SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK"

Transkript

1 SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

2 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere vejrføre end klassiske træsorter og giver dører, vinduer, terrasser m.m. et mere eksklusivt udseende. Men når det udendørs træværk udsættes for vores om skiftelige danske klima, bliver det gråt og mister sit fine udseende. Har du brugt godt træ til dine konstruktioner, fortjener dit træ værk også den bedste træ beskyttelse. Det er vigtigt at beskytte udendørs træværk på den helt rigtige måde. Ikke kun for at forbedre træets udseende, men især for at bevare træet. GORI har mere end 100 års erfaring i træbeskyttelse og vores sortiment af specialolier gør, at du kan være sikker på, at uanset om det handler om cedertræ, lærketræ, ædeltræ, træterrasser eller dine havemøbler vil vi kunne hjælpe dig med det rigtige produkt og den faglige ekspertise. Med GORI specialolier sikrer du længst mulig levetid for dit træværk, samtidig med at træets smukke naturlige udtryk fremhæves.

3 3 Specialolier er noget specielt Olier adskiller sig fra traditionel træbeskyttelse på flere måder: Dels danner GORI specialolier kan du bruge til steder, hvor du ønsker at træet skal være vandog smuds afvisende samt have et naturligt udseende uden at danne film. Specialolier må ikke forveksles med grundingsolier, som bruges til imprægnering af træværk, der efterfølgende skal overfladebeskyttes. Hvilke træsorter behøver olie? Træolier kan bruges til alle træsorter. Dog bruges de oftest til de hårde træsorter, som indeholder mange naturlige olier, da olier understreger og bevarer den naturlige, varme glød i træet. Ønsker du at dit træværk skal have en anden glød, kan du med fordel bruge de mere pigmenterede olier. F.eks. vil fyrretræ nærme sig et udseende som ædeltræ, hvis du påfører GORI ædeltræ. de ikke overflade på træet, ligesom de trænger længere ind i træet end den traditionelle træbeskyttelse. Træbeskyttelse som danner overflade eller film som f.eks. GORI 88 og GORI 99 extra kan du benytte til træ, der er lodret, hvor du ønsker en mere malet overflade. Træbeskyttelse er typisk mere glansfuld, hvilket kan tage noget af det naturlige udseende væk.

4 4 Ædeltræ er fællesbetegnelsen for eksotiske træsorter som teak, mahogni, merbau og nyatoh. Mange havemøbler er lavet af ædeltræ men også vinduer, døre og facadebeklædning kan være fremstillet i mahogni, teak m.v. Fælles for de forskellige ædel træsorter er, at de er meget hårde og indeholder mange naturlige olier. Det gør, at de ikke har nogen egentlig indsugningsevne. Derfor har de en naturlig beskyttelse Forkæl dit ædeltræ mod råd og svamp, og derfor skal ædeltræ ikke grundes. Når du behandler dit træværk med GORI ædeltræsolie, fremhæver du træets oprindelige smukke glød.

5 5 Sådan gør du! Rengør overfladen for støv og snavs med GORI trævask og en børste. Eventuelle belægninger fjernes med GORI fjern belægninger. Lad det virke 1-5 dage. Skrub og skyl efter med rent vand. Nedbrudte træfibre skal slibes ned til frisk bund. Tjek med en fugtighedsmåler at træets fugtighed er 15±3% og vær opmærksom på, at ved behandling med GORI ædeltræ skal døgntemperaturen være over 5 C under påføring og tørring. Påfør GORI ædeltræ med en pensel. Eventuel overskydende olie aftørres efter ca. 15 min. med en fnugfri klud. Hvis træet kan suge mere efter 12 timer, påføres et lag mere og ovenskydende olie aftørres efter ca. 15 min. med en fnugfri klud. Fremhæver træets naturlige nuance og glød Hæmmer angreb af skimmel Beskytter mod solens uv-stråler

6 6 Forgyld dit cedertræ Cedertræ har en smuk gylden nuance og bliver især brugt til beklædning af facader eller mindre tilbygninger som f.eks. garager og carporte. På samme måde som ædeltræ, er cedertræ beskyttet mod råd og svamp fra naturens side. Mange vælger derfor at undlade at overfladebehandle deres cedertræ. Hvis du ikke ønsker at træet bliver gråt i overfladen, skal træet behandles. Ønsker du at bevare og fremhæve træets smukke, gyldne nuance, skal det olieres med GORI cedertræ.

7 7 Sådan gør du! Rengør overfladen for støv og snavs med GORI trævask og skrub med en børste. Eventuelle belægninger fjernes med GORI fjern belægninger. Skrub og skyl efter med rent vand. Nedbrudte træfibre skal slibes ned til frisk bund. Tjek med en fugtighedsmåler at træets fugtighed er 15±3%. Vær opmærksom på, at med behandling med GORI cedertræ skal døgntemperaturen være over 5 C under påføring og tørring. Påfør GORI cedertræ med en pensel. Vær opmærksom på ikke at påsmøre mere end træet kan suge. Eventuelt overskydende olie skal nemlig aftørres efter 15 min. med en fnugfri klud. Det bedste resultat opnås ved 2 lag GORI cedertræ. Fremhæver træets naturlige nuance og glød Hæmmer angreb af skimmel Beskytter mod solens uv-stråler

8 8 Forlæng lærketræets liv Lærketræ har en lys, lidt rødbrun farve og flotte tydelige åreringe. Samtidig indeholder det meget harpiks, hvilket gør træet hårdere end andre lyse træsorter. Det moderne lyse og lette udtryk sammen med forventningen om en lang levetid har gjort lærketræ utrolig populært de seneste år. Lærketræ bruges især til facadebeklædning eller til tilbygninger som f.eks. garager eller carporte. Tjek med en fugtighedsmåler at træets fugtighed er 15±3%. Vær opmærksom på, at ved behandling med GORI lærketræ skal døgntemperaturen være over 5 C under påføring og tørring. Nyt ubehandlet lærketræ: Rens med GORI fjern belægninger. Lad det virke 1-5 dage. Skrub med en børste og skyl efter med vand. Grund med GORI 22* for at opnå dybdebeskyttelse mod råd og svamp. Sådan gør du! 15 min. med en fnugfri klud. Det bedste resutat opnås ved 2 lag GORI lærketræ påført med 24 timers interval. Tidligere behandlet træ: Rengør overfladen for støv og snavs med GORI trævask. Belægninger fjernes med GORI fjern belægninger. Lad det virke 1-5 dage. Skrub med en børste og skyl efter med rent vand. Derefter påfører du GORI lærketræ med pensel. Eventuel overskydende olie aftørres efter Nedbrudt træ skal slibes ned til frisk bund. Påfør derefter 1-2 gange GORI lærketræ. *Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug.

9 9 OBS! Særligt om lærketræ Lærketræets popularitet har medført, at mange meget svingende kvaliteter er kommet på markedet. Derfor er der nogle ting, du bør være særlig opmærksom på, når du overvejer at benytte lærketræ i dit byggeprojekt. Lærketræ bliver i højere grad end andre træsorter angrebet af bakterier som f.eks. skimmel. Det er ikke i sig selv skadeligt for træet, men gør at træet hurtigt kan få et meget ældre udseende end man havde tænkt sig. Svampesporer er til stede i luften. Fugt og temperatur har betydning for, om de sætter sig på træet og udvikler skimmel. Skimmel kan f.eks. komme, hvis træet er meget sugende og derfor vrider sig, så vand bliver opsamlet i træet og på overfladen. Dette vil især kunne ske på vandretliggende overflader som f.eks. terrasser. Afskalninger kan komme, fordi træet er meget hårdt og harpiks holdigt. Det gør at den påførte overfladebehandling ikke kan suge rigtigt ned i overfladen. For at mindske risikoen for skimmel og afskalninger bør du påregne at skulle rengøre lærketræoverflader med f.eks. GORI fjern belægninger min. 1-2 gange om året. Læs i øvrigt om lærketræ på side 11 Mætter træet Bevarer træets naturlige nuance Hæmmer angreb af skimmel Beskytter mod solens uv-stråler

10 10 Forfin din terrasse Terrassen er havens hjerte. Det er her vi lever vores liv i sommerhalvåret og hygger os med familie, venner og gæster. Flere og flere vælger at lægge trægulv i havens stue. Træterrasser er blevet mere populære og mange har Sådan gør du! Første gang: Start med at vaske terrassen med GORI trævask. Bløde træsorter skal grundes med GORI 22* inden efterfølgende behandling. Husk at sørge for, at træet er fuldstændigt tørt, inden du olierer. Tidligere behandlet træ: Snavs fjerner du med GORI trævask. Er der skimmelvækst eller belægninger på træværket, skal du fjerne det med GORI fjern belægninger. Lad det virke i 1-5 dage. Valg af træolie For at opnå den bedste beskyttelse anbefaler vi GORI træterrasser, der er en vandafvisende, transparent olie. Påfør GORI træterrasser 2 gange med en træunderlag på deres altaner m.m. Men der stilles særlige krav til beskyttelsen, når underlaget er vandret. Først og fremmest fordi behandlingen ikke må danne film i overfladen, da dette kan medfører afskalninger. Skrub og skyl efter med rent vand og lad træet tørre. Nedbrute overflader skal slibes med sandpapir, du skal blot fjerne slibestøvet inden videre behandling. pensel. Vent ca. 15 minutter og tør overskydende olie af med en fnugfri klud, efter hver påføring. *Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug.

11 11 Træterrasser af lærketræ Hvis din terrasse er af lærketræ anbefaler vi følgende behandling: Rengør overfladen med GORI trævask. Påfør GORI fjern belægninger. Lad det virke 1-5 dage. Skrub og skyl efter med rent vand. Fjern evt. nedbrudt materiale og løse træfibre ved slibning eller højtryksrensning. Grund med GORI 22*. Overskydende olie, som ikke er suget ned i træet inden for 15 min. skal aftørres med en fnugfri klud. Overfladen behandles med GORI træterrasse 1 til 2 gange i den ønskede nuance. Overskydende olie, som ikke er suget ned i træet inden for 15 min. skal aftørres med en fnugfri klud mellem alle påføringer. Det er vigtigt, da træolien ellers vil danne film, der kan skalle af efter kort tid. For det bedste resultat bør du behandle din terrasse for eventuel skimmel og belægninger 2 gange årligt, forår og efterår, med GORI fjern belægninger. NB: Dyrup kan ikke garantere mod sorte skimmelangreb og/eller afskalninger på lærketræ, da dette skyldes trækvaliteten og ikke overfladebehandlingen. *Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug. Trænger ind i træet og fremhæver træets struktur og åretegning God indtrængning i eksotiske træsorter Fås i følgende transparente farver: Teak, pine, sort, grøntonet samt farveløs

12 12 Forny havens møblement Vi møblerer vores have med ting af træ: Borde, stole, sandkasser, gynger m.m. Som det naturlige materiale det er, klæder træet det udendørs rum. Men træet er også udsat for lidt af hvert; blæst, sol og regn. Derfor skal dine havemøbler helst behandles, både når du tager dem frem om foråret og når du stiller dem væk om efteråret. Det beskytter og hjælper med at bevare træets oprindelige glød. Det kommer næsten til at se helt nyt ud igen. Sådan gør du! Første gang: Dine helt nye havemøbler skal først afvaskes med GORI trævask. Tidligere behandlet træ: Ældre havemøbler kan have belægninger, som du kan fjerne med GORI fjern belægninger. Det skal virke i 1-5 dage. Skrub og skyl efter med rent vand. Lad træet tørre. Slib med fint sandpapir og børst slibestøvet af. Påfør GORI havemøbler af 2 om gange, med 24 timers mellemrum med en pensel. Overskydende olie aftørres efter 15 min. med en fnugfri klud. GORI havemøbler fås i tidens mest populære farver, som evt. kan dæmpes ved at fortynde med GORI havemøbler farveløs. Skulle du ønske at ændre farve til dækkende hvid, anbefaler vi behandling med DYRUP Træ & Metal Alkyd 50/90.

13 13 Fungicid-fri GORI Almindelig træbeskyttelse indeholder fungicider, der hæmmer mug og skimmelsvamp. Men GORI havemøbler er fri for fungicider, hvorfor du roligt kan bruge GORI havemøbler på steder, hvor børn og voksne har berøring med træværket. Fremhæver træets oprindelige farve og glød Styrker træets holdbarhed Stærkt vandafvisende Kan anvendes på alle træsorter Fås i flg. transparente farver: Teak, nyatoh, pine og farveløs

14 14 Kludene med træolie eller træbeskyttelse er selvantændelige og skal bortskaffes ved at afbrænde dem. Alternativt kan du lægge dem i en spand vand nogle timer (vandet skal derefter bortskaffes som maling). Du kan også lægge dem i en metal spand med tæt tillukket låg, så kan de bruges dagen efter til videre behandling. Den angivne tørretid er ved 23 C og normal luftfugtighed (60%). Hvis temperaturen falder, forlænges tørretiden. Farveløs olie kan bruges til at fortynde en nuance, så du ikke tilfører så meget pigment. Dette kan f.eks. være relevant, hvis du blot ønsker at vedligeholde men ikke ønsker farven på dit træværk mørkere. Gode råd og tips Træets fugtighed må på behandlingstidspunktet ikke overstige 15±3% på ventileret beklædning. For vinduer og døre gælder det at træets fugtighed ikke må overstige 12±3%. Du kan måle træets fugtighed ved at låne, leje eller købe en fugtighedsmåler hos en farvehandel eller i et byggemarked.

15 15 Tjek dit træværk For at få det optimale resultat, er det meget vigtigt at du tjekker dit træværk, før du går i gang: Fast underlag Er overfladen grå, ru eller fyldt med små træsplinter? Vandindtrængning Er træet råddent, gennemvådt eller på anden måde nedbrudt? Farve Er farven falmet, overfladen mat eller træstrukturen synlig? Skimmelsvamp Er træet fyldt med sorte eller grønne områder, som ikke kan børstes af? Afskalning Kan du trække træbeskyttelsen af i flager og se det underliggende lag? GORI KVALITET Mere end 100 års erfaring med træbeskyttelse Se guiden til sundt træ på dyrup.dk Læs mere om de fem tegn på sundt træ og hvordan du skal behandle dit træværk på

16 varenr / Dyrup A/S Gladsaxevej 300 DK-2860 Søborg Danmark Tlf: Fax: GORI er et registreret varemærke af Dyrup A/S Copyright Dyrup A/S

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk t Anbefale af pr Nemt og effektivt... Naturligvis ll e AFRENSNING OLIERING RENGØRING ofe s sio n e p 2 fe s l sio n e l e An f befalet a ro Indhold Grundafrensning......................

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

Kærlig træpleje i over 100 år. Wood Care

Kærlig træpleje i over 100 år. Wood Care Kærlig træpleje i over 100 år Træbeskyttelse gennem GENERATIONER Collstrop navnet kan føres helt tilbage til 1757, hvor den unge Andreas Lauesen, der senere ændrer sit efternavn til Collstrop, tager fra

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse. Fast lav

Læs mere

Udendørs TRÆBESKYTTELSE

Udendørs TRÆBESKYTTELSE It s all wood needs Udendørs TRÆBESKYTTELSE 14385 Pinotex outdoor brochure DK.indd 1 23/01/12 10.24 It s all wood needs Pinotex dækker dit træværks behov Fra naturens side nedbrydes træ, der ikke længere

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

Malinger som er velegnet på træ udendørs

Malinger som er velegnet på træ udendørs Malinger som er velegnet på træ udendørs Acryl NB: Betegnelsen "Acryl..." (fx Acrylmaling) benyttes ofte i handelsnavne, men desværre i vidt forskellig betydning. "Acrylplast...", er den vedtagne MBK-betegnelse

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere!

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere! T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R holder længere! 2 T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at når træet er

Læs mere

Træbeskyttelse med lang holdbarhed

Træbeskyttelse med lang holdbarhed Træbeskyttelse med lang holdbarhed ÅR Unik varmereflekterende træbeskyttelse med køleeffekt, der reflekterer solens varme og skadelige infrarøde (IR) stråler Se alt om COOLINGPAINT på coolingpaint.dk SOLENS

Læs mere

Sådan. træbeskytter du. udendørs

Sådan. træbeskytter du. udendørs Sådan træbeskytter du udendørs INDHOLD Træets venner og fjender 4-5 Et godt stykke forarbejde 6-7 Facader, gavle og hegn 8-13 Vinduer og døre 14-19 Terrasser 20-25 Havemøbler 26-31 Sprøjtemaling 32-33

Læs mere

Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd.

Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd. Jotun Tips Ude Nr. 1 Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd. Tjek derfor specielt disse områder: Lod- og vandrette træbeklædninger, endetræ,

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER PRODUKT INFORMATION RAW TRÆBESKYTTELSE BESKYTTER OG FORLÆNGER LEVETIDEN PÅ DIT TRÆVÆRK. I KOMBINATION MED OPTIMALE GRUNDINGSMIDLER OPNÅR DU EN

Læs mere

GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER

GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER FLOTTE, HOLDBARE RESULTATER med kvalitetsprodukter til forskellige typer overflader Udendørs overflader er udsatte for vind og vejr året rundt. En stærk

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser.

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser. Træbeskyttelse Træbeskyttelse God træbeskyttelse. Vandig og alkyd træbeskyttelse, dækkende og transparent/laserende, samt træolie. Mere end 50 år på det danske marked og stor erfaring med træbeskyttelse

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Værdi 45 kr UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Med Demidekk varer det længe, inden du skal male igen! FORSIDE: VÆG: JOTUN 9938 DEMPET SORT TERRASSE: DEMIDEKK 90002 GRÅSVART DET GODE LIV PÅ TERRASSEN Farver

Læs mere

Indadgående kip-drejevindue type BSI, UNI-JET S-CONTURA Brugs- og vedligeholdelsesvejledning Udluftning sker i kipstillingen, rengøring kan foretages i drejestillingen. Når grebet peger nedad, er vinduet

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk AFRENSNING OLIERING RENGØRING Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis Indhold Grundafrensning.................. 4 af ældre havemøbler Rengøring.....................

Læs mere

Gør-det-selv TIPS. Gode råd til træbeskyttelse. Solignum. Til træværk værd at bevare

Gør-det-selv TIPS. Gode råd til træbeskyttelse. Solignum. Til træværk værd at bevare Gør-det-selv TIPS Gode råd til træbeskyttelse Solignum Til træværk værd at bevare 1. Forarbejde For at opnå optimal udnyttelse af træbeskyttelsens lang tids egenskaber er det vigtigt at forarbejdet er

Læs mere

SMUKKE OG HOLDBARE TERRASSEFARVER

SMUKKE OG HOLDBARE TERRASSEFARVER Værdi: 45 kr SMUKKE OG HOLDBARE TERRASSEFARVER Demidekk gør dit træ levende TERRASSELIV Livet på terrassen nydes allerbedst, når du ikke skal andet end lige netop det. Bare sidde og slappe af og nyde livet

Læs mere

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE

Verdi 30, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE Verdi 3, DEMIDEKK TERRASSEOLIE FARVER DEMIDEKK GØR DIT TRÆ LEVENDE TERRASSELIV Livet på terrassen nydes allerbedst, når du ikke skal andet end lige netop det. Bare nyde og ikke tænke på vedligeholdelse,

Læs mere

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT 160143 SIOO:X SORTIMENT SIOO:X SORTIMENT REV.D.: 24.05.19 Sioo:x imprægnering MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT Perfekt til altaner, broer og terrasser m.m Vedligeholdelsesfri

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

www.bauhaus.dk Træbeskyttelse Stort udvalg og kompetent rådgivning

www.bauhaus.dk Træbeskyttelse Stort udvalg og kompetent rådgivning www.bauhaus.dk Træbeskyttelse Stort udvalg og kompetent rådgivning Priserne gælder fra fredag d. 4. april til og med fredag d. 29. august 2014 Pinotex træbeskyttelse 10 l Classic transparent Traditionel

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Indhold: Vedligeholdsopgaver og interval 2013 2017... 2 Vejledning 1 - Rens og smør beslag... 3 Vejledning 2 - Kontrol af vindues træ rammer... 4 Vejledning

Læs mere

Udemaling tilbud. Udemaling tilbud

Udemaling tilbud. Udemaling tilbud Udemaling tilbud Vore allerbedste tilbud på udendørs produkter. Vandig eller oliebaseret træbeskyttelse, tagmaling m.m. Også facademaling til stærke priser Her gør du en god handel.. PENSELSÆT LUXUS 3

Læs mere

Effektiv til afrensning af begroninger før maling ,00. Varenummer Farve Pris pr. stk Sort 43, Teak 43, Klar 43,50

Effektiv til afrensning af begroninger før maling ,00. Varenummer Farve Pris pr. stk Sort 43, Teak 43, Klar 43,50 Træbeskyttelse Træbeskyttelse Flere forskellige typer træbeskyttelse. Både traditionelle standardfarver, men også basefarver, der kan tones på de fleste toneanlæg. HUSRENS 9,9 %, 2,5 Effektiv til afrensning

Læs mere

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning ThermoAsk Beklædning Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk, det spændende nye alternativ

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

Overfladebehandling af indendørs træværk

Overfladebehandling af indendørs træværk Overfladebehandling af indendørs træværk LYSNING MALING VOKSNING OLIERING LAKERING LUDBEHANDLING RENGØRING Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt... Naturligvis 2 Anbefalet af professionelle Indhold

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Den. dreng i klassen. Det er ikke altid en fordel at være tynd! ...en del af Plusserien. Tyk. Tynd

Den. dreng i klassen. Det er ikke altid en fordel at være tynd! ...en del af Plusserien. Tyk. Tynd Den Tyk Tynd dreng i klassen Det er ikke altid en fordel at være tynd!...en del af Plusserien PLUS DÆK 20 TRÆBESKYTTELSE Nyt produkt i Plusserien Plus Dæk 20 Træbeskyttelse er udviklet specielt til Plus

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse

TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse TRÆBESKYTTELSE Flottere finish med norsk træbeskyttelse NORSK TRÆBESKYTTELSE Fra det ekstreme nord til dit træværk siden 1972 DEMIDEKK Holdbar træbeskyttelse til det skandinaviske klima Demidekk er norsk

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr. 530 089 3200 2800 2113 2153 4200 3700 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Tillykke med købet af dit nye Wiking Gulv! Følg denne vejledning/instruktion således din hårdvoks olierede overflade forbliver holdbar, smuk og let at pleje.

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S KÆRMINDEVEJ 2. DK-6580 VAMDRUP TELEFON +45 7558 2511. FAX +45 7558 3611 WWW.SPEKVA.DK Indholdsfortegnelse Massivtræ - et ægte

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA.

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Sigmalife Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Skal træet bevare sit smukke udseende, skal det både plejes og beskyttes Lige meget hvor mange materialer, der er til rådighed i byggeindustrien,

Læs mere

Strong Premium. 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k. Glansgrad:

Strong Premium. 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k. Glansgrad: Strong Premium 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k 1-komponent vandbaseret og lugtsvag top-lak til brug på meget tra kkerede trægulve, der anvendes til erhvervsmæssige formål.

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

Overfladebehandling af indendørs træværk

Overfladebehandling af indendørs træværk Overfladebehandling af indendørs træværk LYSNING MALING VOKSNING OLIERING LAKERING LUDBEHANDLING RENGØRING Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis Indhold Lysning.......................

Læs mere

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5.

10 gode råd 1. Sortering 6. Terrænafstand 7. Skrå snit 2. Opbevaring 8. Samlinger 3. Overfladebehandling 4. Tagudhæng 9. Ventilering 5. 10 gode råd 1. Sortering Sortér træet før anvendelse. Undgå at bruge emner med store endetræsrevner eller store fordybninger. Fejl kan ofte saves bort, og emnet kan bruges på steder, hvor der kun er behov

Læs mere

Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie.

Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie. Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie. Plejebehandling umiddelbart efter montering. Oliebehandlede gulve skal umiddelbart efter montering behandles med Trip Trap Oliepleje eller med

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN NORD Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning 1500 486 207 387 BÆNK 1500 420 PLINT 486 486 207 387 STOL (fast og drejelig) 1500 640 750 750 BORD ARMLÆN Bænk Plint Bord Stol (fast) Stol (drejelig)

Læs mere

DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET

DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET DEMIDEKK UDENDØRS FARVEKORT DÆKKENDE TRÆBESKYTTELSE DEMIDEKK DET FORSIDE: VÆG: JOTUN 394 VARMGRÅ KONTRASTFARVE PÅ VÆGGEN: JOTUN 2271 BERG ACCENTFARVE: JOTUN 1001 EGGHVIT HUS FRA TERIHUS TERIHUS.SE DENNE

Læs mere

0 0-1 CARNALIN TRANSP. AUR-012

0 0-1 CARNALIN TRANSP. AUR-012 AURORA DEVELOPMENT ApS DK 8660 Skanderborg Tel. +45 86 57 03 33 Fax. +45 86 57 04 44 e-mail aurora@c.dk AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA OPDAT 010110 PRODUKT

Læs mere

Tillykke med din nye altan

Tillykke med din nye altan Altan Vedligehold Tillykke med din nye altan Tak for jeres tillid til Balco Kontech og vi byder jer hjerteligt velkommen. Vi håber i er tilfredse med produktet og vil komme til at få mange gode oplevelser

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler der noget,

Læs mere

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Privat Tæpper Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Vedligeholdelse Tæpper korrekt vedligeholdelse giver størst udbytte Tæpper har en lang række gode egenskaber, der bedst bliver bevaret, hvis

Læs mere

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Hvidlakeret ventilationsfittings Denne drift- og vedligeholdelsesmanual gælder for JRV's Hvidlakeret ventilationsfittings. Den indeholder vigtige informationer om brug, vedligeholdelse

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design.

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design. 7985DK Termotag 50 mm UV-bestandig polykarbonat med plastprofilsystem Willab Garden 2019-05 VIGTIGT! Læs hele monteringsanvisningen inden du påbegynder monteringen! Hvis anvisningerne ikke følges, fungerer

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING

VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING ramme VEJLEDNING & VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING OVERSIGTSTEGNING F UPONRMME 1 1 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 C MEDFØLGER I PKKEN x stort monteringsbeslag 1 x elastik, 1 x snor x lille monteringsbeslag x tekstil 1

Læs mere

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering Udvendig Dekorering Det udvendige udseende er på mange måder den vigtigste del af dit dukkehus, da det er den del, der bliver vist det meste af tiden. Den stil du vælger til dit hus vil ofte diktere det

Læs mere

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Næstegenerationsbehandling fra Dura-Bright med endnu bedre overfladebeskyttelse. Alcoa tilbyder dig hermed

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2014 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Plejevejledning til oliebehandlede og voksbehandlede gulve

Plejevejledning til oliebehandlede og voksbehandlede gulve Plejevejledning til oliebehandlede og voksbehandlede gulve C D E Vælg det rigtige plejesystem til dit gulv. Plejevejledning til oliebehandlede gulve Plejevejledning til oliebehandlede og voksbehandlede

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

Nordical A/S Telefonbestilling: 70 20 24 42 Netbestilling: www.nordical.dk

Nordical A/S Telefonbestilling: 70 20 24 42 Netbestilling: www.nordical.dk Version: N01-11 2 Skal du afrense Graffiti på - vælg den overfladetype du skal afrense og følg brugsanvisningen Vælg overflade Overflade der skal renses: Se brugsanvisning side Beton - Kalksten - Mursten

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Regelmæssig rengøring Anvend en blød klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat et almindelig rengøringsmiddel

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk, det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2015 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Case Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/ tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design.

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design. 7985DK Termotag 50 mm UV-bestandig polykarbonat med plastprofilsystem Willab Garden 2017-05 VIGTIGT! Læs hele monteringsanvisningen inden du påbegynder monteringen! Hvis anvisningerne ikke følges, fungerer

Læs mere

0 0-1 OLIEVOKS V.S.O.P.-II AUR-013

0 0-1 OLIEVOKS V.S.O.P.-II AUR-013 AURORA DEVELOPMENT ApS DK 8660 Skanderborg Tel. +45 86 57 03 33 Fax. +45 86 57 04 44 e-mail aurora@c.dk AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA PRODUKT BESKRIVELSE

Læs mere

Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig.

Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig. Amarol Triol Alkydoliemaling. Vinduesmaling på basis af alkyd. Til vinduespartier og udvendigt træværk. Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig. Hvid, samt

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2 PRODUKT TEKST 402 B&J Loftmaling 2 Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. Produktet er også velegnet til airless. B&J 402 opfylder kravene til EU Miljømærket Blomsten.

Læs mere

Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk

Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk Sæbebehandling Sæbebehandling 1. Blandingsforhold Natursæbe, hvid omrystes og blandes med varmt vand i forholdet 1:10 Gulve af fyr, gran, lærk og pitch pine kan som grundbehandling mættes med sæbe. Det

Læs mere

Smukt at se på perfekt at gå på!

Smukt at se på perfekt at gå på! NY! t H e F L o o r Smukt at se på perfekt at gå på! Den nye DLW Linoleum med LPX overfladebehandling. Et frisk, klart udseende nemt at rengøre og hurtigt at vedligeholde. Den nye LPX overfladebehandling

Læs mere

Overfladebehandlingsprodukt til brandimprægneret træ. Fås i næsten alle transparente og (halv-)dækkende farver. Holdbarhed op til 4 år

Overfladebehandlingsprodukt til brandimprægneret træ. Fås i næsten alle transparente og (halv-)dækkende farver. Holdbarhed op til 4 år Overfladebehandlingsprodukt til brandimprægneret træ. Fås i næsten alle transparente og (halv-)dækkende farver. Holdbarhed op til 4 år Behandling af trækonstruktioner med brandhæmmende produkt skal ske

Læs mere

KEIM Lignosil. Silikatfarve til træ

KEIM Lignosil. Silikatfarve til træ KEIM Lignosil Silikatfarve til træ Træ et byggemateriale med sjæl og karakter Der findes næppe noget andet bygge- og konstruktionsmateriale, der er så knyttet til mennesket som træ. I træ fornemmer man

Læs mere

BLÆRER PÅ TRÆVÆRK. Stedvis ringe vedhæftning Ringe vedhæftning kan også have andre årsager end fugt alt efter malingtype.

BLÆRER PÅ TRÆVÆRK. Stedvis ringe vedhæftning Ringe vedhæftning kan også have andre årsager end fugt alt efter malingtype. Blærer på træværk BLÆRER PÅ TRÆVÆRK Blærer på træværk sådan kender vi dem Fra tid til anden opstår der blærer i maling på udvendigt træværk ofte kort efter, at det er blevet malet. Blærerne måler typisk

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse af møbler

Pleje og vedligeholdelse af møbler Pleje og vedligeholdelse af møbler Behandlings- og vedligeholdsvejledning For at få optimal glæde af møblet er det vigtigt, at denne vejledning gennemlæses. Vi gør opmærksom på, at Brødrene Andersens produktgaranti

Læs mere

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Lofter: Backers Hvid Ekstra 5 Vægge: Scotte 20 Råhvid Træværk: Elegant Glans 40, RAL 9010 BECKERPLAST 5 EXTRA Beckerplast

Læs mere