Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist)"

Transkript

1 Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) for udstationerede nationale eksperter i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) REFERENCE: ACER/SNE/2017/OC 1. HVEM ER VI? Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (herefter benævnt "agenturet") er et organ i Den Europæiske Union ("EU"), som er oprettet ved forordning (EF) nr. 713/2009 og har været i drift siden Agenturet har en central funktion for liberaliseringen af EU's el- og naturgasmarkeder. Agenturet har til formål at bistå de nationale tilsynsmyndigheder i udøvelsen på EU-plan af de reguleringsopgaver, som de udfører i medlemsstaterne, og om nødvendigt koordinere deres indsats. I denne henseende skal agenturet: a) supplere og koordinere arbejdet i de nationale tilsynsmyndigheder b) deltage i fastlæggelsen af europæiske netværksforskrifter c) på visse betingelser træffe bindende individuelle afgørelser om vilkår og betingelser for adgang og driftssikkerhed for grænseoverskridende infrastruktur, om grænseoverskridende omkostningsfordeling vedrørende projekter af fælles interesse og om vilkår og betingelser eller metoder for gennemførelsen af netregler d) rådgive EU-institutionerne vedrørende el- og naturgasspørgsmål e) overvåge de indre markeder for el og naturgas og indberette sine resultater f) overvåge handelsaktiviteten inden for engrosenergiprodukter for at afsløre og forhindre markedsmisbrug og sikre integritet og gennemsigtighed på engrosenergimarkederne i EU. De vigtigste områder, som agenturet arbejder inden for, er: støtte til integrationen af det europæiske marked: Dette sker hovedsagelig gennem udvikling af fælles netværk og markedsregler samt gennem koordinering af regionale initiativer, som er konkrete tiltag fra markedsdeltagerne til at arbejde i retning af større integration rådgivning af EU-institutionerne om de fælleseuropæiske spørgsmål på energiinfrastrukturområdet: Agenturet udsteder udtalelser om 10-års-planer for netværksudvikling og om udkastene til lister over projekter af fælles interesse for at sikre, at disse er i overensstemmelse med prioriteringerne på EU-plan overvågning af energimarkedet: Agenturet har en generel mission i form af markedsovervågning på EU-plan og har siden udgangen af 2011 haft et helt specifikt ansvar, når det gælder tilsyn med engroshandel med energi.

2 Agenturet har i dag mere end 80 medarbejdere og et godkendt årligt budget på 13,3 mio. EUR i Agenturets interne struktur består af direktørens kontor og fem afdelinger (el, gas, markedsovervågning og -adfærd, markedsintegritet og -gennemsigtighed og administration). Agenturets organisationsplan findes på følgende link: Agenturet ligger i Ljubljana (Slovenien). 2. HVAD TILBYDER VI? Agenturet kan tilbyde stillinger til erfarne og meget motiverede udstationerede nationale eksperter, som kommer til at arbejde sammen med agenturets personale. Udstationeringer hos agenturet er omfattet af ACER-afgørelse AB nr. 02/2011 af 3. marts 2011 om regler for udstationering af nationale eksperter til Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder. Denne afgørelse findes på agenturets websted. En udstationeret national ekspert fortsætter sin ansættelse hos sin arbejdsgiver. Udstationering svarer ikke til ansættelse, ligesom det ikke fører til ansættelse hos agenturet. De ledige stillinger for udstationerede nationale eksperter fastlægges i henhold til profilerne i bilag I. 3. KVALIFIKATIONER A. Udvælgelseskriterier Kandidaten bør opfylde følgende væsentlige kriterier: 1. være ansat hos en national, regional eller lokal offentlig administration 1 eller en mellemstatslig organisation (IGO) 2 2. have et uddannelsesniveau svarende til afsluttede universitetsstudier af mindst tre års varighed med bevis for afsluttet uddannelse 3. have mindst tre års erhvervserfaring, der er relevant for de jobprofiler, der søges 4. have arbejdet for deres arbejdsgiver på permanent basis eller kontraktbasis i mindst 12 måneder før deres udstationering, og den udstationerede nationale ekspert skal forblive ansat hos den pågældende arbejdsgiver i hele udstationeringsperioden. 1 Offentlig administration betyder alle statslige administrative tjenester på centralt, føderalt og regionalt niveau, hvilket omfatter ministerier, regeringers og parlamenters tjenestegrene, domstolene, centralbanker og lokale myndigheders administrative tjenester, samt statens og sådanne myndigheders decentraliserede administrative tjenester. Af samme grund omfatter offentlig administration også de regulerende myndigheder, der er omhandlet i artikel 35 i direktiv 2009/72/EF og artikel 39 i direktiv 2009/73/EF. 2 Direktøren for ACER kan i de enkelte tilfælde godkende udstationering af en national ekspert fra en anden arbejdsgiver end en statslig offentlig administration eller en IGO, i henhold til artikel 2.3 i afgørelse AB nr. 02/2011 af 3. marts 2011.

3 B. Udvælgelseskriterier 5. Erfaring og erhvervserfaring som beskrevet for hver enkelt profil 6. særdeles gode skriftlige og mundtlige færdigheder 7. evne til at arbejde i et team og under pres. C. Sprogfærdigheder Udstationerede nationale eksperter skal dokumentere indgående kendskab til engelsk (helst niveau C2 3 ) og et tilfredsstillende kendskab (niveau B2) til et andet EU-sprog i det omfang, dette er nødvendigt for at udføre opgaverne UDVÆLGELSESPROCEDURE Interesserede kandidater kan ansøge en af de jobprofiler, der er annonceret i bilag I. De modtagne ansøgninger behandles løbende. En stilling som udstationeret national ekspert kan blive tilbudt i henhold til agenturets behov og budgetmidler: udstationeringen vil blive aftalt ved brevveksling mellem direktøren for ACER og den udstationerede nationale eksperts arbejdsgiver. 5. LIGE MULIGHEDER Agenturet følger en politik om lige muligheder og modtager og behandler ansøgninger uden at skelne på grund af køn, race, farve, etnisk eller social oprindelse, genetiske træk, sprog, religion eller tro, politisk eller anden overbevisning, tilhørsforhold til et nationalt mindretal, formueforhold, fødsel, handicap, alder eller seksuel orientering. 6. UDSTATIONERINGSVILKÅR Udstationerede nationale eksperter forbliver ansat hos deres arbejdsgiver, og deres løn vil derfor fortsat blive betalt af arbejdsgiveren i udstationeringsperioden. Udstationerede nationale eksperter er i hele udstationeringsperioden berettigede til dagpenge og månedsvis godtgørelse i henhold til afstanden mellem deres oprindelsessted og udstationeringsstedet, og som reguleret i kapitel II i ACER's afgørelse AB nr. 02/2011 af 3. marts DATABESKYTTELSE Ansøgningerne om udstationering vil ikke blive returneret til ansøgerne og arkiveres hos agenturet. Agenturet sikrer, at ansøgernes personoplysninger behandles i overensstemmelse med Europa- Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 45/2001 af 18. december 2000 om beskyttelse af 3 I henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog, der findes på 4 EU-sprogene er: Bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, irsk, italiensk, kroatisk, lettisk, litauisk, maltesisk, nederlandsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk og ungarsk.

4 fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger i fællesskabsinstitutionerne og -organerne og om fri udveksling af sådanne oplysninger. 8. ANSØGNINGSPROCEDURE For at ansøgningerne er gyldige, skal ansøgere fremsende: Et detaljeret cv i det europæiske cv-format på engelsk et følgebrev (højst 1 side) på engelsk, der forklarer, i hvilke stillinger de har erhvervet deres viden og erhvervserfaring. en behørigt udfyldt tro og love-erklæring, som skal indeholde bekræftelsen om støtte fra den udsendende administration. Ansøgninger sendes på engelsk pr. til følgende fællespostkasse: traineeship@acer.europa.eu, med angivelse af referencen på denne interessetilkendegivelse i emnefeltet. For at lette udvælgelsesprocessen vil al kommunikation med ansøgerne vedrørende dette stillingsopslag foregå på engelsk. Denne indkaldelse af interessetilkendegivelse har ikke nogen indsendelsesfrist. Hvis det på et hvilket som helst trin i proceduren konstateres, at nogen af de oplysninger, som en ansøger har givet, ikke er korrekte, vil den pågældende ansøger blive udelukket fra proceduren.

5 Bilag I ACER/SNE/2017/OC PROFIL A REMIT-politik, transaktion og indberetning af grundlæggende data (a) Bidrage til udarbejdelsen af ACER's retningslinjer for REMIT-politikker og/eller indberetning af engrosenergiprodukter og grundlæggende data til agenturets REMIT-informationssystem. (b) Bidrage til vurdering og udarbejdelse af anbefalinger til Europa-Kommissionen om delegerede og gennemførelsesretsakter under REMIT, vurdering og udarbejdelse af retningslinjer for anvendelse af REMIT til nationale regulerende myndigheder i henhold til artikel 16, stk. 1, i REMIT, udarbejdelse af årsrapporter til Europa-Kommissionen i henhold til artikel 7, stk. 3, i REMIT og til øvrige juridiske og/eller politiske problemstillinger vedrørende REMIT. (c) Kommunikation og interaktion med nationale reguleringsmyndigheder og med følgende interessenter: Registrerede indberetningsmekanismer, organiserede markedspladser, sammenslutninger af deltagere på energimarkedet, ENTO-G, ENTSO-E, GIE og enhver anden indberettende part. (d) Ansvar for eller bidrag til gennemførelse af øvrige lignende opgaver, som tildeles af afdelingschefen (a) En uddannelse inden for økonomi, statistik eller lignende. PROFIL B Dataanalyse (a) Bidrag til udviklingen af agenturets dataanalysemetode. (b) Design og udvikling af analysemetoder for datakvalitet. (c) Kodning og udvikling af analytiske applikationer ved hjælp af almindeligt software til analyser og statistik (Excel, programmeringssprogene R og Alice). (d) Under tilsyn udarbejde dokumenter vedrørende ovennævnte aktiviteter. (e) Ansvar for eller bidrag til gennemførelse af øvrige lignende opgaver, som tildeles af afdelingschefen (a) En uddannelse inden for økonomi, ingeniørfaget eller lignende. (b) Stærke analytiske evner og betragtelig erfaring med at forvalte og analysere data. 1

6 PROFIL C Gasnetregler (a) arbejde med aktiviteter i forbindelse med overvågning af gennemførelsen af netreglerne (rapporter, begrundede udtalelser og promovering) (b) støtte til netregelteamet med andre rapporteringsaktiviteter, såsom en rapport om og analyse af betingede kapaciteter, gennemførelse af den gradvise proces, gennemgang af de nationale toldhøringsprocesser og gennemførelse af tariffer (c) bistand til aktiviteter vedrørende overvågning af gasmarkedet, i overensstemmelse med agenturets ansvar på dette område, herunder beregning, udvikling og finjustering af effektindikatorerne for netreglerne (d) koordinering og støtte af relevante taskforcer hos agenturet på opfordring af teamlederen eller lederen af gasafdelingen (e) støtte til netregelteamet med øvrige opgaver efter anmodning, f.eks. med planlægning af aktiviteter (f) ansvar for eller bidrag til gennemførelse af øvrige lignende opgaver, som tildeles af afdelingschefen (a) uddannelse inden for økonomi, ingeniørvidenskab eller lignende (b) arbejdserfaring fra en national tilsynsmyndighed inden for energiområdet af mindst tre (3) års varighed før udstationeringen (c) mindst fem (5) års erhvervserfaring. PROFIL D Elektricitet (a) bidrage til agenturets aktiviteter vedrørende vedtagelse af vilkår og betingelser eller metoder i henhold til: Kommissionens forordning (EU) 2017/1485 af 2. august 2017 om fastsættelse af retningslinjer for driften af elektricitetstransmissionssystemerne Kommissionens forordning (EU) 2015/1222 af 24. juli 2015 om fastsættelse af retningslinjer for kapacitetstildeling og håndtering af kapacitetsbegrænsninger Kommissionens forordning (EU) 2017/2195 af 23. november 2017 om fastsættelse af retningslinjer for balancering af elektricitet (b) bidrage til agenturets aktiviteter vedrørende overvågning af gennemførelsen af netreglerne og retningslinjerne (c) bidrage til agenturets aktiviteter vedrørende indførelse samt overvågning og analyse af de regionale driftscentres resultater som beskrevet i artikel 43 i [omarbejdning af elektricitetsforordning (EF) nr. 714/2009 som foreslået i COM(2016) 861/2] og artikel 8 i [omarbejdning af forordning (EF) nr. 713/2009 som foreslået i COM(2016) 863/2] (d) bidrage til udviklingen af overordnede retningslinjer, netregler og retningslinjer på område m) til p) i artikel 55 i [omarbejdning af elektricitetsforordning (EF) nr. 714/2009 som foreslået i COM (2016) 861/2]. Disse områder omfatter: regler for ikkediskriminerende, gennemsigtig levering af ikkefrekvensrelaterede systembærende tjenester, herunder spændingsregulering i statisk tilstand, inerti, tilførsel af hurtig reaktiv strøm og black-startkapacitet; prisfleksibelt elforbrug, herunder aggregationsanlæg, energilagring og afkortning af bud; regler for cybersikkerhed og regler for regionale driftscentre. 2

7 (a) uddannelse inden for økonomi, ingeniørvidenskab eller lignende (b) mindst tre (3) års erhvervserfaring med relevans for opgaverne i profilen. PROFIL E Overvågning af engrosenergimarkedet (a) bidrag til udvikling af agenturets overvågningsmetoder og -værktøjer (b) bidrag til udformningen og gennemførelsen af overvågningsmodeller (c) bidrag til screening af REMIT-data med henblik på påvisning af mistænkelig markedsadfærd (d) udarbejde dokumenter vedrørende ovennævnte aktiviteter (e) ansvar for eller bidrag til gennemførelse af øvrige lignende opgaver, som tildeles af afdelingschefen (a) uddannelse i økonomi, ingeniørvidenskab, matematik, fysik eller datalogi (b) stærke analytiske evner og erfaring med anvendelse af overvågningssoftware (c) kendskab til engrosenergimarkeder og/eller -produkter (d) erfaring med programmering i mindst én statistisk softwarepakke ville være en fordel. PROFIL F Sharepointadministrator/-udvikler (a) administration og støtte til Sharepunktserverinfrastruktur og -service i den daglige forvaltning (b) vedligeholdelse og opgradering af Sharepunktsservere (c) udformning og vedligeholdelse af Sharepointarbejdsgange (d) udformning og forvaltning af formularer med Sharepoint Designer og InfoPath (e) administration og vedligeholdelse af Windows-serverinfrastruktur (f) ansvar for eller bidrag til gennemførelse af øvrige lignende opgaver, som tildeles af afdelingschefen (a) uddannelse inden for informationssystemer, ingeniørvidenskab eller lignende (b) stærke IKT-færdigheder Windowssystemer, Sharepointserver, networking og MS SQL. 3

8 TRO OG LOVE-ERKLÆRING Undertegnede: EFTERNAVN: FORNAVN(E): FØDSELSDATO OG -STED: NATIONALITET: ERKLÆRER AT Jeg er ansat hos en national, regional eller lokal administration eller en mellemstatslig organisation (IGO). 1 Jeg har et uddannelsesniveau svarende til afsluttede universitetsstudier af mindst tre års varighed med bevis for afsluttet uddannelse. Jeg har mindst tre års erhvervserfaring, der er relevant for de profiler, der søges i bilag I (Ref. ). Jeg har arbejdet for min arbejdsgiver på permanent eller kontraktbasis i mindst 12 måneder (før udstationeringen). Min arbejdsgiver støtter mit kandidatur (min arbejdsgiver vil fortsætte med at betale min løn, fastholde min administrative status under hele udstationeringsperioden og fortsætte med at være ansvarlig for alle mine beskæftigelsesrelaterede sociale rettigheder, navnlig sociale sikringsordninger og pension) Sted: Dato: Underskrift: 1 Offentlig administration betyder alle statslige administrative tjenester på centralt, føderalt og regionalt niveau, hvilket omfatter ministerier, regeringers og parlamenters tjenestegrene, domstolene, centralbanker og lokale myndigheders administrative tjenester, samt statens og sådanne myndigheders decentraliserede administrative tjenester. Af samme grund omfatter offentlig administration også de regulerende myndigheder, der er omhandlet i artikel 35 i direktiv 2009/72/EF og artikel 39 i direktiv 2009/73/EF.

Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) til praktikantprogrammet i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER)

Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) til praktikantprogrammet i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) til praktikantprogrammet i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) REFERENCE: ACER/TRAINEE/2017/OC 1. VI ER Agenturet for

Læs mere

IT-servicemedarbejder

IT-servicemedarbejder Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste til stillingen som IT-servicemedarbejder (kontraktansat, ansættelsesgruppe IV) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem

Læs mere

Indkaldelse af interessetilkendegivelse om etablering af en reserveliste til stillingen som. HR-medarbejder (lønklasse AD7)

Indkaldelse af interessetilkendegivelse om etablering af en reserveliste til stillingen som. HR-medarbejder (lønklasse AD7) Indkaldelse af interessetilkendegivelse om etablering af en reserveliste til stillingen som HR-medarbejder (lønklasse AD7) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2015/09

Læs mere

Ledig stilling som. It-ekspert. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/08 ******

Ledig stilling som. It-ekspert. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/08 ****** Ledig stilling som it-ekspert i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/08 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Generaldirektorat/tjeneste Ekstern It-ekspert GD ENER

Læs mere

Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste for

Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste for Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste for Regnskabs- og budgetmedarbejder (lønklasse AD8) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse. om indgåelse af aftalen mellem Den Europæiske Union og Salomonøerne om visumfritagelse for kortvarige ophold

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse. om indgåelse af aftalen mellem Den Europæiske Union og Salomonøerne om visumfritagelse for kortvarige ophold EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 8.4.2016 COM(2016) 189 final ANNEX 1 BILAG til Forslag til Rådets afgørelse om indgåelse af aftalen mellem Den Europæiske Union og Salomonøerne om visumfritagelse for

Læs mere

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 13. juni 2005 (OR. en) 9645/05 CAB 22 JUR 229 OC 407

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 13. juni 2005 (OR. en) 9645/05 CAB 22 JUR 229 OC 407 RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 13. juni 2005 (OR. en) 9645/05 22 JUR 229 OC 407 RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: Rådets forordning om ændring af forordning nr. 1 af 15. april 1958

Læs mere

UDVÆLGELSE Af MIDLERTIDIGT ANSAT TIL GENERALDIREKTORATET FOR BUDGET

UDVÆLGELSE Af MIDLERTIDIGT ANSAT TIL GENERALDIREKTORATET FOR BUDGET COM/TA/BUDG.R4/14/AD5 UDVÆLGELSE Af MIDLERTIDIGT ANSAT TIL GENERALDIREKTORATET FOR BUDGET Kommissionen afholder en udvælgelsesprocedure med henblik på at besætte en administratorstilling i Generaldirektoratet

Læs mere

UDVÆLGELSE AF MIDLERTIDIGT ANSATTE TIL GENERALDIREKTORATET FOR ENERGI

UDVÆLGELSE AF MIDLERTIDIGT ANSATTE TIL GENERALDIREKTORATET FOR ENERGI COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS UDVÆLGELSE AF MIDLERTIDIGT ANSATTE TIL GENERALDIREKTORATET FOR ENERGI Europa-Kommissionen organiserer en ekstern udvælgelsesprocedure med henblik på at besætte stillingen

Læs mere

BILAG. til det ændrede forslag. til Rådets afgørelse

BILAG. til det ændrede forslag. til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 6.9.2016 COM(2016) 552 final ANNEX 2 BILAG til det ændrede forslag til Rådets afgørelse om undertegnelse og midlertidig anvendelse af lufttransportaftalen mellem Amerikas

Læs mere

Europaudvalget 2013 KOM (2013) 0555 Offentligt

Europaudvalget 2013 KOM (2013) 0555 Offentligt Europaudvalget 2013 KOM (2013) 0555 Offentligt EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 30.7.2013 COM(2013) 555 final 2013/0269 (NLE) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om indgåelse af aftale mellem Den Europæiske

Læs mere

Ledig stilling som. HR-assistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder

Ledig stilling som. HR-assistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder Ledig stilling som HR-assistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/14 Offentliggørelse Titel og funktion Generaldirektorat/tjeneste

Læs mere

Europaudvalget 2015 KOM (2015) 0018 Offentligt

Europaudvalget 2015 KOM (2015) 0018 Offentligt Europaudvalget 2015 KOM (2015) 0018 Offentligt EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 26.1.2015 COM(2015) 18 final 2015/0011 (NLE) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om den holdning, der skal indtages på Den Europæiske

Læs mere

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD) Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme Ledig stilling som seniorekspert i i støtteenheden for overvågning og reaktion (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD) Interesserede opfordres til at

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Juridisk specialist (M/K)

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Juridisk specialist (M/K) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 6 Kontrakttype Reference Ansøgningsfrist Tjenestested Juridisk specialist (M/K) Midlertidigt

Læs mere

Offentliggørelse GD ENER (BXL) Generaldirektorat/tjeneste ****** 1. VI ER

Offentliggørelse GD ENER (BXL) Generaldirektorat/tjeneste ****** 1. VI ER Ledig stilling som økonomiassistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) REF.: ACER/2016/17 Offentliggørelse Titel og funktion

Læs mere

KONGERIGET BELGIEN, REPUBLIKKEN BULGARIEN, DEN TJEKKISKE REPUBLIK, KONGERIGET DANMARK, FORBUNDSREPUBLIKKEN TYSKLAND, REPUBLIKKEN ESTLAND, IRLAND,

KONGERIGET BELGIEN, REPUBLIKKEN BULGARIEN, DEN TJEKKISKE REPUBLIK, KONGERIGET DANMARK, FORBUNDSREPUBLIKKEN TYSKLAND, REPUBLIKKEN ESTLAND, IRLAND, PROTOKOL OM ÆNDRING AF PROTOKOLLEN OM OVERGANGSBESTEMMELSER, DER ER KNYTTET SOM BILAG TIL TRAKTATEN OM DEN EUROPÆISKE UNION, TIL TRAKTATEN OM DEN EUROPÆISKE UNIONS FUNKTIONSMÅDE OG TIL TRAKTATEN OM OPRETTELSE

Læs mere

REF.: EASO/2018/SNE/003

REF.: EASO/2018/SNE/003 Indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på ansættelse af en udstationeret national ekspert (SNE) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/SNE/003 Publikation: Ekstern Funktionsbetegnelse:

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Vicedirektør for afdelingen for internationalt samarbejde og retlige anliggender med ansvar for området for europæisk samarbejde

Læs mere

ophold 7107/15 KHO/gj DGD 1 Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 28. april 2015 (OR. en) 7107/15 Interinstitutionel sag: 2015/0049 (NLE)

ophold 7107/15 KHO/gj DGD 1 Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 28. april 2015 (OR. en) 7107/15 Interinstitutionel sag: 2015/0049 (NLE) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 28. april 2015 (OR. en) 7107/15 Interinstitutionel sag: 2015/0049 (NLE) VISA 85 COLAC 20 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: Aftale mellem

Læs mere

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del Bilag 92 Offentligt

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del Bilag 92 Offentligt Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 2016-17 EFK Alm.del Bilag 92 Offentligt Grund- og nærhedsnotat til Folketingets Europaudvalg Dato 20. december 2016 Forslag til Europa-Parlamentets og Rådets forordning

Læs mere

REF.: EASO/2018/SNE/004

REF.: EASO/2018/SNE/004 Indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på ansættelse af en udstationeret national ekspert i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/SNE/004 Offentliggørelse: Ekstern Stillingsbetegnelse:

Læs mere

UDVÆLGELSESPROCEDURE FOR MIDLERTIDIGT ANSATTE I GENERALDIREKTORATET FOR INDRE ANLIGGENDER

UDVÆLGELSESPROCEDURE FOR MIDLERTIDIGT ANSATTE I GENERALDIREKTORATET FOR INDRE ANLIGGENDER COM/TA/HOME/13/AD8 UDVÆLGELSESPROCEDURE FOR MIDLERTIDIGT ANSATTE I GENERALDIREKTORATET FOR INDRE ANLIGGENDER Kommissionen er ved at tilrettelægge afholdelsen af en udvælgelsesprocedure for at oprette en

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 14.9.2015 COM(2015) 439 final ANNEX 1 BILAG til Forslag til Rådets afgørelse om indgåelse af aftalen mellem Den Europæiske Union og Republikken Peru om visumfritagelse

Læs mere

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 13. april 2010 (OR. en) 7763/10 Interinstitutionel sag: 2009/0168 (CNS) AELE 10 SCHENGEN 29 JAI 245

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 13. april 2010 (OR. en) 7763/10 Interinstitutionel sag: 2009/0168 (CNS) AELE 10 SCHENGEN 29 JAI 245 RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 13. april 2010 (OR. en) 7763/10 Interinstitutionel sag: 2009/0168 (CNS) AELE 10 SCHENGEN 29 JAI 245 RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: RÅDETS AFGØRELSE

Læs mere

CDT-AD5-2019/07 FINSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING:

CDT-AD5-2019/07 FINSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: Luxembourg, 27/09/2019 REF.: CDT-AD5-2019/07 FINSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for finsk-ugriske, baltiske og slaviske sprog 1 TJENESTESTED: LUXEMBOURG Oversættelsescentret

Læs mere

Ledig stilling som informationsmedarbejder - COI (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som informationsmedarbejder - COI (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som informationsmedarbejder - COI (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/006 Offentliggørelse Ekstern Funktionsbetegnelse Informationsmedarbejder

Læs mere

995 der Beilagen XXIV. GP - Staatsvertrag - 04 Änderungsprotokoll in dänischer Sprache-DA (Normativer Teil) 1 von 8

995 der Beilagen XXIV. GP - Staatsvertrag - 04 Änderungsprotokoll in dänischer Sprache-DA (Normativer Teil) 1 von 8 995 der Beilagen XXIV. GP - Staatsvertrag - 04 Änderungsprotokoll in dänischer Sprache-DA (Normativer Teil) 1 von 8 PROTOKOL OM ÆNDRING AF PROTOKOLLEN OM OVERGANGSBESTEMMELSER, DER ER KNYTTET SOM BILAG

Læs mere

Meddelelse om ledig stilling som. HR-medarbejder (lønklasse AD5) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.

Meddelelse om ledig stilling som. HR-medarbejder (lønklasse AD5) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF. Meddelelse om ledig stilling som HR-medarbejder (lønklasse AD5) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/06 Offentliggørelse Titel og funktion Generaldirektorat/tjeneste

Læs mere

15410/17 SDM/cg DGC 1A

15410/17 SDM/cg DGC 1A Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 14. maj 2018 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2017/0319 (NLE) 15410/17 COLAC 144 WTO 329 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: Tredje tillægsprotokol

Læs mere

CDT-AD5-2019/02 FRANSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for romanske sprog og middelhavssprog TJENESTESTED:

CDT-AD5-2019/02 FRANSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for romanske sprog og middelhavssprog TJENESTESTED: Luxembourg, 12/06/2019 REF.: CDT-AD5-2019/02 FRANSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for romanske sprog og middelhavssprog TJENESTESTED: LUXEMBOURG Oversættelsescentret for Den

Læs mere

Ledig stilling som. It-assistent - system- og netværksadministrator (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen

Ledig stilling som. It-assistent - system- og netværksadministrator (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen Ledig stilling som It-assistent - system- og netværksadministrator (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/15 Offentliggørelse

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE. af

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE. af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 22.10.2014 C(2014) 7594 final KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE af 22.10.2014 om ændring af gennemførelsesafgørelse C(2011) 5500 endelig, hvad angår titlen og listen

Læs mere

(Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER REVISIONSRETTEN STILLINGSOPSLAG ECA/2018/1. Én (1) direktørstilling Revision

(Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER REVISIONSRETTEN STILLINGSOPSLAG ECA/2018/1. Én (1) direktørstilling Revision 6.3.2018 DA Den Europæiske Unions Tidende C 84 A/1 V (Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER REVISIONSRETTEN STILLINGSOPSLAG ECA/2018/1 Én (1) direktørstilling Revision (Ansættelsesgruppe AD, lønklasse

Læs mere

REF.: EASO/2018/SNE/002

REF.: EASO/2018/SNE/002 Indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på ansættelse af en udstationeret national ekspert (SNE) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/SNE/002 Offentliggørelse: Ekstern

Læs mere

BERETNING. om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret 2015 med agenturets svar

BERETNING. om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret 2015 med agenturets svar 1.12.2016 DA Den Europæiske Unions Tidende C 449/17 BERETNING om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret 2015 med agenturets svar (2016/C 449/02)

Læs mere

1. Indledning. 2. ECB og Det Administrative Klagenævn

1. Indledning. 2. ECB og Det Administrative Klagenævn Indkaldelse af interessetilkendegivelser vedrørende eksterne eksperter med henblik på udnævnelse af et medlem af Det Administrative Klagenævn i Den Europæiske Centralbank (Frankfurt am Main, Tyskland)

Læs mere

FORHANDLINGERNE OM BULGARIENS OG RUMÆNIENS TILTRÆDELSE AF DEN EUROPÆISKE UNION

FORHANDLINGERNE OM BULGARIENS OG RUMÆNIENS TILTRÆDELSE AF DEN EUROPÆISKE UNION FORHANDLINGERNE OM BULGARIENS OG RUMÆNIENS TILTRÆDELSE AF DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 31. marts 2005 (OR. en) AA 2/2/05 REV 2 TILTRÆDELSESTRAKTAT: TRAKTAT UDKAST TIL RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 3.3.2017 COM(2017) 110 final ANNEX 1 BILAG til Forslag til Rådets afgørelse om den holdning, der skal indtages på Den Europæiske Unions vegne i Det Blandede EØS-Udvalg

Læs mere

MEDDELELSE OM LEDIG STILLING ECA/2015/JUR. 2 stillinger som jurist - lønklasse AD 8 - AD 9 Den Juridiske Tjeneste - Formandens kontor

MEDDELELSE OM LEDIG STILLING ECA/2015/JUR. 2 stillinger som jurist - lønklasse AD 8 - AD 9 Den Juridiske Tjeneste - Formandens kontor Menneskelige ressourcer Ansættelse og karriereudvikling MEDDELELSE OM LEDIG STILLING ECA/2015/JUR 2 stillinger som jurist - lønklasse AD 8 - AD 9 Den Juridiske Tjeneste - Formandens kontor HVEM ER VI?

Læs mere

Den Europæiske Unions Agentur for Samarbejde mellem Energitilsynsmyndigheder. Forslag til forordning (COM(2016)0863 C8-0494/ /0378(COD))

Den Europæiske Unions Agentur for Samarbejde mellem Energitilsynsmyndigheder. Forslag til forordning (COM(2016)0863 C8-0494/ /0378(COD)) 19.3.2019 A8-0040/ 001-090 ÆNDRINGSFORSLAG 001-090 af Udvalget om Industri, Forskning og Energi Betænkning Morten Helveg Petersen A8-0040/2018 Den Europæiske Unions Agentur for Samarbejde mellem Energitilsynsmyndigheder

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Direktør for EUIPO-akademiet (m/k)

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Direktør for EUIPO-akademiet (m/k) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Funktionsgruppe/løntrin AD 10 Kontrakttype Reference Ansøgningsfrist Tjenestested Direktør for EUIPO-akademiet (m/k) Midlertidigt

Læs mere

13708/10 LSG/iam 1 DG H

13708/10 LSG/iam 1 DG H RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 28. september 2010 (OR. en) 13708/10 Interinstitutionel sag: 2010/0221 (NLE) VISA 216 AMLAT 101 RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: AFTALE mellem Den Europæiske

Læs mere

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS) Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme Ledig stilling som seniorekspert inden for generel overvågning / gruppeleder for generel overvågning i støtteenheden for overvågning og

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 5.3.2015 COM(2015) 103 final ANNEX 1 BILAG til Forslag til Rådets afgørelse om indgåelse af aftalen mellem Den Europæiske Union og De Forenede Arabiske Emirater om visumfritagelse

Læs mere

ECB-PUBLIC. 1. Indledning

ECB-PUBLIC. 1. Indledning Indkaldelse af interessetilkendegivelser vedrørende eksterne eksperter med henblik på udnævnelse af en suppleant til Det Administrative Klagenævn i Den Europæiske Centralbank (Frankfurt am Main, Tyskland)

Læs mere

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE DA DA DA EUROPA-KOMMISSIONEN Bruxelles, den 6.8.2010 KOM(2010)410 endelig 2010/0222 (NLE) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om indgåelse af aftalen mellem Den Europæiske Union og Den Føderative Republik Brasilien

Læs mere

GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER

GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER PRÆSIDIETS AFGØRELSE AF 15. APRIL 2013 Kapitler 1. Gaver modtaget

Læs mere

(Øvrige) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN. Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse. Der søges en assisterende tilsynsførende

(Øvrige) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN. Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse. Der søges en assisterende tilsynsførende 28.5.2014 DA Den Europæiske Unions Tidende C 163 A/1 V (Øvrige) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse Der søges en assisterende tilsynsførende

Læs mere

MAR-retningslinjer 17/01/2017 ESMA/2016/1480 DA

MAR-retningslinjer 17/01/2017 ESMA/2016/1480 DA MAR-retningslinjer Oplysninger om markedet for råvarederivater eller tilknyttede spotmarkeder med henblik på at definere intern viden om råvarederivater 17/01/2017 ESMA/2016/1480 DA Indhold 1 Anvendelsesområde...

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 1.3.2016 C(2016) 1224 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 1.3.2016 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 596/2014

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS AFGØRELSE

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS AFGØRELSE KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 18.04.2005 KOM(2005) 146 endelig 2005/0056(CNS) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om undertegnelse af aftalen mellem Det Europæiske Fællesskab og Kongeriget

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 1968L0360 DA 01.05.2004 002.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B RÅDETS DIREKTIV af 15. oktober 1968 om afskaffelse af restriktioner om

Læs mere

Specialist inden for intellektuel ejendomsret (M/K)

Specialist inden for intellektuel ejendomsret (M/K) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Specialist inden for intellektuel ejendomsret (M/K) Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 6 Kontrakttype Midlertidigt ansat Reference

Læs mere

(ECDC/AD/2016/SRS-HEP)

(ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme Ledig stilling som seniorekspert i hepatitis i støtteenheden for overvågning og reaktion (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Interesserede opfordres

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) L 118/18 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) 2018/704 af 8. maj 2018 om overensstemmelsen af enhedsraterne for afgiftszoner med gennemførelsesforordning (EU) nr. 390/2013 og (EU) nr. 391/2013 i

Læs mere

Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern

Læs mere

PUBLIC LIMITE DA. for Kosovos deltagelse i EU-programmer

PUBLIC LIMITE DA. for Kosovos deltagelse i EU-programmer Conseil UE Rådet for Den Europæiske Union PUBLIC Bruxelles, den 8. november 2016 (OR. en) 13393/16 Interinstitutionel sag: 2013/0114 (NLE) LIMITE COWEB 115 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER

Læs mere

BERETNING. om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret 2016 med agenturets svar

BERETNING. om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret 2016 med agenturets svar 6.12.2017 DA Den Europæiske Unions Tidende C 417/25 BERETNING om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret 2016 med agenturets svar (2017/C 417/02)

Læs mere

Beretning om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret med agenturets svar

Beretning om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret med agenturets svar Beretning om årsregnskabet for Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder for regnskabsåret 2016 med agenturets svar 12, rue Alcide De Gasperi - L - 1615 Luxembourg T (+352) 4398 1 E

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 13. december 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 13. december 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 13. december 2017 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2016/0379 (COD) 15237/17 ADD 1 NOTE fra: til: ENER 487 ENV 1016 CLIMA 336 COMPET 841 CONSOM 384 FISC 322

Læs mere

BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET

BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET Europa-Parlamentet 2014-2019 Retsudvalget 27.4.2017 BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET Om: Begrundet udtalelse fra det rumænske Senat om forslag til Europa-Parlamentets

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 31. marts 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 31. marts 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 31. marts 2017 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2017/0046 (NLE) 7108/17 AELE 32 EEE 11 N 13 ISL 8 FL 10 MI 203 ENER 106 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG ANDRE

Læs mere

ANSØGNINGSFORMULAR. ORDREGIVENDE MYNDIGHED: Den Europæiske Unions Domstol

ANSØGNINGSFORMULAR. ORDREGIVENDE MYNDIGHED: Den Europæiske Unions Domstol ANSØGNINGSFORMULAR UDBUD EFTER FORHANDLING AF TJENESTEYDELSESAFTALEN:»Indgåelse af rammeaftaler vedrørende oversættelse af juridiske tekster fra visse af Den Europæiske Unions officielle sprog til dansk«(2013)

Læs mere

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ENHEDEN FOR FACILITETSFORVALTING REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ENHEDEN FOR FACILITETSFORVALTING REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Dato: 30.1.2017 ESMA/2017/VAC4/AD8 STILLINGSOPSLAG LEDER AF ENHEDEN FOR FACILITETSFORVALTING (M/K) REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Kontrakttype Midlertidigt ansat 1 Ansættelsesgruppe og AD 8 lønklasse Kontraktens

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004 Stillingsbetegnelse Senior juridisk medarbejder Kontrakttype Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe / lønklasse AD

Læs mere

Bruxelles, den 14. maj 2012 (OR. en) KONFERENCEN MELLEM REPRÆSENTANTERNE FOR MEDLEMSSTATERNES REGERINGER CIG 1/12

Bruxelles, den 14. maj 2012 (OR. en) KONFERENCEN MELLEM REPRÆSENTANTERNE FOR MEDLEMSSTATERNES REGERINGER CIG 1/12 1796 der Beilagen XXIV. GP - Staatsvertrag - 04 Protokoll in dänischer Sprachfassung (Normativer Teil) 1 von 10 KONFERENCEN MELLEM REPRÆSENTANTERNE FOR MEDLEMSSTATERNES REGERINGER Bruxelles, den 14. maj

Læs mere

E-Bilbao: Tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning på engelsk 2008/S 160-215936. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

E-Bilbao: Tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning på engelsk 2008/S 160-215936. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 E-Bilbao: Tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning på engelsk 2008/S 160-215936 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn, adresser og kontakt(er): Det Europæiske

Læs mere

INTERNE REGLER FOR PRAKTIKOPHOLD I SEKRETARIATET FOR GRUPPEN FOR DET EUROPÆISKE FOLKEPARTI (PPE) I EUROPAPARLAMENTET

INTERNE REGLER FOR PRAKTIKOPHOLD I SEKRETARIATET FOR GRUPPEN FOR DET EUROPÆISKE FOLKEPARTI (PPE) I EUROPAPARLAMENTET INTERNE REGLER FOR PRAKTIKOPHOLD I SEKRETARIATET FOR GRUPPEN FOR DET EUROPÆISKE FOLKEPARTI (PPE) I EUROPAPARLAMENTET Indhold Artikel 1: Almindelige bestemmelser...3 Artikel 2: Forskellige former for praktikophold...3

Læs mere

C 368 A. Den Europæiske Unions Tidende. Meddelelser og oplysninger. Øvrige meddelelser. 59. årgang. 7. oktober Dansk udgave.

C 368 A. Den Europæiske Unions Tidende. Meddelelser og oplysninger. Øvrige meddelelser. 59. årgang. 7. oktober Dansk udgave. Den Europæiske Unions Tidende C 368 A Dansk udgave Meddelelser og oplysninger 59. årgang 7. oktober 2016 Indhold V Øvrige meddelelser ADMINISTRATIVE PROCEDURER Europa-Kommissionen 2016/C 368 A/01 Der søges

Læs mere

BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET

BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET Europa-Parlamentet 2014-2019 Retsudvalget 21.6.2016 BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET Om: Begrundet udtalelse fra det litauiske parlament om forslag til Europa-Parlamentets

Læs mere

(ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

(ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS) Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme Ledig stilling som seniorekspert inden for datastyring / gruppeleder for overvågningsdatatjenester i støtteenheden for overvågning og reaktion

Læs mere

(Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN

(Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN 31.7.2013 DA Den Europæiske Unions Tidende C 219 A/1 V (Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN DEN EUROPÆISKE TILSYNSFØRENDE FOR DATABESKYTTELSE Offentliggørelse af ledig stilling

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del Bilag 235 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del Bilag 235 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2012-13 BEU Alm.del Bilag 235 Offentligt Kommissionens afgørelse af 30. juli 2013 om nedsættelse af en ekspertgruppe om sjældne sygdomme under Kommissionen og om ophævelse af afgørelse

Læs mere

13107/19 1 LIFE. Rådet for Den Europæiske Union. Bruxelles, den 28. oktober 2019 (OR. en) 13107/19 PV CONS 52 AGRI 503 PECHE 446

13107/19 1 LIFE. Rådet for Den Europæiske Union. Bruxelles, den 28. oktober 2019 (OR. en) 13107/19 PV CONS 52 AGRI 503 PECHE 446 Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 28. oktober 2019 (OR. en) 13107/19 PV CONS 52 AGRI 503 PECHE 446 UDKAST TIL PROTOKOL RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION (landbrug og fiskeri) 14. og 15. oktober

Læs mere

BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET

BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET Europa-Parlamentet 2014-2019 Retsudvalget 14.7.2017 BEGRUNDET UDTALELSE FRA ET NATIONALT PARLAMENT OM NÆRHEDSPRINCIPPET Om: Begrundet udtalelse fra Republikken Polens Sejm om forslag til Europa- Parlamentets

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 14.3.2019 C(2019) 1997 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 14.3.2019 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2015/2366

Læs mere

12097/15 KHO/ks DGD 1. Rådet for Den Europæiske Union. Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en) 12097/15. Interinstitutionel sag: 2015/0197 (NLE)

12097/15 KHO/ks DGD 1. Rådet for Den Europæiske Union. Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en) 12097/15. Interinstitutionel sag: 2015/0197 (NLE) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en) 12097/15 Interinstitutionel sag: 2015/0197 (NLE) VISA 307 COLAC 96 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: Aftale

Læs mere

Meddelelser og oplysninger

Meddelelser og oplysninger Den Europæiske Unions Tidende C 164 A Dansk udgave Meddelelser og oplysninger 60. årgang 24. maj 2017 Indhold V Øvrige meddelelser ADMINISTRATIVE PROCEDURER Revisionsretten 2017/C 164 A/01 Meddelelse om

Læs mere

BEKENDTGØRELSE OM LEDIG STILLING PE/140/S (2011/C 114 A/02) KONTORCHEF (AD 9) Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark (København) (m/k)

BEKENDTGØRELSE OM LEDIG STILLING PE/140/S (2011/C 114 A/02) KONTORCHEF (AD 9) Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark (København) (m/k) 12.4.2011 DA Den Europæiske Unions Tidende C 114 A/3 BEKENDTGØRELSE OM LEDIG STILLING PE/140/S (2011/C 114 A/02) Europa-Parlamentet gennemfører en udvælgelsesprocedure på grundlag af kvalifikationsbeviser

Læs mere

DA Forenet i mangfoldighed DA A8-0206/794. Ændringsforslag

DA Forenet i mangfoldighed DA A8-0206/794. Ændringsforslag 22.3.2019 A8-0206/794 794 Betragtning 12 f (ny) (12f) Når de arbejds- og ansættelsesvilkår, der er omhandlet i artikel 3 i direktiv 96/71/EF, i overensstemmelse med national lovgivning, traditioner og

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 27.5.2016 COM(2016) 303 final ANNEX 1 BILAG til Forslag til Rådets afgørelse om indgåelse af en aftale mellem Den Europæiske Union og Republikken Filippinernes regering

Læs mere

C 418 A. Den Europæiske Unions Tidende. Meddelelser og oplysninger. Øvrige meddelelser. 61. årgang. Dansk udgave. 19. november 2018.

C 418 A. Den Europæiske Unions Tidende. Meddelelser og oplysninger. Øvrige meddelelser. 61. årgang. Dansk udgave. 19. november 2018. Den Europæiske Unions Tidende C 418 A Dansk udgave Meddelelser og oplysninger 61. årgang 19. november 2018 Indhold V Øvrige meddelelser ADMINISTRATIVE PROCEDURER Europa-Kommissionen 2018/C 418 A/01 Den

Læs mere

SLUTAKT. AF/EEE/XPA/da 1

SLUTAKT. AF/EEE/XPA/da 1 SLUTAKT AF/EEE/XPA/da 1 De befuldmægtigede for DET EUROPÆISKE FÆLLESSKAB, i det følgende benævnt "Fællesskabet", og for: KONGERIGET BELGIEN, KONGERIGET DANMARK, FORBUNDSREPUBLIKKEN TYSKLAND, DEN HELLENSKE

Læs mere

DET EUROPÆISKE MILJØAGENTUR ANSØGNINGSSKEMA

DET EUROPÆISKE MILJØAGENTUR ANSØGNINGSSKEMA DET EUROPÆISKE MILJØAGENTUR ANSØGNINGSSKEMA (Alle spørgsmål skal besvares. Hvor det er relevant, anføres "nej". Der må ikke forekomme tomme felter eller tankestreger. Udfyldes enten på skrivemaskine eller

Læs mere

STILLINGSOPSLAG POLITIKMEDARBEJDER (MARKEDSPROFIL) REF.: ESMA/2016/VAC25/AD5

STILLINGSOPSLAG POLITIKMEDARBEJDER (MARKEDSPROFIL) REF.: ESMA/2016/VAC25/AD5 Dato: 5.10.2016 ESMA/2016/VAC25/AD5 STILLINGSOPSLAG POLITIKMEDARBEJDER (MARKEDSPROFIL) (M/K) REF.: ESMA/2016/VAC25/AD5 Kontrakttype Midlertidigt ansat 1 Ansættelsesgruppe og lønklasse AD5 Kontraktens varighed

Læs mere

MEDDELELSE OM ALMINDELIGE UDVÆLGELSESPRØVER EPSO/AD/236-239/12 KONFERENCETOLKE (DA/DE/EN/SK) (2012/C 197 A/02)

MEDDELELSE OM ALMINDELIGE UDVÆLGELSESPRØVER EPSO/AD/236-239/12 KONFERENCETOLKE (DA/DE/EN/SK) (2012/C 197 A/02) C 197 A/6 DA Den Europæiske Unions Tidende 5.7.2012 MEDDELELSE OM ALMINDELIGE UDVÆLGELSESPRØVER EPSO/AD/236-239/12 KONFERENCETOLKE (DA/DE/EN/SK) (2012/C 197 A/02) Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor

Læs mere

L 66/38 Den Europæiske Unions Tidende

L 66/38 Den Europæiske Unions Tidende L 66/38 Den Europæiske Unions Tidende 8.3.2006 AFTALE mellem Det Europæiske Fællesskab og Kongeriget Danmark om fastsættelse af kriterier og procedurer til afgørelse af, hvilken medlemsstat der er ansvarlig

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2015 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2015 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2015 (OR. en) 13374/15 ECOFIN 803 UEM 387 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 22. oktober 2015 til: Komm. dok. nr.: Vedr.: Jordi AYET PUIGARNAU, direktør,

Læs mere

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER L 115/12 Den Europæiske Unions Tidende 27.4.2012 II (Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) Nr. 363/2012 af 23. februar 2012 om procedureregler for anerkendelse

Læs mere

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ERHVERVSAFDELINGEN REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ERHVERVSAFDELINGEN REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Dato: 5.2.2018 ESMA/2018/VAC1/AD11 STILLINGSOPSLAG LEDER AF ERHVERVSAFDELINGEN (M/K) REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Kontrakttype Midlertidigt ansat 1 Ansættelsesgruppe og AD11 lønklasse Kontraktens varighed

Læs mere

DEN EUROPÆISKE UNION EUROPA-PARLAMENTET

DEN EUROPÆISKE UNION EUROPA-PARLAMENTET DEN EUROPÆISKE UNION EUROPA-PARLAMENTET RÅDET Bruxelles, den 8. maj 2019 (OR. en) 2016/0378 (COD) PE-CONS 83/18 ENER 452 CODEC 2371 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: EUROPA-PARLAMENTETS

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE (24:00), lokal tid i Alicante (CET)

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE (24:00), lokal tid i Alicante (CET) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Specialist i håndhævelse (M/K) Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 8 Kontrakttype Midlertidigt ansat Reference VEXT/18/292/AD

Læs mere

EUROPA-PARLAMENTET. Udvalget for Andragender UDKAST TIL BETÆNKNING

EUROPA-PARLAMENTET. Udvalget for Andragender UDKAST TIL BETÆNKNING EUROPA-PARLAMENTET 2004 Udvalget for Andragender 2009 2009/2016(INI) 10.3.2009 UDKAST TIL BETÆNKNING om særberetningen fra Den Europæiske Ombudsmand til Europa-Parlamentet efter forslag til henstilling

Læs mere

*** UDKAST TIL HENSTILLING

*** UDKAST TIL HENSTILLING EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Udvalget om Borgernes Rettigheder og Retlige og Indre Anliggender 2011/0431(APP) 3.9.2012 *** UDKAST TIL HENSTILLING om udkast til Rådets afgørelse om flerårig ramme for EU's

Læs mere

(EØS-relevant tekst) (2014/287/EU)

(EØS-relevant tekst) (2014/287/EU) 17.5.2014 L 147/79 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE af 10. marts 2014 om fastsættelse af kriterier for etablering og evaluering af europæiske netværk af referencecentre og deres medlemmer og for lettelse

Læs mere

Forslag til forordning (COM(2017)0734 C8-0420/ /0326(COD)) EUROPA-PARLAMENTETS ÆNDRINGSFORSLAG * til Kommissionens forslag

Forslag til forordning (COM(2017)0734 C8-0420/ /0326(COD)) EUROPA-PARLAMENTETS ÆNDRINGSFORSLAG * til Kommissionens forslag 9.0.208 A8-053/ 00-00 ÆNDRINGSFORSLAG 00-00 af Økonomi- og Valutaudvalget Betænkning Othmar Karas, Pervenche Berès Den Europæiske Banktilsynsmyndigheds hjemsted A8-053/208 Forslag til forordning (COM(207)0734

Læs mere

KONFERENCEN MELLEM REPRÆSENTANTERNE FOR MEDLEMSSTATERNES REGERINGER. Bruxelles, den 14. maj 2012 (OR. en) CIG 1/12

KONFERENCEN MELLEM REPRÆSENTANTERNE FOR MEDLEMSSTATERNES REGERINGER. Bruxelles, den 14. maj 2012 (OR. en) CIG 1/12 KONFERENCEN MELLEM REPRÆSENTANTERNE FOR MEDLEMSSTATERNES REGERINGER Bruxelles, den 14. maj 2012 (OR. en) CIG 1/12 Vedr.: Protokol om den irske befolknings betænkeligheder med hensyn til Lissabontraktaten

Læs mere

6959/16 KHO/gj DGC 2A. Rådet for Den Europæiske Union. Bruxelles, den 12. april 2016 (OR. en) 6959/16. Interinstitutionel sag: 2016/0051 (NLE)

6959/16 KHO/gj DGC 2A. Rådet for Den Europæiske Union. Bruxelles, den 12. april 2016 (OR. en) 6959/16. Interinstitutionel sag: 2016/0051 (NLE) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 12. april 2016 (OR. en) 6959/16 Interinstitutionel sag: 2016/0051 (NLE) AELE 12 EEE 9 N 14 ISL 9 FL 11 MI 139 PECHE 72 UD 55 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG

Læs mere

Stillingsopslag Formand for tilsynsrådet. Den Europæiske Centralbank

Stillingsopslag Formand for tilsynsrådet. Den Europæiske Centralbank DA ECB-PUBLIC Stillingsopslag Formand for tilsynsrådet Den Europæiske Centralbank 1 Indledning Rådet for Den Europæiske Union (EU) overvejer at oprette en fælles tilsynsmekanisme ved at overdrage specifikke

Læs mere