Inventar til receptioner. - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inventar til receptioner. - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen"

Transkript

1 Inventar til receptioner - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen

2 inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Målet har altid været at udvikle rationelle arbejdspladser med udgangspunkt i brugerens arbejdsmetode og den æstetiske oplevelse af arbejdsmiljøet uden at gå på kompromis med kvalitet eller ergonomi. Alle vores produkter produceres på egen fabrik og sælges over hele Europa - både direkte fra inform og gennem vores omfattende forhandlernetværk. Hos inform er den optimale løsning et samspil mellem individuelle behov, fleksible moduler, ergonomi, design, teknologi og økonomi. Vi viser gerne vores kunders klinikker frem Iscenesatte miljøbilleder fra et studie hvor alt står perfekt, er en drøm når der skal tages billeder til en ny brochure. Her er det let at løse pladsproblemer eller se gennem fingre med indretninger, som fungerer mindre godt i praksis. Virkeligheden er en anden, og virkeligheden er den verden, vi arbejder i. Derfor er alle miljøbilleder optaget i eksisterende receptioner i drift. Enkelte af de viste receptioner er helt nye, andre har været i brug gennem flere år. Vi er glade for at kunne fremvise et lille udpluk af vores mange vellykkede receptioner og samtidig vise, at det nærmest er umuligt at se slitage på vores produkter, der har været benyttet intensivt hver dag i flere år. I samme omgang vil vi gerne takke alle de kunder, som har været venlige at stille deres receptioner til rådighed i forbindelse med optagelserne til denne brochure.

3 index inform Opus skranken 4 Den eksklusive designserie, Opus, fanger på bedste vis tidens trend, hvor et stilrent design understreges af kraftige bordplader og gavle. inform R skranken 8 R skranken har gennem årene været informs mest populære skrankeserie, hvor de bløde kurver giver et elegant design, som passer ind de fleste steder. inform 45 skranken 12 Denne skranke er indbegrebet af enkelt og tidløst design, når det er bedst - vinklen på 45 er omdrejningspunktet i et spændende koncept med mange detaljer. inform Quartus skranken 16 Lille, men yderst funktionel receptionsskranke velegnet til de mindre receptionsområder, hvor den fungerer som en skal, som er nem at udbygge med tilhørende skrivebord. Venteværelset 17 Uanset om behovet er møbler eller belysning, kan vi tilbyde produkter, som lever op til kvaliteten og designet i vores serie af receptionsskranker og kontorinventar. Totalindretning 18 Som en del af vores koncept tilbyder at bistå kunderne med totalindretninger af klinikker ligesom vi også tilbyder og har ekspertise i at designe og fremstille specielle skranker. Produktion og showroom 20 inform s inventar fremstilles på egen fabrik af erfarne møbelsnedkere, som både arbejder med serieproduktion og individuelle skræddersyede løsninger. Receptionen er det første, patienterne møder, når de træder ind på klinikken. Det er her, den første kontakt opstår med personalet, og her patienterne skaber deres umiddelbare indtryk af klinikken. Men skranken er også en arbejdsplads, som skal opfylde medarbejdernes krav til funktion og et godt arbejdsmiljø. Der skal være plads til opbevaring, fralægningsplads og IT-udstyr. Og så skal der naturligvis være optimal mulighed for at betjene patienterne. Da behovene til receptionsskranker er mange, og mennesker er individuelle, har inform ingen standardløsninger. Hver enkelt receptionsskranke tager udgangspunkt i én af informs fire designserier, som hver især består af standardelementer. Disse sættes sammen efter det konkrete ønske, og kombineret med mulighederne for valgfrie materialer og indretninger, er der så mange muligheder for en skræddersyet løsning, at vi aldrig laver to helt ens skranker. En receptionsskranke fra inform er et fremtidssikret valg. Det skyldes ikke blot en enestående produktkvalitet, men også en kompetent rådgivning, som er baseret på mere end 28 års erfaring.

4 inform Lito skranken Lito er udført i det fantastiske materiale Corian, og fremstår som skåret af ét stykke med sine rene linier og usynlige samlinger. Skranken er tidsløs og minimalistisk, og skrædersys så den passer til præcis dine behov og ønsker. Logo/figur/tekst udfræses efter ønske og bagbelyses Mulighedder for mange forskellige indsatsmoduler, som feks brochureholder, reol, eller lyssøjle m. print/mønster Skranken fås med fritsående hæve-/sænkeborde, og skuffesektion. Der kan laves udskæringer med oplyst kontrastfarve til udstilling af mersalgs varer, eller støtte for tasker.

5

6 inform Opus skranken Den eksklusive skrankeserie, Opus, er designet af den danske møbelarkitekt Andreas Lund. Skranken fanger på bedste vis tidens trend, hvor et stilrent design understreges af kraftige bordplader og gavle. De markante træk kræver luft omkring sig, og skranken gør sig derfor perfekt i lokaler, hvor der er masser af plads og højt til loftet. Opus leveres med runding på 30º, 45º, 60º og 90º. Det giver frihed i designprocessen og sikrer, at der findes en model, som passer til ethvert lokale - uanset om skranken ønskes placeret midt i rummet, langs væggen eller i et hjørne. På rundingen leveres toppen i matteret glas, med åbent til bordpladen eller med blanketreol.

7 Hæve-/sænkeborde er en naturlig del af et godt arbejdsmiljø, og integreres på elegant vis i Opus med en ekstra afdækningsplade foran. Herved kan arbejdspladsen tilpasses individuelt, hvilket er påkrævet, hvis den benyttes af forskellige medabejdere i dagens løb.

8 Træ er et sikkert valg, hvis der ønskes et praktisk alternativ til højtrykslaminat. Vi benytter primært finérlaminat, som består af en kerne af ægte træ med en gennemsigtig laminat ovenpå. Finérlaminaten besidder alle de bedste egenskaber fra både laminat og traditionel finér. Som de øvrige skrankeserier kan Opus naturligvis suppleres med et bredt udvalg af opbevaringsmuligheder i samme materiale, f.eks. kartoteksskabe, reoler og mobile skabe.

9 I udviklingen af Opus er der tænkt på de små detaljer, som gør den store forskel. Vi har for eksempel fjernet en stor del af rodet på skrivebordet ved at skjule alle ledninger inde i de gennemgående aluminiumssøjler. Under ekspeditionsfladen er der frithængende modulreoler til papirer og anden opbevaring. inform Opus skranke kan designes på mange måder, tilpasset kundens ønsker og behov samt rummet hvori den skal placeres. Ovenstående er eksempler.

10 inform R skranken inform R skranken er vores mest populære skrankeserie til dato. Selv om farve- og materialesammensætninger har udviklet sig gennem årene, har de grundlæggende ideer omkring skrankens opbygning vist sig at være langtidsholdbare. Da skranker skal modstå meget i løbet af en arbejdsdag, er det vigtigt at benytte de korrekte materialer. Derfor bliver en stor del af vores skranker udført i højtrykslaminat, som erfaringsmassigt kan holde til at blive brugt dagen lang i mange år. Højtrykslaminat findes i et ubegrænset antal farver, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for det endelige design.

11 Højtrykslaminat, finérlaminat eller aluminium. R skranken giver mange muligheder for at kombinere både materialer og farver - også på bordplader og ekspeditionsflader. Den nødvendige holdbarhed kan også findes i spændende alternativer, som f.eks. massivt hårdttræ og kompositmaterialer som DuPont Corian.

12 I R skranken er der lagt stor vægt på at skabe en rummelig og funktionel arbejdsplads. Hæve-/sænkebordet integreres, så det fremstår som en del af den øvrige bordplade ved siddende arbejdsstilling. De indbyggede topreoler leveres med flytbare akryl-indsatser i forskellige størrelser.

13 R skranken består af en række moduler, som sammensættes til en individuel skranke. Sortimentet består af rundinger i forskellige radier, sider i valgfrie længder og tilbehør, som f.eks. taskehylder i aluminium. Netop aluminiumsdetaljerne er et sikkert kendetegn på informs skranker. Her kan også nævnes ekspeditionsflade og bordplader med massive aluminiumskanter, samt fodspark og skrankebånd i aluminium. inform R skranke kan designes på mange forskellige måder og størrelser tilpasset rummet, hvori den skal placeres. Ovenstående er eksempler.

14 inform 45 skranken Med inform 45 skranken er grundlaget skabt for en funktionel og gennemtænkt skrankeløsning til receptionen. De rene linier, og vinklen på 45, giver et unikt design, som ikke findes andre steder. Aluminiumsdetaljerne går igen overalt på skranken; massive aluminiumsprofiler på bordplader og ekspeditionsflader, ledningsgennemføringer samt hylder i aluminium. En 45 skranke er en specialdesignet løsning, sammensat af moduler fra informs omfattende 45 serie. Med udgangspunkt i disse moduler designer vi i samarbejde med kunden hver enkelt skranke efter de individuelle behov tilpasset de fysiske rammer. Det gælder skrankens størrelse og farver, samt i høj grad også hensyntagen til de arbejdsopgaver, som skal udføres i skranken.

15 Brugen af standardmoduler og de mange muligheder for at få indflydelse på det færdige design sikrer en professionel løsning til en fornuftig pris.

16 Efter behov kan arbejdsstillingen bag skranken varieres med elektrisk hæve-/sænkefunktion i bordpladen. Et alternativ er en fast arbejdsplads til stående arbejde, hvor f.eks. den daglige posthåndtering udføres med alt inden for kort rækkevidde. Lad rummets vægge, gulve eller døre bestemme stilen. Holdes skranken i én farve, kan rummets øvrige farver skabe den ønskede stemning. Resultatet er et receptionsområde, som kan ændre udtryk på ingen tid blot ved at udskifte enkelte elementer i miljøet omkring skranken.

17 45 seriens lysbakdakiner giver en flot effektbelysning, som er med til at markere receptionsskrankens placering i rummet. Baldakinerne lakeres i samme farve som skrankens kontrastfarve og monteres med halogenspots. inform 45 skranken kan via moduler designes med sit helt eget udtryk, som lever op til kundens ønsker og behov. Ovenstående er eksempler.

18 inform Quartus skranken Quartus er udviklet med det formål at skabe en enkel, men alligevel funktionel skranke til receptioner, hvor der ikke nødvendigvis behøves så meget plads til opbevaring. Skranken er opbygget som en skal, hvori et valgfrit skrivebord monteres. Da skranken er udført i informs sædvanlige høje kvalitet, er resultatet en skranke, som holder i mange år - til yderst konkurrencedygtig pris. Quartus kan både leveres med elektrisk hæve-/sænkebord og som skrivebord på fast stel. Hvis skranken ikke benyttes som fast arbejdsplads, er der ikke fra myndighedernes side krav om, at bordpladen skal kunne reguleres i højden. Toppen af skranken fungerer både som ekspeditionsflade og reol med god plads til fralægning af dokumenter. Hele skranken kan udføres i højtrykslaminat og tilbydes i en af informs mange effektfarver eller finérlaminater. Længden af skranken kan være op til 2 meter uden lodrette samlinger, men der er naturligvis altid alternative muligheder for at skræddersy en individuel Quartus skranke.

19 Venteværelse Hos inform ønsker vi at være en af de foretrukne leverandører af inventar og møbler til klinikker i sundhedsbranchen. Uanset om behovet er møbler, tilbehør eller belysning, kan vi tilbyde produkter, som lever op til kvaliteten og designet i serien af receptionsskranker og kontorinventar. Belysningen har stor betydning for det endelige resultat. Derfor har vi samlet et udvalg af de mest populære lyskilder fra Louis Poulsen og Focus Lightning. Løsningerne dækker ethvert behov, lige fra arbejdsbelysning og gangbelysning til effektbelysning. Ønskes yderligere information vedr. vores sortiment indenfor møbler og belysning, venligst besøg vores website eller henvend dig til inform og vi vil fremsende en særskilt brochure.

20 Totalindretning

21 På Tandlægecenteret i Viborg har inform leveret inventar til hele klinikkens indretning. inform har i samabejde med kunden designet og indrettet de enkelte rum. Receptionsskranken er specialdesignet i samarbejde med indretningsarkitekt Bodil Kellermann, og derefter produceret på informs fabrik. I designfasen blev der taget hensyn til maksimal udnyttelse af pladsen samt brugervenlighed for både patienter og personale. Samtidig skulle skranken i forhold til resten af klinikken have de helt rigtige farvekombinationer. Vi har kombineret farverne sort, grå samt mørk rød, hvilket giver dynamik og blikfang. Receptionen skal som helhed fremtræde venlig og imødekommende, da det er det første patienterne ser, når de træder ind på klinikken. Venteværelset, som er i direkte forlængelse af receptionen, er stilfuldt møbleret med hvide og sorte møbler men med en grå væg og sofa, som giver kontrast til rummet. Garderoben er indrettet enkelt og virker overskuelig og rolig, også selv om der er meget overtøj på bøjlerne.,qyhqwdu WLO UHFHSWLRQHU ǿ

22 Produktion og showroom Produktionsareal i nærheden af Aalborg inform fremstiller alt inventar på egen fabrik, beliggende i Fjerritslev, ikke langt fra hovedkontoret i Aalborg. I det 3500 m 2 store produktionsareal arbejder erfarne møbelsnedkere med det mest avancerede produktionsudstyr til serieproduktion. Denne kombination gør det muligt, at fremstille individuelle løsninger til rimelige priser - og til aftalt tid. Showroom på vores adresse i Aalborg inform s administration og showroom er beliggende i Aalborg. Er du interesseret i et indretningsforslag til din reception, får du tilknyttet en af vores dygtige indretningskonsulenter fra vores tegnestue. Vi er med i hele processen - lige fra skitse til færdigt projekt. Du er også meget velkommen til at besøge vores showroom og hente inspiration. inform er leveringsdygtige i inventar til: tandlægeklinikker - lægeklinikker - sterilisation - laboratorium - reception - venteværelse - kontor - personalerum inform a s Anker Engelunds Vej 10 DK-9200 Aalborg SV Tel.: Fax: inform@inform-as.dk inform a s

Inventar til lægebranchen. - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis

Inventar til lægebranchen. - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis Inventar til lægebranchen - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

Inventar til dyrlægebranchen. - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken

Inventar til dyrlægebranchen. - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken Inventar til dyrlægebranchen - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i

Læs mere

Inventar til sterilisationen

Inventar til sterilisationen Inventar til sterilisationen - meget mere end inventar - for healthcare clinics inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger Inventar til tandlægeklinikker - professionelle og gennemtænkte løsninger inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE INDHOLD Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle

Læs mere

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger Inventar til tandlægeklinikker - professionelle og gennemtænkte løsninger inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med

Læs mere

BETWEEN byder velkommen

BETWEEN byder velkommen byder velkommen S K R A N K E D I S K K Ø K K E N D E S I G N www.msi.dk Monica Ritterband, født 1955, er internationalt anerkendt som en af Danmarks fremmeste og mest alsidige designere. Hun arbejder

Læs mere

STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer,

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 1 Fashion mogensen.dk en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem,

Læs mere

STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt, men også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt Inventar til birum - elementoversigt, januar 2013 elementoversigt inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Tvis skydedøre holder

Tvis skydedøre holder Tvis skydedøre holder 1 hele vejen Tvis skydedøre holder. Her er designet gennemtænkt, og vi skræddersyer skabe til alle boligenes rum så er målet skævt væggene skrå så finder vi altid den optimale løsning

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1 05.05.2015 MØBEL SIDE 1 ENKELT INDBYDENDE KVALITET TIDSLØST STILFULDT LEVENDE GRØN På de følgende sider illustreres indretnings- og møbelforslag til Jutlander Banks nye lokaler i Aalborg. I forslagene

Læs mere

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer,

Læs mere

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ 1 BIBLIOTEK THORSØ Læsereol 4 Reol 6 Hjørnereol 8 Skråreol 10 Mobilsofa u. ryg 12 Mobilsofa m. ryg 14 Siddehule 16 Siddekrybbe 18 Bogkrybbe 20 Scenekasse 22 Amfitrappe 24 Vores bibliotekskoncept, Learnage,

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Præsenterer. Forårstilbud på møbler til skolen

Præsenterer. Forårstilbud på møbler til skolen Præsenterer Forårstilbud på møbler til skolen Er I klar til det nye skoleår? Vines Erhvervsmøbler A/S er en dansk møbelvirksomhed, der leverer indretningsløsninger til private virksomheder og offentlige

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

customized Perfection HighLine DK

customized Perfection HighLine DK customized Perfection HighLine DK med ramme. HighLine UNIDRAIN Unidrain er indbegrebet af fleksibel nytænkning og design i særklasse. Som de første flyttede vi gulvafløbet helt ind til væggen og muliggjorde

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Funktionel, fleksibel og æstetisk Dette reolsystem er indbegrebet af fleksibilitet. Dets modulære opbygning giver optimal funktionalitet og

Læs mere

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Prisliste 2013-2014 FLEXA White Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Garanti, sikkerhed & kvalitet Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

Product story. Product story

Product story. Product story Product story Product story 2 LEVITH RECEPTIONSSKRANKE tilfører din virksomhed et professionelt image og skaber et moderne og dynamisk førstehåndsindtryk. LEVITHS modulære skrankekoncept er en flot receptionsskranke,

Læs mere

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE ERHVERV - SORTIMENT ERHVERV ERHVERV ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE HÅG kontorstole er skabt til bevægelse du er skabt til liv og aktivitet og ikke stillesiddende arbejde. Håg stole er fremstillet til arbejdsopgaver

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander E-motion LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006 Juni 2006 Unik Skydedøre er et koncept, der bygger på individuelle løsninger, der kan tilpasses det enkelte rum. Kombinationsmulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan farver og

Læs mere

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE INDHOLD 3 Stil krav til dine indvendige døre de er som møbler i indretningen 4 Profil Line Design døre leg med profiler og få en anderledes dør 6 Profil Line

Læs mere

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 TVIS GARDEROBER Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 Walk-in TVIS HOLDER. NÅR DET HANDLER OM ELEGANTE LØSNINGER Walk-in med masser af muligheder for opbevaring. Du bestemmer indretning og placering

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination.

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE At kombinere. Og vælge frit. At finde det sofabord, der passer allerbedst. Både til rummet. Funktionen. Og udtrykket. Sammen med sofa, puf eller lænestol. Til gruppen

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Den enkle og den lette løsning Netclinic.dk er et nyudviklet inventarkoncept til klinikindretning designet med fokus på funktionalitet enkelt og stilrent,

Læs mere

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Mersalg af dine varer! Hos Sander Design A/S tror vi på

Læs mere

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV KØKKENAL RUMSGA RDERO BE ACC skydedøre med aluminiums-profil og fyldning i hvid højglans. Her er brugt 2 topplader og en gavl i hvid

Læs mere

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn,

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn, STUDIEOMRÅDER STUDIEOMRÅDER Skab et attraktivt og brugbart studieområde ved hjælp af en velovervejet indretning. Skab plads til gruppearbejde, hyggesnak og evt. spisning ved at indrette i niveauer med

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet.

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Indholdsfortegnelse Hvem er vi... 3 Gulvsøjler/gulvstandere...

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

- vi sidder på kvaliteten

- vi sidder på kvaliteten - vi sidder på kvaliteten Vesterby borde Vi holder bordskik Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken i materialevalg eller i detajler. Som eksempel er bordbenene fræset op i bordpladen, så de sidder

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

CS Furniture Firma profil.

CS Furniture Firma profil. CS Furniture Firma profil. CS Furniture udvikler og fremstiller inventar i høj kvalitet til en bred vifte af kunder i ind- og udland. 1. Baggrund. CS Furniture er grundlagt på baggrund af 2 firmaer: PATINO

Læs mere

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier LK FUGA Hardline Designserien med de rene linier Rene linier LK FUGA er Lauritz Knudsens serie af indsatse til el-installationen. Afbrydere, stikkontakter med mere består af flere dele. Indsatsen er selve

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Fashion. Skrå vægge er ingen udfordring med Fashion fra Mogensen, der nemt tilpasses ethvert mål. Kvalitetshjul, der kører på kuglelejer, sikrer

Fashion. Skrå vægge er ingen udfordring med Fashion fra Mogensen, der nemt tilpasses ethvert mål. Kvalitetshjul, der kører på kuglelejer, sikrer 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem, med sine skræddersyede døre på op til 2,5 m i bredden og 3,5 m i højden, der kompromisløst tilpasses

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse har

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

INVENTARBUTIK. Inventarbutik A/S. Adresse : Finlandsvej 8 DK-8700 Horsens Tel , Fax

INVENTARBUTIK. Inventarbutik A/S. Adresse : Finlandsvej 8 DK-8700 Horsens Tel , Fax INVENTARBUTIK Inventarbutik A/S Adresse : Tlf : CVR : Web : Finlandsvej 8 DK-8700 Horsens Tel. +45 81 10 20 30, Fax 72 62 00 34 35 14 20 02 www.inventarbutik.dk Inventarbutik A/S Et design, mange farver

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil 1109.06 2 Lindab Garageport En port til drømme og det man skal værne om Når garagen skal

Læs mere

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR Roomz chär b sic - Synkron vippefunktion - Justerbar vippemodstand - Låsbar vippefunktion - Sædeforskydning - Gashøjde justering - Ryghøjde justering - Justerbart armlæn - 5 stjernet fodkryds - Sort polstring

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as SESAM Sesam har i mere end 50 år produceret og installeret vægsystemer til en lang række virksomheder i Danmark. Gennem tæt dialog

Læs mere

Vi passer godt på din post

Vi passer godt på din post MEFA Trend Postkasser med kant Moderne postkasser til den kræsne forbruger, der ønsker et utraditionelt udtryk og samtidig sætter pris på eksklusivitet i design og kvalitet. Udviklet af kendte designere

Læs mere

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner TCS nye IMM-serie sætter fremtid 2 Funktionalitet og design TCS har med IMM-serien skabt en serie af moderne hustelefoner med et flot, kompakt og diskret design

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Drop alle tanker om standardløsninger

Drop alle tanker om standardløsninger Drop alle tanker om standardløsninger Fortvivl ikke. Med m3doors er boligens små knæk og særheder ingen hindring. Hele sortimentet kan tilpasses. Udvendigt. Og indvendigt. Kom ind til os sammen designer

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Belægningssten. www.rc-beton.dk

Belægningssten. www.rc-beton.dk Belægningssten www.rc-beton.dk RC Beton er blandt landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

EFG Izi Niveau Project Når du selv vil bestemme hvordan bordet skal se ud

EFG Izi Niveau Project Når du selv vil bestemme hvordan bordet skal se ud EFG Izi Niveau Project Når du selv vil bestemme hvordan bordet skal se ud Tilpasning lidt ud over det sædvanlige Et bredt sortiment til kontorer og offentlige miljøer har altid været en vigtig del af vores

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

CS Furniture Firma profil.

CS Furniture Firma profil. CS Furniture Firma profil. CS Furniture udvikler og fremstiller inventar i høj kvalitet til en bred vifte af kunder i ind- og udland. 1. Baggrund. CS Furniture er grundlagt i 2012 på baggrund af 2 tidligere

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Idéer til vinduer - fra Silent Gliss

Idéer til vinduer - fra Silent Gliss Idéer til vinduer 1 Idéer til vinduer - fra Silent Gliss Silent Gliss skaber idéløsninger til gardinsystemer på et eneste niveau - det højeste. Vi ønsker at vore produkter skal være tidløse og elegante

Læs mere

SCREENS FOR FOCUSING 1

SCREENS FOR FOCUSING 1 SCREENS FOR FOCUSING 1 Design med respekt for miljøet Her er systemet, hvor du kan kombinere fleksibiliteten i en åben planløsning med trivsel for den enkelte medarbejder. Med EFG Rooms lydabsorberende

Læs mere

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder...

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder... KLIM REOLEN KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder og 4 forskellige bredder (se nedenfor). Grundmodulerne leveres

Læs mere