Axor Starck Organic. your. your Heart

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Axor Starck Organic. your. your Heart"

Transkript

1 Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart

2 QR koderne i denne brochure, giver dig adgang til film, interviews, apps og meget mere. Download en QR læser til din smartphone, scan koden og oplev Axor Starck Organic virtuelt. Philippe Starck Født i Paris, Frankrig i 1949 Anses som designverdenens enfant terrible Er stærkt tilknyttet til miljøvenlige produkter, så som mini-vindmøller der kan placeres i haven og soldrevne skibe, for blot at nævne et par eksempler. Axor har samarbejdet med designeren Philippe Starck i 20 år. I 1994 overraskede de sanitetsbranchen med armaturkollektionen Axor Starck. Designet på det moderne badeværelset, som også skulle være et opholdsrum, blev en revolutionerende del af badeværelseshistorien. Philippe Starck er en utrættelig fri sjæl og en af de bedste designere i vor tid. Gang på gang har han gjort indtryk på os og fået os til at tænke. Visionen om en bedre verden præger hans kreationer.

3 Philippe Starck E n designers job er, at skabe mere glæde med mindre

4 Hvad kan du forvente af Axor? En radikal ny badeværelseskollektion. Og ikke bare det, men også en revolutionerende måde at bruge vand på.

5 Tiden er inde til en ny dimension i badet. Og hvem andre end Philippe Starck passer perfekt til at revolutionere måden vi bruger vand på, sammen med os Med Axor Starck Organic, skaber han harmoni mellem design og teknologi, miljø og økonomi og hjerte og hjerne. Ifølge Philippe Starck er harmoni præcis hvad vi som mennesker ønsker allermest. Derfor blev en ny badeværelseskollektion skabt, der appellerer til både hjerte og hjerne. Follow your Head and your Heart

6

7 Det ligger i naturens natur, at klare sig med et minimum. Philppe Starck har længe fokuseret på, hvordan produkter kan fungere med mindre. Naturen og mennesker sætter standarden: minimalismens elegance er indlysende i form af en gren, et blad eller en krop de er alle fulde af vitalitet, energi og effektivitet. I Axor Starck Organic, fokuserer Axor og Philippe Starck på at opnå mere med mindre. Et kraftfuldt design, intelligente funktioner og den effektive brug af ressourcer, sammenfattes i et ekstraordinært produkt og i en kollektion der sprudler af organisk energi og miljøvenlige værdier

8 På armaturet er alt overflødigt udeladt. Det essentielle er det organiske, minimalistiske design. Axor Starck Organic designet er skulpturelt og karakteriseret af enkel skønhed. De to greb er harmonisk integreret i armaturkroppen. Unikt, organisk design: bløde former og flydende overgange Minimalistisk form: grebene og armaturkroppen smelter sammen Harmonisk design i alle grebspositioner Videreudvikling af det karakteristiske Axor Starck design Passer harmonisk ind i ethvert badeværelsesmiljø

9 organisk minimal 08 09

10 Hvor behagelig kan vand føles? Overraskende voluminøs med kun et lille vandforbrug. Den bredeste stråle fra et håndvaskarmatur, giver os en sensuel oplevelse af vand. Ligesom i brusebadet, falder de bløde regndråber på huden og gør vores hænder våde. Denne nye stråle bruger dog mindre vand, end andre konventionelle håndvaskarmaturer. Ny perlator med 90 små stråledyser: blødere, mere voluminøs stråletype med en oplevelse der kan sammenlignes med Raindance håndbruseren fra Hansgrohe. Bred stråle: Effektiv vask af hænder Gennemstrømningsbegrænser: normalstråle med forbrug på kun 3,5 l/min

11 10 11 voluminøs 3,5 l/min

12 Den innovative betjening giver os mulighed for bevidst at opleve den bæredygtige brug af vand. Vandmængden og temperatur styres separat. Det nydesignede to-grebs armatur fra Axor Starck Organic, er det næste skridt i udviklingen af armatur betjening væk fra det klassiske 1-grebs armatur hvor temperatur og vandmængde styres i ét. Armaturet sørger for miljøvenlig brug af vand på ergonomisk vis: Temperaturen indstilles øverst på armaturet, mens regulering af vandmængden, foregår på den nederste del af armaturet, på tuden. Fordele ved separat betjening: C Temperaturkontrol Den personlige foretrukne temperatur eller miljøvenlig kold temperatur kan forudindstilles. Harmonisk udseende i alle positioner. Hvis temperaturen er forindstillet, kommer der ikke dråber og skidt på armaturet grebet skal næsten ikke røres. Nye, enkle varm/kold markeringer: koldt vand=grøn (energibesparende), varmt vand=orange On / Off Vandmængde regulering Rengøringsvenlig og større komfort takket være direkte betjening på tuden. Normal position 3,5 l/min: Højeste niveau af funktionalitet med en sensation af høj vandvolumen mens der faktisk spares på vandet. Booster position der forøger vandgennemstrømningen til 5 l/min Gradvis kontrol af vandvolumen med positionerne 3,5 l/min (Normal) og 5 l/min (Booster)

13 12 13 Normal 3,5 l/min Booster 5 l/min

14 Hvor mange miljøvenlige tanker er gået igennem dette armatur? Mere end bare en revolutionær vandoplevelse med et lavt vandforbrug på bare 3,5 l/min. Axor Starck Organic minimerer ikke kun brugen af vand, men også energiforbruget eftersom den forindstillede temperatur gør at mindre varmt vand skal bruges. Ved produktionen af kollektionen er der også lagt fokus på effektiv brug af ressourcer: Armaturkroppens enkle design kræver mindre materiale og derfor mindre energi. For-indstillet temperatur på kold sikrer at vand ikke varmes unødigt op. Minimalt brug af materiale til armaturkroppen. Ca. ⅓ mindre messing i forhold til konventionelle produkter. Gennemstrømningsbegrænsning til kun 3,5 l/min. Bedre funktion end konventionelle armaturer. Indkapslet vandstrøm, forhindrer at vandet har direkte kontakt til armaturkroppen. Dermed får drikkevandet ikke kontakt med bly og nikkel fra armaturkroppen.

15 14 15

16 Det organiske, minimalistiske designsprog kommer harmonisk til udtryk i hele kollektionen. Alle Axor Starck Organic produkter er inspireret af naturen. Det kraftfulde designsprog og elegante udseende karakteriserer hele kollektionen, som tilbyder produkter til alle områder af badeværelset. Håndvaskarmaturer i fire forskellige højder. Vægmonterede armaturer til håndvasken. Fokus på termostatteknologi til armaturer til indbygning eller frembygning, til brus eller badekar. Tilbehør i Axor Starck Organic design. Mere end 40 produkter til alle badeværelsesområder. Blandingen af organiske og geometriske elementer gør det muligt at blande produkterne med andre kollektioner.

17 16 17

18 We need

19 more harmony. Philippe Starck 18 19

20

21 20 21

22 Den perfekte symbiose i badet: organisk og minimalistisk. Det kraftfulde, energiske Axor Starck Organic design smelter harmonisk sammen med det puristiske badeværelsesmiljø. I det viste badeværelse finder det organiske og minimalistiske armaturdesign sammen med de arkitektoniske elementer.

23 22 23 Betagende kontraster: de flydende former på armaturet harmonerer med den minimalistiske Starck 2 håndvask fra Duravit. Axor Starck Organic passer perfekt med forskellige håndvaske både smalle og dybe håndvaske, vægmonterede eller indbyggede. F.eks. som vist her hvor de organiske former på armaturet passer perfekt sammen med håndvasken.

24 Takket være kombinationen af organiske og geometriske former, tilbyder produkterne fra Axor Starck Organic adskillige designmuligheder til badet. Produkterne til indbygning er baseret på Axor Shower- Collection installationssystem. De kan kombineres perfekt med den store 24 x 24 hovedbruser, for et behageligt bredt brus.

25 24 25 Teknologien i termostatarmaturet tilbyder komfortabel brusefornøjelse. Alternativt er den indbyggede termostat også tilgængelig som ibox universal løsning. Porter bruserholderen har en integreret slangetilslutning.

26 Det markante, kraftfulde Axor Starck Organic design ses også i de ekstraordinære kararmaturer. Det gulvstående termostatarmatur til badekar med integreret håndbruser komplementerer sortimentet til fritstående badekar. Takket være dets organiske, minimalistiske design, passer det perfekt til en lang række badekar.

27 I tråd med kollektionens design, passer kararmaturet med form som en gren, også ind i badekarsområdet

28

29 28 29

30 Et projekt er per folk med at

31 30 31 godt, hvis det hjælfå et bedre liv. Philippe Starck

32 Inspiration og realisation: en mangfoldig kollektion, implementær atmosfærisk og sensuel. * Velvære i badeværelset, har ikke noget med størrelse at gøre, men med velovervejet indretning. Mangfoldigheden ved Axor Starck Organic er tydelig i både små og store rum, såvel som i den bredeste række af stilverdener. Det inkluderer individuel styling, passende lys og arkitektoniske løsninger, som gør badeværelset til et bedre sted at være. Det organiske, minimalistiske badeværelse: en kontrast af kraftfulde former og sensuelle materialer. Natur De kurvede, gulv-til-loft vinduer giver masser af dagslys og skaber interessant skyggespil. Armaturplacering Takket være de organiske former, ser Axor Starck Organic armaturet flot ud i alle placeringer både på venstre og højre side af håndvasken. Ovenlys Ovenlyset over håndvasken og brusebadet skaber en raffineret, hjemlig atmosfære i badeværelset. *Alle badeværelsesindretninger er designet af ippolito fleitz group architectural practice i Stuttgart.

33 m 2 Det ideelle organiske, minimalistiske badeværelse, indrettet på 16 m 2 : indenfor og udenfor, natur og arkitektur, badeværelse og soveværelse alt smelter sammen til ét. Det åbne bruseområde, gør rummet til et sensuelt spa. Toilet og bidét er praktisk separeret fra opholdsområdet. Travertin Den monolistiske, arkitektoniske midte af badeværelset er designet af sensuel mat limsten. Eg Det børstede naturlige trægulv giver en stemning af energi og vitalitet, og får en skøn patina med tiden. Petrol Den kraftige, intense farve på væg og loft går igen i badeværelse og soveværelse og giver et moderne udtryk.

34 Det sensuelle badeværelse: Emotionelt og atmosfærisk Bløde materialer, indirekte lys og tapet med struktur og et blomstret mønsker, skaber en naturlig atmosfære. Den pladsbesparende, vægmonterede Starck 2 håndvask fra Duravit (øverst) eller en oval håndvask (nederst) integreres perfekt i rummet. 6 m 2 Dette 6 m 2 rum illustrerer hvordan du på få kvadratmeter stadig kan skabe et hyggeligt badeværelsesmiljø: Det centrale punkt i badeværelset er håndvasken foran vinduet bagved toiletområdet. På trods af den sparsomme plads, er der også et bruseområde.

35 Barok badeværelset: Ornamenter, usædvanlige materialer og blødt behageligt lys Denne løsning giver et elegant udtryk med kraftige farver, skinnende materialer og barokmøbler. Med to minimalistiske håndvaske skabes en kontrast til barokstilen: Rund Starck 1 håndvask fra Duravit (øverst) eller vægmonteret i enkelt design (nederst). 12 m 2 En højere livsglæde i badeværelset, kan opnås ved at opdele rummet i opholdsrum og funktionelt rum: toilet og bruseområde er adskilt med glasdøre, som gør det lille rum større. Brusearmaturerne er placeret sådan, at de kan betjenes uden at få våde hænder, og temperaturen kan justeres inden man træder ind under bruseren.

36 Det naturlige badeværelse: Organisk når det er bedst. Den store mørke træ konsol og fliserne i læderlook fremhæver badeværelsets naturlige karakter. Badeværelsets elementer er alle organiske, fra armatur til Axor Massaud håndvasken (øverst) eller Silk håndvask fra Keramag (nederst). 15 m 2 Her giver vi dig et eksempel på, hvordan det er muligt at opfylde ønsket om eksklusivitet og respektfuld brug af vand i et rum på 15 m 2 : store vinduer bringer dig i kontakt med naturen. Toilettet er praktisk placeret i nærheden af håndvasken.

37 Det puristiske badeværelse: Fuld af kontraster og elegance. Minimalistisk. Der er ingen distraheringer og overflødigt pynt. Hvad der er tilbage er en slående karakter skabt af rene, højkvalitets materialer og former, som servantevasken (øverst) eller den enkle, smalle vægmonterede håndvask (nederst) ,5 m 2 Rummet virker åbent, selv om det er opdelt: denne effekt opnås ved den rene struktur i indretningen og opdelingen af toilet og bruseområde fra resten af rummet. I badeværelset er der også plads til et fritstående badekar og et håndvaskkonsol, som giver mulighed for opbevaring.

38 Oversigt: Intelligente funktioner sætter miljøvenlige og teknologiske standarder. Armaturstråle Den innovative perlator til håndvaskarmatur sætter nye miljøvenlige standarder. Den giver en kraftfuld vandstråle og optimal funktion. Normal + Booster Vandmængden kan placeres ved normalstrålen 3,5 l/min eller forøges yderligere til boosterstrålen (5 l/min). 5 Perlator Ved at flytte perlatoren 5 i hver retning, kan vandstrålen tilpasses formen på håndvasken. Perlatoren har QuickClean anti-kalk funkton der gør det let at fjerne eventuelle kalkrester. Indstillelig udløbstud Tuden er sat op til højrehåndede brugere, men kan ændres til venstrehåndede brugere ved at dreje tuden 180, ved hjælp af en nøgle

39 Temperaturbegrænsning Temperaturen kan indstilles individuelt. For at reducere energiomkostninger og for at undgå skoldninger, kan max. temperaturen begrænses. Det er særlig velegnet til brug på offentlige toiletter, hoteller og til hjem med små børn. Filter til stopventiler Små filtre fanger skidt og snavs fra vandrørene og forlænger levetiden for dit armatur. Filteret bør renses regelmæssigt Termostatteknologi Med termostatteknologien får du sikker og behagelig teknologi ved badekarret og i bruseområdet: Den præcise termostat sikrer at temperaturen altid er konstant og beskytter dermed mod skoldning. Indbygningsarmaturer til brus. Axor Starck Organic kan monteres med den klassiske ibox universal indbygningsdel eller Axor ShowerCollection indbygningssystem, alt efter ønske. Modulerne i 12 x 12 cm kan kombineres med modulerne i Axor ShowerCollection såsom hovedbruser, brusermodul og tilbehør.

40 Axor Starck Organic håndvask Axor Starck Organic bidét Håndvask 1 Håndvaskarmatur 280 med løft-op ventil Art. nr Håndvaskarmatur 280 uden løft-op ventil (ikke vist) Art. nr Håndvaskarmatur 365 uden løft-op ventil, til servantevaske Art. nr Håndvaskarmatur 435 uden løft-op ventil, til servantevaske Art. nr Håndvaskarmatur 240 med løft-op ventil til små vaske Art. nr Håndvaskarmatur til vægmontering Art. nr Indbygningsdel (ikke vist) Art. nr Lækagesikringer G ½ Art. nr Koldt vands hane Art. nr Bidét 7 Bidétarmatur Art. nr Alle armaturer (1 6) har en gennemstrømningsbegrænser (3,5 og 5 l/min)

41 Axor Starck Organic kar Kar 1 Termostatarmatur til kar Art. nr Kar-/brusearmatur til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr K a r t u d Art. nr huls kararmatur med termostat til montering på karkant Art. nr Indbygningsdel Art. nr huls kararmatur med termostat til montering på flisekant (ikke vist) Art. nr Indbygningsdel Art. nr huls kararmatur med termostat til montering på karkant Art. nr Indbygningsdel Art. nr Måltegninger og indretningsdata kan findes på vores hjemmeside for forhandlere pro.hansgrohe.dk

42 Axor Starck Organic brus Axor Starck Organic termostat/ventiler Brus 1 Termostatarmatur til brus Art. nr grebs brusearmatur til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr Porter bruserholder Art. nr Termostat/ventiler 4 Termostatarmatur til indbygning Art. nr Highflow termostat til indbygning (ikke vist) Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr Termostatarmatur med afspærring til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr Termostatarmatur med afspærring og omskifter til indbygning Art. nr ibox universal indbygningsdel Art. nr

43 Axor Starck Organic termostat/ventiler Axor Starck Organic bruserholder Max. 185 Termostat/ventiler 1 Highflow termostat til indbygning 12 x 12 Art. nr Indbygningsdel Art. nr Afspærringsventil til indbygning Art. nr Indbygningsdel Art. nr Til fri montering G ½, Spindel Art. nr G ½, Keramik Art. nr G ½, Spindel Art. nr Tr i o /Quattro afspærring og omskifter til indbygning 12 x 12 Art. nr Indbygningsdel Trio Art. nr Indbygningsdel Quattro Art. nr Bruserholder 4 Axor Starck håndbruser 2jet Art. nr Axor Starck håndbruser 1jet (ikke vist) Art. nr Brusersæt 2jet Art. nr Brusersæt 1jet (ikke vist) Art. nr Bruserstang (ikke vist) Art. nr Porter bruserholder Art. nr Måltegninger og indretningsdata kan findes på vores hjemmeside for forhandlere pro.hansgrohe.dk

44 Axor Starck Organic brusere / / / / / / / Brusere 1 Hovedbruser 24 x 24 med bruserbøjning Art. nr Indbygningsdel Art. nr Hovedbruser 24 x 24 til montering direkte på loftet Art. nr Hovedbruser 24 x 24 med loftbefæstigelse Art. nr Brusermodul 12 x 12 Art. nr Indbygningsdel Art. nr Showerheaven 72 x 72 uden lys Art. nr * Showerheaven 72 x 72 med lys (ikke vist) Art. nr * 6 Showerheaven 97 x 97 med lys Art. nr * Showerheaven 97 x 97 uden lys (ikke vist) Art. nr * *Overflade: poleret rustfrit stål (-800)

45 Axor Starck Organic tilbehør /57 57/57 57/ / / / / /57 57/ Tilbehør 1 Tandglas Art. nr Sæbeskål Art. nr Kargreb Art. nr Håndklædeholder 600 mm Art. nr Håndklædeholder 800 mm Art. nr Håndklædestang Art. nr K r o g Art. nr Papirholder Art. nr WC-børste (vægmonteret) Art. nr Måltegninger og indretningsdata kan findes på vores hjemmeside for forhandlere pro.hansgrohe.dk

46 Alle fordele For the Heart Kraftfuldt, unikt designsprog: organiske, minimalistiske former der sprudler af sensualitet og energi Harmonisk design i alle positioner Gennemgående design i hele kollektionen, fra en enkel kilde Sensuel oplevelse af vandet takket være den nye perlator Bred stråle der gør hænderne fuldstændig våde Alsidig: Den perfekte kombination med mange håndvaske og badekar i forskellige designs og stilarter. Kollektionen designet af Philippe Starck, designverdenens enfant terrible, og en af vor tids mest kreative hoveder. For the Head Ny funktionel perlator der kun bruger 3,5 l/min Nyt betjeningskoncept med et 2-grebs armatur: separat temperatur- og vandmængderegulering Mere komfort og sikkerhed ved håndvasken takket være muligheden for at forindstille temperaturen. Vandvolumen kan indstilles i to klikpositioner: 3,5 l/min (Normal) og 5 l/min (Booster) samt alle positioner der i mellem Ressource besparende brug af materialer, energi og råmateriale. Intelligente funktioner som QuickClean anti-kalk funktioner eller den indstillelige perlator.

47 Axor Starck Organic badeværelsesmiljø er udstyret med følgende produker: Side 20/21 Håndvask: Palomba fra Laufen Side 22 Håndvask: Palomba fra Laufen Side 23 Håndvask: Starck 2 fra Duravit Side 26 badekar: Starck fra Duravit Side 27 badekar: Starck fra Duravit Side 28/29 Håndvask: Palomba fra Laufen, badekar: Axor Massaud Side 32 Håndvask: Starck 2 fra Duravit, Badekar: Starck fra Duravit Side 34 Håndvask: Starck 2 fra Duravit (øverst), Håndvask:K-2075 fra Kohler (nederst) Side 35 Håndvask: Starck 1 fra Duravit (øverst), Håndvask: Memento fra Villeroy & Boch (nederst) Side 36 Håndvask: Axor Massaud (øverst), Håndvask: Silk fra Keramag (nederst) Side 37 Håndvask: LW 900 fra Toto (øverst), Håndvask: Elements fra Roca (nederst) Alle viste armatur/håndvask kombinationer er designanbefalinger der også er blevet funktionsmæssigt testet i Hansgrohes testcenter. Se flere håndvaske der passer til Axor Starck Organic på: Koncept og grafisk design bilekjaeger, Stuttgart Badeværelsesindretning Ippolito Fleitz Group GmbH, Stuttgart Fotograf Michael Schnabel, Stuttgart, Uli Maier, Stuttgart Set opbygning Peter Böck, Stuttgart Styling Sabine Heck, Stuttgart Post-production Eder, Ostfildern; recom, Ostfildern Tak til Casa dolce Casa/Florim, Duravit, Keramag, Kohler, Laufen, Ligne Roset, Roca, Toto, Villeroy & Boch

48 Danmark Hansgrohe Jegstrupvej 6 DK-8361 Hasselager Telefon Fax Norge Hansgrohe Åsveien 2 N-3475 Sætre Telefon Fax da-dk-axor Starck Organic Der tages forbehold for trykfejl og farveafvigelser af tryktekniske årsager. Form-Nr /12/1.6 Printed in Germany CO2 compensated printed on 100 % chlorine-free bleached paper. Axor-Hansgrohe SE P. O. Box 1145 D Schiltach Telephone Fax

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic Med den udvalgte og autentiske Hansgrohe stil, ønsker vi at inspirere dig: Rummet er skræddersyet efter individuelle præferencer, harmonisk udformet og stilfuldt præsenteret.

Læs mere

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud I badeværelset vender vi ryggen til dagligdagen. Her nyder vi kostbare og yderst personlige minutter. Sjældent

Læs mere

Axor Massaud Badeværelsesplanlægning

Axor Massaud Badeværelsesplanlægning Axor Massaud Badeværelsesplanlægning Vores liv styres mere end nogensinde af hektik, stress og overanstrengelse. Og mere end nogensinde søger vi steder, hvor vi kan trække os tilbage og slappe af. Badet

Læs mere

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck NewComer 2011 NewComer 2 011 06 14 20 24 Axor Bouroullec Axor Citterio M Axor Elektroniske armaturer Axor Starck Feel Free to Compose. Axor Bouroullec er den nye kollektion der tilbyder individuelle badeværelsesløsninger.

Læs mere

Metris. Til behov i enhver højde

Metris. Til behov i enhver højde Metris Til behov i enhver højde Metris. Hansgrohe Hvilken højde er perfekt til dig? Oplev den nye Metris armaturserie. ComfortZone l/min 5,0 Vand er en elementær del af vores hverdag og har mange forskellige

Læs mere

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE.

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. Axor Bouroullec FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. De franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec er blandt de mest eftertragtede designere i den internationale møbelindustri. Deres fi losofi er: Produkterne

Læs mere

PuraVida er her. Oplev sensualiteten

PuraVida er her. Oplev sensualiteten PuraVida PuraVida er her. Oplev sensualiteten i badeværelset. Poetisk renhed og klarhed. Det er her vi oplever vandet, den flydende kilde til afslapning og farven hvid, i al dets skønhed. Hvid repræsenterer

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Vores stil i hjemmet afspejler vores personlighed. En charmerende blanding af stil og objekter, af erindringer og nye opfindelser. Ting der, som tiden går, bevidst

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

Hansgrohe Brusernyheder. Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere

Hansgrohe Brusernyheder. Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere Hansgrohe Brusernyheder N Y H E D Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere Croma Select Håndbrusere, Porter sæt, brusersæt Croma Select S Multi håndbruser # 26800, -400 (16 l/min) # 26801,

Læs mere

NewComer. Axor WaterDream by Front

NewComer. Axor WaterDream by Front NewComer Axor WaterDream by Front Axor har med Nendo og Front fundet to nye internationale designpartnere og fører en åben dialog om den nye definition af brusebadet. Oki Sato fra Nendo i Japan og Front

Læs mere

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Tilbehør 02 Axor Universal T i l b e h ø r 03 Er du til elegance og perfektion på badeværelset? Så bør du under ingen omstændigheder gå på kompromis med tilbehøret.

Læs mere

Axor Bouroullec Badeværelsesplanlægning: information & inspiration

Axor Bouroullec Badeværelsesplanlægning: information & inspiration Axor Bouroullec Badeværelsesplanlægning: information & inspiration i n d H o l d 04 kollektionen 08 konceptet 14 installation og indretning 28 Badeværelsesinspiration 39 produktoversigt Axor Bouroullec

Læs mere

Axor Montreux. En genfunden tid.

Axor Montreux. En genfunden tid. Axor Montreux En genfunden tid. B egyndelsen af det 20. århundrede: Mens Hans Grohe grundlagde sit firma i Schiltach, Schwarzwald, når Belle Époque sit højdepunkt i Europa: Overalt hersker der opbrudsstemning,

Læs mere

Urban chik. Axor Citterio M

Urban chik. Axor Citterio M Axor Citterio M Urban chik. Axor Citterio M Axor Citterio M En slentretur ned ad strøget. Et besøg på museum. En Espresso på Piazza en. Det aktive, fyldestgørende liv mellem kontor, café og atelier Milano,

Læs mere

Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED. Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien.

Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED. Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien. Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien. Crometta Håndbruser, Porter-sæt, Brusersæt Crometta Vario Håndbruser # 26330, -400 #

Læs mere

Raindance Select. Min brusefornøjelse.

Raindance Select. Min brusefornøjelse. Raindance Select Min brusefornøjelse. Hansgrohe. Brusefornøjelse 03 Min brusefornøjelse: Altid en rørende oplevelse De mange måder at opleve vandet på. Vand er rengørende og forfriskende. Vandet vasker

Læs mere

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Søgen efter tilbagetrukkethed og tryghed ønsket om at lægge hverdagen bag sig og genfinde energien. Som udgangspunkt er badeværelset stedet hvor vi mennesker dyrker os selv,

Læs mere

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX AUTENTICITET. I PERFEKTION. 03 Tidsalderen omkring århundredeskiftet. Symbol på opbrud og teknisk fremskridt. Fuld af kulturel rigdom. Foreviget i Europas

Læs mere

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration!

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio. Videreudviklingen af en succesfuld kollektion Med introduktionen af Axor Citterio kollektionen i 2003, blev begrebet luksus

Læs mere

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand.

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand. Brusesystemer Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, regndans der er flere ord for hvad man kan opleve under en Hansgrohe bruser. Og mens brusefornøjelsen er steget i takt med bruserstørrelsen,

Læs mere

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær og

Læs mere

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær

Læs mere

RainBrain Planlægning og installation.

RainBrain Planlægning og installation. RainBrain Planlægning og installation. Intelligent brusekomfort. Takket være RainBrain, bliver brusebadet intelligent og brusefornøjelsen bliver endnu større. Via RainBrain kan en lang række funktioner

Læs mere

Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED. De nye ShowerSelect og Ecostat kappesæt til ibox universal.

Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED. De nye ShowerSelect og Ecostat kappesæt til ibox universal. Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED De nye og Ecostat kappesæt til ibox universal. 1 FUNKTIoN ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect # 15767, -000 ShowerSelect S # 15747,

Læs mere

4 *paqplj#bmynmn* Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning

4 *paqplj#bmynmn* Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Danmark Hansgrohe Jegstrupvej 6 DK-8361 Hasselager Tel. +45 86 287400 Fax +45 86 287401 info@hansgrohe.dk www.hansgrohe.dk Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning DK-Axor Citterio M Badeværelses- og udstillingsplanlægning

Læs mere

Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning

Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Axor Citterio M. Storbyens tiltrækningskraft. Flere og flere mennesker flytter nu atter fra landet og ind til byerne. Men uanset hvor mangfoldige mulighederne er,

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Ceratherm er en serie af funktionelle termostater i flot og enkelt design. Under sit rene, strømlinede udseende gemmer sig en verden af teknologi

Læs mere

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance select s 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance select s 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160 Katalog2013 A r m a t u r Håndbruser Hovedbruser Avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 Raindance select s 150 Raindance E 360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta

Læs mere

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102 indholdsfortegnelse.qxd 07-11-2011 09:37 Side 1 Indholdsfortegnelse Hansgrohe Axor Brusere Showerpipes 4 Brusersæt 8 Håndbrusere 16 Bruserstænger & holdere 20 Tilbehør til bruserstænger 22 Hovedbrusere

Læs mere

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi.

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. Talis Designhistorie INNOVATION I HØJSÆDET. KVALITETSDESIGN. Sådan lykkes det igen og igen Hansgrohe og Phoenix Design

Læs mere

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på Select: Innovation for større glæde i

Læs mere

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Oftest er det de enkle, daglige ting i vores liv, der ved hjælp af farven, klangen eller smagen er afgørende for vores livsglæde. Dertil hører også brusebadet.

Læs mere

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik Indhold Køkkenarmaturer Produktoversigt Teknik Hansgrohe PuraVida... 04 Hansgrohe Metris... 10 Hansgrohe Talis... 16 Hansgrohe Focus... 20 Axor Starck... 28 Axor Citterio... 34 Axor Citterio M... 38 Axor

Læs mere

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Hansgrohe Teknisk information Effektive produkter til Hotel- og restaurationsbranchen EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Økonomiske besparelser med garanti Certificering

Læs mere

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik Indhold Køkkenarmaturer Axor Starck... 04 Axor Citterio... 10 Axor Citterio M... 14 Axor Uno 2 /Uno... 16 Hansgrohe PuraVida... 22 Hansgrohe Talis... 28 Hansgrohe Focus... 32 Produktoversigt... 36 Teknik...

Læs mere

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Presseinformation Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Logis: Ny projektserie fra Hansgrohe Hasselager, september

Læs mere

ibox universal Indretning og installation

ibox universal Indretning og installation ibox universal Indretning og installation 1 ibox universal Én for alle Indledning ibox universal Installationsrevolutionen fortsætter 4 Basis for alle standard- og termostatløsninger 6 En million gange

Læs mere

Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet Axor og Philippe Starck introducerer vandhvirvlen til håndvasken

Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet Axor og Philippe Starck introducerer vandhvirvlen til håndvasken Presseinformation Note til redaktionen: Information kan offentliggøres, men produktets lanceringsdato i Danmark er endnu ukendt (p.t. forventes det lanceret primo 2015). Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE!

NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE! NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE! ERNE 2014 KÆRE LÆSER Som bekendt holder vi hos Hansgrohe aldrig op med at tænke nyt og skabe endnu smukkere ting til brugen af vand. Og nu har det endnu en gang nej, endda

Læs mere

Axor Montreux Badeværelses- og udstillingsplanlægning

Axor Montreux Badeværelses- og udstillingsplanlægning Axor Montreux Badeværelses- og udstillingsplanlægning Axor Montreux er en eksklusiv badeværelseskollektion, hvis design stammer fra tiden omkring det 20. århundrede. Tidsånden under Belle Époque afspejler

Læs mere

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad Kvalitet & Sundhed Alle armaturer fra Quadro er produceret i rustfrit stål, der er særdeles velegnet

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation også af de nye ShowerSelect kappesæt.

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation også af de nye ShowerSelect kappesæt. Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation også af de nye kappesæt ibox universal Én for alle Lige siden ibox universal blev introduceret, har den været den første

Læs mere

Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck

Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud

Læs mere

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug Oras Oras Optima Optima Family Disse armaturer har noget nyt, noget smart, noget ekstra i sig de er mere end bare et armatur. De smarte funktioner gør brugen af armaturet lettere, mere sikkert og mere

Læs mere

Idéer til badet. Brusere og armaturer

Idéer til badet. Brusere og armaturer Idéer til badet. Brusere og armaturer I n d h o l d. Teknologier 10 fakta og præferencer fra brusebadet. 4 Select Kvalitet Made by Hansgrohe. 6 Skift stråletype med et enkelt tryk på Select-knappen og

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk GROHE Rapido side 2 nyhed GROHE Rapido Den nyskabende indbyggede løsning fra GROHE Der kan ikke herske tvivl om, at indbyggede badeværelsesarmaturer

Læs mere

s i m p l y S c a n d i n a v i a

s i m p l y S c a n d i n a v i a s i m p l y S c a n d i n a v i a 5 Christian Bjørn Design Christian Bjørn Design har gennem de seneste 25 år udviklet mange produkter for skandinaviske virksomheder, og flere af dem har høstet internationale

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Indhold Mora MMIX... 1 Mora Cera... 2 Mora Rexx... 3 Mora Styxx... 4 Mora Izzy... 5 Mora Classic... 6 Mora Care... 7 Brusersæt og tilbehør... 8 Bundventiler...

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Hovedbrusere og brusesystemer

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Hovedbrusere og brusesystemer Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Hovedbrusere og brusesystemer Indholdsfortegnelse Indhold 4 8 12 16 32 38 40 44 5 års Hansgrohe garanti System 1: Hovedbrusere

Læs mere

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Presseinformation Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Hasselager, november 2014. Modulopbygget, multifunktionelt og brugbart overalt.

Læs mere

GROHE armaturer til køkken og bad

GROHE armaturer til køkken og bad www.grohe.dk GROHE armaturer til køkken og bad I denne brochure introduceres et udsnit af GROHEs produkter og sortiment. Ønsket er at præsentere de mange muligheder og løsninger, GROHE kan tilbyde til

Læs mere

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE nyhed 05/2006 - Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nye brusere med GROHE DreamSpray teknologi New GROHE DreamSpray Showers

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg ET SYSTEM TIL DIG DER ØNSKER VÆGHÆNGT WC I DIT BADERUM I STEDET FOR GULVMONTERET 25 cm der gør en forskel Er du en af de heldige, der har 25 cm ekstra til udbygning i baderummet?

Læs mere

Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus

Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus Presseinformation Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus Det smukkeste værktøj i køkkenet Hasselager, maj 2015. Madlavningsprogrammer,

Læs mere

Oras Green Building og LEED armaturer

Oras Green Building og LEED armaturer Oras Green Building og LEED armaturer Oras Green Building og LEED armaturer Højteknologi og omtanke for miljøet, har altid været hovedfaktorerne i succesen ved Oras produkter. Som verdens ledende producent

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Klimaændringer er ikke fjern fremtid, tværtimod er det en realitet. Reducering af skadelige CO 2 udslip er hele samfundets ansvar. Ikke kun fordi det

Klimaændringer er ikke fjern fremtid, tværtimod er det en realitet. Reducering af skadelige CO 2 udslip er hele samfundets ansvar. Ikke kun fordi det ECO SMART Klimaændringer er ikke fjern fremtid, tværtimod er det en realitet. Reducering af skadelige CO 2 udslip er hele samfundets ansvar. Ikke kun fordi det er en miljømæssig nødvendighed, men også

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

Ny Oras Cubista tidløst design til alle formål

Ny Oras Cubista tidløst design til alle formål Ny Oras Cubista tidløst design til alle formål Ny Oras Cubista komplet program af armaturer til alle formål Designet på de nye Oras Cubista armaturer er inspireret af kubismens geometriske former: Kegler,

Læs mere

Hansgrohe ComfortZone test Det rigtige armatur til enhver håndvask. For glade og tilfredse kunder.

Hansgrohe ComfortZone test Det rigtige armatur til enhver håndvask. For glade og tilfredse kunder. Hansgrohe ComfortZone test Det rigtige armatur til enhver håndvask. For glade og tilfredse kunder. Irriterende vandsprøjt, pga. en håndvask og et armatur der ikke passer sammen måske er det noget du kender

Læs mere

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC NAUTIC WC DESIGNED By you NyHED NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC I denne brochure kan du læse om det nye Nautic wc med lav trykknap. De øvrige wc er og Gustavsbergs komplette sortiment finder du på vores

Læs mere

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort GROHE ECOJOY KOLDSTART Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort September 2014 GROHE TEKNOLOGI GROHE PRODUKTFORDELE GROHE SilkMove ES Let og enkel håndtering med unik præcision og ultimativ komfort

Læs mere

Presseinformation. Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne

Presseinformation. Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne Presseinformation Fuorisalone 2015 i Milano Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne Hasselager/Milano, juni 2015. Axor, Hansgrohes

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Raindance AIR brusesystemer Planlægning og installation

Raindance AIR brusesystemer Planlægning og installation Raindance AIR brusesystemer Planlægning og installation Henvisning til planlægning og installation af Raindance brusesystemer AIR Indledning AIR Dimensioner 4 AIR Teknologi 6 AIR Stråletyper 8 Raindance

Læs mere

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1 Logic Håndvaske og wc er Skala 1:1 En lille nyhed, der gør baderummet større Logic er en ny serie wc er og håndvaske, som er udviklet med det formål at skabe så meget friplads som muligt i små baderum.

Læs mere

Milepæle Bæredygtighed

Milepæle Bæredygtighed ECO SMART Milepæle Bæredygtighed Klimaændringer er ikke fjern fremtid, tværtimod er det en realitet. Reducering af skadelige CO 2 udslip er hele samfundets ansvar. Ikke kun fordi det er en miljømæssig

Læs mere

Køkkenarmatur. Egenskaber: Keramisk kartusche Svingtud 120 svingbegrænsning. Note: Vandforbrug max. 13,5 l/m Støjgruppe 1 - Trykgruppe 300 kpa

Køkkenarmatur. Egenskaber: Keramisk kartusche Svingtud 120 svingbegrænsning. Note: Vandforbrug max. 13,5 l/m Støjgruppe 1 - Trykgruppe 300 kpa SPCE 125 79 7 1 22 ø5 3 44 152 127 max.45 rtikel nr.: 1. VVS nr.: 7575364 Pris kr.: 448, Note: Vandforbrug max. 13,5 l/m rtikel nr.: 1821. VVS nr.: 7194964 Pris kr.: 498, 8 1 56 26 151 79 Med bundventil

Læs mere

Axor Urquiola Badeværelsesplanlægning

Axor Urquiola Badeværelsesplanlægning Axor Urquiola Badeværelsesplanlægning Patricia Urquiola's signatur er flydende arkitektur og sensuelt design. Hendes mange interiør- og produkt designs har imponeret med deres vitalitet og deres facetrige

Læs mere

ARMATURER TIL KØKKEN OG BAD

ARMATURER TIL KØKKEN OG BAD ARMATURER TIL KØKKEN OG BAD WWW.IDEALSTANDARD.DK INDHOLD Her i kataloget finder du inspiration til næsten alle ønsker inden for køkken og bad - til ethvert hus, enhver lejlighed og enhver økonomi. Uanset

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater

www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater www.bauhaus.dk Brusesæt og termostater Priserne gælder fra lørdag d. 8. marts til og med fredag d. 1. august 2014 2 Brusestangssæt Tenedos Krom. Inkl. 200 mm hovedbruser, håndbruser, bruseslange og termostatarmatur.

Læs mere

bliver vandet en fornøjelse. Det der før blot var

bliver vandet en fornøjelse. Det der før blot var Katalog 2008 Med Hansgrohe bliver vandet en fornøjelse. Det der før blot var et vaskerum, er i dag et sted for rekreation og afslapning for ens velbefindende ikke kun for kroppen men også for sjælen.

Læs mere

Hansgrohe ComfortZone test Det rigtige armatur til enhver håndvask. For glade og tilfredse kunder.

Hansgrohe ComfortZone test Det rigtige armatur til enhver håndvask. For glade og tilfredse kunder. Hansgrohe ComfortZone test Det rigtige armatur til enhver håndvask. For glade og tilfredse kunder. Irriterende vandsprøjt, pga. en håndvask og et armatur der ikke passer sammen måske er det noget du kender

Læs mere

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ:

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: arena.grohe.dk VASK FREM FOR AT TØRRE. FORDI INTET RENGØRER DIG MERE END VAND. VELKOMMEN

Læs mere

SKYLINE. By Julie Richoz

SKYLINE. By Julie Richoz 48 SKYLINE By Julie Richoz 49 50 Lys og skygge 51 52 I smukt samspil 53 Maksimal minimalisme If it is both useful and necessary and you can recognize and eliminate what is not essential, then go ahead

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Monteringsvejledning Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Monteringsvejledning Monteringsvejledning 1 Kappesæt Kararmaturer Starck 10415XXX/10416XXX Starck X 10445000 Massaud 18455000 Carlton 17415XXX Steel 35425800 Terrano 37455XXX Uno 38405XXX/38415XXX Uno²

Læs mere

Designet og let at installere.

Designet og let at installere. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 98 www.geberit.dk Designet og let at installere. DK/da/01.12/18557 by Geberit AB Nyhed Elegant design. Nem installation. kombinerer tidløst

Læs mere

GROHE HOS TRAP KERNEPRODUKTSORTIMENT

GROHE HOS TRAP KERNEPRODUKTSORTIMENT GROHE HOS TRAP KERNEPRODUKTSORTIMENT Indhold Kvalitet og teknologi 3 Håndvaskarmaturer 4 Køkkenarmaturer 6 Håndbrusere og bruseslanger 8 Brusesæt 10 Brusesystemer 12 Termostater 14 Indbygningssystem 16

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

premium quality basic armaturer & brus når kvalitet er vigtigt

premium quality basic armaturer & brus når kvalitet er vigtigt premium quality basic armaturer & brus når kvalitet er vigtigt tilbage til rødderne BØRMA har i årtier været til stede i danskernes hjem med armaturer og brusere. I de kommende år vil vi markere os stærkt

Læs mere

Special skruetrækker med GB F fastnøgletop Flow-måler til Gustavsberg GB F etgrebsarmaturer

Special skruetrækker med GB F fastnøgletop Flow-måler til Gustavsberg GB F etgrebsarmaturer Reservedele armaturer Special skruetrækker med GB43000014 10 243 F fastnøgletop Flow-måler til Gustavsberg 74 5157.900 GB43000012 377 F etgrebsarmaturer Kartouche Nautic inkl. nøgle 74 5157.462 GB41637267-01

Læs mere

Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit

Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit Nye ideer, der strømmer ud fra afprøvede kilder. Synligt og usynligt. Hvad sker der, når synligt design og skjult teknologi er i harmoni med

Læs mere

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m Be inspired by Danish Design Tradition i e n m o d e r n e f o r m Inspireret af den fransk-klassiske og romantiske landstil er de nye 1-grebs Tradition armaturer fra Damixa et perfekt eksempel på et klassisk

Læs mere

Axor Starck ShowerCollection Badeværelsesplanlægning

Axor Starck ShowerCollection Badeværelsesplanlægning Axor Starck ShowerCollection Badeværelsesplanlægning Med Axor Starck ShowerCollection beskæftiger Axor og Philippe Starck sig med centralt område af det personlige velbefindende i badeværelset: Bruseren.

Læs mere

Skandinavisk design. Æstetisk helhedstænkning. Skandinavisk design...3 Vores designere...6

Skandinavisk design. Æstetisk helhedstænkning. Skandinavisk design...3 Vores designere...6 Skandinavisk design I N D H O L D Tiden kalder på enkelhed, fordybelse og omtanke. Børma design er skabt med udgangspunkt i disse grundlæggende værdier med aner tilbage i den skandinaviske tradition for

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Mora Cera Næste generation af kvalitetstid

Mora Cera Næste generation af kvalitetstid Mora Cera Næste generation af kvalitetstid Mora Cera næste generation af kvalitetstid 5 Mora Cera køkken 6 Mora Cera køkkenbatteri 9 En designers perspektiv 11 Mora Cera bad 12 Mora Cera håndvaskbatteri

Læs mere

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014 16. udgave 2014 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A2 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A1 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.599,-

Læs mere

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Ergonomiske badeværelser 20540-BD ERGO btc folder.indd 1 25/10/10 17.26 Flot design, diskret ergonomi Komfort bliver vigtigere med alderen. I et

Læs mere

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD DOMEAS 10 VANDSPARERÅD 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Montér en spareperlator på din vandhane. Den blander vandet med luft, så strålen virker større og du kan spare over 40% på dit vandforbrug. Køb en vandbesparende

Læs mere

BRUS. fra Gustavsberg 2009 / 2010

BRUS. fra Gustavsberg 2009 / 2010 BRUS fra Gustavsberg 2009 / 2010 Rent, pænt og behageligt I et moderne og energibesparende baderum må et brusehjørne i glas gerne være rummets midtpunkt. Glas er et perfekt materiale i vådrum. Det er pænt,

Læs mere