Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum"

Transkript

1 1 Velkommen til Skovhuset LBO Vester Hornum Vester Hornum LBO Hovedgaden 83 Vester Hornum 9640 Farsø mobil I denne velkomstfolder får I en kort orientering om V. Hornum LBO Skovhusetog de ting, der er vigtigt at vide

2 2 Velkommen I Skovhuset I Skovhuset vægter vi natur og udeliv højt, vi har nogle fantastiske naturområder tæt ved børnehaven. Vi ser fysisk aktivitet i alle former, som noget af det vigtigste, for hele barnets udvikling (både den kognitive og motoriske). I Vester Hornum LBO vil vi gerne opbygge en kultur, hvor I som forældre taler med personalet i Skovhuset om alt det,i undrer Jer over, eller er utilfredse med. Personalet er altid villige til at gå i dialog med Jer, dog vil der i visse tilfælde være specielle pædagogiske foranstaltninger for enkelte børn, hvor personalet har tavshedspligt. Vi forventer at der mellem forældre og personale er åbenhed, respekt og loyalitet, har I ris, sig det til os, og har I ros, sig det til alle andre. Vi ser glæder os til at lære Jeres barn at kende og ser frem til et godt samarbejde. Venlig hilsen personalet i Skovhuset.

3 3 Vester Hornum LBO Skovhuset Skovhuset er normeret til 40 pladser, hvoraf 10% kan benyttes som formiddagspladser. Derudover 15% merindskrivning. Børnene er i alderen 3 6 år. Børnene er fordelt på 2 stuer. Der er 1 basisstue, krudtuglerne, og vi har en skolegruppe, Troldestuen. Man går på basisstuen indtil året før man skal starte i skole, derefter kommer man på Troldestuen. Legepladsen bliver løbende efterset og renoveret, ligesom den overholder de krav, der er gældende for legepladser. Åbningstider En heldagsplads er fra kl En formiddagsplads er fra kl Fredag lukkes kl Skovhusets åbningstider skal respekteres!! Børnene skal være her senest kl. 8.45, hvis ikke andet er aftalt. Ferielukning Fredag efter Kristi Himmelfartsdag Ugerne 29 og 30 Hverdagene mellem Jul og Nytår 24. december 31. december Grundlovsdag Der vil dog være mulighed for pasning i enkelte centralt placerede institutioner. Kontakt pladsanvisningen.

4 4 Personale på Krudtuglerne Lis Rask pædagog 30 timer Jensa Johannesdottir pædagog 31 timer Karen Lise Petersen pædagog 37 timer Personale på Troldestuen Maria Stistrup pædagog 30 timer Hanne Holm Nyby medhjælper 26 timer Leder Lene Røge Mølgaard 37 timer Marian Olsen og Lilli Nørgaard fra Hulen vil være i Skovhuset en formiddag om ugen.

5 5 Dagsrytme i Skovhuset Kl Åbner Kl Fælles morgenmad sammen med Hulen Kl Diverse aktiviteter. Kl Samling, hvor man fx synger, læser højt mv. Kl Frokost Kl Alle børn går på legepladsen med undtagelse af de børn, der skal sove. Kl Eftermiddagsmad. Kl Samles børnene i Hulen Kl Skovhuset lukker. Fredag lukkes kl Ugerytme i Skovhuset Hver måned udleveres der en månedsplan, hvor man kan se planlagte aktiviteter, de enkelte dage. Det er en god ide at tjekke tavlerne i Skovhuset dagligt. Hver fredag i vinterhalvåret, får vi på skift besøg af dagplejen i byen.

6 6 Praktiske oplysninger Aflevere / hente Husk altid at kontakte en af personalet, når du afleverer / henter. Hvis du og dit barn har ønsker, som fx at vinke sammen med en voksen, så sig det til personalet. Husk også at sætte barnets komme / gåbrik Afhentning af fremmede personer Barnet vil ikke blive udleveret til en ukendt person uden, at der er givet meddelelse om afhentning fra forældrenes side. Bibliotek Vi har i Skovhuset et bibliotek, som man gerne må låne bøger med hjem fra. Der er en lånemappe, som står under bøgerne. I denne mappe skriver man, hvilke bøger man låner, og man skriver afleveringstidspunktet. Forældreråd Der er valgt et forældreråd i LBO en Forældremøde Der er forældremøde i september måned, hvor der vælges forældreråd, mødet arrangeres af rådet og personalet. I-pad Skovhuset har flere I-pads. Der tilstræbes, at det er spil, der indeholder læring på forskellige niveauer. Spillene bliver jævnligt udskiftet.

7 7 Forældresamtaler Når barnet har været i Skovhuset i ca. 3 måneder, indkalder vi forældre til en hvordan går det samtale. Vi afholder skoleparathedssamtaler, når barnet nærmer sig skolealderen. Derudover er man altid velkommen til at kontakte personalet for en evt. samtale. Fotografering Alle børnene bliver fotograferet i august måned. Der bliver taget et gruppebillede, samt portrætter af det enkelte barn. Fravær/fri Kommer barnet ikke i institution en eller flere dage, skal dette meddeles Skovhuset inden kl den pågældende dag Frokost Barnet skal selv medbringe madpakke med navn på, som opbevares i køleskabet i fællesrummet. Skovhuset sørger for mælk og vand. Personalet blander sig ikke i madpakkens indhold, men opfordrer barnet til at starte med et stykke rugbrød. Eftermiddagsfrugt Barnet medbringer en ekstra madpakke til eftermiddagsmad. Vi anbefaler, at den indeholder frugt eller grønt og noget brød, kiks, yoghurt eller andet, der mætter.

8 8 Fødselsdage Kan fejres her i Skovhuset eller hjemme hos barnet. Vi sørger for gave fra alle og der synges fødselsdagssang. Hvis fødselsdagen fejres i Skovhuset, kan man medbringe mad og drikke efter eget valg. Forældrerådet opfordrer forældre til at tænke over mængden af sukker, som man giver børnene til fødselsdage. Er det nødvendigt med slikpose osv.. Garderobe Hvert barn får tildelt deres egen garderobeplads med plads til overtøj, fodtøj og taske. Det er vigtigt, at man hver dag hjælper sit barn med at rydde op på garderoben. Hver fredag bliver garderoben vasket af, derfor skal alle tage deres ting med hjem om fredagen. Hjemmesko Det anbefales, at barnet har hjemmesko med, da gulvet kan være koldt og evt. vådt. Hulen skolens SFO Vi er pr.1/ blevet en LBO, landsbyordning, hvilket betyder, at vi organisatorisk er en samlet enhed med den tidligere SFO. Informationstavlen Hver stue har en whiteboard-tavle i garderoben, hvor I kan læse om kommende aktiviteter. Husk også at læse andre opslag i børnehaven. Det kan være månedsplaner, ferieplan og frugtplan. Vi laver en dagbog for hver stue, hvori vi beskriver med ord, billeder og lign., hvad vi har lavet i løbet af ugen. Kommende børnehaveklassebørn I marts/april måned tilbydes alle forældre til kommende børnehaveklassebørn konsultation. Formålet er, at informere om barnets parathed til at starte i skolen.

9 9 Legepladsen Børnene er på legepladsen mindst én gang om dagen altid mellem kl Legetøjsdag Hver dag må børnene medbringe legetøj. Vi påtager os ikke ansvaret for det medbragte legetøj. Legetøjet skal kunne være på garderoben. Der må ikke medbringes rulleskøjter, sværd, sjippetov, snore, paraplyer, løbehjul. Legetøj med batteri, eller ting der larmer, må ikke medbringes, da både børn og voksne har svært ved for megen larm. Medicingivning Hvis barnet skal have medicin i Skovhuset i tilfælde af kronisk sygdom fx astma eller risiko for feberkrampe skal børnehaven have en skriftlig instruktion fra lægen / forældrene. Dette er for at sikre, at medicinen gives korrekt. Morgenmad Der er mulighed for morgenmad til dem, der møder inden kl Børnehaven tilbyder cornflakes, havregryn og mælk. Man er velkommen til at medbringe egen morgenmad. Navnemærker Det er en fordel, at man skriver navn i barnets ting og tøj, så er det nemmest at finde igen. Vi har en kasse, hvor vi putter ting i, som vi ikke ved, hvem ejer. Kørsel Personalet kører ikke med børnene. Kun i tilfælde af uheld, der kræver hurtig indsats.

10 10 Påklædning/skiftetøj/fodtøj Der skal medbringes overtøj, fodtøj og skiftetøj passende til årstiden. Om sommeren også gerne en solhat. Regler Vi har en del regler i Skovhuset, som er nødvendige i en institution med mange børn. Reglerne skal sikre, at børnene ikke kommer til skade eller skader andre. Vi holder også bordskik, for at lære bordskik, men det er også vigtigt, at der er ro under måltiderne, da nogen børn ellers ikke vil få spist. Det er vigtigt at børnene ikke kravler på hegn og lågen. Rygning Rygning er forbudt på skolens område. Samarbejdspartnere Talepædagog Psykolog BIB Børn i bevægelse Slik Medbringes ikke i Skovhuset, medmindre man deler ud på stuen. Solcreme Om sommeren når vejret er rigtig godt, opholder vi os meget ude. Barnet skal derfor være smurt ind i solcreme, når det møder om morgenen. Skovhuset sørger for solcreme resten af dagen. Hvis barnet har behov for en speciel høj faktor eller i øvrigt har specielle behov, er det vigtigt at børnehaven informeres.

11 11 Sommerfest Der arrangeres en sommerfest af forældrerådet i LBO en. Sovebørn For de børn, der har brug for middagssøvn, kan det være i tidsrummet fra Sut og sovedyr må gerne medbringes. Vi har madras, dyne, pude og betræk. Sundhed Det er en god ide, at barnet har fulgt det obligatoriske vaccinationsprogram. Syge børn Modtages ikke i Skovhuset. Vi kontakter forældrene, hvis barnet bliver syg. Vi kontakter også forældre, hvis barnet er sløj og ikke kan deltage i dagligdagen. Skulle der ske et uheld i Skovhuset som kræver hurtig indsats, tager en medarbejder med på fx skadestuen. Forældrene bliver orienteret og må hurtigst muligt komme til stede dette både af hensyn til barnet og personalet. Udmeldelse Hvis man ønsker at få sit barn meldt ud, skal man kontakte pladsanvisningen.

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum 1 Velkommen til Skovhuset LBO Vester Hornum Vester Hornum LBO Hovedgaden 83 Vester Hornum 9640 Farsø 30510998 http://lbovesterhornum.vesthimmerland.dk mail: ubc@vesthimmerland.dk I denne velkomstfolder

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - børnehave Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Børnehave

Velkommen til Glyngøre Børnehave Velkommen til Glyngøre Børnehave En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail:

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail: VELKOMMEN I Børnehaven Vilstedvej 163 9670 Løgstør 99 66 85 55 Mail: legehuset@hotmail.dk Personalet Leder: Mette Souschef: Pædagog Majbritt Pædagog Annette Pædagog Lene Pædagog Janni Pædagog Boris Medhjælper

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej. Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.dk 0 Velkommen: Velkommen i børnehaven Rømersvej. Vi har lavet

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Med denne folder byder vi voksne og børn velkommen i Feldborg Frie Børneunivers vuggestue og børnehave. Fælles for vuggestue og børnehave: Hvis dit barn skal gå i

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Vuggestue

Velkommen til Glyngøre Vuggestue Velkommen til Glyngøre Vuggestue En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Glyngøre Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Vuggestue. Vi glæder os

Læs mere

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase.

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase. Kære Du skal snart starte i Børnehaven Bølgen, og du kan tro, vi glæder os til at møde dig og dine forældre. Inden du starter på, må du og din mor og far gerne komme på besøg. Det er en god ide, hvis din

Læs mere

Daginstitutionen Tumlehøj

Daginstitutionen Tumlehøj Daginstitutionen Tumlehøj Velkommen 1 Velkommen i Daginstitutionen TUMLEHØJ At starte i en daginstitution og skulle tilpasse sig en masse nye ting, kan være svært. Barnet skal omgås mange børn og voksne

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave Frølundvej 49 7400 Herning Gårdens Børnehave: Børnehaven er normeret til 35 børn i alderen 2,9 år - 6 år, Åbningstider: Mandag torsdag: 6.30 16.45 Fredag:

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel,engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen Børnehave Himmelblå Blomsterhøjen 2012-2013 Velkommen til børnehaven Børnehaven er en del af Menighedsinstitutionen Troelstrupgård. Børnehaven er normeret til 44 børn fordelt på 2 stuer Himmelblå og Blomsterhøjen.

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk 1 Velkommen til børnehaven Lystruplund Børnehaven og dens historie Børnehaven Lystruplund er opført i 1974

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig at vi har tid

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Velkommen i børnehaven:

Velkommen i børnehaven: Velkommen i børnehaven: Grauballe Børnegård er én af de 3 enheder i daginstitutionen Gudenåen. Grauballe børnegård er en integreret institution med børn i alderen 0 6 år. Vi er normeret til 21 vuggestuebørn

Læs mere

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure Børnehuset Slagelses velkomstbrochure KÆRE: VELKOMMEN I BØRNEHUSET SLAGELSE Vi er en privat integreret institution i Slagelse kommune. Vi er normeret til 15 børn. Du skal være tilknyttet og din primære

Læs mere

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting.

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting. Velkommen i Lundby Børnehave Vi vil gerne byde jer velkommen i Lundby Børnehave, og vi håber I må blive glade for og tilfreds med institutionen, og at vi får et godt samarbejde omkring jeres barns trivsel.

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE

INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE Indledning: Kære forældre. Velkommen til Vemb Børnehave og til det kommende samarbejde omkring Jeres barn og dets hverdag i børnehaven.

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 1 ÅBNINGSTID: Mandag torsdag KL. 6.30-17.30 Fredag KL. 6.30 16.30 Lukket i ugerne 29 + 30 Behovsåbent i anden institution: Mellem jul og nytår Fredag efter

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Ågården

Velkommen til Børnehuset Ågården Velkommen til Børnehuset Ågården Vores adresse: Ågårdvej 3, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 86 99 47 89 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.15 16.45, fredag 6.30 16.00 Vi glæder os til at lære jeres barn at

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børnehaveafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den pædagogiske

Læs mere

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece Børnehuset Spentrup Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Spentrup/Haldvej Børnehaven Haldvej har omkring 50 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven Haldvej er en del af Spentrup Børnehus som også

Læs mere

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER 2017 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHUS BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehus Vi er et børnehus normeret til 10 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (3-6 år) Børnene er fordelt

Læs mere

Velkommen til Bakkehuset

Velkommen til Bakkehuset VELKOMMEN I Velkommen til Bakkehuset Bakkehuset er en integreret institution med plads til 66 børnehavebørn og 17 vuggestuebørn fordelt på fire stuer: Alferne vuggestuen, Hobbitterne & Rødderne mellemgrupperne

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Velkommen til Sabro Dagpleje

Velkommen til Sabro Dagpleje Velkommen til Sabro Dagpleje Et godt lære-værested Sabro Dagpleje. Sabro dagpleje består af 12 dagplejehjem alle beliggende i Sabro midtby. Et dagplejer har op til 4 fastindskrevne børn i alderen ½ år

Læs mere

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER 2015 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehave Vi er en børnehave normeret til 9 småbørn (2-3 år) og 50 børnehavebørn (3-6 år) Børnene

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Børnehus Farendløsevej 14, Nordrup 4100 Ringsted Tlf.: /

Børnehus Farendløsevej 14, Nordrup 4100 Ringsted Tlf.: / VELKOMMEN TIL 1 Kære Vi vil med denne lille folder byde dig og dine forældre velkommen til Nordbakkens Børnehus. Når du starter i institutionen er der meget at forholde sig til og en masse spørgsmål, man

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Lillelund. I denne folder kan I læse informationer om hverdagen i vores børnehavegruppe

Velkommen til Børnehuset Lillelund. I denne folder kan I læse informationer om hverdagen i vores børnehavegruppe Velkommen til Børnehuset Lillelund I denne folder kan I læse informationer om hverdagen i vores børnehavegruppe 2 Inden opstart Det er godt at ringe og aftale et lille forbesøg, hvor jeres barn får set

Læs mere

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Underoverskrift Velkomstfolder Velkommen til Musik og bevægelsesbørnehaven: SpilLoppen Vi håber, at både du og dit barn bliver glade for og trygge

Læs mere

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Èn institution på 2 matrikler Mælkevejen: Persillehaven 22-24 2730 Herlev 44525890 Ønskeøen: Højderyggen 1 2730 Herlev 44525900 Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen.

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

AFD. VALMUEN. Børnehaven Valmuen

AFD. VALMUEN. Børnehaven Valmuen AFD. VALMUEN Børnehaven Valmuen 2018/2019 1 Maglemuen: Valmuen (børnehave) og Maglegården (integreret institution), har fælles ledelse. Og er en del af område Vest, med fælles område ledelse. Afdelingerne

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable Velkommen til Vuggestuen Krible Krable - En del af Dagtilbud Hasle Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle Pædagogiske leder Amal El-Awad Telefon 41 87 66 68 mail: amael@aarhus.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger.

VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger. Velkomstfolder VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger. ÅBNINGSTIDER Mandag torsdag kl. 6.15 16.45 Fredag lukker

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 1 Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 2 Den daglige pædagogiske praksis i Vuggestueafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den

Læs mere

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel:

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel: Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken 50 8700 Horsens Tel: 7629 1620 Kære forældre Velkommen i Børnehuset Fjordparken. Vi håber I må blive glade for at have jeres barn her hos os. Vi lægger stor vægt på

Læs mere

Fristedets ABC med praktiske oplysninger.

Fristedets ABC med praktiske oplysninger. Fristedets ABC med praktiske oplysninger. Aflevering/afhentning: Det er vigtigt, at barnet/forældrene altid siger goddag og farvel til én af personalet. Hvis børnene hentes af andre end forældrene, skal

Læs mere

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45 FACTS OM LEGESTEDET Legestedet Skolevej 9-11 3720 Aakirkeby Tlf.nr. 56 92 33 90 Sneglehuset tlf.nr. 56 92 33 93 Myretuen tlf.nr. 56 92 33 94 legestedet@brk.dk Legestedet er en integreret institution med

Læs mere

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE.

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. Vi er en institution, som startede d. 24 april 1972, med plads til 75-80-85 heldagsbørn, 5 deltidsbørn og 10 busbørn i alderen 3-6 år. Pædagogiske mål og principper.

Læs mere

Velkommen i Grauballe vuggestue

Velkommen i Grauballe vuggestue Velkommen i Grauballe vuggestue Grauballe Børnegård er én af de 3 enheder i daginstitutionen Gudenåen. Grauballe Børnegård er en integreret institution med børn i alderen 0 6 år. Vi er normeret til 21

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere