Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Særslev, Ejlby og Melby Sogne"

Transkript

1 Særslev, Ejlby og Melby Sogne Marts - maj årgang nr. 2 Palmesøndag genåbnes Særslev Kirke Palmesøndag d. 25. marts kl bliver der festgudstjeneste i Særslev Kirke. Vi tager kirken i brug igen, efter at den har været lukket siden begyndelsen af februar Det glæder vi os meget til. Vores biskop Tine Lindhardt kommer og fejrer dagen sammen med os. Fest gudstjenesten vil begynde med en indgangsprocession, hvor medlemmerne af menighedsrådet vil bæ - re Bibelen og kirkens hellige kar ind i kirken dvs. dåbsfadet, dåbskanden, nadverkalken, nadverdisken m.m.. Når alt er lagt på sin rette plads, vil biskoppen erklære kirken for genåbnet. Tine Lindhardt vil også prædike ved festgudstjenesten. I efteråret 2017 plantede vi æbletræer på kirkegårdene i Ejlby og Mel - by for at markere 500 året for Martin Luther og reformationen. Det har hele tiden været planen, at der også skulle plantes et æbletræ på Særslev Kirkegård. Det vil vi gøre Palmesøndag umiddelbart efter gudstjenesten. Så kan æbletræet stå som et minde både om reformationsjubilæet og genåbningen af Særslev Kirke efter den lange renoveringstid. Efter festgudstjenesten serverer menighedsrådet vin og kransekage til alle. Der vil være mulighed for at gå rundt og betragte det flotte resultat. Vi glæder os meget til at få Særslev Kirke i brug igen. Fra menighedsrådet og personalet skal der lyde en stor tak til de mange håndværkere og specialister, arkitekt, myndigheder og Nationalmuseet, som har givet mange timers arbejde for at istandsætte Særslev Kirke med alle de uforudsete udfordringer, der har været undervejs. TAK! Med venlig hilsen Gunvor Sandvad

2 Sig nærmer tiden Det er nu over et år siden, at menigheden ved Særslev Kirke har kunnet synge med på bl.a. Grundtvigs salmer i Særslev Kirke men nu er der håb forude. Det store og omfangsrige kalknings- og renoveringsarbejde er ved at være slut og kirken vil kunne genåbne Palmesøndag den 25. marts. Forud er gået et omfangsrigt arbejde, som løbende er beskrevet her i Kirkebladet. Siden sidste kirkeblad er kalknings - arbejdet afsluttet og med et flot resultat. Alligevel vil der kunne gå op til 3 måneder, inden de påførte puds- og kalklag er tørret helt i bund. Efter at orgel, prædikestol, døbefont, altertavle, knæfald og stolerækker er pakket ud, forestår der et stort og tidskrævende rengøringsarbejde. Konservator Karsten Andersen i Ringe står for rengøringen af altertavlen, hvor der skal tages stort hensyn til altertavlens mange udskærin - ger og guldbelagte flader. Firmaet forestår også en rensning og delvis renovering af kirkeskibet. De nuværende lysekroner og væglampetter bliver rengjort og oppoleret, inden de igen hænges op. Endvi - de re monteres de med nye energibesparende LED-pærer. Koret har tidligere være oplyst af 3 mindre vægspots, som ikke helt har leveret den ønskede lysstyrke. Det rådes der bod på nu, hvor der midt i koret bliver ophængt en lyskrans i messing. En meget smuk løsning og som samtidig giver de nød - vendige antal lux. Kirkens nuværende lyd- og højttaleranlæg renoveres også. De nuværende højttalere udskiftes og selve lydanlægget trimmes, så det opfylder tidens krav. Bl.a. giver anlægget fremover mulighed for brug af trådløs mikrofon. Mange har lagt vejen forbi og kigget ind i kirken for at følge med i arbejdet. Det har været hyggeligt med de mange besøg og det oftest stillede spørgsmål har været: Hvornår åbner I igen? På det seneste menighedsrådsmøde blev den endelige tidsplan god kendt og det betyder, at Særslev Kirke genåbner Palmesøndag den 25. marts. Sig nærmer tiden og vi glæder os SÅ meget. Finn Toftegaard Indsamling i kirkerne I fastetiden fra fastelavns søndag til påske samler vi ind til Kirkens Korshær. Kirkens Korshær hjælper fattige, ensomme, hjemløse og psykisk sårbare mennesker over hele landet. I julen og nytåret blev der givet 910,00 kr. til Kirkens Korshær. Tak for gaven! Menighedsrådsmøder Der afholdes menighedsrådsmøder i præstegårdens konfirmandstue: 6. marts (kl ), 4. april, 3. maj (efter menighedsmødet), 6. juni. Møderne begynder kl og er offentlige.

3 Babysalmesang Forårets babysalmesang begynder onsdag d. 7. marts kl Vi mø - des hver onsdag kl. 10 til og med 25. april. Før påske er vi i præstegårdens konfirmandstue og efter påske i Særslev Kirke. Babysalmesang er en god halv time med sange, rytmer, dans og fagter for babyer op til ca. 1 år og deres forældre. Bagefter er der tid til hyggelig snak og formiddags kaffe/- te. Man er også velkommen, selvom man kun kan være med no gle af gangene. Nærmere information og tilmelding hos Gunvor Sand vad. Kirkehøjskolen: Landskabet som spejl foredrag og fællessang Tirsdag d. 13. marts kl i Skovby Sognehus Med billeder og fællessang fortæller Maren Bock Grønløkke, cand. mag. i kunsthistorie m.m., om udviklingen i den danske identitetshistorie fra Guldalderen til i dag. Vi skal se billeder af landskabsmalerier gennem 200 år og synge de kendte årstidsog fædrelandssange fra Højskolesangbogen fra samme tid. Udstilling af konfirmandernes billeder Skærtorsdag d. 29. marts kl i Særslev Kirke Også i år laver konfirmanderne malerier inspireret af de bibelvers, som de hver især vil få som konfirmationsord. Ved aftengudstjene - sten Skærtorsdag vil konfirmandernes billeder være udstillet i Særslev Kirke. Billederne kan ses i kirken re - sten af påsken. Haydns 7 korsord Langfredag d. 30. marts kl i Særslev Kirke Vi fortsætter den mangeårige tradition med Langfredagskoncert i Særslev Kirke, hvor vi skal høre Joseph Haydns værk De 7 korsord for fire strygere og med læsninger fra Jesu lidelseshistorie mellem musikstykkerne. Koncerten spilles af Søren Friis på cello, Esther Mielewczyk på bratsch, Carl Sjöberg og Bjarne E. Hansen på violiner. De ses her på billedet fra Langfredagskoncerten i 2017 i Melby Kirke. Fælles gudstjeneste 2. påskedag Mandag d. 2. april kl i Bogense Kirke 2. påskedag er der fælles gudstjeneste for de 13 nordfynske sogne, som også arrangerer kirkehøjskole sammen. Vi samles i Bogense Kirke kl Minikonfirmander Efter påske kan børn i 4. klasse være minikonfirmand. Det foregår i Særslev Kirke og konfirmandstuen i præ - stegården tirsdag lige efter skole - tid. Børnene bliver hentet ved klassen, når de får fri kl og så er der minikonfirmandundervisning indtil kl Minikonfirmanderne skal på opdagelse i kirken, høre bibelfortællinger, synge, lege m.m. sammen med Gun vor Sandvad og Bodil Knudsen, medlem af menighedsrådet. Første gang er tirsdag d. 10. april og vi slutter med familiegudstjeneste og -løb i præstegårdshaven, torsdag d. 7. juni kl Forældre til børn i 4. klasse på Særslev Skole får brev med nærmere besked og invitation til et orienterende forældremøde tirsdag d. 3. april kl Går barnet i skole andre steder, bedes man henvende sig direkte til Gunvor Sandvad, hvis man gerne vil være med. Minikonfirmanderne i 2017 lavede lys, døbefonte og en altertavle.

4 Kirkehøjskolens forårstur Lørdag d. 14. april Årets kirkehøjskoleudflugt kommer til at stå i billedkunstens tegn. Vi skal bl.a. besøge Fåborg Museum. Maren Bock Grønløkke vil introducere os til de fynske malere, hvis værker er udstillet i den smukke gamle museumsbygning, der i sig selv er en sevær - dighed. Mere detaljeret program bliver fremlagt i kirkerne og kan ses på hjemmesiden i begyndelsen af marts. Afgang kl fra Hårslev Kirke og hjemkomst ud på eftermiddagen. Tilmelding senest 7. april til Gunvor Sandvad. Konfirmationer: Forår er konfirmationstid! Vi glæder os sammen med de unge og deres familier til konfirmationen: Søndag d. 15. april kl i Særslev Kirke: Konfirmanderne: Celina Mei-Lin Berg Andreasen Rikke Breckling Victoria Slettemose Conradsen Sofie Hald Degnbol Karoline Konggaard Skovhus Jakobsen Nicolai Marius Jauert Anders Møller Kofoed Chalina Leth-Møller Josefine Bruhn Lyder Mia Milling Mikkel Friis Møller Charley Stålgren Broxgaard Nagel Julie Hvid Nielsen Lea Edith Marie Nielsen Nicolas Arnberg Nielsen Liva Bolander Olsen Olivia Ellen Myrup Olsen Line Reifling Pedersen Jeppe Skov Petersen Freja Schwertfeger Rune Kirkeskov Skals Mads Stricker Frederik Reinholt Thomsen Mine Marie Veje Telegrammer, gaver mv. til konfirmanderne kan afleveres i konfirmandstuen i præstegården. I 2019 bliver der konfirmation søndag d. 28. april i Ejlby Kirke og Melby Kirke og søndag d. 5. maj i Særslev Kirke. På billedet ses konfirmanderne i 2016 på vej fra præste gården til Særslev Kirke, mens kirke klokkerne ringer festligt! Børnekirke Søndag d. 29. april kl i Særslev Kirke Så er vi tilbage med børnekirke i Særslev Kirke! En halv time med kirke i børnehøjde: Enkle børnesalmer, bi - bel historie og leg. Børnekirke er tilrettelagt for børn i alderen 0 7 år. Men alle er selvfølgelig velkomne! Menighedsmøde Torsdag d. 3. maj kl Alle er velkomne til det årlige menighedsmøde i præstegårdens konfirmandstue. Menighedsrådet fortæller om sit arbejde, økonomi og visioner. Der er lejlighed til debat og udveksling af gode idéer og menighedsrådet byder på kaffe/te! Pilgrimsvandring 2. pinsedag Mandag d. 21. maj Traditionen tro er der pilgrimsvandring til Odense 2. pinsedag. Dagen begynder med en kort morgenandagt i Veflinge Kirke kl Derefter går man sammen til Odense. Vandringen slutter med gudstjeneste i Odense Domkirke kl Prædikant er Lars Peter Wandsøe Kristiansen, Svendborg. Der er bustransport tilbage til Veflinge præstegård, hvor der vil være fælles aftensmad. Tilmelding er ikke nødvendig. Sommersangaften i Ejlby Kirke Torsdag d. 31. maj kl Vi synger sommeren ind med fællessang fra Højskolesangbogen. Midtvejs er der kaffe/te og lidt til den søde tand.

5 Sommerudflugt til Sønderjylland Tirsdag d. 12. juni I år sætter vi kursen mod Sønderjylland. Der bliver formiddagskaffepau - se på Herrestedgaard, sognegård ved Toftlund Kirke. Vi fortsætter mod vest til Ballum i Tøndermarsken. Her besøger vi Ruth og Christian Lorenzen på marskgården Klægager. De er 6. generation på marskgården og vil fortælle om livet på gården før og nu. De serverer traditionel sønderjysk middag for os. Siden sidst Praktiske oplysninger Døbte: Ingen Viede/ kirkeligt velsignede Ingen Begravede/bisatte: Ejlby Kirke: Kaj Rosenkilde Pedersen Niels Melvang Om eftermiddagen kører vi til Løgumkloster, hvor vi skal se Løgumkloster Kirke og kloster, der var et stort cistercienserkloster i middelalderen. Vi skal også besøge Løgumkloster Refugium, som er et ferie-, kursus- og rekreationssted. Her får vi eftermiddagskaffe og sønderjysk brød torte, inden turen går tilbage til Særslev, hvor vi vil være ca. kl Pensionistforeningen og Menighedsrådet arrangerer sommerudflugten sammen. Praktiske oplysninger: Afgang fra Særslev kirke kl Pris: 200 kr. pr. person, som betales i bussen. Tilmelding senest mandag d. 4. juni til Bodil Lind, tlf eller Hanne Hansen, tlf Besøg samtale Man er altid velkommen til at kontakte præsten, når der er noget, man gerne vil snakke om. Det, vi taler om, kommer ikke videre. Vi kan tale sammen i præstegården, i en af kirkerne eller hjemme hos dig. Jeg kommer gerne på besøg. Hjemmealtergang Har man svært ved at komme til gudstjeneste, kommer jeg gerne og holder nadver i hjemmet. Fødsel, faderskab og navn Ved fødsel på hospital sørger jordemoderen for registrerin - gen. Ved hjemmefødsel skal forældrene kontakte præsten inden 14 dage efter fødslen. Hvis forældrene er gift, bliver faderskabet auto matisk registreret. Hvis forældrene ikke er gift og ønsker fælles forældremyndighed, skal de indsende en Omsorgs- og ansvarserklæring senest 14 dage efter barnets fødsel. Det gøres via Borger.dk. Et barn skal have navn senest 6 måneder efter fødslen. Det sker enten ved dåb eller ved navngivelse. Dåb Dåb aftales med præsten. Mange bliver døbt som små, men man kan blive døbt i alle aldre. Konfirmation Konfirmationsforberedelse er sædvanligvis på 7. klassetrin. Konfirmation i Ejlby Kirke og Melby Kirke er 1. søndag efter påske. Konfirmation i Særslev Kirke er 2. søndag efter påske. Vielse Dato for vielsen aftales med præsten. Parret skal have en prøvelsesattest fra kommunen forud for vielsen. Er man borgerligt gift, kan man få en kirkelig velsignelse af sit æg - teskab. Dødsfald og begravelse/bisættelse Dødsfald skal meddeles hurtigst muligt til præsten i bopælssognet direkte eller via en bedemand. Begravelse eller bisættelse fra kirken aftales med præsten. Gravsted aftales med graveren. Navneændring og bestilling af attester Kan ansøges via Borger.dk eller ved henvendelse til præsten. Kirkebilen Kirkebilen kører til alle gudstjenester og arrangementer, der tilrettelægges af menighedsrådet. Bestilling skal ske senest da - gen før, hvor der samtidig kan anmodes om handicapkørsel. Tlf Menighedsrådet betaler for benyttelse af kirkebilen.

6 GUDSTJENESTER marts maj 2018 DATO SÆRSLEV EJLBY MELBY BEMÆRKNINGER Søn. 4. marts 3. s. i fasten Lukket (K) v. Lene Kjemtrup Christensen Søn. 11. marts Midfaste søndag Lukket (K) Søn. 18. marts Mariæ bebudelse Lukket (K) Søn. 25. marts Palmesøndag (K) Festgudstjeneste v. biskop Tine Lindhardt Tors. 29. marts Skærtorsdag Konfirmandernes billeder udstilles i Særslev Kirke Fre. 30. marts Langfredag Langfredagskoncert i Særslev Kirke Søn. 1. april Påskedag Man. 2. april 2. Påskedag Fælles gudstjeneste i Bogense Kirke kl Søn. 8. april 1. s. e. påske (K) Søn. 15. april 2. s. e. påske Konfirmation Søn. 22. april 3. s. e. påske v. Ole Hansen Fre. 27. april Bededag (K) Søn. 29. april 4. s. e. påske (K) Børnekirke i Særslev Kirke se omtale Søn. 6. maj 5. s. e. påske Tors. 10. maj Kr. Himmelfart (K) Søn. 13. maj 6. s. e. påske (K) Søn. 20. maj Pinsedag Man. 21. maj 2. Pinsedag (K) Pilgrimsvandring fra Veflinge Kirke kl Søn. 27. maj Trinitatis søndag v. Ole Hansen Søn. 3. juni 1. s. e. trinitatis (K) Tors. 7. juni Familiegudstjeneste med minikonfirmanderne Søn. 10. juni 2. s. e. trinitatis (K) K = Der er kirkekaffe/-te efter gudstjenesten. Ansvarshavende redaktør: Sognepræst Gunvor Sandvad. Særslev Ejlby Melby Kirker Sognepræst Gunvor Sandvad, Kirkevej 4, Særslev, 5471 Søndersø, tlf , GSA@km.dk (mandag fridag) Kirkegårdskontor, Kirkevej 2, Særslev, 5471 Søndersø, tlf , Åbningstid: Tirsdag-fredag kl Ledende graver Finn Toftegaard, tlf , finn.toftegaard53@gmail.com Organist Georg Klinting, tlf , gklinting@gmail.com Kirkesanger Dorthe Pedersen, tlf , dortheingeborg@gmail.com Menighedsrådsformand Hanne Kjemtrup, Jullerupvej 6, 5471 Søndersø, tlf , hmk@mail.dk Hjemmeside: Gudstjenester på Fredensbo: Onsdag 14. marts kl Onsdag 11. april kl Onsdag 16. maj kl Onsdag 6. juni kl Tryk: Bogense Bogtrykkeri, tlf

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne Juni - august 2018 72. årgang nr. 3 Så fik vi Særslev Kirke tilbage... Palmesøndag d. 25. marts var en festlig og dejlig dag. Vi havde festgudstjeneste i Særslev Kirke i anledning

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne marts - maj 2015 69. årgang nr. 2 Påskeblomsten Snart har vi dem i haverne og i grøftekanterne: De gule påskeliljer. Glade lyser de op med deres gule trompeter. Førhen var

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne marts - maj 2016 70. årgang nr. 2 Fader, tilgiv dem...! Tilgiv, så skal I få tilgivelse! Elsk jeres fjender og bed for dem, der forfølger jer! Sådan havde Jesus talt en sommerlys

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne marts - maj 2014 68. årgang nr. 2 Korsets gåde Både i Ejlby Kirke og Særslev Kirke forestiller alterbilledet, at Jesus bliver korsfæstet. I grunden er det et rædselsfuldt

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne marts - maj 2017 71. årgang nr. 2 Livets træ og korset Der er mange smukke ting i vores gamle kirker. Hver især kan tingene fortælle en historie. Når Særslev Kir - ke bliver

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne Juni - august 2019 73. årgang nr. 3 Kirkegårdene i udvikling Menighedsrådet blev i sensommeren 2018 ved budgetmødet i Bogense Provsti gjort opmærksom på, at provstiet ville

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne Marts - maj 2019 73. årgang nr. 2 Et livstegn et livsmærke Når dette kirkeblad udkommer er vi tæt på Fastelavns søndag, som i år er 3. marts. Fastelavn er børn i sjove udklædninger,

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne december 2016 - februar 2017 71. årgang nr. 1 Nu tændes tusind julelys Nu tændes tusind julelys på jorden mørk og rund, og tusind stjerner stråler ned fra himlens dybblå grund.

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne December 2018 - februar 2019 73. årgang nr. 1 Omstrukturering i graver-teamet Den 1. november har der været en omstrukturering i vores graverteam: Thomas Jørgensen er ansat

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne September - november 2017 71. årgang nr. 4 500 års jubilæum for den lutherske reformation Den 31. oktober 1517 stod en tysk munk, præst og teologiprofessor ved navn Martin

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne september - november 2015 69. årgang nr. 4 Marken er mejet Sådan begynder en festlig høstsang i Højskolesangbogen. Jeg lærte den som barn i skolen. Men dengang overså jeg

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne juni - august 2016 70. årgang nr. 3 Det var mere spændende og hyggeligt, end jeg havde regnet med... Lenette Søgaard fra Ejlby og Svend Kählershøj fra Melby har sat sig godt

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne September - november 2018 72. årgang nr. 4 Bryllupstæppet er kommet frem i dagens lys I sidste nummer af kirkebladet var der billeder fra den festlige genåbning af Særslev

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne december 2015 - februar 2016 70. årgang nr. 1 Julens træ For mange år siden hørte jeg denne smukke legende. Hvor legenden stammer fra og hvem, der har digtet den, ved jeg

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne juni - august 2015 69. årgang nr. 3 En modgift mod at dø Nederst på altertavlen i Ejlby Kirke er dette maleri. Det viser skærtorsdag aften. Jesus giver disciplene brød og

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne september - november 2016 70. årgang nr. 4 Høst og efterår Når somren er til ende og feriedage brugt og vibeskrig og lærkesang forstummet; når markerne er høstet og træer

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne Juni - august 2017 71. årgang nr. 3 Vi åbnede et skab... Sommetider kan der dukke gode overraskelser op. I begyndelsen af februar måned blev Særslev Kirke lukket for at blive

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne September - november 2019 73. årgang nr. 4 Vær ikke bekymrede! Mens jeg skriver disse linjer, er høsten i fuld gang. Hver dag kan man høre motorlyden fra en mejetærsker et

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne December 2017 - februar 2018 72. årgang nr. 1 Det kimer nu til julefest Sådan digtede Martin Luther, som vi har fejret 500 års jubilæum for hele 2017: Det kimer nu til julefest,

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne september november 2014 68. årgang nr. 4 Herren er min hyrde Herren er min hyrde, mig skal intet fattes. Han lader mig hvile på grønne vange står der sirligt broderet på Melby

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne december 2014 - februar 2015 69. årgang nr. 1 Velkommen igen, Guds engle små! Nu er det advent og julen nærmer sig. Snart skal vi høre om englene, der julenat fyldte den mørke

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår ved Padesø Kirke. 19. årgang Foråret 2017 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår ved Padesø Kirke. 19. årgang Foråret 2017 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 19. årgang Foråret 2017 Nr. 2 Forår ved Padesø Kirke Sognepræsten er vendt tilbage Efter en lang sygeorlov på grund af alvorlig sygdom er jeg meget taknemmelig over at have fået muligheden

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne juni - september 2014 68. årgang nr. 3 Gak ud min sjæl, betragt med flid Gak ud, min sjæl, betragt med flid i denne skønne sommertid Guds underfulde gaver! Se, hvor hvert

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Orienterings- og opstillingsmøde Den 13. november er der valg til alle landets menighedsråd,

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne. marts - maj 2013 67. årgang nr. 2

Særslev, Ejlby og Melby Sogne. marts - maj 2013 67. årgang nr. 2 Særslev, Ejlby og Melby Sogne marts - maj 2013 67. årgang nr. 2 Om salmer og deres melodier I alle tre sogne har vi kirker, der er gode at synge i. Og synges skal der, når der foregår noget i kirken, hvad

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Marts - August 2015 55. ÅRGANG

Marts - August 2015 55. ÅRGANG Marts - August 2015 55. ÅRGANG Johannes Larsen: To svaner i en dam. 1916. Billedet er venligst stillet til rådighed af Johannes Larsen Museet, Kerteminde. Genåbning af Undløse kirke Søndag den 15. marts

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Fredens Sogn ODENSE NR. 3-2014 JUNI - JULI - AUGUST. Besøg vores nye hjemmeside Side 2. Mandagscafe Side 3. Babysalmesang i Fredens Kirke Side 4

Fredens Sogn ODENSE NR. 3-2014 JUNI - JULI - AUGUST. Besøg vores nye hjemmeside Side 2. Mandagscafe Side 3. Babysalmesang i Fredens Kirke Side 4 Fredens Sogn ODENSE NR. 3-2014 JUNI - JULI - AUGUST Besøg vores nye hjemmeside Side 2 Mandagscafe Side 3 Babysalmesang i Fredens Kirke Side 4 Når den mindste bliver den største... Side 4 Vokseværk Side

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Efteråret 2010 Nr. 4 Padesø Kirke PRÆSTEN Friluftsgudstjenesten på Kongsdal Vi havde regnet med, at der ville komme mange til vores friluftsgudstjeneste på Kongsdal

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

I denne anledning arrangerer sognepræsterne

I denne anledning arrangerer sognepræsterne Udskrivning af menighedsrådsvalg ved Allerslev Kirke af Tove Grundtvig Allerslev Menighedsråd I anledning af at der er valg til menighedsrådet i 2016, afholder Allerslev Menighedsråd orienteringsmøde og

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Agerskov & Branderup. Marts April Maj

Agerskov & Branderup. Marts April Maj KirkeBladet 2 Konfirmanderne laver ikoner Indhold De tomme kirker... 2 Vedligeholdelsesarbejder... 3 Konfirmandernes ikoner.. 4-5 Det sker.... 6-7 Gudstjenester... 8 2014 Marts April Maj Agerskov & Branderup

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne december 2013 - februar 2014 68. årgang nr. 1 Kære alle i Særslev, Ejlby og Melby Sogne! Gunvor Sandvad Præstegårdens smukke gamle døre lagde jeg mærke til med det samme,

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne mar. - apr. - maj. 2010-64. årgang nr. 2 Fastelavn og fastetid optakt til påsken Ved juletid synger vi et omkvæd, der hedder: indimellem kommer fasten. Det er omkvædet til

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne juni - august 2011 65. årgang nr. 3 Konfirmation maj 2011 Prædiken-tekst: Hvad er der mere at sige! Er Gud for os, hvem kan da være imod os? Romerbrevet kap.8, vers 31. Kære

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev maj 07:Særslev 4/05 08/05/07 11:14 Side 1 Særslev, Ejlby og Melby Sogne jun. - jul. - aug 2007-63. årgang nr. 3 Hvis altså Sønnen får gjort jer frie, skal I virkelig være frie! Johannesevangeliet

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

Kirkenyt. GUDSTJENESTER Marts - juni 2016

Kirkenyt. GUDSTJENESTER Marts - juni 2016 Kirkenyt GUDSTJENESTER Marts - juni 2016 Jungshoved Allerslev Midfaste 6. mar. Ingen 9.00 Jesper Bo Blomgren Marie Bebudelse 13. mar. 10.30 9.00 Palmesøndag 20. mar. 14.00 Konfirmandernes gudstj. 10.30

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Kirke & Sogn. Falslev-Vindblæs Sogn - Nr. 2 - Årgang 56 Juni - Juli - August - September 2017

Kirke & Sogn. Falslev-Vindblæs Sogn - Nr. 2 - Årgang 56 Juni - Juli - August - September 2017 Kirke & Sogn Falslev-Vindblæs Sogn - Nr. 2 - Årgang 56 Juni - Juli - August - September 2017 Hvor henvender man sig? Fødsel: Et barns fødsel skal anmeldes. Sædvanligvis foretager jordemoderen anmeldelsen,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Nyt krucifiks i Padesø Kirke. 11. årgang Efteråret 2009 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Nyt krucifiks i Padesø Kirke. 11. årgang Efteråret 2009 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Efteråret 2009 Nr. 4 Nyt krucifiks i Padesø Kirke PRÆSTEN Sommeren i Padesø Kirke Vi har her i sommermånederne haft mange gudstjenester i Padesø Kirke. Så længe

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke. 17. årgang Foråret 2015 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke. 17. årgang Foråret 2015 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Foråret 2015 Nr. 2 Padesø Kirke Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Det går fremad med arbejdet med det nye orgel. Orgelbyggeren fra Slovenien, som gerne vil overtage det gamle

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne jun. - jul. - aug 2006-62. årgang nr. 3 Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende! Jeg synes vi skulle høre ordene fra vores barnedåb i dag. Jesus, der efter sin

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Høstgudstjeneste i Padesø Kirke. 16. årgang Efteråret 2014 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Høstgudstjeneste i Padesø Kirke. 16. årgang Efteråret 2014 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Efteråret 2014 Nr. 4 Høstgudstjeneste i Padesø Kirke Orgelprojektet Efterårets arrangementer For tre år siden blev Padesø Kirkes gamle orgel kasseret af kirkeministeriets

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

4Frivillige sætter deres præg SIDE 2. Minikonfirmander SIDE 4 Højskoledag SIDE 7 Fredens Kirke lukkes tre måneder i efteråret SIDE 8

4Frivillige sætter deres præg SIDE 2. Minikonfirmander SIDE 4 Højskoledag SIDE 7 Fredens Kirke lukkes tre måneder i efteråret SIDE 8 4Frivillige sætter deres præg SIDE 2 Minikonfirmander SIDE 4 Højskoledag SIDE 7 Fredens Kirke lukkes tre måneder i efteråret SIDE 8 Nr. 4-2015 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2 ADRESSER Sognepræst, kbf. Christian

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Jul i Padesø Kirke. 20. årgang Vinteren 2017/2018 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Jul i Padesø Kirke. 20. årgang Vinteren 2017/2018 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 20. årgang Vinteren 2017/2018 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke Musikgudstjeneste Violinspil i verdensklasse 1. søndag i advent den 3. december kl. 19 er der musikgudstjeneste i Padesø Kirke

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne

Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Kirkeblad for Bårse og Beldringe sogne Tamara Rosanes til sommerfest Ny præst I Bårse og Beldringe Kildegudstjeneste Meditationsandagter Familiegudstjeneste m.m Juni September 2014 Kære Bårse- og Beldringe

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24.

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24. Søndag d. 7. december: 2.søndag i advent kl.10.00: Højmesse (ingen dåb): De ni læsninger: Jørn Balle Larsen Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december: kl.10.00: Dåbsgudstjeneste: Jørn Balle Larsen

Læs mere

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER KIRKEBLAD BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2018 Konformation Pjedsted. St. Bededag. 27. april 2018 Konformation Bredstrup. 29. april 2018 Hvad er Livets vilkår? Sensommeren er begyndt,

Læs mere

Foråret 2015 HÅRSLEV SOGNS KIRKEBLAD

Foråret 2015 HÅRSLEV SOGNS KIRKEBLAD Foråret 2015 HÅRSLEV SOGNS KIRKEBLAD Personalenyt Organisten har barselsorlov Vores organist Kirsten Lübker venter sit tredje barn og skal have barselsorlov fra den 1. marts. Under Kirstens sidste barselsorlov

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Sommeren 2010 Nr. 3 Kirkeklokken i Padesø Kirke PRÆSTEN Kirketårn og kirkeklokke Der er mange, som synes, at Padesø Kirke er meget smuk, som den ligger der midt

Læs mere

2016 oktober november december

2016 oktober november december 2016 oktober november december Praktisk information Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet menneske i fortrolighed.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Jul i Padesø Kirke. 18. årgang Vinteren 2015 / 2016 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Jul i Padesø Kirke. 18. årgang Vinteren 2015 / 2016 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 18. årgang Vinteren 2015 / 2016 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke Vikar for Mette Lise Bjerregård Under Mette Lise Bjerregårds sygefravær er embedet blevet varetaget af præsterne fra vore nabosogne,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

Særslev, Ejlby og Melby Sogne

Særslev, Ejlby og Melby Sogne Særslev, Ejlby og Melby Sogne marts - maj 2012 66. årgang nr. 2 Det ordentlige menneske Ordentlighed. Smag på ordet. Det emmer af historie, af forgangne tider. Af mormor. Ordentlighed er so last year.

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

Præsentation af ny sognepræst!

Præsentation af ny sognepræst! Særslev dec. 07:Særslev 4/05 21/11/07 12:01 Side 1 Særslev, Ejlby og Melby Sogne dec. 2007 - jan. - feb. 2008 64. årgang nr. 1 Præsentation af ny sognepræst! Fra den 15.oktober 2007 har Sær - s lev-ejlby-melby

Læs mere