Reflections. Design to Shape Light Mads Odgård Breathe, Breathe, Breathe Lys i Natten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reflections. Design to Shape Light Mads Odgård Breathe, Breathe, Breathe Lys i Natten"

Transkript

1 Reflections Design to Shape Light Mads Odgård Breathe, Breathe, Breathe Lys i Natten

2 Index 3 Design to Shape Light 5 Nyt Lys 6 Klassisk København 18 Fjordblik 28 Breathe, Breathe, Breathe 34 Mads Odgård - Lamper skal være enkle og dirigere lyset 44 Lys i Natten 50 Produktoversigt 56

3 Design to 5 Shape Light I 1924 skabte Poul Henningsen Paris-lampen i samarbejde med Louis Poulsen. Lampen blev udstillet på verdensudstillingen i Paris og var forløber for det banebrydende treskærmssystem, som giver en perfekt fordeling af lyset. Hos Louis Poulsen skaber vi design, der former lys, med udgangspunkt i Poul Henningsens treskærmssystem og hans syn på dualiteterne mellem design og lys. Vi tror på dualiteterne lys og mørk, form og funktion, moderne og klassisk, håndværk og innovation. Det er det, der har gjort os til eksperter inden for design og lys. Vores mål er at føre det bløde lys fra den skandinaviske sommer ind i det tætte mørke fra den skandinaviske vinter og skabe en god stemning med et venligt lys, hvor der opstår rum, som folk kan bo, trives og komme hinanden ved i. Vores enkle og tidløse lamper er en del af folks livskvalitet. Fra lyset om morgenen til lyset om aftenen. Fra lyset i fritiden til lyset ved dagens afslutning. Vores lampers funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Gå på opdagelse i vores univers af lamper i denne nye udgave af vores magasin, Louis Poulsen Reflections, hvor vi blandt andet besøger den danske designer Mads Odgård, inviteres ind i inspirerende lejligheder i København og er med på en tur rundt i byens gader efter mørkets frembrud. Vi afslører også vores nye kampagne med billeder taget på ARKEN Museum for Moderne Kunst syd for København. Vi håber, at vores historier vil inspirere dig!

4 6 Dette forår lancerer Louis Poulsen en ny lampe samt nye udgaver af nogle af vores helt store klassikere design, der spænder over 90 år. Fra nye udgaver af PH s treskærmssystem fra 1926 og nye farver til AJ-lampen, der oprindeligt blev designet i 1957, til en helt ny pendel af Mads Odgård. Nyt Lys PH-familien udvides med syv nye design i krom og metalliseret sort, som er designet af Poul Henningsen ( ). Modellerne omfatter nye PH 2/1, PH 3½-2½ og PH 3½-3 lamper med hvidt opalt glas og et stel i højglanskrom eller metalliseret sort. Det mørke metals industrielle look giver et iøjnefaldende, underspillet design. Skærmene i glas bløder lampens samlede udtryk op og oplyser omgivelserne med et perfekt, harmonisk og blændfrit lys, som kun det klassiske treskærmssystem kan give. Skærmene er fremstillet af mundblæst glas i tre lag med en blank overside og sandblæst mat underside, hvilket giver en blød og jævn lysfordeling. Louis Poulsen hylder Arne Jacobsen ( ), en af Danmarks mest berømte og anerkendte arkitekter og designere, og fejrer 60- året for hans ikoniske design med nye og dynamiske farver til de populære bord-, gulv- og væglamper i AJ-serien. Foruden sort, hvid og lys petroleum består den nye kollektion af syv farver: mørk grøn, okker, rustrød, midnatsblå, aubergine og to grå mellemtoner. Farverne er tæt knyttet til Arne Jacobsens eget univers og er nøje udvalgt ud fra, hvordan farverne bedst fremhæver essensen af den skulpturelle AJ-lampe. Louis Poulsen lancerer nu Above en ny pendel designet af Mads Odgård (født 1960), som udmærker sig ved sit ekstremt enkle design. Above-pendlen har en grafisk trekantet form med en buet åbning i toppen, hvor den sorte ledning sidder. Det giver både et nedadrettet og et diskret opadrettet lys, som skaber en dæmpet og behagelig atmosfære. Den innovative åbne top, som navnet refererer til, skjuler lyskilden, samtidig med at den giver pendlen et på en gang smukt og funktionelt udtryk. Billederne er taget på ARKEN Museum of Modern Art syd for København en enkel og cool arkitektonisk ramme.

5 8 9 Denne og forrige side: Above designet af Mads Odgård.

6 10 Denne side: PH 2/1 og PH 3½-2½ Glas Bordlampe, sort metalliseret. Designet af Poul Henningsen Modsatte side: PH 3½-2½ Glas Gulvlampe, PH 3½-3 Glas Pendel og PH 3½-2½ Glas Bordlampe, sort metalliseret. Designet af Poul Henningsen.

7 12 13 PH 3½-3 Glas Pendel, sort metalliseret. Designet af Poul Henningsen.

8 15 Denne side: AJ Bord- og Gulvlampe i mørk grå. Designet af Arne Jacobsen. Modsatte side: AJ Bordlampe i okkergul. Designet af Arne Jacobsen. Næste side: AJ Bordlampe i hvid, lys grå, mørk grå, lys petroleum, mørk grøn, okkergul, rustrød, natblå, aubergine, sort. Designet af Arne Jacobsen.

9

10 18 Væggenes tætte, kraftige farver i denne skønne lejlighed i Frederiksstaden midt i København danner en perfekt scene for de opmærksomhedsstjælende lamper. Det varme og diffuse lys tilfører indretningen en hyggelig stemning, der komplimenterer de smukke træmøbler og fremhæver indslagene af metalliske overflader. Klassisk København VL38 Gulvlampe designet af Vilhelm Lauritzen.

11 Denne side: VL45 Radiohuspendel designet af Vilhelm Lauritzen. Næste side: PH Artichoke i kobber designet af Poul Henningsen.

12 PH 3½-2½ Glas Gulvlampe, sort metalliseret. Designet af Poul Henningsen.

13 Denne side: PH 2/1 Glas Bordlampe, sort metalliseret. Designet af Poul Henningsen. Modsatte side: VL38 Bordlampe designet af Vilhelm Lauritzen.

14 Patera 450 designet af Øivind Slaatto.

15 28 Fjordblik Oplevelse for både øjne og gane er udgangspunktet for en ny restaurant i Lysaker med fantastisk udsigt ud over den smukke Oslo fjord. På det yderste af molen er der åbnet en ny spektakulær restaurant; Pier 31. I et meget utraditionelt beliggende showroom og butikscenter er kronen på værket denne restaurant for enden af bebyggelsen med en imponerende udsigt ud over fjorden. Showroomet og restauranten ligger i nær tilknytning til et stort boligkompleks med unikt beliggende lejligheder udført i en moderne rustik arkitektur. Det er ikke svært at forestille sig, hvorledes det vil være at anløbe molen en varm sommerdag. Bådene duver i dønningerne fra de forbipasserende skibe, mens man indtager en let anretning på kajen. Det er heller ikke svært at forestille sig, hvorledes en vinterdag kan blive tilbragt indenfor, hvor netop målet har været at skabe en blød og komfortabel atmosfære. der indendørs skaber en hyggelig ramme for en god kulinarisk oplevelse. Den tilfældige ophængning af pendlerne gør samtidig restauranten til et multifunktionelt lokale. Borde og stole kan placeres vilkårligt efter behov. I barområdet har man anvendt det simple armatur Pakhus pendlen i sort med en varm kobberfarve indvendig, for at skabe et hyggeligt og intimt lys. Der er anvendt lyse træsorter i restauranten, og enkeltheden spiller flot harmonisk sammen med de mørkere vægge og de store lysindfald fra vinduerne. Sammensætningen af materialer spiller også flot sammen med den rå natur udenfor. Et nordisk interiør i flot sammenspil med omgivelserne. Loftet er domineret af Patera 600 pendlerne. Anbragt i et uorganiseret mønster, hvorved der er skabt en varm og indbydende stemning. En stemning, der udefra indbyder til et besøg. En stemning,

16

17 32 Denne side: Patera 600 designet af Øivind Slaatto. Modsatte side: Pakhus designet af Erik Møllers Tegnestue A/S.

18 35 Breathe, Den eklektiske, og dog enkle, skandinaviske stil i den rummelige lejlighed på Islands Brygge i København har en forfriskende og luftig stemning. Den stilsikre balance mellem nyt og gammelt skaber rum til eftertanke. Den skandinaviske vinters sparsomme dagslys suppleres naturligt med lyset fra PH 5, Panthella og AJ lamperne samt det seneste medlem af Louis Poulsen familien, pendlen Above. Breathe, Breathe Panthella Gulvlampe designet af Verner Panton.

19 36 PH Snowball designet af Poul Henningsen.

20 38 Denne side: AJ Bordlampe designet af Arne Jacobsen. Modsatte side: Panthella MINI designet af Verner Panton.

21 Denne side: NJP Gulvlampe designet af nendo. Modsatte side: Above 175 og 250 mm designet af Mads Odgård. 41

22 42 AJ Gulvlampe designet af Arne Jacobsen og PH 5 designet af Poul Henningsen.

23 44 Mads Odgård Lamper skal være enkle og dirigere lyset Da Mads Odgård designede sin nye pendel Above, havde han det hus, han har tegnet til sig og sin familie, i tankerne. Det smukt proportionerede og skarpt profilerede træhus, der ligger ved Esrum Sø i Fredensborg, stod indflytningsklart i 2015, men manglede belysning. Karakteristisk for Odgård gik han selv i gang med at løse opgaven, som han altid gør, når han støder på problemstillinger, som han ikke synes er løst tilfredsstillende af eksisterende produkter. Mads Odgård, der betragtes som en stærk figur blandt danske designere, etablerede sin designvirksomhed i Lige siden har han demonstreret sin store kapacitet som formgiver af lamper, bygningskomponenter, audiovisuelt udstyr, møbler, køkkenudstyr, porcelæn, bestik og biler for en bred kundekreds blandt både danske og udenlandske virksomheder. Odgård stiller store krav til sig selv og mener, at produktdesign udelukkende har sin berettigelse, hvis det forbedrer det, der allerede eksisterer, og hvis det giver brugeren en glæde.»jeg er tiltrukket af stort set alle typer af opgaver, men ikke mindst belysning har altid interesseret mig meget. Mine øjne er meget lysfølsomme, og især i vinterhalvåret i Danmark, når solen står lavt, kan jeg opleve dagslyset som meget generende. På den tid af året bruger skandinaver meget kunstlys, som det er vigtigt behandles rigtigt,«siger Mads Odgård. Samarbejdet med Lous Poulsen blev indledt i 1990 og har dermed fungeret i nærved 28 år. Gennem årene har Odgård tegnet flere indendørs lamper, men»i udviklingen af Above gav jeg mig selv den udfordring at skabe en lampe, der rummer det hele i én form. Lyset skulle være både nedad- og opadrettet, og selve formen skulle gerne have fat i ledningen,«fortæller Odgård. Med sin klare, geometriske kegleform fremstår Above grafisk præcis, og den utraditionelt udformede top, der både fungerer som håndtag og reflektor, tilfører lampen en forfriskende og uhøjtidelig appeal. Lampen udsender et rigeligt nedadrettet lys, og det opadrettede lys rammer oversiden af bueformen, hvorfra det reflekteres, så der opnås en elegant og diskret markering af hele lampen. Above lanceres i fire størrelser og i hvid og sort. Skærmen er halvmat på den ydre flade, mens indersiden har en anelse mere glans for at sikre den helt rigtige refleksion af lyset. Hvis pendlen skal placeres over et spisebord eller lignende steder er det nemt at montere den medfølgende, matte plade oppe i skærmen, som forhindrer, at man kan se lyskilden. Den mindste størrelse er velegnet flere sammen, eksempelvis over køkkenborde. Stofledningen på både den sorte og den hvide udgave er sort som er den farve, ledninger ifølge Odgård bør have. Above fremstår afklaret og enkel, men som bekendt ligger der oftest mange overvejelser bag tilsyneladende simple produkter.»den nye pendel udtrykker essensen af mit mantra: Hvor enkelt vover du at designe? I designprocessen søger jeg altid at fjerne fremfor at tilføje, og det giver mange fordele. Det muliggør for eksempel repetition, hvis betydning jeg er blevet opmærksom 45 I designprocessen søger jeg altid at fjerne fremfor at tilføje... især gadelampen Icon, som blev lanceret i 2003 og senere udvidet til en serie, slog hans navn fast som en af Louis Poulsens mest betydende designere. AL600, der er udviklet specielt til belysning af tunneler, blev en del af sortimentet i 2007, og gadelampen, MO500, blev lanceret i Ideen til Icon fik Mads Odgård ved at studere markedets eksisterende gadelamper:»det gik op for mig, at for langt de fleste gadelamper gælder det, at du ikke kan se, hvor lyset kommer fra. Men når du kommer tættere på, bliver du pludselig blændet. Mit krav til Icon var derfor, at dens lysudsendelse skulle være identificerbar. Mit næste krav var, at lyset fra lygten skulle svare til månens skær. Begge krav imødekommes af Icons lysende overflade, som allerede på lang afstand afslører lygtehovedets geometri og lysets nedadrettede karakter.«sideløbende med de udendørs armaturer har Mads Odgård altid arbejdet med og været optaget af indendørs belysning. Og også her gælder det, at lamperne skal være simple, men raffinerede.»mange betragter mig som en minimalistisk designer. Selv vil jeg nødigt sættes i kategori, men jeg vedstår, at jeg altid tilstræber, at mine lamper og andre produkter opnår en enkelthed i udtrykket på trods af eventuelle komplicerede funktioner. Jeg har altid været bevidst om betydningen af at styre lyset. Ikke ved at dæmpe det eller ved at anvende så mange skærme, at lyset hindres i at komme ud. I stedet søger jeg at opnå en logisk lysudsendelse og en ærlig udformning af lampen. Samtidig er det lige så vigtigt i indendørs belysning, at man fornemmer, hvor lysudsendelsen kommer fra, så man ikke overraskes af blænding.«på i mit arbejde med blandt andet gadelamper og bestik. Det er afgørende, at også det negative rum, der opstår mellem pendler på en stribe fungerer æstetisk. Dén test består Above, der med sin ultraenkle geometri fint kan hænge tæt over borde i restauranter eller på cafeer,«fortæller Odgård. At udvikle lamper er både tidskrævende og kompliceret, og Louis Poulsen tilstræber derfor at have langvarige samarbejder med designere. Odgård er et godt eksempel på, hvor gavnligt det er for designprocessen, at designeren kender virksomheden indefra:»jeg har et indgående kendskab til Louis Poulsens idégrundlag og filosofi og har gennem alle årene haft mange samtaler med sælgere, produktions- og marketingfolk. Jeg kender virksomhedens spidskompetencer og derfor kan derfor tænke både materialer og produktionsmetoder på fabrikken i Vejen ind parallelt med den tidligste formgivning. Allerede i udgangspunktet vidste jeg, at pendlens skærme skulle udføres i aluminium, trykkes op i hånden og dernæst pulverlakeres,«forklarer Odgård og afslutter med en sidste pointe:»det er mit håb, at Above vil blive modtaget som en enkel, underspillet lampe, der samtidigt udstråler poesi. Men hvis man ikke bemærker den, men bare registrerer, at belysningen er behagelig og tilstrækkelig, er er det også fint for mig. Funktionaliteten er altafgørende!«

24 46 Mads Odgård i sommerhuset ved Esrum Sø i Fredensborg. AJ Væglampe designet af Arne Jacobsen og PH 6½-6 designet af Poul Henningsen.

25 48 49 Mads Odgård i sin tegnestue i sommerhuset.

26 Lys i Slentrer nedad Københavns smalle gader og stræder. Oplevelsen af lys og mørke. Lygter og væglamper der skaber unikke atmosfærer i nattens mørke. Man ser lyset, og aner lampedesignets konturer. Designet til at forme lyset. Funktionelt og æstetisk, intenst og dramatisk. Trygt og hyggeligt. Lys, der gør forskellen. Lys for dem, der værdsætter lys. Lys for mennesker, og der hvor de færdes. Lys, der respekterer mørket. 51 Natten Toldbod Lygte designet af Louis Poulsen. Trygt og nært. Lys i flot samklang med arkitekturen.

27 52 53 Nyhavn Kobber Væg designet af Alfred Homann & Ole V. Kjær. Lys hvor det skal været. Funktionelt og dekorativt. Icon lygte designet af Mads Odgård. Funktion kombineret med en blid og behagelig atmosfære.

28 54 55 PH Kobber Væg designet af Poul Henningsen. Enkelt og genialt. Ingen blænding. Lyset er blødt og serveres behageligt. Albertslund Loft designet af Jens Møller-Jensen. Skot degnet af LK A/S. Fokus på detaljen og funktionen. Albertslund Loft klarer hoveddøren og Skot med afskærmning belyser kældertrappen.

29 56 Pendler Pendler 57 ABOVE. Design: Mads Odgård Overflade: Hvid, mat eller Sort, mat, vådlakeret. Sort textil ledning. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium. Dimension: Ø 175: Diameter 175mm, højde 210mm, Ø 250: Diameter 250mm, højde 300mm. Ø 400: Diameter 400mm, højde 480mm. Ø 550: Diameter 550mm, højde 660mm. DOO-WOP. Design: Louis Poulsen i samarbejde med Søværnets Bygningsdistrikt. Overflade: Hvid, Mørk grå, Rød, Grøn, Blå, pulverlakeret eller Blank Messing. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium eller optrukket messing. Ophæng: Optrykt aluminum. Dimension: Diameter 283mm, højde 245mm. AJ ROYAL. Design: Arne Jacobsen. Overflade: Hvid, vådlakeret. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Dimension: Ø 370: Diameter 370mm, højde 181mm, Ø 500: Diameter 500mm, højde 225mm. CIRQUE. Design: Clara von Zweigbergk. Overflade: Top: Kobber, Rød eller Gul, vådlakeret. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium. Dimension: Ø 150: Diameter 150mm, højde 189mm. Ø 220: Diameter 220mm, højde 295mm. Ø 380: Diameter 380mm, højde 478mm. ENIGMA 425. Design: Shoichi Uchiyama. Overflade: Aluminium, børstet og lakeret. Mat akryl. Materiale: Skærme: Mat akryl. Pendelrør: Børstet og lakeret aluminium. Dimension: Diameter 422mm, højde 740mm. ENIGMA 545. Design: Shoichi Uchiyama. Overflade: Aluminium, børstet og lakeret. Mat akryl. Materiale: Skærme: Mat akryl. Pendelrør: Børstet og lakeret aluminium. Dimension: Diameter 545mm, højde 970mm. Enigma 825 kan bestilles. MOSER. Design: Anu Moser. Overflade: Mat hvidt opalt glas. Materiale: Skærm: Mundblæst Mat hvidt opalt glas. Ophæng: Poleret aluminium. Dimension: Ø 185: Diameter 185mm, højde 255mm, Ø 205: Diameter 205mm, højde 285mm, Ø 250: Diameter 250mm, højde 360mm. COLLAGE 450. Design: Louise Campbell. Overflade: Hvid mat, Rosa mat, Blå-grå mat, Mørk grøn mat. Materiale: Skærme: Laserskåret mat akryl. Ophæng: Naturanodiseret aluminium. Dimension: Diameter 450mm, højde 288mm. COLLAGE 600. Design: Louise Campbell. Overflade: Hvid mat, Rosa mat, Blå-grå mat, Mørk grøn mat. Materiale: Skærme: Laserskåret mat akryl. Ophæng: Naturanodiseret aluminium. Dimension: Diameter 600mm, højde 360mm. LC SHUTTERS. Design: Louise Campbell. Overflade: Hvid, pulverlakeret. Hvid, pulverlakeret med farvede folier. Materiale: Skærm: Optrykt aluminium. Stanset og præget. Ophæng: Pulverlakeret trykstøbt aluminium. Diffuser kugle: Rotationsstøbt PC. Dimension: Diameter 440mm, højde 301mm. PATERA. Design: Øivind Slaatto. Overflade: Hvid, mat. Materiale: Skærme: Skåret mat PVC. Ophæng: Matforkromet messing og støbt akryl. Dimension: Ø 450: Diameter 450mm, højde 433mm. Ø 600: Diameter 600mm, højde 577mm.

30 58 Pendler Pendler 59 PH 2/1 PENDEL. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Fatningshus: Højglansforkromet eller sort metalliseret, optrukket aluminium. Dimension: Diameter 200mm, højde 140mm. PH 2/1 STAMMEKRONE. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Dimension: Diameter 596mm, højde 551mm (inkl. pendelrør). PH 3/2 AKADEMI. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Fatningshus: Højglansforkromet, ekstruderet messing. Dimension: Diameter 680mm, højde 345mm. PH 5 CLASSIC. Design: Poul Henningsen. Overflade: Hvid, mat lakeret. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Dimension: Diameter 500mm, højde 285mm. PH 5 CONTEMPORARY. Design: Poul Henningsen. Hvid/Rosa, Mørk Grå/Turkis, Armygrøn/Mørk Grå, Rosa/Grøn, mat lakeret. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Dimension: Diameter 500mm, højde 285mm. PH 3/2 PENDEL. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Fatningshus: Højglansforkromet eller sort metalliseret, messing. Dimension: Diameter 290mm, højde 242mm. PH 3½-3 GLAS PENDEL. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Fatningshus: Højglansforkromet eller sort metalliseret, messing. Dimension: Diameter 330mm, højde 288mm. PH 50. Design: Poul Henningsen. Overflade: Chili red, Coconut white, Mint blue, Olive black eller Wasabi green, blank, vådlakeret. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Dimension: Diameter 500mm, højde 285mm. PH 3½-3 PENDEL. Design: Poul Henningsen. Overflade: Rød, Grøn, Gul og Hvid, pulverlakeret. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium. Ophæng: Silkemat brun, kobber. Dimension: Diameter 330mm, højde 307mm. PH 4½-4 GLAS PENDEL. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Fatningshus: Højglansforkromet, ekstruderet aluminium. Dimension: Diameter 450mm, højde 410mm. PH 4/3 PENDEL. Design: Poul Henningsen. Overflade: Hvid, pulverlakeret. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Dimension: Diameter 400mm, højde 200mm. PH 5-4½. Design: Ebbe Christensen & Sophus Frandsen, Poul Henningsen. Overflade: Hvid, mat lakeret. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Dimension: Dia meter 466mm, højde 318mm. PH SNOWBALL. Design: Poul Henningsen. Overflade: Hvid, vådlakeret. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Dimension: Diameter 400mm, højde 390mm.

31 60 Pendler Bordlamper 61 PH ARTICHOKE. Design: Poul Henningsen. Overflade: Kobber eller rustfrit stål, børstet og lakeret. Hvid, vådlakeret. Blankpoleret rustfrit stål. Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Dimension: Ø 480: Diameter 480mm, højde 497mm, Ø 600: Diameter 600mm, højde 580mm. Ø 720 og Ø 840 kan bestilles. AJ BORD. Design: Arne Jacobsen. Overflade: Aubergine, Mørk Grøn, Mørk Grå, Lys Grå, Natblå, Lys Petroleum, Rustrød, Okkergul, Hvid eller Sort, vådlakeret. Materiale: Skærm: Optrukket stål. Dimension: Dybde 350mm, højde 560mm. TOLDBOD 120 DUO PENDEL. Design: Louis Poulsen. Overflade: Green/Bronze, Light grey/coral, White/Green. Mat lakeret. Dark grey/turquoise med struktureret overflade, mat lakeret. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium. Dimension: Diameter 120mm, højde 121mm. NJP BORD. Design: nendo. Overflade: Hvid eller Sort, pulverlakeret. Materiale: Arme og lampehoved: Aluminium. Base: Stål. Led: Anodiseret aluminium. Dimension: Lodret arm: 480mm, Vandret arm: 480mm, Hoved: 149mm, Base: 220mm. Leveres inkl. LED lyskilde 2700 kelvin. PANTHELLA BORD. Design: Verner Panton. Overflade: Hvid opalt akryl. Materiale: Skærm: Sprøjtestøbt opalt akryl. Dimension: Diameter 400mm, højde 580mm. TOLDBOD 155/220 GLAS PENDEL. Design: Louis Poulsen. Overflade: Hvidt opalt glas. Materiale: Skærm: Mundblæst hvidt opalt glas. Ophæng: Børstet rustfrit stål. Dimension: Ø 155: Diameter 155mm, højde inkl. pendelrør 260mm. Ø 220: Diameter 220mm, højde inkl. pendelrør 375mm. VL45 RADIOHUSPENDEL Design: Vilhelm Lauritzen. Overflade: Blankt hvidt opalt glas. Materiale: Skærm: Mundblæst blankt hvidt opalt glas. Pendelrør: Børstet messing. Dimension: Ø 250: Diameter 250mm, højde 228mm, Ø 370: Diameter 370mm, højde 448mm. WOHLERT. Design: Vilhelm Wohlert. Overflade: Mat hvidt opalt glas. Materiale: Skærm: Mundblæst mat hvidt opalt glas. Pendelrør: Børstet stål. Dimension: Ø 300: Diameter 300mm, højde 320mm, Ø 350: Diameter 350mm, højde 370mm. Ø 400 kan bestilles. PANTHELLA MINI. Design: Verner Panton. Overflade: Hvid opalt akryl eller Hvid, Sort, Gul, Violet, Orange, Blå, Rød, Blå/Grøn, Pink eller Gul/Grøn, pulverlakeret. Materiale: Skærm: Vakuumformet opalt akryl eller dybtrukket stål. Fod: Aluminium. Dimension: Diameter 250mm, højde 335mm. Leveres inkl. LED lyskilde 2700 kelvin.

32 62 Bordlamper Gulvlamper 63 PH 2/1 BORD. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Stander: Højglansforkromet eller sort metalliseret, messing. Dimension: Diameter 200mm, højde 355mm. PH 3/2 BORD. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Stander: Højglansforkromet eller sort metalliseret, messing. Dimension: Diameter 290mm, højde 472mm. PH 3½-2½ GLAS BORD. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Stander: Højglansforkromet eller sort metalliseret, messing. Dimension: Diameter 330mm, højde 465mm. AJ GULV. Design: Arne Jacobsen. Overflade: Aubergine, Mørk Grøn, Mørk Grå, Lys Grå, Natblå, Lys Petroleum, Rustrød, Okkergul, Hvid eller Sort, vådlakeret. Materiale: Skærm: Optrukket stål. Dimension: Dybde 325mm, højde 1300mm. PH 3½-2½ BORD. Design: Poul Henningsen. Overflade: Rød, Grøn, Gul og Hvid, pulverlakeret. Mundblæst hvidt opalt glas. Materiale: Overskærm: Optrukket aluminium, Mellem/underskærm: Mundblæst hvidt opalt glas. Stander: Silkemat brun messing. Base: Silkemat brun messing. Dimension: Diameter 330mm, højde 450mm. NJP GULV. Design: nendo. Overflade: Hvid eller Sort, pulverlakeret. Materiale: Arme og lampehoved: Aluminium. Base: Stål. Led: Anodiseret aluminium. Dimension: Højde 1218mm, Vandret arm: 480mm, Hoved: 149mm, Base: 260mm. Leveres inkl. LED lyskilde 2700 kelvin. PANTHELLA GULV. Design: Verner Panton. Overflade: Hvid opalt akryl. Materiale: Skærm: Sprøjtestøbt opalt akryl. Stander: Hvid, stål. Dimension: Diameter 500mm, højde 1305mm. PH 3½-2½ GULV. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Stander: Højglansforkromet eller sort metalliseret, stål. Dimension: Diameter 330mm, højde 1300mm. PH 4/3 Bord. Design: Poul Henningsen. Overflade: Hvid, pulverlakeret. Højglansforkromet. Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Stander: Højglansforkromet, stål. Dimension: Diameter 450mm, højde 540mm. PH 4½-3½ GLAS BORD. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Stander: Højglansforkromet, stål. Dimension: Diameter 450mm, højde 550mm. VL38 BORD. Design: Vilhelm Lauritzen. Overflade: Hvid, pulverlakeret. Børstet messing. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium. Stander: Messing. Fod: Støbt aluminium. Dimension: Arm: 380mm. Hoved: 135mm. Base: 175mm. Leveres inkl. LED lyskilde 2700 kelvin. PH 80. Design: Poul Henningsen. Overflade: Opalt akryl. Højglansforkromet. Materiale: Skærme: Trykstøbt opalt akryl. Stander: Højglansforkromet, stål. Dimension: Diameter 550mm, højde 1315mm. PH 4½-3½ GLAS GULV. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Stander: Højglansforkromet, stål. Dimension: Diameter 450mm, højde 1250mm. VL38 GULV. Design: Vilhelm Lauritzen. Overflade: Hvid, pulverlakeret. Børstet messing. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium. Stander: Børstet messing. Fod: Støbt aluminium. Dimension: Højde: 1200mm. Hoved: 135mm. Base: 250mm. Leveres inkl. LED lyskilde 2700 kelvin.

33 64 Væglamper Udendørslamper 65 AJ VÆG. Design: Arne Jacobsen. Overflade: Aubergine, Mørk Grøn, Mørk Grå, Lys Grå, Natblå, Lys Petroleum, Rustrød, Okkergul, Hvid eller Sort, vådlakeret. Materiale: Skærm: Optrukket stål. Dimension: Vægdåse diameter: 90mm, dybde 318mm, højde 180mm. AJ 50 VÆG. Design: Arne Jacobsen. Overflade: Hvid, Sort eller Aluminiumsfarvet med struktureret overflade, pulverlakeret. Materiale: Skærm: Støbt aluminium. Arm: Støbt aluminium. Dimension: Vægdåse diameter: 113mm, højde: 248mm, dybde: 349mm. AJ EKLIPTA. Design: Arne Jacobsen. Overflade: Hvidt opalt glas. Hvid, pulverlakeret. Materiale: Afskærmning: Mundblæst hvidt opalt glas. Bagdåse: Optrukket aluminium eller støbt aluminium. Dimension: Ø 220: Vægdåse diameter: 83mm, diameter 220mm, dybde 105mm. Ø 350: Vægdåse diameter: 172mm, diameter 350mm, dybde 100mm. NJP VÆG: Design: nendo. Overflade: Hvid eller Sort, pulverlakeret. Materiale: Arme og lampehoved: Aluminium. Led: Anodiseret aluminium. Dimension: Hoved: 149mm. Lang vandret arm: 480mm, Lang lodret arm: 480mm. Kort Arm: 150mm. Leveres inkl. LED lyskilde 2700 kelvin. PH 2/1 VÆG. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Arm: Højglansforkromet, messing. Dimension: Vægdåse diameter: 120mm, diameter 200mm, højde 165mm, dybde 296mm. PH 3-2½ VÆG. Design: Poul Henningsen. Overflade: Sort, pulverlakeret. Materiale: Skærme: Optrukket rustfrit stål. Arm: Rustfrit stål. Dimension: Vægdåse diameter: 121mm, diameter 283mm, dybde 336mm, højde 239mm. PH 3-2½ PULLERT. Design: Poul Henningsen. Overflade: Sort, pulverlakeret. Materiale: Skærme: Optrukket rustfrit stål. Pullertmast: Rustfrit stål. Dimension: Diameter 283mm, højde 909mm. PH 3/2 VÆG. Design: Poul Henningsen. Overflade: Højglansforkromet. Hvidt opalt glas. Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Arm: Højglansforkromet, messing. Dimension: Vægdåse diameter: 140mm, diameter 290mm, højde 235mm, dybde 367mm. PH HAT. Design: Poul Henningsen. Overflade: Hvid, vådlakeret. Materiale: Skærm: Optrukket stål. Bagdåse: Optrukket stål. Dimension: Vægdåse diameter: 120mm. Diameter 225mm, dybde 153mm. VL38 VÆG. Design: Vilhelm Lauritzen. Overflade: Hvid, pulverlakeret. Børstet messing. Materiale: Skærm: Optrukket aluminium. Arm: Børstet messing. Dimension: Vægdåse diameter: 90mm, diameter 135mm, højde 190mm, dybde 250mm. Leveres inkl. LED lyskilde 2700 kelvin. TOLDBOD 155 PULLERT. Design: Louis Poulsen. Overflade: Aluminiumsfarvet eller Sort med struktureret overflade, pulverlakeret. Materiale: Armaturhoved: Kokillestøbt aluminium. Pullertmast: Ekstruderet aluminium. Dimension: Diameter 155mm, dybde 267mm, højde 900mm. TOLDBOD 155 VÆG. Design: Louis Poulsen. Overflade: Aluminiumsfarvet eller Sort med struktureret overflade, pulverlakeret. Materiale: Armaturhoved: Kokillestøbt aluminium. Arm: Kokillestøbt aluminium. Dimension: Vægdåse diameter: 115mm. Diameter 155mm, dybde 267mm, højde 158mm.

34 66 Design to Shape Light

35 louispoulsen.com

Gulv PH 4½-3½ GLAS GULV 214 PH 3½-2½ GULV 212 PH VL38 GULV 218

Gulv PH 4½-3½ GLAS GULV 214 PH 3½-2½ GULV 212 PH VL38 GULV 218 202 Gulv 203 204 Gulv AJ GULV 206 NJP GULV 208 PANTHELLA GULV 210 PH 3½-2½ GULV 212 PH 4½-3½ GLAS GULV 214 PH 80 216 VL38 GULV 218 205 AJ GULV Design: Arne Jacobsen Koncept: Armaturet udsender et direkte

Læs mere

Bord AJ BORD 182 NJP BORD 184 PANTHELLA BORD 186 PANTHELLA MINI BORD 188 PH 3½-2½ BORD 194 PH 3/2 BORD 192 PH 2/1 BORD 190 PH 4/3 BORD 196

Bord AJ BORD 182 NJP BORD 184 PANTHELLA BORD 186 PANTHELLA MINI BORD 188 PH 3½-2½ BORD 194 PH 3/2 BORD 192 PH 2/1 BORD 190 PH 4/3 BORD 196 178 Bord 179 180 Bord AJ BORD 182 NJP BORD 184 PANTHELLA BORD 186 PANTHELLA MINI BORD 188 PH 2/1 BORD 190 PH 3/2 BORD 192 PH 3½-2½ BORD 194 PH 4/3 BORD 196 PH 4½-3½ GLAS BORD 198 VL38 BORD 200 181 AJ BORD

Læs mere

Collage Collage PH 2/1 Stammekrone 9. PH 2/1 Pendel 9 PH 5 & PH PH 5-4½ 15. AJ Bord 20. Wohlert 19. PH 2/1 Bord 25.

Collage Collage PH 2/1 Stammekrone 9. PH 2/1 Pendel 9 PH 5 & PH PH 5-4½ 15. AJ Bord 20. Wohlert 19. PH 2/1 Bord 25. Prisliste 2017 Vejledende udsalgspriser Indendørs De angivne priser er inklusiv moms. Above 2 AJ Royal 3 Cirque 3 Collage 450 4 Collage 600 5 Doo-Wop 6 Enigma 425 6 Enigma 545 7 LC Shutters 7 Moser 8 Patera

Læs mere

louis home outdoor 1

louis home outdoor 1 louis home outdoor 1 2 PH Væg P: Jacob Termansen Atmosfæren starter udefra... Hvis vi brugte lige så meget tid med valget af udendørs belysning som den indendørs blev det lidt sjovere at gå en tur om aftenen.

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

PH ARTICHOKE HOSHINOYA KARUIZ AWA. Design: Poul Henningsen. Væ gt: Min: 4,8 kg Max: 27,8 kg

PH ARTICHOKE HOSHINOYA KARUIZ AWA. Design: Poul Henningsen. Væ gt: Min: 4,8 kg Max: 27,8 kg PH ARTICHOKE HOSHINOYA KARUIZ AWA Design: Poul Henningsen Koncept: Armaturet leverer et 100 % blændfrit lys. De 72 nøjagtigt vinklede blade, fordelt i 12 unikke rækker med seks blade i hver, oplyser både

Læs mere

Patera. Design: Øivind Slaatto

Patera. Design: Øivind Slaatto Patera Design: Øivind Slaatto 2 Naturligvis Naturens skaberevne er unik og en konstant udfordring og inspiration. Indviklede og spøjse mønstre optræder overalt, men alle skabt med en funktion for øje.

Læs mere

Poul Henningsen

Poul Henningsen POUL HENNINGSEN Poul Henningsen 1894 1967 Poul Henningsen var en dansk lysmager, arkitekt, revyforfatter, filminstruktør og samfundsrevser. Han var kendt under initialerne PH. PH var en mand med mange

Læs mere

LC SHUTTERS 126 LP GRAND NEDHÆNGT 130 F+P LP CHARISMA KING 128 MOSER 132

LC SHUTTERS 126 LP GRAND NEDHÆNGT 130 F+P LP CHARISMA KING 128 MOSER 132 104 Pendler 105 AJ ROYAL 108 CIRQUE 110 COLLAGE 450 COLLAGE 600 112 114 DOO-WOP 116 ENIGMA 425 ENIGMA 545 ENIGMA 825 118 120 122 F+P 550 124 LC SHUTTERS 126 LP CHARISMA KING 128 LP GRAND NEDHÆNGT 130 MOSER

Læs mere

PH lampen LIMITED EDITION. Kobber Gulvlampe

PH lampen LIMITED EDITION. Kobber Gulvlampe 90 PH lampen 1926-2016 LIMITED EDITION Kobber Gulvlampe 1 2 90 3 4 90 året for treskærmsprincippet I 1926 skabte Poul Henningsen de første lamper med sit banebrydende og verdensberømte treskærmsprincip.

Læs mere

PATERA. Af Øivind Slaatto

PATERA. Af Øivind Slaatto 70 PATERA Af Øivind Slaatto 71 72 Naturligvis Naturens skaberevne er unik og en konstant udfordring og inspiration. Indviklede og spøjse mønstre optræder overalt, men alle skabt med en funktion for øje.

Læs mere

Lyskildeoversigt. LINK TIL FORHANDLERE: DURA MEGAMAN OSRAM PHILIPS

Lyskildeoversigt. LINK TIL FORHANDLERE: DURA  MEGAMAN  OSRAM  PHILIPS Lyskildeoversigt LIDT OM LYSKILDE TYPER: Halogen: Lyskilden har en god farvegengivelse, kan dæmpes og er energibesparende i forhold til glødepæren. Sparepærer: De fleste sparepærer kan ikke dæmpes og har

Læs mere

SKYLINE. By Julie Richoz

SKYLINE. By Julie Richoz 48 SKYLINE By Julie Richoz 49 50 Lys og skygge 51 52 I smukt samspil 53 Maksimal minimalisme If it is both useful and necessary and you can recognize and eliminate what is not essential, then go ahead

Læs mere

Lyskildeoversigt. LINK TIL FORHANDLERE: DURA MEGAMAN OSRAM PHILIPS

Lyskildeoversigt. LINK TIL FORHANDLERE: DURA  MEGAMAN  OSRAM  PHILIPS Lyskildeoversigt LIDT OM LYSKILDE TYPER: Halogen: Lyskilden har en god farvegengivelse, kan dæmpes og er energibesparende i forhold til glødepæren. Sparepærer: De fleste sparepærer kan ikke dæmpes og har

Læs mere

Doo-wop farverig, eksklusiv og multianvendelig. Tenka Gammelgaard lys i en kunstners univers. Nicolai Bergmann lys og blomster harmoni i Tokyo

Doo-wop farverig, eksklusiv og multianvendelig. Tenka Gammelgaard lys i en kunstners univers. Nicolai Bergmann lys og blomster harmoni i Tokyo Doo-wop farverig, eksklusiv og multianvendelig Tenka Gammelgaard lys i en kunstners univers Nicolai Bergmann lys og blomster harmoni i Tokyo En keramikers passion for PH 1 L Lys i de mørke tider Dagene

Læs mere

Design: Arne Jacobsen. AJ Eklipta led

Design: Arne Jacobsen. AJ Eklipta led Design: Arne Jacobsen AJ Eklipta led AJ Eklipta AJ Eklipta blev udviklet i 1959 til Rødovre Rådhus. Her blev den designet i to størrelser Ø 350 og Ø 450. Senere anvendte Arne Jacobsen en mindre version

Læs mere

Lyskildeoversigt. LINK TIL FORHANDLERE: DURA www.duralamp.dk MEGAMAN www.megaman.dk OSRAM www.osram.dk PHILIPS www.philips.dk Green:ID www.green-id.

Lyskildeoversigt. LINK TIL FORHANDLERE: DURA www.duralamp.dk MEGAMAN www.megaman.dk OSRAM www.osram.dk PHILIPS www.philips.dk Green:ID www.green-id. Lyskildeoversigt LIDT OM LYSKILDE TYPER: Halogen: Lyskilden har en god farvegengivelse, kan dæmpes og er energibesparende i forhold til glødepæren. Sparepærer: De fleste sparepærer kan ikke dæmpes og har

Læs mere

Pullerter PH 3-2½ PULLERT 304 ALBERTSLUND PULLERT 296 FLINDT PULLERT 300 BYSTED 298 KIPP PULLERT 302 TOLDBOD 155 PULLERT 310 RUBBIE 306

Pullerter PH 3-2½ PULLERT 304 ALBERTSLUND PULLERT 296 FLINDT PULLERT 300 BYSTED 298 KIPP PULLERT 302 TOLDBOD 155 PULLERT 310 RUBBIE 306 292 Pullerter 293 294 Pullerter ALBERTSLUND PULLERT 296 BYSTED 298 FLINDT PULLERT 300 KIPP PULLERT 302 PH 3-2½ PULLERT 304 RUBBIE 306 SKOT PULLERT 308 TOLDBOD 155 PULLERT 310 WATERFRONT 312 295 ALBERTSLUND

Læs mere

Velkommen til Harco Loor s lysdesign

Velkommen til Harco Loor s lysdesign H A R C O L O O R P E R S O N E N O G L A M P E N Harco Loor er to ting - dels personen Harco Loor - og dels virksomheden Harco Loor. Virksomheden ligger i Harlem (lidt uden for Amsterdam) i Holland. Alle

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN XO Living udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er boligtilbehør i høj kvalitet. Alle produkterne

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

Ø 219 Ø

Ø 219 Ø Ø 219 Ø 720 63 813 63 Vivita med top skærm Vivita Moderne elegance Vivita pullert Vivita er et smalt, cylinderformet stolpearmatur, som giver et moderne og stilfuldt indtryk i moderne parkmiljøer. Den

Læs mere

Fl ndt. Flindt Pullert. Design: Christian Flindt

Fl ndt. Flindt Pullert. Design: Christian Flindt Fl ndt Flindt Pullert. Design: Christian Flindt 2 Et rent snit. Inspirationen er evnen til at se muligheden i det enkle. 3 4 Øvelse gør mester Christian Flindt havde allerede fra projektets start en vision

Læs mere

Produkt Oprindelig lyskilde Energi Lysstrøm Alternativ Fatning Produktnavn Mærke Klasse Lume Ordre nr Type Dæmp klasse Lumen lyskilde wattage

Produkt Oprindelig lyskilde Energi Lysstrøm Alternativ Fatning Produktnavn Mærke Klasse Lume Ordre nr Type Dæmp klasse Lumen lyskilde wattage Aeros 75W QT ax-14 Klar G9 A+ - D 1050 60W G9 Halopin Eco Osram D 980 5650001629 Halogen Dæmpbar 53W* G9 Eco Halo Philips D 370 89583400 Halogen Dæmpbar AJ Eklipta 220** 40W QT ax-14 Mat G9 C D 490 28W

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3867 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3867 Kat: 2. 3867 - Eksklusive lamper, grill, støvsuger & metal borsæt Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af

Læs mere

Se info på side 2 LYS. GÆLDER KUN UDVALGTE BUTIKKER Se mere på side 31. elsalg.dk

Se info på side 2 LYS. GÆLDER KUN UDVALGTE BUTIKKER Se mere på side 31. elsalg.dk Se info på side 2 LYS GÆLDER KUN UDVALGTE BUTIKKER Se mere på side 31 elsalg.dk 1 4995,- VERNER PANTON Verner Panton er kendt for sine smukke lamper, hvor han som designer formår at kombinere en lampes

Læs mere

LED Indsatse/Retrofit. Ind- og påbygning. Pullert. Bord & gulv. Lygter. Nedhængt. Pendler. Væg. Effekt

LED Indsatse/Retrofit. Ind- og påbygning. Pullert. Bord & gulv. Lygter. Nedhængt. Pendler. Væg. Effekt Gyldig fra 1. september 2016. Tidligere prislister ophæves hermed. De anførte nettopriser er eksklusiv moms og miljøbidrag. Og kan ændres uden forudgående varsel. LED Indsatse/Retrofit AJ Eklipta...82

Læs mere

*Diffuser kit kan tilkøbes, da matte G9 lyskilder er udfaset.

*Diffuser kit kan tilkøbes, da matte G9 lyskilder er udfaset. Louis Poulsen Lighting A/S fraskriver sig et hvert ansvar, hvis der anvendes en topforspejlet lyskilde. Denne type lyskilde kaster varmen tilbage og kan ødelægge/smelte dele af armaturet. 12.04.2013 Oprindelig

Læs mere

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie Hørup Design udendørs belysning Eksklusiv, dansk designet lampeserie - NU MED LED TM 2 www.luminiz.dk led lyskilder medfølger lavt forbrug lang holdbarhed Cree led (bedste kvalitet) 5 års garanti på lyskilder

Læs mere

CHRISTIAN DELL 1893-1974 DESIGN MILJØ & TESTS BESKRIVELSE GARANTI UDVIDET GARANTI TEKNISK DATA

CHRISTIAN DELL 1893-1974 DESIGN MILJØ & TESTS BESKRIVELSE GARANTI UDVIDET GARANTI TEKNISK DATA KAISER idell KAISER idell -serien fås i flere forskellige varianter: Bord-, væg- og gulvlamper samt en pendel Med sin unikke kvalitet, præcisionsteknik og håndværk udstråler KAISER idell -serien originalitet,

Læs mere

Hørup Design. udendørs belysning

Hørup Design. udendørs belysning Hørup Design udendørs belysning LED lyskilder medfølger Lang holdbarhed Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe

Læs mere

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE Skab din personlige atmosfære RUSTIK indfarvet spartelmasse fra Dana Lim giver dig de optimale muligheder for at sætte dit helt eget præg på

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3885 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3885 Kat: 2. 3885 - Eksklusive lamper, grill, støvsuger & Iphone lader/-høretelefoner Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

Genstandsanalyse - Flowerpot lampe

Genstandsanalyse - Flowerpot lampe Genstandsanalyse - Flowerpot lampe Hvem har designet produktet? - Flowerpot er designet af Verner Panton i 1968 Hvordan fungerer produktet? - Flowerpot er en lampe. Der findes både spisebordslamper, gulvlamper

Læs mere

Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning

Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning Hørsholm Gågade Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning Indledning Med udgangspunkt i belysningsforslaget for gågadeområdet i Hørsholm Bymidte udarbejdet af COWI A/S, beskrives i det følgende

Læs mere

Vi gi r dit hjem lys OPLEV VORES NYE FLOTTE UDENDØRSLAMPER DANSKE. designeres

Vi gi r dit hjem lys OPLEV VORES NYE FLOTTE UDENDØRSLAMPER DANSKE. designeres Vi gi r dit hjem lys OPLEV VORES NYE FLOTTE UDENDØRSLAMPER 5 DANSKE designeres bud på lampemoden Mulighed for fornyelse Vi lever mere og mere udenfor med udekøkkener, træterrasser og grill. Den udendørs

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri. Skilteteknik - Lys, skiltning og brug af LED

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri. Skilteteknik - Lys, skiltning og brug af LED Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Skilteteknik - Lys, skiltning og brug af LED Indholdsfortegnelse 2 Forord 3 Målformulering 4 Indhold i undervisningen Grundviden Grundviden om lys og

Læs mere

Olielys. Olielys. LED lys

Olielys. Olielys. LED lys Olielys Olielys. LED lys Giver den perfekte stemning Engangsbeholder der ikke sviner. Flammen går ud med det samme, hvis beholderen væltes. Ingen rengøring fra stearinrester. Varenr. 122762 timers oliebeholder

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

Belysningsmanual. Tillæg til designmanual

Belysningsmanual. Tillæg til designmanual Belysningsmanual Tillæg til designmanual 22.02.2006 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Målsætninger... 2 3 Trafikveje... 3 3.1 Københavner armaturet...3 3.2 Milewide...4 4 Boligveje... 5 4.1 Chr.

Læs mere

LP Mini Downlight System. unik atmosfære i ministørrelse

LP Mini Downlight System. unik atmosfære i ministørrelse LP Mini Downlight System unik atmosfære i ministørrelse 1 2 Less is more Louis Poulsen har i årtier været anerkendt for sine lamper, som fås i forskellige størrelser og former i det samme formsprog. Ved

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

collage 10 years anniversary

collage 10 years anniversary collage 10 years anniversary 1 2 Den mest iøjnefaldende kontrast mellem dagslys og kunstigt lys er, at naturen kun har én lyskilde, og at man aldrig ser direkte ind i lyskilden. Vores opfattelse af lys

Læs mere

Indbygning BALLERUP 54 AH MINI 52 BALLERUP MINI 53 LP CIRCLE INDBYGNING 58 HALVFORSÆNKET 60 OSLO MINI 67 MUNKEGAARD MEGA 64 MUNKEGAARD 62

Indbygning BALLERUP 54 AH MINI 52 BALLERUP MINI 53 LP CIRCLE INDBYGNING 58 HALVFORSÆNKET 60 OSLO MINI 67 MUNKEGAARD MEGA 64 MUNKEGAARD 62 48 Indbygning 49 50 Indbygning AH MINI 52 BALLERUP MINI 53 BALLERUP 54 BASIC MINI 56 LP CIRCLE INDBYGNING 58 LP CIRCLE HALVFORSÆNKET 60 MUNKEGAARD 62 MUNKEGAARD MEGA 64 MUNKEGAARD MINI 66 OSLO MINI 67

Læs mere

FOCUS-LIGHTING. square Design: schmidt hammer lassen design

FOCUS-LIGHTING. square Design: schmidt hammer lassen design square Square giver mulighed for at gennemføre en stram byggestil også når det kommer til detaljerne, og den er prikken over i et på ethvert byggeri med minimalistiske tendenser. Der kan udfræses tal og

Læs mere

Vi passer godt på din post

Vi passer godt på din post MEFA Trend Postkasser med kant Moderne postkasser til den kræsne forbruger, der ønsker et utraditionelt udtryk og samtidig sætter pris på eksklusivitet i design og kvalitet. Udviklet af kendte designere

Læs mere

Sorø Kunstmuseum. Byens Netværk 15.06.12 Tekst: Mathilde Schjerning Foto: Nanna Jardorf

Sorø Kunstmuseum. Byens Netværk 15.06.12 Tekst: Mathilde Schjerning Foto: Nanna Jardorf Sorø Kunstmuseum Byens Netværk 15.06.12 Tekst: Mathilde Schjerning Foto: Nanna Jardorf På en flot sommerdag i juni drager Byens Netværk af sted til Sorø for at besøge Sorø Kunstmuseum, der for nylig har

Læs mere

COLORS BY COPENHAGEN +45 70 261 261 Blokken 23A 3460 Birkerød info@cobyco.dk www.cobyco.dk

COLORS BY COPENHAGEN +45 70 261 261 Blokken 23A 3460 Birkerød info@cobyco.dk www.cobyco.dk 2011 / 2012 COLORS BY COPENHAGEN +45 70 261 261 Blokken 23A 3460 Birkerød info@cobyco.dk www.cobyco.dk COLORS BY COPENHAGEN Colors by Copenhagen design by Michael Waltersdorff Konceptet er som det første

Læs mere

TID TIL INSPIRATION 2014

TID TIL INSPIRATION 2014 360 Alt til virksomheden TID TIL INSPIRATION 2014 Gardiner Accessories Manufactured in Denmark Grid / Tom Stepp Basic / Tom Stepp Cph Lighting er en kollektion af indendørs- og udendørs belysning fremstillet

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3912 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3912 Kat: 2. 3912 - Værktøjssæt, grill & lamper Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger, som

Læs mere

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder Gifts boxes 2018 DK Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder 10009646 + 10009646 Erhvervspris DKK 400,00 Total Vejl. værdi DKK 998,00 Ø120MM Total Vejl. værdi DKK 998,00 Den legendariske Henning Koppels

Læs mere

Krystallinske Refleksioner

Krystallinske Refleksioner Krystallinske Refleksioner Viera Collaro Forslag til integreret kunst, Syddansk Universitet, Odense, 2012 Krystallinske Refleksioner Skitseforslag til integreret kunst, marts 2012 Syddansk Universitet,

Læs mere

Lygter LP ICON MINI LYGTE 324 ALBERTSLUND MAXI LYGTE 318 KIPP LYGTE 322 ALBERTSLUND MINI LYGTE 320

Lygter LP ICON MINI LYGTE 324 ALBERTSLUND MAXI LYGTE 318 KIPP LYGTE 322 ALBERTSLUND MINI LYGTE 320 314 Lygter 315 316 Lygter ALBERTSLUND MAXI LYGTE 318 ALBERTSLUND MINI LYGTE 320 KIPP LYGTE 322 LP ICON MINI LYGTE 324 LP NEST 326 MO500 328 TERMINAL 330 TOLDBOD 290 LYGTE 332 317 ALBERTSLUND MAXI LYGTE

Læs mere

Pendler 230 V JENS A. TELEFON TELEFAX Cafe pendel - IP20 El-nummer EAN-nummer

Pendler 230 V JENS A. TELEFON TELEFAX Cafe pendel - IP20 El-nummer EAN-nummer Pendler 230 V Cafe pendel - IP20 El-nummer EAN-nummer Cafependel E27 Ø150 A 7141103005 5708627438187 Cafependel E27 Ø200 A 7141103018 5708627439184 Cafependel E27 Ø250 A 7141103021 5708627440180 Opal glas.

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3857 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3857 Kat: 2. 3857 - Eksklusive lamper & metal borsæt Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

Vi gi r dit hjem lys. OPLEV VORES nye flotte INDENDØRSLAMPER DANSKE. designeres

Vi gi r dit hjem lys. OPLEV VORES nye flotte INDENDØRSLAMPER DANSKE. designeres Vi gi r dit hjem lys OPLEV VORES nye flotte INDENDØRSLAMPER 4 DANSKE designeres bud på lampemoden Mulighed for fornyelse Lyset har stor betydning for vores velvære og husets indendørsbelysning kan bruges

Læs mere

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse.

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. MEFA HARMONY Smukt design og masser af muligheder Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. HARMONISKE MEFA Opal (840) MEFA s kampvogn

Læs mere

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Endnu et smukt eksempel på Wegners visionære arbejde. Bordpladen af træ er ellipseformet, og benene er af børstet rustfrit stål. Med de mange kombinationsmuligheder

Læs mere

PRISKATALOG 2018/19. Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer.

PRISKATALOG 2018/19. Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer. PRISKATALOG 2018/19 Priskataloget dækker udelukkende et udsnit af vores brede produktsortiment, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål og/ eller ikke har fundet præcis den lampe,

Læs mere

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning.

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning. Havelamper Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger

Læs mere

Eksklusive lamper & metal borsæt

Eksklusive lamper & metal borsæt 3789 - Eksklusive lamper & metal borsæt 3789 - Eksklusive lamper & metal borsæt Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi

Læs mere

DESIGNEREN. Stolen er fremstillet i massivt træ og med lædersæde og -ryg.

DESIGNEREN. Stolen er fremstillet i massivt træ og med lædersæde og -ryg. KK47510 DEN RØDE STOL Design: Kaare Klint BESKRIVELSE Seriens første stol var Den røde stol i Large (1927), som blev skabt specielt til Designmuseum Danmarks forelæsningssal og præsenteret på den danske

Læs mere

I tiden med io scandinavia 2012

I tiden med io scandinavia 2012 Topstykket 24, DK-3460 Birkerød www.indoor-outdoor.dk Tel. +45 7021 7021. Fax +45 7021 7221. Mob. +45 2687 6060 E-mail: lp@indoor-outdoor.dk I tiden med io scandinavia 2012 Io er kendt for at ramme tiden.

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Ind- og påbygning. Pullert. Bord & gulv. Lygter. Kontor & industri. Pendler. Effekt. Væg. LED Indsatse

Ind- og påbygning. Pullert. Bord & gulv. Lygter. Kontor & industri. Pendler. Effekt. Væg. LED Indsatse Gyldig fra 1. januar 2016. Tidligere prislister ophæves hermed. De anførte nettopriser er eksklusiv moms og miljøbidrag. Og kan ændres uden forudgående varsel. Ind- og påbygning Albertslund Loft...4 AL

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3360 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3360 Kat: 2. 3360 - Lamper, værktøjssæt, hårtrimmer m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere B2b gifts // 2017 // indhold 04 08 06 Gave 1 Køkkenpakke Gave 2 BLACK LABEL puder Gave 3-5 BLACK LABEL frotté 16 12 Gave 6 BLACK LABEL morgenkåbe 14 Gave 7 CRYSTAL bordlamper Gave 8 KIM DAMASKDUG Gå på

Læs mere

BEMÆRK - BEMÆRK >>GRATIS FORSENDELSE<< (KUN I DANMARK) Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter. Vigtig information

BEMÆRK - BEMÆRK >>GRATIS FORSENDELSE<< (KUN I DANMARK) Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter. Vigtig information 3348 - Lamper, værktøjssæt, hårtrimmer m.v. 3348 - Lamper, værktøjssæt, hårtrimmer m.v. Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi

Læs mere

Olielys. Olielys. LED lys

Olielys. Olielys. LED lys Olielys Olielys. LED lys Giver den perfekte stemning Engangsbeholder der ikke sviner. Flammen går ud med det samme, hvis beholderen væltes. Ingen rengøring fra stearinrester. Varenr. 122762 timers oliebeholder

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Udlevering. Efter aftale. Auk: 3348 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Udlevering. Efter aftale. Auk: 3348 Kat: 2. 3348 - Lamper, værktøjssæt, hårtrimmer m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

Belysning. stue. bad. værelse kontor gang køkken soveværelse. indeholder serien. alt i belysning til boligen

Belysning. stue. bad. værelse kontor gang køkken soveværelse. indeholder serien. alt i belysning til boligen stue Belysning 2009 bad indeholder serien værelse kontor gang køkken soveværelse alt i belysning til boligen RADA by Darø er et stærkt koncept indenfor moderne boligbelysning. I samarbejde med top designere

Læs mere

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve.

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve. Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt træ skaber

Læs mere

Omsorgscentret Fælledgården

Omsorgscentret Fælledgården På 1. sal på Fælledgården, trænger der til en kærlig hånd. Der er ikke blevet gjort meget de sidste 30 år, for der er ikke penge til de gamle. Både personale og beboere virker meget glade for at være der.

Læs mere

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a poul kjærholm pk1 pk52 pk52a PK1 poul kjærholms første stol PK1 en eviggyldig klassiker Poul Kjærholm havde en unik evne til at forene stålet med organiske materialer en evne han demonstrerede i starten

Læs mere

Occhio System. Hovedkontor. Danmark. Norge. Sverige. Lampefeber A/S Lilleringvej 30 8462 Harlev J Danmark. Occhio Show-room Badstuegade 1 8000 Århus C

Occhio System. Hovedkontor. Danmark. Norge. Sverige. Lampefeber A/S Lilleringvej 30 8462 Harlev J Danmark. Occhio Show-room Badstuegade 1 8000 Århus C Occhio Hovedkontor Danmark Lampefeber A/S Lilleringvej 30 8462 Harlev J Danmark Telefon +45 8636 1722 Fax +45 8636 1723 mail@lampefeber.com Occhio Show-room Badstuegade 1 8000 Århus C Danmark Telefon +45

Læs mere

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER JUNI 2014

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER JUNI 2014 VEJLEDENDE UDSALGSPRISER JUNI 2014 Priserne i denne prisliste er vejledende incl. 25% moms. Lyskilde indgår som hovedregel ikke i prisen og medleveres kun på bestilling. Anbefalede lyskilder fremgår af

Læs mere

PUNKTLAMPEN 150 Design: focus lighting

PUNKTLAMPEN 150 Design: focus lighting PUNKTLAMPEN 150 Punktlampens rene linier og enkle materialer har gjort den til en klassiker inden for loftsbelysning. Det enkle design er domineret af inderrøret i mundblæst opalglas, som giver en smuk

Læs mere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere Det stof drømme er gjort af Igennem 150 år har Tivolis lysmestre

Læs mere

Hvad er en lyskilde? En lampe

Hvad er en lyskilde? En lampe 1 2 Hvad er en lyskilde? Formål: Sikre, at alle eleverne er med på emnet og begreberne Ordbogen: Naturlig eller menneskeskabt genstand som udsender lys fx Solen, et stearinlys eller en elektrisk pære Spørgsmål:

Læs mere

Renovering af kl. I-II belysningsanlæg

Renovering af kl. I-II belysningsanlæg SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Renovering af kl. I-II belysningsanlæg Som følge af Sikkerhedsstyrelsens indskærpelse af reglerne i stærkstrømsbekendtgørelsen, vil lamper opsat før 1995 ikke overholde de

Læs mere

Brug malingen som vaegdekoration Den grå farve fletter sig ind i den hvide ved hjælp af skarpt aftegnede linjer og skaber en futuristisk udsmykning

Brug malingen som vaegdekoration Den grå farve fletter sig ind i den hvide ved hjælp af skarpt aftegnede linjer og skaber en futuristisk udsmykning funky Futurisme Motorer og maskiner, racerbiler og flyvemaskiner, turbiner og stempler! De italienske avantgardekunstnere, der skabte futurismen i starten af 1900-tallet, var forelskede i fremtiden og

Læs mere

02.11.2011 Oprindelig lyskilde Alternativ lyskilde Lystrøm Produkt Lumen Wattage Fatning Produktnavn Mærke Lumen Ordernummer Beskrivelse

02.11.2011 Oprindelig lyskilde Alternativ lyskilde Lystrøm Produkt Lumen Wattage Fatning Produktnavn Mærke Lumen Ordernummer Beskrivelse Aeros 75W QT ax-14 Klar G9 1050 60W G9 Halopin Eco Osram 980 945372 Dæmpbar AJ Eklipta 220 40W QT ax-14 Mat G9 490 - AJ Eklipta 350 60W A55 Mat E27 710 42W E27 AmbienComfort Duralamp 625 GLSOP-27942 Dæmpbar

Læs mere

LYS og design. Christian Flindt - oplæg på AAA. 1. Møbler, lys og materialer - Afgangsprojekt og møde med LP. 2. Møbler med Lys

LYS og design. Christian Flindt - oplæg på AAA. 1. Møbler, lys og materialer - Afgangsprojekt og møde med LP. 2. Møbler med Lys og design - oplæg på 1. Møbler, lys og materialer - Afgangsprojekt og møde med LP - Parts of a Rainbow - Solbænk ½ 2. Møbler med Lys - Ægte LEDtæppe - Lysflyder - LUXus 3. En lampeserie for Louis Poulsen

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI minuscule Innovation og kærlighed til håndværket mødes, dansk møbeltradition i dialog med nysgerrig nyskabelse, elegance og bløde former sammensmeltes i designeren Cecilie Manz møbelserie minuscule - bestående

Læs mere

Avion. Design Propeller. 8 www.fagerhult.dk

Avion. Design Propeller. 8 www.fagerhult.dk Avion Design Propeller Avion er et visuelt luftakrobatisk nummer. En elegant, flydende lysflage, der fører tankerne hen på vægtløshed. I grunden er Avion en klassisk ener, der er designet til at indgå

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Påbygning AJ EKLIPTA 74 RECORD LOFT/VÆG 82 LP CIRCLE PÅBYGNING 76 OSLO RUND LOFT/VÆG 80 LP GRAND PÅBYGNING 78 SILVERBACK LOFT/VÆG 84

Påbygning AJ EKLIPTA 74 RECORD LOFT/VÆG 82 LP CIRCLE PÅBYGNING 76 OSLO RUND LOFT/VÆG 80 LP GRAND PÅBYGNING 78 SILVERBACK LOFT/VÆG 84 70 Påbygning 71 72 Påbygning AJ EKLIPTA 74 LP CIRCLE PÅBYGNING 76 LP GRAND PÅBYGNING 78 OSLO RUND LOFT/VÆG 80 RECORD LOFT/VÆG 82 SILVERBACK LOFT/VÆG 84 73 AJ EKLIPTA Design: Arne Jacobsen Koncept: Armaturet

Læs mere

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR:

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR: E14 LED PÆRER Doled K2 ENVILAR 1W ENVILAR G45 3W Det flotte klassiske design gør, at pæren kan sidde fremme hvor den er synlig. Doled K2 er en meget alsidig LED pære der passer ind rigtig mange steder,

Læs mere

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper.

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. Vandret og lodret rækkevidde 62 cm Bevægelsessensor 32 cm 81 cm

Læs mere

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED PURMO Rettig Varme ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen T +45 75 55 56 11, info@purmo.dk, www.purmo.dk Dette dokument er udarbejdet med størst mulig grundighed. Dokumentet må hverken helt eller delvist reproduceres

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Liverti. Design Jesper Design. www.fagerhult.dk. 1. Liverti pendel, se side 302. 2. Liverti loft, se side 326. 3. Liverti plafond, se side 327.

Liverti. Design Jesper Design. www.fagerhult.dk. 1. Liverti pendel, se side 302. 2. Liverti loft, se side 326. 3. Liverti plafond, se side 327. Jesper Liverti er et usædvanligt designarmatur med avanceret lysbehandling og høj effektivitet. Kuplens velafbalancerede gennemsigtighed giver et generøst, men behageligt, lys og skjuler al teknikken uden

Læs mere