Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Side 1 af 6 Indsendelse af regnskabsoplysninger Sprog Dansk Dato for 08 aug :25 offentliggørelse Resumé Hvad er nyt? Hvor fås vejledningen? I denne vejledning kan du hente hjælp til at udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger på den udvidede selvangivelse og selvangivelsen for begrænset skattepligtige. Vejledningen er opdateret med gældende lovgivning. Vejledningen findes kun på SKATs hjemmeside Hvornår skal jeg udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger? Udfyld rubrikkerne om regnskabsoplysninger Som hovedregel skal du som selvstændigt erhvervsdrivende udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger på selvangivelsen. Kun hvis SKAT beder om det, skal du sende os regnskabsmateriale. Der er dog nogle virksomheder, der stadig skal sende et skatteregnskab til SKAT sammen med selvangivelsen. Om du skal udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger eller sende os et skatteregnskab, afhænger af din virksomheds type og af nettoomsætningens størrelse. Princippet er, at du ikke både skal give regnskabsoplysninger i selvangivelsen og indsende skatteregnskab. Der er dog en række undtagelser fra reglerne (se skemaet nedenfor). Oversigt over reglerne Regnskabsoplysninger i selvangivelsen Skatteregnskab sammen med selvangivelsen Omfattede erhvervsvirksomheder, hvor resultatet beskattes som personlig indkomst, inden for følgende områder: Virksomheder, der er fritaget efter virksomhedstype Små virksomheder og virksomheder med ukomplicerede indkomstforhold Nej Ja 1) virksomheder med mere end to ejere, hvor ingen af ejerne deltager i virksomhedens drift i væsentligt omfang (kommanditister/anpartsvirksomhed) erhvervsdrivende dødsboer Nej 2) Nej udlejning af op til to lejemål i fast ejendom ("forældreudlejning" og lignende) virksomheder med en nettoomsætning under kr. Virksomheder af mellemstørrelse Ja Nej virksomheder med en nettoomsætning mellem kr. og 25 mio. kr. Store virksomheder og virksomheder med komplicerede indkomstforhold Nej Ja virksomheder med en nettoomsætning over 25 mio. kr. 1) Indehavere af virksomheder omfattet af reglerne om fælles skatteregnskab (LL 29) skal ikke indsende skatteregnskab sammen med selvangivelsen.

2 Side 2 af 6 2) Indehavere af virksomheder fritaget for at give regnskabsoplysninger efter omsætningsgrænsen på kr. skal dog besvare spørgsmål om revisorbistand. Læs mere Du kan læse om reglerne i: Bekendtgørelse nr. 594 af 12. juni 2006 (mindstekravsbekendtgørelse for mindre virksomheder) Bekendtgørelse nr. 593 af 12. juni 2006 (mindstekravsbekendtgørelse for større virksomheder). Brug TastSelv til at indberette digitalt Du kan bruge TastSelv På TastSelv Borger kan du indberette selvangivelsen med regnskabsoplysninger. Brug NemID, digital signatur eller TastSelv-kode For at bruge systemet skal du enten have en NemID/digital signatur eller bruge din personlige TastSelv -kode. Den kode, der står på selvangivelsen, er en opstartkode. Når du én gang har valgt en personlig TastSelv-kode, er det den, du fremover skal bruge. Har du glemt din TastSelv-kode, kan du bestille en ny kode på TastSelv. Du kan også bestille en NemID eller en digital signatur. Hvad består regnskabsoplysningerne af? Oversigt over rubrikkerne om regnskabsoplysninger Regnskabsoplysningerne består af følgende dele: Virksomhedsoplysninger (rubrikkerne ) Spørgsmål om revisorbistand (rubrikkerne ) Udvalgte oplysninger fra regnskabet (rubrikkerne ) Udvalgte oplysninger om opgørelsen af skattepligtig indkomst (rubrikkerne ) Specifikke hændelser (rubrik 380). Oplysningerne fra regnskabet og oplysningerne om opgørelsen af din skattepligtige indkomst er typiske poster fra henholdsvis et regnskab og en opgørelse af den skattepligtige indkomst. Der er ingen afstemmelig sammenhæng mellem posterne i regnskabet og opgørelsen af den skattepligtige indkomst, og der er ingen indbyrdes afstemmelighed mellem posterne. Hvilke rubrikker skal jeg udfylde? Mindre anpartsvirksomhed (kommanditist) og virksomhed med udlejning af op til 2 lejemål Sæt X i "Ja" i rubrik 301 om virksomheden er fritaget. Sæt X under "1" i rubrik 302 om begrundelse for fritagelse. De følgende rubrikker skal du ikke udfylde. Virksomhed med nettoomsætning under kr. Sæt X i "Ja" i rubrik 301 om virksomheden er fritaget. Sæt X under "3" i rubrik 302 om begrundelse for fritagelse. Udfyld rubrik om revisorbistand skal udfyldes. Du skal ikke udfylde rubrik Virksomhed med en nettoomsætning mellem kr. og 25 mio. kr. Sæt X i "Nej" i rubrik 301 om virksomheden er fritaget. Udfyld rubrikkerne med oplysninger om revisorbistand, oplysninger fra regnskabet og oplysninger om opgørelsen af skattepligtig indkomst og specifikke hændelser.

3 Side 3 af 6 Virksomhed med nettoomsætning over 25 mio. kr. Sæt X i "Ja" i rubrik 301 om virksomheden er fritaget. Sæt X under "2" i rubrik 302 om begrundelse for fritagelse. De efterfølgende rubrikker udfyldes ikke. Erhvervsdrivende med flere virksomheder Hvis du driver eller deltager i flere virksomheder, skal du udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger for hver virksomhed for sig. Det betyder, at du skal udfylde en selvangivelsens side 4 for hver virksomhed. På TastSelv Borger kan du indberette selvangivelsen med regnskabsoplysninger for de virksomheder, du driver eller deltager i. Du kan også sende oplysningerne på ekstraeksemplarer af selvangivelsens side 4, som du finder her: blanket (den udvidede selvangivelse) Om du driver én eller flere virksomheder, må du afgøre med udgangspunkt i, hvad man i almindelig sprogbrug forstår ved én virksomhed. Driver du fx en udlejningsejendom samtidig med en fabrikationsvirksomhed, er der tale om to virksomheder. Driver du flere ensartede virksomheder, fx landbrug og maskinstation, kan de betragtes som én virksomhed. Virksomhed med flere ejere Hvis virksomheden har flere ejere, skal du oplyse om regnskabet for hele virksomheden og oplyse om din andel af det regnskabsmæssige resultat og din opgørelse af skattepligtig indkomst fra virksomheden. På selvangivelsens side 4 skal du udfylde følgende rubrikker: Rubrikkerne (dog ikke rubrik 328): oplysninger om virksomheden Rubrik 328: oplysning om din andel af virksomhedens resultat Rubrikkerne : oplysninger om din opgørelse af skattepligtig indkomst Rubrik 380: oplysning om dine forhold (specifikke hændelser). Som ejere kan I indbyrdes aftale, at kun én af jer udfylder regnskabsoplysningerne for selve virksomheden. Vedkommende skal også udfylde egne oplysninger. De andre ejere skal så kun indberette egne oplysninger. Det drejer sig om: Rubrik 300: Virksomhedens CVR/SE-nr. Rubrik 328V Andelen af det regnskabsmæssige resultat Rubrikkerne : Opgørelsen af den skattepligtige indkomst Rubrik 380: Specifikke hændelser. Udenlandsk virksomhed Hvis du er skattepligtig af indkomst fra udenlandsk virksomhed, skal du følge retningslinjerne i denne vejledning og bruge selvangivelsens side 4. Hvordan udfylder jeg de enkelte rubrikker? Oplysningerne angives som udgangspunkt uden fortegn. Dog benyttes fortegn i rubrikkerne 325, 327, 328 og 331 under udvalgte oplysninger fra regnskabet. Rubrik 300: Virksomhedens CVR/SE-nr. Anfør virksomhedens CVR/SE-nr. Hvis virksomheden ikke har noget CVR/SE-nr. (det kan fx være en virksomhed med "forældreudlejning"), skal du skrive dit personnummer. Rubrik 301: Er virksomheden fritaget for at give regnskabsoplysninger? Sæt kryds, hvis din virksomhed er fritaget for at udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger. Læse mere i afsnittet Skal jeg udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger?

4 Side 4 af 6 Rubrik 302: Begrundelse for fritagelse Sæt kryds ved den regel, der fritager dig for at udfylde rubrikkerne om regnskabsoplysninger. Hvis din virksomhed er fritaget efter omsætningsgrænsen på kr., skal du besvare spørgsmålene om revisorbistand (rubrik ). Rubrik 303: Er regnskabet udarbejdet med bistand fra revisor? Sæt kryds, hvis en revisor, regnskabskonsulent eller anden regnskabskyndig person har hjulpet med at udarbejde regnskabet. Rubrik 304: Erklæring om revisorbistand Sæt kryds ud for den type bistand, revisoren har givet. Erklæringstyperne fremgår af "Bekendtgørelse om statsautoriserede og registrerede revisorers erklæringer mv.". Rubrik 305: Forbehold/supplerende oplysninger i revisorerklæring? Sæt kryds, hvis der er forbehold/supplerende oplysninger i påtegningen på regnskabet. Rubrik 306: Er skattepligtig indkomst opgjort med bistand af revisor? Sæt kryds, hvis den skattepligtige indkomst er opgjort med bistand af revisor, regnskabskonsulent eller anden regnskabskyndig person. Rubrik 320: Nettoomsætning Du skal altid oplyse nettoomsætningen. Når du opgør nettoomsætningen, skal du huske at medregne tilgodehavender for varer og tjenesteydelser ved regnskabsårets begyndelse og slutning. Rubrik 321: Vareforbrug I rubrikken skal du skrive vareforbrug i form af køb af råvarer, hjælpematerialer, handelsvarer og emballage. Du skal huske at regulere for forøgelse/formindskelse af lagrene. Rubrik 322: Fremmed arbejde I rubrikken skal du skrive udgifter til køb af fremmed arbejde, herunder underentrepriser, som indgår i virksomhedens ydelser. Rubrik 323: Salgsfremmende udgifter I rubrikken skal du skrive omkostninger til rejser, reklame, annoncer, sponsorering, repræsentation og lignende. Rubrik 324: Vedligeholdelse af fast ejendom I rubrikken skal du skrive omkostninger til vedligeholdelse af fast ejendom. Udgifter til vedligeholdelse af lejede lokaler skal ikke medtages i feltet. Rubrik 325: Ordinært resultat før afskrivninger og renter I rubrikken skal du skrive din virksomheds resultat før afskrivninger og renter. Hvis resultatet er negativt, skal du anføre et - (minus) foran beløbet. Rubrik 326: Regnskabsmæssige afskrivninger I rubrikken skal du skrive alle regnskabsmæssige afskrivninger på materielle og immaterielle anlægsaktiver. Rubrikken omfatter de løbende afskrivninger, som afspejler det mønster, hvor virksomheden forbruger anlægsaktivet. Hvis regnskabet er aflagt efter skattemæssige principper, er det de skattemæssige afskrivninger, du skal angive i rubrikken. Rubrik 327: Regnskabsmæssigt resultat efter renter Hvis resultatet er negativt, skal du skrive et - (minus) foran beløbet. Rubrik 328: Andel af regnskabsmæssigt resultat (for virksomheder med flere ejere) Du skal kun udfylde rubrikken, hvis virksomheden har flere ejere. Skriv din andel af virksomhedens resultat. Hvis andelen er negativ, skal du skrive et - (minus) foran beløbet.

5 Side 5 af 6 Rubrik 329: Varebeholdninger I rubrikken skal du skrive varebeholdninger i form af råvarer og hjælpematerialer, varer under fremstilling og fremstillede varer (eventuelt inklusiv IPO) og handelsvarer. Rubrik 330: Anlægsaktiver I rubrikken skal du skrive summen af immaterielle, materielle og finansielle anlægsaktiver. Rubrik 331: Egenkapital I rubrikken skal du skrive virksomhedens egenkapital. Hvis egenkapitalen er negativ, skal du skrive et - (minus) foran beløbet. Rubrik 332: Balancesum I rubrikken skal du skrive summen af alle aktiver, som skal svare til summen af egenkapital, hensatte forpligtelser og gældsforpligtelser. Rubrik 333: Årets tilgang af materielle og immaterielle anlægsaktiver til købspris I rubrikken skal du skrive tilgang af aktiver, der er bestemt til virksomhedens vedvarende eje eller brug. Hvis der i regnskabet indgår nye finansielle leasing-kontrakter, skal du medtage leasinggenstandens anskaffelsessum. Rubrik 334: Årets afgang af materielle og immaterielle anlægsaktiver til salgspris I rubrikken skal du skrive salgsprisen for afhændede aktiver. Afhændede bygninger og grunde skal medtages omregnet til kontantværdi. Alternativt kan du anvende den bogførte værdi (de afhændede aktivers anskaffelsespris minus de akkumulerede afskrivninger). Rubrik 335: Gæld ved årets udgang på lån, der ikke er indberettet til SKAT I rubrikken skal du skrive gæld ved årets udgang på lån, der ikke er omfattet af en indberetningspligt til SKAT. Rubrik 350: Private andele Hvis der indgår private andele ved opgørelsen af den skattepligtige indkomst, skal du anføre beløbet. I rubrikken skriver du det beløb, du reducerer dine omkostninger med. Typisk er det beløbet før (eksklusiv) moms. Sæt et eller flere krydser alt efter, om den private andel vedrører biludgifter (blandet benyttelse), fri bil i virksomhedsordningen, eget vareforbrug eller andet. Rubrik 351: Fast ejendom, skattemæssige afskrivninger I rubrikken skal du skrive skattemæssige afskrivninger på bygninger og installationer. Straksfradrag eller nedrivningsfradrag indgår ikke i posten, men skrives i rubrik 352. Rubrik 352: Fast ejendom, straksfradrag/nedrivningsfradrag I rubrikken skal du skrive straksfradrag af udgifter til ombygning eller forbering/nedrivningsfradrag ved nedrivning, udskiftning af installationer eller salg. Rubrik 353: Fast ejendom, genvundne afskrivninger I rubrikken skal du skrive genvundne afskrivninger ved salg af fast ejendom. Rubrik 354: Driftsmidler, skibe og inventar, skattemæssige afskrivninger I rubrikken skal du skrive saldoafskrivninger på driftsmidler og skibe, afskrivning på driftsmidler med levetid under tre år og afskrivning på blandede driftsmidler. Straksafskrivning på småaktiver skal ikke medtages i rubrikken, men skrives i rubrik 356. Rubrik 355: Immaterielle aktiver (goodwill mv.) skattemæssige afskrivninger I rubrikken skal du skrive skattemæssige afskrivninger på goodwill og andre immaterielle aktiver. Rubrik 356: Straksafskrivning på småaktiver I rubrikken skal du skrive straksafskrivning på småaktiver.

6 Side 6 af 6 Andre straksafskrivninger, fx af udgifter til software og driftsmidler med levetid under tre år, skal ikke medtages i rubrikken, men skrives i rubrik 354. Rubrik 357: Tab på debitorer I rubrikken skal du skrive tab på debitorer, der er fratrukket skattemæssigt. Rubrik 358: Nedskrivning af varelager for ukurans I rubrikken skal du skrive nedskrivning for ukurans på varelager, der er fratrukket skattemæssigt. Rubrik 359: Fratrukne hensættelser I rubrikken skal du skrive hensættelser af enhver art, der er fratrukket skattemæssigt. Eksempler herpå er hensættelser til tab på debitorer, service- og garantihensættelser og hensættelser til fremtidige udgifter. Rubrik 380: Er der opnået gældseftergivelse eller akkord? Sæt kryds, hvis der er opnået gældseftergivelse eller akkord.

Den udvidede selvangivelse

Den udvidede selvangivelse Den udvidede selvangivelse Enkeltmandsselskab > 300.000 i omsætning En kort vejledning til SKATs selvbetjening UDFYLD RUBRIK 111-118 Den udvidede selvangivelse Enkeltmandsselskab > 300.000 i omsætning

Læs mere

Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr.

Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Indkomståret Selskabsselvangivelse 2012 Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Skattemyndighed Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Navn og

Læs mere

Brug TastSelv på skat.dk Log på TastSelv Erhverv

Brug TastSelv på skat.dk Log på TastSelv Erhverv Indkomståret Selskabsselvangivelse Skattemyndighed SKAT CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 66 50 08 2450 København SV Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Navn og adresse Ejendomsinvesteringsselskabet Karlstad

Læs mere

VORUP BLIK & VVS ApS. Vorup Boulevard Randers SV. Årsrapport 1. april september 2015

VORUP BLIK & VVS ApS. Vorup Boulevard Randers SV. Årsrapport 1. april september 2015 VORUP BLIK & VVS ApS Vorup Boulevard 3 8940 Randers SV Årsrapport 1. april 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/03/2016 Ulrik Johansen

Læs mere

K.C. KONTROL ApS. Nymarken Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2015

K.C. KONTROL ApS. Nymarken Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2015 K.C. KONTROL ApS Nymarken 17 5330 Munkebo Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Kenneth Clausen Dirigent

Læs mere

J. Enggaard ApS. Springbjergvej Randbøl. Årsrapport 1. januar december 2018

J. Enggaard ApS. Springbjergvej Randbøl. Årsrapport 1. januar december 2018 J. Enggaard ApS Springbjergvej 16 7183 Randbøl Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/04/2019 Joachim Enggaard

Læs mere

BuyNature Distribution ApS

BuyNature Distribution ApS BuyNature Distribution ApS Amalienborgvej 57 9400 Nørresundby Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05/2018 Mohamed

Læs mere

CPH FIRST IVS. Amagertorv 15, København K. Årsrapport 20. maj juni 2015

CPH FIRST IVS. Amagertorv 15, København K. Årsrapport 20. maj juni 2015 CPH FIRST IVS Amagertorv 15, 2 1160 København K Årsrapport 20. maj 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11/2015 Arnolds Andins Dirigent

Læs mere

VESTEGNENS NEDRIVNING ApS

VESTEGNENS NEDRIVNING ApS VESTEGNENS NEDRIVNING ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2014 Palle Sarakezi Dirigent Side 2 af 10 Indhold

Læs mere

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016 KØBENHAVNS YOGA ApS Østerbrogade 56 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/07/2016 Jørn Troelsen Nørtoft

Læs mere

DM Entreprise ApS. Kongevejen Helsingør. Årsrapport 1. januar december 2015

DM Entreprise ApS. Kongevejen Helsingør. Årsrapport 1. januar december 2015 DM Entreprise ApS Kongevejen 80 3000 Helsingør Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/04/2016 Dusan Maric Dirigent

Læs mere

MA ROMA INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MA ROMA INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MA ROMA INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/06/2015 Gursel Celep Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

HANDELSSELSKABET AF 1967 ApS

HANDELSSELSKABET AF 1967 ApS HANDELSSELSKABET AF 1967 ApS Årsrapport 1. januar 2011-31. december 2011 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2012 Tina Jonassen Dirigent Side 2 af 10

Læs mere

Tvillingernes Håndværkerservice IVS

Tvillingernes Håndværkerservice IVS Tvillingernes Håndværkerservice IVS Søndervigvej 52 2720 Vanløse Årsrapport 2. maj 2016-1. maj 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/07/2017 Rasmus Haugaard

Læs mere

Thai Køkken & Butik ApS

Thai Køkken & Butik ApS Thai Køkken & Butik ApS Silkeborgvej 27 7400 Herning Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2017 Henrik Linde

Læs mere

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2018

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2018 OLSENS FACILITY ApS Avedøreholmen 82 2650 Hvidovre Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/05/2019 Hayder Abdulamir

Læs mere

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2017

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2017 OLSENS FACILITY ApS Avedøreholmen 82 2650 Hvidovre Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/01/2018 Hayder Abdulamir

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Korosh Dalaei Dirigent

Læs mere

Møller og Wulff Logistik ApS

Møller og Wulff Logistik ApS Møller og Wulff Logistik ApS Teglvænget 89 7400 Herning Årsrapport 28. oktober 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/03/2018 Daniel

Læs mere

Smedjen af 2015 APS. Lundbyvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016

Smedjen af 2015 APS. Lundbyvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016 Smedjen af 2015 APS Lundbyvej 69 5700 Svendborg Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/09/2016 Kåre Nielsen Dirigent

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2017 Korosh Dalalei Dirigent

Læs mere

STORVOGNSMATERIEL RANDERS IVS

STORVOGNSMATERIEL RANDERS IVS STORVOGNSMATERIEL RANDERS IVS Kavalerivej 13 8930 Randers NØ Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/12/2018 Niels Ohlrich

Læs mere

Margurit Copenhagen ApS

Margurit Copenhagen ApS Margurit Copenhagen ApS Hedeparken 9 2750 Ballerup Årsrapport 4. april 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/12/2017 Huseyin Erciyas Dirigent

Læs mere

GLARBO & WHITE BYG ApS

GLARBO & WHITE BYG ApS GLARBO & WHITE BYG ApS Røbrovej 10 3760 Gudhjem Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2018 Sune Glarbo Dirigent

Læs mere

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017 K.H. ApS Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2018 Kristoffer Nikolaj

Læs mere

DAB SECURITY ApS. Brolandvej Agedrup. Årsrapport 1. januar december 2017

DAB SECURITY ApS. Brolandvej Agedrup. Årsrapport 1. januar december 2017 DAB SECURITY ApS Brolandvej 82 5320 Agedrup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Salam Chini Dirigent

Læs mere

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018 A-Maler ApS Taastrup Hovedgade 180 2630 Taastrup CVR.nr.: 36 93 68 86 ÅRSRAPPORT 2017/2018 Regnskabsperiode: 1/7 2017-30/6 2018 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Heuer Leasing ApS. Rådhustorvet 9, 2 th 8700 Horsens. Årsrapport 1. marts december 2017

Heuer Leasing ApS. Rådhustorvet 9, 2 th 8700 Horsens. Årsrapport 1. marts december 2017 Heuer Leasing ApS Rådhustorvet 9, 2 th 8700 Horsens Årsrapport 1. marts 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 John Rosendorf

Læs mere

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017 SUKKER TOPPEN N ApS Nørrebrogade 158 2200 København N Årsrapport 1. juni 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Bakir Hashem

Læs mere

ORLOFF ERHVERV A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ORLOFF ERHVERV A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ORLOFF ERHVERV A/S Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/04/2013 Kurt Keilberg Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Eat Online ApS. Smedeland Glostrup. Årsrapport 1. marts december 2016

Eat Online ApS. Smedeland Glostrup. Årsrapport 1. marts december 2016 Eat Online ApS Smedeland 7 2600 Glostrup Årsrapport 1. marts 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/04/2017 Metin Kara Dirigent Side

Læs mere

MJUNKER.DK ApS. Industrivej Grindsted. Årsrapport 1. januar december 2017

MJUNKER.DK ApS. Industrivej Grindsted. Årsrapport 1. januar december 2017 MJUNKER.DK ApS Industrivej 17 7200 Grindsted Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2018 Morten Hede Junker

Læs mere

HAIR DREAMS ApS. Roarsvej 3, st 2000 Frederiksberg. Årsrapport 1. juli juni 2016

HAIR DREAMS ApS. Roarsvej 3, st 2000 Frederiksberg. Årsrapport 1. juli juni 2016 HAIR DREAMS ApS Roarsvej 3, st 2000 Frederiksberg Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/12/2016 john reinhold jensen

Læs mere

SKÅRUP VVS AF 2004 ApS

SKÅRUP VVS AF 2004 ApS SKÅRUP VVS AF 2004 ApS Årsrapport 1. oktober 2011-30. september 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/01/2013 Kurt N. Jensen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS Absalonsgade 31 8000 Aarhus C Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/12/2015 Henrik Aaen

Læs mere

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår)

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR 33 95 93 62 ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29 / 12 2014. Claus Overgård Rønnow Dirigent

Læs mere

M-GULVE ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/09/2013

M-GULVE ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/09/2013 M-GULVE ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/09/2013 Poul Mahrt Dirigent Side 2 af 8 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018 BUSINESS 88 ApS Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 thorbjørn henriksen

Læs mere

LH HANDEL & LOGISTIK ApS

LH HANDEL & LOGISTIK ApS LH HANDEL & LOGISTIK ApS Gestenvej 33 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2017 Lars Erik Højbjerg

Læs mere

EBBERUP HUS ApS. Ebberupvej Ebberup. Årsrapport 1. januar december 2017

EBBERUP HUS ApS. Ebberupvej Ebberup. Årsrapport 1. januar december 2017 EBBERUP HUS ApS Ebberupvej 70 5631 Ebberup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/06/2018 Gert Andersen Dirigent

Læs mere

MIT LILLE KØKKEN ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MIT LILLE KØKKEN ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MIT LILLE KØKKEN ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2012 Walid Atef Mohamed Badawi Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Kragh & Jytzler Group ApS. Årsrapport for 2017/18

Kragh & Jytzler Group ApS. Årsrapport for 2017/18 Kragh & Jytzler Group ApS Østergade 1A, 1. tv, 6700 Esbjerg Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 9/11-30/6) CVR-nr. 39 08 33 10 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017 Lyngvej 5 A-B ApS Bredgade 14 5492 Vissenbjerg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2018 Ulrik Nielsen Dirigent

Læs mere

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 OMEGA BYG ApS Årsrapport 1. august 2013-31. juli 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 Carsten Thomsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

BENVENT ApS. Årsrapport 15. august december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BENVENT ApS. Årsrapport 15. august december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BENVENT ApS Årsrapport 15. august 2011-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/01/2013 Erik Nissen Bennedsen Dirigent Side 2 af 10 Indhold

Læs mere

KE VIRKLUND FASHION IVS

KE VIRKLUND FASHION IVS KE VIRKLUND FASHION IVS Thorsø Skovvej 32 8600 Silkeborg Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2017 Kristian Elmegaard

Læs mere

SOLBAKKEN 503 ApS. Bycentret Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2016

SOLBAKKEN 503 ApS. Bycentret Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2016 SOLBAKKEN 503 ApS Bycentret 203 5330 Munkebo Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/02/2017 Claus Thomsen Dirigent

Læs mere

NEBBIOLO WINEBAR A/S. Store Strandstræde København K. Årsrapport 1. juli juni 2017

NEBBIOLO WINEBAR A/S. Store Strandstræde København K. Årsrapport 1. juli juni 2017 NEBBIOLO WINEBAR A/S Store Strandstræde 18 1255 København K Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/09/2017 Kåre Uffe

Læs mere

Boba ApS. Årsrapport for 2011/12

Boba ApS. Årsrapport for 2011/12 Boba ApS c/o Natkompagniet, Skolegade 23, 8000 Aarhus C CVR-nr. 33 97 12 65 Årsrapport for 2011/12 1. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Guardians ApS. Stormosevej Hasselager. Årsrapport 6. september december 2017

Guardians ApS. Stormosevej Hasselager. Årsrapport 6. september december 2017 Guardians ApS Stormosevej 31 8361 Hasselager Årsrapport 6. september 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2018 Michael Lange Dirigent

Læs mere

BYGGETEAM APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår)

BYGGETEAM APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår) BYGGETEAM APS CVR-NR 32 87 96 91 ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13 / 4 2015. Ejvind Langkilde Dirigent 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

HUA DENMARK ApS. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HUA DENMARK ApS. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HUA DENMARK ApS Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/05/2015 De Hua Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4.

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Indholdsfortegnelse SIDE Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 5. Selskabets hovedaktivitet 6. Årsregnskab Anvendt regnskabspraksis 7. Resultatopgørelse

Læs mere

S&P Pensionsmæglere Firmaer Fyn og Jylland Aps

S&P Pensionsmæglere Firmaer Fyn og Jylland Aps OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til Erhvervsstyrelsen skal du gøre følgende: 1. 2. 3. Først afslutte indtastningen af årsrapporten. Det gør du på den sidste side

Læs mere

AUTOMESTER HØRSHOLM ApS

AUTOMESTER HØRSHOLM ApS AUTOMESTER HØRSHOLM ApS Christianshusvej 1 2970 Hørsholm Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2017 Lars Cronström

Læs mere

TKJ TRADING ApS. Bøgildsmindevej Nørresundby. Årsrapport 1. januar december 2017

TKJ TRADING ApS. Bøgildsmindevej Nørresundby. Årsrapport 1. januar december 2017 TKJ TRADING ApS Bøgildsmindevej 11 9400 Nørresundby Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2018 Thomas Johansen

Læs mere

KÆRBÆK SMEDEN ApS. Kærbækvej Ansager. Årsrapport 10. oktober december 2015

KÆRBÆK SMEDEN ApS. Kærbækvej Ansager. Årsrapport 10. oktober december 2015 KÆRBÆK SMEDEN ApS Kærbækvej 21 6823 Ansager Årsrapport 10. oktober 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2016 Martin Bjerg Dirigent

Læs mere

MC REVISION A/S. Havnegade Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2016

MC REVISION A/S. Havnegade Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2016 MC REVISION A/S Havnegade 26 7680 Thyborøn Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/12/2016 Jørgen Riise Dirigent Side

Læs mere

Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 4 Ledelsesberetning 5

Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 4 Ledelsesberetning 5 Det Grønne Køkken ApS Falstervej 3 5800 Nyborg CVR-nr. 35 38 03 96 Årsrapport for 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2017 Mustafa Corap dirigent

Læs mere

ANLÆGSGARTNERFIRMAET ANDREAS ApS

ANLÆGSGARTNERFIRMAET ANDREAS ApS ANLÆGSGARTNERFIRMAET ANDREAS ApS Årsrapport 31. juli 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2014 Andreas Lassen Dirigent Side 2 af

Læs mere

HOMELANDSERVICE S.M.B.A.

HOMELANDSERVICE S.M.B.A. HOMELANDSERVICE S.M.B.A. Årsrapport 28. juli 2011-31. december 2011 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2012 Vesna Milenkovic Dirigent Side 2 af 10 Indhold

Læs mere

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NORDSJÆLLAND BYG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2013 Peter Tyrrestrup Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

SEE BEYOND ADVISORY & INVESTMENT ApS

SEE BEYOND ADVISORY & INVESTMENT ApS SEE BEYOND ADVISORY & INVESTMENT ApS Rådmand Steins Alle 11, 1 th 2000 Frederiksberg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Arkion Gruppen ApS CVR-nr

Arkion Gruppen ApS CVR-nr Arkion Gruppen ApS CVR-nr. 13 19 51 37 Årsrapport 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. juli 2015. Adnan Ali Abdulamir Dirigent

Læs mere

HVIDOVRE VVS SERVICE ApS

HVIDOVRE VVS SERVICE ApS HVIDOVRE VVS SERVICE ApS Gammel Køge Landevej 55, 5 2500 Valby Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/04/2016 Robert

Læs mere

KompetencePsykologerne IVS Prinsesse Maries Allé 11, st. th., 1908 Frederiksberg C

KompetencePsykologerne IVS Prinsesse Maries Allé 11, st. th., 1908 Frederiksberg C KompetencePsykologerne IVS Prinsesse Maries Allé 11, st. th., 1908 Frederiksberg C CVR-nr. 36 40 89 28 Årsrapport 16. oktober 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

SUNWRAP.DK ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

SUNWRAP.DK ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den SUNWRAP.DK ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/02/2015 Jesper Sølager Sørensen Dirigent (Urevideret) Side

Læs mere

INTERNATIONAL TECH ApS

INTERNATIONAL TECH ApS INTERNATIONAL TECH ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/12/2013 Torben Madsen Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Vitec Datamann A/S. Årsrapport for 2014/15

Vitec Datamann A/S. Årsrapport for 2014/15 Rosenkæret 22A 2860 Søborg CVR-nr. 59943510 Årsrapport for 2014/15 39. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. oktober 2015 Lars Stenlund Dirigent

Læs mere

3R Kontor ApS Oddervej 84, 8270 Højbjerg

3R Kontor ApS Oddervej 84, 8270 Højbjerg 3R Kontor ApS Oddervej 84, 8270 Højbjerg CVR-nr. 36 02 94 39 Årsrapport 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2016. Ole Madsen Dirigent Olof

Læs mere

HVIDOVRE VVS SERVICE ApS

HVIDOVRE VVS SERVICE ApS HVIDOVRE VVS SERVICE ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/04/2013 Robert Søe-Jensen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

Selskaber, intern årsrapport (D5)

Selskaber, intern årsrapport (D5) Selskaber, intern årsrapport (D5) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den interne årsrapport for et selskab. Rapporten er meget detaljeret og indeholder skattemæssige opgørelser,

Læs mere

Sumondo IVS. Ole Maaløes Vej København N. Årsrapport 1. januar december 2017

Sumondo IVS. Ole Maaløes Vej København N. Årsrapport 1. januar december 2017 Sumondo IVS Ole Maaløes Vej 3 2200 København N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2018 Ivan Hauser Dirigent

Læs mere

CLAUSEN ANLÆG OG BYG ApS

CLAUSEN ANLÆG OG BYG ApS CLAUSEN ANLÆG OG BYG ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/04/2015 Henrik Clausen Dirigent (Urevideret) Side

Læs mere

ONEHAPPYFAMILY ApS. Nydamsvej Hørning. Årsrapport 1. januar december 2017

ONEHAPPYFAMILY ApS. Nydamsvej Hørning. Årsrapport 1. januar december 2017 ONEHAPPYFAMILY ApS Nydamsvej 19 8362 Hørning Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Marianne From Laursen

Læs mere

BYENS KØKKEN CENTER ApS

BYENS KØKKEN CENTER ApS BYENS KØKKEN CENTER ApS Ølsevej 12 4171 Glumsø Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/12/2016 Peer Johannsen Dirigent

Læs mere

Den Grønne Asparges ApS c/o Pia Foged, Agf Vej 7, 8260 Viby J

Den Grønne Asparges ApS c/o Pia Foged, Agf Vej 7, 8260 Viby J Den Grønne Asparges ApS c/o Pia Foged, Agf Vej 7, 8260 Viby J CVR-nr. 33 64 18 34 Årsrapport 1. november 2014-31. oktober 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Jewlscph ApS Blegdamsvej 104A, 1, 2100 København Ø

Jewlscph ApS Blegdamsvej 104A, 1, 2100 København Ø Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Nordstensvej 11 3400 Hillerød CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Jewlscph ApS Blegdamsvej 104A, 1, 2100 København Ø CVR-nr.

Læs mere

Au Verre de Vin IVS. Årsrapport for Vesterbrogade København V. CVR-nr (5. regnskabsår)

Au Verre de Vin IVS. Årsrapport for Vesterbrogade København V. CVR-nr (5. regnskabsår) Au Verre de Vin IVS Vesterbrogade 19 1620 København V CVR-nr. 35 86 77 91 Årsrapport for 2018 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. maj

Læs mere

REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS

REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS Unsbjergvej 20 5220 Odense SØ Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2017 Reza Rejaye

Læs mere

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015 NJ BOLIG ApS Strandhusevej 13 7130 Juelsminde Årsrapport 1. april 2014-31. marts 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/08/2015 JIMMI LILLELUND Dirigent

Læs mere

DIERS KLINIK ApS. Store Torv 8, Aarhus C. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 26/05/2018

DIERS KLINIK ApS. Store Torv 8, Aarhus C. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 26/05/2018 DIERS KLINIK ApS Store Torv 8, 3. 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 26/05/2018 Thomas Halling Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Februar 2013 Vejledning. Selvangivelse for aktieselskaber m.fl. 2012 Vejledning til udfyldelsen

Februar 2013 Vejledning. Selvangivelse for aktieselskaber m.fl. 2012 Vejledning til udfyldelsen Februar 2013 Vejledning Selvangivelse for aktieselskaber m.fl. 2012 Vejledning til udfyldelsen Indholdsfortegnelse 1. Forord 6 1.1. Ændringer siden 2011 6 2. Generelt 8 2.1. Indsendelsesfrist? 8 2.2. Myndighed

Læs mere

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Skanderborgvej 27 8680 Ry Tlf. 8689 2244 www.revisionry.dk Norgesvej 2 8450 Hammel Tlf. 8696 3211 www.revisionhammel.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning...

Læs mere

Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS

Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS Store Kongensgade 26 1264 København K CVR-nr. 37 36 90 71 Årsrapport for 2017/18 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017 OPEKA ApS Stålmosevej 19 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/04/2018 Peter Klausen Dirigent Side

Læs mere

SUSHI ØST ApS. Årsrapport 1. april juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11/2012

SUSHI ØST ApS. Årsrapport 1. april juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11/2012 SUSHI ØST ApS Årsrapport 1. april 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11/2012 Ming Jørgensen Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Frøslev Trading ApS. Giersingvænget 17, 5220 Odense SØ. Årsrapport for 1. januar december (10. regnskabsår)

Frøslev Trading ApS. Giersingvænget 17, 5220 Odense SØ. Årsrapport for 1. januar december (10. regnskabsår) Frøslev Trading ApS Giersingvænget 17, 5220 Odense SØ Årsrapport for 1. januar - 31. december 2016 (10. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/5

Læs mere

MIRA INTERNETSOLUTIONS ApS

MIRA INTERNETSOLUTIONS ApS MIRA INTERNETSOLUTIONS ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/11/2012 Kim Andersen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

MURERMESTER MADS LARSEN ApS

MURERMESTER MADS LARSEN ApS MURERMESTER MADS LARSEN ApS Årsrapport 6. september 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/05/2014 Mads Larsen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN Årsrapport 3. januar 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2012 Martin Engbjerg Dirigent Side 2

Læs mere

OLAF SAND & CO. ApS. Koldingvej Vejle. Årsrapport 1. januar december 2018

OLAF SAND & CO. ApS. Koldingvej Vejle. Årsrapport 1. januar december 2018 OLAF SAND & CO. ApS Koldingvej 613 7100 Vejle Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/05/2019 Lars Jeppesen Dirigent

Læs mere

ICEDAN ENTREPRISE HELSINGØR ApS

ICEDAN ENTREPRISE HELSINGØR ApS ICEDAN ENTREPRISE HELSINGØR ApS Nordre Strandvej 239 3140 Ålsgårde Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/12/2016 Helga

Læs mere

NORDTEAM INVEST ApS. Bremårevej Lystrup. Årsrapport 1. juli juni 2018

NORDTEAM INVEST ApS. Bremårevej Lystrup. Årsrapport 1. juli juni 2018 NORDTEAM INVEST ApS Bremårevej 9 8520 Lystrup Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/10/2018 Erling Abildgaard Dirigent

Læs mere

ÅRSRAPPORT Dyreklinik Friheden ApS Hvidovrevej 253 A 2650 Hvidovre. Indsender: Revision & Data A/S Lyngbyvej Hellerup

ÅRSRAPPORT Dyreklinik Friheden ApS Hvidovrevej 253 A 2650 Hvidovre. Indsender: Revision & Data A/S Lyngbyvej Hellerup ÅRSRAPPORT 2018 Dyreklinik Friheden ApS Hvidovrevej 253 A 2650 Hvidovre CVR nr. 34580472 Indsender: Revision & Data A/S Lyngbyvej 225 2900 Hellerup Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

SLAGTERBUTIK AMAGER ApS

SLAGTERBUTIK AMAGER ApS SLAGTERBUTIK AMAGER ApS Geminivej 29 2670 Greve Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/07/2018 Mohammed Ali Mohammed

Læs mere

Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C. Dansk Skaksalg ApS. Årsrapport 2003

Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C. Dansk Skaksalg ApS. Årsrapport 2003 Audit Kontoradresse Bruuns Galleri Århus Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 86 76 46 01 www.kpmg.dk Årsrapporten indeholder 13 sider Indhold Påtegninger

Læs mere

SELVANGIVELSE Personlig indkomst, hvoraf der skal betales AM-bidrag (8 %) Personlig indkomst, hvoraf der ikke skal betales AM-bidrag

SELVANGIVELSE Personlig indkomst, hvoraf der skal betales AM-bidrag (8 %) Personlig indkomst, hvoraf der ikke skal betales AM-bidrag SELVANGIVELSE 216 Navn: Jens Jensen CPR.nr. 111-11 Personlig indkomst, hvoraf der skal betales AM-bidrag (8 %) Lønindkomst, bestyrelseshonorar og personalegoder, der er A-indkomst f.eks. fri bil og fri

Læs mere

BRDR. MARCUSSEN VVS ApS

BRDR. MARCUSSEN VVS ApS BRDR. MARCUSSEN VVS ApS Dortheavej 60 2400 København NV Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/05/2017 Michael

Læs mere

DK TATS ApS. Søndergade 19, st 6000 Kolding. Årsrapport 1. juli juni 2015

DK TATS ApS. Søndergade 19, st 6000 Kolding. Årsrapport 1. juli juni 2015 DK TATS ApS Søndergade 19, st 6000 Kolding Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/01/2016 Kenneth Falbe Andersen Dirigent

Læs mere