Kære medlemmer af Ribe Roklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære medlemmer af Ribe Roklub"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 1 Kære medlemmer af Ribe Roklub Så er der atter lidt nyt fra roklubben. Denne gang har vi bedt en bred vifte af udpegede medlemmer om at komme med bidrag. Vi i redaktionen ved jo mærkeligt nok ikke alt. Det er lykkedes at få fine bidrag til nyhedsbrevet. Det er en fremgangsmåde, som vi vil gøre brug af fremover og formentlig mere bredt end denne gang. Dels af hensyn afdækningen af hvad medlemmerne har af nyheder o.lign. stof i ærmerne, dels for at lette vores egen indsats, så vi ikke skal støve alle kroge af hver gang. Send os endelig noget om hvad du går og tænker på...primært om roklubben, naturligvis. God læselyst - vi ses i klubben! / nyhedsredaktionen Ris og ros til nyhedsbrevet, samt nyhedsstof til kommende nyhedsbreve, kan sendes til undertegnede redaktører : Willy Høi, havedal12@gmail.com Alex Lyngsøe, mail@alexlyngsoe.dk Oplev hele verden med dine ro-evner og medlemskab af Ribe Roklub. Billedet er fra Ribe Roklubs tur/kajakkursus i Slovenien i april måned, og er blot en af mange muligheder for at bruge din sport til oplevelser i hele verden. Læs mere i indlægget her i nyhedsbrevet.

2 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 2 INDHOLD: Kommende aktiviteter 3 Rotur på Vadehavet - Noget for dig? 4 Velkommen til de nye roere i klubben 4 Et lille hjertesuk : Pakning af varer i Føtex 4 Åbent hus, søndag den 30. april 5 Instruktørkursus - kajak - lørdag-søndag d april 5 Kajakinstruktion for Ro-linger 5. og lidt om inriggerinstruktionen 5 U-roerne Kajak holdet 5 Klubaften den 28. april 6 Kick-off for roinstruktører 7 KORT NYT... 7 Oplev hele verden som roer 11 TJEN PENGE TIL KLUBBEN MED EN OK AFTALE 12

3 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 3 Kommende aktiviteter Nedenfor har vi fremhævet NOGLE af aktiviteterne i klubben i den nærmeste fremtid. HUSK altid at holde dig orienteret via Kalenderen på OG sørg altid for at følge anvisningerne omkring tilmelding og betaling af arrangementerne. Det gør det lang lettere for de frivillige arrangører, hvis der bliver tilmeldt korrekt og i god tid! juni U-ro fælles kajaktur med Haderslev/Vejle/Kolding Kajak, Gels Å, Ribe Å, primitiv lejrplads, telt, bål, snobrød, kage, glade teenagere og en håndfuld trænere - Vi er klar til en forrygende weekend :-) 23. juni Sct. Hans i Roklubben med bål på Hovedengen Her har klubben gennem mange år stået for sct. hans bålet på Hovedengen med tilhørende båltale og salgsboder ved roklubben. Det giver en god skilling til klub-kassen, men vi har brug for flere hjælpende hænder. Kontakt Linda Lyngsøe, tlf eller skovvang60@gmail.com hvis du kan/vil hjælpe til. HUSK at det er alle de nye roere, KANINERNE som sammen står for at få lavet den berømte heks. (Spørg din instruktør..) NYT i 2017: Programmet flyttes en time, så Bålet tændes allerede kl ! 12. aug. Paddle Battle Cup i Vejle Dette er det perfekte (begynder) stævne for alle børn og unge op til 16 år. Tag hele familien med til en hyggelig dag i Vejle, hvor du mødes og dyster for sjov sammen med børn fra andre klubber. ALLE kan være med! 31. aug. Kanindåb De nye roere skal døbes af Kong Neptun, og efterfølgende samler vi hele klubben med familer/påhæng til en hyggelig grill-aften i klubben. HER SKAL ALLE MED! sept DM i kajaksprint i bagsværd Her skal vi have ALLE BØRNE- og ungdomsroere fra 10 år og op med! Danmarks-eliten er med til stævnet, men her er også masser af plads til de mindre erfarne og begynderne. FORÆLDRE: tag gerne med til en hyggelig og spændende weekend i smukke omgivelser - kombiner det evt. med en smuttur til hovedstaden, tivoli eller bakken ;-) 02. sept. Inriggerroning Silkeborgsøerne Nu får vi igen muligheden for en rotur i de smukke omgivelser i Silkeborg. Se opslag med mulighed for tilmelding; hænger på tavlen i klubben. Tilmelding og mere info på hj.siden, event. 9. sept. Tour-de-Gudenå Deltag i 50 års jubilæum af dette klassiske motions-kajakløb med distancer på enten 43 eller 72km i skøn natur på gudenåen. Selvom det lyder langt kan, alle frigivede kajakroere med et par kilometer i bagen(;-) ) sagtens være med. HUSK tilmelding på riberoklub.dk, event. og skriv dit kajakønske på sedlen i klubben. Vi er nu oppe på ca. 6-8 deltagere, men kan sagtens være flere. OBS: Prisen stiger med 100kr. ved tilmelding efter d. 14/7 - tilmelding på riberoklub.dk, event.

4 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 4 Rotur på Vadehavet - Noget for dig? Christian Abildgaard, der er vadehavsstyrmand, tilbyder tur på Vadehavet i inrigger på følgende datoer: Lørdag den 17. juni: Tur til Kelds Sand: mødetid kl og forventet hjemkomst kl Søndag den 27. august: Tur til Landjord: mødetid er kl og forventet hjemkomst kl Søndag den 24. september: Tur til Kelds Sand: Mødetid kl 8.45 og forventet hjemkomst kl Tilmelding skal ske til Christian. Tlf. nr Alle opfordres på det varmeste til at deltage. Benyt jer af muligheden for en fin, fin tur på Vadehavet. Vi tager kun af sted, hvis der er vindstyrke max. 5 m/s, og alle kan være være med - forudsat du har aflagt svømme-veste prøven i år. Det er bare om at være med, for de planlagte ture kan blive aflyst pga. vejrliget. Velkommen til de nye roere i klubben Der er godt gang i instruktion af nye medlemmer i klubben - i alle bådtyper. Vi håber at de nye kaniner falder godt til i klubben, og bliver hængende, når de er frigivet og bliver sluppet fri af instruktørens tøjler. Det kan godt være svært at finde ind til klubbens kerne, og her gælder det om selv at være pro-aktiv og gøre en indsats for at holde sig aktiv i klubben. Her er et par tips til hvordan du som ny frigivet roer, kommer godt i gang med din nye favorit sportsgren: - Lav faste ro-aftaler med dine hold-kammerater fra instruktionsholdet - kig i kalenderen og under event på riberoklub.dk og tilmeld dig ture, arrangementer, mød op til ro-garantier o.s.v. - mangler du nogen at ro med? Hold øje, og Spørg på facebook gruppen Ribe Roklub - bliv medlem af et af vores udvalg - spørg bestyrelsen (se riberoklub.dk) - tag på kursus, spørg instruktør eller ro-chef om mulighederne. - sæt dig et mål: f. eks. ro 200 km inden standerstrygning, eller på vandet mindst 1 gang i ugen - tilmeld dig et motionsløb, se kalenderen eller spørg din instruktør - find inspiration på og på Dansk forening for Rosports hjemmeside - se nedenfor. Som frigivet kajakroer får du endvidere gratis tilsendt magasinet kano og kajak ca. 6 gange årligt. / Alex Et lille hjertesuk : Pakning af varer i Føtex Den 12. april blev der pakket fødevarer hos Føtex. Personalet var meget glad for vores opbakning. Vi fik mange venlige bemærkninger fra kunderne: Hvor er I da flinke sådan at hjælpe til med at pakke vores varer...en typisk besked fra en kunder.

5 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 5 Personligt synes jeg, at Ribe Roklub var laaangt underrepræsenteret!!! Vi var 5 personer fra klubben, og det var udelukkende bestyrelsesmedlemmer eller deres familie. Ærlig talt en skuffende indsats. Jeg tager til efterretning, at vi næste gang skal udpege en tovholder, der må indkalde sine medhjælpere, så vi laver teams á la det vi gjorde til 10-timers eventen. Carsten Åbent hus, søndag den 30. april Der kom ca interesserede. Flere af dem var ude at prøve at ro, selvom det blæste en pelikan. Der kom nye medlemmer i klubben til såvel inrigger som til kajak. Vi hyggede os i klubben med kaffe og kage og fik vist butikken frem En god dag! Carsten Instruktørkursus - kajak - lørdag-søndag d april - 5 toptunede nye kajakinstruktører i klubben!!!! Der blev afholdt intruktørkursus for kajakfolket i klubben i den weekend.. Fra Varde Roklub kom der 3 medlemmer, og vi stillede selv med 5, dvs et fint hold på 8 personer. Vi fik instruktion fra kl 09:00 lørdag morgen til 21:00 aften. Søndag på den igen kl 09:00 med afslutning eftermiddag kl 16:15. Godt brugte, men fulde af gode input i teori samt i praktiske opgaver på åen. Og sørme om vi ikke blev belønnet med bevis for at være nyudklækkede : Instruktør 1. Derfor er det med stor glæde at kunne informere at Ribe Roklub nu har 5 toptunede kajakinstruktører i klubben Signe, Emma, Carl Christian, Karin og Carsten. Carsten Kajakinstruktion for Ro-linger Den nye sæson er i gang. Vi har fået 6 nye medlemmer, som med stor iver har været på vandet i fint samarbejde med de gamle roere unger som bare har det super hyggeligt i klubben. Og vi passer godt på dem! De er de nye ambassadører for Ribe Roklub. Carsten. og lidt om inriggerinstruktionen Er også i gang! Der er hele 10 nye roere. Rigtig flot! De slider godt og grundigt i årerne, og humøret er højt. Det er ikke for sent at tilslutte sig. Vi præsenterer de nye roere inden længe med et foto, så alle har bedre mulighed for at lære dem at kende. Willy U-roerne Kajak holdet U-ro kajakholdet er for ungdomsroere fra 7. klasse og op. Vi har i år 19 deltagere og 3 faste trænere (Emma, Jakob, Alex) på holdet. Der er kommet 3 nye roere og en enkelt oprykker fra ro-lingeholdet - resten er garvede u-roere. Vi træner fast hver onsdag, og flere roere supplerer med ekstra træning. Der står både stævner og hyggeture med test på programmet, og deltagelsen er stor.

6 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 6 Ro-klubben er iøvrigt ATK Certificeret af DKF = Aldersrelateret Trænings Koncept, hvilket kort fortalt betyder at vores børne og ungdomshold følger en drejebog som sikrer børnenes udvikling i klubben både socialt, mentalt og fysisk. Dette skal være medvirkende til at vi kan motivere og fastholde børnene i klubben - men også bidrage til den generelle talentudvikling inden for dansk idræt. Alex Klubaften den 28. april KLUBAFTEN MED HYGGEN I HØJSÆDET - RIBE ROKLUB NÅR DET ER ALLERBEDST Omkring 50 medlemmer i alle aldre og vægtklasser var mødt op for at være med til at genoplive den gamle tradition med uforpligtende fællesskab i klubhuset i årets løb. Det nye var, at klubben var vært ved aftensmaden, som udartede sig til et kulinarisk træf af dimensioner med både grillpølser, kyllingelår, flødekartofler og spændende salat m.v. Det eneste medlemmerne selv skulle betale var drikkevarerne, der blev betalt enten kontant eller for første gang også med MobilePay. Stor tak til bl.a. Bente, Linda, Carsten, John og alle de andre hjælpere, som gav en hånd med. Arrangementet blev startet med roning fra kl. 16:30, hvor ca. 25 roere tog afsted på åen i kajak, outriggerog inriggerbåde. Da de var tilbage og båden var rengjort og sat på plads i båderummet redegjorde vores formand, John Bruun, for bestyrelsens bestræbelser på at synliggøre klubbens organisation og ønsket om at få flere hænder til at give et nap med i det daglige klubarbejde. Et oplæg med de aktiviteter, der afvikles i roklubben i løbet af en sæson, blev fremlagt på hvert af de 8 borde, hvor rigtig mange meldte sig til at deltage i konkrete aktiviteter under de forskellige udvalg. De indsamlede skemaer vil nu blive bearbejdet i bestyrelsen, og en samlet oversigt over, hvem der hjælper med hvad, vil snarest komme på gaden. Herefter orienterede Alex Lyngsøe om, hvordan man i kajakafdelingen havde haft succes med at skaffe kr. i sponsorstøtte fra Syd Energi s vækstfond til indkøb af en ny 4-er kajak. Han gav inspiration til andre i klubben om at forsøge sig på samme måde, hvis man ønskede sig nyanskaffelser af lidt dyrere udstyr. Stor ros fra bestyrelsen for dette initiativ. Emma Kjær Lund havde etableret en lille stand i indgangen, hvor hun præsenterede det flotte klubtøj, som medlemmerne kan købe via hjemmesiden. Der blev både prøvet og solgt i aftenens løb. Tak til Emma for indsatsen. Og så var der tid til aftensmaden, som beskrevet ovenfor. Det helt specielle ved denne aften var, at alle, for en sjælden gangs skyld, kunne komme i direkte kontakt med vores formand, som stod for grilningen af både pølser og kyllingelår, og som var manden, der udleverede maden på tallerkenen til hver enkelt. Tættere på os kommer han ikke.. Efter maden var der meldt råhygge med levende tressermusik leveret af guitarduoen Tidals. (red. og vi takker for rigtig god musik! ) Da klokken var 23 var klubhuset igen klargjort til næste dags instruktørkursus af en flok af ivrige, frivillige hjælpere. Se det var en rigtig klubaften. Dem må vi have flere af. p.b.v Jørgen Thorup

7 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 7 Kick-off for roinstruktører Blev holdt i Vejle Roklub om aftenen d. 3. maj. Desværre blev jeg forhindret i at deltage. Fra arrangøren, DffR, forlyder det, at der bl.a. blev udvekslet erfaringer og ideer til modtagelse af nye roere. Det kan vi jo aldrig gøre for godt! Og så blev der formidlet ny viden om rotaget - det bliver vi jo aldrig færdige med at snakke om! Skal man ro med bøjet ryg, eller skal ryggen/lænden være ret? Se det er en spændende diskussion.. Willy PS: vil du vide mere om den nye viden så kig på linket (engelsk, men let at læse) Heri står bl.a., at hvis man som roer har ondt i ryggen, så skyldes det som regel ikke selve roningen, men snarere løft af bådene! Værd at tænke på.

8 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 8 KORT NYT.... nyheder, stort og småt, og små glimt fra de seneste måneder og den nærmeste fremtid i klubben: Paradisløbet Silkeborgsøerne d. 7. maj Den 7 maj var 10 glade Ribe kajakroer med i et flot løb i Silkeborg. Paradisløbet er et løb, der henvender sig til den brede gruppe. Alle riberoere roede 12 km, i forskellige klasser. De voksne var tilmeldt trimgruppen. Vejret var høj sol og 20 grader, det optimale vejr til et flot kajakløb i Silkeborgsøerne. Kan klart anbefale alle kajakroer, uanset niveau. lone timers ugentlig træning..er hvad Pernille Taagaard Kristensen s træningsprogram har budt hende gennem snart det sidste års tid. Hun er nu en del af det danske U16 kajak ungdomslandshold, som tæller ca. 18 af de bedste roere i aldersklassen år. I foråret har hun været på 2 ugers træningsophold i Italien samt deltaget i 2 danske sprint-stævner. Resultaterne til disse har rykket hende yderligere op på rankinglisten, således at hun nu har en placering som nr. 12. Inden sommerferien er der deltagelse i endnu et sprinttyskland, hvor også Sara Møller Jørgensen fra RR skal med. Sæsonen sluttes af med DM i sprint sidst i august - og så tager Pernille en velfortjent pause fra kajakroningen - hun skal nemlig på efterskole. Nyt om dansk roning! Ribe Roklub er medlem af 2 forbund: DffR - Dansk forening for Rosport (baglænsroning) & DKF - Dansk Kano og Kajakforbund (forlænsroning)

9 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 9 Hvis du ikke allerede ved det, så prøv at gå ind på forbundenes hjemmeside, og tilmeld dig nyhedsbrevet. Så får du jævnligt et informativt nyhedsbrev med alt det nye om, hvad der sker inden for rosporten i Danmark. Kan anbefales! Willy og Alex Højvandssikringen - lige nu! Portene til vinterhøjvandssikringen har ligget og flydt lidt rundt på forpladsen. Nu er de lagt til side, men det vidner om, at man vist ikke lige er klar over, hvordan man gør! Det er der ikke grund til, for retningslinjerne for driften af højvandssikringerne fremgår klart og tydeligt af hjemmesiden. Klik på Værd at vide og så på Højvandssikring - så kan du bl.a. se, - at vinterhøjvandssikringen (de løse porte) ikke skal sættes i fra 1. maj til 1. oktober - med mindre der er risiko for høj vandstand! Men læs nu teksten på hjemmesiden - og spørg hvis der er tvivl! Husk, at spændekrogene skal lægges i spanden. Der er købten ny sort spand. De skal ikke ligge og flyde på forpladsen! Willy Link til Højvandssikringen : age.aspx?contentpageid=137 Langjord - båden altså! Godt nyt! Langjord er fra og med torsdag d. 18. maj meldt klar til brug i Rokort.dk. Nogle vil sige langt om længe. Båden havde nogle revner i et par bord, ydersiden. De er nu tætnet, og vi får se, om det holder. Men husk nu at du IKKE må træde i bunden af båden, hvor der ikke ligger bundbrædder! Det kan den åbenbart ikke holde til. God tur! Henning og Willy Riberhus - nu på vandet! 2-eren, Riberhus, har været reserveret til kaproning igennem længere tid. Nu har bestyrelsen besluttet, at denne fine båd skal bruges til motionsroning på

10 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 10 lige fod med de øvrige inriggerbåde. Brug foreløbig Nold s årer til Riberhus. VI skal lige have dem rigtig mærket med en label. Hav tålmodighed. Riberhus blev taget i brug d. 23. maj. Den er let og den er tæt - siger de. Bågø og Nold er også brugbare. Nold har vi dog lagt på hylden. Den har haft bedre dage... Willy Tørreklude...du ved, når vi tørrer bådene af... Nu har vi sat stativerne op udenfor, så de kan tørre - ind imellem. I bådhallen er der næsten altid køligt og fugtigt, og kludene bliver aldrig tørre. Vi eksperimenterer i år med nye bomuldsklude. De tidligere plastklude har ry for ikke at være gode for vandmiljøet. Det synes vi i bådudvalget, at klubben bør tænke på! Henning og Willy PS: hvis du synes, at kludene trænger til at blive vasket, er du velkommen til at tage dem med hjem i vaskemaskinen, men husk at få dem på plads igen i stativet, når de er vasket... Ministerbesøg ved roklubbens hus PS:. Redaktionen har set i Ugeavisen d. 30. maj, at Fødevare- og miljøminister Esben Lunde Larsen er inviteret til Grundlovsmøde d. 5. juni kl. 14 ved roklubbens hus. Det er iflg. Ugeavisen Venstre i Ribe og Venstre Venstre Omegnskreds, der står for arrangementet

11 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 11 Oplev hele verden som roer Med en så alsidig og udbredt universel sport som roning er, har du en masse muligheder for at bruge dine ro-evner og medlemsskab af en roklub til at se mere af verden. Gennem ro-sporten kan du få fantastiske natur-, sport- og kulturoplevelser - og ofte med en anden indgangsvinkel (og til en anden pris) end den man ser i rejsekatalogerne. Her er et udpluk af mulighederne: - Deltag i ro-stævner, ro-samlinger, ro-kurser, inspirationsseminarer m.v. Vores 2 ro-forbund DKF og DFfR har masser af tilbud for at komme rundt i landet og møde ligesindede roere i alle aldre og på alle niveauer. Tag et kig på eller kano-kajak.dk - Der arrangeres ofte fællesture i ind og udlandet, f.eks. kajak/inrigger i Kroation, Grønland eller Norge, men hvorfor ikke arrangere din egen tur med et par ro-kammerater fra klubben. Klubben har bådtrailer, men man kan også leje både i klubber over hele landet/verden. - DffR har udstationerede inriggere liggende rundt i landet og nogle gange også i udlandet. Disse kan lejes til rimelige priser. Læs mere på - Overnat let/billigt i roklubber. Det er kutyme at man, som roklub medlem, i de fleste ro- og kajakklubber kan få lov at overnatte i eller ved klubhuset og anvende klubbens fællesfaciliteter hvis man er på tur. Nogle klubber (f.eks. silkeborg) har deciderede gæsterum, som blot bookes på nettet til kr. 75,-/nat.. Hvad skal jeg huske: - Langture i inrigger kræver mindst én langtursstyrmand i båden, og skal du på kajaktur i andre farvande end Ribe Å, kræves det at du er frigivet (Epp2). Husk også at få godkendt turen af ro-chefen/godkender i klubben, og ALTID skrive båden ud i rokort programmet i klubben, så vi ved hvor du er og hvornår du/båden er tilbage igen. Låner du en båd i en anden klub, skrives dette i den anden klubs ro-protokol, og noteres ved hjemkost i RR s rokort (lånebåd), men turen skal stadig godkendes i RR før afgang. - Kontroller altid roklubbens kalender på inden du snupper en båd til en langtur, så du ved at andre ikke skal anvende båden. - Bådtrailere skal også forhåndsreserveres i rokort programmet.

12 Nyhedsbrev nr. 5. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udgivet 2/ Side 12 /Alex TJEN PENGE TIL KLUBBEN MED EN OK AFTALE Ribe Roklub har en sponsoraftale med OK. Hvis man opretter et OK benzinkort (gratis), støtter man klubben med 6 øre for hver liter benzin/diesel man tanker. Tegner man yderligere en el- eller mobil-aftale, fordobles støttebeløbet. Det er meget nemt at oprette et gratis benzinkort. Gå blot ind på og tilmeld dig gratis. I tilmeldingsforløbet skal du vælge foreningen Ribe Roklub.

Kære medlemmer af Ribe Roklub

Kære medlemmer af Ribe Roklub Nyhedsbrev nr. 3, 2016. Til alle medlemmer af Ribe Roklub.Udsendt d. 17/8 2016. Side 1 Kære medlemmer af Ribe Roklub Så kom vi endnu en gang igennem et forårsforløb, med godt gang i de traditionelle klub

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko.

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko. Aktivitetsplan 2017 2017 DATO TID AKTIVITET 2. april 11:00 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt at spise ved frisktilberedt

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS

ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS DAGSORDEN torsdag den 17.09 2015 Deltagere: Skjold: Trine MKC: Max J og Rikke Viking: Ejlev K., Carsten B., Erik Egå Rosport: Claus I. ÅKKK: ingen Afbud: Morten, Claus og

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel BEGYNDERTRÆNING Det gode eksempel 01-12-2017 Indledning Færdig med ro-skole og hvad så? Hvordan var din egen oplevelse? Var det nemt at blive en del af klubben, og tænk over, hvorfor du er blevet hængende?

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere.

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere. 2018 DATO TID AKTIVITET 3. april 19:00 Tirsdag den 3. April kl. 19,00 er der igen sangaften i Fredericia Roklub. 8. april 11:00 12.- 14. April Se tekst 17.April Standerhejsning Efter standerhejsningen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Lørdag den 7. April kl.9,00 er der klubrengøring. "Bro motion er go motion"

Lørdag den 7. April kl.9,00 er der klubrengøring. Bro motion er go motion 2018 DATO TID AKTIVITET 3. april 19:00 Tirsdag den 3. April kl. 19,00 er der igen sangaften i Fredericia Roklub. Lørdag den 7. April kl.9,00 er der klubrengøring. 7. April 9:00 8. april 11:00 12.- 14.

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. hus, med. 26. maj. Åbent. Madpakketur fra Kolding kl. 9: maj. 31 maj, 1. & 2. juni 21:000 12:000 18: :000

TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. hus, med. 26. maj. Åbent. Madpakketur fra Kolding kl. 9: maj. 31 maj, 1. & 2. juni 21:000 12:000 18: :000 Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

VARIGT TILBUD. En opskrift på Sportsroning

VARIGT TILBUD. En opskrift på Sportsroning VARIGT TILBUD En opskrift på Sportsroning 01-12-2017 Indledning I det her hæfte sætter vi fokus på sportsroning. Men før vi går i dybden og forklarer hvad sportsroning er -så skal du lige lave lidt noter.

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Rovagten leder den daglige roning og træffer de nødvendige dispositioner med hensyn til benyttelse af materiellet,

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

INVITATION. Dansk Forening for Rosport

INVITATION. Dansk Forening for Rosport INVITATION Dansk Forening for Rosport 1 Så slår Dansk Forening for Rosport endnu en gang dørene op for et veltilrettelagt inspirationsseminar på Dalum Landbrugsskole i Odense. Vi glæder os til at se en

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker Generelt Korsør Roklub er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde de af DKF vedtagne regler og

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing December 2015 1 Turen til Venedig Solen står højt på himlen og der blæser en svag vind. Jørgen, Karin, Henni og jeg mødes ved søen

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab Hvis du følger HTN i et år vil du opleve meget mere end blot at blive fortrolig med at ro havkajak I løbet af et spændende år vil Havkajak Team Nord introducere dig til havkajak sporten Vi vil vejlede

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Mogens Bruun AKTIVIT TET. pålæg. 29. maj. 26. maj. hus, med. Åbent. Madpakketur fra Kolding kl. 9: maj. skole) Grundlæggende ud.

Mogens Bruun AKTIVIT TET. pålæg. 29. maj. 26. maj. hus, med. Åbent. Madpakketur fra Kolding kl. 9: maj. skole) Grundlæggende ud. Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening.

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Foreningsnyt nr. 6, maj 2015 Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Nu på lørdag den 16. maj kl. 14.00 har vi første temadag

Læs mere

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Om Klubben Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Korsør Roklub er en forening beliggende i Korsør. Roklubbens historie strækker sig mere end 100 år tilbage. Aktiviteterne er baseret på to grupper,

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart Sidst revideret Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart 1. Formål og gyldighed Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at fremme sikker kajakroning i Kajakklubben Strømmen.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Elektronisk rokort Brugerguide

Elektronisk rokort Brugerguide Elektronisk rokort Brugerguide INDHOLD Adgang / login... 1 Registrering af ture... 3 Medlemmer... 7 Både... 10 Reservationer... 12 Skader... 13 Meddelelser... 14 Aktiviteter... 15 Statistik... 16 ADGANG

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser Frederikssund Roklub Stiftet 29. Maj 1908 Funktionsbeskrivelser - 1 - Revideret juli 2005 Funktionsbeskrivelser for: Bestyrelsen...3 Formand...4 Næstformand...5 Kasserer...6 Kontingentkasserer...7 Nøgleansvarlige...8

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF Køge 07-10-2017 JD Kære Alle! Her referat af bestyrelsesmødet den 3. oktober 2017. Tilstede: Bente Kristensen, Steen Poulsen, John Nielsen, Kurt Bergen og Dahl Ikke tilstede: Kai Christensen, Henrik Agner

Læs mere

Nyhedsmail april/maj 2019

Nyhedsmail april/maj 2019 Nyhedsmail april/maj 2019 Referat fra bestyrelsesmøderne i april og maj er nu tilgængelige på Medlems siden. Næste bestyrelsesmøde. Alle årets bestyrelsesmøder er nu i aktivitetskalenderen - 1. torsdag

Læs mere

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 1. Generelt DSR er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk Kano og Kajak Forbund. Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben,

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub DM I Marathon 2011 Regatta DANMARKS Gladsaxe ROSTADION Bagsværd Sø 3.& 4. September Dansk Kano- og Kajak Forbund og Regatta Gladsaxe indbyder til Regatta Gladsaxe og Dansk Kano og Kajak Forbund inviterer

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Nedbrud NYHEDSARKIV 2010 Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Standerstrygning Søndag d. 31. oktober kl. 14.00 er der standerstrygning.

Læs mere

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen Kære CBK ere, Først en indrømmelse dette nyhedsbrev er langt, men vi håber dog alligevel at I kan finde et pusterum i den travle hverdag

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Beslutningsreferat: Opslagstavlen Bestyrelsesmøde d

Beslutningsreferat: Opslagstavlen Bestyrelsesmøde d Beslutningsreferat: Opslagstavlen Bestyrelsesmøde d 03.10.2018 Til stede: Torben Hylle, Kaj Jensen, Flemming Hansen, Ricki Sørensen og Poul Budde. Afbud: Andrea Welzel og Steen Larsen Referent: Poul Budde

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter.

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter. Beretning for 2009 1. Generelt om 2009 2009 var igen et godt år for Skanderborg Roklub. Romæssigt er det gået meget godt, og vi har igen sat rekord med antal kilometer og antal medlemmer på vandet. Vi

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

HVIDOVRE ROKLUB. Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning HVIDOVRE ROKLUB Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Sikkerhedsbestemmelser og reglement Hvidovre Roklubs kajakroning, gældende for medlemmer og for ikke-medlemmer, der gæster klubben. Formålet med dette

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere