Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY"

Transkript

1 AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER MARTS 2017

2 Madonna fra Stalingrad Gedächtniskirche som ligger på Berlins travle indkøbsgade Kurfürstendamm er altid fyldt med turister. Der tales på alverdens sprog men et sted forstummer talen. Det er ved en udstillingsmontre, hvor der hænger en gammel og gulnet tegning. Tegningen forestiller en kvinde, som sidder med armene om sit barn, begge er de indhyllet i en militærkappe. Kvinden ser ned på barnet måske smiler hun lidt. På tegningen er på tysk skrevet: Liv, lys, kærlighed. Julen Fæstningen Stalingrad. Vi springer 74 år tilbage i tiden. Den tyske feltlæge og teolog Kurt Reuber er på hjemmeorlov fra Østfronten. Der var han havnet fordi han havde gjort sig upopulær i nazistpartiets ledelse. Familien glædede sig over, at han var hjemme på orlov men hans datter undrede sig over at hendes far af og til gik i enrum. Hvad lavede han? Hun fik syn for sagen, da han viste hende et erobret sovjetisk landkort. På bagsiden havde han tegnet en kvinde, der sidder og holder om sit lille barn. Stalingrad juleaften De tyske soldater sidder modløse og forfrosne i bunkeren. Udenfor frøs det 40 grader. De sidste feltrationer var skrabet sammen. Tjenesteuniformerne var rengjort. Kogegrejet var blankpoleret. De havde lavet lidt julepynt af nogle træspåner. For det skulle være jul. Mens de spiste sang de Sille Nacht og under sangen åbnede Reuber en skabslåge. Der i skæret af stearinlys faldt de modløse blikke på tegningen af Maria med barnet som Reuber havde tegnet. Rørt kiggede de på billedet. Julens budskab om det barn, der kom til verden som Guds søn med lys og med liv og med kærlighed strålede ind igennem krigens helvede i den russiske iskolde vinter. Madonnaen fra Stalingrad mindede soldaterne om minder os om, at der, selv for mennesker i det allerdybeste mørke og i den største nød findes en Frelser, der viser os vej til»lys, liv og kærlighed«. For soldaterne symboliserede tegningen af Maria en moderlig trøst midt i krigslarmen. I hende så soldaterne deres kone, deres mor og omsorgen og kærligheden fra dem som de savnede. Barnet som Maria holder i sine arme Guds søn gav dem et håb. Et håb om at Gud vil finde dem og vil være hos dem midt i krigens mørke og gru. Et håb om at Gud vil lade sin himmelske fred sænke sig over dem midt i krigens larm. Barnet som Maria fødte viser også os vejen til lyset, til livet til kærligheden. Barnet som Maria fødte giver os håbet om og troen på, at Gud også fylder vores hjerter med sit lys og med sin kærlighed. At han lader sin himmelske fred sænke sig over os. Louise Schousboe

3 Velkommen til Hjulby sogn Fra 1. søndag i advent får Aunslev og Bovense et nyt søster sogn. Hjulby sogn. Vi glæder os til at byde vores nye søster velkommen og håber, at denne nye sognesammensætning vil blive til glæde og til gavn for os alle. Som præst glæder jeg mig meget til at holde gudstjeneste i den fine Hjulby kirke og lære sognebørnene at kende. Det er ikke præsten, kirkesangeren, organisten og graveren, der skaber en levende kirke. De, der holder liv i kirken er jer, der finder jeres vej ind af kirkedøren. Det er jer, der kommer, der skaber liv og fællesskab imellem kirkens gamle mure. En kirke er ikke nogen museumsbygning, der er bygget blot til pynt. En kirke er et forsamlingshus af en ganske særlig slags, bygget for at blive brugt. Jeg glæder mig meget til at mødes med enhver, der kommer i kirke i Hjulby. For det er ved at mødes, at vi lærer hinanden at kende. Alle fra Hjulby sogn skal naturligvis også være så hjerteligt velkomne i Aunslev og Bovense kirker og i vores konfirmandstue til de mange vidt forskellige arrangementer, der finder sted her. Min første gudstjeneste i Hjulby kirke bliver 1. søndag i advent kl Jeg håber at se rigtig mange. Velkommen til vores nye menighedsråd Vi er glade og taknemmelige for, at der er gode folk iblandt os, der har sagt ja til at yde en indsats for vores lokale kirker. Vi kan ikke undvære mennesker, der vil engagere sig og tage aktivt del i det arbejde, der skal gøres for at sikre de bedste forhold for de tre kirker, der ligger her, hvor vi bor og hører til. Tak til jer der har sagt ja. De nye menighedsrådsmedlemmer fra Hjulby er: Jens Ankersø, Kirsten Bøhnke Hansen og Anne Margrethe Viby Jensen. Fra Bovense sogn: Solvejg Østerbæk Hansen, Rikke Reinholdt Jensen og Paul- Christian Dinesen. Fra Aunslev sogn: Birgit Baagøe, Kirsten Jensen, Charlotte Jensen, Liselotte Mikkelsen og Poul Hansen. Det nye menighedsråd indleder deres arbejdsperiode 1. søndag i advent. Desværre er der også nogle»gamle«medlemmer, der har valgt at forlade rådet. Felix Pedersen og Henrik Kongsdal må vi sige farvel til. Det gør vi med en stor tak for den indsats I har ydet i den tid I har været med. Tak for godt humør og konstruktive ideer. Tak for godt og inspirerende samarbejde.

4 Engen og Grantræerne 1,5 tdl. eng er der i forbindelse med Præsteskoven. I»gamle dage«blev engen afgræsset af køer og kvier fra en lokal landmand. Sådan er det ikke i dag. Der har været forsøgt med får fra hobbyavlere, men det holdt ikke i længden, så nu har engen, de sidste mange år ligget ubrugt hen, med det resultat at den gror til med siv og brændenælder og i sidste ende vil skoven brede ind over. Det er vi ikke interesseret i. Så derfor har vi forsøgt at gøre noget. Da engen er meget våd, havde vi i første omgang bestilt en maskine på larvefødder, men den var ikke ledig. Derfor har vi slået den med en almindelig traktor, med et rimeligt resultat, blot ligger det afklippede tilbage. I den ideelle verden blev det fjernet, så ville de sarte planter få bedre forhold. Et par steder i skoven har der været asketræer der er gået ud, der har vi plantet grantræer, med det sigte at der om 5-6 år vil være gran til kirkegården. En opgave for menighedsrådet til den tid. De træer der er plantet er Nobilis og Omorika og der bliver plantet gul cypres senere. Vi forbereder os på jul Søndag d. 4. december kl i Aunslev kirke En familiegudstjeneste, hvor vi skal opleve børnene opføre det traditionsrige krybbespil med fine kostumer og dejlig sang. Efter gudstjenesten er alle meget velkomne til juletræsfest som også i år er i Aunslev forsamlingshus med juletræ til loftet, julemusiknissen, julemand, julesange og juleposer til børnene. Der vil også blive budt på en dejlig kop varm gløgg og æbleskiver. Alle er meget velkomne. Tilmelding til mls@km.dk eller senest d. 1. december. Onsdag d. 7. december kl i Aunslev kirke Børnene i Aunslev børnehave og alle dagplejebørn og også børn, der bliver passet derhjemme inviteres til julegudstjeneste i Aunslev kirke. Vi skal synge og pynte vores juletræ. Bagefter hygger vi os med lidt leg og lidt godter i konfirmandstuen ved præstegården. Mest med musik Onsdag d. 23. november kl i Bovense kirke»klezmerduo«denne duo, der består af Ann-Mai-Britt Fjord, harmonika og sang og Henrik Bredholdt sopransax, tuba og sang var blandt de første, der introducerede den stemningsfulde jødiske klezmermusik herhjemme. Under titlen:»oktober 43«skal vi denne aften opleve en musikalsk fortælling om de danske jøder, der over hals og hoved måtte flygte til Sverige og om nogle af de mange, der satte livet på spil for at hjælpe. Julekoncert i Hjulby kirke mandag d. 5. december kl Nyborg Gospelkor synger julen ind. Koret har fået ny dirigent Nanna Bottos og det bliver uden tvivl en aften fuld af livfuld og glad sang og musik. Alle er meget velkomne.

5 Julekoncert d. 8. december kl i Aunslev kirke Skellinge-koret og Skellerup-Ellinge Kirkekor. To kor fra Skellerup, nemlig Skellinge-koret og Skellerup- Ellinge Kirkekor gæster Aun slev Kirke med deres julekoncert den 8. december kl Der er lagt op til en spændende koncert hvor repertoiret vil strække sig fra klassiske værker og gamle salmer over rytmiske satser, julekalendersange og nyere popmusik. Vi skal lægge øre til rytmiske sange som»en stjerne skinner i nat«og den populære»lille, sto re verden«fra sidste års julekalender med Rasmus Seebach, julesangen fra filmen»flyvende farmor«og vinder-julesangen fra DRjulesangskonkurrence sidste år som hedder»hvad er det, der gør jul til noget særligt«samt en masse flere. Hele koncerten vil være gennemsyret af arrangementer lavet specielt til koret af korleder og dirigent Stephan Kaae. De to kor vil på alle måder forsøge at bringe julestemningen frem og der vil da også være rig mulighed for tilhørerne til at synge med på fællessalmer og hvad der ellers falder for af kendte sange i koncerten. For at gøre oplevelsen større har koret sin sædvanlige backing gruppe med som hedder Salmeridderne. Den består af korleder Stephan Kaae på piano, Peter Shik Sørensen på trommer og slagtøj og Steen Munk Jørgensen på bas. Tilsammen formår kor og orkester at få musikken og sangglæden til at flyde ud i kirkerummet og gøre alle glade. Vel mødt til en aften med masser af Julesangglæde. Efter koncerten er alle velkomne til gløgg og æbleskiver i konfirmandstuen. Julekoncert med elever fra Nyborg Musikskole Tirsdag d. 13. december kl i Aunslev kirke Nyborg Musikskole spiller julekoncert med deres dygtige elever. Da det er Lucia dag er der selvfølgelig også et stemningsfuldt Luciaoptog indlagt i koncerten. Ind under jul Søndag d. 18 december kl i Aunslev kirke. Vi forbereder os på julen, der er lige om hjørnet. Vi skal høre vores konfirmander læse tekster med julens begivenhed som tema. Vi skal synge salmer, der sætter os i den rette stemning af forventning og glæde. Vi skal lytte til smuk musik fremført af unge mennesker fra vores sogne, der har deres gang i Danehofgarden. Efter gudstjenesten byder vi på pebernødder, som konfirmanderne har bagt.

6 Nytårsdag d. 1. januar 2013 Vi byder det nye år velkommen med smukke toner. Knud Erik Jørgensen medvirker på sin bratch og fylder kirken med dejlig musik. Efter gudstjenesten byder menighedsrådet på et glas vin og et stykke kransekage så vi kan ønske hinanden et Godt Nytår. Hellig tre konger gudstjeneste Torsdag d. 5. januar kl i Aunslev kirke Vi synger julen ud. En sidste chance for at synge nogle af vores dejlige julesalmer endnu imens juletræerne står tændt. Ved denne gudstjeneste medvirker Gangelhof kvartetten med flerstemmig og stemningsfuld sang. Hit med Sangen Torsdag d. 19. januar kl Konfirmandstuen er denne aften forvandlet til musikcafe. Vi får besøg af 3 gæster som vi endnu ikke vil løfte sløret for hvem er. Se hvem de er i dagspressen når tiden nærmer sig. Vores gæster vil præsentere tre sange eller salmer som på en eller anden måde har deres særlige betydning. Efter et godt glas vin og lidt ost er der ønskekoncert, hvor alle frit kan ønske deres yndlingssang eller salme. Kyndelmisse gudstjeneste i Bovense kirke Torsdag d. 2. februar holder vi kl kyndelmisse gudstjeneste i Bovense kirke. Konfirmanderne medvirker ved denne gudstjeneste hvor Lyset er det gennemgående tema. Kirken vil være oplyst af levende lys. Vi skal høre fortællingen om lyset. Alle er meget velkomne. Synge om lyset. Efter gudstjenesten spiser vi suppe og pandekager i konfirmandstuen. Fastelavnsgudstjeneste Søndag d. 26. februar kl i Aunslev kirke Alle er meget velkomne både store og små til at komme udklædte i kirke til denne familiegudstjeneste. Det er så festligt at se på! Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden udnævner kattedronninger og konger og spiser lækre fastelavnsboller.

7 Program for»klubben«i efterår 2016 forår 2017 Klubben mødes i konfirmandstuen ved præstegården til en indholdsrig eftermiddag i hinandens hyggelig selskab. Enhver der har tid og lyst er meget velkommen. Man behøver ikke at være senior for at komme. Mennesker i alle aldre er velkomne. Torsdag d. 3. november kl Jørgen Mose Laursen kalder sit foredrag»min vej til præstegerningen«. Han fortæller om sine 16 år på Samsø, hvor han og hans hustru boede i en meget smuk gammel præstegård. Torsdag d. 24. november kl Jørgen Falkenberg og Leif Pedersen fra Korup kommer med foredraget:»fra Korup til Gibraltar på damecykler«. Vi skal også se fotos fra turen. Torsdag d. 15. december kl Afholder vi vores årlige julefrokost. Lars Nikolajsen leverer musikken. Hvor henvender man sig? Præst: Louise Schousboe Skalkendrupvej 2, 5800 Nyborg Tlf mail mls@km.dk træffes alle dage undtagen mandag. Graver Tommy Dinesen, Tlf Kirkesanger og kirkeog kulturmedarbejder Kirsten Petersen, Tlf mail kirjupet@gmail.com Organist Anne Marie Jørgensen Tlf Kirkernes hjemmeside: aunslevbovensekirker.dk Torsdag d. 12. januar kl Journalist på TV2 Lars Toft Rasmussen fortæller om en cykeltur fra Los Angeles til Chigaco ad Route 66. En tur på ca 5000 km. Hør ham fortælle om sin rejse igennem Amerika og se hans fine billeder. Torsdag d. 2. februar kl Gudbjergtrioen underholder med musik og fællessang. Torsdag d. 23. februar kl Pensioneret syge og sundhedsplejerske Inger Kildegård vil fortælle om sit liv og sit arbejde i Norge, Schweiz og Danmark.

8 Gudstjenesteliste Aunslev Bovense Hjulby November Søndag d. 20. nov Søndag d. 27. nov KK KK KK December Søndag d. 4. december Søndag d. 11. december 09.30** Søndag d. 18. december KK Juleaften d. 24. dec og Juledag d. 25. dec Juledag d. 26. dec Januar Nytårsdag d. 1. jan Torsdag d. 5. jan Søndag d. 8. jan Søndag d. 15. jan KK Søndag d. 22. jan KK Søndag d. 29. jan 09.30** Februar Torsdag d. 2. feb Søndag d. 5. feb Søndag d. 12. feb KK Søndag d. 19. feb KK Søndag d. 26. feb Marts Søndag d. 5. marts KK KK kirkekaffe ** Kristina Løvenstrøm Kirkebil: Kirkebilen kan benyttes ved alle gudstjenester og kirkelige arrangementer i både Aunslev, Bovense og Hjulby sogne. Det er også muligt at komme med selv om man bruger rollator eller kørestol. Det skal blot meddeles ved bestilling. Ring til senest dagen før inden kl Mark & Storm Grafisk A/S

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 49. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2017 - MARTS 2018 En rose så jeg skyde Udenfor mit vindue og rundt omkring i haverne står de der endnu. Roserne. I efterårsmørket. I kulden.

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2014 - MARTS 2015 Saml på livets stjernestunder! Der var engang en mand. Han boede i et lille hyggeligt hus. Rundt om hele huset var der et stakit.

Læs mere

»Gør døren høj, gør porten vid Den ærens konge kommer hid« Salmebogen nr. 84. »Fødselskirken i Betlehem« Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

»Gør døren høj, gør porten vid Den ærens konge kommer hid« Salmebogen nr. 84. »Fødselskirken i Betlehem« Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY »Gør døren høj, gør porten vid Den ærens konge kommer hid«salmebogen nr. 84»Fødselskirken i Betlehem«AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 50. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2018 - MARTS 2019 En åben dør Der var

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2015 - MARTS 2016 Julen har englelyd Når det bliver jul så vrimler det med engle. Engle i alle størrelser. Engle i papir, i glas, i porcelæn. Vi hænger

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 49. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2018 Kære konfirmander, kære forældre og faddere. Kære konfirmationsgæster Så kom dagen. Den store dag som jeg ved, at I har set frem

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2016 Kære konfirmander, kære faddere, familie, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner og fla get er hejst. Her ved kirken og rundt omkring

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2017 Glæden er påskegul! Hvornår har du sidst glædet dig på et andet menneskes vegne? Hvis det tager dig lang tid at komme i tanker om

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014 Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 3 JUNI - SEPTEMBER 2014 Kære konfirmander Kære faddere, familie Kære konfirmationsgæster Flaget er hejst. Her ved kirken og rundt omkring i sognet. Her er fest.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar IRKE nyt 39. årgang Nr. 1 2012 December - Januar - Februar Kærlighed fra det høje Himlen et sted, hvor der er kærlighed nok til alle. Eller i hvert fald har vi en forestilling om, at himlen er det sted,

Læs mere

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 50. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2019 Kære konfirmander, kære forældre, kære faddere, kære konfirmationsgæster Har I set det?

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2017 Kære konfirmander, kære familier, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner. Flaget er

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 1 Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl. 14.30. Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 2,1-20 Bøn. Lad os bede!

Læs mere

Kirke & Sogn. »Fyldt af glæde over livets under med et nyfødt barn i vore hænder kommer vi til dig, som gav os livet.«

Kirke & Sogn. »Fyldt af glæde over livets under med et nyfødt barn i vore hænder kommer vi til dig, som gav os livet.« »Fyldt af glæde over livets under med et nyfødt barn i vore hænder kommer vi til dig, som gav os livet.«svein Ellingsen Salmebogen nr. 448 AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 49. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 44. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2014 Hvorfor spiser vi lam til påske? Hvorfor pynter vi op med påskeæg og giver hinanden æg af chokolade? Ofte gør vi ting som vi slet ikke tænker

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 50. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER - NOVEMBER 2019 Frygt ikke Tro kun! Fra en landsbypræsts feriedagbog»fra Torhamn satte vi kursen imod syd i vinden, der alligevel var oppe

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 4 OKTOBER - DECEMBER 2015 Fyrtårnet Der er intet så smukt som at sejle langs Danmarks kyster. Se Danmark fra søsiden. Se byerne der ligger spredt inde på land.

Læs mere

KirkeBladet. Skellerup og Ellinge sogne

KirkeBladet. Skellerup og Ellinge sogne KirkeBladet Nr. 4 december 2017 37. årgang Oplev en hyggelig eftermiddag for hele familien til en stemningsfuld gudstjeneste og med efterfølgende julebasar 2. søndag i advent den 10. december kl. 14.00

Læs mere

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2015 Kære konfirmander, kære forældre, kære gæster... Kan I huske da I for læn ge længe siden var minikonfirmander?

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

November 2017 januar 2018

November 2017 januar 2018 November 2017 januar 2018 Friluftsgudstjeneste i Vester Nebel september 2017 Babysalmesang Et nyt hold begynder den 10. januar 2018 kl. 10 i Bryndum Kirke og fortsætter til den 7. marts Vi danser, leger

Læs mere

nyt Glædelig jul 46. årgang Nr December Januar Februar

nyt Glædelig jul 46. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Glædelig jul 46. årgang Nr. 1 2018-2019 December Januar Februar Hvad er det, de laver??? Dette spørgsmål stillede vi i sidste nummer af Kirkenyt. Og nogle svar på dette spørgsmål blev givet ved

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 50. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2019 Kom og spis! Påsken er en tid, hvor vi mø - des og spiser god mad. Til påskemiddage. Til påskefrokoster. Vores påskemåltid peger tilbage

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18 Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat Nr. 18 December/Januar 2017/18 EH: Eva Heyn DH: Dorte Hedegaard TJ: Torben Jørgensen * = se under specielle gudstjenester DATO STADAGER BRARUP VÅLSE KIPPINGE GYLDENBJERG

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2015 Sig det med blomster I København på Krystalgade lå der i dagene efter den frygtelige hændelse lørdag d. 14. februar, hvor en jødisk vagtmand

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke:

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: 1 Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: Af Svend Aage Nielsen. Forløb efter salmeblad: Præludium-indgangsbøn-94-kollektlæsning-104-- forløb på prædikestolen. Apostolsk velsignelse. Solo:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen. Januar og februar 2012

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen. Januar og februar 2012 Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen Januar og februar 2012 Velkommen til August som starter på Mariehønen d. 16. jan. og til Carla som starter på Edderkoppen d. 16. jan.. Farvel til Victoria

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

nyt Læs mere side årgang Nr December Januar Februar

nyt Læs mere side årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Læs mere side 2 45. årgang Nr. 1 2017-2018 December Januar Februar Det er jul og dermed også tid til gaver, mad og konfekt i overflod. Julen er på alle måder en skøn begivenhed også selvom den

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 59. årgang * december 2009 - februar 2010 Adventstiden - tid til forventning 1. søndag i advent De 9 læsninger Julen for skoler og børnehaver Basunerne skal

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 4 OKTOBER - DECEMBER 2016 Værsgo og byg jeres egen kirke!!! Igennem flere måneder havde 5. klasse på Vibeskolen afd. Aunslev samlet tomme mælkekartoner. Et pænt

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

AUNSLEV BOVENSE HJULBY & 48. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER - NOVEMBER

AUNSLEV BOVENSE HJULBY & 48. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER - NOVEMBER At flyve som et forårsfrø for sommerblomst at blive er kun at visne for at dø kan ingen frugt du give. Hvis modenhedens milde magt af livet selv du lærte da slår bag falmet rosendragt dit røde hybenhjerte.

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Kirke & Sogn. Nu ringer alle klokker mod sky det kimer i fjerne riger. Hver søndag morgen højt på ny stor glæde mod himlen stiger.

Kirke & Sogn. Nu ringer alle klokker mod sky det kimer i fjerne riger. Hver søndag morgen højt på ny stor glæde mod himlen stiger. Nu ringer alle klokker mod sky det kimer i fjerne riger. Hver søndag morgen højt på ny stor glæde mod himlen stiger. B. S. INGEMANN AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 49. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2018

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Kirke & Sogn. ... så bøjer jeg mig da mod jord og stryger ømt dit silkeflor en flig af nådens trone. Du lille anemone hvor er din skaber stor!

Kirke & Sogn. ... så bøjer jeg mig da mod jord og stryger ømt dit silkeflor en flig af nådens trone. Du lille anemone hvor er din skaber stor! ... så bøjer jeg mig da mod jord og stryger ømt dit silkeflor en flig af nådens trone. Du lille anemone hvor er din skaber stor! KAJ MUNK Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2016

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Vær velkommen, Herrens år... 1. søndag i advent begynder det nye kirkeår, og årets epistelog evangelier vil blive læst fra 1. tekstrække.

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

3. december klokken 19:00

3. december klokken 19:00 December 2018, februar, marts 2019 ]âäx~éçvxüà ^tüäxuç ~ Ü~x 3. december klokken 1 Ligesom i 2016 synger vores kirkesanger og hele hans musikalske familie for os og med os. Vi håber, at det kommer til

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00 Årgang 19 / Nummer 12 December 2015 Kærmyssen Pris kr. 5,00 1 Område Kærdalen Kærdalen 1 6600 Vejen Tlf. 79 96 58 00 Brugerrådet: Erik Schmidt (formand) 75368114 Ingelise Nielsen (Kasserer) 22889699 Birthe

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Menighedsrådsmøde dagsorden/referat kl i Konfirmandstuen i Præstegården i Vigersted

Menighedsrådsmøde dagsorden/referat kl i Konfirmandstuen i Præstegården i Vigersted Menighedsrådsmøde dagsorden/referat 02-11-2017 kl. 17.00 i Konfirmandstuen i Præstegården i Vigersted Indkaldte/Fremmødte: Anne-Marie Nybo Mehlsen (AM) - Gurli Birkholm Petersen (GP) - Uwe Wolter (UW)

Læs mere