TEMA: KONFIR- MATION vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TEMA: KONFIR- MATION vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk"

Transkript

1 KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: KONFIR- MATION vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 15. JUNI NOVEMBER 2014

2 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Nicolajsen Træffes efter aftale. Mandag fri. Peder Høy Kristensen Træffes efter aftale. Organist: Miki Hildebrandt miki Fjelstervang Kirke Kirkebakken 5, 6933 Kibæk Graver og kirketjener: Bjarne Svendsen Formand for menighedsrådet: Henriette Smedegaard Vorgod Kirke Bardevej 1a, 6920 Videbæk Graver og kirketjener: Erling Larsen Multimedarbejder: Lene Larsen Formand for menighedsrådet: Peder Vestersager Kirkebladet: Redaktør: Jette Axelsen Redaktion: Grethe Mortensen Inge Marie Winther Nielsen Robert Klokmose Anne Grethe Jensen Se aktiviteter og billeder på vorgodkirke.dk eller fjelstervangkirke.dk At bære og at blive båret Livet har mange sider. Nogen gange lyse og gode. Andre gange mørke og svære. For nogle mennesker flest lyse dage. For andre alt for mange mørke dage. Min hilsen denne gang skal særligt være til jer, som har de mørke dage tæt på! Der er et ord af Jesus, som er vendt tilbage mange gange i mit liv. Det er ordene: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Mattæusevangeliet 11,28). Noget af det sværeste er at stå magtesløs, når tingene går den forkerte vej. Bønner bliver bedt. Alt muligt bliver gjort, men det går stadig den forkerte vej. Måske sygdom. Måske arbejde. Måske forholdet til en af mine nærmeste. Måske nogle forkerte valg jeg fik taget. I de tider i livet har det for mig været en tryghed at vende tilbage til Jesu ord: Kom til mig med byrderne! Det har ikke fjernet det svære. Men jeg måtte læsse af og var ikke alene. Det ondes magt var brudt. Der var hvile hos ham, som er stærkere end alt det, som jeg ikke magter. Han tog ikke det svære væk. Jesus gik med i det svære og lod mig vide:»du er ikke alene! Jeg er der og har dig i min hånd! Det onde er ikke stærkest. Det onde vinder ikke til sidst. Det gør jeg! Kærlig hilsen Gert Nicolajsen Foredrag Elisabeth Dons Christensen Tirsdag den 9. september kl Emne: Hold af, hold ud og hold fast! Elisabeth Dons Christensen har skrevet bogen»det sårbare samliv«. Der er alt for mange skilsmisser, og det er fordi vi ikke ved, hvad kærlighed er. Kærligheden er slet ikke noget, som er, men noget der bliver til undervejs: det er handlinger, historier, ord og det at være sammen i modgang. Kom og hør et spændende foredrag med stort engagement og medrivende humor. Sted: Vorgod kirkehus. Gratis adgang - kaffe kan købes.

3 Familiegudstjeneste Lasagnegudstjeneste i Fjelstervang kirke fredag den 29. august kl Vi mødes til en kort familiegudstjeneste, hvor børnekoret medvirker. Bagefter spiser vi sammen i Landsbycenteret. Det hele slutter i god tid før kl Familiegudstjeneste med minikonfirmanderne søndag den 14. september: Vorgod kirke kl Fjelstervang kirke kl BUSK-familiegudstjeneste søndag den 26. oktober: Vorgod kirke kl med kirkekaffe. Fjelstervang kirke kl med kirkefrokost. Åbningskoncert for Hvide Sande Masterclass Onsdag, den 10. september kl Mød nogle af verdens bedste unge musikere. Optaktskoncert med årets pianist, israelske Maria Yulin og årets kvartet,»aceso«fra Ohio, USA. Sted: Fjelstervang kirke. Gratis adgang - men kom i god tid, der kommer mange! Tak To gode medarbejdere ved vore kirker stopper i sommerens løb og arbejdet med at finde deres afløsere er i gang i menighedsrådene. Sognepræst Peder Høy Kristensen Sognepræst Peder Høy Kristensens åremålsansættelse stopper 15. juli. Han har valgt at gå»rigtigt«på pension og få mere tid til familie og andre aktiviteter. Herfra skal lyde en varm tak for indsatsen de seneste år her i pastoratet. Med glæde har vi lyttet til Peder Høy Kristensen. Mange har mødt hans altid hjælpsomme og velforberedte indsats i kirke, på plejehjem og på husbesøg. Vi vil ønske velsignelse og alt godt for fremtiden. Organist Miki Hildebrandt Organist Miki Hildebrandt er blevet optaget på Musikkonservatoriet i Århus fra september. Med sin unge alder er det naturligt at være i fuld gang med at tilegne sig stadig ny kunnen. Vi kender Miki Hildebrandts høje niveau fra gudstjenester og korarbejde, og vi har forståelse for, at han vælger at dygtiggøre sig inden for musikken. Vi vil savne Miki efter 4 ½ års godt samarbejde, men også ønske velsignelse og alt godt for tiden i Århus. Gert Nicolajsen Høstgudstjenester Søndag den 21. september Kl. 9.00: Vorgod kirke med efterfølgende kirkekaffe. Kl : Fjelstervang kirke med efterfølgende kirkefrokost.

4 Nanna Haunstrup: Døbt og konfirmeret i Vorgod Kirke. Oplært, men ikke udlært Vi bærer vore børn til dåb i kirken. De små børn tager imod Guds gaver uden forbehold. I dåben får vi Gud som vores far. Gud skænker os Helligånden med syndernes forladelse og det evige liv. Sådan lyder dåbsritualets ord ved hver dåb. Vi trænger alle til at blive som børn igen og tage imod Guds velsignelse. Oplær jeres børn Ved døbefonten bliver vi pålagt at opdrage vore børn i den kristne tro, bede for dem og lære dem selv at bede. En opgave som forældre og kirke er fælles om. Derfor opfordres forældre til at gå i kirke og tage barnet med. Kirken er stedet, hvor vi i fællesskab møder Gud. Gudstjenesterne hjælper os til at få troen til at vokse ved at lytte til ordet om Jesus. Kirken tilbyder mange forskellige former for gudstjenester og aktiviteter for at hjælpe forældrene med børnenes oplæring. Babysalmesang Gennem musik, sang og bevægelse giver forældre ægte glæde og kærlighed videre til deres børn. Kirkerummet danner rammen for et tæt fællesskab mellem børn, forældre og Gud. Babyer mellem 2 og 10 mdr. fornemmer roen og fylden i kirkens sange og salmer. Musikalsk legestue Børn mellem 1 og 3 år kan nu selv deltage aktivt i sang og leg. Bibelhistorier fortælles i let forståeligt sprog og med hjælp fra den lille struds. Her er der tid og rum til nærvær og fællesskab. Dåbsgaver Kirken sender de første tre år en lille hilsen til alle børn, der er døbt i vore kirker. Det fjerde år får barnet en børnebibel i gave. Det er hjælp til, at barnet kommer til at kende de bibelske beretninger. Børn elsker, når forældre læser højt og tager sig tid til nærvær. Bibelens beretninger tåler utallige gentagelser. FAKTA Vi har to sakramenter: dåb og nadver. Et sakramente er en hellig handling eller et synligt tegn, der er indstiftet af Jesus. Babysalmesang i Fjelstervang februar Musikalsk Legestue i Vorgod Kirkehus maj 2014.

5 Minikonfirmanderne laver drama til gudstjeneste. Konfirmanderne klar til undervisning i Kirkehuset. Lær barnet at bede Bøn er samtale med Gud, og Gud ønsker, at vi taler med ham. Børn snakker med Gud, som med alle andre, direkte og ligefrem. Her kan vi voksne lære meget af børnene. Jesus lærte os at bede med ordene i Fadervor. En bøn som ikke kan misbruges eller slides op. Børn snakker med Gud... Minikonfirmand I 3. kl. inviteres alle børn til minikonfirmandundervisning. Her får børnene undervisning i de bibelske beretninger. Børnene kan nu begynde at forstå indholdet i de bibelske historier. Børnebiblens beretninger fortælles med flere detaljer. Undervisningen sker for at give børnene en fortrolighed med kirkens univers gennem fortællinger og ord. Kirken har sit eget sprog. Børnene har brug for indføring i dette sprog. Konfirmandundervisning I 7. kl. tilbydes de unge at deltage i frivillig undervisning i den kristne tro og muligheden for at blive konfirmeret. Konfirmationen er en dobbelt bekræftelse. Gud bekræfter, at han i dåben blev vores far og konfirmanden bekræfter sin tro på dåbens gave. Vi har alle brug for at blive konfirmeret hele tiden. Vi har brug for at vende os om mod Gud og blive bekræftet i, at Gud er vores far. Troen er levende Troen kommer af det som høres, derfor skal vi fortælle og lære vore børn om Gud og Jesus. Det er afgørende for vort liv, at vi hører de ord, som skaber tro. Det er afgørende at holde vores forbindelse til Gud vedlige. Troens liv begynder i dåben. Som alle andre former for liv skal troens liv have næring for at gro. Næringen kommer ved at lytte til ordet om Jesus og lære at bede/snakke med Gud. Kirken er stedet, hvor vi møder Gud. I kirken kan vi i fælleskab hjælpe hinanden med at oplade troen og dele sakramenterne. Fra generation til generation Vi bliver gennem barndommen oplært i den kristne tro, men vi bliver aldrig udlært. Vi har hver dag brug for at lytte til ord fra Gud. Troens liv skal vedligeholdes for at forblive levende. Vi har alle et ansvar for vores egen tro, men også for at næste generation får muligheden for at lære Gud at kende. Vi oplærer vore børn i den kristne tro, så de kan oplære deres børn. Sådan har generationerne gjort i flere tusinde år. Kirkens mange aktiviteter har alle til formål at oplære og vedligeholde troens liv. Større rigdom, end hvad ord kan rumme, har du givet os ved dåbens gave. Herre skænk os troen fuld af glæde. DS 448,5.

6 Vorgod Kirke Konfirmand - årgang 1964 Den første weekend i maj mødtes 15 guldkonfirmander i Vorgod og 19 i Fjelstervang. Der var stor gensynsglæde og gode minder blev støvet af. Der var meget, der skulle spørges til og fortælles om, så meget, at Gert måtte tysse på menigheden, så kirkeklokkerne kunne høres og gudstjenesten gå i gang. Konfirmationen 1964 Jens Christian Bækgård (Fj) husker, at kirken var stuvende fyldt, og luften var tæt. Så tæt at Nørlund Christensen sendte konfirmanderne en tur ud af kirken, så ingen skulle besvime under selve konfirmationen. Nogle husker præcis, hvor de sad i kirken, og hvem der først blev konfirmeret. Ellen (Vo) fortæller, at konfirmationsordet blev skrevet med håndskrift af præsten i deres salmebog. Slips eller butterfly? Pigerne var i korte kjoler og spidse sko med stilethæle. Drengene i mørke bukser, hvid skjorte, slips eller butterfly. Jens Christian husker, at hans forældre bestemte menuen, og hvem der skulle være med som gæst. Han havde fået et slips, men så var det blevet bestemt, at drengene skulle have butterfly på til deres hvide skjorter, så måtte mor afsted igen for at bytte. En af pigerne (Vo) havde tjent til andendagstøjet ved at samle kartofler op efteråret før. Forældrene sov i laden Birgit (Fj) husker, at der var dækket op til gæster i hele huset, selv i soveværelset. Forældrenes senge blev flyttet ud i laden, og der måtte forældrene sove natten før. På selve dagen kom der en kogekone og hjalp til i køkkenet. Gaverne var 10 kr. sedler. Ligesom i dag blev det samlede gavebeløb sammenlignet, selvom der var gaver ved siden af. Gavestørrelsen varierede mellem ca kr. Mindet falder på gaven: en teaktræskommode - ren retro i dag. Konfirmeret og voksen Flere af drengene gav udtryk for, at så var de voksne. De kunne komme ud at arbejde og tjene penge. I Vorgod var der kun 5-6 stykker, der fortsatte i realskolen eller kl. For Jens Christian var det at blive konfirmeret, en del af det at blive voksen. Han har efterfølgende ikke tænkt så meget over konfirmationens betydning, andet at det hørte sig til på den tid. 50 år - værd at fejre I Vorgod mødtes guldkonfirmander i Kirkehuset og hørte om kirkens mange aktiviteter i dag. I samlet flok blev en buket lagt på pastor Valdemar Nørlund Christensens grav. Bagefter var der kaffe i kirkehuset med hjemmebagt kage, der var dekoreret med 50 år. Snakken gik godt og alle var glade for at se hinanden. Guldkonfirmander i Vorgod 3. maj Guldkonfirmander i Fjelstervang 4. maj 2014.

7 Konfirmand - årgang 2014 Mine forældre fik mig døbt Hele min familie er kristne - og mine klassekammerater - derfor skal jeg konfirmeres, siger Jonas Jørgensen. Min mor lærte mig at bede fadervor og fortalte om kristendommen. Jeg har også lært noget om kristendommen i skolen. Jeg var minikonfirmand. Jeg kan nu bedst huske, at vi fik kiks og saftevand. Konfirmationsforberedelsen har været spændende. Jeg har lært meget om kristendommen og dåbens betydning. Mor og far fortalte mig om kristendommen I dåben sagde mine forældre ja - nu vil jeg gerne bekræfte det, siger Anne Rytter Kristensen. Jeg har lært meget af mine forældre og i skolen. Til minikonfirmand lærte vi det grundlæggende. Undervisningen som konfirmand har været dybere, men hyggeligt. Det er dejligt at være sammen med den gamle klasse igen. Dåb og konfirmation er en tradition Det er en familietradition, derfor skal jeg konfirmeres, svarer både Emilie Mygind Kokholm og Mike S. Basse. Mike fortæller, at hans lillebror er blevet døbt for nyligt, og nu skal familien snart fejre hans konfirmation. Emilie mener, at de kristne traditioner og oplæring har betydning for menneskelivet. Min kristne tro er en hjælp i livet Jeg er glad for at være døbt, så ved jeg, at jeg er en kristen, siger Bjarke Tang Mogensen. I dåben tog Gud imod mig, det vil jeg gerne bekræfte ved min konfirmation. Kirken betyder meget i mit liv. Min familie og jeg kommer ofte i kirken og sammen læser vi hver aften i en andagtsbog. Jeg har lært en masse om Jesus i søndagsskolen, YA og teenklubben, på sportscamp og forskellige lejre. Det var en god oplevelse at være minikonfirmand - og nu at være konfirmand. Jeg får det bedre af at høre om kristendommen. Jeg får en anden synsvinkel på mange ting. Jeg beder aftenbøn, og Gud hjælper mig på vej i mit liv. Den grund, du har i dåben lagt, dit stærke ja til svage, bekræfter du, skal stå ved magt i dag og alle dage. DS 478 v 5

8 Tak & farvel Kort og godt Mit virke som præst i Vorgod og Fjelstervang har været kort og godt. Jeg havde gerne set, det blev længere, men for at passe på helbredet og for at få mere tid til familien hænges præstekjolen i skabet medio juli. For mig selv har den korte og gode tid i sognene være meget givende. Jeg håber, at det også har været til lidt glæde og velsignelse for menigheden. Peder Høy Kristensen Afsked med Vorgod og Fjelstervang I januar 2014 gik jeg op til optagelsesprøve på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Jeg havde pænt spurgt Juniorkoret ved vore kirker om, de kunne tænke sig at hjælpe ved noget af prøven. De sang»herren velsigne dig«af Hans Holm. Censorerne var begejstrede. Jeg blev optaget med start medio august. Det betyder, at jeg må forlade min stilling som organist og korleder hos Vorgod og Fjelstervang kirker. Her er et rigtig godt arbejdsmiljø, både mellem menighedsråd og mellem medarbejderne. I er velsignet med en dygtig præst, Gert Nicolajsen. Tak for et super godt samarbejde til jer alle. Jeg føler ikke kun jeg har udviklet mig musikalsk, men også som person. Jeg har fået mig en god erfaring i de bedste omgivelser. Jeg kommer til at savne at arbejde med koret, og jeg vil gerne sige tak for alle de gode stunder, vi har haft gennem 4 år og 8 måneder, for jeres gå på mod og skønne sang, udstråling og vilje. I er dygtige og jeg har det på skrift! I har det godt herude og må Gud være med på jeres vej. Miki Hildebrandt (Forkortet/red. - se Mikis fulde hilsen på vorgodkirke.dk/ fjelstervangkirke.dk) Studietur til Israel 2015 Endnu er programmet for studieturen 2015 til Israel ikke lagt fast i detaljer. Men det bliver et indholdsmættet program, der i tid spænder fra cirka år 1000 f.kr. og op til vores egen tid. Geografisk spænder det også langt. Vi skal sydpå til Masada ved det Døde Hav, over Jerusalem og helt op til Israels nordlige grænse ved Syrien. Her skal vi se Tel Dan. På turen får vi lejlighed til at se arkæologiske udgravninger, opleve storslået natur og komme helt tæt på de steder, hvor vores tro har sin grund. Turen arrangeres i samarbejde med Borris og Faster sogne. I vinterhalvåret vil der blive arrangeret to aftener med tid til at dykke ned i Israels og kristendommens historie. Tid og sted for disse vil fremgå senere. Datoer: Afrejse fra Billund den 4. marts og hjemkomst samme sted den 14. marts. Pris: ca. kr Prisen inkluderer morgenmad, aftensmad (ikke drikkevarer), entréer og transport. Tilmelding: Af praktiske grunde foregår al tilmelding til sognepræst Gert Nicolajsen på geni@km. dk eller Simon Møller Olesen og Gert Nicolajsen

9 Ved lågen Jeg har lige været på kirkegården.»hej«, lyder det henne fra lågen. Det er Janne.»Ja, jeg var lige inde og se konfirmandernes udstilling. Det ser godt ud. Og ved du hvad? Jeg nyder hvert år at få lov at invitere skolens»gamle«elever med ind i min anden verden - Billedskolen i Herning. Jeg føler, jeg får lov til at sætte et fingeraftryk på deres konfirmation. På den måde kan jeg være med i og bliver en del af lokalsamfundet. Inden konfirmanderne går i gang med arbejdet, giver jeg et oplæg til inspiration for arbejdet som regel med udgangspunkt i noget symbolik. I år var det døbefonten. Jeg siger dig, der blev arbejdet med stor interesse og masser af kreativitet. Alle fik fremstillet et personligt kunstværk. Har du set udstillingen i kirken?«- Og ja, konfirmander og Janne det ser godt ud! Grethe Mortensen (Se billeder på hjemmesiden under konfirmander). På bænken Twin Dåb Anna og Kenneth synes, at det et stort ansvar, når et lille barn bliver født og betroet til dem som forældrepar. Derfor er det godt at lægge barnet i Guds hænder i dåben. Barnedåben er for Anna og Kenneth en selvfølgelig begivenhed og en ballast i livet, som de selv er glade for. Denne ballast ønsker de at give videre til deres børn. Præsten (Gert) har besøgt dem i hjemmet til en samtale om dåben og livet.»vi har nu 4 børn, så vi har prøvet det før, men det er altid godt, at han kommer. Den personlige kontakt med præsten er godt, og vi oplever, at præsten er en almindelig person bag kjolen«. Familien er glade for at komme i kirken.»det er jo, at komme ind i det kristne fællesskab, og vi føler os godt modtaget af de andre i kirken«. R.K.

10 Døbte Vorgod Kirke: Emilie Lodal Lynge Emma Lund Olesen Wilma Linnéa Engholm Ella Abildtrup Holm Hjalte Engkjær Hedegaard Raun Sarah Lodal Lynge Mastrup Augusta Engtoft Elmholt Caroline Larsen Arnt Vinkler Hehlert Alfred Sandfeld Villadsen Emil Dahl Bærentsen Signe Marie Engsig Jonas Hounsgaard Christensen Josefine Munk Kristensen Nikoline Munk Kristensen Clara Jane Madsen Fjelstervang Kirke: Tristan Jensen Kyndesen Leah Meilby Hvor henvender man sig? Ved fødsel: Fødsler anmeldes til sognepræsten af jordmoderen. Hvis forældrene ikke er gift, vil de fra kirken få tilsendt vejledning i at anmelde fælles forældremyndighed for barnet. Ved dåb: Dåb aftales med sognepræsten. Ved kirkelig vielse: Vielse aftales med sognepræsten i god tid. Ønsker man at pynte kirken, skal dette aftales med graveren. Ved dødsfald: Dødsfald anmeldes til sognepræsten hurtigst muligt. Der træffes aftale med sognepræst og bedemand om begravelsestidspunkt. Kirkegården: Henvendelse vedrørende valg af gravsted og pasning af gravsteder rettes til graveren. Samtale med præsten: Enhver er velkommen til at kontakte præsten og bede om en samtale. Præsten har tavshedspligt og kommer gerne i hjemmet eller på sygehuset. Viede velsignede Vorgod Kirke: Ingen Fjelstervang Kirke: Ingen Begravede Vorgod Kirke: Johannes P. Jørgensen Anna Beck Hansen Fjelstervang Kirke: Sonja Vestergaard Kirkebilen Vil du gerne i kirke, kan du køre med taxi lige til kirkedøren og hjem igen. Du skal bo i Vorgod eller Fjelstervang Sogne og aftale kørslen med Videbæk Taxi, tlf senest lørdag kl Du bestemmer, hvilken af kirkerne du vil køres til. Kørslen er gratis, menighedsrådene betaler. Indsamlinger i kirkerne s. e. trinitatis Agape s. e. trinitatis Høstoffer s. e. trinitatis Folkekirkens Nødhjælp s. e. trinitatis Provstikomiteen for YM

11 Det sker i Vorgod-Barde Vorgod Ældrecenter Gudstjenester kl , hvor alle er velkomne: 25 6: Gudstjeneste ved Peder Høy Kristensen. 9 7: Gudstjeneste m. altergang ved Gert Nicolajsen. 23 7: Gudstjeneste ved Bodil Toftdahl. 13 8: Gudstjeneste m. altergang ved Lene Birkmose. 27 8: Gudstjeneste ved Gert Nicolajsen. Fra september ligger konfirmandundervisningen onsdag eftermiddag, hvorfor tidspunktet for gudstjenester på Ældrecentret ændres. Gert Nicolajsen Søndagsskole i Emaus 15 6 kl : Afslutning hos Malene og Peder. 4 8 kl : Opstart i Emaus. 7 9 kl kl kl Luthersk Mission Missionshuset 18 6 kl : Sommerferieafslutning i Børnekredsen. Alle er velkomne kl : Skt. Hans fest i Granly v/ Jeppe Haahr Nielsen kl : Grillaften hos Vibeke og Preben kl : Medarbejdermøde hos Elin og Preben kl : Familieaften i Granly kl : Hovedrengøring af missionshuset kl : Møde i Granly v/ Alex Karlsen kl : Missionsaften v/ Olga og Flemming Stidsen kl : Høstfest v/ Preben Skov Jensen kl : Spørgsmålsaften v/ Gert i Emaus kl : Bedemøde kl : Møderække v/ Søren Pedersen. (Bedemøde hver aften kl ) kl : Møde v/ Preben Skov Jensen kl : Møderække i Emaus. Kvindekredsen 11 8 kl : Udflugt v/ Ella Mouridsen, Barde. 1 9 kl : Hos Herdis Green, Vorgod kl : Hos Karen Margrethe Klokmose, Barde kl : Hos Petra Jønsson, Vorgod. Stof til næste kirkeblad skal afleveres senest fredag den 10. oktober til Jette Axelsen kirkebladet@vorgodkirke.dk Næste periode:

12 Det sker i Vorgod-Barde Luthersk Mission Bibelkredsene 19 6 kl : Bibelkreds hos: Anni og Kjeld, Lili, Karina og Poul Erik, Anja og Flemming kl : Bibelkreds hos: Petra og Karl, Karen, Mona og Thomas, Elsebeth og Jesper kl : Bibelkreds hos: Hanne og Laurids, Tove og Ingo, Alex, Elna og Thomas. 4 9 kl : Bibelkreds hos: Martha, Birgit, Lene og Johnny, Lene og Jackie kl : Bibelkreds hos: Gerda og Egon, Henry, Lillian og Karsten, Helle og Klaus kl : Bibelkreds hos: Inger Marie og Finn, Karen Margr. og Robert, Vibeke og Preben, Connie og Hans Kurt kl : Bibelkreds hos: Herdis og Niels Chr., Ella og Mourids, Elin og Preben, Dina og Allan. Juniorklub Hver tirsdag kl Børnekredsen Hver onsdag fra kl i missionshuset. Vorgod Vorgod-Barde IM Bibelkredsmøder Kreds 2 Fredag kl i de uger, der er bibelkreds. Sted oplyses hos Else og Frode Gimm Kreds : Bente og Kalle Lauridsen. 21 8: Bodil og Knud Jensen. 11 9: Mary og Hans West : Sonja og Jens Kr. Eriksen. Kreds : Krista og Peder Vesterager. 21 8: Bente og Ludvig Sønderby. 11 9: Mette og Svend Erik Abildtrup : Inger Kviesgaard. Kreds : Åse og Kurt West. 21 8: Gert Nicolajsen. 11 9: Ingelis og Niels Peder Bækgaard : Helene Göbel. Kreds 6a 26 6: Edly og Bent Eriksen. 19 8: Birthe og Kaj Clausen. 10 9: Kirsten og Kjeld Jensen. 9 10: Hanne og Klaus Kristensen. Kreds 6b uge 26: Lisbeth og Leo Clausen. uge 34: Gitte og Børge Gjaldbæk. uge 37: Bodil og Torben Sandfeld. uge 41: Lisbeth og Lars Rabjerg. Kreds : Birgit og Mikael Rabjerg. 20 8: Anna Grethe og Lars Jørgensen. 10 9: Helle og Ove Kviesgaard : Margit og Oluf Mogensen.

13 Vorgod-Barde Indre Mission : Teltmøder i Videbæk. Uge 26: Bibelkredse i hjemmene kl 17.30: Opstartsaften hos Hanne og Villiam, Bækdalvej 15. Tale ved pædagog Bente Due Madsen fra Videbæk. Se ugeavisen. Uge 34: Bibelkredse i hjemmene kl 19.30: Møde ved generalsekr. Jørn Blohm Knudsen, Holstebro. Emne: Åbne Døre. 2 9 kl 19.30: Bedemøde i Emaus. 4 9 kl 19.30: Møde ved cand. teol. Lars Østerkjærhus, Diakonhøjskolen. Uge 37: Bibelkredse i hjemmene kl : Møde ved sognepræst Henrik W. Pedersen, Israelsmissionen. Emne: Israel og Palæstina - Fokus på konflikten mellem Israel og palæstinenserne, der berører hele verden og tilsyneladende aldrig falder til ro. Alle er velkommen kl 19.00: Høstfest ved DFS fritidskonsulent, Marianne Ravn Olesen, Ringkøbing kl 19.30: Spørgsmålsaften ved Gert Nicolajsen. Fælles med LM kl : Bedemøde hos Linda og Karsten, Hustedvej 4. Uge 41/42: Bibelkredse i hjemmene kl : Fødselsdagsfest ved konsulent i DFS, Randi Taulborg, Aulum. Uge 44: Halmøder i Skjern. Se særskilt program kl : Lovsangsaften ved lokale kræfter : Møderække i Emaus ved Henrik Jørgensen, Vorgod-Barde. Emne: Johannes Åbenbaring. Tirsdag: Bedemøde i kælderen kl Kvindekredsen 4 8 kl 14.30: Møde hos Mette Abildtrup. 1 9 kl : Møde hos Annelise Kristensen kl 14.30: Møde hos Bodil Jensen kl 14.30: Møde hos Grethe Clausen. Selfie i Vorgod. Kontaktpersoner Indre Mission: Ludvig Sønderby Larsen Søndagsskolen: Camilla Relund Boel KFUM & KFUK: Ove Kviesgaard Teenklub: Torben Sandfeld Mødes hver tirsdag i kælderen kl YA/Krudtuglerne: Hanne Clausen Mødes hver mandag i kælderen kl Luthersk Mission: Preben Mouridsen Juniorklub: Ruben Hansen Børnekredsen: Jonny Christiansen

14 i Vorgod-Barde Det sker i Fredagscafe Vi mødes i Vorgod Kirkehus alle fredage kl Stedet hvor mennesker mødes på tværs af alder! Vi benytter salmebogen. Pris 20 kr. Kontaktperson: Lene Larsen Særlige arrangementer: 20 6: Grill-hygge og afslutning. 15 8: Cafe Hygge - opstart. 22 8:Cafemøde. Besøg fra MAF. Niels Kr. Sørensen, Vejle fortæller om MAFs arbejde og fra hans besøg i Uganda. Arr. LM. 29 8: Besøg hos Lene og Erling Larsen, Astrup. 5 9: Gæst - Inger Lis Vestersager læser højt. 26 9: Cafemøde v/hanne Pedersen, Herborg. Arr. IM : Cafemøde. Besøg af Chr. Haahr. Andersen. Leder af Cafe Kilden, Herning. Arr. LM : Gæst. Så er vi klar i Fjelstervang! Kontaktpersoner Indre Mission Peder Christensen KFUM & KFUK Poul Gerhard Nielsen Søndagsskolernes Børneklubber i Fjelstervang Dorit Christensen »Spiren«(0.-3. klasse) Hver mandag kl i missionshuset. Dorit Christensen Starlight (4.-6. klasse) Hver mandag kl i missionshuset. Tove Larsen Bibelstudie Bjarne Svendsen Fredagsfamilie Tove og Ole Larsen FDF Fjelstervang Thorbjørn Iversen Thomas Mouridsen Tumlinge (1. og 2. klasse) Hver onsdag kl Pilte (3. og 4. klasse) Hver onsdag kl Væbnere (4. og 5. klasse) Hver torsdag kl Seniorvæbnere og seniorer ( klasse) Hver torsdag kl Konfirmander er som robotstøvsugere, der kører i alle retninger. Robotstøvsugeren skal oplades - Vi oplades hos Gud - vores far.

15 Fjelstervang Stof til næste kirkeblad skal afleveres senest fredag den 10. oktober til Jette Axelsen Næste periode: : Teltmøder i Videbæk. Se detaljeret program kl : Troldhedevej 24. Kibækvej kl : Opstartsfest for alle hos Helene og Finn, St. Fjelstervangvej 29. Besøg af Gert Nicolajsen. Tilmelding til spisning senest d til Peder på tlf kl : Søndagsskolernes Børneklubber. Generalforsamling i missionshuset. 4 9 kl : Fælles foredrag med Mads Bille i Udeforsamlingshuset. Se særskilt opslag kl : Gud & Mad. Fællesspisning og besøg af sognepræst Simon Møller Olesen, Skjern. Tilmelding til spisning senest den 8 9 til Peder på tlf kl : Kibækvej 8. og Thomas, Markvænget kl : Farvergade kl : Oktobermøder - se særskilt program kl : St. Fjelstervangvej kl : Gud & Mad. Fællesspisning og besøg af Arne H. Pedersen, Israelsmissionen. Emne:»Lad festen begynde«. Tilmelding til spisning senest den 6/10 til Peder på tlf kl : Agerhønen 5, 6920 Videbæk. St. Fjelstervangvej /10-31/10 kl : Halmøder i Skjern. Se detaljeret program kl : Peter Bangsvej 11. Lærkedalvej kl : Gud & Mad. Fællesspisning og besøg af Brian Madsen, Vejle. Emne:»Nadveren - mere end brød og vin«. Tilmelding til spisning senest den 10/11 til Peder på tlf Fjelstervang 2014.

16 Gudstjenester 220 Dag Kirkeåret Vorgod Kirke Fjelstervang Kirke 15 6 Trinitatis søndag 9.00 Lene Birkmose Ingen s. e. trinitatis Ingen B s. e. trinitatis s. e. trinitatis Ingen s. e. trinitatis Afskedsgudstjeneste 9.00 Afskedsgudstjeneste for Peder Høy Kristensen for Peder Høy Kristensen s. e. trinitatis s. e. trinitatis 9.00 Anne Hillgaard Pedersen Ingen s. e. trinitatis Ingen 9.00 Poul Ivan Madsen 6 8 Onsdag Sportsugegudstjeneste Ingen med spisning fra s. e. trinitatis Johannes Esmarch B Ingen s. e. trinitatis Ingen 9.00 Johannes Esmarch s. e. trinitatis B 29 8 Fredag Ingen Lasagne-familiegudstj. med efterflg. spisning s. e. trinitatis Med efterflg. kirkefrokost 9.00 og afsked med organist Miki Hildebrandt B s. e. trinitatis 9.00 K B 10 9 Onsdag Ingen Hvide Sande Masterclass koncert s. e. trinitatis Minikonf. medvirker B Minikonf. medvirker s. e. trinitatis 9.00 Høstgudstjeneste med Høstgudstjeneste med efterfølgende høstkaffe efterflg. kirkefrokost B s. e. trinitatis B Ingen s. e. trinitatis Ingen 9.00 Lene Birkmose s. e. trinitatis 9.00 K s. e. trinitatis B Ingen s. e. trinitatis BUSK familiegudstjeneste 9.00 BUSK familiegudstjeneste 2 11 Alle helgen Allehelgensgudstjeneste B 9.00 Allehelgensgudstjeneste s. e. trinitatis 9.00 K B s. e. trinitatis Ingen 9.00 Lene Birkmose B: Børnekirke K: Kirkekaffe Team Lynderup

Vorgod-Barde & Fjelstervang. Tema:

Vorgod-Barde & Fjelstervang. Tema: Kirkebladet Vorgod-Barde & Fjelstervang Side 7 Tema: Gudstjeneste Side 4 Side 5 vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 24. marts - 15. juni 2014 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Nicolajsen 97 17 53 02

Læs mere

Kirke & Sogn. 317. juni - 11. november 20 12

Kirke & Sogn. 317. juni - 11. november 20 12 Kirke & Sogn for Vorgod/Barde & F jelstervang Konfirmationer 2012. Se side 8-9. Gospelkoncert i Vorgod/Barde Hallen. Se flere fotos side 5 317. juni - 11. november 20 12 Er vi blevet katolske? 2 Babysalmesang

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

PROGRAM VELKOMMEN PÅ

PROGRAM VELKOMMEN PÅ PROGRAM VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Kirke & Sogn. 17. juni - 17. nov. 2013. Tema: summer af liv!

Kirke & Sogn. 17. juni - 17. nov. 2013. Tema: summer af liv! Kirke & Sogn for Vorgod -Barde & F jelstervang Tema: Det summer af liv! De skjulte byrder 2 Opslag 3 Lejrlivet - set fra køkkenet 4 Livets dør 5 Livet er svært i Ukraine 6 På bænken / Ved lågen 7 Livet

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkebladet. Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag

Kirkebladet. Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag 11. 10. 9. 26. Sidste Søndag i Kirkeåret 3. Kirkebladet Vorgod-Barde & Fjelstervang 14. 13. 12. 16. 17. 15. 8. 7. 18. 19. 6. 5. 22. Søndag efter Trinitatis Alle Helgens Dag 20. 21. 23. 24. 25. 1. Søndag

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Puljevinderfinale 2019

Puljevinderfinale 2019 2 Ole W Jørgensen Assentoft 36 35 39 0 110 81 4 Leif Pedersen Assentoft 34 31 36 0 101 32 6 Henry Jensen Assentoft 37 33 36 0 106 62 8 Grethe B Jørgensen Assentoft 38 39 36 0 113 95 430 20 25 Esben Videbæk

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker.

Læs mere

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3 21 Kjeld Hansen Gerlev 29 29 25 83 1 Nr- 1. 102 Annelise Andersen Gerlev 28 27 29 84 2 Nr- 1. 53 Tage Bang Gerlev 28 27 31 86 3 Nr. 2. 41 Jytte Rasmussen Gerlev 27 30 30 87 4 Nr. 2 15 Henning Rasmussen

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 30 36 95 Jens Peter Christensen Østerild 34 30 31 95

Læs mere

GUD RØRER VED OS KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET

GUD RØRER VED OS KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET GUD RØRER VED OS KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET TROENS PRAKSIS Dåb og nadver er hellige handlinger, og de er synlige tegn på, at Gud kommer os i møde og rører ved os. DÅB Både børn og voksne kan blive døbt.

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

Regionsmesterskab 2016 Krolf

Regionsmesterskab 2016 Krolf 1 1 Grethe Laursen SMIFF Harridslev 36 34 27 97 1 K 39 39 Ellen Pedersen Gjerlev Krolf 34 35 33 102 3 K 119 119 Kathrine Uhrenholt Randers Naturmotion 31 37 34 102 2 K 8 8 Lisbeth Thorsager Gjerlev Krolf

Læs mere

TEMA: BØRN & KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

TEMA: BØRN & KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: BØRN & KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 15. NOVEMBER 2015-13. MARTS 2016 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

TEMA: MUSIK OG KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

TEMA: MUSIK OG KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: MUSIK OG KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 14. MARTS - 12. JUNI 2016 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel FEBRUAR Mandag 18. kl. 19.00 Filmaften Paulus, Jesu apostel Tirsdag 19. kl. 9.30 Tirsdagscafe Onsdag 6. kl. 19.30 Tirsdag 12. kl. 9.30 Tirsdagscafe Syng med Aage Lilleøre Onsdag 13. kl. 19.30 Onsdag på

Læs mere

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 7 Kirsten Nielsen Ny Thorup Krolf 31 33 33 97 1 D 120 Ruth Bliksted Thorup Klim Krolf 35 32 36 103 2 D 64 Kirsten Fonager Brønderslev Krudtuglerne 38 36 31 105 3 D 67 Helen Stiller Aalborg Krolf senior

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf Erling Madsen

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf Erling Madsen Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf 33 31 32 96 35 36 Erling Madsen Karup/Kølvrå Krolf 31 34 32 97 35 164 Hans Brogård Vestfjends

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Religionspædagogik. Konfirmandundervisning og minikonfirmandundervisning i dag

Religionspædagogik. Konfirmandundervisning og minikonfirmandundervisning i dag Religionspædagogik Konfirmandundervisning og minikonfirmandundervisning i dag at møde børnene og de unge, hvor de er d. 24. november 2013 d. 14. december 2013 v. sognepræst Lene Sander Baggrund Friedrich

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil 0 103 Søren Olesen Møldrup krolf 26 27 36 89 37 24 Nobby Dyrmose Randers Natur 35 30 25 90 37 37 Henning Christensen Randers Natur

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Side 1 af 7 18:34:49 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Veteran Plads Bane Navn Res. 5 6 7 8 9 10 P-finale I alt 1 2 022 Jette Skov Pedersen 394 8 51,6 10,6 10,7 10,4

Læs mere

Videbæk Indre Mission

Videbæk Indre Mission Alt mit håb satte jeg til Gud, og han bøjed sig til mig og hørte mit råb, han trak mig op af undergangens grav, op af slam og dynd. Han satte mine fødder på en klippe, og gjorde mine skridt faste, han

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2018-09. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker.

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Kirkens aktiviteter... 1 2. Menighedsrådenes aktiviteter... 2 3. Aktiviteter i kirkens regi... 3 4. Aktiviteter

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål.

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål. Omkring døbefonten Svar på nogle meget relevante spørgsmål. *** Og de bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET 'Vær velkommen, Herrens år' Vi synger ved begyndelsen af adventstiden og ved starten af et nyt år: Vær velkommen,

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Landsmesterskab for HOLD

Landsmesterskab for HOLD Landsmesterskab for HOLD Vildbjerg den.-. september 0 Række: M Bane: 0' Egne Modst. Navne Klub ere point point Kibæk Kibæk Næstelsø Næstelsø Tistrup Tistrup Sole Sydøstjylland Sole Sydøstjylland Vinding

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2013 1 JANUAR - JUNI 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Program for forårets møder m.m...

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Program for Indre Mission i Gjern. Foråret 2013. Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern

Program for Indre Mission i Gjern. Foråret 2013. Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2013 Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern 2 Evangelisk Allianceuge Søndag d. 6. kl. 10.30 Mandag d. 7. kl. 20.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.00 bemærk tidspunkt

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1 Velkommen! Vi glæder os til at være sammen med dig! Videbæk Indre Mission Program forår 2014 Videbæk Indre Mission 1 ebæk IM. Send navn og tlf. nr. til Klaus Allerslev tlf. 20 48 74 15 Et levende og varmt

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august

Strandstævne Rømmø 25. august M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Varde 1: XXX Kurt R. Kristiansen Jes Jensen Horne IF 2: XXX Anne Marie Jensen Finn K. Nielsen Vesterhede 3:

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Opstartstævne 2018 Navn: Klub: Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub

Opstartstævne 2018 Navn: Klub: Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub Opstartstævne 2018 Bane Navn: Klub: 1 2 3 Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub 35 30 34 99 Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub 36 29 37 102 201 Ole Jensen Dronninglund krolf klu 31 35 32

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

udfordrer kristne fællesskaber

udfordrer kristne fællesskaber 101 Mennesker med autisme og Aspergers syndrom udfordrer kristne fællesskaber Det er ikke særlig kaffehyggeligt, når der er en med, som hele tiden ødelægger det kaffehyggelige fællesskab, siger Henrik

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra 1909-1975. Indmarch i Sognegården i 1954. Forrest leder Ella Larsen Figur 1. Efter indmarch i Sognegården. Hans Hansen med fanen, o. 1960. Ingeborg Nielsen

Læs mere

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Tamara Rosanes til sommerfest Ny præst I Bårse og Beldringe Kildegudstjeneste Meditationsandagter Familiegudstjeneste m.m Juni September 2014 Kære Bårse- og Beldringe

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011 opdateret 080511 Kommunemesterskaber Klasse Navn Klub duer Skud Klub Plc. 124 A Kristian Mortensen Sunds 25 46 x 123 A Lars Kjeldsgaard Trehøjebanen 30 45 x 122 D Maiken Andersen MSK/HJC 23 46 x 121 M

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag

Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag 11. 10. 9. 5. 26. Sidste Søndag i Kirkeåret 3. Kirkebladet Vorgod-Barde & Fjelstervang 14. 13. 12. 16. 17. 15. 8. 7. 18. 19. 6. 22. Søndag efter Trinitatis Alle Helgens Dag 20. 21. 23. 24. 25. 1. Søndag

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Kirke & Sogn for Vorgod & jelstervang F

Kirke & Sogn for Vorgod & jelstervang F Kirke & Sogn for Vorgod & jelstervang F 2 Marts Hvor går det hen nu? 2 Opslag 3 Indsamlinger i kirken 4 Menighedsmøde i Vorgod 5 Julekor 5 Min debut 6 Minikonfirmand 6 Sognedag 7 Messy Church 8 FDF i Fjelstervang

Læs mere

Må ikke sælges Kun til orientering - Englebisser. »Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres«

Må ikke sælges Kun til orientering - Englebisser. »Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres« Fadderinvitation»Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres« Hvad er en fadder En fadder er et dåbsvidne et vidne på, at barnet er blevet døbt med den kristne dåb,

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R.

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R. M1 Pulje 1 Bane 1-2 Bente Gemmer Kurt R. Kristiansen Varde 1: XXX 16 12 20 1 48 44 4 3 Jes Jensen Anne Marie Jensen Horne IF 2: 20 XXX 20 20 3 60 35 25 1 Magnus Johansen Gert Ovesen Næsbjerg 3: 20 7 XXX

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2017

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2017 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2017 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Navn: Klasse: Jeg er døbt i Kirke d. Jeg bliver konfirmeret i Nexø kirke d. Min kirkegang Nr Søndagens navn Kirke Præstens underskrift 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Herrer: Damer: 1. Anders Nielsen, Åstrup med 89 slag 2. Ole Rygaard, Uggelhuse med 89 slag 3. Egon Rosendal, Rønde med 89 slag 1. Lise Hjorth, Uggelhuse

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside Missionær: og Layout:

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside  Missionær: og Layout: P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2016-05. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Augustenborg Klubstævne 24 & 25 Januar 2015

Augustenborg Klubstævne 24 & 25 Januar 2015 Augustenborg Klubstævne 24 & 25 Januar 2015 Hold Tid Navn Holdnavn Resultat Placering 1 09:00 Gerhard Schmidt Stavnsbøllerne 432 1 1 09:07 Estrid Schmidt Stavnsbøllerne 401 3 1 Thea Guldborg Augusta 406

Læs mere

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET Opd. 22/10 SP TRÆNERLISTE 1/14 Indledning I nedenstående kan du finde navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse på Skjern GF FOD- BOLDs trænere, holdledere og kontaktpersoner. Desuden kan du på

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere