Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00"

Transkript

1 Fredag d. 11. september 2015 kl Øl smagning fra Refsvindinge Bryggeri & koncert Lars Bæk fra Refsvindinge Bryggeri fortæller om 5 øl og vi prøvesmager. Der bliver tid til en sandwich. Inden koncerten er der tid til at købe Refsvindige øl i baren. Koncert med trioen Én Over/Én Under: Gitte Naur, Peter Smith og Ole Rasmus Møller I 2015 ville John Lennon være fyldt 75 år. I den anledning har trioen Én Over/Én under fundet sange fra deres berømmede rock-cabaret: Noget af John Lennon frem af gemmerne og stykket et helt nyt show sammen. Rockikonets sange er oversat til dansk og fremføres af 3 stemmer. Udover John Lennon byder koncerten på egne sange og nyfortolkninger af klassikere skrevet af CV Jørgensen, Sebastian, Peter AG, Paul Simon og selvfølgelig John Lennon. Billetpris: 250 kr. Inkl. ølsmagning og sandwich.

2 Søndag d. 13. september 2015 kl Inge-Marie Nielsen (fra Dræsinebanden) Synger Raquel Rastenni og Dræsine-sange Inge-Maries flotte, varme og klangfulde stemme, som mange husker fra Dræsinebanden, kan nu nydes i et flot program, hvor Inge-Marie hylder Danmarks største refrainsangerinde Raquel Rastenni, der i år ville have været fyldt 100 år. I Inge-Marie synger Raquel Rastenni kan publikum nynne og synge med på en lang stribe af Rastennis sange, som Inge-Marie selv er vokset op med og altid har holdt af. Her er sange, som altid vil blive forbundet med Raquel Rastennis navn, først og fremmest "Heksedansen" ( Se her kommer mutter med kost og spand ) men også kendte sange som Hele ugen alene, Vovsen i vinduet, Her i vores hus er glæde, Tom Pilibi og Elisabeth Serenade. Sangene bliver krydret med små historier og anekdoter om Raquel Rastenni. Derudover laver Inge-Marie en afdeling med de største Dræsinebanden hits suppleret med kendte danske sange og evergreens. Billetpris: 130 kr. inkl. kaffe og brød i pausen.

3 Fredag d. 25. september 2015 kl LASSE HELNER & THE BARONETS I 2000 gendannedes konstellation fra 1967 ved arrangementet Rock Mod Rynker, og har siden optrådt rundt omkring i landet. Bandet deltog også ved arrangementet Pigtrådens 50-års jubilæum i Falkoner Teatret i slutningen af Skal medvirke ved Pigtrådsarrangement i Århus d. 26. september, så kommer lige forbi Ferritslev Fritidshus og varmer op. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Hønsesalat. Indbagt svinekam. Husk at bestille spisning. Billetpris: 175 kr. Inkl. spisning 295 kr.

4 Søndag d. 27. september 2015 kl Rolfsted Menighedsråd og Ferritslev Fritidshus præsenterer: KIRKEKONCERT MED KIM SJØGREN & CARL ERIK MUNK-ANDERSEN Kim Sjøgren blev født i Nakskov Han har spillet violin siden han var 3 år gammel. Da han var 12 år, blev han optaget på det Jyske Musikkonservatorium, og han debuterede allerede som 17 årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22 årig. Carl Erik Munk-Andersen har været med ved kirkekoncerterne, hvor Kurt Ravn og Per Nielsen deltog. Nu er man med Kim Sjøgren det viser det talent Carl Erik har og at koncertgængerne i Rolfsted Kirke er glade for hans medvirken. Billetpris: 150 kr. Billetsalg i Ferritslev Fritidshus

5 Fredag d. 23. oktober 2015 kl HENNING STÆRK MED BAND Stærk spidser støvlerne! 50 års jubilæum En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på The Never Ending Tour. Siden 1965 har han gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Varmrøget laks. Oksesteg. Husk at bestille spisning. Billetpris: 250 kr. Inkl. spisning: 380 kr.

6 Lørdag d. 24. oktober 2016 kl MARIE FRANK I selskab med multiinstrumentalisten Anders Pedersen møder Marie Frank publikum, dér hvor musikken lever. De to vil levere det bedste af de mange gode øjeblikke fra Marie Franks fornemme bagkatalog og fra den helt nye DANSKE udgivelse 'Kontinua'. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Marie vil mellem numrene tage publikum med ad disse lattermilde, tankevækkende og oplevelsesrige veje og berette om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Røget svinemørbrad. Kalvebryst. Husk at bestille spisning. Billetpris: 175 kr. Inkl. spisning. 295 kr.

7 Lørdag d. 31. oktober 2015 kl ØREHÆNGERNE Koncert for børn Anders Boysen (sang, bas), Jesper Findshøj (guitar, kor), Anders Møller (keyboard, kor, Christof Schreiber (trommer, kor) Billetpris: 40 kr. pr familie. Billetsalg i Ferritslev Fritidshus

8 Onsdag d. 4. november 2015 kl Dagens ret: Andesteg og Tip et hit med Klaus fra Klaus & Servants og hustruen Karin. Vind præmier. Det er blevet en tradition at vi nyder andesteg onsdagen før Mortens Aften. I pausen kaffe og kage. Billetpris: 200 kr. Eller kig ind i Ferritslev Fritidshus (mandage 16-18) Tlf Billetpris: 200 kr. inkl. dagens ret: Andesteg, kaffe og kage.

9 Lørdag d. 14. november 2015 kl KANDIS 2015 Ferritslev Fritidshus byder for 18. år til danseaften med Kandis i Rolfhallen. Bemærk at det i 2015 er i uge 46 og at tidspunktet er kl Desuden ændrer Kandis indholdet af aftenen, således der under selve spisningen leveres musik af en disc-jockey. Kandis går på scenen, når dansen begynder. Forret: Hønsesalat, ananas, flüte Ta selv buffet: Kold røget okseinderlår med tyttebærcreme Mørbrad a la creme med løse ris Skinke med flødestuvet spinat Spidskålssalat med æbler og kerner Billetpris: 390 kr. Dette arrangement indgår ikke i medlemstilbud

10 Onsdag d. 18. november 2015 kl FOREDRAG: JÆGERSOLDAT Erik B. Jørgensen Elitesoldat i Danmark - om at være Jægersoldat Erik B. Jørgensen har tidligere fortalt os om Siriuspatruljen. Nu er han tilbage med sit foredrag Jægersoldat. Få et sjældent indblik i den danske eliteenhed Jægerkorpset. Hvordan det er at kæmpe sig igennem optagelsen. Hvad det kræver bagefter, under såvel den daglige tjeneste, øvelser og skrappe missioner. Hvad kræves der, hvad gør uddannelsen ved en og hvilken udvikling går man igennem. Foredraget udbygges med små pauser i fortællingen, med billeder med musik fra træningen, stemninger fra missions områder, video af træning og krigsforberedelse. Billetpris: 150 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.

11 Søndag d. 22. november 2015 kl FYNS AMATØRSYMFONIORKESTER Efterårskoncert 2015 Fyns Amatørsymfoniorkester - grundlagt i er Fyns et af ældste klassiske ensembler, men orkestret lever i bedste velgående og har i dag ca. 40 musikere fordelt på alle de vigtigste orkesterinstrumenter. Siden starten har orkestret opført næsten 600 klassiske værker. Alt, lige fra korte stykker for blæsere eller strygere til store symfonier og oratorier med kor og solister. Mange kendte professionelle musikere har optrådt som solister med orkestret og flere er begyndt deres karriere som amatører i orkesteret. Efterårets program byder på en fejende flot ouverture af Mozart, en iørefaldende symfoni af Haydn samt værker af både Carl Nielsen og finske Jean Sibelius, som begge som fejres i anledning af 150-året for deres fødsel i Billetpris: 110 kr.

12 Lørdag d. 12. december 2015 kl KONCERT KRYDRET MED JULEMUSIK Kristian Rusbjerg Maries Festival Band Maries Festival Band er opstået i Mariehaven i Ansager hos Helge Engelbrecht. Orkestret er stedets faste husorkester og har til opgave at spille herlige og lystigt musik for publikum både på og udenfor scenerne og måske har du allerede set dem spille i Sommersang i Mariehaven på hhv. TV2 Charlie eller DK4. Musikken er en blanding af folkemusik, Nyhavns sange, skillings- og gårdsangerviser og nogle gange endda frække sange. Denne gang bliver det hele krydret med julemusik som man både kan synge med på og lytte til. Musikerne i Maries Festival Band er: Kapelmester Kristian Rusbjerg med sin harmonika, Frey Klarskov der synger og spiller guitar, Christoffer Dam på sin violin samt Jonas Kongsted der tager sig af gulvbassen. De har alle en fortid på musikkonservatoriet i Odense og spiller hver i sær i mange forskellige musikalske sammenhænge, der er med til at gøre dette orkester helt specielt. Der er grobund for en herlig og festlig koncert med Maries Festival Band. Billetpris: 200 kr. incl. gløgg i pausen

13 Søndag d. 13. december 2015 kl Juleteater for børn og voksne fra 3-99 år. Efter forestillingen hygger vi ved juletræet og der er lidt godter til alle børn. Den gamle urmagernisse: Hr. Julimus føler sig gammel og træt og har svært ved at finde kræfter til dagens pligter. Hans unge nisse-assistent: Juliane har derfor fået ekstra meget at lave i butikken især nu, hvor julen står for døren og alle skal have smurt og repareret deres ure til jul. Juliane kan ikke klare det hele alene og det er på høje tid at Hr. Julius bliver frisket op og kommer i sving. I avisen læser Juliane, at landets Nissekostråd anbefaler at man spiser sundere og dyrker mere motion og Juliane går straks i gang med at ændre Hr. Julimus dårlige vaner. Men kan det lade sig gøre at få en gammel julenisse til at bevæge sig mere og leve sundere? Hvordan smager risengrød kogt på porrer og gulerødder? Knaser en pebernød bagt med klidmel rigtigt og er det overhovedet muligt at spare på sukkeret, når det er jul? Kort sagt: Kan det lade sig gøre at holde en sund jul uden at hele magien forsvinder? I denne søde juletid er et morsomt og festligt julestykke for hele familien fra 3 år, som sætter gang i julehumør og hjerne- og lattermuskler. Billetpris: 30 kr. Billetsalg i Ferritslev Fritidshus

14 Søndag d. 17. januar 2016 kl DE THORØHUSE SPILLEMÆND De Thorøhuse Spillemænd er et orkester, der spiller underholdende og bredt repertoire, med hovedvægten tilrettelagt for det voksne publikum. Gennem årene har orkestret ændret sig fra at være et overvejende harmonikaorkester til at være et mere blandet orkester. I november 2012 besøgte orkesteret Ferritslev Fritidshus, nu er de tilbage. De 2 fotos er fra denne dag. Billetpris: 110 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.

15 Onsdag d. 20. januar 2016 kl Foredrag: Fra poliopatient til professionel Musiker CARL ERIK LUNDGAARD Da jeg som 3-årig blev lam i højre arm og skulder, stod der ikke skrevet på min dagsorden, at jeg skulle blive professionel harmonikaspiller, turnere i den halve verden og blive studielektor på Det Fynske Musikkonservatorium. Historien, som bliver suppleret med musik på mine 4 små hånd-byggede træ-harmonikaer, er både overraskende, akavet, alvorlig, stærkt humoristisk, almenmenneskelig og billeddannende. Billetpris: 100 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.

16 Fredag d. 29. januar 2016 kl THOMAS KJELLERUP Thomas Kjellerup er tilbage i Ferritslev Fritidshus. Hans særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier. Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra startet af: En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum med tiden. Han stoler, med andre ord, både på sine egne sange og på publikums evne til at genkende en god sang, når den er der. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Stegt torsk. Langtidsstegt kalvetyksteg. Husk at bestille spisning. Billetpris: 250 kr. Inkl. spisning: 380 kr.

17 Søndag d. 31. januar 2016 kl NYTÅRSKONCERT 2016 Billetpris: 110 kr. Årslev Harmoniorkester under ledelse af Ib Roland, Fynbokoret under ledelse af Bodil Rytter, pianist Flemming Hansen, solist Katrine Andersen og Ejnar Skovgaard som konferencier. Billetpris: 110 kr.

18 Ferritslev Fritidshus * Ørbækvej 916A * Ferritslev Fyn FESTLIGE FERRITSLEV Søndag 7. februar 2016 kl. 14,30-16,15 Vi slår 2 tønder ned. Den ene for aldersgruppen op til og med 6 år. Den anden for aldersgruppen 7-11 år. Præmier til 5 udklædninger. Kaffe eller sodavand/juice og fastelavnsbolle. Underholdning af Sherif Haps. PRIS INCL KAFFE/SODAVAND/JUICE & FASTELAVNSBOLLE: 30 KR BILLETSALG VED INDGANGEN

19 Fredag d. 26. februar 2016 kl Musikalsk foredrag LASSE OG MATHILDE Lasse & Mathilde er en institution i dansk musikliv. Lasse & Mathilde er dog langt mere end de evigtgrønne ørehængere, og deres nye bog Lidt hippie er man vel altid? tager os med på en rejse gennem en fascinerende karriere, der altid har stået i forandringen og udviklingens tegn. Trods succeserne har der dog også været en del bump på vejen, og dem fortæller parret også åbenhjertigt om. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Mousse på varmrøget laks. Oksebryst. Husk at bestille spisning. Billetpris: 175 kr. Inkl. spisning: 295 kr.

20 Søndag d. 28. februar 2016 kl GAMLE DANSKE FILM- & REVYSANGE Torben Warncke & Henrik Prip Eriksen Der er lagt op til en nostalgisk eftermiddag når DYVEKE fra Nordjylland d. 28. februar kl. 14 lægger vejen forbi Ferritslev Fritidshus. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revy-sange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne. Hvem husker f.eks. ikke Pige træd varsomt, Gå med i lunden eller Man binder os på mund og hånd? DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af nye arrangementer og diverse vokalharmonier. DYVEKE består af Torben Warncke på ukulele, guitar, sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo, sang. Billetpris: 110 kr. inkl. kaffe og brød. Billetsalg på vores hjemmeside: Eller kig ind i Ferritslev Fritidshus (mandage 16-18) Tlf

21 Fredag d. 18. marts 2016 kl THE HIGHLANDERS Enhver der har taget turen fra det flade Jylland til det skotske Højland, vil have svært ved at forstå at nogen, kan finde på at flytte derfra og herover. Men det er ikke desto mindre, hvad Donnie Macdonald og Allan Brand gjorde. I 1994 begyndte de to musikere at turnere i Danmark. I midt halvfemserne startede der en bølge af interesse for skotsk og irsk folkemusik herhjemme, og Donnie og Allan kan, uden at prale, tage deres del af æren for at den nye keltiske bølge nåede ud i hjørnerne af det danske kongerige. Med Donnies smukke sangstemme, og Allans stilsikre bas- og guitarspil fortolker duoen med deres unikke stil og tempo de skots/irske toner. De keltiske toner er ikke de eneste toner, der lyder de to erfarne musikere. Countrymusikken og den lette pop bølger også ud over scenekanten og glæder og begejstrer ethvert publikum ved enhver lejlighed. Mulighed for spisning kl To retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv: Cremet hønsekødsuppe. Sprængt svinekam. Husk at bestille spisning. Billetpris: 100 kr. Inkl. spisning: 230 kr.

22 Lørdag d. 2. april 2016 kl DANSEAFTEN MED PARTYSANERNE JENS BÆKKELUND & JAN MICHAEL Spiller under spisningen, hygger med fællessang og spiller op til dans. Tre retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta selv. Høns i asparges. Kalvebryst. Romfromage. Billetpris: 275 kr. INKL MENU OG DANS eller kig ind i Ferritslev Fritidshus (mandage 16-18) Tlf

23 Torsdag d. 7. april 2016 kl ANN METTE ELTEN DUO Fra frelserpige til popsanger Sammen med På Slaget 12 bragede hun i 1987 igennem med Hjem til Århus, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som Ude på det blå ocean, Ta kæresten i hånden og Jeg elsker dig som vinden blæser samt de 4 succesfulde Let s Dance albums. Ann-Mette debuterede som solist i 1999 med albummet Refrain, der indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. Hele ugen alene og Tak for alle kyssene og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413 klassikere, solgte hun over eksemplarer af albummet. I november 2012 tog Ann-Mette et højst uventet skridt og udgav albummet Adagio - 12 klassiske sange. Billetpris: 175 kr.

24 Torsdag d. 21. april 2016 kl ANDERS MIKKELSEN Anders Mikkelsen synger og fortæller sig igennem et univers, hvor man blandt andre møder den store murermester, som hele sit liv stod på de almindelige menneskers side, den unge mand som stak hjemmefra som 16 årig, for at stå til søs og en flok vagabonder, som overvintrer i en tom kældergarage i Roskilde. De mange svinetransporter og meget mere. På scenen er Anders Mikkelsen en kunstner, som forstår af fastholde publikum, alene med sine guitarer og en håndfuld sange smukke, vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Billetpris: 110 kr. Gratis for medlemmer af Ferritslev Fritidshus. (En gratis billet pr. medlemskab).

25 Torsdag d. 12. maj 2016 kl JETTE TORP Halvvejs Billetpris: 180 kr. Oplev en smuk, sjov, alvorsfuld og intens aften i selskab med en af Danmarks dygtigste sangerinder og fortolkere. Med sin akustiske guitar og en stor portion levet liv i bagagen tager Jette Torp publikum med på en rejse igennem en karriere og et liv, der er gået i mange retninger. Store shows, koncertturnéer, CD udgivelser, teater og TV Jette Torp har aldrig valgt kun at gå på hovedvejen. Nysgerrigheden og lysten til at udfordre sig selv har inviteret til ture ad nye og nogle gange snoede veje. Karrieremæssigt såvel som privat er det gået op og ned, hurtigt og langsomt som det nu er, når man insisterer på at flytte sig. Repertoiret denne aften spænder derfor også vidt. Som Jette Torp selv siger: Mange af sangene er valgt, fordi de støtter op om de historier jeg gerne vil fortælle, mens andre sange er med, fordi jeg simpelthen ikke kan undvære dem! Billepris: 175 kr.

26 Søndag d. 29. maj 2016 kl FIONIAN QUARTET Fionian Quartet er et professionel barokensemble, som blev dannet Ensemblet består af: Marie Louise Odgaard (sopran), Monica Schmidt Andersen (blokfløjter), Ida Franck (barokcello) og Tina Christiansen (cembalo og orgel). Tina Christiansen, der ses yderst til højre, er opvokset i Ferritslev. Programmet er varieret barokmusik, både kendt og mere ukendt musik, hvor uddrag af Vivaldis De 4 årstider er noget af det mest kendte. Fionian Quartet supplerer altid muikken med gode historier om tiden, musikken og komponisterne Billetpris: 110 kr.

Fredag d. 4. september 2015 kl. 17.30-19.00

Fredag d. 4. september 2015 kl. 17.30-19.00 Blad uge 34-2015 Ferritslev Fritidshus Ferritslev Fritidshus - Ørbækvej 916-5863 Ferritslev Fyn - tlf. 65981315 Hjemmeside: ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk Betaling af billetter

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

FERRITSLEV FRITIDSHUS

FERRITSLEV FRITIDSHUS Blad uge 43 2017 FERRITSLEV FRITIDSHUS Ferritslev Fritidshus * Ørbækvej 916A*5863 Ferritslev Fyn www.ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk Betaling af billetter og kontingent på netbank:

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Torsdag 4. juni Fredag 5. juni Nodjysk Beat Revival: McKinleys

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Børneteater for 3-7 år (Børn og deres forældre, bedsteforældre)

Børneteater for 3-7 år (Børn og deres forældre, bedsteforældre) Blad uge 4 2017 FERRITSLEV FRITIDSHUS Ferritslev Fritidshus * Ørbækvej 916A*5863 Ferritslev Fyn www.ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk Betaling af billetter og kontingent på netbank:

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 Julestue fra kl. 15 Arrangementet starter med julestue i cafeområdet fra kl. 15 til kl. 17, hvor

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 Skt. Knuds Kloster (Historiens Hus) fylder rundt. Den 15. november 2019 er det 100 år siden, at klosteret blev genopført efter en næsten altødelæggende

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter.

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter. Januar Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Fredag d. 8. januar kl. 14 16 Tirsdag d. 12. januar kl. 14 16 Nytårskoncert med Vejlby Lokalcenters Husorkester Endvidere vil der være opvisning i linedans ved

Læs mere

JuelsmindeMusikforening

JuelsmindeMusikforening Formandsberetningen 15. januar 2014 Et helt år er gået og jeg står her igen, og jeg vil give Jer et tilbageblik og også lidt om 2014. Allerførst tak til bestyrelsen. Både før og efter skal der laves en

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Månedens udstiller er Freddy. Freddy er fra Albertslund og udstiller ætsninger og akvareller.

Månedens udstiller er Freddy. Freddy er fra Albertslund og udstiller ætsninger og akvareller. BEBOERHUSET I OKTOBER/NOVEMBER 2014 Beboerhuset er røgfrit til alle arrangementer Spisehus Spisebilletter købes i beboerudlånet eller bestilles evt. tlf.: 43 64 70 75 På dagen købes de i beboerhuset (43

Læs mere

SeniorOnsdag April-Maj-juni 2017 Ferritslev Fritidshus

SeniorOnsdag April-Maj-juni 2017 Ferritslev Fritidshus SeniorOnsdag April-Maj-juni 2017 Ferritslev Fritidshus Ferritslev Fritidshus - Ørbækvej 916A - 5863 Ferritslev Fyn - tlf. 65981315 Hjemmeside: www.ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

Musikmuseet Musikkens Magi

Musikmuseet Musikkens Magi Nyhedsbrev no 1 Musikmuseet Musikmuseet Musikkens Magi Musikkens Magi Vi løfter os, så vi kan løfte dig. Musikmuseet skal fremover handle om at formidle Musikkens Magi. Som Nationalmuseets musik-afsnit

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året.

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Formandsberetningen 12. januar 2015 Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Det er vores 10- års Jubilæumsår! Og det vil I få at vide mange gange i år.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 Et forrygende efterår står for døren - et efterår, hvor vi skal sole os i skæret af de bugnende frugter, bade os i skønne sange og melodier og gribe emner med saft og kraft,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Maj. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Maj. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Maj Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Kandis. Amin Jensen. Grease. Tørfisk. Dansktop. Frank Sinatra

Kandis. Amin Jensen. Grease. Tørfisk. Dansktop. Frank Sinatra Kandis Amin Jensen Grease Tørfisk Dansktop Frank Sinatra Forårsprogram 2012 Kandis - Fredag den 13. januar kl. 18:30 Så er det med at finde danseskoene frem! Når Kandis besøger Hotel Pejsegården, bliver

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2013 Svendborgvej 319 Højby Bakkegården 1988-2013 altså 25 år Fra cafemedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2013 i Cafe

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Eventyrlyst har bragt den danske sangerinde SØS FENGER og elektro- duoen NORDSTRØM sammen i ny overraskende konstellation FENGER//NORDSTRØM Gnister udkom

Læs mere

2018 naestvedrevyen.dk

2018 naestvedrevyen.dk 2018 Velkommen Kære Gæst! Det er os en glæde, at byde velkommen til endnu en omgang sjov og ballade, satire og skæve vinkler på året der gik. Det er bestemt ikke altid tingene går, som alle håber og forventer

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 14. 29. oktober kl. 11 17 Birkegårdens Haver 27. oktober kl. 18.00 27. oktober kl. 18.00 Lykkebjerg Bondegårdsferie 28. oktober kl. 19.30 29. oktober kl. 11.00 29. oktober kl. 13.00 3. november kl. 18.00

Læs mere

SE FLERE EVENTS PÅ

SE FLERE EVENTS PÅ KOMMENDE EVENTS I ALLE AFDELINGER: 21. JAN. 2019 KL. 14:00 24. JAN. 2019 KL. 19:00 28. JAN. 2019 KL. 14:00 31. JAN. 2019 KL. 19:30 DANSEAFTEN Danse Aften 04. FEB. 2019 KL. 14:00 07. FEB. 2019 KL. 19:00

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2016 7. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Handler om NYTÅRET. NYTÅR HVORFOR HOLDER VI NYTÅR.? Nytåret er både årets

Læs mere

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til:

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til: på I hele j sætter vi fokus på musik! Musik er nge ting. Mange forskellige stilarter leveret af nge forskellige mennesker. Individuelt, i små og store grupper eller hele orkestre. Der er skrevet sser af

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne.

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Kirkemusikhøjskole 2012-13 Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Velkommen til endnu en sæson i Kirkemusikhøjskolen. Denne sæson vil være præget af variation, inspiration og

Læs mere

Skive kammermusikforening

Skive kammermusikforening efterår 2012 forår 2013 www.skivekammermusikforening.dk Trio Nebula, Young-Choon Park, Duo Delirium, William s Birds, Trioen Meike Fomsgaard Franke, Amelie Helmstad og Emil Møller Jensen Skive Kammermusikforening

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2011 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 6. oktober 7. oktober 10. oktober 11. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere