Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí Jorgen Bendt Pedersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí. 2015-06-30 Jorgen Bendt Pedersen"

Transkript

1 Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí Jorgen Bendt Pedersen

2 Tur 1 Vest fjord halvø 1.dag: (8.juli) Vi starter fra Reykjavík og kører til Borgarfjörð videre om Norðurárdalur, Brattabrekka og samt et kort stop ved vandfaldet Glanni. Vi forsætter til vikingegården på Eyríksstaðir i Haukadal. Vi kører videre over bjerget på vej til Hólmavík hvor Tryllemuseet vil blive besøgt. Efter frokost forsætter vi frem til Reykjanes hvor vi overnatter. 2. dag: (9.juli) Næste dag kører vi til Súðavík på vejen til Isafjordur og forsættes til Bolungavíkur. På vejen dertil kommer vi til museet Ósvör og bagefter ser vi naturmuseet på Bolungarvík. Hvis transport og vejrforhold tillader det, vil vi forsøge at køre op på Bolafjall. Når vi kommer tilbage til Isafjordur regner vi med en kort fritid, men derefter vil vi fortsætte frem til NÚPUR i Dýrafjörd, på vejen kører vi til Flateyri. Overnatning på NÚPUR i Dýrafjörd og der spiser vi også aftensmad og morgenmad.

3 Tur 1 forts. 3.dag: (10.juli) Næste dag kører vi til Bildudals og forsættes til Selárdal hvor vi går rundt på museet om kunstneren Samuel Jonsson. Derefter går ture til Museum på Hrafnseyri som er fødested Jón Sigurdsson og vi forsætter turen til vandfaldet Dynjandi og til museet på Hnjótur. Frokost bliver spist på vejen. Men middag og overnatning bliver på Guesthouse Breidavík. 4. dag: (11.juli) Morgenmad på Guesthouse Breidavík, derefter går turen ud på Látrabjarg. Efter at have været ude på klipperne, starter vi turen mod Reykjavik. Vi kører med ubeskrivelige udsigt over Breiðafjörður og Snæfellsnes. På vejen standser og det bliver spist frokost på en af stedene. Derefter vil vi fortsætte frem mod Reykjavik og køre gennem tunnellen Hvalfjörður. Tag badetøj og håndklæder med på turen.

4 Tur 2. Akureyri / Mývatn / Holuhraun: 1.dag: (9.juli) Denne tur går til et af de mest interessante steder i Island. Her fokuseres navnlig på kontraster i landskabet. Vi starter med fly fra Reykjavík til Akureyri, hvorfra vi kører videre med bus til Húsavik. Videre til Ásbyrgi og Hljóðakletta. Herefter køres til Dettifoss, Europas mest kraftfulde vandfald, 44m høj og 100 m bred, hvor, op til 1500 tons af vand, mudder og sand, buldrer frem fra Islands gletscher. Bussen kører os videre til Námaskarðs med dets månelignende landskab og kogende svovlkilder. Videre kører vi til søen Mývatn hvor vi skal overnatte på en bondegard. Efter aftensmad kan vi tage til Mývatns naturbad hvorfra der er en fantastisk udsigt. 2.dag: (10.juli) Efter morgenmaden forsætter vi turen til Herðubreiðarlindir, derefter gå vi til Öskju. Udbrudd i Öskju har været nogle i historiske tid. I 1875, blev en magtfuld udbrud i den sydlige hjørne af Öskju. I perioden var flere små udbrud. Det sidste udbrud blev i 1961, da Vikrahraun lava strømmede. Amerikanske astronauter blev trænet så er dette område, fordi landskabet blev anset for at ligne landskabet af månen. Storslåede og fantastisk natur Öskju vil være mindeværdig for alle, der deltager i hendes hjem. Én ting er, at denne naturlige er i "fuld sving", og vil i fremtiden mindre at landet er i konstant udvikling. Når vi har været der gå vi videre til Holuhraun. Holuhraun er er største lava i Island, som har komet på historisk tid. Dette udbrud sluttede i februar 2015 efter at have været aktiv i 6 måneder. Videre kører vi til Mývatn hvor vi skal overnatte igen.

5 Tur 2 forts. 3.dag: (11.juli) Efter morgenmad køres til Dimmuborgir hvor man kan se unikke vulkanske formationer og fantasifigurer. Bussen kører videre til Ytri-Neslöndum hvor vi går en tur på Sigurgeirs fuglemuseet. På vej retur til Akureyri nydes en frokost, museet på Grenjaðarstað som er en gammel gård lavet af sten og tørv og vandfaldet Godafoss. Godafoss er en af de smukkeste vandfald i landet og er en del at den 175 km lange elv Skjálfandafljód í Bárdardal. Ikke alene er Godafoss et smukt vandfald, men det har også spillet en vigtig rolle i landets historie, især i forbindelse med indførelsen af kristendommen i Island. Fra Godafoss tager vi vejen til Eyjafjördur hvorfra der er en fantastisk udsigt over Akureyri, hovedstaden i nord. Fra Akureyri flyves tilbage til Reykjavik. Tag badetøj og håndklæder med på turen.

6 Tur 3. Snæfellsnes / Flatey 1.dag: (9.juli) Turen kører ud på halvøen Snæfellsnes. Ud over at give nogle af de smukkeste og mest dramatiske landskaber er Snæfellsnes et sted mystik og legende. Vi starer med at besøge Budir en unikke naturlige skønhed og nærhed til Snæfellsjökull. Den første kirke blev bygget på Budir i Den blev genopbygget i 1987 i sin oprindelige form og indviet 6 September Der er en klokke fra 1672, den anden uden dato, altertavle fra 1750, gamle sølv alterkalk, to alteret Lysestager fra messing fra 1767 og en dør ring fra Vi besøger næst Arnarstapi en smukk lille fiskerleje på den sydlige side af gletsjeren. Dette område er kendt for berømte historie. Derefter besøge Hellnar og Dritvík. Et af de interessante træk er Vatnshellir lava grotte, som blev åbnet for offentligheden i sommeren Bjarnarhöfn Shark Museum - Giv en historie hajfiskeri og tilbyder dig en mulighed for at smage de islandske delikatesser tørret haj.

7 Tur 2. forts. 2.dag: (10.juli) Vi starter dagen med sejltur fra Stykkisholmur ud på Breidafjörd bugten med sin fantastiske skønhed, med den perfekte ramme af bjerge, høje og lave, fremhæver landskabet. For naturelskere er dette absolut en "must-see" sted på Island. Der er meget at se og opleve på Flatey, unikke natur, fugle, kirken med sin fantastiske grafik, stilhed, mangel på tid, det gamle bibliotek, historiske steder og den gamle landsby. Det er som tiden bogstaveligt står stille. De fleste af Flatey huse er fra det 19. århundrede, så gå rundt på øen giver en indtryk af at rejse tilbage i tiden. Vi kommer til bage til Stykkisholmur og tager busen der vil køre os til Reykjavik.

8 Tur 4. Langjökull gletscher og istunnel: Vi kører direkte til Þingvellir National Park, som er kendt for sin usædvanlige skønhed og historiske betydning. På Þingvellir forlader vi hovedvejen og tage Højlands sporet igennem Kaldidalur til Islands næststørste isfjeld, Langjökull gletscher. På gletscheren vil vi blive overført til istunnelen med otte hjul gletsjerebiler. Tunnelen er i alt 800 meter lang og er højst omkring 30 meter under overfladen af gletscheren. Istunnelen er omkring kubikmeter, og er blandt de største menneskeskabte is huler i verden Fra gletscheren kører vi videre gennem Húsafell som er et af Islands mange sommerhusområder i Borgarfjörður. På vej tilbage kører vi til vandfaldet Hraunfossar og Barnafossar. Besøges Reykholt og Deildartunguhver, og vi kører gennem Hvalfjörður tunnelen mod Reykjavik. Denne tur er en stor mulighed for rejsende, der ønsker at gå til spændende dagstur.

9 Tur 5. Vestmannaøerne: Vi begynder denne tur med at køre over bjerget Hellisheidi mod Selfoss, Hella og Hvolsvollur og forsætter til Bakka Havn. Der sejler vi med færge til Vestmannaeyjar hvor en bustur, med quide i skandinavisk sprog, starter. På denne tur, vil du gå ind til lavaen fra den unge vulkan Eldfell. Vi tager også en bådtur til en Havhule, der er indenfor kort afstand fra Heimaey. Du vil også se ynglingssteder for fuglene súler og lunder. Vi besøger museet Eldheima, hvor historien om udbruddet er sagt og vist, er huse, der blev under asken fra vulkanen, men er nu blevet udgravet. Til sidst sejler vi tilbage til Bakka havn, hvor bussen venter på os og kører os tilbage.

10 Tur 6. Reykjanes og Krísuvík: Turen går til Reykjanes. Vi starter med at køre til Kleifarvatn og Krísuvík. Efter et kort stop forsætter vi til fiskebyen Grindavík, vil vi besøge det Blå-Lagune hvor vi kan bade og der efter spises frokost. Vi forsætter videre til Reykjanes halvøen, ser på Gunnuhver og går ud til havet ved Reykjanes fyrtårn. Vi fortsætter og kommer til Sandvik, hvor de geologiske formationer mellem Europa- og Amerika- pladerne er. Der vil være mulighed for at gå der i mellem. Derefter går turen om Sandgerði og Garðskaga. Herefter skal vi til Vikingemuseet i Njardvík og turen slutter ved udgangspunktet. Tag badetøj og håndklæder med på turen.

11 Tur 7. Thorsmörk Vores destination er Þórsmörk, et naturligt paradis. Vi begynder denne ekstraordinære tur med at køre over bjerget Hellisheidi mod Selfoss, Hella og Hvolsvollur hvor vi stopper for en kort stund. Vi besøger det smukke vandfald Seljalandsfoss, hvor vi kan gå bag vandfaldet. Vores vigtigste attraktion er Thorsmork, et naturreservat beskyttet på tre sider af gletschere, bjerge og iskolde floder. Der er en mængde små slugter og dale, beklædt med små birketræer. Det skaber, tilsyneladende, uendelige muligheder for naturelsker. Du kan finde mere end 170 planter, mos og lav arter i dette frodige område, som var en fjord for omkring år siden. På vej tilbage laver vi stop og går ind i den smalle slugt af Stakkholtsgjá. På vej ind til Þórsmörk krydser vi mange elve. Nogle dage er der meget vand fordi gletscher smelter eller der er megen regn, og strømmen kan ændre sig i løbet af få timer.

12 Tur 8. Thingvellir, Geysir, Gullfoss: Vi besøger Thingvellir, hvor det islandske parlament Alþingi blev etableret i 930 og kristendommen blev vedtaget i år Thingvellir har været nationalpark siden Det er geologisk enestående, da det er her de tektoniske plader mødes, det er Amerika og Europa, og her i Thingvellir kan man se at disse kontinenter langsomt glider fra hinanden. I august 2004 blev Thingvellir tilføjet UNESCO's World Heritage liste og er nu i familie med knap 800 andre steder i verden, som er blevet hædret af UNESCO. Fra Thingvellir kører vi igennem det smukke landskab i retning af et aktivt geologisk område. Vi stopper for at se det smukke vandfald Gullfoss, og derefter køres til den utrolige spændende sprøjtende geysir Strokkur. På vores vej tilbage til hovedstaden, rejser vi over et bjerg, Hellisheidi. På denne tur vil du besøge nogle af de allermest berømte historiske steder og naturfænomener på Island

13 Tur 9. Hestetur: Med afgang fra Reykjavík kører vi til en hestegård, som ligger lige udenfor byen. På gården vil vi låne hjelme, og vi tager en guided ridetur på de Islanske heste. Deltagerne køres retur til Rekjavik.

14 Tur 11. Den Blå Lagune: Vi kører med bus fra Reykjavik til Den Blå Lagune i nærheden af Grindavík. Adgang til badhuset, hvor man kan slappe af. Efter besøget, køres tilbage til Reykjavik. OBS: Badetøj og håndklæder medtages på turen.

15 Tur 12. Sightseeing: Rundvisning i Reykjavik hvor man, ikke bare ser nogle interessante steder, men også ser de vigtigste steder, så deltagerne har lettere med at orienterer sig i byen. Under turen besøgte vi hval museum, hvor vi kan se modeller af hvaler i naturlig størrelse.

16 Tur 13. Transfer : Det er mulighed for buss fra og til lufthavnen ved ankomst og afrejse på bestemte dager. Der vil være special pris for deltagere til Isleik. Billetter bestilles på påmeldingblanket.

17 Stævnepris med landsforeningsafgift Pris Dkk. Inkluderer stævnemærke.

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Velkommen til Island Vær at vide Opdag Island Tænk på Island og der dukker en række velkendte associationer op; det trendy Reykjavik, den unikke

Læs mere

Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102)

Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102) Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102) På denne tur vil du få de bedste oplevelser fra både Færøerne og Island, på én og samme tur. Så er du sulten efter store oplevelser og

Læs mere

Rejser 2009. 20 år med kvalitet. De bedste rejser De bedste rejseledere De bedste rejsedeltagere

Rejser 2009. 20 år med kvalitet. De bedste rejser De bedste rejseledere De bedste rejsedeltagere Rejser 2009 20 år med kvalitet De bedste rejser De bedste rejseledere De bedste rejsedeltagere Kære rejseinteresserede I år fylder Cultours 20 år. Det har været 20 år, hvor vort mål har været at give vore

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyseste nætter. Rejse nr. B-100 En vidunderlig måde at opleve Island på er,

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Haverejse i Wales og Midtengland

Haverejse i Wales og Midtengland Haverejse i Wales og Midtengland 29. juni til 4. juli 2015 Helt nede ved sydspidsen af halvøen Lleyn i det vestligste Wales fandt vi Nanhoron, som er en perle! Rejsekoncept Jeg har tidligere arrangeret

Læs mere

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Olesvej 12-2830 Virum Tlf: 45858512 - M: 24849392 info@biotravel.dk - www.biotravel.dk CVR: 31761581 Rejsegarantifonden medlemsnr. 2040 Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Selv om den lille

Læs mere

Til lands til vands og i luften. Oplev grønland. Køb billig rejseforsikring Side 18. Jette Torps Bali Side 4. Side 8-14

Til lands til vands og i luften. Oplev grønland. Køb billig rejseforsikring Side 18. Jette Torps Bali Side 4. Side 8-14 Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis søndag 11. januar 2015 Køb billig rejseforsikring Side 18 Jette Torps Bali Side 4 Oplev grønland Til lands til vands og i luften Side 8-14 19 dage/17 nætter Singapore,

Læs mere

OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE

OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE CRUISE 2011 2012 OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE MIDDELHAVET PANAMA-KANALEN SUEZ-KANALEN & DUBAI ALEXANDRIA & JERUSALEM SYDAMERIKA & ANTARKTIS STILLEHAVET & AUSTRALIEN NORGE, ISLAND & FÆRØERNE ØSTERSØEN

Læs mere

Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb

Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb Følg en vanddråbes rejse fra vandhanen, gennem kloakken, renseanlægget og naturens eget renseproces. DANSKE

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur

Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur Guide: Det er med stor glæde, at Scanbird igen i 2016 kan tilbyde en rejse til Spaniens baghave Extremadura, et område som naturelskere i årevis

Læs mere

Oplev det historiske Skotland

Oplev det historiske Skotland BILTUR Oplev det historiske Skotland Inspireret af den seneste Disney Pixar film Brave har vi sammensat et spændende program, så familien efter at have set filmen, selv kan gå på opdagelse i det spændende

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Tema / Sommerferie. Sommerdrømme

Tema / Sommerferie. Sommerdrømme Tema / Sommerferie Sommerdrømme Sommerferien er for manges vedkommende årets absolutte højdepunkt. Det er under solen, med uendelige timer til rådighed, vi finder sammen med familien eller vennerne om

Læs mere

The Friendship Societies. # 05 Dec 08. Australien New Zealand Canada USA. Amishfolket. Rundrejse i Canada Hot Water Beach Lady Eliott Island

The Friendship Societies. # 05 Dec 08. Australien New Zealand Canada USA. Amishfolket. Rundrejse i Canada Hot Water Beach Lady Eliott Island The Friendship Societies # 05 Dec 08 Australien New Zealand Canada USA Amishfolket Rundrejse i Canada Hot Water Beach Lady Eliott Island The Friendship Societies 1 Forsidefoto: Stockphoto Bagsidefoto:

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

I det følgende har vi valgt at fortælle om turens højdepunkter, selvom det var vanskeligt at fravælge blandt mange, mange fantastiske oplevelser.

I det følgende har vi valgt at fortælle om turens højdepunkter, selvom det var vanskeligt at fravælge blandt mange, mange fantastiske oplevelser. Bike packers i New Zealand 2010 I det følgende har vi valgt at fortælle om turens højdepunkter, selvom det var vanskeligt at fravælge blandt mange, mange fantastiske oplevelser. Christchurch Vi tilbragte

Læs mere

Highlights of the West

Highlights of the West Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter Højdepunkter: Pacific Coast, San Luis Obispo, San Francisco, Yosemite National Park, Death Valley National Park, Las Vegas, Zion National Park, Bryce Canyon

Læs mere

Kør selv-ferie i Cuba

Kør selv-ferie i Cuba Kør selv-ferie i Cuba Vi har gjort det nemt for dig, og sammensat en spændende kør selv-ferie i Cuba, hvor både bil og overnatningssteder er på plads, inden du tager hjemmefra indholdet og oplevelserne

Læs mere

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Australien Rundt 11. september 27. november 2008 Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Hanne og Heinz Rettig drog midt i september til Australien. Foran venter tre måneder med først bilferie,

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE Peru og Bolivia udgør tilsammen kernen af den vibrerende og moderne Andeskulturs centrum, hvorfra Sydamerikas storslåede præcolumbianske kultur opstod. Den sidste og

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Californien. Vin og oplevelser i USAs solskinsstat. 9. - 15. september 2011

Californien. Vin og oplevelser i USAs solskinsstat. 9. - 15. september 2011 Californien Vin og oplevelser i USAs solskinsstat 9. - 15. september 2011 Californien er ikke blot begunstiget med et vidunderligt klima, spændende byer og spektakulære landskaber. Spredt ud i de smukke

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

PERU FOR FEINSCHMECKERE. Læserrejse med Weekendavisen d. 20. november - 5. december 2014-16 dage

PERU FOR FEINSCHMECKERE. Læserrejse med Weekendavisen d. 20. november - 5. december 2014-16 dage Læserrejse med Weekendavisen d. 20. november - 5. december 2014-16 dage PERU FOR FEINSCHMECKERE PERU FOR FEINSCHMECKERE - Kulinarisk læserrejse for Weekendavisen med Turen Går Til Peru & Bolivia-forfatter

Læs mere