Fredagsbrev d uge 22.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredagsbrev d uge 22."

Transkript

1 Fredagsbrev d uge 22. Der er noget helt specielt ved hvidtjørnens blomstring i år. Sjældent har den været kønnere. Men skønnest er dog træet i skolegården på Overlade Friskole. Jeg tror ikke jeg har set et så helt igennem hvidt træ andre steder: Livsmod og livsduelighed Kom til at tænke på et vers af Per Krøis Kjærsgaard fra sangen; Kære linedanser. Han skriver De stærkeste rødder har træer i blæst Det er godt at vide her i de forblæste limfjordsegne. Også i børnehuset er der livsmod, og derfor var der i dag anledning til at stoppe op, og holde fest. Galla med polonæse og sanglege i Fællesrummet. Derefter stor gallamiddag med taler. Det første der skulle fejres var det første år med børnehus på Overlade Friskole. Der blev skålet. Så blev det fejret, at Peter og Julius er startet i denne uge, og de fem piger, der skal starte i skolen efter sommerferien blev også

2 hyldet. Charlotte, som har været vikar for Lone, stopper også i dag. Hun fik også en skål og mange tak. Det samme tilkom det øvrige personale. Jeg vil også gerne sige dig tak for den tid du var her Charlotte. Dejligt du kunne hjælpe os, da Lone brækkede armen, og tak for din venlighed for skolen og Børnehuset. Her ses de fem piger, der nu efter sommer går i skole! Vi er heldige. I dag har Storemellem været til svømmestævne i Aars. Det er de Himmerlandske Friskoler, der inviterede, og Haubro der arrangerede. Der var børn fra Vilsted, Haubro, Blære, og Overlade sagde Jakob. Alle elever kom glade, men trætte hjem. I næste uge er der bondegårdsbesøg hos Lauge og Malthe. Det kan I læse meget mere om i det vedhæftede.

3 I tirsdags ansatte vi Holger Madsgaard primært som musiklærer, men han skal også læse andre fag. Holger bor i Vilsted, og har faktisk undervist AKT elever her på skolen i musik. Men hans virke har mest været Kulturskolen i Vesthimmerland. Holger er ikke interesseret i en fuldtidsstilling, men vil gerne være med træde i stedet for Michelle på musikområdet. Officielt starter Holger først efter ferien, men hvis I støder på han her på stedet inden, så er det fordi vi ikke kan vente med at gøre brug af ham, så han varmer lidt op i næste uge ved morgensamlingerne, og han vil også være med til at undervise de elever, der skal spille til vores drama. Velkommen til dig Holger. God Weekend til jer alle. Troels

4 Månedsbrev til forældre Den forgående måned har været begivenhedsrig og fuld af gode oplevelser og som en følge heraf, er denne måned også fløjet afsted. Vi har igennem de sidste mange måneder talt både uger, dage og minutter indtil kalenderen sagde maj måned, da vi alle sammen har glædet os til at pakke taskerne og tage af sted på lejrskole og sikke en fantastisk lejrskoletur vi havde! Lejrskolen blev efterfulgt at en kort uge, da eleverne i forbindelse med helligdagene havde fri fra skole torsdag og fredag og de mødte op i skolen igen i mandags med fornyet energi og pågåmod. Der er i skrivende stund tre uger tilbage inden sommerferien banker på døren. Vi vil have almindelig undervisning indtil onsdag d. 14 juni, hvorefter at vi i perioden fra d juni vil arbejde med at opføre og fremvise Overlade Friskoles første musical. Jakob og jeg er tovholdere for musicalugen, og vi har i den forbindelse skrevet et informationsbrev med de vigtigste informationer hertil; dette er vedhæftet i skolens fredagsbrev. Jeg vil til sidst gerne sige en stor tak for opmærksomheden ved mit bryllup; hvor var det skønt at se, at alle eleverne stod og ventede udenfor rådhuset, og om muligt var ligeså spændte som jeg og gaverne pynter derhjemme i vindueskarmen som en påmindelse som en dejlig dag. Danskfaget: I danskfaget arbejder vi med udgangspunkt i tegnsætning; vi har særligt fokus på tegnene på punktum og komma. Eleverne skal i dette forløb opnå kendskab til betydningen af tegnsætning og arbejde med helsætninger, ledsætninger og bindeord. Vi vil skiftevis arbejde med undervisningsformerne klasseundervisning, selvstændigt arbejde og gruppearbejde.

5 Danskundervisningen følger frem til sommerferien samme struktur som hidtil; eleverne arbejder med grammatik mandag og onsdag i deres 5. 6 danskbog, tirsdag arbejder de med diktat og torsdag har de bibliotekstime. Læsning: Jeg vil i forlængelse af forrige måneds læsetest gerne opfordre til, at der forsat bliver læst de anbefalede tyve minutter i hjemmet om dagen. Eleverne kan til dette formål frit hente bøger fra skolens bibliotek. Eleverne kan slutteligt selv bestemme om de vil læse fakta eller fiktion det vigtigste er, at eleverne interesserer sig for det de læser om, da det vil gøre både læselysten og glæden større. Vi har forsat læsebånd hver morgen samt fælles læsning med resten af skolen fredag morgen. Månedsopgave: Eleverne skal i denne månedsopgave løse følgende opgave; at kunne planlægge, udarbejde og gennemføre en fremlæggelse på egen hånd. Eleverne skal fremlægge med udgangspunkt i deres oplevelser fra lejrskolen. Fremlæggelsen skal have en varighed på omtrent fem minutter. Eleverne skal skiftevis fremlægge for hinanden d juni. Hvis I har yderligere spørgsmål vedrørende månedsopgaven, så har jeg vedhæftet den som dokument inde på Emne: Vi skal i de kommende par uger, frem til sommerferien, beskæftige os med emnet landbrug med særligt fokus på (1) landbrug som erhverv (2) køer (3) økologi. Vi skal i den forbindelse på besøg på et landbrug med kvæg onsdag d. 7 juni. Vi skal afsted sammen med lille-gruppen og lille-mellem. Vi håber på at kunne cykle derud hvis vejret tillader det; tjek derfor gerne om cykel og cykelhjelm fungerer som de skal Der bliver sendt en fælles mail ud med informationer om denne udflugt.

6 Engelsk: Vi arbejder med udgangspunkt i emnet sportsgrene; eleverne skal opnå kendskab til de forskellige sportsgrene, arbejde med tilknyttede fokusord indenfor hver sportsgren samt kunne konstruere sætninger uden hjælp om forskellige aspekter af emnet. Invitation til præsentationsaften: Troels og jeg vil gerne invitere elever, forældre og søskende til et klassearrangement tirsdag d. 13 juni fra 17:00 19:00. Vi vil denne aften, i samarbejde med eleverne, fortælle om lejrskolen og fremvise elevernes film. Vi foreslår i den forbindelse, at arrangementet starter ud med fælles aftensmad, hvor hver familie medbringer mad til et fælles tagselvbord vi håber, at I har tid og lyst til at deltage! Udfyld tilmeldingsblanketten nederst på siden og tilmeld jer klassearrangementet. Med venlig hilsen, Anne Linnemann. _ Tilmelding til klassearrangement tirsdag d. 13 juni Navn på elev: Vi deltager (antal):

7 Informationsbrev om gårdbesøg Til forældre og elever. Onsdag d. 7 juni skal lillegruppen, lillemellem og storemellem på gårdbesøg hos Anders og Betty Riis Vadsholt. Formålet med dette besøg er lære eleverne om landbrug og køer. Vi spiser formiddagsmad sammen i klasserne fra kl. 09:00 09:30. Vi cykler herefter sammen ud til Anders og Betty. Vi skal besøge deres landbrug fra kl. 10:00 12:00. Vi vil efterfølgende spise madpakker derude fra kl. 12:00 12:30. Eleverne er under besøget inddelt i to forskellige grupper. Grupperne er inddelt på tværs af årgange og i kan se holdfordelingen længere nede. Grupperne skal på skift se kostalden og landbrugsmaskinerne. Birthe vil herefter cykle hjem sammen med lillegruppen, som har fri fra skole når de kommer tilbage. Jakob og Anne cykler videre med lille - og storemellem og undersørger kornsorter på forskellige marker. Vi cykler dernæst hjem i fællesskab og eleverne har fri til almindelig tid. Der kan laves en aftale om, at de elever som bor i området, kan cykle hjem derfra vi skal dog orienteres om dette. Eleverne skal denne dag huske at medbringe: - Deres cykel - Deres cykelhjelm - En madpakke - Tøj som gerne må blive beskidt - Blyant og hæfte

8 Jakob og Anne har ikke selv en cykel, og vi håber i den forbindelse at kunne låne en har du en cykel, så hører vi gerne fra dig! Storemellem: Mia Signe Lecia Simon Rasmus Nikolaj Simon Lillemellem: Gustav Niklas Kasper N Malthe Lillegruppen: Daniel Thorbjørn Molly Nynne Victoria Mikkel Frank Nikolaj Hold 1 Hold 2 Storemellem: Julia Kathja Catrine Krystian Esajas Elias Lillemellem: Rasmus M Cecilie Tanja Casper B Lillegruppen: Lauge Khristoffer Lasse Biance Kristine Christian Malthe Tanja Bertel Med venlig hilsen, Birthe, Jakob og Anne.

9 Eventyret i kolonihavehuset Overlade Friskole I perioden fra d. 14 juni juni

10 Skoleskuespil Dato og tidspunkter: Eleverne skal arbejde med skuespillet fra onsdag d. 14 juni og frem til fredag d. 23 juni. Eleverne skal arbejde i deres værksteder fra onsdag d. 14 juni og frem til torsdag d. 22 juni. Fredag d. 23 juni bliver der oprydning i de forskellige værksteder. Praktiske informationer: Eleverne fremviser skuespillet som generalprøve torsdag d. 22 juni kl. 11:00-12:00. Inviterede til denne generalprøve er bedsteforældre og følgende skoler; Haubro, Ranum, Vilsted, Skørbæk-Ejdrup, Strandby og Blære. Eleverne fremviser skuespillet til skolens sommerfest torsdag d. 22 juni kl. 18:30-19:30. Inviterede hertil er forældre og søskende. Der er ikke morgensang og fortælling i perioden fra d. 14 juni og frem til d. 22 juni. Der er morgensang og opsamling på sommerfesten fredag d. 23 juni. Vi har vurderet, at der i denne periode fra d juni ikke skal være morgensang - og fortælling, da der er behov for ekstra tid til fremførsel af skuespillet. Det besluttes derimod, at alle elever mødes kl. 12:30 i til en daglig afslutning - her synges en enkelt sang, fødselsdage og værkstederne oplyser om dagens indhold og indsats. Eleverne mødes i deres værksted fra kl. 08:10. Den første time foregår fra 08:10-09:20. Herefter spises der madpakker. Den næste time varer fra kl. 10:00-11:15 efterfulgt af den store pause. Dagens sidste lektion er fra 12:00-12:30. Der er i værkstederne mulighed for at udskyde et frikvarter. Værksteder:

11 Skuespil: Birthe og Anne er tovholdere på dette værksted. I dette værksted skal deres øves skuespil og fremførsel heraf. Scenografi: Jakob og Lone er tovholdere dette værksted. I dette værksted skal der fremstilles kostumer og rekvisitter til skuespillet. Værkstedsoversigt: Skuespil (Anne + Birthe) Scenografi (Jakob + Lone) Catrine - Lissy Cecilie - Petra Mia - Ellen Lecia - Inger Signe - Aase Kathja - Magda Esajas - Alfred Molly - Erna Elias - Harry Simon - Gunnar Rasmus SM - Fortæller 1 Mathias - Fortæller 2 Nikolaj Lemvig - (Lys og lyd) Tanja - statistrolle Thorbjørn - statistrolle Tanja - statistrolle Christian - statistrolle Victoria - statistrolle Kristine - statistrolle Nynne - statistrolle Daniel - statistrolle Krystian - statistrolle Niklas Rasmus - har rolle som fortæller

12 Kasper N - Anthon Jeppe - Egon Tanja (LG) - Fru Jensen 1 Malte Pedersen - Fru Jensen 1 Mathias - har rolle som fortæller Julia Nicolai Rasmus M Malte V Lasse Lauge Frank Kristoffer Mikkel Gustav Bertel

Fredagsbrev d uge 40

Fredagsbrev d uge 40 Fredagsbrev d.6-10-2017 uge 40 Nej, det er ikke arbejdslørdag på skolen, selv om mange nok vil tro det, med så mange voksne samlet på et sted, men i stedet SFOèn der afholder bytte Legokort dag. Det var

Læs mere

Fredagsbrev d uge 40

Fredagsbrev d uge 40 Fredagsbrev d.5-10-2018 uge 40 Med udgangspunkt i Vitskøl Kloster, via pilgrinsruten gennem Europa til Santiago de Compostela (Jakobs by), vil vi i næste uge tage hul på vores middelaldertema, som afslutningsvis

Læs mere

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Fredagsbrev d.9.6.2017 uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Vejret så meget truende ud, og bedre blev det ikke, da vi klikkede ind på Dmi. Men heldigvis

Læs mere

Fredagsbrev d uge 13.

Fredagsbrev d uge 13. Fredagsbrev d.24.3.2017 uge 13. Lillegruppen havde lidt startbesvær med disciplinen, da de blev sluppet på græs i fællesrummet, men efter nogen gange sammen med Trine og Marie var der efterhånden fælles

Læs mere

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen.

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. Julebrev d.21.12-2016-uge 51 Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. De sidste 5 undervisningsdage op til juleferien stod i julens

Læs mere

Fredagsbrev d uge 12.

Fredagsbrev d uge 12. Fredagsbrev d.24.3.2017 uge 12. Så kom vi i Vesthimmerlands Folkeblad. Birthe skrev et indlæg med rigtig fine billeder fra Overlade Brugs, hvor eleverne fra Birthes hold hjalp til i Brugsen en formiddag.

Læs mere

Fredagsbrev d uge 12.

Fredagsbrev d uge 12. Fredagsbrev d.23.3.2018 uge 12. Hvilken vej skal vi gå? I forrige uge var skolens bestyrelse og ansatte samlet fredag eftermiddag/aften for at snakke værdigrundlag og fremtid. Vi har ikke i skolens endnu

Læs mere

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én!

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én! Fredagsbrev d.3.2.2017 uge 5. Det er naturligvis aldrig rart at skulle sige farvel, og heldigvis har vi også tid til at øve os, for Michelle har valg at opsige sit job her på skolen med virkning fra 1.

Læs mere

Fredagsbrev d uge 35

Fredagsbrev d uge 35 Fredagsbrev d.01-09-2017 uge 35 Elevrådet vil gerne arrangere en aktivitetsdag for alle eleverne på skolen. Det bliver d. 20. september. Der er lagt op til tre forskellige hold, som har nogle arbejdsopgaver,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Fredagsbrev d uge 6.

Fredagsbrev d uge 6. Fredagsbrev d.10.2.2017 uge 6. I går havde vi her på skolen besøg af Vesthimmerlands Ungdomsbrassband. Det hører under kulturskolen, og derfra kom leder Kristian Dalgaard og Malene Wennerlin som er souschef.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

Fredagsbrev d uge 32.

Fredagsbrev d uge 32. Fredagsbrev d.11-8-2017 uge 32. Det er godt nok en flok glade børn, vi har fået tilbage efter ferien. Der er en fantastisk stemning overalt. Det har I gjort godt jer forældre, og nu er det så op til os,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

Fredagsbrev d uge 17

Fredagsbrev d uge 17 Fredagsbrev d.29-4-2017 uge 17 Figur 1 Man kan blive helt høj af at læse! En helt almindelig uge, der alligevel ikke var som på skemaet. Om tirsdagen, mens Lone og Jakob var på kursus, tog Anne og Birthe

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Der sker meget omkring skolen, og det kan være svært at følge med i det hele.

Der sker meget omkring skolen, og det kan være svært at følge med i det hele. Fredagsbrev nr. 3 Der sker meget omkring skolen, og det kan være svært at følge med i det hele. Tirsdag havde vi besøg af Jens. Han er psykolog, og har arbejdet hele livet med børn og institutioner. Han

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5 D U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5 Lemming den 12. april 2019 Ugen der gik: Så kom vi alle i gang med emneugen. Bhv.kl, Lillegruppen og Mellemgruppen arbejder med kunst. Store-

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Fredagsbrev d uge 2.

Fredagsbrev d uge 2. Fredagsbrev d.12.01.2018 uge 2. Så er vi i gang igen, og den første uge er fløjet afsted. Som tak for rigtig mange timers arbejde udført af Pedelklubben og græsholdet, har Skolen og Hallens bestyrelse

Læs mere

fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den

fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den 12.10.18. Motionsdag 12.10 fra 8.15-13.15. Alle børn skal have tøj på, så de også kan være ude. Efter motionsdagen er der efterårsferie i hele uge 42. SFO er dog åbent

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 Sommerferie Selvom det er vinter og koldt udenfor, ved jeg at der er en del, der er ved at planlægge sommerferien. Den sidste skoledag i dette skoleår er fredag den 29. juni

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Fredagsbrev d uge 37.

Fredagsbrev d uge 37. Fredagsbrev d. 16.09.2016 uge 37. Som I nok har set på de sociale medier, så har børnehaven været i krattet denne uge. Vi spiser efteråret kalder de ugens tema, og det har de gjort med stor begejstring,

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

Fredagsbrev d uge 33.

Fredagsbrev d uge 33. Fredagsbrev d.18-8-2017 uge 33. Der var lige nogle friske elever, der hjalp med at rydde op, og så fandt vi en pose med stænger og presenning. Det var de lige nød til at få sat skik på. Og det lykkedes

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 8/4 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 8/4 2015 Hyldest til Anne Cordero En lettere jet-lag inficeret Anne Cordero, netop hjemvendt fra en familietur til Florida blev i mandags hyldet af børnene fra grøn og alle lærerne og pædagogerne anledning? Anne

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 23. september 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 23. september 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 23. september 2016 Praktikanter Gardinsyning HJÆLP Kursus I denne uge har vi haft Daniel (tidligere elev) i praktik som lærer. Daniel går i 9. kl. Det har været en fin oplevelse

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Næste uge bliver lidt anderledes. På vores årsplan står der ryste sammen uge. Vi tager udgangspunkt i skolens værdiord:

Næste uge bliver lidt anderledes. På vores årsplan står der ryste sammen uge. Vi tager udgangspunkt i skolens værdiord: Fredagsbrev nr. 4 Denne uge er fløjet af sted. Godt nok har der været helt almindelige dage med undervisning, men her i opstarten er dagligdagen krydret med en masse gøremål, som ikke lige stod på kalenderen.

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 21/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Nyhedsbrev uge 31+32 2014. Kalender, kontakt, mm. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7

Nyhedsbrev uge 31+32 2014. Kalender, kontakt, mm. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7 Nyhedsbrev uge 31+32 2014 Side 2-3 Nyt fra Troels Side 7 Kalender, kontakt, mm. Side 3-6 Børnehaven Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7 Nyt fra Troels Så står et nyt skoleår for

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 6. Kære børn og forældre! Lemming d. 8. februar 2019

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 6. Kære børn og forældre! Lemming d. 8. februar 2019 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 6 Kære børn og forældre! Lemming d. 8. februar 2019 Vintergækker og erantis titter i disse dage op af jorden hold øjnene åbne så ser du dem måske.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9 Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 Ugen der gik: En dejlig almindelig uge er gået. Oktoberdagens skiften af skyer, sol og

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 Kære forældre Tak for i går. Det var da en fantastisk aften. Ungerne glædede sig hele torsdagen og fandt hele tiden små ting de kunne forbedre deres områder med. De sidste

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 0. Kære børn og forældre! Lemming d. 6. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 0. Kære børn og forældre! Lemming d. 6. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 0 Kære børn og forældre! Lemming d. 6. oktober 2017 Ugen der gik: Emneugerne er startet, og der arbejdes i alle afkroge. Børnehaveklassen, Lillegruppen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Årsplan for dansk 2017/ klasse

Årsplan for dansk 2017/ klasse Årsplan for dansk 2017/2018 6-7. klasse Strukturering af danskundervisningen Undervisning: Vi har danskundervisning i følgende timer; (1) Tirsdag fra kl. 08:45 09:30 og 10:00 11:30 (2) Onsdag fra kl. 08:45

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 8 Fastelavn J Sikke en dejlig dag at møde ind til efter en, forhåbentlig også for jer, god vinterferie. Som man kan se på billederne, var der dejlig stemning, jubel og glæde ved både tøndeslagning

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

UGEBREV nr. 33 uge 18 Årgang 8

UGEBREV nr. 33 uge 18 Årgang 8 UGEBREV nr. 33 uge 18 Årgang 8 Kære forældre Så en endnu en uge gået med undervisning og leg både inde og ude. Det blev også ugen hvor vi fik at vide at Jørgens operation er gået godt. Med dette ugebrev

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

UGEBREV nr. 37 uge 23

UGEBREV nr. 37 uge 23 UGEBREV nr. 37 uge 23 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Nu kom sommeren for fuld kraft. Det har været så rart at kunne flytte undervisningen udenfor. At vi er meget udenfor betyder også at det er nødvendigt

Læs mere

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 15/2019 Nyt fra Børnehuset: Overnatning

Læs mere

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side.

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Hold Øje uge 9 Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Frits Frits Frits Kære alle Så er der forår i luften, om end luften stadig er

Læs mere

Nyhedsbrev uge Del 1

Nyhedsbrev uge Del 1 Nyhedsbrev uge 40 2015 Del 1 Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6-8 Side 9 God weekend Nyt fra Allan 0-1. klasse Skolernes motionsløb Hjemkundskab Roadtrip Krea Side 11-13 Fokusfag Side 14 Gymnastik

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 14 Årgang 8

UGEBREV nr. 29 uge 14 Årgang 8 UGEBREV nr. 29 uge 14 Årgang 8 Kære forældre På kalenderen står der at der er skolefotografering 10. april. Det er blevet udsat til en gang i maj. Ligeså snart vi har en dato får I den, men vi skal lige

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Nyhedsbrev 14/2019. Tak også til kagebagerne lækkert. Arrild Friskole & Børnehus. Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund.

Nyhedsbrev 14/2019. Tak også til kagebagerne lækkert. Arrild Friskole & Børnehus. Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 14/2019 Velkommen til Arrild Friskole og

Læs mere

FORESTILLING LUKKET

FORESTILLING LUKKET Svømning Kære forældre i Grøn Efter juleferien starter vi til svømning. Dette bliver om fredagen fra kl 11-12.30, der hvor gymnastiktimen normalt ligger. Sådan vil det være indtil vi rammer påskeferien,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 6-2013 Side 1 Fastelavn Side 5 LAN-party 15. februar Side 2 AKSE-uge for de ældste elever Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Fastelavn i børnehave og skole Fredag i uge seks

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 8

UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 8 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 8 Kære forældre Opgaven med at holde sammen på elevernes ting om fredagen, ser ud til at have fundet sin løsning ved, at alle går direkte ind i SFO hver fredag efter sidste

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere