ISLANDS BRYGGE YARD HOUSE by walls

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ISLANDS BRYGGE YARD HOUSE by walls"

Transkript

1 ISLANDS BRYGGE YARD HOUSE by walls

2

3 ISLANDS BRYGGE YARD HOUSE Forestillingen om det liv, der skal leves i denne nye bebyggelse på Islands Brygge, har været en væsentlig og mental byggeklods i udviklingen af dette boligprojekt. Men livet i de nye Yard Houses er beboernes eget, helt uafhængigt af vores forestillinger. Det, vi tilbyder, er blot en ramme. Alligevel tror vi på, at en ramme af kompromisløs kvalitet smitter af på det liv, der siden udfylder rammen. Livskvalitet det er det, der har styret vores valg. walls

4 YARD HOUSE Thorvald Borgs Gade, København Yard House er en ny boligbebyggelse på Islands Brygge, der består af sammenbyggede gårdhavehuse i to etager. Et særligt kendetegn ved denne bebyggelse er det kompromisløse fokus på kvalitet, der er i dette projekt. Men kvaliteten er først i top, når det også er et dejligt sted at bo. Derfor er husene tegnet på de kommende beboeres præmisser, men med en arkitektonisk kompromisløshed, som vi er stolte af. De, der flytter ind i Yard House, får en bolig, hvor der er arbejdet minutiøst med alle dimensioner design i detaljen, funktionel komfort og skønhed i de store linjer.

5

6 Islands Brygge er et attraktivt sted i byen. Beliggenheden er et tilbud til det moderne bymenneske, som gerne vil nyde storbyens mange muligheder og samtidig bo med havnen og grønne arealer som tætte naboer. Her lever man med i årstiderne og ser himmelen hver dag uden at miste storbyens puls. I dag byder Islands Brygge på et charmerende nærmiljø med havnebad, butikker, caféer og gode indkøbsmuligheder. Den populære havnepark med kulturarrangementer og et væld af friluftsaktiviteter som roning, beachvolley, petanque og legepladser skaber liv i området året rundt. Yard House er placeret i den sydlige del af Islands Brygge, et unikt byudviklingsområde med høje ambitioner. Her skabes de kommende år en ny bydel af lave rækkehusbebyggelser, kombineret med attraktive pladser og enkelte identitetsskabende bygninger i stor skala.

7

8

9 Yard House bliver en markant bebyggelse i området og vil være med til at give bydelen sin egen unikke karakter. Der er tale om sammenbyggede villaer i to etager, som er orienteret ud til en egen privat gårdhave.

10

11 Hvert enkelt hus har en gårdhave mod gaden - et privat uderum som overgang til boligen. Gårdhaven afskærmes mod gaden af et espalier udført i lærketræ.

12 Yard House er indrettet med fokus på fri adgang mellem ude og inde. I hvert enkelt rum kan man åbne facaden i fuld højde, så byens lyde og den friske luft kan farve dagligdagen efter behov. Panoramavinduer i hele bygningens længde skaber en attraktiv forbindelse mellem boligens opholdsrum og den private gårdhave et skønt sted at indtage sin brunch eller tilbringe en sommeraften med venner og familie.

13

14

15 Boligerne indrettes med materialer af bedste kvalitet. Alle valg peger i retning af det smukke, enkle og tidløse og helhedsindtrykket er lyst og luftigt. Husene er gennemtænkte, ikke kun hvad angår æstetik og funktion, men også med hensyn til miljø og energi. Boligerne er klassificeret energimærke A, hvilket for dig betyder et lavt energiforbrug.

16 YARD HOUSE MATERIALEBESKRIVELSE FACADE Facade udføres i glat hvid beton. POSTKASSE Postkasse udføres indbygget i facade og med integreret dørtelefon. VINDUER Vinduer udføres som Velfac vinduer med 3 lags lavenergiglas. Vinduesrammer er hvide. TAG Tag udføres som membran dækket med lyse perlesten. BELÆGNING Udvendig belægning i gårdrum udføres med betonfliser. Der er mulighed for tilvalg af træ. PLANTEBED Der udføres plantebed langs den lukkede side i gårdhaven. ESPALIER Espalier, havedør og port mod gade udføres i lærketræ. VAND Der udføres udendørs vandhane i gårdhaven. MARKISE Der udføres motoriseret markise i tre sektioner som Cubola, med ramme i hvid stål og hvid dug.

17

18 GULVE Gulve på toiletter/bad udføres med keramiske fliser fra Cæsar serien More, farve LUX, mål 90 x 90 cm. Øvrige gulve udføres som lamelplank i eg, hvidolieret. TRAPPER Trapper udføres i samme overflade og træsort som gulv. VÆGGE Indvendige vægge spartles, beklædes med filt og males hvide. LOFTER Lofter udføres plane i 2 lag gips. Lofter spartles og males hvide.

19

20 DØRE Indvendige døre udføres i massivtræ, plane og hvide. Indvendige døre udføres uden indfatninger. DØRGREB Dørgreb er Rukos Holgaard greb, støbt i syrefast rustfrit stål. NØGLER Der leveres 3 stk. nøgler, som passer til havedør, depotrum i kælder, hoveddør og postkasse. VARME Varmeforsyningen er fjernvarme med energimåler til hver bolig. Der udføres gulvvarme i alle rum med individuel styring. VENTILATION Der udføres mekanisk udsugning fra køkken og bad/toilet. EL, ANTENNE, OG BREDBÅND Hver bolig forsynes med HPFI gruppetavle. Afbrydere og stik udføres som LK Fuga hardline. Der etableres stik for radio og TV i hvert rum. Der etableres stik for telefon og bredbånd i hvert rum. Der etableres strømudtag i depotrum i kælder. MÅLER Hver bolig forsynes med egen forbrugsmåler til registrering af forbrug.

21 Ruko, Holgaard greb

22 TOILET Vægge beklædes med filt og males hvide. Opklæbet spejl. Vask som Duravit, Vero. Blandingsbatteri ved håndvask som Grohe, Eurosmart Cosmopolitan. Væghængt toiletskål som Duravit Starck 3. Toiletsæde som Duravit Starck 3 med softclose. Betjeningsplade som Geberit Sigma 20, hvid/krom/hvid. Toiletrulleholder som Börma. 2 stk. kroge som Hansgrohe Logis Krog, krom. BADERUM Vægge i bruseniche udføres med keramiske fliser fra Cæsar serien More, farve LUX, mål 90 x 90 cm. Opklæbet spejl over toilet. Indbygget skab bag spejl over håndvask. Resterende vægge beklædes med filt og males hvide. Skabselement med integreret vaskemaskine og tørretumpler. Blandingsbatteri ved håndvask som Grohe, Eurosmart Cosmopolitan. Brusesystem som Grohe, Rainshower. Gulvafløb som Unidrain HighLine Custom med gulvflisen tilskåret og monteret. Vask som Duravit, Vero. Håndklædeholder under vask som Duravit Vero. Væghængt toiletskål som Duravit Starck 3. Toiletsæde som Duravit Starck 3 med softclose. Betjeningsplade som Geberit Sigma 20, hvid/krom/hvid. Toiletrulleholder som Börma. Hårde hvidevarer: Vaskemaskine fra Siemens. Tørretumbler fra Siemens. Mulighed for tilvalg af badekar. KØKKEN Front: Glat og hvidlakeret. Skuffer: Massivtræ. Bordplade som corian med integreret vask og el pop-up kontakter. Blandingsbatteri som Quooker Fusion Square børstet krom en 3i1 hane med koldt, varmt og kogende vand. Hårde hvidevarer: - fuldt integreret køl/fryseskab fra Siemens. - fuldt integreret opvaskemaskine fra Siemens. - emfang med lys indbygget i loft. - induktionskogesektion fra Siemens. - indbygget ovn fra Siemens.

23 Quooker Fusion - som er en 3i1 hane med koldt, varmt og kogende vand.

24 YH 01 YH 09 YH 02 YH 10 YH 03 YH 11 YH 04 YH 12 YH 05 YH 13 YH 06 YH 14 YH 07 YH 15 YH 08 YH 16

25 Walls udbyder 16 eksklusive gårdhavehuse på Islands Brygge.

26

27 YARD HOUSE 01 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

28

29 YARD HOUSE 02 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

30

31 YARD HOUSE 03 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

32

33 YARD HOUSE 04 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

34

35 YARD HOUSE 05 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

36

37 YARD HOUSE 06 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

38

39 YARD HOUSE 07 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

40

41 YARD HOUSE 08 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

42

43 YARD HOUSE 09 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

44

45 YARD HOUSE 10 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

46

47 YARD HOUSE 11 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

48

49 YARD HOUSE 12 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

50

51 YARD HOUSE 13 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

52

53 YARD HOUSE 14 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

54

55 YARD HOUSE 15 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

56

57 YARD HOUSE 16 etageareal 153 m² gårdareal 76 m² kælderareal 11 m²

58 PROJEKTUDVIKLER Walls Bryggen A/S Nymøllevej Lynge ARKITEKTER Holgaard arkitekter Rådhuspladsen 55, 4.tv København V KONTAKT danbolig Islands Brygge Islands Brygge 81D 2300 København S tlf Der tages forbehold for fejl og ændringer.

59

60 En bebyggelse med gårdhavehuse på Islands Brygge i København, der er udviklet af walls i samarbejde med holgaard arkitekter.

SFINXEN ISLANDS BRYGGE by walls

SFINXEN ISLANDS BRYGGE by walls SFINXEN ISLANDS BRYGGE by walls SFINXEN ISLANDS BRYGGE Forestillingen om det liv, der skal leves i denne nye bebyggelse på Islands Brygge, har været den centrale inspirationskilde i udviklingen af boligprojektet.

Læs mere

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk Lindehøjen Nye Gårdhavehuse i Nærum - kr. 3.695.000 A B Lindehøjen Sjælsø C D E F G lindehojen.dk 2,5 km fra øresund Her får du mere fritid I Nærum kan vi nu tilbyde nye og stilrene gårdhavehuse til en

Læs mere

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i øborg Tobakshaven er en lille eksklusiv gruppe af boliger, der ligger i det smukke, grønne hjørne af Tobaksbyen.

Læs mere

trinhuset Lys lys by udsigt hav

trinhuset Lys lys by udsigt hav trinhuset Lys Panoramavinduer, store altaner og højt til loftet er den kombination, som giver Strandlodden mere lys at prale af, end den gennemsnitlige bolig. lys by udsigt hav 02 et hus med udsigter Et

Læs mere

LUNDEPARKEN. 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE. Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054 tast 8 Projektsalg

LUNDEPARKEN. 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE. Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054 tast 8 Projektsalg www.minuskel.dk 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE LUNDEPARKEN Projektudvikler: Salg og information: Lokale salgsafdelinger: Nyhavn 16 1051 København K Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054

Læs mere

RADIO RÆKKERNE. -rækkehuse midt i københavn

RADIO RÆKKERNE. -rækkehuse midt i københavn RADIO RÆKKERNE -rækkehuse midt i københavn // FILOSOFIEN BAG // En nyfortolkning af Kartoffelrækkerne Radiorækkerne er en moderne fortolkning af de engelske Townhouses. Vi kender dem i forvejen fra de

Læs mere

Margretheholm - 1432 København K

Margretheholm - 1432 København K Margretheholm - 1432 København K Energirigtige byhuse til attraktive priser margretheholm.dk Management 2 MARGRETHEHOLM.DK Naturskøn beliggenhed...og alligevel tæt på byen og alle dens oplevelser S I rolige

Læs mere

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Bo smukt til få penge I sommeren 2008 vil 24 lyse og moderne BoKlok ejerlejligheder stå klar til indflytning i Sydbyen. Sydbyen er en ny bydel under

Læs mere

Familieoasen på tærskelen mellem storby, vand og natur RÆKKEHUSE. ved Islands Brygges nye havnevig. Artillerihaven. Islands Brygge

Familieoasen på tærskelen mellem storby, vand og natur RÆKKEHUSE. ved Islands Brygges nye havnevig. Artillerihaven. Islands Brygge Familieoasen på tærskelen mellem storby, vand og natur RÆKKEHUSE ved Islands Brygges nye havnevig Artillerihaven Islands Brygge Trendy storbykvarter og hot spot for børnefamilier Islands Brygge har længe

Læs mere

Islands Brygge, København. Havnevigen Strandhuse

Islands Brygge, København. Havnevigen Strandhuse Islands Brygge, København Havnevigen Strandhuse 2 Velkommen i vandkanten 3 Skønne, grønne arealer som nabo, en enestående udsigt over Københavns Havn, 7 minutter til Rådhuspladsen og vandet lige uden for

Læs mere

S Øva n g e n 16 EKSKLUSIVE EJERBOLIGER I ALSLEV. - i ny grøn udstykning mellem Varde & Esbjerg. Boll & Schmidt A/S

S Øva n g e n 16 EKSKLUSIVE EJERBOLIGER I ALSLEV. - i ny grøn udstykning mellem Varde & Esbjerg. Boll & Schmidt A/S 16 EKSKLUSIVE EJERBOLIGER I ALSLEV - i ny grøn udstykning mellem Varde & Esbjerg S Øva n g e n Arkitekttegnede boliger med udsigt til sø og natur... Boll & Schmidt A/S Alslev en spirende by mellem Esbjerg

Læs mere

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE SOMMERVEJ Gårdhavehuse HER BOR ALLE I FØRSTE RÆKKE TIL NATUREN NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ 1 2 RO TIL KROP OG SJÆL INDHOLD 10 DEN GRØNNE

Læs mere

Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn

Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn n. Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn Unikke Lejligheder på Odense Havn Nyt boligområde på Odense Havn Odenses bedste udsigt ...Læs mere på promenadebyen.dk Lejligheder med 2-5 værelser 5 minutter

Læs mere

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur indhold arkitektonisk livskvalitet Bogreol og brændeovn er tilkøb 04 livskvalitet i ry Ry er en stationsby i Østjylland med cirka

Læs mere

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Bo smukt til få penge I sommeren 2008 vil 24 lyse og moderne BoKlok ejerlejligheder stå klar til indflytning i Sydbyen. Sydbyen er en ny bydel under

Læs mere

STRAND PROMENADEN COPENHAGEN

STRAND PROMENADEN COPENHAGEN STRAND PROMENADEN COPENHAGEN WWW.STRANDPROMENADEN-KØBENHAVN.DK MATERIALEBESKRIVELSE GENNEMTÆNKT EKSKLUSIVITET Det betyder noget, hvad vi omgiver os med. Fra de store linjer til de mindste detaljer. Det

Læs mere

Nyd livet i maritime omgivelser midt i byen

Nyd livet i maritime omgivelser midt i byen Nyd livet i maritime omgivelser midt i byen 187 nyopførte lejelejligheder på Teglholmen Et levende miljø i nærkontakt med by og vand Københavnerne elsker at bo ved havnen, og kvartererne langs f.eks. Islands

Læs mere

Bolværket - etape 1 og 3

Bolværket - etape 1 og 3 Bolværket - etape 1 og 3 Ejerlejligheder på Teglholmen i København A2 B C Bolværket D E F G bolvaerket-boliger.dk Management Bro til Sluseholmen Ny daginstitution Cykelsti Ny folkeskole P-hus Bolværket

Læs mere

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk 2150 Nordhavn 02 kronløbshuset.dk Velkommen til Et nyt byggeri i harmoni med havnemiljøet Arkitekturen ideen den nye bydel Ejerlejligheder med taghave, terrasse eller altaner Lejlighedstyper fleksibel

Læs mere

Alle glaspartier udføres med 2 eller 3 lags lavenergi termoruder.

Alle glaspartier udføres med 2 eller 3 lags lavenergi termoruder. Nedenfor er specificeret de materialer, der som standard indarbejdes i lejlighederne i Trekroner Punkthuse. Der vil være mulighed for at indrette lejlighederne individuelt indenfor et tilvalgsprogram.

Læs mere

NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE. husene

NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE. husene NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE K U B E husene GODT DESIGN I FUNKTIONEL ARKITEKTUR KUBEhusene er tegnet af Adept arkitekter, som med base i København også løser opgaver internationalt. Der er lagt stor

Læs mere

Etape 2. Da Vinci Parken et liv med perspektiv. 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje

Etape 2. Da Vinci Parken et liv med perspektiv. 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Etape 2 Da Vinci Parken et liv med perspektiv 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Da Vinci Parken og den nye bydel Fuldt udbygget omfatter Da Vinci Parken

Læs mere

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Frejlev, Aalborg Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - FREJLEV, AALBORG Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne i denne

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

Kom hjem til tårnet på toppen af byen

Kom hjem til tårnet på toppen af byen Kom hjem til tårnet på toppen af byen Din nye bolig over vandet lige under skyerne ydtårnet amager strandpark amager strandpark Kom hjem til det bedste af to verdener æt på storbylivet, tæt på strand og

Læs mere

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus.

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus. Havnevigen, islands brygge Havnevigen Rækkehuse ncc bolig NCC Bolig er en del af den nordiske koncern NCC AB, som i 2010 havde en omsætning på over 49 mia. sek. og omkring 17.000 medarbejdere. Foruden

Læs mere

VÆRUMHUS 12 nyindrettede ejerlejligheder i midtbyen

VÆRUMHUS 12 nyindrettede ejerlejligheder i midtbyen VÆRUMHUS 12 nyindrettede ejerlejligheder i midtbyen Nyt spændende ejerlejlighedsprojekt i flot arkitekttegnet ejendom i midtbyen. Nemt til alle byens faciliteter, banegården, rekreative områder ved bl.a.

Læs mere

Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70.

Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70. Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70. Bebyggelsesplanen: Bebyggelsen er opdelt i zoner, med hver sin trafikale og sociale funktion: - Byen det offentlige rum, som der er adgang ad en sti

Læs mere

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30 ISLANDS BRYGGE 30 Udlejningstelefon 3910 3820 Mandag-fredag 9.00-15.00 info@islandsbrygge30.dk www.islandsbrygge30.dk 142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN INDHOLD 4 BELIGGENHED 6 MILJØ 8 BYGNINGEN 12 LEJLIGHED

Læs mere