ERNÆRING DER GØR EN FORSKEL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ERNÆRING DER GØR EN FORSKEL"

Transkript

1 partners in excellence ERNÆRING DER GØR EN FORSKEL Z4875

2 Vores filosofi 3 grunde til at begynde med at fodre med Eukanuba allerede i dag Vi tror på, at hunde stammer fra kødædere og bør fodres i overensstemmelse dermed Derfor er kylling eller lam den primære proteinkilde i vores hundefoder. Sammenlign ingredienserne på etiketterne fra andre producenter og se selv. Vores mission At specialfremstille vores foder så det dækker enhver hunds individuelle, ernæringsmæssige behov Vi specialfremstiller vores foder til at dække forskellige ernæringsmæssige behov, specielle racers behov, aldersmæssige behov, behov efter racens størrelse, levevis, sensitivitet og helbred. Vi tilbyder nu 17 specialfremstillede Eukanuba foderprodukter og tilføjer flere hele tiden. Vi anvender ingredienser af høj kvalitet Uden tilsætningsstoffer Uden kunstige farvestoffer Uden kunstige smagsstoffer Uden kunstige konserveringsmidler Kylling ikke korn - er vores vigtigste proteinkilde Fordi hunde stammer fra ulve og vi tror på at de bør fodres som kødædere Vores kvalitetsgaranti Vi anvender kun ingredienser af høj kvalitet Vi tilføjer ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Vi ved hvor vores kødindhold kommer fra. Vores strenge kvalitetskontrol sikrer et fremragende foder i enhver skål. Derfor indeholder en pose på 20 kg op til 230 måltider 230 måltider* *Beregnet på 2 måltider pr. dag, indeholder en pose med 20 kg Eukanuba Adult Medium 230 måltider, baseret på den gennemsnitlige anbefaling for en hund på 15 kg.

3 Se hvilken forskel foder af højeste kvalitet kan gøre Sund hud og skinnende pels Om en hund har en flot blank pels og sund hud afhænger af, om den får et godt foder som f.eks. Eukanuba, der er rig på vigtige næringsstoffer som proteiner, fedtstoffer, vitaminer, mineraler, især zink og kobber, og fedtsyrer. Hele % af din hunds daglig proteinindtag går til at holde dens pels og hud i orden. Proteiner fra råvarer som kylling, lam, fisk og æg tilfører de vigtige aminosyrer, som giver pelsen en sund struktur og funktion. Næring til hud & pels God fordøjelse og næringsoptagelse Din hunds ernæringsmæssige behov er væsentligt forskellige fra dine, og det er dens evne til at fordøje maden også. Hundes forfædre var kødædere, og vore dages hunde er stadig genetisk bygget til at fordøje animalsk protein og fedt snarere end store mængder kulhydrater og grønsager. Det er vigtigt for din hunds generelle velbefindende at give den et foder, der som Eukanuba indeholder letfordøjelige proteiner fra kylling, lam eller fisk, men også kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Din hund har også brug for en vis mængde og en særlig type fibre for at sikre et sundt tarmsystem og en optimal fordøjelse. Roetrævler er naturlige fibre, som mætter godt og hjælper madens passage gennem tarmene. Desuden er det fibre, som tarmbakterierne har let ved at nedbryde, hvilket fremmer fordøjelsesprocessen. Svedkirtel Omega 6 & Omega 3 (forhold 5-10:1) Talgkirtel Hårmuskel Sunde tænder og sundt tandkød Protein, zink, kobber, omega-3 og omega-6 er vigtige for at opbygge en sund hud og smuk pels, - de mest synlige tegn på, at din hund får en sund og nærende kost. Det kan gavne din hunds tænder og tandkød at give den en type foder, der mindsker aflejringer af tandsten både under og efter måltiderne. De fleste tørfoderprodukter gnubber belægninger af, mens hunden tygger; men de mere avancerede fodertyper, som Eukanuba, er også med til at forebygge tandsten efter måltidet ved at indeholde polyfosfater. DentalCares dobbeltvirkning mindsker tandsten både under og efter måltidet Effekten af FOS og roetrævler i tarmsystemet MED FOS og Roetrævler UDEN FOS og Roetrævler Gode bakterier Skadelige bakterier Tyndtarm Lever Milt Roetrævler Mave Hunde fordøjer maden dobbelt så hurtigt som mennesker. Ved at tilsætte fibre som f.eks. roetrævler og FOS i foderet sikrer man hunden en god fordøjelse, et sundt og modstandsdygtigt tarmsystem, den bedste næringsoptagelse, og tilpas og regelmæssig afføring. 1 under måltidet: De knasende sprøde foderkugler er med til at skrabe belægninger af tænderne. 2 efter måltidet: Særlige mineraler (polyfosfater) er med til at forhindre tandsten i at aflejre sig på tænderne. Ved 3-års alderen, har 80% af alle hunde tandproblemer.

4 Se hvilken forskel foder af højeste kvalitet kan gøre Et stærkt immunforsvar Selv om din hund måske ser ud til at være mere end tilfreds med at ligge og hygge sig i sin kurv, så vil den også gerne røre sig og har brug for regelmæssige motion. Når den løber omkring, bliver den udsat for en lang række miljøpåvirkninger, og det kræver et stærkt immunforsvar at klare dem. Det er netop det, de letfordøjelige kvalitetsnæringsstoffer og særlige ingredienser, som findes i Eukanuba, kan hjælpe din hund med. Præbiotika At opretholde balancen mellem gode og onde bakterier er vigtigt. At give et foder der indeholder præbiotika, hjælper med at fremme de gode bakterier. Foruden mange af Eukanuba s produkter baseret på ernæringsvidenskab, var vi den første virksomhed der solgte dyrefoder tilsat præbiotika. I dag tilsætter Eukanuba præbiotisk FOS i de fleste formler. Gode bakterier hjælper med at holde de dårlige bakterier i balance Eukanuba s Prebiotic (FOS) øger gode bakterier og fremmer et optimalt helbred Stærke led og sund muskelmasse Din hunds muskler og led kan have stor gavn af ekstra kosttilskud, som holder den rask og rørig. Derfor indeholder Eukanuba omega-3 fedtsyrer, som findes i fiskemel og fiskeolie. De har antiinflammatoriske egenskaber og er derfor med til at holde din hunds led sunde. Næringsstoffer som glukosamin og kondroitinsulfat findes naturligt i kroppen og er byggestenene til sund brusk. Når de desuden er tilsat din hunds foder, hjælper de med til holde leddene sunde og raske, fordi de næringsreserver, der skal bruges til at reparere og forny brusken, hele tiden fyldes op. Det kan også være en god idé at overveje et foder, der indeholder det vitamin-lignende næringsstof L-carnitin, som hjælper med at forbrænde fedt og samtidig bevarer muskelmassen. L-carnitin fremmer muskelmasse og muskelkraft L-carnitin + L-carnitin transporterer fedtsyrer ind i cellernes mitochondria Fedtsyrer Gode bakterier Dårlige bakterier Gode bakterier Dårlige bakterier Antioxidanter Eukanuba indeholder nogle specielle næringsstoffer, som kaldes antioxidanter, f.eks. A-vitamin, C-vitamin og E-vitamin, og desuden en række kemiske forbindelser, de såkaldte carotenoider (f.eks. betakarotin), som styrker din hunds immunforsvar. Antioxidanter er vigtige, fordi de er med til at udsætte ældningsprocesserne i kroppens celler og understøtte immunfunktionen, efterhånden som din hund bliver ældre. Immunforsvaret Skulder forbensknogle Energi gennem stofskifte TOKSINER FORURENING PARASITTER ALLERGENER MIKRO- ORGANISMER AO AO AO UV-STRÅLER AO En hunds blod indeholder milliarder af immunceller. Den rette ernæring er vigtig for at bevare dem og understøtte hundens naturlige immunforsvar. Naturligt forsvar Immun forsvar Kroppens celler Antioxidanter (AO) som E-vitamin er gavnlige for immunforsvaret.

5 Variantoversigt moderen PUPPY & JUNIOR performance Fordele: Med ekstra energi og næring til drægtige og diegivende tæver Også optimal til hunde med højt aktivitetsniveau PUPPY START Ernæringsfordele: FOS: Præbiotiske fibre som fremmer væksten af gavnlige tarmbakterier. MOS: Præbiotiske fibre som omhyggeligt hæmmer sygdomsfremkaldende bakterier og derigennem fremmer en sund tarmfunktion hos hvalpen. Omega-6 og omega-3: Fremmer sund hud og flot pels. Roetrævler: Fremmer en sund fordøjelse. PUPPY & junior Fordele: adult performance adult breed topline adult Fordele: Med optimal fordeling af omega-6 og omega-3 fedtsyrer for sund hud og blank pels. Indeholder DentalCare for at reducere opbygningen af tandsten. Kylling og lam som første ingredienser. racespecifik Fordele: Skræddersyet ernæring der dækker de individuelle racers behov. Støtter immunforsvaret med antioxidanter som vitamin E. Indeholder øget niveau af DHA for optimal hjerneudvikling og indlæringsevne. Indeholder glucosamin og kondroitinsulfat for at støtte udviklingen af sunde led (large breed). adult everyday adult Fordele: Tilgængelig for hunde med lavt aktivitetsniveau.

6 Ernæring til hvalpe Din hvalp vokser allermest i de første måneder. I den periode kan dens energibehov pr. kilo kropsvægt være op til 3 gange så højt som en voksen hunds. Men ikke nok med det: Vækstkurven er heller ikke ens for hvalpe af forskellige racer. En hvalp af de helt små racer kan være udvokset på kun 10 måneder, mens de største hvalpe, som kan tage helt op til 2 kg på om ugen i de første måneder, til gengæld kan blive ved med at vokse, til de er 2 år. Hvalpe af de større og helt store hunderacer har forøget risiko for at udvikle problemer med knoglerne, og derfor har de brug for et kontrolleret indtag af protein, energi og kalk for at fremme en sund vækst og udvikling. Derfor er det utrolig vigtigt, at du sørger for at give din hvalp det helt rigtige foder, der, ligesom f.eks. Eukanuba, er skræddersyet til netop dens racestørrelse og udvikling. Det er her, du skaber fundamentet for din hunds fremtidige vitalitet og sundhed. Eukanuba ved, at uanset om din hvalp er bestemt til at være lille, mellemstor eller stor, har den brug for et afbalanceret foder med den helt rigtige mængde næringsstoffer, hverken for lidt eller for meget. Eukanuba har udviklet hvalpeprodukter, som er skræddersyet til din hvalps størrelse og vækstkurve. Alle produkterne har et højt indhold af DHA, som er vigtig for hjernens udvikling og indlæringsevnen. Kylling udgør den væsentligste ingrediens i Eukanubas hvalpeprodukter, men der er også udviklet en variant med lam og ris. Desuden er der i Eukanubas hvalpeprodukter tilsat roetrævler og FOS, som giver en god fordøjelse. puppy start Til fodring fra tre til seks uger for at understøtte afvænningen fra modermælk til fast føde. Puppy Start kan opblødes. Kan gives til hvalpe med løs afføring. Førsteingrediensen er kylling. Ernæringsfordele FOS: Præbiotiske fibre som fremmer væksten af gavnlige tarmbakterier. MOS: Præbiotiske fibre som omhyggeligt hæmmer sygdomsfremkaldende bakterier og derigennem fremmer en sund tarmfunktion hos hvalpen. Omega-6 og omega-3: Fremmer sund hud og flot pels. Roetrævler: Fremmer en sund fordøjelse. Blid mod fordøjelsen og giver optimal optagelse af næring.

7 Ernæring til hvalpe puppy & junior Støtter immunforsvaret med antioxidanter som vitamin E. Indeholder øget niveau af DHA for optimal hjerneudvikling og indlæringsevne. Indeholder glucosamin og kondroitinsulfat for at støtte udviklingen af sunde led (large breed). Føres i small, medium, large og lam/ris

8 Ernæring til moderen Energibehov for drægtige og diegivende tæver 300% % af normal aktivitetsniveau 100% 150% 200% 250% 200% 125% Drægtig i uger (63 dage) Fødsel Diegivende uger Afvænning Tævens ernergibehov stiger op til 3 x det normale daglige ernergibehov under diegivningen. Performance Med ekstra energi og næring til drægtige og diegivende tæver. Også optimal til hunde med højt aktivitetsniveau. Husk at: Utilstrækkelig ernæring resulterer i dårligt velbefindende, sundhed og nedsat vækst hos hvalpene. Tævens vægt ved fravænning bør være identisk med tævens vægt ved parring. Overvåge tævens vægt igennem diegivningen. Tævens maksimale energibehov opstår 3-5 uger efter fødslen. Mange små måltider, således at tæven har mulighed for at optage den nødvendige mængde foder. Ved fravænning skal tævens foderration gradvist tilbage til normal.

9 Ernæring til voksne hunde Dette er når din hund er fuldt udviklet, både mentalt og fysisk, og er i stand til at udnytte sit fulde potentiale. For at hunden kan bibeholde en førsteklasses kondition, kræver den fortsat pleje og førsteklasses ernæring. I gennemsnit lever små hunderacer længere end nogen af de andre racestørrelser og kan drage fordel af støtte fra antioxidanter til deres længere liv. De har også et højere stofskifte og kan på trods af, at de er op til 60% mindre end de store hunderacer, drage fordel af et højere niveau af protein og fedt pr. kg til fremme af deres optimale sundhed. Mellemstore racer har en gennemsnitlig vækstkurve og et gennemsnitligt energibehov. Eukanuba Medium giver en ideel sammensætning af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater for stofskiftet hos en medium hund. Store racer kan veje op til 80 kilo eller mere - endda mere end deres ejere. Det betyder, at for hvert skridt de tager lægges der væsentligt mere pres på deres led end hos mindre hunderacer. Fordi forskellige hundestørrelser har forskellige ernæringsmæssige behov har Eukanuba designet produkter, der er skræddersyet til små, mellemstore og store hunde. Topline adult Eukanuba Professional Top Line; ernæring af højeste kvalitet til dine hvalpe, champions konkurrencehunde og diegivende hunde. Antioxidanter, der styrker immunsystemet Roetrævler, til en sund fordøjelseskanal Præbiotika, der hjælper med at styrke det naturlige immunforsvar Omega-6: Omega-3 fiskeolie til hud og pels DentalCare-system, der reducerer dannelsen af tandsten Med vitaminer og mineraler til stærke knogler og sunde led

10 Ernæring til voksne hunde Specielt for store og gigant racer Reduceret fedtmængde og tilsat glucosamin for at støtte sunde led. Til ældre hunde, som har fortjent en god alderdom Foder til tidligere champions Højkvalitets protein for at bibeholde muskelmassen. Reduceret fedtniveau for at bibeholde en optimal vægt og minimere ledproblemer. Antioxidanter for at understøtte ældre hundes immunforsvar. Fedtsyrer for en sund hud og skinnende pels. Roetrævler og FOS for en sund fordøjelse. Glukosamin for stærke og sunde led. everyday adult Eukanuba Professional Everyday Line; ernæring af høj kvalitet til dine egne hunde eller hunde der ikke skal anvendes i avl, udstilling, konkurrence eller jagt i en tidsbegrænset periode samt til dine ældre hunde, som fortjener en god alderdom. Animalsk protein af høj kvalitet. Kulhydratblanding for at bibeholde et normalt blodsukkerniveau efter måltiderne. Fedtsyrer for en sund hud og skinnende pels. Roetrævler og FOS for et sundt fordøjelsessystem. Eukanuba Professional Everyday Small/Medium: 18 kg Large: 19 kg

11 Racespecifik ernæring Eukanuba har udviklet et racespecifikt sortiment, baseret på mange års ernæringsmæssig viden, forskning og kendskab til de forskellige racers behov. Disse foderprodukter har potentialet til at få det bedste frem i din hund. labrador retriever Stærke led og optimal vægt Glucosamin og chondroitinsulfat for en god mobilitet plus L-carnitin. sund hud og skinnende pels Omega 3 og 6, zink og kobber for en optimal hud- og pelspleje. God fordøjelse Roetrævler og prebiotiske fibre (FOS) for at fremme god fordøjelse og god ernæring Et stærkt immunforsvar Vitamin E for at støtte immunforsvaret. schæfer God fordøjelse Roetrævler og prebiotiske fibre (FOS) for at fremme god fordøjelse og god ernæring. Stærke led Glucosamin og chondroitinsulfat for sunde led og god mobilitet. Slanke stærke muskler L-carnitin for at fremme en naturlig forbrænding af fedt og bibeholde en slank muskelmasse. sund hud og skinnende pels Omega 3 og 6, zink og kobber for en optimal hud- og pelspleje. Også velegnet til fx Belgian Shepherds, som har samme ernæringsmæssige behov. Også velegnet til fx Curly Coated og Chesapeake Bay Retrievers, som har samme ernæringsmæssige behov.

12 Racespecifik ernæring Golden retriever Stærke led og optimal vægt Glucosamin og chondroitinsulfat for en god mobilitet plus L-carnitin. sund hud og skinnende pels Højt indhold af protein, omega 3- og 6 for optimal hud- og pelspleje. God fordøjelse Roetrævler og prebiotiske fibre (FOS) for at fremme god fordøjelse og god ernæring Et stærkt immunforsvar Vitamin E for at støtte immunforsvaret. boxer Stærke led Glucosamin og chondroitinsulfat for sunde led og god mobilitet. Hjertet Naturligt rig på L-canitin som styrker hjertet. Et stærkt immunforsvar Antioxidanter som Vitamin E og β-caroten for at støtte immunforsvaret. God fordøjelse Roetrævler og prebiotiske fibre (FOS) for at fremme god fordøjelse og god ernæring. Også velegnet til fx Flat coated Retriever, Portuguese Water Dog, Irish Water Dog, Italian Spinone, som har samme ernæringsmæssige behov. Også velegnet til fx English, Irish & Gordon Setters og Doberman Pinschers, som har samme ernæringsmæssige behov.

13 Ernæring til aktive hunde Performance Hunde der får rigelig motion gennem arbejde og øvelser i terrænet, har brug for mere end almindelig næring for at bibeholde deres sundhed og for at de fortsat kan yde en toppræstation. Det samme gælder for hunde som er drægtige, diegivende eller undervægtige. 30 % mere protein + 50 % mere fedt* for ekstra energi Dobbelt energi-system til hurtig og vedvarende energifrigørelse Naturlige + præbiotiske fibre til at opretholde en sund og stabil tarmflora Næringsstoffer til brusk, som f.eks. glucosamin og chondroitinsulfat, til at understøtte sunde led Rig på omega-3 fedtsyrer for en god lugtesans L-carnitin for at fremme en naturlig forbrænding af fedt. *sammenlignet med Adult Maintenance Large Breed

14 Eukanuba Ernæringsanalyse TOPLINE :: PUPPY TOPLINE :: ADULT TOPLINE :: RACE Adult EVERYDAY LINE Puppy Start Puppy Small Puppy Medium Puppy Large Puppy All Breeds rig på lam & ris Adult Small Adult Small/Medium Adult Large Adult All Breeds rig på lam & ris Schæfer Labrador Retriever Golden Retriever Boxer Performance Small / Medium Large All Breeds, low activity Protein (%) 31, ,0 23,0 25 Olie og fedtstoffer (%) 20, ,0 13,0 11 Aske (%) 7, ,0 7,0 7 Fibre (%) 1, ,0 3,0 3 Vand (%) 8, ,0 8,0 8 Vitamin A (IU/kg) Vitamin D 3 (IU/kg) Vitamin E (mg/kg) β-caroten (mg/kg) L-carnitine (mg/kg) Kalcium (%) 1, ,2 1,1 1,1 Fosfor (%) 0, ,0 0,9 0,95 Kobber (mg/kg) Udnyttet energi (MJ/kg) 17,2* ,3 14,9 14,7 Atwater *Invivo Udnyttet energi (kcal/kg) 4108* Atwater *Invivo 26

15 Premium Nutrition Eukanuba Hvorfor ingredienser er vigtige! Proteiner af højeste kvalitet Vitale olier og fedtstoffer Tilfører vigtige aminosyrer for en sund hud og pels Giver din hund masser af energi og vedligeholder væv og muskler Fedtstoffer modvirker udtørring og holder pelsen sund og blank At sikre at hunde har det godt, og at deres ejere er glade og tilfredse, er og har altid været centrale værdier for Eukanuba. Gennem banebrydende forskning og udvikling af ernæring af absolut topkvalitet er Eukanuba blevet markedsførende og en sand ekspert inden for hundefoder. 60 års forskning har ført til mange vigtige nyskabelser, der har været med til at forbedre hundes sundhedstilstand og livskvalitet - og dermed ogå deres ejeres. Uanset din hunds alder, størrelse, vægt, race eller aktivitetsniveau - hundeejere, opdrættere og eksperter ved, at de trygt kan stole på, at Eukanubas foder sikrer, at deres hund får lov at NYDE et langt og sundt liv og når sit fulde potentiale hver eneste dag! Fibre Vitale olier er med til at bekæmpe eventuelle betændelsestilstande Er med til at bevare den naturlige balance i tarmsystemet BE MORE INFORMED β-carotene L-carnitin Kalcium Understøtter din hunds immunforsvar Er med til at opbygge muskelmasse og forhindre fed i at sætte sig Holder din hunds tænder og knogler ved lige Få mere information om hele Eukanubas sortiment hos din lokale forhandler eller dyrlæge. Eldorado Ole Rømersvej Haderslev Tlf.: Fax: Vitaminer og mineraler Vitaminer fremmer knoglevæksten og mineraler fremmer blodets evne til at koagulere. De er vigtige for energi-omsætningen og er med til at beskytte hudens celler mod oxideringsskader Mineraler er desuden vigtige for skelettet, for nervetransmission og muskelsammentrækning er ikke til videresalg Præbiotika Præbiotika hjælper med at styrke det naturlige immunforsvar, hvilket er klinisk dokumenteret. 27

HUNDE Er EkstraorDiNærE, fodr DEm DErEftEr

HUNDE Er EkstraorDiNærE, fodr DEm DErEftEr HUNDE er ekstraordinære, fodr dem derefter Z401 Vores filosofi 3 grunde til at begynde med at fodre med Eukanuba allerede i dag Vi tror på, at hunde stammer fra kødædere og bør fodres i overensstemmelse

Læs mere

Ernæring i topklasse

Ernæring i topklasse Ernæring i topklasse Z403 Indhold Skræddersyet ernæring... 4 Præbiotiske fibre... 6 Livsstadier Kitten & Junior... 8 Adult...10 Multi-Cat...12 Light...14 Hairball...15 Senior & Mature...16 Pouches - vådfoder...18

Læs mere

katte er ekstraordinære, fodr dem derefter

katte er ekstraordinære, fodr dem derefter katte er ekstraordinære, fodr dem derefter Z405 oplev vores vital health system Strong defences Strong bones HEALTHY Digestion Skin & Coat Dental Care Urinary Health Ekstraordinær ernæring Vi mener, katte

Læs mere

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield.

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield. Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk www.samsfield.dk super premium dog food Super Premium Kvalitetsfoder Grain -NO RISK OF

Læs mere

Labrador retriever www.royalcanin.dk

Labrador retriever www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Labrador retriever www.royalcanin.dk En virkelig charmerende og meget livlig hund Den utrættelige Labrador retriever er fuld af energi. Den elsker at svømme eller

Læs mere

NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT

NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT Lavt kulhydratindhold Uden hvede, majs, soja og gluten NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT SAMMENSAT Naturlig hensigtsmæssig føde har et højt indhold af frisk kød eller fisk, som kopierer det, som hunde og katte

Læs mere

VELKOMMEN TIL GET2PET

VELKOMMEN TIL GET2PET VELKOMMEN TIL GET2PET Et 100 % dansk ejet familie foretagende som udelukkende sælger hunde & katte foder af den bedste kvalitet. For at opnå dette har vi valgt at samarbejde med Arden Grange. Selve produktserien

Læs mere

Hundefoder. Forebyggelse gennem ernæring

Hundefoder. Forebyggelse gennem ernæring Hundefoder Forebyggelse gennem ernæring Brit har udviklet et super premium foder, der med succes beskytter organismen mod negative miljøpåvirkninger. Brit Care er fremstillet af 100% allergivenlige og

Læs mere

Super Premium fuldfoder - til alle hunderacer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger

Super Premium fuldfoder - til alle hunderacer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger Super Premium fuldfoder - til alle hunderacer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger Fakta om The Dog People s Formula: Formula består af

Læs mere

SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM

SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPREMIUM DOG FOOD SUPER PREMIUM KVALITETSFODER Grain LIVSLANG, FOREBYGGENDE

Læs mere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hunde og katte - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hvalperacer Aktiv Hvalp er et danskproduceret premium-fuldfoder til hvalpe. Da det er vigtigt, at hvalpen får en sund og nærende kost,

Læs mere

Hundens Tarv. Hvalp. Hvalp er uden konserveringsmidler & kunstige smags- eller farvestoffer.

Hundens Tarv. Hvalp. Hvalp er uden konserveringsmidler & kunstige smags- eller farvestoffer. Hvalp Ekstruderet fuldfoder til hvalpe, unghunde & drægtige tæver. Drægtige tæver: Drægtige tæver bør anvende Hvalp de sidste 3 uger inden fødslen. Drægtige og diegivende tæver, har et større behov for

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever

Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever www.royalcanin.dk En charmerende hund med mange talenter Golden retrieveren er fuld af energi og yder altid sit bedste. Den er sød, hengiven og tålmodig

Læs mere

Labrador retriever www.royalcanin.dk

Labrador retriever www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Labrador retriever www.royalcanin.dk En virkelig charmerende og meget livlig hund Den utrættelige Labrador retriever er fuld af energi. Den elsker at svømme eller

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Schæferhund

Det skræddersyede ernæringsprogram til Schæferhund Det skræddersyede ernæringsprogram til Schæferhund www.royalcanin.dk En virkelig storslået hund Schæferhunden har mange imponerende kvaliteter den er stærk, livlig, intelligent og loyal. Den er en fremragende

Læs mere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere UniQ Moments Uniq kvalitet Mange producenter har har flere flere kvaliteter, vi vi har har kun kun én én og og det det har har vi vi for for at at leve leve op op til til missionen: missionen: skabe At

Læs mere

QUALI TY I NNOVATION CONFI DE NCE HEALTH NUTR ITION TE CHNOLOGY. Pet Grossisten A/S

QUALI TY I NNOVATION CONFI DE NCE HEALTH NUTR ITION TE CHNOLOGY. Pet Grossisten A/S QUALI TY HEALTH I NNOVATION CONFI DE NCE TE CHNOLOGY NUTR ITION Introduktion Cotecnica er en virksomhed placeret tæt på Barcelona i den nordlige del af Spanien. Virksomheden danner ramme om en af Europas

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Boxer

Det skræddersyede ernæringsprogram til Boxer Det skræddersyede ernæringsprogram til Boxer www.royalcanin.dk En atletisk hund med masser af karakter Sådan holdes en rigtig atlet i god form Boxeren er med sin atletiske, skarpt aftegnede silhuet og

Læs mere

Hundefoder med Omega-3 - ernæring i særklasse -

Hundefoder med Omega-3 - ernæring i særklasse - Hundefoder med Omega-3 - ernæring i særklasse - Naturligt og afbalanceret - GMO fri Ernæring i særklasse Baggrund: Canifirst produceres af United Petfood i Ghent, Belgien. Fabrikken har produceret hundefoder

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois

Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois www.royalcanin.dk En majestætisk, hengiven kæmpe En Grand danois er en af de største hunde i verden. Den er stærk og elegant, og så skjuler dens atletiske

Læs mere

2795,- Mark II dansk design, kvalitet og funktionalitet. Tilbud. Tilbud 3795,- Tilbud 4795,- www.bonniedyrecenter.dk

2795,- Mark II dansk design, kvalitet og funktionalitet. Tilbud. Tilbud 3795,- Tilbud 4795,- www.bonniedyrecenter.dk d i n l e v e n d e b u t i k FYLDT e d o g d e m tilbud! Alle tilbud er gældende fra 31.10.2014 til med 8.11.2014 eller så længe lager haves. MED ØGER DU MULIGHEDEN FOR ATØGER UDNYTTE MED DU DETMULIGHEDEN

Læs mere

nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD.

nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Det nye SELECT GOLD Sensitive høj kvalitet og letfordøjeligt!

Læs mere

GARANETRET I HUNDEMADEN. Food for uniq dogs UNIQ KVALITET. Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten.

GARANETRET I HUNDEMADEN. Food for uniq dogs UNIQ KVALITET. Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten. GARANETRET I HUNDEMADEN Food for uniq dogs UNIQ KVALITET Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten. UNIQ START er et super premium kvalitets hundefoder udviklet

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler

Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler www.royalcanin.dk Denne modige, charmerende hunds oprindelse Rottweileren er en af de ældste racer. Dens tyske oprindelse går helt tilbage til den tid,

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu www.royalcanin.dk Den lille hund, der er så nem at omgås! Shih tzu en elsker sin ejer. Og eftersom den også elsker at putte og nusse, kan den godt lide at

Læs mere

CARNIVOR HVALP DANSK KVALITET MED KØD PÅ DANSK KVALITET MED KØD PÅ

CARNIVOR HVALP DANSK KVALITET MED KØD PÅ DANSK KVALITET MED KØD PÅ CARNIVOR DANSK KVALITET MED PÅ HVALP DANSK KVALITET MED PÅ Menneskets bedste ven En kliché bliver ikke til uden grund! Alle vi der har hund kender det: Du kommer hjem - måske fra en dejlig dag, måske fra

Læs mere

LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT

LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT DANSK PRODUCERET PREMIUMFODER TIL DIN HUND OG KAT ARCTIC - THE ACTIVE DOG PERFORMANCE - THE ACTIVE DOG ADULT - THE FAMILY DOG PUPPY - THE GROWING DOG LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT Erling Mischorr

Læs mere

Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet. Hund Hvalp Kat Killing ERNÆRINGSRIGTIGT FODER I TOPKVALITET TIL HUNDE OG KATTE

Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet. Hund Hvalp Kat Killing ERNÆRINGSRIGTIGT FODER I TOPKVALITET TIL HUNDE OG KATTE Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet Hund Hvalp Kat Killing SKYTTENS DÆKKER ALLE NÆRINGSBEHOV FOR HUND OG KAT SKYTTENS produkter til hunde og katte er produceret af let fordøjelige råvarer

Læs mere

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv www.arion-premium.dk 12 2 Arion sikrer dig den bedste kvalitet. Før et Arion foderprogram eller produkt når på markedet, er det udviklet på forskningscentre

Læs mere

Kornfri kost til din hund og kat

Kornfri kost til din hund og kat Kornfri kost til din hund og kat Priserne gælder fra 1. november 2012 Mange års domesticering har udviklet vores kæledyr fra glubske rovdyr til vores bedste venner. Ikke desto mindre påviser moderne videnskab,

Læs mere

Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk

Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk En intelligent og pålidelig lille hund Cavalier king charles spanielen er dynamisk og utrolig ivrig, og så elsker

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Yorkshire terrier

Det skræddersyede ernæringsprogram til Yorkshire terrier Det skræddersyede ernæringsprogram til Yorkshire terrier www.royalcanin.dk En meget sympatisk hund med en stor karakter En på alle måder anderledes hund En af de mest berømte små hunde, Yorkshire terrieren,

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel

Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel www.royalcanin.dk En enestående intelligent hund Bag Puddelens elegante udseende gemmer der sig en livlig, nysgerrig sjæl med sjældne intellektuelle evner.

Læs mere

Det helt rigtige til dine ernæringsfølsomme bedste venner.

Det helt rigtige til dine ernæringsfølsomme bedste venner. NYT Det helt rigtige til dine ernæringsfølsomme bedste venner. Premium tørfoder fra SELECT GOLD Sensitive til alle hundestørrelser og enhver alder. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. SELECT GOLD Sensitive

Læs mere

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ Menneskets bedste ven En kliché bliver ikke til uden grund! Alle vi der har hund kender det: Du kommer hjem - måske fra en dejlig dag, måske fra en hård dag - men uanset

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel

Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel Engelsk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel www.royalcanin.dk Omsorg for en krævende hund En hund med et utroligt tilbedende blik Cocker spanielen

Læs mere

Guld værd til. de bedste venner. Blandet fodring under lup og meget mere

Guld værd til. de bedste venner. Blandet fodring under lup og meget mere Guld værd til de bedste venner. Blandet fodring under lup og meget mere Giv ægte venner det, de har brug for Enhver hund har sin egen personlighed og stiller sine egne krav til den daglige ernæring. Derfor

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu www.royalcanin.dk Den lille hund, der er så nem at omgås! Shih tzu en elsker sin ejer. Og eftersom den også elsker at putte og nusse, kan den godt lide at

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk setter

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk setter Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk setter www.royalcanin.dk En instinktiv hund, en aktiv og trofast følgesvend Den Engelske setter er en livlig og energisk hund, som er gladest, når den er

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Chihuahua

Det skræddersyede ernæringsprogram til Chihuahua Det skræddersyede ernæringsprogram til Chihuahua www.royalcanin.dk Verdens mindste hund med en stor personlighed! Chihuahuaen lader aldrig sin beskedne størrelse komme i vejen. Den er stolt, livlig og

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Dværgschnauzer

Det skræddersyede ernæringsprogram til Dværgschnauzer Det skræddersyede ernæringsprogram til Dværgschnauzer www.royalcanin.dk Smittende livsglæde! Dværgschnauzeren er livlig og uforudsigelig, og den ved, hvordan den skal underholde sig selv. Den er altid

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Gravhund

Det skræddersyede ernæringsprogram til Gravhund Det skræddersyede ernæringsprogram til Gravhund www.royalcanin.dk En livlig og modig lille hund, berømt for sine evner som jagthund! Gravhundens lille størrelse og korte, buede ben giver den en silhuet,

Læs mere

Kornfri kost til din hund og kat

Kornfri kost til din hund og kat Kornfri kost til din hund og kat Mange års domesticering har udviklet vores kæledyr fra glubske rovdyr til vores bedste venner. Ikke desto mindre påviser moderne videnskab, at nutidens hunde og katte deler

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde.

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Premium tørfoder fra SELECT GOLD Complete til alle hundestørrelser og enhver alder. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. SELECT GOLD Complete

Læs mere

Hund. Puppy Healthy Development Mini Breed Kylling. 1 kg. Puppy Healthy Development Mini Breed Kylling. 3 kg

Hund. Puppy Healthy Development Mini Breed Kylling. 1 kg. Puppy Healthy Development Mini Breed Kylling. 3 kg Hund Januar 2019 DK 252477 Til hvalpe af mindre racer (voksenvægt under 10 kg), samt drægtige og diegivende tæver. 1 kg 052742522005 5220X Til hvalpe af mindre race (voksenvægt under 10 kg), samt drægtige

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk bulldog

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk bulldog Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk bulldog www.royalcanin.dk Et mildt hjerte og et roligt gemyt Bag sit bryske udseende og firskårne figur gemmer den Engelske bulldog på et hjerte af guld.

Læs mere

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde.

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Premium tørfoder fra SELECT GOLD Complete til alle hundestørrelser og enhver alder. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. af høj kvalitet, funktionelt,

Læs mere

KORREKT FODRING EFTER RACE PÅ DEN NEMME MÅDE!

KORREKT FODRING EFTER RACE PÅ DEN NEMME MÅDE! *Bedarfs- und artgerecht richtig füttern / Behovs- og artsbestemt korrekt fodring. Ikke hele udvalget i sortimentet er råt, afhængigt af tilgængeligheden i de enkelte lande. KORREKT FODRING EFTER RACE

Læs mere

VELKOMMEN TIL GET2PET

VELKOMMEN TIL GET2PET VELKOMMEN TIL GET2PET Et 100 % dansk ejet familie foretagende som udelukkende sælger hunde & katte foder af den bedste kvalitet. For at opnå dette har vi valgt at samarbejde med Arden Grange. Selve produktserien

Læs mere

28% 18% PUPPY - GROWTH SMALL & MEDIUM BREEDS. 4190 kcal/ 2-12 VEJLEDENDE FODERANVISNING

28% 18% PUPPY - GROWTH SMALL & MEDIUM BREEDS. 4190 kcal/ 2-12 VEJLEDENDE FODERANVISNING www.pronature.dk 2-12 MÅNEDER PUPPY - GROWTH SMALL & MEDIUM BREEDS 28 Hvalpe er energibomber, og de har brug for komplet og afbalanceret kost for at sikre optimal vækst. Den ne saftige blanding indeholder

Læs mere

Foder til præmiehunde.

Foder til præmiehunde. ITALIAN FORMULA Foder til præmiehunde. Produktkatalog over hundefoder Kun for professionelle opdrættere. Farminas filosofi det siges, at hunden er menneskets bedste ven, men hos Farmina siger vi, at mennesket

Læs mere

NYT. Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen.

NYT. Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen. NYT Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Active Mini Medium Maxi SELECT

Læs mere

Canine. Til hvalpe, der foretrækker en mindre foderpille. Foderet styrker immunforsvaret, understøtter en sund vækst og er let fordøjeligt.

Canine. Til hvalpe, der foretrækker en mindre foderpille. Foderet styrker immunforsvaret, understøtter en sund vækst og er let fordøjeligt. Canine Januar 2018 DK 250196 Healthy Development Mini Til hvalpe, der foretrækker en mindre foderpille. Foderet styrker immunforsvaret, understøtter en sund vækst og er let fordøjeligt. 1 kg 5220DA 052742522005

Læs mere

Super Premium fuldfoder - til alle katteracer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger

Super Premium fuldfoder - til alle katteracer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger Super Premium fuldfoder - til alle katteracer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger Fakta om The Cat People s Recipe: Recipe består af

Læs mere

Specialist i fersk foder

Specialist i fersk foder Specialist i fersk foder HUNDEFODER Priima ST original s. spakke Portion Vores basisfoder passer til de fleste hunde. Det er også velegnet til hvalpe, da det er let fordøjeligt og er meget alsidigt. Kun

Læs mere

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris!

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! Udvikles og produceres i et samarbejde mellem Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Findes i flere varianter, som tilgodeser de forskellige behov heste

Læs mere

Fagmandens. Katalog 2014. pond

Fagmandens. Katalog 2014. pond Fagmandens Katalog 2014 Foder til HAVEDAMME Det bedste til havedammen Fagmandens havedamsfodre er alle fra samme fabrik i Tyskland. De har et meget højt kvalitetsniveau og er både ISO 9001 og ISO 22000

Læs mere

Go Care -- quality food for your best buddy

Go Care -- quality food for your best buddy Mums We simply love it -- quality food for your best buddy yummy QUALITY FOOD FOR YOUR BEST BUDDY GO CARE er helt enkelt lækkert og en favorit hos mange hunde og katte samt deres ejere. Alle produkter

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

Det helt rigtige til ethvert energibehov.

Det helt rigtige til ethvert energibehov. Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Active SELECT GOLD Active til

Læs mere

BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL

BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL BROGAARDEN OPTIMAL er resultatet af mange års ernæringsforskning og erfaring med hestefoder. Med serien ønsker vi, sammen med

Læs mere

Mad til kæledyr - en vigtig sag!

Mad til kæledyr - en vigtig sag! Velvære og sundhed Mad til kæledyr - en vigtig sag! Kære hundeejer Min familie og jeg har altid ment, at dyr skal have samme mulighed for et lykkeligt liv som vi mennesker, og derfor har vi altid fundet

Læs mere

Mad til kæledyr - en vigtig sag!

Mad til kæledyr - en vigtig sag! Velvære og sundhed Mad til kæledyr - en vigtig sag! Kære hundeejer Min familie og jeg har altid ment, at dyr skal have samme mulighed for et lykkeligt liv som vi mennesker, og derfor har vi altid fundet

Læs mere

Puppy & Canine Adult

Puppy & Canine Adult & Canine Juni 2014 DK - 236028 Styrker immunforsvaret, 052742769202 Styrker immunforsvaret, 052742425504 1 kg 5224DA Styrker immunforsvaret, 052742522401 7692DA 7,5 kg 4255M Styrker immunforsvaret, 052742926308

Læs mere

5 VIGTIGE PERFORMANCE FEATURES 1. Ingen race- eller aldersspecifikke formularer 2. Reducer den daglige mængde med op til 40% 3. Alle ingredienser er

5 VIGTIGE PERFORMANCE FEATURES 1. Ingen race- eller aldersspecifikke formularer 2. Reducer den daglige mængde med op til 40% 3. Alle ingredienser er 5 VIGTIGE PERFORMANCE FEATURES 1. Ingen race- eller aldersspecifikke formularer 2. Reducer den daglige mængde med op til 40% 3. Alle ingredienser er godkendt til humanernæring 4. Formularer til ethvert

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

VORT FODER- SORTIMENT

VORT FODER- SORTIMENT VORT FODER- SORTIMENT Flere typer. Nyt design. Værdsat kvalitet. Inholdsfortegnelse 3 Forord 4-5 Kun det bedste er godt nok 6-7 Her kan man se, hvad vi er gode til Til avlstæver 8 Reproduction Til hvalpe

Læs mere

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne Omega balls Sundt slik for slikmunde Snack med omega-3 indhold, antioxidanter, kostfibre og proteiner. Uden sukker Let at lave Både børn og voksne elsker dem God energi før og efter træning Ingredienser:

Læs mere

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris!

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! Særlige råvarer i HorseLux Udvikles og produceres i et samarbejde mellem Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Findes i flere varianter, som tilgodeser

Læs mere

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat!

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat! www.pronature.dk Intet slår den ægte Pronature Original! Når din kat er glad, er du også glad! Det er derfor Pronature Original tilbyder din bløde ven en række foder-varianter, der er sunde, velafbalancerede

Læs mere

F ELINE B REED N UTRITION. Skræddersyet ernæring

F ELINE B REED N UTRITION. Skræddersyet ernæring F ELINE B REED N UTRITION Skræddersyet ernæring til Maine Coon En legendarisk kats oprindelse Maine Coon katten blev opdaget i staten Maine i USA i det 19. århundrede, men selv i dag er dens oprindelse

Læs mere

NYHED. Den gyldne løsning. til særlige behov... Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD.

NYHED. Den gyldne løsning. til særlige behov... Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. NYHED Den gyldne løsning til særlige behov... Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Det nye SELECT GOLD Sensitive høj kvalitet og individuelt. SELECT GOLD Sensitive

Læs mere

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris!

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! Udvikles og produceres i et samarbejde mellem Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Findes i flere varianter, som tilgodeser de forskellige behov heste

Læs mere

Guld værd. til fløjlspoter. Genkend tegn på intolerance hos din kat. Få mere at vide.

Guld værd. til fløjlspoter. Genkend tegn på intolerance hos din kat. Få mere at vide. Guld værd til fløjlspoter. Genkend tegn på intolerance hos din kat. Få mere at vide. Fordi din kat er noget helt særligt. En kat er ikke kun et husdyr, den er også en del af familien og derfor noget helt

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Mops

Det skræddersyede ernæringsprogram til Mops Det skræddersyede ernæringsprogram til Mops www.royalcanin.dk En minimolosser med et blødt hjerte En fysik i en klasse for sig selv Følsom, loyal, kærlig En Mops kan aldrig få nok opmærksomhed fra sin

Læs mere

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Healthy pets are happy pets Collagen II I et led beklædes knogleoverfladerne af brusk, således at det ikke er knogler, men brusk der glider

Læs mere

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Healthy pets are happy pets Collagen II I et led beklædes knogleoverfladerne af brusk, således at det ikke er knogler, men brusk der glider

Læs mere

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Kort fortalt om Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Tarmen - og dine mange venner! Du kender måske udtrykket Maven er din bedste ven!? Maven er rigtigt nok en god ven, og hvis den har det godt, har

Læs mere

Fodring af slædehunde Dyrlægeembedet i Ilulissat

Fodring af slædehunde Dyrlægeembedet i Ilulissat Fodring af slædehunde Dyrlægeembedet i Ilulissat Uden mad og drikke duer hunden ikke. DENNE BROCHURE ER BASERET PÅ FAKTISKE FORDRINGSFORSØG MED GRØNLANDSKE SLÆDEHUNDE I ARKTIS Hvad lever en slædehund af?

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

Katalog 2015. Årets store nyheder. Kornfrit foder nu med grøntsager og den nye succes - tørret burgere. www.bravohundefoder.dk info@bravohundefoder.

Katalog 2015. Årets store nyheder. Kornfrit foder nu med grøntsager og den nye succes - tørret burgere. www.bravohundefoder.dk info@bravohundefoder. Katalog 2015 Årets store nyheder Kornfrit foder nu med grøntsager og den nye succes - tørret burgere www.bravohundefoder.dk info@bravohundefoder.dk Indholdsfortegnelse Hvordan blev Bravo Hundefoder til?...4

Læs mere

Spørgsmål & svar. Nordic Sugar, Langebrogade 1, 1001 København. www.betfor.nu

Spørgsmål & svar. Nordic Sugar, Langebrogade 1, 1001 København. www.betfor.nu Spørgsmål & svar 2011 Nordic Sugar, Langebrogade 1, 1001 København. www.betfor.nu Betfor en rigtig klassiker! Jo mere du ved om fodring, desto flere muligheder har du for, at tage hånd om din hest på bedste

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til West highland white terrier

Det skræddersyede ernæringsprogram til West highland white terrier Det skræddersyede ernæringsprogram til West highland white terrier www.royalcanin.dk En strålende hvid Terriers bestemte, glade natur En hund, hvis udseende snyder Westien er skarp, modig og meget uafhængig,

Læs mere

S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG

S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG BESKRIVELSE: Afbalanceret all-round foder i müsliform, uden tilsætning af

Læs mere

PRO SPORT DOG Koncentreret energipasta

PRO SPORT DOG Koncentreret energipasta PRO SPORT DOG Koncentreret energipasta SPORT X Pulver til energidrik Til aktive og hårdt arbejdende hunde APTUS PRO SPORT DOG Produktbeskrivelse Aptus Pro Sport er en velsmagende koncentreret energipasta

Læs mere

TYGGEBEN NATURLIG GLUTENFRI VEGETABILSK

TYGGEBEN NATURLIG GLUTENFRI VEGETABILSK TYGGEBEN NATURIG GUTENFRI VEGETABISK Når sundt er sjovt Den vegetabilske sammensætning, fremstillet af helt naturlige ingredienser, reducerer dannelsen af plak og tandsten mekanisk, når hunden tygger.

Læs mere

Ernæring Kattefoder! Hvad indeholder det foder vi serverer? Hvilke behov?

Ernæring Kattefoder! Hvad indeholder det foder vi serverer? Hvilke behov? Ernæring Sakset fra Aby somali nyt maj 1998 Fra et medlemsmøde v/ dyrlæge Anne Marie Svendsen Bearbejdet af Margit Hærslev, Marcia Abysinier og Somali foder til katte. Katte er individualister og hver

Læs mere

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000. www.madklassen.dk Bakterier i maden Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.000 X Bakterier i maden Hvordan undgår du at blive syg

Læs mere

Junior og Senior spørgsmål

Junior og Senior spørgsmål Junior og Senior spørgsmål Sektion 2 Fodring 1) Protein i fodring tilfører hesten A) Energi til at arbejde B) Calcium for udvikling af hestens knogler C) Aminosyrer som styrker opbygning af nyt væv D)

Læs mere

Health Nutrition til meget store hunde S I Z E H E A LT H N U T R I T I O N TM

Health Nutrition til meget store hunde S I Z E H E A LT H N U T R I T I O N TM Health Nutrition til meget store hunde S I Z E H E A LT H N U T R I T I O N TM Vækstperioden Fra fødsel til 18/24 mdr. Voksenfasen Over 18/24 mdr. Modermælkserstatning s.15 s.24 s.18 FASE 1 Følsomme hvalpe

Læs mere

Now! Hvalpefoder. Nyd den rigtige, naturlige smag af friske ingredienser! Din hund vil elske det helt sikkert! Analyse:

Now! Hvalpefoder. Nyd den rigtige, naturlige smag af friske ingredienser! Din hund vil elske det helt sikkert! Analyse: Now! Hvalpefoder Endelig en komplet og balanceret tilgang til at fodre dit nye familiemedlem, der ikke indeholder renderet kød, renderet olier eller korn. Rendering er en proces der omdanner animalsk affaldskød

Læs mere

Tørfoder til kæledyr Kornfrie produkter Happy pet. Happy You.

Tørfoder til kæledyr Kornfrie produkter Happy pet. Happy You. Tørfoder til kæledyr Kornfrie produkter Happy pet. Happy You. ND_brochure_DK.indd 1 12/07/11 10.40 Happy pet. Happy You. Farminas filosofi det siges, at hunden er menneskets bedste ven, men hos Farmina

Læs mere

KUN DET BEDSTE TIL DIN ISLÆNDER

KUN DET BEDSTE TIL DIN ISLÆNDER KUN DET BEDSTE TIL DIN ISLÆNDER s Året re d n islæ ed nyh ICELAND 15 KG, BIG BAG Bestseller fuldfoderblanding. Særlig udviklet til at dække den islandske hests behov Iceland er et fuldfoder udviklet specielt

Læs mere

SUND FISKEOLIE - PÅ DEN SMARTE MÅDE!

SUND FISKEOLIE - PÅ DEN SMARTE MÅDE! SUND FISKEOLIE - PÅ DEN SMARTE MÅDE! Målrettet omega-3 tilskud Korrekt dosis hver gang Nem at give DEVELOPED BY VETS BACKED BY SCIENCE HVAD ER VITALCHEW? VitalChew er en serie af tilskud med fiskeolie

Læs mere

Vi tilbyder gratis foderrådgivning til alle HorseLux kunder. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Vi tilbyder gratis foderrådgivning til alle HorseLux kunder. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: HorseLux hestefoder udvikles og sammensættes af Miljøfoder og produceres af Vestjyllands Andel. Vores målsætning for HorseLux hestefoder er, at tilbyde et foder i højeste kvalitet til en fornuftig pris.

Læs mere

Betfor en rigtig klassiker!

Betfor en rigtig klassiker! Spørgsmål & svar Betfor en rigtig klassiker! Jo mere du ved om fodring, desto flere muligheder har du for, at tage hånd om din hest på bedste måde. Men det er bestemt ikke så enkelt endda, for der er

Læs mere

Når kroppen kræver mere end appetitten rækker til!

Når kroppen kræver mere end appetitten rækker til! Adosan Når kroppen kræver mere end appetitten rækker til! Kroppen skal have næring hver dag for at fungere. Mad er kroppens brændstof. Mister du appetitten eller er begrænset i at spise større mængder,

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

Ernæringsrigtigt foder til mellemstore hunde

Ernæringsrigtigt foder til mellemstore hunde Ernæringsrigtigt foder til mellemstore hunde Vækstperioden fra fødsel til 12 måneder Modermælkserstatning s.12 Vækst s.14 Voksenfase fra 12 måneder Voksen s.16 s.18 Moden hund Særlige behov fra 12 måneder

Læs mere