Efter 170 år i branchen er vi stadig lige nysgerrige

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efter 170 år i branchen er vi stadig lige nysgerrige"

Transkript

1 DK

2

3 Når man går, er vægten på fødderne to til tre gange kropsvægten, så det er vigtigt at vælge sko, der støtter, stabiliserer og aflaster f.eks. med god stødabsorbering og svangstøtte. Hvis skoen er for blød og ikke har en stabil svang kan det medføre, at foden bøjes forkert, hver gang der tages et skridt, hvilket kan give smerter i knæ, hofter og ryg. Eva Jangdin Ergonom/fysioterapeut Test skoen med hånden Peter Geisler, administrerende direktør og ejer, Arbesko AB Efter 170 år i branchen er vi stadig lige nysgerrige Jeg bliver ofte spurgt, hvad vi er drevet af her hos Arbesko. Og mit svar er altid det samme Altid stor nysgerrighed og ønsket om at skabe noget nyt. Vi er også drevet af ønsket om at videreføre den tradition, vi er en del af. Virksomheden har trods alt været i familiens eje i 170 år! Det faktum, at vi var her først og stadig er her, er et sikkert bevis på, at vores arbejdsmetoder og nysgerrighed resulterer i sikkerheds- og arbejdssko, der altid lever op til, og meget ofte overgår, vores kunders krav og forventninger. En anden drivkraft for os som et svensk foretagende er at udvikle svenske produkter og vise, at vi kan konkurrere på det internationale marked. Arbesko er en yderst innovativ virksomhed, og vi er stort set de eneste i branchen, der selv driver forskning. Vores beslutning om at lægge forskningen, udviklingen og produktionen i Sverige var et meget bevidst valg. Det er her, vi henter det erfaringsgrundlag og den viden, som vi har behov for. Takket være mange års lovgivning om bedriftssundhed og medarbejdersikkerhed stiller det svenske marked ydermere de højst mulige krav til os og vores produkter. Dette giver os, og vores kvalitet, et yderligere løft. Nogle sikkerheds- og arbejdssko føles måske behagelige og bløde, når du prøver dem første gang, men de giver ikke nødvendigvis dine fødder den rette støtte. Hvis skoene er for bløde, bliver dine ben og fødder trætte, hvilket kan medføre smerter og overbelastningsskader. En korrekt udformet sko skal have en effektiv stødabsorbering, svangstøtte, et robust, afrundet hælgreb og skal kunne tåle vridninger og ligeledes bøje med foden. Test selv disse egenskaber, næste gang du prøver sko, og test dem med hænderne. Prøv at vride skoen med hænderne. En sko med svangstøtte er stabil, modstandsdygtig over for torsion (vrid) og giver foden en god støtte jo mere modstandsdygtig skoen er over for torsion, desto bedre. Føl på hælgrebet det skal være produceret af et stærkt materiale, føles robust og skal følge hælens naturlige rundinger. Tag fat i hælen og snuden, og forsøg at bøje hele skoen den bør ikke bøje i svangen, men lige bag tåpartiet.

4 Hemmeligheden er løbende udvikling Arbesko er en af de førende producenter af sikkerhedsog arbejdssko, og vi er ofte de første med nye materialer og teknologier. Vi er også en af de få producenter, der fokuserer på, hvor vigtige dine arbejdssko er for dit liv uden for arbejdspladsen. Hemmeligheden bag det innovative design, de spændende materialer og nyskabende tekniske løsninger er naturligvis vores kontinuerlige udviklingsarbejde. Det er og har altid været den vigtigste ledetråd for vores virksomhed. Arbesko Comfort System Ved hjælp af vores egne unikke designkoncepter og produktionsmetoder, som er kombineret i Arbesko Comfort System, producerer vi sko, der giver fødderne den rette støtte og kroppen den rette balance. Det er med andre ord svensk komfort, der holder. Stability System er det grundlæggende koncept, der garanterer komfortable sko af høj kvalitet. Energy Gel sørger for de vigtige stødabsorberende egenskaber ved hvert skridt. Energy Gel Duo giver en endnu højere grad af stødabsorbering og aflastning. Moisture Transport System er en kombination af intelligente løsninger, der leder fugten væk fra foden.

5 Indholdsfortegnelse Indledning 2 Arbesko sikkerhedssko Sko 6 Tøfler 11 Støvler 12 Lange støvler 13 Varmebestandige sko 15 Nyheder 16 Arbesko arbejdssko Nyheder 18 Sko 20 Sandaler 20 Støvler 21 Tøfler 22 Gummi- og PU-støvler 24 Arbesko Accessories 26 Sikkerhedsklassificeringer 30 Symbolforklaring 31

6 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Arbesko sikkerhedssko For os er komfort en lige så stor selvfølge som sikkerhed. Arbesko sikkerhedssko besidder alle de sikkerhedsrelaterede egenskaber, du har brug for. Beskyttelseståhætte og sømværn. Varmebestandigt læder og ESD-funktion. Og vi kunne blive ved. Dertil kommer stødabsorberende gelpuder, grundlæggende ekstrem høj kvalitet og en sko, der giver foden den rette støtte ved hvert skridt. Resultatet? Pålidelige og behagelige sikkerhedssko, du gladelig har på en hel dag, uden at du føler dig træt og slidt i fødder og ryg ved arbejdsdagens afslutning. Sko, der gør, at du har mere energi også efter arbejde. Det er forskellen. Arbesko 935 Luftig lædersikkerhedssandal med praktisk velcrolukning, tåforstærkning, indbygget stødabsorbering, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, SRA. Arbesko 812 Sikkerhedssko i mokkasinmodel med god komfort, indbygget stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium, blødt sømværn og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Størrelser: Arbesko 252 NYHED EFTERÅRET 2010! Imprægneret lædersikkerhedssko med blød polstring omkring vristen, lukket pløs, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og behagelig stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Arbesko 465 Sikkerhedssko med indbygget stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium, blødt sømværn, ESD-funktion, en høj grad af komfort og glimrende slidstyrke. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, SRA. Arbesko 862 Behagelig, slidstærk sikkerhedssko med optimal stødabsorbering, tåforstærkning og sømværn. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1, P. Størrelser: Arbesko 282 NYHED EFTERÅRET 2010! Luftig lædersikkerhedssko med praktisk velcrolukning, indbygget støddæmpning, tåhætte af aluminium og blødt sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, SRA. Arbesko 350 En luftig letvægtssikkerhedssko med tåforstærkning, blødt sømværn, letvægtståhætte af aluminium samt behagelig stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P. SRA. Arbesko 353 Slidstærk letvægtssikkerhedssko med optimal stødabsorbering, tåforstærkning, tåhætte af aluminium og blødt sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA Arbesko 772 Behagelig, slidstærk sikkerhedssko med et ekstra rummeligt tåparti, indbygget stødabsorbering, blødt sømværn og en slidsål af nitrilgummi. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HI, HRO, SRC. Størrelser:

7 Stability System. Skoens bedste grundlag. Stability System er Arbeskos eget grundkoncept for produktion af sko, der er behagelige at stå og gå i en hel dag, holder længere end sko normalt gør, og samtidig er ergonomisk korrekte (hvilket er godt for hele kroppen). ARBESKO SIKKERHEDSSKO 1. Læder bearbejdet på læst. Læderet er forstrakt og omhyggeligt fastgjort til bindsålen. Dette sikrer, at læderet ikke giver sig, og at skoen beholder pasformen. 2. Stabilt hælgreb. Hælgrebet er anatomisk afrundet og produceret af et stærkt materiale, så det beholder pasformen og holder hælen på plads på en behagelig måde. 3. Formstødt bindsål. Bindsålen følger fodens naturlige kurver, hvilket giver behagelig støtte gennem hele skoens levetid. 4. Svangstøtte. Nødvendig, behagelig støtte af foden, som er med til at give en robust sko, der er modstandsdygtig over for torsion og bøjer med foden. Arbesko 442 Behagelig letvægtssikkerhedssko med tåhætte af aluminium, optimal stødabsorbering, blødt sømværn og tåforstærkning. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P. Størrelser: Arbesko 462 Slidstærk, specialimprægneret lædersikkerhedssko med varmebestandige snørebånd, forseglede sømme, optimal stødabsorbering, tåhætte af aluminium, tåforstærkning og blødt sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Arbesko 412 Behagelig, meget slidstærk sikkerhedssko med sømværn, tåhætte af aluminium og tåforstærkning. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Arbesko 432 Ventilerende, meget slidstærk sikkerhedssandal med sømværn og tåforstærkning. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1, P. Størrelser: Test skoen med hånden Nogle sikkerheds- og arbejdssko føles måske behagelige og bløde, når du prøver dem første gang, men de giver ikke nødvendigvis dine fødder den rette støtte. Hvis skoene er for bløde, bliver dine ben og fødder trætte, hvilket kan medføre smerter og overbelastningsskader. En korrekt udformet sko skal have en effektiv stødabsorbering, svangstøtte, et robust, afrundet hælgreb og skal kunne tåle vridninger og ligeledes bøje med foden. Test selv disse egenskaber, næste gang du prøver sko, og test dem med hænderne. Arbesko 365 Behagelig, robust sikkerhedssko med optimal stødabsorbering, praktisk velcrolukning, tåforstærkning, letvægtståhætte af aluminium og blødt sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Arbesko 293 NYHED! Slidstærk, luftig sikkerhedssko med en ekstra slidstærk nitrilgummisål, tåforstærkning, praktisk velcrolukning, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og indbygget stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, HRO, SRA. Prøv at vride skoen med hænderne. En sko med svangstøtte er stabil, modstandsdygtig over for torsion (vrid) og giver foden en god støtte jo mere modstandsdygtig skoen er over for torsion, desto bedre. Tag fat i hælen og snuden, og forsøg at bøje hele skoen den bør ikke bøje i svangen, men lige bag tåpartiet.

8 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Arbesko 355 Luftig sikkerhedssko med optimal stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Arbesko 803 Fleksibel letvægtssikkerhedssko med forseglede sømme, letvægtståhætte af aluminium, optimal stødabsorbering og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S2. Arbesko 777 Behagelig sikkerhedssko af PU-belagt microfiber, der føles som læder. Nem at rengøre og ideel til miljøer med høj hygiejnestandard. Med tåhætte af aluminium, optimal stødabsorbering og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S2. Størrelser: Arbesko 936 Luftig letvægtssikkerhedssandal med indbygget stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium og ESDfunktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Arbesko 877 Diskret sikkerhedssko helt i læder med ESD-funktion, indbygget stødabsorbering og en særdeles høj grad af komfort. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser: Arbesko 835 Sikkerhedssko med god komfort, indbygget stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Arbesko 925 Behagelig sikkerhedssko med praktisk velcrolukning, tåforstærkning og indbygget stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser: Arbesko 888 Behagelig sikkerhedssko med indbygget stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Størrelser: Arbesko 359 NYHED! Sporty lædersikkerhedssko med et luftigt netmateriale, optimal stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA.

9 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Arbesko 200 NYHED! Luftig letvægtssikkerhedssko med praktisk velcrolukning, behagelig stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESDfunktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Arbesko 899 Luftig letvægtssikkerhedssko med optimal stødabsorbering, tåhætte af aluminium og varmebestandig nitrilgummisål. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, HRO, SRA. Arbesko 855 Luftig letvægtssikkerhedssko med tåhætte af aluminium, optimal stødabsorbering og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN 345, S1. Arbesko 370 NYHED! Luftig letvægtssikkerhedssko med lang snørelukning, ventilerende, blød pløs, indbygget stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1 SRA. Energy Gel. Værdifuld stødabsorbering. Mange Arbesko-sko har Energy Gel en velsignelse for alle, der arbejder på hårde betongulve. Energy Gel er en elastisk gelpude, der er placeret i skoens hæl og giver en optimal stødabsorbering. En stor undersøgelse* viser, at fravær fra jobbet som følge af smerter i muskler og led faldt med hele 78 % blandt personer, der brugte sko med Energy Gel et tal, der taler for sig selv. * Læs mere om undersøgelsen på Arbesko 889 Letvægtssikkerhedssko med den allerhøjeste komfort, indbygget stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Arbesko 373 NYHED! Luftig sikkerhedssandal med praktisk velcrolukning, ventilerende, blød pløs, indbygget stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Travesko (anbefalet max. værdi 300) Fritidssko (anbefalet max. værdi 200) Sportssko (anbefalet max. værdi 150) Arbesko Energy Gel (opmålt værdi 135) Lav stødabsorbering Høj stødabsorbering Arbesko 950 Smart og slidstærk letvægtssikkerhedssko med behagelig stødabsorbering, praktisk velcrolukning, tåhætte af aluminium, tåforstærkning og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, S1. Arbesko 389 NYHED! Sikkerhedssko med perfekt pasform samt lukket pløs, polstret overdel, indbygget stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S2, SRA. Energy Gel Duo. Dobbelt stødabsorbering. Energy Gel Duo giver dobbelt stødabsorbering med en elastisk gelpude i hælen og et behageligt aflastende gelindlæg i forfoden. Gelindlægget reducerer belastningen på fodballen og er særligt populært hos dem, der tilbringer meget tid stående på hårde gulve.

10 ARBESKO SIKKERHEDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ

11 Stability System. Skoens bedste grundlag. Stability System er Arbeskos eget grundkoncept for produktion af sko, der er behagelige at stå og gå i en hel dag, holder længere end sko normalt gør, og samtidig er ergonomisk korrekte (hvilket er godt for hele kroppen). ARBESKO SIKKERHEDSSKO 1. Læder bearbejdet på læst. Læderet er forstrakt og omhyggeligt fastgjort til bindsålen. Dette sikrer, at læderet ikke giver sig, og at skoen beholder pasformen. 2. Stabilt hælgreb. Hælgrebet er anatomisk afrundet og produceret af et stærkt materiale, så det beholder pasformen og holder hælen på plads på en behagelig måde. 3. Formstødt bindsål. Bindsålen følger fodens naturlige kurver, hvilket giver behagelig støtte gennem hele skoens levetid. 4. Svangstøtte. Nødvendig, behagelig støtte af foden, som er med til at give en robust sko, der er modstandsdygtig over for torsion og bøjer med foden. Arbesko 183 Behagelig og luftig sikkerhedstræsko med regulerbar vristrem for perfekt pasform. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E. Størrelser: Arbesko 187 Slidstærk sikkerhedstræsko med regulerbar vristrem og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, A, E. Størrelser: Arbesko 191 Behagelig og smidig sikkerhedstræsko med kombineret vrist-/hælrem. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E. Størrelser: Test skoen med hånden Nogle sikkerheds- og arbejdssko føles måske behagelige og bløde, når du prøver dem første gang, men de giver ikke nødvendigvis dine fødder den rette støtte. Hvis skoene er for bløde, bliver dine ben og fødder trætte, hvilket kan medføre smerter og overbelastningsskader. En korrekt udformet sko skal have en effektiv stødabsorbering, svangstøtte, et robust, afrundet hælgreb og skal kunne tåle vridninger og ligeledes bøje med foden. Test selv disse egenskaber, næste gang du prøver sko, og test dem med hænderne. Arbesko 193 Behagelig og ekstra slidstærk sikkerhedstræsko med regulerbar vristrem og hælrem med elastik. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E. Størrelser: Arbesko 171 Behagelig og hygiejnisk sikkerhedstræsko med PU-belagt microfiberoverdel, der er let at rengøre. Beskyttelsesklasse: EN 345-1, SB, E, WRU. Størrelser: Prøv at vride skoen med hænderne. En sko med svangstøtte er stabil, modstandsdygtig over for torsion (vrid) og giver foden en god støtte jo mere modstandsdygtig skoen er over for torsion, desto bedre. Tag fat i hælen og snuden, og forsøg at bøje hele skoen den bør ikke bøje i svangen, men lige bag tåpartiet.

12 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Energy Gel. Værdifuld stødabsorbering. Mange Arbesko-sko har Energy Gel en velsignelse for alle, der arbejder på hårde betongulve. Energy Gel er en elastisk gelpude, der er placeret i skoens hæl og giver en optimal stødabsorbering. En stor undersøgelse* viser, at fravær fra jobbet som følge af smerter i muskler og led faldt med hele 78 % blandt personer, der brugte sko med Energy Gel et tal, der taler for sig selv. Arbesko 452 Slidstærk og behagelig sikkerhedsstøvlet med indbygget stødabsorbering, forseglede sømme, tåhætte af aluminium, tåforstærkning, blødt sømværn og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3. Størrelser: * Læs mere om undersøgelsen på Travesko (anbefalet max. værdi 300) Fritidssko (anbefalet max. værdi 200) Sportssko (anbefalet max. værdi 150) Arbesko Energy Gel (opmålt værdi 135) Arbesko 662 Behagelig, vandtæt sikkerhedsstøvlet med indbygget stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium og blødt sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, WR, SRA. Arbesko 482 Behagelig og ekstra slidstærk sikkerhedsstøvle med både lynlås og snørebånd, skaft uden for, optimal stødabsorbering, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og tåforstærkning. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Lav stødabsorbering Høj stødabsorbering Energy Gel Duo. Dobbelt stødabsorbering. Energy Gel Duo giver dobbelt stødabsorbering med en elastisk gelpude i hælen og et behageligt aflastende gelindlæg i forfoden. Gelindlægget reducerer belastningen på fodballen og er særligt populært hos dem, der tilbringer meget tid stående på hårde gulve. Arbesko 422 Behagelig og robust sikkerhedssko med tåforstærkning, tåhætte af aluminium og sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Arbesko 680 Letvægtssikkerhedsstøvlet med fremragende komfort, indbygget stødabsorbering og letvægtståhætte af aluminium. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S2. Størrelser:

13 Super8 Super8 er et fuldnarvet kvalitetsskind, som kan modstå fugt i hele otte timer i træk. Super8-skindet er gennemimprægneret denne specielle behandling når ind i skindet og i modsætning til overfladeimprægnering slides den ikke af. ARBESKO SIKKERHEDSSKO Arbesko 692 Behagelig sikkerhedsstøvle med varmt Thermolite -for, vandtæt membran i foddelen, lynlås på skaftets inderside, reflekser, optimal stødabsorbering, tåforstærkning, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og en ekstra slidstærk og varmebestandig nitrilgummisål, der sikrer et godt fodfæste. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, HRO, SRA. Arbesko 672 Ekstra rummelig, varm og behagelig sikkerhedsstøvle med fleece- og Thinsulate -for, indbygget stødabsorbering, blødt sømværn og nitrilgummisål. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, HRO, SRC. Størrelser: Arbesko 512 Sikkerhedsstøvle med varmeisolerende fleecefor, tåforstærkning, lynlås, sømværn og tåhætte af aluminium. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, SRA. Arbesko 695 Varm og smidig sikkerhedsstøvle med uldfor, fleecesål, vandtæt membran i foddelen, lynlås på skaftets inderside, optimal stødabsorbering, tåhætte af aluminium og blødt sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, SRA. Arbesko 572 Ekstra rummelig, vandtæt og vinterisoleret sikkerhedsstøvle med snelås, forseglede sømme, indbygget stødabsorbering, blødt sømværn og nitrilgummisål. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, HRO, WR, SRC. Størrelser: Arbesko 562 Ekstra rummelig sikkerhedsstøvle til vinterbrug med dobbelt fleece- og Thinsulate -for, lynlås, forseglede sømme, indbygget stødabsorbering, blødt sømværn og nitrilgummisål. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, CI, HRO, SRC. Størrelser:

14 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Asymetrix Nitrile Holdbar og varmebestandig Asymetrix Nitrile er vores mest slidstærke funktionelle sål. Dens holdbarhed er nærmest uforlignelig. Sålen giver et fremragende greb på alle typer glatte overflader. Og den er enestående i ekstremt varme miljøer. Asymetrix Nitrile kan tåle temperaturer op til 300 C, men er ikke kun velegnet til jobfunktioner, der kræver stor varmebestandighed. Arbesko sikkerhedssko med nitrilgummisål er et naturligt valg til støberier, metalindustrien, autoværksteder og mange andre krævende miljøer.

15 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Stærkt og holdbart til krævende miljøer Nogle arbejdsmiljøer er farligere end andre. Når varme gløder, stænk af smeltet metal og høje temperaturer er en del af arbejdsdagen, kan man ikke gå i en hvilken som helst sko. Arbeskos sikkerhedsmodeller til støberier, metalindustrien og andre varme arbejdsmiljøer besidder alle de nødvendige egenskaber, herunder såler af varmebestandigt nitrilgummi, varmebestandigt læder og sømme af stærk Kevlar-tråd, der kan modstå høje temperaturer. Og det er ikke det hele. Den enestående nitrilgummisål, Asymetrix Nitrile, gør denne type sikkerhedssko ideel til alle krævende miljøer. Asymetrix Nitrile kan modstå kemikalier og olie bedre end de fleste, er meget holdbare og giver et exceptionelt godt greb på glatte overflader. Manges favorit. Arbesko 532 Slidstærk, varmebestandig og behagelig sikkerhedsstøvle med optimal stødabsorbering, tåhætte af aluminium, blødt sømværn, tåforstærkning og varmebestandig nitrilgummisål med et glimrende greb. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Arbesko 605 Slidstærk svejsestøvle af imprægneret, varmebestandigt læder med optimal stødabsorbering, tåforstærkning, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og varmebestandig nitrilgummisål med et glimrende greb. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Arbesko 655 Varmebestandig svejsestøvle med langt skaft, tåforstærkning, optimal stødabsorbering, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og elektrisk isolerende samt varmebestandig nitrilgummisål, der sikrer et godt fodfæste. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, SB, P, E, WRU, HRO, HI, SRA. Arbesko 654 Varmebestandig svejsestøvle med fleksibel mellemfodsbeskyttelse, optimal stødabsorbering, tåforstærkning, tåhætte af aluminium og blødt sømværn. Elektrisk isolerende og varmebestandig nitrilgummisål, der giver et godt fodfæste. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, SB, P, E, WRU, M, HRO, HI, SRA. Arbesko 632 Arbesko 732 Slidstærk sikkerhedsstøvlet af imprægneret, varmebestandigt Slidstærk sikkerhedssko af imprægneret, varmebestandigt læder med tåforstærkning, blødt sømværn, tåhætte af aluminium, læder. Optimal stødabsorbering, tåforstærkning, tåhætte af optimal stødabsorbering og varmebestandig nitrilgummisål med aluminium, blødt sømværn og varmebestandig nitrilgummisål et glimrende greb. med et glimrende greb. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Størrelser: Arbesko 702 Særdeles behagelig, slidstærk og varmebestandig svejsesko med optimal stødabsorbering, tåforstærkning, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og varmebestandig nitrilgummisål med et glimrende greb. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, HRO, HI, SRA. Størrelser:

16 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Nyhe Arbesko 200 NYHED! Luftig letvægtssikkerhedssko med praktisk velcrolukning, behagelig stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Arbesko 389 NYHED! Sikkerhedssko med perfekt pasform samt lukket pløs, polstret overdel, indbygget stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S2, SRA.

17 Der i 2010 ARBESKO SIKKERHEDSSKO Arbesko 293 NYHED! Slidstærk, luftig sikkerhedssko med en ekstra slidstærk nitrilgummisål, tåforstærkning, praktisk velcrolukning, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og indbygget stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, HRO, SRA. Arbesko 373 NYHED! Luftig sikkerhedssandal med praktisk velcrolukning, ventilerende, blød pløs, indbygget stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Arbesko 252 NYHED EFTERÅRET 2010! Imprægneret lædersikkerhedssko med blød polstring omkring vristen, lukket pløs, tåhætte af aluminium, blødt sømværn og behagelig stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S3, SRA. Arbesko 282 NYHED EFTERÅRET 2010! Luftig lædersikkerhedssko med praktisk velcrolukning, indbygget støddæmpning, tåhætte af aluminium og blødt sømværn. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, P, SRA. Arbesko 359 NYHED! Sporty lædersikkerhedssko med et luftigt netmateriale, optimal stødabsorbering, letvægtståhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1, SRA. Arbesko 370 NYHED! Luftig letvægtssikkerhedssko med lang snørelukning, ventilerende, blød pløs, indbygget stødabsorbering, tåhætte af aluminium og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20345, S1 SRA.

18 ARBESKO ARBEJDSSKO NyheDer i 2010 Arbesko 1354 NYHED! Arbejdssko med behagelig pasform, indbygget stødabsorbering og ESD-funktion. Imprægneret læder kombineret med luftigt netmateriale. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, 01, FO, SRA.

19 ARBESKO ARBEJDSSKO Arbesko arbejdssko Vælg dine sko ud fra, hvordan det føles, når du tager dem af. På arbejdssko er det ikke nødvendigt med beskyttelsesfunktioner som tåhætte og sømværn. Men det er nødvendigt, at de støtter foden godt, giver en effektiv stødabsorbering og føles behagelige hver eneste arbejdsdag. Arbesko arbejdssko er så komfortable og har så mange intelligente funktioner, at du kan mærke forskellen, også når du tager skoene af efter arbejde og stadig har masser af energi tilbage til alle de andre ting i livet. Tænk på det, når du vælger nye sko. Det har vi gjort. Arbesko 1901 NYHED! Elegant læderarbejdssko i klassisk design med optimal stødabsorbering i forfod og hælparti samt ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO, SRA. Arbesko 1921 NYHED! Moderne lædermokkasin, der naturligvis har behagelig stødabsorbering i forfod og hælparti samt ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO, SRA. Størrelser: Arbesko 1911 NYHED! Behagelig og markant læderarbejdssko med optimal stødabsorbering i forfod og hælparti samt ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO, SRA. Størrelser:

20 ARBESKO ARBEJDSSKO Arbesko 1354 NYHED! Arbejdssko med behagelig pasform, indbygget stødabsorbering og ESD-funktion. Imprægneret læder kombineret med luftigt netmateriale. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, 01, FO, SRA. Arbesko 3000 Fleksibel og behagelig arbejdssko af læder og et luftigt, vandafvisende tekstilmateriale. Med indbygget stødabsorbering og praktisk, hurtig snørelukning. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO. Størrelser: Arbesko 1327 Behagelig letvægtssandal af microfiber, der er let at rengøre. Med justerbare velcroremme, indbygget stødabsorbering og ESD-funktion. Størrelser: Arbesko 3447 Behageligt ventilerende og hygiejnisk arbejdssko af microfiber, der er let at rengøre. Med indbygget stødabsorbering, velcrolukning og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, OB, A, E, FO. Størrelser: Arbesko 1855 Behagelig arbejdssko af imprægneret ruskind med ventilerende netsider og ESD-funktion. Optimal stødabsorbering og sål med nitrilgummi i hælen. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, O1. Arbesko 1337 Behagelig og luftig sandal af microfiber, der er let at rengøre. Med indbygget stødabsorbering, velcroremme, nem vristlukning og ESD-funktion. Størrelser: Arbesko 1451 Fleksibel, behagelig og luftig læderarbejdssko med indbygget stødabsorbering og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, O1. Størrelser: Arbesko 1950 Kølig og behagelig læderarbejdssko med indbygget stødabsorbering, tåforstærkning, ESD-funktion og sål med nitrilgummi i hælpartiet. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, O1. Arbesko 1355 Behagelig arbejdssko af imprægneret læder og ekstra slidstærkt Condura med optimal stødabsorbering og ESDfunktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO.

21 ARBESKO ARBEJDSSKO Arbesko 1692 Imprægneret læderstøvle med varmt for, vandtæt membran, isolerendethermolite, lynlås på skaftets inderside, reflekser, optimal stødabsorbering og varmebestandig nitrilgummisål, der sikrer et godt fodfæste. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O2, CI, HRO, FO, SRA. Arbesko 4038 Behagelig, ergonomisk korrekt læderarbejdssko i pumpmodel med god komfort og behagelig hælhøjde (35 mm). Størrelser: Arbesko 1695 Fleksibel, varm, behagelig og imprægneret læderstøvle med vandtæt membran, varmt uldfor, lynlås på skaftets inderside og optimal stødabsorbering. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O2, CI, FO, SRA. Energy Gel. Værdifuld stødabsorbering. Mange Arbesko-sko har Energy Gel en velsignelse for alle, der arbejder på hårde betongulve. Energy Gel er en elastisk gelpude, der er placeret i skoens hæl og giver en optimal stødabsorbering. En stor undersøgelse* viser, at fravær fra jobbet som følge af smerter i muskler og led faldt med hele 78 % blandt personer, der brugte sko med Energy Gel et tal, der taler for sig selv. * Læs mere om undersøgelsen på Arbesko 2000 Behagelig arbejdssko af blødt og ekstra imprægneret læder med forseglede sømme, reflekser bagpå, optimal stødabsorbering og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O2, FO. Arbesko 1911 NYHED! Behagelig og markant læderarbejdssko med optimal stødabsorbering i forfod og hælparti samt ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO, SRA. Størrelser: Travesko (anbefalet max. værdi 300) Fritidssko (anbefalet max. værdi 200) Sportssko (anbefalet max. værdi 150) Arbesko Energy Gel (opmålt værdi 135) Lav stødabsorbering Høj stødabsorbering Arbesko 1901 NYHED! Elegant læderarbejdssko i klassisk design med optimal stødabsorbering i forfod og hælparti samt ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO, SRA. Arbesko 1921 NYHED! Moderne lædermokkasin, der naturligvis har behagelig stødabsorbering i forfod og hælparti samt ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN ISO 20347, O1, FO, SRA. Størrelser: Energy Gel Duo. Dobbelt stødabsorbering. Energy Gel Duo giver dobbelt stødabsorbering med en elastisk gelpude i hælen og et behageligt aflastende gelindlæg i forfoden. Gelindlægget reducerer belastningen på fodballen og er særligt populært hos dem, der tilbringer meget tid stående på hårde gulve.

22 ARBESKO ARBEJDSSKO Stability System. Skoens bedste grundlag. Stability System er Arbeskos eget grundkoncept for produktion af sko, der er behagelige at stå og gå i en hel dag, holder længere end sko normalt gør, og samtidig er ergonomisk korrekte (hvilket er godt for hele kroppen). 1. Læder bearbejdet på læst. Læderet er forstrakt og omhyggeligt fastgjort til bindsålen. Dette sikrer, at læderet ikke giver sig, og at skoen beholder pasformen. 2. Stabilt hælgreb. Hælgrebet er anatomisk afrundet og produceret af et stærkt materiale, så det beholder pasformen og holder hælen på plads på en behagelig måde. 3. Formstødt bindsål. Bindsålen følger fodens naturlige kurver, hvilket giver behagelig støtte gennem hele skoens levetid. 4. Svangstøtte. Nødvendig, behagelig støtte af foden, som er med til at give en robust sko, der er modstandsdygtig over for torsion og bøjer med foden. Arbesko 1071 Behagelig, hygiejnisk arbejdssko med kombineret vrist-/ hælrem. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, ORO, E. Størrelser: Arbesko 1057 Behagelig, hygiejnisk arbejdssko med kombineret vrist-/ hælrem og ESD-funktion. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, A, E, ORO. Størrelser: Arbesko 1072 Behagelig træsko med kombineret vrist-/hælrem. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, ORO, E. Størrelser: Arbesko 1077 Praktisk, robust lædertræsko med justerbar vristrem. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, ORO, E. Størrelser: Test skoen med hånden Nogle sikkerheds- og arbejdssko føles måske behagelige og bløde, når du prøver dem første gang, men de giver ikke nødvendigvis dine fødder den rette støtte. Hvis skoene er for bløde, bliver dine ben og fødder trætte, hvilket kan medføre smerter og overbelastningsskader. En korrekt udformet sko skal have en effektiv stødabsorbering, svangstøtte, et robust, afrundet hælgreb og skal kunne tåle vridninger og ligeledes bøje med foden. Test selv disse egenskaber, næste gang du prøver sko, og test dem med hænderne. Arbesko 1073 Praktisk og behagelig træsko, der er let at rengøre. Med justerbar vristrem. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, ORO, E. Størrelser: Arbesko 1087 Behagelig ESD-træsko, der er let at holde ren. Størrelser: Prøv at vride skoen med hænderne. En sko med svangstøtte er stabil, modstandsdygtig over for torsion (vrid) og giver foden en god støtte jo mere modstandsdygtig skoen er over for torsion, desto bedre. Tag fat i hælen og snuden, og forsøg at bøje hele skoen den bør ikke bøje i svangen, men lige bag tåpartiet. Arbesko 1037 Kølig og behagelig ESD-træsko med kombineret vrist-/ hælrem. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, A, E, ORO. Størrelser: Arbesko 1097 Behagelig ESD-lædertræsko med justerbar vristrem. Beskyttelsesklasse: EN 347-1, A, E, ORO. Størrelser:

23 MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ ARBESKO ARBEJDSSKO

24 TRETORN GUMMISTØVLER Vandtætte støvler Gummistøvler er en videnskab i sig selv en videnskab, som den svenske virksomhed Tretorn har specialiseret sig i. Tretorn er kendt i hele verden for at producere behagelige og robuste gummi- og PU- støvler til ethvert tænkeligt arbejdsmiljø. Det faktum, at det er støvler af høj kvalitet, der kan tåle stort set alt, er naturligvis grunden til, at vi har valgt at inkludere Tretorn gummistøvler i Arbeskos sortiment. Model Spiktramp Behagelig og rummelig gummistøvle med refleksstribe og særligt design til af- og påtrækning, hurtigttørrende for, sømværn, justerbar skaftevidde og en oliebestandig nitrilgummisål, hvorpå pigge kan påsættes. Beskyttelsesklasse: EN 345 SB, P, mønstret slidsål. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 34 cm. Model Lättvikt Let allroundgummistøvle med behagelig pasform, refleksstribe, hurtigttørrende for, særligt design til af- og påtrækning, justerbar skaftevidde og en oliebestandig nitrilgummisål. Beskyttelsesklasse: EN 345 SB, mønstret slidsål. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 34 cm. Model Spiktramp Winter Rummelig gummistøvle med varmt for, refleksstribe og særligt design til af- og påtrækning, justerbar skaftevidde, sømværn og en oliebestandig nitrilgummisål. Beskyttelsesklasse: EN 345 SB, P, mønstret slidsål. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 34 cm. Model Lumber Pro Særdeles let og rummelig gummistøvle med ekstra savbeskyttelse, refleksstribe, hurtigttørrende for, justerbar skaftevidde og en oliebestandig nitrilgummisål, hvorpå pigge kan påsættes. Beskyttelsesklasse: EN SB, klasse 3, mønstret slidsål. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 37 cm. Model Mineral S Behagelig gummistøvle med refleksstribe, hurtigttørrende for, sømværn, forstærket vristbeskyttelse og oliebestandig nitrilgummisål, velegnet til mine- og bygningsarbejde m.m. Beskyttelsesklasse: EN 345 SB, P, mønstret slidsål. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 37 cm. Model Firepro Flammesikker og slidstærk gummistøvle med refleksstribe og særligt design til af- og påtrækning, hurtigttørrende for, sømværn samt en antistatisk og varme-/oliebestandig nitrilgummisål, der er velegnet til redningstjenester m.m. Beskyttelsesklasse: EN 1590, F2A, SRA. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 37 cm.

25 TRETORN GUMMISTØVLER Model Model Model Industry Lite og Rancher Lite Ekstra slidstærk letvægtsstøvle i PU med sømværn og en sål med gode skridsikkerhed og høj modstandskraft over for kemikalier, olie m.m. Beskyttelsesklasse: EN 345, S5. Størrelser: Model Strong Slidstærk og behagelig gummistøvle med ekstra slidstærkt lærredsfor, anatomisk korrekt pasform og justerbar skaftevidde. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 37 cm. Model Bore Behagelig og stødabsorberende vintergummistøvle med uldfor, justerbar skaftevidde og nylonkant. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 37 cm. Model Thermolite Letvægtsstøvle i PU, der isolerer mod kulden. Fleksibel og smidig ned til -40 C med en ekstra tyk sål, god skridsikkerhed og høj modstandskraft over for kemikalier m.m. Beskyttelsesklasse: EN 345, S4. Øvrigt: Ekstra tykt materiale, der isolerer mod kulden. Størrelser: Model Scout Behagelig og robust gummistøvle med slidstærkt lærredsfor og justerbar skaftevidde. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 32 cm. Model Castor Rummelig og behagelig allroundgummistøvle med refleksstribe, hurtigttørrende for, justerbar skaftevidde, selvrensende sål og stødabsorberende hæl. Beskyttelsesklasse: EN 347, E. Størrelser: Skaftehøjde: ca. 33 cm.

26 ARBESKO ACCESSORIES Arbesko Accessories Arbesko tilbehør omfatter bindsåler, sokker og snørebånd, som alle overholder vores høje standarder og er tilpasset vores brede sortiment af sikkerheds- og arbejdssko. Poliyou indlægssåler med optimal komfort Poliyou -indlægssål har et anatomisk korrekt design og er udviklet til at skabe et tørt, behageligt og lugtfrit arbejdsmiljø for dine fødder. Den særlige konstruktion af PU-skum med åben cellestruktur sikrer ventilation og absorbering af fugten. Kernen består af bambus, som er et naturmateriale, der absorberer luft og hæmmer svampe- og bakterievækst. Sålen er også behageligt stødabsorberende. Model 87 Poliyou -sål til sko med tåhætter. Samme egenskaber som model 17, men lidt tyndere i tådelen ideel til sko med tåhætter. Model 17 Poliyou -sål. Stødabsorberende, elastisk sål, der ånder og ventilerer. Holder foden kølig og tør og bekæmper ubehagelig lugt. Falder ikke sammen, men beholder sine stødabsorberende egenskaber. Størrelser: Model 16 Poliyou -sål med læderoverside. Kombinerer alle fordelene ved Poliyou -sålen (absorbering af stød, fugt, lugt osv.) med læderets naturlige komfort og holdbarhed. Størrelser: Model 15 Poliyou -sål med fleeceoverflade. Udviklet til alle varme støvler med for. Moisture Transport System holder dine fødder tørre I stedet for traditionel skumgummi indeholder pløsen et luftigt materiale, der ånder og fremmer ventilationen. Moisture Transport System er Arbeskos eget koncept, som giver et behageligt miljø for arbejdende fødder. Det er baseret på samspillet mellem sko, såler og sokker, gennemtænkte design, indbyggede luftkanaler og innovative materialer. Og resultatet? Et effektivt fugttransportsystem, der holder fødderne dejligt tørre, dag efter dag. Ventilerende materiale, hurtigttørrende for, luftig konstruktion og ægte læder det hjælper alt sammen med til at fjerne fugten fra skoen, i en fart. Sokkerne er fremstillet af materialer, der leder fugten væk og holder fødderne tørre. De har ligeledes ventilationskanaler og tyndere sektioner, der effektivt leder fugten væk fra foden. Poliyou -indlægssålen leder fugten væk fra foden og sokken og holder fødderne dejligt tørre hele dagen. Fugten absorberes af bindsålen og evaporerer før næste arbejdsdag.

27 ARBESKO ACCESSORIES ComfOrtho ComfOrtho komfort for hele foden ComfOrtho-indlægssål forebygger og afhjælper ømme hæle, betændelsestilstande, træthed og brændende fodsåler, problemer med forfoden samt smerter i storetæer, knæ, hofter og ryg. ComfOrtho er afprøvet og godkendt ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv. Kan bruges som udskiftelig indlægssål i alle Arbesko sikkerheds- og arbejdssko. Nedfalden svang. Yder støtte til fødder med nedfalden svang, som ellers overbelaster fodens inderside. Behagelig, slidstærk tekstiloverflade. Kerne af PU-skum med åben cellestruktur, hvorved sålen opnår gode ventilationsog fugtabsorberende egenskaber. ComfOrtho Høj svang. Fremstillet specielt til fødder med høj svang, hvor hælen og forfoden ellers udsættes for en stor belastning. Materialernes tilpassede hårdhed giver den maksimale støtte og komfort. Et lag formet TPUmateriale udgør et solidt grundlag for sålens konstruktion. Ekstra stødabsorbering i hælpartiet. Overbelastning af fødderne er mere almindeligt, end du tror Dine fødders sundhedstilstand påvirker hele kroppen. Overbelastning af fødderne kan medføre problemer med knæ, hofter og ryg noget du muligvis ellers ikke ville forbinde med dine fødder. Ikke færre end 8 ud af 10 personer lider i en eller anden grad af umage fødder. Pronation indadgående hældning. Supination udadgående hældning.

28 ARBESKO ACCESSORIES Sokkerne gør også en forskel Arbesko tilbehør omfatter et godt udvalg af sokker, der ikke kun er specielt tilpasset til vores sko, men også til forskellige arbejdsmiljøer. Sokkerne er behagelige, holdbare og af høj kvalitet. De er også fremstillet af materialer, der leder fugten væk og holder foden tør, og er syet med ventilationskanaler og tyndere sektioner, der leder fugten effektivt væk fra foden. MODEL Flammesikker strømpe med slidstærk filtsål. Materiale: 75 % uld, 23 % polyamid og 2 % lycra. Farve: Sort. Øvrigt: Opfylder kravene til flammespredning iht. SS-EN 532:1995. Størrelser: MODEL Dejligt luftig, kort model med forstærket bund. Materiale: 74 % Coolmax, 25 % polyamid og 1 % lycra. Farve: Sort. Størrelser: MODEL Ventilerende højre-/ venstrestrømpe med forstærkning Materiale: 45 % tactel, 45 % polyamid og 10 % lycra. Farve: Sort. Størrelser: MODEL Dejlig, luftig strømpe med forstærket bund. Materiale: 60 % Coolmax, 20 % polyamid, 12 % Cordura og 8 % lycra. Farve: Sort/grå. Størrelser: MODEL Dejligt ventilerende og med forstærket bund. Materiale: 74 % Coolmax, 25 % polyamid og 1 % lycra. Farve: Hvid. Størrelser: MODEL Dejlig, tynd strømpe med maksimal fugttransport. Materiale: 52 % Coolmax, 40 % polyamid og 8 % lycra. Farve: Sort. Størrelser: MODEL Behagelig, kæmmet bomuld og super komfort. Materiale: 80 % bomuld, 15 % polyamid og 5 % lycra. Farve: Sort. Størrelser: MODEL Strømpe med luftkanaler og slidstærk filtsål. Materiale: 29 % bomuld, 24 % akryl, 20 % uld, 25 % polyamid og 2 % lycra. Farve: Grå/sort. Størrelser: MODEL Dejlig, luftig model, specielt tilpasset ESD-sko. Materiale: 60 % tactel, 26 % polyamid, 7 % lycra og 7 % Bekinox. Farve: Sort/grå. Størrelser: MODEL Varmeisolerende uldstrømpe med ekstra forstærket bund. Materiale: 66 % uld, 33 % Polyamid og 1 % lycra. Farve: Sort/grå. Størrelser: Slidstærke snørebånd Snørebånd, der holder, er en nødvendighed i sikkerheds- og arbejdssko, der skal bruges hver eneste dag. Derfor har vi udviklet en række forskellige snørebånd, der er specielt tilpasset vores sko og forskellige arbejdsmiljøer. Model Farve Længde Materiale Andet Emballage Hvid 90 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort 90 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort 120 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort 150 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort 90 cm Nomex med polyesterkerne Varmebestandig 10 par i æske Sort 100 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort 80 cm Bomuld Blød og bøjelig 10 par i æske Sort 80 cm Bomuld Voksbehandlet 10 par i æske Sort med hvid Arbesko tekst 100 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort med rød Arbesko tekst 100 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort med blå Arbesko tekst 100 cm Polyester Ekstra stærk 10 par i æske Sort 70 cm Polyester Elastisk 1 par

29 MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ ARBESKO ACCESSORIES

30 Hér kan du finde forklaringen til den beskyttelsesklasse, der er angivet ved den respektive model. Symbol Beskyttende egenskaber SB Basiskrav, Sikkerhedssko (tåbeskyttelse 200 J) OB Basiskrav, Jobsko (Ingen tåbeskyttelse) Kategoribeteckning SB S1 S2 S3 S4 S5 OB O1 O2 O3 O4 O5 A Antistatiske egenskaber E Energioptagelse i hælen WRU Vandafvisende materiale i overdelen P Sømværn - Mønstret sål C Elektrisk ledende fodtøj I Elektrisk isolerende fodtøj WR Vandbestandig konstruktion M Vristbeskyttelse CI Isolering mod kulde HI Isolering mod varme HRO Varmebestandig slidsål AN Vristbeskyttelse CR Beskyttelse mod skæreskader ORO Oliebestandig slidsål (EN 345) FO Oliebestandig slidsål (EN ISO 20345) SRA SRB SRC Skridsikkerhed testet på keramisk klinkegulv med SLS Skridsikkerhed testet på stålgulv med glycerol Skridsikkerhed testet på keramisk klinkegulv med SLS og på stålgulv med glycerol = Obligatorisk = Fodtøjet skal ud over de grundlæggende krav opfylde mindst et af følgende ekstrakrav = Fodtøjet skal opfylde mindst et af følgende ekstrakrav

31 Symbolforklaring Sko fra Arbesko har en række smarte funktioner og vigtige sikkerhedsrelaterede egenskaber. Vi bruger forskellige symboler til at angive, hvilke egenskaber den enkelte model besidder. Her er en forklaring på disse symboler. Beskyttelses-tåhætte Beskytter tæerne mod nedfaldende genstande, 200 joule samt kompression Newton, ifølge EN 345 / EN ISO Beskyttelses-tåhætte af aluminium Beskyttelses-tåhætte af let men stærk aluminium i stedet for stål gør et par sko 100 g lettere og giver bedre balance i skoen. Beskytter tæerne mod nedfaldende genstande, 200 joule samt kompression Newton, ifølge EN 345 / EN ISO Sømværn Beskytter mod gennemtrængning af søm eller andre skarpe genstande, 1100 Newton, ifølge EN 345 / EN ISO Blødt sømværn Vores nye, bløde sømværn er konstrueret uden brug af metal. I stedet er sømværnet produceret af forskellige højteknologiske tekstilfibre. Sko med det nye sømværn får en høj grad af komfort, bliver mere fleksible (mere bøjelige) og virker ikke kuldeledende. Sømværnet overholder naturligvis de gældende beskyttelsesnormer, EN 345 / EN ISO Oliebestandig Sålen er oliebestandig og har god modstandskraft over for kemikalier. Varmebestandig Sålerne er varmebestandige og tåler 300 C. De isolerer også mod varmestråling. Energioptagende Energioptagende sål som giver behagelig fjederkraft. Antistat Sålerne afleder statisk elektricitet. Resistens mellem 100 KOhm og 1000 MOhm, ifølge EN 345 / EN ISO ESD Sålerne afleder statisk elektricitet. De har en resistens under 100 MOhm og opfylder kravene i overensstemmelse med Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut samt IEC Vandafvisende Læder som er blevet imprægneret og belagt med overfladelag, hvilket gør det vandafvisende. Energy Gel Energy Gel er en elastisk gelepude, der er anbragt i skoens hæl og specielt udformet til at give optimal effekt. Puden presses sammen af kraften ved hvert skridt, der tages, og absorberer derved stødet. Foruden højeffektiv støddæmpning giver Energy Gel også en vis energi og hævehjælp tilbage, når puden returnerer til sin oprindelige form. Energy Gel Duo Et meget effektivt stødabsorberingssystem med både elastisk geléplade under forfoden og elastisk gelépude i hælen. Energy Gel Duo er en videreudvikling af den velkendte Energy Gel og optager effektivt den belastning, der opstår i fodbalden, når man går og står meget på hårde gulve. A-Tex En konstruktion, der gør skoens foddel fugtafvisende. Består af et åndbart materiale, der er perfekt forseglet udefra, men som leder fugten væk fra foden. Smartec Air Plus Et nyudviklet, blødt og behageligt funktionsmateriale i to lag. Anvendes som foer i flere af vore sko. Kanalsyet, og transporterer derfor meget effektivt fugt og varme væk fra foden. Super8 Super8 er et fuldnarvet kvalitetsskind, som kan modstå fugt i hele otte timer i træk. Super8-skindet er gennemimprægneret denne specielle behandling når ind i skindet og i modsætning til overfladeimprægnering slides den ikke af. Poliyou Indlægssål af Poliyou, som dæmper stød og giver stor komfort. Sålen lader luft og fodens fugt slippe igennem.

32 The Swedish Skills Team is sponsored by Arbesko. Arbesko Makes a difference Arbesko udvikler og producerer fodtøj til professionelle brugere, nemlig mennesker, der tilbringer hele deres arbejdsdag i sikkerheds- og arbejdssko. Fodtøj fra Arbesko er af en høj teknisk kvalitet og udviklet til at opfylde alle tænkelige krav og give holdbar komfort. Forskellen vil nok være mest mærkbar, når du kommer hjem fra arbejde og tager dine sko af og opdager, at du stadig har energi til alle de andre aktiviteter i livet. Arbesko er et svensk familieforetagende med hovedkontor i Örebro og produktion i Kumla og Strömstad. Søsterselskabet Cast Medical AB fremstiller individuelt tilpassede fodbaser i henhold til strenge medicinske krav og en ergonomisk helhedstankegang. Arbeskos fabrikker AB Norrvikens Skofabrik i Strömstad og Age Skofabriks AB i Kumla er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 9001:2000 og miljøcertificerede i overensstemmelse med ISO ARBESKO AB, Box 1642, SE Örebro, Sverige. Tlf: Fax: Bjerregaard sikkerhed A/S, Baldersbuen Hedehusene. Tlf: Fax:

Test skoen med hånden

Test skoen med hånden SKYDDS- & YRKESSKOR, Verne- & arbeidssko, Job- & Sikkerhedssko, Turva- & työjalkineet, Safety & occupational footwear, Professionele & Veiligheidsschoenen, Sicherheits- & berufsschuhe, CHAUSSURES DE TRAVAIL

Læs mere

ARBESKO 2012/2013 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ.

ARBESKO 2012/2013 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. ARBESKO 2012/2013 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. VI FREMSTILLER DE RIGTIGE SKO TIL HELE KROPPEN Det kan forbedre arbejdsdagen betydeligt, at man

Læs mere

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com FOD-OG BENVÆRN 197 Fødder er lige så forskellige som fingeraftryk. Der findes der ingen universalmodel, der passer til alle. Producenterne sætter fokus på forskellige detaljer, men fælles er komfort, stødabsorbtion,

Læs mere

Sikkerhedssko & knæskånere

Sikkerhedssko & knæskånere Sikkerhed i første række Sikkerhedssko & knæskånere HED I FØRSTE RÆKKE bejdsstillinger al beskyttelse 2 Sikkerhed i første række Få det bedste afsæt med det rette fodtøj I løbet af en arbejdsdag bevæger

Læs mere

Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle

Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle ! Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle sikkerhedskoncept. Steitz Secura udvikler og producerer

Læs mere

SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ

SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ SIKKERHEDSSKO OG ARBEJDSFODTØJ 2014-2015 VORES MOTTO om FLOT DESIGN og HØJ KOMFORT, FORTSÆTTER I VORES NYE STORE INDHOLD OS... 3 HKSDK... 13 uvex... 27 Panda... 33 Vidste du at... 38 Standard og egenskaber...

Læs mere

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser.

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. TOE GUARD RUSH VARENR. TG80450 Toe Guard Rush er en metalfri sikkerhedssandal

Læs mere

ARBESKO 2014 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ.

ARBESKO 2014 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. DK ARBESKO 2014 SIKKERHEDS- OG ARBEJDSSKO MED DE RIGTIGE ARBEJDSSKO HAR DU ENERGI TIL ANDRE TING. OGSÅ. www.arbesko.com 1 SKO SOM GØR EN FORSKEL FRA TOP TIL TÅ Er skoen konstrueret rigtigt? Afprøv det

Læs mere

Ergonomi, sikkerhed og komfort

Ergonomi, sikkerhed og komfort Ergonomi, sikkerhed og komfort Fødderne skal holde til rigtig meget livet igennem. Derfor er det simpelthen en menneskeret, at gå i bekvemt, ergonomisk rigtigt fodtøj - ikke mindst på jobbet, hvor du faktisk

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Ny sandal til aktive fødder Den nye 2-komponent sål giver en perfekt kombination af stabilitet, fleksibilitet og gribeevne. En perfekt sandal til travle hverdage og aktive

Læs mere

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed 3520 TOP WHITE hyttesko Str. 36-47 ESD hyttesko med alu tåværn, vandafvisende skaft og støddæmpende sål. Sålens konstruktion reducerer risiko for vridskader. ESD godkendt

Læs mere

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA BUBBLE Til dig, der går langt for andre SIKA BUBBLE er som skabt til dig, der tager de lange vagter og det store ansvar. Dig, der

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Sikkerhedssko L.Brador 760 En snøret lav sikkerhedssko udviklet til aktivt arbejde, hvor der stilles høje krav til komfort,

Læs mere

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde...

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde... Arbejdsmåtter - Gør hårde Gulve bløde... 1 INDHOLD Info om Ergotec aflastningsmåtter Montage, Lager og lettere industri Fødevareindustri og Storkøkkener Værksteder og Metalindustri ESD sikring og Elektronikindustri

Læs mere

Produktkatalog 2014. sikkerhedssko arbejdssko Indlægssåler, strømper og tilbehør

Produktkatalog 2014. sikkerhedssko arbejdssko Indlægssåler, strømper og tilbehør DA Produktkatalog 2014 sikkerhedssko arbejdssko Indlægssåler, strømper og tilbehør Fra Sverige til Europa Ejendals udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i høj kvalitet, der beskytter hænder og

Læs mere

Få det bedste afsæt med det rette fodtøj

Få det bedste afsæt med det rette fodtøj Få det bedste afsæt med det rette fodtøj I løbet af en arbejdsdag bevæger du dig på mange forskellige overflader, der kan være hårde, ujævne, glatte eller på anden vis en belastning for din krop. Du er

Læs mere

Sievi står for kvalitet

Sievi står for kvalitet 2013 sievi.com Sievi står for kvalitet Sievi er Nord Europas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj. Høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort er Sievis varemærke. Sievi arbejder

Læs mere

Efterårskampagne 2014

Efterårskampagne 2014 Efterårskampagne 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tilbud Ved køb af L.Brador-tøj for 1500 kr. ekskl. moms fra udvalgt sortiment i efterårets trendkollektion får du en weekendtaske samt et års

Læs mere

Har du Diabetes så pas på dine fødder

Har du Diabetes så pas på dine fødder DIABETES & FØDDER Har du Diabetes så pas på dine fødder Diabetes mellitus er en kronisk sygdom. Der er mange følgesygdomme i forbindelse med diabetes, bl.a. bindevævsforandringer, neuropati (nedsat følesans)

Læs mere

SIKKERHEDSSKO SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/

SIKKERHEDSSKO SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/ SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/ SORTIMENT 2014 2 ALBATROS FOOTGUARD SORTIMENT 2014 ALBATROS FOOTGUARD SORTIMENT 2014 3 VELKOMMEN TIL ALBATROS & FOOTGUARD SAFETYSHOES

Læs mere

SAFETY FOOTWEAR AUTUMN / WINTER 12-13

SAFETY FOOTWEAR AUTUMN / WINTER 12-13 SAFETY FOOTWEAR AUTUMN / WINTER 12-13 Produktoversigt 100 serie Sikkerhedstræsko bygget på almindelig europæisk pasform med god bredde. 100P/100SP 101P/101SP Working Flex Working Flex Side 4 Side 4 300

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS Sanita Footwear A/S www.sanita.dk KOLLEKTIONSOVERSIGT 2015 SAN NITRIL San Nitril er specielt velegnet til arbejde i det våde element, hvor høj skridsikkerhed fordres.

Læs mere

Fødder og sportsskader

Fødder og sportsskader IDRÆT & FØDDER Fødder og sportsskader Fødderne er ofte årsagen til skader Rigtig mange skader hænger sammen med den måde, du belaster din fødder på. Forskningen og erfaringen har vist, at mange af disse

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com Ny letvægtssål Den nye letvægtssål er lavet i EVA. Sålens volume og den indbyggede

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder SIKA DUNLOP KOLLEKTION 2013/2014 2 SIKA FOOTWEAR // KOLLEKTION 2013/2014 Markedets stærkeste mærker og sortiment Hos SIKA Footwear finder du sikkerhedssko

Læs mere

Kun i inherente metervarer

Kun i inherente metervarer 10 FLAME RETARDANT Kun i inherente metervarer FLAME RETARDANT Indeholder et bredt sortiment af flammehæmmende beklædning, som passer til brancher med krav om certificeret beskyttelses-beklædning. Vi arbejder

Læs mere

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88 Spring/Summer 2014 Buks L.Brador 184PB På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, som er tilpasset til arbejde på lager, industri, service og montering m.m.

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER TEST AF LØBESTRØMPER

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER TEST AF LØBESTRØMPER TEST AF LØBESTRØMPER Foto: Scanpix/Iris Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 20 sider FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER INDHOLD: Vælg løbestrømper med

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

Ryglænets højde indstilles med et enkelt knaptryk.

Ryglænets højde indstilles med et enkelt knaptryk. RH Activ RH Activ er én af vores basismodeller. Men det betyder ikke, at vi har ligget på den lade side. RH Activ er en helt igennem ergonomisk og yderst fleksibel stol, der er nem at bruge og indstille.

Læs mere

TD 5.7.1.1-DK ver. 01 (28.03.2013)

TD 5.7.1.1-DK ver. 01 (28.03.2013) Indholdsfortegnelsen. 1. Introduktion.... 2. Generelle forsigtigheds regler:... 3. Anvendelsesområde.... 4. Levetid for produktet.... 5. Udpakning.... 6. Gode råd ved gang og anvendelse. (vejledning til

Læs mere

Arbejdshandsker. Bt. á 12 par / Krt. 60 par

Arbejdshandsker. Bt. á 12 par / Krt. 60 par 25..15 Arbejdshandsker THOR Arbejdshandske Luksus oksehud m. stofoverhånd. Flot kraftig naturel oksehud med kno- og negleforstærkning og blødt bomuldsfor i håndfladen. Syet med dobbelt søm og har gummieret

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

1. Sejlertøj. BluePort sejlersko. Dover

1. Sejlertøj. BluePort sejlersko. Dover BluePort sejlersko Flotte kvalitetssejlersko. Alle sko er håndsyede i ægte læder, med stor vægt lagt på detaljer og komfort. Comfort Klassisk 3-huls sejlersko med gennemgående 360 gr. snørebånd. "Messing

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

BRYNJE, TERRA, PUMA, BATA, JALAS OG SIEVI

BRYNJE, TERRA, PUMA, BATA, JALAS OG SIEVI Skokatalog 2015 Alle sko i dette katalog er på lager! Følgende mærker hjemtages på bestilling: BRYNJE, TERRA, PUMA, BATA, JALAS OG SIEVI 12-11-2015-1 - HOLBÆK Firmatøj / HOLBÆK ERHVERVS Beklædning Vi klæder

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com FOD-OG BENVÆRN 197 generelt Fødder er lige så forskellige som fingeraftryk. Der findes der ingen universalmodel, der passer til alle. Producenterne sætter fokus på forskellige detaljer, men fælles er komfort,

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

Thermo Function kvalitets undertøj

Thermo Function kvalitets undertøj Thermo Function kvalitets undertøj Thermo Function kvalitetsundertøj Bevar din normale kropstemperatur i kolde og fugtige vejrforhold med Thermo Function. Thermo Function er en serie isolerende termoundertøj

Læs mere

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder. Sika. dunlop

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder. Sika. dunlop Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Sika dunlop Kollektion 2012/2013 Guide med godkendelser Gå ud fra guiden, når du vælger! De farvede symboler indikerer, hvad sikkerhedsfodtøjet især

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

SIKKERHEDSFODTØJ. Baldersbuen 33 2640 Hedehusene Tlf. 46 55 00 00 Fax 46 55 00 09 www.bjerregaard.dk salg@bjerregaard.dk. Godkendelse.

SIKKERHEDSFODTØJ. Baldersbuen 33 2640 Hedehusene Tlf. 46 55 00 00 Fax 46 55 00 09 www.bjerregaard.dk salg@bjerregaard.dk. Godkendelse. SIKKERHEDSFODTØJ Lagervare 171 Træsko, hvid 34-47 716 EN 345-1 SB E WRU 183 Træsko 34-47 789 EN 345-1 SB E 187 ESD træsko 34-47 809 EN 345-1 SB A E 191 Træsko 36-47 669 EN 345-1 SB E 193 Træsko 34-47 659

Læs mere

Wolf Camper dame Forår 2012

Wolf Camper dame Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

KOMPRESSIONS STRØMPER

KOMPRESSIONS STRØMPER KOMPRESSIONS STRØMPER TAG HÅND OM DINE BEN THERAPIES. HAND IN HAND. PROBLEMER MED VENERNE? Raske ben har vener med glatte og elastiske vægge, som er perfekte med hensyn til at tilpasse sig forandringer

Læs mere

www.lyngsoe-rainwear.dk

www.lyngsoe-rainwear.dk FLAME RETARDANT ANTISTATIC dk Katalog 0 farver - indhold farver - indhold Lyngsøe Rainwear med hovedsæde og lager under ét tag i Herning, Danmark - har produceret regntøj siden 999. Produktlinierne MICROFLEX

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

Sengebunde og Madrasser

Sengebunde og Madrasser Sengebunde og Madrasser s. 02 Denne brochure er trykt på 100% genbrugspapir. Tænk på miljøet! Indhold Royale Auping s. 04 En hollandsk succeshistorie Auping sengebunde s. 06 Den bedste basis Auping madrasser

Læs mere

BEDRE FUNKTIONALITET

BEDRE FUNKTIONALITET Anatomic formstøbt sæde BEDRE FUNKTIONALITET DYNAMIK LUFT/VARME REGULERENDE POSITIONERING AFLASTNING STABILITET 100% TILPASSET DEN ENKELTE BORGER FÅ BALANCE I KROPPEN Billedet viser Et individuelt udformet

Læs mere

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER Scan-Med Danmark A/S er en del af Scan- Med Gruppen, der omfatter selskaber i hele Norden. Scan-Med Danmark A/S sælger medicoteknisk udstyr samt produktsortimentet

Læs mere

HÅRBØRSTER & KAMME GUIDE

HÅRBØRSTER & KAMME GUIDE HÅRBØRSTER & KAMME GUIDE IONIC PADDLE BRUSH Professionel pladebørste med naturhår/nylonpigge Skaft i ahorntræ med bløde gummipuder, der sikrer et bedre greb. Hårene på børsten består af vildsvinehår, der

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

KAMPAGNE. hhworkwear.com

KAMPAGNE. hhworkwear.com Marts/April KAMPAGNE hhworkwear.com 79146 STOKE JACKET W/O HOOD POLYESTER PILE 992 BLACK/ORANGE, 999 BLACK/DARK GREY S-3XL 88 % polyester/12 % bomuld, pileinderside 425 g/m2 Reflekspiping Lynlås foran

Læs mere

Sikkerhedssandal Sikkerhedssandal m/snudeforstærker og sikkerheds reflekser. Uden sømværn.

Sikkerhedssandal Sikkerhedssandal m/snudeforstærker og sikkerheds reflekser. Uden sømværn. Fod på det hele Varenummer Varebeskrivelse Kr/Enhed Alu Tec 265 XP Sikkerhedssandal Sikkerhedssandal m/snudeforstærker, sikkerheds reflekser og sømværn. Ergo-Tex funktionsfoer. PPS-dæmpningssystem. Vidde

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

LEDSAGEORDNINGENS ARBEJDSMILJØHÅNDBOG Udarbejdet af Ledsageordningen

LEDSAGEORDNINGENS ARBEJDSMILJØHÅNDBOG Udarbejdet af Ledsageordningen 10.1. Ledsageordningens vejledning vedr. løft (Kilde: Tænk før du løfter, Arbejdsmiljørådets Service Center) Som medarbejder i Ledsageordningen må du ikke løfte på personer. Personer, der har behov for

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Overbevægelige led i hofte-knæ og fødder hos det 10-15 måneder gamle barn Sundhedstjenesten

Overbevægelige led i hofte-knæ og fødder hos det 10-15 måneder gamle barn Sundhedstjenesten Overbevægelige led i hofte-knæ og fødder hos det 10-15 måneder gamle barn Sundhedstjenesten Nogle børn har meget bløde led og kan ved test kategoriseres som værende hypermobile. Andre børn har kun overbevægelighed

Læs mere

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr.

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr. januar udsalg 2011 Starter mandag d. 10. januar kl. 7.00-19.00 GEL Nimbus 12 Til den neutrale løber, der ønsker en komfortabel træningssko til mange kilometer på asfalt. Store stødpuder af GEL i hæl og

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back RgoSling Back UP/OPP OUT/UT 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back RgoSling High Back UP/OPP OUT/UT 770 lbs 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back 770 lbs RgoSling High Back Net UP/OPP OUT/UT 350 kg

Læs mere

Xcellent Air. by Better Bed Comfort

Xcellent Air. by Better Bed Comfort Xcellent Air by Better Bed Comfort Xcellent Air Xcellent Airtube system Åndbar Xcellent Air Luften cirkulerer frit og kontinuerligt gennem de lodrette luftkanaler. Alle detaljer er skræddersyede til det

Læs mere

Følsomme fødder.

Følsomme fødder. Følsomme fødder www.new-feet.com NYHED - X-LIGHT Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com X-LIGHT gummisål giver ekstra høj komfort Vi har taget ny

Læs mere

Madrasser Dyner og puder

Madrasser Dyner og puder 27_015 Produktguide Madrasser Dyner og puder Find den komfort, der passer til dig! Symbolforklaring... 5 Springmadrasser... 6 Skum- og latexmadrasser... 7 Boxmadrasser... 9 Topmadrasser...12 Rullemadrasser...13

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

En god start til årene fremover

En god start til årene fremover BRIO nyheder til de mindste 2015 Til børn fra 0-3 år En god start til årene fremover Siden 1884 har vi fremstillet legetøj til at inspirere og få børn til at opdage verden på en sjov og sikker måde. Vores

Læs mere

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet

Læs mere

NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE

NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE 1. NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE Gode beskyttelsesbriller skal ikke bare være sikre. De skal også være så bekvemme, at du glemmer at tage dem af i kaffepausen. Og så smarte, at du vil beholde

Læs mere

Jack PCL-skinne. Brugsanvisning

Jack PCL-skinne. Brugsanvisning Brugsanvisning 1 2 Fastgørelse af skinnen 1. Forberedelse Justér længden på alle skinnens stropper til maksimum længde. Stropperne behøver ikke være trukket ud af deres huller. Slip de forreste stropper

Læs mere

AROS KOMMUNIKATION AROS KOMMUNIKATION A/S. Sko der hjælper

AROS KOMMUNIKATION AROS KOMMUNIKATION A/S. Sko der hjælper 13:59 Side 1 AROS KOMMUNIKATION AROS KOMMUNIKATION A/S Sko der hjælper 14.13 13:59 Side 2 510-0 Som bruger af ortopædisk fodtøj ved man, hvad der betyder mest, når behovet for ortopædiske sko eller støvler

Læs mere

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk A. Steen Nielsensvej 1 490 Maribo Tlf. 5478 47 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk /-farvet jakke 1601-40 buks 701-45 -farvet jakke med brystlommer og mobiltelefonlomme. Ærmer med justerbare

Læs mere

Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016. Aktuelt fra din DeLaval Turbutik

Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016. Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016 Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Nr. 1 // 2016 Klovsundhed - et stigende problem Alt starter med rene hænder Klovsygdomme er den tredjestørste omkostning for mælkeproducenter.

Læs mere

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI 40% lettere, 100% så holdbar Aerlox brochure latest 19.1.indd 1 En ny begyndelse for tagrenovering B&C fra Monier er den mest populære betontagsten på danske tage. I årtier

Læs mere

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER STRENOV PRODUKTER INFORMATION GussStahl Lienen GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL) som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialister inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 7-21

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 7-21 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 7-21 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 7 17.2.2015 18.2.2015 Delaftale 1A: Kravspecifikation 4.1A

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

Kun 398,- Pandelygte LED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60L exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr.

Kun 398,- Pandelygte LED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60L exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr. Pandelygte ED H7 Kun 299,- SPAR 100 kr. Vejl. pris 399 kr. Sprinklervæske, -21 60 exkl. pant Kun 228,- SPAR 150 kr. Vejl. pris 378 kr. Ornepiksæt 3/4/5/5,5/6/8/10/11/12/14 mm. 1/2"-3/8-1/4-3/16-1/8 Kun

Læs mere

Over 1 million solgte!

Over 1 million solgte! 2 Over 1 million solgte! God fugttransport Behagelig og blød pasform NY FARVE 100% funktionel polyester 1560 NY FARVE 1440 1462 1390 1335 1325 1639 1606 1900 1980 1999 HERRE 199205 Str.: S-3XL (1390, 1440,

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Enkelt - Sikkert - Fleksibelt NIVELL. - et unikt strøsystem. Boliger, erhverv m.m. Indendørs

Enkelt - Sikkert - Fleksibelt NIVELL. - et unikt strøsystem. Boliger, erhverv m.m. Indendørs Enkelt - Sikkert - Fleksibelt NIVELL - et unikt strøsystem Boliger, erhverv m.m. Indendørs Fleksibel byggehøjde: Systemet 15-402 mm...også velegnet til lyddæmpning...byggehøjder fra 15-402 mm Til strøens

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

Produktguide KONTORSTOLE

Produktguide KONTORSTOLE Produktguide KONTORSTOLE 09_016 Læs mere i garantifolderne for MARKUS og VOLMAR. Kontorstol med perfekt ergonomi Det er nemt at vælge den rigtige kontorstol, når du ved, hvad du har brug for. Tænk over,

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. devimat devimat devimat devimat devimat DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund driftsøkonomi Den intelligente DEVI termostat

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

HOLKER.DK Præsentation 2016

HOLKER.DK Præsentation 2016 HOLKER.DK Præsentation 2016 v/ Birgitte Ruth Larsen og Peter Schrøder E-Mail: holker@holker.dk Telefon: 3178 7871 GEN Y HÅNDVÆRKERBUKSER ART. ID: 110313-940 Formskårne knæ / Kontrastsømme / 2 løsthængende

Læs mere

Landbrug Entreprenør Byggeri. Bindegarn. Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke. Maskinkom.dk

Landbrug Entreprenør Byggeri. Bindegarn. Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke. Maskinkom.dk Landbrug Entreprenør Byggeri Bindegarn Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke Maskinkom.dk um esi Platinum SHEET um Platinum si Søg efter vores produkter med Bales Calc App for App ipad for ipad

Læs mere

Du er unik. det bør din seng også være

Du er unik. det bør din seng også være 1 2 Du er unik det bør din seng også være Wonderland-senge justeres individuelt Wonderland Sonate og Medley-serierne har både skulderzone og justerbar hoftezone. Det betyder, at du kan regulere, hvor dybt

Læs mere

Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006

Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006 Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006 Vi er bedst! Det lyder måske en smule overlegent og udansk. At påstå, at man er bedst. Men vi mener det faktisk. Stadium giver din forening markedets bedste priser

Læs mere

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU www.green-comfort-medical.com M2097 Sort, lilla, rødt eller silver kalveskind M5107 Sort, brunt, lilla, rødt eller silver kalveskind. Se også forsiden

Læs mere