Formandsberetning Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år."

Transkript

1 1- Formandsberetning Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det jo var en meget mild vinter, var der ikke nogen forsinkelse, med lukkede baner og dårlige greens. Da man havde sparet banen henover vinteren, begyndte vi sæsonen med en super opsat bane, og der skal igen i år lyde en stor tak til Vores greenkeeper stab, for Deres dygtige arbejde med vores bane, som når vi kommer rundt på andre, og sammenligner, bestemt er helt i top. Vi er også mange der er rigtig glade for at Marianne blev den nye bestyrer i Restauranten, vi har i den tid der allerede er gået synes jeg selv haft et rigtig godt og positivt samarbejde, som jeg forventer fortsætter i årene fremover. Der er også blevet udskiftet personale på Sekretariatet, og også her ser jeg nye og positive ting ske, og vi håber ligeledes her, i Herreklubben på fortsat godt samarbejde, til gavn og glæde for vores medlemmer. Vi har allerede oplevet stor forståelse og hjælp fra både Brian og Rasmus. Hvis vi skal uddele præmier til Jer spillere i ny og næ er vi ret afhængige af Vore Sponsorer, derfor vil jeg igen i år rette en stor og varm tak til dem, for Deres altid store Velvilje. Af Sponsorer i år har vi haft Shoppen ved Jan Gårdbo, Poul Skytte Madsen tds. Team Data Solutions, Malermester Flemming Nielsen, Jan Sveistrup,Peter Ravn Bdr. Dahl, Marianne i Restaurant Golf Brasseriet,, John og Helle Skjødt Gyrstinge Skovkro,De hvide Svaner ved Karrebæksminde, Slagelse Vinkompagni, Brian Veber Kemper & Lauridsen, Tømrermester Palle Juul Fenger, Flemming Tage Jensen, og Pro Træner Brian Aamosen. Endnu engang mange Tak!

2 2- Vi har de seneste år ligget på et medlemstal på omkring de 90, hvilket vi også har været i år. Til gengæld har vi gennemsnitligt været flere til stede pr. gang i år, vi har få gange været under 50 deltagere, hvilket vi i Formandsskabet synes er rigtig flot. Henning Bergh har stået for Rejseaktiviteterne i år. Vi startede traditionen tro med en udflugt, hvor vi i år 07 maj var 31 spillere som drog til Skovbo. Vi havde en dejlig dag, og spillede på Deres rigtig lækre bane. Dagen sluttede vi med spisning i Klubhuset, og Præmie overrækkelse. Vindere var i A Rækken Henrik Månsson med 35 stf,. og i B rækken Jørgen E Petersen med 32 sbf., rigtig pæne resultater. Ugen efter var vi i Kalundborg med 29 spillere, og spille mod Vores Venskabsklub, de stillede med 39 spillere. Vi tabte samlet for de 10 bedst tællende spillere med point. 20 August spillede vi Retur Match mod Kalundborg i Trelleborg. Det var meget skuffende at Kalundborg KUN kunne stille med 13 spillere!!! Det har fået os til i Formandsskabet, at overveje at se os om efter en anden Venskabs Klub næste sæson, hvis Kalundborg ikke er mere interesseret i at komme med flere spillere hos os!!! Vi synes ideen er rigtig god, men forventer selvfølgelig at der er større opbakning fra modstanderholdet. Vi stillede selv i Trelleborg med 49 spillere, og det er flot. Vi vandt denne match med Jesper Storegaard var bedste Trelleborg spiller med 39 stf. Super flot resultat. 23 Juni afviklede vi den årlige Sct. Hans Match. Der var i år 46 deltagere, som havde en dejlig dag/ Aften. Arrangementet er rigtig Hyggeligt, for medlemmerne i Dame, Herre og 60+ klubberne, samt andre klubmedlemmer som har lyst til at deltage. Vi mødtes om eftermiddagen kl , og spillede en stf. match, og gik derefter ind og spiste sammen, ved en lækker Buffet fra Marianne.

3 3- Efter spisning og Præmieoverrækkelse sluttede vi aftenen for enden af Driving Range, hvor der var arrangeret Sct. Hans Bål. Der blev sunget de omdelt Sct. Hans melodier. Og Ole Ejlertsen spillede på sin medbragte guitar.formanden for Herreklubben afholdt Båltalen. Et rigtig hyggeligt arrangement afsluttedes med en af sommerens mange flotte solnedgange. I Herreklubben afvikler vi så vidt det er muligt arrangementer af forskellig art, som både har et konkurrencemæssigt og socialt aspekt, som forhåbentlig kan knytte nye venskaber sammen, både internt i Herreklubben, men også på tværs af klubberne i klubben. I Vores årlige match mod Dameklubben 26 august oplevede vi denne gang begge dele. Vi havde en hyggelig og spændende match mod Pigerne. som havde revanche til gode fra sidste år, og det fik de også, men det holdt hårdt, idet de ud af de 10 bedst tællende spillere samlet scorede 334, mod drengenes 333! Efter spillet spiste vi med Pigerne, og de dygtige vindere blev præmieret med hver en flaske vin. De 3 bedst tællende Herrer var Jesper Storgaard og Steffen Schrold med hver 36 stf, og no. 3 var Jørgen Finnemann med 34 stf. Vi blev enige med Damerne om, at tabende hold fremover står for efterfølgende års tilrettelæggelse af matchen. Af hensyn til de Arbejdsramte rykker vi arrangementet én time næste år, i håbet om at nogle flere så har mulighed for at tilmelde sig turneringen! Ryders Cup den 13 september afviklede vi i år på Hjemmebane. Sorø var ikke i stand til at stille med 16 mand, så vi stillede hver klub 1 hold med hver 12 mand. Det var som vanligt en hyggelig dag med efterfølgende Middag og uddeling af Vandrepokalen. Matchen i år var nok i alle de år vi har spillet med Sorø den mest tætte og spændende match, og den endte med uafgjort 9 9, så grundet Sorø vandt pokalen sidste år, tog de den med hjem igen.

4 4- De seneste år har det været meget lige matcher vi har spillet, så mon ikke snart det lykkes os at slå dem? Hvert år har vi en weekend tur med Herreklubben, som i år var henlagt til Jylland. Henning Bergh havde lavet en fantastisk tur for os til Pejesegården i Brædstrup i år, hvor vi var 32 indkvarteret i 2 nætter. 1.dag kørte vi til Tre Høje og spillede en forholdsvis svær og kuperet bane. Desværre var man begyndt at vinterklargøre banen, hvorfor Green`s var priklede og en del sandet! Vi har efterfølgende fået kompensatiorn for dette forhold. I A Rækken vandt Jeg selv med 33 stf., og i B Rækken vandt Jørn Bach med 32 stf. 2.dag kørte vi til Stensballegård og spillede på en forholdsvis ny bane, som normalt er svær at spille p.g.a. ofte blæsende vejr, den ligger tæt på vandet og er meget åben. Vi var heldige at spille i strålende solskin og stille vejr, som det i øvrigt var alle 3 dage vi var i Jylland, derfor var banen denne dag mindre udfordrende vejrmæssigt. Anders Lund vandt i A rækken med 35 stf. I B rækken var det denne dag Brian Vest der var bedst med 38 stf. Sjældent har jeg spillet flottere Hul end det sidste på (Guldbjerg Sløjfen ) som jeg selv spillede som sidste Hul. 3.dag sluttede vi af med at spille i Horsens, som jeg personligt syntes var en rigtig svær bane. Mange svære huller med en del vand i spil. Per Nielsen og Henrik Månsson fik mest ud af det i A rækken, da de delte førstepladsen med begge 31 stf. Preben Sørensen og Brian Vest delte i B rækken med 30 hver. Anders Lund vandt igen i år A rækken i det samlede resultat over de 3 dage med 94 point, det samme som Brian Vest ligeledes med 94 stf. Men da Anders har lavere handicap, fik han for andet år i træk Vandrepokalen. Der skal igen herfra lyde et stort Tillykke til ham med det flotte resultat.

5 5- Henning havde i år aftalt med et Jysk Busselskab at hente og bringe os. Og køre os rundt til banerne, det var den billigste løsning, fremfor at hyre et Bus selskab fra Sjælland, hvor Chaufføren så skulle have overnattet, hvilket vi så skulle have betalt!. Det er bestemt ikke sidste gang vi har valgt at gennemføre turen på denne måde, det er meget bedre og lettere med Bus frem for private biler. Vi havde en fantastisk tur i år, og under gerne at nogle flere blandt klubbens medlemmer, at må få del i denne glæde næste år når vi igen tager afsted. Vi har tænkt os at præsentere Jer for nogle forskellige forslag i dag når vi er færdig med Generalforsamlingen, hvor I så kan krydse af på et skema,som Henning Bergh har udfærdiget, så vi i Formandsskabet har en fornemmelse af hvor interessen næste år vil være størst for at tage hen! Samtidig kunne vi også godt tænke os at få en indikation på hvad i spillere helst ønsker at spille når I mødes her om onsdagen. Vi hører tit folk sige, hvorfor gør vi ikke det, og det. Nu har I selv muligheden for at fortælle os, hvad I kunne tænke Jer! Vi kan selvfølgelig ikke opfylde alles ønsker, men igen så har vi en fornemmelse af hvad flertallet ønsker! Næste år har vi i Herreklubben 10 års Jubilæum! Så der vil vi i Formandsskabet stikke hovederne sammen, og se hvad vi kan arrangere i den anledning. Hvis I har gode ideer i den forbindelse, er vi selvfølgelig meget Lydhøre. Som Tak for hjælpen som Dirigent vil jeg gerne sige dig Poul tak fordi du gav dig tid til at komme her i dag og føre Slagets gang, på trods af travlhed i firmaet! Jeg vil også sige Mogens henriksen Tak for hjælpen, når du ofte træder til om onsdagen, og hjælper os med lodtrækning af scorekort, samt hjælpen i dag med udlægning af alle de flotte præmier. Jeg skal minde Jer om, at nu er turneringen slut med i dag, men der er stadig mulighed for at mødes i herreklub regi, idet vi hver onsdag

6 6- formiddag har reserveret én time kl , så I møder bare op, og så trækker vi lod, og spiller om en 20èr. Til slut vil jeg sige Jer alle TAK for en god sæson, og til mine 3 medspillere i formandsskabet endnu engang tak for godt samarbejde. Hermed slutter min beretning for sæsonen Formand Steffen Schrold

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 3-2011 - SINDAL GOLF KLUB NYHEDSBREV NR. 3-2011 - SINDAL GOLF KLUB

NYHEDSBREV NR. 3-2011 - SINDAL GOLF KLUB NYHEDSBREV NR. 3-2011 - SINDAL GOLF KLUB NYHEDSBREV NR. 3 2011 Bestyrelsen 2011 Formand: Jesper Billund - tlf. 28889870 E-mail: langebillund@stofanet.dk Næstformand: Karen Magne Lauritsen tlf. 41224021 E-mail: karen.magne.lauritsen@skolekom.dk

Læs mere

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt.

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt. BANEN Vejret i årets 3 første uger startede meget mildt. Den 20/1 kom frosten som varede til sidst i februar; den var så hård, at jorden frøs helt ned i 70-80 cm s dybde, og det forvoldte store frostsprængninger

Læs mere

Årsberetning 2008 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2008

Årsberetning 2008 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN. København DEC 2008 POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2008 Årsberetning 2008 Snart lægger vi år 2008 bag os, og for de fleste er sæsonen slut, men for nogle få ivrige golfere fortsætter den hele vinteren over.

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

NR. 3 2013 21. ÅRG. Læs bl.a. om. Turneringsudvalget s. 4. Golf Team Odder s. 6. Vigtige datoer s. 7. Nyt fra handicapudvalget s.

NR. 3 2013 21. ÅRG. Læs bl.a. om. Turneringsudvalget s. 4. Golf Team Odder s. 6. Vigtige datoer s. 7. Nyt fra handicapudvalget s. Læs bl.a. om Turneringsudvalget s. 4 Golf Team Odder s. 6 Vigtige datoer s. 7 Nyt fra handicapudvalget s. 8 Nyt fra kontoret s. 10 NR. 3 2013 21. ÅRG. Oplevelser ud over det sædvanlige Kvickly Odder tilbyder

Læs mere

Pause mellem hul 9 og 10

Pause mellem hul 9 og 10 www.falster-golfklub.dk Kære medlemmer Så er nyhedsbrevet på banen med masser af nyt! Nyhedsbrev april 2014 Pause mellem hul 9 og 10 Så er vi kommet i gang med scorekort printeren. Som I nok har set, så

Læs mere

Golf. Nr. 2 December 2013. Medlemsblad for Golfklubben Maribo Sø

Golf. Nr. 2 December 2013. Medlemsblad for Golfklubben Maribo Sø Golf M A R I B O Nr. 2 December 2013 Medlemsblad for Golfklubben Maribo Sø 2 GOLFKLUBBEN MARIBO SØ Refshalegården Refshale Byvej 22, 4930 Maribo Telefon: 54 78 26 55 www.maribogolf.dk maribogolf@maribogolf.dk

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G

G E N E R A L F O R S A M L I N G Greve Golfklub Bestyrelsen G E N E R A L F O R S A M L I N G Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i Greve Golfklub TORSDAG DEN 27. MARTS 2014 kl. 19.00 i TUNE MENIGHEDSCENTER, Tune Center 17,

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 6 Oktober 2011

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 6 Oktober 2011 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 6 Oktober 2011 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk bgk@tiscali.dk Sekretariatet/Golf Manager Michael Klose

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

Annette Nielsen og Niels-Erik Nielsen blev valgt som bestyrelsessuppleanter.

Annette Nielsen og Niels-Erik Nielsen blev valgt som bestyrelsessuppleanter. POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN København DEC 2007 Årsberetning 2007 For Golfafdelingen nærmer 2007 sig sin afslutning helt ifølge forventningerne ikke kun fordi året rinder ud, men fordi vi har opnået

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Parkeringspladsen har fået ny belægning. Blad Nr. 5 Oktober 2012

Parkeringspladsen har fået ny belægning. Blad Nr. 5 Oktober 2012 Blad Nr. 5 Oktober 2012 Parkeringspladsen har fået ny belægning Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris Telefon: 47 31 08 77 Fax: 47 31 21 77 E-mail: fgk@fgkgolf.dk Hjemmeside:

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet.

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Formand Jens Leth byder velkommen til godt 30 fremmødte. Dagsordenen følges: 1.

Læs mere

Punkt 1: valg af dirigent Formanden foreslog Advokat henrik Bornebusch, som blev valg. Han kunne godkende generalforsamlingen lovlig indvarslet.

Punkt 1: valg af dirigent Formanden foreslog Advokat henrik Bornebusch, som blev valg. Han kunne godkende generalforsamlingen lovlig indvarslet. Generalforsamling den 5 marts 2013 i Odense Eventyr Golf Klub. Formanden bøde velkommen og særlig velkommen til vore æresmedlemmer: Erik Laubel og Niels Ibsen. Også velkommen til Ulla Vahl-Møller fra OEGC

Læs mere

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Greve Golfklub Karlslunde Centervej 45 2690 Karlslunde info@grevegolfklub.dk http://www.grevegolfklub.dk Formand Allan B. Corfitsen allan@acpc.dk Næstformand Klaus

Læs mere

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 Sandkasse: Sæsonen 2007/2008 var på mange måder en rigtig god sæson. Antallet af spillere var støt stigende hele sæsonen og vi endte med 27 spillere 12 piger

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4. www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4. www.nordborg-golfklub.dk Nordborg Golfklub 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4 Sønderborg Køkkenets Junior Turnering www.nordborg-golfklub.dk 2 Nordborg Golfklub Medlemsblad for Nordborg Golfklub Udkommer 5 gange årligt. Oplag 375 Klubbens

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015.

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. 1 Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. Onsdag den 4. februar 2015 kl. 20:00 i Hallens mødelokale. Referat: 1: Valg af dirigent. Erik vangsted blev valgt og han konstaterede, at LIUF NYT ikke udkommer

Læs mere

medlemsblad for: blokhus golf klub nr. 3 november 2012

medlemsblad for: blokhus golf klub nr. 3 november 2012 medlemsblad for: blokhus golf klub nr. 3 november 2012 Der blev spillet Fodboldgolf under årets sommerlejr. Her er Niels, Marc og Sebastian i sving! 1 Blokhus Golf Klub Hunetorpvej 115 9492 Blokhus Tlf.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Nordborg Golfklub NYT SYN TURNERING. 15. årgang Juli 2005 Nr. 3. Se mere inde i bladet. www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub NYT SYN TURNERING. 15. årgang Juli 2005 Nr. 3. Se mere inde i bladet. www.nordborg-golfklub.dk Nordborg Golfklub 15. årgang Juli 2005 Nr. 3 NYT SYN TURNERING Se mere inde i bladet www.nordborg-golfklub.dk 2 Nordborg Golfklub Medlemsblad for Nordborg Golfklub Udkommer 5 gange årligt. Oplag 375 Klubbens

Læs mere

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY

Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Nr. 3 - December 2013 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Hvad kan B65 tilbyde dig...2 Håndbold U10 Piger...4 Håndbold U14 Piger...6 Håndbold Serie

Læs mere