t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008"

Transkript

1 peugeot 5008 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 5008

2 Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket, så det passer perfekt. Der er tænkt over helheden, og både materialer, farver og formgivning følger bilens design. Det er ganske enkelt pænere. 2 samme høje kvalitet Vores originale tilbehør holder til at blive brugt. Alle materialer klarer rengøring, hyppige af- og påmonteringer og hverdagens slitage. Alt er kvalitets testet, så det holder hele vejen. Bedre funktion Det siger sig selv: Pasformen på en fælg, der er skabt specielt til din Peugeot, er altid optimal. et trygt valg Moderne biler rummer en del avanceret teknologi, og det er ikke risikofrit at tilslutte uoriginalt elektronisk udstyr. I nogle tilfælde kan du miste dele af din garanti. Den slags bekymringer slipper du for, når du vælger originale dele og et autoriseret Peugeot-værksted. Højere brugtværdi Originalt tilbehør er et godt salgsargument på brugtbilsmarkedet. Det giver en højere kvalitetsopfattelse og skaber større tryghed hos køberen. Se endnu mere lækkert udstyr til 5008 på peugeot.dk, hvor du også finder vores aktuelle særtilbud. Energiklasse:

3

4 4peugeot BUTIKKEN Parkeringssensor for og bag Praktisk original parkeringssensor, specielt konstrueret til Peugeot. Fire sensorer er monteret i kofangeren (kan indfarves). Perfekt til svære parkeringer i byen. Fås til både for og bag. 2. Kromhåndtag Pynteliste i kromlook giver et eksklusivt udseende. 3. Sidespejlskaller Sidespejlskaller i kromlook fremhæver det sporty design. Startpakke (4, 5, 6 og 7) Til 5008 kan du vælge en startpakke, som indeholder alle de produkter, som beskytter din Peugeot imod slitage: Originale stænklapper, super praktisk bagagerumsbakke, panelbeskyttelse og måttesæt af nålefilt.

5 Stænklapper for og bag Originale stænklapper specielt tilpasset Peugeot 5008, beskytter bilens lak mod snavs og sten. Fås til både for- og baghjul og kan lakeres i bilens farve. 5. Panelbeskyttelse Beskytter et af de mest udsatte steder i bilen mod slid og ridser. Fås i rustfrit stål eller karbonlook. 6. Måttesæt Måttesæt af nålefilt, der ligger perfekt i din Peugeot Bagagerumsbakke Bagagerumsbakken er super praktisk og nem at gøre ren. Beskytter dit bagagerum mod snavs og slid. Du kan opgradere Startpakken til velour- eller gummimåtter for en lille merpris. I så fald vil måttesæt af filt udgå af pakken.

6 9 8 6peugeot BUTIKKEN Bagagerumsmåtte Skræddersyet bagagerumsmåtte, som er frem - stillet af velour på oversiden og gummi på undersiden. Det er ideelt, når du skal transportere ting og sager i den mere skrøbelige afdeling. 9. stopklodser til bagagerum Som ekstra tilbehør til bagagerumsmåtten kan du få stopklodser, der holder bagagen fast under hårde opbremsninger og i sving. 10. Bagagerumsbakke Bagagerumsbakken er super praktisk og nem at gøre ren. Beskytter dit bagagerum mod snavs og slid. 11. Bagagerumsnet Nettet monteres i bunden af bagagerummet og bruges typisk til at holde fast på løse genstande, som indkøbsposer og lignende. 12. solgardiner til sideog bagruder Originale, modeltilpassede solgardiner til mon tering i side- og bag ruder holder solens stråler ude. 13. TERMO-/KØLEBOKS Termoboks med 15- eller 21-liters rummelighed. Kan både køle og varme. Placeres i ba gage rummet. 21-liters boksen kan også spændes fast med ISOFIX-beslag i sæderne. Tilsluttes via cigartænderstik eller 230 V. (Her er det 15-liters boksen, der er illustreret). 14. Netadskillelse Stofnet, som adskiller lastrum og kabine. Kan monteres efter behov. 15. Hundegitter Modeltilpasset hundegitter, som opdeler kabinen.

7 Måttesæt Vælg altid de originale måttesæt, som ligger perfekt i din Peugeot Der er fire forskellige modeller at vælge imellem: 16. Nålefilt grå Stofmåtterne giver et silkeagtigt indtryk, tager hensyn til bilens specielle egenskaber og følger gulvets konturer perfekt. De sikrer den bedst tænkelige beskyttelse, samtidig med at den originale måtte beholder sit præg. 17. Formstøbte Skræddersyede 3D-måtter, der er tilpasset gulvets facon for at give en komplet beskyttelse. 18. velour sort Skræddersyede velourmåtter, der er tilpasset bilens egenskaber. Flot finish i origi nalt design. 19. Gummi Gummimåtterne tåler hård brug under ekstreme klimaforhold. De kan anvendes intensivt og kan nemt rengøres med en svamp, støvsuger eller spules med vand.

8 peugeot BUTIKKEN Subwoofer Få ekstra baslyd i kabinen med denne subwoofer, som tilsluttes den originale cd-afspiller eller radio. 21. bluetooth Håndfri telefoni Tal i telefon med begge hænder på rattet. Med et håndfrit telefonisæt overføres te lefonsamtalen via Bluetooth til bilens højt talere og mikrofon, så du får en sikker kørsel. 22. Garmin nüvi 1390T Navigation med markedets mest brugervenlige menu: Tryk på skærmen, indtast adressen og bliv ledt til din destination uden omveje. Stemmestyringen fortæller i god tid, hvornår du skal dreje og vejnavn. Kort til hele Europa er præinstalleret sammen med millioner af interessepunkter til nærmeste tank, restaurant, hotel, hæveautomat eller forlystelse. 23. USB-boks Giver dig mulighed for at koble din MP3 eller ipod til bilens radiosystem (RD4) og betjene den centralt eller via fjernbetjeningen i rattet. Lyden er i top som fra den originale radio og samtidig kører du sikkert uden at fjerne øjnene fra vejen. USB-bok sen installeres diskret i handskerummet. 24. Wi-Fi On Board Via denne Wi-Fi-boks* kan du tilslutte en bærbar pc, en PDA eller andre bærbare konsoller og få adgang til internettet, sende mails osv. men selvfølgelig kun, når bilen holder stille. *Sælges uden abonnement. Kræver anvendelse af SIM-kort til 3G/3G+ nøgle, der kan erhverves hos en udbyder efter eget valg. 25. TAGBØJLER Originale tagbøjler til montering af tagboks, skiholder eller cykelholder.

9 TAGBOKS Kvalitetsboksen er godkendt af den verdensanerkendte tyske organisation TÜV Rheinland. Tåler slag og dårligt vejr. Effektiv tyverisik ring i form af integreret låsning med central flerpunktslås. Dens aerodynamiske udformning begrænser brændstofforbruget. Vælg mellem fem forskellige størrelser fra 280 liter til 430 liter. 27. Skiholder fra thule til tagbøjler Låsbart skiholdersæt med plads til 4-6 par ski eller en kombination af ski og snowboards. CykelholderE til ANhængertræk Modeller, der passer til alle cykler og hjulstørrelser. Hurtig montering, stabil og sikker i brug. 28. Cykelholder Thule EuroClassic Eksklusiv, med vippefunktion og bekvem adgang til bagagerum. Kan bære op til tre cykler. 29. Cykelholder Thule xpress og hangon Thule Xpress er en hurtig, slank og nem cykelholder med remme og reflekser til to cykler. Thule HangOn er en brugervenlig holder med stabil kobling. Findes i to versioner, til tre eller fire cykler. 30. Cykelholder til tagbøjler Thule cykelholdere på tagbøjler fastholder cyklerne sikkert under transporten. De fås i stål eller aluminium. 31. Anhængertræk Originalt anhængertræk og ledningsnet giver større fleksibilitet og rummelighed på turen. Vælg et aftageligt anhængertræk så har du mulighed for at fjerne krogen, når den ikke er i brug.

10 17" alufælg Abellia peugeot BUTIKKEN 10 16" alufælg Eris 18" alufælg Cereus Originale Alufælge De originale Peugeot-alufælge giver din bil et sporty og eksklusivt design. Pasformen er optimal, for de er udviklet og designet specielt til din Peugeot Lad din forhandler beregne et tilbud på alufælge med dæk til netop din Peugeot. OMBYTTERHJUL Vælger du alufælge til din Peugeot 5008, kan vi montere dem med bilens sommerdæk. Standard fælgene kan vi i stedet forsyne med vinterdæk. Således får du både et sæt alufælge med sommerdæk og et sæt praktiske stålfælge med vinterdæk. KOMPLETHJUL Når du køber en Peugeot 5008, kan du samtidig bestille komplette vinterhjul, så er du forberedt, når vinteren kommer. Vinterhjul kan leveres med alufælge eller stålfælge.

11 17" alufælg Quark 11 18" alufælg Magnetik Dækservice og hjulbytte hos Peugeot De fleste af os vælger at skifte mellem vinter- og sommerdæk. Det er langt det sikreste og langt bedre for dækkene. Med den rigtige dæktype får du desuden bedre vejgreb og bedre brændstoføkonomi. Lader du dit Peugeot-værksted skifte dine hjul, slipper du for en masse besvær. Du får hurtig og fleksibel betjening uanset om du skal have monteret nye dæk og fælge eller det er tid til sæsonens hjulbytte. Mod et mindre beløb kan vi også opbevare dine overskydende hjul. På dit autoriserede værksted kan fagfolkene rådgive dig, så du får de helt rigtige dæk og fælge til din bil, og du er sikker på, at de er monteret korrekt.

12 peugeot service 12 service VELKOMMEN TIL DIT PEUGEOT-VÆRKSTED Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret Peugeot-værksted. Først og fremmest er vi eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop din bil. De modtager løbende uddannelse og informationer fra Peugeotfabrikken, så de altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi.

13 ORIGINALE PEUGEOT-RESERVEDELE Originale reservedele og fabriksgodkendte materialer er en selvfølge på et Peugeot-værksted. For dig betyder det bedre kvalitet, større sikkerhed og mulighed for en højere gensalgspris på din bil. Vores mekanikere arbejder med Peugeots specialværktøj, der bliver kontrolleret af Teknologisk Institut. Efterhånden som bilerne bliver mere avancerede, er specialværktøj påkrævet. STØRRE TRYGHED Har du en skade, opretholder du din garanti mod indefrakommende rustgennemtæring, når du får udført reparationen på et autoriseret Peugeotværksted. Vi giver dig et underskrevet kvalitetscertifikat, der garanterer, at bilen er lige så god og sikker som før skaden. Du kan også føle dig tryg ved visheden om, at såvel den passive som aktive sikkerhed i bilen har samme høje niveau som før. PEUGEOT SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE Med en Peugeot Service- og reparationsaftale behøver du ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Mod et fast månedligt beløb er din Peugeot dækket for serviceeftersyn og reparationer i den aftalte periode (km/år). Du behøver således ikke at tænke på, hvad det kommer til at koste at få bilen på værksted. 13 Gå ind på peugeot.dk og læs mere om Peugeot Service- og reparations aftale. Du kan selv beregne et estimat af prisen på serviceaftalen på peugeot.dk/beregning.

14 peugeot TRYGHED 14 FRI LejEBIL, MENS DU VENTER * Når du får bilens skader repareret på et autoriseret Peugeot-værksted, stiller vi en lejebil til rådighed for dig i perioden, hvor vi reparerer kaskoskaden. Så kan din hverdag hænge sammen, indtil du får din egen bil tilbage. * Betingelser og vilkår oplyses af dit Peugeot-værksted. Skader uden hovedpine GØR LIVET LIDT LETTERE Det er så ærgerligt at få en skade og tit følger der en del besvær oveni. Specielt når skaden ikke kan klares på en dag, og du må undvære din Peugeot. Men er uheldet ude, kan vi gøre livet lidt lettere for dig. STIL KRAV TIL DIT FORSIKRINGSSELSKAB Kræv af dit forsikringsselskab, at din bil bliver repareret på et autoriseret Peugeot-værksted. Det er din bedste sikring for, at både passiv og aktiv sikkerhed i bilen føres tilbage til det oprindelige niveau, og at alt er udført korrekt. Din Peugeot kan i sidste ende tabe i værdi, og du kan miste din garanti mod indefrakommende rustgennemtæring. Du skal ikke foretage dig andet end at få bragt din Peugeot til et autoriseret Peugeot-værksted og anmelde skaden hos dit forsikringsselskab. Vi klarer efterfølgende kontakt til dit forsikringsselskab, taksator og naturligvis reparationerne. Des uden klarer vores veluddannede folk oftest de mindre skader og buler på en enkelt dag så skal du ikke undvære din bil alt for længe.

15 peugeot TRYGHED hurtig hjælp til til alle peugeot-kunder Ring Ring altid altid på: på: Nummeret finder du du også også i dit i dit Peugeot Garanti- og og eftersynshæfte. 15 PEUGEOT ASSISTANCE FØRSTEHJÆLP TIL DIN PEUGEOT De første to år af sit liv er din Peugeot automatisk omfattet af Peugeot Assistance. Det er en ganske gratis service, som du kan benytte dig af 24 timer i døgnet, hvis du oplever driftsstop, breakdown eller tilfælde, som gør almindelig brug eller kørsel umulig. Det er vores samarbejdspartner Dansk Autohjælp, som kommer til stedet og forsøger at afhjælpe driftsstoppet. Lykkes det ikke, bliver bilen transporteret til det nærmeste Peugeot-værksted.

16 peugeot TRYGHED Motorgarantien dækker reparation af: Motordele Motorblok Topstykke Knastaksel inkl. VTC-hjul Takthjulskæde Ventiler og ventilløftere Vippemekanisme Stempler/stempelringe Tandrem inkl. medløberhjul /bolt Foringer Plejlstænger Krumtap og lejer Oliepumpe Gearkassedele Synkromesher inkl. ringe og skiftemuffer Skiftegafler Gearhjul Aksel for gearhjul Indvendige lejer Kron-/spidshjul Sol-/planethjul Sidedifferentialelejer 1 motorgaranti KM s EKSTRA TRYGHED Som Peugeot-ejer har du en unik og gratis Motorgaranti, som træder i kraft efter nybilsgarantiens udløb. Denne ekstra garanti sikrer motoren og vitale gearkassedele i op til km ved nedbrud og havari. Alle Peugeot-modeller, der er indregistreret fra 1. januar 2010, er omfattet af motorgarantien. For at opretholde motorgarantien skal du opfylde to ting: 1. Du skal følge Peugeots retningslinjer for rettidig overholdelse af serviceeftersyn hos et autoriseret Peugeot-værksted i Danmark, og 2. Din bil skal have foretaget tandremsskift minimum hvert femte år på et autoriseret Peugeot-værksted i Danmark. Dækning Personbiler: km/ingen tidsbegrænsning. Varebiler: km/5 år. Er din Peugeot indregistreret første gang til og med , gælder lidt andre regler. Betingelser og vilkår for Peugeot Motorgaranti finder du på peugeot.dk. Få motorgarantien tilbage Har din Peugeot ikke fulgt de autoriserede serviceeftersyn, kan du stadig opnå Motorgarantien. Dette kræver, at mindst de to sidste rettidige serviceeftersyn samt dokumenteret tandremsskift er foretaget på et autoriseret Peugeot-værksted i Danmark.

17 Tyverialarm Tyverialarm med original fjernbetjening, udven dig beskyttelse og kabineovervågning. Praktisk, idet bilens nøgle bruges til åbning af dørene og til at styre alarmen. Sikkerhedspakke 33. Sikkerhedsvest, ADVARSELStrekant, førstehjælpstaske Sikkerhedsvesten gør dig synlig på mindst 160 meters afstand. Advarselstrekanten er sammenklappelig, og etui medfølger. Skulle uheldet være ude, er førstehjælpstasken god at have ved hånden. 34. Snesokker Snesokkerne sikrer køreegenskaberne i sneen. Er nemme og enkle at af- og påmontere. Er statter dog ikke snekæder i ekstreme situa tioner. 35. Snekæder Husk snekæderne, så er du sikker på at komme frem overalt. peugeot BUTIKKEN

18 53dt5008 Brændstofforbrug ved blandet kørsel (EU-norm) er fra 13 til 19,6 km/l. CO 2 -emissionen er fra 134 til 179 g/km. Da der er tale om internationale billeder, kan der være variationer i forhold til de leverede varer. Der tages forbehold, hvis bilen ikke er forberedt til mon tering af udstyret. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Juli

PEUGEOT 308 TILBEHØR

PEUGEOT 308 TILBEHØR PEUGEOT 308 TILBEHØR ALUMINIUMS Vælg imellem et bredt udvalg af originale alufælge. Du kan forstærke bilens sporty udseende, og styrke bilens dynamiske karakter efter dit eget valg. FÆLGE * 1. SAPHIR SORT

Læs mere

Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Med hjertet i Midt- & Vestjylland Med hjertet i Midt- & Vestjylland Få en forsikring, der er lige så god som din Toyota Ved køb af en Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FH OG VOLVO FH16 Du kan tage dette personligt. 3 10 Fokus på detaljerne 11 20 Udendørs Førerhus Lys Hjul Chassis 21 30 Interiør Komfort Opbevaring

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere

Før køb af akseltrykmåler!

Før køb af akseltrykmåler! Før køb af akseltrykmåler! Flere og flere vognmænd får monteret akseltrykmålere eller mobile vejesystemer i deres biler. I denne folder kan du læse lidt om hvad disse apparater kan, og hvordan de virker.

Læs mere

Sikkerhed og velfærd har høj prioritet

Sikkerhed og velfærd har høj prioritet Lørdag den 2. marts 2013 7 TEMA 12 sider med nyheder og baggrund indenfor elektronik og kommunikation i fiskerierhvervet Sikkerhed og velfærd har høj prioritet AKTUELT Fiskere investerer gerne i elektronik,

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Få en god start med Privatsikring

Få en god start med Privatsikring Få en god start med Privatsikring Velkommen til Privatsikring Vi er glade for at byde dig velkommen til Privatsikring og håber at, du finder dig til rette i rollen som forsikringsrådgiver. Med Privatsikring

Læs mere

Skat giver rabat på tilkørte biler

Skat giver rabat på tilkørte biler ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE November 2008 ALT OM FIRMABILEN Skat giver rabat på tilkørte biler Selv om firmaet stiller bil til rådighed, skal man vare sig for at vælge

Læs mere

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb Klik for at gå til emne Før du køber brugt bil Gule eller hvide plader Tjekliste Nysynet eller ej? Godt dækket ind Forsikring Finansiering Før du køber brugt bil Det vrimler med brugte biler på nettet.

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Hvad enten du får et lille stenslag, eller du får en større skade på din bil, kan vi hjælpe dig med at komme videre Fordelsværksteder Privatsikring har indgået

Læs mere

Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 04 - April 2010-7. årgang 12 travle måneder siden sidste generalforsamling - status over arbejdet i Dansk Taxi Råd side 4 Årets fokusområder hed miljø, brancheanalyse

Læs mere

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE ALT OM FIRMABILEN April 2007 Stadig flere firmabiler Flere og flere af de personbiler, der sælges i Danmark, bliver solgt som firmabil,

Læs mere

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv.

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv. Net-tjek Introduktion Net-tjek er en guide, som henvender sig til dig, der vil oprette din egen web-butik med salg af varer og tjenesteydelser, og til dig, der allerede har en web-butik, men vil tjekke,

Læs mere

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser.

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. Energien er jeres Vi har udviklet os gennem de sidste 100 år fra at være et kulselskab, til et benzin- og olieselskab

Læs mere

NBE PILLEFYR. NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.80

NBE PILLEFYR. NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.80 NBE PILLEFYR NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.80 INDHOLDS FORTEGNELSE: Side 2-4 Fyrrums indretning, kondensering af røg gas. Side 5-7: Monterings vejledning. Side 8: Justering efter vægt.

Læs mere

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning 9209908 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer herved, at udstyret HF-22 overholder de væsentligste krav og øvrige relevante

Læs mere

Eksempel: Hjemme PC-pakke brochure

Eksempel: Hjemme PC-pakke brochure Eksempel: Hjemme PC-pakke brochure Kære medarbejder Den teknologiske udvikling går meget stærkt, det ved alle. Det ændrer de fremtidige kommunikations former for alle og for dig som medarbejder i kommunen.

Læs mere

Bilforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Bilforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Bilforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til

Læs mere

Vejlederen. 25 års digitalisering for kommunerne

Vejlederen. 25 års digitalisering for kommunerne 25. årgang, nr. 1 Danmark Maj 2012 Nyt fra Grontmij Vejlederen Foto: Grontmij Carl Bro 25 års digitalisering for kommunerne Netop i disse dage er det 25 år siden, at Hillerød Kommune som den første i Danmark

Læs mere

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16 børn i bilen 2009 indhold indhold Side 3 Myter og fakta Side 4 Det siger loven Side 5 Børn og airbags Side 6 0-13 måneder vægt indtil 13 kg. Side 8 9 måneder - 4 år vægt fra 9-18 kg. Side 9 Over fire år

Læs mere

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke FORÅR 2013 Red nakken Støt hovedet Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: Tænk dig om 10 MINUTTER med GF Forsikring 142 millioner på vej til

Læs mere

Lely splendimo Skivehøstere

Lely splendimo Skivehøstere Lely splendimo Skivehøstere www.lely.com innovators in agriculture Få muligheden for at skårlægge på det bedst egnede tidspunkt Forurener mindst muligt Den intelligente konstruktion følger jordbunden perfekt.

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere