Fir sugeslanger. 28. årgang 3. kvartal Nr. 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fir sugeslanger. 28. årgang 3. kvartal Nr. 3"

Transkript

1 Fir sugeslanger årgang 3. kvartal Nr. 3

2 Brandmandsolympiade i Tjekkiet Fra den 19. Til den 26. juli 2009 blev de XIV. Internationale Brandmandskonkurrencer og de XVII. Internationale konkurrencer for Ungdomsbrandkorps samlet kaldt Brandmandsolympiade afviklet i Ostrava som ligger i den nordøstlige del af Tjekkiet relativt tæt på den polske og slovakiske grænse. Ostrava er den tredje største by i Tjekkiet og var tidligere hjemsted for en betydelig minedrift, men er nu under forvandling til et centrum for undervisning, kultur og offentlig og privat service. Selvom Ostrava er en stor by druknede Olympiaden ikke i mængden måske fordi deltagerne var koncentreret på få lokaliteter. Deltagerne kom fra hele Europa suppleret med en enkelt gruppe fra Japan i alt ca deltagere inkl. dommere og officials. Vi startede hjemmefra lørdag den 18. Juli eftermiddag. De fleste hold havde valgt, at køre til Ostrava. Et enkelt hold fløj dog til Prag og fortsatte efter en overnatning med tog til Ostrava. Vi skulle være fremme til indtjekning og kontrol søndag eftermiddag/aften de sidste hold (dog ikke DK- hold) dukkede op omkring midnat. Indkvarteringen skete to steder i byen de voksende og dommerne blev indkvarteret i et skolehjem midt i et stort kollegieområde i to og tre sengs værelser. Ungdomsbrandkorpsene i et skoleområde forholdsvis tæt på stadionområdet. Søndag aften ved indgangen til Studentenheim Søndag sidst på eftermiddagen havde vi fået anvist vores værelser, rekognosceret lidt i nærområdet hvor ligger kantinen, stoppesteder for busser og sporvogne og hvilke linjer skal vi anvende for at komme til stadion, ned i byen osv. Endvidere blev tid og sted aftalt for det første møde mellem delegationsledelsen og holdlederne.

3 Linje 7 på vej til Stadion Vitkovice. Forplejningen i form af morgen- og aftensmad skulle indtages i skoleområdets kantine. Frokost dog i en tennishal i stadionområdet. Maden var varieret, veltillavet, rigelig og udleveringen godt organiseret. Morgenmad i Menza Træning Der var afsat 3 dage fra tidlig morgen til sen aften til træning, som foregik på Stadion Vitkovice, som ligger i en afstand af 7-8 km fra indkvarteringsstedet. Transport foregik med offentlige transportmidler bus/sporvogn og tog ca minutter. Alle deltagere var forsynet med ID-kort som også gjaldt som billet til offentlige transportmidler overalt i byen i under hele olympiaden.

4 Både under træningen og de efterfølgende konkurrencer blev holdene bedømt af de samme dommergrupper der var sammensat internationalt. Træningen er til for både deltagerne og dommerne og sker i overensstemmelse med CTIF s internationale konkurrenceregler, som er affattet på tysk og engelsk der dog også en dansk udgave (oversættelse). På et af de talrige møder mellem konkurrenceledelsen og dommerne blev vi anmodet om at stille med en faneofficer til både åbnings- og afslutningsceremonien. Vi besluttede at udpegede brandmand Anne Mette Juul Jensen fra Slagelseholdet til opgaven. Beslutningen gav anledning til bekymring blandt enkelte i konkurrenceledelsen, som opfordrede os til at udpege en mand af hensyn til ensartetheden. Vi tog kontakt med den Internationale konkurrenceleder Josef Huber, Østrig hvor vi fastholdte vores beslutning i saglighedens og ligestillingens navn og sådan blev det. Efterfølgende fik vi meget ros for Anne Mettes medvirken. Dansk aften Vi besluttede at arrangere en dansk aften for den danske delegation, når holdene havde afsluttet deres træning tirsdag eftermiddag, suppleret med vores venner fra Karmoy, Norge og de få tjekker der var attacheret til delegationen, som i øvrigt var os til stor nytte. Hjemme fra havde DBI ved Peter Johansen bidraget med et pænt beløb til formålet stor tak for det. Selve aftenen blev holdt på et lille hotel/spisested med eget bryggeri fra kl var virkelig en succes med tjekkiske specialiteter både vådt og tørt og ikke mindst højt humør. Dansk Norsk hygge Åbningsceremonien Åbningsceremonien foregik onsdag aften og strakte sig over godt 3 timer med klargøring, opstilling og indmarch under musikledsagelse på et stopfyldt stadion. Der var som sædvanlig mange taler og ceremonier, flaghejsning, nationalsang - solo af en tjekkisk brandmand, tænding af den olympiske ild før præsidenten for CTIF, Walter Egger erklærede konkurrencerne for åbnede.

5 Stadion Vitkovice onsdag aften Konkurrencerne Der var ligeledes afsat 3 dage til konkurrencerne. De danske hold skulle i konkurrence fredag eftermiddag og lørdag formiddag. Vi stiller udelukkende op i de traditionelle internationale brandmandskonkurrencer, som består af et tørt slukningsangreb med 2 C-rør og et 400 m langt forhindringsstafetløb hvor der er indlagt 3 forhindringer i form af en 6 m lang, 20 cm bred, balancebom, placeret 60 cm over jorden, et 1,5 m højt plankeværk og en krybestrækning, hvilket vil sige et 8 m langt rør med en diameter på 0,7 0,8 m. Hornslet i aktion

6 En brandmand fra Luxemburg forcerer røret. Denne disciplin er den største og opdelt i tre grupper. Frivillige brandværn Erhvervs brandværn (heltidsansatte) Kvindelige brandværn (rene kvindehold) Grupperne er igen delt i to grupper med og uden alderspoint, hvilket vil sige, at hvis bare et af gruppens medlemmer (en gruppe består af 10 medlemmer m/k) er under 30 år hører den til i gruppen uden alderspoint. Den danske delegation omfattede 9 hold, delegationsleder, træner og 7 dommere. I alt 98 mand (m/k) - som altså var lidt mindre end tidligere år. 2 af de danske hold havde for første gang kvindelige gruppemedlemmer med til en international konkurrence, helt i overensstemmelse med konkurrencereglerne, hvilket var en fornøjelse, som forhåbentlig vil blive gentaget. Finnerne og nordmændene havde også blandede grupper.

7 En del af holdene fra Central- og Sydeuropa havde medtaget store grupper af fans, som under megen larm satte deres præg på tilskuerpladserne, hvilket var med til at øge stemningen. Resultatet Frivillige brandværn uden alderspoint Gruppe Nr. Medalje Point Sl.ang Strafp. Stafet Strafp. Total Herning 43 Sølv , , ,45 Billund - Grindsted 68 Bronze , , ,43 Slagelse 74 Bronze , , ,26 Frivillige brandværn med alderspoint Hornslet 22 Sølv , , ,20 Frederikshavn 35 Bronze , , ,71 Tønder 38 Bronze , , ,05 Erhvervs brandværn uden alderspoint Haderslev 9 Bronze , , ,57 Tinglev 10 Bronze , , ,89 Erhvervs brandværn med alderspoint Viborg 4 Sølv , , ,21 I alt 3 sølvmedaljer og 6 bronzemedaljer til DK.

8 Medaljehøsten er på samme niveau som i Varazdin, Kroatien i Med andre ord; der er plads til forbedringer. De meget spektakulære brandmandssportskonkurrencer deltager vi ikke i af den simple grund, at vi hverken har atleter, baner, materiel, økonomi eller organisation til at gennemføre disciplin. Opstigning til tredje stokværk med krybestiger. Efterhånden findes der her hjemme en del ungdomsbrandkorps så muligheden for at stille hold er bestemt til stede såfremt nogen vil tage hånd om sagen. De næste internationale ungdomskonkurrencer holdes om 2 år i Slovenien. Fritiden I så stort et arrangement vil der uvægerligt være en del ventetid eller tid hvor man ikke er i aktion. Af den grund har arrangørerne indbygget et væld af events i form af koncerter, demonstrationer, udstillinger, besøg på museer, udflugter og underholdning som f.eks. folklore ofte udført af repræsentanter fra de deltagende nationer. Tæt på Stadion Vitkovice var der blandt andet en relativ stor udstilling af Asp- sprøjter, tanksprøjter, højderednings køretøjer, crashtenders, miljøkøretøjer og forskellige former for brand- og redningsmateriel. Ligesom herhjemme Udstillerne var fortrinsvis fra Østeuropa. Der var også en udstilling af veteran slukningskøretøjer (Oldtimer) hvor flere var opbygget på militære chassiser af østeuropæisk oprindelse. Flere benyttede ligeledes lejligheden til at besøge byens brandstation. Foruden de planlagte events var der også en del optræden helt spontant, som ofte opstår når glade og opstemte mennesker mødes.

9 Musik, sang, dans og jubel i gårdområdet ved Sudentenheim. Et par af de danske hold arrangerede på eget initiativ en ekskursion til Polen for bl.a. at se Auschwitz-Birkenau et meget stort kompleks den største koncentrations- og udryddelseslejr etableret af Nazityskland under anden verdenskrig. En del af lejren er bevaret som museum og mindesmærke til eftertiden og eftertanke om den tids rædsler og umenneskelighed. Under besøget i lejren, der virkelig gør indtryk, og tiden umiddelbar efter besøget, var der stille meget stille. Den store by Krakow med dens fine pladser, gader og gamle katadral blev også besøgt. Der er også mulighed for at pleje gamle kontakter og etablere nye specielt når deltagerne stort set er indkvarteret under samme tag, og ikke mindst i teltpubberne eller under parasollerne på/ved stadion. Et af formålene med konkurrencerne er også at knytte kontakter på kryds og tværs mellem brandmænd. Det havde vi bl.a. stor glæde af, i det et par af vores køretøjer ganske uventet fik mekaniske problemer. Ostrava Brandvæsen v/vladimir var os til stor hjælp med at skaffe reservedele, lån af værktøj og værkstedsfaciliteter m.v., hvilket vi var meget taknemmelig for. I den forbindelse kan det nævnes, at delegationsledelsen havde sit hyr med at få Vladimir overtalt til at modtage vores beskedne gave, som tak for hjælpen. Under kammeratskabsaftenen fredag den 24.juli blev delegationsleder Per Teglgaard dekoreret med en tjekkisk erindringsmedalje. I den anledning ønsker bestyrelsen Per tillykke. Afslutning I løbet af lørdagen er de sidste konkurrencer afviklet, og der er travlhed med at regne på tider og placeringer. Afslutningsceremonien lørdag aften forløb nogenlunde efter det samme koncept som ved åbningen dog suppleret med div. præmieoverrækkelser m.v., slukning af den Olympiske ild, forbidefilering med samtlige deltagere og en lang række af nye og ældre brand- og redningskøretøjer til ære for vipper og et talrigt publikum med et på gensyn i Trento, Italien i Ugen i Ostrava er nu afsluttet, og vi kan med glæde se tilbage på et godt tilrettelagt arrangement.

10 Hvis nogen af jer har haft en eller flere sjove eller store oplevelser i forbindelse med konkurrencerne og gerne vil delagtiggøre andre i det, kan det ske i bladet her så fat pennen eller slå tasterne an og send indlægget til formanden. Vi håber, at flere får lyst til at danne hold og være med både nationalt og internationalt, og vil du/i vide mere om konkurrencerne så kontakt et bestyrelsesmedlem

11 Medlemmer: Billund-Grindsted BkF, v Poul Laustsen, Fyrrevænget 410, 7190 Billund Falcks Redningskorps, v/jonny Rabæk, Rosenholmvej 22, 8543 Hornslet Frederikshavn Brandvæsen, H.C.Ørstedsvej 35, 9900 Frederikshavn. Gentofte Brandvæsen, Bernstorffsvej 159, 2920 Charlottenlund Vejle Brandvæsen, Norgesvej 1, 7100 Vejle Herning Brandvæsen, H P Hansens Vej 112, 7400 Herning Hobro Brandvæsen, v/frede Mortensen, Sallingvej 15, 9500 Hobro Horsens Brandvæsen, Torstedalle 1, 8700 Horsens Odder Brandvæsen, Rådhusgade 38, 8300 Odder Skive brandkorpsforening, v/jan Christensen, Skrænten 35, 7800 Skive. Slagelse Brand og Redning, Slagelse Landevej 3, 4220 Korsør Beredskabsstyrelsen Sydjylland, Vilstrupvej 55, 6100 Haderslev Tønder Frivillige Brandværn, Jernbanegade 30, 6270 Tønder Viborg Brandkorpsforening, Industrivej 3, 8800 Viborg Aarhus Brandvæsen, v/thorbjørn Jørgensen, Ny Munkegade Århus C. Beredskabsstyrelsen Tinglev/Tinglev Frivillige brandværn, v/morten Roest, Nørremarken 21, 6380 Tinglev Fire & Rescue, Helicopter Wing Karup, v/steen Astrup, Herningvej 1, 7470 Karup Æresmedlemmer: Jens Chr. Jørgensen Gunnar Haurum ÆNDRINGER TIL MEDLEMSLISTEN BEDES MEDDELT FORMANDEN

12 Dommere og officials: Poul Laustsen, Fyrrevænget 410, 7190 Billund Jens E. Kjær, Birkemose 204, 7000 Fredericia Brandmand Børge Egerrup, Vejdammen 112, 2840 Holte Vicebrandinspektør Steen Jørgensen, Farum Hovedgade 52, 2-203, 3520 Farum Beredskabschef Thøger Refshauge, Trevangsvej 11, 3520 Farum Brandmand Lone og Henning Bobsin, Elmelundsvej 16, Øster Alling, 8963 Auning Brandmester Henrik Junge, Sydkajen 65, 3600 Frederikssund Beredskabschef Sven Urban Hansen, Kongebrovej 7, 4180 Sorø Beredskabsinspektør Torben Groos, Aabenraa Brand og Redning, Kallemosen 20 B, 6200 Aabenraa Indsatsleder Tommy Hansen, Bøgevejen 12, 2850 Nærum Frank Stub, Vejgårdspark Farum Henning Jensen, Bligevej 16, 8300 Odder Indsatsleder Erik Petersen, Rundforbivej 176, 2850 Nærum Leif Brink Jørgensen, Blomstervænget 10, 7100 Vejle Beredskabschef Leif Bang, N.P. Jusiassensvej 1, 8500 Grenå Hans Chr. Kjær, Ingridsvej 3, Vester Nebel, 6040 Egtved Morten Just Hansen, Stenderupvej 100, Agtrup, 6091 Bjert Benno Brigsted, Skolesvinget 49, 8700 Horsens Palle Christiansen, H.C. Ørstedsvej 47, 9900 Frederikshavn Beredskabschef Mette Bøgvad, HP Hansensvej 112, 7400 Herning Sektionschef Per Teglgård, Beredskabsstyrelsens Teknisk Skole, Nørremarken 21,6380 Tinglev Viceberedskabsinspektør Kristian Müller, Jernbanrgade 30, 6270 Tønder Distriktsbrandinspektør Claus Lund, Roald Amudsensvej 6, 4800 Nykøbing Falster ÆNDRINGER TIL DOMMERLISTEN BEDES MEDDELT FORMANDEN

13 DANSK CTIF S BRANDMANDSKONKURRENCEFORENING BESTYRELSE: FORMAND: Poul Laustsen Fyrrevænget Billund tlf. privat hplaustsen@stofanet.dk KASSERER: Sven Urban Hansen Tuelsøvej Sorø tlf. arbejde fax tlf. privat suh@soroe.dk BESTYRELSESMEDLEM: Leif Bang N.P. Jusiassensvej Grenå tlf. arbejde tlf. privat leib@norddjurs.dk BESTYRELSESMEDLEM: Kristian Müller Jernbanegade Tønder telf. arbejde brskkm@toender.dk

Fir sugeslanger. 28. årgang 4. kvartal Nr. 4

Fir sugeslanger. 28. årgang 4. kvartal Nr. 4 Fir sugeslanger 2009 28. årgang 4. kvartal Nr. 4 Ostrava Korrektion I Fir sugeslanger Nr. 3 2009 var Viborg Brandvæsens samlede points angivet til 385,21 hvilket skyldes en simpel skrivefejl. Det rigtige

Læs mere

Fir sugeslanger. 28. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 28. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2009 28. årgang 2. kvartal Nr. 2 Program XIV. Internationale Brandmandskonkurrencer 19. - 26. juli 2009 i Ostrava, Tjekkiet Tid Aktivitet Lokalitet Søndag, den 19. juli - Kl. 17.00 Ankomst,

Læs mere

Fir sugeslanger. 29. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 29. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2010 29. årgang 2. kvartal Nr. 2 Velkommen til Brandmandskonkurrencerne i Tinglev Bestyrelsen byder hermed alle deltagere hold, dommer, æresmedlemmer, gæster og tilskuere - hjertelig velkommen

Læs mere

Fir sugeslanger. 27. årgang 4. kvartal Nr. 4

Fir sugeslanger. 27. årgang 4. kvartal Nr. 4 Fir sugeslanger 2008 27. årgang 4. kvartal Nr. 4 Dommerkursus i Linz I lighed med tidligere år blev kurset afviklet i oktober måned nærmere betegnet fra den 17. til den 19. oktober 2008 på Landesfeuerwehrschule

Læs mere

Fir sugeslanger. 27. årgang 3. kvartal Nr. 3

Fir sugeslanger. 27. årgang 3. kvartal Nr. 3 Fir sugeslanger 2008 27. årgang 3. kvartal Nr. 3 Brandmandskonkurrencer i Tønder Som der er tradition for blev de nationale brandmandskonkurrencer afholdt den anden hele weekend i juni og denne gang i

Læs mere

Fir sugeslanger. 31. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 31. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2012 31. årgang 2. kvartal Nr. 2 Velkommen til Brandmandskonkurrencerne i Herning Bestyrelsen byder hermed alle deltagere hold, dommer, æresmedlemmer, gæster og tilskuere - hjertelig velkommen

Læs mere

Fir sugeslanger. 30. årgang 1. kvartal Nr. 1

Fir sugeslanger. 30. årgang 1. kvartal Nr. 1 Fir sugeslanger 2011 30. årgang 1. kvartal Nr. 1 Dansk CTIF s Brandmandskonkurrenceforening Regnskab for perioden 1.januar 2010 til 31. december 2010. Indtægter Kontingenter 9.600,00 Brandmandskonkurrence

Læs mere

Fir sugeslanger. 30. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 30. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2011 30. årgang 2. kvartal Nr. 2 Velkommen til Brandmandskonkurrencerne i Grindsted Bestyrelsen byder hermed alle deltagere hold, dommer, æresmedlemmer, gæster og tilskuere - hjertelig

Læs mere

Fir sugeslanger. 31. årgang 3. kvartal Nr. 3

Fir sugeslanger. 31. årgang 3. kvartal Nr. 3 Fir sugeslanger 2012 31. årgang 3. kvartal Nr. 3 Brandmandskonkurrencer DM i Herning Fredag den 8. juni Herning Brand og Redning havde i løbet af torsdag/fredag streget banerne op og opstillet materiellet

Læs mere

Fir sugeslanger. 29. årgang 4. kvartal Nr. 4

Fir sugeslanger. 29. årgang 4. kvartal Nr. 4 Fir sugeslanger 2010 29. årgang 4. kvartal Nr. 4 Nyt fra bestyrelsen Regnskabet for 2009 og budgettet for 2010 som begge har været bragt i Fir sugeslanger Nr. 1 2010 uden der er kommet indvendinger blev

Læs mere

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2017 36. årgang Arkivfoto fællestræning i Herning Fir sugeslanger Juni 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Støt vores sponsorer de støtter os Formanden

Læs mere

Fir sugeslanger. 28. årgang 1. kvartal Nr. 1

Fir sugeslanger. 28. årgang 1. kvartal Nr. 1 Fir sugeslanger 2009 28. årgang 1. kvartal Nr. 1 Dansk CTIF s Brandmandskonkurrenceforening Regnskab for perioden 1.januar 2008 til 31. december 2008. Indtægter Kontingenter 10.800,00 Brandmandskonkurrence

Læs mere

Fir sugeslanger. November CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. November CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 4-2014 33. årgang Frederikshavn by vært for konkurrencerne i 2015 Fir sugeslanger November 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand:

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2017 36. årgang Stadion Lind - Villach Fir sugeslanger Februar 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2017 Kst. formand: Lars Stensbjerg Brand

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger JUNI CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger JUNI CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2014 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger JUNI 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Ekstranummer April CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. 33. årgang

Fir sugeslanger. Ekstranummer April CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. 33. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger Ekstranummer April 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2016 35. årgang Brandstationen i Ikast Fir sugeslanger Oktober 2016 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2016 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2013 32. årgang Fir sugeslanger Februar 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2013. 32. årgang. Fir sugeslanger

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2013. 32. årgang. Fir sugeslanger Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2013 32. årgang Fir sugeslanger Maj 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Fir sugeslanger. 27. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 27. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2008 27. årgang 2. kvartal Nr. 2 Lidt om Tønder Brandvæsen Det er nu over 1 år siden at den nye kommunestruktur, og dermed også ny struktur for brandvæsenet i Tønder Kommune blev en realitet.

Læs mere

Fir sugeslanger. Maj CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Maj CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2016 35. årgang Velkommen til Ikast 2016 Fir sugeslanger Maj 2016 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2016 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2014. 33. årgang

Fir sugeslanger. Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2014. 33. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2014 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. November 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. November 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 4-2013 32. årgang Mulhouse stadion på finaledagen Fir sugeslanger November 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger. August 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger. August 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2013 32. årgang Fir sugeslanger August 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 4-2012 31. årgang Fir sugeslanger Oktober 2012 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2012 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Fir sugeslanger. Marts CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Marts CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2016 35. årgang Arkivfoto - Mulhouse 2013 Fir sugeslanger Marts 2016 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2016 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2014 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger Oktober 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. September CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. September CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2017 36. årgang Villach 2018 en by mellem bjerge Fir sugeslanger September 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Støt vores sponsorer de støtter os Formanden

Læs mere

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2018 37. årgang Helicopter Wing Karup vært for træningssamling september 2018 Fir sugeslanger Juni 2018 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2018

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2018 37. årgang Brandstationen i Gilleleje Fir sugeslanger Februar 2018 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2018 Kst. formand: Lars Stensbjerg

Læs mere

Fir sugeslanger. Marts 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2015. 34. årgang

Fir sugeslanger. Marts 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2015. 34. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2015 34. årgang Frederikshavn by vært for konkurrencerne i 2015 Fir sugeslanger Marts 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning

Læs mere

Fir sugeslanger. 30. årgang 4. kvartal Nr. 4

Fir sugeslanger. 30. årgang 4. kvartal Nr. 4 Fir sugeslanger 2011 30. årgang 4. kvartal Nr. 4 Regnskab og budget Nyt fra bestyrelsen Både regnskab for 2010 og budgetforslag for 2011der blev bekendtgjort i Fir sugeslanger Nr. 1 2011 er efterfølgende

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

PROJEKT. gennem ild og vand

PROJEKT. gennem ild og vand PROJEKT gennem ild og vand PROJEKT gennem ild og vand Når du læser denne folder, er det enten fordi du er: Elev på en skole i Vejle Kommune og er i alderen 13-16 år. Er forældre til en ung i alderen 13-16

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Praktisk information til konkurrencedeltagerne. vedr. DM i Skills den april 2019 i Arena Næstved

Praktisk information til konkurrencedeltagerne. vedr. DM i Skills den april 2019 i Arena Næstved Den 22. marts 2019/SNH Praktisk information til konkurrencedeltagerne vedr. DM i Skills den 04. - 06. april 2019 i Arena Næstved SkillsDenmark er glad for, at mere end 300 unge faglærte har meldt sig klar

Læs mere

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I pinsen var Junior A og Ynglinge Mester inviteret til et stævne i Wurzen hos NB's venskabsklub i det tidligere Østtyskland. Der var afgang fra Idrætscentret fredag morgen

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

KATALOG. ektionsklub 34. Brevdue-udstilling i 154 "Standards" klubhus. lørdag den 9. december

KATALOG. ektionsklub 34. Brevdue-udstilling i 154 Standards klubhus. lørdag den 9. december KATALOG ektionsklub 34 Brevdue-udstilling i 154 "Standards" klubhus Flyvekonkurrence 2018 fra Henstedt uge 20 5 slagpræmier fordeling 5-4-3-2-1 Puljestørrelse: 2250,- kr. Præmier i kr.: 750-600-450-300-150

Læs mere

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol "Præcision"

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol Præcision Resultatliste Dansk Politimesterskab i skydning 2017. Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol "Præcision" Navn Forening 150 sek. 20 sek. Duel Total 1 Henrik Jørgensen København 97 92 95 284

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Hvad er en Feuerwehr-Sternfahrt?

Hvad er en Feuerwehr-Sternfahrt? Hvad er en Feuerwehr-Sternfahrt? Internationalt træf for frivillige brand- og redningsfolk Hvert andet år siden 1975 Oprindelse i Østrig Internationale Feuerwehr-Sternfahrt Organisation (IFSO) Elementer

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 27. oktober 2012

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 27. oktober 2012 Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 27. oktober 2012 Information om DM i pløjning 2012 Pløjevært: Susanne og Jens Gammelgaard Gersdorffslund Gersdorffslundvej 1, 8300 Odder Arrangør:

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis:

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis: Stævneavis nr. 4 BF Stævne 2012 7-9. september 2012 I denne stævneavis: Vi savner dig savner du et hold? Forhåndstilmelding du kan sagtens nå det endnu Fælles transport Hvor skal vi sove? > Lej en madras

Læs mere

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1 Deltagere: Dame junior compound: Natacha Stütz Herre junior compound: Simon Olsen, Tore Bjarnason, Mathias Fullerton Herre senior compound: Martin Damsbo Holdleder: Dan Hansen Rejsebrev 1 Mandag den 25.

Læs mere

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Torsdag d. 5. juli 2012 FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Herre junior compound holdet skal skyde Guld finale på lørdag. Junior compound holdet med Claus Frantzen, Joachim Andersen og Mads Knudsen. Torsdag

Læs mere

Æ sprøjt SIKKERHED. Trådløs kommunikation for enhver timers døgnservice. Prisbillig løsning eller store moderne komplekse systemer.

Æ sprøjt SIKKERHED. Trådløs kommunikation for enhver timers døgnservice. Prisbillig løsning eller store moderne komplekse systemer. Æ sprøjt September 2008 SIKKERHED Trådløs kommunikation for enhver... 24 timers døgnservice Prisbillig løsning eller store moderne komplekse systemer. Afdelinger i Odense, Aabenraa, Esbjerg, Århus og København

Læs mere

Stor dansk triumf ved EM

Stor dansk triumf ved EM Stor dansk triumf ved EM 14 Åbningsceremonien ved EM politi i Prag Prag i brydning i De danske brydere hentede historisk flot EM-sølv og en plads. Af Morten Ahlefeldt Hansen - landstræner politilandsholdet

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere. lørdag den 25. oktober 2014

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere. lørdag den 25. oktober 2014 Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 25. oktober 2014 Information om DM i pløjning 2014 Pløjevært: Per Bach Laursen Lundgård Bjørnsholmvej 69 9670 Løgstør Arrangør: LandboUngdom

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Fir sugeslanger. Maj 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2015. 34. årgang

Fir sugeslanger. Maj 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2015. 34. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2015 34. årgang Frederikshavn Brandstation Fir sugeslanger Maj 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. Lørdag den 27. aug. 2011: Den eneste dag hvor ingen danske skytter skulle skyde var i dag, men heldigvis skulle vi møde op på stadion, for at hente to sæt bronzemedaljer!

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Fir sugeslanger. 29. årgang 1. kvartal Nr. 1

Fir sugeslanger. 29. årgang 1. kvartal Nr. 1 Fir sugeslanger 2010 29. årgang 1. kvartal Nr. 1 Dansk CTIF s Brandmandskonkurrenceforening Indtægter Kontingenter 10.800,00 Brandmandskonkurrence 121.930,00 Salg af effekter 00,00 Renter 172,31 Indtægter

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2017 Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 104,7 104,5 104,9 104,3 418,4 35x 2 Kurt Møller

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Danske Bank Vejle Amt ½ Maraton 2004

Danske Bank Vejle Amt ½ Maraton 2004 Kvinder M/K Placering Start nr Fornavn Efternavn By Sluttid Km. tid Kvinde 1 120 Pernille Bach Brabrand 01:31:38 00:04:21 Kvinde 2 54 Ingelise Jensen Herning 01:35:35 00:04:32 Kvinde 3 143 Birgitte Sommer

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. Recurve Carina Christiansen Nynne Holdt-Caspersen Anne Marie Laursen Mads Krogshede Frederik Sönnichsen Martin Laursen Casper Lauridsen Laust Andersen Mads Andersen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg Hovedbestyrelsesmedlemmer og revisorer fra start, 1970/71 Fra 1970/71 til 2010 er navnene udtaget fra skriftet Vandreforeningen Fodslaw Jubilæumsskrift 1970 2008, udarbejdet af tidligere kasserer Gervid

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 29. oktober 2011

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 29. oktober 2011 Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 29. oktober 2011 Information om DM i pløjning 2011 Pløjevært: Niels Andersen Langagergård Smedegyden 2, Sdr. Nærum 5792 Årslev Arrangør: LandboUngdom

Læs mere

Resultatliste. Dansk Politimesterskab Skydning Vingsted 6. og 7. oktober Arrangør: PI-foreningerne Vejle, Kolding og Horsens

Resultatliste. Dansk Politimesterskab Skydning Vingsted 6. og 7. oktober Arrangør: PI-foreningerne Vejle, Kolding og Horsens Resultatliste Dansk Politimesterskab Skydning Vingsted 6. og 7. oktober 2016 Arrangør: PI-foreningerne Vejle, Kolding og Horsens Tjenestepistol "Præcision" Navn Forening 150 sek. 20 sek. Duel Total 1 Morten

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere. lørdag den 24. oktober 2015

Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere. lørdag den 24. oktober 2015 Danmarksmesterskabet i pløjning for veteranpløjere lørdag den 24. oktober 2015 Information om DM i pløjning 2015 Pløjevært: Kragerup Gods Kragerupgårdsvej 33 4291 Ruds-Vedby Arrangør: LandboUngdom Region

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Foreningens bestyrelse

Foreningens bestyrelse Nr.21 Oktober 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen 4586 3517 Danseleder:

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 IFK Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open 2017 torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 Arrangør: Idrætsforeningen Flyvestation Karup 2 Som Chef for Helikopter Wing

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagt sæsonen er godt og vel i gang, og året går mod enden, hvorfor jeg vil ønske jer alle er rigtig godt nytår.

Læs mere