Informationer til nye elever

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationer til nye elever"

Transkript

1 Informationer til nye elever Grundforløb - Planter og Dyr Morsø Landbrugsskole euc nordvest

2 EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Mission Det er EUC Nordvests mission gennem uddannelse og kompetenceudvikling at bidrage mest muligt til livskvalitet for det enkelte menneske og værdiskabelse i virksomheder og samfundet. Vision Det er EUC Nordvests vision at være et levende læringssted i verdensklasse, hvor faglige, personlige og sociale kompetencer udvikles. Værdier Engagement og glæde - Samarbejde og respekt - Troværdighed og tillid - Kvalitet og professionalisme - Initiativ og udvikling - Rummelighed og omsorg Eleven og kursisten i centrum Alle elever og kursister på EUC Nordvest oplever - uanset forudsætninger - oplever succes og udbytte af undervisningen. Elever og kursister skal gennem opmærksomhed, oprigtighed og omsorg gives lyst til uddannelse og udvikling. Kompetent undervisning sikrer, at den enkelte elev og kursist udnytter sine evner optimalt og gør størst mulige faglige og personlige fremskridt.

3 Uddannelser / fagretninger Landmand - Husdyr, Planter, Jordbrugsmaskinfører Dyrepasser - Heste - Zoo - Forsøgsdyr - Dyrhandel Gartner - Anlægsgartner - Gartner Intro / kompetenceafklaring I de første 2 uger du er på grundforløb, vil du i samarbejde med din kontaktlærer, og de øvrige lærere, få afklaret hvordan du bedst kan arbejde dig hen imod de mål, der er for forløbet, og længden af dit skoleophold fastlægges. Virksomhedspraktik På grundforløbet er der 1 praktikuge. Som udgangspunkt skal du selv finde dit praktiksted. Skolen sender et brev til praktikstedet og vi aflægger dig også et besøg i praktikugen. Ingen dækning af transportudgifter i praktikugen. Praktikplads Skolen kan være behjælpelig med at finde en mulig praktikplads, hjælpe dig med at skrive ansøgning og tage med ud til praktikstedet for at orientere om vilkår og muligheder, når man har elever. Dog er det dig, som elev, der har ansvaret for at finde din egen praktikplads. Traktorkørekort Hvis du ikke har traktorkørekort, skal du tage det på dit grundforløb. Skolen søger for teori- og køreundervisning. Vi giver dig besked, når du skal medbringe lægeerklæring og billede. Har du kørekort til bil, medbring kopi til kontoret. Skema Mandag møder du kl til fællesmøde. De øvrige dage starter undervisningen kl. 8.00, og slutter man. - tors. kl og fre. kl

4 Fravær og sygdom HUSK! Sygdom og fravær skal meldes hver dag på EUC App en inden kl. 8.00, samt kontakt arbejdsgiver. Ferieplan Elever er til rådighed for arbejdsgiver i ferieperioder, udover helligdage. Eksamen På grundforløb 1 er der dansk-eksamen og på grundforløb 2 er der eksamen i enten Naturfag eller Biologi, og dit grundforløb afsluttes med en projektopgave og efterfølgende eksamen. For anlægsgartnere kan matematik også udtrækkes. Eksamen skal bestås med en mindstekarakter på 02. Du kan se eksamensreglementet på skolens hjemmeside. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det er skolen der indstiller dig til eksamen. It s learning På Morsø Landbrugsskole er e-læring en integreret del af undervisningen. It s learning er et computerprogram der giver dig mulighed for at hente og aflevere opgaver fra skolens computere eller din computer derhjemme. Dine opgaver og logbog samles i en portefolio. I karakterbogen kan du se karakterer og evalueringer for de enkelte opgaver. Kontaktlærer Du får tilknyttet en kontaktlærer som vil hjælpe dig undervejs på dit grundforløb med alt hvad der har at gøre med din uddannelse. Lektiehjælp/specialpædagogisk støtte Der er mulighed for lektiehjælp fra kl til og efter behov. Aftale med vagthavende lærer.

5 Elevråd Når du starter på Landbrugsskolen, kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske. Vil du være med til at gøre en forskel, så skal du melde dig til elevrådet. Farmerfest Festerne er for nuværende og tidligere elever på Morsø landbrugsskole. Der afholdes 2 fester årligt. Økonomi Depositum værelsesnøgle til kostskolen 500 kr. Depositum støvleskab eller sadelrumsnøgle 100 kr. pr. del. Delvis kost 900 kr. pr. md.

6 Bøger Du kan låne dine bøger af skolen. Medbring Vi anbefaler at du medbringer skriveredskaber, lommeregner, arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj. Statens Uddannelsesstøtte Det næste kvartal, efter du er fyldt 18 år, kan du få SU Statens Uddannelsesstøtte. En økonomisk hjælp, som du får kvit og frit, mens du uddanner dig. Du må gerne tjene penge ved siden af din SU (dog med en grænse for hvor meget). SU søger du på su.dk via min SU. Her kan du også læse om alle regler vedr. SU. For at få adgang til minsu skal du bruge et NEMID. Den kan du bestille hos din bank eller på su.dk. Det kan tage lidt tid at få et NEMID, så bestil det i god tid. På den måde har du større mulighed for at få SU til tiden. Buskort/togkort > Ungdomskort Skal du bruge offentlig transport til skolen, kan du få et rabatkort til et bus- eller tog. Det kaldes Ungdomskort. Det kan du søge på Her skal du bruge NEMID. (søg NEMID i god tid inden). Der er egenbetaling på kortet, se priser på hjemmesiden. Husk at søge i god tid, hvis trafikselskabet skal nå at sende et kort til dig inden uddannelsens start. Forsikring Som udgangspunkt skal du være dækket af din egen eller dine forældres forsikring under dit skoleophold på EUC Nordvest. Husk derfor at undersøge hos dit eget (dine forældres) forsikringsselskab, om du er tilstrækkelig forsikret, hvis uheldet er ude. I særlige tilfælde ved arbejdspladslignende forhold i værkstederne - dækker skolens forsikring, men kun hvis uheldet sker i forbindelse med undervisningen.

7

8 Ordensregler Faste tider Morgenmad - Obligatorisk fremmøde Undervisning Formiddagskaffe Undervisning Middagsmad Undervisning Eftermiddagskaffe Undervisning Kage Lektiehjælp Aftensmad Lektiehjælp Ro på skolen Studieaktivitet Det forudsættes og forventes, at du som elev er studieaktiv og dermed møder forberedt til alle dine timer. Konsekvensen af manglende studieaktivitet eller sygdom kan være, at du skal tage et fag, delperiode eller hele forløbet om igen. Da vi ønsker, du skal lære så meget som muligt i undervisningen, er brug af facebook mv. noget, der kun skal bruges i pauserne. Fritagelse fra undervisning Der gives ikke fri fra undervisning. Hvis du insisterer på at få fri, skal du kontakte din arbejdsgiver. I følge AUB s regler kan der kun gives lovligt fravær ved sygdom. (Se bekendtgørelse nr. 977 af 20. juli , stk. 1). Registering af elevers evt. sygdom og fravær. Evt. fravær registeres dagligt. Undervisningsfrie dage/afspadsering. Information om undervisningsfri eller afspadsering vil blive udsendt inden skolestart. Som skole mener vi, at den normerede uddannelsestid er den tid du skal undervises. Derfor optræder undervisningsfrie dage også kun undtagelsesvis og af planlægningsmæssige årsager. ex fredag efter Kr. himmelfart. Fotografering og lydoptagelse i undervisningen Kan kun ske efter forudgående aftale med underviseren. Rygning Er ikke tilladt på skolens matrikel. Alkoholpolitik Indtagelse af alkohol er ikke tilladt, med mindre der foreligger en særlig aftale. Elever, der møder beruset op til undervisning, vil blive bortvist. Euforiserende stoffer Brug- og besiddelse af euforiserende stoffer tolereres ikke og vil medføre hjemsendelse. Vi forbeholder os ret til at teste elever for indtagelse af euforiserende stoffer.

9 Kostskole/praktisk information Der er mulighed for at bo på kostskole på flg. betingelse: GF1 elever kan optages frit Anlægsgartner-elever skal have: - 5 kvarter fra bopælen og til skolen med offentlige transportmidler, - eller af forskellige årsager behov for at komme hjemmefra for fastholdelse i uddannelse (her træder 5 kvarters reglen ud af kraft). Under 18 år er det gratis har du en uddannelsesaftale koster det 550 kr., er du fyldt 18 år koster det 508 kr. pr. uge for kost og logi. Der betales for samtlige 20 uger. I weekender, på helligdage og i ferieperioder kan du ikke bo på skolen. Weekendeophold kan undtagelsesvis ske efter forudgående aftale. For elever der skal bo på skolen skal der medbringes: - Sengetøj og lagen - Dyne og pude - Håndklæder. - Vækkeur. - Cykel, knallert eller bil - du skal kunne transportere dig selv på kortere ture. - Indendørs idrætssko og -tøj. evt. badmintonketsjer og bordtennisbat. Deposition til kostskolen på 500 kr. refunderes, når du stopper på skolen. Du skal være opmærksom på at du ikke skal flytte hjemmeadresse ved folkeregistret. Søndag aften/fredag eftermiddag Du kan møde på skolen søndag efter kl og skal forlade skolen senest fredag kl Hvis der er behov for andet, skal dette aftales med kontoret. Briksystem Dørene åbnes kl Derefter benyttes brik ved indgangene. Søndag åbnes dørene kl Idræts- og fritidsaktiviteter på kostskolen Maskinhal og værksted bl.a. reparation af din cykel, bil, knallert mm. Hallen er åben efter skoletid frem til kl og igen efter kl Bordtennis, bordfodbold og pool. Motionsrum med forskellige maskiner til træning af hele kroppen. Adgang til PC er med netadgang. Film på storskærm. Hest Hvis du bor på skolen, kan du leje en hesteboks på skolens gård for 800 kr. pr. måned inkl. foder og fold. Ring for nærmere aftale. Der underskrives en staldkontrakt. Se mere på

10 HUSREGLER - FOR KOSTSKOLEN Husreglerne er med til at sikre dig et godt skoleophold. Når du tilmelder dig som elev på kostskolen siger du samtidig ja til at gå ind for og efterleve efterfølgende regler. Mødepligt: Der er mødepligt til fællesaktiviteter. Hvis du er forhindret i at deltage, skal det meddeles til vagtlæreren og registreres på tavlen i spisesalen. Morgenmad: Du skal møde vel-sorineret til morgenmad kl og registrere dit fremmøde på tavlen i spisesalen. Kommer du ikke til aftensmad eller overnatter du ikke på skolen, skal du registrere det på tavlen i spisesalen. Madhold: Du deltager på skift i anretning og afrydning af eftermiddagskaffe og aftensmad. Musik spilles i et lydniveau så det kun er for værelsets beboer. Anlægget inddrages ved 2. klage i 14 dage. Rengøring: Du står selv for rengøring af værelser - tørre støv af, vaske gulv, badeværelsesrengøring, tøj skal ligge i orden i skabet. Vagtlæreren kontroller hver onsdag. Ro skal der være på skolen klokken Gæster skal meddeles hos vagtlæreren ved ankomst og forlade skolen kl Efter særlig aftale kan du have overnattende gæster. Vagtlæreren er til stede mellem Efter kl vil afdelingslederen i nødstilfælde kunne kontaktes. Husdyr er ikke tilladt på værelser. Sygdom: Hvis du er syg og ikke kan komme i skole, skal du melde dig syg på EUC App en inden kl Som udgangspunkt, skal alle syge elever hjemsendes til de igen er raske. Alkohol er forbudt på grundforløbsgangen og skolens område (hovedforløbsgangen undtaget). Grundforløbselever har ingen adgang på hovedforløbsgangen. Der kan gives tillades af skolen i forbindelse med arrangement. Vi forbeholder os ret til at teste dig ved mistanke om indtagelse af alkohol. Overtrædelse af alkoholforbuddet vil medføre hjemsendelse. Euforiserende stoffer: Brug- og besiddelse af euforiserende stoffer tolereres ikke og vil medføre hjemsendelse. Vi forbeholder os ret til at teste elever for indtagelse af euforiserende stoffer.

11 Ansvar for dit værelse: Du har det fulde ansvar for værelset under opholdet på skolen. Eventuelle skader vil blive udbedret på din regning. Weekend på skolen: Udgangspunktet er at du ikke er på skolen i weekenden. I særlige tilfælde eks. fodervagt kan der laves aftale om at bo på skolen. Dette sker på elevens/forældres eget og fulde ansvar. Der er ikke vagtlærer og dermed ingen opsyn fra fredag eftermiddag til mandag morgen. Menuen aftales med køkkenet. Hvis du ønsker at være på skolen i weekenden skal tilmelding ske til kontoret senest onsdag. Konsekvenser ved overtrædelse af ordensreglerne: Hvis du overtræder reglerne på skole, vil skolen i hvert enkelt tilfælde vurdere konsekvenserne af din handling. Du kan blive bortvist helt eller delvis Du kan få en mundtlig advarsel Du kan få en skriftlig advarsel Mundtlige og skriftlige advarsler bliver registreret. Hvis du er under 18 år, sendes der en kopi af den skriftlige advarsel til dine forældre. Hvis du har en uddannelsesaftale, sendes der også kopi til din arbejdsgiver.

12 Ansatte på Morsø Landbrugsskole Niels Anders Frøkjær Smed Faglærer Mobil Jørgen B. Christensen Faglærer Mobil Morten Christoffersen Køkkenleder Mobil Jens Bukh Jensen Faglærer Mobil Pia Boe Bak Faglærer Mobil Tina Nørskov Jensen Kok Køkken Barsel Stine H. Løkkegaard Faglærer Mobil Allan Kristian Hansen Kostskolen - vagt Henning Nørgaard Pedel Mobil Kjeld Markussen Faglærer Mobil Fotograf på vej! Rengøringsassistent Mobil Louise Kühn Sekretær Mobil Jonas Afdelingsleder Mobil EUC inhouse EUD_ Vagttelefon kostskole Mosegårdsvej Nykøbing Mors, tlf eucnordvest.dk/jordbrug Kontoret: Eleverne kan henvende sig på kontoret mandag-torsdag , fredag

Informationer til nye elever

Informationer til nye elever Informationer til nye elever Landbrugsuddannelsen - hovedforløb Morsø Landbrugsskole euc nordvest EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Mission Det er EUC

Læs mere

Informationer til nye elever

Informationer til nye elever Informationer til nye elever Grundforløb 2 - Planter og Dyr Morsø Landbrugsskole euc nordvest EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Thomas Schlichting Forstander

Læs mere

Informationer til nye elever

Informationer til nye elever Informationer til nye elever Dyr, Planter og Natur Morsø Landbrugsskole euc nordvest EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Thomas Schlichting Forstander Landbrugsskolen

Læs mere

Informationer til nye elever

Informationer til nye elever Informationer til nye elever Landbrugsuddannelsen - hovedforløb Morsø Landbrugsskole euc nordvest EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Landbrugsskolen udbyder

Læs mere

Informationer til nye elever. Dyr, Planter og Natur

Informationer til nye elever. Dyr, Planter og Natur Informationer til nye elever Dyr, Planter og Natur EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Thomas Schlichting Forstander Landbrugsskolen udbyder hele Landbrugsuddannelsen,

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på handelsfagskolen Handelsfagskolen uddanner elever inden for handel og specialdetailhandel samt lægesekretærer. Vores elever

Læs mere

Studie- og ordensregler på erhvervsuddannelserne EUC Nordvest

Studie- og ordensregler på erhvervsuddannelserne EUC Nordvest Studie- og ordensregler på erhvervsuddannelserne EUC Nordvest Mødepligt og studieaktivitet Der er mødepligt til al undervisning, og der registreres tilstedeværelse/fravær i hver enkelt lektion. I følgende

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring FACEBOOK.COM/SKOLEHJEM Velkommen På EUC Nord

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Skolehjem Skolehjem Skolehjem Praktiske oplysninger Vi byder dig med denne folder velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på HANDELSFAGSKOLEN Handelsfagskolen uddanner elever inden for detailhandel og handel samt lægesekretærer. vores elever kommer

Læs mere

Generelle ordensregler

Generelle ordensregler Generelle ordensregler Som elev på Svendborg Erhvervsskole, skal du overholde nogle helt generelle ordensregler for hverdagen. Reglerne bygger på en grundtanke om, at du viser hensyn og tænker dig om,

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

GSK. Forår Indhold

GSK. Forår Indhold GSK Forår 2017 Indhold GSK... 1 GSK på N. Zahles Gymnasieskole... 2 Fravær og studie- og ordensregler... 2 Lommeregner, computerprogrammer og bøger... 2 Statens Uddannelsesstøtte... 2 Snyd med SU... 3

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

velkommen til HANDELSFAGSKOLEN HANDELS FAGSKOLEN handelsfagskolen.dk

velkommen til HANDELSFAGSKOLEN HANDELS FAGSKOLEN handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til ODDER HANDELS FAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på HANDELSFAGSKOLEN Handelsfagskolen uddanner elever inden for detailhandel og handel samt lægesekretærer. vores elever kommer

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn FACEBOOK.COM/FRHSKOLEHJEM Velkommen På

Læs mere

Velkommen til SKOLEHJEMMET

Velkommen til SKOLEHJEMMET Velkommen til SKOLEHJEMMET VELKOMMEN til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus Skolehjemmet er for dig som følger et af vores uddannelsesforløb. Her kan du bo og leve i et fællesskab med ca. 300 andre elever.

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER når du starter på grundforløb Roskilde Tekniske Skole Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde VILVORDE Mailadresse/telefon Det er vigtigt at skolen har din mailadresse og telefonnummer,

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Velkommen til Hermitage

Velkommen til Hermitage Velkommen til Hermitage Skolehjem & Kursuscenter Til elever Vær opdateret Find os på Facebook Skolehjem & Kursuscenter Velkommen Hermitage Skolehjem & Kursuscenter vil under dit skoleophold fungere som

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

VELKOMMEN TIL DjH. Antal elever: 5.250 Unge mellem 17 25: ca. 2.000 Medarbejdere: 140 Bestået afsluttende eksamen: 600 Bestået certificering: 2.

VELKOMMEN TIL DjH. Antal elever: 5.250 Unge mellem 17 25: ca. 2.000 Medarbejdere: 140 Bestået afsluttende eksamen: 600 Bestået certificering: 2. VELKOMMEN TIL DjH Antal elever: 5.250 Unge mellem 17 25: ca. 2.000 Medarbejdere: 140 Bestået afsluttende eksamen: 600 Bestået certificering: 2.000 Omsætning: 101.000.000 Etageareal: 32.000 m 2 Måltider

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM » Sammen med dig skaber vi de bedste rammer for dig og dine medstuderende For en tid vil Skolehjemmet på Herningsholm Erhvervsskole fungere som dit midlertidige hjem.

Læs mere

Ryå Efterskole Praktiske oplysninger

Ryå Efterskole Praktiske oplysninger Ryå Efterskole Praktiske oplysninger Indhold Kontakt... 3 Praktiske oplysninger til forældre... 3 Forsikring... 3 Fri... 4 Transport... 4 Læge... 4 Medicin... 4 Lommepenge... 4 Opstart... 5 Hvad skal jeg

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler for HHX og HTX på Erhvervsgymnasiet Grindsted Udarbejdet august 2014 på baggrund af BEK nr. 1222 af 4.12.2006 Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger Jens Otto Madsen,

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX HADERSLEV HANDELSSKOLE

STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX HADERSLEV HANDELSSKOLE STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX 2017-2018 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold Studie- og ordensregler for EUD/EUX uddannelsen 3 Almindelig orden og samvær 3 1. Ordensregler 3 2. It-regler 3 3. Sanktioner

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler Vi er glade for, at du har valgt HTX-uddannelsen på Teknisk Gymnasium i Silkeborg. Du kan se frem til 3 år, hvor vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, mens du samtidig

Læs mere

KALØ-normer. MØDEPLIGT Der er mødepligt til al undervisning og gangmøder inkl. rengøring og deltagelse i opvask/afrydning i køkkenet.

KALØ-normer. MØDEPLIGT Der er mødepligt til al undervisning og gangmøder inkl. rengøring og deltagelse i opvask/afrydning i køkkenet. KALØ-normer Normer og samvær Et godt ophold hos os er båret af at alle vil bidrage til fællesskabet. Et fællesskab er godt når alle søger at efterleve de fælles værdier og de normer vi opstiller. Ingen

Læs mere

VELKOMMEN TIL Middelfart Produktionsskole

VELKOMMEN TIL Middelfart Produktionsskole VELKOMMEN TIL Middelfart Produktionsskole Når du starter på en ny skole eller på et nyt arbejde, er der altid nogle ting, som er godt at vide og som skal ordnes, inden du starter. Sådan er det også her

Læs mere

VELKOMMEN ed kst Vær afisk : Gr yk, tr 10, isp 02305, august

VELKOMMEN ed kst Vær afisk : Gr yk, tr 10, isp 02305, august VELKOMMEN 1 KÆRE ELEV Velkommen til Learnmark Tech Tillykke med dit valg af uddannelse. En erhvervsuddannelse åbner døren til et væld af muligheder og forener det kreative med det praktiske, når der skal

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2013/ 2014 Årsplan for skoleåret 2013-2014: August: 11. Skolestart kl. 1300-1630 September: 03.- 06. Linjeture hjemrejse efter turen 21. Arbejdsweekend om

Læs mere

CAMPUS ONE. Et BRAG af et skolehjem!

CAMPUS ONE. Et BRAG af et skolehjem! CAMPUS ONE Et BRAG af et skolehjem! Hvem er vi? CAMPUS ONE SKOLEHJEM Skolehjem hvad får du? Morgen-, middags- og aftensmad i kantinen. Møbleret værelse med lille køkken, bad og toilet. En værelseskammerat

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Ordensregler Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, 2015

Ordensregler Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, 2015 Ordensregler Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, 2015 Indhold Regelgrundlag:... 2 Kultur og omgangsformer... 3 Mødepligt... 3 Studieaktivitet... 3 Fravær... 3 Rygning... 4 Misbrug... 4 Anvendelse af

Læs mere

EUD & EUX Studie- og ordensregler

EUD & EUX Studie- og ordensregler EUD & EUX 2016-2017 Studie- og ordensregler Indhold Studie- og ordensregler for EUD/EUX uddannelsen 3 Almindelig orden og samvær 3 1. Ordensregler 3 2. It-regler 3 3. Sanktioner 4 Fravær og aktiv deltagelse

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 lærere VELKOMMEN HJERTELIG VELKOMMEN Vi er glade for at netop I har valgt Halvorsminde Efterskole 1.0. I er med på det første hold, hvor rammerne og indholdet i høj grad

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Indhold Indledning... 2 Studieregler... 2 Eksamen og årsprøver... 3 Ordensregler... 3 Den digitale dannelse... 4 Særligt for kostelever... 4 Sanktioner...

Læs mere

Velkommen. FREMTIDEN begynder her

Velkommen. FREMTIDEN begynder her Velkommen FREMTIDEN begynder her Kære elev Velkommen til Learnmark Tech Tillykke med dit valg af uddannelse. En erhvervsuddannelse åbner døren til et væld af muligheder og forener det kreative med det

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2018/ 2019 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Desuden liggeunderlag

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2019-20 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Sanktioner... 6 Klageprocedure... 6 Vald.

Læs mere

Velkommen. til skolehjemmet i. Odder

Velkommen. til skolehjemmet i. Odder Velkommen til skolehjemmet i Odder Skolehjemsassistenter Jacob Andersen Brian Andersen Søren Laursen Claus Christensen Henrik Fischer-Mogensen Claus Lønborg Alting til sin tid Undervisning 8.50-16.45 Mandag

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf. 74 83 20 62 www.kostskolen.dk Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler for HHX og HTX på Erhvervsgymnasiet Grindsted Revideret juni 2017. Udarbejdet august 2014 på baggrund af BEK nr. 1222 af 4.12.2006 Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Skoleåret 2019-2020 I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger

Læs mere

Forventninger til dig som elev eller kursist på skolen

Forventninger til dig som elev eller kursist på skolen 27. juli 2015 Ordensregler for SOSU Aarhus Forventninger til dig som elev eller kursist på skolen På SOSU Aarhus tager den enkelte ansvar for sine handlinger og indgår i et fællesskab, der er præget af

Læs mere

Studie- og ordensregler for overbygningen på Rudolf Steiner-Skolen i Odense herunder Steiner-HF

Studie- og ordensregler for overbygningen på Rudolf Steiner-Skolen i Odense herunder Steiner-HF Studie- og ordensregler for overbygningen på Rudolf Steiner-Skolen i Odense herunder Steiner-HF Studie- og ordensreglerne er udarbejdet i henhold til Undervisningsministeriets Bekendtgørelse BEK nr. 1077

Læs mere

INFORMATION TIL AGROSKOLENS ELEVER & STUDERENDE (SKAL LÆSES AF ALLE FØR STUDIESTART) Version: 6 - Maj 2015

INFORMATION TIL AGROSKOLENS ELEVER & STUDERENDE (SKAL LÆSES AF ALLE FØR STUDIESTART) Version: 6 - Maj 2015 INFORMATION TIL AGROSKOLENS ELEVER & STUDERENDE (SKAL LÆSES AF ALLE FØR STUDIESTART) Version: 6 - Maj 2015 NB. Da der løbende kan forekomme ændringer i reglementet, opfordres du ALTID til at kigge på den

Læs mere

2 I Rybners Erhvervsuddannelser

2 I Rybners Erhvervsuddannelser Velkommen 2 I Rybners Erhvervsuddannelser Velkommen Vi er glade for, at du valgte en erhvervsuddannelse på Rybners Tekniske Skole og Rybners Handelsskole Som elev hos os skal du vide, at vi vil gøre vores

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 ORDENSREGLER ORDENSREGLER Eleverne skal vise hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Eleverne skal passe undervisningen og aftaler i øvrigt. Eleverne må gerne

Læs mere

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland FGU Midt- og Østsjællands ordens- og samværsregler skal fremme et godt undervisningsmiljø for både elever og medarbejdere. Der er tale om regler, som

Læs mere

Studie- og ordensregler på Handelsgymnasiet Ribe

Studie- og ordensregler på Handelsgymnasiet Ribe Studie- og ordensregler på Handelsgymnasiet Ribe Studie- og ordensregler for uddannelserne på Handelsgymnasiet Ribe Formålet med disse studie- og ordensregler er at bidrage til et godt undervisningsmiljø

Læs mere

DIN interesse. Telefon 66 13 21 30 dalumlandbrugsskole.dk. Start på din uddannelse på Dalum Landbrugsskole i Korinth v/faaborg

DIN interesse. Telefon 66 13 21 30 dalumlandbrugsskole.dk. Start på din uddannelse på Dalum Landbrugsskole i Korinth v/faaborg DYRK DIN interesse Start på din uddannelse på Dalum Landbrugsskole i Korinth v/faaborg Telefon 66 13 21 30 dalumlandbrugsskole.dk Afd. Dalum Landbrugsvej 65 5260 Odense S Afd. Korinth Spanget 7 5600 Faaborg

Læs mere

Hotel- og Restaurantskolen

Hotel- og Restaurantskolen Hotel- og Restaurantskolen Håndbog for elever i praktikcenteret Indholdsfortegnelse Velkommen EMMA-vurdering Trivsel i praktikcenteret Praktikydelse m.v. Sygdom og andet fravær Ferie og helligdage Forsikringsforhold

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 INDHOLD Indledning... 2 Studieaktivitet... 3 Ordensregler... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej 8 7500 Holstebro T 9627

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Praktiske oplysninger Skolehjem

Praktiske oplysninger Skolehjem Praktiske oplysninger Skolehjem Kontorets åbningstid Mandag til torsdag kl. 8.00-12.00. Mandag desuden kl. 15.00-16.30. Kontoret kan kontaktes på telefon 51 39 75 73 eller skolehjem@rts.dk. Information

Læs mere

Elevpolitik for EUX / EUD BusinessEUX / EUD Business på Skive Handelsskole

Elevpolitik for EUX / EUD BusinessEUX / EUD Business på Skive Handelsskole [IH1] Elevpolitik for EUX / EUD BusinessEUX / EUD Business på Skive Handelsskole Her er nogle leveregler, som er med til at sikre, at du får mest muligt ud af at tage din uddannelse EUX / EUD Business

Læs mere

Her er nogle leveregler, som er med til at sikre, at du får mest muligt ud af at tage din uddannelse EUX / EUD Business hos os.

Her er nogle leveregler, som er med til at sikre, at du får mest muligt ud af at tage din uddannelse EUX / EUD Business hos os. Elevpolitik for EUX / EUD Business på Skive Handelsskole Her er nogle leveregler, som er med til at sikre, at du får mest muligt ud af at tage din uddannelse EUX / EUD Business hos os. Generelt Du opfører

Læs mere

Elevpolitik for Grunduddannelsen på Skive Handelsskole

Elevpolitik for Grunduddannelsen på Skive Handelsskole Elevpolitik for Grunduddannelsen på Skive Handelsskole Her er nogle leveregler, som er med til at sikre, at du får mest muligt ud af at gå på Grunduddannelsen på Skive Handelsskole. Generelt: Du opfører

Læs mere

Velkommen til Gribskov Efterskole.

Velkommen til Gribskov Efterskole. 1 Velkommen til Gribskov Efterskole. Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver

Læs mere

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM » Sammen med dig skaber vi de bedste rammer for dig og dine medstuderende For en tid vil Skolehjemmet på Herningsholm Erhvervsskole fungere som dit midlertidige hjem.

Læs mere

Velkommen til Fugleviglund Produktionshøjskole

Velkommen til Fugleviglund Produktionshøjskole Velkommen til Fugleviglund Produktionshøjskole Vores mål er at forbedre elevernes muligheder for at komme videre i uddannelse eller beskæftigelse. Indholdsfortegnelse Velkommen til Fugleviglund Produktionshøjskole...

Læs mere

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være SKOLEHJEMMET et godt sted at være SKOLEHJEMMETS ADRESSER Skolehjemmet Rørdalsvej 10 9000 Aalborg Telefon: 7250 5380 E-mail: skolehjemmet@tcaa.dk www.techcollege.dk/skolehjem Aalborg Erhverskollegium Øster

Læs mere

Ryå Efterskole. Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16. For unge med læsevanskeligheder. RYÅ EFTERSKOLE Side 1

Ryå Efterskole. Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16. For unge med læsevanskeligheder. RYÅ EFTERSKOLE Side 1 Ryå Efterskole For unge med læsevanskeligheder Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16 RYÅ EFTERSKOLE Side 1 Vores vision - vores ledestjerne Vores mission - vores rolle og opgave Vores værdier - hvad

Læs mere

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 BADEREGLER Som elev har du efter anvisning fra tilsynslærer mulighed for at tage til stranden og bade. Hvis du ønsker at bade, kan dette kun ske

Læs mere

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO AMU Audebo afdelingen Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk 2 3 VELKOMMEN TIL SKOLEHJEMMET Vi håber, du får et godt kursusophold på EUC Nordvestsjælland. Du skal have et godt

Læs mere

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler.

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler. Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler. (Vedtaget december 2008, redigeret september 2011) Gennem ordens- og studieregler vil vi gerne sikre at vi kan nå de mål og de værdier der er formuleret i skolens

Læs mere

TEC ORDENSREGLER. TECs formål er teknologisk og erhvervsrettet dannelse - vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker.

TEC ORDENSREGLER. TECs formål er teknologisk og erhvervsrettet dannelse - vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker. TEC ORDENSREGLER TEC Ordensregler Baggrund TECs formål er teknologisk og erhvervsrettet dannelse - vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker. På TEC tager vi godt i mod vores elever og giver medbestemmelse

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Skolens ordensregler og rusmiddel-/rygepolitik

Skolens ordensregler og rusmiddel-/rygepolitik Skolens ordensregler og rusmiddel-/rygepolitik Kære elev Ordensreglerne og rusmiddel-/rygepolitikken på Social- og Sundhedsskolen Fyn er udarbejdet ud fra skolens værdigrundlag, som er Professionalisme.

Læs mere

Praktiske oplysninger Skolehjem

Praktiske oplysninger Skolehjem Praktiske oplysninger Skolehjem - ét skridt foran! Vilvorde Skolehjem Praktiske oplysninger Velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé 50, 4000 Roskilde. Vi håber, at denne folder

Læs mere

AT 7 studietur MALAGA september 2018

AT 7 studietur MALAGA september 2018 AT 7 studietur MALAGA 17.-21. september 2018 Foreløbigt program: 17.09 kl. 09.00 Vi mødes i lufthavnen til check in (skal være afsluttet 10.20) kl. 11.20 Afrejse, Vueling Airlines VY1877 kl. 15.00 Ankomst

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler.

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler. Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler. (Vedtaget december 2008, redigeret september 2009) Gennem ordens- og studieregler vil vi gerne sikre at vi kan nå de mål og de værdier der er formuleret i skolens

Læs mere

LANDMAND. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole PULSEN Roskilde. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

LANDMAND. Grøn uddannelse. Roskilde Tekniske Skole PULSEN Roskilde. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! LANDMAND Grøn uddannelse Roskilde Tekniske Skole PULSEN 10 4000 Roskilde - ét skridt foran! Roskilde Tekniske Skole Landmand På landbrugsuddannelsen kan du tage ét af følgende specialer: Husdyr Planter

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020 Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2019/ 2020 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Håndklæder og toiletsager.

Læs mere

Studie- og ordensregler på handelsgymnasiet

Studie- og ordensregler på handelsgymnasiet Studie- og ordensregler på handelsgymnasiet Studie og ordensregler på handelsgymnasiet... 3 Studieregler... 3 Mødepligt... 3 Ordensregler... 4 Mistanke om misbrug... 5 Misbrug... 5 Forebyggelse... 5 Konsekvenser

Læs mere

SKOLEÅRET KLANK EFTERSKOLE, SKOLEVEJ 70, 8464 GALTEN, TLF

SKOLEÅRET KLANK EFTERSKOLE, SKOLEVEJ 70, 8464 GALTEN, TLF VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017 2018 KLANK EFTERSKOLE, SKOLEVEJ 70, 8464 GALTEN, TLF 8694 4166 VELKOMMEN PÅ KLANK EFTERSKOLE Med dette hæfte vil vi gerne byde dig velkommen som elev på skolen. Da der altid

Læs mere

Velkommen til IT3. Mercantec HOT Data, Hovedforløb 3, IT Supportere. - en kort introduktion til forløbet!

Velkommen til IT3. Mercantec HOT Data, Hovedforløb 3, IT Supportere. - en kort introduktion til forløbet! Velkommen til IT3 - en kort introduktion til forløbet! Mercantec HOT Data, Hovedforløb 3, IT Supportere Indhold Undervisere ved HOT data Kontaktlærere og andre kontaktpersoner på Mercantec OLC, undervisningsformer

Læs mere

- en kort introduktion til forløbet! Mercantec HOT Data,

- en kort introduktion til forløbet! Mercantec HOT Data, Velkommen til IT3 - en kort introduktion til forløbet! Mercantec HOT Data, Hovedforløb 3, IT Supportere Indhold Undervisere ved HOT data Kontaktlærere og andre kontaktpersoner på Mercantec OLC, undervisningsformer

Læs mere

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden Efterårsholdet 2016 Forår 2010 Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar Se program på bagsiden Velkommen til Egå Kære kommende højskoleelev på Egå Ungdoms-Højskole. Vi vil byde dig hjertelig

Læs mere