Det mere ukendte Provence

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det mere ukendte Provence"

Transkript

1 Det mere ukendte Provence oktober 2012 Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen.

2 Provence- et sted mange kender af navn, men ikke i virkelighedens verden. Mød jægeren, vinbonden, entreprenøren, gå på oplevelse i park, have, natur og lokal samfund. Få timers flyvning syd for Danmark finder vi Provence, Frankrigs lune hjørne omkranset af Middelhavet, beskyttet mod nordlige vinde af Alperne og ydermere nabo til Italien. Provence er for mange forbundet med sol, sommer,varme, kunst og kultur, foruden smukke landskaber, enestående bjergområder, rige byer ved kysten og romantiske små landsbyer fra middelalderen spredt i baglandets vinmarker og fyrreskove. Provence er ligesom et omdrejningspunkt i Europa - grækere, fønikere romere var her og blev et med den lokale befolkning, og som grevskab blev Provence en del af Frankrig i renaissancen. I vor egen tid valfarter unge og gamle hertil for at få indsigt i - og en dybere forståelse for dette herlige sted! Der er underskønne haver, som Villa Ephrussi de Rotschild, rundtur til Europas allerstørste canyons, Les gorges du Verdon, vingårdsbesøg på Sainte Croix hos familien Pelepol, middelalderarkitektur i Abbaye du Thoronet, pic nic ved kystens dejlige halvø Cap Carthaya og St. Tropez. Vi når dagligdagen bag kulissen vandrer herlige ture i en frodig og efterårsgrøn natur, passerer lavendel, trøffel, oliven -og vinmarker. I skovene mellem vinmarkerne skydes hvert år en del vildsvin - vi får lejlighed til at møde præsidenten for den lokale jagtforening, der fortæller om deres indsats med at holde bestanden nede ( vinmarkerne lider hvert år stor skade ved vildsvineadfærd). Ved samme lejlighed bliver der serveret spydstegt lam og lokal rødvin (meschoui). Familiehotellet, La Cabro d Or **, giver en fin ramme af simpel oprigtighed liggende midt i landsbyen Carcès. Flyrejsen er med Air France fra København til Marseille. Evelyne Dumas-Johansen & Niels Johansen Rejsegarantifonden nr. 422 og mdl. af Danmarks Rejsebureauforening.

3 PROGRAM Tirsdag 23. oktober Dag 1 SK Efter landing tager vi med godt humør et første besøg, nemlig huset og haverne ved Villa d Ephrussi de Rotschild, på egen hånd en let anretning på restauranten i haven, før bussen på ca.1½ time vil føre os til hotellet i hjertet af Provence, der ligger som et udstrakt land mellem floderne Var og Rhône. Vi ankommer til Carcès på familiehotellet La Cabro d Or, som vil være vor base under opholdet, med de fleste måltider samt alle overnatninger. Middag og overnatning. ældste del af bykernen. Midt på dagen tager vi på en kort bustur til Sainte Baume, hvor der er mulighed for at indtage frokost på et lille kloster (ikke inkl. Men ganske overkommeligt). Ad en nem og velholdt sti går vi mod den hellige grotte på bjergets nordlige side her kan man vælge at vende om efter et hvil ved grotten, hvor Maria Magdalene menes at have boet, eller man kan tage stien op de sidste få hundrede meter til bjergkammen, hvorfra man har udsyn ned mod Middelhavskysten ( i klart vejr). Skoven er største sammenhængende bøgeskov i Provence. Både fra toppen og grotten er der en fantastisk og enestående udsigt over landskabet. Maria Magdalene var efter legenden gift med Jesus Kristus. Vi kører gennem den skovfyldte provins med spredte vinmarker og romantiske landsbyer retur til hotellet. Aftensmad. Overnatning. Onsdag 24. oktober Dag 2 Vi kører til Saint Maximin som har rødder helt tilbage i romertiden og er placeret i et frugtbart område med den gamle romerske vej Via Aurelia Vi starter med et besøg i Domkirken. De gotiske søjler holder hvælvene højt over kirkegulvet. I kirkens krypt ligger Maria Magdalene begravet, og for mange katolikker er St. Maximin et af de allerhelligste steder i verden. Vi får en rundvisning i kirken, krypten og den Torsdag 25. oktober Dag 3 Midt på formiddagen kører vi i bus gennem det grønne og dejlige efterårs-landskab ned til Middelhavskysten ved Cassis. Vi sejler langs de hvide kalkstensklipper, Les Calanques - et af de smukkeste steder i Frankrig, siger man (NB: bådturen er ikke inkluderet). Efter ca. 1½ time i båden er vi retur i Cassis, hvor der er tid til

4 på egen hånd at nyde livet eller tage en frisk dukkert i det klare vand, hvis man ikke er for kuldskær! Vinkooperativet er kendt som Frankrigs første og førende økologiske vinproducent ( AOC Côte de Provence). Aftensmad og overnatning. Området er frodigt med vin- og kornmarker, afvekslende fyrre og stedsegrønne egeskove samt det verdenskendte bilvæddeløbscenter Circuit Paul Ricard. Stop i romantisk mindre landsby i Bandol AOC området. Sidst på eftermiddagen retur til hotellet i Carces. Aftensmad og overnatning. Lørdag 27. oktober Dag 5 Fredag 26. oktober Dag 4 Sen stille morgenmad på hotellet, hvorefter der er lidt tid til rådighed i selve byen Carces. Vi håber på godt vejr, og vandrer ved 10 tiden afsted ud af byen og gennem markerne til skoven øst for byen. Her, på vores egen terrasse ved olivenlunden, serverer vores lokale bekendte deres nationalret, helstegt lam - Mechoui. En himmerrigsmundfuld. Ved samme lejlighed vil vi få besøg af lokale jægere, der fortæller om deres nyttige hobby med at skyde vildsvin, jagtret og tekniker. Præsidenten for lokaljægerne, hr. Briators, er med os. Efter frokost, igen en kort vandretur ned til det lokale vingods, hvorfra bussen kører os vi langs Argensfloden, som ligger smukt og sølvagtigt i sin lune dal til landsbyen Correns. Her har vi to flotte besøg, nemlig på Grøntsagsgartneriet lidt før byen og et godt besøg vinkooperativet med smagninger, inden vi sidst på eftermiddagen vender tilbage til hotellet. Gorge du Verdon er Europas dybeste canyon. Vi skal på en anderledes bustur med passende stop undervejs. Forbi søen Lac de Sainte Croix, der ligger smukt i dalen med sit smaragdgrønne vand. Videre op over det vidtstrakte plateau med Mont Ventoux i vest og Alperne mod øst - overalt marker, lavendel (dog høstet) og trøffelegeplantager. Et godt frokoststop i Moustiers med tid til at vandre til kapellet højt over byen og til at lade sig friste af de smukkeste fajancer i butikkerne. Som et af de ypperste besøg på hele rejsen kører vi på nordsiden af Gorge du Verdon, Europas dybeste dalstrøg ( efter sigende). Vidunderlig, farlig og smuk ligger dalen lige under os. Ruten hjem til Carcès går via Aups (som har et fantastisk torv med svulmende platantræer) og Barjols. Mod øst passerer vi de små morsomme bjergkamme Bessillon typisk Provencelandskab med skove og terrasser. Aftensmad og overnatning i Carces

5 Efter frokosten kørsel gennem skove og smålandsbyer ( bl.a. Ramatuelle) langs kysten til Saint Tropez, er en meget stemningsfyldt og charmerende by med havnemiljø. Her tager vi en velfortjent pause, inden kørsel tilbage til hotellet gennem Mauresbjergene. Middag og overnatning i Carcès. Mandag 29. oktober Dag 7 Denne sidste hele dag i Provence vil vi gerne gøre til noget uforglemmeligt. Vi tager hver især en rolig formiddag i Carcès, nyder efteråret.. Søndag 28. oktober Vi vandrer ca. ¾ time til Olivenlunden, hvor vi indtager frokost på terrassen ( Hver især køber ind i de lokale forretninger). Vi tager os god tid til at se på oliven og skov, og hen på eftermiddagen kører vi mod cistercienserklosteret Abbaye du Thoronet, der ligger dybt inde i de stedsegrønne egeskove. Middelalderbyggeri i verdensklasse og et kirkerum, hvor englene menes at kunne synge med! Dag 6 Sydvest for St. Tropez ligger den vidunderlige halvø Cap Carthayat. Her stiler vi mod at kunne være ved frokosttide, så vi på stranden kan nyde en medbragt picnic kurv - vi køber individuelt ind i indkøbscenter. Fredsfyldt subtropisk og paradisisk, hvis solen skinner. Det tager ca. ½ time at vandre langs stranden (gangbesværede bliver ved stranden tættere på bussen). Naturen i fuldt flor, klipper og sandstrand.

6 Tirsdag 30. oktober Dag 8 Morgenmad. Ca tager vi bussen til Nice lufthavn mætte med indtryk og oplevelser 1340 flyafgang SK 794 til København med ankomst 1605 Tilbage til hotellet til en kort smuksering, før bussen bringer os få km til vingården Ste. Croix ved Argensfloden. Ejeren Jacques Pelepol tager imod og viser rundt, og vi skal nyde en udsøgt middag med de lokale vine. Ejendommen, der har været tilknyttet en tidligere middelalderlig herregård ligger ved foden af runde skovklædte bakker midt i det bølgende landskab. Retur til hotellet til overnatning. NB : Ret til ændringer forbeholdes. PROVENCE oktober 2012 med LANDBRUGSMEDIERNE & Dumas-Johansen. Pris pr person: kr. Gældende ved minimum 22 betalende deltagere Indeholdt i prisen: Fly København Nice t/r. Lufthavnsskatter. Bustransport på stedet. 7 overnatninger på familiehotel Cabro d Or**, Carces, dobbeltværelse med fransk morgenmad. 7 x aftensmad (deraf en aftensmad med vin på vingård). Helstegt lammefrokost i olivenlunden inkl. rødvin. Dansktalende guide under hele turen. Stedkendt og opvokset i Provence med sit voksenliv i Danmark Møde med lokale folk. EU ansvarsforsikring. Gebyr til Rejsegarantifonden. Moms ved rejser i EU (gældende fra 1. januar 2011). Ikke indeholdt: Singletillæg. Frokoster. Frokost på kloster tilbydes som option. Fortæring ombord flyet. Drikkevarer under måltiderne. Alle entréer og sejlture. Drikkepenge til personale i forbindelse med servering af drikkevarer. Drikkepenge til chauffør.

7 Afbestillingsforsikring. Forsikring Hjemtransport. NB vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser, og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse. Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSEBUREAUFORENING, Rejsegarantifonden ( nr. 422) og ATOI (Agricultural Tour Operators International, som formidler landbrugsfaglige rejser overalt). Dumas-Johansen Rejser Gjesingvej 1, 8963 Auning Tlf.: Fax: dj@dumas-johansen.dk hjemmeside :

DANSKE SENIORAGRONOMER

DANSKE SENIORAGRONOMER DANSKE SENIORAGRONOMER Rejsen til Provence Ultimo september-primo oktober 2014.DUMAS-JOHANSEN REJSER Få timers flyvning syd for Danmark finder vi Provence, Frankrigs lune hjørne omkranset af Middelhavet,

Læs mere

SPAREKASSEN KRONJYLLAND

SPAREKASSEN KRONJYLLAND SPAREKASSEN KRONJYLLAND Rejsen til Provence 25/5 1/6 2011 WWW.DUMAS JOHANSEN.DK PROVENCE Få timers flyvning syd for Randers finder vi Provence, Frankrigs lune hjørne omkranset af Middelhavet, beskyttet

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant UNIK JAGTREJSE - begrænset antal pladser VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant PROGRAM 2018 - for jægere Dag 1: 17:00 (ca.) Ankomst til Vialba, Montone 18:00 Velkomstdrinks 19:00 Velkomstmiddag Dag 2: Turens

Læs mere

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet den 18.-25. maj Petanquekursus i La Ciotat. Sightseeing ved omegnen af Marseille og La Ciotat, besøg og spil

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

SPECIALREJSER. Det danske landbrugs Rejsebureau. Rejsebrev juni 2009 Rejser for folk med rødder i den danske muld!

SPECIALREJSER. Det danske landbrugs Rejsebureau. Rejsebrev juni 2009 Rejser for folk med rødder i den danske muld! SPECIALREJSER Det danske landbrugs Rejsebureau Rejsebrev juni 2009 Rejser for folk med rødder i den danske muld! Mange og usædvanlige rejser! 2009-2010 Solen skinner nattergalen er kommet til Djursland,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt.

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt. Vin- og gourmetrejse/trøffelfest i Piemonte, Ligurien og Bardolino i Italien samt Franken i Tyskland. Fly ud/bus hjem 4/10-12/10 2013 Ordet Piemonte betyder ved bjergets fod. Her er tale om et dramatisk

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Vandringer på JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Fra Bingen til Rhinvandfaldet 19. 27. august 2016 Med Hans Lyngsgård og Kirstin P.Thomsen OM TUREN Oplev højdepunkterne og de smukkeste vandringer på første etape

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

balkans perle / Danmarks Naturfredningsforening & Dumas Johansen Rundrejse, botanik, geologi, lokal kultur og indsigt

balkans perle / Danmarks Naturfredningsforening & Dumas Johansen Rundrejse, botanik, geologi, lokal kultur og indsigt montenegro balkans perle 17. 24/4 2011 Rundrejse, botanik, geologi, lokal kultur og indsigt Danmarks Naturfredningsforening & Dumas Johansen Dumas Johansen Rejser Gjesingvej 1, 8963 AUNING Påskerejse MONTENEGRO

Læs mere

Gruppevandretur for medlemmer af Københavns Håndværkerforening.

Gruppevandretur for medlemmer af Københavns Håndværkerforening. ITALIEN - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER KULTUR OG VANDRING I ITALIENS GRØNNE HJERTE Gruppevandretur for medlemmer af Københavns Håndværkerforening. Det er med stor fornøjelse, at vi i sensommeren

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

NYE OPLEVELSER. Israel/Palæstina. 24. september 1. oktober med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod

NYE OPLEVELSER. Israel/Palæstina. 24. september 1. oktober med journalist og rejseleder. Rasmus Birkerod NYE OPLEVELSER Israel/Palæstina 24. september 1. oktober 2019 med journalist og rejseleder Rasmus Birkerod NYE OPLEVELSER Israel/Palæstina Dette er rejsen for dig, der allerede har været i Israel/Palæstina

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere