Mægtige Mekong Rundrejse i Cambodia og Vietnam

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mægtige Mekong Rundrejse i Cambodia og Vietnam"

Transkript

1 Mægtige Mekong Rundrejse i Cambodia og Vietnam Mægtige Mekong er pulsåren i hele Sydøstasien. Floden slynger sig 4500 km gennem fem lande, inden den forgrener sig i Cambodia og Vietnam. Den giver vand, mad, liv, handel og transport til 60 millioner mennesker. Der er store oplevelser at hente ved at sejle på Mekong. Første gang vi mærker flodens liv er i Cambodias hovedstad, Phnom Penh. Inden da har vi tilbragt 3 dage i det nordlige Cambodia omkring Angkor Wat og de storslåede vidnesbyrd om middelalderens prægtige Khmerrige. Blandt flere templer ser vi Ta Prohm, som også kaldes Tomb Raider, fordi filmen af samme navn er optaget dér. 14 dage Pris Rejseleder Status Information 7. feb 20 til 20. feb 20 Afventer pris (Afventer rejseleder) Phnom Penh kaldes også Orientens Paris. Som enhver anden storby er den omspundet af sagn og skikke. Vi sejler til en lille ø, der har en lang tradition for silkevævning. Efter en byrundtur sætter vi sejl igen, denne gang med kurs mod Vietnam. Vi oplever flydende markeder og små landsbyer langs vandvejen. Vi overnatter på floden ombord på et charmerende og komfortabelt træskib. I Ho Chi Minh City, eller Saigon, runder vi rejsen af. Her ser vi mindelser fra Vietnamkrigen samt den store katedral, der deler navn med dén i Frankrigs Paris Notre Dame. Saigon er Vietnams største og mest driftige by. I Cambodia venter en behagelig oplevelse i det hele taget. Landets brogede fortid har været en forsmag på både himmel og helvede for befolkningen. Men nu har landet rejst sig igen, og man møder mange smil på en rejse i Cambodia. Det sydlige Vietnam er en økonomisk motor i det lange land. Iværksætterlysten er stor og bruset frem i folk gennem århundreder. Og det kan man ikke undgå at mærke på en rejse langs Mekong. Rejsens højdepunkter: - Angkor Wat, Angkor Thom og Bayon-templet samt Ta Prohm-templet - Én nats krydstogt på charmerende og komfortabelt træskib - Flere sejladser på Mekong - Livet på og omkring floden, b.la. flydende markeder og landsbyer - Orientens Paris, Phnom Penh, med bl.a. Sølvpagoden, Toul Sleng og tur i cykel-rickshaw langs floden - Saigon med b.la. Ch Chi tunnelerne Max 20 deltagere!

2 1. dag Luft under vingerne Vi letter fra Københavns Lufthavn og starter rejsen mod det orientalske kontinent. 2. dag På cambodiansk jord Ankomst til Siem Reap og transfer til hotellet. Vi tager hul på opholdet i Cambodia med frokost på en lokal restaurant. Efter frokost besøger vi den gamle khmercivilisations hovedstad, Hariharalaya, som blomstrede i det sene 9. og det tidlige 10. århundrede. Disse er de ældste templer i Angkor-området og omtales som Roluos-templerne. Vi tager tilbage til hotellet og checker ind. Om aftenen nydes en velkomstmiddag på en lokal restaurant. Vi har 3 overnatninger i Siem Reap. Måltider: Frokost og aftensmad 3. dag Kulturarv ved Angkor Wat Fra hotellet tager vi til Angkor Thom, som var kong Jayavarman VIIs mesterværk. Bag Angkor Thoms voldgrave var der både paladser, templer og militærforlægninger. Vi ser også det berømte Bayon-tempel, som er bygget i det 12. og 13. århundrede. Bayon er dedikeret til buddhismen og består af 54 gigantiske tårne. En sjov detalje er 216 smilende ansigter af Avalokitesvara, medfølelsens Buddha eller på dansk: Kærlige Øjne. En platform kaldes Terrace of the Leper King. Denne udskårne platform var det kongelige krematorium og statuen på platformen, som man oprindeligt troede var kongen, tror man nu er Yama, dødens gud. Vi fortsætter langs Terrace of Elephants, som oprindeligt blev brugt af kongen til at anskue parader, forestillinger og traditionel sport. Vi vover os ind i Angkor Wat for at nyde dens storslåethed i ro og mag. Angkor Wat er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Hele komplekset blev opført i det 12. århundrede og skulle repræsentere bjerget Meru, hjemsted for guddommene i hinduismen. Templets betydning ses også af, at det optræder i Cambodias flag. 4. dag Tomb Raider og flydende politistation Vi starter dagen tidligt med at besøge Ta Prohm, også kendt som "Tomb Raider"-templet. Templet har ligget helt uberørt hen og er overbegroet med store, tykke lianer, der vokser ind og ud mellem døre og vægge. Filmen Tomb Raider er filmet her. Der er også tid til at se de små, men smukke Banteay Srei-templer, som indeholder meget fine eksempler på khmer-skulpturer. Frokost på en lokal restaurant. Om eftermiddagen tager vi til Tonlé Sap. Vi nyder en bådtur på søen af samme navn Tonlé Sap og besøger den flydende landsby Chong Kneas. Vi ser fiskernes flydende landsby med flydende skoler, flydende politistationer m.m. Landsbyens placering afhænger af vandstanden og strømmen.

3 5. dag Friturestegt edderkop og gadebørn i oplæring Efter morgenmaden kører vi fra Siem Reap mod Cambodias hovedstad, Phnom Penh. Undervejs stopper vi ved byen Skuon, hvor den lokale delikatesse er friturestegt tarantel. Det er byen blevet kendt for. Man er velkommen til at smage! Når vi ankommer til Phnom Penh, checker vi ind på hotellet. Dagens middag er på Romdeng, en non-profit restaurant bemandet af gadebørn i oplæring. Restauranten serverer traditionelle khmerretter og har til huse i en flot kolonitidsbygning med have og pool. Vi har 3 overnatninger i Phnom Penh. Måltider: Morgenmad og aftensmad 6. dag På rundtur i Orientens Paris I dag tager vi på byrundtur i Phnom Penh. Byen blev tidligere kaldt Orientens Paris på grund af sin specielle charme og den smukke arkitektur, en blanding af khmer og fransk kolonistil. Vi besøger b.la. kongeslottet, der er bygget i 1866 af kong Norodom. Vi ser også Sølvpagoden, hvis hovedværker omfatter b.la. en gylden Buddha, med 9584 diamanter, en Buddha med smaragder og Baccarat-krystal fra det 17. århundrede. Og inden frokost når vi også forbi nationalmuseet. I løbet af eftermiddagen får vi indsigt i Cambodias mørke, turbulente historie. Vi besøger Toul Sleng, også kendt som S-21 Fængslet, som tidligere var en skole. Denne skole, placeret i en stille forstad til Phnom Penh, skulle senere vise sig at blive til et berygtet De Røde Khmerers torturcenter. Her blev mistænkte under Pol Pots despotiske styre forhørt, tortureret og slået ihjel. Toul Sleng er i dag museum med fotos og tekster fra et mørkt kapitel i landets historie. Vi slutter dagen med en tur i cykel-rickshaw langs floden. En hyggelig tur, som giver os et anderledes perspektiv af byen og dens gader. 7. dag Fra Sisowath til silkevævninger Vi stiger på færgen ved Sisowath-kajen og sejler 15 km udenfor Phnom Penh til Silkeøen, som har fået sit navn, fordi der er en lang tradition for vævning på den lille ø. På øen kan man følge hele processen, fra larverne, der spiser morbærblade, til vævningen af de fineste silkestoffer. Øen spreder sig ud over ca. 10 hektarer, hvor frugtplantager, grøntsagsgårde og silkeproduktionscentre kan besøges. Der vil være rig mulighed for at få en snak med de lokale. Udskæring af træ samt håndlavet keramik er også praktiseret på øen, hvilket gør den til en af Cambodias mest fremtrædende destinationer for kunsthåndværk. Eftermiddagen er fri i Phnom Penh. 8. dag Med båd til Vietnam Fra kajen i Phnom Penh sættes kursen mod Vietnam. I 5 timer sejler vi på floden Bassac, som faktisk er en del af den mægtige Mekong. I Chau Doc får vi frokost på en lokal restaurant, og så er der tid til at kigge lidt nærmere på den lille by på egen hånd om eftermiddagen. Vi har 1 overnatning her.

4 9. dag Til Mekongs vigtigste by Vi kører til Can Tho, en køretur på ca. 100 km. Can Tho er den største by langs Mekong i Vietnam. Den er også økonomisk og kulturelt centrum for hele deltaet og har over 1 million indbyggere. Undervejs besøger vi en krokodillefarm samt håndværksbyen Thoi Long. Frokosten er på en lokal restaurant. Ved ankomst checker vi ind på vores hotel. Vi har 1 overnatning i Can Tho. 10. dag På krydstogt på Mekong Tidligt om morgenen sejler vi på Mekong og besøger det flydende marked Cai Rang. Det er et af de største og i hvert fald det mest kendte flydende markeder på Mekong. Fra morgengry til midt på dagen strækker markedet sig over en halv kilometer. I luften kan man fange duften fra tropiske frugter som kokos, banan, grapefrugt, dragefrugt. Disse og meget andet kommer fra oplandet. Man kan også købe tøj, kosmetik, mobilkort, benzin ja, næsten alt hvad en husholdning har brug for. Vareprøver kastes fra båd til båd, for man køber jo ikke en kurv appelsiner uden at have smagt! Tilbage i Can Tho checker vi ud fra hotellet og kører til ned til floden. Vi går om bord på vores skib, en flodpram i træ og traditionelt design. Her modtages vi med velkomstdrink og frokost, for vi skal på et afslappende krydstogt på Mekong. Vi har vores flydende hotel for os selv. Båden er specielt fremstillet til at udforske floden og deltaet. Værelserne er alle med private badeværelser, A/C og ventilator og med myggenet for vinduerne. Vi sejler hele eftermiddagen. Turen kan f.eks. nydes fra soldækket og afbrydes kun af stop ved nogle landsbyer, hvor vi tager på udflugt mellem frugtplantager og lokale indbyggere på markarbejde. Herefter stiger vi ombord på båden igen og sejler til Cai Be, hvor vi forhåbentlig kan nyde en farverig solnedgang over Co Chien floden. Vi har 1 overnatning på træskibet. Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad 11. dag Sanseindtryk og Saigon Om morgenen bliver vi vækket af lydene fra det flydende marked. Vi spiser morgenmad ombord på båden og skifter herefter til en mindre motorbåd, så vi kan opleve Cai Bes flydende marked på bedste vis. Vi udforsker det lokale kunsthåndværk og smager forskellige tropiske frugter. Vi kører mod Saigon. Undervejs er der stop ved et af de ældste huse i det sydlige Vietnam, Ba Kiet. Huset er bygget i 1924 i traditionel stil, blandt andet med 100 søjler af træ. Takket være et stort renoveringsprojekt i 1998 er huset nu i tip-top stand, og vi nyder forholdene med en frokost i husets restaurant. Herefter fortsætter vi til Saigon og laver et enkelt stop ved en kirke for trosretningen Cao Dai. Denne religion opstod i det sydlige Vietnam i 1926 og er en sammensmeltning af konfucianisme, taoisme, buddhisme og katolicisme. Når vi ankommer til Saigon, ser vi den berømte katedral Notre Dame samt Saigons centrale postkontor. Indkvartering og overnatning på hotel i Saigon. Vi har 2 overnatninger i Saigon.

5 12. dag Historiske vingesus fra Vietnamkrigen Efter morgenmaden kører vi til Cu Chi tunnelerne, knap 2 timers kørsel nordvest for byen. Tunnelsystemet ligger 35 km nord for byens centrum og blev bygget under Vietnam-krigen af de vietnamesiske kommunister. Mange soldater og kommunistiske ledere levede i dette system af tunneler i perioder af Vietnamkrigen, og USA's og Sydvietnams hære var ude af stand til at ødelægge det. Tunnelsystemet, der rummede hospitalsstuer, køkkener, mødelokaler og ammunitionslagre, er over 250 km langt og nogle steder i 3 etager. Tunnelerne var gravet i 4-10 meters dybde, hvilket var nok til at bære vægten af 50 tons store tanks og tilstrækkeligt til ikke at blive ødelagt af de store 200- punds bomber. Vi guides rundt i forskellige afdelinger, så vi får et indtryk af det gennemtænkte netværk af tunneller. Frokost på en lokal restaurant. Om eftermiddagen besøger vi Krigsmindemuseet og Genforeningspaladset. Sidstnævnte var kontor for præsidenten af Sydvietnam under borgerkrigen, og faktisk endte krigen, da en nordvietnamesisk tank kørte gennem porten til paladset den 30. april Vi nyder en afskedsmiddag på en lokal restaurant. Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad 13. dag Så skal vi atter i luften Morgenen er fri indtil check-out kl. 12:00. Frokost på en lokal restaurant. Vi har tid til at besøge en lakvare-fabrik, før vi tager til Saigon Lufthavn og flyver tilbage til Danmark. 14. dag Dansk jord under fødderne Vi lander i Københavns lufthavn med kufferten fuld af gode minder.

6 Prisen inkluderer Flyrejsen København-Siem Reap, Saigon-København Overnatninger på gode 3* og 4* turistklasse hoteller 1 overnatning på skib på Mekong floden. Halvpension i Cambodia og Vietnam Kørsel i bus Entréudgifter jf. program Dansk rejseleder Lokale engelsktalende guider Drikkepenge til chauffører og lokalguider, men ikke til dragere, bådpersonale mv. Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

7 Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Eneværelsestillæg kr Drikkepenge til dragere, bådpersonale mv. Beregn ca. USD 20 Visum til Cambodia koster pt. USD 36. Husk at læse de generelle handelsbetingelser her Rejsetype Viktors Farmor pionérrejse Dette er en Viktors Farmor pionérrejse - en rejse vi gennemfører for første gang.

Cambodias højdepunkter Fra jungle-templer til kystens riviera

Cambodias højdepunkter Fra jungle-templer til kystens riviera Cambodias højdepunkter Fra jungle-templer til kystens riviera Verdens største by lå i middelalderen dybt inde i Cambodias jungle. Måske har der været 1 million indbyggere i Angkor, der var centrum i det

Læs mere

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m Hanoi Ha Long VIETNAM Siem Reap CAMBODJA Phnom Penh Mekong Ho Chi Minh City Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja 15 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev de mange fascinerende kontraster fra

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

Den store Laos og Cambodia rejse Kolonibyer, stammefolk og jungletempler

Den store Laos og Cambodia rejse Kolonibyer, stammefolk og jungletempler Den store Laos og Cambodia rejse Kolonibyer, stammefolk og jungletempler Denne rejse tager dig dybt ind i de to mindst kendte lande i Indokina. Ikke desto mindre er det to af de smukkeste lande. Vi ser

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Alle vores rejser til Vietnam kan forlænges Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

Cambodja & Sydvietnam X-Mas Escape

Cambodja & Sydvietnam X-Mas Escape Cambodja & Sydvietnam X-Mas Escape 16 eller 21 dage 19.12.2016 03.01.2017/ eller 08.01.2017 Denne udsøgte rejse bringer os til det svundne kongeriges pragt midt i den frodige jungle i Angkor Wat, det myldrende

Læs mere

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

VIETNAM & CAMBODJA PÅSKEN 2014

VIETNAM & CAMBODJA PÅSKEN 2014 VIETNAM & CAMBODJA PÅSKEN 2014 Fantastisk læserrejse til det sydlige Indokina 12 dage Med rejseleder Rikke Former, cand. mag. i Asienstudier Afrejse: d. 11. - 21. april 2014 Pris: 18.900 kroner VIETNAM

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med 25 dages rundrejse i Vietnam Oplevelsesrejser med Store Vietnam 25 dages rundrejse i Vietnam Hanoi Dien Bien Phu Sapa Hanoi Halongbugten Dong Hoi Huè Hoi An Lak Lake Dalat Cai Be - Saigon Store Vietnam

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Indokina, uspoleret skønhed

Indokina, uspoleret skønhed Kina Burma Luang Prabang Hanoi Halong Bay Vientiane Thailand Siem Reap Cambodja Mekong Laos Phnom Penh Chau Doc Hue Hoi An Vietnam Ho Chi Minh City Indokina, uspoleret skønhed Den store Indokina rundrejse

Læs mere

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Alle højdepunkterne i Vietnam og meget mere. Det hele er med på rundrejsen: En tur i junke på Ha Long bugten. Sejlads og flydende markeder i Mekong-deltaet.

Læs mere

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Alle højdepunkterne i Vietnam og meget mere. Det hele er med på rundrejsen: En tur i junke på Ha Long bugten. Sejlads og flydende markeder i Mekong-deltaet.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

På motorcykel i Cambodja

På motorcykel i Cambodja På motorcykel i Cambodja 22. november 6. december 2008 Hele flokken forsamlet i Wat Phnom Sambok foran den flotte lange båd, som vandt konkurrencen i vandfestvalen på Mekong-floden i 2008. Lokalbefolkningen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Flodkrydstogt på Mekong-floden gennem Cambodia og Vietnam Fra kr. 30.898,- pr. person Inkl. fly, hotel, flod cruise med help ension m.m. Vietnam og Cambodias betagende seværdigheder er på dagsordenen i

Læs mere

13 dage Vinter 2016/17. Cambodja. Et vidunderligt kongerige

13 dage Vinter 2016/17. Cambodja. Et vidunderligt kongerige 13 dage Vinter 2016/17 Cambodja Et vidunderligt kongerige Cambodja Et vidunderligt kongerige Eksotisk rundrejse i Cambodja på den bedste årstid. Tag med til en af verdens største seværdigheder, det eventyrlige

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 29.08.2020 17.645,- Højdepunkter Stort udflugtsprogram inkluderet Smukke Budapest og syngende

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Drageklipper og hinduguder

Drageklipper og hinduguder Drageklipper og hinduguder 19 dages rundrejse til Vietnam og Cambodja - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 6. oktober mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk info@jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage med M/S Rakhmaninov Velkommen ombord på M/S Rakhmaninov på dennes sidste rejse inden vinterpausen i Rostov. Rejsen starter i Moskva og slutter 19 dage senere

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 20.09.2020 17.645,- Højdepunkter Stort udflugtsprogram inkluderet Donaudeltaet og Bukarest

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Det bedste af Kina & Tibet

Det bedste af Kina & Tibet Det bedste af Kina & Tibet Oplev Kinas højdepunkter og tag med til Lhasa for en helt unik oplevelse Tag med på en fantastisk rundrejse hvor du oplever højdepunkterne i Kina, og samtidig ser unikke Lhasa

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen.

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen. Krydstogt på Østersøen Destination: Estland, Finland, Rusland, Sverige Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg 28. juni 3. juli 6 dage 10995 kr. Jens Worning Sørensen 990 kr. 4.

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr.

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr. Stammefolk i Burma Til bund 21. februar 2012-7. marts 2012 Astri Hole Frederiksen 20.800 kr. De mange minoriteters land Intha, Shan, Pa-o, Taung-yo, Danu, Kayah, Danaw, Padaung, Akha, Lahu, Lisu og Ang.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere