STRIBET BABYKJOLE I FIN ULD CEMENTGRÅ PLUM STÅLGRÅ ST. TURKIS ST. GAMMELROSA

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STRIBET BABYKJOLE I FIN ULD CEMENTGRÅ PLUM STÅLGRÅ ST. TURKIS ST. GAMMELROSA"

Transkript

1 Babykjole Str mdr. STRIBET BABYKJOLE I FIN ULD 2.5 & 3 TILBEHØR: KNAP, 5 MM Ø GARN (antal ngl.) FARVE A)NYFØDT B)3 MDR. C)6 MDR. D)2/8 MDR. E)24 MDR. FIN ULD LYNG CEMENTGRÅ PLUM STÅLGRÅ ST. TURKIS ST. GAMMELROSA STOF 2000 FIN ULD: 00 % uld. 50 g = 70 meter STRIKKEFASTHED 0 cm stribet glat, p nr. 3 = 3 m og 38 omg. MØNSTER Stribet glatstrik Rib ( r, vr) Striber BAGSTYKKE og FORSTYKKE: a) 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ - 6 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 8 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ b) 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM - 0 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 8 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ - 2 omg. i farven PLUM c) 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKI - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM - 0 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 8 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM

2 d) 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMEL- ROSA - 4 omg. i farven PLUM - 8 omg. i farven ST. TURKIS - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 8 omg. i farven PLUM - 0 omg. i farven CEMENTGRÅ - 8 omg. i farven LYNG - 8 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 8 omg. i farven ST. TURKIS - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 8 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ e) 4 omg. i farven PLUM - 4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMEL- ROSA - 4 omg. i farven PLUM - 22 omg. i farven ST. TURKIS - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 22 omg. i farven PLUM - 0 omg. i farven CEMENTGRÅ - 22 omg. i farven LYNG - 8 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 22 omg. i farven ST. TURKIS - 8 omg. i farven STÅLGRÅ - 22 omg. i farven PLUM - 0 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM - 6 omg. i farven CEMENTGRÅ Striber på ÆRMER: *4 omg. i farven CEMENTGRÅ - 4 omg. i farven LYNG - 4 omg. i farven ST. GAMMELROSA - 4 omg. i farven ST. TURKIS - 4 omg. i farven STÅLGRÅ - 4 omg. i farven PLUM * gentag fra *til* (dvs. 24 omg. i alt) Aflukning 2 m fra kanten: til højre: Strik de 2 første masker og lav en løs aflukning i ret (tag m løst af som ret, strik den næste m, løft nu den løse m over den strikkede m). til venstre: strik indtil der er 4 m tilbage, strik 2 masker sammen i ret, strik derefter de sidste 2 m. FREMGANGSMÅDE BAGSTYKKE Slå a) 92 m - b) 96 m - c) 02 m - d) 0 m - e) 20 m op i farven STÅLGRÅ på p nr. 2,5, strik rib ( r, vr) indtil cm. Forts. med p. nr. 3, stribet glatstrik (se mønsterbeskrivelse), og gør flg. 2 m fra kanterne: a) på hver 6. omg.: luk 0 x m af og 4 omg efter: luk x m af b) på hver 8. omg.: luk 4 x m afluk. og på hver 6. omg: luk 7 x m af c) på hver 8. omg.: luk x m af d) på hver 0. omg.: luk x m af e) på hver 2. omg.: luk 0 x m af og 0 omg efter: luk x m af Herefter er der a) 70 m - b) 74 m - c) 80 m - d) 88 m - e) 98 m tilbage. Når arb. måler a) 7 cm - b) 20 cm - c) 24 cm - d) 29,5 cm - e) 35 cm efter rib lukkes der af til ærmegab i hver side på hver 2. omg.: x 3 m, x 2 m og 3 x m Herefter er der a) 54 m - b) 58 m - c) 64 m - d) 72 m - e) 82 m tilbage. Når arb. måler a) 9 cm - b) 23 cm - c) 28 cm - d) 35 cm - e) 42 cm efter rib, deles arb. op i to, og der tages m ud ved åbningen. Fortsæt med den ene side ad gangen på de: a) 28 m - b) 30 m - c) 33 m - d) 37 m - e) 42 m Når arb. måler a) 26 cm - b) 30 cm - c) 35 cm - d) 42 cm - e) 49 cm efter rib, lukkes der af til skulderen ved at lukke af ved ærmegabet på flg. måde: a) x 4 m, derefter på hver 2. omg.: x 4 m og x 5 m b) x 4 m, derefter på hver 2. omg.: x 4 m og x 5 m c) x 5 m, derefter på hver 2. omg.: 2 x 5 m d) x 5 m, derefter på hver 2. omg.: 2 x 6 m e) x 6 m, derefter på hver 2. omg.: x 6 m og x 7 m Luk samtidig af til halsudskæringen ved åbningen: a) x 8 m og 2 omg. senere: x 7 m b) x 9 m og 2 omg. senere: x 8 m c) x 9 m og 2 omg. senere: x 9 m d) x 0 m og 2 omg. senere: x 0 m e) x 2 m og 2 omg. senere: x m

3 Afslut den anden side af halsudskæringen på samme måde. FORSTYKKE Som bagstykket. Når arb. måler a) 23 cm - b) 27 cm - c) 32 cm - d) 38 cm - e) 45 cm efter rib lukkes a) 8 m - b) c) 0 m - d) e) 2 m af i midten til halsudskæringen, fortsæt derefter med den ene side af gangen ved at lukke af i halsudskæringssiden på hver 2. omg: a) x 3 m, 2 x 2 m og 3 x m b) 2 x 3 m, x 2 m og 3 x m c) x 4 m, x 3 m, x 2 m og 3 x m d) x 4 m, x 3 m, x 2 m og 4 x m. e) 2 x 4 m, x 3 m, x 2 m og 3 x m Når arb. måler a) 26 cm - b) 30 cm - c) 35 cm - d) 42 cm - e) 49 cm efter rib, lukkes der af til skulderen ved ærmegabet på hver 2. omg.: a) x 4 m, derefter på hver 2. omg.: x 4 m og x 5 m b) x 4 m, derefter på hver 2. omg.: x 4 m og x 5 m c) x 5 m, derefter på hver 2. omg.: 2 x 5 m d) x 5 m, derefter på hver 2. omg.: 2 x 6 m e) x 6 m, derefter på hver 2. omg.: x 6 m og x 7 m Afslut den anden side af halsudskæringen på samme måde. ÆRMER Slå a) 48 m - b) 52 m - c) 54 m - d) 60 m - e) 64 m op i farven STÅLGRÅ på p nr. 2,5, strik rib ( r, vr) indtil cm. Forts. med stribet glatstrik (se mønsterbeskrivelse), og tag ud på flg. måde i hver side: a) på hver 0. omg.: 3 x m b) på hver 2. omg.: 3 x m og 0 omg. senere: x m c) på hver 8. omg.: 7 x m d) på hver 0. omg.: 4 x m og på hver 8. omg.: 4 x m e) på hver 8. omg.: 8 x m og på hver 6. omg.: 3 x m Herefter opnår man a) 54 m - b) 60 m - c) 68 m - d) 76 m - e) 86 m Når arb måler a) 9,5 cm - b) 4 cm - c) 6 cm - d) 20 cm - e) 22 cm efter rib, lukkes der af til afrundingen i hver side på hver 2. omg.: a) x 4 m, 2 x 2 m, 2 x m, 2 x 2 m og x 3 m b) x 4 m, x 3 m, x 2 m, 2 x m, x 2 m, x 3 m og x 4 m c) x 5 m, x 3 m, 4 x 2 m, x 3 m og x 5 m d) x 5 m, x 4 m, x 3 m, 2 x 2 m, x 3 m, x 4 m og x 5 m e) 2 x 5 m, x 4 m, 2 x 3 m, 2 x 4 m og x 5 m Når arb. måler a) 3,5 cm - b) 8 cm c) 20 cm - d) 24 cm - e) 26 cm efter rib, lukkes de resterende 20 masker af. Strik det andet ærme på samme måde. HALSKANT Slå a) 70 m - b) 76 m - c) 82 m - d) 94 m - e) 04 m op i farven STÅLGRÅ på p nr. 2,5, strik rib ( r, vr) og start med ret i cm, strik derefter omg. ret på retsiden og så nogle omg. glatstrik i en anden farve. De skal bare trævles op igen under monteringen for at få grundfarven tilbage.

4 MONTERING Sy skuldre, sider og ærmer. Sy dem på ærmegabene. Sy m langs slidsen på bagstykket fast med skjulte sting. Sy ribkanten på, maske efter maske, med bagsting på forsiden af arbejdet. Stik op fra halskanten og op i ribkantens 2. maske. Sy med bagsting ned gennem ribkantens. maske og ned i halskanten. Herefter videre op igennem halskant og op i ribbens 3. maske. Sy ned i ribbens 2. maske og videre ned gennem halskanten og op igennem ribbens 4. maske. Fortsæt med disse bagsting hele vejen rundt. Stram let til for hvert sting. Herefter fjernes den anden farve tråd. Tjek at alle ribbens masker er blevet syet igennem. Strik knapløkke øverst på halskantens slids. Sy knappen på, så den passer til knapløkken. Kjolen kan vaskes i maskine men kun på uldvask. Meget blid centrifugering. Skal vaskes med lignende farver. Må ikke tørretumbles, kun lufttørres.

5 Forstykke og ryg 9 0 2, ,5 35 a) 9-b) 0 - c) -d) 2,5 - e) 4 a) 7 - b) 8 c) 20 - d) 23-e) 26 a) 22 - b) 23-c) 25 d) 28 - e) 3 a) 29 - b) 30-c) 32 - d) 35-e) , Ærme 6 a) 7 - b) 9 c) 2 - d) 24-e) 27 a) 5 - b) 6-c) 7 d) 8,5 - e) 20 4, Mål i cm

Delia Bluse med hjertemønster. Partner 3.5. Str år

Delia Bluse med hjertemønster. Partner 3.5. Str år Delia Bluse med hjertemønster Partner 3.5 Str. 2-10 år Bluse Str. 2-10 år Bluse med hjerte Nr. 112-T14-071 3 TILBEHØR: 2 STK SNONINGSPINDE & MARKERINGSRINGE GARN (antal ngl.) FARVE 2 ÅR 4 ÅR 6 ÅR 8 ÅR

Læs mere

Bluse med hjertemønster CEMENTGRÅ RÅHVID STÅLGRÅ STOF 2000 FIN ULD: 100 % uld. 50 g = 170 meter

Bluse med hjertemønster CEMENTGRÅ RÅHVID STÅLGRÅ STOF 2000 FIN ULD: 100 % uld. 50 g = 170 meter Bluse med hjerter Str. 0-24 mdr. Bluse med hjertemønster 2.5 TILBEHØR: SMÅ TRYKKNAPPER A-C: 5 STK. D-E: 3 STK. GARN (antal ngl.) FARVE A)NYFØDT B)3 MDR. C)6 MDR. D) MDR. E)18/24 MDR. FIN ULD BLODRØD 2

Læs mere

Strikkefasthed : 23 m, 30 p i dobb. Perlestrik med p 4 = 10 x 10 cm.

Strikkefasthed : 23 m, 30 p i dobb. Perlestrik med p 4 = 10 x 10 cm. 119/6 Bluse i perlestrik og hæklet lomme Str. : 0/1 mdr. (3 mdr.) 6 mdr. (1 år) 2 år (4) år Overvidde ca. : 44 cm (48 cm) 54 cm (61 cm) 66 cm (72) cm Hel længde : 21 cm (24 cm) 28 cm (33 cm) 36 cm (42

Læs mere

Montering. Pres arb fra vrangen, Sy og pres sømmene. Søm bukserne op forneden og i taljen. Træk elastik i taljesømmen.

Montering. Pres arb fra vrangen, Sy og pres sømmene. Søm bukserne op forneden og i taljen. Træk elastik i taljesømmen. 184 Drenge- og pigetøj i Mayflower Cotton 8/4. Str. år: 6 (8) Barnets højde i cm: 120 (130) Lange bukser. 7 (7) Bukserne har søm på indersiden af benene samt midt for og bag og der begyndes forneden på

Læs mere

119/3 Sømandsbluse Hue, Vanter

119/3 Sømandsbluse Hue, Vanter 119/3 Sømandsbluse Hue, Vanter Bluse str. : 3 mdr. (6 mdr) 12 mdr. (2 år) 4 år. Overvidde ca. : 47 cm (54 cm) 61 cm. (65 cm) 74 cm. Hel længde : 24 cm (28 cm) 33 cm (37 cm) 42 cm. Garnforbrug : 150 (200)

Læs mere

Sweater med kanin Sværhedsgrad:

Sweater med kanin Sværhedsgrad: Sweater med kanin Sweater med kanin Sværhedsgrad: Garn: COOP, Bambus, 50 % bambus, 50 % bomuld, 50 g = 80 m Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92 cl. Sweaterens mål: Overvidde: ca.

Læs mere

Artikelnummer: 9850100-D8239 S8239-DK. Hue, abe, kanin, jakke og tunika

Artikelnummer: 9850100-D8239 S8239-DK. Hue, abe, kanin, jakke og tunika Artikelnummer: 9850100-D8239 -DK Hue, abe, kanin, jakke og tunika i BRAVO/BRAVO COLOR Hue, abe, kanin, jakke og tunika i BRAVO/BRAVO COLOR Garn: SMC Bravo/Bravo Color, 100 % akryl, 1 ngl = 50 g = ca 133

Læs mere

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn)

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn) 91745 MELLANRAGGI Version 2 91745 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Mellanraggi (75 % Uld Superwash, 25 % Polyamid. Nøgle ca. 100 g = 260 m) STRIKKEFASTHED Ca. 24 m og 24 p i glatstrikning

Læs mere

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 16-11 BASISMODEL MED RAGLAN VED SPØRGSMÅL TIL OPSKRIFTEN ELLER GARNET Järbo Garn AB Tlf. +46-026 - 27 30 30 E-mail info@jarbo.se VEDR. EVT. RETTELSER

Læs mere

OPSKRIFT SWEATER #04 / 02. Strikkefasthed 15 m og 20 p i glatstrikning = 10 10 cm.

OPSKRIFT SWEATER #04 / 02. Strikkefasthed 15 m og 20 p i glatstrikning = 10 10 cm. Størrelse S (M) L Materialer Lamana Puno (60 % alpaka, 40 % merino, ca. 60 m pr. 50 g), 200 (250) 250 g chili fv 015, 200 (250) 250 g sort fv 01, 200 (250) 250 g råhvid fv 00, Jumperpinde 6 og 7 mm, Rundpind

Læs mere

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen Nova Kjole af Signe S. Simonsen Denne enkle, stribede raglankjole har været udgivet på engelsk i det amerikanske online strikkeblad Petite Purls i foråret 2011. Se mere på www.petitepurls.com Særlig tak

Læs mere

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI 91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI Version 1 91044 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Gästrike 3 tr (100% Uld. Bundt ca. 100 g = 200 m) Fantasi (50% Uld, 50% Akryl. Nøgle ca. 50 g = 120

Læs mere

Babysweater med knaplukning

Babysweater med knaplukning Babysweater med knaplukning Babysweater med knaplukning Sværhedsgrad: Garn: Baby Cashmere, 72% Merino uld, 15% Nylon, 13% Cashmere, 50 g = 100 m. Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92

Læs mere

Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013.

Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013. Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013. SWALLOW cardigan størrelse S (M) L materialer Farve A: 50 (50) 50 g Isager Tvinni farve 61 50 (50) 50 g Isager Alpaca 1, på billedet farve 61

Læs mere

CASSIOPEIA Grundmønster til barne/dametrøje og -sweater Pinde: nr. 5½ Hæklenål: nr. 4½ Størrelse: 2-12 år, XS-XL Garnforbrug: 6 (6) 7 (8) 9 (10) ngl

CASSIOPEIA Grundmønster til barne/dametrøje og -sweater Pinde: nr. 5½ Hæklenål: nr. 4½ Størrelse: 2-12 år, XS-XL Garnforbrug: 6 (6) 7 (8) 9 (10) ngl CASSIOPEIA Grundmønster til barne/dametrøje og -sweater Pinde: nr. 5½ Hæklenål: nr. 4½ Størrelse: 2-12 år, XS-XL Garnforbrug: 6 (6) 7 (8) 9 (10) ngl i fv. 02 (barnestr.), 10 (11) 12 (13) 14 ngl i fv. 02

Læs mere

KAMILLA KARL. By Kattens Masker - Miss Mary. i Mayflower Easy Care Classic MD31

KAMILLA KARL. By Kattens Masker - Miss Mary. i Mayflower Easy Care Classic MD31 KAMILLA KARL i Mayflower Easy Care Classic XX-Small X-Small Small Medium Large X-Large XX-Large Overvidde (brystmål på trøjen) 0 3 111 11 Trøjens længde fra nakken. 0 1 3 Ærmelængde, optil ærmgab FORBRUG

Læs mere

Babycardigan med mønster

Babycardigan med mønster Babycardigan med mønster Babycardigan med mønster Sværhedsgrad: Garn: COOP, Bambus, 50% bambus, 50% bomuld, 50 g = 80 m Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92 cl. Sweaterens mål: Overvidde:

Læs mere

Mimulus - en cardigan med zigzagmønster

Mimulus - en cardigan med zigzagmønster Mimulus - en cardigan med zigzagmønster Design: Signe S. Simonsen Mimulus er designet særligt til os kvinder med kurver. Lavet specifikt til vores proportioner og med tanke og øje for hvad der klæder vores

Læs mere

BRAZILIA/BRAZILIA COLOR/BRAZILIA GLITTER Grundmønster til barne/dametrøje og -sweater Pinde: nr. 5 Hæklenål: nr. 4 Størrelse : 2-12 år, XS-XL

BRAZILIA/BRAZILIA COLOR/BRAZILIA GLITTER Grundmønster til barne/dametrøje og -sweater Pinde: nr. 5 Hæklenål: nr. 4 Størrelse : 2-12 år, XS-XL BRAZILIA/BRAZILIA COLOR/BRAZILIA GLITTER Grundmønster til barne/dametrøje og -sweater Pinde: nr. 5 Hæklenål: nr. 4 Størrelse : 2-12 år, XS-XL Garnforbrug: 6 (7) 8 (8) 9 (10) ngl i fv. 02 (børnestr.), 9

Læs mere

Mayflower Cotton 8/4 Merceriseret. 100 % Bomuld Merceriseret.

Mayflower Cotton 8/4 Merceriseret. 100 % Bomuld Merceriseret. 514: Mayflower Pigekjole i Cotton 8/4 Merceriseret. Størrelse mdr./år: 6 9 12 15 18 21 Jakkens Overvidde cm: 39 44 50 54 59 64 Længde cm: 26 27 29 30 32 33 Kjolens Overvidde cm: 36 41 47 52 57 62 Længde:

Læs mere

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/?

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Da JEG FØRSTE GANG BLEV FARMOR, købte jeg en vaskekurv i plastik og fyldte den med lidt købt og en masse hjemmelavet. Det hjemmelavede blev forsynet

Læs mere

Amy og Alice Design Ilse Funch

Amy og Alice Design Ilse Funch Amy og Alice Design Ilse Funch Dukkerne Sidse og Amy er strikket efter samme opskrift: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Gule nuancer garn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet

Læs mere

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad:

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Babytrøje med hætte Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Garn: Baby Cashmere, 72% Merino uld, 15% Nylon, 13% Cashmere, 50 g = 100 m. Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92 cl. Trøjens mål:

Læs mere

Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch

Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch Sådan strikkes Pernille: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Rødbrunt uldgarn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet tyndt garn til brodering

Læs mere

91556 ALPACKA SOLO A B

91556 ALPACKA SOLO A B 91556 LPCK SOLO Version 1 91556 STRIET CRDIGN MED RUNDT ÆRESTYKKE GRNKVLITET lpacka solo (100% lpaca, 50 g = 167 m) STRIKKEFSTHED Ca 23 m og 32 p i glatstrikning på p nr. 3.5 = 10 x 10 cm GRNLTERNTIV Garngruppe

Læs mere

Andre anbefalede farvekombinationer: G Raspberry + K Aubergine; G Deep Sea + K Marble; G Sprout + K Classic.

Andre anbefalede farvekombinationer: G Raspberry + K Aubergine; G Deep Sea + K Marble; G Sprout + K Classic. Kølig cardigan strikkeglad.dk/5654/koelig-cardigan/ 2016-12-02 Let og luftig cardigan til kølige aftener, her i hampegarn. Ikke svær at strikke, pinde 3 eller 4. Den har nogle fine indtagninger, der danner

Læs mere

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care.

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. 373 - Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Brystvidde cm: 78 (84) 90 (98) - - Længde cm: 62 (66) 70 (74) - - Fv. 080, Sand, ngl.: Fv. 079, Mint, ngl.:

Læs mere

Anna - Cardigan. Artikel: Størrelser: Øvet Design: Kirsten Nyboe Modellen på fotoet er strikket i Str. M.

Anna - Cardigan. Artikel: Størrelser: Øvet Design: Kirsten Nyboe Modellen på fotoet er strikket i Str. M. Anna - Cardigan Artikel: 511410 Størrelser: XS S M L XL 2XL Overvidde: 92 100 108 116 124 132 cm Ryglængde: 61 62 62 63 63 64 cm Garn & forbrug: 7 7 8 8 9 10 nøgler i Farve 1, Rosemary farve Asfalt 170

Læs mere

91273 STELLA PALJETT

91273 STELLA PALJETT 91273 STELLA PALJETT Version 1 91273 DAMEBLUSE MED BLOMSTER GARNKVALITET Stella Paljett (9 % Mohair, 9 % Uld, 68 % Akryl, 10 % Polyester, 4 % Pailletter. Nøgle Ca 100 g = 450 m) GARNALTERNATIV Stella STØRRELSE

Læs mere

Olivia. Af Ilse Charlotte Funch

Olivia. Af Ilse Charlotte Funch Olivia Af Ilse Charlotte Funch Dukken: Materiale til dukken: Tyndt beige garn, som passer til pinde nr. 2,5. Jeg har brugt Strømpegarn. Råhvidt og lyseblåt garn til undertøj og rustrødt garn til hår. Nogle

Læs mere

Ca 300(325)350(375)425(475) g (Fv 60174, hvid tweed) 1 lynlås, 20 cm. Ca 68(76)82(92)104(116) cm, ca 2 cm bredt linningsbånd. 1 hægte til linning.

Ca 300(325)350(375)425(475) g (Fv 60174, hvid tweed) 1 lynlås, 20 cm. Ca 68(76)82(92)104(116) cm, ca 2 cm bredt linningsbånd. 1 hægte til linning. 91582 FUGA TWEED Version 2 91582 DRAGT I CHANEL-STIL GARNKVALITET Fuga Tweed (40 % Uld, 57 % Akryl, 3 % Viskose. Ca. 50 g = 121 m) STRIKKEFASTHED Ca 28 m og 26 p i mønster på p nr 4 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

HIPPIE. 9 BASISMODELLER: cl

HIPPIE. 9 BASISMODELLER: cl 91129 HIPPIE B J 9 BASISMODELLER: 92-164 cl H Version 2 91129 BASISMODELLER MED RAGLAN I HIPPIE TIL BØRN GARNKVALITET Hippie (100% Akryl. nøgle ca 100 g = 170 m) GARNOPLYSNING GARNALTERNATIV Duo Järbo

Læs mere

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Der skal bruges: Bitorn En kombination af et klassisk nordisk hjulmønster og Tern, et lækkert garn af 75% uld og 25% silke fra Quince & Co har dannet basis for

Læs mere

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g.

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g. Trøje strikke af flerfarvet Kauni og inspireret af de mangefarvede Fair Isle trøjer fra Shetlandsøerne og samtidig de helt enkle mønstre, som bl.a. ses i Færøtrøjerne. Fordelen ved at strikke i Kaunigarnet

Læs mere

Materiale til dukken: Benene og kroppen: Armene: Fødderne: Montering:

Materiale til dukken: Benene og kroppen: Armene: Fødderne: Montering: Trine Materiale til dukken: Dukken: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Orange garn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet tyndt garn til brodering af ansigtet. Til fyld er der brugt

Læs mere

OPSKRIFTER PÅ DANSK INSPIRE YOUR CREATION

OPSKRIFTER PÅ DANSK INSPIRE YOUR CREATION INSPIRE YOUR CREATION 100% ren ny uld Navia blev stiftet i januar 2004 med det formål at fremstille færøsk plukket uld, som er slidstærk dog uden at nopre betydeligt. Navia har fremstillet en speciel blanding

Læs mere

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV!

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! OPSKRIFTER PÅ LIDT AF HVERT TIL DEN NYFØDTE. Jeg håber at du må få glæde af dette udpluk af OPSKRIFTSBOGen og ønsker dig god fornøjelse. Med venlig hilsen JETTE STEEN

Læs mere

Ca 54(58)62(64)66(70) cm. Modellens mål over bryst. Ca 19(21)25(29)33(37) cm. Ærmelængde under arm inkl. ombuk. Ca 17½(22)26½(26½)31(31) cm

Ca 54(58)62(64)66(70) cm. Modellens mål over bryst. Ca 19(21)25(29)33(37) cm. Ærmelængde under arm inkl. ombuk. Ca 17½(22)26½(26½)31(31) cm 91360 nova Version 1 91360 Jakke og kjole med hæklede firkanter GARNKVALITET Nova (100% Bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) GARNALTERNATIV Mio, Baby Pascal, Gästrike 2 tr, Järbo 8/4, Skrållan, Mini Bomull STØRRELSE

Læs mere

91374 GÄSTRIKE 2 TR A B

91374 GÄSTRIKE 2 TR A B GÄSTRIKE TR A B Version DALARNA BLUSE OG CARDIGAN MED RUNDT BÆRESTYKKE GARNKVALITET Gästrike tr., 0 % Uld, ca. 0 g = 0 m. STRIKKEFASTHED,- m og p i mønsterstrik;, m og p i glat på p. mm = x cm. GARNALTERNATIV

Læs mere

Opskrift på Lapsus-cardigan

Opskrift på Lapsus-cardigan Opskrift på Lapsus-cardigan Denne cardigan er en stor, løs cardigan, strikket i vævestrik i flere stykker. Vævestrik strikkes med én farve af gangen, men fordi nogle masker strikkes, og nogle tages løst

Læs mere

566: Mayflower Strikkede og Hæklede kraver. Mayflower Hæklegarn. Garnforbrug ngl.: 1

566: Mayflower Strikkede og Hæklede kraver. Mayflower Hæklegarn. Garnforbrug ngl.: 1 566: Mayflower Strikkede og Hæklede kraver. Kvalitet: Mayflower Hæklegarn. Garnforbrug ngl.: 1 Hæklenål: Knit Pro Hæklenål nr. 2. Strikkepinde: Knit Pro Jumperp nr. 2. Strikket krave. A. () = slå om, 2

Læs mere

Hæklet dukke - Sus. Opskrift på hæklet dukke, hæklet hund og udstyr. Designet af Ilse Charlotte Funch. Sådan hækles Sus:

Hæklet dukke - Sus. Opskrift på hæklet dukke, hæklet hund og udstyr. Designet af Ilse Charlotte Funch. Sådan hækles Sus: Hæklet dukke - Sus Sådan hækles Sus: Opskrift på hæklet dukke, hæklet hund og udstyr. Designet af Ilse Charlotte Funch Tyndt hudfarvet garn, som passer til hæklenål nr. 3. Gult garn til hår. Nogle rester

Læs mere

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen Afro Anne Dukken af Cecilia Bollin Hagemann af Cecilia Bollin Hagemann, livetiboblen.dk Opskriften er lavet efter inspiration af et billede jeg engang har set af en hæklet dukke jeg forelskede mig i. Jeg

Læs mere

Telemark Jacket by DROPS Design

Telemark Jacket by DROPS Design Telemark Jacket by DROPS Design DROPS 179-10 Strikket jakke med rundt bærestykke og norsk mønster i!ere farver, strikket ovenfra og ned. Størrelse S - XXXL. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine.

Læs mere

BABY PASCAL STØRRELSER: 38 (prematur) - 86 cl

BABY PASCAL STØRRELSER: 38 (prematur) - 86 cl 91014 D F C B G H A E B D BABY PASCAL STØRRELSER: 38 (prematur) - 86 cl 91014 BASISOPSKRIFT BABY GARNKVALITET Baby Pascal (100% Akryl. Nøgle ca 50 g = 225 m) GARNALTERNATIV Gästrike 2 tr, Plädgarn, Järbo

Læs mere

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen Rødhætte Fritidsgarn et nøgle i hver farve: Hudfarve, sort, brun, lys rød, mørk rød Strømpepinde 5 mm Strikket oppefra og ned. Altså: Hoved, hals, krop og ben Derefter arme og andet tilbehør Sød, blød

Læs mere

Narvik Jacket by DROPS Design

Narvik Jacket by DROPS Design Narvik Jacket by DROPS Design DROPS 183-1 Trøje med rundt bærestykke,!erfarvet nordisk mønster og A-facon, strikket ovenfra og ned. Størrelse S - XXXL. Arbejdet er strikket i DROPS Karisma DROPS Design:

Læs mere

FEM SØDE BABYOPSKRIFTER

FEM SØDE BABYOPSKRIFTER FEM SØDE BABYOPSKRIFTER Babytema vest varm Babyvestene til drenge og piger er strikket i Ingelise Strømpegarn, som er suverænt til de små. Det er fint, blødt og varmt og kan vaskes i vaskemaskinen. Ingelise

Læs mere

Telemark by DROPS Design

Telemark by DROPS Design Telemark by DROPS Design DROPS 179-9 Strikket bluse med rundt bærestykke og norsk mønster i!ere farver, strikket ovenfra og ned. Størrelse S - XXXL. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine. DROPS

Læs mere

HALSSLIDS (side 13 14)

HALSSLIDS (side 13 14) 13 HALSSLIDS (side 13 14) Træk en tråd ud i hver side 1 cm inde Bøj kropsstykket dobbelt og træk en tråd ud i ombøjningen Rillen, der fremkommer, danner skulderlinie I rillen klippes halshulslængden efter

Læs mere

Monster Zottel, Flusi, Susi i BRAZILIA COLOR, BRAVO BABY

Monster Zottel, Flusi, Susi i BRAZILIA COLOR, BRAVO BABY 1 Monster Zottel, Flusi, Susi i BRAZILIA COLOR, BRAVO BABY Garn: Brazilia/Brazilia Color, 100 % polyester, 1 ngl = 50 g, 90 m, Bravo Baby, 100 % polyakryl, 1 ngl = 50 g, 184 m. Garnforbrug: Zottel: Brazilia

Læs mere

STØRRELSE 34 (36) 38 (40) 42 (44) Taljevidde 60 (63) 66 (70) 73 (76) cm Længde 52 (53) 54 (55) 56 (57) cm

STØRRELSE 34 (36) 38 (40) 42 (44) Taljevidde 60 (63) 66 (70) 73 (76) cm Længde 52 (53) 54 (55) 56 (57) cm PÍFA 26-20 STØRRELSE 34 (36) 38 (40) 42 (44) Taljevidde 60 (63) 66 (70) 73 (76) cm Længde 52 (53) 54 (55) 56 (57) cm MATERIALE: Létt- Lopi (100% islandsk uld, løbelængde 50g = ca. 100 meter). Fv. A 0059

Læs mere

NOVA Basismodeller: Baby 38-86 cl 18-05

NOVA Basismodeller: Baby 38-86 cl 18-05 NOVA Basismodeller: Baby 38-86 cl 18-05 Version 3 18-05 BASISMODELLER MED RAGLAN I NOVA TIL BABY GARNKVALITET Nova (100% Bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) GARNOPLYSNING STØRRELSE 38(44)50(56-62)68-74(80-86)

Læs mere

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg.

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg. Opskriften er GRATIS og der ydes derfor IKKE support! Opskriften er testet i alle str. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Liselotte Weller & Garnudsalg.dk Sommersky Et grundmønster på en cardigan

Læs mere

20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer. - præsenteret af Karen Noe

20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer. - præsenteret af Karen Noe 20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer - præsenteret af Karen Noe Forord Det lækre exotiske garn fra Lotus Yarns har inspireret til modellerne i denne bog. Naturens fauna, blandt andet i

Læs mere

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle.

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle. Disclaimer: Opskriften er til fri afbenyttelse i nonkommercielle sammenhænge. Det betyder, at du ikke må videresælge opskriften hverken som din egen eller som min. Du må heller ikke regne med nogen former

Læs mere

Melbourne HARMONY. yarn. Creativ Companys strikkeopskrifter til Harmony Yarn - Melbourne

Melbourne HARMONY. yarn. Creativ Companys strikkeopskrifter til Harmony Yarn - Melbourne Melbourne HARMONY yarn Creativ Companys strikkeopskrifter til Harmony Yarn - Melbourne Sort filtet taske 3-4 ngl. Melbourne Rundpind nr. 6. Varenr. 42-275. Træknap - Varenr. 40-322. TASKE: Slå 50 m. op

Læs mere

91127 JUNIOR A C D B A E C B D E

91127 JUNIOR A C D B A E C B D E 91127 JUNIOR C D E B C D B E Version 1 91127 BBYSÆT MED SNEKRYSTLLER OG KNUDELUS GRNKVLITET (-E) Junior (70% kryl, 30% Polyamid. Nøgle Ca 50 g = 168 m) STØRRELSER () 38(44)50(56-62)68-74(80-86) cl BRYSTVIDDE

Læs mere

Ylva - Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air - Free pattern by DROPS Design

Ylva - Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air - Free pattern by DROPS Design Ylva by DROPS Design DROPS Children 30-3 Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air DROPS Design: Model ai-005-bn Garngruppe C eller A + A - Størrelse:

Læs mere

Månedens mønster: SY106 - Jersey Kjole Se

Månedens mønster: SY106 - Jersey Kjole Se SYSIDEN dit online symagasin nr. 6. Januar 2015 1 Månedens mønster: SY106 - Jersey Kjole Se printvejledning og samle-sketch på næste side Mønsterdelene indeholder IKKE sømrum. Dem skal du selv lægge til,

Læs mere

Liv. Design Ilse Funch

Liv. Design Ilse Funch Liv Design Ilse Funch Materiale til dukken: Dukken: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Jeg har brugt Nissegarn, som passer til pinde 3. Når det strikkes med pinde 2,5, så bliver det dejlig

Læs mere

ideer Bolden Strik & hækl! 49,95 cool piger Indret med kufferter Tryl med broderi brug Strik til Intropri med Leila Hafzi ubd

ideer Bolden Strik & hækl! 49,95 cool piger Indret med kufferter Tryl med broderi brug Strik til Intropri med Leila Hafzi ubd s Intropri Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration 49,95 Nr. 2 April - Juli 2014 Kr. 64,95 Strik til store piger ideer Tryl med broderi Strik & hækl! Cirkeltæppe Løbemaske strik Sommerstrik fra pickles

Læs mere

JJ7 XXX X XX XXX X X X X X X X X X SS4 NN4 NN3 LL1 HH5 X X X X X X X X X X X X YY1 NN5 NN2 RR10 AA MM1 JJ7 JJ2 XX X X XX X X X X X RR10 MM1 HH1 LL1

JJ7 XXX X XX XXX X X X X X X X X X SS4 NN4 NN3 LL1 HH5 X X X X X X X X X X X X YY1 NN5 NN2 RR10 AA MM1 JJ7 JJ2 XX X X XX X X X X X RR10 MM1 HH1 LL1 tilbage efter diagram, i alt 184 p, med mønster over alle m. Herfra fortsæt med at strikke frem og tilbage. Luk af til hals for 4 m på hver 2.p, i alt 4 gange. Luk herefter 2 m af på hver 2.p, i alt 6

Læs mere

MED SKÆG OG PANDEPUDE COPYRIGHT DanskeFolkedansere. VENDELBOTØJ, HOVEDSAGELIG FRA ØSTVENDSYSSEL CA. 1780 CA. 1850.

MED SKÆG OG PANDEPUDE COPYRIGHT DanskeFolkedansere. VENDELBOTØJ, HOVEDSAGELIG FRA ØSTVENDSYSSEL CA. 1780 CA. 1850. Ærmetrøje og skørt 90. SÆM 5817. Hjemsted: Ukendt. Ærmetrøje og skørt af blåt, glittet ulddamask foeret med ubleget hørlærred. Trøjen har skjult snøring med 5/4 forskudte huller. Smal ryg med søm. Snøret

Læs mere

91267 FUGA & FUGA TWEED

91267 FUGA & FUGA TWEED 91267 FUGA & FUGA TWEED Version 1 91267 Poncho med abstrakt mønster GARNKVALITET Fuga ( % Uld, % Akryl. Nøgle ca g = 121 m) GARNALTERNATIV STØRRELSE HEL LÆNGDE GARNFORBRUG Fv 1 (fv 0) Fv 2 (fv 1) Fv 3

Læs mere

1 gang og derefter gentages 21. 26. omg, idet udtagningerne fortsættes ud fra snoningen som før. Strikkefasthed: 8 m og 11 p i glat

1 gang og derefter gentages 21. 26. omg, idet udtagningerne fortsættes ud fra snoningen som før. Strikkefasthed: 8 m og 11 p i glat Strikkefasthed Lav altid en strikkeprøve, før du går i gang med selve arbejdet. Prøven skal være ca. x cm og strikkes i det mønster, der er angivet i opskriften. Tæl derefter antallet af m og p på 0 x

Læs mere

Opskrift til 4. Smarte strømper. www.mayflower.dk. 1022 Strømper Mayflower strømpegarn

Opskrift til 4. Smarte strømper. www.mayflower.dk. 1022 Strømper Mayflower strømpegarn Opskrift til 4 Smarte strømper www.mayflower.dk 1022 Strømper Mayflower strømpegarn Strømper med hulmønster Str: 36/37 (38/39) 40/41 Materiale: Mayflower strømpegarn. 100 (150) 150 gr. Pinde: Strømpepinde

Læs mere

GRYDELAPPER (HÆKL 2 STK.)

GRYDELAPPER (HÆKL 2 STK.) GRYDELAPPER (HÆKL 2 STK.) Mål: 23 cm i diameter Hæklenål: 3,0 mm Garnforbrug: 1 ngl af farve A, farve B og farve D FORSTYKKE Afslut hver omg med 1 km og bryd garnet. Start et vilkårligt sted på næste omg.

Læs mere

15-10 A C LADY, JÄRBO 8/4 MOLLY, MINI ULL, MINI AKRYL

15-10 A C LADY, JÄRBO 8/4 MOLLY, MINI ULL, MINI AKRYL 15-10 B A C LADY, JÄRBO 8/4 MOLLY, MINI ULL, MINI AKRYL Version 4 15-10 HÆKLET KNÆLANG JAKKE, TØRKLÆDE & NET I BEDSTEMORFIRKANTER GARNKVALITET Fuga (50% Uld, 50% Akryl. Nystan ca 50 g = 121 m) GARNALTERNATIV

Læs mere

Vejledning i dragtsyningsteknikker SÆRK

Vejledning i dragtsyningsteknikker SÆRK 1 Syvejledning: Anette K vist Nielsen - Redigering: Dragtgruppen Ideoplæg: H anne Dyhr og K am m a G udm and - H øyer 2 SY-VEJLEDNING TIL SÆRK De gamle særke var alle håndsyede i hvidt hørlærred. En del

Læs mere

STRIKKESKOLE: vanter RAGGI

STRIKKESKOLE: vanter RAGGI STRIKKESKOLE: vanter 91581 RAGGI Version 2 91581 LÆR AT STRIKKE VANTER GARNKVALITET Raggi (70% uld superwash, 30% polyamid. Nøgle ca 100 g ca = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 19 m x 27 p på p 4 = 10 x 10 cm

Læs mere

garn JULEPYNT flere varianter

garn JULEPYNT flere varianter garn JULEPYNT flere varianter JUL - Julekugler Nr. 08/011/0000 BEAUGENCY CRAIE (RÅHVID) 1 PHIL DOUCE ECRU (RÅHVID) 1 Beaugency (55% polyamid, 25% akryl, 20% uld) 50gr. = 82meter 1 ngl. CRAIE/råhvid. Phil

Læs mere

Trøje i skyggestrik. Størrelse 42/44

Trøje i skyggestrik. Størrelse 42/44 Trøje i skyggestrik Størrelse 42/44 Skyggestrik er en meget enkel/diskret mønsterteknik. Mønstereffekten fremkommer ved, at der på vrangsiden veksles mellem ret og vrang, og dermed får de forskellige farver

Læs mere

Hæklet pixie hue. Den lille rib

Hæklet pixie hue. Den lille rib Hæklet pixie hue Den lille rib 1 Str: ( nyfødt) 1-3 mdr ( 3 6 mdr) 6 9 mdr (9 12 mdr) Garn: Tynn merino fra Sandnes garn, bøllefrø merino fra Tante grøn, drops baby merino ( 50g 175 m) Garnforbrug: ( 35

Læs mere

skørter... Sommerskønne ı SY SELV BØRNETØJ

skørter... Sommerskønne ı SY SELV BØRNETØJ Design og tekst: Pernille Albers Foto: Skovdal og Skovdal Se læserservice side 73 Sommerskønne skørter... Vi har lavet en lille, lækker børnetøjskollektion, som er let at sy. Og børnene vil elske disse

Læs mere

Penalhus med stramaj. 1) Tæl nu hvor mange sting der kan være på dit stof. På højden og. bredden. Skriv det ned du får brug for det senere.

Penalhus med stramaj. 1) Tæl nu hvor mange sting der kan være på dit stof. På højden og. bredden. Skriv det ned du får brug for det senere. Materialer Til broderiet: 1 stykke stramajstof 4.0 ca. 8 x 10 cm. Garn i forskellige farver efter eget valg. Prøv at finde nogle farver du syntes passer rigtig godt til dit mønster. Ternet papir, tusch

Læs mere

91070 KJOLE, TOP, SHORTS OG PANDEBÅND I MORMORFIRKANTER GARNKVALITET Nova (100% Bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) STØRRELSER

91070 KJOLE, TOP, SHORTS OG PANDEBÅND I MORMORFIRKANTER GARNKVALITET Nova (100% Bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) STØRRELSER 91070 NOVA D B C A Version 1 91070 KJOLE, TOP, SHORTS OG PANDEBÅND I MORMORFIRKANTER GARNKVALITET Nova (100% Bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) STØRRELSER XS(S)M(L)XL(2XL) KJOLE (A) BRYTSVIDDE Ca 76(84)92(100)110(120)

Læs mere

Hæklet legetæppe med koralrev og skjulested

Hæklet legetæppe med koralrev og skjulested Hæklet legetæppe med koralrev og skjulested ... Hæklet legetæppe med koralrev og skjulested Sværhedsgrad Garn: COOP Bomuldsgarn 8/4, 100% bomuld, 50 g = 169 m. Størrelse: Tæppets færdige mål ca. 100 x

Læs mere

91384 GÄSTRIKE 2 TR C B A D

91384 GÄSTRIKE 2 TR C B A D GÄSTRIKE TR C B A D Version "DALARNA" HUE, VENDBART HALSRØR, VANTER OG OVERKNEES GARNKVALITET Gästrike tr., 00 % Uld, ca. 00 g = 00 m. STRIKKEFASTHED (A,B,D) m og 0 p i mønsterstrik;,- m og p i glat på

Læs mere

Jeg har strikket bind by PaaPinden.dk

Jeg har strikket bind by PaaPinden.dk by PaaPinden.dk ibirk.dk Af Irene Birk, Foråret 2011 opdateret maj 2011 Ja, du læste helt rigtigt. Jeg har strikket bind - som i hygiejnebind. Sådan nogle os kvinder bruger den der tid på måneden ik'.

Læs mere

Ca 90 x 60 cm GARNFORBRUG Bf. Ca 350 g (fv 30201, hvid) / (fv 30222, turkis) Mf. Ca 200 g (fv 30223, rød) / (fv 30101, hvid) RUNDPIND

Ca 90 x 60 cm GARNFORBRUG Bf. Ca 350 g (fv 30201, hvid) / (fv 30222, turkis) Mf. Ca 200 g (fv 30223, rød) / (fv 30101, hvid) RUNDPIND 91389 MIO Version 1 91389 DÅBSTÆPPE GARNKVALITET Mio (100% Merinould Ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 27-28 m x 36-37 omg glatst på 3 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV Skrållan, Gästrike 2 tr, Järbo 8/4, Nova,

Læs mere

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER Træt af at høre at opskriften sælges kun sammen med garnet Træt af at opskrifterne aldrig helt ligner den trøje du går rundt og forestiller dig? Træt af at lede og lede

Læs mere

Spectra. Filcolana. - et strikket tæppe i 36 farver. www.filcolana.dk. Design: Karen S. Lauger

Spectra. Filcolana. - et strikket tæppe i 36 farver. www.filcolana.dk. Design: Karen S. Lauger Spectra - et strikket tæppe i 36 farver Design: Karen S. Lauger Jeg har længe holdt meget af s garner, og en af årsagerne er, at farvekortet er så fantastisk. Tæppet Spectra viser en del af det fantastiske

Læs mere

Gudmor poncho Møbiuskrave

Gudmor poncho Møbiuskrave 1 Består af en møbius der er kraven,og derfra strikkes ponchoen ned, der tages ud på hver anden pind, 5 steder, så ponchoen bliver bredere nedad. Afslut med en blonde. Møbiuskrave Lav en møbius med med

Læs mere

FRANSKE ANEMONER FORKORTELSER DET SKAL DU BRUGE FØR DU GÅR I GANG SÅDAN GØR DU

FRANSKE ANEMONER FORKORTELSER DET SKAL DU BRUGE FØR DU GÅR I GANG SÅDAN GØR DU FRANSKE ANEMONER Franske Anemoner er et dejligt tæppe, hæklet i de skønneste farver. Farverne og mønsteret i sekskanterne minder om en smuk buket Franske Anemoner (heraf navnet). Hæklet i Drops Karisma

Læs mere

91035 FESTSJAL I KNIPLINGSSTRIK GARNKVALITET Gästrike 1 tr. (100 % Uld. Nystan ca 100 g = 600 m) GARNFORBRUG Ca 300 g (fv 9101) RUNDPIND

91035 FESTSJAL I KNIPLINGSSTRIK GARNKVALITET Gästrike 1 tr. (100 % Uld. Nystan ca 100 g = 600 m) GARNFORBRUG Ca 300 g (fv 9101) RUNDPIND 91035 GÄSTRIKE 1 TR 91035 FESTSJAL I KNIPLINGSSTRIK GARNKVALITET Gästrike 1 tr. (100 % Uld. Nystan ca 100 g = 600 m) GARNFORBRUG Ca 300 g (fv 9101) RUNDPIND Nr 3 (40-60-80 cm) DESIGN OG TEKST Hanne Helbo

Læs mere

2016 Unkeldesign All rights reserved

2016 Unkeldesign All rights reserved Pikachu 1 Materialer 100% bomuldsgarn 8/4 - Gul 100 g - Brun 8 g - Lidt sort - Lidt rød - Lidt hvid Polyesterfyld (pudefyld) Hæklenål: str. 2,5 mm Forkortelser mr: magisk ring km: kædemaske fm: fastmaske

Læs mere

46 Odense Bys Museer nr.1979/93 Hjemsted: Drejø Materialer: Hvergarn, tværstribet i rød, grøn og smalle striber i flere farver. Foer af hørlærred og

46 Odense Bys Museer nr.1979/93 Hjemsted: Drejø Materialer: Hvergarn, tværstribet i rød, grøn og smalle striber i flere farver. Foer af hørlærred og 46 Odense Bys Museer nr.1979/93 Hjemsted: Drejø Materialer: Hvergarn, tværstribet i rød, grøn og smalle striber i flere farver. Foer af hørlærred og ryg af sort glittet hørlærred. Mønstrede metalknapper.

Læs mere

91213 TROPIK SOFT COTTON

91213 TROPIK SOFT COTTON 91213 TROPIK SOFT COTTON 91213 Hæklet sommerponcho, hat & skuldertaske GARNKVALITET - PONCHO Tropik (50 % Bambus, 25 % Bomuld, 25 % Akryl. Nøgle ca 50 g = 123 m) STØRRELSE XS-S(M-L)XL-2XL VIDDE OVER SKULDER

Læs mere

Arbejdet (arb) work) (RS) Through back of loop (tbl) Through of loop. Through front loop (tfl) Fordelt på 4 Set on 4

Arbejdet (arb) work) (RS) Through back of loop (tbl) Through of loop. Through front loop (tfl) Fordelt på 4 Set on 4 Dansk Engelsk/Amerikansk 1 løs af Slip stitch (sl1) 1 ret løs af (1 r løs af) Slip one knit wise (sl1 KW) 1 ret, 1 vrang (1 r, 1 vr) K1, P1 2 ret, 2 vrang (2 r, 2 vr) K2, P2 Adskille Separate Aflukning

Læs mere

Fyldevat DESIGN & TEKST Maja Karlsson E-POST OVERSÆTTELSE. Elin Kjems Nissen

Fyldevat DESIGN & TEKST Maja Karlsson E-POST OVERSÆTTELSE. Elin Kjems Nissen 90940 SOFT COTTON Version 1 90940 HÆKLEDE BOGSTAVER GARNKVALITET Soft Cotton (100% Bomuld. Nøgle ca 50 g = 80 m) HÆKLEFASTHED Ca 15 fm og 18 omg på hæklenål nr. 4 = 10 cm GARNALTERNATIV Super Soft Cotton

Læs mere

2016 Unkeldesign All rights reserved

2016 Unkeldesign All rights reserved JIGGLYPUFF 1 Materialer 100% bomuldsgarn 8/4 - Lyserød 65 g - Sort - Mørkeblå - Lyseblå - Lidt lys turkis - Hvid Polyesterfyld (pudefyld) Hæklenål: str. 2,5 mm Forkortelser mr: magisk ring km: kædemaske

Læs mere

Homemade and well fitted

Homemade and well fitted No. 11 MALMØ Homemade and well fitted Post et billede, jeg vil elske at se hvad du har kreeret. Brug en af disse sociale medier. #howtodofashion Instagram: @howtodofashion Facebook: facebook.com/howtodofashion

Læs mere

Homemade and well fitted

Homemade and well fitted No. 10 STOCKHOLM Homemade and well fitted Post et billede, jeg vil elske at se hvad du har kreeret. Brug en af disse sociale medier. #howtodofashion Instagram: @howtodofashion Facebook: facebook.com/howtodofashion

Læs mere

Flet. Filcolana. - luffer og hue. Design: Karen S. Lauger

Flet. Filcolana. - luffer og hue.  Design: Karen S. Lauger - luffer og hue Design: Karen S. Lauger Dejlig varme huer og luffer til store og små. Leg med farver i flerfarvestrik og på bissekanterne. 1. udgave - april 2012, A/S LUFFER (opskrift og materialeliste

Læs mere

Hæklet Hjemme Futter. Str. 6

Hæklet Hjemme Futter. Str. 6 Hæklet Hjemme Futter Str. 6 Str: sko str 41 44 (44 47) 47-50 Cm: 24 26 ( 26-28) 28 30 ( målt efter 4. omgang) Forkortelser: lm = luftmaske km = kædemaske fm = fastmaske hstg = halv stangmaske Garn: garntykkelse

Læs mere

SY112 - Skjortebluse

SY112 - Skjortebluse Mønster: SYSIDEN dit online symagasin nr. 12. September-Oktober 2015 1 SY112 - Skjortebluse Se printvejledning og samle-sketch på sidste side Mønsterdelene indeholder IKKE sømrum. Dem skal du selv lægge

Læs mere

91175 SKULDERVARMER MED GLITTER TIL JULENS FESTER GARNKVALITET

91175 SKULDERVARMER MED GLITTER TIL JULENS FESTER GARNKVALITET 91175 LADY GLITTER Version 1 91175 SKULDERVARMER MED GLITTER TIL JULENS FESTER GARNKVALITET Lady Glitter (97% Akryl, 3% Polyester. Nøgle ca 50 g = 120 m) GARNALTERNATIV Lady, Fuga, Saga, Mellanraggi, Fantasi,

Læs mere

HÆKLET MUMITROLD WWW.MASJASBLOG.DK

HÆKLET MUMITROLD WWW.MASJASBLOG.DK HÆKLET MUMITROLD WWW.MASJASBLOG.DK MATERIALER OG UDTRYK Materialer Hæklenål: 4,5 mm Synål Saks Vat til fyld Forkortelser omg.: omgang lm: luftmaske fm: fastmaske 2i1 fm: 2 fastmasker i næste maske Garn:

Læs mere

Se stofforbrugsskema og klippevejledning

Se stofforbrugsskema og klippevejledning Mønster: SYSIDEN dit online symagasin nr. 14. Januar - Februar 2016 1 SY114 - Kjole med dyb ryg Mønsterdelene indeholder IKKE sømrum. Dem skal du selv lægge til, enten på papiret eller på stoffet før du

Læs mere