MultiScanner i700 Metalsøger Betjeningsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MultiScanner i700 Metalsøger Betjeningsvejledning"

Transkript

1 MultiScanner i700 Metalsøger Betjeningsvejledning

2 Zircon introducerede lægtesøgeren i 1980 og har brugt over 25 år på forskning og udvikling af OneStep, den avancerede teknologi, der bruges til Multiscanner i700. OneStep teknologi føler, bearbejder og tilpasser sig vægmaterialet og gør det muligt at se ind i vægge, gulve og lofter. MultiScanner i700 er den hurtigste, mest præcise og brugervenlige vægscanner på markedet i dag. Registrer dit produkt Du kan hurtigt og nemt registrere dit Zircon produkt på hjemmesiden 1. Ilægning af batteri Tryk på låget til batterirummet med fingeren eller en mønt og løft låget op. Læg 1 stk. 9V batteri i rummet og tryk det på plads. Sæt låget på batterirummet igen og tryk det på plads. Batteriet holder ca. 2 år under normale forhold. 2. Valg af mode Før valgtasten til den ønskede mode: STUD SCAN til lokalisering af træ- eller metallægter; METAL SCAN til lokalisering af metal; eller AC SCAN til lokalisering af elektriske vekselstrømsledninger. Flyt valgtasten til Off når vægscanneren ikke bruges for at forhindre, at batteriet bruges op.

3 3. Sådan søger man efter en lægte Begynd altid med at placere scanneren op ad en væg, tryk derefter håndtaget ned. Afvent beep-lyden, der bekræfter, at kalibreringen er slut, før du bevæger scanneren. Før langsomt scanneren hen over overfladen. Når en lægte lokaliseres, vises EDGE på displayet, hvilket viser lægtens kant Fortsæt med at føre scanneren hen over overfladen. Når lægtens centrum lokaliseres, vises det med tre bjælker på signalstyrkeindikatoren, der høres en brummelyd, og de fire midterste bjælker, CENTER og SpotLite lyser i displayet. Hvis der findes dybere liggende lægter (eller tykkere vægge), vises to bjælker på signalstyrkeindikatoren, og kun SpotLite og de fire midterste bjælker lyser. Hvis du stadig ikke kan lokalisere en lægte, må du prøve næste trin. Slip håndtaget og tryk det ned igen inden for ét sekund for at aktivere højeste følsomhedsmode, hvorefter lægte scan mode ikonet blinker vedvarende. Centrum af en meget dybt liggende lægte vises ved, at de fire midterste bjælker lyser. 4. Tips til rigtig betjening For at opnå optimale scanningsresultater er det vigtigt at holde MultiScanner i700 rigtigt og bevæge den langsomt, når man scanner. Følgende tips vil sikre præcise scanningsresultater: Tag fat om håndtaget med tommelfingeren på den ene side og fingrene på den anden side. Sørg for at fingerspidserne hviler på eller over skinnen, der løber rundt om værktøjet og ikke rør den overflade, der scannes eller instrumentets scannerhoved. Hold instrumentet lodret mod væggen, parallelt med lægterne, og rotér ikke instrumentet. Hold instrumentet fladt mod væggen og sørg for ikke at støde eller tippe instrumentet, mens du langsomt fører det hen over den overflade, der skal scannes. Sørg for at hverken din anden hånd eller andre dele af din krop rør overfladen, der skal scannes, da det kan forstyrre instrumentet.

4 5. Kalibrering af instrumentet MultiScanner i 700 er verdens første lægtesøger, der kan kalibreres hvor som helst på væggen. Den overvåger konstant miljøet under overfladen 10 gange i sekundet og rekalibrerer automatisk, når der er behov for det. Det gør det muligt at lokalisere centrum af en lægte i én omgang (OneStep). Hold MultiScanner i700 op mod væggen og tryk på håndtaget, indtil det ligger fladt mod væggen. Når man trykker instrumentet op mod væggen, tændes det automatisk ved hjælp af den indvendige tænd/sluk kontakt. Når instrumentet er tændt, vil det automatisk gennemføre alle kalibreringer. Under kalibreringen viser LCD displayet alle ikoner. Når kalibrering er færdig, høres en kort beep-lyd, samtidig med at SpotLite markøren tændes. Herefter påbegyndes de kontinuerlige målinger. Fortsæt med at trykke instrumentet fladt op mod væggen og begynd at scanne. NB: Det er vigtigt at vente, indtil kalibreringen er færdig (1-2 sek.) før man bevæger scanneren. Noget af det vigtigste for at sikre en præcis scanning er man ikke kalibrerer, mens scanneren holdes over en lægte, da den i så fald ikke vil registrere den øgede densitet i væggen som en lægte, der skal påvises. Instrumentet vil selv rekalibrere efter behov og uden man lægger mærke til det. Hvis instrumentet er placeret over en lægte, når man starter det, vises et pilformet ikon på displayet, når man flytter instrumentet hen over kanten af lægten. Pilen viser, hvilken retning lægten ligger i. 6. Scanning i metal mode Hold MultiScanner i700 op mod væggen og før langsomt scanneren hen over overfladen. Markér det punktet, hvor bjælkerne i displayet topper og en vedvarende beep-lyd høres. Der vil også komme en lysstråle fra SpotLite pegesystemet. Fortsæt i samme retning indtil bjælkerne i displayet bliver mindre. Skift til modsat retning og markér det punkt, hvor bjælkerne i displayet topper i denne retning. Punktet midt mellem de to markeringer er centrum for metalgenstanden. 7. Scanning i AC mode (vekselstrøm) Hold MultiScanner i700 op mod væggen og før langsomt scanneren hen over overfladen. Markér det punkt hvor bjælkerne i displayet topper. Fortsæt i samme retning indtil bjælkerne i displayet bliver mindre. Skift til modsat retning og markér det punkt, hvor bjælkerne i displayet topper i denne retning. Punktet midt mellem de to markeringer er centrum for den elektriske genstand. NB: AC SCAN mode kan kun registrere el-installationer som er strømførende.

5 AC WireWarning (indikering af vekselstrøm) Zircons AC WireWarning funktion arbejder vedvarende i alle modes. Når vekselstrøm registreres, vises ikonet for vekselstrøm AC i displayet. ADVARSEL: Kabler der ligger over 50 mm fra overfladen, ligger beskyttet i elektrikerrør eller bag ved krydsfinerplader kan måske ikke registreres. Udvis derfor stor forsigtighed, når du arbejder under sådanne forhold eller i nærheden af strømførende el-installationer. Sluk altid for strømmen hvis du arbejder i nærheden af elektriske el-ledninger. 8. Arbejde med forskellige materialer Tapet: MultiScanner i700 fungerer normalt på vægge dækket af tapet eller stof, medmindre materialerne er metalfolie, indeholder metalfibre eller stadig er våde efter opsætning. Forskallingsbrædder og gips: På grund af varierende gipstykkelse er det svært for MultiScanner i700 at lokalisere lægter i STUD SCAN mode. Skift til METAL SCAN mode for at lokalisere metalsømmene, der holder forskallingsbrædderne fast til lægterne. Hvis en gipsvæg er forstærket med metalnet, kan værktøjet ikke søge gennem materialet. Vægge med strukturmønster eller lofter med akustikdæmpende materiale: Læg et tyndt stykke pap mellem værktøjet og materialet som skal undersøges og scan derefter hen over pappet. Kalibrer instrumentet med pappet på plads. Trægulv, undergulv eller gips på krydsfinér: Brug STUD SCAN mode og bevæg instrumentet langsomt. Signalstyrkeindikatoren viser måske kun 1 eller 2 bjælker, når instrumentet lokaliserer en lægte gennem tykke overflader. MultiScanner i700 kan ikke scanne efter trælægter eller gulvstrøer gennem gulvtæpper eller støddæmpende underlag. I visse tilfælde kan man bruge METAL SCAN for at lokalisere en række søm eller skruer, som indikerer, hvor gipsen/træpladen er monteret på en lægte. NB: Registreingsdybde og nøjagtighed kan variere alt efter fugtindhold, materialesammensætning, vægbeklædning og farve. 9. Markering af lokation Når en genstand er lokaliseret, kan man markere lokationen ved forsigtigt at trykke markeringsknappen ned med fingerspidsen. Når man trykker markeringsknappen ned, vil en blyantsspids komme frem fra forsiden af håndtaget, så man sætter en kort streg på væggen, som kan viskes væk igen. 10. Udskiftning af blyantsmarkøren Hold markeringsknappen inde for at trykke blyantsmarkøren helt ud. Tag fat i markøren og træk den ud af holderen. For at sætte en ny markør i, holder man markeringsknappen inde, hvilket presser holderen ud. Herefter kan man sætte den nye markør i holderen. NB: Tre ekstra blyantsmarkører medleveres. Disse markører opbevares i et rum bag batteriet. Ekstra blyantsmarkører kan bestilles hos forhandleren.

6 11. Fjernelse eller udskiftning af scannerhovedet Scannerhovedet på MultiScanner i700 kan fjernes fra håndtaget, så man lettere kan rengøre eller reparere instrumentet. Scannerhovedet kan også skilles fra håndtaget, hvis man taber eller vrider instrumentet ved et uheld. For at udskifte scannerhovedet gør man følgende: For at fjerne hovedet: Placér bagsiden af hovedet i håndfladen og grib fat om håndtaget med den anden hånd. Løft og drej håndtaget langsomt og forsigtigt og fjern på denne måde en tap ad gangen fra holderen. For at udskifte hovedet: Placér begge tapperne ud for holderne og tryk forsigtigt en tap på plads ad gangen i deres respektive holdere. 12. Tips og oplysninger (Se også punkt 4 for tips om rigtig betjening) Problem Mulig årsag Løsninger Instrumentet lokaliserer andre genstande end lægter i STUD SCAN model. Finder flere genstande end der burde være. El-ledninger og/eller metal/plastikrør lige under væggens overflade. Afsøg overfladen både i METAL mode og AC SCAN mode for at afgøre, om der findes metal eller el-ledninger. Søg efter andre lægter med jævne mellemrum på ca. 300, 400 eller 600 mm fra hinanden eller den samme lægte på flere steder lige over eller under den første. Vær meget forsigtig, hvis du sømmer, saver eller borer i vægge, gulve eller lofter, hvor der Det område som registreres som en strømførende ledning er urimeligt stort. Vanskeligheder med at registrere metal. Metalgenstanden virker større end den virkelige størrelse Konstant registrering af lægter i nærheden af vinduer og døre. Du har mistanke om elledninger, men instrumentet viser dem ikke. Statisk elektricitet kan dannes i en gipsplade i nærheden af en el-ledning. Dette gør, at instrumentet kan registrere vekselstrøm op til 300 mm på hver side af ledningen. Instrumentet er kalibreret over en metalgenstand. Metalgenstanden ligger for dybt i væggen. Metal har større massefylde end træ. Dobbelte og tredobbelte lægter findes normalt rundt om døre og vinduer. Over døre ligger der ofte et solidt lag bjælker. Eventuelle el-ledninger kan være beskyttet af elektrikerrør eller ligge bag metalbeklædninger. Ledninger der ligger dybere end 50 mm fra overfla- kan forekomme disse genstande. For at gøre registreringen mere præcis, slukker man instrumentet og tænder det igen ved kanten af området, hvor ledningen første blev registreret og scanner igen. Læg din frie hånd fladt mod væggen nær ved instrumentet under scanningen for at fjerne statisk elektricitet. Scanneren kan have udført en kalibrering over en metalgenstand, hvilket reducerer følsomheden. Prøv at kalibrere på et andet sted. Scan i både vandret og lodret retning. Følsomheden for metal forøges, når en metalgenstand ligger parallelt med sensoren, som ligger under Zircon logoet. For at reducere følsomheden rekalibrerer man MultiScanner i700 over en af de første to markeringer. Begynd med at registrere yderkanterne, så du ved, hvor du skal begynde. Prøv METAL SCAN for at se om du kan finde metal, ledninger eller elektrikerrør. Sluk altid for strømmen, når du arbejder nær el-ledninger. Prøv at tænde for stikkontakten. Prøv at sætte en lampe i stikkontakten og

7 den kan muligvis ikke registreres. Ledningerne er måske ikke strømførende. tænde den. Zircon 1 Garanti 1.1 Garantiperioden udgør 2 år fra salgsdatoen. 1.2 Garantien omfatter kun mangler som materiale- eller produktionsfejl, samt ikke opfyldelse af garanterede egenskaber. 1.3 Viser der sig de i pkt. 1.2 anførte fejl eller mangler inden for garantiperioden, vil andersen & nielsen as afhjælpe fejlen uden beregning af ekstraomkostninger, jf. dog pkt. 1.4 og Omkostninger vedrørende fejl, der skyldes, at køber ikke har behandlet instrumentet korrekt afholdes af køberen. Omkostninger ved reparation af naturligt slid og ælde, samt skader, der skyldes overbelastning eller ændringer ved instrumentet, afholdes ligeledes af køberen. 1.5 Krav i henhold til nærværende garantibestemmelser skal fremsættes overfor andersen & nielsen as inden rimelig tid efter, at en fejl er, eller ved sædvanlig omhu burde være, konstateret. 1.6 Krav i henhold til nærværende garantibestemmelser skal endvidere fremsættes overfor andersen & nielsen as inden udløbet af garantiperioden. 1.7 Ved garantisager forbeholder producenten sig ret til at istandsætte defekte dele hhv. ombytte instrumentet med et ens eller lignende instrument (med samme tekniske data). 2 Undtagelser til garantien 2.1 Pligten til at udbedre fejl som omtalt i pkt. 1.2 uden beregning af ekstraomkostninger gælder dog ikke: Såfremt de konstaterede fejl eller mangler skyldes, at instrumentet ikke er brugt til formålet Såfremt de konstaterede fejl eller mangler skyldes mekanisk slid og ydre påvirkninger som brug af vold eller stød eller utilstrækkelig vedligeholdelse Såfremt huset har været åbnet af køber selv eller en uautoriseret reparatør 2.2 Garantien omfatter ikke forbrugsstoffer, herunder batterier mv. 3 Forhold til lovgivningen 3.1 Nærværende garantibestemmelser berører i forbrugerkøb ikke forbrugerens ufravigelige rettigheder efter købeloven og anden relevant lovgivning. 4 Ansvarsfraskrivelse 4.1 Brugeren af dette produkt forventes at overholde instruktionerne i betjeningsvejledningen nøje. Alle instrumenter er nøje kontrolleret inden udleveringen. Alligevel bør brugeren kontrollere nøjagtigheden før hver måling. Desuden anbefales det, at instrumentet kalibreres på et af andersen & nielsen as godkendt værksted mindst en gang om året. Brugeren er således ALTID ansvarlig for at kontrollere, om instrumentet er inden for referenceområdet før brug. Såvel andersen & nielsen as som producenten fraskriver sig et hvert erstatningsansvar for tab, indirekte skade eller følgetab, herunder men ikke begrænset til driftstab og tabt arbejdsfortjeneste forårsaget af manglende overholdelse af dette pkt Hverken andersen & nielsen as eller producenten kan gøres erstatningsansvarlig for tab, indirekte skade eller følgetab, herunder men ikke begrænset til driftstab og tabt arbejdsfortjeneste opstået som følge af: Fejlagtig eller bevidst forkert brug af instrumentet Naturkatastrofer som fx jordskælv, storm, oversvømmelse osv. samt brand, ulykker, indgriben fra tredje part eller brug i usædvanlige omgivelser Ændrede eller mistede data, forretningsafbrydelser osv., der er opstået pga. instrumentet eller et

8 ubrugeligt instrument Anden brug af instrumentet end den, der er beskrevet i betjeningsvejledningen Usagkyndig brug eller brug sammen med instrumenter fra en anden producent 4.3 Herudover kan andersen & nielsen as samt producenten kun ifalde erstatningsansvar for tab forårsaget af mangler ved det solgte instrument, hvis det bevises, at tabet er en påregnelig følge af fejl eller forsømmelse begået af andersen & nielsen as eller af producenten, idet andersen & nielsen as samt producenten dog under ingen omstændigheder er ansvarlig for indirekte skade og følgetab, herunder - men ikke begrænset til - driftstab og tabt arbejdsfortjeneste.

MultiScanner i520 Lægtesøger Betjeningsvejledning

MultiScanner i520 Lægtesøger Betjeningsvejledning MultiScanner i520 Lægtesøger Betjeningsvejledning Zircon introducerede lægtesøgeren i 1980 og har brugt over 25 år på forskning og udvikling af OneStep, den avancerede teknologi, der bruges til MultiScanner

Læs mere

Fugtighedsmåler FFM 100 Betjeningsvejledning

Fugtighedsmåler FFM 100 Betjeningsvejledning Fugtighedsmåler FFM 100 Betjeningsvejledning BETJENINGSELEMENTER: 1) Scanner 2) Display 3) Tænd/sluk tast 4) Baggrundsbelysning 5) Låg til batterirum 6) MEAS tast 7) Max./min. tast BRUG TIL FORMÅLET FFM

Læs mere

Betjeningsvejledning Zircon i700 Lægte/metal og spændingssøger. El.nr. 63 98 157 245

Betjeningsvejledning Zircon i700 Lægte/metal og spændingssøger. El.nr. 63 98 157 245 Betjeningsvejledning Zircon i700 Lægte/metal og spændingssøger El.nr. 63 98 157 245 Zircon i700 lægtesøger... 3 Generelt... 3 Beskrivelse af instrumentet... 3 Oversigt over instrumentet... 3 Installering

Læs mere

Ledning-/kabelsøger ElectriScanner Betjeningsvejledning

Ledning-/kabelsøger ElectriScanner Betjeningsvejledning Ledning-/kabelsøger ElectriScanner Betjeningsvejledning Indholdsfortegnelse Oversigt... 3 Isætning af batteri... 3 Tænd instrumentet... 3 De to søgemodes... 4 Skift mellem søgemodes... 4 Scanning i AUTO

Læs mere

Digitalt hygro/termometer med dugvisning FHT 100 Betjeningsvejledning

Digitalt hygro/termometer med dugvisning FHT 100 Betjeningsvejledning Digitalt hygro/termometer med dugvisning FHT 100 Betjeningsvejledning Indholdsfortegnelse I. Indledning II. Egenskaber III. Tastatur og funktioner IV. Gennemførsel af målinger V. Udskiftning af batteri

Læs mere

StudSensor i65 Lægtesøger Betjeningsvejledning

StudSensor i65 Lægtesøger Betjeningsvejledning StudSensor i65 Lægtesøger Betjeningsvejledning Zircon introducerede lægtesøgeren i 1980 og har brugt over 25 år på forskning og udvikling af OneStep, den avancerede teknologi, der bruges til StudSensor

Læs mere

MetalliScanner MT6 Betjeningsvejledning

MetalliScanner MT6 Betjeningsvejledning MetalliScanner MT6 Betjeningsvejledning NB: 1. MT6 kan kun lokalisere metalgenstande. Genstande af andre materialer såsom trælægter eller PVC-rør kan ikke lokaliseres med dette instrument. 2. Undgå at

Læs mere

Fuldautomatisk streglaser FL 40-3Liner HP Betjeningsvejledning

Fuldautomatisk streglaser FL 40-3Liner HP Betjeningsvejledning Fuldautomatisk streglaser FL 40-3Liner HP Betjeningsvejledning 03/2011-1 - BETJENING Væg/-stativbeslag monteres på: a) trefodsstativ eller gulv-til-loft teleskop (5/8 gevind) b) på en væg: monteres i alle

Læs mere

Geo6X SP KIT Geo6X SP GRØN KIT

Geo6X SP KIT Geo6X SP GRØN KIT Geo6X SP KIT Geo6X SP GRØN KIT BRUGERVEJLEDNING www.anværktøj.dk Kære kunde, Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplsyningerne. Kun hvis instrumentet bliver

Læs mere

Infrarødt termometer FIRT 800-Pocket Betjeningsvejledning

Infrarødt termometer FIRT 800-Pocket Betjeningsvejledning Infrarødt termometer FIRT 800-Pocket Betjeningsvejledning BETJENINGSELEMENTER 1) Infrarød sensor 2) Laserstråle 3) LCD display 4) tast / belysning 5) tast / laserstråle 6) Mode tast 7) Udløser til temperaturmåling

Læs mere

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Videoendoskop med kamera FVE 100

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Videoendoskop med kamera FVE 100 Betjeningsvejledning Videoendoskop med kamera FVE 100 LEVERINGSOMFANG Videoendoskop, 1 m kikkertrør, TV kabel, USB kabel, genopladeligt Li-lon batteri, oplader, magnet, krog, spejl og kuffert. ADVARSELS-

Læs mere

Elektronisk vinkelmåler A-Digit 50 / 75

Elektronisk vinkelmåler A-Digit 50 / 75 Elektronisk vinkelmåler A-Digit 50 / 75 Betjeningsvejledning 02/2013-1 - Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt

Læs mere

Linjelaser FL 40-PowerCross SP. Betjeningsvejledning

Linjelaser FL 40-PowerCross SP. Betjeningsvejledning Linjelaser FL 40-PowerCross SP Betjeningsvejledning Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som beskrevet, er

Læs mere

Focus 8 med Survey PRO Betjeningsvejledning

Focus 8 med Survey PRO Betjeningsvejledning Focus 8 med Survey PRO Betjeningsvejledning 1. Åbn Survey PRO Når instrumentet er tændt, klik på Survey PRO-ikonet. 2. Indstil libelle Indstil libellen, så de to tal er så tæt på nul som muligt. Drej på

Læs mere

GeoFennel S-Digit multi+

GeoFennel S-Digit multi+ GeoFennel S-Digit multi+ Betjeningsvejledning - 1 - LEVERINGSOMFANG - Elektronisk vaterpas S-Digit multi+ - Polstret taske - Batterier - Betjeningsvejledning SPECIALFUNKTIONER S-Digit multi+ har et drejeligt

Læs mere

Laservaterpas S-Digit 60+ Betjeningsvejledning

Laservaterpas S-Digit 60+ Betjeningsvejledning Laservaterpas S-Digit 60+ Betjeningsvejledning Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som beskrevet, er man

Læs mere

Infrarødt termometer FIRT 550-Pocket Betjeningsvejledning

Infrarødt termometer FIRT 550-Pocket Betjeningsvejledning Infrarødt termometer FIRT 550-Pocket Betjeningsvejledning BETJENINGSELEMENTER 1) Infrarød sensor 2) LCD display 3) tast / laserstråle 4) tast / belysning 5) Mode tast 6) Udløser til temperaturmåling 7)

Læs mere

Geo-Fennel Multi-Digit Pro + Betjeningsvejledning

Geo-Fennel Multi-Digit Pro + Betjeningsvejledning Geo-Fennel Multi-Digit Pro + Betjeningsvejledning Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som beskrevet, er man

Læs mere

Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk kryds-/streglaser FL 45

Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk kryds-/streglaser FL 45 Betjeningsvejledning Fuldautomatisk kryds-/streglaser FL 5 LEVERINGSOMFANG Streglaser FL 5, batterisæt, gulv-/vægholder, mini trefodsstativ, måltavle, laserbriller, polstret transporttaske og betjeningsvejledning.

Læs mere

Fuldautomatisk streglaser FL 40-4Liner Betjeningsvejledning

Fuldautomatisk streglaser FL 40-4Liner Betjeningsvejledning Fuldautomatisk streglaser FL 40-4Liner Betjeningsvejledning 03/2011-1 - 2 B D 3 A C 1 4 E 5 F TEKNISKE DATA BETJENINGSELEMENTER 1) Modtagevindue (4) 2) Tastatur 3) Låseskrue til batterirum 4) Låg til batterirum

Læs mere

MT200 MT 202 Metaldetektor Betjeningsvejledning

MT200 MT 202 Metaldetektor Betjeningsvejledning MT200 MT 202 Metaldetektor Betjeningsvejledning - 1 - MAGNA-TRAK metaldetektor er designet til at påvise ferromagnetiske genstande. MAGNA-TRAK lokaliserer jernholdige, underjordiske genstande såsom rørforbindelser,

Læs mere

Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk stregslaser MULTI-LINER FLG 55-Green

Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk stregslaser MULTI-LINER FLG 55-Green Betjeningsvejledning Fuldautomatisk stregslaser MULTI-LINER FLG 55-Green LEVERINGSOMFANG Multi-Liner FLG 55-Green, gulv-/vægholder, ministativ, magnetisk måltavle, laserbriller, genopladelige batterier

Læs mere

Positioneringsstreglaser FPL L / FPL C

Positioneringsstreglaser FPL L / FPL C Positioneringsstreglaser FPL L / FPL C Betjeningsvejledning 05/2012-1 - POSITIONERINGSSTREGLASER FPL L-5 / -10 / -20 LEVERINGSOMFANG 6 Positioneringsstreglaser FPL L, strømforsyning 220 V med kontakt og

Læs mere

Linjelaser FL 66-Xtreme SP. Betjeningsvejledning

Linjelaser FL 66-Xtreme SP. Betjeningsvejledning Linjelaser FL 66-Xtreme SP Betjeningsvejledning Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som beskrevet, er man

Læs mere

PLS 3 og 5 Streglaser Betjeningsvejledning

PLS 3 og 5 Streglaser Betjeningsvejledning PLS 3 og 5 Streglaser Betjeningsvejledning - 1 - Betjeningselementer Sikkerhedslabels og instruktioner PLS3 og PLS5 indeholder en halvleder laserdiode med en bølgelængde på 635 nanometer. Den kontinuerlige

Læs mere

Linjelaser CrossPointer5 SP. Betjeningsvejledning

Linjelaser CrossPointer5 SP. Betjeningsvejledning Linjelaser CrossPointer5 SP Betjeningsvejledning Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som beskrevet, er man

Læs mere

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Termometer/vindmåler FTA 1

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Termometer/vindmåler FTA 1 Betjeningsvejledning Termometer/vindmåler FTA 1 LEVERINGSOMFANG Termometer/vindmåler, sensorhjul med 1,2 m kabel, batteri og kuffert. ADVARSELS- OG SIKKERHEDSOPLYSNINGER Følg altid instruktionerne i betjeningsvejledningen.

Læs mere

Linjelaser Geo5X-L360 HP. Betjeningsvejledning

Linjelaser Geo5X-L360 HP. Betjeningsvejledning Linjelaser Geo5X-L360 HP Betjeningsvejledning Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som beskrevet, er man sikret

Læs mere

Streglaser PLS FT90 Betjeningsvejledning

Streglaser PLS FT90 Betjeningsvejledning Streglaser PLS FT90 Betjeningsvejledning 1. EGENSKABER - 2 - 2. SIKKERHEDSMÆRKATER NB: REGULERINGER, JUSTERINGER ELLER PROCEDURER SOM IKKE ER BESKREVET I DENNE BETJENINGSVEJLEDNING KAN GIVE STRÅLEFARE.

Læs mere

Selvnivellerende rotationslaser FL 100 HA junior

Selvnivellerende rotationslaser FL 100 HA junior Selvnivellerende rotationslaser FL 100 HA junior Betjeningsvejledning 06/2011-1 - LEVERINGSOMFANG Selvnivellerende rotationslaser FL 100 HA junior, modtager FR 45 med beslag, genopladeligt batteri med

Læs mere

Halvautomatisk rotationslaser FL 200 A-N

Halvautomatisk rotationslaser FL 200 A-N Halvautomatisk rotationslaser FL 200 A-N Betjeningsvejledning 03/2014-1- LEVERINGSOMFANG FL 200 A-N, modtager med dobbelt display og beslag, fjernbetjening, oplader, genopladelige batterier, væg-/gulvplade

Læs mere

Betjeningsvejledning. Multi-Beam streglaser XLP-34

Betjeningsvejledning. Multi-Beam streglaser XLP-34 Betjeningsvejledning Multi-Beam streglaser XLP-34 CERTIFICERINGER XLP-34 er testet ifølge CE certifi ceringskravene og opfylder kravene fastlagt i EU retningslinjerne 89/336/EEC og EN 61000-6-1 (EN50082-1),

Læs mere

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR Brugsanvisning Læs denne brugsanvisning grundigt før brug INTRODUKTION Dette er en avanceret detektor med multifunktion. Den kan finde og lokalisere metal, strøm og lægter. Figur

Læs mere

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk stregslaser MAXI-LINER FL 65

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk stregslaser MAXI-LINER FL 65 Betjeningsvejledning Fuldautomatisk stregslaser MAXI-LINER FL 65 LEVERINGSOMFANG Maxi-Liner FL 65, modtager FR 55 med beslag, universalt gulvstativ, magnetisk måltavle, laserbriller, genopladelige batterier

Læs mere

Rotationslaser FL 250 VA-N Betjeningsvejledning

Rotationslaser FL 250 VA-N Betjeningsvejledning Rotationslaser FL 250 VA-N Betjeningsvejledning LEVERINGSOMFANG Rotationslaser FL 250 VA-N, modtager FR 45 med beslag, fjernbetjening, genopladeligt batteri og oplader, magnetisk måltavle, laserbriller,

Læs mere

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Videoendoskop med kamera FVE 150

LASER-PR F. Betjeningsvejledning. Videoendoskop med kamera FVE 150 Betjeningsvejledning Videoendoskop med kamera FVE 150 LEVERINGSOMFANG Videoendoskop, 1 m kikkertrør, TV kabel, USB kabel, genopladeligt Li-lon batteri, oplader, magnet, krog, spejl, 2 GB SD-kort og kuffert.

Læs mere

Rørlægningslaser FKL 50 / FKL 50-Green

Rørlægningslaser FKL 50 / FKL 50-Green Rørlægningslaser FKL 50 / FKL 50-Green Betjeningsvejledning 10/2012-1 - LEVERINGSOMFANG Rørlægningslaser FKL 50 (Green), fjernbetjening, genopladelige NiMH batterier, oplader, batterirum til Alkaline batterier,

Læs mere

Betjeningsvejledning Zircon MT6 Metaldetektor

Betjeningsvejledning Zircon MT6 Metaldetektor Betjeningsvejledning Zircon MT6 Metaldetektor El.nr. 63 98 401 551 Indhold Generelt... 1 Installering af batteri... 1 Bliv fortrolig med instrumentet... 1 Tænd og sluk for instrumentet... 2 Genscanning

Læs mere

Rotationslaser FL 240 HV / FLG 240 HV-Green Betjeningsvejledning

Rotationslaser FL 240 HV / FLG 240 HV-Green Betjeningsvejledning Rotationslaser FL 240 HV / FLG 240 HV-Green Betjeningsvejledning 02/2011-1 - LEVERINGSOMFANG FL 240 HV Rotationslaser FL 240 HV, modtager FR 45 med beslag, fjernbetjening NiMH-akku og oplader, batterirum

Læs mere

Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk streglaser MULTI-LINER FL 50 Plus

Betjeningsvejledning. Fuldautomatisk streglaser MULTI-LINER FL 50 Plus Betjeningsvejledning Fuldautomatisk streglaser MULTI-LINER FL 50 Plus Betjeningselementer 1) Vindue til laserstråle (5 stk.) 2) Batterirum 3) Justérskrue til skala 4) Orienteringspunkt til gradskala 5)

Læs mere

Linjelaser Premium-Liner FL 70 SP

Linjelaser Premium-Liner FL 70 SP Linjelaser Premium-Liner FL 70 SP Betjeningsvejledning 04/2013-1 - Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som

Læs mere

Temperatur- og fugtdatalogger FHT 70

Temperatur- og fugtdatalogger FHT 70 Temperatur- og fugtdatalogger FHT 70 Betjeningsvejledning 08/2011-1 - LEVERINGSOMFANG Datalogger FHT 70 Data, 3,6V litiumbatteri, software, holder. ADVARSELS- OG SIKKERHEDSOPLYSNINGER Følg altid anvisningerne

Læs mere

Rotationslaser FL 260 VA / FLG 260 VA-Green

Rotationslaser FL 260 VA / FLG 260 VA-Green Rotationslaser FL 260 VA / FLG 260 VA-Green Betjeningsvejledning 04/2016-1 - i LEVERINGSOMFANG Rotationslaser FL 260 VA, modtager FR 45 med beslag, fjernbetjening, genopladeligt batteri og oplader, batterirum

Læs mere

Multifunktions-detektor

Multifunktions-detektor Multifunktions-detektor da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 84108HB11XVI 2015-10 Kære kunde! Den nye multifunktionsdetektor kan bruges til at lokalisere strømførende ledninger samt metaller i

Læs mere

Lysmåler FLM 400 Data

Lysmåler FLM 400 Data Lysmåler FLM 400 Data Betjeningsvejledning 09/2011-1 - LEVERINGSOMFANG Lysmåler FLM 400 Data, 9V batteri, målesonde, USB-kabel, software, taske. ADVARSELS- OG SIKKERHEDSOPLYSNINGER Følg altid anvisningerne

Læs mere

FZ2011-8 BRUGSANVISNING

FZ2011-8 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analysis Model: FZ2011-8 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes De venligst

Læs mere

Alkometer DA-8500E. Brugsanvisning - DK. Avanceret brændselscellesensor. Alkometer til privat og professionelt brug

Alkometer DA-8500E. Brugsanvisning - DK. Avanceret brændselscellesensor. Alkometer til privat og professionelt brug Alkometer DA-8500E Brugsanvisning - DK Avanceret brændselscellesensor Alkometer til privat og professionelt brug Læs brugsanvisningen nøje inden brug Alkometer Brugsanvisning DK.indd 1 21/03/13 18:06:17

Læs mere

Rotationslaser FL 210 A / FLG 210 A-Green Betjeningsvejledning

Rotationslaser FL 210 A / FLG 210 A-Green Betjeningsvejledning Rotationslaser FL 20 A / FLG 20 A-Green Betjeningsvejledning 03/20 - - LEVERINGSOMFANG Rotationslaser FL 20 A, modtager FR 45 med beslag, genopladeligt batteri og oplader, væg-/gulvbeslag, fjernbetjening,

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN til styring via IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave Model: Rullegardin til IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma HBF 410 Fugtmåler

Betjeningsvejledning Elma HBF 410 Fugtmåler Betjeningsvejledning Elma HBF 410 Fugtmåler El.nr. 63 98 401 593 Vigtig information...1 Specifikationer...2 Måleværdier...2 Modstandsmåling...2 Dielektriske målinger...2 Tekniske data:...3 Funktions- og

Læs mere

Adsorptionstørrer Tower A 600 Betjeningsvejledning

Adsorptionstørrer Tower A 600 Betjeningsvejledning Adsorptionstørrer Tower A 600 Betjeningsvejledning 1. INDLEDNING I dag findes der flere metoder til tørring af bygninger. Udtørringen sker ved hjælp af varme og luftstrømme, da varm luft optager vand,

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Betjeningsvejledning Maxi-Liner FL 60

Betjeningsvejledning Maxi-Liner FL 60 Betjeningsvejledning Maxi-Liner FL 60 Indhold S. 1 1 Leveringsomfang S. 8 3.6 Tilt-funktion 1.1 Oversigt over laseren 3.7 Justérbar 360 delkreds S. 3 2. Sikkerhedsoplysninger og finjustering S. 5 3. Kendetegn

Læs mere

Installationsvejledning. Version 1.6.0.6

Installationsvejledning. Version 1.6.0.6 Installationsvejledning Version 1.6.0.6 Velkommen Tillykke med din nye DigPilot. Udstyr til opmåling og montering medleveres også (ikke afbildet). Klargøring... 4 Trin 1: Opladning af sensorerne... 4 Trin

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

PHEP 4. Vandtæt ph- og temperaturmåler

PHEP 4. Vandtæt ph- og temperaturmåler PHEP 4 Vandtæt ph- og temperaturmåler PHEP 4 er enkel at anvende. Alligevel anbefales det at gennemlæse denne instruktion nøje, før instrumentet tages i brug. Nærværende instruktion vil forsyne Dem med

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Velkommen. Betjeningsvejledning Version 1.6.0.6

Velkommen. Betjeningsvejledning Version 1.6.0.6 Velkommen Tillykke med din nye DigPilot. Betjeningsvejledning Version 1.6.0.6 Udstyr til opmåling og montering medleveres også (ikke afbildet). Klargøring...4 Trin 1: Opladning af sensorerne...4 Trin 2:

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

FZ2011-6 BRUGSANVISNING

FZ2011-6 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analysis Model: FZ2011-6 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes De venligst

Læs mere

Brugervejledning Alkometer IM-550

Brugervejledning Alkometer IM-550 Brugervejledning Alkometer IM-550 Introduktion Dette apparat er beregnet til måling af alkohol i den menneskelige udåndingsluft. Målinger foretaget af dette apparat, kan bruges til diagnosticering af alkohol

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger Konica Minolta Industri Instrumenter Sikkerheds foranstaltninger Sikkerhedssymboler Følgende symboler anvendes i denne håndbog, der har til formål at forhindre uheld som resultat af en ukorrekt brug af

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED RF-FJERNBETJENING. Model: Luksus rullegardin

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED RF-FJERNBETJENING. Model: Luksus rullegardin ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED RF-FJERNBETJENING Model: Luksus rullegardin 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med RF-fjernbetjening...3 1.1 Generelle

Læs mere

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG telefon Formålet med denne guide Læs dette først Inden du kan anvende dine høreapparater sammen med ConnectLine telefon- adapter og en fastnettelefon, skal adapteren først

Læs mere

DL-45/50/55/60/80 A/B

DL-45/50/55/60/80 A/B CpLy ApS www.cply.dk Brugermanual DL-45/50/55/60/80 A/B Opdateret Vinter 2015 Kære kunde Tak fordi du har valgt at handle hos CpLy ApS. Venligst læs og forstå brugervejledningen før brug, hvis der er noget

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugsanvisning. Føntørrer Brugsanvisning Føntørrer DK 8 1 7 6 2 3 4 5 2 DK Føntørrer El-tilslutning Apparatet bør kun tilsluttes et stik, der er beskyttet mod jordfejl og installeret i overensstemmelse med el-regulativet. Vær opmærksom

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Infrarødt termometer FIRT 1600 Data

Infrarødt termometer FIRT 1600 Data Infrarødt termometer FIRT 1600 Data Betjeningsvejledning 11/2011-1 - LEVERINGSOMFANG Infrarødt termometer FIRT 1600 Data, batteri, USB-kabel, ministativ, software, type-k sonde, taske. ADVARSELS- OG SIKKERHEDSOPLYSNINGER

Læs mere

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2007/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING Sørg for at læse og forstå denne vejledning inden brug af apparatet. Gem denne vejledning til senere reference VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ADVARSEL

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

Rotationslaser FL 550 H-G Betjeningsvejledning

Rotationslaser FL 550 H-G Betjeningsvejledning Rotationslaser FL 550 H-G Betjeningsvejledning LEVERINGSOMFANG Rotationslaser FL 550 H-G med tovejsfald, modtager FR 45 med beslag, radiostyret 2-vejs fjernbetjening, genopladeligt Li-ion batteri og oplader,

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING STAVBLENDER SM4DK WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE

BETJENINGSVEJLEDNING STAVBLENDER SM4DK WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE BETJENINGSVEJLEDNING STAVBLENDER SM4DK WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE SM4DK GARANTI www.primo-elektro.be Kære kunde, Vore produkter underligger en streng kvalitetskontrol. Skulle dette apparat ikke fungere efter

Læs mere

Betjeningsvejledning til flamingoskærer

Betjeningsvejledning til flamingoskærer Betjeningsvejledning til flamingoskærer SPC 2011 SPC 3011 Vi er glade for, at du har besluttet at bruge en skærer fra vores SPC-serie. Dette er et tysk kvalitetsprodukt til professionel brug. Skæreren

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9056424 Spækmåler RENCO LEAN-MEATER Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Spækmåler - Varenr. 9056424 Beskrivelse: Ultralydsspækmåler

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR til røgsensor Side 1 Introduktion Røgsensoren fra LOCKON bruger en optisk røgdetektor til at registre, om der er røgpartikler i luften. Den afgiver en alarm, hvis antallet af

Læs mere

Model: Luksus rullegardin

Model: Luksus rullegardin ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED RF-FJERNBETJENING Model: Luksus rullegardin 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med RF-fjernbetjening...3 1.1 Generelle

Læs mere

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD FJERNBETJENING Fjernbetjeningen indeholder elektroniske komponenter og skal beskyttes mod slag og fugt. Derfor: Skil ikke fjernbetjeningshuset ad undtaget for at skifte batterier. Fjernbetjeningens

Læs mere

Hukommelsesmoduler Brugervejledning

Hukommelsesmoduler Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Linjelaser FL 80 Tracking Liner SP

Linjelaser FL 80 Tracking Liner SP Linjelaser FL 80 Tracking Liner SP Betjeningsvejledning 06/2013-1 - Læs venligst denne betjeningsvejledning før ibrugtagning og bemærk især sikkerhedsoplysningerne. Kun hvis instrumentet bliver brugt som

Læs mere

Rotationslaser FL 240 HV / FLG 240 HV-Green

Rotationslaser FL 240 HV / FLG 240 HV-Green Rotationslaser FL 240 HV / FLG 240 HV-Green Betjeningsvejledning 02/2011-1 - LEVERINGSOMFANG FL 240 HV Rotationslaser FL 240 HV, modtager FR 45 med beslag, fjernbetjening NiMH-akku og oplader, batterirum

Læs mere

Hukommelsesmoduler. Brugervejledning

Hukommelsesmoduler. Brugervejledning Hukommelsesmoduler Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

TERRASSEVARMER 1500 W

TERRASSEVARMER 1500 W TERRASSEVARMER 1500 W ART NR 350141 EAN NR 5709133910518 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Hold børn og husdyr på sikker afstand.! Denne terrassevarmer er beregnet

Læs mere

Betjeningsvejledning for C.A.T+ & GENNY+ 100.116

Betjeningsvejledning for C.A.T+ & GENNY+ 100.116 CAT og Genny er det perfekte søgeudstyr til lokalisering af nedgravede kabler og rør. Den robuste konstruktion sikrer lang levetid og stor driftssikkerhed. De få knapper sikrer stor effektivitet, selv

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

Standerlampe Brugsanvisning

Standerlampe Brugsanvisning Standerlampe Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90856AB0X1VIII 2017-10 Sikkerhedsoplysninger Produktet er udstyret med sikkerhedsanordninger. Læs ikke desto mindre sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova II

Brugervejledning E-Fly Nova II Brugervejledning Dansk Nova II 1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen...3 Display E-Fly Nova...4 Batteripakken...5 Vedligeholdelse af batteripakken...5 Garantibestemmelser......6 10 års reklamationsret...6

Læs mere

Personvægt Digital Body Analyse Model: 42011 BRUGSANVISNING

Personvægt Digital Body Analyse Model: 42011 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analyse Model: 42011 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt fra Chefon. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes

Læs mere

BS-37 6 i 1 termometer Dansk Betjeningsvejledning. Garanti. Kære kunde,

BS-37 6 i 1 termometer Dansk Betjeningsvejledning. Garanti. Kære kunde, BS-37 6 i 1 termometer Dansk Betjeningsvejledning Garanti Kære kunde, Vi er glade for, at du har købt vores termometer BS-37 og vi håber du bliver tilfreds med dit køb. Såfremt der, imod alle forventninger,

Læs mere