Automation & Proces. komplekse løsninger - helt enkelt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Automation & Proces. komplekse løsninger - helt enkelt"

Transkript

1 p r o c e s & A u t o m a t i o n Automation & Proces komplekse løsninger - helt enkelt

2 MEre end 30 år med optimale løsninger... pneumatik Ud over det brede pneumatikproduktprogram fra Bosch Rexroth, tilbydes en produktpalette med en lang række kvalitative og prisrigtige pneumatikkomponenter fra andre anerkendte internationale producenter. fleksible forbindelser Vi lagerfører flere forskellige serier af kompensatorer bl.a STENFLEX, FLEXODAN og BELMAN. eltavler Alle former for eltavleanlæg, i alle størrelser. Fra den mindste terminalboks til større automatiktavler og effektfordelingstavler.

3 I 1979 grundlagde Henning Nielsen virksomheden - HN-Consult. HN Consult blev grundlagt som et handels- og rådgivningsfirma inden for automatisering, primært baseret på pneumatik produkter fra Bosch Rexroth A/S. Virksomhedens aktivitetsområde er siden udvidet med produkter og løsninger til en bred vifte af danske virksomheder, hvor nogle af dansk industris største virksomheder idag udgør en ikke uvæsentlig del af kundegrundlaget. Gennem årene er virksomheden vokset med opkøb og nye agenturer, opnået en solid platform af produkter og løsninger, der gør os i stand til at tilbyde vore kunder knowhow inden for et bredt område af automatisering og produktionsoptimering. I 2003 blev virksomheden omdøbt til HNC Group A/S. Instrumentering Trykmåling, temperaturmåling, niveaumåling, varmeregulering og food & pharma. aluminiumsprofiler Mere end 100 forskellige aluminiumsprofiler og størrelser, samt kundetilpasset løsninger fra Bosch Rexroth rustfri cylindre Unic Stainless Cylinder er vores egen rustfrie pneumatikcylinder. TEKNIK Tekniske komponenter og systemer til roterende applikationer, såsom roterende unioner, ekspanderende aksler, klaplejer, koblinger og bremser.

4 holdbare løsninger til moderne virksomheder Fremtidens automatisering og styring af produktionsprocesserne vil blive meget mere avanceret og intelligent. Samtidig vil der blive brug for maskinanlæg, som hurtigt kan konfigureres til nye opgaver og produktioner, som markedet efterspørger. Vi står solidt plantet i nutiden men har et øje på morgendagen. Som kunde giver det Jer sikkerhed for, at I også investerer i fremtiden, når I handler med os. Vi er med i alle faser af Jeres virksomheds virkelighed - fra ideudvikling og opbygning til idrifttagning af Jeres anlæg. Vi kan levere og få det at fungere. HNC Group er med andre ord indgangen til hele automationens verden. HNC Group har speciale i løsning af automation- og procestekniske opgaver inden for alle grene af industrien. Den teknologiske udvikling inden for automation og procesteknik er stormet af sted og har sat fokus på omstilling og fleksibilitet af mennesker og maskiner. Gennem årene har vi leveret udstyr og komponenter til processer, styring og automatisering til et meget bredt udsnit af dansk erhvervsliv. Det er hér HNC Group har sin styrke. Vores produktsortiment rækker både til standardløsningen og til den individuelle tilpasning til Jeres behov. I vores rådgivning og vejledning har vi sans for detaljen og forståelse for helheden. Vi er kendt for at gå til store og små opgaver med samme ildhu, for vi stiller al vores knowhow til rådighed for at løse Jeres behov for løsninger, hvor kvalitet og pris spiller fornuftigt sammen.

5 HNC GROUP A/S ÉN VERDEN AF MANGE MULIGHEDER For os er automation og procesteknik ikke to adskilte verdener. Tværtimod. Den knowhow vi har på automation og på procesområdet, gør os til en fleksibel og kundeorienteret leverandør. Vores tekniske indsigt er Jeres garanti for, at I får en rådgivning, som tager alle driftsaspekter i betragtning - uanset om I er mest til automation, proces eller begge dele. HURTIG OG PRÆCIS HNC Group garanterer Jer også hurtig levering, for vi ved, at Jeres tid er kostbar. Vi er lagerførende med at stort og bredt produktsortiment af topkvalitet fra de bedste leverandører. Når vi kombinerer det med en effektiv logistik, så betyder det, at I i de allerfleste tilfælde vil have Jeres komponenter fra dag til dag. HNC Group s leveringssikkerhed er Jeres driftssikkerhed. MELLEM FAGFOLK Vi sætter en ære i at løse opgaven for Jer. Vores medarbejdere er alle fagfolk med den rigtige praktiske baggrund. Hér tales der ikke ud i luften men ind til problemet. Det vil I opdage, når I ringer. Der er nemlig mennesker bag teknikken. Så sætter I pris på en samtale, hvor Jeres firmas tekniske udviklingsmuligheder er i centrum, så er HNC Group en kontakt værd. Se mere på

6 instrumentering Automatisering er med til at fremtidssikre investeringerne i både fødevareindustrien og den phamaceutiske industri. Omverden stiller stadigt større krav til sikkerhed, renlighed og sporbarhed. Konkurrencen på markedet sætter fokus på fleksibilitet og produktivitet. Produktionskæden skal optimeres og udstyr til produktionshygiejnen forbedres. HNC Group leverer komplette løsninger og velfungerende automatiseringssystemer baseret på egne produkter samt produkter fra anerkendte udenlandske producenter. Vi finder løsningen sammen med kunden. Til rette tid og pris. I afdelingen for instrumentering tilbydes en lang række anerkendte produkter indenfor instrumentering til trykmåling, temperaturmåling og niveaumåling, samt varmeregulering og food og pharma. Ud over standardkomponenter, som lagerføres, har HNC Group i kraft af værkstedsfaciliteter mulighed for at levere kundetilpassede instrumenteringsløsninger, fyldning af manometre, specielle tilslutninger, samt naturligvis reparationer og service på produkter. Vores instrumenteringsafdeling har også en lang række produkter, der henvender sig til VVS-branchen. Instrumentering er tidligere kendt under firmanavnet Hans Teller A/S

7 HNC GROUP A/S Alt i instrumentering Elektronisk måleudstyr til temperatur, niveau og analyseudstyr Aseptisk procestilslutning Termometre Manometre og tryktransmitter Kompensatorer, gummi og stål Shunt- og termiske ventiler til varme-, køle- og ventilationsanlæg Vanddesinfektionssystemer Automatiske skylleventiler Overvågningssystemer

8 rustfrie cylindre Gennem årene har HNC Group opnået et stort know-how indenfor levnedsmiddelbranchen og de skrappe krav, som der stilles til rustfrie komponenter og rustfrie instrumenter. Dette er grundlaget for, at HNC Group midt i 1980 erne var blandt de første på markedet til at producere rustfrie cylindre. I starten blev de rustfrie cylindre fremstillet hos underleverandører, baseret på HNC Group s tegninger og know-how. For at efterkomme den hastigt voksende kundekreds ønsker om fleksibilitet og hurtig levering, startede HNC i 1995 egenproduktion af rustfrie cylindere og kan i dag fremstille såvel rustfrie standardcylindre som rustfrie specialcylindre på kort tid. I kraft af den meget fleksible produktion og høje kvalitet har HNC Group opnået en ledende rolle på det danske marked for rustfrie cylindre, hvor kundekredsen tæller de største danske virksomheder indenfor levnedsmiddelbranchen. HNC Group s rustfrie cylindre fremstilles i størrelser fra Ø mm i 3 standardudførelser efter internationale normer og specialudførelser efter kundeønsker. Vi markedsfører vor egen rustfrie pneumatikcylinder, UNIC, et kvalitetsprodukt specielt fremstillet med henblik på at opfylde de skrappe krav i levnedsmiddelbranchen. Vi kan med stolthed sige, at UNIC er markedets mest rengøringsvenlige, rustfrie pneumatikcylindre, og vi har markedets korteste leveringstid. UNIC fremstilles i størrelser fra Ø12-125mm i 3 standardudførelser, internationale normer efter vore kunders ønsker og krav. Vi fremstiller alle ønskede specialløsninger, både kemikalieresistente og varmefaste (150 C).

9 HNC GROUP A/S Markedets mest rengøringsvenlige rustfrie cylindre Yderst konkurrencedygtige priser Markedets korteste leveringstid Fremstilles i størrelser fra Ø12-125mm i 3 Standardud førelser efter internationale normer DIN/ISO 6432 DIN/ISO Specialløsninger efter vore kunders ønske kort leveringstid Stort udvalg i tilbehør f.eks. reedkontakter i plast og rustfrit stål, stempelstangsgafler og sfæriske ledøjer til alle størrelser Stort udvalg af svingbeslag Stempelstangsgafler Sfæriske ledøjer Reserbedelssæt til alle størrelser Kemikalieresistens og varmefast Fjeder Specialløsninger m.v.

10 førsteklasses betjening Har I brug for en leverandør, der kan ekspedere Jeres på tekniske udfordringer. En dialog der vel at mærke ordrer hurtig, samt at prisen og kvaliteten selvfølgelig handler om Jeres behov. harmonere? HNC Group strækker sig lidt længere, og anstrenger Den leverandør er HNC Group. De allerfleste komponenter får I leveret inden for 24 timer, og det kan teten i produkterne er nøje afstemt med Jeres præcise sig lidt mere for at holde Jeres maskiner i gang. Kvali- betyde rigtig meget for Jeres produktion. behov, hvilket betyder, at I ikke har unødige udgifter på overdimensioneret udstyr. Hos HNC Group får I en leverandør, som I kan have tillid til. Vores tekniske viden om automation er stor, Hos HNC Group får I altid førsteklasses betjening. og det er altid muligt at få en dialog om løsninger Vi sælger løsninger baseret på vores tekniske kompentence med fokus på kundeværdi. Vi gør det gennem en organisation, hvor fleksibilitet, service og teamånd er de bærende elementer.

11 pneumatik Pneumatikafdelingen er det fundament virksomheden startede på for mere end 25 år siden. Fra begyndelsen har vi tilbudt produkter fra det verdenskendte varemærke Bosch Rexroth A/S. Ud over det brede produktprogram fra Bosch Rexroth A/S er produktpaletten udvidet med et stort og bredt program af pneumatikkomponenter, som udmærker sig ved høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Produkterne kommer fra anerkendte internationale producenter. HNC GROUP A/S Med HNC Group, som samarbejdspartner på pneumatikområdet, får I en partner, der besidder en meget stor knowhow baseret på mere end 25 års erfaring. Vi har et stort lager af det samlede program og eget værksted, hvor vi opbygger specialtilpassede løsninger og cylindre på specialmål på meget kort tid. Funktionsventiler Vaccumteknik Smøreapperater Luftbehandling Omfattende fittingserie Filtre osv..

12 fleksible forbindelser Kompensatorer er i princippet fleksible forbindelser. De findes i mange udformninger, da behovet for fleksible forbindelser kan optræde i mange konstruktioner. Hos HNC lagerfører vi flere forskellige serier af kompensatorer bl.a stål-, gummi- og teflon kompensatorer for at kunne imødekomme kundernes behov med kort varsel. Vi markedsfører produkter fra en række anerkendte europæiske producenter udvalgt med særlig vægt på pålidelighed og et højt kvalitetsniveau. Produktprogrammet indeholder et omfattende udvalg af fleksible rørforbindelser, herunder kompensatorer af enhver art, fleksible slanger, drejeled og EHEDG certificeret m.m. Vi lagerfører et bredt udvalg af standardprodukterne i Vemmelev for levering fra dag til dag, og kan ofte efterkomme ønsker om specialudførelser med kort leveringstid. Carpenter & Paterson Ltd Pipe Support Solutions Worldwide STENFLEX SaniComp er en kompensator, som er specielt udviklet til sanitære produktioner. EHEDG certificeringen betyder at SaniComp er godkendt til installation i sanitære industrier både nationalt og internationalt. Bælgkonstruktionen sikre at SaniComp både er fleksibel og rengøringsvenlig, ved anvendelse af CIP og SIP.

13 Kompensatorer Drejeled Fleksible slanger Fjederbæringer Rørophæng Rørkoblinger Reparationsklemmer Murgennemføringer osv. HNC GROUP A/S Vores kompensatorer og slanger kommer blandt andet fra producenterne STENFLEX, Boa og Belman. Kompensatorer leveres i stål og gummi og slangerne i rustfrit stål. Ud over standard komponenter, som lagerføres, har vi i kraft af vore værkstedsfaciliteter mulighed for at levere kundetilpassede løsninger, såsom rustfrie slanger på mål og specielle tilslutninger samt naturligvis reparation og service på produkterne. Vi har med en solid erfaring specialiseret sig i rådgivning og salg af rørledningstilbehør samt alle former for fleksible rørforbindelser m.m.

14 teknik I afdelingen Teknik omfatter vort produktprogram en række tekniske komponenter og systemer til roterende applikationer, såsom roterende unioner, ekspanderende aksler, klaplejer, koblinger og bremser. Roterende unioner Fra Deublin leveres roternde enheder til overførelse af forskellige medier som f.eks. vand, damp, termoolie, luft, vacuum, køle/ smøremiddel og hydraulik ved forskellige temperaturer og tryk. Vores roterende unioner finder anvendelse inden for stort set alle industrielle områder. Programmet indeholder et stort antal standardversioner, samt en del kundetilpassede emner. Klaplejer Lejring af aksler / ekspanderende aksler ved af- og pårulning. Letter håndtering af ruller og baner under drift. Lejer med trækaksel til oprulning og lejer med et bredt program af bremser til opretholdelse af den ønskede banespænding ved afrulning. Med indbygget sikkerhedsfunktion for lukket leje ved/under start. Rullevægte fra 0 til 64 ton. Ekspanderende vikleaksler og spændeelementer Vikleaksler fra Vorwald anvendes til fastholdelse indvendigt i rør for af- og pårulning af baner i tekstil, plast, folie, glasvæv og andre lette, men robuste spændeaksler til anvendelse indenfor alle områder i papir- eller den kunststof-forarbejdende industri. Der leveres ensidigt ophængte vikletappe, ekspanderende muffer til montering på runde eller firkantede aksler. Ligeledes leveres spændeaksler, hvor der er særlige høje krav til oprulning samt spændehoveder til oprulning/afrulning uden aksel samt adaptorer.

15 Vind, win situation... HNC GROUP A/S Vind er blevet en naturlig del af den moderne energiforsyning. I dag indgår vindmøller med et betydeligt bidrag til elforsyningen i Danmark og udbygningen fortsætter. HNC Group er en del af denne betydningsfylde udvikling og leverer bl.a. nogle af de allerbedste roterende enheder til vindmølleindustrien. HNC Group leverer tekniske løsninger indenfor automation, der forøger effiktiviteten i produktionen, skåner miljøet og reducere Co 2 til gavn for klimaet. Koblinger & bremser Fra leverandøren MATRIX leveres koblinger og bremser, der både er pneumatisk-hydraulisk og elektrisk aktiverede.

16 Stor styrke og flot design Fås både i let og svær udgave Fleksibelt og let at samle Mere end 100 forskellige profiltyper Mere end 500 tilbehørsdele Mere end 25 forbindelsestyper Kundetilpassede løsninger

17 aluminiumsprofiler I HNC Group s aluminiumsafdeling er der aluminiumsprofiler til brug for konstruktion og opbygning af maskinstativer, afskærmninger og meget mere. Udstyret er baseret på Bosch Rexroth s program af aluminiumsprofiler, der er kendetegnet ved høj kvalitet og flot design. HNC GROUP A/S Med over 100 aluminiumsprofiler for alle former for belastning tilbyder Bosch Rexroth AG et meget bredt udvalg, der kan opfylde meget forskellige krav: firkantede profiler lette profiler med optimeret tværsnit runde profiler og profiler med glatte sideflader Særlig stabile noter og store kernetræk muliggør via stærkt belastbare samlestykker profilforbindelser, selv ved høje statiske og dynamiske belastninger. Hos Bosch Rexroth AG kan du vælge mellem 6 forskellige profilserier. Alle profiler i en profilserie har samme notmål og notafstande. Derfor passer alt altid sammen ved konstruktionen. Profilerne med 10 mm not egner sig pga. deres høje stabilitet til opbygning af alt lige fra borde til tunge maskinstativer. De leveres i fire profilserier med en notafstand på 40 mm, 45 mm, 50 mm eller 60 mm. Profilerne med 8 mm og 6 mm not anvendes ved opbygning af lette anordninger, skillevægge, stativer eller vitriner. HNC Group skærer profilerne efter ønskede mål og bearbejder enderne til fittings.

18 Eget el-værksted Styretavler - PLC programmer Test og afprøvning Montage på anlæg og maskiner Når du kontakter os, er du sikker på at få den korrekte tekniskfaglige rådgivning. Alle vores medarbejdere har specialviden om produkterne og deres anvendelse. Uanset hvor komplekst eller enkelt det er. Vi kan være med i dine overvejelser om dimensionering af udstyrer, og vi kan pege på de optimale løsninger i forhold til kvalitet og budget.

19 eltavler HNC Group leverer alle former for elektriske tavleanlæg i alle størrelser. Fra den mindste terminalboks til store automatiktavler og effektfordelingstavler. HNC GROUP A/S Alle tavler opbygges efter vore kunders specifikationer og ønsker, og vi deltager gerne allerede fra projektstart med rådgivning. Kvalitet, og ikke mindst sikringen af den, er et af nøgleordene for os. Derfor foregår al projektering, dimensionering og installation af produktionsanlæg i henhold til gældende normer på området, ligesom vi foretager CEmærkning for det samlede produktionsanlæg. Vi anvender markedets bedste modulsystemer og komponenter. Dette garanterer Jer som kunde en høj kvalitet, hvor alle normkrav tilgodeses og sikrer en problemfri service, og eventuel udvidelse. Det industrielle design er et kvalitetsparameter. Tavlerne kan leveres i skabe udført i stålplade, rustfrit stål, aluminium eller andet ønskeligt materiale. Vi maler også gerne skabene i en ønsket mere kunderelateret farve. Terminalbokse Automatiktavler Effektfordelingstavler Projektering PLC-systemer Dimentionering Kontrol- og styretavler Rådgivning

20 På vores hjemmeside kan I finde alle relevante informationer om alle produkter JERES UDFORDRING ER EN TEAMOPGAVE FOR OS Vi plejer at sige, at vi altid finder en løsning på Jeres udfordring, med de rette produkter, til rette tid og pris. Det er der såmænd ikke så meget nyt i, men måden vi gør det på er lidt anderledes. Dermed sikrer vi, at den viden vores medarbejdere besidder bruges mest effektivt i et samspil, der skaber kreative og effektive løsninger. Derudover er I som kunde meget tæt på processen, nærmest som en aktiv partner i forløbet. Når løsningen er klar til at blive installeret, tilbyder vi for eksempel at træne personalet hos Jer i den daglige drift og servicering. Og vores team slipper ikke løsningen, før alt kører helt automatisk og tilfredsstillende. INDUSTRIVEJ 2 DK-4241 VEMMELEV T: F: SALES@HNCGROUP.DK

900 STANDARD MODELLER PÅ LAGER LET UDSKIFTNING AF MODELLER KUNDESPECIFICEREDE CYLINDRE HURTIG LEVERING HØJESTE KVALITET

900 STANDARD MODELLER PÅ LAGER LET UDSKIFTNING AF MODELLER KUNDESPECIFICEREDE CYLINDRE HURTIG LEVERING HØJESTE KVALITET RUSTFRIE CYLINDRE 900 STANDARD MODELLER PÅ LAGER LET UDSKIFTNING AF MODELLER KUNDESPECIFICEREDE CYLINDRE HURTIG LEVERING HØJESTE KVALITET UNIC Stainless Cylinder er en pneumatiske cylinder - udviklet og

Læs mere

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER INSTRUMENTERING MANOMETRE Vil du forbedre produktionsudstyret? Så du optimerer og fremtidssikrer produktionskæden? HNC Group s manometre, til både fødevareindustrien og den pharmaceutiske industri, er

Læs mere

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED & P R O C E S HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK A U T O M A T I O N HISTORIE HNC Group A/S blev grundlagt

Læs mere

HNC GROUP A/S INDUSTRIVEJ VEMMELEV

HNC GROUP A/S INDUSTRIVEJ VEMMELEV ROTERENDE UNIONER KLAPLEJER KLAPLEJER VIKLEAKSLER KOBLINGER & BREMSER TRANSMISSIONER HNC GROUP A/S INDUSTRIVEJ 2 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK BEDRE KVALITET OG YDEEVNE VT C

Læs mere

HØJ KVALITET OG FLOT DESIGN ALUMINIUMSPROFILER HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK

HØJ KVALITET OG FLOT DESIGN ALUMINIUMSPROFILER HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK HØJ KVALITET OG FLOT DESIGN ALUMINIUMSPROFILER & HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK A U T O M A T I O N P R O C E S HISTORIE HNC Group A/S blev grundlagt i 1979 som

Læs mere

ALUMINIUMSPROFILER AUTOMATION & PROCES INSTRUMENTERING FLEKSIBLE FORBINDELSER TRANSMISSIONER RUSTFRIE CYLINDRE.

ALUMINIUMSPROFILER AUTOMATION & PROCES INSTRUMENTERING FLEKSIBLE FORBINDELSER TRANSMISSIONER RUSTFRIE CYLINDRE. ALUMINIUMSPROFILER PNEUMATIK STYRETAVLER AUTOMATION & PROCES INSTRUMENTERING RUSTFRIE CYLINDRE FLEKSIBLE FORBINDELSER TRANSMISSIONER www.hncgroup.dk trygge løsninger med lang levetid HNC Group A/S ønsker

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

trygge løsninger med lang levetid

trygge løsninger med lang levetid AUTOMATION & PROCES trygge løsninger med lang levetid HNC Group A/S ønsker gennem en perfekt kombination af produkter og rådgivning at levere løsninger, som lever op til den enkelte kundes specifikke behov

Læs mere

FLEKSIBLE FORBINDELSER

FLEKSIBLE FORBINDELSER A U T O M A T I O N & P R O C E S FLEKSIBLE FORBINDELSER PRODUKTOVERSIGT GUMMIKOMPENSATORER ANVENDELSE INDENFOR ET STORT ANTAL OMRÅDER F.EKS. AKSIALE OG LATERALE BEVÆGELSER, HNC LAGERFØRER ET STORT UDVALG

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER HNC Group har et hjælpemiddel til vore kunder som arbejder med kompensatorer. En regnestok som på en nem og overskuelig måde kan vise længdeudvidelse af en given rørstreng

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

MANOMETRE MESSING RUSTFRI DIGTIALE

MANOMETRE MESSING RUSTFRI DIGTIALE INSTRUMENTERING MANOMETRE MESSING Med tilslutning nedad og bagud i MS58. Husene er i sort kunststof, stål eller rustfrit stål AISI 304. Ø 50 til 160 mm. Tørre eller glycerinfyldte for dæmpning af vibrationer.

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Seals around the world

Seals around the world Seals around the world Hydrauliske og pneumatiske tætninger PRODUKTOVERSIGT 1 Hydro_ringe_DK_2013.indd 1 08/05/2014 12:12 w Stor viden og know-how din sikkerhed for kompetent rådgivning Siden 1979 har

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Stærkt partnerskab med mere end

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

- I branchen siden 1997

- I branchen siden 1997 HANDLING - I branchen siden 1997 - I brancen siden 1997 DANSK INSTITUT FOR CERTIFICERING CERTIFIED BY ISO 9001:2008 www.dic.dk Profil BAYTECH A/S er grundlagt i 1997 og beliggende i industrikvarteret i

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Værktøjer og konkurrencekraft Værktøjer

Læs mere

UPDATE #06, marts 2013

UPDATE #06, marts 2013 UPDATE #06, marts 2013 Kære læser Velkommen i sjette udgave af UPDATE, hvor du igen finder en flok gode historier fra den hydrauliske verden. I dette nummer af UPDATE kan du blandt andet læse, at Hydra-Grene

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK Comp-Line modulafskærmning i rustfrit stål HYGIEJNISK RUMAFSKÆRMNING Comp-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger til fødevareindustrien,

Læs mere

VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger

VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger Modtaget. Den fixer vi! VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger Ja dav. Jeg vil godt bestille en 2.400 mm PE-plastbrønd med svejst opdriftsikret dobbeltbund. Og den må godt ha en

Læs mere

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology Cowex Præsentation Viden til Løsninger P r o f i l & k o m p e t e n c e r industrial lt automation process technology Profil & Know-how Cowex Profil Cowex a/s er en virksomhed med speciale i løsning af

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

A WORLD OF HUMIDIFICATION

A WORLD OF HUMIDIFICATION A WORLD OF HUMIDIFICATION KOR R EKT LU F TF UGTIGH ED ER EN ESSENTI EL FAKTOR Luftfugtighed er et vigtigt parameter i de klimatiske forhold her på jorden. Naturen og klimaet iværksætter i sig selv en meget

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

fleksible forbindelser ekspansionsbælge spjæld Bording Bellows AS Kvalitetshåndværk

fleksible forbindelser ekspansionsbælge spjæld Bording Bellows AS Kvalitetshåndværk fleksible forbindelser ekspansionsbælge spjæld Bording Bellows AS Kvalitetshåndværk 2 Bording Bellows AS Bording Bellows arbejder med ekspansionsbælge til mange forskellige formål. Her ses samling af komplet

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør, at vi

Læs mere

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Underleverandørarbejde Linatech udfører en bred vifte af underleverandøropgaver til flere brancher. Vi har fokus på arbejdsopgaver, som stiller høje

Læs mere

ONE WORLD ONE SUPPLIER

ONE WORLD ONE SUPPLIER ONE WORLD ONE SUPPLIER Velkommen hos en erfaren leverandør Skovsager Group er en familieejet koncern med hovedsæde i Danmark. Skovsager Group har et solidt økonomisk fundament, hvilket betyder, at vi altid

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium. NG

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Intelligent Air - over hele verden

Intelligent Air - over hele verden DK QF-RØRSYSTEM Intelligent Air - over hele verden Dantherm Filtration er blandt de førende leverandører af luftrensningsanlæg til mange forskellige brancher over hele verden. Dantherm Filtration fokuserer

Læs mere

Styrke gennem know-how:

Styrke gennem know-how: Styrke gennem know-how: l Egen konstruktion l Kompetence i materialeegenskaber l Bearbejdning med små tolerancer l Præcis produktion af enkeltdele, reservedele og småserier l Komplette anlæg Styrke gennem

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Skilte PLC styring En stærk el-tavle leverandør Tavle komponenter Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Tavle komponenter PLC styring Skilte

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium. NG ZINK A/S er leveringsdygtig

Læs mere

Seals around the world

Seals around the world Seals around the world Stor viden og know-how din sikkerhed for kompetent rådgivning Siden 1979 har Carsten Holm A/S udviklet, produceret og markedsført såvel standard som specialpakninger og -tætninger

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES PROFILE UNIKT KONCEPT NG PRO - PROFILE sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink og kobber af højeste faglige kvalitet, til

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - FACE sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle facadeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet,

Læs mere

BESKYTTELSESSLANGE STÅLSLANGER METALSLANGER

BESKYTTELSESSLANGE STÅLSLANGER METALSLANGER KABELBESKYTTELSE BESKYTTELSESSLANGE STÅLSLANGER Vi leverer enkeltfalset og dobbeltfalset stålslanger. Den enkeltfalsede stålslange leveres både i en galvaniseret udgave og i rustfrit stål. Den dobbeltfalsede

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01 marine service industri offshore 02 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 03 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE EKSPERT I DIESELMOTORER, GENERATOR- OG FREMDRIVNINGSANLÆG

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN RÅDGIVNING, ERFARING & PROJEKTVIDEN SP Technologies varetager salg, projektering og montage af anlæg og komponenter indenfor pulverhåndtering. Vi er specialiseret i at skræddersy anlæg på tværs af industrier

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN BIOGAS En afdeling af Lind Jensens Maskinfabrik

Læs mere

Enclosure solutions for you

Enclosure solutions for you Enclosure solutions for you Oversigt Fakta om Eldon Standardprodukter Kundetilpassede løsninger Markedsposition Eldons styresystem Fakta om Eldon Eldons fortid, nutid og fremtid. Producent af skabe i høj

Læs mere

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede.

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. KEMISK GRAVERING KEMISK GRAVERING Standardmærke Dette er den traditionelle enkle måde, at afsætte en kemisk farvegravering direkte

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

Coreline præsentation

Coreline præsentation Dansk Coreline præsentation Dansk/Kinesisk joint venture - Effektiv kombination! Velkommen til Coreline A/S Coreline, Wuxi i Kina blev grundlagt i 2007 som producent af butterflyventiler og kontraklapventiler.

Læs mere

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer Power IT Compact Secondary Substations, CSS Transformerstationer The New Standard for Individual Solutions Den, der følger med strømmen, kommer ikke foran ABB s vision er at skabe værdi for vores kunder

Læs mere

Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S

Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S 1 2 1976 Den første svømmehal 1978 Den første svømmehal i udlandet 1979 Det første vandland 1983 Fuldautomatiske doseringsautomatikker Offentlige svømmeanlæg

Læs mere

Gearmotorer i Verdens Klasse

Gearmotorer i Verdens Klasse Gearmotorer i Verdens Klasse Partner Program Tysk kvalitet: fremgang for dig. 1908 1992 1999 2011 2013 Stephan-Werke grundlages transmissionsudvikling Solgt til BTR BTR Gruppe - Stephan Solgt til Rexnord

Læs mere

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche Stabile smøremidler til en vindfølsom branche "Der varsles frisk til hård vind i hele landet." Som driftsansvarlig for et vindkraftværk optager det dig, hvornår og hvordan det blæser. Vejr og vind lader

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Neodymium stangmagneter i stålkappe Neodymium stangmagneter i plastkappe Neodymium

Læs mere

Trykluft Automatik Pumper vakuum service

Trykluft Automatik Pumper vakuum service Trykluft Automatik Pumper vakuum service Værksted www.granzow.dk Dette er Granzow Granzow A/S er en af Danmarks førende leverandører af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter.

Læs mere

..vi har styr på el og automation

..vi har styr på el og automation ..vi har styr på el og automation LARS WILLANDER adm. direktør VI SAMLER PÅ SUCCESOPLEVELSER! Velkommen.. I denne firmaprofil vil vi på de næste sider forsøge, at give dig et kort indblik i Contech s historie,

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning Autoventilation...Mere end 35 års erfaring med luftrensning - vi renser luften... A/S Tel. +45 7610 9700 Fax +45 7610 9710 E-mail pv@prima-vent.dk www.prima-vent.dk Historien, der ligger i Esbjerg, renser

Læs mere

Contech intelligent automation solutions

Contech intelligent automation solutions Contech intelligent automation solutions...vi har styr på el og automation LARS WILLANDER adm. direktør VI SAMLER PÅ SUCCESOPLEVELSER! Velkommen.. I denne firmaprofil vil vi på de næste sider forsøge,

Læs mere

Rustrupvej 49. 8600 Silkeborg Tlf.: 7022 7018 Fax: 8724 7018 www.scancover.dk. solutions for water, drainage and sewerage systems

Rustrupvej 49. 8600 Silkeborg Tlf.: 7022 7018 Fax: 8724 7018 www.scancover.dk. solutions for water, drainage and sewerage systems sealing Rustrupvej 49. 8600 Silkeborg Tlf.: 7022 7018 Fax: 8724 7018 www.scancover.dk solutions for water, drainage and sewerage systems hvem ER vi... ScanCover et ungt, dynamisk og professionelt firma,

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kvistløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

SPECIALVENTILER. Udvikling og produktion af kundespecifikke ventilløsninger. www.evmetal.dk

SPECIALVENTILER. Udvikling og produktion af kundespecifikke ventilløsninger. www.evmetal.dk SPECIALVENTILER Nåleventiler Sædeventiler Kugleventiler Kontraventiler Sikkerhedsventiler Udluftningsventiler Udvikling og produktion af kundespecifikke ventilløsninger www.evmetal.dk kunden i centrum SÆRLIGE

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere