Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00"

Transkript

1 Fredag d. 11. september 2015 kl Øl smagning fra Refsvindinge Bryggeri & koncert Lars Bæk fra Refsvindinge Bryggeri fortæller om 5 øl og vi prøvesmager. Der bliver tid til en sandwich. Inden koncerten er der tid til at købe Refsvindige øl i baren. Koncert med trioen Én Over/Én Under: Gitte Naur, Peter Smith og Ole Rasmus Møller I 2015 ville John Lennon være fyldt 75 år. I den anledning har trioen Én Over/Én under fundet sange fra deres berømmede rock-cabaret: Noget af John Lennon frem af gemmerne og stykket et helt nyt show sammen. Rockikonets sange er oversat til dansk og fremføres af 3 stemmer. Udover John Lennon byder koncerten på egne sange og nyfortolkninger af klassikere skrevet af CV Jørgensen, Sebastian, Peter AG, Paul Simon og selvfølgelig John Lennon. Billetpris: 250 kr. Inkl. ølsmagning og sandwich.

2 Søndag d. 13. september 2015 kl Inge-Marie Nielsen (fra Dræsinebanden) Synger Raquel Rastenni og Dræsine-sange Inge-Maries flotte, varme og klangfulde stemme, som mange husker fra Dræsinebanden, kan nu nydes i et flot program, hvor Inge-Marie hylder Danmarks største refrainsangerinde Raquel Rastenni, der i år ville have været fyldt 100 år. I Inge-Marie synger Raquel Rastenni kan publikum nynne og synge med på en lang stribe af Rastennis sange, som Inge-Marie selv er vokset op med og altid har holdt af. Her er sange, som altid vil blive forbundet med Raquel Rastennis navn, først og fremmest "Heksedansen" ( Se her kommer mutter med kost og spand ) men også kendte sange som Hele ugen alene, Vovsen i vinduet, Her i vores hus er glæde, Tom Pilibi og Elisabeth Serenade. Sangene bliver krydret med små historier og anekdoter om Raquel Rastenni. Derudover laver Inge-Marie en afdeling med de største Dræsinebanden hits suppleret med kendte danske sange og evergreens. Billetpris: 130 kr. inkl. kaffe og brød i pausen.

3 Fredag d. 25. september 2015 kl LASSE HELNER & THE BARONETS I 2000 gendannedes konstellation fra 1967 ved arrangementet Rock Mod Rynker, og har siden optrådt rundt omkring i landet. Bandet deltog også ved arrangementet Pigtrådens 50-års jubilæum i Falkoner Teatret i slutningen af Skal medvirke ved Pigtrådsarrangement i Århus d. 26. september, så kommer lige forbi Ferritslev Fritidshus og varmer op. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Hønsesalat. Indbagt svinekam. Husk at bestille spisning. Billetpris: 175 kr. Inkl. spisning 295 kr.

4 Søndag d. 27. september 2015 kl Rolfsted Menighedsråd og Ferritslev Fritidshus præsenterer: KIRKEKONCERT MED KIM SJØGREN & CARL ERIK MUNK-ANDERSEN Kim Sjøgren blev født i Nakskov Han har spillet violin siden han var 3 år gammel. Da han var 12 år, blev han optaget på det Jyske Musikkonservatorium, og han debuterede allerede som 17 årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22 årig. Carl Erik Munk-Andersen har været med ved kirkekoncerterne, hvor Kurt Ravn og Per Nielsen deltog. Nu er man med Kim Sjøgren det viser det talent Carl Erik har og at koncertgængerne i Rolfsted Kirke er glade for hans medvirken. Billetpris: 150 kr. Billetsalg i Ferritslev Fritidshus

5 Fredag d. 23. oktober 2015 kl HENNING STÆRK MED BAND Stærk spidser støvlerne! 50 års jubilæum En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på The Never Ending Tour. Siden 1965 har han gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Varmrøget laks. Oksesteg. Husk at bestille spisning. Billetpris: 250 kr. Inkl. spisning: 380 kr.

6 Lørdag d. 24. oktober 2016 kl MARIE FRANK I selskab med multiinstrumentalisten Anders Pedersen møder Marie Frank publikum, dér hvor musikken lever. De to vil levere det bedste af de mange gode øjeblikke fra Marie Franks fornemme bagkatalog og fra den helt nye DANSKE udgivelse 'Kontinua'. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Marie vil mellem numrene tage publikum med ad disse lattermilde, tankevækkende og oplevelsesrige veje og berette om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Røget svinemørbrad. Kalvebryst. Husk at bestille spisning. Billetpris: 175 kr. Inkl. spisning. 295 kr.

7 Lørdag d. 31. oktober 2015 kl ØREHÆNGERNE Koncert for børn Anders Boysen (sang, bas), Jesper Findshøj (guitar, kor), Anders Møller (keyboard, kor, Christof Schreiber (trommer, kor) Billetpris: 40 kr. pr familie. Billetsalg i Ferritslev Fritidshus

8 Onsdag d. 4. november 2015 kl Dagens ret: Andesteg og Tip et hit med Klaus fra Klaus & Servants og hustruen Karin. Vind præmier. Det er blevet en tradition at vi nyder andesteg onsdagen før Mortens Aften. I pausen kaffe og kage. Billetpris: 200 kr. Eller kig ind i Ferritslev Fritidshus (mandage 16-18) Tlf Billetpris: 200 kr. inkl. dagens ret: Andesteg, kaffe og kage.

9 Lørdag d. 14. november 2015 kl KANDIS 2015 Ferritslev Fritidshus byder for 18. år til danseaften med Kandis i Rolfhallen. Bemærk at det i 2015 er i uge 46 og at tidspunktet er kl Desuden ændrer Kandis indholdet af aftenen, således der under selve spisningen leveres musik af en disc-jockey. Kandis går på scenen, når dansen begynder. Forret: Hønsesalat, ananas, flüte Ta selv buffet: Kold røget okseinderlår med tyttebærcreme Mørbrad a la creme med løse ris Skinke med flødestuvet spinat Spidskålssalat med æbler og kerner Billetpris: 390 kr. Dette arrangement indgår ikke i medlemstilbud

10 Onsdag d. 18. november 2015 kl FOREDRAG: JÆGERSOLDAT Erik B. Jørgensen Elitesoldat i Danmark - om at være Jægersoldat Erik B. Jørgensen har tidligere fortalt os om Siriuspatruljen. Nu er han tilbage med sit foredrag Jægersoldat. Få et sjældent indblik i den danske eliteenhed Jægerkorpset. Hvordan det er at kæmpe sig igennem optagelsen. Hvad det kræver bagefter, under såvel den daglige tjeneste, øvelser og skrappe missioner. Hvad kræves der, hvad gør uddannelsen ved en og hvilken udvikling går man igennem. Foredraget udbygges med små pauser i fortællingen, med billeder med musik fra træningen, stemninger fra missions områder, video af træning og krigsforberedelse. Billetpris: 150 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.

11 Søndag d. 22. november 2015 kl FYNS AMATØRSYMFONIORKESTER Efterårskoncert 2015 Fyns Amatørsymfoniorkester - grundlagt i er Fyns et af ældste klassiske ensembler, men orkestret lever i bedste velgående og har i dag ca. 40 musikere fordelt på alle de vigtigste orkesterinstrumenter. Siden starten har orkestret opført næsten 600 klassiske værker. Alt, lige fra korte stykker for blæsere eller strygere til store symfonier og oratorier med kor og solister. Mange kendte professionelle musikere har optrådt som solister med orkestret og flere er begyndt deres karriere som amatører i orkesteret. Efterårets program byder på en fejende flot ouverture af Mozart, en iørefaldende symfoni af Haydn samt værker af både Carl Nielsen og finske Jean Sibelius, som begge som fejres i anledning af 150-året for deres fødsel i Billetpris: 110 kr.

12 Lørdag d. 12. december 2015 kl KONCERT KRYDRET MED JULEMUSIK Kristian Rusbjerg Maries Festival Band Maries Festival Band er opstået i Mariehaven i Ansager hos Helge Engelbrecht. Orkestret er stedets faste husorkester og har til opgave at spille herlige og lystigt musik for publikum både på og udenfor scenerne og måske har du allerede set dem spille i Sommersang i Mariehaven på hhv. TV2 Charlie eller DK4. Musikken er en blanding af folkemusik, Nyhavns sange, skillings- og gårdsangerviser og nogle gange endda frække sange. Denne gang bliver det hele krydret med julemusik som man både kan synge med på og lytte til. Musikerne i Maries Festival Band er: Kapelmester Kristian Rusbjerg med sin harmonika, Frey Klarskov der synger og spiller guitar, Christoffer Dam på sin violin samt Jonas Kongsted der tager sig af gulvbassen. De har alle en fortid på musikkonservatoriet i Odense og spiller hver i sær i mange forskellige musikalske sammenhænge, der er med til at gøre dette orkester helt specielt. Der er grobund for en herlig og festlig koncert med Maries Festival Band. Billetpris: 200 kr. incl. gløgg i pausen

13 Søndag d. 13. december 2015 kl Juleteater for børn og voksne fra 3-99 år. Efter forestillingen hygger vi ved juletræet og der er lidt godter til alle børn. Den gamle urmagernisse: Hr. Julimus føler sig gammel og træt og har svært ved at finde kræfter til dagens pligter. Hans unge nisse-assistent: Juliane har derfor fået ekstra meget at lave i butikken især nu, hvor julen står for døren og alle skal have smurt og repareret deres ure til jul. Juliane kan ikke klare det hele alene og det er på høje tid at Hr. Julius bliver frisket op og kommer i sving. I avisen læser Juliane, at landets Nissekostråd anbefaler at man spiser sundere og dyrker mere motion og Juliane går straks i gang med at ændre Hr. Julimus dårlige vaner. Men kan det lade sig gøre at få en gammel julenisse til at bevæge sig mere og leve sundere? Hvordan smager risengrød kogt på porrer og gulerødder? Knaser en pebernød bagt med klidmel rigtigt og er det overhovedet muligt at spare på sukkeret, når det er jul? Kort sagt: Kan det lade sig gøre at holde en sund jul uden at hele magien forsvinder? I denne søde juletid er et morsomt og festligt julestykke for hele familien fra 3 år, som sætter gang i julehumør og hjerne- og lattermuskler. Billetpris: 30 kr. Billetsalg i Ferritslev Fritidshus

14 Søndag d. 17. januar 2016 kl DE THORØHUSE SPILLEMÆND De Thorøhuse Spillemænd er et orkester, der spiller underholdende og bredt repertoire, med hovedvægten tilrettelagt for det voksne publikum. Gennem årene har orkestret ændret sig fra at være et overvejende harmonikaorkester til at være et mere blandet orkester. I november 2012 besøgte orkesteret Ferritslev Fritidshus, nu er de tilbage. De 2 fotos er fra denne dag. Billetpris: 110 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.

15 Onsdag d. 20. januar 2016 kl Foredrag: Fra poliopatient til professionel Musiker CARL ERIK LUNDGAARD Da jeg som 3-årig blev lam i højre arm og skulder, stod der ikke skrevet på min dagsorden, at jeg skulle blive professionel harmonikaspiller, turnere i den halve verden og blive studielektor på Det Fynske Musikkonservatorium. Historien, som bliver suppleret med musik på mine 4 små hånd-byggede træ-harmonikaer, er både overraskende, akavet, alvorlig, stærkt humoristisk, almenmenneskelig og billeddannende. Billetpris: 100 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.

16 Fredag d. 29. januar 2016 kl THOMAS KJELLERUP Thomas Kjellerup er tilbage i Ferritslev Fritidshus. Hans særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier. Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra startet af: En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum med tiden. Han stoler, med andre ord, både på sine egne sange og på publikums evne til at genkende en god sang, når den er der. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Stegt torsk. Langtidsstegt kalvetyksteg. Husk at bestille spisning. Billetpris: 250 kr. Inkl. spisning: 380 kr.

17 Søndag d. 31. januar 2016 kl NYTÅRSKONCERT 2016 Billetpris: 110 kr. Årslev Harmoniorkester under ledelse af Ib Roland, Fynbokoret under ledelse af Bodil Rytter, pianist Flemming Hansen, solist Katrine Andersen og Ejnar Skovgaard som konferencier. Billetpris: 110 kr.

18 Ferritslev Fritidshus * Ørbækvej 916A * Ferritslev Fyn FESTLIGE FERRITSLEV Søndag 7. februar 2016 kl. 14,30-16,15 Vi slår 2 tønder ned. Den ene for aldersgruppen op til og med 6 år. Den anden for aldersgruppen 7-11 år. Præmier til 5 udklædninger. Kaffe eller sodavand/juice og fastelavnsbolle. Underholdning af Sherif Haps. PRIS INCL KAFFE/SODAVAND/JUICE & FASTELAVNSBOLLE: 30 KR BILLETSALG VED INDGANGEN

19 Fredag d. 26. februar 2016 kl Musikalsk foredrag LASSE OG MATHILDE Lasse & Mathilde er en institution i dansk musikliv. Lasse & Mathilde er dog langt mere end de evigtgrønne ørehængere, og deres nye bog Lidt hippie er man vel altid? tager os med på en rejse gennem en fascinerende karriere, der altid har stået i forandringen og udviklingens tegn. Trods succeserne har der dog også været en del bump på vejen, og dem fortæller parret også åbenhjertigt om. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Mousse på varmrøget laks. Oksebryst. Husk at bestille spisning. Billetpris: 175 kr. Inkl. spisning: 295 kr.

20 Søndag d. 28. februar 2016 kl GAMLE DANSKE FILM- & REVYSANGE Torben Warncke & Henrik Prip Eriksen Der er lagt op til en nostalgisk eftermiddag når DYVEKE fra Nordjylland d. 28. februar kl. 14 lægger vejen forbi Ferritslev Fritidshus. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revy-sange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne. Hvem husker f.eks. ikke Pige træd varsomt, Gå med i lunden eller Man binder os på mund og hånd? DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af nye arrangementer og diverse vokalharmonier. DYVEKE består af Torben Warncke på ukulele, guitar, sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo, sang. Billetpris: 110 kr. inkl. kaffe og brød. Billetsalg på vores hjemmeside: Eller kig ind i Ferritslev Fritidshus (mandage 16-18) Tlf

21 Fredag d. 18. marts 2016 kl THE HIGHLANDERS Enhver der har taget turen fra det flade Jylland til det skotske Højland, vil have svært ved at forstå at nogen, kan finde på at flytte derfra og herover. Men det er ikke desto mindre, hvad Donnie Macdonald og Allan Brand gjorde. I 1994 begyndte de to musikere at turnere i Danmark. I midt halvfemserne startede der en bølge af interesse for skotsk og irsk folkemusik herhjemme, og Donnie og Allan kan, uden at prale, tage deres del af æren for at den nye keltiske bølge nåede ud i hjørnerne af det danske kongerige. Med Donnies smukke sangstemme, og Allans stilsikre bas- og guitarspil fortolker duoen med deres unikke stil og tempo de skots/irske toner. De keltiske toner er ikke de eneste toner, der lyder de to erfarne musikere. Countrymusikken og den lette pop bølger også ud over scenekanten og glæder og begejstrer ethvert publikum ved enhver lejlighed. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Cremet hønsekødsuppe. Sprængt svinekam. Husk at bestille spisning. Billetpris: 100 kr. Inkl. spisning: 230 kr.

22 Lørdag d. 2. april 2016 kl DANSEAFTEN MED PARTYSANERNE JENS BÆKKELUND & JAN MICHAEL Spiller under spisningen, hygger med fællessang og spiller op til dans. Tre retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv. Høns i asparges. Kalvebryst. Romfromage. Billetpris: 275 kr. INKL MENU OG DANS eller kig ind i Ferritslev Fritidshus (mandage 16-18) Tlf

23 Torsdag d. 7. april 2016 kl ANN METTE ELTEN DUO Fra frelserpige til popsanger Sammen med På Slaget 12 bragede hun i 1987 igennem med Hjem til Århus, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som Ude på det blå ocean, Ta kæresten i hånden og Jeg elsker dig som vinden blæser samt de 4 succesfulde Let s Dance albums. Ann-Mette debuterede som solist i 1999 med albummet Refrain, der indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. Hele ugen alene og Tak for alle kyssene og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413 klassikere, solgte hun over eksemplarer af albummet. I november 2012 tog Ann-Mette et højst uventet skridt og udgav albummet Adagio - 12 klassiske sange. Billetpris: 175 kr.

24 Torsdag d. 21. april 2016 kl ANDERS MIKKELSEN Anders Mikkelsen synger og fortæller sig igennem et univers, hvor man blandt andre møder den store murermester, som hele sit liv stod på de almindelige menneskers side, den unge mand som stak hjemmefra som 16 årig, for at stå til søs og en flok vagabonder, som overvintrer i en tom kældergarage i Roskilde. De mange svinetransporter og meget mere. På scenen er Anders Mikkelsen en kunstner, som forstår af fastholde publikum, alene med sine guitarer og en håndfuld sange smukke, vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Billetpris: 110 kr. Gratis for medlemmer af Ferritslev Fritidshus. (En gratis billet pr. medlemskab).

25 Torsdag d. 12. maj 2016 kl JETTE TORP Halvvejs Billetpris: 180 kr. Oplev en smuk, sjov, alvorsfuld og intens aften i selskab med en af Danmarks dygtigste sangerinder og fortolkere. Med sin akustiske guitar og en stor portion levet liv i bagagen tager Jette Torp publikum med på en rejse igennem en karriere og et liv, der er gået i mange retninger. Store shows, koncertturnéer, CD udgivelser, teater og TV Jette Torp har aldrig valgt kun at gå på hovedvejen. Nysgerrigheden og lysten til at udfordre sig selv har inviteret til ture ad nye og nogle gange snoede veje. Karrieremæssigt såvel som privat er det gået op og ned, hurtigt og langsomt som det nu er, når man insisterer på at flytte sig. Repertoiret denne aften spænder derfor også vidt. Som Jette Torp selv siger: Mange af sangene er valgt, fordi de støtter op om de historier jeg gerne vil fortælle, mens andre sange er med, fordi jeg simpelthen ikke kan undvære dem! Billepris: 175 kr.

26 Søndag d. 29. maj 2016 kl FIONIAN QUARTET Fionian Quartet er et professionel barokensemble, som blev dannet Ensemblet består af: Marie Louise Odgaard (sopran), Monica Schmidt Andersen (blokfløjter), Ida Franck (barokcello) og Tina Christiansen (cembalo og orgel). Tina Christiansen, der ses yderst til højre, er opvokset i Ferritslev. Programmet er varieret barokmusik, både kendt og mere ukendt musik, hvor uddrag af Vivaldis De 4 årstider er noget af det mest kendte. Fionian Quartet supplerer altid muikken med gode historier om tiden, musikken og komponisterne Billetpris: 110 kr.

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 JUBILÆUM ÅR TUNØ FESTIVAL 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 Vælg mellem: ÅBNINGSTIDER Torsdag 14-01.30 Fredag 12-01.30 Lørdag 12-01.30 Søndag 12-16.00 OBS: Pølsevognen åben til kl. 04.00 Dagens ret Frankfurter

Læs mere

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ Kære Publikum! Først og fremmest en stor tak for de mange positive og glade tilkendegivelser vi har modtaget fra husets mange brugere i forbindelse med ombygningerne i den store sal og på Foyérscenen.

Læs mere

INDHOLD. LO s bestyrelse. www.svogerslevmusik.dk. Musik i Svogerslev. Musik i Svogerslev

INDHOLD. LO s bestyrelse. www.svogerslevmusik.dk. Musik i Svogerslev. Musik i Svogerslev Nr. 1 2010 LO s bestyrelse Leif Kierkegaard Formand Tlf: 46 38 44 52 leif.kierkegaard@gmail.com Torben Holst Nielsen Næstformand Tlf: 36 70 67 41 lisbet-torben@hotmail.com Maria Jensen Kasserer mje@time.dk

Læs mere

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE Ballerup Krøniken III side 2 Jul - jul - jul side 4-5 Mogens Johansen jazz quintet side 10 Flotte

Læs mere

TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1

TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1 TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1 GRILLRESTAURANT INDHOLD Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK af oksefilet m/kartoffelsalat eller grøn salat, flûtes50,- Grill ben m. salat og flûtes 45,- BON APPETIT

Læs mere

Sæson program 2014/2015. www.sjhallen.dk

Sæson program 2014/2015. www.sjhallen.dk Sæson program 2014/2015 1 www.sjhallen.dk Tickets please - billetter til oplevelser! Aabenraa Turistbureau 7462 3500 Krusaa Turistbureau 74672171 De store oplevelser venter på dig... Velkommen til sæson

Læs mere

VIBORG TEATERFORENING Sæson 2015 16

VIBORG TEATERFORENING Sæson 2015 16 VIBORG TEATERFORENING Sæson 2015 16 tradition, fornyelse og gode oplevelser foto: MISfELDt REKLAMEfotoGRAfI APS Kære teaterpublikum! I forrige sæson lancerede vi vort teaterrepertoire i tre forskellige

Læs mere

DANSK POST-ORKESTER FORBUND

DANSK POST-ORKESTER FORBUND DANSK POST-ORKESTER FORBUND Nr. 2 39. årgang Juni 2014 Fredericia Postorkester til DM ISSN 1902-2360 FORBUNDS NYT DANSK POST-ORKESTER FORBUND FORBUNDSFORMAND Martin Ørgård Hansen Spaniensgade 15A, 3.th

Læs mere

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach Big Fat Snake Michael Jackson Tribute Mads Langer CV Jørgensen Medina Backseat Dizzy Mizz Lizzy The Blue Van The Storm Rugsted og Kreutzfeldt Papkasseshow Thomas Buttenschön Ginger Ninja Dalton Rasmus

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Wafande. November 2012. Efter Undtagelsen Christian Jungersen bestsellerforfatteren fortæller om sin seneste roman

Wafande. November 2012. Efter Undtagelsen Christian Jungersen bestsellerforfatteren fortæller om sin seneste roman Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer November 2012 Groft Baghusrevyen er tilbage med satire og grov humor Side 2 Efter Undtagelsen Christian Jungersen bestsellerforfatteren fortæller

Læs mere

DANSK POSTORKESTER FORBUND

DANSK POSTORKESTER FORBUND DANSK POSTORKESTER FORBUND Nr. 2 40. årgang Juni 2015 APO spiller op til rytmisk ballade ISSN 1902-2360 FORBUNDS NYT DANSK POST-ORKESTER FORBUND FORBUNDSFORMAND Martin Ørgård Hansen Spaniensgade 15A, 3.th

Læs mere

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK Januar Fredag 3/2 kl. 20 i Salen Jazzclub Satchmo: Jazzin Jacks (S) Side 11 Tirsdag

Læs mere

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium kapelmesteren Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening Om Sibelius Akademiet Læs side 12 59 FORÅR 2015 Interview med tre dirigenter med hver sit ungdomsensemble Læs side 6 Carl Nielsen som dirigent Generalforsamling

Læs mere

forår 2010 Program for biblioteker og kulturhuse i favrskov

forår 2010 Program for biblioteker og kulturhuse i favrskov forår 2010 Program for biblioteker og kulturhuse i favrskov Ungdom, gavekort og Facebook Velkommen til et kulturelt forår i Favrskov Velkommen til forårets program for biblioteker og kulturhuse i Favrskov.

Læs mere

Kirkebladet. Juli - august - september - oktober 2013

Kirkebladet. Juli - august - september - oktober 2013 Overlade, Ranum, Malle, Vilsted, Vindblæs, Næsborg, Salling, Oudrup, Løgstør, Aggersborg, Kornum og Løgsted sogne Kirkebladet Juli - august - september - oktober 2013 Om hvad der kan ske, når man vover

Læs mere

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks Nyt fra Efterår 2011 i NORDKRAFT Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne Malk de Koijn Agnes Obel Thomas Helmig La Soiree Jimmy Cliff De Glade Sømænd Mary Black Simon Talbot Carsten

Læs mere

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Program 2014 www.tisvildehoejskole.dk Mail: tisvildehoejskole@gmail.com. Tlf. 48 70 76 36 Forstander Mogens Johansen byder velkommen

Læs mere

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup VI-TO Lokalbladet for Tornby-Vidstrup Syttende årgang Nr. 3 Juni - Juli 2012 Indholdsfortegnelse side Leder........................ 2 Havbakken.................... 3 Tornby Forsamlingshus.......... 4 Tornby-Vidstrup

Læs mere

SOGN & K IRKE. Vær Nebel sogne. Inde i bladet. 29. årgang Nr. 1 Julen 2014

SOGN & K IRKE. Vær Nebel sogne. Inde i bladet. 29. årgang Nr. 1 Julen 2014 SOGN & 29. årgang Nr. 1 Julen 2014 K IRKE Inde i bladet Hvor kommer drømmene mon fra Med livet i hænderne Filmaften og litteraturkreds Konfirmandernes gospeldag 30032_Kirkeblad_nr1_julen_2014.indd 1 Sangaften

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Forside Ronnie Atkins Royal Metal Festival. basunen marts 2009

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Forside Ronnie Atkins Royal Metal Festival. basunen marts 2009 basunen marts 2009 1 2 basunen marts 2009 Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Ronnie Atkins Royal Metal Festival www.basunen.dk INDHOLD DMF Århusfylder 125

Læs mere

15. april 27. maj 15. juli 26. august 7. oktober 25. november

15. april 27. maj 15. juli 26. august 7. oktober 25. november Deadline på Nybøllen 2013 (Senest kl. 18.00) 15. april 27. maj 15. juli 26. august 7. oktober 25. november Husk at Nybøllen også er på: www.nybølstenderup.dk Alt modtages gerne og helst elektronisk på:

Læs mere

April 2009 Årgang 13. nr. 3

April 2009 Årgang 13. nr. 3 April 2009 Årgang 13. nr. 3 Bogstart for de mindste børn - side 3 Nyd livet, hele livet - side 8-9 Teater på Brøndbys skoler - side 17 Perlen fylder ti år - side 17 Så kom de digitale kanaler - side 18-19

Læs mere

Juni 2013. Dilettant i Serup. Dagplejebørnene arbejder koncentreret, mens de snakker og hygger sig. Arbejdsdag på Friskolen

Juni 2013. Dilettant i Serup. Dagplejebørnene arbejder koncentreret, mens de snakker og hygger sig. Arbejdsdag på Friskolen Nummer 45 11. Årgang Juni 2013 Læs om Lemming Byfest U8 Pigerne fra Lemming IF Dagplejebørnene arbejder koncentreret, mens de snakker og hygger sig. Dilettant i Serup Arbejdsdag på Friskolen 1 SHELL/SPAR

Læs mere

Nr. 3, 21. årgang, SEptember 2011. Demens i kunst og kultur...læs også. Klumme af skønhedsekspert Ole Henriksen Få råd og hjælp på DemensNet.

Nr. 3, 21. årgang, SEptember 2011. Demens i kunst og kultur...læs også. Klumme af skønhedsekspert Ole Henriksen Få råd og hjælp på DemensNet. Nr. 3, 21. årgang, SEptember 2011 Tema Demens i kunst og kultur...læs også Klumme af skønhedsekspert Ole Henriksen Få råd og hjælp på DemensNet.dk INDHOLD Det faste leder Aktivitetskalender Spørgsmål og

Læs mere

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk BASUNEN 4-2004 1 2 BASUNEN 4-2004 Forside Michelle Birkballe Foto: Martin Dam Kristensen UDGIVER Dansk Musiker Forbund, Aarhus afdeling Grønnegade 93, 2, 8000 Aarhus C TLF: Aarhus afd / AK : 86 18 45 99

Læs mere

De fleste ulykker sker med lemmet. November 2011. Sød jubilæumsfest. Skæld ud på Gud! Et festligt farvel. One Man Show med Martin Brygman Side 5

De fleste ulykker sker med lemmet. November 2011. Sød jubilæumsfest. Skæld ud på Gud! Et festligt farvel. One Man Show med Martin Brygman Side 5 Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer November 2011 Jubelfest i Baghuset Mimrebanden fylder 40 år Bandet i deres bedste alder har ofte besøgt venskabsbands ude i Europa. Enkelte steder

Læs mere

Februar 2013. Kom helt tæt på forsangeren i D-A-D, når Jesper Binzer fortæller om sit livs op- og nedture. Side 3

Februar 2013. Kom helt tæt på forsangeren i D-A-D, når Jesper Binzer fortæller om sit livs op- og nedture. Side 3 Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer Februar 2013 6-dagesløb i Ballerup Super Arena Oplev den fantastiske stemning, når par nummer 7 ruller ud. Side 2 Lav dit eget computerspil Tætpakket

Læs mere

Film i Glostrup Bio Medlemsblad for Sofarækken

Film i Glostrup Bio Medlemsblad for Sofarækken Bodil Jørgensen Film i Glostrup Bio Medlemsblad for Sofarækken Nr. 55 - september 2011 - et fødselsdagsinterview Interview med Jan Due og Lars Høimark Se bladet i farver på www.glostrupbio.dk Film i Glostrup

Læs mere

ÅRETS JULE- KORT NR. 37 ER PÅ GADEN

ÅRETS JULE- KORT NR. 37 ER PÅ GADEN LIVE KONCERT X 2 5. Juledagsgruppen arrangerer koncert med to spændende navne i FREM. Sæt kryds s. 21. nov. BORGERMØDE Inden valget var der anderledes borgermøde, hvor politikerne skulle svare på spørgsmål,

Læs mere