Program GOA - Jan 2018:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program GOA - Jan 2018:"

Transkript

1 Program GOA - Jan 2018: Generelt om hvor mange fugle arter vi har mulighed for at se på 2 uger i dec-jan: Der ses altid mange fugle allevegne i Goa. Goa ligger godt placeret i overvintringszonen for fugle fra en stor af den nordlige halvkugle og der dukker af og til nye spændende arter op fra tur til tur. Antal arter der er registreret i Goa ligge på ca 440. På en DOFTravel tur på dage har vi i gennemsnit set arter. Vi har altid set nye arter på de forskellige ture og sammenlagt på de 12 ture a dages varighed er DOFTravel oppe på ca 350 arter. Fredag den 5.januar Ankomst GOA Dabolim lufthavn (22) kl 02:35. Transfer til HOTEL Chalston Beach Resort, Calangute (1). Formiddagen bruges på at slappe af efter den lange rejse. Om eftermiddagen tager vi en tur til det nærliggende Baga Fields (2) med masser af fugle (trods igangværende hotelbyggeri) og slutter dagen på hotel Beira Mar (3) og nyder udsigten over engene, fuglene og solnedgangen fra terrassen med en sundowner. Lørdag den 6.januar Carambolin Lake(4), Village(5) (Carambolim wetlands Corlim) Carambolim Lake (4) is known as one of the most interesting and picturesque wildlife preservation in Goa. It is located just in a few kilometers to the south-east of Old Goa, in the surrounding of countryside Carmali and has good transport availability. Man-made for irrigation of rice fields the basin quickly turned into a shelter of migrating herbivores and waterfowl. The ecological richness of the Carambolim Lake has dozens of species of birds and exotic plants. Not less impressive are the beauty and diversity of flora of the lake. Its surface is sprinkled with water lilies and colorful exotic plants: Indian marsh snowflakes, water hyacinths, nymphs. The surroundings of the lake are picturesque, green, covered with rice fields, dispose to rest and contemplation. Fauna : About 120 species of bird (migratory and local) have been reported to be seen. (Ref. 1 & 5). The lake is under the protection of Forest Dept. providing special protection to the migratory birds arriving from Siberia and Kashmir. The lake is rich with a large variety of fish, insect and algae. It is important from scientific and natural history aspects. Se beskrivelse fra Birdlife International her: Carambolim Fields (6) I nærheden ligger en større område med dyrkede arealer, små vådområder, vandfyldte kanaler, træbevoksede lunde og en større sø. Her ses en stor variation af fuglefamilier som hænger sammen med en stor diversitet af biotoper.

2 Søndag den 7.januar Morjim Beach (7) Denne strand ligger som en tange ud I det Arabiske hav ved indsejlingen til hovedstaden Panjim. Hver vinter samles der store mængder overvintrende måger og vadefugle samt enkelte terner, rovfugle og spurvefugle med mere (alt kan ske). I januar måned dukker de første flokke af Stor Sorthovedet måge op, Brunhovedet måge, Ørkenpræstekrave, Mongolsk Præstekrave og Hvidbrystet præstekrave alle i de lidt vanskelige vinterdragter. Endvidere Small Pratincole (en lille braksvale), Bay-backed Shrike (hvis den er der endnu). Vi besøger stranden så tæt på højvande som muligt og hvis det kan passe med at der ikke er for mange badegæster og hundeluftere vil det være den bedste mulighed for at fuglene er samlet i strandkanten.. Siolim Fields (8) Et område med smålunde og udstrakte våde rismarker, et slaraffenland for hejre- og storkefugle samt vadefugle og rovfugle. Måske vel nok turens allerbedste lokalitet for hejre- og storkefugle. Natravnetur til en af de velegnede lokaliteter. Mandag den 8.januar Socorro (9) Et regulært skovområde med mange skovfugle: drongoer, bulbuls, solfugle, fluesnappere, løvfugle, minivets med flere. Højere oppe ligger Socorro-plateauet med flere spændende småfugle som Jungle Babbler, Common Woodshrike, Crested Treeswift og Alpesejler. På tidligere ture har vi haft fornøjelsen af Goas lokale slangeekspert Rahul Alvares, som fortalte og fremviste et levende udvalg af morgenens indsamlede slanger, før de giftige sager skulle slippes løs igen. Måske får vi fornøjelsen igen denne gang. På vejen tilbage stop i dalen nedenfor plateauet ved Socorro Fields.. Pilerne (10) Lake Mindre sø på vejen mellem Socorro og Saligao Zor Saligao Zor (11) En landsby på et højdedrag nær Calangute med en berømt kilde, Saligao Zor. Her er der mange småfugle, også af de rigtig farvestrålende, fx flere arter solfugle, Black-naped Monarch, Spotted Fantail osv. Lige op ad landsbyen ligger en lille skov med chance for en enkelt ugle eller to udover de skovfugle der ses her. Stedet ligger ganske nær hotelområderne.

3 Tirsdag den 9.januar Bondla (12) Heldagstur til bjergskoven langt mod sydøst i Bondla reservatet. Det ligger nær det endnu større reservat Bhagwan Mahaveer, som Backwoods Camp jo er placeret i. I Bondla reservatet vil vi opleve en hel del skovfugle og sikkert også et par nye arter til listen her på den nedre grænse til Goa s højland i Western Gatts bjergkæden (som vi besøger i 3 hele dage 11.,12,og 13. januar i Backwoods). Bondla reservatet huser også en lille Zoologisk Have med et par større pattedyr fra Indien, bla Tiger, Leopard, Elefant og Løve. Onsdag den 10.januar Boat trip on Zuari River (13) Efter morgenmad ved Zuari flodens bred bliver vi afhentet af en mindre turbåd der sejler os langsomt op ad floden og stopper når der er noget at kigge på. En sejltur på ca 3 timer Sejlturens hovedattraktion er Mangrove isfuglen (Collared Kingfisher) men også andre isfugle arter kan ses på turen. Derudover hejrer, rovfugle, terner mm samt vadefugle når tidevandet hen mod sejlturens afslutning trækker sig tilbage og efterlader åbne mudderflader. Batim Lake (14) En lidt større sø der næsten altid huser mange forskellige ænder både "fløjteænder" og mere hjemlige svømmeænder i vanskelige, brune eklipsedragter. Omkring søen mange landfugle. Tordag den 11.januar Fredag den 12.januar Lørdag den 13.januar Backwoods Camp (15) Tre indholdsrige dage i bjergskoven i det store reservat Bhagwan Mahaveer. Vi får tilknyttet Loven Pereira som guide. Loven er en af medejerne af campen og ved hvor vi finder fuglene.

4 Området huser en stor del rødlistede arter som vi ikke ser andre steder på turen. Vi får flere højlandsarter til fuglelisten. Rytmen er: en tidlig morgentur før morgenmaden. En formiddagstur inden frokost. Frokost og et par timers siesta i den varmeste tid. Til sidst en eftermiddagstur der slutter ved mørkets frembrud inden aftensmaden. Da vi bor i naturen vil vi kunne høre nataktive arter fra lejren. Endvidere vil vi prøve at finde Indian Pitta i skumringen et sted i nærheden. En af dagene besøger vi et nærliggende Hindu tempel Tambdi Surla. Det er det ældste i Goa og en turistattraktion i sig selv, men det er den åbne dal bag templet med høje træer og udsyn til højderne, der er interessante. Der er som regel godt med flotte farveladefugle - mange piroler af flere arter, leafbirds, minivetter af begge arter, Malabar Barbet selvfølgelig, Malabar Trogon, de små Vernal Hanging Parrots mm. Af de mere jordbundne arter kan vi se Forest Wagtail, Bushquail, Jungle-hens mm. I de høje træer sidder ofte indtil flere arter duer, hornbills, rovfugle mm. I lejrens nærmeste område finder vi flere arter Bulbuls, Yellow-browed bulbul, Square-tailed og Flame-throated Bulbul, samt nøglearter for denne del af bjergskoven som Greater Flameback, Brown-capped Pygmy Woodpecker og Chestnut-headed Bee-eater. White-bellied Woodpecker, Blue-eared Kingfisher ved floden der løber gennem området tæt på lejren. Endvidere Orange-headed Thrush, Nilgiri Blackbird, andre drosler, biædere, isfugle, robins, med meget mere. Den store Flameback ses af og til i lejrens hytteområde ligesom naturligvis de to legendariske, trofaste camp- Shri-Lanka Frogmouths. Indian pitta mm. En af dagene efter middagspausen tager vi ud og ser efter kredsende rovfugle over bjergene og håber på termik der får rovfuglene på vingerne. Måltiderne i lejren er næsten 100% vegetariske og meget velsmagende. Lejren har endvidere en mindre bar hvor der til rimelige priser kan købes drikkevarer til maden mm. Søndag den 14.januar Verna Plateau (16) Er en udyrket højslette med åbent krat omgivet af lav kratskov noget syd for Zuari floden, og det kan vise sig at blive et særdeles interessant besøg med flere uventede arter, bla flere arter lærker som Oriental Skylark, Rufous-tailed Lark og Malabar Lark. Indian Robin skulle være talrig her. Der er chance for en del priniaer og solfugle. Blue-faced Malkoah ses her ofte. Det var her DOFTravel så en grib, en Ådselsgrib i dec Gribbe er stadig en stor sjældenhed i Indien efter masseudryddelse i 90 erne forårsaget af veterinærmedicinen diclofenac. Tæt ved plateauet ligger Verna Paddy-fields som også skulle være et besøg værd. Der er pænt med hejre- og vadefugle, og hvis vi er heldige hele 3 vibe-arter - altså ud over Red-wattled og Yellow-wattled chance for Grey-headed Lapwing. Neura Marsh (17) Et nu opgivet dyrkningsområde ved floden nær Neura, som er blevet et rigtig godt vådområde især med en del vade-, hejre- og storkefugle.

5 Mandag den 15.januar Mayem Lake (18) Selve Mayem Lake er godt nok en sø, men biotopsmæssigt er det et skovbevokset delvist parkagtigt dalføre omkring et langstrakt reservoir, hvor der på den modsatte bred er et udflugtssted med diverse forlystelser. Ikke desto mindre er det allerede ved hotellet et fint fuglested. Turen fortsætter ad en snæver junglesti hen langs søen - ganske forsigtigt, fordi der er vanskeligt at gå, men også fordi der er spændende fugle i hvert andet træ. Den store Bluebearded Bee-eater er set flere gange ved søen. Brown Fish Owl findes også tit ved søen. Derudover fantails, mange ioraer, flere arter drongoer mm. Rovfugle i luften. Tikkanem (19) Det nærliggende åbne vådområde ved Tikkanem har en helt anden karakter med rørskove og godt udsyn til de store vingefang. mange hejrefugle, etc. Divar Island (20) Efter at have krydset Mandovi River 2 gange kommer vi til den store ø midt i floden, Divar Island.. I det åbne markområde er der udsigt til alle sider, bl.a. mod Old Goas store, gamle katedraler. På markerne se ofte store flokke af lærker, først og fremmest Korttået Lærke og på nærafstand desuden Oriental Skylark. I buskene hvilede et helt overraskende udbud af 4 arter duer. Således begge de to typer tyrkerduer og igen her Oriental Turtle Dove. Rovfuglene er også rigtig spændende, bl.a. med mange "lette kærhøge" på svævende jagt, både Steppehøge og Hedehøge og måske en Blå glente. Tirsdag den 16.januar Arpora Forest (21) Half day. Et mindre skovområde nær ved Baga. Transfer to airport (22) late around midnight.

Goa Indien januar 2017

Goa Indien januar 2017 Goa Indien 5. 18. januar 2017 Spotted Owlet (Hans Peter) DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark John Speich Forord: Fra den 5. 18. januar 2017 afholdt DOF Travel atter stortur til den

Læs mere

Goa Indien januar 2019

Goa Indien januar 2019 Goa Indien 17. 30. januar 2019 Blue-capped Rock Thrush / Foto: Søren DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Søren Sørensen 1 Goa 17. - 30.1 2019 Carambolin Paddyfields 19.1 Foto: Søren

Læs mere

Goa Indien. DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark januar Leon Berthou

Goa Indien. DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark januar Leon Berthou Goa Indien 4 17. januar 2018 Vernal Hanging Parrot (Lericulus vernalis) (Foto: Leon Berthou) DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Leon Berthou Forord Fra den 4. 17. januar 2018 afholdt

Læs mere

Goa Indien 28. november 13. december 2013

Goa Indien 28. november 13. december 2013 Goa Indien 28. november 13. december 2013 Intermediate Egret, Whistling Ducks og Purple Swamphen ved Carambolin Lake. Foto: Brian DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark 1 Forord Dette

Læs mere

Goa Indien 4. 17. december 2014

Goa Indien 4. 17. december 2014 Goa Indien 4. 17. december 2014 Yellow-browed Bulbul. Foto: Carl DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark 1 Forord DOFtravel-udvalget besluttede på et sent tidspunkt, at der også skulle

Læs mere

Goa Indien 25/2 10/3 2005

Goa Indien 25/2 10/3 2005 Goa Indien 25/2 10/3 2005 Af Niels Bomholt Charterbranchen har opdaget Goa og det samme har fuglefolket. Og det forstår man efter at have været der. Det er nemt at komme dertil, og det er nemt at få arrangeret

Læs mere

Goa Indien december 2011

Goa Indien december 2011 Goa Indien 7. 21. december 2011 Lotens Sunbird. Foto: Ebbe. DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark John Speich Forord: Fra den 7. 21. december 2011 afholdt DOF Travel sin sjette stortur

Læs mere

Goa - India. 5.-20. december 2006 John Speich & Thomas W. Johansen. DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Denmark BRAHMINY KITE, ADULT

Goa - India. 5.-20. december 2006 John Speich & Thomas W. Johansen. DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Denmark BRAHMINY KITE, ADULT Goa - India 5.-20. december 2006 John Speich & Thomas W. Johansen BRAHMINY KITE, ADULT DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Denmark Forord: Fra den 4. 19. december 2006 afholdt DOF-Travel sin

Læs mere

GOA Indien Den december 2001.

GOA Indien Den december 2001. GOA Indien Den 6. 20. december 2001. NETVERSION Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Københavnsafdelingen Leon Berthou og John Speich Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 FORORD... 2 TURPROGRAM...

Læs mere

Goa - India. 2-16. January 2007 Thomas W. Johansen Ebbe A. Hansen. DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Denmark

Goa - India. 2-16. January 2007 Thomas W. Johansen Ebbe A. Hansen. DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Denmark Goa - India 2-16. January 2007 Thomas W. Johansen Ebbe A. Hansen COMMON KINGFISHER, PHOTO: THOMAS W. JOHANSEN DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Denmark ITINERARY Tirsdag 2/1 Afrejse fra Kastrup

Læs mere

GOA Indien Den december 2003

GOA Indien Den december 2003 GOA Indien Den 4. 18.december 2003 INTERNETVERSION Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Københavnsafdelingen Ole Geertz-Hansen og John Speich Forord Fra den 4. 18 december 2003 afholdt Københavnsafdelingens

Læs mere

Goa Indien 26. november 10. december 2010

Goa Indien 26. november 10. december 2010 Goa Indien 26. november 10. december 2010 Sri Lanka Frogmouth Foto: Allan DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark John Speich Forord: Fra den 26. november 10. december 2010 afholdt DOF

Læs mere

Goa Indien 9. 24. januar 2013

Goa Indien 9. 24. januar 2013 Goa Indien 9. 24. januar 2013 Rufous Treepie. Foto: Hans -Peter DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Søren Sørensen 1 Blå glente. Foto: Annette og Carsten Goa 9. - 24.1 2013 Denne vinters

Læs mere

DOF Traveltur til Polen 21. til 28. maj 2016 Dagsprogram

DOF Traveltur til Polen 21. til 28. maj 2016 Dagsprogram DOF Traveltur til Polen 21. til 28. maj 2016 Dagsprogram Lørdag den 21. maj Afrejse om formiddagen fra Københavns Lufthavn, Kastrup til Warszawa. I lejede minibusser kører vi de 3 timer til Biebrza sumpene

Læs mere

Nepal. 2/3 til 13/ Lilly Sørensen (foto) og Niels Bomholt (tekst)

Nepal. 2/3 til 13/ Lilly Sørensen (foto) og Niels Bomholt (tekst) Nepal 2/3 til 13/3 2018 Lilly Sørensen (foto) og Niels Bomholt (tekst) Himalaya Grib Indledning Nepal med dets høje bjerge havde længe stået på ønskelisten. Ved at gennemlæse tur rapporter og på anbefaling

Læs mere

DOF Traveltur til Polen 11. til 18. maj 2019 Dagsprogram

DOF Traveltur til Polen 11. til 18. maj 2019 Dagsprogram DOF Traveltur til Polen 11. til 18. maj 2019 Dagsprogram Lørdag den 11. maj Afrejse om formiddagen fra Københavns Lufthavn, Kastrup til Warszawa. I lejede minibusser kører vi de 3 timer til Biebrza sumpene

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser Program for Georgien 1-9/5 2019 med Williams Rejser Dag 1 Rejsedag KBH ISTANBUL - TBILISI Vi flyver om dagen med Turkish Airlines, der har forplejning ombord. I Tbilisi bliver vi afhentet af vores chauffører

Læs mere

Indien november Rejseledere: Mads & Tina Elley Lokal guide: Dalveer Singh

Indien november Rejseledere: Mads & Tina Elley Lokal guide: Dalveer Singh Indien 17 30 november 2019 Rejseledere: Mads & Tina Elley Lokal guide: Dalveer Singh Med Fågelguidning AB til det fantastiske fugleland Indien. I to uger skal vi besøge det nordlige Indien med den frugtbare

Læs mere

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING Dato: 06. 01 2017 DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING En helt unik safari for dig der gerne vil prøve noget anderledes: En uges vandring gennem den klassiske afrikanske natur, hvor lokale Maasaier guider dig

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Goa, Indien 7/1 19/1 2010 og 6/1 20/1 2011

Goa, Indien 7/1 19/1 2010 og 6/1 20/1 2011 Goa, Indien 7/1 19/1 2010 og 6/1 20/1 2011 Af Kurt Prentow Min kone Jytte og jeg rejste i 2010 og 2011 med Apollo Rejser og boede begge gange på hotellet Chalston Beach Resort i Calangute i det nordlige

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

1. dag Afrejse fra København til Burkina Faso, hvor vi ankommer til hovedstaden Quagadougou om aftenen.

1. dag Afrejse fra København til Burkina Faso, hvor vi ankommer til hovedstaden Quagadougou om aftenen. DAGS PROGRAM 1. dag Afrejse fra København til Burkina Faso, hvor vi ankommer til hovedstaden Quagadougou om aftenen.. 2. dag Tidligst næste morgen kører vi langsom sydpå gennem tør savanne med mange stop

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Fugle i det nordlige Tanzania, januar 2012

Fugle i det nordlige Tanzania, januar 2012 Fugle i det nordlige Tanzania, januar 2012 Fotos fra Andersenfamiliens safari Esben Sloth Andersen (esa@business.aau.dk) 3 dage 2 dage 1 dag 4 dage 1 dag 1 dag Safari i Tanzania fra 12. til 23. Januar

Læs mere

Dag & dato: Fredag 10-Oct

Dag & dato: Fredag 10-Oct Eastern USA 2008 Fredag 10-Oct Ferien er i gang! Lang dag forude: Vi bliver hentet af en taxa kl. 05:30, så med tog til København, fly til Paris og først om eftermiddagen med fly fra Paris til New York.

Læs mere

Valencia. Scanbird ApS april. med John Frikke

Valencia. Scanbird ApS april. med John Frikke Valencia 16. - 23. april med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Valencia Valencia provinsen ligger langs østkysten syd for Catalonien. I provinsen ligger bl.a. storbyerne Valencia og Alicante. Langs

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS Donau-deltaet med fugle & natur juni. med Mads Bunch

Rumænien. Scanbird ApS  Donau-deltaet med fugle & natur juni. med Mads Bunch Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 5.-12. juni med Mads Bunch Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige og berømte An der schönen blauen

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud

TORSDAG 7.11.2013. Workshop: Introduktion til programmet og fælles forventningsafstemning. Tid til at pakke ud Uge 1: opholdet og Nepals religioner Uge: 1 MANDAG TIRSDAG ONSDAG 6.11.2013 TORSDAG 7.11.2013 FREDAG 8.11.2013 LØRDAG 9.11.2013 SØNDAG 10.11.2013 7:00 8:00 Yoga 8:00 9:15 MORGENMAD MORGENMAD MORGENMAD

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Sri Lanka januar 2016

Sri Lanka januar 2016 Sri Lanka 16. 31. januar 2016 Foto Vagn: Påfugle i Tissamahamara DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening irdlife Denmark Forord Tilbage i 1985 havde DOF sin første tur til Sri Lanka. Men det var først efter

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Sri Lanka 1.februar 17.februar 2019

Sri Lanka 1.februar 17.februar 2019 Sri Lanka 1.februar 17.februar 2019 DOF TRAVEL Forord Denne tur var den anden af to ture med identiske ruter i januar og februar 2019 og næsten identisk med tidligere ture med DOF Travel. Vi mødte et fint

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Senegal. 27 december januar Rejseledere: Mads & Tina Elley Lokal guide: Abdou Lo (Carlos)

Senegal. 27 december januar Rejseledere: Mads & Tina Elley Lokal guide: Abdou Lo (Carlos) Senegal 27 december 2019 7 januar 2020 Rejseledere: Mads & Tina Elley Lokal guide: Abdou Lo (Carlos) Med Fågelguidning AB til det spændende Senegal. I 12 dage skal vi besøge Senegal, det vestligste land

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Vestlige Kreta 2.juli - 16.juli 2005

Vestlige Kreta 2.juli - 16.juli 2005 Vestlige Kreta 2.juli - 16.juli 2005 Af Per Rasmussen Turen til Kreta var ikke mit første besøg på øen, og som tidligere besøg var dette også lagt an på familieferie. Men som fuglekikker vil man jo gerne

Læs mere

Kap Verde Øerne. 14/11 20/ Lilly Sørensen (foto) og Niels Bomholt (tekst)

Kap Verde Øerne. 14/11 20/ Lilly Sørensen (foto) og Niels Bomholt (tekst) Kap Verde Øerne 14/11 20/11 2016 Lilly Sørensen (foto) og Niels Bomholt (tekst) Rejsen var en chartertur købt gennem Star Tur, der undervejs blev omdøbt til Tui. I rejsen til ca. 6.500 kr. var inkluderet

Læs mere

Goa Indien. 04. januar 18. januar 2012. Braminglenter og Silkehejre. Foto: Leon Berthou. DOF Travel. Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark

Goa Indien. 04. januar 18. januar 2012. Braminglenter og Silkehejre. Foto: Leon Berthou. DOF Travel. Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Goa Indien 04. januar 18. januar 2012 Braminglenter og Silkehejre. Foto: Leon Berthou DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Leon Berthou 1 Forord: Fra den 4.januar til den 18.januar 2012

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Ungarn 4-11 maj 2014.

Ungarn 4-11 maj 2014. Ungarn 4-11 maj 2014. Dag til dag program. Mandag den 5. maj 2014. Morgenmad + madpakker ca. kl. 08.00. Tur fra Farm Lator ad gul rute. Turen er på ca. 6 km. tur/retur. (08.15-14.00.) Vi kommer først gennem

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Checkliste Tyrkiet. Scanbird ApS. Dato: september Dag 1. Afrejse - Toygar - Sejltur Darica - Yalova - Bursa

Checkliste Tyrkiet. Scanbird ApS. Dato: september Dag 1. Afrejse - Toygar - Sejltur Darica - Yalova - Bursa Checkliste Tyrkiet Dato: 16.-23. september 2014 Dag 1. Afrejse - Toygar - Sejltur Darica - Yalova - Bursa Dag 2. Bursa - Manyas NP. - Mudania - Bursa Dag 3. Bursa - Uludag - Bursa Dag 4. Bursa - Sejltur

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Duer og hønsefugle Agerhøne

Duer og hønsefugle Agerhøne Duer og hønsefugle Agerhøne Levesteder: Det åbne land Vingefang: 45-48 cm Længde: 28-32 cm Vægt: 350-450 g Maks. levealder: 5 år Kuldstørrelse: 10-20 æg Antal kuld: 1 Rugetid: 23-25 dage Ungetid: 90-100

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Fugleliste Rumænien. Scanbird ApS. Dato: 28. maj 4. juni Guide: Jan Hjort. Dag 1. København Bukarest - Tulcea

Fugleliste Rumænien. Scanbird ApS. Dato: 28. maj 4. juni Guide: Jan Hjort. Dag 1. København Bukarest - Tulcea Fugleliste Rumænien Dato: 28. maj 4. juni 2016 Guide: Jan Hjort Dag 1. København Bukarest - Tulcea Dag 2. Donau Deltaet (Tulcea - Crisan) Dag 3. Donau Delteat (Crisan Caroaman - Crisan) Dag 4. Donau Deltaet

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Sri Lanka januar 2018

Sri Lanka januar 2018 Sri Lanka 13. 28. januar 2018 Foto Ingelise: Endemisk og markant karakterart, Yellow-fronted Barbet DOF Travel Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark 1 Indhold Forord s. 2 / Dagsprogram s.3 / Oversigtskort

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Dibru Saikhowa, Kaziranga, Eaglenest, Dhirang og Nameri

Dibru Saikhowa, Kaziranga, Eaglenest, Dhirang og Nameri Dibru Saikhowa, Kaziranga, Eaglenest, Dhirang og Nameri En 17dages tur der tager dig til det nordøstlige hjørne af Indien. Dette til nogle af de mindre udforskede, men fantastiske fugleområder. Fra de

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere