Program for foråret 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program for foråret 2016"

Transkript

1 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød

2 Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der kort tid efter Jesu død og opstandelse efterfølger de kristne for at slå dem ihjel. Han var en berygtet mand. Gud griber ind i Paulus liv og bogstavelig talt stopper ham på vejen. Her møder Paulus sin Herre, og derefter bliver han selv forfulgt for sin tros skyld. Paulus er en af apostlene og er nøgleperson i den kristne kirkes start og udbredelse. Han foretog tre missionsrejser, hvor han grundlagde og besøgte nye kristne menigheder. Paulus er kendt som forfatter til en række breve i Det nye Testamente, som danner grundlag for den kristne lære og livsførelse i dag. Det er en rigtig god forberedelse til forløbet om Paulus at læse og orientere sig i Apostlenes Gerninger og Paulus breve. Når man læser om Paulus i Apostlenes Gerninger og læser hans breve, så er der mange temaer, der bliver gentaget gang på gang. Vi har valgt at fokusere på fire F er: Forfølgelse, Forbøn, Formaning og Forkyndelse. Under forkyndelse lader vi gennem teksterne Paulus bringe sin forkyndelse videre til os i dag, men vi ser også på, hvordan vi i vores tid kan forkynde for vores næste. Velkommen! JA UAR Fredag den 8. januar kl : Ulvetimen Denne gang skal vi arbejde med De 10 bud. Vær med til at rode, lege, bygge, skabe nyt, når vi samles i Ulvetimen. Drop in fra kl , derefter aktiviteter, bibelhistorie og spisning. Prisen er 25,- for voksne og 10,- for børn.

3 Tirsdag den 12. januar kl : Evangelisk Alliances Bedeuge Tirsdagsmøderne begynder med fællesbøn under temaet De fortabte sønner vender tilbage. Sammen med en lang række andre kirker og kristne fællesskaber verden over deltager vi i Evangelisk Alliances bedeuge. I årets bedeuge bliver du inviteret ind i lignelsen om de to fortabte sønner. Er du yngste-søn, bliver du måske overrasket over Guds ødselshed med sin nåde. Er du ældste-søn, har du måske slet ikke lyst til at tage imod invitationen. Gør det alligevel. Den samme nåde gælder nemlig dig, skriver Thomas Bjerg Mikkelsen, formand for Evangelisk Alliance. Se evt. mere på Kaffen koster 10,-. Tirsdag den 26. januar kl : Frihed i Jesus Det vigtigste at lære af Paulus, er hans forkyndelse om Jesus. Derfor begynder vi emnet med en sangaften om nogle af de mest centrale vers i Paulus forkyndelse: Så er der da nu ingen fordømmelse for de, som er i Kristus Jesus fra Romerbrevet kapitel 8, vers 1. Paulus vidnesbyrd peger klart på Jesus. Kaffen koster 10,-. Der er bedemøde kl

4 FEBRUAR Tirsdag den 9. februar kl : Af nåde! Vi mennesker vil så gerne selv bidrage til vores frelse, men Bibelen forkynder, at vi ikke kan frelse os selv, men må have tillid til Guds indgriben. Ud fra Paulus forkyndelse i Efeserbrevet minder fritidsforkynder Harry Dalgaard os om frelse af nåde - alene. Lørdag den 27. februar kl : Bibelkursus i Birkerød Birkerød Indre Mission arrangerer bibelkursus for alle interesserede i Nordsjælland. Emnet for bibelkurset er: Det kristne evangelium: En jødisk historie om Israels Gud. Underviser er cand. teol. Bodil Skjøtt. Se flyer for nærmere information om emne, program og tilmelding.

5 MARTS Tirsdag den 1. marts kl : Årsmøde På denne aften skal vi se tilbage på året, der er gået, høre om bestyrelsens planer for fremtiden og vælge bestyrelsesmedlemmer. Det er med andre ord på denne aften, man kan høre om eller påvirke fremtiden i Ansgar. Fredag den 11. marts kl : Ulvetimen Vær med til at rode, lege, bygge, skabe nyt, når vi igen samles i Ulvetimen. Temaet for aftenen er endnu ikke fastlagt, men som der plejer, er der drop in fra kl , derefter aktiviteter, bibelhistorie og spisning. Prisen er 25,- for voksne og 10,- for børn. Fredag den 18. marts kl : Påskefejring Velkommen til fejring af påske. Vi skal fejre højtiden ved at spise et godt måltid mad sammen, have god tid til snak og hygge og synge sange for både børn og voksne om påskens budskab. Maden koster 35,- pr. voksen. Børn spiser gratis.

6 APRIL Tirsdag den 5. april kl : At læse sammen i Bibelen I vores hverdag møder vi mennesker, som er interesseret i tro, kristendom og ønsker at lære Jesus bedre at kende. Så er det oplagt at studere Bibelen sammen. Men hvordan gør vi det erfarne og uerfarne bibellæsere sammen? Hvordan kommer vi i gang? Hvordan strukturerer vi bibelstudiet? Hvor og hvor ofte skal vi mødes? Underviser er rektor på Dansk Bibelinstitut, Børge Haahr Andersen. Fredag den 8. april kl : Soldatervennefest Vi samles til en hyggelig aften på soldaterhjemmet i Høvelte, Hesselgårdsvej 29, Birkerød. Aftenen koster 65,- pr. person. Husk også penge til lotteri. Fredag den 22. april kl : Søndagshygge på en fredag Vi mødes til søndagshygge på St. bededag. Vi mødes til en kop kaffe, og der vil være tid til fællesbøn. Arrangementet er for alle aldre. Kaffen koster 10,-.

7 MAJ Tirsdag den 3. maj kl : Håbet om Jesus Et emne, som er helt centralt hos Paulus er Det kristne håb. Aftenen handler om, hvad dette håb betyder i vores liv nu og i evigheden. Cand. teol. Inger Margrethe Kofod-Svendsen står for forkyndelsen. Tirsdag den 17. maj kl : Forfølger og forfulgt Paulus var først forfølger af kristne. Dernæst blev han forfulgt for sin kristne tro. De fleste kristne i Danmark kender ikke til forfølgelse. Aftenen består af et kort oplæg om Paulus som forfølger og forfulgt samt vidnesbyrd fra kristne fra den store verden, der har oplevet forfølgelse. Søndag den 29. maj kl : Søndagshygge Velkommen til en eftermiddag med masser af hygge for alle aldre. Derudover synger vi og holder andagt sammen. Andagten kan være genfortælling af en beretning fra bibelen, refleksioner over et bibelvers eller lign. samt bøn. Kaffen koster 10,-. Tirsdag den 31. maj kl : Jeg formaner jer I det Nye Testamente findes flere eksempler på, at Paulus har nådegaven til at optræde i rollen som formaner, i forhold til de nye kristne menigheder. Aftenen består af undervisning omkring nådegaverne, med særlig fokus på nådegaven til at formane. Underviser er Kurt Kristensen, regionsleder i Indre Mission Region Øst. Til aftenens møde deltager også folk fra Allerød Indre Mission.

8 JU I Fredag den 10. juni kl : Ulvetimen Vær med til at rode, lege, bygge, skabe nyt, når vi igen samles i Ulvetimen. Temaet for aftenen er endnu ikke fastlagt, men som der plejer er der drop in fra kl , derefter aktiviteter, bibelhistorie og spisning. Prisen er 25,- for voksne og 10,- for børn. Tirsdag den 14. juni kl : Deleaften Foråret har indeholdt mange forskellige oplæg, input, sange mv. I aften er der mulighed for at tage det frem, som har berørt dig og været til eftertanke for dig. Der er også mulighed for at foreslå sange. Torsdag den 23. juni kl : Sct. Hans og afslutning Ingrid og Erik Sigh, Lindehøj Vænge 21, Birkerød, inviterer igen til sommerhygge, hvor vi holder vores afslutning og fejrer Sct. Hans sammen. Vi vil f.eks. kunne få snakket med hinanden om sommerens kommende oplevelser og ikke mindst sige på gensyn til efteråret. Aftenen starter kl , hvor der vil blive tændt op i grillen, så husk at tage mad med.

9 JULI juli: Bibelcamping i Valby juli: Bibelcamping i Fårevejle AUGUST Fredag den 21. august kl : Opstart Velkommen igen efter ferien. Vi mødes hele familien til fællesspisning, hygge, sang og andagt. Medbring mad til grillen. Kaffen koster 10,-.

10 I Ansgar er der følgende aktiviteter: Møder: Ca. hver anden uge er der møde i Ansgar. Til disse møder vil vi synge og bede sammen. Derudover vil der være undervisning, oplæg, samtale og hyggeligt fællesskab. Bedemøde: Inden mødet starter, vil der være mulighed for at mødes med andre fra Ansgar kl og holde et lille bedemøde. Dette foregår dog kun ved de normale tirsdagsmøder, der begynder kl Bibelgrupper: Der er også mulighed for at være med i en bibelgruppe, hvor man mødes 1-2 gange om måneden for at læse i Bibelen og tale sammen om det, man har læst. Dette foregår i privat hjem. Du kan kontakte formand Daniel Kjær for mere information om møder, bedemøder og bibelgrupper. Tlf.: , kjaer.daniel@gmail.com Ulvetimen: Ulvetimen er et tilbud til familier med børn alle aldre. Man kan komme som familie, alene eller som bedsteforældre med sine børnebørn. Her er der tid til hygge, snak, fællesspisning og at høre om Gud. Vi mødes i Ansgar fem fredage aftener om året. Hver aften har et tema, som bl.a. vil vise sig gennem aktiviteterne og bibelhistorier. Ulvetimen er både for jer som kender til Gud, og jer som ikke gør, men ønsker at lære ham at kende. Du kan kontakte Kirstine Andersen for mere information. Tlf.: , kirstne-andersen@hotmail.com

11 Aktiviteter i Indre Mission i ordsjælland: Legestue: For børn i alderen 0-3 år. Børneklub: For børn i alderen 4-9 år. Juniorklub: For børn i alderen 9-13 år. Du kan kontakte Mogens Simonsen for mere information om legestue, børneklub og juniorklub. Tlf.: , mogensgs@gmail.com Teenklub: For unge i alderen år. Indre Missions Ungdom: For unge i alderen år. Du kan kontakte Lene Kjær Andersen for mere information om Teenklub og IMU. Tlf: , lene@imu.dk

12 Information: Ansgar er et missionshus - et hus hvor folk i alle aldre mødes for at høre, fortælle og tale sammen om kristendommen. Ansgar hører under Kirkelig forening for den Indre Mission i Danmark. Visionen er at lede til Jesus og leve i Ham. Det betyder, at Indre Mission, som er en del af Folkekirken, ønsker at fortælle om Jesus, så mennesker begynder at tro og vedbliver i troen. Derfor er Ansgar både for dig, som gerne vil vide mere om Gud og kristenlivet, og for dig, som allerede tror og som gerne vil vokse i denne tro og tjeneste. I dette blad kan du læse om møderne i Ansgar og se, hvor og hvornår de foregår. Du kan også læse om hvilke aktiviteter, der er i Ansgar og i Indre Mission i Nordsjælland. Adresse: Missionshuset Ansgar Dambakken Birkerød Du kan læse mere om Ansgar på Du kan også scanne denne kode med din smart-phone og komme direkte til siden. Ansgar - et fællesskab i folkekirken Gaver til Ansgar kan indbetales på reg. nr konto nr eller med mobilepay til nr

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

ANSGAR. - Et fællesskab i folkekirken PROGRAM FOR FORÅRET Indre Mission i Birkerød

ANSGAR. - Et fællesskab i folkekirken PROGRAM FOR FORÅRET Indre Mission i Birkerød ANSGAR - Et fællesskab i folkekirken PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Indre Mission i Birkerød INFORMATION Hvem er vi? Ansgar er et missionshus - et hus, hvor mennesker mødes for at høre, fortælle og tale sammen

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2015 1 JANUAR - JUNI 2015 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE Program for forårets møder m.m...

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev JANUAR - JUNI 2015. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. INFORMATION OM BETHANIA.

BETHANIA. Indre Mission i Herlev JANUAR - JUNI 2015. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. INFORMATION OM BETHANIA. 11 JANUAR - JUNI 2015 Info om Bethania INFORMATION OM BETHANIA Indre Mission i Herlev er en del af Den Danske Folkekirke og holder til i huset Bethania, Herlevgårdsvej 28. Bethania blev taget i brug første

Læs mere

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon P R Velkommen i Tommerup :: ~ Indre MlSSlon R A M 2 o 1 2 Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen samt et antal ar- \... bejdsgrupper. Bestyrelsen:

Læs mere

PROGRAM VELKOMMEN PÅ

PROGRAM VELKOMMEN PÅ PROGRAM VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele

Læs mere

BE HANIA INDRE MISSION I HERLEV. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper FOLDER GÆLDENDE FOR HERLEVGÅRDSVEJ 28

BE HANIA INDRE MISSION I HERLEV. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper FOLDER GÆLDENDE FOR HERLEVGÅRDSVEJ 28 INDRE MISSION I HERLEV Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper HERLEVGÅRDSVEJ 28 FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM, JANUAR 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Program for januar...

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

Kerneværdi 2 - Vi vil leve af Bibelen

Kerneværdi 2 - Vi vil leve af Bibelen Ledervejledning er et ledermateriale, som du som teenleder, konfirmandleder, forkynder, eller dig som har andet arbejde med teenagere, kan bruge og finde inspiration i. Vi har som mål for vores TeenTools,

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 AUGUST - DECEMBER 2015 1 AUGUST - DECEMBER 2015 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE Program for efterårets

Læs mere

BE HANIA. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2018

BE HANIA. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2018 INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2018 Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Program for januar... side 2-3 Program for februar...

Læs mere

Program for Indre Mission i Ikast Efterår 2018

Program for Indre Mission i Ikast Efterår 2018 Program for Indre Mission i Ikast Efterår 2018 Ugens aktiviteter De fleste tilbud foregår i Ikast Kirkecenter, Rådhusstrædet 15, Ikast. Tirsdage: Kl. 19.00-20.30: mødes juniorer, der går i 4., 5. og 6.

Læs mere

BE HANIA MØDER OG AKTIVITETER FOR ALLE ALDERSGRUPPER INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2019

BE HANIA MØDER OG AKTIVITETER FOR ALLE ALDERSGRUPPER INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2019 INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2019 MØDER OG AKTIVITETER FOR ALLE ALDERSGRUPPER 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Program for januar... side 2-3 Program for februar...

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Prædiken til 6. søndag efter påske, Joh 15,26-16,4. 1. tekstrække. Nollund Kirke Søndag d. 12. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 6. søndag efter påske, Joh 15,26-16,4. 1. tekstrække. Nollund Kirke Søndag d. 12. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Nollund Kirke Søndag d. 12. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 6. søndag efter påske, Joh 15,26-16,4. 1. tekstrække Salmer DDS 318: Stiftet Guds Søn har på jorden et åndeligt rige DDS

Læs mere

Videbæk Indre Mission

Videbæk Indre Mission Alt mit håb satte jeg til Gud, og han bøjed sig til mig og hørte mit råb, han trak mig op af undergangens grav, op af slam og dynd. Han satte mine fødder på en klippe, og gjorde mine skridt faste, han

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til sidste s.e.helligtrekonger 2016 17-01-2016 side 1

Lindvig Osmundsen. Prædiken til sidste s.e.helligtrekonger 2016 17-01-2016 side 1 17-01-2016 side 1 Prædiken til sidste s. e. Hellig 3 Konger 2014. Tekst: Johs. 12,23-33. Det er vinter og sidste søndag efter helligtrekonger. I år, 2016, falder påsken meget tidligt, det er palmesøndag

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2013 1 JANUAR - JUNI 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Program for forårets møder m.m...

Læs mere

De fleste tilbud foregår i Kirkecenteret, Rådhusstrædet 15, Ikast

De fleste tilbud foregår i Kirkecenteret, Rådhusstrædet 15, Ikast De fleste tilbud foregår i Kirkecenteret, Rådhusstrædet 15, Ikast Tirsdage: Kl. 19.00-20.30: mødes juniorer, der går i 4., 5. og 6. klasse til Klub 456. De holder til i kælderen Torsdage: Kl. 9.30-11.00:

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

Kerneværdi 4 - Vi vil leve i kærlighed

Kerneværdi 4 - Vi vil leve i kærlighed Ledervejledning er et ledermateriale, som du som teenleder, konfirmandleder, forkynder, eller dig som har andet arbejde med teenagere, kan bruge og finde inspiration i. Vi har som mål for vores TeenTools,

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 2. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 2. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1 Velkommen! Vi glæder os til at være sammen med dig! Videbæk Indre Mission Program forår 2014 Videbæk Indre Mission 1 ebæk IM. Send navn og tlf. nr. til Klaus Allerslev tlf. 20 48 74 15 Et levende og varmt

Læs mere

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Adresse: Kronen, Solvej 1, 7200 Grindsted Mere info: www.grindsted.indremission.dk eller søg Kronens side på facebook JANUAR Evangelisk

Læs mere

Luthersk Mission Esbjerg. - Program oktober marts 2018

Luthersk Mission Esbjerg. - Program oktober marts 2018 Luthersk Mission Esbjerg - Program oktober 2017 - marts 2018 M i s s i o n s f o r e n i n g F r i m e n i g h e d B ø r n e o g u n g e a r b e j d e T v æ r k u l t u r e l t a r b e j d e Oktober 2017

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Programlægning: Hjemmeside og Layout: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Programlægning: Hjemmeside og Layout: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M 2 0 1 5 Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand 40 49 51 10 carstenvc@dsa-net.dk Tage Vig 64 6 0 10 tavi@post.tele.dk

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker.

Læs mere

BE HANIA INDRE MISSION I HERLEV. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper FOLDER GÆLDENDE FOR HERLEVGÅRDSVEJ 28

BE HANIA INDRE MISSION I HERLEV. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper FOLDER GÆLDENDE FOR HERLEVGÅRDSVEJ 28 INDRE MISSION I HERLEV Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper HERLEVGÅRDSVEJ 28 FOLDER GÆLDENDE FOR JANUAR - JUNI 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM, JANUAR 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Program for forårets

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Bethesdas Unge - program og møde opbygning

Bethesdas Unge - program og møde opbygning Bethesdas Unge - program og møde opbygning 2006 1 Indholdsfortegnelse: 1) Baggrund og kilde for nytænkning af BU s struktur 2) Mødeelementer a. Åbne fem minutter b. Forbøn c. Cellegrupper d. Undervisning

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET 'Vær velkommen, Herrens år' Vi synger ved begyndelsen af adventstiden og ved starten af et nyt år: Vær velkommen,

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission

med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission Kom og vær med Denne folder er en invitation til at være med i Luthersk Mission (LM). Både til mennesker, der selv kalder sig kristne, og til alle

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

Hvad er dit næste skridt?

Hvad er dit næste skridt? Hvad er dit næste skridt? KURSER I EFTERÅRET September - November 2014 kursus-hæfte-a5.indd 1 21/06/14 18.39 Efterårskurser VEJLE PINSEKIRKE INVITERER TIL EN RÆKKE SPÆNDENDE EFTERÅRSKURSER. KURSERNE ER

Læs mere

BE HANIA MØDER OG AKTIVITETER FOR ALLE ALDERSGRUPPER INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR AUGUST - DECEMBER 2019

BE HANIA MØDER OG AKTIVITETER FOR ALLE ALDERSGRUPPER INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR AUGUST - DECEMBER 2019 INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR AUGUST - DECEMBER 2019 MØDER OG AKTIVITETER FOR ALLE ALDERSGRUPPER 1 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Program for august... side 3 Program for

Læs mere

ROMERBREVET SESSIONSMATERIALE OG LEDERGUIDE

ROMERBREVET SESSIONSMATERIALE OG LEDERGUIDE ROMERBREVET SESSIONSMATERIALE OG LEDERGUIDE Men vi bliver erklæret skyldfri på grund af Guds nåde. Det er en gave til os. Gaven består i, at Jesus Kristus påtog sig den straf, vi skulle have haft ROM 3:24

Læs mere

Kunstneren Helle Viftrup Kristensen, Børkop har følgende fortolkning på sit værk: Jeg har især tænkt på det med valget af materialerne.

Kunstneren Helle Viftrup Kristensen, Børkop har følgende fortolkning på sit værk: Jeg har især tænkt på det med valget af materialerne. Kunstværk Nyt kunstværk i Ansgarsalen Da Indre Mission i Ikast havde 150 års jubilæum, fik vi nogle pengegaver fra venner, Ikast menighedsråd, Ikast Kirkecenter og Ikast KFUM og K. Disse penge er nu brugt

Læs mere

Som allerede nævnt og oplevet i gudstjenesten, så har dagens gudstjeneste også lidt farve af bededag.

Som allerede nævnt og oplevet i gudstjenesten, så har dagens gudstjeneste også lidt farve af bededag. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 18. maj 2014 Kirkedag: 4.s.e.påske/B Tekst: Joh 8,28-36 Salmer: SK: 588 * 583 * 492 * 233,2 * 339 LL: 588 * 338 * 583 * 492 * 233,2 * 339 Som allerede nævnt

Læs mere

Andagt. Hvad er Indre Mission? En bevægelse inden for Den Danske Folkekirke. Indhold

Andagt. Hvad er Indre Mission? En bevægelse inden for Den Danske Folkekirke. Indhold Missionshuset Bethel Forår 2014 Indhold 2 Hvad er Indre Mission? 2 Missionshuset Bethel 3 Andagt 4 Visionen for Indre Mission i Kolding 4 Samfundets program 4 Fredagsarrangementer 9 Priser for mad ved

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2017

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2017 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2017 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Indhold. 7 1. samling: Bibelens røde tråd. 13 2. samling: Helligånden formidler. 20 3. samling: Shhh! Gud taler. 26 4. samling: Nåde-leverandør

Indhold. 7 1. samling: Bibelens røde tråd. 13 2. samling: Helligånden formidler. 20 3. samling: Shhh! Gud taler. 26 4. samling: Nåde-leverandør Indhold 5 Forord 6 Vejledning 7 1. samling: Bibelens røde tråd 13 2. samling: Helligånden formidler 20 3. samling: Shhh! Gud taler 26 4. samling: Nåde-leverandør 32 5. samling: Lev i Bibelen 39 6. samling:

Læs mere

Tema for foråret 2016 HÅB

Tema for foråret 2016 HÅB Tema for foråret 2016 HÅB Missionshuset Bethel Forår 2016 Indhold 2 Hvad er Indre Mission? 2 Indre Mission i Kolding 2 Visionen for Indre Mission i Kolding 3 Andagt 5 Samfundets program 5 Fredagsarrangementer

Læs mere

1. Indledning Af Anders Møberg, Landsungdomssekretær i IMU

1. Indledning Af Anders Møberg, Landsungdomssekretær i IMU 1. Indledning Af Anders Møberg, Landsungdomssekretær i IMU The moment of truth. Guds time, der forandrer alt. Åbenbaringsøjeblikket. Mange, som har kendt Jesus, siden de var unge, kan se tilbage på øjeblikke,

Læs mere

BE HANIA. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR AUGUST - DECEMBER 2017

BE HANIA. Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR AUGUST - DECEMBER 2017 INDRE MISSION I HERLEV FOLDER GÆLDENDE FOR AUGUST - DECEMBER 2017 Møder og aktiviteter for alle aldersgrupper 1 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM, AUGUST 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Program for august... side 2 Program

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11.

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. 18-01-2015 side 1 Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. Moral eller evangelium. Evangelium betyder det glædelige budskab. En kinesisk lignelse fortæller om et andet bryllup.

Læs mere

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2018 Alle er velkommen. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk.

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2018 Alle er velkommen. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Gram Menighedshus Kirkealle 4 Program for 2018 Alle er velkommen Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Januar: Kaffehold 2 Mandag d. 8. kl. 14 16 Café Mandag d. 8. til torsdag d.

Læs mere

Johannes første brev

Johannes første brev Fastetid i Vanløse Frikirke 2017 1. marts til 16. april Johannes første brev Læs 1-5 vers fra brevet hver dag fra mandag til lørdag Hver søndag vil der til gudstjenesten blive holdt en prædiken, som har

Læs mere

TGF Gospel Inspiration Find din gudgivne passion og lev den ud!

TGF Gospel Inspiration Find din gudgivne passion og lev den ud! TGF Gospel Inspiration Find din gudgivne passion og lev den ud! En af de spændende og glædelige dimensioner ved kristenlivet er, at gå på opdagelse i hvordan Gud arbejder i os og igennem os. Når vi kommer

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Begyndelsen af evangeliet: Således elskede Gud verden, at han gav

Læs mere

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen Også denne søndag følges højmessen og

Læs mere

LMU: Velkommen tilbage, så er der hygge! Alliance bedeuge. Knud Erik Hansen, Sommersted. LMU: Pige/dreng-aften om Kærlighed og Sex

LMU: Velkommen tilbage, så er der hygge! Alliance bedeuge. Knud Erik Hansen, Sommersted. LMU: Pige/dreng-aften om Kærlighed og Sex Luthersk Mission Stegholt 27, Aabenraa program forår 2016 Vi tror på en levende Gud. En Gud som kender os, fordi han har skabt os men som ikke stopper ved det! Gud ønsker, at vi skal lære sandheden om

Læs mere

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015 Kl. 9.00 Kl. 10.00 Ravsted Kirke Burkal Kirke (kirkekaffe) Tema: Barmhjertighed Salmer: 745, 696; 692, 372 722, 494, 685; 614, 671 Evangelium: Luk. 16,19-31 Gudsfrygt belønnes, og ugudelighed får sin straf.

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 4.s.e. påske Prædiken til 4. søndag efter påske Tekst: Johs. 16,5-16.

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 4.s.e. påske Prædiken til 4. søndag efter påske Tekst: Johs. 16,5-16. Lindvig Osmundsen Side 1 14-05-2017 Prædiken til 4. søndag efter påske 2017. Tekst: Johs. 16,5-16. En tro, der er frembragt under tvang, giver ikke noget godt resultat. Sådan siger professor Erik A. Nielsen

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Missionshuset Bethel Efterår 2015

Missionshuset Bethel Efterår 2015 Missionshuset Bethel Efterår 2015 Indhold 2 Hvad er Indre Mission? 2 Indre Mission i Kolding 3 Andagt 4 Visionen for Indre Mission i Kolding 4 Samfundets program 4 Fredagsarrangementer 9 Bibelkredse 9

Læs mere

Velkomst og tema: Prædiken:

Velkomst og tema: Prædiken: Gudstjeneste 180115 10.30 - Brændkjærkirken 2 s.e. H3K 2. Tekster: Mos 33,18-23; Joh 2,1-11 (afslutning af prædiken: Rom 12,9-12a) Prædiken af sognepræst Ole Pihl Salmer: DDS 4 Giv mig Gud en salmetunge

Læs mere

NYT. Januar - februar - marts 2016. LM-Nyts læsere ønskes et af Gud velsignet nytår!

NYT. Januar - februar - marts 2016. LM-Nyts læsere ønskes et af Gud velsignet nytår! NYT LM-Nyts læsere ønskes et af Gud velsignet nytår! Januar - februar - marts 2016 I dette blad Kort nyt 2 Vinterstævne 3 Lokale arrangementer 4 LivogJob Stubbekøbing 9 Ungdomsforeningen 10 Børne- og juniorklubber

Læs mere

Er en ny dag på vej over Roskilde?

Er en ny dag på vej over Roskilde? Er en ny dag på vej over Roskilde? Lørdag den 25. oktober er der igen arbejdsdag i og ved kirken. Vi starter kl. 9 med kaffe og brød. Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage. Henrik holder ferie

Læs mere

22. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 16. november 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/434/574/382//379/439/674/266

22. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 16. november 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/434/574/382//379/439/674/266 1 22. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 16. november 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/434/574/382//379/439/674/266 Åbningshilsen Efter gudstjenesten har fire i menigheden forberedt kirkefrokost til

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem.

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Samfundslejr/. Bibelkreds. JUNIORKLUBBEN Overnatning Mus Bål Lomborg- ekspedition

Læs mere

Kerneværdi 1 Vi vil leve af dåb og nadver

Kerneværdi 1 Vi vil leve af dåb og nadver Ledervejledning er et ledermateriale, som du som teenleder, konfirmandleder, forkynder, eller dig som har andet arbejde med teenagere, kan bruge og finde inspiration i. Vi har som mål for vores TeenTools,

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

IBELCAMPING Bibeltimer 2013

IBELCAMPING Bibeltimer 2013 BØRNEHÆFTE IBELCAMPING Bibeltimer 2013 tema Her er Dit liv, Paulus Jesus til alle Dette hæfte tilhører: Tema: Jesus kalder os til at følge ham Som lyn fra en klar himmel (Paulus kaldelse) Bibelord Jesus

Læs mere

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2017 Alle er velkommen. Gram. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk.

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2017 Alle er velkommen. Gram. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Gram Menighedshus Kirkealle 4 Program for 2017 Alle er velkommen Gram Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Januar: Kaffehold 3.Uge 1 Mandag d. 9. kl. 14 16 Café Mandag d. 9. til

Læs mere

En fantastisk sommer er snart forbi

En fantastisk sommer er snart forbi En fantastisk sommer er snart forbi Så nærmere tiden sig til at vi skal på lejr her i menigheden. Det bliver en lejr hvor vi ønsker at se på hvem vi er og på hvilken menighed vi ønsker at være. Lad os

Læs mere

Smag og se, at Herren er god; lykkelig den mand, der søger tilflugt hos ham.

Smag og se, at Herren er god; lykkelig den mand, der søger tilflugt hos ham. Luthersk Mission Stegholt 27, Aabenraa program vinter / forår 2017 Smag og se, at Herren er god; lykkelig den mand, der søger tilflugt hos ham. Januar 1 Søndag d. 8. Mandag d. 9. Udsendelsesfest for Gry

Læs mere

PÅLIDELIGE MENNESKER

PÅLIDELIGE MENNESKER 1 PÅLIDELIGE MENNESKER Kim Torp, søndag d. 14. juni 2015 HVEM ER DE PÅLIDELIGE MENNESKER? 2. Timotheus 2:1 7 Og du, mit barn, vær stærk ved nåden i Kristus Jesus! Hvad du har hørt af mig i mange vidners

Læs mere

PROGRAM LØSNING INDRE MISSION OKTOBER MARTS Maria Winther Osmundsen

PROGRAM LØSNING INDRE MISSION OKTOBER MARTS Maria Winther Osmundsen PROGRAM OKTOBER 2016 - MARTS 2017 Maria Winther Osmundsen LØSNING INDRE MISSION Leder 2 Åndelig omsorg Her i august havde vi besøg af Henrik Didriksen, som skulle tale over emnet Fællesskab, der favner,

Læs mere

Ressource-katalog til klynger i ÅVM forår 2013

Ressource-katalog til klynger i ÅVM forår 2013 Ressource-katalog til klynger i ÅVM forår 2013 I denne folder tilbyder folk fra Aarhus Valgmenighed at undervise en aften i jeres klynge om emner, de brænder for, og som er helt centrale for den måde,

Læs mere

Luthersk Mission Aabenraa. Program forår 2011

Luthersk Mission Aabenraa. Program forår 2011 Luthersk Mission Aabenraa Program forår 2011 Kredsformand Hiddi Højgaard Lindevang 15 6200 Aabenraa Tlf.: 74 62 74 84 hiddi@email.dk Hvem er vi Ungdomsformand Bruno Kafton Jørgensen Callesensgade 21 A,

Læs mere

Prædiken til nytårsdag, Luk 2,21. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Torsdag d. 1. januar 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. Salmer

Prædiken til nytårsdag, Luk 2,21. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Torsdag d. 1. januar 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. Salmer 1 Grindsted Kirke Torsdag d. 1. januar 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til nytårsdag, Luk 2,21. 1. tekstrække Salmer DDS 712: Vær velkommen, Herrens år DDS 726: Guds godhed vil vi prise - -

Læs mere

Det er det kristne opstandelseshåb, at der i døden er opstandelse og liv i evigheden hos Gud i Himlen.

Det er det kristne opstandelseshåb, at der i døden er opstandelse og liv i evigheden hos Gud i Himlen. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 3. november 2013 Kirkedag: Allehelgensdag/A Tekst: Matt 5,1-12 Salmer: SK & LL: 402 * 566 * 571 * 787 * 569 Langt de fleste af os, vil der en dag blive

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. 11 August - December 2010

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. 11 August - December 2010 11 August - December 2010 Info om Bethania BETHANIA Information om Bethania Indre Mission i Herlev er en del af Den Danske Folkekirke og holder til i huset Bethania, Herlevgårdsvej 28. Bethania blev taget

Læs mere

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 1 7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. I årets skønne

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Sommeren er på vej - med et væld af livsbekræftende farver Lørdag den 14. april er der bryllup i kirken. Vielse kl. 14:30. Reception kl 15:30. Alle

Læs mere

cykler, når vi samme drager ud i den skønne natur omkring Roskilde. Vi tager af sted efter gudstjenesten og er hjemme igen sidst på eftermiddagen.

cykler, når vi samme drager ud i den skønne natur omkring Roskilde. Vi tager af sted efter gudstjenesten og er hjemme igen sidst på eftermiddagen. Jeg er så glad for min cykel Sådan sang Povl Kjøler og vi synger gerne med, når vi hører sangen i radioen. Søndag den 25. august får vi mulighed for at lufte vores elskede cykler, når vi samme drager ud

Læs mere

Efteråret 2016 I ÅVM

Efteråret 2016 I ÅVM Efteråret 2016 I ÅVM KURSER ALPHA Alpha er et forløb for dig, som vil vide mere om den kristne tro. Alpha er for dig, som ikke er kristen, som er ny i troen, eller som bare har lyst til at udforske, hvad

Læs mere

Vi vokser sammen. Leder-/medarbejdertræning Oktober 2010 Sjølundkirken 28-10-2010 1

Vi vokser sammen. Leder-/medarbejdertræning Oktober 2010 Sjølundkirken 28-10-2010 1 Vi vokser sammen Leder-/medarbejdertræning Oktober 2010 Sjølundkirken 28-10-2010 1 Opdag din tjeneste i livet De 5 tjenester 28-10-2010 2 Sidste gang: At lede og at lære FIRKANTEN! Discipelskabets fire

Læs mere

Formål: Teenagerne skal se, hvad det vil sige at være discipel af Jesus. Forslag til programforløb: Tid Programpunkter Materialer Ansvar

Formål: Teenagerne skal se, hvad det vil sige at være discipel af Jesus. Forslag til programforløb: Tid Programpunkter Materialer Ansvar Ledervejledning TeenTools Event er et ledermateriale, som du som teenleder, konfirmandleder, forkynder, eller dig som har andet arbejde med teenagere, kan bruge og finde inspiration i. Vores motto for

Læs mere

GUD BLEV MENNESKE KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET

GUD BLEV MENNESKE KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET GUD BLEV MENNESKE KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET TROENS PRAKSIS GUD ÅBENBARER SIG FOR OS Kristne tror, at den treenige Gud til alle tider giver sig til kende for mennesker, og at han helt og fuldt har vist

Læs mere

Program seniorer voksne unge teenager børn Genhusning se side 12 Samfundslejr på Kildeborg Famlieaftner og familiecafé Børnelejre på Kildeborg

Program seniorer voksne unge teenager børn Genhusning se side 12 Samfundslejr på Kildeborg Famlieaftner og familiecafé Børnelejre på Kildeborg Program seniorer voksne unge teenager børn Genhusning se side 12 Samfundslejr på Kildeborg Famlieaftner og familiecafé Børnelejre på Kildeborg Åben samtalegruppe side 2 Hvad gør jeg hvis.. jeg gerne vil

Læs mere

MIDTJYLLANDS FRIKIRKE TEMA: TROENS LYDIGHED

MIDTJYLLANDS FRIKIRKE TEMA: TROENS LYDIGHED Troens lydighed MIDTJYLLANDS FRIKIRKE TEMA: TROENS LYDIGHED Fordi vores kulturs forståelse af ordet tro er anderledes end Bibelens forståelse af ordet tro, er mange der misforstår hvad det vil sige at

Læs mere

Prædiken til seksagesima søndag d. 31/1 2016. Lemvig Bykirke kl. 10.30, Herning Bykirke 15.30 v/ Brian Christensen

Prædiken til seksagesima søndag d. 31/1 2016. Lemvig Bykirke kl. 10.30, Herning Bykirke 15.30 v/ Brian Christensen Prædiken til seksagesima søndag d. 31/1 2016. Lemvig Bykirke kl. 10.30, Herning Bykirke 15.30 v/ Brian Christensen Tekst: Es 45,5-12;1. kor 1,18-25; Mark 4,26-32 Og Jesus sagde:»med Guds rige er det ligesom

Læs mere

GRUPPE 1: BØNNER GRUPPE 2: SALMER

GRUPPE 1: BØNNER GRUPPE 2: SALMER GRUPPE 1: BØNNER I Det Gamle Testamente står der i salme 139: Før ordet bliver til på min tunge, kender du det fuldt ud, Herre. Giver det mening at bede, hvis Gud allerede ved, hvad vi vil sige? En kvinde

Læs mere

25. søndag efter Trinitatis

25. søndag efter Trinitatis 25. søndag efter Trinitatis Salmevalg 355: Gud har fra evighed givet sin Søn os til Herre 235: Verden igenfødelse 563: Sørger ej for dem, der sove 320: Midt iblandt os er Guds rige 536: Udrust dig, helt

Læs mere

Trænger evangeliet til en opgradering?

Trænger evangeliet til en opgradering? Trænger evangeliet til en opgradering? Holdningen til evangeliet Træk, man gerne vil acceptere: Kirkens ritualer (Dåb, vielser, begravelser) Kirkens sociale engagement Kirkens omsorg for børn og ældre

Læs mere

Bruger Side Prædiken til 6.s.e.påske 2015.docx. Prædiken til 6.s.e.påske 2015 Tekst: Johs. 15,26 16,4.

Bruger Side Prædiken til 6.s.e.påske 2015.docx. Prædiken til 6.s.e.påske 2015 Tekst: Johs. 15,26 16,4. Bruger Side 1 17-05-2015 Prædiken til 6.s.e.påske 2015 Tekst: Johs. 15,26 16,4. Dåbsvandet drypper fra barnets isse, og bedsteforældre blinker med våde øjne. Glæde og stolthed, slægtens og familiens nye

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Året har budt på en del ændringer i IMU og mange store oplevelser sammen med jer. Vi har haft en masse sociale arrangementer, vi har arrangeret koncert med The Dawn,

Læs mere

Prædiken til trinitatis søndag, Matt 28,16-20. 2. tekstrække

Prædiken til trinitatis søndag, Matt 28,16-20. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 15. juni 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til trinitatis søndag, Matt 28,16-20. 2. tekstrække Salmer DDS 356: Almagts Gud, velsignet vær DDS 289: Nu bede vi den Helligånd

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i

Læs mere

Lederkursus. For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger

Lederkursus. For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger Lederkursus For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger 16.- 18. september 2016 Luthersk Missions Højskole (LMH), Hillerød 1 Info Lederkursus er et af årets højdepunkter

Læs mere