F O R E N I N G E N NORDEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "F O R E N I N G E N NORDEN"

Transkript

1 F O R E N I N G E N NORDEN Medlemsblad for lokalafdelingen Fredensborg Blad nr. 59 januar 2017

2 Godt nytår - og tillykke til Finland Så er 2017 skudt i gang og det bliver på mange måder et spændende år. Vil det nordiske samarbejde blomstre? Intentioner og visioner er der ikke mangel på. Læs selv i artiklen på side 4 om et debatmøde i Nordens Hus. Men ude i den store verden sker der også store ting krige, flygtningestrømme, ny amerikansk præsident og spændende valg. Vores nordiske broderland Finland kan fejre 100 år som selvstændig nation. Den officielle dag er den 6. december, men dagen fejres i hele 2017 i Finland såvel som i resten Norden. Vi vil også gerne markere Finlands jubilæum. Derfor har vi inviteret Taina Hvidlykke til at fortælle historien om Finlands vej til selvstændighed efter vores generalforsamling i marts. Læs mere på næste side. På bagsiden anbefaler vi nogle bøger, der fortæller historier om Finland og finnerne de sidste hundrede år. I august håber vi på en rejse Vättern Rundt. Nu bliver den også udbudt til medlemmer i andre lokalafdelinger, så vi håber, vi kan samle rejsedeltagere nok. Skumringstid i Norden 2016 Årets tema var Fremtiden i Norden og i Skumringscafeen på Humlebæk Bibliotek havde vi oplæsning af Bent Skov Larsen af årets tekst fra romanen Vandets Vogter af Emmi Itaränta. Aviaja Hartmann fortalte om fremtiden i Grønland set fra en bioteknologisk synsvinkel. Aftenen sluttede på fornøjeligste vis med optræden af teatergruppen Ragnarock, der sang og fortalte om deres nordiske teaterprojekter. Fotos: Heidi Ølgaard Udgivet af Foreningen Norden Fredensborg lokalafdeling norden.fredensborg@gmail.com Redaktion: Bestyrelsen Ansvarshavende redaktør: Lisa Juhler Oplag: 125 eksemplarer Forsidefoto: Heidi Ølgaard Foreningen Nordens bestyrelse: Lisa Juhler, Axel Møllers vej 4, 3490 Kvistgård Dorte Demant, Baunebjergvej Humlebæk Heidi Ølgaard, Teglgårdsvej 111B, 3050 Humlebæk Børge Østermand, Teglgårdsvej 101, 3050 Humlebæk Barbro Nielsen, Langebjergvej 354 A 3050 Humlebæk Bjørn Sandberg, Hvedevænget 48, 2980 Kokkedal Kontingent: Personligt medlemsskab: 265 kr. Husstandsmedlemsskab: 350 kr. Pensionist: 165 kr. Pensionistpar: 205 kr. Skolemedlemskab: 495 kr.

3 Kommende arrangementer Mandag den 25.januar kl. 19,30 på Humlebæk Bibliotek Tyven Foredrag af Ulrik Langen Guldhornene var vores fineste nationale skat, så hvordan kunne det gå til, at de blev stjålet og omsmeltet? Forfatteren Ulrik Langen har skrevet bogen Tyven om guldhornene og tyveriet af dem. Det er en spændende historie, som også giver et glimrende billede af tiden årene omkring Arrangementet er i samarbejde med Fredensborg-Humlebæk lokalhistorisk Forening. Entré for medlemmer af en af de to foreninger er 20 kr. For ikke-medlemmer 30 kr. Onsdag den 8. februar kl ca. kl. 14 i Naverhulen i Helsingør Udflugt til Naverhulen. Naverhulen er en Klub for berejste Håndværkere. Den ligger i Sct. Anna Gade i Helsingør. Vi får en rundvisning og bliver orienteret om Naverbevægelsen og om Naverklubbens historie og aktiviteter. Pris for deltagelse er inklusive frokost og kaffe 115 kr. Frokosten består af 2 stk. smørrebrød a 35 kr. Ønskes færre eller flere stykker smørrebrød, bedes det oplyst ved tilmelding. Drikkevarer kan købes for 10 kr. Tilmelding senest den 31. januar til Børge Østermand på tlf eller mail boeoe@privat.dk. Mødested: Naverhulen, Sct. Anna Gade 21 Tirsdag den 7. marts kl på Humlebæk Bibliotek Generalforsamling. kl. 20: Taina Hvidlykke fortæller om Finlands selvstændighedshistorie i anledning af Finlands 100 års jubilæum som selvstændig republik den 6. dec. Til foredraget er der gratis adgang for alle interesserede. Arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet i Helsingør.

4 Norden i dag - referat fra en eftermiddag i Nordens Hus. Tekst og fotos: Lisa Juhler Foreningen NORDENs Skåne- Sjælland arbejdsgruppe havde inviteret medlemmer og andre interesserede til et informations-møde i Nordens Hus den 15. dec. Dagsordenen var Nordisk Råds og Nordisk Ministerråds arbejde og visioner for fremtiden. Det blev en meget informativ og interessant eftermiddag. Foreningen Norden Henrik Wilen, der er forbundssekretær for FNF, lagde ud med at beklage at vore nordiske statsministre ikke har jævnlig kontakt og samarbejde. Omverdens opfattelse af Norden burde lægge pres på dem. Vi flytter mere mellem nordiske lande og FNF kunne ønske sig et fælles cpr-system, der gør det lettere at flytte rundt. Foreningen har som mål at styrke de nordiske demokratier i en tid med stærke antidemokratiske kræfter. M.h.t. venskabsbysamarbejde ønsker FNF at lokalafdelingerne overtager venskabsbysamarbejdet med kommunal støtte, såfremt kommunerne ikke selv ønsker at drive det. FNF har tre vigtige arbejdsområder i de kommende år: Skolesamarbejde herunder Skolen i Norden, Nordjobb, Nordisk Biblioteksuge og forfatterbesøg. Nordisk Råd I Nordisk Råd kan de nordiske ministre tale med hinanden direkte, de kan stille spørgsmål og svare på eget sprog det er helt unikt. Nordisk Råd kan komme med forslag, der så behandles i ministerrådet og derefter i de lokale parlamenter. Johan Tiedemann, der er administrationschef i Nordiske Råds sekretariat, fastslog at det dansk-svenske samarbejde er grundlaget og meget vigtigt for samarbejdet i rådet. Nordisk Ministerråd Michael Hoysti, der er afdelingschef for rådets afdeling for kultur og resurser, fortalte at rådet blev oprettet i Medlemmer af rådet er landenes statsministre, samarbejdsministre, formanden og en generalsekretær. Rådet beskæftiger sig med uddannelse, kultur, erhvervs-, energi- og regionalpolitik, miljø, social- og sundhedspolitik, ligestilling, integration og børn og unge. Rådets vision er et grænseløst, innovativt, udadrettet og synligt Norden. Derfor arbejder man mod en meget integreret region og en profilering af Norden. Man vil profilere Norden ved store messer i udlandet. I arbejder man med temaerne Nordic Green, Nordic Food and Welfare og Nordic Gender Effect (om ligestilling i Norden). Rådet efterlyser samarbejde med lokalafdelingerne. Der er ønske om at de udbreder information om samarbejdet, og der efterlyses diskussion, forslag og drøftelse af samarbejdet lokalt.

5 Nordisk Kulturfond Benny Marcel er direktør for fonden, der blev oprettet i Fonden støtter projekter, der omfatter samarbejde mellem flere lande. Digitaliseringen har betydet meget for antallet af projekter og ansøgninger. I 2017 arbejder man med et projekt om håndværk kaldet Homemade. Ligeledes støtter man projektet PULS i Det er et projekt med livemusik i Norden og man støtter spillesteder såvel som artister med 9 mill. kr. Om Skåne-Sjælland samarbejdet Susanne Prip-Madsen er formand for Foreningen Norden i København og Fredrik Jakobsen er formand for foreningerne Norden i Skåne. De er medlemmer af arbejdsgruppen Skåne-Sjælland, der har til formål at påvirke politikerne til at samarbejde i Norden f.eks. ved at skrive artikler i aviserne. Derudover har arbejdsgruppen en samordnende rolle, f.eks. ved at afholde debatmøder om aktuelle spørgsmål og afholde gæstebud. De efterlyste emner og aktiviteter fra lokalafdelingerne. Det fine fremmøde til dagens informationsmøde, viste at der var interesse. Susanne og Fredrik opfordrede os til at udveksle information om arrangementer. Nordens Hus har adresse Ved Stranden 18 lige overfor Christiansborg Slot. Huset blev bygget i 1795 og var en overgang hotel. Her havde H. C. Andersen også sin gang. I 1884 arbejdede Herman Bang i huset for Nationaltidende. Herfra var han vidne til Christiansborg Slots brand. Julen i Norden Her er lidt indtryk fra vores hyggelige julearrangement på Humlebæk Bibliotek. Fotos: Heidi Ølgaard Formanden læste op fra Nissebanden i Grønland og Peter Brandt akkompagnerede os til glade julesange.

6 Vil du med i bussen til Sverige og Vättern rundt August? Din forening er gået i gang med at planlægge en tre-dages busrejse rundt om Vättern. Senest den 1. april skal vi vide, om du vil med. Vi gennemfører rejsen, hvis der den 1. april 2017 er mindst 25 tilmeldte, som har betalt et depositum på 1000 kr. pr. person til foreningens konto Foreningens tovholder: Dorte Demant, bestyrelsesmedlem i lokalafdelingen. Teknisk arrangør: Riis Rejser Foreløbigt program: Tirsdag den 22. August: Vi mødes tidligt på Humlebæk station og kører i bus til byen Vadstena, som ligger på østsiden af Vätteren, hjemstedet for Birgittiner ordenen. Undervejs i bussen beretter foreningens medlem Bent Skov Larsen om Den Hellige Birgitta, om nonneordenens opståen og tilknytning til Vadstena. Vi besøger klostret og slottet. Vi spiser aftensmad og overnatter hotel på hotel i Vadstena. Onsdag den 23. august: Efter morgenmad på hotellet fortsætter vi rejsen nord om søen. Gør stop ved Göta-kanalen og fortsætte videre mod Karlsborg fæstningen på vest siden af søen. Derfra videre mod Skövde i Västergötland, hvor vi spiser aftensmad og overnatter på hotel meget tæt på naturområdet Billingen. Vi er nu i det område mellem Vätteren og Väneren, der også kaldes Sveriges vugge. Det er også her Jan Guillous romantrilogi om tempelridderen Arn udspiller sig. Torsdag den 24. august: Efter morgenmad besøger vi Varnhem klosterkirke og domkirken i Skara. Derefter kører vi hjemover, med stop i naturskønne områder, måske også med stop i Borås, Sveriges svar på Herning hvad tekstilvirksomheder angår. Hjemkomst til Humlebæk station tidlig aften. Foreløbig pris: kr. per person i dobbeltværelse ved 25 tilmeldte med halvpension. Halvpensionen gælder fra og med aftensmad den første dag til og med morgenmad den sidste dag. For ikke-medlemmer er prisen kr. Bliver vi flere end 25, bliver prisen lidt mindre. Vi har rejselederassistance med hjemmefra. Prisen dækker alle udflugter eksklusiv entreer. Alle lovpligtige skatter og afgifter. Prisen inkluderer ikke frokoster, entreer, drikkevarer, rejseforsikring, afbestillingsforsikring. Foreningen vil sammen med rejsens pris opkræve beløb til entréer, som kommer til at indgå i programmet. Formentlig ca. 250 kr. Dermed kan vi hurtigere købe entrébilletter på stedet. Tilkøbsmuligheder: Enkeltværelse 930 kr. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer: Kontakt Dorte Demant. Hvis du vil med, kan du kontakte Dorte Demant på dortedemant@privat.dk eller på mobil

7 Underfulde indgange til underverdenen Heidi Ølgaard er altid på udkik efter smukke kloakdæksler. Her har vi udvalgt nogle af de mange skønne eksempler på kunst i hverdagen, som vi ofte overser. Herover Kristiansand Herunder Höganäs Herover Helsingborg Herunder Ålesund Herover Malaga Herunder Westfalen Herover Mindeplade Barcelona Herunder Trondheim

8 Finland Suomi 100 år I marts kommer Taina Hvidlykke og fortæller om Finlands selvstændighedshistorie. Det er en spændende og blodig historie med undertrykkelse, krige og borgerkrig. Her er et ganske lille udvalg af bøger, der fortæller historien om Finland og finnerne i de sidste 100 år. Kati Hiekkapelto Kolibrien. Turbine, sider. I denne krimi får vi udover en spændende historie også et indtryk af Finland i dag. I bogen får vi meget at vide om de problemer, som Finland har fælles med andre vesteuropæiske lande integration af flygtninge og indvandrere med en anden kulturel baggrund. Hovedpersonen kriminalbetjenten Anna Fekete er selv flygtning fra det tidligere Jugoslavien. Kjell Westö Luftspejling 38. Batzer & co., sider. Mathilda Wiik er sekretær hos advokaten Claus Thune. Året er En dag hører hun en stemme på advokatkontoret, som vækker ubehagelige minder fra hendes unge år under borgerkrigen.. Hvordan kan hun tage hævn? Kjell Westö modtog i 2014 Nordisk Råds litteraturpris for bogen. Claes Johansen Finland og den totale krig : Gyldendal, sider. (95.96) Analyserer og udlægger militære og politiske begivenheder og baggrunde fra Finlands deltagelse i den 2. verdenskrig, bl.a. omlandets stilling mellem stormagterne og i forhold til de nordiske broderlande, om frygten for at miste selvstændigheden og om den indre splittelse efter borgerkrigen William R. Trotter Den finske vinterkrig: Borgen, sider. (95.96) Den amerikanske historiker beskriver 100 dages indædt kamp mellem den finske hær og den russiske overmagt i uvejsomt terræn og barske vinterforhold, en kamp der også omfattede frivillige fra Norge og Sverige. Jakob Eberhardt Den blodrøde flod: danske øjenvidner til Den Finske Borgerkrig i Gyldendal, sider. Den finske borgerkrig i 1918 beskrevet gennem danske øjenvidner (danske bosiddende i Finland, journalister, sygeplejersker og læger) og via beretninger fra frivillige danske soldater, der deltog i kampene eller var vagter i interneringslejre efter krigen.

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Februar 2015 Vores næste arrangement er et møde med forfatteren Susanne Clod Petersen Mandag den 22. februar kl. 19.00-21 på Humlebæk Bibliotek Susanne Clod Petersen

Læs mere

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling Foreningen NORDEN Odense Afdeling Sæsonprogram 2016-2017 Nordisk klassisk musik og eventyr Tirsdag den 23. august, onsdag 24. august, torsdag den 25. august, alle dage kl. 19-20 Sted: Lotzes Have, 5000

Læs mere

F O R E N I N G E N NORDEN

F O R E N I N G E N NORDEN F O R E N I N G E N NORDEN Medlemsblad for lokalafdelingen Fredensborg 7nr. 62, september 2017 www.fredensborg.foreningen-norden.dk Blad nr. 59 januar Formandens klumme Sommer i Norden og SeOs - en ny

Læs mere

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling Foreningen NORDEN Odense Afdeling Sæsonprogram 2017-2018 Foreningen NORDEN bliver 100 år i 2019. Foreningen NORDEN blev startet som en fredsbevægelse i Danmark, Sverige og Norge kort efter afslutningen

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Lange Jan på Øland. Årsprogram Foreningen Norden Brønderslev

Lange Jan på Øland. Årsprogram Foreningen Norden Brønderslev Lange Jan på Øland Årsprogram 2016 2017 Foreningen Norden Brønderslev Kære medlem. Styrelsen har udarbejdet et nyt program for sæsonen 2016 2017. Vi har fået nye medlemmer, der bydes velkommen, håber I

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Greifswald, Rügen, Usedom

Greifswald, Rügen, Usedom Greifswald, Rügen, Usedom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Sejltur ved Rügens kridtkyst Prora feriekomplekset Universitetsbyen Greifswald Ferieøen Usedom

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne.

Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne. Årsprogram 2019 Fraktion 4. Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne. Da planlægningen foregår op til et helt år forud for afholdelsen,

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Kultur forbinder. på tværs. af landegrænser

Kultur forbinder. på tværs. af landegrænser Kultur forbinder på tværs af landegrænser Københavnsafdelingen, program oktober 2013 Kære medlem Vi vil gerne takke for et rigtig godt Hovedstadstræf i København 23-25. august, hvor vi mødte en masse medlemmer

Læs mere

Sprog og identitet Københavnsafdelingen, program oktober 2012

Sprog og identitet Københavnsafdelingen, program oktober 2012 Sprog og identitet Københavnsafdelingen, program oktober 2012 Kære medlem Hvem er vi egentlig? Er det kun det grå guld, der tror på en nordisk identitet? Ser ungdommen et fællesskab? Hvad med vores nye

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Dronningensgade set mod nord fra ca. Jyllandsgade. Foto Hugo Matthiessen 1914 VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

FERNISERING. Lokale kunstneres fortolkning af Norden. i samarbejde med www/foreningen-norden.dk

FERNISERING. Lokale kunstneres fortolkning af Norden.   i samarbejde med www/foreningen-norden.dk FERNISERING Lørdag den 27. april 2019 kl. 11 13 Udstillingen kan ses til den 15. maj På Humlebæk Bibliotek Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag 12-18 Lørdag 10-13 Lokale kunstneres fortolkning af Norden Finn

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Formanden

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Arrangementskalender

Arrangementskalender Arrangementskalender Efterår 2016 Sæt i kalenderen! Arrangementer i og Nordby Lørdag d. 10. september, kl. 10.30-13.30 Fokus på faglitteratur Tirsdag den 18. oktober, kl. 19.00 Offentligt Brugergruppemøde

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 31. maj 2016 kl Rønnebærvej 2, Kaldred, 4593 Eskebjerg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 31. maj 2016 kl Rønnebærvej 2, Kaldred, 4593 Eskebjerg. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 31. maj 2016 kl. 19.00 Rønnebærvej 2, Kaldred, 4593 Eskebjerg. Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Ole Jerichow, Hanne- Dorthe Hansen,

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Kan dit arkiv bruge bogen Trap Danmark topografisk atlas?

Kan dit arkiv bruge bogen Trap Danmark topografisk atlas? LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Styrelsens næste møde er planlagt til

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Til stede: Fraværende: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen,

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM FORÅR 2018 Søren Jochumsen. Eliteidrætskonsulent og tidligere målmand hos AC Horsens. Søren Jochumsen har hele sin karriere spillet som målmand

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Landsforeningen LandboSenior.dk

Landsforeningen LandboSenior.dk Nyhedsbrev nr. 78 december 2017 Indhold: 1. Formanden har ordet. 2. Indbydelse til årsmøde 2018. 3. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. 4. Medlemsopgørelse. 5. Kontingent 2018. 6. Rejser til Canada

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke.

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke. HK SENIORER HELSINGØR Velkommen til HK seniorer Helsingørs program for 2. halvår 2018. Aktivitetsudvalget glæder os til at se dig til vores arrangementer. Betaling: Afbud: Til alle arrangementer er tilmelding

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2015 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Holland i sommerklæder

Holland i sommerklæder Holland i sommerklæder Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Holland er også hot om sommeren Kanalsejlads i idylliske Giethoorn Hollands Venedig En morgen-oplevelse

Læs mere

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. - 23. august 2013 Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. 23. august 2013 med forberedende dage på Løgumkloster Refugium Medvirkende: Ebbe Juul-Heider, lektor, Beder Siggi Pfingsten,

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2018-2019 Mandag den 28. juni 2018 Udflugt til Mandø Vi mødes Mandøvej 31, 6760 Ribe klokken 9.50 Bussen afgår klokken 10.00. Klokken 11.00 går vi på en

Læs mere

Program Efterår/vinter

Program Efterår/vinter Program Efterår/vinter 2014 15 Sejltur på Esrum Sø Tidspunkt: Lørdag d.13. september 2014., kl. 14:00, varighed 3 timer (Mødested: Skipperhuset). Fra Skipperhuset sejler vi med Bådfartens båd Viking nordpå.

Læs mere