KIRKEBLADET. Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling søndag den 12. marts kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKEBLADET. Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling søndag den 12. marts kl"

Transkript

1 KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling søndag den 12. marts kl Der er også en rute og indsamlingsbøsse til dig og din familie... Tilmeld dig på eller til kirkeog kulturmedarbejder/indsamlingsleder Rikke Winkler, eller Hvad skal du søndag den 12. marts? Gør en verden til forskel og bliv indsamler for mennesker i nød - blivindsamler.dk MARTS-APRIL-MAJ NR ÅRG.

2 For børn " KLIP UD! Spaghettigudstjeneste Støvring Kirke kl Onsdag den 22. marts Onsdag den 19. april Onsdag den 31. maj Velkommen i kirken til gudstjeneste i børnehøjde. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognegården. Spaghettigudstjeneste er gratis og kræver ingen tilmelding. Babysalmesang - nyt hold begynder Mandag den 27. marts kl i Støvring Kirke. Tilmelding til Rikke Winkler / smh.stoevring@gmail.com Kor for klasse Sognegården tirsdage kl Spirekor for klasse Spirekoret synger børnesange, salmer, rapper og danser. Korleder: Kirke- og kulturmedarbejder Rikke Winkler / smh.stoevring@gmail.com Børnekor for klasse I børnekoret vægter vi at udvikle sunde sangstemmer, synge flerstemmigt og have et godt fællesskab. Korleder: Organist Maren Tang /maren@tang.dk Hvordan kan man bevare sin tro, når alt går imod én? Sognegården, torsdag d. 23. marts kl i sognegården. Foredrag ved Tina Campbell, som fortæller ud fra egne erfaringer. Hvordan påvirkes et lille barn i en hverdag med vold og druk? Hvordan finder man troen på en højere mening, på sig selv, på at alt bliver godt...? Det handler om tro, styrke, sociale forhold, alvorlig sygdom og ikke mindst en uvirkelig styrke. - Kaffe og brød: 30,-. Det sker i kirkerne Koncert med Sct. Peders koncertkor Koncert med Jan Lund Støvring Kirke, søndag d. 30. april kl Kom til smuk og stemningsfuld koncert med tenoren Jan Lund, og kirkens egen organist Maren Tang. Mere information om Jan Lund kan ses på Fri entré. Forårskoncert ved børnekorene Støvring Kirke, tirsdag d. 2. maj kl Kirkernes børnekor holder forårskoncert, som afslutning på en sæson med masser af herlig sangglæde. Kom og bliv glad helt ind i hjertet, når børnenes stemmer får lov at folde sig ud i kirkerummet. Støvring Kirke, torsdag d. 9. marts kl Sct. Peders Koncertkor med Brian Stenger Poulsen i spidsen, er et ambitiøst amatørkor, der tager kampen op med de sværeste værker inden for den klassiske musik, med en stor forkærlighed for nyere, nordisk kormusik. Koret afholder mange koncerter, tager på udenlandsrejser og har vundet priser i korkonkurrencer i udlandet. De har senest været på turné i 2016 i Finland. - Fri entré.

3 PRÆSTEN SKRIVER Når det stormer omkring os Somme tider oplever vi, at det stormer omkring os. Det kan være i form af en orkan, der vælter træer i haver og skove, men det kan også være en storm i overført betydning, der rammer os i vores liv og slår os ud af kurs. Måske i form af sygdom eller ulykke i den nærmeste familie. Eller måske i form af et familieliv, der går i stykker, eller en økonomi, der kuldsejler. Der er så mange slags storme til her i livet. I Det nye Testamente kan vi læse om, at Jesu disciple en nat var ude at sejle uden Jesus på Genezaret Sø, og så blev der et stærkt stormvejr. Bølgerne var høje, og det var slet ikke ufarligt, selv for erfarne fiskere. Jesus kom til disciplene den nat, da det stormede. Det vil han også gøre til os mennesker i dag - og han kan gøre det, fordi han er opstået fra de døde. Jesus gik på vandet hen til dem midt i stormen og modvinden, og det må vi lade betyde, at når modgangen er stor, er han stærkere end situationen, uanset hvordan den er. Da Jesus kom til disciplene, ville Peter ud til Jesus og selv prøve at gå på vandet. Jesus havde kontrol over situationen og reddede Peter fra at drukne, og da Jesus ville det, holdt det op med at storme og blæse. Det havde Jesus magt til, fordi han var og er Guds søn. Af sognepræst Herluf Christensen Et sted i Schweiz tog jeg engang sammen med min familie en svævebane op til toppen af et bjerg. Der, på bjerget, noget længere ude end vi blev anbefalet at gå, lå der en lille kirke eller kapel. Vi undrede os over, hvorfor det var bygget der. Ganske få meter fra kirken gik bjergsiden lodret dybt ned. Hvorfor havde nogen fundet på at bygge en kirke der? Jeg ved det ikke. Men bagefter kom jeg til at tænke på det som et billede på, at selv helt derude, hvor livet er virkelig livsfarligt og hvor det stormer og hvor vi kan føle os meget alene, der er Gud også. Og Jesus Kristus er der med sin frelse og velsignelse. Også helt derude er der et Guds hus, som vi må gå ind i og finde fred og trøst og lys og tilgivelse og vejledning i. Det gælder også i vores mere jordnære daglige liv, hvor der er helt andre farer og bekymringer end de lodrette bjergsider, der møder os. Også her har vi et Guds hus, hvor vi må søge ly under Guds vingers skygge og lade Jesu lys lyse op for os og søge Guds tilgivelse, rakt til os fra Jesus, da han hang på korset. Jesus sagde det selv på denne måde: Jeg er verdens lys. Den, der følger mig, skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys. Det gælder også i de storme, vi møder i vores liv! Jeg er verdens lys. Den, der følger mig, skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys

4 Bekendtgørelser Gudstjeneste for hørehæmmede Støvring Kirke, søndag den 12. marts kl Ved Søren Skov Johansen og Herluf Christensen. Gudstjenesten afvikles med særligt hensyn til de medborgere, der har vanskeligt ved at få noget ud af en almindelig gudstjeneste. Gudstjenesten henvender sig naturligvis også til menigheden uden høretab. Efter gudstjenesten er der kirkefrokost à 35 kr. i sognegården, hvor Søren Skov Johansen holder oplæg om emnet: Lidt hørehæmmet er man vel altid. Der er forskel på, hvor godt, man hører - alt efter, i hvilken sammenhæng, man er. Men hvor meget skal der til, for at man er hørehæmmet? Tilmelding til frokosten senest mandag den 6. marts til Helmuth Jørgensen, Suppespisning Velkommen til suppespisning den 6. marts og den 3. april. Her har du mulighed for at nyde en god suppe i et godt og varmt fællesskab, synge et par sange og slutte med en kop kaffe. Arrangementet koster 40,- og tilmelding skal ske senest onsdagen før til kontaktperson Lilly Hesseldahl på Studiekredse Studiekredsene i Støvring er et frivilligt arbejde for folkekirken Nye deltagere er altid velkomne. Alle møder er i Sognegården. Onsdag den 29. marts kl Lone og Ove indleder. Onsdag den 26. april kl Sigrid og Poul indleder. Onsdag den 31. maj kl Hanne og Kaj indleder. Vi gennemgår evangelieteksten til den kommende søndag. Hent eventuelt inspiration til aftnerne på Kontaktperson: Bjarne Nielsen, telefon / Kor Voksenkoret er i gang og har korprøver onsdage kl Se datoer på kirkens hjemmeside. Koret synger gospel, klassisk, danske sange og salmer. Har du lyst til at synge, så kom forbi. Strikkeglæde - vil du være med? Velkommen Mettemarrie Sommer er fra 1. januar ny på kirkekontoret. Gennem længere tid har man her påtaget sig både regnskabsmæssige og kordegne-opgaver for andre sogne i provstiet, og har derfor behov for ekstra arbejdskraft. På kirkekontoret møder man således nu: Mettemarrie Sommer, Hanne Bach Pedersen og Anders Pedersen. Vi byder Mettemarrie velkommen i kollegaskabet. Det er første mandag i måneden. Det oser af hygge og samvær i sognegården. Strikkepindene er fundet frem og arbejder lige så lystigt som snakken. Fælles for deltagerne er, at de er kvinder, elsker at strikke og være sammen om det, og så er det dejligt at kunne hjælpe andre. Strikkeresultaterne sendes enten videre eller indbringer et beløb i salgsboden i sognegården - alt sammen bruges til nødhjælp i Østeuropa. Der er både nye og gamle i gruppen. Hanne, som er leder af Nødhjælpsstrik, har f.eks. været med i mere end 30 år. Hanne efterlyser interesserede strikkelystne kvinder, for der er altid brug for og plads til nye deltagere i gruppen, som har lyst til samvær og strikning og på samme tid at hjælpe andre i nød. Nødhjælpsstrik mødes første mandag i måneden kl i Sognegården.

5 Aktivitetskalender TID: AKTIVITET STED ARRANGØR MARTS Onsdag den 1. kl Bibelkursus Frejlev missionshus IM Torsdag den 2. kl Bibelkursus Frejlev missionshus IM Mandag den 6. kl Nødhjælpsstrik Sognegården Mandag den 6. kl Suppespisning - husk tilmelding Sognegården Ældresagen og menighedsråd Onsdag den 8. kl Forårsfest - taler Svend Schultz Hansen Sognegården IM Torsdag den 9. kl Koncert ved Sct. Peders koncertkor Støvring Kirke Menighedsråd Søndag den 12. kl Indsamling for Folkekirkens Nødhjælp Sognegården Torsdag den 23. kl Foredrag ved Tina Campbell Sognegården Menighedsråd APRIL Mandag den 3. kl Nødhjælpsstrik Sognegården Mandag den 3. kl Suppespisning - husk tilmelding Sognegården Ældresagen og menighedsråd Onsdag den 6. kl Kreds-Forårsmøde Nibe missionshus IM Søndag den 30. kl Koncert ved Jan Lund og Maren Tang Støvring Kirke Menighedsråd MAJ Mandag den 1. kl Nødhjælpsstrik Sognegården Tirsdag den 2. kl Forårskoncert med børnekorene Støvring Kirke Onsdag den 10. kl Møde - taler Caris Johansen Sognegården IM Onsdag den 17. kl Kredsmøde Sognegården IM Onsdag den 24. kl Seniordag Frejlev Missionshus IM Støvring-Sørup-Gravlev pastorat - Hvor henvender man sig? Kirkekontor: Sognegården, Kirkevej 6, 9530 Støvring / anp@km.dk Kontortid: Mandag til fredag kl Torsdag kl Lørdag lukket. Sognepræst: KBF: Laila Olesen / lklo@km.dk Sognepræst: Caris Elkjær Trads Johansen / cetj@km.dk Sognepræst: Herluf Steen Christensen og / hsc@km.dk Fridag fredag. Benyt kirkebilen - når du skal i kirke, til sogne møder eller til studiekredse i Sognegården. Til gudstjenester kan bilen bestilles dagen før - inden kl Til sognemøder kan bilen bestilles samme formiddag, som mødet afholdes. - Ring til Olesens Busser / Sørup Taxi, tlf Organist: Else-Marie Christiansen / organist.i.stovring@gmail.com Organist: Maren Sturis Tang / maren@tang.dk Kirkesanger: Eva Alma Bech-Friis. Kirke- og kulturmedarb.: Rikke Winkler, / smh.stoevring@gmail.com Sognegårdens køkken: Vært: Mona Lund / sognegaarden.stoevring@gmail.com Graver ved Støvring Kirke: Tage Jespersen, Fridag: Mandag Graver ved Gravlev Kirke: Finn Andreasen, Fridag: Onsdag Graver ved Sørup Kirke: Lars Gindeberg, Fridag: Mandag. Træffes bedst: Tirsdag-fredag kl Menighedsrådsformænd: Støvring Kirke: Carl Johan Mohrsen, Gravlev Kirke: Jytte Abildgaard, Sørup Kirke: Grethe Lundgren Bach, Kirkeligt arbejde Kirkens Korshærs Genbrugsbutik Jernbanegade 10, Støvring, tlf Åbent mandag - fredag kl Lørdag kl Indre Mission Kontaktperson: Ruth Jørgensen, tlf , ruthemj@hotmail.com (Aktiviteter, se kalenderen.) Støvring Y s Mens Club Kontaktperson: Henning Langdahl, tlf ahlangdahl@gmail.com Akut telefontjeneste Tlf Åben alle dage kl FDF Støvring Kredsleder: Grethe Andreasen, tlf , grethe@fdf.dk

6 SPECIELLE GUDSTJENESTER GUDSTJENESTER DÅBSGUDSTJENESTE I STØVRING KIRKE Lørdag d. 1. april kl HSC Lørdag d. 20. maj kl HSC PLEJEHJEMSGUDSTJENESTE Mastruplund, tirsdage kl marts - LO 25. april - LO 30. maj - LO SPAGHETTIGUDSTJENESTE Støvring Kirke, onsdage kl marts - CETJ 19. april - CETJ 31. maj - CETJ KIRKEBLADET Ansvarshavende: Rikke Winkler, tlf Næste nummer udkommer: 31. maj deadline 1. maj 2017 Menighedsrådsmøder: Gravlev Menighedsråd 8. marts og 9. maj kl i Sognegården Sørup Menighedsråd 8. maj kl i Graverhuset i Sørup Støvring Menighedsråd 21. marts og 4. maj kl i Sognegården Fællesråd 21. marts og 4. maj kl i Sognegården Støvring Kirke Gravlev Kirke Sørup Kirke 5. marts 1. s. i fasten CETJ LO 12. marts 2. s. i fasten HSC HCS For hørehæmmede 19. marts 3. s. i fasten LO LO 26. marts Midfastesøndag CETJ Fællesgudstjeneste 2. april Mariæ bebudelsesdag CETJ CETJ CETJ u/dåb 9. april Palmesøndag LO 13. april Skærtorsdag CETJ Fællesgudstjeneste 14. april Langfredag LO LO Liturgisk Liturgisk 16. april Påskedag LO CETJ CETJ 17. april 2. påskedag CETJ Fællesgudstjeneste 23. april 1. s. e. påske LO 30. april 2. s. e. påske LO LO 6. maj Lørdag LO CETJ 7. maj 3. s. e. påske CETJ 12. maj St. Bededag HSC CETJ HSC LO 13. maj Lørdag CETJ 14. maj 4. s. e. påske LO 21. maj 5. s. e. påske CETJ CETJ u/dåb 25. maj Kristi Himmelfart LO 28. maj 6. s. e. påske Fællesgudstjeneste for hele provstiet i Rebild Bakker Nærmere info i dagspressen 4. juni Pinsedag CETJ LO 5. juni 2. Pinsedag LO Friluftsgudstjeneste LO: Laila Olesen CETJ: Caris Johansen HSC: Herluf Steen Christensen Kl bag Støvring Kirkes orgel Den 26. marts og 9. april. Få stemmen varmet op og få gennemgået søndagens salmer. Støvring Bogtryk/Offset ApS

KIRKEBLADET. Landsindsamling for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 11. marts kl

KIRKEBLADET. Landsindsamling for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 11. marts kl KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Landsindsamling for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 11. marts kl. 10.00-13.00 En oplagt mulighed for at gøre noget sammen med hele familien og samtidig hjælpe andre.

Læs mere

KIRKEBLADET. Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret GRAVLEV STØVRING SØRUP MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG.

KIRKEBLADET. Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret GRAVLEV STØVRING SØRUP MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG. KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Læs bl.a. om: Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret WWW.BUDERUP-GRAVLEV.DK MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG. For børn " KLIP

Læs mere

KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP. Ensomhed rammer ikke kun ældre mennesker. Læs mere i gymnasiepræstens artikel.

KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP. Ensomhed rammer ikke kun ældre mennesker. Læs mere i gymnasiepræstens artikel. KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Ensomhed rammer ikke kun ældre mennesker. Læs mere i gymnasiepræstens artikel. WWW.BUDERUP-GRAVLEV.DK JUNI-JULI-AUGUST 2015 - NR. 3-48. ÅRG. For børn " KLIP UD! Babysalmesang

Læs mere

KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP DECEMBER 2017-JANUAR-FEBRUAR NR ÅRG. Læs bl.a. om julens arrangementer og frivillighed

KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP DECEMBER 2017-JANUAR-FEBRUAR NR ÅRG. Læs bl.a. om julens arrangementer og frivillighed KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Læs bl.a. om julens arrangementer og frivillighed WWW.STØVRING-SØRUP-GRAVLEV.DK DECEMBER 2017-JANUAR-FEBRUAR 2018 - NR. 1-51. ÅRG. For børn " KLIP UD! Sørup Kirke Det

Læs mere

KIRKEBLADET SEPTEMBER-OKTOBER-NOVEMBER NR ÅRG. Foto: Bodil Tejg

KIRKEBLADET SEPTEMBER-OKTOBER-NOVEMBER NR ÅRG.   Foto: Bodil Tejg KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Foto: Bodil Tejg WWW.STØVRING-SØRUP-GRAVLEV.DK SEPTEMBER-OKTOBER-NOVEMBER 2018 - NR. 4-51. ÅRG. " KLIP UD! Det sker i kirkerne For børn Spirekor for 1-4 klasse Vi øver

Læs mere

GRAVLEV STØVRING SØRUP

GRAVLEV STØVRING SØRUP KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Vi vil så nødigt, at kirkerne i Støvring, Sørup og Gravlev skal blive som Ødekirken i Buderup. Helt tom og uden inventar. Kirkerne er vores alle sammens - vores fælles

Læs mere

KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP DECEMBER JANUAR-FEBRUAR NR ÅRG.

KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP DECEMBER JANUAR-FEBRUAR NR ÅRG. KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP WWW.STØVRING-SØRUP-GRAVLEV.DK DECEMBER 2016 - JANUAR-FEBRUAR 2017 - NR. 1-50. ÅRG. For børn " KLIP UD! Julegudstjeneste for småbørn 0-3 år Fredag den 16. december kl.

Læs mere

KIRKEBLADET. Julekoncert med Den Unikke Trio Støvring kirke, tirsdag den 11. december kl Læs mere i bladet. Kun få billetter tilbage

KIRKEBLADET. Julekoncert med Den Unikke Trio Støvring kirke, tirsdag den 11. december kl Læs mere i bladet. Kun få billetter tilbage KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Julekoncert med Den Unikke Trio Støvring kirke, tirsdag den 11. december kl. 19.30 Læs mere i bladet. Kun få billetter tilbage WWW.STØVRING-SØRUP-GRAVLEV.DK DECEMBER

Læs mere

KIRKEBLADET. Reformationsaften GRAVLEV STØVRING SØRUP SEPTEMBER-OKTOBER-NOVEMBER NR ÅRG.

KIRKEBLADET. Reformationsaften GRAVLEV STØVRING SØRUP SEPTEMBER-OKTOBER-NOVEMBER NR ÅRG. KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Martin Luther i 1517 slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg, afholdes reformationsaften i Sognegården. Læs mere i bladet. Læs også om: Lystændingskoncert Himmerlandshistorier

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d

ASKOV SOGN k i r k e b l a d ASKOV SOGN k i r k e b l a d MARTS - MAJ 2013 "Ingen skaber alene" Askov menighedsråd og Grundtvigsk Forum Askov indbyder torsdag d. 14. marts til et spændende møde med kunstneren lars ravn Tid: Kl. 19.30

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Tirsdag d. 1. marts 2016 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Mandag d. 2. marts 2015 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus Kristus,

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Indvielse af det nye graverhus 1. marts

Indvielse af det nye graverhus 1. marts Indvielse af det nye graverhus 1. marts Nu er det nye graverhus i Horreby blevet færdigt og indvies søndag den 1. marts efter gudstjenesten i Horreby Kirke 10:30 Huset kommer til at indeholde et handicaptoilet

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ GUDSTJENESTER MARTS 2015 Søndag d. 1. marts 2. s. i fasten 10.30 Lundtofte Kirke v. Julie Rebel efterfulgt af kirkefrokost i sognegården. 10.30 Geels Kirkesal v/ Pernille Onsdag d. 4. marts Gudstjeneste

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

VIL DU SYNGE MED? SANGAFTENER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER

VIL DU SYNGE MED? SANGAFTENER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER ANNA SOGNS KIRKEBLAD JANUAR - APRIL 2014 VIL DU SYNGE MED? Her i foråret vil vi som noget nyt holde fælles sangaftener i

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010

LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010 LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010 AKTIVITETER I IDRÆTSFORENINGEN 2009 VESTERMOSE IF VESTERMOSE SKOLE VESTSJÆLLANDS UNGDOMSKLUB SØNDERUP, NORDRUP OG GUDUM SOGNE Sogneguiden Kirkeadresser

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2017 Glæden er påskegul! Hvornår har du sidst glædet dig på et andet menneskes vegne? Hvis det tager dig lang tid at komme i tanker om

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Kirkekontor: Højmosevej 3-5, Tlf. 30 63 17 77 tlf.tid: Mandag-torsdag 9-13 mail: lyngkirke@lyngkirke.dk Fælleskontoret Kirkernes Hus: Christiansvej

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2015 Sig det med blomster I København på Krystalgade lå der i dagene efter den frygtelige hændelse lørdag d. 14. februar, hvor en jødisk vagtmand

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At rejse med telt. Nu har jeg efterhånden været pensionist i 10 år! Så må det vel være

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon P R Velkommen i Tommerup :: ~ Indre MlSSlon R A M 2 o 1 2 Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen samt et antal ar- \... bejdsgrupper. Bestyrelsen:

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d M a rt s - M a j 2 0 1 4

ASKOV SOGN k i r k e b l a d M a rt s - M a j 2 0 1 4 ASKOV SOGN kirkeblad Marts - Maj 2014 Den syvarmede stage I december kom kirkens gamle syvarmede lysestage igen frem på alterbordet efter at have været i depot et par årtier. Menighedsrådet ville prøve,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Almind-Lysgård Pastorat

Almind-Lysgård Pastorat Kirkeblad for Sjørslev-Almind Almind-Lysgård Pastorat Nr. 1 februar marts 2016 Meld dig som indsamler til Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling 13. marts fra 10.00-ca. 12.00 Den landsdækkende årlige sogneindsamling

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 44. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2014 Hvorfor spiser vi lam til påske? Hvorfor pynter vi op med påskeæg og giver hinanden æg af chokolade? Ofte gør vi ting som vi slet ikke tænker

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere