SKØNSERKLÆRING J.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING J.nr"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING J.nr Besigtigelsesdato: Fredag, den 1. november 2013, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende betegnet som Forsikringsselskab / F.S.) Tilstede ved skønsmødet: (Hvis andre end sagens parter deltager anføres i hvilken relation de deltager). (I det følgende betegnet som klagers murermester xx Indklagedes tømrer yy) Bilag (herunder relevante tilbud): Datering, navn og underskrift:

2 Oversigt over klagepunkter: 1. Tag og skotrender er fejlkonstruerede 2. Fugeskum på tagplader i loftrum 3. Stern, udhæng og gavle nedbrudt af råd 4. Remme er nedbrudt af råd 5. Tagnedløb er frostsprængt 6. Råd i brædder og bjælker ved altan 7. Isolering på 1. sal ødelagt af mus 8. Vandindtrængning ved jernbjælke 9. Loftbeklædning hænger langs facader 10. Isolering i etagedæk misfarvet 11. Stern på garagen er nedbrudt 12. Vægbeklædning i garagen er nedbrudt 13. Fugtindtrængning ved ovenlys i garage 14. Nedløb i garagen er defekt 15. Udluftning til sauna er afblændet 16. Konklusionen i TR er fejlagtig Klagers påstand: 1. Dækning af udgifter til reparation 2. Dækning af udgifter til reparation 3. Dækning af udgifter til reparation 4. Dækning af udgifter til reparation 5. Dækning af udgifter til reparation 6. Dækning af udgifter til reparation 7. Dækning af udgifter til reparation 8. Dækning af udgifter til reparation 9. Dækning af udgifter til reparation 10. Dækning af udgifter til reparation 11. Dækning af udgifter til reparation 12. Dækning af udgifter til reparation 13. Dækning af udgifter til reparation 14. Dækning af udgifter til reparation 15. Dækning af udgifter til reparation 16. Dækning af tab KL oplyser, at alle forhold er anmeldt til ejerskifteforsikringsselskabet, der endnu ikke har behandlet sagen. Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Kan ikke konstateres uden destruktive indgreb 2. Tagrum kan kun synes fra lemmen 3. Registreringerne i TR er dækkende

3 4. Registreringerne i TR er dækkende 5. Under bagatelgrænsen 6. Registreringerne i TR er dækkende 7. Kan ikke konstateres uden destruktive indgreb 8. Kan ikke konstateres uden destruktive indgreb 9. Registreringerne i TR er dækkende 10. Kan ikke konstateres uden destruktive indgreb 11. Registreringerne i TR er dækkende 12. Registreringerne i TR er dækkende 13. Under bagatelgrænsen 14. Ikke kommenteret 15. Ikke kommenteret 16. Medgiver ved skønsmødet, at konklusionen ikke er helt retvisende Vejret på besigtigelsestidspunktet: 10 grader, overskyet. Vejret påvirkede ikke vurderingen af de aktuelle forhold. Øvrige forhold: Ejendommen er en villa i 1 ½ plan, opført i Se oversigtsfoto 1 og 2. Huset er renoveret af sælger selv ad flere omgange, senest er taget renoveret i 2011.

4 1. Tag og skotrender er fejlkonstruerede Ad 1. Der kunne konstateres følgende: Tagkonstruktionen er dækket af sortmalede B7-eternitplader. Taget er gennemgribende renoveret i 2011, hvor en stor del af tagpladerne er udskiftet og tagfladen malerbehandlet. Ved første øjekast synes taget i god stand. En del plader er oplagt forkert og tander, både lodret og vandret. Der ses store forskydninger i samlingerne og enkelte plader på kvisttaget er vendt forkert. Se foto 3 4. En del plader vrider så meget, at samlingerne i overlægget ikke er tætte. Der er ikke anvendt tætningsbånd, i stedet ses samlingerne at være forsøgt tætnet med skum i tagrummet, se klagepunkt 2. Se foto 5 6. Flere åbne skruehuller uden afdækning eller tilspænding. Se foto 7. Tagpladerne er trukket så langt ned mod den originale, indbyggede tagrende, at denne ikke længere er tilgængelig eller kan renses. Se foto 8. Tilskæringen af tagpladerne omkring skotrenderne er skævt udført og er tydeligt lavet uden den professionelle omhu, som konstruktionen kræver. Ingen fugleklodser i samlingerne i tagrummet ses stort lysindfald. Se foto Ad 1. Konklusion: Ejendommen er synet for så kort tid siden, at tilstandsrapporten fortsat er gyldig. Alle forhold har været fuldt synlige ved huseftersynet.

5 Ad 1. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er er manglende fugleklodser langs skotrenderne kommenteret med en K1-bemærkning under pkt. 1.3 Skotrender. Ingen af de øvrige forhold er nævnt i tilstandsrapporten. I en retvisende tilstandsrapport skal - de forkert oplagte tagplader kommenteres med en UN- eller K3-bemærkning under pkt. 1.1 Tagkonstruktion - den forkert tilskårne og ikke tætnede skotrende kommenteres med en K3- bemærkning under pkt. 1.3 Skotrender - den manglende oprensnings- og inspektionsmulighed for de indbyggede tagrender kommenteres med en K3-bemærkning under pkt. 1.6 Tagrender/nedløb Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 1. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Tagkonstruktionen er grundlæggende forkert oplagt og ses med så mange fejlkilder, at det ikke er muligt at foretage en holdbar reparation. KL har fjernet lofterne i stueetagen og det kan nu konstateres, at bjælkelaget opfugtes en del steder. Der måles over 45 % fugt inde i huset og ganske langt fra facademuren. Se klagepunkt 8, 9 og 10. Opfugtningen kommer fra taget. På denne baggrund vurderes det, at eneste sikre afhjælpning er en udskiftning af hele tagdækningen. Omkostningen, incl. stillads, skønnes til kr. I overslaget er der ikke medregnet omkostninger til en eventuel efterisolering jf. Byg-

6 ningsreglementets bestemmelser. Omkostningerne til en sådan efterisolering skønnes til yderligere ca kr. Ad 1. Forbedringer: Taget er renoveret i 2002 og 2011, jf. sælgers oplysninger i tilstandsrapporten. KL har ved skønsmødet forevist sælgers kvittering fra 2011 på en gennemgribende renovering af taget. Tagets alder interpoleres til 7 år. Med henvisning til levetidstabeller fra Forsikring & Pension, oktober 2001, fastsættes restværdien af taget til 90 %. Forbedringsværdien for tagudskiftningen er således 10 %, svarende til kr. Forbedringsværdien for efterisoleringen af tagkonstruktionen sættes til 100 %. Ad 1. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 1. Eventuelt:

7 2. Fugeskum på tagplader i loftrum Ad 2. Der kunne konstateres følgende: I tagrummet er pladerne tætnet med PURskum i en del samlinger. Se foto Ventilationskanalerne er forsøgt fuget fast til tagdækningen med PUR-skum, se foto 13. Ad 2. Konklusion: Der er under Bemærkninger, pkt. 2, side 6 af 18, ikke taget forbehold for unormale adgangsforhold til loftrummet. Omvendt er der i rapporten med en K0- bemærkning under pkt Gangbro, kommenteret at tagrummet kun er besigtiget fra loftlemmen, da der ikke er en gangbro. Forbeholdet ville være acceptabelt at tage, men skal anføres under Bemærkninger og ikke som en skadesregistrering. Uanfægtet dette, er tagrummet ved skønsmødet alene synet, fotograferet og vurderet fra loftlemmen altså på tilsvarende måde som BS anfører, at konstruktionen kunne besigtiges. På denne baggrund må det konkluderes, at forholdene har været fuldt synlige ved huseftersynet. Ad 2. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er skumtætningen af ventilationskanalen kommenteret med en K1-bemærkning under pkt. 1.4 Hætter / aftræk. Ingen af de øvrige PUR-skumstætninger er nævnt i tilstandsrapporten.

8 I en retvisende tilstandsrapport skal - PUR-skums-tætningen af selve taget kommenteres med en UN- eller K3- bemærkning under pkt Understrygning eller pkt Andet - PUR-skums-tætningen af ventilationshætten kommenteres med en K3-bemærkning under pkt. 1.4 Hætter / aftræk Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 2. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: PUR-skummet fjernes automatisk ved en tagudskiftning, jf. klagepunkt 1, og omkostningen er medregnet under dette forhold. Forholdet beløbssættes ikke særskilt. Ad 2. Forbedringer: Ingen forbedring Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 2. Eventuelt:

9 3. Stern, udhæng og gavle nedbrudt af råd Ad 3. Der kunne konstateres følgende: Gavlbeklædningen i begge gavle er nedbrudt og ses med en del skader. Se foto 14. Udhængsbeklædningen er nedbrudt i begge udhæng, kraftigst omkring tagnedløbene og ved tagrendernes endestykker. Se foto 15. Vindskeder er nedbrudte, kraftigst ved tagrendernes endestykker. Se foto 16. Ad 3. Konklusion: Forholdene har været fuldt synlige ved huseftersynet. Ad 3. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er nedbrydningen af et udhængsbræt på østsiden af huset kommenteret med en K2-bemærkning under pkt. 1.5 Træværk. Ingen af de øvrige rådskader er nævnt i tilstandsrapporten. I en retvisende tilstandsrapport skal - de indbyggede tagrender med manglende mulighed for rensning og inspektion anføres med en K3-bemærkning under pkt. 1.6 Tagrender / tagnedløb - rådskaderne i udhæng og vindskeder i forbindelse med tagrenden og omkring tagrendens endestykker kommenteres med en K2- bemærkning under pkt. 1.5 Træværk - rådskaderne i gavlbeklædningerne kommenteres med en K2-bemærkning under pkt. 1.5 Træværk Tilstandsrapporten er således ikke retvisen-

10 de. Ad 3. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Skadet træværk skønnes at kunne udskiftes for ca kr. Ad 3. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 3. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 3. Eventuelt:

11 4. Remme er nedbrudt af råd Ad 4. Der kunne konstateres følgende: De frie remender i begge gavle er nedbrudte og ses med mindre angreb af tåresvamp. Se foto 17. Ad 4. Konklusion: Forholdene har været fuldt synlige ved huseftersynet. Ad 4. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er nedbrydningen af remmene kommenteret med en K2- bemærkning under pkt. 1.5 Træværk. I en retvisende tilstandsrapport skal - nedbrudt træ i remmenes endestykker kommenteres med en K3-bemærkning under pkt. 1.5 Træværk Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 4. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Skadet træværk skønnes at kunne udskiftes for ca kr. Ad 4. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 4. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 4. Eventuelt:

12 5. Tagnedløb er frostsprængt Ad 5. Der kunne konstateres følgende: Et nedløbsrør, ved hushjørnet mod SV, er frostsprængt på bagsiden, mod facademuren. Se foto 18. Ad 5. Konklusion: Forholdene har været fuldt synlige ved huseftersynet. Ad 5. Fejl og forsømmelser: Forholdet er ikke anført i tilstandsrapporten. I en retvisende tilstandsrapport skal - det frostsprængte nedløbsrør kommenteres med en K3-bemærkning under pkt. 1.6 Tagnedløb / tagrender Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 5. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Nedløbet skønnes at kunne udskiftes for ca kr. Ad 5. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 5. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 5. Eventuelt:

13 6. Råd i brædder og bjælker ved altan Ad 6. Der kunne konstateres følgende: I sydgavlen, på 1. sal, er der indbygget en traditionel tagaltan, der overdækkes af hovedtaget. Der er nedbrudt træ i - terrassebrædderne, se foto 19 - de 2 yderste bjælker, se foto 20 - stolper og brædder på værnet, se foto 21 Ad 6. Konklusion: Forholdene har været fuldt synlige ved huseftersynet. Ad 6. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er nedbrydningen af 2 stolper i værnet kommenteret med en K2- bemærkning under pkt. 2.4 Altaner og nedbrydningen af 1 gulvbræt på altanen ligeledes kommenteret med en K2-bemærkning under pkt. 2.4 Altaner. I en retvisende tilstandsrapport skal - nedbrydningen i værn og stolper på altanen kommenteres med en K2-bemærkning under pkt. 2.4 Altaner - nedbrydningen i dækbrædder på og bærebjælker under altanen kommenteres med en K3-bemærkning under pkt. 2.4 Altaner Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 6. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: De nedbrudte trækonstruktioner, der ikke er registreret i tilstandsrapporten, skønnes at kunne udskiftes for kr

14 Ad 6. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 6. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 6. Eventuelt:

15 7. Isolering på 1. sal ødelagt af mus Ad 7. Der kunne konstateres følgende: Isoleringen i skunkene er skadet af mus. I skunke og tagrum ses flere giftskåle, som indikator på tidligere skadedyr. Se foto 22. Isoleringen i etageadskillelsen er ødelagt af mus i et væsentligt omfang. Se foto 23. Ad 7. Konklusion: Den skadede isolering i skunke og tagrum har kunnet iagttages ved huseftersynet. Den skadede isolering i etageadskillelsen kan kun konstateres efter demontage af de underliggende lofter og har således ikke kunnet iagttages ved huseftersynet. Ad 7. Fejl og forsømmelser: Isoleringen i skunke og tagrum er alene skadet i et mindre omfang og isoleringen i etageadskillelsen har ikke kunnet iagttages. Forholdet er ikke registreret i tilstandsrapporten, hvilket er korrekt. Tilstandsrapporten er således retvisende. Ad 7. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Isoleringen skønnes at kunne udskiftes for ca kr. Ad 7. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 7. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 7. Eventuelt:

16 8. Vandindtrængning ved jernbjælke Ad 8. Der kunne konstateres følgende: Under tagterrassen, og i flugt med hovedskillerummet, er der i etageadskillelsen indlagt en jerndrager, der både understøtter altanen udvendigt og bjælkelaget indvendigt. Konstruktionen omkring bjælken er tæt og mangler kondensisolering. KL oplyser, at loftet, der var fjernet ved skønsmødet, har været tydeligt skjoldet. Jerndrageren er rusten, træværket er enkelte steder opfugtet til ca. 40 % og isoleringen er misfarvet og fugtig. Se foto 24. Ad 8. Konklusion: Omfanget af skaderne og opfugtningen i etageadskillelsen kan kun konstateres efter demontage af de underliggende lofter og det reelle omfang har således ikke kunnet iagttages ved huseftersynet. Det er dog overvejende sandsynligt at dele af skaden har kunnet konstateres som skjolder og eventuel opfugtning på loftbeklædningen ved huseftersynet. Ad 8. Fejl og forsømmelser: Forholdet er ikke anført i tilstandsrapporten. I en retvisende tilstandsrapport skal - ujævnheder og skjolder på loftet kommenteres med en en K0/K1-bemærkning under pkt. 9.1 Lofter, såfremt der ikke kunne konstateres opfugtning i området - ujævnheder og skjolder på loftet kommenteres med en en UN-bemærkning under pkt. 9.1 Lofter, såfremt der kunne konstateres opfugtning i området

17 Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 8. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Konstruktionen skønnes at kunne tætnes og kondensisoleres for ca kr. Ad 8. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 8. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 8. Eventuelt:

18 9. Loftbeklædning hænger langs facader Ad 9. Der kunne konstateres følgende: KL oplyser, at lofter i hele stueetagen, var udført af Vibopan-paneler. Konstruktionen havde langs alle ydervægge store ujævnheder og hang en del. Loftet er fjernet inden skønsmødet, men opfugtning og misfarvninger i træværk og isolering sandsynliggør forholdet. På opfordring har KL efter skønsmødet fremsendt et billede af lofterne ved overtagelsen. Billedet er fremsendt direkte til sekretariatet og indgår som bilag i sagen. Ad 9. Konklusion: Det er overvejende sandsynligt at skaden har kunnet konstateres som ujævnheder og eventuel opfugtning på loftbeklædningen ved huseftersynet. Ad 9. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er skader på loftet i et værelse mod øst samt i bryggerset anført en K2-bemærkning under pkt. 9.2 Loftbekædning. I en retvisende tilstandsrapport skal - ujævnheder og skader på loftet i hele stueetagen kommenteres med en en K1- bemærkning under pkt. 9.2 Loftbeklædning, såfremt der ikke kunne konstateres opfugtning i området - ujævnheder og skader på loftet i hele stueetagen kommenteres med en en UNbemærkning under pkt. 9.2 Loftbeklædning, såfremt der kunne konstateres opfugtning i området Tilstandsrapporten er således ikke retvisen-

19 de. Ad 9. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Lofterne skønnes at kunne udskiftes for ca kr i værelset mod øst og bryggerset (anført i rapporten) og yderligere ca kr i øvrige rum i stueetagen (ikke anført i rapporten). I overslaget er alene loftbeklædningen medregnet. Hertil skal lægges udgifter til en eventuel udskiftning af isoleringen, jf. klagepunkt 7 og 10, samt tætning og kondensisolering omkring jerndrageren, jf. klagepunkt 8. Ad 9. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 9. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 9. Eventuelt:

20 10. Isolering i etagedæk misfarvet Ad 10. Der kunne konstateres følgende: Isoleringen i etageadskillelsen er mørkfarvet af skimmel efter fugtindtrængning i etageadskillelsen i et væsentligt omfang. Se foto 25. Ad 10. Konklusion: Den skadede isolering i etageadskillelsen kan kun konstateres efter demontage af de underliggende lofter og har således ikke kunnet iagttages ved huseftersynet. Ad 10. Fejl og forsømmelser: Forholdet er ikke registreret i tilstandsrapporten, hvilket er korrekt ud fra præmisserne for huseftersynet. Tilstandsrapporten er således retvisende. Ad 10. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Isoleringen skønnes at kunne udskiftes for ca kr og er indregnet i det under klagepunkt 7 anførte beløb. Ad 10. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 10. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 10. Eventuelt:

21 11. Stern på garagen er nedbrudt Ad 11. Der kunne konstateres følgende: Sternen på garagen (bygning B) ses med nedbrudt træ. Der ses en del råd på vestsiden af beklædningen og i mindre omfang ligeledes på nordsiden. Se foto 26. Ad 11. Konklusion: Det har været muligt at konstatere skaden ved huseftersynet. Ad 11. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er der anført en K2- bemærkning under pkt. 1.5 Træværk om råd i sternen mod vest. Rådskaden på nordsiden er ikke nævnt. I en retvisende tilstandsrapport skal - nedbrydningen i sternbrædder mod både nord- og vest kommenteres med en K2- bemærkning under pkt Træværk. Tilstandsrapporten er således kun delvist retvisende. Ad 11. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Sternbrædderne på nordsiden af garagen kan udskiftes for kr. Ad 11. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 11. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 11. Eventuelt:

22 12. Vægbeklædning i garagen er nedbrudt Ad 12. Der kunne konstateres følgende: Vægbeklædningen i garagen (bygning B) ses med nedbrudt træ. Der ses en del råd langs terrændækket, umiddelbart til venstre for døren i sydfacaden. Se foto 27. Skaden skyldes, at terrændækket i udhuset er udstøbt efter bræddebeklædningen er opsat og i et højere niveau end denne. Fugt fra det omkringliggende terræn og mangelfulde afdækninger omkring dørtrinnet løber ind i konstruktionen og nedbryder denne. Se foto 28. Ad 12. Konklusion: Det har været muligt at konstatere skaden ved huseftersynet. Ad 12. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er der anført en K2- bemærkning under pkt. 8.1 Indvendige vægge om råd i et bræt ved døren. I en retvisende tilstandsrapport skal - nedbrydningen i konstruktionen og den manglende inddækning mellem sokkel og ydervæg skal kommenteres med en K3- bemærkning under pkt. 2.2 Træbeklædning Tilstandsrapporten er således kun delvist retvisende. Ad 12. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Beklædningen kan udskiftes og inddækkes korrekt for ca kr. Ad 12. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation.

23 Ad 12. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 12. Eventuelt:

24 13. Fugtindtrængning ved ovenlys i garage Ad 13. Der kunne konstateres følgende: Inddækningerne omkring 3 ovenlyskupler i garagen (bygning B) ses med skjolder og løbemærker efter fugtskader. Se foto 29. Der måles ca. 35 % fugt i en af inddækningerne og den er således tydeligt utæt. Ad 13. Konklusion: Det har været muligt at konstatere skaden ved huseftersynet. Ad 13. Fejl og forsømmelser: Forholdet er ikke bemærket i tilstandsrapporten. I en retvisende tilstandsrapport skal - utætheder ved ovenlyskupler og opfugtning på indvendige karme kommenteres med en K3-bemærkning under pkt. 1.3 Inddækninger Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 13. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Inddækningerne kan tætnes og karmene males for ca kr.. Ad 13. Forbedringer: Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 13. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 13. Eventuelt:

25 14. Nedløb i garagen er defekt Ad 14. Der kunne konstateres følgende: Garagetaget afvandes via et indvendigt nedløb garagen (bygning B). Nedløbet er udført af de forhåndenværende materialer og tætnet med tape. Se foto 30. Der ses ingen følgeskader. Ad 14. Konklusion: Det har været muligt at konstatere skaden ved huseftersynet. Ad 14. Fejl og forsømmelser: Forholdet er ikke bemærket i tilstandsrapporten. I en retvisende tilstandsrapport skal - det sammentapede nedløb kommenteres med en K3-bemærkning under pkt. 1.6 Nedløb Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 14. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 14. Forbedringer: Nedløbet kan udskiftes for ca kr. Ingen forbedring, alene en reparation. Ad 14. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 14. Eventuelt:

26 15. Udluftning til sauna er afblændet Ad 15. Der kunne konstateres følgende: Saunaen er opført uden ventilation til og frisklufttilførsel fra adgangsrummet. Der ses ingen følgeskader. Ad 15. Konklusion: Det har været muligt at konstatere skaden ved huseftersynet. Ad 15. Fejl og forsømmelser: Forholdet er ikke bemærket i tilstandsrapporten. I en retvisende tilstandsrapport skal - den manglende ventilering af og frisklufttilførsel til saunaen kommenteres med en K1- bemærkning under pkt. 6.7 Rumaftræk Tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 15. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ventilation og friskluftsventiler til saunaen kan etableres for ca kr. Ad 15. Forbedringer: Ingen forbedring Ad 15. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 15. Eventuelt:

27 16. Konklusionen i TR er fejlagtig Ad 16. Der kunne konstateres følgende: Huset fremstår med en række tunge skader på tag og udvendigt træværk. Ejendommen bærer præg af selv- og medbyg, udført uden den nødvendige håndværksmæssige erfaring. Ad 16. Konklusion: Det har været muligt at konstatere forholdet ved huseftersynet. Ad 16. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er der under Generelle kommentarer til bygningens tilstand (side 10 af 18) anført, at Huset fremstår delvis renoveret og i fin stand. Der er mindre reparationer, der skal udføres. Ellers kræves kun normal vedligeholdelse. I en retvisende tilstandsrapport skal der under Generelle kommentarer til bygningens tilstand anførs, at - at huset fremstår med en række skader på de primære bygningsdele og at taget og det udvendige træværk er i en ringe stand. Der må derfor påregnes væsentlige reparationer, før der kan forventes en løbende vedligeholdelse i et for hustypen normalt omfang i den nærmeste periode. Ejendommen bærer præg af selv- og medbyg, udført uden den nødvendige håndværksmæssige erfaring. Sammenfatningen i tilstandsrapporten er således ikke retvisende. Ad 16. Overslag over udbedringsudgifter -

28 inkl. moms: Ad 16. Forbedringer: - Ad 16. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 16. Eventuelt:

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16085 Besigtigelsesdato: Mandag, den 14. november 2016, kl. 14:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13140 Besigtigelsesdato: Den 16.01.2014 og 04.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16157 Besigtigelsesdato: Onsdag den 4. januar 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 25-09-2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17026 Besigtigelsesdato: Tirsdag, den 11. juli 2017, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. september 2014, kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14098 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 25. september 2014, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17094 Besigtigelsesdato: Den 02.10.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17020 Besigtigelsesdato: 28. april 2017. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. januar 2013, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 Besigtigelsesdato: 03.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16053 Besigtigelsesdato: Torsdag 09.06.2016, kl. 14 30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16170 Besigtigelsesdato: Mandag den 10. april 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17148 Besigtigelsesdato: Fredag, den 2. februar 2018, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 Besigtigelsesdato: Fredag den 17. maj 2013. Kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 Besigtigelsesdato: Mandag, den 29. april 2013, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16140 Besigtigelsesdato: 12. januar 2017, kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16201 Besigtigelsesdato: 15. marts 2017, 15:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16120 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. november 2016, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Fredag d. 27. april Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Fredag d. 27. april Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Fredag d. 27. april 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 Besigtigelsesdato: Mandag den 13. august 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16109 Besigtigelsesdato: Onsdag den 9. november 2016 kl. 13:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 Besigtigelsesdato: 02.10.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17071. Besigtigelsesdato: Mandag d. 28-08-2017 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17010 Besigtigelsesdato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16184 Besigtigelsesdato: Den 24. maj 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 30. marts 2015, kl. 14:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 30. marts 2015, kl. 14:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 30. marts 2015, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11012 Besigtigelsesdato: 27.04.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16095 Besigtigelsesdato: Fredag den 19. august 2016 kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17144 Besigtigelsesdato: Onsdag, den 17. januar 2018, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 Besigtigelsesdato: 2. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11053 Besigtigelsesdato: 2. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17043 Besigtigelsesdato: Torsdag den 6. juli 2017 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11088 Besigtigelsesdato: Onsdag den 21. september 2011 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 Besigtigelsesdato: Den 27.11.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13139 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12174 Besigtigelsesdato: Torsdag den 21. marts 2013, kl. 10.00 & Tirsdag den 23. april 2013, kl. 10.00 genbesigtigelse, grundet snedækning af taget ved første besøg. Ejendommen: Klager:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17046 Besigtigelsesdato: Mandag den 12.06.2017, kl. 11 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14030 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14042

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14042 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14042 Besigtigelsesdato: Onsdag, den 17. september 2014, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17045 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 5. juli 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k. SKØNSERKLÆRING J.nr. 10115/10120 Besigtigelse d. 25. januar 2011 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13060 Besigtigelsesdato: 23.08.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede 1) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 Besigtigelsesdato: 2014-10-13 Mandag den 13. oktober 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035 Besigtigelsesdato: 2013-06-14, fredag kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 Besigtigelsesdato: 3. oktober 2012, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 Besigtigelsesdato: 15.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12173 Besigtigelsesdato: Den 28.02.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14067 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 18. august 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16026 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10081 Besigtigelse d. 15. oktober 2010 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. K1 angivelsen for tagbelægningen på sommerhuset er fejlagtig og vildledende 2. Manglende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11123

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11123 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11123 Besigtigelsesdato: 14. december 2011 klokken 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16035 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 17.05.2016, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 Besigtigelsesdato: 08.05.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 27. juni Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 27. juni Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 27. juni 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag den 9. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 19-09-2012, kl. 11.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13068 Besigtigelsesdato: 2013-08-27 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13155 Besigtigelsesdato: Onsdag den 26. februar 2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17057 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 8. august 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 Besigtigelsesdato: Den 27.02.2013, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 11.06.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 Besigtigelsesdato: 20.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Hængende gavlspær Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdet korrekt i tilstandsrapporten. Klager mener

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13019 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 23. april 2013 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 Besigtigelsesdato: Fredag den 23. august 2013 Kl. 9.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: ( Ansvarsforsikringsselskab: ( Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16020 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 19. maj 2016, kl. 15:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16192 Besigtigelsesdato: 5/4-2017, kl. 9,00. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16161. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11060 Besigtigelsesdato: 4. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 Besigtigelsesdato: 10.10.11 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17139 Besigtigelsesdato: Torsdag den 14. december 2017 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 Besigtigelsesdato: Mandag den 14.07.2014, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14010 Besigtigelsesdato: Den 10.03.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16167 Besigtigelsesdato: 16. januar 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 18008 Besigtigelsesdato: 1. marts 2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11035 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 16. juni 2011, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8149 Oversigt over klagepunkter: 1. Tagkonstruktion Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene korrekt i tilstandsrapporten. Klager mener

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 Besigtigelsesdato: Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere