelsesplanlægning Axor Urquiola Badeværelsesplanlægning Patricia Urquiola's signatur er flydende arkitektur og sensuelt design. Hendes mange interiør- og produkt designs har imponeret med deres vitalitet og deres facetrige

Læs mere

Skandinavisk design. Æstetisk helhedstænkning. Skandinavisk design...3 Vores designere...6

Skandinavisk design. Æstetisk helhedstænkning. Skandinavisk design...3 Vores designere...6 Skandinavisk design I N D H O L D Tiden kalder på enkelhed, fordybelse og omtanke. Børma design er skabt med udgangspunkt i disse grundlæggende værdier med aner tilbage i den skandinaviske tradition for

Læs mere

ARMATURER TIL KØKKEN OG BAD

ARMATURER TIL KØKKEN OG BAD ARMATURER TIL KØKKEN OG BAD WWW.IDEALSTANDARD.DK INDHOLD Her i kataloget finder du inspiration til næsten alle ønsker inden for køkken og bad - til ethvert hus, enhver lejlighed og enhver økonomi. Uanset

Læs mere

Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit

Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit Nye ideer, der strømmer ud fra afprøvede kilder. Synligt og usynligt. Hvad sker der, når synligt design og skjult teknologi er i harmoni med

Læs mere

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort GROHE ECOJOY KOLDSTART Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort September 2014 GROHE TEKNOLOGI GROHE PRODUKTFORDELE GROHE SilkMove ES Let og enkel håndtering med unik præcision og ultimativ komfort

Læs mere

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1 Logic Håndvaske og wc er Skala 1:1 En lille nyhed, der gør baderummet større Logic er en ny serie wc er og håndvaske, som er udviklet med det formål at skabe så meget friplads som muligt i små baderum.

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

T W I N L I N E Maj 2014 1

T W I N L I N E Maj 2014 1 TWINLINE Maj 2014 1 SÅDAN FINDER DU PRISEN PÅ TWINLINE 1. Vælg model TWINLINE (Classic) Kar med buet brusedør Elektronisk betjening af bundventil og dørlås. Leveres i lgd. 160, 170 og 180 cm samt 180 cm

Læs mere

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD DOMEAS 10 VANDSPARERÅD 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Montér en spareperlator på din vandhane. Den blander vandet med luft, så strålen virker større og du kan spare over 40% på dit vandforbrug. Køb en vandbesparende

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

EcoJoy. Mindre vand, mindre energi, mere nydelse NYHED. 5,8 L/min. 3 bar. Eurosmart. 3 bar. Europlus E. 9,4 L/min. 3 bar. Euphoria.

EcoJoy. Mindre vand, mindre energi, mere nydelse NYHED. 5,8 L/min. 3 bar. Eurosmart. 3 bar. Europlus E. 9,4 L/min. 3 bar. Euphoria. EcoJoy NYHED Heroes 5,8 L/min Eurosmart Cosmopolitan Europlus E 6 L/min 9,4 L/min Euphoria 9,4 L/min Rainshower System Next Generation 6 L 3 L Rapid SL + Skate Cosmo betjeningsplade Grohtherm 1000 Cosmopolitan

Læs mere

Designet og let at installere.

Designet og let at installere. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 98 www.geberit.dk Designet og let at installere. DK/da/01.12/18557 by Geberit AB Nyhed Elegant design. Nem installation. kombinerer tidløst

Læs mere

premium quality basic armaturer & brus når kvalitet er vigtigt

premium quality basic armaturer & brus når kvalitet er vigtigt premium quality basic armaturer & brus når kvalitet er vigtigt tilbage til rødderne BØRMA har i årtier været til stede i danskernes hjem med armaturer og brusere. I de kommende år vil vi markere os stærkt

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET 3.999,- NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 2.399,- 3.999,-

SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET 3.999,- NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 2.399,- 3.999,- 13. UDGAVE 2013 SMAGFULD EKSKLUSIV FUNKTIONALITET NAUTIV VÆGSKÅL Med rengøringsvenlig C+ glasur. Inkl. sæde med Soft Close 3.999,- 2.199,- 2.399,- 3.999,- Leveret & monteret GUSTAVSBERG NAUTIC TOILET Model

Læs mere

Ocean. Bad og brus Massivt rustfrit stål Dansk design Miljøvenligt Holdbart BY QTOO. Håndvaskarmaturer

Ocean. Bad og brus Massivt rustfrit stål Dansk design Miljøvenligt Holdbart BY QTOO. Håndvaskarmaturer Ocean Bad og brus Massivt rustfrit stål Dansk design Miljøvenligt Holdbart BY QTOO Håndvaskarmaturer 1 Om QTOO 3 Håndvaskarmaturer 4 Armaturer til brus og kar 12 Køkkenarmaturer 30 Badtilbehør og trykplader

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

Indhold. Hvad gør os unikke? 4 15

Indhold. Hvad gør os unikke? 4 15 Brugervenlighed 1 2 Indhold Hvad gør os unikke? 4 15 Brugervenlighed Intelligent vand Miljøvenlig Sikkerhed Hygiejne Luksus Din Oras-oplevelse er i gode hænder I køkkenet 19 24 På badeværelset 27 43 Oprindelse

Læs mere

PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011

PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011 PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011 Der tages forbehold for trykfejl 1 2 INDHOLD BRUSERSÆT... 1 KØKKENBATTERIER... 6 TERMOSTATBATTERIER TIL BRUSER OG BADEKAR...

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

- Din genvej til et godt projekt

- Din genvej til et godt projekt - Din genvej til et godt projekt Design og kvalitet 2015 DIN ARMATURLEVERANDØR Mora, FM Mattsson & Damixa Ostnor, der er Nordens førende producent af blandingsbatterier, sælger, fremstiller og produktudvikler

Læs mere

Salgsmanual. Hansgrohes sortiment til bad og køkken. Alt til den kompetente rådgivning inden for armaturer, brusere og installationsteknik

Salgsmanual. Hansgrohes sortiment til bad og køkken. Alt til den kompetente rådgivning inden for armaturer, brusere og installationsteknik Salgsmanual Hansgrohes sortiment til bad og køkken Alt til den kompetente rådgivning inden for armaturer, brusere og installationsteknik Hansgrohe håndværkernes partner Lad os give dig begejstrede kunder

Læs mere

Tilbud til badet til billige Comfort-priser

Tilbud til badet til billige Comfort-priser 74 / 2013 Tilbuddene gælder til 31. maj 2013 avisen BADEVÆRELSER TOTALLØSNINGER INSPIRATION TILBEHØR VARME ENERGI VENTILATION Tilbud til badet til billige Comfort-priser Nyt badeværelse Totalløsning til

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

Eligo en vask til dit reelle behov

Eligo en vask til dit reelle behov Eligo en vask til dit reelle behov A COMPANY OF THE -GROUP Dette er Eligo En vask til dit reelle behov For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen Gør indtryk med hygiejneløsninger, der styrker din profil og viser at du drager omsorg for dine gæster og dine ansatte. en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen sensor nyt medlem

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

MicroShade. Redefining Solar Shading

MicroShade. Redefining Solar Shading MicroShade Redefining Solar Shading Naturlig klimakontrol Intelligent teknologi med afsæt i enkle principper MicroShade er intelligent solafskærmning, der enkelt og effektivt skaber naturlig skygge. Påvirkningen

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

bathroom Designer for your visions

bathroom Designer for your visions Designer visions for your bathroom EVERY bathroom needs A Dream. Som direktør for Axor mærket og barnebarn af firmaets grundlægger, kombinerer Philippe Grohe den visionære ånd fra den internationale designelite

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

seats for your senses www.pressalit.com AUTOCLOSE expect the unexpected

seats for your senses www.pressalit.com AUTOCLOSE expect the unexpected seats for your senses www.pressalit.com AUTOCLOSE expect the unexpected DK Hvad kan han forvente? Debatten har verseret mellem kønnene i generationer. Skal sædet være oppe eller nede? Men med AutoClose

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

VAND-VIDEN I Kongshvileparken

VAND-VIDEN I Kongshvileparken Spar VAND-VIDEN I Kongshvileparken SPARE-FORSLAG TIL REDUKTION AF KONGSHVILEPARKENS VANDFORBRUG. Grøn afdeling Spar på vandet Vi bruger meget vand i dagligdagen - når vi går i bad, børster tænder og går

Læs mere

Vand+ Bad. Side 3 Side 6-7. Side 4-5 Side 8. Vi åbner vores messestand på nettet mandag den 15. april kl. 9.00

Vand+ Bad. Side 3 Side 6-7. Side 4-5 Side 8. Vi åbner vores messestand på nettet mandag den 15. april kl. 9.00 Nr 1. Trends Innovation og hygiejne Miljøsmarte nyheder Side 4-5 Vind et Spaophold Velkommen på Vand & Bad VVS En markant messenyhed Villeroy & Boch Danmark har i år besluttet ikke at udstille på VVS 13

Læs mere

Ny intelligent varmeteknologi - til bolig og sommerhus

Ny intelligent varmeteknologi - til bolig og sommerhus Ny intelligent varmeteknologi - til bolig og sommerhus Udviklet til professionelle Hurtig montering Forventet levetid på 20 år Et krævende nordisk klima har gjort os til eksperter inden for elektrisk varme

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

sagsnr. 804-6004 Gyvelvej 30, 9400 Nørresundby 19. maj 2011 planche 1 PERSPEKTIV FRA NORD - ØST PERSPEKTIV FRA SYD - VEST www.xbo.

sagsnr. 804-6004 Gyvelvej 30, 9400 Nørresundby 19. maj 2011 planche 1 PERSPEKTIV FRA NORD - ØST PERSPEKTIV FRA SYD - VEST www.xbo. sagsnr. 804-6004 Gyvelvej 30, 9400 Nørresundby 19. maj 2011 planche 1 PERSPEKTI FRA NORD - ØST PERSPEKTI FRA SYD - EST sagsnr. 804-6004 Gyvelvej 30, 9400 Nørresundby 19. maj 2011 planche 2 N Nyt toilet/bad

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme CHC1045 CKC1045 CHC1060 CKC1060 CHC1075 CKC1075 CHC1345 CKC1345 CHC1360 CKC1360 CHC1375 CKC1375 CHC1745 CKC1745 CHC1760 CKC1760 CHC1775 CKC1775 331202.140

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. En følelse af velvære. med Danfoss designtermostater og -ventiler COMFORT CONTROLS

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. En følelse af velvære. med Danfoss designtermostater og -ventiler COMFORT CONTROLS MAKING MODERN LIVING POSSIBLE En følelse af velvære med Danfoss designtermostater og -ventiler COMFORT CONTROLS Opgrader med Danfoss X-tra Collection Danfoss gør op med idéen om, at termostater og ventiler

Læs mere

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA HVIS HÆNDER KUNNE TALE Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

Projekt-håndbog til et energirigtigt valg

Projekt-håndbog til et energirigtigt valg Projekt-håndbog til et energirigtigt valg Mora MMIX t håndvaskarmatur CRAFTED BY HAND IN MORA SINCE 1927 1 Håndlavet i Mora siden 1927 Midt i Sverige, i hjertet af Dalarne, ligger en af verdens mest moderne

Læs mere

TONI HØRER HJEMME HVOR MENNESKER TRIVES TONI DESIGN DER VARER VED

TONI HØRER HJEMME HVOR MENNESKER TRIVES TONI DESIGN DER VARER VED TONI HØRER HJEMME HVOR MENNESKER TRIVES TONI DESIGN DER VARER VED TONI Fotograferet hos Køkkensnedkeren, Trommesalen, København TONI ARMATUR A/S blev stiftet i 1918 og er en 100% danskejet virksomhed.

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

GULVVARME GULVVARME GODE RÅD OM BRUG AF GULVVARME

GULVVARME GULVVARME GODE RÅD OM BRUG AF GULVVARME Hvis du har SPØRGSMÅL til emner, der beskrives i denne folder, så er du velkommen til at kontakte varmeværket. GODE RÅD OM BRUG AF GULVVARME GULVVARME MY1005 GULVVARME FORSKEL PÅ VARMEKILDER 2-3 Radiatorer

Læs mere

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline Garageporte Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline En port til drømme og det man skal passe på Når garagen

Læs mere

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED PURMO Rettig Varme ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen T +45 75 55 56 11, info@purmo.dk, www.purmo.dk Dette dokument er udarbejdet med størst mulig grundighed. Dokumentet må hverken helt eller delvist reproduceres

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Spar vand spar penge. Så skåner du også miljøet

Spar vand spar penge. Så skåner du også miljøet Så skåner du også miljøet Vi har tidligere været vant til, at der var vand nok, og at vand er næsten gratis. Sådan er det ikke mere. I denne folder får du en række gode råd, som kan hjælpe dig til at bruge

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt.

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt. Ventilation med varmegenvinding Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde Op til 95% af varmen bliver genanvendt Danfoss ventilation med varmegenindvinding genanvender det meste af varmen,

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning LK FUGA Kontakt til det enkle og det klassiske Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning Det klassiske design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram

Læs mere

TAK FOR INTERESSEN. 25 10 21 11 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse.

TAK FOR INTERESSEN. 25 10 21 11 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse. TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse. Det at købe hus er en stor og vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Vores koncept består af en række husmodeller, som du kan købe med de givne specifikationer.

Læs mere

Drain Back-systemer. Made in Germany

Drain Back-systemer. Made in Germany Drain Back-systemer Made in Germany Førende teknologi Made in Germany Udover højtydende solfangere producerer STI Drain Back-systemer. Mange års erfaring inden for solvarme viser, at det ikke er alle solvarmeanlæg,

Læs mere

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning.

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning. Havelamper Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger

Læs mere

Strålevarme: På forkant med indeklimaet

Strålevarme: På forkant med indeklimaet Strålevarme: På forkant med indeklimaet Indhold: Strålevarmeprincip... Strålevarme i idrætshaller... Teknisk beskrivelse... Ydelser, isoleret paneler... Ydelser, Uisoleret paneler... Eksempel på lukket

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier LK FUGA Hardline Designserien med de rene linier Rene linier LK FUGA er Lauritz Knudsens serie af indsatse til el-installationen. Afbrydere, stikkontakter med mere består af flere dele. Indsatsen er selve

Læs mere

MicroVent Home System

MicroVent Home System MicroVent Home System MicroVent Home system Beregningseksempel 2 l/s 2 l/s 5 l/s 5 l/s 2 l/s 15 l/s Emhætte 20 l/s Fig. 1 Grundventilation MicroVent i boliger Mikroventilation dimensioneres således at

Læs mere

Convena BV.VV m/vejrkompensering

Convena BV.VV m/vejrkompensering Convena BV.VV m/vejrkompensering Vejledning brug, drift og vedligeholdelse Convena Isol BV.VV m/vejrkompensering Model: Dagnæs Bækkelund Driftsvejledning Denne Convenafjernvarmeunit er et komplet anlæg

Læs mere

Bruseløsninger uden profiler

Bruseløsninger uden profiler Bruseløsninger uden profiler 5 års produktgaranti Bruseløsninger uden profiler brusevægselementer er uden profiler og forsynede med flotte beslag i kromoptik, som får brusebadene til at virke elegante.

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006 Juni 2006 Unik Skydedøre er et koncept, der bygger på individuelle løsninger, der kan tilpasses det enkelte rum. Kombinationsmulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan farver og

Læs mere

30% SmartRadiator. Spar op til. i energi. www.tricklestar.com

30% SmartRadiator. Spar op til. i energi. www.tricklestar.com Auto Manu TM - er programmerbare termostater til styring af radiatorer - Kan styres via SmartPhone, PC/Mac og Internet - erstatter alle typer mekaniske termostater - Kræver ingen specialværktøj eller udskiftning

Læs mere

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials -serien gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 -serien Solutions for Essentials Introduktion Installer fremtidens gulvvarme og gør tilfredse kunder endnu mere tilfredse er fremtidens gulvvarmestyring.

Læs mere

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven OPSAMLING WORKSHOP B Det nære, der hvor vi bor Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12 Tak til alle fremmødte til workshoppen i søndags. Det var dejligt at

Læs mere

Fra idé til virkelighed. Velvære og hverdagsluksus 2.995,- Spar på energien... få mere plads... hjemmespa... TILBUD. Bad Bryggers Energi

Fra idé til virkelighed. Velvære og hverdagsluksus 2.995,- Spar på energien... få mere plads... hjemmespa... TILBUD. Bad Bryggers Energi Bad Bryggers Energi Velvære og hverdagsluksus få mere plads... Spar på energien... TILBUD 2.995,- Hansgrohe Croma 100 Showerpipe med 16 cm hovedbruser, håndbruser og brusetermostat, krom. Vejl. kr. 6.202,-

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere