St. Vincent & Grenada

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "St. Vincent & Grenada"

Transkript

1 St. Vincent & Grenada Lej sejlbåd og tag på sejlerferie ved St. Vincent & Grenada I farvandet syd for St. Vincent ligger den smukke øgruppe Grenadinerne - et af de mest uberørte sejladsområder i det sydlige Caribien. Blandt fornøjelserne ved en sejlerferie ved Grenadinerne er muligheden for at udforske Tobago Cays fem forladte øer (som taget ud af Daniel Defoes Robinson Crusoe) og den omkringliggende marinepark, hvor snorklingen og dykningen er fantastisk. Øen Bequia, med rige traditioner for bådsbyggeri, afslappede Clifton Harbour på Union Island og de eksklusive hvidsandede strande på Mustique, skaber et væld af spændende muligheder for besøgende. Blandt sejlere regnes området som et af verdens bedste til tropisk sejlads: Sejlads i passatvinde, med varierende passager Rig sejladshistorie og bådsbyggeri på Bequia Førsteklasses snorkling og dykning ved Tobago Cays Fine restauranter på eksklusive Mustique Smukke strande ved Mayreau og Mopion Udforsk havnene på Union Island og St. Vincent Det skal også nævnes at bjergrige og frodige Grenada, med dens adskillige nationalparker, ligeledes ligger inden for sejlafstand. Øen bliver kaldt The Spice Isle of the Caribbean og den er fyldt med velduftende planter, sjældne tropiske blomster, kratersøer og et rigt dyreliv - og blandt attraktionerne skal også nævnes historiske fæstninger, krydderiplantager og flere interessante rom-destillerier.

2 Sejlads ved St. Vincent & Grenada En sejlerferie i dette område passer til sejlere med basale færdigheder i kystnavigation. Her findes også udfordringer for mere erfarne skippere, der ønsker længere passager i åbent vand. Mange sejlere vælger en envejstur, således at de kan dække et større område. Vinden er næsten altid NØ-SØ og varierer mellem knob. I vinterperioden, topsæsonen for sejlads, kommer vinden fra nordøst, mens den om sommeren rammer fra sydøstlig retning. Vindstille perioder er sjældne. Temperaturen i sæsonen ligger mellem 24 C og 28 C. Bådudlejning - Højdepunkter Placeret i den sydligste del af Caribien, tilbyder St. Vincent, Grenada & Grenadinerne og de omkringliggende øer et væld af forskellige turmuligheder og gode oplevelser. Her kan du blande natur, kultur og historie akkurat som det passer dig lige fra dykning i et af verdens bedste farvande til mageløse retter på en god caribisk restaurant. En sejlerferie kan også indeholde rigelige mængder af svømning, windsurfing, kajakroning, shopping, vandreture og besøg ved historiske steder du bestemmer!

3

4 Attraktioner Øen Bequia og Admiralty Bay Bequias hovedhavn og mest benyttede ankerplads hedder Admiralty Bay. Bugten ligger på øens vest side, og her findes også Bequias eneste by, Port Elizabeth. Admiralty Bay er stor og velbeskyttet, og fra din båd vil du kunne se havnens små hoteller, butikker, markeder, bogbutikker, restauranter og barer. En romantisk middag på Frangipani Hotel vil utvivlsomt blive et af de mere skattede minder ved en sejlerferie ved Windward-og Grenadinerne, ligesom det også er en stor oplevelse at se de lokale håndværkere bygge større og mindre træbåde, ved hjælp af ældgamle traditionelle metoder. På Bequia praktiserer man stadig traditionel hvalfangst efter en specialaftale med den Internationale Hvalfangstkommision, der tillader øens beboere at høste op til fire hvaler om året. Det østlige Caribien har mange unikke øer og kulturer, men for dem med en forkærlighed for søfartshistorie, er Bequia uden tvivl en af de mest fascinerende. Mooringbøjer er tilgængelige og der er gode plads til at kaste anker, ligesom holdebunden generelt er god ved de mere populære lokationer. I andre dele af bugten er holdegrunden knap så god, og dønninger fra nord kan gøre natten ukomfortabel. Udover Admiralty Bay, er der en hyggelig og billedskøn ankerplads ved Friendship Bay, der helt sikkert er et besøg værd. Bequia er både smuk og fyldt med attraktioner. Talrige barer og restauranter med lækker caribisk mad, garanterer en spændende tur til land. Frangipani Hotel er værd at nævne, mens Auberge des Grenadines er kendt for deres overdådige hummer-og fiskeretter Restauranten i Tradewinds Yacht Club, Devil s Table, har god mad til alle budgetter, og byder desuden på en charmerende ø-stemning. For sejlere der er ude på at forkæle sig selv, er en massage ved Jack s Spa & Beauty Salon, eller et spil tennis på en af øens mange baner, oplagte muligheder. Vandring er populært på Bequia, enten langs stranden eller på en af stierne i bakkelandskabet ved Mount

5 Pleasant. Besøg også Bequia Maritime Museum, skildpadde-reservatet Old Hegg Turtle Sanctuary, eller hjemstedet for Athneal Ollivierre, en af øens mest berømte hvalfangere, hvor der også findes et lille hvalfangstmuseum. Brændstof, vand, is, badefaciliteter, vaskefaciliteter, bortskaffelse af affald, provision, propan, taxaer og internet (også Wi-Fi!) er tilgængeligt på Bequia. St. Vincent Island Mange besøgende sejlere vælger en af ankermulighederne i Young Island Cut, et kønt stykke vand mellem St. Vincent og Young Island. Dette er et favoritspot på grund af de mange gode restauranter og barer, samt ikke mindst områdets store naturlige skønhed. Mod øst findes sejladscentrummet Blue Lagoon. St. Vincent har meget at byde på, f.eks. vandreture, fuglekigning, historiske steder og øens hovedstad Kingstown. Tag en taxi rundt eller lej en bil. St. George s Bay og byen St. George s (Grenada) Byen er en perle fra det 18århundrede, og prydes af koloniale bygninger med tage af karakteristiske orange fish scaleteglsten, der smukt blander sig med de flerfarvede huse og byens smaragdgrønne baggrund. Tag en slentretur ned ad St. George s smalle gader, kig i de mange spændende butikker og nyd aromaen fra byens mange gode restauranter og barer. Stop ved Bay Garden, og bliv forundret over de mere end 3000 arter af caribiske planter der findes i haven. Hvis I får lyst til en billedskøn gåtur, er The Carenage langs den indre havn det perfekte sted og om lørdagen er St. George s markedsplads stedet at være. Med en fantastisk udsigt over havnen og det omkringliggende område, ligger Fort George fra 1705, i havnens vestlige ende.

6 St. George s er et fantastisk sted at tage på sightseeing. Det gamle fort har udsigt over havnen, og den historiske by er formidabel til udforskning på gå-ben, shopping og gode lokale madoplevelser. The Carenage er et hyggeligt sted at tage en gåtur langs vandkanten, og har mange restauranter og barer i nærheden. Mod syd, tilbyder Grand Anse en hvidsandet strand på over 2 mil, samt rigtig god spisning og et livligt natteliv. Port Louis Marina er en af de nyeste og bedste marinaer i hele området. Øen Petit Martinique Petit Martinique er et fantastisk sted at gå i land for at forsyne sig med vand, alkohol, is og meget mere. Mange af øens beboere lever af bådebygning, og Petit Martinique er berømt for sine speedbåde af krydsfiner. Hvis du vil opleve fantastisk snorkling og udforskning, er Fota og Petite Dominique indenfor dinghy-afstand. Sørg for at stoppe og spise frokost ved den lille ø Mopion på vejen dertil. Mopion er omgivet af fantastiske rev, der nærmest skriger på at blive dykket ved. Når du kaster anker ved Petit Martinique, skal du være opmærksom på at holdegrunden er blødt mudder og ikke altid tilregnelig. Hold motoren kørende i let fremad, og giv ankeret tid til at synke ned i mudderet, før du belaster det. Petit Martinique er en unik ø med tonsvis af lokal charme. Nyd at betragte den lokale bådebygningskultur, og tag jer tid til en hyggelig picnic i det hvide sand ved miniøen Mopion og snorkel ved de omkringliggende rev.

7 Matthew s i Matthew s Shopping Center er et fantastisk sted at forsyne sig med brændstof og forsyninger som vand, øl, vin, spiritus og meget mere. Ved siden af centeret, ejer Matthew s datter en butik med beklædning, smykker og masser af gode gaver. På Petit Martinique findes også adskillige dejlige restauranter. Øen Curacao På Curacaos fastland bør du udforske Hillsborough. Byen tilbyder charmerende strandkantsrestauranter, og en kort gåtur fra kajen, byder museet på en udsøgt samling af kunst og historiske genstande. Hvis du er på udkig efter en smagsprøve på den lokale kultur, bør du besøge en af de mange rombutikker, eller iagttage de lokale, mens de på traditionel vis bygger smukke både på stranden. Ved aftenstide kan du sejle rundt om hjørnet til Tyrell Bay, og nyde en middag i restauranten Tipsy Turtle. Tyrell Bay er dyb og velbeskyttet, og et ideelt sted at bruge aftenen. Holdegrunden er god, hvis du kan finde sandbund, men pas på områder med tang. Efterlad din dinghy ved Tyrell Bay Yacht Haul Out, Yachtklubben, hovedkajen eller træk den op på stranden. Restauranten Tipsy Turtle har også en kaj til dinghy er. Nyd solen og de formidable forhold for snorkling ved Sandy Island; tag derefter til Hillsborough og spis på en strandrestaurant, smag på den lokalt producerede rom og oplev øens unikke kultur. Tyrell Bay er hjem for en mangrovesump, der er beskyttet af fiskeriministeriet og den er helt sikkert et besøg værd. Ved Tyrell Bay er der desuden masser af vandremuligheder, inklusiv en sti til den flotte bakketop Chapeau Carre.

8 Hillsborough er Curacaos eneste indklareringshavn, og taxaer findes på torvet foran toldkontoret. På turistkontoret, der vender ud mod hovedkajen, er medarbejderne behjælpelige med information om Curacao, ligesom man kan få kort over øen. Ved Tyrell Bay ligger forretninger og restauranter ved strandkanten. Østers og hummer kan fås i sæsonen, og fra lokale forretningsmænd, der sejler rundt i små både, kan man købe frugt, smykker eller endda calypso-musik. Med base i Tyrell Bay Haul Out, har de lokale erhvervsdrivende forsynet besøgende med gratis Wi-Fi (hele bugten). Hvis du har brug for at bruge en computer, prøv Shorebase Services. Dragon Bay (Grenada) På Grenadas vestkyst vil du finde skønne Dragon Bay. Benyt en af de statslige mooringsbøjer i Dragon Bay, og nyd den fantastiske snorkling ved Moliniere Point og hvis du er til dykning, bør du sørge for at dykke ved undervandsskulpturhaven, der bl.a. er hjem for en familie af sorte og røde søheste. Sørg for enten at kaste anker på sandbund, eller alternativt bruge en af de statslige mooringsbøjer. Her findes ingen kajplads til dinghy. Snorkling, dykning, solbadning eller afslapning i områdets uspolerede skønhed. Dragon Bays palmestrand, med dens sorte vulkanske sand, besidder en unik charme, der helt sikkert skal opleves. Der findes ingen faciliteter for lystbåde ved Dragon Bay.

9 Clifton Harbour (Union Island) Det er populært at vandre og cykle i området, og udsigten fra Union Islands mange bakketoppe er absolut fænomenal. Over havnen dominerer den 225meter høje klippeformation The Pinnacle. Selvom turen derop siges at værd hård, er der på toppen et spektakulært panorama ud over det omkringliggende farvand Fort Hill skal også nævnes som et fortrinligt udflugtsmål. Clifton Harbour er beskyttet mod bølgerne af Newlands Reef, der fungerer som en smuk og effektiv mole. Palm Island og dens flotte rev ligger lige over kanalen, og er helt sikkert et besøg værd når du sejler i farvandet ved Clifton Harbour. Der findes ankermuligheder i Clifton Harbour, men mange er upålidelige. Der findes masser af ankerplads ud for byen, eller bag Newlands Reef. Der er altid kajplads til dinghy ved Clifton Harbour. Vandring og cykling på Union Islands veje og stier er en sjov måde at få lidt motion, og samtidig beundre Grenadinernes naturlige skønhed. I byen kan du gå i gaderne og shoppe i butikkerne, hvor mange sælger lokalt håndværk, malerier og smykker. Om aftenen fylder live-underholdning fra restauranter og barer, natteluften med lyd. Nærmeste brændstofstation med diesel, er ved nærliggende Petit Martinique. Ellers tilbyder Clifton Harbour alt en sejler behøver, inklusiv benzin til dinghy, diesel i mindre portioner, begrænset kajplads, vand, is, bad, propan, affaldsbortskaffelse, vaskefaciliteter, provision, cykeludlejning, taxi og internet (også Wi-Fi).

10 Chatham Bay (Union Island) Smukke Casuarina Beach er et oplagt stop på vejen, og den har ligeledes en nydelig strandrestaurant. Hvis du sejler mod sydvest, ned af Union Islands kyst og forbi Frigate Island og derefter fortsætter mod vest og til sidst nordøst, vil du komme til skønne Chatham Bay. På vejen kan du beundre den smukke kyst, samt nyde udsigten til den store ø Curacao. Du vil se det imponerende Mt. Taboi på 300meter, før du når til Chatham Bays isolerede farvand. Bugten og dens fantastiske strande, er som skabt til afslapning, snorkling og svømning. Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. De bedste ankermuligheder findes i nordøst delen af bugten. Holdebunden er god. Her findes i højsæsonen flere strandbarbecue spisesteder, der fortsætter festen til langt ud på natten. Friske fiskeretter, hummer og kylling, er de mest populære spiser, og der er ligeledes ofte liveunderholdning. Snorklingen ved klipperige Rapid Point er suveræn. Her er ingen faciliteter tilgængelige for lystbåde. Prickly Bay (Grenada) Prickly Bay er blandt sejlere kendt som en af de bedste ankerpladser på Grenada. Told-og Immigrationsmyndighederne er tilgængelige ved yachtklubben lige ved ankerpladsen. Her kan du opleve live stål-tromme bandmusik i yachtklubbens bar. Overvej at tage på en landtur ind i den spændende regnskov og køl af i et Grenadas mange billedskønne vandfald.

11 Det er forbudt at kaste indenfor en afstand af 183 meter til stranden, da dette område er forbeholdt svømmere (grænsen er markeret af små bøjer). Kajplads til dinghy er både tilgængelig ved Prickly Bay Marina og Spice Island Boatyard. Slap af med svømning og solbadning ved Prickly Bays palmeomkransede strand. Det behagelige og økonomisk velstående område, tilbyder et bredt udvalg af gode spisemuligheder, ligesom tennisbaner er tilgængelige ved hotellerne og ved golfklubben Golflands. Brændstof, vand, is, provisioner, taxa og biludlejning er tilgængeligt. Internet og computere er tilgængelige ved Boats and Harbor, lokaliseret ved Prickly Bay Marina. Young Island Cut (St. Vincent) Sejlads I området omkring Young Island Cut bringer dig til den sydlige ende af St. Vincent. Her er der flere gode havne, bl.a. den i selve Young Island Cut. Det er en fornøjelse at gå i land og få nogle smagsprøver fra det lokale køkken og nyde nattelivet på de mange fantastiske barer hvor festen som regel fortsætter til den lyse morgen. Mooringsbøjer er tilgængelige og det tilrådes at bruge dem. Stærke strømme løber gennem Young Island Cut og gør forankring til en udfordring. Du kan kaste anker i den nordlige og vestlige del af Young Island Cut, men du får brug for en rig fra både bov og agter, for at forhindre at du svinger ind i andre både ved flod/ebbe.

12 En kort gåtur til nærliggende Indian Bay, bringer dig til Grand View Beach Hotel, et fint eksempel på et af St. Vincents traditionelle og meget elegante hoteller, der også byder på en formidabel udsigt fra sit udsigtspunkt på bakketoppen. På hotellets strand ligger Grand View Grill, en uformel restaurant/bar der drives af en lokal kunstner, der desuden har et lille galleri i lokalerne. I selve hotellet findes restauranten Wilkie s, der praler af at kunne levere den bedste madoplevelse på St. Vincent. Her findes også squash/tennis og et træningscenter, der er åbent for sejlere. Her er ligeledes masser af dykkerbutikker, der tilbyder at tage besøgende dykkere med til områdets fremragende undervandslokaliteter. Provision, bortskaffelse af affald, vaskefaciliteter, propan, biludlejning, taxi, guidede udflugter og internetadgang (også Wi-Fi) er tilgængeligt. Tobago Cays Marinepark Øerne er blandt de smukkeste i Grenadinerne - og lader til at være skabt for sejlere, der elsker snorkling og dykning. Horseshoe Reef danner en beskyttende cirkel om øerne og du kan støde på et væld af forskelligt marineliv, bl.a. havskildpadder. Dykningen og snorklingen her hører til den absolut bedste i Grenadinerne og Windward-øgruppen - og Tobago Cays vil være et sikkert højdepunkt når man udforsker det østlige Caribien. Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling; og der er planer om at oprette flere. Sejlere kan forankre ved flere lokationer. Ankerpladserne nord og syd for Baradel er populære. Her er ingen forankringsmuligheder for dinghy men du kan slæbe den op på stranden, mens du svømmer/snorkler.

13 Svøm, snorkel, nyd solen og slap af i uspoleret naturlig skønhed. Kig på havskildpadderne ved havskildpadde-området på Baradel. Kontakt en af de lokale dykkerbutikker for at komme ud og dykke (solodykning er ikke tilladt). Du kan også få et måltid mad ved en beach-barbeque stand (standene er regulerede, for at beskytte parken). Lokale småbådsejere besøger ofte de forankrede både, for at sælge bl.a. is, brød og hummere. Øen Mustique Mustique er kendetegnet ved en kæde af bakker på mellem 120 og 180 meter, hvilket danner et smukt panorama fra havet, og et usandsynligt smukt udsigtspunkt fra selve øen. Besøgende sejlere er velkomne til at udforske Mustiques mange stier og veje, enten til fods eller på en lejet cykel/motorcykel. Berømtheder, forretningsmænd og royale har gjort øen til et højt værdsat tilflugtssted, og øens ca. 90 private estates, kendetegnet ved de altid nyklippede græsplæner, er off-limits. Macaroni Beach er en af de bedste i Grenadinerne, snorklingen er god næsten overalt, og der er utallige gode spisemuligheder på både afslappede og up-scale restauranter. Mooringbøjer er tilgængelige i Britannia Bay. Forankring er forbudt uden tilladelse fra The Mustique Company, der tilser det lokale farvand. Tag på vandretur på Mustiques stier og stille veje, eller tag på rundtur med en taxicab eller lejet cykel/motorcykel. Det er ligeledes muligt at købe sig til en ridetur til hest. Nyd en svømmetur ved den smukke strand ved Macaroni Bay. Mis ikke muligheden for snorkling og dykning i det krystalklare vand.

14 Provision, bortskaffelse af affald og taxa-service er tilgængelig - og internetadgang kan findes på øens bibliotek. Øen Mayreau og Salt Whistle Bay Bugten er en fornem ankerplads og man skal ikke betale parkafgifter for at kaste anker her. Bugten byder desuden på en halvmåne-formet strand, hvor svømningen er suveræn og snorklingen god (selvom sigtbarheden er bedre ved Tobago Cays). Området byder også på Palm Island hvor det bl.a. er populært at kaste anker og nyde en god frokost. Casuarina Beach er skøn og har desuden en hyggelig strandrestaurant. En tur til farvandet ved Mayreau og Salt Whistle Bay vil helt sikkert være en god tilføjelse til en sejlerferie ved Windward og St. Lucia. Mooringbøjer er tilgængelige. Holdebunden er god sandbund. Kajplads til dinghy er tilgængelig. Svøm, snorkel, nyd solen og slap af i uspoleret naturlig skønhed. Kontakt en af de lokale dykkerbutikker for at komme ud og dykke (solo-dykning er ikke tilladt). Nyd en middag ved Salt Whistle Bay Club, eller slap af med en kold drink på en af strandbarerne. Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.

15 Union Island Union Island er en del af St. Vincent og Grenadinerne, så husk at gå igennem told-og immigrationskontrollen, hvis du tager dertil fra Grenada. Begynd i Clifton Harbour, øens største by og en farverig og travl lille havn. Her vil du blive mødt af de varme og venlige øboere. Veje og stier tilbyder noget af den bedste vandring og cykling i Grenadinerne. Husk at tage en drink på Happy Island, en ø lavet udelukkende af konkylier. Mooringsbøjer er tilgængelige ved Union Island; Men vi anbefaler at man ikke bruger dem. Kajplads til dinghy er tilgængelig ved The Anchorage, hvor drikkevand også kan fås. Union Island har en række fine butikker, med bl.a. tøj, lokal kunst, håndlavede smykker og gaver. Øen er også kendt for sin underholdning og gode restauranter. Union Island tilbyder også formidabel vandring og cykling gode udsigtspunkter inkluderer Fort Hill, Ashton, Mt. Campbell og Mt. Taboi. Du bør overveje at hyre en lokal guide, der er bekendt med de lokale stier og kan vise dig de bedste seværdigheder. Anchorage Yacht Club, Aquarium og Captain Gourmet tilbyder gratis Wi-Fi. Affald kan efterlades i affaldscontainerne på fiskerikajen. Is er tilgængeligt ved Anchorage Yacht Club, Bougainville, Grand Union, Lambi og i mange rombutikker.

16 Vejr og vind Sejlervejr ved St. Vincent og Grenadinerne Med sin placering i det nordøstlige passatvindsbælte er St. Vincent og Grenadinerne gode for suverænt vejr næsten alle årets 12 måneder. Spændende og udfordrende i vintermånederne og problemfri sejlads om sommeren. Området er også så heldigt at være i lavrisiko-zonen under orkansæsonen. Orkansæsonen varer fra juni til november, med peak omkring august og september. Klima St. Vincent og Grenadinerne har tropisk klima og er præget af havvinde og de fremherskende nordøstlige passatvinde. Juni til september betegnes som den fugtige sæson og den tørre sæson finder man fra februar til maj. Den gennemsnitlige årlige nedbør varierer fra mm til mm på de nordlige og sydlige kyster og helt op til mm i den indre regnskov. Den gennemsnitlige temperatur ligger på 25 C året rundt. De dominerende vinde Vindene blæser næsten altid fra nordøst til sydøst på 5-13 m/s. Vinden tiltager typisk omkring den nordlige ende af øerne. Måned C Max Gns. nedbør (mm) Gns. vind (m/s) Januar NØ 5-12,5 Februar NØ 5-12,5 Marts NØ 5-12,5 April NØ 5-12,5 Maj SØ 5-12,5 Juni SØ 5-10 Juli SØ 5-10 August SØ 5-10 September SØ 5-10 Oktober SØ 5-10 November NØ 5-10 December NØ 5-12,5

17 Tidevand Tidevandsforskellen meget lille ved St. Vincent og Grenadinerne og ikke mere end cm - medtag lokale variationer på grund af atmosfære og vinde.

18 Om Sejlerferie Sejlads i Caribien Praktiske Tips Pas / visum Generelt er der ingen krav om visum for skandinaver ved sejlads i Caribien (ophold max.1 mdr.). Der kræves kun visum / Visa Waiver for sejlads i US-Virgin Islands. Kontroller altid dette med Ambassaden i København, da der hele tiden sker ændringer. Flyver man over USA, skal man desuden have en ESTA Læs mere om Visa Waier og ESTA Customs Nedenstående er ikke skrevet for at skræmme vore gæster. Alle sejlere i Caribien vil ofte krydse grænser, og det er helt og aldeles uproblematisk - når bare man følger procedurerne (tjek hos relevante ambassade i god tid inden afrejse). Husk altid at klarere både ind og ud ved CUSTOMS, når nationale farvande forlades eller anløbes. Når man indklarerer vil myndighederne ofte bede om dokumentation fra sidste udklareringshavn. Til hver klarering medbringes 4 kopier af crewlisten, pas fra alle ombord samt bådens papirer. Venlighed og pæn fremtoning (ikke badetøj og bar overkrop) samt lidt tålmodighed gør tingene helt problemfri. Der betales et beløb herfor. Bemærk, at der opkræves en betydelig bøde, hvis man har glemt at klarere ind såvel som ud ved ankomst til nyt område. Nogle steder kan båden opbringes. Bemærk også, at der er en særlig overcharge i weekenderne. Begrænsninger Der vil være visse områder, bugter og øer, der ikke kan eller må besejles. Disse oplyses under briefingen for de enkelte sejlområder, og er ligeledes beskrevet i manualen ombord. Natsejlads er kun tilladt efter aftale med basen. Sejlads fra BVI til St. Croix er ikke tilladt uden forudgående ansøgning. Indsejlingen er vanskelig med rev, og tilbageturen til Tortola er hårdt havkryds.

19 Proviantering Da stort set alt skal indskibes og fortoldes, er prisniveauet højere end i DK. Ingen madvarer (kød og frugt) må indføres - det konfiskeres for at holde øen fri for plantesygdomme og lign. Vær lidt på forkant med proviantering, da man ligger meget for svaj. Indkøbsmulighederne er mange steder begrænsede. Båden er udstyret med barbecue. Husk trækul. Ankring Der kan gås rimeligt tæt til kysten - vær dog opmærksom på korallerne. Mange koralrev med dets fantastiske dyre- og fiskeliv er blevet ødelagt af sejlere med en slæbende ankerkæde! Brug bøjer, hvor det er muligt. Der er mange steder udlagt fortøjningsbøjer = Night Time Moorings = Moore Secure der betales for at lægge ved disse bøjer. Gummibåd Bør altid fastlåses til båden eller på land. Undertiden kommer lokale unge ud i båd, og vil hjælpe til med fortøjninger, evt. holde vagt ved båden! De tilbyder også at tage affald med på land. Vurder selv værdien heraf - de forventer til gengæld drikkepenge. Tag det med godt humør og et smil, selvom de kan være pågående. Bøjer Der er nogle steder udlagt bøjer = Day Time Moorings i forskellige farver, der kun kan anvendes i dagtimerne ved ankring/dykning i beskyttede koralområder. I Virgin Islands får man en Day Time Mooring Permit - er betalt forud i bådlejen. Fish Traps/Fish Pots De lokale småfiskere lægger garn og net ud mange steder, og de kan være svære at se. De er kedelige at få i skruen, så hold øje med en lille fiskerkugle og den lange løse snor, eller to bøjer forbundet med en line eller et net.

20 Fiskeri Fiskeri med harpun er ikke tilladt. Der skal senest 4 uger før sejlturen søges om fiskelicens i BVI til alle former for fiskeri. Visse tropiske koralfisk kan indeholde giftstoffet Ciguater og bør ikke spises. Spørg lokalt, hvilke områder det gælder. Tunfisk, sværdfisk og mange andre farverige fisk er ikke påvirket heraf og serveres på restauranter i spændende retter med de dejligste krydderier og tropiske frugter og grøntsager. Ferietips Der er mulighed for dejlige udflugter ind på øerne. Åbne jeeps kan lejes til en bjergtur. Udsigten over havet og øriget er aldeles pragtfuld. Et besøg på et Rhum Destillery eller en Plantation vil være et typisk historisk indblik. Gadelivet er festligt og farverigt, og en indkøbsdag på de lokale markeder, er et herligt møde med den lokale befolkning Sikkerhed Penge, værdisager, pas etc. bør nok medbringes på jer selv, når I rejser rundt eller går i land fra båden - der er ingen grund til at friste svage sjæle. Lås båden af - også når den ligger for svaj, og I tager dinghyen i land.

St. Vincent & Grenada

St. Vincent & Grenada St. Vincent & Grenada Lej sejlbåd og tag på sejlerferie ved St. Vincent & Grenada I farvandet syd for St. Vincent ligger den smukke øgruppe Grenadinerne - et af de mest uberørte sejladsområder i det sydlige

Læs mere

St. Lucia & Martinique

St. Lucia & Martinique St. Lucia & Martinique Bådudlejning og sejlferie ved St. Lucia og Martinique Suveræn sejlads med mulighed for længere åbenvandspassager og den nemme adgang til de mange variererede og fortryllende caribiske

Læs mere

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

St. Martin, Antigua & Guadeloupe

St. Martin, Antigua & Guadeloupe St. Martin, Antigua & Guadeloupe Lej sejlbåd / katamaran ved St. Martin & Antigua - Lej sejlbåd i paradis.. En sejlerferie ved Leeward Islands vil være en uforglemmelig rejse for alle aldre og kan omfatte

Læs mere

St. Martin, Antigua & Guadeloupe

St. Martin, Antigua & Guadeloupe St. Martin, Antigua & Guadeloupe Lej sejlbåd / katamaran ved St. Martin & Antigua - Lej sejlbåd i paradis.. En sejlerferie ved Leeward Islands vil være en uforglemmelig rejse for alle aldre og kan omfatte

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Ankomst og indkvartering på skibet. Fort de France er Martiniques hovedstad, der breder sig rundt om "Place de la Savane", der er byens centrale park,

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid 15 dage fra kr. 18.998,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Skal ferien byde på action, wellness, historie, natur, kultur eller ren afslapning på langs? Hvorfor

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid

Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid Skal ferien byde på action, wellness, historie, natur, kultur eller ren afslapning på langs? Hvorfor ikke det hele på en ferie til de Dansk Vestindiske øer, St.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 Dag 1 Vi mødes i Københavns Lu havn kl. 11.30 og flyver med Delta Airlines l New York kl. 13.20. Herfra er der en kort flyvetur l Las Vegas,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay rejseguide dubai ì seværdigheder arkitektur Dubai Fountain Burj Khalifa Dubai Fountaion er med sine 275 meter verdens største springvand. Her leveres hver aften imponerende vandshows med lys, musik og

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Båtuthyrning och segelsemester vid St. Lucia och Martinique

Båtuthyrning och segelsemester vid St. Lucia och Martinique St. Lucia & Martinique Båtuthyrning och segelsemester vid St. Lucia och Martinique Spännande segling med möjlighet till långa passager på öppet vatten och enkel tillgång till de många varierade och förtrollande

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne Program til: Destination: Ecuador & Galapagos Varighed: 25 dage Program start: Den. 5. marts, 2016 Program slut: Den. 29. marts, 2016 Dag 1 (5. marts) Afgang fra DK og ankomst til Guayaquil, Ecuador. I

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Queenslands øer og regnskove

Queenslands øer og regnskove Queenslands øer og regnskove En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev, de skønne øer og den smukke regnskov. Tag med BENNS på en fantastisk rejse

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Oplevelsesrejse med 2 USA og Dansk Caribien 15 dage på egen hånd Danmark - New York - St. Thomas - St. Croix - Danmark Denne fantastiske

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Badeferie på Zanzibar

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland   Badeferie på Zanzibar Badeferie på Zanzibar Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer. En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Rejser du med Summit Tours til vores 4+ Lodge i Karoo vil du have flere muligheder for udflager som enten jæger der ønsker en pause fra jagten, eller som ledsager

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015 S T U D I E R E J S E N Den store rejse 2014 St. Vincent 2015 Fra Bogense til Saint Vincent, en rejse på 20.000 km. Saint Vincent er en lille ø i Det caribiske Øhav, 150 sømil fra Venezuela. Vi er en gruppe

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

ST. CROIX, JOMFRUOERNE

ST. CROIX, JOMFRUOERNE ST. CROIX, JOMFRUOERNE "Ét af verdens halvtreds bedste tropiske feriesteder"...ifølge Condé Nast Traveler Yderligere oplysninger fås ved at kontakte et rejsebureau eller The Buccaneer Fra det første spæde

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten Fred Luksusboliger i strandresort med Spa Ro Afslapning - i vandkanten Luksus lige ned til vandet - Boligerne i Serenity Terraces ligger lige ned til den smukkeste strand på øen Phuket i Sydthailand. Med

Læs mere