Standardlængder Kebony Radiata: cm. Ved specielle forespørgsler kan /540 skaffes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Standardlængder Kebony Radiata: cm. Ved specielle forespørgsler kan /540 skaffes."

Transkript

1 Længder Standardlængder generelt (fyr, gran og thermowood): /540 cm. Tilbud gives i udgangspunktet i 1-2 længder og altid ud fra faldende længder fra lager. Standardlængder modulhegn: stolper: 270 cm hegnsbrædder: 180 cm topplanke: 390 cm Standardlængder Kebony Radiata: cm. Ved specielle forespørgsler kan /540 skaffes. Hvis du har brug for en anden længde bedes du anføre dette under Øvrige oplysninger i din forespørgsel. Sibirisk lærk, ceder, eg, ask, thermoask, bøg og div. hårdttræstyper afviger generelt fra standardlængder. Tykkelser Tykkelsen på de viste profiler kan variere i forhold til valg af træ og overfladestruktur. Eksempel på færdigmål i 25 mm råtræ: rusavet færdigmål = ca. 22 mm glathøvlet, børstet med nylon/stål, paintcutted, micropræg, fantasi (kaldet øvrige) = ca. 21 mm thermotræ i rusavet = ca. 20 mm thermotræ i glathøvlet, børstet med nylon/stål, paintcutted, micropræg, fantasi (kaldet øvrige) = ca. 18 mm Hvis profilet er høvlet 2 eller 4 sider kan det reducere tykkelsen yderligere ca. 1 mm.

2 Overfladestruktur Du har mulighed for at vælge dit profil i en af disse overflader: 1. Glathøvlet ensartet glat og berøringsvenlig overflade. 2. Rusavet klassisk overflade til udvendig facadebeklædning, altid et smukt valg til facadetræ. 3. Børstet med nylon/stål Unik overflade, der via special teknik med både stål- og nylonbørstning, kommer til at fremstå med tydelig årestruktur. 4. Paintcutted har paralleller til den klassiske rusavede overflade, men fremstår mere ensartet via sin prægning i træet. 5. Micropræg præget med bittesmå riller, der giver overfladen et meget ensartet udseende. 6. Fantasi kundespecifikke overflader også en mulighed. Eksempler på overflader:

3 Træsort Du kan vælge dit profil i en af disse træsorter: Gran us kvinta - Rødgran (Picea abies (L.) Karst.) Vores gran kommer fra midt/nord Sverige, hvor det koldere klima giver langsommere vækst og dermed højere densitet. Årringene er smalle pga. den langsomme vækst, træet er hårdere, har mindre og mere faste knaster. Træ med langsom vækst betegnes som kvalitetstræ. Gran har en speciel struktur i veddet, der medfører lukkede celler, når træet er tørt. Gran kan således ikke trykimprægneres men den lukkede cellestruktur umuliggør samtidig indtrængning af vand. Råtræ i gran er således særdeles velegnet til malede udvendige (og indvendige) beklædninger. Gran kan imprægneres via varmebehandling (thermowood) og op til 25 mm også efter NTR standardens anbefaling 8/91. Ubehandlet og varmebehandlet / NTR-behandlet gran bør ikke bruges i direkte kontakt med jord og beton pga. risiko for svampeangreb. Gran kan ikke brandimprægneres til klasse A. Fyr (Pinus sylvestris) Sorteringsregler iht. Nordiskt Trä Sorteringsregler (den blå bog). Fyr kvinta (sortering B) Fyr us (sortering A1-A4) Fyr listekvalitet (sortering A1 - knastfri) Sammenlign Nordiskt Träs gamle (den grønne bog) kontra nye (den blå bog) sorteringsregler her. Vores fyr kommer fra midt/nord Sverige, hvor det koldere klima giver langsommere vækst og dermed højere densitet. Årringene er smalle pga. den langsomme vækst, træet er hårdere, har mindre og mere faste knaster. Træ med langsom vækst betegnes som kvalitetstræ. Når fyr anvendes som udvendig beklædning bør det pga. træets naturlige egenskaber imprægneres f.eks. ved varmebehandling (thermowood) eller trykimprægnering. Fyr kan imprægneres til klasse A materiale og dermed egnet til direkte jordkontakt. Fyr der ikke beskyttes vil blive angrebet af råd og svamp, men med korrekt imprægnering vil fyr have lang holdbarhed. Fyr kan brandimprægneres til klasse A. Thermowood (varmebehandlet fyr) Vores thermowood produceres af Lunawood i Finland (Lunawood - highest quality, totally natural and chemical free). Fyrretræ af høj kvalitet varmebehandles ved temperaturer mellem 190 og 212 C. Ved varmebehandlingen forsvinder harpiks, terpentin og formaldehyd og slutproduktet minder om hårdttræ, da varmebehandlingen giver træet et varm brunlig glød. Træet imprægneres udelukkende ved brug af varme og damp, så slutproduktet er 100% naturligt og helt fri for kemikalier. Varmebehandlet træ er et miljørigtigt alternativ trykimprægneret træ samt det til tider problematiske regnskovstræ pga. udrydningstruslen. Opnår en god formstabilitet, som resultat af varmebehandlingen, slår og vrider sig ikke, det er let og kan brændes og bortskaffes uden at skade miljøet. Tåler ikke direkte jordkontakt. Produktet er særdeles velegnet til udendørs beklædning. Thermowood kan også med fordel bruges indenfor, der anvendes ingen kemikalier i forbindelse med varmebehandlingen. Thermowood har et klassisk udseende og kan bruges i både store og små byggeprojekter.

4 Sibirisk lærk (Larix sibirica Ledeb.) Kommer fra Sibirien, hvor det meget kolde klima medfører langsom vækst og dermed høj densitet. I sibirisk lærk er der ofte en stor andel af kerneved (mere end 90%). Kerneved er holdbart uden imprægnering og sibirisk lærk bruges ofte som miljørigtigt alternativ til trykimprægneret træ. Sibirisk lærk har større holdbarhed end fyr og gran, men har ikke ligeså lang holdbarhed som trykimprægneret fyr, især ikke ved jordkontakt. Lærk vrider sig mere end fyr og gran, er sprødt og har pga. hårdheden en tendens til at revne. Især i endetræet. Det anbefales at bestille i overmål, så enderne kan skæres rene. Det er muligt at imprægnere lærk, hvilket anbefales, hvis det skal i jordkontakt. Ubehandlet lærk vil pga. træets naturlige surhed angribes forholdsvis hurtigt af overfladeskimmel. Hurtig overfladebehandling med gængs træbeskyttelse (ikke vandbaseret de første par gange) anbefales. Ceder, eg, bøg og diverse typer hårdttræ Vi tilbyder også træløsninger i alternative træsorter. Beskrivelse af disse træsorter tager udgangspunkt i det konkrete kundeønske. Efterbehandling Du kan vælge at efterbehandle dit træ med en af disse muligheder: Malet (grund- og topmalet) Protræ har eget maleri og tilbyder miljørigtig malet træ i den farve, du ønsker. Malet beklædning er grundmalet fire sider og topmalet på tre. Det har den fordel, at du efter montering kan nøjes med en let gang slutmaling eller evt. pletmaling for at dække sømhuller og tilskæringer. Læs mere i vores brugervejledning. Den industrielle påføring af maling giver en dybdeindtrængende effekt og forhindrer råd og svamp i at få fat. Den industrimalede beklædning har minimalt behov for vedligeholdelse og vil fremstå flot i mange år. Vi kan male dit træværk i alle NCS og alle RAL farver. Efter montering af formalet træ vil overfladen efterfølgende synes ensartet, når træet pga. vejrliget naturligt arbejder. Der vil ikke fremstå lyse striber, som man ofte ser ved træværk, der først er malet efter montage. Malet (grundmalet) Træ grundmalet 4 sider (uden topmaling). Den industrielle påføring af grundmaling giver en dybdeindtrængende effekt og forhindrer råd og svamp i at få fat. Efter montage skal brædderne straks efterbehandles med træbeskyttelse fra anerkendte mærker som f.eks. Pinotex, Gori, Beckers m.fl. Både olie- og vandbaseret træbeskyttelse kan anvendes. Der vil ikke fremstå lyse striber, som man ofte ser ved træværk, der først er malet efter montage. Malet i alle NCS og RAL farver Protræ tilbyder malet træ i alle NCS og RAL farver. Der henvises til beskrivelse af grund- og topmalet samt grundmalet træ ovenfor.

5 Trykimprægneret Trykimprægneret træ har gennemgået en imprægneringsproces, som forlænger træets holdbarhed. Processen gør træet mere modstandsdygtigt overfor angreb af råd, svamp og insekter. Det er den mest effektive form for kemisk træbeskyttelse mod biologisk nedbrydning. Efter trykimprægnering fremstår træet grønt. Træet kommer i lukkede kamre, der ved hjælp af vakuum tømmes for fugt og luft. Der fyldes efterfølgende imprægneringsvæske i kammeret og de aktive stoffer mod råd og svamp presses ind i træet under tryk. Der anvendes oftest fyr, der velegner sig pga. stor andel af splint. Trykimprægneret træ skal overholde de europæiske standarder. Vores træ trykimprægneres industrielt efter de regler, der er udarbejdet af Nordisk Træbeskyttelses Råd (NTR), som definerer de nordiske træbeskyttelsesniveauer inden for rammen af de europæiske standarder DS/EN Vi henviser til Træinformations Den lille grønne som giver dig vigtig viden om trykimprægneret træ. Lud- og lud/voksbehandlet Fra vores maleri tilbyder vi lud og lud/voks behandling af vores loft- og vægpaneler. Lud - En ludbehandling hæmmer den naturlige gulningsproces på brædder af nåletræ og giver en lysere overflade. Lud/voks - En lud/voks behandling giver brædderne en ensartet og lys overflade. Lud/voks behandlingen er med til at begrænse optagelse af solens UV-stråler og reducerer træets naturlige gulning. Voksbehandlingen giver en mere glat og rengøringsvenlig overflade. Ludbehandlet træ kræver ikke efterbehandling, men vi anbefaler jævnlig rengøring ved at støvsuge loft/væg (brug mundstykke med blød børste). Ved snavs kan det tørres bort med en fugtig klud. Det er dog muligt at genbehandle brædderne, hvis man vurderer, der er behov efter nogle år. De vil blive mere lyse end det oprindelige produkt. Grundmalet med farvepigmenteret imprægneringsvæske Fra vores maleri tilbyder vi grundmaling med farvepigmenteret imprægneringsvæske i 3 farvevarianter - sort / grå / brun. Farverne er ikke dækkende men laserende, så du kan se årestrukturen igennem. Den industrielle påføring af imprægneringsvæsken giver en dybdeindtrængende effekt og forhindrer råd og svamp i at få fat. Efter montage skal brædderne straks efterbehandles med træbeskyttelse fra anerkendte mærker som f.eks. Pinotex, Gori, Beckers m.fl. Både olie- og vandbaseret træbeskyttelse kan anvendes. Sprøjtelakeret Protræ samarbeder med Mega Overfladeteknik som sikrer rette kvalitet på vores sprøjtelakerede profiler (oftest indvendige lister). Profilerne er behandlet med syrehærdende maling, som giver den

6 pæneste og mest holdbare overflade. Den industrielle påføring giver en ensartet overflade og kan vedligeholdes med både vand- og olieholdig maling. Husk altid at slibe overfladen inden påføring af ny maling. Har du specielt ønske om begrænsning af knastgennemtrængning (som med tiden er uundgåeligt) bliver der lagt en klar PU lak i bunden, derefter grund- og topmaling. Den klare PU gør, at knasterne er længere om at gulne da der ikke er nogle farvepigmenter, de kan gå i forbindelse med. Oftest (og efter kundeønske) laver vi dog vores lister i fyr listekvalitet (A1 sortering), som er fri for knaster. Brandimprægneret Brandimprægneret træ imprægneres ved tryk. Via tryk trænger brandvæsken ind i træet. Trykniveau og tid afhænger af den prøvning, der ønskes. Brandimprægnering er ikke en imprægneringsform, der beskytter mod hverken skimmel, råd eller svamp, vi anbefaler derfor ved udvendig anvendelse som ved alt andet træ altid en efterbehandling.

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning ThermoAsk Beklædning Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk, det spændende nye alternativ

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk, det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

WT Træfacader WICO TIMBER

WT Træfacader WICO TIMBER WT Træfacader BY WICO TIMBER OM VORES TRÆFACADER Vores træfacader tilbydes i træsorter med mange hunderede års traditioner bag sig til dette formål. Træet kommer fra de nordligst beliggende skove i Skandinavien

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM NORDISK MILJØMÆRKNING Hvad er Kebony? Kebony er kvalitetstræ til terrasser og facadebeklædning, som er anbefalet af førende arkitekter. Kebony træ er bæredygtigt, holdbart

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik ThermoWood Beklædning Moelven ThermoWood Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik ThermoWood det miljørigtige alternativ ThermoWood er en ny generation ThermoWoodbehandlet træ, produceret

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM Hvad er Kebony? Kebony er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, når udseende og ydeevne er afgørende. Kebony teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig

Læs mere

Velkommen TIL vores verden

Velkommen TIL vores verden Sibirisk Lærk Det naturlige og miljørigtige valg Velkommen TIL vores verden Vælg Sibirisk Lærk fra Wimex og få: Lang levetid Stor styrke Smuk glød»» minimalt vedligehold www.wimex.dk 1 Vi står klar til

Læs mere

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler Lev naturligt med Massive trægulve & paneler Ægte trægulve vokser på træerne Södra Interiör er en af nordens førende leverandører af massive lister, trægulve, paneler og interiørprodukter. I vores sortiment

Læs mere

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG SIBIRISK LÆRK DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG VELKOMMEN TIL VORES VERDEN VÆLG SIBIRISK LÆRK FRA WIMEX OG FÅ: LANG LEVETID STOR STYRKE SMUK GLØD»» MINIMALT VED- LIGEHOLD www.wimex.dk 1 VI STÅR KLAR TIL

Læs mere

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG

DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG SIBIRISK LÆRK DET NATURLIGE OG MILJØRIGTIGE VALG VELKOMMEN I VORES VERDEN VÆLG SIBIRISK LÆRK FRA WIMEX OG FÅ: LANG LEVETID STOR STYRKE SMUK GLØD»» MINIMALT VED- LIGEHOLD www.wimex.dk 1 VI STÅR KLAR TIL

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser Træterrasser Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven Træterrasser SVANEMÆRKET SVANEMÆRKET Hvilken terrassetype? Moelven skaber gode rum, udenfor og indenfor Vores vision

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermobehandlet træ, som giver en

Læs mere

Datablad Wiking Fyr Prima

Datablad Wiking Fyr Prima Datablad Wiking Fyr Prima Fyr Prima - Ubehandlet Wiking Fyr plankegulve fremstilles af udvalgte stammer fra Nordsverige. Her vokser træerne langsommere, så de derved opnår større hårdhed. De 3-lags opbyggede

Læs mere

OPTIFORM SKAB SAMMENHÆNG I HUS OG HAVE

OPTIFORM SKAB SAMMENHÆNG I HUS OG HAVE OPTIFORM SKAB SAMMENHÆNG I HUS OG HAVE www.optimera.dk Skab sammenhæng Optiform-serien af træ til udendørs brug giver dig muligheder, du aldrig har haft før. Nu kan du nemlig få samme trætype overalt i

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Indadgående kip-drejevindue type BSI, UNI-JET S-CONTURA Brugs- og vedligeholdelsesvejledning Udluftning sker i kipstillingen, rengøring kan foretages i drejestillingen. Når grebet peger nedad, er vinduet

Læs mere

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr. 530 089 3200 2800 2113 2153 4200 3700 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Markedets største udvalg med over 400 FT profiler

Markedets største udvalg med over 400 FT profiler Markedets største udvalg med over 400 FT profiler Unikt udvalg Med mere end 400 forskellige FT træprofiler og mulighed for specialfremstilling sørger vi for, at der er flere muligheder end begrænsninger.

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere!

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere! T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R holder længere! 2 T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at når træet er

Læs mere

DK / APRIL 2018 PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK

DK / APRIL 2018 PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK DK / APRIL 2018 PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK PRODUKTOVERSIGT SIBIRISK LÆRK APRIL 2018 3 INDHOLD Fakta om Sibirisk Lærk fra Wimex...5 Facadebeklædning...6 Terrasse...8 Regler og stolper...9 Råtræ... 10

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

Træ En guide over træsorter, som VEKSØ forhandler.

Træ En guide over træsorter, som VEKSØ forhandler. Træ En guide over træsorter, som VEKSØ forhandler. Det Bæredygtige Trævalg Træsorter fra hjemlige himmelstrøj EN NORDISK BØLGE Kig efter vores FSC -certificerede produkter. I Norden er man i højere grad

Læs mere

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik

ThermoWood Beklædning. Moelven ThermoWood. Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik Beklædning Moelven Svanemærket nordisk træ med indbygget holdbarhed og æstetik det miljørigtige alternativ er en ny generation behandlet træ, produceret af fyrretræ. Fyrretræet gennemgår en avanceret og

Læs mere

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning Indvendige paneler Interiør Indeholder monteringsvejledning Moelven indvendige paneler I denne brochure præsenterer vi Moelvens nye program i indvendige paneler. Samtidig kan du finde oplysninger om anvendelse,

Læs mere

Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed

Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed Træ- og facadebeklædning med unik gennemimprægnering og holdbarhed Det bedste gran Superwood er Verdens Bedste Bræt! Det er gennemimprægneret gran fra udvalgte nordiske skove. Perfekt til smukke, miljøvenlige

Læs mere

DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker.

DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker. Gelænderguide DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker. Hvordan skal din nye trappe se ud? Hos WOOD STEP har du mange muligheder. Trappearkitekten kommer på besøg, lytter til dine ønsker og giver professionelle

Læs mere

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge ColorWood fra Moelven Moelven ColorWood Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge Moelven ColorWood Spar Tid og Penge Moelven ColorWood er en industrimalet facadebeklædning i gran. Sammenlignet

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER PRODUKT INFORMATION RAW TRÆBESKYTTELSE BESKYTTER OG FORLÆNGER LEVETIDEN PÅ DIT TRÆVÆRK. I KOMBINATION MED OPTIMALE GRUNDINGSMIDLER OPNÅR DU EN

Læs mere

Miljønyt Nr. 56 2000. Håndbog om trykimprægneret træ og mulige alternativer

Miljønyt Nr. 56 2000. Håndbog om trykimprægneret træ og mulige alternativer Miljønyt Nr. 56 2000 Håndbog om trykimprægneret træ og mulige alternativer Indhold 1 HVORFOR DENNE HÅNDBOG OM TRYKIMPRÆGNERET TRÆ? 5 2 HVORFOR BØR VI BEGRÆNSE BRUGEN AF TRYKIMPRÆGNERET TRÆ? 7 2.1 GODE

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Malinger som er velegnet på træ udendørs

Malinger som er velegnet på træ udendørs Malinger som er velegnet på træ udendørs Acryl NB: Betegnelsen "Acryl..." (fx Acrylmaling) benyttes ofte i handelsnavne, men desværre i vidt forskellig betydning. "Acrylplast...", er den vedtagne MBK-betegnelse

Læs mere

NÅR KVALITETSTRÆER BLIVER TIL KVALITETSGULVE

NÅR KVALITETSTRÆER BLIVER TIL KVALITETSGULVE NÅR KVALITETSTRÆER BLIVER TIL KVALITETSGULVE INDHOLD OM WIKING GULVE 04 VORES PROCES 06 HVOR KOMMER TRÆET FRA 08 DET HOLDBARE VALG 10 ASK 12 LÆRK 16 FYR 18 DOUGLAS 20 PITCH PINE 22 EG 24 02 03 VI ARBEJDER

Læs mere

Overfladebehandling af indendørs træværk

Overfladebehandling af indendørs træværk Overfladebehandling af indendørs træværk LYSNING MALING VOKSNING OLIERING LAKERING LUDBEHANDLING RENGØRING Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt... Naturligvis 2 Anbefalet af professionelle Indhold

Læs mere

SÖDRA BRANDIMPRÆGNERET TRÆ

SÖDRA BRANDIMPRÆGNERET TRÆ SÖDRA BRANDIMPRÆGNERET TRÆ Trygt og funktionelt, døgnet rundt, året rundt Globalt testet produkt som er blevet anvendt mere end 30 år worldwide under varierende klimaforhold. Certificeret i henhold til

Læs mere

Kombiner frit imellem

Kombiner frit imellem En individuel trappe, hvor alt er efter mål Kombiner frit imellem Trappetype Gelændertype Håndlistetype Stolper Træsorter Overfladebehandling. Og meget mere der t d e mh æftige r. o s en de virk ar besk

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER ET NATURLIGT VALG - TIL HELE BOLIGEN RAW profilbrædder er velegnet til både loft- og vægbeklædninger,

Læs mere

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER

PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER PROFILBRÆDDER DE FLOTTESTE LØSNINGER TIL LOFT OG VÆG MERE INSPIRATION // FLERE PRODUKTER // BEDRE LØSNINGER ET NATURLIGT VALG - TIL HELE BOLIGEN RAW profilbrædder er velegnet til både loft- og vægbeklædninger,

Læs mere

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT 160143 SIOO:X SORTIMENT SIOO:X SORTIMENT REV.D.: 24.05.19 Sioo:x imprægnering MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT Perfekt til altaner, broer og terrasser m.m Vedligeholdelsesfri

Læs mere

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve.

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve. Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt træ skaber

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Datablad Wiking Eg Natur

Datablad Wiking Eg Natur Datablad Wiking Eg Natur Eg Natur Hvid Hårdvoks Olie Eg Natur er fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitetstræ. Natursorteringen er den lyse varieret sortering med flot knastspil

Læs mere

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade - træ fra bæredygtige kilder Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ

Læs mere

Datablad Wiking Ask Country

Datablad Wiking Ask Country Datablad Wiking Ask Country Ask Country Life Hvid Olie Wiking Ask plankegulve fremstilles af udsøgt dansk ask. Ask er en smuk lys træsort med en helt unik struktur i brunligt til rødligt kernetræ. Plankerne

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ

LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ TERRASSE Rillet / Glat Specialprofiler kan laves efter aftale. De fleste træsorter i sortimentet kan tilbydes FSC -certificeret (FSC C018269). Ring for yderligere information på

Læs mere

SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING

SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE NORDENS ÆDELTRÆ OM SAGA WOOD Saga Wood producerer og markedsfører termomodificeret og linolieimprægneret træ til facade- og terrasseløsninger.

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse. Fast lav

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Træbeskyttelse med lang holdbarhed

Træbeskyttelse med lang holdbarhed Træbeskyttelse med lang holdbarhed ÅR Unik varmereflekterende træbeskyttelse med køleeffekt, der reflekterer solens varme og skadelige infrarøde (IR) stråler Se alt om COOLINGPAINT på coolingpaint.dk SOLENS

Læs mere

www.dlh.dk Terrasseguide

www.dlh.dk Terrasseguide www.dlh.dk Terrasseguide HÅRDTTRÆ Med det rigtige valg får du den største glæde i mange år frem Sådan kommer du i gang Denne guide præsenterer et udvalg af de mest gængse og mest anvendte terrassebrædder.

Læs mere

Specialdesignede trapper Trin for trin

Specialdesignede trapper Trin for trin KATALOG 2013 Specialdesignede trapper Trin for trin Trappe med mange detaljer Kvartsvingstrappe med buet hovedstykke Vanger : 0502-Y Trin : Jatoba olieret Håndliste : Type 8 Jatoba olieret Balustre : type

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Nova-profiler. Trælister - og paneler

Nova-profiler. Trælister - og paneler Nova-profiler Trælister - og paneler 2 Indholdsfortegnelse Værd at vide om træpaneler og -lister Side 4 Det miljørigtige valg Side 7 Træsorter Side 8-9 Skyggelister Side 10 Glaslister Side 10 Hjørnelister

Læs mere

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel.

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel. Overfladebehandling Indhold Introduktion... 3 Gulvbehandling... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper: fordele

Læs mere

En smuk og naturlig løsning

En smuk og naturlig løsning En smuk og naturlig løsning Produktkatalog www.lemming-hegn.dk Lemming Hegn - den naturlige ramme om din bolig Lemming Hegn står for en gedigen kvalitet, der er let at montere. Lemming Hegn giver dig mulighed

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

Panelbrochure Miljøklassificeret træ

Panelbrochure Miljøklassificeret træ Panelbrochure Miljøklassificeret træ ORGANOWOOD PLUS-PANELTRÆ OrganoWood Plus-paneltræ er miljøklassificeret træ modificeret med kisel, som giver en lang holdbarhed og en skøn, sølvgrå nuance. Den patenterede

Læs mere

Moelven Eastern Cypress

Moelven Eastern Cypress Cypress Beklædning Moelven Eastern Cypress Smukke farvenuancer, med stor formstabilitet og styrke Moelven Eastern Cypress er en ny og spændende træsort til dansk byggeri. Moelven Eastern Cypress Moelven

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

HardiePlank. Facadebeklædning. www.cembrit.dk

HardiePlank. Facadebeklædning. www.cembrit.dk HardiePlank Facadebeklædning www.cembrit.dk HardiePlank facadebeklædning er det suveræne alternativ til træbrædder. De har samme struktur og udseende, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement og

Læs mere

MILJØMÆRKET TRÆBESKYTTELSE

MILJØMÆRKET TRÆBESKYTTELSE MILJØMÆRKET TRÆBESKYTTELSE GØR DIT TRÆVÆRK SMUKKERE OG MERE HOLDBART SVENSK INNOVATION GIVER EN VANDAFVISENDE, GLAT OVERFLADE OG LADER TRÆET NATURLIGT PATINERE INNOVATIV OG MILJØVENLIG TRÆBE- SKYTTELSE,

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk t Anbefale af pr Nemt og effektivt... Naturligvis ll e AFRENSNING OLIERING RENGØRING ofe s sio n e p 2 fe s l sio n e l e An f befalet a ro Indhold Grundafrensning......................

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

Overfladebehandling af indendørs træværk

Overfladebehandling af indendørs træværk Overfladebehandling af indendørs træværk LYSNING MALING VOKSNING OLIERING LAKERING LUDBEHANDLING RENGØRING Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis Indhold Lysning.......................

Læs mere

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1 Marts 2009 3.244 DK ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog loftpaneler Paneler til eksklusive lokaler ivaroyal er finerede væg- og loftpaneler i naturlige materialer, som

Læs mere

HardiePlank. Facadebeklædning.

HardiePlank. Facadebeklædning. HardiePlank Facadebeklædning www.cembrit.dk HardiePlank facadebeklædning er det suveræne alternativ til træbrædder. De har samme struktur og udseende, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement og

Læs mere

Modstandsdygtighed af varmebehandlet lærketræ mod vednedbrydende svampe

Modstandsdygtighed af varmebehandlet lærketræ mod vednedbrydende svampe Modstandsdygtighed af varmebehandlet lærketræ mod vednedbrydende svampe Andreas Bergstedt Center for Skov & Landskab, Københavns Universitet Nødebovej 77A 3480 Fredensborg Baggrund Træ og holdbarhed Byggeaktiviteten

Læs mere

Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN

Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN Et stærkt dobbeltsidet hegnsvalg FT SYSTEMHEGN Frøslev Træ Systemhegn FT Systemhegn Der er utroligt mange muligheder, når du vælger et Frøslev Træ Systemhegn Valget er dit - men det er ikke svært Hegnet

Læs mere

KLARA En elegant og moderne serie af bænke og plinte i mørke træsorter.

KLARA En elegant og moderne serie af bænke og plinte i mørke træsorter. KLARA En elegant og moderne serie af bænke og plinte i mørke træsorter. INDEX Indledning side 4 Træsorter Klara-serien side 6 Kvalitet, æstetik, godt design side 8 Farver side 10 Klara møbelvarianter

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

TEKNISK INFORMATION LISSAU TRÆPERSIENNER

TEKNISK INFORMATION LISSAU TRÆPERSIENNER TEKNISK INFORMATION LISSAU TRÆPERSIENNER INTRODUKTION Lissau træpersienner er fremstillet af træ fra bæredygtigt skovbrug. Persiennerne er fremstillet af kvalitetstræ og lamellerne lakeres, olieres eller

Læs mere

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE Verdi 3, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE TERRASSELIV Livet på terrassen nydes allerbedst, når du ikke skal andet end lige netop det. Bare nyde og ikke tænke på vedligeholdelse,

Læs mere

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge

ColorWood fra Moelven. Moelven ColorWood. Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge ColorWood fra Moelven Moelven ColorWood Fabriksmalet træbeklædning giver besparelser i tid og penge Moelven ColorWood Spar Tid og Penge Moelven ColorWood er en industrimalet facadebeklædning i gran. Sammenlignet

Læs mere

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 SÅDAN BLIVER EN BAMBUSPLADE TIL BAMBUSSEN HØSTES Efter bambussen er høstet fragtes bambusstænglerne på små lastbiler ned fra skovområderne i bjergene.

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Vores massive plankegulve er - produceret

Læs mere

SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING 2017

SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING 2017 SAGA WOOD MONTAGEVEJLEDNING 2017 NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE NORDENS ÆDELTRÆ OM SAGA WOOD Saga Wood producerer og markedsfører termomodificeret og linolieimprægneret træ til facade- og

Læs mere

Gulve og paneler

Gulve og paneler Februar 2016 Gulve og paneler www.sodra.dk 1 Cm 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Et bredt standardsortiment så du finder det helt rigtige Vores brede standardsortiment omfatter mere end 1.000 artikler - gulve, lister,

Læs mere

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

10/9/2003. Kendt materiale - ny teknologi. Nyt konstruktivt træelement. Arkitektonik og husbygning. Program lektion 7

10/9/2003. Kendt materiale - ny teknologi. Nyt konstruktivt træelement. Arkitektonik og husbygning. Program lektion 7 Arkitektonik og husbygning Program lektion 7 8.30-10.00 H+H Fiboment/ Lars Nøbbe 10.00 10.30 Pause 10.30 12.00 Træ som byggelement Kursusholder Poul Henning Kirkegaard, institut 5, Aalborg Universitet

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2014 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler der noget,

Læs mere

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5.

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5. 10 gode råd 1. Sortering Sortér træet før anvendelse. Undgå at bruge emner med store endetræsrevner eller store fordybninger. Fejl kan ofte saves bort, og emnet kan bruges på steder, hvor der kun er behov

Læs mere