Layout & Design: Bettina Hagen, Foto: Ulf Hansen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Layout & Design: Bettina Hagen, Foto: Ulf Hansen"

Transkript

1

2 Layout & Design: Bettina Hagen, Foto: Ulf Hansen

3 Velkommen TIL EN VERDEN FYLDT MED ETIKETTE Hvad vil vi fortælle med denne bog? Vi vil gerne lette vejen ind i etiketbranchens verden. Når du kommer lidt frem i denne håndbog, vil du finde en checkliste til nogle af de vigtigste spørgsmål, du bør tage stilling til ved en bestilling af etiketter. Checklisten henviser til hverdags situationer og illustrerer forskellige fejl, som kan opstå ved håndteringen af etiketter. God fornøjelse med bogen

4 HVAD ER EN ETIKET? En etiket består af forskellige lag. På front materialet (1) trykkes billeder og tekst samt andre informationer som stregkoder. Limdelen (2) findes i to hovedgrupper, permanent klæber og aftagelig klæber. Bagpapiret (3) er den bærende del, hvorpå etiketten sidder under hele tryk- og efterbehandlings- processen. Bagpapiret har en speciel overflade, som gør, at etiketten let kan fjernes og overføres til emnet, den skal sidde på uanset klæbertypen (lim)

5 DETALJER VEDRØRENDE DIN ETIKET ER VIGTIGE, FOR OS OG FOR DIG. At fremstille den rigtige etiket kan være kompliceret. Jo flere informationer du giver os vedrørende ønsker og krav til din etiket jo mere sikkert når vi frem til et godt resultat. Skal din etiket fx. sidde i motorrummet på en bil og dermed udsættes for olie, vejsalt, opløsningsmidler, kulde og varme eller skal den sidde på en ferskvare i en køledisk i ganske kort tid? Det siger sig selv, at det stiller forskellige krav til etiketten.

6 DET ER VORES OPGAVE AT VÆLGE DET RIGTIGE MATERIALE TIL NETOP DIN ETIKET. MEN FOR AT GØRE DETTE TIL FULD TILFREDSHED HAR VI BRUG FOR AT VIDE SÅ MEGET SOM MULIGT OM, HVORDAN ETIKETTEN SKAL ANVENDES.

7

8 DET SKAL DU TALE MED OS OM Hvilket underlag skal etiketten sidde på? Dette er et af de grundlæggende spørgsmål. Er overfladen af træ, glas, plastic eller metal? Eller måske noget helt andet. Det skal vi vide for at vælg det rette papir, klæber og farver. Hvad skal etiketten kunne tåle? Skal den kunne tåle vand, olie eller kemikalier? Udsættes den for kulde eller varme? Skal den sidde permanent eller være aftagelig og skal I evt. selv tiltrykke? Og er det med termo, termotransfer eller stamping?

9 Hvordan skal den leveres? Skal etiketterne på ruller eller på ark? Hvor stor skal kernen på rullen være, og hvor mange etiketter ønskes på rullen? Skal den håndpåsættes eller påsættes med etiketteringsmaskine, og i så fald i hvilket rulleskema?

10 ØKONOMI Sker produktionen på den mest økonomiske måde? Vi finder sammen med dig den bedste løsning for at gøre produktionen af dine etiketter så økonomisk som muligt. Kunsten er bl.a. at udnytte materialet bedst muligt. Et eksempel kan være, at mindske etiketbredden et par milimeter og derved få plads til flere etiketter i bredden, og således spare papir, produktionstid og dermed penge.

11 OPLAG Det vil ofte være billigst at producere enten mange af en etiket eller flere etiket-varianter samtidigt. Men det er ikke altid tilfældet, tag derfor snakken med en af os, så vi kan give vores bedste råd. Hos Scanket råder vi bl.a. over den nyeste teknologi i form af digital offset. Dermed kan vi producere i meget små oplag, evt. i mindre oplag til at begynde med og senere enten i store oplag eller on-demand. Fremstillingen optimeres, lageret overflødiggøres og etiketterne produceres efter behov og med opdateret indhold.

12 TAG PÅ REJSE MED DIN ETIKET, FRA DU HAR TALT MED EN AF VORE ORDREBEHANDLERE TIL DEN FORLADER HUSET

13

14

15

16

17 EMBALLAGEN KOMMER ALTID PÅ HYLDEN. DET ER DIN SIDSTE CHANCE... FOR AT PÅVIRKE FORBRUGEREN TIL AT VÆLGE NETOP DIN VARE

18 LAYOUT Etiketten er dit produkts ansigt. 80% af alle købsbeslutninger træffes i butikken og derfor er det afgørende, hvordan dit produkt præsenterer sig. Det er ikke nok at dit produkt er fantastisk emballagen/etiketten skal også være det. Det er derfor, det kan betale sig at investere tid og penge i udformningen af etiketten.

19 Vi er specialister i etiketter og vores dygtige og kreative medarbejdere i reproafdelingen er altid parate til at hjælpe dig med ideer til udformning af enten en helt ny etiket eller at re-designe en allerede eksisterende etiket.

20 DIGITALT MATERIALE Vi modtager gerne job fra både PC og Machintosh. Helst CD ved store jobs, evt. ftp-server (kontakt os for yderliger oplysninger). Ved mindre jobs via til eller vores avancerede server portal med bl.a. ftp adgang. Vi benytter følgende programmer: Adobe InDesign CS2, Adobe Illustrator CS2, Adobe Photoshop CS2, Adobe Acrobat (Press ready), ArtPro. En fil fortæller ikke alt, så vedlæg venligst farveprøve og evt. manuskript.

21 INDEN DU SENDER DIT JOB SKAL DU HUSKE AT: - Vedlægge skrifter, eller outline teksterne. - Sørg for at jobbet ligger i CMYK eller Pantone - Billeder skal være i 300 dpi - Hvis der er flere varianter af samme etiket, skal ens elementer placeres det samme sted på alle etiketterne.

22 SE HVEM DER FØLGER DIN ETIKET TIL DØREN. På de næste sider kan du få ansigt på de stemmer og hænder der tager sig af din etiket, fra du har afgivet din ordre til den sendes fra os. MARTIN Adm. Direktør/Indehaver og vild med vand CLAUS Direktør/Indehaver og ved ALT...om etiketter THOMAS Konsulent og firmaets gourmet HANNE Produktionschef & trykker/ går efter de høje bjerge JETTE Holder styr på regnskaberne og alle os andre HELLE Ordrebehandeler/ og hestetosset GITTE Ordrebehandler/ firmaets tennistalent METTE Ordrebehandler/ og skabskunstner CELINA Ordrebehandler/ firmaets fotograf

23 BRIAN Leder af Reproafdelingen/ ved alt om tvillinger MARIA Reproafdelingen/ og vild med dans RIKKE Reproafdelingen/ og klippe/klistre ekspert TONNI Trykker på Bogtryk/Digital/og fritidsvinduespudser JOHNNY Trykker på Bogtryk/ Alt på Italiensk er manifique TOMMY Trykker på Bogtryk/ findes på å er iført kano RICKI Trykker på Flexo og Bogtryk/ kan findes på golfbanen. PER Trykker på Flexo/ tænder lidt på fodbold CLAUS Trykker på Flexo/ hepper lidt på Brøndby HANS Trykker på Hikari/Braille firmaets sanglærke PER Trykker på Digital/ og marathonløber JOHNNY Trykker på Hikari/ er også på løbeholdet LARS Trykker på Digital/ og er en rigtig familiefar JACK Skærestue/Forsendelsen firmaets bodyguard SØREN Skærestue/Forsendelsen og drengen med guldbukserne PER Skærestue/Forsendelsen og storvildtjæger HENRIK Skærestue/Forsendelsen Basketball freak DENNIS Skærestue/Forsendelsen ved alt om ROM CHRISTIAN Chauffør/ og historiefortæller

24 CHEKLISTE - Hvilket formål har etiketten? - Hvordan ser emballagen ud? - Skal etiketten have en advarselstekst? eller Braille eller følbar trekant. - Oplag, hvor mange etiketter skal der produceres? - Hvornår skal etiketten sættes på emballagen? - Hvilket underlag skal etiketten sidde på? - Hvad skal den kunne tåle? temperatur, sollys, fugt, fysisk påvirkning. - I hvilke omgivelser skal den påsættes? - Hvilket format skal etiketten have? - Er etiketteringsudstyret tilpasset til de færdige etiketruller? - Hvordan skal etiketten spoles? - Skal der kunne tiltrykkes på den færdige etiket? og er det termo eller termotransfer. - Har du overvejet eventuelle miljøkrav? - Sker fremstillingen økonomisk fordelagtigt? - Skal etiketten have yderligere funktioner end at informere? - Hvad er der i emballagen? - Skal den være permanent eller aftagelig?

25 Scanket er helt i front blandt etikettrykkerier på alle områder fra start til slut. Vores reproafdeling råder over den mest moderne teknologi både på hardware siden og ikke mindst på den anvendte software og de avancerede serverløsninger vi stiller til rådighed for vores kunder i hverdagen. På tryksiden råder vi over flexotryk, bogtryk, digitaloffset og digital braille. På færdiggørelses siden kan vi naturligvis lakere i blank og mat, vi kan laminere, der kan tilføjes coldfoil og decideret prægning med hotfoil. Mulighederne er uendelige og vi står naturligvis til rådighed for en snak om jeres behov og ønsker. På digital siden er Scanket A/S helt i front og har været det siden år 2000 hvor vi som de første i Skandinavien investerede i digital offset. Siden er det gået stærk fremad og Scanket A/S råder i dag over 3 anden generations maskiner hvilket placerer os blandt de absolut største i Europa på digital etiket produktion. Senest har vi investeret i en digital braille løsning til tiltrykning af blindeskrift på etiketter. Dette er endnu et skridt frem i vores digitale strategi hvor start omkostningerne normalt kendt fra serigrafi er afskaffet og vi samtidigt kan imødekomme markedets krav til sikker mærkning af etiketter. Alt den erfaring, vores alsidige, fleksible og velholdte maskinpark samt det teknologiske forspring vi har opnået er vores bedste garanti til vores kunder om en seriøs og blivende samarbejdspartner der konstant udvikler sig og er med helt i front.

26 Scanket Etikettering A/S er helt i front blandt landets etiket producenter. Vi er teknologisk og videnmæssigt på højeste niveau. Det er et sikkert valg at have Scanket Etikettering A/S som din etiket leverandør. Vi har mere end 20 års erfaring, og du kan trygt søge råd hos os omkring materialer, farver, anvendelse og udseende. Vi sikrer, at etiketten passer perfekt til sit formål, og at etiketten er den rette til emballage typen og indholdet. Scanket A/S. Bregnerødvej 150, 3460 Birkerød. Tlf.: info@scanket.dk.

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager Global virksomhed GEMINI er en international handelsog produktionsvirksomhed etableret i 1989, med kontorer i København, Hong Kong og Kina. Vi er specialister i fremstilling af unikt merchandise, luksus

Læs mere

Danmarks stærkeste Etiket leverandør

Danmarks stærkeste Etiket leverandør Danmarks stærkeste Etiket leverandør 2018-01 2 Scanket A/S Vores forretningskoncept Vi vil udvikle, producerer og leverer Etiket løsninger, til kunder med høje krav til deres Etiket produkter og som sætter

Læs mere

Id Ai At. Anvendte programmer GRAFISK WORKFLOW. Produkt. Specifikationer. Trykmetode. Process

Id Ai At. Anvendte programmer GRAFISK WORKFLOW. Produkt. Specifikationer. Trykmetode. Process Grafisk workflow Produkt Bryghuset Vendia har lanceret en jubilæums øl i forbindelse med deres 10 års jubilæum, og jeg har designet en etiket til formålet. Papirtype og format er fastlagt i denne opgave,

Læs mere

Kan det tegnes, kan det laves

Kan det tegnes, kan det laves Kan det tegnes, kan det laves Der er ingen begrænsninger, hvis man vælger teknologien rapid prototyping til sine modeller og prototyper (se nederst fakta om teknologien). Men det betyder ikke, at modellen

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Tryk på Strandbygaard

Tryk på Strandbygaard Tryk på Strandbygaard Strandbygaard Grafisk Indhold Historie... 4 Ledelse... 5 Prepress... 6 Bogbinderi... 7 Trykkeri... 8 Papir & Kvalitet... 10 Tryk med omtanke... 11 Historie Strandbygaard Grafisk A/S

Læs mere

www.brother.dk QL-labelguide

www.brother.dk QL-labelguide www.brother.dk QL-labelguide Indhold. Hjemmekontor. Kontor. Lager og postcentre. Medicin og laboratorium. Detail og fødevareindustri. Uddannelse. Jura og økonomi. Gæster og eventmanagement. DK-etiket og

Læs mere

Tillæg for 4-siders. S/H 1+1 4-farvet 4+4 S/H 1+1. 4-farvet 4+4 Levering: 2-4 arbejdsdage Papir: 130 gr. silk

Tillæg for 4-siders. S/H 1+1 4-farvet 4+4 S/H 1+1. 4-farvet 4+4 Levering: 2-4 arbejdsdage Papir: 130 gr. silk DIGITAL PRINT PRISLISTE 09 A4 HÆFTER A5 HÆFTER 0 0 0 0 549* 75* 97* 1.3* 2.2* 430* 617* 749* 997* 1.546* 671* 9* 1.213* 1.695* 2.741* 491* 739* 74* 1.16* 1.72* 737* 1.093* 1.414* 1.993* 3.250* 549* 75*

Læs mere

DIGITAL PRINT PRISLISTE

DIGITAL PRINT PRISLISTE DIGITAL PRINT PRISLISTE A4 HÆFTER A5 HÆFTER Sider/Antal 100 0 300 500 1000 549* 75* 97* 1.3* 2.2* 430* 617* 749* 997* 1.546* 671* 9* 1.213* 1.695* 2.741* 491* 739* 74* 1.16* 1.72* 737* 1.093* 1.414* 1.993*

Læs mere

GRAFISK DESIGN PORTFOLIO PETER THØGERSEN SVENDEPRØVE 2016

GRAFISK DESIGN PORTFOLIO PETER THØGERSEN SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN PORTFOLIO PETER THØGERSEN 2016 For Bon-Coca A/S, det gamle Blåvands-Bolcher, har jeg arbejdet på et komplet re-design af lakritol brandet. Opgaven er stadig i gang, og vi har desværre ikke

Læs mere

Premium Packaging. Har dit produkt den emballage, det fortjener?

Premium Packaging. Har dit produkt den emballage, det fortjener? Premium Packaging Har dit produkt den emballage, det fortjener? 2 3 VIDSTE DU AT: Mange muligheder for premium effekt Emballagen spiller en vigtig rolle i købsbeslutningen for over 50% af de produkter,

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW JOAN WEDEGE LUNDKVIST SIDE 1. Program anvendt: ArtPro 12.0, derudover er anvendt Adobe Illustrator CS6 og DotSpy

GRAFISK WORKFLOW JOAN WEDEGE LUNDKVIST SIDE 1. Program anvendt: ArtPro 12.0, derudover er anvendt Adobe Illustrator CS6 og DotSpy Program anvendt: ArtPro 12.0, derudover er anvendt Adobe Illustrator CS6 og DotSpy Produkt: Etiket til flaske, med specialstans Stans Inden designet kan påbegyndes, skal stansen udregnes. Da flasken er

Læs mere

Grafisk Tekniker. Introduktion til digitaltryk Avanceret digitaltryk Studietur 2013 - PANTONE 659

Grafisk Tekniker. Introduktion til digitaltryk Avanceret digitaltryk Studietur 2013 - PANTONE 659 PANTONE 659 SpecialeFAG 2013-2016 Offsettrykning og materialer Kvalitetskontrol og -styring Grafisk teknologiudvikling Introduktion til storformatprint Produktion af storformatprint Introduktion til digitaltryk

Læs mere

4 // Grafisk produktion og workflow

4 // Grafisk produktion og workflow // Grafisk produktion og workflow Færdigt produkt Kunde Forfatter, John Aasted Halse Produkt En trykt bog på 192 sider i en Pantone farve + sort Papirtype: Munken Polar (uncoated papir) Farveprofil: Fogra

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

Fra stewardessekaffe til genial emballage

Fra stewardessekaffe til genial emballage Fra stewardessekaffe til genial emballage Vi er i starten af 90 erne i en flyver. Jakob Vangby har netop bestilt en kop kaffe, og kigger nervøst på bakken med den skoldhede kaffe. Bakken har slagside,

Læs mere

Grafikervejledning Hans Reitzels Forlag og Munksgaard

Grafikervejledning Hans Reitzels Forlag og Munksgaard Grafikervejledning Hans Reitzels Forlag og Munksgaard GENERELT Grafiker skal teknisk være i stand til at hente og sende filer over FTP-server. FORMATER HRF og Mksg arbejder med disse standardformater:

Læs mere

Vi ved mest om lys...

Vi ved mest om lys... Vi ved mest om lys... Generationers erfaring i ungt firma Dansk Belysnings Service A/S bygger på det gamle, hæderkronede Søren Madsen Lampe A/S, som blev stiftet i Danmark i 1923. Da det gamle familiefirma

Læs mere

XP Output Management

XP Output Management XP Output Management 2 3 Hvorfor investere i Output Management? Output Management betyder oversat til dansk: håndtering og styring af din kommunikation. Dette indebærer alle former for kommunikation med

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

Tryk er: Teknik til at mangfoldiggøre tekst og billeder fra en indfarvet flade, der ved tryk fra en presse overfører farven til papir.

Tryk er: Teknik til at mangfoldiggøre tekst og billeder fra en indfarvet flade, der ved tryk fra en presse overfører farven til papir. TRYKPÅ! Tryk er: Teknik til at mangfoldiggøre tekst og billeder fra en indfarvet flade, der ved tryk fra en presse overfører farven til papir. CMYK Man skelner mellem flere trykteknikker: Højtryk Papir

Læs mere

SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS

SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS BH 06.06.2016 - kr. 42,50 BEHIM Workflow CAMILLA VINTER BEHIM SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS JUNI 2016 BEHIM 1 HOLM, MÅNEDENS BABE, TEAM TVILLING, LAKRIDSKONGEN OG

Læs mere

Grafisk Tekniker Digitalprint

Grafisk Tekniker Digitalprint Grafisk Tekniker Digitalprint Opgave: emballage til nyt slikprodukt printet med CMYK-farver og lak på Flatbed Versa UV LEF-12 Opgave: Emballage til nyt slikprodukt Forestil dig, at du står overfor et lille

Læs mere

TRANSFORMINGWATERCARE

TRANSFORMINGWATERCARE TRANSFORMINGWATERCARE Indhold 2 Visioner for vand 4-5 Eksperter i vandbehandling 6-7 Teknologier til kamp mod korrosion 8-9 Sundt og rent vand naturligvis 10-11 Procesindustri Vand til øl eller vand til

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

PRODUKTION OG WORKFLOW 1. HOVEDFORLØB

PRODUKTION OG WORKFLOW 1. HOVEDFORLØB PRODUKTION OG WORKFLOW 1. HOVEDFORLØB ALDI BUS BANNER //PRODUKTION OG WORKFLOW BRIEF Aldi i Svendborg skal have lavet et bus banner pga. åbning af en ny Aldi i samme by. Det er uvidst fra kunden hvad der

Læs mere

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Ajour 2018, november, Odense

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Ajour 2018, november, Odense m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 8 Udgivelser 2018 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 13. februar 29. januar Automatisk produktion Bøj, buk, pres og stans pladebearbejdning 2 4. april 13. marts

Læs mere

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Scandinavian Coating, København, marts

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Scandinavian Coating, København, marts m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 9 Udgivelser 2019 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 6. marts 15. februar Automatisk produktion Bøj, buk, pres og stans pladebearbejdning Messe: Scandinavian

Læs mere

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede.

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. KEMISK GRAVERING KEMISK GRAVERING Standardmærke Dette er den traditionelle enkle måde, at afsætte en kemisk farvegravering direkte

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

Rådgivning. Grafisk hjælp. Print og offset. Efterbehandling. Pakning og forsendelse. Produktion i profil

Rådgivning. Grafisk hjælp. Print og offset. Efterbehandling. Pakning og forsendelse. Produktion i profil Rådgivning Grafisk hjælp Print og offset Efterbehandling Pakning og forsendelse Produktion i profil Hvidovre Kopi A/S Hvidovre Kopi A/S blev grundlagt i 1986. Startede som et traditionelt kopicenter. Er

Læs mere

& WORKFLOW PRODUKTSPECIFIKATIONER. PROGRAMMER Adobe InDesign, Adobe Photoshop og Adobe Acrobat pro.

& WORKFLOW PRODUKTSPECIFIKATIONER. PROGRAMMER Adobe InDesign, Adobe Photoshop og Adobe Acrobat pro. JULENS ÅBNINGSTIDER & SPIND THE BOTTLE Vinter BLUES? Klædt på til kulden MODE PÅ FOR HELE FAMILIEN 4. NOVEMBER BENT Å til folket DOLORES & LOREM Se de nyeste trends TREND lorem ipsum dolores PÅ XXXXXXX

Læs mere

velkommen hos PAP emballage & display

velkommen hos PAP emballage & display velkommen hos PAP emballage & display 02 design & konstruktion 03 display løsninger 04 digital print 06 PAP inspiration 08 POS / POP 10 offset emballage 12 bølgepap & pallesvøb 14 præsentations produkter

Læs mere

Moderne digitalt etikettryk æder markedsandele fra det klassiske flexotryk. Analyseinstituttet PIRA forudser, at digitaltryk vokser fra flexotryk.

Moderne digitalt etikettryk æder markedsandele fra det klassiske flexotryk. Analyseinstituttet PIRA forudser, at digitaltryk vokser fra flexotryk. LABELS tekst: DANIEL RASMUSSEN (dr@ga.dk) foto: istock Etiketten er med til at bestemme, hvad der ryger ned i indkøbsvognen, og hvad der bliver tilbage på hylden. Digital haler ind på flexo Moderne digitalt

Læs mere

Med denne lille brochure tegner jeg kort,

Med denne lille brochure tegner jeg kort, Lise Andersen 2 Med denne lille brochure tegner jeg kort, med nogle eksempler, en profil af min kompetence inden for grafisk design og produktionsstyring. Min baggrund er opbygget på reklamebureauer og

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk E ID GU IN T PR Kære kunde Hos Printish ønsker vi, at give dig de bedste forudsætninger, for at få flotte tryksager. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi gennemgår det du har brug for, at vide inden

Læs mere

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på?

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på? Wallstickers 1: Hvad er wallstickers? Wallstickers er dekorative klistermærker, ofte udført i en enkelt farve. Den primære forskel på wallstickers og almindelige klistermærker af papir/folie, er deres

Læs mere

inspirationskatalog PAP emballage & display

inspirationskatalog PAP emballage & display inspirationskatalog PAP emballage & display Disney showroom hos egmont Opgaven blev stillet at vi skulle bistå med at få dekoreret egmonts showroom, til et større møde. Vi fik tilsendt tegninger, som

Læs mere

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER Forsendelse Vi kan sende ordre enten med Postdanmark eller med RoadRunner. ÅRHUS BEDSTE PRINT- OG KOPICENTER Roadrunner afregner vi med: 0-10 kg 150,- 10-20 kg 250,- Generelle printråd og oplysninger Vi

Læs mere

Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen.

Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen. Godt nyt for kontorforsyninger og boghandlere Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen. kontakt os for at få resten af året. Sådan kan du yde god kundeservice

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

BRUGERGUIDE PIKTOGRAMSYSTEM TIL AFFALDSSORTERING

BRUGERGUIDE PIKTOGRAMSYSTEM TIL AFFALDSSORTERING BRUGERGUIDE PIKTOGRAMSYSTEM TIL AFFALDSSORTERING 1 BRUGERGUIDE INDHOLD 1. INTRODUKTION 3 2. FRAKTIONER 4 3. DOWNLOAD AF PIKTOGRAMMER 5 Filer til download 5 Valg af filformat 6 Systemets opbygning 7 4.

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk E ID GU IN T PR INDHOLD Kære kunde Programmer // 3 Dokumentopsætning // 4 Hos Printish ønsker vi, at give dig de bedste forudsætninger, for at få flotte tryksager. Skabeloner // 5 Derfor har vi lavet denne

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

BRUGERGUIDE PIKTOGRAMSYSTEM TIL AFFALDSSORTERING

BRUGERGUIDE PIKTOGRAMSYSTEM TIL AFFALDSSORTERING BRUGERGUIDE PIKTOGRAMSYSTEM TIL AFFALDSSORTERING 1 BRUGERGUIDE INDHOLD 1. INTRODUKTION 3 2. FRAKTIONER 4 3. DOWNLOAD AF PIKTOGRAMMER 5 Filer til download 5 Valg af filformat 6 Systemets opbygning 7 4.

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

REDEGØRELSE GRAFISK WORKFLOW

REDEGØRELSE GRAFISK WORKFLOW 01 GRAFISK WORKFLOW REDEGØRELSE OPGAVEBESKRIVELSE PhenomenAle er kunde ved Næstved Bryghus, som er kunde ved os. De skal have lavet en privat-label, som har no-label-look. Det betyder at etiketten skal

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER LINDSKOV.COM Det, der gjorde Moestrup særligt egnet til opgaven, var den passionerede måde, som de går til håndværket på, hvor

Læs mere

Grafisk produktion og workflow

Grafisk produktion og workflow DOKUMENTATION Grafisk produktion og workflow CAMILLA HANSEN PORTFOLIO OG SVENDEPRØVE 2013 KUNDE / BAHNE FIRMAGAVER OPGAVE / KATALOG FARVERUM / CMYK PROGRAMMER / INDESIGN + BRIDGE + PHOTOSHOP Bahne Firmagaver

Læs mere

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Redaktionelt Messe: MedicoBazar, 6. marts, DTU

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Redaktionelt Messe: MedicoBazar, 6. marts, DTU m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 9 Udgivelser 2019 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Redaktionelt 1 26. februar 29. januar Velfærdsteknologi/rehabilitering Messe: MedicoBazar, 6. marts, DTU 2 9.

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Opgavebeskrivelse Opsætningsdelen Kundekontakt GRAFISK WORKFLOW

Opgavebeskrivelse Opsætningsdelen Kundekontakt GRAFISK WORKFLOW GW GRAFISK WORKFLOW Opgavebeskrivelse Dette var en opsætningsopgave af en folder og to plakater i to forskellige sprog til Ivans Lystfiskeri. Jeg vil primært fokusere på at beskrive Preflight og udskydningsdelen

Læs mere

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 Drupa 2012 VELKOMMEN Dagens program 13:30 13:40 Velkommen 13:40 14:40 Trends fra Drupa 14:40 15:00 Pause 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 VELKOMMEN Trends fra drupa i dag din forretning i morgen Morten

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Skolefoto. når det skal være lidt bedre. Håndlavet kvalitet

Skolefoto. når det skal være lidt bedre. Håndlavet kvalitet Skolefoto når det skal være lidt bedre Håndlavet kvalitet Jette Gauss har mange års erfaring med tidsplanlægning omkring skolefoto. Udfra elevtal og klasseskemaer planlægger hun fotodagen, så der bliver

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

BILLEDER SIDE 3 PRINT SIDE 2 SKOLEFOTO SIDE 4. Standardprint Storformatprint. Prefix Wefix Photoshop. Systemfoto Gruppefoto Ekstrasalg ALBUM SIDE 9

BILLEDER SIDE 3 PRINT SIDE 2 SKOLEFOTO SIDE 4. Standardprint Storformatprint. Prefix Wefix Photoshop. Systemfoto Gruppefoto Ekstrasalg ALBUM SIDE 9 PRINT SIDE 2 Standardprint Storformatprint BILLEDER SIDE 3 Prefix Wefix Photoshop SKOLEFOTO SIDE 4 Systemfoto Gruppefoto Ekstrasalg REPRO SIDE 6 Opklæbning Laminering Akrylmontering Glasmontering Rammer

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

23. april 2013 KMD A/S DIAS 1. Inkjet teknologi hos KMD. Henrik Traborg. Souschef, KMD Printcenter

23. april 2013 KMD A/S DIAS 1. Inkjet teknologi hos KMD. Henrik Traborg. Souschef, KMD Printcenter DIAS 1 Inkjet teknologi hos KMD Henrik Traborg Souschef, KMD Printcenter Agenda DIAS 2 _Kort om KMD _Kort om KMDs printcenter _Kort om KMDs printcenter som totalleverandør _Forberedelse og 1. køb _Hvorfor

Læs mere

Puljetryk Information og priser

Puljetryk Information og priser Puljetryk Information og priser >> Få kvalitetstryksager til en bedre pris! Hillerød Grafisk har valgt at tilbyde vore kunder muligheden for at få leveret nogle udvalgte produkter som puljetryk. Du får

Læs mere

VEJLEDNING Til opsætning af energidrik

VEJLEDNING Til opsætning af energidrik VEJLEDNING Til opsætning af energidrik 0,25 L energidrik TRIN 1 - LAV LAYOUTFILEN Vi anbefaler, at du bruger Adobe programmerne Illustrator eller InDesign. Vi anbefaler en afstand på, hvor du ikke placerer

Læs mere

GINA DAMM DOKUMENTATION WORKFLOW

GINA DAMM DOKUMENTATION WORKFLOW GINA DAMM DOKUMENTATION WORKFLOW SVENDEPRØVE 2016 OPGAVE Design af øletiketter, processen og færdig PDF. PROGRAMMER Adobe InDesign CC Adobe Illustrator CC Adobe Photoshop CC FARVERUM PANTONE Dette er en

Læs mere

Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning.

Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning. HOS OS FORMES IDÉER Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning. F900 RETTE VINKLER ELLER AFRUNDEDE HJØRNER? Fleksibilitet og specialisering giver tilfredse

Læs mere

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 4 Udgivelser 2014 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline 1 25. februar 31. januar 2 14. april 12. marts 3 6. juni 2. maj 4 28. august 18. juni 5 28. oktober 3. oktober

Læs mere

grafik & billede home

grafik & billede home grafik & billede home Dokumentation Opgaven I min grafik og billedbehandling er der flere opgaver. Én af dem er fritlægning af en ejendomsmægler til en plakat. Den vil i dokumentationen blive omtalt billede

Læs mere

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 100 års jubilæumsudgave af bladet med historisk tilbageblik

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 100 års jubilæumsudgave af bladet med historisk tilbageblik m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 2 0 Udgivelser 2020 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 17. februar 22. januar Kemiteknik Udstyr til små og store anlæg, pumper, filtre, tætninger og niveaumåling

Læs mere

Vælg os fordi: Vi har erfaring med at forene Mac & PC Vi ved hvad vi taler om Vi bygger innovativ infrastruktur Vi skræddersyr løsninger Vi skaber

Vælg os fordi: Vi har erfaring med at forene Mac & PC Vi ved hvad vi taler om Vi bygger innovativ infrastruktur Vi skræddersyr løsninger Vi skaber Vælg os fordi: Vi har erfaring med at forene Mac & PC Vi ved hvad vi taler om Vi bygger innovativ infrastruktur Vi skræddersyr løsninger Vi skaber stærke relationer Vi bor tæt på dig. Hos brænder vi for

Læs mere

Hvis et bidrag får en regional guldmedalje, går det videre til den internationale konkurrence. Så skal der bruges to kopier yderligere.

Hvis et bidrag får en regional guldmedalje, går det videre til den internationale konkurrence. Så skal der bruges to kopier yderligere. Sappi inviterer trykkerier i Europa og Mellemøsten til at deltage i konkurrencen Sappi European Printers of the Year. Vi er allerede begyndt at lede efter den bedste trykopgave. Send os jeres flotteste

Læs mere

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Byggeri 18, Fredericia, marts

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Byggeri 18, Fredericia, marts m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 8 Udgivelser 2018 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 6. februar 19. januar Automatisk produktion CNC CAD-CAM 2 6. marts 19. februar Træ i byggeriet Døre og

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

Grafisk produktionsforståelse

Grafisk produktionsforståelse OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse 2 Workflow A. Intern ordresystem B. Mappestruktur C. Kvalitetssikring D. Workspace 3 Den kreative process A. Målgruppe / Brainstorm / Skitser B. Layout C. Korrekturgang

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk 3D print i plast fra idé til produktionsklart design www.vink.dk Enhver virksomhed med CADdesignere burde have en Blueprinter Designet, udviklet og produceret i Danmark Blueprinter er en kontor-, bruger-

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Af: Tommy Munk Thomsen TMT_Spørgsmål.indd 1 13/06/13 10.08 Synopsis Opgaven: Afsender: Målgruppe: Kommunikationsstrategi: Distribution af materialet: Farver Fremstilling

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE 29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE SIKKERHED VÆKSTER Digitalisering, globalisering og nye trusler kræver, at sikkerhedsbranchen konstant er i arbejdstøjet for at sikre tidsvarende løsninger. Både

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

AARHUS TECH - MEDIEGRAFIKER DIANA SØRENSEN PORTFOLIO H1 ...

AARHUS TECH - MEDIEGRAFIKER DIANA SØRENSEN PORTFOLIO H1 ... AARHUS TECH - MEDIEGRAFIKER DIANA SØRENSEN PORTFOLIO H1............................................. GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Der skal til Væksthuset i Botanisk Have laves folie til opklæbning på

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Fremstilling af layoutfil til logovand

Fremstilling af layoutfil til logovand Vejledning Fremstilling af laoutfil til logovand Gælder for 0.33 L & 0.50 L flasker. Såvel standard- som D LUX-etiketter. side 1 : Vejledning side 2 : Det færdige resultat side 3 : Eksempler på rigtig

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig Lidt smartere... Genbrug er smart. Vi får gavn af ting andre har givet, og det er til glæde for såvel giver som aftager. Genbrugsting skal skabe glæde hos nye ejere, og starte et nyt liv i nye omgivelser.

Læs mere

En fantastisk verden af papirprodukter til promotion

En fantastisk verden af papirprodukter til promotion En fantastisk verden af papirprodukter til promotion Nyheder 2014 1 Standard memoblokke For at imødekomme vores kunders stigende behov, har vi udvidet maskinparken. Vores nye maskine, med 8 farveværker,

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Jesper Stub Johnsen. Ikke alle billeder tåler dagens lys! Jesper Stub Johnsen, 2005

Jesper Stub Johnsen. Ikke alle billeder tåler dagens lys! Jesper Stub Johnsen, 2005 Jesper Stub Johnsen Ikke alle billeder tåler dagens lys! Jesper Stub Johnsen, 2005 DINE FAMILIE- OG FERIEBILLEDER FOREVIGT? Velkommen og præsentation Lidt fotohistorie og hvad der kan gå galt Fotografier

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere