Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015"

Transkript

1 Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Region Hovedstaden Møderum til Valby Kino Valby Kinos Venner i Københavns Kommune modtager kr. til ombygning af et uudnyttet loftsrum i foreningens hus. Loftsrummet på 98 m² vil med foldedøre kunne inddeles i tre separate møderum. Multibane i Veksø Veksø IF i Egedal Kommune modtager kr. til en multibane på 13 x 21 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Multibane i Ramløse Ramløsehallen i Gribskov Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 13 x 21 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Region Sjælland Udbygning af klubhus i Ørslev Ørslev Idrætsforening i Ringsted Kommune modtager kr. til en udbygning på 115 m² af et eksisterende klubhus. Tilbygningen vil give nye opholdsmuligheder for foreningens medlemmer og kan også bruges til forskellige former for fitnesstræning. Aktivitetsområde i Vordingborg Vordingborg Kommune modtager kr. til et aktivitetsområde på m². Området bliver placeret mellem boligbebyggelse, ældrecenter, børnehave, skole og skolefritidsordning. Klublokale til Greve Golfklub Greve Golfklub modtager kr. til omdannelse af et uudnyttet loftsrum til et klublokale på 122 m². Klublokalet vil rumme to møderum samt toilet og køkken.

2 Multibane i Holbæk Mørkøvhallen i Holbæk Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 13 x 21 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Region Nordjylland Aktivitetsplads i Koldby Koldby Hørdum IF i Thisted Kommune modtager kr. til en aktivitetsplads rundt om en multibane centralt placeret i Koldby. Aktiviteterne i det m² store område bliver leg, motorik, sandsport, fitness og balance-aktiviteter, bordspil, crossfit og parkour samt skaterområde. Der kommer også en scene til koncerter og anden optræden. Handicaptoilet til Fruelundparken i Øster Hurup Foreningen Fruelundparken i Øster Hurup i Mariagerfjord Kommune modtager kr. til etablering af et handicaptoilet i parken, der ofte bliver brugt af Ældre Sagens medlemmer, petanqueklubben, skolens elever og spejderne. Handicapadgang til Hersom Forsamlingshus Hersom Bjerregrav Borgerforening i Mariagerfjord Kommune modtager kr. til etablering af bedre tilgængelighed for handicappede og gangbesværede i Hersom Forsamlingshus. Aktivitetsplads i Saltum Foreningen Drøn på Saltum i Jammerbugt Kommune modtager kr. til etablering af en aktivitetsplads. Aktivitetsplads i Vodskov Grindsted-Uggerhalne Samråd modtager kr. til etablering af en aktivitetsplads i Vodskov i Aalborg Kommune.

3 Værested i Løgstør Havn Vesthimmerlands Kommune modtager kr. til etablering af et værested på 50 m², der kan understøtte de mange aktiviteter, der foregår på havnen i Løgstør og på de nærliggende strandområder. Værestedet bliver offentligt tilgængeligt for alle. Det får opholdsrum, toiletter, omklædning og bad. Udenfor værestedet kommer der opholdspladser og grillområde. Multibane i Terndrup Terndrup Idrætsforening i Rebild Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 21 x 40 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Region Midtjylland Samlingspunkt i Ballen Færgehavn Samsø Kommune modtager kr. til etablering af et samlingspunkt i Ballen Færgehavn. Samlingspunktet kommer til at bestå af to sidde- og opholdstrapper med direkte adgang til vandet. Trapperne kan også bruges til motionsaktiviteter. Klublokale i stationspakhus i Frederiks Alhedens Borgerforening modtager kr. til ombygning af det stationspakhus i Frederiks i Viborg Kommune. Stationspakhuset bliver ombygget til et klublokale på 68 m², hvor foreningslivet kan samles, og hvor forbipasserende turister kan samles og få et hvil og benytte toilet og køkken. Multibane i Ravnsbjerg Ravnsbjerg Idrætsforening i Viborg Kommune modtager kr. til en multibane på 21 x 29 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Multibane i Løgstrup Løgstrup Gymnastik og Idrætsforening i Viborg Kommune modtager kr. til etablering af en multibane. Banen bliver udstyret med integrerede opholdsmuligheder.

4 Aktivitetsområder i Uldum Lokalrådet for Uldum Sogn i Hedensted Kommune modtager kr. til etablering tre aktivitetsområder i Uldum. Ved skolen kommer der faciliteter til parkour- og skatermiljøet samt opholdsområde, ved idrætshallen kommer der pannabane og trampoliner og ved højskolen forskellige fitnessredskaber. Multihus i Lyne Lyne Hallen i Ringkøbing-Skjern Kommune modtager kr. til etablering af et nyt multihus på 240 m². Multihuset opføres som en tilbygning til Lyne Hallen og vil indeholde café og lokale til både kultur og idræt samt fitness og indoor bike-aktiviteter. Der etableres handicaplift mellem hallens kælderniveau og den nye tilbygning. Multibane i Ringkøbing Ringkøbing Idrætsforening i Ringkøbing-Skjern Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 13 x 21 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Overdækket aktivitetsområde i Hørning FDF Hørning i Skanderborg Kommune modtager kr. til etablering af et 35 m² stort overdækket udendørs aktivitetsområde. Udvidelse af spejderhus i Herskind KFUM-spejderne i Herskind i Skanderborg Kommune modtager kr. til udvidelse af den udendørs del af gruppens spejderhus. Spejderhusets overdækkede udendørs areal udvides med 35 m². Multibane i Sunds Sunds IF i Herning Kommune modtager kr. til etablering af en multibane. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Udvidelse af klubhus i Ebeltoft Sejlklubben Ebeltoft Vig i Syddjurs Kommune modtager kr. til udvidelse af eksisterende klubhus med 48 m² og et tårn. Tårnet vil være et vartegn for havnen og gøre det muligt at følge med i sejlsportsaktiviteterne på havet.

5 Multibane i Ebeltoft Ebeltoft Idrætsforening modtager kr. til etablering af en multibane på 15 x 30 meter og et aktivitetsområde på 12 x 15 meter. Multibanen bliver udstyret med integrerede opholdsmuligheder. Region Syddanmark Mødested i Ågård Ågård Frimenighed i Vejle Kommune modtager kr. til etablering af et nyt mødested i forlængelse af menighedens gamle præstebolig. Mødestedet bliver på 75 m² og vil også blive brugt af gymnaster fra Øster Starup, Vester Nebel Idrætsforening, Ågård Efterskole, Lokalrådet og til foredrag og undervisning. Ombygning af Kværndrup Hallen Kværndrup Hallen i Faaborg-Midtfyns Kommune modtager kr. til om- og udbygning, så der hallen får et nyt mødested, efter at biblioteket er lukket. Et mødelokale udvides til 117 m² og der etableres udgang til en terrasse, som yderligere forøger lokalets kapacitet i sommermånederne. Dertil etableres der handicaptoilet og handicaplift til første sal. Udvidelse af klubhus i Ølgod Ølgod Idræts Forening i Varde Kommune modtager kr. til udvidelse af klublokale med 32 m², handicaptoilet og bedre handicapadgang. Multibane i Brenderup Brenderup Idrætsforening i Middelfart Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 20 x 40 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Multibane i Andst Andst Ungdoms- og idrætsforening i Vejen Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 13 x 24 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder.

6 Motionstrappe i Ubberud Ubberud Idrætsforening i Odense Kommune modtager kr. til etablering af en trappebygning på 75 m². Trappen skal fungere som motionsområde, men også som opholds-, udkigs- og samlingssted for foreningens medlemmer og andre brugergrupper i området. Trappen placeres med forbindelse til Ubberud Kultur- og Bevægelseshus. Multibane i Seest Seest Boldklub i Kolding Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 20 x 40 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder. Multibane i Haarby Haarby Boldklub i Assens Kommune modtager kr. til etablering af en multibane på 20 x 40 meter. Banen udstyres med integrerede opholdsmuligheder.