Køretider Side 1 af 8 LOGBOG, K1819

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Køretider Side 1 af 8 LOGBOG, K1819"

Transkript

1 Køretider Side 1 af 8 LOGBOG, K1819 Generelt på alle linjer Bem. Fra DC: I myldretiderne er der ca vogne, som er forsinkede 4 15 min. Ellers er der kun tale om 8 10 vogne. Linjer 1A: Kolt Grenåvej/Vejlby Centervej Vejlby, Stenagervej/Skejbyparken Chf. bem.: Retning mod Kolt. Svingbanen fra Grenåvej til Dronning Margrethes Vej er tæt pakket og der er kun grønt lys i kort tid, dvs. der kun kommer 4-5 biler over af gangen. Man mister hurtigt 4-5 min. på at vente i morgentrafikken. Det samme er gældende i svinget fra Nørre Boulevard til Nørrebrogade. Det ønskes 1 min. mere ml. Skovgaardsvej og Herluf Trolles Gade. Linje 2A: Holme AUH Skejby/Trige Mail fra DC: Mange forsinkelser i første uge af sommerplanen Chf. bem.: Retning mod Holme. Man er meget ofte forsinket, når man kommer til Karetmagertoften, da der er for lidt tid i Holme. Til gengæld er der lige rigeligt tid ned til Lollandsgade. Den samlede køretid på 47 min. virker ok. (eksempel middagstid, tt:dagtid) 39 min. (tt: aften lav) er for lidt tid, evt. ligger overgangen for tidligt. (eksempel søndag aften) Dagtid (søn) og aften, på ture ad Nygårdsvej, er der samme minuttal ved Holme Byvej og Holme Møllevej. Man kan være 4 min. forsinket ved Holme Møllevej, det er tidligt at være så meget forsinket og det er ikke muligt at hente på resten af turen. Eksempel: ved middagstid 47 min. i den ene retning og 51 i den anden, det er meget i forskel. Ligger overgangene rigtig? Linje 3A: Tilst Rutebilstationen Chf. bem.: Linje generes af Kombardo- og blå busser, da de optager BAAS pladser på Rutebilstationen.

2 Køretider Side 2 af 8 Afgange uden for myldretiden kan godt undvære et minut fra Klostertorv til Lollandsgade. Til gengæld mangler der et minut fra Bilka til Tilst Vestervej(endest.), især om aftenen Chf. bem.: Fungerer i det store hele ganske godt. Retning mod Rutebilstationen: I morgenmyldretiden mangler der 1 min. fra Hans Hartvig Seedorfstræde til Banegårdspladsen. Retning mod Tilst: Det vil være bedre med 2 min. fra Rutebilstationen til Banegårdspladsen og 2 min. fra Banegårdspladsen til Hans Hartvig Seedorfstræde i stedet for 3 min. og 1 min. Linje 4A: Brabrand Nord Viby Syd/Tranbjerg Kundehenvendelse fra MT: 4A er presset på kapaciteten, når man går over til sommerplanen. Konkret ved stoppestedet Philkjærsvej (i retning mod Brabrand) Chf. bem.: 4A har for lidt tid, især på aftenvagterne. Turene til Tranbjerg Øst bør have mindst 56 min. og turene til Viby Syd mindst 41 min. Tiden bør ligges mellem Brabrand og Åby Ringvej, Harald Jensens Plads og Viby Torv samt Kjærslund og Tranbjerg Chf. bem.: Her er der stor utilfredshed både hos chauffører og passagerer. Der er alt for lidt køretid, busserne er generelt fyldte og passagerne mangler afgange til/fra Tranbjerg. Chaufførerne får mange henvendelser fra passagerer. Der mangler mindst 1 min. køretid på Karen Blixen Boulevard. Når lyskrydset ved Trille Lucassens Gade er færdig, vil der også være behov for mere tid ca. 2 min. Der bliver efterspurgt et stoppested lige inden eller lige efter Trille Lucassens Gade. Til gengæld virker stoppestedet Trankær Mosevej (mod Østerby) en smule overflødig, når der er kort afstand til næste stop, Tingskov Allé v. Mosen. Lyssignalet ved Viby Torv er lang tid om at skifte til grøn venstresvingspil mod Tranbjerg. Giver det mening, at annonceringen fortæller at bussen kører til Tranbjerg Øst, når man ikke på samme måde kan komme med den forkerte bus længere, da den bare kører lidt længere hver anden gang.

3 Køretider Side 3 af Chf. bem.: Retning mod Brabrand: Eksempel på lørdage: 1 min. køretid fra Kjærslund til Runegårdsvej, hvor stoppestederne Mathildelundsvej, Søndervangen og Runegårdsvej har samme minuttal. Det er ikke muligt, slet ikke når man holder for rødt i 70 sek. ved Ringvej Syd. Der mangler tid i Tranbjerg, men det bliver muligvis bedre, når letbanen kommer i gang. Eksempel afg fra Tranbjerg på en hverdag i en 14,56 er, ved ankomst til Slet var bussen proppet og 9 min. forsinket. På strækningen Frisenholt Skovgårdsvænget Jegstrupvej er der et lille problem. Der er 1 min. ml. Skovgårdsvænget og Jegstrupvej, det betyder at man ofte må holde og vente 20 sek. ved Skovgårdsvænget inden man fortsætter. Det er uhensigtsmæssig, når der generelt mangler tid i Tranbjerg. Skovgårdsvænget og Jegstrupvej må altså gerne have samme minuttal. Retning mod Tranbjerg: Her er tiden også knap og der er ikke meget udligningstid i Tranbjerg. Lyssignalet ved Viby Torv er en tidsrøver, hvis man ikke er rigtig heldig. Linje 5A: Tangkrogen Ringgaden Marienlund Linje 6A: Skåde/Holme Ringvejen AUH Skejby/Risskov Mail fra DC: Mange forsinkelser i første uge af sommerplanen Bem. Fra DC: Der er flere gang blevet meldt ind til Midttrafik med forsinkelser på denne linje. Der er konsekvent forsinkelser i morgen- ( ) og eftermiddagsmyldretiden ( ) på stort set alle vogne på mellem 5 og 8 min Chf. bem.: På afg fra Risskov kan der med fordel flyttes lidt tid fra strækning Brendstrupgårdsvej Halmstadgade til Mega Syd Viby Gymnasium. Linje 11: Stavtrup Vest Harlev Chf. bem.: Linje 11 er stadig lidt udfordrende, fx er der ofte store forsinkelser i myldretid.

4 Køretider Side 4 af 8 Linje 12: Mejlby/Hjortshøj Logistikparken Mail fra TR : Linjen forsinkes op mod 3 min. omkring Dokk1 og Nørreport pga. letbanen og lyssignalet Kundehenvendelse fra MT: Forsinket 13/6, 14/6 og 16/6 op mod 11 min. ved ankomst til Logistikparken, til trods for den er afgået til tiden fra endestationen Chf. bem.: Retning mod Mejlby/Hjortshøj. Fra logistikparken/fragtmandscentralen til Årslev Skov er der afsat 1 min. til en strækning på 1,6 km., hvor man skal igennem 2 travle rundkørsler. Den tabte tid kan indhentes, hvis der ikke er mange som skal med gennem Brabrand og man rammer den grønne bølge. Fra Viby Ringvej/Søren Frichs Vej til Christian Winthers Vej er der 600 m. og 2 lysreguleringer, men stoppestederne skal betjenes i samme minuttal (dagtid og aften/weekend). Tiden kan indhentes på Søren Frichs Vej og Carl Blochs Gade, hvis ikke der er mange, som skal med, med det bliver presset, hvis man ikke når den grønne bølge. Retning mod Logistikparken. Der er rigeligt med tid gennem Hårup, når der er 1 minut mellem hvert stoppested. Der er ingen buslommer, men fuldt optrukne linjer ved stoppestederne, det betyder at man kommer til at spærre for den gennemkørende trafik, hvis man holder og udligner. Det er bedre, at der ligger 1-2 min. ekstra ml. Hårup og Bendstrup, så evt. forsinkelse kan indhentes. Linje 13: Holme Parkvej Frydenlund Linje 14: Tilst Vest Grøfthøj Chf. bem.: Afg fra Tilst har brug for ledvogn. Det havde den tilsvarende afgang på den gamle linje 19.

5 Køretider Side 5 af 8 Linje 15: Brabrand Vest Skejby Nordlandsvej Mail fra TR : Linjen forsinkes op mod 3 min. omkring Dokk1 og Nørreport pga. letbanen og lyssignalet Chf. bem.: Den lange pause er placeret uhensigtsmæssig Chf. bem.: Retning mod Skejby. Der er generelt for lidt køretid fra Rutebilstationen og op til Nørre Boulevard Chf. bem.: Ikke en rar rute at køre, der er alt for mange sving og bump. Gennem Åbyhøj fylder en er hele vejen, når man skal dreje om hjørner. Retning mod Skejby: Der er for lidt tid ml. Rutebilstationen og Nørreport, hvis man er heldig, kan man nøjes med at holde for rødt i 4 min. Bussignalet ved Dokk1 forsinker mere end det hjælper. Intervallet med busgrønt er for kort, der kommer max. 2 busser over af gangen. Desuden er der et lille problem på strækning Edwin Rahrsvej/Langdalsvej Labyrinten Lykkensdalsvej. Her kommer man til at vente ved Labyrinten. Forslag: Edwin Rahrsvej/Langdalsvej og Labyrinten har samme minuttal, Lykkensdalsvej og Højrisgårdsvej har samme minuttal, 1 min. frem til Hoffmannsvej og 1 min. frem til Skovbakkevej. Linje 16: Mejlby/Elev Mårslet Chf. bem.: Retning mod Mårslet. Der er rigeligt med tid gennem Hårup, når der er 1 minut mellem hvert stoppested. Der er ingen buslommer, men fuldt optrukne linjer ved stoppestederne. Det betyder, at man kommer til at spærre for den gennemkørende trafik, hvis man holder og udligner. Det er bedre at der ligger 1-2 min. ekstra ml. Hårup og Todbjerg, så evt. forsinkelse kan indhentes. Retning mod Mejlby/Elev. Der kan være for meget tid gennem Lystrup. Der er kun få buslommer, så man kommer hurtigt til at holde i vejen for den øvrige trafik på Sønderskovvej, hvis man skal holde og udligne Chf. bem.: Afgangstiden fra Lystrup ligger næsten oveni afgangstiden fra Lystrup på linje 18.

6 Køretider Side 6 af Chf. bem.: 78 min. i den ene retning og 73 i den anden. 5 min. er meget i forskel. (dagtid) 78 er nok lige rigeligt og 73 er i underkanten. Retning mod Måslet: Man er ca. 2 min. foran ved Stenagervej. Der mangler tid på sidste del af ruten, da vejene er ret dårlige på det sidste stykke, så det er ikke muligt at køre med den hastighed, der er meningen. Retning mod Mejlby/Elev: Tiden frem til Fredensvang Runddel skal fordeles anderledes, da der er store forsinkelser undervejs pga. Oddervej. Der mangler ca. 4 min. mellem Fredensvang Runddel og Park Allé. (eksempel 14. og 15. jan.) Linje 17: Studstrup Solbjerg Chf. bem.: Retning mod Solbjerg. Svingbanen fra Grenåvej til Dronning Margrethes Vej er tæt pakket og der er kun grønt lys i kort, dvs. der kun kommer 4-5 biler over af gangen. Man mister hurtigt 4-5 min. på at vente i morgentrafikken Det er et problem at komme fra gammel Horsensvej og ind mod Solbjerg mellem 6.30 og Linje 18: Lystrup Øst Moesgaard Muesum Chf. bem.: Begge retninger. Der er for lidt køretid gennem Lystrup. Mange stoppesteder skal betjenes i samme minuttal, det kan ikke lade sig gøre, når der står passagerer ved samtlige stoppesteder. Problemet er størst på Lystrup Busvej og Asmusgårdsvej. Mellem Fredensvang Runddel og Moesgaard Museum (hovedsagelig i retning mod Lystrup) er der brug for justeringer. Mellem Moesgaard Museum og Bekkasinvej er der rigeligt af tid, men mellem Bekkasinvej og Kridthøjtorvet er der mange stoppesteder med lang afstand imellem, som skal betjenes i samme minut Chf. bem.: Retning mod Moesgaard Museum. Der mangler køretid fra endestationen i Lystrup til Vejlbjergvej, ca. 2 min. på alle afgange. Fra Vejlbjergvej til Højvang er der ca. 3 min for meget (morgen) Chf. bem.: Afgangstiden fra Lystrup ligger næsten oveni afgangstiden fra Lystrup på linje 16.

7 Køretider Side 7 af 8 Linje 21: Stavtrup Vest Åbo Linje 22 Ringrute: Rutebilstationen Klostertorv Christiansbjerg Hasle Brabrand Åbyhøj Langenæs Rutebilstationen Efter få dage med den nye køreplan, er det allerede tydeligt, at tiden er helt skævt. Der er forsinkelser på 7-15 min., nogle turer er forsinket helt op til 20 min. Linjen er dels udfordret på, at der er lavet 11(!!) høje bump i Brabrand og dels at der ikke er nok køretid Midttrafik har fremsendt ny køreplan på denne linje. Det får indflydelse på tjenester og turnus, men der arbejdes på at det kan idriftsættes fra søndag d. 11/ TR bem.: Der er flere steder, hvor der skal svinges til venstre i lyskryds, hvor der ikke er nok tid med grønt lys: fra Ankersgade til Sønder Ringgade, fra Augustborggade til Sønder Ringgade samt fra Ringgaden til Silkeborgvej (her er der ofte kø). Linje 23: Rutebilstationen Aarhus Ø Mail fra Poul Erik/TR: Der er 2 min. mellem Aarhus Ø og Nikoline Kochs Plads i begge retninger på hverdage, det er nok med 1 min. Linje 31: Rutebilstationen Moesgård Strand Linje 32: Lystrup Egaa Gymnasium Chf. bem.: Den samlede køretid passer fint. Men afgang fra Elsted Byvej kl 7.43 kan med fordel flyttes til 7.41 eller 7.42, da der ikke er så langt mellem stoppestederne. I stedet kan den overskydende tid bruges på den lange smalle vej ad Sastrupvej.

8 Køretider Side 8 af 8 Linje 35: Helenelyst Langkaer Gymnasium Linje 40: Park Allé Holme Mårslet Linje 41: Park Allé Søndervangen Tranbjerg/Solbjerg Linje 42: Park Allé Stavtrup Blåhøj Linje 43: Park Allé Gellerup Brabrand Nord Linje 44: Park Allé Bispehaven Jernaldervej Tilst Linje 45: Park Allé Aarhus Vest Skejby Vejlby Lystrup Linje 46: Park Allé Trøjborg Risskov Hjortshøj

FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017

FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017 FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017 GENEREL INFO: Hvorfor skifter bybusserne køreplaner? Midttrafik har i samarbejde med Aarhus Kommune besluttet, at Aarhus bybusser skifter køreplaner

Læs mere

Generelt på alle linjer.

Generelt på alle linjer. Køretider Side 1 af 32 Generelt på alle linjer. 13.11.14 08.12.14 10.12.14 Resumé af bemærkninger fra efterår 13 : Det var opmærksomhed på, at alle linjer havde den samme køretid på fælles strækninger,

Læs mere

CHAUFFØR- UDVALGSMØDE

CHAUFFØR- UDVALGSMØDE -09-06 CHAUFFØR- UDVALGSMØDE 5. september 06 -09-06 Chaufførudvalgsmøde TAKST VEST Imødekommer statsrevisorernes kritik af et uforståeligt takstsystem: Et fælles zonesystem. Hvert trafikselskab udgør et

Læs mere

Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014

Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014 Regnskab behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014 regnskab, regnskab, 3. kvartal Regnskab Difference budget minus regnskab Aarhus Kommune Budget Busdrift (bilag 1) Udgifter 455.427.000 457.646.000

Læs mere

Høringskøreplan. Linje 1A. Kolt Park Allé Vejlby/Skejbyparken. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her

Høringskøreplan. Linje 1A. Kolt Park Allé Vejlby/Skejbyparken. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Høringskøreplan Linje Kolt Park Allé Vejlby/Skejbyparken Køreplanen vil være gyldig fra 7. august 2017 til 30. juni 2018 Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Ændringer på

Læs mere

Linje 1A: Kolt - Vejlby / Skejbyparken via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus)

Linje 1A: Kolt - Vejlby / Skejbyparken via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus) Kolt - Vejlby / Skejbyparken Hverdage undt. 24-31/12, 26-28/3, 11/5 og 5/6 6.39-8.09 8.24-11.44 307 Kolt, Kolt Kirkevej af 5.07 5.37 5.49 6.04 6.19 6.29 39 49 59 09 16 26 24 34 44 54 04 14 307 Kolt Østerparken

Læs mere

Høringskøreplan. Linje 6A. Skåde/Holme Ringvejen AUH Skejby/ Risskov. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her

Høringskøreplan. Linje 6A. Skåde/Holme Ringvejen AUH Skejby/ Risskov. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Høringskøreplan Linje Skåde/Holme Ringvejen AUH Skejby/ Risskov Køreplanen vil være gyldig fra 7. august 2017 til 30. juni 2018 Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Ændringer

Læs mere

Høringskøreplan. Linje 12. Logistikparken Park Allé Hjortshøj/Mejlby. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her

Høringskøreplan. Linje 12. Logistikparken Park Allé Hjortshøj/Mejlby. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Høringskøreplan Linje 12 Logistikparken Park Allé Hjortshøj/Mejlby Køreplanen vil være gyldig fra 7. august 2017 til 30. juni 2018 Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Ændringer

Læs mere

12 Mejlby / Hjortshøj - Logistikparken

12 Mejlby / Hjortshøj - Logistikparken 12 Mejlby / Hjortshøj - Logistikparken Hverdage undt. 24-31/12, 10-12/4 og 26/5 Faste minuttal Faste minuttal Faste minuttal Faste minuttal 6.45-7.45 8.35-9.35 10.05-12.25 13.00-14.19 309 Mejlby, Gl. Kaløvej

Læs mere

Opsamling af høringssvar vedr. principper for kollektiv trafikplan Generelle bemærkninger (antal henvendelser med samme budskab angivet i parentes)

Opsamling af høringssvar vedr. principper for kollektiv trafikplan Generelle bemærkninger (antal henvendelser med samme budskab angivet i parentes) Opsamling af høringssvar vedr. principper for kollektiv trafikplan Generelle bemærkninger (antal henvendelser med samme budskab angivet i parentes) Forslag til fremkommelighed: Alle døre skal kunne bruges

Læs mere

Busrevolution i Århus

Busrevolution i Århus Busrevolution i Århus af Poul Gunder Nielsen Pr. 8. august 2011 har Århus fået et helt nyt bybusnet. Samtlige gamle linier med deres velkendte numre er bortfaldet, og i stedet er indført et system, der

Læs mere

1 Tranbjerg - Holmevej - Dalgas Avenue - Banegårdspladsen - Marienlund Zone

1 Tranbjerg - Holmevej - Dalgas Avenue - Banegårdspladsen - Marienlund Zone 1 Tranbjerg - Holmevej - Dalgas Avenue - Banegårdspladsen - Marienlund Mandag - fredag Faste minuttal Faste minuttal Faste minuttal 5.36-12.16 12.33-17.33 17.49-23.19 3 Tingskov Allé af 05.16 36 56 16

Læs mere

Trafikplan Aarhus 2011 Se kort over alle de nye linjer

Trafikplan Aarhus 2011 Se kort over alle de nye linjer Særnummer Maj 2011 Trafikplan Aarhus 2011 Se kort over alle de nye linjer Læs side 4-29 Beredskab ved overgangen til Trafikplan 2011 Læs side 2 Planen for uddannelse i de nye linjer Læs side 30 Indhold

Læs mere

Linje 3A: Tilst - Rutebilstationen via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus)

Linje 3A: Tilst - Rutebilstationen via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus) Linje _K17 02-05-2017 13.01.12 6.48-8.08 8.35-12.55 302 Tilst Vestervej af 5.20 5.35 5.49 6.04 6.16 6.26 6.36 6.46 48 58 08 18 28 38 8.21 35 45 55 05 15 25 302 Langkærvej 5.22 5.37 5.51 6.06 6.18 6.28

Læs mere

18 Mejlby/Elev - Moesgård Museum

18 Mejlby/Elev - Moesgård Museum Mejlby/Elev - Moesgård Museum Mejlby/Gl. Kaløvej Mejlby Parken Hårup Skole Spartavej Hårup/Risvangsvej Grimsbrovej Todbjerg/Hæstvej Hovmuren Elev Skole Stokbrovej Elstedvej/Høvej Elstedvej/Per Kjalds Vej

Læs mere

13 Vejlby Nord - Frydenlund Zone Hverdage undt. 24-31/12, 14-16/4, 30/5 og 5/6

13 Vejlby Nord - Frydenlund Zone Hverdage undt. 24-31/12, 14-16/4, 30/5 og 5/6 13 Vejlby Nord - Frydenlund Zone Hverdage undt. 24-31/12, 14-16/4, 30/5 og 5/6 Faste minuttal Faste minuttal Faste minuttal 7.00-8.00 8.22-13.42 14.00-16.00 2 Vejlby Nord, Stenagervej af 5.22 6.02 6.22

Læs mere

Fejl og mangler på rute-nettet. Kommentar fra. Rødt = BAAS. Blåt CBA = (Center for Byens Anvendelse) Grønne = CHF kommentarer

Fejl og mangler på rute-nettet. Kommentar fra. Rødt = BAAS. Blåt CBA = (Center for Byens Anvendelse) Grønne = CHF kommentarer Fejl og mangler på rute-nettet. Kommentar fra Rødt = BAAS Blåt CBA = (Center for Byens Anvendelse) Grønne = CHF kommentarer L.1A Samme kryds ønsker man en grøn venstresvings pil i myldretiden. Når man

Læs mere

Notat. Hovedbudskaber vedr. forslag til kollektiv trafikplan. Den 27. maj Trafik og Veje

Notat. Hovedbudskaber vedr. forslag til kollektiv trafikplan. Den 27. maj Trafik og Veje Notat Den 27. maj 2010 Hovedbudskaber vedr. forslag til kollektiv trafikplan. Samlet set er der modtaget i alt knapt 800 henvendelser med høringssvar om trafikplanforslaget. Budskaberne fra de enkelte

Læs mere

Høringskøreplan. Linje 2A. Holme Park Allé AUH Skejby/Trige. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her

Høringskøreplan. Linje 2A. Holme Park Allé AUH Skejby/Trige. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Høringskøreplan Linje Holme Park Allé AUH Skejby/Trige Køreplanen vil være gyldig fra 7. august 2017 til 30. juni 2018 Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Ændringer på linjen

Læs mere

Budget 2015 i Administrativ høring

Budget 2015 i Administrativ høring Budget 2015 i Administrativ høring Regnskab 2013 Budget 2014 Budget 2015 Aarhus Kommune Busdrift (bilag 1) Udgifter 457.397.351 469.586.000 472.527.000 (bilag 2) Indtægter -286.708.000-279.334.000-282.345.000

Læs mere

Linje 6A: Skåde / Holme - AUH Skejby / Risskov via Ringvejen & Gyldig fra 26/11 2017 (Abus i Aarhus)

Linje 6A: Skåde / Holme - AUH Skejby / Risskov via Ringvejen & Gyldig fra 26/11 2017 (Abus i Aarhus) Skåde / Holme - Ringvejen - AUH Skejby / Risskov 7.01-8.01 303 Skåde. Emiliedalsvej af 5.10... 5.55... 6.23... 6.38... 6.48... 59... 11... 23... 35... 48 8.00... 8.13... 303 Jelshøjvænget v. Skåde Skole

Læs mere

18 Mejlby / Elev - Skåde / Moesgaard Museum

18 Mejlby / Elev - Skåde / Moesgaard Museum 18 Mejlby / Elev - Skåde / Moesgaard Museum Hverdage undt. 24-31/12, 10-12/4 og 26/5 8.32-10.25 10.52-13.25 309 Mejlby, Gammel Kaløvej af......... 6.06......... 7.25...... 32......... 52...... 309 Hårup

Læs mere

3A_normal_K

3A_normal_K _normal_k16 19-04-2016 07.45.52 6.48-8.08 8.35-12.55 302 Tilst Vestervej af 5.24 5.39 5.51 6.06 6.16 6.26 6.36 6.46 48 58 08 18 28 38 8.21 35 45 55 05 15 25 302 Langkærvej 5.26 5.41 5.53 6.08 6.18 6.28

Læs mere

14 Skejbyparken - Grøfthøj

14 Skejbyparken - Grøfthøj 14 Skejbyparken - Grøfthøj Hverdage undt. 24-31/12, 10-12/4 og 26/5 6.56-7.56 8.43-13.43 13.56-16.11 302 Skejbyparken af 5.12 6.08 6.28 6.43 56 08 23 41 8.13 8.28 43 03 23 56 11 26 41 16.28 302 Skejby

Læs mere

Linje 5A: Tangkrogen - Marienlund via Ringgaden & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus)

Linje 5A: Tangkrogen - Marienlund via Ringgaden & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus) Linje _K17 02-05-2017 15.03.32 8.52-13.12 301 Tangkrogen af 5.24 5.40 5.56 6.12 6.27 6.41 6.49 6.57 7.01 7.10 7.17 7.23 7.31 7.39 7.46 7.54 8.03 8.11 8.18 8.28 8.38 52 02 12 22 32 42 13.20 301 Marselis

Læs mere

Pixibog Aarhus Bybusser inkl. rute 100/200. Gyldig fra 29. juni 2014 PIXIBOG ARHUS BYBUSSER. inkl.

Pixibog Aarhus Bybusser inkl. rute 100/200. Gyldig fra 29. juni 2014 PIXIBOG ARHUS BYBUSSER. inkl. Pixibog Aarhus Bybusser inkl. rute 100/200 Gyldig fra 29. juni 2014 PIXIBOG ARHUS BYBUSSER inkl. rute 100 og 200 Indholdsfortegnelse Ny zonestruktur - hvornår og hvorfor? 3 Omstigning i bybusser 4 Prisberegneren

Læs mere

Kolt/Kolt Kirkevej - Vejlby/Stenagervej

Kolt/Kolt Kirkevej - Vejlby/Stenagervej 1A bus køreplan & linjemap 1A Kolt/Kolt Kirkevej - Vejlby/Stenagervej Se I Webstedsmodus 1A bus linjen (Kolt/Kolt Kirkevej - Vejlby/Stenagervej) har 3 ruter. på almindelige hverdage er deres kørselstider:

Læs mere

Ringruten | Aarhus 22 | Hasle - Åbyhøj og omvendt | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Ringruten | Aarhus 22 | Hasle - Åbyhøj og omvendt | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Gyldig fra 30/6 2019 22 Ringruten Hasle - Langenæs Zone Aarhus Rutebilstation af Aarhus Banegårdsplads Busgaden Klostertorvet Lollandsgade Samsøgade Skole Kaserneboulevarden Kemisk Institut Jordbrovej

Læs mere

Ringruten | Aarhus 22 | Hasle - Åbyhøj og omvendt | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Ringruten | Aarhus 22 | Hasle - Åbyhøj og omvendt | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK Gyldig fra 11/8 2019 22 Ringruten Hasle - Langenæs Zone Aarhus Rutebilstation af Aarhus Banegårdsplads Busgaden Klostertorvet Lollandsgade Samsøgade Skole Kaserneboulevarden Kemisk Institut Jordbrovej

Læs mere

Bilag 6 - Holme-området

Bilag 6 - Holme-området Bilag 6 - Holme-området Forslag: Årlige omkostninger: Passagertal: Omlægning af linjerne 16, 20 og 202 i Holme-området. Omkostningsneutralt. Skønnes uændret. Problematikker: 1) Der er ønsker om direkte

Læs mere

12 Mejlby / Hjortshøj - Logistikparken

12 Mejlby / Hjortshøj - Logistikparken 12 Mejlby / Hjortshøj - Logistikparken Mandag - fredag 6.05-16.25 309 Mejlby, Gl. Kaløvej af...... 25... 18.11... 20.11... 22.11... 309 Hårup Skole...... 28... 18.13... 20.13... 22.13... 309 Bendstrup......

Læs mere

Linje 4A: Brabrand Nord - Viby Syd / Tranbjerg via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus)

Linje 4A: Brabrand Nord - Viby Syd / Tranbjerg via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus) Linje _K17 02-05-2017 13.18.25 Hverdage undt. 24-31/12, 26-28/3, 11/5 og 5/6 6.43-7.58 8.35-11.05 302 Brabrand Nord. Skjoldhøjkollegiet af 5.05 5.20 5.35 5.46 6.00 6.10 6.20 6.30 6.37 43 50 58 05 13 20

Læs mere

18 Mejlby / Elev - Skåde / Moesgaard Museum Zone

18 Mejlby / Elev - Skåde / Moesgaard Museum Zone Mejlby / Elev - Skåde / Moesgaard Museum Mandag - fredag Faste minuttal Faste minuttal 6.38-13.55 14.34-15.55 309 Mejlby, Gammel Kaløvej af 6.01... 55... 55... 16.55 17.25...... 19.12... 21.12... 23.12

Læs mere

2A_normal_K Hverdage undt /12, 10-12/4 og 26/5

2A_normal_K Hverdage undt /12, 10-12/4 og 26/5 Holme - AUH Skejby Hverdage undt. 24-31/12, 10-12/4 og 26/5 303 Holme, Karetmagertoften af 5.40 5.55 6.07 6.17 6.27 6.34 6.44 6.54 7.02 7.12 7.22 7.32 7.42 7.54 8.04 8.14 303 Holme Byvej 5.43 5.58 6.11

Læs mere

Høringskøreplan. Linje 14. Grøfthøj Park Allé Tilst Vest. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her

Høringskøreplan. Linje 14. Grøfthøj Park Allé Tilst Vest. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Høringskøreplan Linje 14 Grøfthøj Park Allé Tilst Vest Køreplanen vil være gyldig fra 7. august 2017 til 30. juni 2018 Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Ændringer på linjen

Læs mere

35 Stoppestedsliste. 35 Logistikparken - Stavtrup. (kun til/fra Langkær Gymnasium) ZONE 302 LOGISTIKPARKEN BRABRAND HARLEV VIBY TORV STAVTRUP ÅBO

35 Stoppestedsliste. 35 Logistikparken - Stavtrup. (kun til/fra Langkær Gymnasium) ZONE 302 LOGISTIKPARKEN BRABRAND HARLEV VIBY TORV STAVTRUP ÅBO Stoppestedsliste Logistikparken - Stavtrup *S Kun stop mod Stavtrup Vest *V Kun mod Viby Torv Listen kan både læses oppefra og nedefra. 4 15 4 15 Langkær Gymnasium Holmstrupgård Sintrupvej Holmstrupgårdvej/Edwin

Læs mere

5A_normal_K Hverdage undt /12, 10-12/4 og 26/5

5A_normal_K Hverdage undt /12, 10-12/4 og 26/5 _normal_k16 19-04-2016 10.15.58 301 Tangkrogen af 5.24 5.40 5.56 6.12 6.27 6.41 6.49 6.57 7.01 7.10 7.17 7.23 7.31 7.39 7.46 7.54 8.03 8.11 8.18 8.28 8.38 301 Marselis Boulevard 5.25 5.41 5.57 6.13 6.28

Læs mere

Aarhus Kommune - Regnskab 2017

Aarhus Kommune - Regnskab 2017 Aarhus Kommune Aarhus Kommune - Regnskab Budget Regnskab Difference Buskørsel Kørselsudgifter 430.451.000 441.277.000 442.302.582 11.851.582 Bus-IT og øvrige udgifter 8.060.000 7.886.000 7.792.792-267.208

Læs mere

Skåde/Emiliedalsvej - Aarhus Universitetshospital Skejby indgang H

Skåde/Emiliedalsvej - Aarhus Universitetshospital Skejby indgang H 6A bus køreplan & linjemap 6A Skåde/Emiliedalsvej - Aarhus Universitetshospital Skejby indgang H Se I Webstedsmodus 6A bus linjen (Skåde/Emiliedalsvej - Aarhus Universitetshospital Skejby indgang H) har

Læs mere

Linje 2A: Holme - AUH Skejby / Trige via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus)

Linje 2A: Holme - AUH Skejby / Trige via centrum & Gyldig fra 26/11 2017 (A-bus i Aarhus) Linje _K17 02-05-2017 12.26.35 Holme - AUH Skejby / Trige Hverdage undt. 24-31/12, 26-28/3, 11/5 og 5/6 8.26-11.36 303 Holme. Karetmagertoften af 5.15 5.32 5.46 5.59 6.14 6.29 6.36 6.46 6.56 7.04 7.13

Læs mere

Aarhus Kommune. Aarhus Kommune

Aarhus Kommune. Aarhus Kommune Aarhus Kommune Garantidistrikt Ændring Ændring Grenåvej Øst 1.16 1.87 1.92 1.11 1.136 1.172 156 1.28 1.36 1.431 1.473 1.58 1.52 24 Grenåvej Vest 817 847 85 848 843 842 24 1.49 1.25 1.54 1.75 1.17 1.117

Læs mere

FORSLAG TIL RAFIKPLAN AARHUS 2017 ILAG 1. Bilag 1 - Ændringer og konsekvenser ved trafikplanforslag

FORSLAG TIL RAFIKPLAN AARHUS 2017 ILAG 1. Bilag 1 - Ændringer og konsekvenser ved trafikplanforslag Bilag 1 - Ændringer og konsekvenser ved trafikplanforslag Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet - tilpasning til letbanen Version 3 - juni 2016 FORSLAG TIL RAFIKPLAN AARHUS 2017 ILAG

Læs mere

FORSLAG TIL RAFIKPLAN AARHUS 2017 ILAG 1. Bilag 1 - Ændringer og konsekvenser ved trafikplanforslag

FORSLAG TIL RAFIKPLAN AARHUS 2017 ILAG 1. Bilag 1 - Ændringer og konsekvenser ved trafikplanforslag Bilag 1 - Ændringer og konsekvenser ved trafikplanforslag Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet - tilpasning til letbanen FORSLAG TIL RAFIKPLAN AARHUS 2017 ILAG 1 BILAG 1: ÆNDRINGER

Læs mere

RUTE 14 BYBUSSER I ÅRHUS

RUTE 14 BYBUSSER I ÅRHUS Anelystparken Agerøvej Skjoldhøj Blodbanken Skejby Sygehus Hovedindgangen (Fødsels- og Børneafd.) Frydenlund Centret V. Ringgade/Viborgvej Den Gamle By Mølleparken (Thorvaldsensgade) Rådhuspladsen Banegårdspladsen

Læs mere

2A Holme - Skejby Sygehus. Agro Food Park

2A Holme - Skejby Sygehus. Agro Food Park Holme - Skejby Sygehus Agro Food Park Skejby Sygehus/Fødeafd. Skejby Sygehus/Hovedindgangen Skejby Sygehus/Blodbanken Brendstrupgårdsvej ZONE 2 Trillegården Snogebæksvej Herredsvej Nykersvej 6A 16 P. Müllers

Læs mere

Natbus | Aarhus 41 | Park Alle - Tranbjerg / Solbjerg | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Natbus | Aarhus 41 | Park Alle - Tranbjerg / Solbjerg | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK 41 Zone NATBUS Park Allé - Søndervangen - Tranbjerg / Solbjerg Holbergsgade Harald Jensens Plads AUH P. P. Ørums Gade Kongsvang Bygholms Allé Viby Torv Lokalcenter Viby Pihlkjærsvej Søndervangen Viby Gymnasium

Læs mere

20 Åkrogen - Solbjerg

20 Åkrogen - Solbjerg 20 Åkrogen - Solbjerg Zone Hverdage undt. 24-31/12, 10-12/4 og 26/5 6.36-8.06 8.39-11.09 11.38-13.38 14.36-17.06 20.23-22.23 302 Åkrogen, Åkrogs Strandvej af 5.40 6.09 36 06 39 09 38 08 14.06 36 06 17.38

Læs mere

Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet - tilpasning til letbanen FORSLAG TIL TRAFIKPLAN AARHUS 2017

Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet - tilpasning til letbanen FORSLAG TIL TRAFIKPLAN AARHUS 2017 Forslag til Kollektiv Trafikplan 017 for Aarhusområdet - tilpasning til letbanen FORSLAG TIL TRAFIKPLAN AARHUS 017 FORSLAG TIL KOLLEKTIV TRAFIKPLAN 017 for Aarhusområdet Tilpasning til Letbanen INDHOLD

Læs mere

BILAG til trafikplan for Århus Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008

BILAG til trafikplan for Århus Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008 BILAG til trafikplan for Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 00 Indholdsfortegnelse: Side : Kort : Overblik Side : Kort : Jernbane, X bus og regionale ruter Side : Tabel og : Ruteoversigt for X bus

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Hele befolkningen i Aarhus Kommune 1. januar 2017 Den 1. januar 2017 var 335.684 personer bosat i Aarhus Kommune mod 330.639 personer året før. Befolkningen

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Hele befolkningen i Aarhus Kommune 1. juli 2016 Den 1. juli 2016 var 331.558 personer bosat i Aarhus Kommune mod 326.624 personer året før. Befolkningen

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Hele befolkningen i Aarhus Kommune 1. januar 2016 Den 1. januar 2016 boede der 330.639 personer i Aarhus Kommune mod 326.246 personer året før. Befolkningen

Læs mere

RUTE 11 BYBUSSER I ÅRHUS

RUTE 11 BYBUSSER I ÅRHUS (Skejbyparken) RUTE BYBUSSER I ÅRHUS Østerby/Hyrdevænget Horsevænget Kærvænget Skolevænget Tranbjerg Skole Kirketorvet Torvevænget Tranbjerg Station Gartnervænget Øster Parkvej/Slet Aarhus tekniske Skole

Læs mere

Høringskøreplan. Linje 5A. Tangkrogen Ringgaden Marienlund. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her

Høringskøreplan. Linje 5A. Tangkrogen Ringgaden Marienlund. Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Høringskøreplan Linje Tangkrogen Ringgaden Marienlund Køreplanen vil være gyldig fra 7. august 2017 til 30. juni 2018 Se rutekort, stoppestedsliste og høringskøreplan til ændringer her Ændringer på linjen

Læs mere

Aktionsgruppens Mailservice Nr. 228 / 10.7.2007

Aktionsgruppens Mailservice Nr. 228 / 10.7.2007 Aktionsgruppens Mailservice Nr. 228 / 10.7.2007 Indhold 1. Nyheder.. 2. Læserbreve, meninger og debat. 3. Pauseaftalen. Nyheder. Chauffører har opgivet Århus Sporveje: http://jp.dk/indland/aar/article1001627.ece

Læs mere

!"!! #$% &!' &'#" & #,+* # #$4 + 5&"'&!&5'&!&5'"&-' &!' +) *+ # ! " # * * * !*' 0 0!*'*1 ,*'#- +'# "#$ %$%!

!!! #$% &!' &'# & #,+* # #$4 + 5&'&!&5'&!&5'&-' &!' +) *+ # !  # * * * !*' 0 0!*'*1 ,*'#- +'# #$ %$%! !"!! #$% &!' &'#" ( )&+)&!'+#, +" +#,++#+-" & #,+ #./#&(&0.123%$ #$4 + 5&"'&!&5'&!&5'"&-' &!' +) + #.& &+$%! " # 2'#34',$'!' 0 0!'1,'# 0./$','#- +'# &') $&'( "#$ %$%! $!%& ' Dansk Indvandrere Efterkommere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tilpasning af busdriften ved etablering af letbanens anden etape. Midttrafik. Teknisk notat. 1 Indledning

Indholdsfortegnelse. Tilpasning af busdriften ved etablering af letbanens anden etape. Midttrafik. Teknisk notat. 1 Indledning Midttrafik Tilpasning af busdriften ved etablering af letbanens anden etape Teknisk notat COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Telefon 99 36 77 00 Telefax 99 36 77 01 wwwcowidk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 200 Skanderborg-Hørning-Aarhus-Hinnerup-(Hammel) Høringsforslag Både rute 109 og rute 200 har fået justeret køretider pga. forsinkelser. For at stabilisere køreplanen yderligere,

Læs mere

1A Kolt - Trige/Lystrup

1A Kolt - Trige/Lystrup Kolt - Trige/Lystrup Lystrup/Majsmarken Blåbærhaven Kirsebærhaven Trige/ Hindbærhaven Vestermøllevej Brombærhaven Holmkærvej Birkehaven Bærmosevej Elsted Byvej Bærmosehøjen Elstedhøj Lergravvej Indelukket

Læs mere

Notat om dialog med tre fællesråd om deres lokalsamfundsbeskrivelser

Notat om dialog med tre fællesråd om deres lokalsamfundsbeskrivelser Side 1 af 12 Notat om dialog med tre fællesråd om deres lokalsamfundsbeskrivelser Konklusion Dette notat indeholder en kort redegørelse om forløbet af den dialog med Mårslet, Tranbjerg og Lystrup-Elsted-Elev

Læs mere

AARHUS KOMMUNE - SUNDHED OG OMSORG

AARHUS KOMMUNE - SUNDHED OG OMSORG AARHUS KOMMUNE - SUNDHED OG OMSORG VISITATIONEN: 87 13 16 00 VISITATIONSLINJEN: Central telefonlinje med to opkaldsnumre: 8713 1600: for alle 8713 1616: for sygehusene Sundhedsfagligt personale/visitatorer

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 100 Odder-Aarhus-Hornslet Høringsforslag Afledt af Trafikplan Aarhus 2017, hvor Letbanen blandt andet vil betjene flere af de større byer langs rute 100 mellem Odder-Aarhus og

Læs mere

Holme - Skejby Sygehus

Holme - Skejby Sygehus Holme - Skejby Sygehus Zone Hverdage undt. 24-31/12, 14-16/4, 30/5 og 5/6 6.54-8.04 8.17-14.07 2 Holme, Karetmagertoften af 5.41 5.56 6.09 6.19 6.29 6.37 6.47 54 04 14 24 34 44 17 27 37 47 57 07 2 Holme

Læs mere

19 Tilst Vest - Mårslet

19 Tilst Vest - Mårslet Tilst Vest - Mårslet ZONE 3 ZONE 3 3A ZONE 2 ZONE 1 ZONE 2 ZONE 3 100 6A 3A 3A 5A 12-13 15 16 5A 31 100 18 100 Tilst Vest/Munkevejen Tilst Parkvej Frømosevej Græsvangen Søhøjen Tilst Vestervej/Havkærvej

Læs mere

ANTAL FAMILIER I ÅRHUS KOMMUNE 1. JANUAR 2000

ANTAL FAMILIER I ÅRHUS KOMMUNE 1. JANUAR 2000 Information fra Århus Kommunes Statistiske Kontor Nr. 1.07 August 2000 ANTAL FAMILIER I ÅRHUS KOMMUNE 1. JANUAR 2000 x En familie består af en eller flere voksne personer samt børn under 18 år med samme

Læs mere

Ringbanen. Fordele: Den korteste vej mellem ét centralt punkt og hvert af de øvrige punkter. Ulemper: Lang forbindelsesvej mellem alle de øvrige

Ringbanen. Fordele: Den korteste vej mellem ét centralt punkt og hvert af de øvrige punkter. Ulemper: Lang forbindelsesvej mellem alle de øvrige Ringbanen. Fordele: Den korteste vej mellem ét centralt punkt og hvert af de øvrige punkter. Ulemper: Lang forbindelsesvej mellem alle de øvrige punkter. Høj trafikintensitet tæt ved det centrale punkt.

Læs mere

Solbjerg/Lystenlund - Studstrup/Præstekravevej

Solbjerg/Lystenlund - Studstrup/Præstekravevej 17 bus køreplan & linjemap 17 Solbjerg/Lystenlund - Studstrup/Præstekravevej Se I Webstedsmodus 17 bus linjen (Solbjerg/Lystenlund - Studstrup/Præstekravevej) har 3 ruter. på almindelige hverdage er deres

Læs mere

Den 3. juli Svar på spørgsmål stillet på byrådsmøde i forbindelse med byrådets behandling af sammenlægning af Holme og Rundhøj dagtilbud

Den 3. juli Svar på spørgsmål stillet på byrådsmøde i forbindelse med byrådets behandling af sammenlægning af Holme og Rundhøj dagtilbud Den 3. juli 2014 Svar på spørgsmål stillet på byrådsmøde i forbindelse med byrådets behandling af sammenlægning af Holme og Rundhøj dagtilbud I forbindelse med byrådets behandling af punkt 9 vedrørende

Læs mere

Kolt - AUH Skejby - Trige / Lystrup

Kolt - AUH Skejby - Trige / Lystrup Kolt - AUH Skejby - Trige / Lystrup Hverdage undt. 24-31/12, 10-12/4 og 26/5 6.56-8.16 8.31-11.51 307 Kolt, Kolt Kirkevej af 5.10 5.40 5.51 6.06 6.21 6.31 6.46 56 06 16 23 33 46 31 41 51 01 11 21 307 Kolt

Læs mere

Nørrebrogade. 2 spor samt cykelsti i begge sider og buslomme ved stoppested.

Nørrebrogade. 2 spor samt cykelsti i begge sider og buslomme ved stoppested. Grøn bølge for cyklister i København Nicolai Ryding Hoegh Trafikingeniør Københavns Kommune - Center for Trafik nicols@tmf.kk.dk I Københavns Kommune er der et stort politisk fokus på dels at få flere

Læs mere

Natbus | Aarhus 46 | Park Alle - Hjortshøj | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Natbus | Aarhus 46 | Park Alle - Hjortshøj | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK 46 Zone NATBUS Park Allé - Trøjborg - Risskov - Hjortshøj H. H. Seedorffs Stræde Busgaden Emil Vetts Passage Klostertorvet Nørregade Nørreport Østbanetorvet Langelinieparken Skovvejen Niels Juels Gade

Læs mere

ANTAL FØDTE BØRN I ÅRHUS KOMMUNE,

ANTAL FØDTE BØRN I ÅRHUS KOMMUNE, Information fra Århus Kommunes Statistiske Kontor Februar 2004 ANTAL FØDTE BØRN I ÅRHUS KOMMUNE, 1994-2003 x I 2003 blev der i Århus Kommune født 4.092 børn mod 3.992 i 2002. En stigning på 2,5%. x I forhold

Læs mere

FAMILIER OG HUSSTANDE I ÅRHUS KOMMUNE 1. JANUAR 2002

FAMILIER OG HUSSTANDE I ÅRHUS KOMMUNE 1. JANUAR 2002 Information fra Århus Kommunes Statistiske Kontor Nr. 1.07 April 2002 FAMILIER OG HUSSTANDE I ÅRHUS KOMMUNE 1. JANUAR 2002 x En familie består af en eller flere voksne personer samt børn under 18 år med

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Hele befolkningen i Aarhus Kommune 1. januar 2015 Den 1. januar 2015 boede der 326.246 personer i Aarhus Kommune mod 323.893 personer året før. Befolkningen

Læs mere

Aarhus 23 | Rutebilstationen - Aarhus Ø | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Aarhus 23 | Rutebilstationen - Aarhus Ø | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 23 Rutebilstationen - Aarhus Ø Zone Aarhus Rutebilstation Aarhus Banegårdsplads H. H. Seedorffs Stræde Busgaden Emil Vetts Passage Klostertorvet Nørregade Nørreport

Læs mere

17 Studstrup - Solbjerg

17 Studstrup - Solbjerg 17 Studstrup - Solbjerg Hverdage undt. 24-31/12. 26-28/3. 11/5 og 5/6 9.01-13.01 13.29-15.59 19.02-21.02 309 Studstrup. Præstekravevej af 5.05 5.31 6.01 6.29 6.59 7.25 7.55 8.29 01 31 29 59 16.31 17.01

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Marts 2006 Antal fødte børn i Århus Kommune, 1997-2006 I 2006 blev der i Århus Kommune født 3.954 børn mod 3.924 i 2005. En lille stigning på 0,8 %. I

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Februar 2010 Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Hele befolkningen i Århus Kommune 1. januar 2010 Den 1. januar 2010 boede der 306.650 personer i Århus Kommune mod 302.618 personer året før.

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer August 2009 Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Hele befolkningen i Århus Kommune 1. juli 2009 Den 1. juli 2009 boede der 303.107 personer i Århus Kommune mod 298.501 personer året før. Befolkningen

Læs mere

FORSLAG TIL TRAFIKPLAN AARHUS 2017

FORSLAG TIL TRAFIKPLAN AARHUS 2017 Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet - tilpasning til letbanen Version 4 - juli 2016 FORSLAG TIL TRAFIKPLAN AARHUS 2017 FORSLAG TIL KOLLEKTIV TRAFIKPLAN 2017 for Aarhusområdet Tilpasning

Læs mere

Aarhus 23 | Rutebilstationen - Aarhus Ø | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Aarhus 23 | Rutebilstationen - Aarhus Ø | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK 23 Rutebilstationen - Aarhus Ø Zone Aarhus Rutebilstation Aarhus Banegårdsplads H. H. Seedorffs Stræde Busgaden Emil Vetts Passage Klostertorvet Nørregade Nørreport Østbanetorvet Hjortholmsvej Nikoline

Læs mere

Forslag til Budget 2016 - Politisk høring

Forslag til Budget 2016 - Politisk høring Forslag til Budget - Politisk høring Busdrift Handicapkørsel Kan-kørsel Billetkontrol Trafikselskabet Letbanesekretariatet Aarhus Kommune Regnskab 2014 Budget Budget Udgifter 396.826.573 462.536.000 469.492.000

Læs mere

Forslag til budget Administrativ høring

Forslag til budget Administrativ høring Aarhus Kommune Forslag til budget - Administrativ høring Aarhus Kommune Regnskab 2017 Budget 2018 Difference (budget 19 ift. budget 18) Busdrift 219101 Kørselsudgifter 442.302.582 423.334.000 440.745.000

Læs mere

Forslag til budget Politisk høring

Forslag til budget Politisk høring Aarhus Kommune Forslag til budget 2019 - Politisk høring Aarhus Kommune Regnskab 2017 Budget 2018 Difference (budget 19 ift. budget 18) Busdrift 219101 Kørselsudgifter 442.302.582 423.334.000 444.592.000

Læs mere

Linje 35: Stavtrup - Logistikparken - Helenelyst - Langkær Gymnasium. Udgave 4/15

Linje 35: Stavtrup - Logistikparken - Helenelyst - Langkær Gymnasium. Udgave 4/15 Linje 35: Stavtrup - Logistikparken - Helenelyst - Langkær Gymnasium Udgave 4/15 Stavtrup Vest - Åbo Stavtrup Vest - Logistikparken Logistikparken - Helenelyst Helenelyst - Langkær Gymnasium Oversigtskort

Læs mere

300S - Festivalpladsen (Skanderborghus) - Aarhus Rutebilstation - K19 - Midttrafik ~3~3~

300S - Festivalpladsen (Skanderborghus) - Aarhus Rutebilstation - K19 - Midttrafik ~3~3~ Gyldig fra 11/8 2019 300S Skanderborghus - Stilling - Hørning - Aarhus Zone Hotel Skanderborghus af Ladegårdsbakken/Solgårdsvej Ladegårdsbakken/Højvangen Sverigesvej/Stilling Landevej Virringvej/Stilling

Læs mere

Folkeskolens Fællesskaber. Hvor og hvornår skal jeg på besøg?

Folkeskolens Fællesskaber. Hvor og hvornår skal jeg på besøg? Grenåvej Øst Risskov Besøgs skole: Uge: Skoleleder Beder Skole i område Oddervej 45 Pædagogisk Leder Bakkegårdskolen i område Randersvej 38 Adm. Leder Næshøjskolen i område Silkeborgvej 40 SFO Leder Solbjerg

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Juni 2009 Familier og husstande i Århus Kommune, 1. januar 2009 Det samlede antal familier i Århus Kommune pr. 1. januar 2009 udgør 167.021, hvilket er

Læs mere

Beskyttelse af drikkevand behov for indsats mod pesticider

Beskyttelse af drikkevand behov for indsats mod pesticider Beskyttelse af drikkevand behov for indsats mod pesticider Teknisk Udvalg Februar 2016 Kortlægning dokumenterer behov Pesticider over grænseværdien i hver sjette boring Vi har et problem, der skal løses

Læs mere

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED 17. marts 2015 SAMSPIL MELLEM MIDTTRAFIK, AARHUS KOMMUNE OG REGION MIDTJYLLAND Aarhus kommune bestemmer serviceniveau og finansierer bybuskørsel og har indtil

Læs mere

Natbus | Aarhus 45 | Park Alle - Skejby - Lystrup | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Natbus | Aarhus 45 | Park Alle - Skejby - Lystrup | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK 45 NATBUS Park Allé - Charlottehøj - Skejby - Vejlby - Lystrup Zone Park Allé af H. H. Seedorffs Stræde Busgaden Emil Vetts Passage Klostertorvet Lollandsgade Vesterbro Torv Skt. Marcus Kirkeplads Kaserneboulevarden

Læs mere

0 Tolerance september Tolerance

0 Tolerance september Tolerance 0 Tolerance september. 01.09 Ung mand spytter på chaufføren da denne holder ved Harald Jensens Plads. Han vil gerne have mulighed for at komme hjem og blive vasket. Chaufføren er meget vred over episoden,

Læs mere

Natbus | Aarhus 44 | Park Alle - Tilst | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Natbus | Aarhus 44 | Park Alle - Tilst | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK 44 Zone Park Allé H. H. Seedorffs Stræde Busgaden Emil Vetts Passage Klostertorvet Lollandsgade Vesterbrogade Ceresbyen Den Gamle By Tage-Hansens Gade Ringgaden/Viborgvej Frydenlund Centret Hasle Torv

Læs mere

Budget 2015 i Politisk høring

Budget 2015 i Politisk høring Budget 2015 i Politisk høring Regnskab 2013 Budget 2014 Budget 2015 Aarhus Kommune Busdrift (bilag 1) Udgifter 457.397.351 469.586.000 472.527.000 (bilag 2) Indtægter -286.708.000-279.334.000-282.345.000

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Antal personer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. juli 2016 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Antal personer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. januar 2016 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis

Læs mere

Revideret budget 2015 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar 2015

Revideret budget 2015 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar 2015 Revideret budget vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar Regnskab 2013 Budget 2014 Budget, sept Budget, revideret Aarhus Kommune Difference Busdrift (bilag 1) Udgifter 457.397.351 469.586.000

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Antal personer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. januar 2017 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis

Læs mere

Bilag 6: Høringsblade Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet

Bilag 6: Høringsblade Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10. juni 2016 1-7-3-15 Anne Bach aba@midttrafik.dk 8740 8271 Bilag 6: Høringsblade Forslag til Kollektiv Trafikplan 2017 for Aarhusområdet Der er indkommet en

Læs mere

2A Holme - Skejby Sygehus. Agro Food Park

2A Holme - Skejby Sygehus. Agro Food Park Holme - Skejby Sygehus Agro Food Park Skejby Sygehus/Fødeafd. Skejby Sygehus/Hovedindgangen Skejby Sygehus/Blodbanken Brendstrupgårdsvej ZONE 2 Trillegården Snogebæksvej Herredsvej Nykersvej 6A 16 P. Müllers

Læs mere