Bestyrelsens beretning for året 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for året 2015."

Transkript

1 Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsen redegør hermed for de overordnede aktiviteter i klubben i sæsonen I beretningerne fra de enkelte udvalg er aktiviteterne yderligere beskrevet. Efter en isfri vinter startede året lige på og hårdt med at få klargjort klubben til fejringen af Skælskør Amatør-Sejlklubs 100 års jubilæum. Jubilæet blev behørigt fejret lørdag d.25. april med standerhejsning og dertil hørende kaffe og kage i både klubhus og i det kommende multirum. Der blev flaget over top, sejlet flotille sejlads på fjorden og sluttet af med fest i det røde pakhus om aftenen. Rigtig mange medlemmer valgte at deltage i festlighederne og klubben viste sig dermed som den aktive klub vi ønsker at være. I dagens anledning modtog klubben jubilæumsgaver på ialt ,- kr. fra Harboes Bryggeri, Slagelse Kommune, Dansk Sejlunion, Sparekassen Sjælland, Skelskør Roklub. Vi har fået produceret en ny jubilæumsbog som kan hentes gratis i klubben. Tak til alle der har bidraget til bogen, den er en vigtig del af vores historie om og i SAS. Juniorudvalgets leder Claus Møller Christensen blev ved generalforsamlingen i Dansk Sejlunion hædret med TORM Prisen. Prisen er en anerkendelse af, det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet, og som kan være til inspiration for alle i dansk sejlsport. En velfortjent og berettiget anerkendelse. Klubben har igen et hovmesterpar i klubhuset efter flere år uden. Det har givet lidt mere liv omkring klubhuset og været til glæde for byens borgere, turister, gæster og sejlklubbens medlemmer. Foråret var koldt og blæsende. Det rigtige sommervejr indfandt sig sent på sæsonen, hvilket også fremgår af antal gæster i de forskellige måneder. HAVNEANLÆG. Broudvalget har udført et stort og godt arbejde med at sikre vores anlæg både i og ved vandet. Der har igennem de sidste 3 år været arbejdet flittigt på at

2 renovere estakaderne, og således også i Sidste etape gennemføres i 2016, hvor reetableringen af det sidste stykke gennemføres. Mastekran og skur er efterset og fikset, mens beddingsvognen står for tur i Årets julegave kom i form af kranen der har stået hos Harboes Bryggeri. Vi har ansøgt om at overtage den, hvis det skulle kasseres, og Harboes Bryggeri har imødekommet ansøgningen og vil oveni levere en nysynet kran incl. fundament BYGNINGER. Klargøringen til jubilæet medførte en del aktivitet inde og ude. Der blev malet, gravet, lagt fliser og ryddet op, både ude og inde. Blandt de mere synlige malerarbejder var juniorhusets facade. På terrænet foran juniorhuset blev der både lagt fliser og perlesten, så der blev adgangen til multirummet. Depotrummet med klubbens vandvarmer fik også en større overhaling. Der blev gravet ud og lagt fliser. Bagvæggen blev malet og rummet blev forsynet med solide lagerreoler, der nu primært rummer grejet til Harboe Cup. Klubhuset. Stolene i klubhuset er efter mange års tro tjeneste udskiftet med nogle nye. Skydedøren er blevet renoveret. Juniorhuset. Baderummene fik en overhaling i forrige sæson så fokus har primært været rettet mod færdiggørelsen af multirummet. Ildsjæle og medlemmer med hænderne skruet rigtigt på, har isoleret, monteret vægbeklædning, spartlet, malet og lagt gulv så der kun resterer opsætning af varmepumpe og køkken. Klubbens nye multirum vil således være helt klar til den nye sæson og budgettet ser ud til at holde. Multirummet har dog allerede været taget i brug, både af juniorerne og ved sammenfald af aktiviteter hos hovmester og aktivitetsudvalg. Beddingsrummet er opdateret med nyt arbejdsbord med tilhørende flisegulv samt skab til broudvalgets grej.

3 HJEMMESIDEN. SAS er kommet på Facebook. På klubbens hjemmeside er der link til både SAS s Facebookside og til SAS Junior facebooksiden. SAS s udsender også et nyhedsbrev som . Tilmelding kan findes på klubbens hjemmeside (sejlsas.dk) som 1 ste punkt under fanen OM SAS. LEGEFLÅDE. Der har været arbejdet intenst med at bygge legeflåden. Der er fortløbende blevet lagt billeder af projektets fremdrift på hjemmesiden og i nyhedsbrevet. Det bliver spændende at se den på vandet. Rygtet siger, at den vil i vandet ved standerhejsningen. ANDET I løbet af sæsonen, blev der som vanligt udført en række drifts- og vedligeholdelsesarbejder, hvor klubmedlemmer beredvilligt og ofte uopfordret, har taget deres tørn med et smil. Herunder bl.a. opgaver som: - Bortkørsel af affald og vedligehold af miljøstationen. - Renholdelse af elstandere og udskiftning af defekte pærer. - Vintersikring af vand til broer. - Af- og senere påmontering af vandslanger. - Ordnet udearealer, blomsterkummer, grejvogne m.m. - Malet. - Sprøjtet broer. - Og alt det andet der får klubben til at fungere, og være et rart sted at være. Bestyrelsen siger tak til alle frivillige, alle sponsorer og til alle medlemmer for en god og velafviklet sæson.

4 Beretning fra Broudvalg Foråret var koldt og blæsende. Det rigtige sommervejr indfandt sig sent på sæsonen, hvilket også fremgår af antal gæster i de forskellige måneder. Maj ingen gæster. Juni 45 både/ 63 overnatninger. Juli 223 både/281 overnatninger. August 91 både/ 102 overnatninger. September 9 både/12 overnatninger. Okt. Nov. 6 både/6 overnatninger. Besøgende i 2015 blev i alt 196 betalende og 181 frihavn og 466 overnatninger. Estakaderne har, de sidste 3 år, været igennem en større renovering i form af en ny pælerække udenpå de gamle pælerækker. Arbejdet med at få sammenhæng mellem de gamle pæle/ pælerækker og den nye pælerække blev mere omfangsrigt og bekosteligt end først antaget. Der skulle således sikres sammenhæng mellem de nye, gamle og delvis knækkede pæle. Ud for enden af bro 3 blev det nødvendigt, at udføre et helt bolværk til beskyttelse mod gamle bolte og knækkede pæle i den inderste pælerække fra Det ekstra arbejde med at sikre og skabe sammenhæng i hele konstruktionen har medført, at reetableringen af de sidste 5 meter estakade er udsat til Broerne er blevet sprøjtet mod alger forår og efterår. Alle pladser er blevet forsynet med nummer og enkelte kantbrædder er blevet skiftet. Bobleanlæget, har grundet den milde vinter i 2015, ikke været i aktion, men er blevet testet regelmæssigt og virker efter hensigten. Beddingsvognen holdt lige akkurat sæsonen ud. Træet og stålet viste sig at være så svækket og tæret på undersiden, at der er bestilt en ny vogn. Den nye beddingsvogn er lovet klar lige før påske Mastekranen drillede lidt i starten af sæsonen. Det var nogle dimser i styreboksen der drillede, men det blev klaret og kranen har virket siden. Der sidder et varmelegeme i kontrolboksen for at holde den tør, så der må ikke slukkes for strømmen på hovedafbryderen.

5 Masteskuret er blevet forsynet med et nyt og tæt tag på den halvdel, der var blevet ødelagt. Skaden blev dækket af forsikringen, minus selvrisikoen. Harboes bådkran skal vige pladsen for et nyt byggeri. Bestyrelsen har i den anledning ansøgt Harboe om at overtage kranen. Harboe har imødekommet anmodningen og vil oveni levere en nysynet kran incl. fundament. Det var uden lige årets julegave.

6 Beretning fra Kapsejladsudvalg Klubbens hovedaktiviteter på kapsejladsbanerne har i 2015 været Meny Cup, klubmesterskab og Harboe Cup. Onsdagssejladserne (MENY CUP) blev gennemført med 11 sejladser og op til 13 kølbåde og 4 OK joller. Antallet af deltagende både har været støt faldende, og derfor blev, der i år introduceret et løb for både uden målebrev, hvilket gav 4 både mere på vandet end sidste år. Det er håbet at flere, specielt nye medlemmer, vil deltage onsdagssejladsen for på den måde at lære båd og andre klubmedlemmer godt at kende, på en sjov måde. Klubmesterskabet blev rundet af med spisning hos hovmesteren. Afviklingen af Meny Cup og klubmesterskab kunne ikke gå uden de frivillige dommere og både, og vi er meget taknemmelige for, at de vil bruge deres tid på at vi kan sejle. Harboe Cup 2015 Vejrguderne bliver ved med at sende flot vejr til Skælskør og Storebælt i den sidste weekend af september. Harboe Cup 2015 var både det flotte stævne som vi er kendt for, men samtidig TORM junior og ungdoms DM for 6 klasser. Optimist, Zoom8, Europe, Laser Radial, Feva XL og 29 ere dystede alle om DM titler samtidig med at Optimist B og C, Tera og Hobie Cat 16 Spi fik ligeså mange gode sejladser. 96 sejladser blev afviklet i bedste stil og højeste kvalitet. Der har fra både Dansk Sejlunion, sejlere, forældre og trænere lydt meget rosende ord til alle der har deltaget i arrangementet. Det er en omtale som vi og vores klub kan være stolte af. Vi ved allerede nu at 2016 byder på ranglistestævne for alle Laserklasser samt Europe, så også i 2016 kommer vi til at nyde en masse dygtige sejlere. Mere end 350 sejlere + et stort antal trænere og forældre med følgebåde nød vejret og det flotte arrangement. Sponsorerne skal have en stor tak for, at de var med til at gøre stævnet til den flotte oplevelse som den blev. Den største tak skal naturligvis lyde til Harboes Bryggeri, som igen har ydet en rigtig flot støtte

7 til klubben. Uden den støtte kunne arrangementet ikke afvikles, som det flotte stævne det er. Men også de andre sponsorer ved Harboe Cup er vigtige for arrangementet. De er: North Sails, Aarhus Seashop, Winner Optimist, Palby Marine, Pro-Safe, Orkla (Bähncke og Beauvais), SLAM, Lærkesteensgårdens Kartofler, DinghyShop, Dalmose El-Service, Nykredit i Slagelse, Skandia Asset Management, Kobæk Strand, Scanchoko, Superbrugsen i Korsør og Gørlev Bageri, ligesom Slagelse Kommune støtter klubben og stævnet med både udlån af Skælskør Skole, og en række andre praktiske ting. De mange sponsorer og frivillige kræfter gør at stævnet samlet giver et fint økonomisk tilskud til klubbens økonomi.

8 Beretning fra Sejlerskolen Sejlerskolen må siges at være en succes og nok også et væsentligt led i at få nye yngre medlemmer ind i klubben. Sejlerskolen har igen i sæsonen 2015 været en fornøjelse at være en del af. Der har været to både med hver 3 elever ombord. Mads Brokhus i Senorita og Jesper Christensen i Albin Ballad. Der er blevet undervist i vigeregler, kigget på bøjer og betydningen af dem, og især hvilken vej man skal sejle om dem. Vi har haft en aften med lidt søkort undervisning, hvor der blev tørsejlet på livet løs. En fredag aften sejlede vi ud i mørket for at prøve kræfter med de talrige lys der er på havet, og vi fandt vej til Agersø havn hvor vi fik en tår kaffe med en lille kage til. Efter endt nødning, sejlede vi igen hjemover, og eleverne skiftedes to og to til at stikke kurser ud og beregne tid til næste bøje. Hjemkomst ca Efter sommerferien har eleverne skiftedes til at være skipper, hvilket er gået rigtig fint. Vi har i løbet af året haft sejlads i både let og ret kraftig vind, så der har været mulighed for at prøve lidt af hvert. Sæsonen blev afsluttet med en rigtig hyggelig grillaften og nu glæder vi os alle til at komme på vandet igen.

9 Beretning fra Aktivitetsudvalg Vi startede årets aktiviteter onsdag den 11. marts, med foredrag og debat om minder fra Skælskør Amatør - Sejlklub. Marinus Møller samt Svend Johansen og Jens Thisted, holdt et blændende oplæg og de mange fremmødte havde minder, billeder og dias med. Hvis vi har en fællesnævner for aftenen, så var det latter. Tak for det. Det meste af foråret gik med at planlægge vores 100 års jubilæum. Den traditionelle Pinsetur faldt i år den maj. Turen gik til Nyborg, hvor 20 medlemmer havde sat hinanden stævne. Hanne og Co. sørgede for at der var tændt op i grillen til den fælles aftensmad og Nyborgs Motorbåd Klub, havde stilet deres klubhus til rådighed for den fælles Pinsefrokost. Det siger vi tak for. Brombær festen den august, foregik i Lohals. Thormod stod for at fremtrylle Brombær til alle og var med til at forvandle bærerne til det skønneste syltetøj, der som festens højdepunkt blev spist til de på stedet baget pandekager a la Rasmus Klump. Fiske konkurrencen den 10. oktober, forløb rigtig godt. 11 både kom til skippermøde kl Herefter sejlede vi ud til fiskepladserne og kl. 15,30 var der indvejning. Det blev Søren ombord på Tjaldur der løb med 1. Præmien for en torsk på 4,2 kg. Der blev fanget mange torsk samt fladfisk og vi kunne servere: Røget torsk med røræg. Dampet torsk med grøntsager. Stegte fiske filet samt Fiske frikadeller. Ditte og Lars havde lavet rygeost og bagt kage som vi fik til dessert. Vi sad proppet i junior rummet, men næste år har vi bedre faciliteter til vores spisning. Den 17. oktober skulle bådene op og der blev serveret morgenbrød og kaffe til det arbejdende folk, i det endnu ikke færdiglavet Multirum. Alle tog det med godt humør. Den 21. November, holdt vi julefrokost. Alle havde en ret med til ca. 35 kr. drikkevarer samt eget service. Under kaffen blev der spillet banko, hvor Kaj var en strålende opråber og Lone stod for præmie overrækkelsen. Vi kunne sidde i det nu næsten færdiglavet og opvarmet Multirum. Bådklubberne: Skælskør Bådlaug, Storebælt Småbådsklub, Danske Tursejlere og SAS, havde et møde i efteråret, hvor vi drøftede om vi i det nye år kunne finde fælles aktiviteter. Der var stor interesse om fælles klubaftener og vi besluttede at invitere folkene i Bisserup med. Der er kommet et fælles aktivitets program for januar, februar og marts ud af dette samarbejde og i kan finde programmet på SAS hjemmeside.

10 Beretning fra Juniorudvalg 2015 blev året hvor vi for alvor har kunnet mærke effekten af Søstjerneprojektet vi startede i Vi fik i 2015 flere af de første Søstjerner over på sejlerholdet, og har generelt haft et stort hold af nye optimistjolle sejlere. Det har været en stor opgave, men samtidig en rigtig god oplevelse. Både med de mange nye glade sejlere, men også at se at visionen og målet med Søstjernerne nu bærer frugt. Trænerstaben yder fortsat en formidabel indsats. Den er i året blevet udvidet, sådan at vi på sejlersiden har haft Jesper, Nikolaj og Claus som faste trænere, og Lars og Jesper Vind som assisterende/afløsende trænere. Hos Søstjernerne startede Else, Majken og Laura, men over året kom holdet også til at bestå af yderligere 2 tidligere juniorer Sabine og Sofie. Det viste sig især værdifuldt når Majken havde travlt med arbejde og Laura efter sommerferien tog på efterskole. Vi vil i 2016 prøve at udvide holdet med et par trænere mere gerne forældre. Vores fokus i afdelingen er på de generelle færdigheder, de sjove oplevelser og det gode miljø, samtidig med at vi gerne vil styrke det sociale miljø, når sejlsport samtidig kan være lidt ensomt i hver enkelt jolle. Vores træningsdage har igen været mandag og torsdag; således at der mandag var mulighed for de mest øvede, at træne mere specifikt. Det blev i efteråret ikke til mange specialtræninger, idet de bedste fik travlt med bl.a. skole. Torsdag har både søstjerner og sejlere trænet, med godt socialt samvær efter træningen. Traditionen med Lodsbroturen kom igen i Rigtigt mange deltog både i indsamling af dåser, men også i overnatning og sjov/sejlads. Forældrene var også rigt repræsenteret, og de første dialoger om vores nye forældreudvalg blev holdt her. Forældreudvalget har i efteråret afholdt Halloween. En skræmmende oplevelse, men til stor morskab for alle deltagere. Efter fællesspisningen var der både uhyggelige lyde, spøgelser, skattejagt og en skræmmende vandmand. Og efter skattejagten var der diskotek og dans. Efteråret viste for alvor hvor hurtigt de nye sejlere havde lært jolle m.m. at kende. Det endte med at 3 sejlere deltog i Harboe Cup og de havde alle kun 1 år i jollen med i bagagen. Alle klarede stævnet på bedste vis. Freya, Marie og Malte viste at vi igen er på vej med dygtige sejlere. Der har også været sejlet i vinter både starten af 2015 og slutningen af 2015 har budt på både unge og ældre på vandet. Også selvom temperaturen var langt nede. Juniorafdelingen takker igen klubben for den store støtte vi modtager og for de mange opmuntrende ord. Vi vil så gerne skabe liv og oplevelser for de kommende sejlere, og det er skønt at være i en klub, som spænder så vidt som SAS. Den aktive og deltagende forældregruppe skylder vi også tak - I er en nødvendighed for os alle både børn og trænere.

Bestyrelsens beretning for året 2016.

Bestyrelsens beretning for året 2016. Bestyrelsens beretning for året 2016. Bestyrelsen redegør hermed for de overordnede aktiviteter der har været i klubben i løbet af sæsonen 2016. I beretningerne fra de enkelte udvalg er aktiviteterne yderligere

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2017.

Bestyrelsens beretning for året 2017. Bestyrelsens beretning for året 2017. Bestyrelsen redegør hermed for de overordnede aktiviteter der har været i klubben i løbet af sæsonen 2017. I beretningerne fra de enkelte udvalg er aktiviteterne yderligere

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub Oplæg til VISION 2015 for være Slagelse Kommunes foretrukne havn og sejlklub udvikle havnefaciliteter så klubben sikres et solidt medlemsgrundlag fremover have plads til både motorbåds-, kølbåds- og småbådssejlere

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Skælskør Amatør-Sejlklub Skælskør Amatør-Sejlklubs ordinære generalforsamling 27. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning fremlægges til godkendelse 3. Udvalgenes beretninger

Læs mere

Harboe Cup 2012. Skælskør Amatør-Sejlklub Lørdag d. 29. og søndag d. 30. september 2012 INDBYDELSE

Harboe Cup 2012. Skælskør Amatør-Sejlklub Lørdag d. 29. og søndag d. 30. september 2012 INDBYDELSE Skælskør Amatør-Sejlklub Lørdag d. 29. og søndag d. 30. september 2012 Optimist A+B+C, Zoom 8, Feva XL, Tera Sport, Tera Pro, OK, 0, Trapez, Hobie Cat, Hobie Cat 16 spi, A-Cat, 29 er, 420 og Formula DANMARKSMESTERSKAB

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Harboe Cup 2014. Skælskør Amatør-Sejlklub Lørdag d. 27. og søndag d. 28. september 2014 INDBYDELSE

Harboe Cup 2014. Skælskør Amatør-Sejlklub Lørdag d. 27. og søndag d. 28. september 2014 INDBYDELSE Skælskør Amatør-Sejlklub Lørdag d. 27. og søndag d. 28. september 2014 Optimist A+B+C, Zoom 8, Feva XL, Tera Sport, Tera Pro, Europe, OK, Hobie Cat, Hobie Cat 16 spi, 29 er, Formula, Slalom og Kona DANMARKSMESTERSKAB

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Sejlsæsonen er slut, og det blev markeret den 28. oktober med standernedhaling, kanonsalut og

Læs mere

Harboe Cup 2010. Harboe Cup 2010

Harboe Cup 2010. Harboe Cup 2010 Harboe Cup 2010 Optimist A+B+C, Zoom 8, Hobie405, Feva XL, Tera, Europa, Laser, Laser Radial, 29 er, Contender, OK, 505, Trapez, Hobie Cat 16, Hobie Cat 16 spi., Hobie Cat Tiger, A-Cat samt 420 SJÆLLANDSMESTERSKAB

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS Oplæg til projekter for i forbindelse med MKS SAS i fremtiden hvor er vi nu 325 medlemmer Ca. 350 overnatninger Godt klubliv Godt ry hos gæster Attraktiv stævnearrangør Voksende juniorafdeling Flere danske

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Udg Årets drifts-og vedligeholdelsesarbejder

Skælskør Amatør Sejlklub. Udg Årets drifts-og vedligeholdelsesarbejder Forår: Faste årlige rutiner. Algebehandle brodæk. (Temp.- over 10 grader og inden bådene søsættes.) Fej døde alger af og gentag behandlingen efter 3 uger. NB. Evt. også algebehandling af altan og udv.

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Velkommen til nye optimistjollesejlere Martin Bonnén og Gunhild Kenting Forår 2013

Velkommen til nye optimistjollesejlere Martin Bonnén og Gunhild Kenting Forår 2013 Velkommen til nye optimistjollesejlere Martin Bonnén og Gunhild Kenting Forår 2013 Aftenens program Skovshoved Sejl Center Præsentation af ungdomsafdelingen Præsentation af trænere Sæsonplaner En typisk

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Flere penge. Hvem er SAS Juniorafdeling. Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration. Lidt historie Projekter. Skælskør Amatør-Sejlklub

Flere penge. Hvem er SAS Juniorafdeling. Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration. Lidt historie Projekter. Skælskør Amatør-Sejlklub Flere penge Hvem er SAS Juniorafdeling Lidt historie Projekter Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration Kilde Google . Stiftet 1915 Sammenhold og nærhed 300 Medlemmer (2014) 50 juniorer 125 bådpladser

Læs mere

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018 Lørdag, den 27. oktober 2018 Standerskiftetale lørdag den 27. oktober 2018 Kære medlemmer, kære sejlere Så er det blevet tid til, at vi står her igen, denne gang for at udskifte standeren, der symboliserer

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset Sønderborg d. 8. maj 17 Sendt til: Bestyrelsen Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl. 19.00, Klubhuset Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Wayfahrer forespørgsel om WM i 2018, afventer lidt

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG EM OK JOLLE 25.- 29. Juli 2017 / FAABORG BAGGRUNDSBESKRIVELSE, OK JOLLEN OG EVENTBUDGET OM FAABORG SEJLKLUB I Faaborg Sejlklub har vi et klart mål at arbejde imod. Vi ønsker, at markere Faaborg, Sydfyn

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar SYC Nytårskur 2016 Idrætshøjskolen d. 16. januar Dagsorden 1. Velkomst 2. Aktiviteter 2016 3. Sejladser 2016 4. Juniorafdelingen 5. Jollemor får ny motor i 2016 6. Bertels Bro blev færdig i 2015 7. Klubhusrenovering

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Marts 2013 Nr. 131 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Broerne repereres. Foto Karin Meulengrath Havnefogeden orienterer...

Læs mere

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Klubkonference 2016 25. 26. november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Agenda Beliggenhed og anvendelsesområder Klubinfo Klubbens udfordringer Aktiviteter Medlemsstatistik Nye aktiviteter Beliggenhed

Læs mere

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på.

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på. Standernedtagning 28. oktober 2018 Velkommen til standernedtagningen 2018. Så er sæsonen sluttet. Ved standerhejsning sidst i maj havde vi håbet om en god sommer, strålende vejr. Håbet er nu erstattet

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling

Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling Sejlads er en fantastisk sport fuld af vind og vejr, udfordringer og godt kammeratskab. Hos os i Nivå Bådelaug kan børn komme i gang med at sejle

Læs mere

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne.

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Knarr sommerstævne 2011, Rørvig Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Mandag aften var RØS vært ved velkomst middagen i deres dejlige nye klubhus. I høj

Læs mere

Hans Ustrup Petersen

Hans Ustrup Petersen Formanden har ordet Det er dejligt at mærke at der nu rigtigt er kommet forår i luften over Frederikssund! Påsken faldt tidligt i år, og mange er derfor også tidligt klar til at komme i vandet. Vi forsætter

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 Vi har haft en god sommer og vi har haft et godt besøg af gæstesejlere! Billedet er fra en tirsdags sejlads, hvor gæsten

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub. Driftsregnskab 1/1-31/

Skælskør Amatør-Sejlklub. Driftsregnskab 1/1-31/ Skælskør Amatør-Sejlklub Driftsregnskab 1/1-31/12 2016 : Total Budget Budget total Kontingent 169.475,00 170.000 Offentlige tilskud 15.750,00 10.000 Gebyr venteliste 1.400,00 1.000 i alt 186.625,00 181.000

Læs mere

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Kære SKB-medlemmer. Endnu engang er det dejligt at kunne sige at det at være formand for en klub med så mange frivillige hjælpere er beroligende. Jeg plejer at

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub Faaborg Sejlklub 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub At være EN klub Vigtigheden af at alle medlemmer føler sig

Læs mere

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser.

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser. Formandens beretning på generalforsamling den 2. nov. 2011 Men inden jeg går til selve beretningen, vil jeg gerne følge op på min tale fra i lørdags og have lov til at takke alle dem, der på den ene eller

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

3 O iari. 2013 INDGÅET

3 O iari. 2013 INDGÅET DSK-LMKHXNC - fb-skan - -- - :49 - SEPBARCODE: OU8 / -^ O iari. INDGÅET Aabenraa kommune Skelbækvej 6 Aabenraa Att. Kultur & Fritidsudvalget Aabenraa. januar Ansøgning Titel: Arr.dato: Sted; Ansøger: Beløb

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Randers Sejlklub Stiftet 1877

Randers Sejlklub Stiftet 1877 Referat fra den. 28 okt. 2015 1. Forslag til dirigent Henrik Husum - valgt 2. Forslag til protokolfører Poul Larsen - valgt 3. Bestyrelsens beretning Indkaldelse til årets generalforsamling er i år foregået

Læs mere