Inspirerende indendørsfarver

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspirerende indendørsfarver"

Transkript

1 Flügger farveråd Inspirerende indendørsfarver Tips til børneværelset Hvilke søvnfarver passer dig? Sæt den perfekte farvepalette Bryd den hvide vane Før og efter se forskellen Små rum, store muligheder

2 Velkommen indenfor Træd ind i en verden af farver. Vi vil inspirere dig med de flotteste farver og give gode råd om, hvordan du farvesætter med et formål og skaber den perfekte farvepalette. Kom nemmere fra start til et flot resultat Hvordan vælger du de farver, der passer bedst til dig og dit hjem? Flügger farver tilbyder flere værktøjer, der hjælper dig med at vælge. Brug dem sammen med gode råd fra vores faguddannede medarbejdere. Step 1 Bliv inspireret med farvevælgeren Leg med farver i vores online farvevælger og find den nuance, der passer bedst til dig Step 2 Få overblikket med farveviften Kom ned i butikken, se nuancen og få gode råd til dit projekt og behov Step 3 Oplev farven med en farveprøve Det bedste resultat får du ved at teste farven i dit hjem. Køb en farveprøve, mal den op på din væg og se farven i forskellig slags lys

3 Flügger farveråd Kunsten at sætte den perfekte farvepalette Hos Flügger farver kan vi hjælpe dig med at sætte en farvepalette, der passer perfekt til dig og dit hjem. En farvepalette, som kan vandre igennem huset og skabe et helstøbt og harmonisk udtryk. Vores tilgang til farvesætning tager nemlig både højde for din personlighed og smag, overfladens type og omgivelser samt et stærkt udvalg af farver. Vi kalder tilgangen for Flügger farveråd. Angels Breath TIME 03 TIME 01 TIME 04 IN-757 TIME 03 TIME 02 Ta et billede af dit projekt med i Flügger farver Så er det nemmere for vores faguddannede medarbejdere at finde de rigtige farver sammen med dig.

4 See You Later IN-796 Dit hjems egen farvepalette Skab en unik farvesætning for dit hjem, som forener din personlighed og smag, din indretningsstil, husets arkitektur og rummenes brugsformål. Kort sagt: Som går op i en højere enhed.

5 Dove Feather TIME 09 Dove Feather TIME 09 Glass Hall TIME 18 Lad farven vandre fra rum til rum IN-798 IN-796 IN-739 Når du vil skabe en harmonisk farvepalette, skal du først definere de hvide og grå kulører, som skal være dine basisfarver. Så har du et fundament at bygge videre på og at slippe fantasien løs ud fra. Vælg farvetoner, der harmonerer med hinanden, for eksempel kolde og varme eller rødlige og blålige toner. Derefter er du klar til at føre din basis farvepalette igennem huset og krydre den med detaljefarver, tapeter og andre elementer, der kan tilføre personlighed og stil. TIME 09 IN-702 TIME 18

6 Fra farvevalg til færdigt resultat PLANLÆG Tag et billede af dit projekt med ned i din lokale Flügger farver. Så har vi en idé om overfladens type, tilstand og omgivelser, og så er det lettere at finde den rigtige farve, planlægge den rigtige behandling og klæde dig på med de rigtige produkter. KLARGØR Før du maler, skal overfladen være ren og jævn. Tjek for revner og huller og reparer med spartelmasse. Rengør med grundrengøring og vask efter med rent vand. Dæk herefter af med tape og afdækningspap eller filt. PÅFØR Start med at male kanter og omkring stikkontakter med en pensel. Brug derefter en stor malerrulle til den store flade. Rul oppefra og ned i lige baner og kun så langt frem, at malingen forbliver våd. Så løber rullespor og penselstrøg pænere sammen. Warm Grey 2 IN-706

7 Warm Grey 2 IN-706 Bryd den hvide vane Er du typen, der elsker farver, men af en eller anden grund altid ender med at male hvidt i hele huset? Modehvid, når det skal gå vildt for sig? Hvis du har mod på mere, men har brug for at tage ét skridt ad gangen på vejen mod flere farver, kan det være en god idé at starte med at vælge neutrale farver fra den gråtonede ende af farveskalaen. Her finder du smukke nuancer og bred variation mellem varme og kolde toner, men slipper samtidig for at tage stilling til en hel ny farveretning. Kom ned i Flügger farver og tal med en faguddannet medarbejder om, hvordan du bryder den hvide vane med neutrale farver. IN-727 IN-734 TIME 08 IN-706 IN-732 Prøv farven først Det kan være en god idé at købe en farveprøve med den farve, du overvejer at vælge, og male den op på et stykke af væggen derhjemme. Det er nemlig nemmere at vurdere farven i de omgivelser, den skal leve i til hverdag. Og husk: Hvis den ikke fungerer, kan du altid male den over med hvid igen.

8 Kunsten at finde farver, som både du og dit barn elsker Nu om dage har børn ned til en meget ung alder stor medbestemmelse i hjemmet. De er med til at vælge alt fra ny familie bil til farverne i børneværelset. Men børn og forældre er ikke altid helt enige. Ungerne er ofte vilde med klare farver, mens mor og far bedst kan lide de rolige, dæmpede. Så hvordan finder man de rigtige farver, som alle kan lide? Hos Flügger farver anbefaler vi, at man vælger rolige farver til de store flader og klare farver til mindre flader som detaljefarver. Så får man spræl på børneværelset, samtidig med at det er rart at se på i længere tid. Brown Shade IN-725 Mint Tea TIME 07

9 Little World Se vores nye kollektion af børnetapeter i din lokale Flügger farver med tapeter i en lang række forskellige designs for både børn og voksne. Vælg mellem alt fra rumraketter til springende kaniner. Bunny Love Leg med tapet og maling IN-725 IN-754 IN-787 Sugar stripes Museum Turquoise TIME 20 Når du kombinerer tapet og maling i børneværelset, opnår du et dynamisk og legende udtryk, som blander teksturer, mønstre og farver, og skaber rum i rummet. Børn har både brug for plads til leg og ro, og det kan du nemt skabe med tapet og maling på forskellige flader. IN-717 TIME 20 Tænk farverne sammen fra start så får du en farvepalette, der understøtter barnets behov, og giver et flot resultat. TIME 07 Vælg slidstærk maling til børneværelset Vælg en slidstærk maling til børneværelsets vægge, som kan holde til al den sjove børneleg. Flutex 10 er robust nok til at kunne modstå en del slitage, og du kan vaske på den uden at ødelægge malingen.

10 Hvilke søvnfarver passer til dit behov? Lounge Red TIME 16 TIME 10 IN-719 Museum Blue TIME 10 De rigtige farver til dit soveværelse afhænger af, hvilken type du er. Hvis du kan have svært ved at finde energi og få gang i kroppen om morgenen, er det en god idé at vælge farver, som er gode at vågne op til. Har du derimod mere brug for støtte til at finde ro og sænke pulsen om aftenen, er der farver, som egner sig bedre til det. Når man taler om farver til soveværelset og deres evne til at hjælpe søvnen på vej, er der ingen klar facitliste. Der er dog farver, som er bedre end andre. Hør nærmere i din lokale Flügger farver. TIME 16 IN-780 IN-723 IN-721 Vælg dæmpede farver Vælg altid dæmpede farver til soveværelset. Klare farver sender samme signaler til hjernen som dagslys og gør det svært at sove.

11 Sand Shade 4 IN-723 Sand Shade 2 IN-721 Vågn op i lyse omgivelser Har du svært ved at vågne om morgenen? Så kan det være en god idé at holde soveværelset i lyse farver, som hjælper kroppen med at komme i gang. Her ser vi en sart farvepalette i blå, gul, hvid og grå kombineret med lyse naturfarver og materialer. Det skaber et fint spil, som medvirker til et lyst, moderne udtryk. Klar til hilse dig godmorgen. 7 gode råd Find ud af hvilket behov der er størst hos dig ro til at sove, hjælp til at vågne eller hyggelig hulestemning. Se på hvor meget lys du i forvejen har i dit soveværelse, før du vælger farve. Overvej om du skal male loftet i samme farve som væggen for at skabe hulestemning. Vælg en vægmaling uden for høj glans jo højere glans desto mere genskin. Overfladen skal helst signalere så meget ro som muligt. Lad lysningen i vinduesrammen stå i en neutral hvid farve. Hvis der er mange små afgrænsede vægflader, kan du over veje at nøjes med at male en enkelt væg i din valgte farve. Er du i tvivl, så benyt muligheden for at teste med farveprøver.

12 Gør små rum større med mørke farver Before the Storm IN-764 IN-722 IN-776 IN-764 IN-733 IN-731 IN-701 Mange tror, at mørke farver på vægge, lofter og gulve automatisk vil få et rum til at syne mindre. Det er dog en sandhed med modifikationer. Der er nemlig tilfælde, hvor brug af mørke farver vil få dit hjem til at syne større. Det gælder især i små boliger, hvor én mørk væg på næsten magisk vis kan give indtryk af at være et ekstra rum i rummet. Eller i opbevaringsrum og kontorer, hvor der gemmes mange forskellige møbler og ting. Her kan hvide vægge og lofter ofte få rummet til at se rodet ud, mens mørke farver vil kunne samle rummet og give det identitet. Den mørke vægflade kan også fremhæve møbler og kunst på en helt anden måde, end når de har en hvid væg som baggrund.

13 Blue Shade 4 IN-733 Mat eller glansfuld maling? Når du skal vælge malingens glansgrad, er der især tre parametre, som er vigtige at forholde sig til: Rummets type og brug Naturligt lysindfald Husets stil og arkitektur Farven som fikspunkt Hvis du har en lang gang, som kan føles smal og uoverskuelig, kan det være en god idé at male endevæggen i en mørk farve eller sætte et maleri op på den. Det skaber nemlig et naturligt fikspunkt, som gør rummet funktionel og sikrer, at rummet ikke fortsætter i det uendelige og føles indeklemt. Som tommelfingerregel siger man, at malingen til rum med mere trafik, fx entre, gangarealer og børneværelser, gerne må have lidt højere glansgrad end eksempelvis malingen i stuen. Højere glans er nemlig lig med højere robusthed, og det skal der til for at klare hverdagens slid og en våd klud i ny og næ. Generelt bør man til disse rum gå efter en robust maling med en medium glansgrad fx glans 10. Er du så heldig at have store, naturlige lysindfald i dit hjem, anbefaler vi, at du vælger en lav glansgrad. Høj glans vil nemlig give et kraftigt genskin, som kan være ubehageligt for øjet. Især hvis du maler med hvide farver.

14 Como TIME 11 Langtidsholdbare farver TIME 20 IN-774 De grønne nuancer fylder gadebilledet overalt, og når Haute Couturen dikterer en farve, så viser den sig hurtigt også i boliginteriør og design. Tidens store kærlighed til naturen og økologi har inspireret til at dekorere vores hjem i grønne nuancer. Grøn er en farve, vi ikke kan komme udenom, og hos Flügger farver viser bestemte toner af grøn sig, som en meget efterspurgt og populær farve. Fra de sarte spæde grønne farver, over den mere grålige ende af skalaen til den mørke smagrad-grønne farve. Her er den grønne nuance mikset med en sart grå rosa (Como), og for at understege det botaniske look, er indretningen fuldendt med en levende grøn plante. IN-710 TIME 11 IN-728 IN-765

15 Fra nutidens tendenser til fremtidens vægfarver Når Flügger farver udvikler nye vægfarver, der kan understøtte tidens tendenser i og omkring boligen, bunder det i en fortolkningsproces, som tager udgangspunkt i vores faglighed indenfor maling. Den grønne farve er en af tidens hotteste. Det skyldes måske, at det moderne mennesker i dag søger tættere på naturen, interesserer sig for miljøet og bruger træ og andet naturmateriale i indretningen. Vi har fortolket den grønne tendens ud fra vores fagviden om maling og udviklet grønne vægfarver i dæmpede, matte toner, som vil holde den smukke stil i mange år frem. Vi skaber tidens farver med udgangspunkt i vores mangeårige tekniske erfaring og vores farveeksperters viden om design og farvesætning. Gentlemans Room IN-774

16 Små detaljer kan gøre en stor forskel Detaljefarver kan bruges til at fremhæve en særlig egenskab, tilføre kant og personlighed, give nyt liv til gamle møbler og fuldende din farveskala med et festligt punktum. Når du vælger detaljefarver, kan du endelig slippe hæmningerne og tage de modige farvevalg. Mal for eksempel en gammel, klassisk kommode i en moderne pangfarve og skab en effektfuld kontrast med et unikt look. Forever Young IN-789

17 Dig og detaljerne Dine detaljefarver må gerne afspejle, hvem du er, og lade din personlighed træde frem. Og husk, at detaljefarver ikke behøver at komme til udtryk som maling på vægge eller møbler, men også kan være ting og pyntegenstande. Off White IN-700 Relaxed Green In-772 IN-772 IN-700 IN-784 IN-786 IN-789 IN-758 Vælg den rigtige maling Vælg klare farver Detaljefarver skal springe én i øjnene, vække nysgerrighed og overraskelse. Derfor bør du altid vælge klare farver som detaljefarver. Vægmaling i mat eller silkemat: Vælg Flutex 5 når du vil have god all-round maling og et flot, mat resultat. Vores mest solgte maling til både vægge og lofter. Vælg Flutex 10 når du vil have en mere robust maling med en flot, silkemat overflade, som er vaskbar og derfor velegnet til rum med øget slid og snavs. Maling med glans til detaljerne: Vælg Interior High Finish 20 når du vil have en slidstærk, vaskbar maling til indendørs træ med en smuk, halvmat finish. Vælg Interior High Finish 50 når du vil have en ekstra stærk maling til inden dørs træ, der giver en vaskbar og flot, halvblank overflade.

18 Forvandlingens kunst Er det ved at være mange år siden, du sidst malede stuen og tænkte over farvesætningen? Eller har du bare lyst til at prøve noget nyt? Uanset hvad din anledning er til at male og vælge nye farver, er der god grund til at sætte en gennemtænkt farvepalette, der passer til dig og din bolig. På den måde kan du skabe et harmonisk udtryk, hvor man både kan se, mærke og fornemme forskellen fra før til efter. Sweet 60 IN-788 IN-788 IN-763 IN-703 IN-770 TIME 06

19 Før Efter Antwerpen TIME 06 Stuen blev samlet Her ser vi tydeligt, hvordan farver kan samle et rum og give det sin egen identitet. Samtidig ser vi, hvordan den populære hvide vægfarve nogle gange kan få et rum med mange møbler og pyntegenstande til at se rodet ud. Nu opnår man den lyse lethed med det malede gulv og en simplere indretning. Efter Før Lake View IN-770 Køkken med karakter Køkkenet er det rum i hjemmet, vi mennesker opholder os mest i. Derfor skal det også indgyde en følelse af harmoni og velvære fra morgen til aften. Det kan din farvepalette være med til at skabe! Herover ser vi, hvordan det før så stilrene, men også lidt upersonligt udseende køkken fik tilført masser af karakter med farver.

20 Flügger farver viser hvordan Har du helt styr på, hvordan du fjerner tapetet, fuldspartler væggen eller afdækker dit lyse trægulv, så det forbliver lyst? De nye gør-det-selv film fra Flügger farver viser, hvordan du kommer sikkert igennem dit næste projekt, og opnår det flotteste resultat. Har du brug for flere råd, er du altid velkommen til at ringe eller kigge forbi din lokale Flügger farver. Se mere på flugger.dk/gordetselv flugger.dk 27/

Maling til stuer - glans 5

Maling til stuer - glans 5 Maling til stuer - glans 5 Maling til stuer - glans 5 Mat vægmaling til stuer og værelser er det populære valg. Helmat vægmaling glans 5, fås i mange smukke nuancer, men glans 10 giver en lige så smuk

Læs mere

Maling til stue, kontor m.m.

Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue skal være rimeligt slidstærk og vaskbar, fordi her er trafik og risiko for fedtede fingre og spild. Men malingen til stuen må heller ikke være for blank. Det

Læs mere

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE Skab din personlige atmosfære RUSTIK indfarvet spartelmasse fra Dana Lim giver dig de optimale muligheder for at sætte dit helt eget præg på

Læs mere

MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER

MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER RAW COMBI PRIMER Glans: Mat Rækkeevne: 6-8 m² pr. liter Størrelser: 10 l Kan tones:

Læs mere

Brug malingen som vaegdekoration Den grå farve fletter sig ind i den hvide ved hjælp af skarpt aftegnede linjer og skaber en futuristisk udsmykning

Brug malingen som vaegdekoration Den grå farve fletter sig ind i den hvide ved hjælp af skarpt aftegnede linjer og skaber en futuristisk udsmykning funky Futurisme Motorer og maskiner, racerbiler og flyvemaskiner, turbiner og stempler! De italienske avantgardekunstnere, der skabte futurismen i starten af 1900-tallet, var forelskede i fremtiden og

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

Værdi 45, lady Pure Nature SMUK K E TR A NSPA R ENTE FA RV ER. God smag fortjener det bedste

Værdi 45, lady Pure Nature SMUK K E TR A NSPA R ENTE FA RV ER. God smag fortjener det bedste Værdi 45, lady Pure Nature SMUK K E TR A NSPA R ENTE FA RV ER God smag fortjener det bedste FORSIDE: LADY PURE NATURE 9049 VALNØTT TO STRØG DENNE SIDE: LADY PURE NATURE WHITE ET STRØG nyhed! lady pure

Læs mere

Maling til entré og gang - glans 10-25

Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Skal du bruge maling til gang, entré eller bryggers, findes den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25

Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25 Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25 Ren akrylmaling og intet andet. Har du brug for en stærk, smudsafvisende og vaskbar akrylmaling til dine vægge, finder du den lige her. Ren akrylmaling i glans 5, 10 eller

Læs mere

Værdi 45, lady. Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG. God smag fortjener det bedste

Værdi 45, lady. Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG. God smag fortjener det bedste Værdi 45, lady Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG God smag fortjener det bedste LADY MINERALS REVIVE FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG TIL SMUKKE, BETONAGTIGE VÆGGE NATURLIG, MINERALSK VÆGFORNYER LEVENDE

Læs mere

Maling til entré og gang - glans 10-25

Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Skal du bruge maling til gang, entré eller bryggers, findes den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Nemt og effektivt Naturligvis. Trip Trap Colour. Væg-, træ- og metalmaling

Nemt og effektivt Naturligvis. Trip Trap Colour. Væg-, træ- og metalmaling Nemt og effektivt Naturligvis Trip Trap Colour Væg-, træ- og metalmaling 1 farver Til enhver smag inspiration fra havet, skoven og Byen Stemningsfulde farver bidrager til en spændende indretning. men foretrækker

Læs mere

Yunik Paint Smarter Farverådgivning

Yunik Paint Smarter Farverådgivning Yunik Paint Smarter Farverådgivning Et let og effektivt system til det svære farvevalg YU 21 S0500-N YU 25 Grey Touch Indrettet med NORDIC GRAPHIC YU 22 Rose Shadow YU 24 Graphic Yellow YU 23 Anthracite

Læs mere

KOMBINATIONER FARVEKORT FARVESÆTNINGER FRA VORES ARKITEKTKOLLEKTION

KOMBINATIONER FARVEKORT FARVESÆTNINGER FRA VORES ARKITEKTKOLLEKTION FARVEKORT KOMBINATIONER FARVESÆTNINGER FRA VORES ARKITEKTKOLLEKTION UDENDØRS 7 3110 392869 Beckers Maling A/S, Kornmarksvej 26, DK-2605 Brøndby Tlf. 4363 1611, fax 4363 0098. www.beckers.dk ART NR 039286/2007

Læs mere

Varenummer Vælg Farve Pris pr Hvid 120, Lys råhvid, NCS 0500N 120, Råhvid, RAL ,00

Varenummer Vælg Farve Pris pr Hvid 120, Lys råhvid, NCS 0500N 120, Råhvid, RAL ,00 Maling til køkken Maling til køkkenet skal, som udgangspunkt, være både vaskbar og smudsafvisende. Derfor er det en fordel, at malingen til køkkenet, mindst er glans 10 og gerne højere. Så er den let at

Læs mere

Maling til køkken, bad og erhverv glans

Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans 25 Maling til køkken og maling til bad. I denne kategori finder du maling til køkkenet og maling til badeværelset. Vidste

Læs mere

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER Når du skal male vægge og lofteer starter du altid med lofteet. Inden har du dog afdækket gulv og lister (og evt. møbler i rummet). Afdækning før malerarbejdet - skridt for skridt Næsten alle indendørs

Læs mere

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Lofter: Backers Hvid Ekstra 5 Vægge: Scotte 20 Råhvid Træværk: Elegant Glans 40, RAL 9010 BECKERPLAST 5 EXTRA Beckerplast

Læs mere

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER 1 2 3 TVIS GARDEROBER Søger du en løsning til garderobe eller opbevaring, så se vores inspirerende løsninger her. Tvis Køkkener er ikke kun køkkener og bad, Tvis Køkkener er

Læs mere

Orden i tingene. men bordet er nok det mest vellykkede. Familien Dobernovski der tæller mor, far og 3 små børn,

Orden i tingene. men bordet er nok det mest vellykkede. Familien Dobernovski der tæller mor, far og 3 små børn, EFTER: Kontoret er nu blevet et sted, man gerne vil opholde sig. Bordet er lavet til lejligheden og passer perfekt til rummet. Opbevaringskasserne Frame på væggen er en anderledes og dekorativ måde at

Læs mere

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne Den røde farve lægger op til bevægelse Specialdesignet legehus på Ørestad Skole, København Udviklet i samarbejde med CORE Arkitekter OM HØJER MØBLER Højer Møbler er

Læs mere

Alt om tapet. Malerfagets leverandør. flugger.dk

Alt om tapet. Malerfagets leverandør. flugger.dk Alt om tapet Malerfagets leverandør flugger.dk Alt du skal vide om designtapeter Få gode tips til, når du vil tapetsere i hjemmet. Du finder blandt andet: Valg af tapet: 5 gode overvejelser 3 Non woven

Læs mere

DEKSTREM Få tid til mere

DEKSTREM Få tid til mere DEKSTREM Få tid til mere NÅR TIDEN ER VIGTIG Dekstrem er en flot mat maling med en enestående udflydning, der giver dig optimal dækkeevne. Literprisen på Dekstrem er lidt dyrere end på almindelig maling.

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

Reveal the colours of nature. Akutex FT farveudvalg

Reveal the colours of nature. Akutex FT farveudvalg Reveal the colours of nature Akutex FT farveudvalg Reveal the colours of nature Akutex FT farveudvalg Da vi udviklede dette nye farveudvalg, henvendte vi os til en gruppe af Europæiske indretningsarkitekter,

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 23_017 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Når du lægger gulv, skal du altid bruge NIVÅ gulvunderlag (sælges

Læs mere

LADY. inspiration. LADY. Når kun det bedste er godt nok

LADY. inspiration. LADY. Når kun det bedste er godt nok 14:32 Side 1 LADY inspiration LADY. Når kun det bedste er godt nok 14:32 Side 2 LADY Vegg 10-1832 Skandinavisk Lys S www. jotun.dk JORD/LUFT > Klassisk, behagelig blanding af farver fra jord og luft. Samlet

Læs mere

Inspirerende hjem. 22 farver fra Nordsjö. Vægmaling: Dusky Calais F værdi 45,- Foto: Daniella Witte

Inspirerende hjem. 22 farver fra Nordsjö. Vægmaling: Dusky Calais F værdi 45,- Foto: Daniella Witte Inspirerende hjem 22 farver fra Nordsjö Vægmaling: Dusky Calais F8.05.55 værdi 45,- Foto: Daniella Witte Vægmaling: Krickelins Dimblå Foto: Andrea Papini Dark Dijon S9.20.21 Krickelins Dimblå HoP Grey

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

TINE GÅR FOR HVIDT AF HANNE SØGAARD. FOTO: BIRGITTA WOLFGANG DREJER. LÆSERSERVICE SIDE 146-147. www.altfordamerne.dk ALT 12/2010

TINE GÅR FOR HVIDT AF HANNE SØGAARD. FOTO: BIRGITTA WOLFGANG DREJER. LÆSERSERVICE SIDE 146-147. www.altfordamerne.dk ALT 12/2010 TINE GÅR FOR HVIDT TINE KJELDSEN BLIVER MERE POSITIV, NÅR HUN FÅR LYS. DER- FOR HAR HUN VALGT AT INDRETTE FAMILIENS BOLIG HVIDT I HVIDT TILSAT NORDISK ENKELHED OG ETNISKE STREJF. OG SÅ HAR HUN I ØVRIGT

Læs mere

på efterskolen DE SLIDTE GANGE MED NEUTRAL MALING ER BLEVET AFLØST AF ET FRISK PUST MED KLARE FARVER OG GEOMETRISKE MØNSTRE PÅ

på efterskolen DE SLIDTE GANGE MED NEUTRAL MALING ER BLEVET AFLØST AF ET FRISK PUST MED KLARE FARVER OG GEOMETRISKE MØNSTRE PÅ stram på efterskolen DE SLIDTE GANGE MED NEUTRAL MALING ER BLEVET AFLØST AF ET FRISK PUST MED KLARE FARVER OG GEOMETRISKE MØNSTRE PÅ GULVE OG VÆGGE PÅ RINGE FRI- OG EFTERSKOLE PÅ FYN. 38 DeFarver Tekst:

Læs mere

Maling til entré, gang og bryggers

Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Skal du bruge maling til gangen, entréen eller bryggerset, finder du den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

GardinGuide. Sådan vælger du gardiner rum for rum. www.luxaflex.dk

GardinGuide. Sådan vælger du gardiner rum for rum. www.luxaflex.dk GardinGuide Sådan vælger du gardiner rum for rum www.luxaflex.dk Rullegardin Det perfekte match mellem form og funktion Når du vælger gardiner til dit hjem, er det naturligvis vigtigt, hvordan de ser ud.

Læs mere

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Værdi 45 kr UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Med Demidekk varer det længe, inden du skal male igen! FORSIDE: VÆG: JOTUN 9938 DEMPET SORT TERRASSE: DEMIDEKK 90002 GRÅSVART DET GODE LIV PÅ TERRASSEN Farver

Læs mere

Værdi kr 45, lady Balance. Smukke rum, hvor det er godt at være. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 45, lady Balance. Smukke rum, hvor det er godt at være. God smag fortjener det bedste Værdi kr 45, lady Balance Smukke rum, hvor det er godt at være God smag fortjener det bedste FORSIDE: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE VÆG PÅ DENNE SIDE: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE NYHED Smukke, matte

Læs mere

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil?

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil? [Lys] Lyset påvirker vores opfattelser af rum og vores psyke. Lyset er en meget vigtig medspiller når arkitekten skaber gode æstetiske rum til mennesker. Lyset kan langt mere end bare at give lys til mørke

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Alupersienner fra Stila er fugtafvisende og af højeste kvalitet. De er derfor særdeles velegnede til vådrum såsom badeværelse og køkken!

Alupersienner fra Stila er fugtafvisende og af højeste kvalitet. De er derfor særdeles velegnede til vådrum såsom badeværelse og køkken! ALUPERSIENNER 2 DESSIN 55594 TRUELY TIMELESS Stilas historie startede med netop persiennen i 1949, hvor stifteren Preben Stilling startede sin persiennefabrik i Herlev. Siden da er der kommet meget til,

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Nygaard design er det nye køkken- bad og garderobebrand på det nordiske marked. Nygaard designs fundament ligger i 40 års køkkenerfaring, og er tilført

Læs mere

Måtter med valgfrit design.

Måtter med valgfrit design. Måtter med valgfrit design. Mørke og ofte grå nuancer er glimrende om efteråret og om vinteren, hvor måtten belastes meget. Der er snavset udenfor, og vi trækker både sne, sjap og grus ind med fodtøjet.

Læs mere

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering Udvendig Dekorering Det udvendige udseende er på mange måder den vigtigste del af dit dukkehus, da det er den del, der bliver vist det meste af tiden. Den stil du vælger til dit hus vil ofte diktere det

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

STENI VISIONS ARKITEKTONISKE SÆRPRÆG

STENI VISIONS ARKITEKTONISKE SÆRPRÆG DESIGN DIN VISION STENI VISION Skab unikke facadeudtryk med STENI Vision. Du har stort set frie hænder til at designe og dekorere. Brug dine egne fotos eller illustrationer i kombination med andre motiver.

Læs mere

fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017

fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017 fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017 2 3 fermacell ACOUSTIC Designet af Lars Vejen Det skal være ok at lege, tale, hygge og leve i et hjem. Med fermacell ACOUSTIC kan du kombinere

Læs mere

Laura Fulmine arbejder som stylist for både private firmaer og internationale. Marmor og messing er to af Lauras yndlingsmaterialer,

Laura Fulmine arbejder som stylist for både private firmaer og internationale. Marmor og messing er to af Lauras yndlingsmaterialer, FARVEFEST I LONDON Folk er ofte forsigtige med at bruge for mange farver i små lejligheder, men ikke Laura. Hun er gået all in på kulørte vægge i sin og kærestens 57 kvadratmeter store lejlighed. AF Tessa

Læs mere

iq ONE UDEN PVC HOMOGENT GULV

iq ONE UDEN PVC HOMOGENT GULV HOMOGENT GULV UDEN PVC iq ONE iq One har en perfekt balance mellem design, fleksibilitet og holdbarhed, og er velegnet til områder, der stiller høje krav. Den unikke og innovative produktsammensætning

Læs mere

HVEM BOR HER? OPGAVE 1 OPGAVE 2. du får brug for: du skal bruge: + OG ET PLANTEGNINGSARK + ET TEGNEARK OG ALLE DE FARVER DU VIL BRUGE

HVEM BOR HER? OPGAVE 1 OPGAVE 2. du får brug for: du skal bruge: + OG ET PLANTEGNINGSARK + ET TEGNEARK OG ALLE DE FARVER DU VIL BRUGE HVEM BOR HER? OPGAVE 1 1: Gå på opdagelse i huset og find de 11 dyr, som gemmer sig i husets forskellige rum. du får brug for: 2: Tegn eller skriv dyrene i de forskellige rum på plantegningen efterhånden

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Byg et hus - 4. klasse Til lærerne med supplerende tekst

Byg et hus - 4. klasse Til lærerne med supplerende tekst Byg et hus - 4. klasse Til lærerne med supplerende tekst Power point for lærere er mulig at bruge som forberedelse inden power point for elever vises Farver er en subjektiv opfattelse. Der kan aldrig siges

Læs mere

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve.

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve. Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt træ skaber

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Værdi 45, lady. Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG. God smag fortjener det bedste

Værdi 45, lady. Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG. God smag fortjener det bedste Værdi 45, lady Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG God smag fortjener det bedste LADY MINERALS REVIVE FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG TIL SMUKKE, BETONAGTIGE VÆGGE NATURLIG, MINERALSK VÆGFORNYER LEVENDE

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9 Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse Hilsen Kasper & Tobias Side 1 of 9 1 -" DIN BESLUTNING Det er altså ikke så svært. Livet handler om at træffe én beslutning.

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 50_018 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Vi har det tilbehør du kan få brug for, som forskellige underlag,

Læs mere

Værdi 45, LADY. A journey of colour and lifestyle. God smag fortjener det bedste

Værdi 45, LADY. A journey of colour and lifestyle. God smag fortjener det bedste Værdi 45, LADY A journey of colour and lifestyle God smag fortjener det bedste FORSIDEN: VÆG: LADY PURE COLOR 4744 SOPHISTICATED BLUE DENNE SIDE: VÆG: LADY PURE COLOR 1624 LETTHET Vi ønsker, at vores hjem

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

F R A B E G R Æ N S N I N G E R T I L M U L I G H E D E R

F R A B E G R Æ N S N I N G E R T I L M U L I G H E D E R P R O D U K T E T Historien om radiatorskjulerne begyndte for mange år siden; dengang, hvor varmekilden i hjemmet var flot dekorerede kakkel- og brændeovne. Med centralvarmens indtog efter år 1900 fik

Læs mere

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Nyd den nye kollektion! Enkle udtryk der går rent ind Liftgardiner er som skabt til at understrege de enkle, rene linjer i boligindretningen eller til at skabe

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA.

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrende vandig maling til væg og loft med yderst gode spærrende/isolerende egenskaber. Afhængigt af gennemslagets karaktér påføres et eller to lag. Glansen er mat

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

INSPIRATION MERE END BARE BETON

INSPIRATION MERE END BARE BETON INSPIRATION MERE END BARE BETON Montebello med Nordisk blanding Chaussésten MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere,

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Væg, loft & struktur. Væg, loft & struktur

Væg, loft & struktur. Væg, loft & struktur Væg, loft & struktur Væg, loft & struktur Loftmaling, vægmaling, vådrumsmaling og strukturmaling samt vandskuringsmaling. Loftmaling glans 2 & 5. Vægmaling glans 5, 7, 10, 20, 25 & 90. 2017 VÆG, LOFT &

Læs mere

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier LK FUGA Hardline Designserien med de rene linier Rene linier LK FUGA er Lauritz Knudsens serie af indsatse til el-installationen. Afbrydere, stikkontakter med mere består af flere dele. Indsatsen er selve

Læs mere

DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET

DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET FORSIDE: VÆG: JOTUN 394 VARMGRÅ KONTRASTFARVE PÅ VÆGGEN: JOTUN 2271 BERG ACCENTFARVE: JOTUN 1001 EGGHVIT HUS FRA TERIHUS TERIHUS.SE DENNE

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON 2008 - MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere, men vi har ikke siddet

Læs mere

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet Info... Indhold... Tak fordi du købte min E-bog! Efter download, har du bogen til evigt eje! Men husk at det ikke er tilladt at videregive bogen, lægge den op på sociale medier på nettet, låne ud til andre

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

Tvis skydedøre holder

Tvis skydedøre holder Tvis skydedøre holder 1 hele vejen Tvis skydedøre holder. Her er designet gennemtænkt, og vi skræddersyer skabe til alle boligenes rum så er målet skævt væggene skrå så finder vi altid den optimale løsning

Læs mere

RUNDHØJALLÉ 83 DAGTILBUD PÅ RUNDHØJALLÉ 83

RUNDHØJALLÉ 83 DAGTILBUD PÅ RUNDHØJALLÉ 83 RUNDHØJALLÉ 83 DAGTILBUD PÅ RUNDHØJALLÉ 83 01 Opdraget: 1) Dagtilbud: De to dagtilbud Snurretoppen og Neptun flytter sammen på Rundhøj Allé. Dermed frigøres de to nuværende lejemål til opsigelse. Der etableres

Læs mere

STANDARD FOR MALERBEHANDLINGER OG FARVER

STANDARD FOR MALERBEHANDLINGER OG FARVER STANDARD FOR MALERBEHANDLINGER OG FARVER Side 1 af 14 DTU Standard for malerbehandlinger og farver Version 3.0 - Juli 2017 Udarbejdet af: Udgivet af: Ansvarlig: Rekvireres:, Bygningssektionen Synne Remvig

Læs mere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere Det stof drømme er gjort af Igennem 150 år har Tivolis lysmestre

Læs mere

Sigma Farvekollektioner

Sigma Farvekollektioner Sigma Farvekollektioner SÅDAN. SIGMA. Alt hvad du har brug for til at skabe førsteklasses farveresultater. Sigma Coatings er en del af verdens næststørste malingsproducent, PPG Industries. Det Pitsburgh

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse NORSK TRÆBESKYTTELSE Fra det ekstreme nord til dit træværk siden 1972 DEMIDEKK Holdbar træbeskyttelse til det skandinaviske klima Demidekk er norsk

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

THE LIGHT OF SCANDINAVIA 3 KOLLEKTIONER NYESTE TEKNOLOGI LET AT VEDLIGEHOLDE ET FRISK UDSEENDE LUMINA ELEMENT GALAXY SKANDINAVISKE FARVER

THE LIGHT OF SCANDINAVIA 3 KOLLEKTIONER NYESTE TEKNOLOGI LET AT VEDLIGEHOLDE ET FRISK UDSEENDE LUMINA ELEMENT GALAXY SKANDINAVISKE FARVER LYSET GØR FORSKELLEN Nogle hævder, at der er noget magisk over lyset i Skandinavien. Andre mener, at de specielle nuanceforskelle skyldes nærheden til polarcirklen, eller at vores klima er rigt på kontraster.

Læs mere

Flexa Play. - one playful family

Flexa Play. - one playful family Flexa Play - one playful family Når jeg arbejder med et nyt design, føles det som en leg. Former, farver og udtryk danser hen over papiret. I mit arbejde med FLEXA Play møbelserien ønskede jeg at føre

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 06/2016 Facader i farver Skalcem 100 Rødokker SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 farver Skalcem 100 Mellemgul Skalcem 100 fremstår med en tidløs, naturlig og fløjlsmat overflade,

Læs mere

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 10/2017 Skalcem 100 Rødokker Skalcem 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 Skalcem 100 er en slidstærk, cementbaseret murmaling til mineralske underlag. Velegnet udendørs og indendørs.

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

5528 Kontrast petroleum. 7172 Alu mørkegrå. 5528 Kontrast petroleum. 7530 Kadet koksgrå 5532 Hydrys mørklægning grafit

5528 Kontrast petroleum. 7172 Alu mørkegrå. 5528 Kontrast petroleum. 7530 Kadet koksgrå 5532 Hydrys mørklægning grafit www.faber.dk graphic skyline collection 2010 Lad storbyens liv og energi indtage din bolig. Denne kollektion giver den friske følelse af den oplyste himmelhvælving over en pulserende storby. Farveskalaen

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

Sika ComfortFloor PERFEKTION I DIT HJEM

Sika ComfortFloor PERFEKTION I DIT HJEM BO MED PERFEKTION I HJEMMET er mere end bare et gulv. Det handler om, hvordan folk ser og respondere på det minimalistiske look med det varme touch. Det handler om kreativitet og det endeløse udvalg af

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere