Test skoen med hånden

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Test skoen med hånden"

Transkript

1 SKYDDS- & YRKESSKOR, Verne- & arbeidssko, Job- & Sikkerhedssko, Turva- & työjalkineet, Safety & occupational footwear, Professionele & Veiligheidsschoenen, Sicherheits- & berufsschuhe, CHAUSSURES DE TRAVAIL & DE SÉCURITÉ, Öryggis- & vinnuskór

2

3 Når man går, er vægten på fødderne to til tre gange kropsvægten, så det er vigtigt at vælge sko, der støtter, stabiliserer og aflaster f.eks. med god stødabsorbering og svangstøtte. Hvis skoen er for blød og ikke har en stabil svang kan det medføre, at foden bøjes forkert, hver gang der tages et skridt, hvilket kan give smerter i knæ, hofter og ryg. Eva Jangdin Ergonom/fysioterapeut hos ERGONOMEVA Test skoen med hånden Peter Geisler, administrerende direktør og ejer, Arbesko AB Efter 170 år i branchen er vi stadig lige nysgerrige Jeg bliver ofte spurgt, hvad vi er drevet af her hos Arbesko. Og mit svar er altid det samme aldrig svigtende nysgerrighed og ønsket om at skabe noget nyt. Vi er også drevet af ønsket om at videreføre den tradition, vi er en del af. Virksomheden har trods alt været i familiens eje i 170 år! Det faktum, at vi var her først og stadig er her, er et sikkert bevis på, at vores arbejdsmetoder og nysgerrighed resulterer i sikkerheds- og arbejdssko, der altid lever op til, og meget ofte overgår, vores kunders krav og forventninger. En anden drivkraft for os som et svensk foretagende er at udvikle svenske produkter og vise, at vi kan konkurrere på det internationale marked. Arbesko er en yderst innovativ virksomhed, og vi er stort set de eneste i branchen, der selv driver forskning. Vores beslutning om at lægge forskningen, udviklingen og produktionen i Sverige var et meget bevidst valg. Det er her, vi henter det erfaringsgrundlag og den viden, som vi har behov for. Takket være mange års lovgivning om bedriftssundhed og medarbejdersikkerhed stiller det svenske marked ydermere de højst mulige krav til os og vores produkter. Dette giver os, og vores kvalitet, et yderligere løft. Nogle sikkerheds- og arbejdssko føles måske behagelige og bløde, når du prøver dem første gang, men de giver ikke nødvendigvis dine fødder den rette støtte. Hvis skoene er for bløde, bliver dine ben og fødder trætte, hvilket kan medføre smerter og overbelastningsskader. En korrekt udformet sko skal have en effektiv stødabsorbering, svangstøtte, et robust, afrundet hælgreb og skal kunne tåle vridninger og ligeledes bøje med foden. Test selv disse egenskaber, næste gang du prøver sko, og test dem med hænderne. Prøv at vride skoen med hænderne. En sko med svangstøtte er stabil, modstandsdygtig over for torsion (vrid) og giver foden en god støtte jo mere modstandsdygtig skoen er over for torsion, desto bedre. Føl på hælgrebet det skal være produceret af et stærkt materiale, føles robust og skal følge hælens naturlige rundinger. Tag fat i hælen og snuden, og forsøg at bøje hele skoen den bør ikke bøje i svangen, men lige bag tåpartiet.

4 Energy Gel. Værdifuld stødabsorbering. Mange Arbesko-sko har Energy Gel en velsignelse for alle, der arbejder på hårde betongulve. Energy Gel er en elastisk gelpude, der er placeret i skoens hæl og giver en optimal stødabsorbering. En stor undersøgelse* viser, at fravær fra jobbet som følge af smerter i muskler og led faldt med hele 78 % blandt personer, der brugte sko med Energy Gel et tal, der taler for sig selv. Arbesko Comfort System At arbejde en hel dag i det samme par sko stiller høje krav til skoene. De skal være behagelige at gå og stå i en hele dag, og når arbejdsdagen er forbi, skal du have energi tilovers til familie, venner og fritidsinteresser. Den svenske virksomhed Arbesko producerer sko, der opfylder disse krav. Ved hjælp af vores egne unikke designkoncepter og produktionsmetoder, som er kombineret i Arbesko Comfort System, producerer vi sko, der giver fødderne den rette støtte og kroppen den rette balance. Det er med andre ord svensk komfort, der holder. * Læs mere om undersøgelsen på Travesko (anbefalet max. værdi 300) Fritidssko (anbefalet max. værdi 200) Sportssko (anbefalet max. værdi 150) Arbesko Energy Gel (opmålt værdi 135) Lav stødabsorbering høj stødabsorbering Stability System er det grundlæggende koncept, der garanterer komfortable sko af høj kvalitet. Energy Gel sørger for de vigtige stødabsorberende egenskaber ved hvert skridt. Energy Gel Duo giver en endnu højere grad af stødabsorbering og aflastning. Moisture Transport System er en kombination af intelligente løsninger, der leder fugten væk fra foden. Energy Gel Duo. Dobbelt stødabsorbering. Energy Gel Duo giver dobbelt stødabsorbering med en elastisk gelpude i hælen og et behageligt aflastende gelindlæg i såldelen. Gelindlægget reducerer belastningen på fodballen og er særligt populært hos dem, der tilbringer meget tid stående på hårde gulve.

5 Stability System. Skoens bedste grundlag. Stability System er Arbeskos eget grundkoncept for produktion af sko, der er behagelige at stå og gå i en hel dag, holder længere end sko normalt gør, og samtidig er ergonomisk korrekte (hvilket er godt for hele kroppen) Læder bearbejdet på læst. Læderet er forstrakt og omhyggeligt fastgjort til bindsålen. Dette sikrer, at læderet ikke giver sig, og at skoen beholder pasformen Stabilt hælgreb. Hælgrebet er anatomisk afrundet og produceret af et stærkt materiale, så det beholder pasformen og holder hælen på plads på en behagelig måde. 3. Formstødt bindsål. Bindsålen følger fodens naturlige kurver, hvilket giver behagelig støtte gennem hele skoens levetid. 4. Svangstøtte. Nødvendig, behagelig støtte af foden, som er med til at give en robust sko, der er modstandsdygtig over for torsion og bøjer med foden. 3 4 Moisture Transport System. Tørre fødder Arbeskos sko, såler og sokker udgør til sammen vores Moisture Transport System, et enestående system, der leder fugten væk fra fødderne og holder dem dejligt tørre. Uundværligt for varme fødder, der tilbringer hele dage i et og samme par sko!

6 Hemmeligheden er løbende udvikling Arbesko er en af de førende producenter af sikkerheds- og arbejdssko, og vi er ofte de første med nye materialer og teknologier. Vi er også en af de få producenter, der fokuserer på, hvor vigtige dine arbejdssko er for dit liv uden for arbejdspladsen. Hemmeligheden bag det innovative design, de spændende materialer og nyskabende tekniske løsninger er naturligvis vores kontinuerlige udviklingsarbejde. Det er og har altid været den vigtigste ledetråd for vores virksomhed. Resultatet ses tydeligt i Arbeskos egne systemer, f.eks. Energy Gel -stødabsorberingen, efterfølgeren Energy Gel Duo og de tre forskellige, funktionelle såler, du kan læse mere om andetsteds i dette katalog. Listen er lang. lanceres en række nye løsninger med hver ny generation af sko de er altid påskønnet og til tider revolutionerende og her, som i ethvert modeblad, præsenteres vores kunder for nye, smarte design hvert år. Alt vores udviklingsarbejde finder naturligvis sted i tæt samarbejde med produktudviklere, designere samt uddannede og særdeles erfarne medarbejdere i vores to svenske produktionsenheder. Vi har valgt at beholde produktionen i Sverige, da det er her, den viden om, hvordan vi vil have vores sko produceret, findes, og denne viden er i sig selv den største garanti for høj kvalitet. Asymetrix og Active Plus Såler med mere end én funktion. Se også på skoens underside. Udviklingen af sålen er en hel videnskab i sig selv med det gennemtænkte mønster og funktionaliteten. For eksempel giver den enestående kombination af linjer, mønstre og overfladestrukturer (som vi bruger til både Asymetrix- og Active Plus-sålerne) giver et fast grebet på våde såvel som tørre overflader. Læs mere om fordelene andetsteds i kataloget.

7 Asymetrix Nitrile Holdbar og varmebestandig Asymetrix Nitrile er vores mest slidstærke funktionelle sål. Dens holdbarhed er nærmest uforlignelig. Sålen giver et fremragende greb på alle typer glatte overflader. Og den er enestående i ekstremt varme miljøer. Asymetrix Nitrile kan tåle temperaturer op til 300 C, men er ikke kun velegnet til jobfunktioner, der kræver stor varmebestandighed. Arbesko sikkerhedssko med nitrilgummisål er et naturligt valg til støberier, metalindustrien, autoværksteder og mange andre krævende miljøer. Uregelmæssige, grove mønstre med forskellige overflader tilpasser sig til forskellige gulvoverflader. Løftet sålekant beskytter skoen. Linjer, der går i forskellige retninger sikrer at sålen ikke glider. Drejeplade til hurtige sving. Linjer, der går i forskellige retninger sikrer, at sålen ikke glider. Løftet sålekant for at beskytte skoen. Forskellige grove mønstre og overflader gør skoen anvendelig på alle typer underlag. Cirkelmønster for lettere sving. Asymmetrisk forsektion giver støtte ved tunge løft. Asymmetrisk hæl spreder belastningen over et større områder. Nitrilgummi i den bageste del af hælen for et sikkert greb. Særligt konstrueret til støddæmpende Energy Gel-pude. En klart defineret hælende sikrer et bedre greb på f.eks. stiger. Nitrilgummihælen reducerer risikoen for at glide. Konstruktionen er tilpasset den støddæmpende Energy Gel-pude.

8 Hér kan du finde forklaringen til den beskyttelsesklasse, der er angivet ved den respektive model. Symbol Beskyttende egenskaber SB Basiskrav, Sikkerhedssko (tåbeskyttelse 200 J) OB Basiskrav, Jobsko (Ingen tåbeskyttelse) Kategoribeteckning SB S1 S2 S3 S4 S5 OB O1 O2 O3 O4 O5 A Antistatiske egenskaber E Energioptagelse i hælen WRU Vandafvisende materiale i overdelen P Sømværn - Mønstret sål C Elektrisk ledende fodtøj I Elektrisk isolerende fodtøj WR Vandbestandig konstruktion M Vristbeskyttelse CI Isolering mod kulde HI Isolering mod varme HRO Varmebestandig slidsål AN Vristbeskyttelse CR Beskyttelse mod skæreskader ORO Oliebestandig slidsål (EN 345) FO Oliebestandig slidsål (EN ISO 20345) SRA SRB SRC Skridsikkerhed testet på keramisk klinkegulv med SLS Skridsikkerhed testet på stålgulv med glycerol Skridsikkerhed testet på keramisk klinkegulv med SLS og på stålgulv med glycerol = Obligatorisk = Fodtøjet skal ud over de grundlæggende krav opfylde mindst et af følgende ekstrakrav = Fodtøjet skal opfylde mindst et af følgende ekstrakrav

9 Symbolforklaring Inneholdsfortegnelse Sko fra Arbesko har en række smarte funktioner og vigtige sikkerhedsrelaterede egenskaber. Vi bruger forskellige symboler til at angive, hvilke egenskaber den enkelte model besidder. Her er en forklaring på disse symboler. Indledning 2 Arbesko Comfort System 4 Beskyttelses-tåhætte Beskytter tæerne mod nedfaldende genstande, 200 joule samt kompression Newton, ifølge EN 345 / EN ISO Beskyttelses-tåhætte af aluminium Beskyttelses-tåhætte af let men stærk aluminium i stedet for stål gør et par sko 100 g lettere og giver bedre balance i skoen. Beskytter tæerne mod nedfaldende genstande, 200 joule samt kompression Newton, ifølge EN 345 / EN ISO Sømværn Beskytter mod gennemtrængning af søm eller andre skarpe genstande, 1100 Newton, ifølge EN 345 / EN ISO Blødt sømværn Vores nye, bløde sømværn er konstrueret uden brug af metal. I stedet er sømværnet produceret af forskellige højteknologiske tekstilfibre. Sko med det nye sømværn får en høj grad af komfort, bliver mere fleksible (mere bøjelige) og virker ikke kuldeledende. Sømværnet overholder naturligvis de gældende beskyttelsesnormer, EN 345 / EN ISO Oliebestandig Sålen er oliebestandig og har god modstandskraft over for kemikalier. Varmebestandig Sålerne er varmebestandige og tåler 300 C. De isolerer også mod varmestråling. Energioptagende Energioptagende sål som giver behagelig fjederkraft. Antistat Sålerne afleder statisk elektricitet. Resistens mellem 100 KOhm og 1000 MOhm, ifølge EN 345 / EN ISO ESD Sålerne afleder statisk elektricitet. De har en resistens under 100 MOhm og opfylder kravene i overensstemmelse med Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut samt IEC Poliyou Indlægssål af Poliyou, som dæmper stød og giver stor komfort. Sålen lader luft og fodens fugt slippe igennem. Vandafvisende Læder som er blevet imprægneret og belagt med overfladelag, hvilket gør det vandafvisende. Energy Gel Energy Gel er en elastisk gelepude, der er anbragt i skoens hæl og specielt udformet til at give optimal effekt. Puden presses sammen af kraften ved hvert skridt, der tages, og absorberer derved stødet. Foruden højeffektiv støddæmpning giver Energy Gel også en vis energi og hævehjælp tilbage, når puden returnerer til sin oprindelige form. Energy Gel Duo Et meget effektivt stødabsorberingssystem med både elastisk geléplade under forfoden og elastisk gelépude i hælen. Energy Gel Duo er en videreudvikling af den velkendte Energy Gel og optager effektivt den belastning, der opstår i fodbalden, når man går og står meget på hårde gulve. A-Tex² Unik konstruktion som gør skoen vandtæt. Består af to lag vandtæt åndende materiale samt kanalsyet foer med et porøst væv i skaftekanten, som gør, at kondensen bliver udluftet som i en skorsten. Smartec Air Plus Et nyudviklet, blødt og behageligt funktionsmateriale i to lag. Anvendes som foer i flere af vore sko. Kanalsyet, og transporterer derfor meget effektivt fugt og varme væk fra foden. Super8 Super8 er et fuldnarvet kvalitetsskind, som kan modstå fugt i hele otte timer i træk. Super8-skindet er gennemimprægneret denne specielle behandling når ind i skindet og i modsætning til overfladeimprægnering slides den ikke af. Sikkerhedsklassificeringer 8 Symbolforklaring 9 Arbesko sikkerhedssko Sko 10 Tøfler 20 Støvler 21 Lange støvler 25 Varmebestandige sko 26 Arbesko arbejdssko Sko 32 Støvler 37 Tøfler 38 Sandaler 40 Arbesko sponsorerer Swedish Skills Team 42 Gummi- og PU-støvler 43 Moisture Transport System 48 Arbesko Accessories 49

10 Model 465 Sikkerhedssko med aluminiumståhætte, blødt sømværn, ESD-funktion, høj komfort og enestående slidstyrke. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Vandafvisende Cordura. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -indlægssål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, SRA. Størrelser:

11 ARBESKO sikkerhedssko Arbesko sikkerhedssko For os er komfort en lige så stor selvfølge som sikkerhed. Arbesko sikkerhedssko besidder alle de sikkerhedsrelaterede egenskaber, du har brug for. Beskyttelseståhætte og sømværn. Varmebestandigt læder og ESD-funktion. Og vi kunne blive ved. Dertil kommer stødabsorberende gelpuder, grundlæggende ekstrem høj kvalitet og en sko, der giver foden den rette støtte ved hvert skridt. Resultatet? Pålidelige og behagelige sikkerhedssko, du gladelig har på en hel dag, uden at du føler dig træt og slidt i fødder og ryg ved arbejdsdagens afslutning. Sko, der gør, at du har mere energi også efter arbejde. Det er forskellen. Model 935 Luftig sikkerhedssandal med praktisk velcrolukning, aluminiumståhætte, blødt sømværn og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -indlægssål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, SRA. Størrelser:

12 ARBESKO sikkerhedssko Model 350 Luftig letvægtssikkerhedssko med blødt sømværn og aluminiumståhætte. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet læder. Ventilerende Dynatec. Slidstærk TPUtåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -indlægssål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P. Størrelser: Model 331 Luftig sikkerhedssko med blødt sømværn, aluminiumståhætte og praktisk snørelukning. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet læder. Ventilerende Dynatec. Slidstærk TPUtåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -indlægssål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P. Størrelser: Model 772 Komfortabel, holdbar sikkerhedssko med et ekstra rummeligt tåparti og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Fuldnarvet svineskind. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Mellemsål i PU. Varmebestandig slidsål i nitrilgummi, der sikrer et godt fodfæste. Læst: Ekstra rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3, HRO, HI. Størrelser:

13 ARBESKO sikkerhedssko Model 442 Komfortabel letvægtssikkerhedssko med aluminiumståhætte, blødt sømværn og ekstra tåforstærkning. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærkt Cordura. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Hurtigtørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P. Størrelser: Model 412 Komfortabel, slidstærk sikkerhedssko med sømværn, aluminiumståhætte og ekstra tåforstærkning. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning i PU på tåpartiet. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel indlægssål i polyethylen. Sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3. Størrelser: Model 812 Sikkerhedssko i mokkasinmodel med god komfort, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet læder. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3. Størrelser:

14 ARBESKO sikkerhedssko Model 232 Komfortabel, slidstærk sikkerhedssko med ekstra tåforstærkning, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærkt, vandafvisende materiale. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, SRA. Størrelser: Model 365 Robust og komfortabel sikkerhedssko med praktisk velcrolukning, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Størrelser: Model 462 Holdbar sikkerhedssko i blødt, specialimprægneret læder med aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Varmebestandige snørebånd. Forseglede sømme. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3. Størrelser:

15 ARBESKO sikkerhedssko Model 862 Komfortabel, holdbar sikkerhedssko med ekstra tåforstærkning og blødt sømværn. Overdel: Fuldnarvet læder. Slidstærkt Cordura. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Sømværn. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1, P. Størrelser: Model 432 Smart og slidstærk sikkerhedssandal med sømværn og ekstra tåforstærkning. Overdel: Fuldnarvet læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel indlægssål i polyethylen. Sømværn. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1, P. Størrelser: Model 353 Holdbar letvægtssikkerhedssko med aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Størrelser:

16 ARBESKO sikkerhedssko Model 355 Luftig sikkerhedssko med indbygget komfort, aluminiumståhætte og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet læder. Ventilerende Dynatec. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1. Størrelser: Model 936 Luftig letvægtssikkerhedssandal med aluminiumståhætte og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Størrelser:

17 ARBESKO sikkerhedssko Model 855 Luftig letvægtssikkerhedssko med aluminiumståhætte, sål med sikkert greb og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet ruskind. Ventilerende Dynatec. Pløs i fugttransporterende tekstilmateriale. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345, S1. Størrelser: Model 889 Letvægtssikkerhedssko med optimal komfort, aluminiumståhætte, sål med godt fodfæste og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet ruskind. Slidstærkt Cordura. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser: Model 950 Kølig og holdbar letvægtssikkerhedssko med velcrolukning, aluminiumståhætte, sål med godt fodfæste og ESD-funktion. Overdel: Fuldnarvet læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Vristbeskyttelse i slidstærkt neopren. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser:

18 ARBESKO sikkerhedssko Model 898 Komfortabel sikkerhedssko med ventilerende sider og aluminiumståhætte. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Ventilerende netmateriale. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Størrelser: Model 925 Komfortabel sikkerhedssko med velcro, der er let at lukke, og ekstra tåforstærkning. Overdel: Fuldnarvet læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser: Model 803 Fleksibel letvægtssikkerhedssko med aluminiumståhætte, sål der giver et godt fodfæste, og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Forseglede sømme. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S2. Størrelser: Model 877 Klassisk sikkerhedssko i golfmodel med ESD-funktion og høj komfort. Overdel: Fuldnarvet læder. For: Fuldnarvet svineskind. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser:

19 ARBESKO sikkerhedssko Model 888 Komfortabel sikkerhedssko med integreret stødabsorbering. Overdel: Fuldnarvet læder. Slidstærkt Cordura. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser: Model 777 Komfortabel sikkerhedssko, der er nem at rengøre, med ESD-funktion. Ideel til hygiejniske miljøer. Overdel: PU-belagt microfiber, der føles som læder. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S2. Størrelser: Model 835 Sikkerhedssko med god komfort, letvægtsaluminiumståhætte og ESD-funktion. Overdel: Fuldnarvet læder. Slidstærkt Cordura. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser:

20 ARBESKO sikkerhedssko Model 183 Komfortabel, luftig sikkerhedstræsko med regulerbar vristrem, hvilket giver en perfekt pasform. Overdel: PU-belagt spaltlæder. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Halv Poliyou - indlægssål. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E. Størrelser: Model 187 Holdbar sikkerhedstræsko med regulerbar vristrem og ESD-funktion. Overdel: PU-belagt spaltlæder. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Halv Poliyou - indlægssål. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, A, E. Størrelser: Model 193 Komfortabel, slidstærk sikkerhedstræsko med regulerbar vristrem og elastisk hælrem. Overdel: Fuldnarvet læder. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E. Størrelser: Model 191 Behagelig og fleksibel sikkerhedstræsko med kombineret vrist-/hælrem. Overdel: PU-belagt spaltlæder. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Halv Poliyou -indlægssål. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E. Størrelser: Model 171 Behagelig, hygiejnisk sikkerhedstræsko i materiale, som er let at rengøre. Overdel: PU-belagt microfiber. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Halv Poliyou - indlægssål. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E, WRU. Størrelser:

21 ARBESKO sikkerhedssko Model 452 Slidstærk og behagelig sikkerhedsstøvlet med Super8- læder, aluminiumståhætte, blødt sømværn og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærkt Cordura. Forseglede sømme. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3. Størrelser: Model 680 Meget komfortabel letvægtssikkerhedsstøvlet, aluminiumståhætte og en sål, der giver et godt fodfæste. Overdel: Fuldnarvet, voksbehandlet læder i skaftet. Fuldnarvet, imprægneret Super8-læder i foddelen. Slidstærkt Cordura. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S2. Størrelser:

22 ARBESKO sikkerhedssko Model 363 Komfortabel og robust kort sikkerhedstøvlet med aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Størrelser: Model 662 Komfortabel og vandtæt sikkerhedsstøvlet med aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet læder. Slidstærkt Cordura. PU-belagt spaltlæder i foddelen og hælen. For: Fugttransporterende stof med syede kanaler og A-Tex 2 dobbelt fugtspærre. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-2, S3, WR. Størrelser: Model 422 Behagelig og robust støvlet med ekstra tåforstærkning, aluminiumståhætte og sømværn. Overdel: Fuldnarvet, imprægneret Super8-læder med slidstærkt Cordura i skaftet. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Fuldnarvet svineskind. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel indlægssål i polyethylen. Sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3. Størrelser:

23 ARBESKO sikkerhedssko Model 492 Behagelig støvle med varmt for, lynlås og snørebånd, ekstra tåforstærkning, blødt sømværn og aluminiumståhætte. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Varmeisolerende Thinsulate. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3, CI. Størrelser: Model 482 Behagelig, slidstærk sikkerhedsstøvle med lynlås og snørebånd, skaft uden for, aluminiumståhætte, blødt sømværn og ekstra tåforstærkning. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Slidstærk TPU-tåforstærkning. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle i foddelen. Uforet skaft. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Active Plus mønstret PU-sål med nitrilgummi i hælen, hvilket sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345, S3. Størrelser: Model 472 Solid sikkerhedsstøvle med Super8-læder, uforet skaft, lynlås/snørebånd og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Forseglede sømme. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle i foddelen. Uforet skaft. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Fleksibel mellemsål i PU. Varmebestandig slidsål i nitrilgummi, der sikrer et godt fodfæste. Læst: Ekstra rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3, HRO, HI. Størrelser:

24 ARBESKO sikkerhedssko Thomas Adolfsén/bildarkivet.se Model 692 Nyhet Efteråret 2009 Komfortabel sikkerhedsstøvle med varmt for, lynlås på skaftets inderside, refleks, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Refleks på skaftet. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Thermolite. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Vandtæt Sympatex-membran i foddelen. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Varm Poliyou -indlægssål med fleece mod foden. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix nitrilgummisål en slidstærk, holdbar og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, SRA. Størrelser: Model 695 Nyhet Efteråret 2009 Varm, fleksibel sikkerhedsstøvle med uldfor, lynlås på skaftets inderside, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Vandafvisende Cordura. For: Varmt uldfor. Vandtæt Sympatex-membran i foddelen. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Varm Poliyou -indlægssål med fleece mod foden. Energy Gel Duo i hælen og trædefladen, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, SRA. Størrelser: Model 672 En ekstrem varm og behagelig sikkerhedsstøvle med blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. For: Varmt for i fleece og Thinsulate. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Fleksibel mellemsål i PU. Varmebestandig slidsål i nitrilgummi, der sikrer et godt fodfæste. Læst: Ekstra rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3, CI, HRO. Størrelser:

25 ARBESKO sikkerhedssko Model 572 Vandtæt og vinterisoleret sikkerhedsstøvle med snelås og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Forseglede sømme. For: A-Tex 2 dobbelt fugtspærre. Varmeisolerende Thinsulate. Slidstærkt tekstilmateriale. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Fleksibel mellemsål i PU. Varmebestandig slidsål i nitrilgummi, der sikrer et godt fodfæste. Læst: Ekstra rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-2, S3, WR, HRO. Størrelser: Model 512 Slidstærk sikkerhedsstøvle med varmt for og ekstra tåforstærkning, lynlås, blødt sømværn og aluminiumståhætte. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet læder. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Varmeisolerende fleece. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Sømværn. Slidsål: Asymetrix-funktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, P, E, CI, WRU. Størrelser: Model 562 Behagelig sikkerhedsstøvle til vinterbrug med dobbelt for, lynlås og blødt sømværn. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet Super8-læder. Forseglede sømme. For: Varmt dobbelt fleecefor og Thinsulate. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Fleksibel mellemsål i PU. Varmebestandig slidsål i nitrilgummi, der sikrer et godt fodfæste. Læst: Ekstra rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3, CI, HRO. Størrelser:

26 ARBESKO sikkerhedssko

27 ARBESKO sikkerhedssko Stærkt og holdbart til krævende miljøer Nogle arbejdsmiljøer er farligere end andre. Når varme gløder, stænk af smeltet metal og høje temperaturer er en del af arbejdsdagen, kan man ikke gå i en hvilken som helst sko. Arbeskos sikkerhedsmodeller til støberier, metalindustrien og andre varme arbejdsmiljøer besidder alle de nødvendige egenskaber, herunder såler af varmebestandigt nitrilgummi, varmebestandigt læder og sømme af stærk Kevlar-tråd, der kan modstå høje temperaturer. Og det er ikke det hele. Den enestående nitrilgummisål, Asymetrix Nitrile, gør denne type sikkerhedssko ideel til alle krævende miljøer. Asymetrix Nitrile kan modstå kemikalier og olie bedre end de fleste, er meget holdbare og giver et exceptionelt godt greb på glatte overflader. Manges favorit.

28 ARBESKO sikkerhedssko Model 732 Slidstærk, varmebestandig sikkerhedssko med aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. Sømme syet med varmebestandig kevlartråd. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Fuldnarvet svineskind. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix nitrilgummisål en slidstærk, holdbar og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Størrelser: Model 792 (Ikke afbildet) Varmebestandig sikkerhedssko med sømværn i store størrelser (kun størrelse 49 og 50). Overdel: Fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. For: Fuldnarvet svineskind. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Halv Poliyou - indlægssål. Sømværn. Slidsål: Varmebestandig slidsål i nitrilgummi, der sikrer et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3, HRO. Størrelser: Model 605 Slidstærk svejsestøvlet til varme miljøer med aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. Sømme syet med varmebestandig kevlartråd. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Fuldnarvet svineskind. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix nitrilgummisål en slidstærk, holdbar og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Størrelser:

29 ARBESKO sikkerhedssko Model 632 Behagelig, varmebestandig sikkerhedsstøvlet til krævende miljøer med ekstra tåforstærkning og blødt sømværn. Overdel: Fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. Sømme syet med varmebestandig kevlartråd. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Fuldnarvet svineskind. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix nitrilgummisål en slidstærk og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Størrelser: Model 702 Slidstærk, varmebestandig svejsesko med god komfort, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: Fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. Sømme syet med varmebestandig kevlartråd. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Fuldnarvet svineskind. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix nitrilgummisål en slidstærk, holdbar og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Størrelser:

30 ARBESKO sikkerhedssko Det bedste ved mine Arbesko-sko er selvfølgelig, at de kan tåle varme. Men det er nu også vigtigt, at de er så behagelig og robuste. Og så holder de rigtigt længe. Johan Gustafsson, varmebehandlingsarbejder, Scana Steel Booforge, Karlskoga. Model 532 Slidstærk, komfortabel og varmebestandig sikkerhedsstøvle med aluminiumståhætte, blødt sømværn og ekstra tåforstærkning. Overdel: Fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. Sømme syet med varmebestandig kevlartråd. Slidstærk tåforstærkning i PU. For: Fuldnarvet svineskind. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. Blødt Lenzi sømværn. Slidsål: Asymetrix nitrilgummisål en slidstærk, holdbar og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Størrelser: Model 592 (Ikke afbildet) Slidstærk, varmebestandig sikkerhedsstøvle med sømværn i store størrelser (kun størrelse 49 og 50). Overdel: Fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. For: Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Halv Poliyou -indlægssål. Sømværn. Slidsål: Varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S3, HRO. Størrelser:

31 ARBESKO SiKKERhEdSSKO MoDEL 654 Varmebestandig svejsestøvle med fleksibel mellemfodsbeskyttelse, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. Sømme syet med varmebestandig kevlartråd. Slidstærk tåforstærkning i pu. For: fuldnarvet svineskind. hurtigttørrende, slidstærkt cambrelle. Fodbase: bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. hel poliyou - bindsål. Energy gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. blødt lenzi sømværn. Slidsål: asymetrix nitrilgummisål en slidstærk, holdbar og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. isolerende. Læst: meget rummelig. Beskyttelsesklasse: En iso 20345, Sb, p, E, wru, m, hro, hi, SRa. Størrelser: MoDEL 655 Varmebestandig svejsestøvle med langt skaft, aluminiumståhætte og blødt sømværn. Overdel: fuldnarvet aluminium- og zirkoniumgarvet, varmebestandigt læder, som er imprægneret. Sømme syet med varmebestandig kevlartråd. Slidstærk tåforstærkning i pu. For: fuldnarvet svineskind. hurtigttørrende, slidstærkt cambrelle. Fodbase: bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. hel poliyou -bindsål. Energy gel Duo i hæl og forfod, hvilket giver en suveræn stødabsorbering. blødt lenzi sømværn. Slidsål: asymetrix nitrilgummisål en slidstærk, holdbar og funktionel sål i varmebestandig nitrilgummi, der giver et godt fodfæste. isolerende. Læst: meget rummelig. Beskyttelsesklasse: En iso 20345, Sb, p, E, wru, hro, hi, SRa. Størrelser:

32 Model 3457 Behagelig, luftig og hygiejnisk arbejdssko med ESD-funktion. Overdel: PU-belagt microfiber, der føles som læder. Ventilerende Dynatec. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO. Størrelser:

33 ARBESKO jobsko Arbesko arbejdssko Vælg dine sko ud fra, hvordan det føles, når du tager dem af På arbejdssko er det ikke nødvendigt med beskyttelsesfunktioner som tåhætte og sømværn. Men det er nødvendigt, at de støtter foden godt, giver en effektiv stødabsorbering og føles behagelige hver eneste arbejdsdag. Arbesko arbejdssko er så komfortable og har så mange intelligente funktioner, at du kan mærke forskellen, også når du tager skoene af efter arbejde og stadig har masser af energi tilbage til alle de andre ting i livet. Tænk på det, når du vælger nye sko. Det har vi gjort. Model 3447 Behagelig, ventilerende og hygiejnisk arbejdssko med velcrolukning og ESD-funktion. Overdel: PU-belagt microfiber, der føles som læder. For: Ventilerende Smartec Air Plus i hælen. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle i forfoden. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Rummelig. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, OB, A, E, FO. Størrelser: Model 1451 Fleksibel, behagelig og luftig arbejdssko med ESD-funktion. Overdel: Fuldnarvet læder. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, O1. Størrelser:

34 ARBESKO jobsko Alle i vores restaurant bruger Arbeskos model Det er en letvægtsmodel, der giver en god støtte og har en praktisk og hurtig snørelukning. Det er den mest behagelig kokkesko, jeg nogen sinde har haft! Johan Jureskog, som er på det svenske kokkelandshold og er medejer af restauranten Rolfs Kök i Stockholm. Model 3000 Fleksibel og behagelig arbejdssko i sportslook med praktisk, hurtig snørelukning. Overdel: Fuldnarvet læder. Ventilerende tekstilmateriale, der har fået en Nanosphere -behandling, og derfor er vandafvisende. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Standard. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO. Størrelser: Model 3010 Bøjelig og behagelig støvlet med smart, hurtig snørelukning. Overdel: Fuldnarvet læder. Ventilerende tekstilmateriale, der har fået en Nanosphere -behandling, og derfor er vandafvisende. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Hurtigttørrende, slidstærkt Cambrelle. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou -bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Fleksibel letvægtssål i PU med stødabsorberende effekt. Læst: Standard. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO. Størrelser: Model 1855 Utrolig kølig og behagelig sko med ventilerende sider i netmateriale, sål, der giver et godt forfæste, og ESD-funktion. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet ruskind. Ventilerende Dynatec. Pløs i fugttransporterende tekstilmateriale. For: Ventilerende Smartec Air Plus. Fodbase: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilitet. Hel Poliyou - bindsål. Energy Gel, der giver en suveræn stødabsorbering. Slidsål: Asymetrixfunktionssål i PU med nitrilgummi i hælen, hvilket giver en fremragende skridsikkerhed. Læst: Meget rummelig. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, O1. Størrelser:

Efter 170 år i branchen er vi stadig lige nysgerrige

Efter 170 år i branchen er vi stadig lige nysgerrige DK Når man går, er vægten på fødderne to til tre gange kropsvægten, så det er vigtigt at vælge sko, der støtter, stabiliserer og aflaster f.eks. med god stødabsorbering og svangstøtte. Hvis skoen er for

Læs mere

ARBESKO 2012/2013 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ.

ARBESKO 2012/2013 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. ARBESKO 2012/2013 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. VI FREMSTILLER DE RIGTIGE SKO TIL HELE KROPPEN Det kan forbedre arbejdsdagen betydeligt, at man

Læs mere

ARBESKO 2014 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ.

ARBESKO 2014 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. DK ARBESKO 2014 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. www.arbesko.com 1 SKO SOM GØR EN FORSKEL FRA TOP TIL TÅ Er skoen konstrueret rigtigt? Afprøv det

Læs mere

SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ

SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ 2014-2015 VORES MOTTO om FLOT DESIGN og HØJ KOMFORT, FORTSÆTTER I VORES NYE STORE INDHOLD OS... 3 HKSDK... 13 uvex... 27 Panda... 33 Vidste du at... 38 Standard og egenskaber...

Læs mere

Ergonomi, sikkerhed og komfort

Ergonomi, sikkerhed og komfort Ergonomi, sikkerhed og komfort Fødderne skal holde til rigtig meget livet igennem. Derfor er det simpelthen en menneskeret, at gå i bekvemt, ergonomisk rigtigt fodtøj - ikke mindst på jobbet, hvor du faktisk

Læs mere

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser.

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. TOE GUARD RUSH VARENR. TG80450 Toe Guard Rush er en metalfri sikkerhedssandal

Læs mere

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed 3520 TOP WHITE hyttesko Str. 36-47 ESD hyttesko med alu tåværn, vandafvisende skaft og støddæmpende sål. Sålens konstruktion reducerer risiko for vridskader. ESD godkendt

Læs mere

SAFETY FOOTWEAR AUTUMN / WINTER 12-13

SAFETY FOOTWEAR AUTUMN / WINTER 12-13 SAFETY FOOTWEAR AUTUMN / WINTER 12-13 Produktoversigt 100 serie Sikkerhedstræsko bygget på almindelig europæisk pasform med god bredde. 100P/100SP 101P/101SP Working Flex Working Flex Side 4 Side 4 300

Læs mere

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA BUBBLE Til dig, der går langt for andre SIKA BUBBLE er som skabt til dig, der tager de lange vagter og det store ansvar. Dig, der

Læs mere

Få det bedste afsæt med det rette fodtøj

Få det bedste afsæt med det rette fodtøj Få det bedste afsæt med det rette fodtøj I løbet af en arbejdsdag bevæger du dig på mange forskellige overflader, der kan være hårde, ujævne, glatte eller på anden vis en belastning for din krop. Du er

Læs mere

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Sikkerhedssko L.Brador 760 En snøret lav sikkerhedssko udviklet til aktivt arbejde, hvor der stilles høje krav til komfort,

Læs mere

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS Sanita Footwear A/S www.sanita.dk KOLLEKTIONSOVERSIGT 2015 SAN NITRIL San Nitril er specielt velegnet til arbejde i det våde element, hvor høj skridsikkerhed fordres.

Læs mere

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com FOD-OG BENVÆRN 197 Fødder er lige så forskellige som fingeraftryk. Der findes der ingen universalmodel, der passer til alle. Producenterne sætter fokus på forskellige detaljer, men fælles er komfort, stødabsorbtion,

Læs mere

Sikkerhedssko & knæskånere

Sikkerhedssko & knæskånere Sikkerhed i første række Sikkerhedssko & knæskånere HED I FØRSTE RÆKKE bejdsstillinger al beskyttelse 2 Sikkerhed i første række Få det bedste afsæt med det rette fodtøj I løbet af en arbejdsdag bevæger

Læs mere

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder SIKA DUNLOP KOLLEKTION 2013/2014 2 SIKA FOOTWEAR // KOLLEKTION 2013/2014 Markedets stærkeste mærker og sortiment Hos SIKA Footwear finder du sikkerhedssko

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com Ny letvægtssål Den nye letvægtssål er lavet i EVA. Sålens volume og den indbyggede

Læs mere

SIKKERHEDSSKO SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/

SIKKERHEDSSKO SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/ SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/ SORTIMENT 2014 2 ALBATROS FOOTGUARD SORTIMENT 2014 ALBATROS FOOTGUARD SORTIMENT 2014 3 VELKOMMEN TIL ALBATROS & FOOTGUARD SAFETYSHOES

Læs mere

Alle sko i dette katalog er på lager! 27-11-2015

Alle sko i dette katalog er på lager! 27-11-2015 Skokatalog 2016 Alle sko i dette katalog er på lager! 27-11-2015-1 - Kategori Lovkrav P E A WR m/ tåkappe u/ sømværn åndbare materialer m/ tåkappe u/ sømværn vandafvisende materialer m/ tåkappe m/ sømværn

Læs mere

WELCOME TO THE NEW GREEN COMFORT GENERATION WORK SAFETY 2012 / 2013. Green Comfort AS www.green-comfort.com

WELCOME TO THE NEW GREEN COMFORT GENERATION WORK SAFETY 2012 / 2013. Green Comfort AS www.green-comfort.com WELCOME TO THE NEW GREEN COMFORT GENERATION 2012 / 2013 Green Comfort AS www.green-comfort.com BIO LAST Biomechanic technology by Green Comfort KOLLEKTIONSOVERSIGT 2012 / 2013 Work Comfort ALU Gritstone

Læs mere

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder. Sika. dunlop

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder. Sika. dunlop Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Sika dunlop Kollektion 2012/2013 Guide med godkendelser Gå ud fra guiden, når du vælger! De farvede symboler indikerer, hvad sikkerhedsfodtøjet især

Læs mere

YOUR WORKLIFE. OUR LIFE S WORK

YOUR WORKLIFE. OUR LIFE S WORK Plej dit fodtøj det betaler sig Korrekt vedligeholdelse gavner dine fødder, giver større komfort og forlænger fodtøjets levetid. Her er et par gode råd, der er værd at følge: Brug et skohorn, så du undgår

Læs mere

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet

Læs mere

Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle

Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle ! Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle sikkerhedskoncept. Steitz Secura udvikler og producerer

Læs mere

SIKKERHEDSFODTØJ. Baldersbuen 33 2640 Hedehusene Tlf. 46 55 00 00 Fax 46 55 00 09 www.bjerregaard.dk salg@bjerregaard.dk. Godkendelse.

SIKKERHEDSFODTØJ. Baldersbuen 33 2640 Hedehusene Tlf. 46 55 00 00 Fax 46 55 00 09 www.bjerregaard.dk salg@bjerregaard.dk. Godkendelse. SIKKERHEDSFODTØJ Lagervare 171 Træsko, hvid 34-47 716 EN 345-1 SB E WRU 183 Træsko 34-47 789 EN 345-1 SB E 187 ESD træsko 34-47 809 EN 345-1 SB A E 191 Træsko 36-47 669 EN 345-1 SB E 193 Træsko 34-47 659

Læs mere

Sådan siger man designinnovation på tysk

Sådan siger man designinnovation på tysk Sådan siger man designinnovation på tysk Sortimentet fra tyske ELTEN byder på alt lige fra hypermoderne sikkerhedssko til de mere klassiske modeller med enkle, sporty detaljer. Og det er ikke kun spil

Læs mere

Calvani original. God Italiensk kvalitet. Calvani original air-træsko. CE: 347-1 E. Calvani original air-træsko. CE: 347-1 E

Calvani original. God Italiensk kvalitet. Calvani original air-træsko. CE: 347-1 E. Calvani original air-træsko. CE: 347-1 E Arbejdsfodtøj med skridhæmmende såler 302033 hvid Calvani original 302093 sort str. 35-41 kr. 349.- str. 42-48 kr. 359.- excl. moms 287.20 str. 35-41 kr. 349.- str. 42-48 kr. 359.- excl. moms 287.20 202033

Læs mere

SAFETY WITH STYLE. Safety is everything. Puma Safety

SAFETY WITH STYLE. Safety is everything. Puma Safety SAFETY WITH STYLE 2015 2 SAFETY WITH STYLE Puma Safety udvikles og designes af specialister i Tyskland. Udviklingen foregår med inspiration fra sportens verden, og tilføres de nyeste teknikker til at skabe

Læs mere

Følsomme fødder.

Følsomme fødder. Følsomme fødder www.new-feet.com NYHED - X-LIGHT Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com X-LIGHT gummisål giver ekstra høj komfort Vi har taget ny

Læs mere

Kun 398,- Pandelygte LED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60L exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr.

Kun 398,- Pandelygte LED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60L exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr. Pandelygte ED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60 exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr. Ornepiksæt 3/4/5/5,5/6/8/10/11/12/14 mm. 1/2"-3/8-1/4-3/16-1/8 Kun

Læs mere

Sundt arbejds- og sikkerhedsfodtøj

Sundt arbejds- og sikkerhedsfodtøj Sunde fødder hvér dag Sundt arbejds- og Se også vores katalog med sundt fodtøj til job og fritid www./katalog ARBEJDSFODTØJ 575,20 DKK 253033-hvid 253093-sort ARBEJDSFODTØJ 551,20 DKK 252033-hvid 252093-sort

Læs mere

BRYNJE / SIKA / ELTEN / COFRA / DUNLOP / TRETORN / NORA

BRYNJE / SIKA / ELTEN / COFRA / DUNLOP / TRETORN / NORA SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ KOLLEKTION 2015/2016 BRYNJE / SIKA / ELTEN / COFRA / DUNLOP / TRETORN / NORA GODKENDELSER OG SYMBOLER Godkendelser: EN ISO 20345:2011 Sika Footwears program af sikkerhedsfodtøj

Læs mere

Sikkerhedssandal Sikkerhedssandal m/snudeforstærker og sikkerheds reflekser. Uden sømværn.

Sikkerhedssandal Sikkerhedssandal m/snudeforstærker og sikkerheds reflekser. Uden sømværn. Fod på det hele Varenummer Varebeskrivelse Kr/Enhed Alu Tec 265 XP Sikkerhedssandal Sikkerhedssandal m/snudeforstærker, sikkerheds reflekser og sømværn. Ergo-Tex funktionsfoer. PPS-dæmpningssystem. Vidde

Læs mere

SAFETY WITH STYLE 2013 / 2014

SAFETY WITH STYLE 2013 / 2014 SAFETY WITH STYLE 2013 / 2014 2 SCUFF CAPS PUMA SAFETY 2013 / 2014 SIKKERHED MED STIL Sikkerhedssko behøver ikke ligne sikkerheds sko. Puma præsenterer her en hel række stilfulde serier af sikkerhedssko

Læs mere

HK Værktøj 4500 Nykøbing Sj. hkvt@hkvt.dk Tlf. 59913484 Fax 59913454 Mobil 61750852 SIKKERHEDSSKO mm

HK Værktøj 4500 Nykøbing Sj. hkvt@hkvt.dk Tlf. 59913484 Fax 59913454 Mobil 61750852 SIKKERHEDSSKO mm SIKKERHEDSSKO mm Forbehold for trykfejl og udsolgte vare Priser er excl. fragt og moms 899,- Varenummer 6624 Goaltender Mærke Cofra Overlæder Åndbart og slidstærkt TPU Størrelse 39-47 Vægt (42) 600 g.

Læs mere

www.sportspharma.dk INDLÆG TIL BØRN Specielt udviklet til fodboldstøvler.

www.sportspharma.dk INDLÆG TIL BØRN Specielt udviklet til fodboldstøvler. Produktkatalog INDLÆG TIL BØRN Formthotics Youth Dual Helt indlæg til børn. Giver optimal og naturlig støtte. Afhjælper smerter i barnets fødder, knæ og ben. Forbedrer barnets gangart og giver en god kropsholdning.

Læs mere

Produktkatalog 2014. sikkerhedssko arbejdssko Indlægssåler, strømper og tilbehør

Produktkatalog 2014. sikkerhedssko arbejdssko Indlægssåler, strømper og tilbehør DA Produktkatalog 2014 sikkerhedssko arbejdssko Indlægssåler, strømper og tilbehør Fra Sverige til Europa Ejendals udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i høj kvalitet, der beskytter hænder og

Læs mere

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU www.green-comfort-medical.com M2097 Sort, lilla, rødt eller silver kalveskind M5107 Sort, brunt, lilla, rødt eller silver kalveskind. Se også forsiden

Læs mere

Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter. I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål.

Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter. I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål. Danmarks bredeste udvalg i arbejdsmåtter I dette katalog finder du arbejdsmåtter til ethvert formål. Få et gratis, uforpligtende besøg af en af vore konsulenter med demovogn. Vi måler op, rådgiver gerne

Læs mere

ErgoFloor. ErgoFloor aflastningsmåtter. Fordele: Ergonomiske og mijørigtige måtte og gulvløsninger

ErgoFloor. ErgoFloor aflastningsmåtter. Fordele: Ergonomiske og mijørigtige måtte og gulvløsninger ErgoFloor aflastningsmåtter Vedvarende, stillestående arbejde på hårde gulve kan medføre problemer med bevægeapparatet, herunder især ryg, nakke, lægmuskler, knæ og fødder. Faldulykker og belastningsskader

Læs mere

SIKA / ELTEN / DUNLOP

SIKA / ELTEN / DUNLOP SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ KOLLEKTION 2016/2017 SIKA / ELTEN / DUNLOP GODKENDELSER OG SYMBOLER Godkendelser: EN ISO 20345:2011 Sika Footwears program af sikkerhedsfodtøj er certificeret efter den europæiske

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

Sådan Vælger Du Dine Vandrestøvler

Sådan Vælger Du Dine Vandrestøvler Sådan Vælger Du Dine Vandrestøvler I 5 overskuelige trin bliver du anvist en metode til at finde de støvler, som er rigtige for dig. Hvorfor skal du vælge vandrestøvler? Når folk tager på vandretur for

Læs mere

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde...

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde... Arbejdsmåtter - Gør hårde Gulve bløde... 1 INDHOLD Info om Ergotec aflastningsmåtter Montage, Lager og lettere industri Fødevareindustri og Storkøkkener Værksteder og Metalindustri ESD sikring og Elektronikindustri

Læs mere

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder SIKA ELTEN DUNLOP KOLLEKTION 2014/2015 ONE STOP SHOPPING af arbejdsog sikkerhedsfodtøj Hos SIKA Footwear finder du sikkerhedssko og arbejdsfodtøj

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Ny sandal til aktive fødder Den nye 2-komponent sål giver en perfekt kombination af stabilitet, fleksibilitet og gribeevne. En perfekt sandal til travle hverdage og aktive

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

Testet til vands, til lands og i luften

Testet til vands, til lands og i luften Forår/Sommer 2013 Testet til vands, til lands og i luften De uovervindelige Skofus-helte I det rigtige fodtøj er børn uovervindelige Børn er parate til at overtage verden, hvis de får lov i hvert fald

Læs mere

Fakta om gigt Rigtigt gigtfodtøj

Fakta om gigt Rigtigt gigtfodtøj GIGT & FØDDER Gigt i fødderne Gigt kan gøre tilværelsen besværlig, men det behøver livet ikke at blive ringere af. Ofte drejer det sig om at gribe tingene lidt anderledes an. Den moderne behandling af

Læs mere

KOLLEKTION 2017/2018 SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ SIKA / ELTEN / DUNLOP

KOLLEKTION 2017/2018 SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ SIKA / ELTEN / DUNLOP KOLLEKTION 2017/2018 SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ SIKA / ELTEN / DUNLOP GODKENDELSER OG SYMBOLER Godkendelser: EN ISO 20345:2011 Sika Footwears program af sikkerhedsfodtøj er certificeret efter den europæiske

Læs mere

100% metalfri. Den originale Tropea LA - S1P CE EN ISO 20345:2004

100% metalfri. Den originale Tropea LA - S1P CE EN ISO 20345:2004 Sikkerhedsfodtøj 25116 42LA - S1P CE EN ISO 20345:2004 TROPEA TROPEA S1P Overdel: Åndbar læder overdel med perforation. Indlægssål: udtagelig, anitbakterial absorberende, fusstatic. Størrelse: 36-48. Vægt:

Læs mere

Verden ligger for dine fødder. Kvalitetssko der er udviklet til kvinder og mænd med fodproblemer

Verden ligger for dine fødder. Kvalitetssko der er udviklet til kvinder og mænd med fodproblemer Verden ligger for dine fødder Kvalitetssko der er udviklet til kvinder og mænd med fodproblemer Introduktion Kompromisløs kvalitet DJO Global er verdensførende inden for udvikling, fremstilling og distribution

Læs mere

SIKKERHEDS PRODUKTER

SIKKERHEDS PRODUKTER SIKKERHEDS PRODUKTER 0..6-3.03.7 Beskyttelsesbriller Blåtoning, der giver et behageligt og afslappet syn Velegnet til langtidsanvendelse Med UV-beskyttelse Sporty design Meget ridsefast Beskyttelse ved

Læs mere

Sievi står for kvalitet

Sievi står for kvalitet 2013 sievi.com Sievi står for kvalitet Sievi er Nord Europas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj. Høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort er Sievis varemærke. Sievi arbejder

Læs mere

One stop shopping af sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder. Sika cofra dunlop Tretorn nora

One stop shopping af sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder. Sika cofra dunlop Tretorn nora One stop shopping af sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Sika cofra dunlop Tretorn nora Kollektion 2012/2013 Guide med godkendelser Gå ud fra guiden, når du vælger! De farvede symboler indikerer,

Læs mere

Sundt fodtøj til job og fritid

Sundt fodtøj til job og fritid Efterår & vinter 2016 Sundt fodtøj til job og fritid 267093 sort 36--42 267017 grå Støvle meget let, med udtagelig indlægssål og fleksibel PU-ydersål. Har lynlås på både inder- og ydersiden. 267793 sort

Læs mere

One stop shopping af sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder

One stop shopping af sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder One stop shopping af sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder SIKA ELTEN COFRA DUNLOP TRETORN NORA KOLLEKTION 2013/2014 Markedets stærkeste mærker og sortiment Hos SIKA Footwear finder du sikkerhedssko

Læs mere

Dansk Erhvervsbeklædning.dk - Dansk Sk ilte R lame.dk Skilte, bannere og bilreklamer efter tilbud. +45 64713608*

Dansk Erhvervsbeklædning.dk - Dansk Sk ilte R lame.dk Skilte, bannere og bilreklamer efter tilbud. +45 64713608* 2013 sievi.com Sievi står for kvalitet Sievi er Nord Europas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj. Høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort er Sievis varemærke. Sievi arbejder

Læs mere

579,- ERCOLE SIKKERHEDSSKO 842,- 479,- 579,- 549,- 549,- Varenummer Varebeskrivelse Kr/Enhed

579,- ERCOLE SIKKERHEDSSKO 842,- 479,- 579,- 549,- 549,- Varenummer Varebeskrivelse Kr/Enhed Fod på det hele ERCOLE SIKKERHEDSSKO Med sikkerhedsreflektorer. Metalfri. Vandafvisende og vaskbar Lorisafe overdel. Syntetisk sømværn og tåkappe. PUR slidsål, stødabsorberende, antistatisk og skridhæmmende.

Læs mere

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49 TECH INSOLES Rehbands sålekoncept Tech Insole består af 6 såler, som supplerer vores nuværende sortiment. Tech Insole yder god støtte og støddæmpning mod alle belastninger, foden udsættes for. TECH INSOLES

Læs mere

INDHOLD. Vores placering: Skandinavien 4 _det hurtige Haderslev. Made in Germany 6 _et intensivt teamarbejde. alu-tec 10 _den nye letvægter

INDHOLD. Vores placering: Skandinavien 4 _det hurtige Haderslev. Made in Germany 6 _et intensivt teamarbejde. alu-tec 10 _den nye letvægter Lizenz durch ZDF ZFFE 2001 Alle Rechte vorbehalten. INDHOLD Vores placering: Skandinavien 4 _det hurtige Haderslev Made in Germany 6 _et intensivt teamarbejde alu-tec 10 _den nye letvægter XP-technology

Læs mere

Se iorshop.dk -gør hverdagen lettere

Se iorshop.dk -gør hverdagen lettere Sko Velcro. Udtagelig indersål. Udtagelige indersål. ½ Solidus Snørre. Udtagelige indersål. Læst W Varenr. 1044-K Kr. 699,95 Varenr. 9179-BE Kr. 799,95 Varenr. 470030 Kr. 1.499,95 38,40-42 37½-41 Kit Beige

Læs mere

Indhold. Logistikcenter for mundering og sikkerhedsudrustning. Sikkerhedsstøvler Side 2 LeBOCK Classic sikkerhedsstøvle S3 LeBOCK Goliath

Indhold. Logistikcenter for mundering og sikkerhedsudrustning. Sikkerhedsstøvler Side 2 LeBOCK Classic sikkerhedsstøvle S3 LeBOCK Goliath Indhold Sikkerhedsstøvler Side 2 LeBOCK Classic sikkerhedsstøvle S3 LeBOCK Goliath Logistikcenter for mundering og sikkerhedsudrustning Brandstøvler Side 3 Haix Fire Flash Pro LeBock JOLLY Fireprofi Sikkerhedssko

Læs mere

ErgoFloor. Ergonomiske og miljørigtige måtte og gulvløsninger

ErgoFloor. Ergonomiske og miljørigtige måtte og gulvløsninger ErgoFloor aflastningsmåtter Vedvarende, stillestående arbejde på hårde gulve kan medføre problemer med bevægeapparatet, herunder især ryg, nakke, lægmuskler, knæ og fødder. Faldulykker og belastningsskader

Læs mere

Produktsortiment Sport. Den ultimative fodkomfort

Produktsortiment Sport. Den ultimative fodkomfort Produktsortiment Sport Den ultimative fodkomfort Med mere end 35 års erfaring indenfor sportsmedicin og fodsundhed, har Foot Science hjulpet mange folk af med ømhed og smerter i både fod, knæ, akillessene,

Læs mere

Sundhedstjenesten. Styrk dit barns fødder. Rigtig god fornøjelse. www.sundhedstjenesten-egedal.dk. Udendørs aktiviteter: Husk altid de gode sko.

Sundhedstjenesten. Styrk dit barns fødder. Rigtig god fornøjelse. www.sundhedstjenesten-egedal.dk. Udendørs aktiviteter: Husk altid de gode sko. Udendørs aktiviteter: Husk altid de gode sko. Det styrker knæene at køre på løbehjul, hvor der selvfølgelig skiftes ben ind imellem. Styrk dit barns fødder Det styrker knæene at cykle- gerne lidt op af

Læs mere

safety shoes 2011-2012

safety shoes 2011-2012 afety 2011-2012 technics line 2.0 5-64089 S1Ps Str. 37-47 5-64052.1 S3s Str. 39-47 PU sål. REBOUND 2.0 999,00 TPU sål. REBOUND 2.0 949,00 ESD godkendt. Kevlar sømværn. Composit cap. HeelTec Support. Kraftigt

Læs mere

BRYNJE / SIKA / ELTEN / COFRA / DUNLOP / TRETORN

BRYNJE / SIKA / ELTEN / COFRA / DUNLOP / TRETORN SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ KOLLEKTION 2016/2017 BRYNJE / SIKA / ELTEN / COFRA / DUNLOP / TRETORN GODKENDELSER OG SYMBOLER Godkendelser: EN ISO 20345:2011 Sika Footwears program af sikkerhedsfodtøj

Læs mere

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88 Spring/Summer 2014 Buks L.Brador 184PB På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, som er tilpasset til arbejde på lager, industri, service og montering m.m.

Læs mere

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker?

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker? GUIDE - The right gloves Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides bedste handsker? Vi har drevet en ihærdig og langvarig jagt på det ultimative materiale til en moderne arbejdshandske. Målet har

Læs mere

Alle sko i dette katalog er på lager!

Alle sko i dette katalog er på lager! Skokatalog 2016 Alle sko i dette katalog er på lager! 27-10-2016-1 - Kategori Lovkrav P E A WR m/ tåkappe u/ sømværn åndbare materialer m/ tåkappe u/ sømværn vandafvisende materialer m/ tåkappe m/ sømværn

Læs mere

BRYNJE, TERRA, PUMA, BATA, JALAS OG SIEVI

BRYNJE, TERRA, PUMA, BATA, JALAS OG SIEVI Skokatalog 2015 Alle sko i dette katalog er på lager! Følgende mærker hjemtages på bestilling: BRYNJE, TERRA, PUMA, BATA, JALAS OG SIEVI 12-11-2015-1 - HOLBÆK Firmatøj / HOLBÆK ERHVERVS Beklædning Vi klæder

Læs mere

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR SS14 KOLLEKTION TILBEHØR 321701/2 Kayano sock 321701-9001 321702-0273 Komfort og åndbarhed Løb komfortabelt i strømper, som er designet til at beskytte dine fødder Disse strømper eliminerer risikoen for

Læs mere

Hovedkatalog. Bedre 2005/2006. arbejdskomfort. atlas the shoe company

Hovedkatalog. Bedre 2005/2006. arbejdskomfort. atlas the shoe company Bedre 2005/2006 Hovedkatalog arbejdskomfort atlas the shoe company Future! Rene og lyse produktionssteder med moderne teknologi. Globalisering: Visionerne for fremtidens arbejdsplads begynder at tage form.

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Sådan træner du foden

Sådan træner du foden Du kan med fordel træne foden dagligt, medmindre vi har lavet anden aftale. KONTAKT OG MERE VIDEN Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt Fysio- og Ergoterapi Hjørring Tlf. 97 64

Læs mere

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com FOD-OG BENVÆRN 197 generelt Fødder er lige så forskellige som fingeraftryk. Der findes der ingen universalmodel, der passer til alle. Producenterne sætter fokus på forskellige detaljer, men fælles er komfort,

Læs mere

BETULA & BIRKIS. Betula 134273 sort diamant Str. 36-41. Nikola. Wendy. Kr. 499,- (kr. 399,20 ex. moms) Betula. Gelato clogs i super let EVA mate-

BETULA & BIRKIS. Betula 134273 sort diamant Str. 36-41. Nikola. Wendy. Kr. 499,- (kr. 399,20 ex. moms) Betula. Gelato clogs i super let EVA mate- Information Hovedafdeling: RÉPORTO Industriparken 12a Dk - 7182 Bredsten Tlf. 7588 1500 Fax. 7588 1111 Mail: reporto@reporto.com Webshop: www.reporto.com Bank: Nordea 9557 5365 529 584 Åbningstider - Hovedafdelingen:

Læs mere

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold 3M Sikkerhed 3M Beskyttelsesdragter Kombineret beskyttelse og BR65/000053-1 komfort Skaber sikre arbejdsforhold Åndbart materiale Beskyttelsesdragter type 5/6 3M Beskyttelsesdragt 4515 3M Beskyttelsesdragt

Læs mere

ALPINE INDEX NEWS 2013

ALPINE INDEX NEWS 2013 NEWS 2013 1 ALPINE INDEX NEWS 2013 ON STOCK NEWS 2013 On Stock omfatter en bred vifte af funktionelt træningstøj og klassisk, sporty hverdagstøj. Sortimentet er udviklet til hver sæson, og i denne brochure

Læs mere

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER STØVLEGUIDE Uanset hvilken vinter vi får, er et par vinterstøvler nødvendige i dit barns skogarderobe. Vinterstøvler skal kunne

Læs mere

NYHED. Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear

NYHED. Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear NYHED Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear six hundred 3M SecureFit 3M SecureFit er allerede de professionelles foretrukne beskyttelsesbrille, og med den

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

Since 1966. Efterår/Vinter 2012/2013. ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort

Since 1966. Efterår/Vinter 2012/2013. ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Since 1966 www.arcopedico.dk Efterår/Vinter 2012/2013 5583 Dress 01 9941 N51W GQ ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, der var professor i anatomi og ergonomi.

Læs mere

MASCOT WORKWEAR. Personalebeklædning Ekstern salg Danmark. Professionelle ansatte i professionelt arbejdstøj

MASCOT WORKWEAR. Personalebeklædning Ekstern salg Danmark. Professionelle ansatte i professionelt arbejdstøj MASCOT WORKWEAR Professionelle ansatte i professionelt arbejdstøj Personalebeklædning Ekstern salg Danmark Dato: 10-02-2017 Forberedt af Eva Schultze Indholdsfortegnelse Personalebeklædning Ekstern salg

Læs mere

Stå op på arbejdet skub stolen væk og rejs dig op, så får du det bedre.

Stå op på arbejdet skub stolen væk og rejs dig op, så får du det bedre. 2 Stå op på arbejdet skub stolen væk og rejs dig op, så får du det bedre. Vi rør os for lidt. Vi sidder foran computeren på arbejde, foran fjernsynet derhjemme og færdes oftest siddende derimellem. Sidde-sygen

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

Det er indholdet det kommer an på!

Det er indholdet det kommer an på! Positioneringspuder Positionering 24/7 I dag ved vi, hvor vigtigt det er at positionere 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, for at opretholde intakte kropsfunktioner. Samtidig undgås sekundære komplikationer

Læs mere

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Standard/ensfarvet 5 5 8 8 0 0 40 40 jakke 4-780 buks -785 Ensfarvet jakke med lynlås. Viddelæg i ryg. Ærmer med justerbare manchetter.

Læs mere

Små fødder. Børn er søde og har nogle dejlige, bløde, søde små fødder og. de er værd at passe på. Børnenes fødder er så fine og perfekte,

Små fødder. Børn er søde og har nogle dejlige, bløde, søde små fødder og. de er værd at passe på. Børnenes fødder er så fine og perfekte, BØRN & FØDDER Små fødder Børn er søde og har nogle dejlige, bløde, søde små fødder og de er værd at passe på. Børnenes fødder er så fine og perfekte, fordi de ikke er pakket ind i sko. Dette er de indtil

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

Pedaleur klubtøj 2014-2016

Pedaleur klubtøj 2014-2016 Klubbens nye tøjleverandør Giordana tilbyder forskellige kollektioner. I Pedaleur har vi valgt Forma Red Carbon som den primære kollektion med dens dertilhørende top-kvalitets indlæg Cirro C.T., samt div.

Læs mere

ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort

ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Since 1966 www.arcopedico.dk 2011 ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, der var professor i anatomi og ergonomi. Professor Parodi s mål var, at udvikle en sko,

Læs mere

TIL EN AKTIV VINTER BAUERFEIND.COM. broschuere_winter_20151210_master_5_languages.indd 1 11.12.2015 11:23:49

TIL EN AKTIV VINTER BAUERFEIND.COM. broschuere_winter_20151210_master_5_languages.indd 1 11.12.2015 11:23:49 TIL EN AKTIV VINTER BAUERFEIND.COM broschuere_winter_20151210_master_5_languages.indd 1 11.12.2015 11:23:49 »KNÆBANDAGEN HAR GIVET MIG MULIG HEDEN FOR AT KOMME TILBAGE OP I BJERGENE«. Angelika Allmann

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER STØVLEGUIDE Uanset hvilken vinter vi får, er et par vinterstøvler nødvendige i dit barns skogarderobe. Vinterstøvler skal kunne

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE TASKER 1832 TOILETTASKE STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE STYLE Smart toilettaske lavet i vandafvisende og slidstærkt materiale. Robust og rummelig model. Kraftig og slidstærk lynlås. 500D PVC Tarpuilin. Bund:

Læs mere

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr.

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr. januar udsalg 2011 Starter mandag d. 10. januar kl. 7.00-19.00 GEL Nimbus 12 Til den neutrale løber, der ønsker en komfortabel træningssko til mange kilometer på asfalt. Store stødpuder af GEL i hæl og

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere